Nieuwsbrief. vrijdag 1 april 2016 nummer 367 week 13. Agenda week 14 t/m 21

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. vrijdag 1 april 2016 nummer 367 week 13. Agenda week 14 t/m 21"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Agenda week 14 t/m 21 vrijdag 1 april 2016 nummer 367 week 13 6 april olifantengroep brengt een bezoek aan Buitenplaats Reitdiep 6 april toneelvoorstelling groep 5C 6 april schoolvoetbaltoernooi 7 april schriftelijk verkeersexamen groepen 7A en 7B ******************************************************************** 11 april margemiddag-de school is gesloten 12 april contactgesprekken groepen 1 13 april poezengroep brengt een bezoek aan Buitenplaats Reitdiep 13 april toneelvoorstelling groep 5B 14 april groep 3B brengt een bezoek aan Buitenplaats Reitdiep 19 t/m 21 april Cito eindtoets-groepen 8 21 april koningsspelen groepen 5 t/m 8 22 april koningsspelen groepen 3 en 4 25 april koningsspelen groepen 1 en 2 27 april koningsdag-de school is gesloten 28 april t/m 6 mei meivakantie 11 mei start schoolproject 16 mei tweede Pinksterdag-de school is gesloten 23 t/m 26 mei avondvierdaagse 25 mei afsluiting schoolproject Geheugensteuntje Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen gezond eten en drinken. Kinderen die gezond eten en drinken kunnen zich beter concentreren en beter leren op school. Fruit en groenten eten is goed voor de gezondheid. Wij vragen u daarom om uw kind elke dag een stuk fruit/groente of een broodje mee te geven naar school. Dit wordt dan in de klas gegeten tijdens het tussendoortje rond uur. Andere tussendoortjes kunt u dus thuis laten. Wist u dat: Met water geef je kinderen het beste drinken wat er is. Het houdt je kind gezond en fit. Door gezoete drankjes krijgen kinderen veel suiker binnen. Van veel suiker kunnen kinderen ziek worden en het is slecht voor hun tanden. Wist u dat in de meeste pakjes drinken ongeveer 4 suikerklontjes zitten? Bij voorbaat dank! Koningsspelen De Koningsspelen komen er weer aan! Dat zal op donderdag 21 april zijn voor de groepen 5 t/m 8. Op vrijdag 22 april voor de groepen 3/4. Maandag 25 april voor alle kleutergroepen. Op deze dagen zullen de reguliere gymlessen vervallen. We hebben hulp nodig op de volgende momenten: Donderdagmorgen uur (groep 5/6) Donderdagmiddag uur (groep 7/8) Dus wilt u ons komen helpen? Geef u dan op bij Ronald of Berber. Alvast bedankt!

2 Bijeenkomst VVE-thuis Vorige week donderdag was er weer een VVE-thuis bijeenkomst voor ouders van de kleuterklassen. Elke maand organiseert school in samenwerking met het Centrum Jeugd en Gezin thema ochtenden voor ouders. Dit keer was het thema de Nationale voorleesdagen. De ouders werden met de kinderen ontvangen in de BSO ruimte waar een heerlijk ontbijt klaarstond. Nadat we gezamenlijk hadden gegeten, werden de kinderen en ouders voorgelezen door een boer. Hij las het winnende prentenboek van het jaar voor we hebben er een geitje bij. Aan het einde van de ochtend kregen de kinderen de mini-editie van het boek mee naar huis. De ochtend was een groot succes. Al twee jaar organiseren we op school VVE-thuis bijeenkomsten. VVE Thuis is een programma voor ouders met kinderen van 3 tot 6 jaar die deelnemen aan voor- en vroegschoolse educatie. De activiteiten van VVE Thuis sluiten aan bij vve-programma's zoals Kaleidoscoop en Piramide. Hierdoor komen woorden, begrippen en andere leerinhouden zowel op het kindercentrum/groep 1/2 als thuis aan de orde. Ouders leren hoe ze hun kind kunnen stimuleren en ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Hun betrokkenheid bij de educatie van het kind wordt vergroot. Paasontbijt en eieren zoeken Op donderdag 24 maart heeft iedereen kunnen genieten van een heerlijk paasontbijt. Een ieder kon genieten van de heerlijke bolletjes, krentenbolletjes, croissantjes en natuurlijk was er voor iedereen een ei. Na het ontbijt begon voor de groepen 1 t/m 3 het eieren zoeken. Twee, als paashaas, verkleedde leerlingen hadden voor de jongste kinderen eieren verstopt rond de school.

3 Heelys (schoenen met wieltjes) kunnen gevaarlijk zijn Op dit moment zien we steeds meer kinderen op school komen met Heelys. Deze schoenen met wieltjes zijn enorm populair. Het is natuurlijk erg leuk om zowel te kunnen lopen en ook met je schoenen te kunnen rollen. In scholen met trappen kunnen deze schoenen erg gevaarlijk zijn. Wanneer kinderen met deze schoenen naar beneden gaan kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Kinderen hebben met deze schoenen minder grip op trappen. Om ongelukken te voorkomen willen u daarom ook vragen om uw zoon of dochter niet op deze schoenen naar school te laten gaan. Verder zien we ook dat de vloerbedekking er onder te lijden heeft. Van de schooltuin De schooltuin is weer begonnen. Vorige week hebben we de kinderen van de groepen 3 - zaaibedden klaargemaakt en tuinbonen geplant. Ze werden er vrijwel onmiddellijk weer uitgetrokken door een stel slimme kauwtjes. We hebben een net gespannen. Deze week zaaiden we zomertarwe. Vorig jaar is die oogst mislukt omdat diezelfde kauwtjes er met het zaad vandoor gingen. Nu hebben we ook hier maar meteen een net gespannen. De kinderen vonden het wel spannend, geloof ik, die strijd om je oogst te behouden. Volgende week gaan we aardappels poten, ieder kind plant er één en zal er net voor de zomervakantie tien oogsten het is een wonder. Dit jaar wilde ik het thema bloei geven, als extra steun aan alle hommels, zweefvliegen, bijen en wie maar aan wil schuiven. We gaan zoveel mogelijk bloemen zaaien en planten en een deel van de groente laten doorschieten. De palmkool bloeit al bijna. Ik hoop op een mooi tuinjaar en nodig ouders en leerlingen uit om vooral langs te komen in de tuin. Woensdag 6 april wijziging gymnastiek Op woensdag 6 april aanstaande zal onze gymzaal gebruikt worden als stemlokaal. Dit heeft gevolgen voor de lessen lichamelijke opvoeding die dag. In overleg met juf Berber en meester Ronald is besloten om bij mooi weer de lessen in het park te geven. Wilt u hier rekening mee houden. (extra trainingspak, andere schoenen) Het betreft de groepen: 3A, 3B, 3C, 4A en 4B. Bij slecht weer blijven de leerlingen in de klas. Tafels stampen in de natuur Voor kinderen die moeite hebben met het leren en onthouden van de tafels misschien een leuk aanbod. We willen u er wel op wijzen dat wij niets kunnen zeggen over de kwaliteit van het aangebodene.

4 Wat staat er op de agenda bij het CJG? Het Centrum voor Jeugd en Gezin, dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: Inloop Wie Alle ouders uit de Indische buurt en de Hoogte Waar Huiskamer CJG Billitonstraat 78/2 Wanneer maandag uur dinsdag, donderdag en vrijdag uur Waar Peuterspeelzaal Lutje Potje Billitonstraat 78/2 Wanneer Woensdag uur Waar CBS Kleine Wereld Celebestraat 35 Wanneer maandag uur Kosten Gratis Tijdens de inloop mogen ouders en kinderen samen komen spelen. Je kunt er in een ontspannen sfeer vragen stellen over opvoeden en opgroeien en andere ouders ontmoeten. De koffie staat altijd klaar! Ruilen Enzo De leukste ruilwinkel van Groningen is geopend op alle inloopdagen! Je kunt er kleding ruilen of voor een klein bedrag kopen. Ook speelgoed is voor een klein bedrag te koop. Maandag 4 april Draagdoekconsulent Tijd: uur.. Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte. Door: Rebecca Parent. Gratis. Opgave: Niet nodig. Heb je al een doek, maar raak je er mee in de knoop? Wil je graag je baby, dreumes of peuter dragen en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan is er voor jou het draagspreekuur in het CJG van de Indische buurt/ Hoogte! Woensdag 6 en 20 april Ouder peuterochtend Tijd: Locatie: het Pand Madoerastraat 16, bij speeltuin DIB Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Gratis Er even tussen uit met je peuter? Op woensdagochtend 9 en 23 maart kun je hiervoor terecht in het Pand bij speeltuin DIB. Buiten in de speeltuin met een kop koffie in de zon, of binnen schuilend tegen wind en regen. Klei, verf en speelgoed liggen klaar! Woensdag 6 april Thema voorbehoedsmiddelen Tijd: uur.

5 Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte. Door: Sense Gratis. Opgave: Niet nodig. Je wilt niet zwanger worden, maar welke vormen van voorbehoedsmiddelen zijn er allemaal? Tijdens deze bijeenkomst praten we over anticonceptie. We laten je verschillende voorbehoedsmiddelen zien. Ook kun je al jou vragen over je seksuele gezondheid stellen. Dinsdag 12, 19 en 26 april Peuterswing Tijd: 10-11uur. Locatie: Aletta Jacobshuis, Oldebarneveltlaan 6. Alle ouders en kinderen 1,5-4 jaar, uit de wijken Indische buurt en de Hoogte. Door: Nanda Kievit. Gratis. Opgave: Marije den Daas, E. M Amanda van Vossen, E. M Samen met je kind leer je leuke liedjes en dansjes begeleid door Nanda op de accordeon. Tandenpoetsweek 11 t/m 15 april Tijdens de tandenpoetsweek staan verschillende organisaties als scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en het CJG stil bij een gezond gebit. Woensdag 13 april Tandenpoets clinic Tijd: uur. Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Gratis. Opgave: Marije den Daas, E. M Amanda van Vossen, E. M Een gezond gebit is niet alleen mooi om te zien, het helpt ook je afweer versterken. Tandenpoetsen is belangrijk om je gebit gezond te houden. Maar wat als je kinderen tandenpoetsen niet leuk vinden? En hoe poets je eigenlijk goed? Dit en meer tijdens de tandenpoets clinic! Donderdag 14 april Thema Kinderziektes Tijd: uur. Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte. Door: de wijkverpleegkundigen Desiree van Lieshout en Bianca Boersma. Gratis. Opgaven: Niet nodig. Mijn kind heeft rode bultjes, zouden het waterpokken zijn? Mijn kind heeft hoge koorts met rode vlekken, wat is het? Mijn kind moet zo hoesten, gewoon verkouden of kinkhoest? Welke kinderziektes komen voor en hoe zien ze eruit? En wanneer ga je naar een huisarts? Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de meest voorkomende kinderziektes en is er ruimte om al jou vragen te stellen. Elke dinsdag Loopgroep Tijd: 9:00 Locatie: Vertrek vanuit Huiskamer CJG, Billitonstraat 87/2 Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Gratis

6 Ouders hebben een loopgroep gevormd, in samenwerking met vrouwencentrum Jasmijn. De groep start met een warming up bij het CJG en gaat vervolgens op pad. De afstand en snelheid wordt geleidelijk opgebouwd. Er loopt een fysiotherapeut of een voedingsdeskundige mee met de groep. Zo krijg je onderweg, nuttige tips en is er aandacht voor lichaamshouding. Kinderopvang kan geregeld worden, geef dit wel van te voren even door. Loop je met ons mee? Elke dinsdag Ouders met tieners Tijd: 13 14:30 uur. Locatie: Huiskamer van het Centrum voor jeugd en Gezin. Ouders met oudere kinderen. Gratis. Voor iedereen die te maken heeft met tieners en het fijn vindt om onder het genot van koffie en thee hierover bij te praten. Af en toe zal er naar behoefte een thema komen. Deze zal gehouden worden door een gastspreker. Elke donderdag Repair café Tijd: uur Alle ouders uit de wijken Indische buurt en de Hoogte Door: Laila Gratis Opgave: Niet nodig Elke donderdag is het repair café open. Heb je een broek die korter moet of de zoom van je trui die los raakt? Kom dan naar het repair café. Laila helpt je om samen je kleding te maken. Een naaimachine is aanwezig. Woensdag 27 april, Koningsdag, is het CJG gesloten. Facebook Je kunt ons liken op facebook voor de laatste nieuwtjes! (facebook.com/cjgkorrewegwijk). Vragen over het CJG of één van de activiteiten? Marije den Daas Amanda van Vossen M M E. E. volgende nieuwsbrief 8 april

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: WIJ Korrewegwijk Wat staat er op de agenda bij WIJ Ouder en Kind? De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

Nadere informatie

De eerste activiteiten op het plein

De eerste activiteiten op het plein Nieuwsbrief Agenda week 20 t/m 21 vrijdag 13 mei 2016 nummer 371 week 19 16 mei tweede Pinksterdag-de school is gesloten 17 mei inloopochtend (9.00-10.00 en van 10.15-11.15) ********************************************************************

Nadere informatie

Nieuwsbrief. vrijdag 26 februari 2016 nummer 364 week 8. Agenda week 9 t/m 13

Nieuwsbrief. vrijdag 26 februari 2016 nummer 364 week 8. Agenda week 9 t/m 13 Nieuwsbrief Agenda week 9 t/m 13 vrijdag 26 februari 2016 nummer 364 week 8 29 februari t/m 4 maart voorjaarsvakantie ******************************************************************** 15 maart berengroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. vrijdag 8 juli 2016 nummer 379 week 27. Agenda week 28

Nieuwsbrief. vrijdag 8 juli 2016 nummer 379 week 27. Agenda week 28 Nieuwsbrief Agenda week 28 vrijdag 8 juli 2016 nummer 379 week 27 11 juli musical groep 8A 12 juli musical groep 8B 14 juli eindfeest 15 juli laatste schooldag ********************************************************************

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers,

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers, Erichem, 29 april 2016 Beste ouders/ verzorgers, We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de thema's bouwen en lente. Tussendoor hebben we ook stil gestaan bij de feesten zoals: Pasen, Koningsdag

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe jaar is begonnen en wij hebben er zin in!! Ook ontbreekt het ons niet aan goede voornemens. We willen de (pedagogische) kwaliteit van

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Jozefnieuws. April 2015

Jozefnieuws. April 2015 Jozefnieuws April 2015 Samen Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij stuur ik u de nieuwsbrief van de maand april. Pasen Palmpasen De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben de afgelopen week weer een palmpaasstok

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 25, 16 t/m 22 juni 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 25, 16 t/m 22 juni 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 25, 16 t/m 22 juni 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data: Maandag 17 juni: koffiemoment Til. Maandag 17 juni NNO Oosterpoort

Nadere informatie

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon:

Informatieboekje. Peuterspeelzaal De Grutterij. Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: Informatieboekje Peuterspeelzaal De Grutterij Wheeme 8, 8325 AE Vollenhove Telefoon: 06-44397688 www.psz-steenwijkerland.nl Beste ouder/verzorger, In dit informatie boekje vindt u alles wat u moet weten

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 13-04-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Gisteravond was er een interessante ouderavond op In `t Veld. Veel enthousiaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Beste ouders,

Nieuwsbrief mei Beste ouders, Nieuwsbrief mei 2015 Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de laatste twee maanden van dit schooljaar. Op 13 juli begint de zomervakantie, maar voor die tijd zijn er nog vele speeluurtjes

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum Jonge Ouders

Ontmoetingscentrum Jonge Ouders Ontmoetingscentrum Jonge Ouders Het ontmoetingscentrum Jonge Ouder is een initiatief van En wordt mede mogelijk gemaakt door Wie zijn wij? Wij zijn een ontmoetingscentrum voor jonge ouders, maar ook als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~

N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ N I E U W S B R I E F Nieuwsbrief van Coen ~ April 2017 ~ De Vreedzame school Blok 4: We hebben hart voor elkaar Leestip van meester Berrie Op school beginnen we de dag altijd met een kwartier lezen. Als

Nadere informatie

Beste ouders en relaties,

Beste ouders en relaties, 17-01-2018 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Personele situatie. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 15 april 2016 In deze nieuwsbrief Kunst in de onderbouw en in groep 3/4

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 15 april 2016 In deze nieuwsbrief Kunst in de onderbouw en in groep 3/4 Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 15 april 2016 In deze nieuwsbrief Kunst in de onderbouw en in groep 3/4 Voorleescursus voor ouders Schoolreis Afspraken over Heelys en start schooldag Avond

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-01-2016 08-02-2016 Agenda: Ma 25-01 OR vergadering Ma t/m vr 25-01 t/m 29-01 Rapportgesprekken Ma 01-02 Rapport mee Wo 03-02 VVE thuis bijeenkomst groep 1 8.30 uur Do 04-02 VVE thuis

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Verlofaanvragen Wilt een extra verlofaanvraag doen, voeg dan altijd een bewijsstuk bij (bv. een kaart of werkgeversverklaring).

Verlofaanvragen Wilt een extra verlofaanvraag doen, voeg dan altijd een bewijsstuk bij (bv. een kaart of werkgeversverklaring). Welkom!!! Op maandag 21 maart a.s. start een aantal nieuwe leerlingen: groep 1 heet Stefania welkom en in groep 3 komt Nikita. We wensen jullie veel plezier op Esselyckerwoude!! De vijfde ziekte Bij meerdere

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 11 Baarn, 26 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Hulpouders Schoolfruitproject

Hulpouders Schoolfruitproject R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Proost de Beaufortstraat 45 6231 EB MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 11 april 2017 Beste ouders, Ook dit jaar heeft onze school weer gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. (

Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. ( Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. (http://www.weekvanhetjongekind.nl/) Thema: Gezond opvoeden: Waar leg jij de grens? In deze week vragen we aandacht voor de belangrijke

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders / verzorgers, beste leerlingen, Zoals in mijn mail van donderdag 14 april gemeld, heeft de inspectie onze school bezocht. De kwaliteit

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld September 2013 Margedagen 28 augustus 2013 16 oktober 2013 20 december 2013 s middags Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos

Informatieboekje van. Peuterspeelzaal De Speeldoos Informatieboekje van Peuterspeelzaal De Speeldoos Peuterspeelzaal De Speeldoos 0345-580582 Oranje Nassaustraat 21 speeldoos@telfort.nl 4191 EC Geldermalsen www.spgg.nl Beste ouders/verzorgers In de eerste

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie