Mede mogelijk gemaakt door onze partners

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mede mogelijk gemaakt door onze partners"

Transcriptie

1

2 Mede mogelijk gemaakt door onze partners

3 Beste sportvrienden, Welkom in Leidschendam! Voor het eerst organiseert RKAVV een toernooi voor alle meidenteams van RKAVV. Meer dan 500 meiden doen hier aan mee. RKAVV biedt vrouwelijke leden sinds 1980 de mogelijkheid om in competitieverband te voetballen. Met name de afgelopen jaren heeft de meidenafdeling bij RKAVV zich ontwikkeld tot een bloeiende afdeling binnen RKAVV. Plezier in het voetballen en de voetbaltechnische ontwikkeling van de meiden staan hierbij centraal. 500 meiden van 7 tot 17 jaar doen vandaag mee met dit toernooi. Wij rekenen erop dat alle speelsters en hun aanhang een sportieve en vooral gezellige dag bij ons zullen hebben. Wij danken onze scheidsrechters, EHBO-, kantine- en organisatievrijwilligers. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om dit evenement te laten plaatsvinden. Het toernooi bij RKAVV wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Remax, Amace, Trevi Advocaten, Huuralarm.nl, Meere Reclamestudio, Van Bemmel en Kroon, Albert Heijn-Leidsenhaghe en Maison Kelder. Wij bedanken hen voor hun bijdrage aan dit RKAVV-evenement. Het toernooi bij RKAVV staat in het teken van de goede doelen Kika en CliniClowns. RKAVV is middels Wij zijn RKAVV op meerdere fronten sociaal betrokken in de regio en ondersteunt verschillende projecten. Het is fantastisch dat we allemaal een leuke en sportieve dag kunnen hebben en daarbij ook nog kinderen kunnen helpen die in andere omstandigheden verkeren. We hopen dat jullie allemaal een steentje willen bijdragen aan Kika en de Cliniclowns. Bij de entree van het complex wordt een vrijwillige bijdrage van Eur 1,- per bezoeker gevraagd ten behoeve van de goede doelen. Op het activiteitenplein staan stands van Kika en Cliniclowns waar je Kika-beren en Cliniclowns-neuzen en een kleine versie van Toet, de mascotte van Cliniclowns, kunt kopen. Alle opbrengsten komen ten gunste van deze goede doelen.

4 Het toernooi is in samenwerking met Topshelf-Girls Soccer Nederland georganiseerd. Girls Soccer Nederland (GSN) is een stichting die in het teken staat van de ontwikkeling van het meidenvoetbal in Nederland. Daarnaast zet de stichting zich bij al haar activiteiten in voor het welzijn van kinderen in Nederland. Door het verbinden van de goede doelen Kika en Cliniclowns met activiteiten rond meidenvoetbal ondersteunt door de sponsoren Topshelf, Quick teamwear en de SNS Bank is het mogelijk om het mes aan twee kanten te laten snijden. We wensen jullie een gezellige en bijzonder sportieve dag toe! Wouter Dubbeldam, Bestuurslid vrouwenvoetbal RKAVV Praktische informatie: Toernooisecretariaat: o Odeke Visser: o Marcel Rombout: o Peter Remmerswaal: EHBO Te bereiken via het toernooisecretariaat Veldcoördinator: Per veld is er een veldcoördinator, herkenbaar in een wit shirt met het logo van Topshelf. De veldcoördinator is aanspreekpunt voor de scheidsrechters, spelers en ouders en begeleid het toernooi op dat veld. Prijsuitreiking Om ± uur bij mooi weer buiten voor de kantine, bij slecht weer in de kantine. Alle aanvoerders, 1 per team, worden tegelijk naar voren geroepen en de prijzen worden uitgereikt.

5 Teamfoto s Je kunt op het activiteitenpleintje een leuke teamfoto laten maken samen met de mascottes van Cliniclowns en Kika. De tijd dat je wordt verwacht staat aangegeven in het programma. Bij slecht weer maken we de foto s binnen. Goede Doelen Kika en Cliniclowns Dit toernooi staat in het teken van Kika en Cliniclowns. Bij de entree van het complex wordt een vrijwillige bijdrage van Eur 1,- per bezoeker gevraagd ten behoeve van de goede doelen. Op het activiteitenplein staan stands van Kika en Cliniclowns waar je Kika-beren en Cliniclowns-neuzen en een kleine versie van Toet, de mascotte van Cliniclowns, kunt kopen. De Goede Doelen Stichting CliniClowns Nederland Zorg voor kinderen, zorg voor een lach! Stichting CliniClowns Nederland biedt afleiding en plezier aan kinderen met een ziekte of handicap. De CliniClowns zijn er voor een klein magisch moment met grote betekenis door oprecht contact met de clown voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. De CliniClowns ontmoeten deze kinderen binnen zorginstellingen en ziekenhuizen in Nederland. Daarnaast organiseert CliniClowns ook diverse evenementen en activiteiten op maat, waarvoor kinderen met hun zorginstelling en/of ouders/verzorgers worden uitgenodigd. Waarom zijn de CliniClowns zo belangrijk? Vaak komt een ziek of gehandicapt kind in een wereld van volwassenen terecht, omdat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap. CliniClowns helpt kinderen om gewoon weer even kind te zijn. Zo verzorgen we veel leuke activiteiten, waardoor kinderen tijdens een moeilijke tijd, toch kunnen spelen en plezier kunnen beleven.

6 Unieke afleiding voor ieder kind De activiteiten van CliniClowns hebben tot doel zo veel mogelijk kinderen de afleiding te bieden, waar zij behoefte aan hebben. Daarom organiseert CliniClowns behalve één-op-één contact tussen clown en kind, ook verschillende belevenissen, waar veel kinderen aan kunnen deelnemen. De stichting CliniClowns doet nog veel meer! Lees alles over de CliniClowns en hun activiteiten op Mijn naam is Harry Kleywegt, Hagenees van geboorte, ondernemer, fanatiek voetbalsupporter en al jaren ambassadeur van Stichting CliniClowns Nederland voor de residentie Den Haag en de regio Haaglanden. Zelf hebben mijn vrouw en ik geen kinderen, maar bij onze neefjes en nichtjes ervaren we hoe kostbaar gezondheid is. En wat de waarde van kunnen spelen en plezier maken is. Dat de CliniClowns kinderen in een kwetsbare gezondheidssituatie weer het gevoel geven plezier te kunnen maken, te kunnen spelen en zo het gevoel te hebben weer even zelf te kunnen bepalen hoe hun wereldje er uit ziet. Dit is voor mij reden geweest om mij voor deze organisatie in te zetten. Mijn doel daarbij is zoveel mogelijk mensen informeren over het goede en het direct zichtbare werk dat de CliniClowns voor kinderen doen. En fondsen te werven om dat werk van de CliniClowns mogelijk te maken en te ondersteunen. Om die reden zet ik mij ook graag en met plezier in voor de stichting Girls Soccer Events die tot doel heeft om gezonde kinderen te laten genieten van hun sport en daarmee geld in te zamelen zodat de CliniClowns andere kinderen kunnen laten genieten in een tijd, dat dat hard nodig is. Kika KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en vriendelijker te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

7 KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Voor meer informatie zie KiKa wordt regelmatig verrast door bijzondere initiatieven. Het Girls Soccer Events is er weer een mooi voorbeeld van. Omdat het een voetbaltoernooi voor meisjes betreft lijkt de link met KiKa bijna een vanzelfsprekende. Een toernooi spelen betekent met veel plezier strijden om het allerhoogste: de beker. Dat is de parallel met ons streven, wij gaan ook voor het allerhoogste. We richten ons op de strijd tegen Kinderkanker en richten ons op 95% genezing, uiteraard liever nog hoger. De steun die we van International Soccer Events ontvangen is belangrijk om nog meer onderzoek naar kinderkanker te kunnen financieren. Met dit toernooi geven de organisatoren blijk vaneen grote een maatschappelijke betrokkenheid. De inbreng van sponsoren en inzet van veel vrijwilligers is hierbij onontbeerlijk. Daar is KiKa ontzettend blij mee en helpt het ons weer een stap verder in ons doel: Kinderen Kankervrij. Ik wens iedereen heel veel plezier tijdens het toernooi. Rien Schimmel, Ambassadeur

8 Plattegrond terrein Sportpark De Kastelenring Het springkussen is mogelijk gemaakt door:

9 Toernooireglement 1. Speelduur per wedstrijd is 20 minuten; geen rust. Als de weersomstandigheden daar aanleiding toegeven kan na 10 minuten van helft gewisseld worden. Dit wordt door de toernooicommissie bepaald; (Poule 1 Emeiden 30 minuten) 2. Tussen de wedstrijden is er 5 minuten pauze; 3. De wedstrijden kunnen beginnen op de aangegeven tijd; er is geen centrale start per wedstrijd; 4. Bij tenues in vergelijkbare kleuren speelt de eerst genoemde vereniging met hesjes aan; 5. De eerstgenoemde vereniging verdedigt het doel dat het dichtste bij het clubgebouw ligt. De tweede genoemde vereniging neemt de aftrap; 6. De beslissingen van de scheidsrechter zijn bindend; 7. Bij een gelijk aantal punten in de poule wordt de poulewinnaar als volgt bepaald: a. Doelsaldo; b. Bij gelijk doelsaldo telt het aantal gescoorde doelpunten; c. Indien A en B gelijk zijn, worden er series van 5 strafschoppen genomen. Is de stand dan nog gelijk, dan volgen om en om strafschoppen. De strafschoppen worden elke keer door een andere speler genomen. 8. Bij het ontvangen van een rode kaart volgt automatisch schorsing voor 1 wedstrijd. Bij zware gevallen kan de toernooicommissie een zwaardere straf opleggen; 9. De teams dienen zich voor aanvang van de wedstrijd te hebben opgesteld. Mocht een team 5 minuten na aanvang van de wedstrijd niet aanwezig zijn, dan verliezen zij de wedstrijd met 3-0. De wedstrijd dient echter wel uitgespeeld te worden. De toernooicommissie bekijkt direct na afloop van de wedstrijd of er bijzondere omstandigheden waren die het later starten van de wedstrijd rechtvaardigen. Zij behoudt zich het recht voor om de uitslag van de in de speeltijd gevormde werkelijke eindstand te hanteren in plaats van de eerder genoemde 3-0; 10. RKAVV is niet aansprakelijk voor aangebrachte schade of kwijt geraakte eigendommen; 11. Wees op tijd aanwezig op het veld, dit voor een soepele doorstroming van het wedstrijdschema; 12. In alle andere gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooicommissie.

10 B-Meiden Tijd Veld 4 Uitslag 10:00 RKAVV MB1 ZVV Pelikaan MB1 10:25 Graaf Wil II VAC MB1 Haastrecht MB1 10:50 Barendrecht MB1 RKAVV MB1 11:15 ZVV Pelikaan MB1 Graaf Wil II VAC MB1 11:40 Barendrecht MB1 Haastrecht MB1 12:05 RKAVV MB1 Graaf Wil II VAC MB1 12:30 ZVV Pelikaan MB1 Barendrecht MB1 12:55 Haastrecht MB1 RKAVV MB1 13:20 Graaf Wil II VAC MB1 Barendrecht MB1 13:45 Haastrecht MB1 ZVV Pelikaan MB1 Plaats Team RKAVV MB1 ZVV Pelikaan MB1 Graaf Wil II VAC MB1 Haastrecht MB1 Barendrecht MB1 Kleed- Wed.Wed.Wed.Wed. Punten Doelpunten Tijdstip Saldo kamer totaal voor tegen teamfoto 11 10: : : : :15

11 Poule 1 C-Meiden Tijd Veld 1 Uitslag 10:00 10:25 10:50 11:15 11:40 12:05 12:30 12:55 13:20 13:45 RKAVV MC1 DHL MC1 CliniClowns-Kika MC Neptunus-Schiebr MC1 CliniClowns-Kika MC RKAVV MC1 Neptunus-Schiebr MC1 SVV MC combi DHL MC1 SVV MC combi Neptunus-Schiebr MC1 SVV MC combi RKAVV MC1 DHL MC1 SVV MC combi DHL MC1 CliniClowns-Kika MC RKAVV MC1 CliniClowns-Kika MC Neptunus-Schiebr MC1 Plaats Team RKAVV MC1 Neptunus-Schiebr MC1 DHL MC1 SVV MC combi CliniClowns-Kika MC Kleed- Wed.Wed.Wed.Wed. Punten Doelpunten Tijdstip Saldo kamer totaal voor tegen teamfoto 8 10: : : : :20

12 Poule 2 C-Meiden Tijd Veld 5 Uitslag 10:00 10:25 10:50 11:15 11:40 12:05 12:30 12:55 13:20 13:45 RKAVV MC2 VELO MC1 Graaf Wil II VAC MC1 BVCB MC1 Graaf Wil II VAC MC1 RKAVV MC2 BVCB MC1 Haastrecht MC1 VELO MC1 Haastrecht MC1 BVCB MC1 Haastrecht MC1 RKAVV MC2 VELO MC1 Haastrecht MC1 VELO MC1 Graaf Wil II VAC MC1 RKAVV MC2 Graaf Wil II VAC MC1 BVCB MC1 Plaats Team RKAVV MC2 BVCB MC1 VELO MC1 Haastrecht MC1 Graaf Wil II VAC MC Kleed- Wed.Wed.Wed.Wed. Punten Doelpunten Tijdstip Saldo kamer totaal voor tegen teamfoto 8 10: : : : :15

13 Poule 1 D-Meiden Tijd Veld 6 Uitslag 10:00 CliniClowns KiKa MD RKAVV MD1 10:25 Oliveo D8M Graaf Wil II VAC MD1 10:50 Nieuwerkerk MD1 CliniClowns KiKa MD 11:15 RKAVV MD1 Oliveo D8M 11:40 Nieuwerkerk MD1 Graaf Wil II VAC MD1 12:05 CliniClowns KiKa MD Oliveo D8M 12:30 RKAVV MD1 Nieuwerkerk MD1 12:55 Graaf Wil II VAC MD1 CliniClowns KiKa MD 13:20 Oliveo D8M Nieuwerkerk MD1 13:45 Graaf Wil II VAC MD1 RKAVV MD1 Plaats Team CliniClowns KiKa MD RKAVV MD1 Oliveo D8M Graaf Wil II VAC MD1 Nieuwerkerk MD1 Kleed- Wed.Wed.Wed.Wed. Punten Doelpunten Tijdstip Saldo kamer totaal voor tegen teamfoto 3 10: : : : :20

14 Poule 2 D-Meiden Tijd Veld 7 Uitslag 10:00 RKAVV MD2 ZVV Pelikaan MD1 10:25 VEP MD1 SVS MD3 10:50 Spijkenisse MD1 RKAVV MD2 11:15 ZVV Pelikaan MD1 VEP MD1 11:40 Spijkenisse MD1 SVS MD3 12:05 RKAVV MD2 VEP MD1 12:30 ZVV Pelikaan MD1 Spijkenisse MD1 12:55 SVS MD3 RKAVV MD2 13:20 VEP MD1 Spijkenisse MD1 13:45 SVS MD3 ZVV Pelikaan MD1 Plaats Team RKAVV MD2 ZVV Pelikaan MD1 VEP MD1 SVS MD3 Spijkenisse MD1 Kleed- Wed.Wed.Wed.Wed. Punten Doelpunten Tijdstip Saldo kamer totaal voor tegen teamfoto 10 12: : : : :05

15 Poule 1 E-Meiden Tijd Veld 8 Uitslag 10:00 Graaf Wil II VAC ME1 VEP ME1 10:35 RKAVV ME1 Leidschenveen ME1 11:20 Graaf Wil II VAC ME1 Leidschenveen ME1 11:50 RKAVV ME1 VEP ME1 12::20 Pauze 13:00 Graaf Wil II VAC ME1 RKAVV ME1 13:35 Leidschenveen ME1 VEP ME1 Plaats Team Graaf Wil II VAC ME1 VEP ME1 Leidschenveen ME1 RKAVV ME1 Kleed- Wed.Wed. Wed. Punten Doelpunten Tijdstip Saldo kamer totaal voor tegen teamfoto 7 12: : : :25

16 Poule 2 E-Meiden

17 Poule 3 E-Meiden Tijd Veld 10 Uitslag 10:00 RKAVV Clinicl.Kika Topshelf GSA U11 ME2 10:25 Desto MF1 Graaf Wil II VAC ME3 10:50 PPSC ME1 RKAVV Clinicl.Kika 11:15 Topshelf GSA U11 ME2 Desto MF1 11:40 PPSC ME1 Graaf Wil II VAC ME3 12:05 RKAVV Clinicl.Kika Desto MF1 12:30 Topshelf GSA U11 ME2 PPSC ME1 12:55 Graaf Wil II VAC ME3 RKAVV Clinicl.Kika 13:20 Desto MF1 PPSC ME1 13:45 Graaf Wil II VAC ME3 Topshelf GSA U11 ME2 Plaats Team RKAVV Clinicl.Kika Topshelf GSA U11 ME2 Desto MF1 Graaf Wil II VAC ME3 PPSC ME1 Kleed- Wed.Wed.Wed.Wed. Punten Doelpunten Tijdstip Saldo kamer totaal voor tegen teamfoto 18 10: : : : :25

18 De sportiviteitsprijzen zijn mogelijk gemaakt en gebakken door: Sportief en lekker De chips zijn aangeboden door:

19 en Bedanken alle deelnemers, betrokkenen, vrijwilligers, sponsoren en partners! Mede namens:

20 Mede mogelijk gemaakt door onze partners

Voorwoord. We wensen jullie een gezellige en sportieve dag toe! Odeke Visser & Johan Greuter

Voorwoord. We wensen jullie een gezellige en sportieve dag toe! Odeke Visser & Johan Greuter 1 Inhoud Voorwoord... 3 Stichting Den Haag-Texel... 4 Locatie... 5 Toernooisecretariaat... 5 EHBO... 5 Veldcoördinator... 5 Prijsuitreiking... 5 Springkussen... 5 Scheidsrechters... 5 Plattegrond terrein

Nadere informatie

Meisjes MD en Meisjes MC LOCATIE: SPORTLUST 46 te WOERDEN

Meisjes MD en Meisjes MC LOCATIE: SPORTLUST 46 te WOERDEN 1 e PRESEASON EDITIE (2015) CLINICLOWNS & KIKA GIRLS SOCCER EVENT Meisjes MD en Meisjes MC LOCATIE: SPORTLUST 46 te WOERDEN Voorwoord: Stichting Girls Soccer Events is opgericht door Veysel Kaya en Andre

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB

Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB v.v. Wilhelmus D toernooi Maandag 6 april 2015 Gastteams: Soccer Boys SEV RKDEO Alphense Boys Wippolder Nieuwerkerk S Gravenzande UVS DoCos DHL DSVP VELO Barendrecht Forum Sport Victoria BVCB 1 Algemene

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Nsecure JO9-Toernooi ochtend

Nsecure JO9-Toernooi ochtend Nsecure JO9-Toernooi ochtend 20 MEI 2017 Nsecure, even voorstellen Met innovatieve verbindingen van techniek, ict en menselijk toezicht ondersteunt Nsecure organisaties bij hun bedrijfsprocessen. Nsecure

Nadere informatie

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND 27 20 MEI 2017 WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht

Nadere informatie

E Toernooi. 4 Juni Sponsor:

E Toernooi. 4 Juni Sponsor: E Toernooi 4 Juni 2016 Sponsor: Voorwoord Geachte voetballiefhebber, Welkom! Met het woord voetballiefhebber denk ik u allemaal aan te kunnen spreken. Uiteraard de voetballers zelf, maar zeker ook de begeleiders

Nadere informatie

E Toernooi. 20 mei Sponsor:

E Toernooi. 20 mei Sponsor: E Toernooi 20 mei 2017 Sponsor: Voorwoord Geachte voetballiefhebber, Welkom! Met het woord voetballiefhebber denk ik u allemaal aan te kunnen spreken. Uiteraard de voetballers zelf, maar zeker ook de begeleiders

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2015 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: uur Aanvang wedstrijden: uur

Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: uur Aanvang wedstrijden: uur Ontvangst: 09:00 09:30 uur Opening: 09.30 uur Aanvang wedstrijden: 10.00 uur Beste voetbalvrienden, Het is eindelijk zover, de eerste editie van de Girlscup gaat 28 mei van start. Namens de organisatie

Nadere informatie

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015 Deelnemende teams: - RCL - FC Zoetermeer - Oliveo - RVC 33 - UVS - Alphia - DCV - V.v. Oegstgeest - Hazerswoude Boys - DSO - DWO - DSVP - Wilhelmus - Soccer Boys - Stompwijk - Oosterhout - RKAVV - Voorschoten

Nadere informatie

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016 LMO Girls Night meiden toernooi 20 mei 2016 L.M.O. Girls Night meiden toernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooi meiden

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik mei 2013

1 v.v. Bunnik mei 2013 1 v.v. Bunnik 73 18 mei 2013 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op ons v.v. Bunnik

Nadere informatie

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen.

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen. SV Oosterheem Voetbaltoernooi 20 mei 2017 Inleiding Beste teams, Als organisatie heten wij jullie namens de sponsors van harte welkom op het SV Oosterheem voetbaltoernooi. We gaan er met iedereen een hele

Nadere informatie

VOORWOORD. Het Jasmin Peters Sport events team

VOORWOORD. Het Jasmin Peters Sport events team VOORWOORD Zaterdag 28 mei wordt de 5e editie van het Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi gehouden. Dit toernooi staat in het teken iets terug te doen aan het Ronald McDonalds huis en het Emma Kinderziekenhuis

Nadere informatie

DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN. 20 mei Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine:

DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN. 20 mei Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine: DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN 20 mei 2017 DVV '09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine: 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden

Nadere informatie

Programma boekje. Etiënne Vaessen JO15 Toernooi van voetbalvereniging VV OFB. 22 juni 2019

Programma boekje. Etiënne Vaessen JO15 Toernooi van voetbalvereniging VV OFB. 22 juni 2019 Programma boekje. Etiënne Vaessen JO15 Toernooi van voetbalvereniging VV OFB. 22 juni 2019 Hoofdsponsor van ons toernooi : Beste sportvrienden en sportvriendinnen. Voor u ligt het programmaboekje van het

Nadere informatie

Toernooiboekje JO9 Junioren

Toernooiboekje JO9 Junioren Toernooiboekje JO9 Junioren 17 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 11 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Zaterdag 21 mei 2016

Zaterdag 21 mei 2016 Welkom bij het derde e Mona Burgeringtoernooi! Zaterdag 21 mei 2016 Informatie en contactadressen: v.v. H.S.V. Het Maalwater 4, 1852 HR HEILOO Wedstrijdsecretariaat: 072-5332890 / 06-20012064 DIT TOERNOOI

Nadere informatie

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9

ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 ZONDAG 21 MEI 2017 RIJK ZWAAN JEUGDTOERNOOI JO 9 Programmaboekje Adres Sportcomplex VELO: Noordweg 26 2291 EE WATERINGEN Van harte welkom! Ook dit jaar wordt er weer een jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd

Nadere informatie

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Op zondag 15 september gaan we het beleven! Het eerste Cittaslow voetbaltoernooi voor D-teams van de gemeenten Alphen-Chaam, Borger-Odoorn, Vaals, Heerde en Midden-Delfland!

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend)

S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) S.V. DEN HOORN Toernooi JO9 en JO11 13 mei 2017 (ochtend) este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen,

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Toernooiboekje JO13 Junioren

Toernooiboekje JO13 Junioren Toernooiboekje JO13 Junioren 10 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage.

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2000 leden.

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. C junioren. HSV De Zuidvogels

Jeugdtoernooi. C junioren. HSV De Zuidvogels Jeugdtoernooi C junioren HSV De Zuidvogels zaterdag 13 juni 2015 WELKOM Beste sportvrienden en vriendinnen, Namens het bestuur en de Toernooicommissie heet ik jullie van harte welkom op Sportpark de Wolfskamer

Nadere informatie

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI PCI NEDERLAND C-TOERNOOI 21 MEI 2016 WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex.

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Beste voetballers, begeleiders en ouders, VOORWOORD Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV vv SEV Toernooiboekje 10 mei 2018 (versie 1.2) Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende Plus Post Hemelvaarttoernooi.

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV vv SEV Toernooiboekje 10 mei 2018 Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende Plus Post Hemelvaarttoernooi. Dit jaar op

Nadere informatie

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI

PCI NEDERLAND C-TOERNOOI PCI NEDERLAND C-TOERNOOI 21 MEI 2016 DE SPONSOR: Pci Nederland is de grootste onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van documentoplossingen in Nederland. Hardware, software, de bijbehorende

Nadere informatie

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 23 ste editie van het Markerbeertoernooi. Dit

Nadere informatie

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Deelnemende F1 teams Barendrecht F1 Haaglandia F1 De Graafschap F1 HVV F1 Den Hoorn F1 Katwijk F1 DHC F1 Leerdam Sport F1 DSO F1 Pinas Sports Academy F1

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2

Inhoudsopgave. RVVH E toernooi 01 juni 2013 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Voorwoord pagina 3 2. Toernooireglement pagina 4 3. Plattegrond van sportpark RVVH pagina 6 4. Dankwoord pagina 7 5. Wedstrijd schema en standen pagina 8 6. Aantekeningen pagina 17 7.

Nadere informatie

SC Emma Meidentoernooi. Zaterdag 21 mei 2016

SC Emma Meidentoernooi. Zaterdag 21 mei 2016 SC Emma Meidentoernooi Zaterdag 1 mei 016 Inhoudsopgave Voorwoord... 1 Adres... Deelnemende teams... Kleedkamerindeling... 4 Prijsuitreiking... 4 Veldindeling... 5 Toernooireglement... 6 Wedstrijdschema

Nadere informatie

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO v.v. Wilhelmus D toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO 1 Algemene

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB v.v. Wilhelmus JO9 toernooi Zaterdag 13 mei 2017 Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie:

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie: 25 mei 2017 VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het JO11-toernooi 2017 van Sportclub Monster op Sportpark Polanen. Vandaag zullen 34 teams in actie komen in 7 verschillende poules en strijden

Nadere informatie

Toernooiboekje JO15 Junioren

Toernooiboekje JO15 Junioren Toernooiboekje JO15 Junioren 10 juni 2017 2-6-2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Hoofdsponsors van onze toernooien :

Hoofdsponsors van onze toernooien : Programma boekje. Toernooien van voetbalvereniging VV OFB. Mei 2017 Hoofdsponsors van onze toernooien : Voorwoord Beste sportvrienden en sportvriendinnen. Voor u ligt het programmaboekje van de toernooien

Nadere informatie

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s : Jolanda van t Kaar. Zaterdag 21 & 28 mei

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s : Jolanda van t Kaar. Zaterdag 21 & 28 mei Foto s : Jolanda van t Kaar Zaterdag 21 & 28 mei 2016 8 1 VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi Beste deelnemers, Voor u ligt het toernooiboekje van het vv Nieuwerkerk den Ouden Assurantiën pupillentoernooi

Nadere informatie

Programmaboekje 25 mei 2015

Programmaboekje 25 mei 2015 Sportvereniging v.v.victoria 28 E & F TOERNOOI 2015 Programmaboekje 25 mei 2015 Sportpark Wesselerbrink Geessinkweg 282 7544RB Enschede Inhoudsopgave Welkomstwoord 03 Toernooigedachte 04 Dagprogramma 04

Nadere informatie

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 13 juni 2015 Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP 1 Algemene adresgegevens Bezoekadres

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV vv SEV Toernooiboekje 30 mei 2019 (versie 1.3) Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende Plus Post Hemelvaarttoernooi.

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi.

Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. 2 Beste sportvrienden, Van harte welkom op het 8e FC Castricum WEA Jeugdtoernooi. Om 6 uur zijn de eerste leden van de toernooicommissie al hard bezig met het voorbereiden van een toernooidag. Ook de dag

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WELKOM,

INHOUDSOPGAVE WELKOM, WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd voor het jaarlijkse A- en B-toernooi. BVV Barendrecht is een grote vereniging met 10 wedstrijdvelden

Nadere informatie

Toernooiboekje B junioren

Toernooiboekje B junioren Toernooiboekje B junioren 11 juni 2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Zaterdag 30 mei organiseert SV Hertha het. Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi. Programmaboekje

Zaterdag 30 mei organiseert SV Hertha het. Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi. Programmaboekje S portevents Zaterdag 30 mei 2015 organiseert SV Hertha het Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi Programmaboekje Aanvang 9.30 uur MF,ME,MD en 13.30 uur MC,MB, MA+ Locatie: Sportpark de Molmhoek sv Hertha

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI

Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Toernooi-informatie DHC JO9 - categorie Zaterdag 13 mei 2017 DOC PIJL TOERNOOI Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie

Nadere informatie

Voorjaarstoernooi 2014 bij Alphense Boys

Voorjaarstoernooi 2014 bij Alphense Boys Voorjaarstoernooi bij Alphense Boys Van harte welkom op sportpark 'De Bijlen' in Alphen aan den Rijn bij het voorjaarstoernooi van Alphense Boys voor D pupillen en C junioren op zaterdag 7 mei. In de ochtend,

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

PLATTEGROND VOORWOORD VAN DE VOORZITTER VOORWOORD TOERNOOI COMMISSIE

PLATTEGROND VOORWOORD VAN DE VOORZITTER VOORWOORD TOERNOOI COMMISSIE VOORWOORD VAN DE VOORZITTER Hartelijk welkom vandaag bij sv DHL. Wij gaan er vandaag samen met u een geweldig toernooi van maken. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers van de vereniging, onze sponsoren

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

Toernooiboekje AVK B junioren

Toernooiboekje AVK B junioren Toernooiboekje AVK B junioren 11 juni 2016 2-6-2016 Beste Sportvrienden, Voor u ligt het allereerste boekje voor het AVK B junioren. Dit AVK wordt georganiseerd door V.V.Z.A. op sportpark Emiclaer. Ik

Nadere informatie

VOORWOORD. Het Jasmin Peters Sport events team

VOORWOORD. Het Jasmin Peters Sport events team VOORWOORD Zaterdag 20 mei wordt de 6e editie van het Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi gehouden. Dit toernooi staat in het teken van iets terug te doen aan het Ronald McDonalds huis en het Emma Kinderziekenhuis.

Nadere informatie

WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Informatie DSVP Pinkster Meisjestoernooi 2016

Informatie DSVP Pinkster Meisjestoernooi 2016 ~ 1 ~ Beste deelnemers, Op 16 mei en 21 mei 2016 heten wij u weer van harte welkom bij het DSVP Pinkster Meisjestoernooi 2016 op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. Op deze dagen zullen over drie

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom op ons sportpark aan de Parkstraat

Nadere informatie

31 Mei 2014 van 08:30 tot 17:00

31 Mei 2014 van 08:30 tot 17:00 Jeugtoernooi Apotheek Ouddorp 31 Mei 214 van 8:3 tot 17: WFB C2 WFB D1 WFB E4 WFB F3 WIK'57 C1 DFS D1 Melissant E2 Melissant F1 OVV C4 Spijkenisse D4 Spijkenisse E13 Spijkenisse F6 Duindorp C1 Desto D1

Nadere informatie

Burgemeester Dekker Sportpark 14 JUNI. AxFlow Jeugdtoernooi

Burgemeester Dekker Sportpark 14 JUNI. AxFlow Jeugdtoernooi Burgemeester Dekker Sportpark 14 JUNI AxFlow Jeugdtoernooi Beste voetballers, Welkom! Wij heten jullie van harte welkom op het AxFlow jeugdtoernooi. Wij zijn zeer verheugd dat zoveel verenigingen zich

Nadere informatie

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73

1 v.v. Bunnik april v.v. BUNNIK 73 1 v.v. Bunnik 73 4 april 2015 v.v. BUNNIK 73 2 v.v. Bunnik 73 Voorwoord Beste spelers, leiders, trainers, vrijwilligers en supporters, namens v.v. Bunnik 73 wens ik u en jullie allen van harte welkom op

Nadere informatie

HVC 10. Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014

HVC 10. Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014 HVC 10 Het ID2M Bouwmanagement Jeugdtoernooi voor C- en D-junioren Programmaboekje 17 mei 2014 Locatie: Sportpark de Rondgang Rondgang 10 3151 BP Hoek van Holland 0174-383070 Hvc10jeugdtoernooien@gmail.com

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Zaterdag 17 mei organiseert SV Hertha. Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi. Programmaboekje

Zaterdag 17 mei organiseert SV Hertha. Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi. Programmaboekje S portevents Zaterdag 17 mei 2014 organiseert SV Hertha Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi Programmaboekje Aanvang 9.30 uur Locatie: Sportpark de Molmhoek sv Hertha Mijdrechtsedwarsweg 4, 3645 GA Vinkeveen

Nadere informatie

F TOP-TOERNOOI 25 oktober 2014

F TOP-TOERNOOI 25 oktober 2014 F TOP-TOERNOOI 25 oktober 2014 Sportpark: De Bloemerd Bloemerd 2 2353 BZ Leiderdorp Telefoon: 071-5893450 Organisatie: 06-48033309 Voorwoord, Hartelijk welkom bij voetbalvereniging RCL. Dit jaar zijn we

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Toernooiboekje Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het Plus Post Hemelvaarttoernooi, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s Jolanda van t Kaar

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s Jolanda van t Kaar Foto s Jolanda van t Kaar Toernooi 13 & 20 mei 2017 1 Beste deelnemers, Voor u ligt het toernooiboekje van het vv Nieuwerkerk den Ouden Assurantiën pupillentoernooi 2017. Opnieuw een pupillentoernooi voor

Nadere informatie

Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017

Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017 Toernooi-informatie DHC JO13 - categorie Zaterdag 27 mei 2017 Woord vooraf van de jeugdvoorzitter Trainers,spelers,ouders en andere bezoekers, Wij heten U van harte welkom op ons mooie complex aan de Brasserskade

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9

Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Westlands Kampioenschap Jeugd Onder 9 Maandag 22 april 2019 Op sportpark De Commandeur te Maasland zal voor de 27 e maal gestreden worden om het WESTLANDS KAMPIOENSCHAP voor Jeugd Onder 9. Een toernooi

Nadere informatie

sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom

sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom WELKOM Het is ons een groot genoegen u namens sc Victoria 04 van harte welkom te heten op de allereerste editie van het ING Recreatie toernooi op Sportpark

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen

INHOUDSOPGAVE. Programma en Plattegrond. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag. Spelregels en reglementen INHOUDSOPGAVE Pagina 2. Pagina 3. Woord van Welkom Algemene informatie Pagina 5. Pagina 6. Routebeschrijving Programma en Plattegrond Pagina 7. Pagina 8. Kleedkamerindeling ochtend Kleedkamerindeling middag

Nadere informatie

Voetbal is Vriendschap Toernooi Programma van ZATERDAGMIDDAG 15 juni 2019

Voetbal is Vriendschap Toernooi Programma van ZATERDAGMIDDAG 15 juni 2019 Voetbal is Vriendschap Toernooi Programma van ZATERDAGMIDDAG 15 juni 2019 NVC Naarden Amersfoortsestraatweg 14, Naarden nvc.viv.toernooi@gmail.com Beste deelnemers en bezoekers, Hartelijk welkom op het

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

DCV voetbaltoernooi voor C- en D-teams

DCV voetbaltoernooi voor C- en D-teams Toernooireglement xxx Dit programmaboekje is een uitgave van de toernooicommissie De verenigingen die aan de toernooien van DCV deelnemen verklaren zich door deelname aan het toernooi akkoord met het onderstaande

Nadere informatie

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017

svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 svcdw JO10/JO11 JEUGDtoernooi Zaterdag 17 juni 2017 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2017 voor JO10 en JO11 teams. Maar liefst 24 teams gaan in 3 verschillende

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, Voorwoord Geachte sportvrienden, Welkom op Sportpark Tijenraan bij het Rinus Michels Toernooi 2018, hét toernooi voor getalenteerde jeugd, dat dit jaar georganiseerd wordt bij Rohda Raalte. Welkom aan

Nadere informatie

Programmaboekje 25 mei JO17

Programmaboekje 25 mei JO17 SCHIEDAMSE SPORTVERENIGING Programmaboekje 25 mei JO17 2 Voorwoord Beste pupillen, ouders/verzorgers, trainers en leiders, Na een druk seizoen is het weer tijd voor de toernooien. Een dag vol gezelligheid

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Programma boekje JO13 Toernooi

Programma boekje JO13 Toernooi Programma boekje JO13 Toernooi VV Spijkenisse 25 maart 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-13 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag beleeft. Voor

Nadere informatie

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD GRAAF Opgericht WILLEM : 10 maart 1912 II VAC TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD Zondag 14 mei 2017 E (JO11) Toernooi Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd-

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 14 mei 2016 Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI P P S C SCHIEDAM PROGRAMMA 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI Voorwoord Hartelijk welkom op het 1 e PPSC Girls Midwinter toernooi 2019. Dit jaar wordt er voor het eerst op PPSC een

Nadere informatie