aniel Schildersatelier Daniel van Goor project: Lang doek onderwerp: 20 meter project: X-project onderwerp: 150 meter schildering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "aniel Schildersatelier Daniel van Goor project: Lang doek onderwerp: 20 meter project: X-project onderwerp: 150 meter schildering"

Transcriptie

1 project: Themes onderwerp: theater deelnemers: 20 project: X-project onderwerp: 150 meter schildering deelnemers: 200 looptijd: 4 maanden bedrag: bedrag: project: Lang doek onderwerp: 20 meter deelnemers: 50 looptijd: 3 maanden bedrag: project: De wereld onderwerp: 100 panelen deelnemers: 50 looptijd: 2 jaar bedrag: project: La vie en rose onderwerp: 3 muurschilderingen deelnemers: 20 bedrag: project: Brederode flat onderwerp: 50 panelen wijk: Palenstein deelnemers: 50 looptijd: 1½ jaar bedrag: project: Eco prijsvraag onderwerp: objecten deelnemers: 50 looptijd: 2 maanden bedrag: project: Give the people onderwerp: muurschildering deelnemers: 125 bedrag: project: Recycling-art onderwerp: tuin d.m.v. afval deelnemers: 100 bedrag: project: Vervolg 1 Brederode onderwerp: entrees 2 schilderingen wijk: Palenstein deelnemers: 15 looptijd: 3 maanden bedrag: project: Vervolg 2 Brederode onderwerp: copieën wijk: Palenstein deelnemers: 15 looptijd: 1 maand bedrag: project: Piramide onderwerp: bouwwerk wijk: Oosterheem deelnemers: 250 looptijd: 3 jaar bedrag: project: Verbroedering onderwerp: lange doeken deelnemers: 40 bedrag: project: Diederik flat onderwerp: entrees 2 kasten/mozaiek wijk: Palenstein deelnemers: 40 bedrag: project: Jan van Beieren flat onderwerp: panelen wijk: Palenstein deelnemers: 15 bedrag: project: Weidemolen onderwerp: poort deelnemers: 30 bedrag: project: Jan van Beieren flat onderwerp: liften wijk: Palenstein deelnemers: 10 looptijd: 1 maand bedrag: project: Blikvanger onderwerp: afvalbak deelnemers: 15 looptijd: 3 maanden 2012 proj ect: The Mix onderwerp: presentatie wijk: Palenstein deelnemers: 100 bedrag: project: Creatieve werkplaats onderwerp: locatie deelnemers: 50 bedrag: bedrag: Daniel van Goor aniel Schildersatelier Zuidwijkstraat KE Zoetermeer / project: The Move onderwerp: presentatie deelnemers: 150 bedrag: project: Recycling 2014 onderwerp: presentatie wijk: Oosterheem deelnemers: 50 bedrag: info@schildersatelierdaniel.nl

2 Themes EXPERIMENTEEL THEATERSTUK Dit theaterstuk is 1 keer opgevoerd. Er is wel een film van gemaakt. Het stuk duurde ruim twee en een half uur. De thema s gaan over terugkerende elementen in het leven. Die kunnen voor iedereen anders zijn. In dit geval gaat het om een persoonlijke invulling.

3 X-project 150 METER SCHILDERING Dit vroege project bestond feitelijk uit 2 delen. Het eerste deel was een lang lint rondom een nieuw gebouw. Dat lint was ongeveer 150 meter lang en een goede meter breed. Het waren allemaal vellen aan elkaar. Er is een paar maanden aan gewerkt, door zowel jong als oud. Het tweede deel bestond uit het maken van artistieke kaarten. Dat gebeurde op verschillende locaties. Dat werd een groot succes. Na 3 jaar, iedere keer in de herfst, werd de oplage zo n 3000 stuks. Dat was toen nog heel veel werk.

4 Lang doek 20 METER Dit doek is gemaakt door kinderen. We hebben daar 3 maanden over gedaan. Het thema is een soort straatkunst. De behandeling was vrij. Het is gemaakt op stevig canvas. Niet geschikt voor buiten.

5 De wereld 100 PANELEN Dit kwam voort uit een cursus. Het moest iets doel gerichts worden. Hier hebben we 2 jaar aan gewerkt. De groepen hebben er met veel plezier aan gezeten. De panelen zijn later bevestigd in het gebouwtje van de creatieve werkplaats.

6 Give the people what they want MUURSCHILDERING OP GROTE PANELEN X5 Dit zijn 5 grote panelen die horizontaal, op een buitenmuur, zijn gehangen. De 5 panelen verbeelden allerlei ideële wensen ten aanzien van de wereld. Het is in feite heel liefelijk. Het bestaat uit allemaal vakjes en stukjes die in elkaar overlopen.

7 Piramde BOUWWERK 7 METER HOOG De Piramide is een behoorlijk bouwwerk. Het is ongeveer 12 x 12 meter en 7 meter hoog. Het zijn inwisselbare panelen van 2 formaten: 50 x 70 meter en 122 x 244 meter. De grote panelen is door jeugdigen gemaakt en de kleine panelen door volwassenen. Het schilderen bedroeg 2 jaar. Maar het uitvoeren duurde veel langer, nog wel 3 á 4 jaar. Het bouwen kostte 2 maanden. Binnenin zit een stevige constructie.

8 La vie en rose 3 MUURSCHILDERINGEN OP GROTE PANELEN Deze panelen waren behoorlijk groot. Ze hebben uiteindelijk een jaar lang voor de bouwput gestaan van het nieuwe centrum in de wijk Palenstein. Dat was behoorlijk langgerekt. Ik schat iets van 35 meter. Mooi met tekst in beeld gebracht.

9 Recycling-art GROTE TUIN MET AFVAL GEMAAKT Dit project ging over een museumtuin van circa 60 meter diep. Er werden allemaal bouwsels gefabriceerd uit afval spullen. Er werd heel veel gemaakt. En uiteindelijk afgesloten met een afvalfeest.

10 Verbroedering LANGE DOEKEN Dit was bedoeld als een cirkel, met daarin een hand met een vingerwijzing. De schilderingen hadden als thema, het multiculturele karakter van Nederland. Er was ook een poort bij gevoegd. Van daaruit was het enige juiste perspectief te zien.

11 Florens van Brederode flat 50 GROTE PANELEN Dit was een langdurig werk. De panelen werden bevestigd aan de onder kant van kozijnen. Ze pasten keurig, op maat gemaakt. Er zat een hoek in de flat, waardoor een kant veel meer te leiden had onder het weer.

12 Florens van Brederode flat vervolg 1 ENTREES Dit gaat om 2 grote panelen (2.44 x 2.44). Deze zijn redelijk snel gemaakt. De grote beproeving was het bevestigen. Dat hebben we zelf gedaan.

13 Diederik van Teilingen flat ENTREES KASTEN/MOZAIEK Bij deze flat werden de entrees opnieuw gemaakt. De kleuren en tegels werden er nieuw ingezet. De kleuren kwamen overeen met wat elders in de flat was toe gepast. De buitenkant van de entrees bestonden uit twee delen: een bovenkant en een onderkant. De onderkant werd verzorgd met ronde mozaïeken. De bovenkant met verlichte kasten. De kasten hadden twee groottes. De kasten vertelden verhalen van bewoners die zich daarvoor hadden opgegeven. Zij werden bijgestaan met het uitvoeren ervan.

14 eco prijsvraag 50 INZENDINGEN Deze prijsvraag ging om een creatieve omgang met het eco probleem. Het was kleinschalig. Het ging om kleine voorbeelden te maken. Een soort prototypes. Uiteindelijk kwamen er 3 winnaars naar voren. En er is 1 die in het groot is uitgevoerd. Die heeft een paar jaar bij de Weidemolen gestaan.

15 Florens van Brederode flat vervolg 2 20 COPIEEN Er werd een constructie bedacht voor vrij grote kopieën. De constructie daarvan was het probleem. Het kostte nogal wat moeite, maar het is uiteindelijk goed verlopen. Het bevestigen lukte binnen een ochtend. Fantastisch.

16 Jan van Beieren flat LIFTEN Dit was een vervolg. De 4 liften werden helemaal beschilderd. De reacties waren enigszins gemengd. Artistiek gezien was het een gewaagd iets. Het was wel kwetsbaar. Het ging om 4 verschillende soorten landschappen. Het hele thema was natuur.

17 Weidemolen DE POORT Deze poort is een toegang tot een gevarieerd pad op een stadsboerderij. Het bestaat uit 3 delen. Het doet primitief aan, als gemaakt door natuurvolkeren. Er zitten meerdere invloedstijlen in verwerkt.

18 Blikvanger AFVALBAK Is een prototype van een kunstzinnige afvalbak. Het is voor zijn doen redelijk groot. Het bestaat uit vocht bestendig hout (MDF) en wat metaal.

19 Creatieve werkplaats WERKRUIMTE Dit was het resultaat van een prijs die we gewonnen hadden. We zouden daar iets van 4 jaar blijven. Het werd ons honk.

20 Jan van Beieren flat CONSTRUCTIE EN PANELEN Dit resultaat was misschien wel het beste van de flats die we hebben behandeld. Het is voor een heel groot deel mijn eigen schilderwerk geworden. Het mozaïek van Shaorook. De constructie was best een gewaagde. Maar het werd professioneel uitgevoerd.

21 The Mix ALLERLEI OBJECTEN The Mix was in hoge mate een sociaal project. Iedereen kon er wat maken. Sommige mensen kwamen slechts een keer. En anderen bleven een stuk langer. Er is heel wat gemaakt. Het was zeer divers. Er is getracht er een volwaardige tentoonstelling van te maken. Dat is gelukt. Bovenal was het een overzicht van een creatieve uitlaatklep.

22 The Move GROTERE INSTALLATIES Dit bestond uit grotere en kleinere installaties van allerlei soorten materialen. De combinaties waren experimenteel. Het werd tentoongesteld in een grote fabriekshal. Vooral de opening was spectaculair.

23 Recycling art 2014 VERFIJNING VAN AFVALKUNST Dit project gaat over een aantal vormen van recycling (kunst). Het gaat om kleinere objecten. Het is heel speels en kleurrijk. De vormen zijn onverwachts. Een beetje uit zijn context gehaald. Nogal decoratief gericht. Het meeste is afval of afvalhout. Een enkel meubelstuk. Door bepaalde connecties te maken, ontstonden vrije vormen. Op de lange planken is met spuitbussen gewerkt, in combinatie met de kwast.

Kunstregisseur, Beeldend Kunstenaar

Kunstregisseur, Beeldend Kunstenaar Daniel van Goor CV Daniel van Goor CV Persoonlijke gegevens Naam: Daniel Pierre Cornelis van Goor Adres: Zuidwijkstraat 86 Woonplaats: 2729 KE Zoetermeer Telefoon: 079-342 04 13 Geboren: 1 augustus 1955

Nadere informatie

Beste leerling, Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Beste leerling, Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus

10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus 10 eenvoudige stappen om een platte windmolen te maken in AI, AD, Drawplus In deze tutorial maken we een eenvoudige windmolen in een trendy vlakke stijl, in slechts 10 stappen, met behulp van eenvoudige

Nadere informatie

Lesbrief 'Vivi's fantastische pretflat'

Lesbrief 'Vivi's fantastische pretflat' Lesbrief 'Vivi's fantastische pretflat' Kinderen van groep 8 gaan in drie lessen een stopmotion animatie maken. Per drietal krijgen ze een opdracht. Naar aanleiding van de opdracht maken ze een kort script

Nadere informatie

Minibieb groot formaat

Minibieb groot formaat Minibieb groot formaat Deze beschrijving is gemaakt door Anton van Arem en gratis te gebruiken en verspreiden Het origineel te vinden op www.demaeckerij.nl Wat heb je nodig? een plaat watervast multiplex

Nadere informatie

DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN.

DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN. binnenkijken 139 NIEUW EN TOCH AUTHENTIEK DE SCHUUR DIE HET PAD VAN FRANS EN MARION KRUISTE, BLEEK ONBRUIKBAAR. TOCH BLIEZEN ZE VERSCHILLENDE MATERIALEN ERVAN NIEUW LEVEN IN. DAT RESULTEERDE IN EEN KNUS

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND FEBRUARI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Met deze

Nadere informatie

Jeanette aan de Stegge. Schilderen met emoties

Jeanette aan de Stegge. Schilderen met emoties Jeanette aan de Stegge Schilderen met emoties 2 Jeanette aan de Stegge is als schilderes voornamelijk bekend vanwege haar treffende portretten. Ze heeft als bijna geen ander de gave om de persoonlijkheden

Nadere informatie

Donderdag 5 september 2013 Workshop Fotografie in de tuin Johan Hoekstra

Donderdag 5 september 2013 Workshop Fotografie in de tuin Johan Hoekstra Donderdag 5 september 2013 Fotografie in de tuin ja, eh.. maar hoe moet dat dan? - Ga kijken! (dus: leg je camera maar eerst even terug) Donderdag 5 september 2013 Fotografie in de tuin ja, eh.. maar hoe

Nadere informatie

KEETEN HERNESSEROORD. Datum 01.03.2016 aanvulling tbv Welstandscommissie definitief ontwerp opdrachtgever Zuidwester

KEETEN HERNESSEROORD. Datum 01.03.2016 aanvulling tbv Welstandscommissie definitief ontwerp opdrachtgever Zuidwester KEETEN HERNESSEROORD Datum 01.03.2016 aanvulling tbv Welstandscommissie definitief ontwerp opdrachtgever Zuidwester inhoud Dit document vormt een aanvulling op de presentatie voor de welstandszitting van

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Plattegrond. Uitleg moodboard

Inhoudsopgave: Plattegrond. Uitleg moodboard Sfeer pakket Inhoudsopgave: Plattegrond Uitleg moodboard Plattegrond Uitgangspunt was dat er geen meubels mochten worden verwijderd met uitzondering van het (speelgoed) kastje bij de keukendeur. De eethoek

Nadere informatie

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL www.abcdisplay.nl Nr.1 Nr.1 Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Dé Mobiele Presentatiekast Geen presentatie

Nadere informatie

Workshops Kunstnomade

Workshops Kunstnomade Workshops Kunstnomade De kunstenaar verblijft in de maand Juni als Artist in residence met zijn huis op wielen op of rond de locatie van De Museumwerf Vreeswijk Nieuwegein. Op de Museumwerf gaat hij historische

Nadere informatie

Cursus KeyCreator. Oefening: tekenen van een dakkapel

Cursus KeyCreator. Oefening: tekenen van een dakkapel Cursus KeyCreator Oefening: tekenen van een dakkapel Tekenen van een dakkapel. Op een dak komen regelmatig dakkapellen voor die verschillende vormen kunnen hebben. In deze cursus ziet men hoe men een rechte

Nadere informatie

Metamorfose achtertuin

Metamorfose achtertuin Metamorfose achtertuin Metamorfose achtertuin Materialen Gereedschap Scharnieren Acrylaatkit Verf Doeken Touw Houtschroeven 3 & 4 cm lang Lijm Houten planken Nietjes Terpentine Balken Geel zand Deurbeslag

Nadere informatie

Deze keer is de Kidsflits gemaakt door groep 5. We laten hier zien waar we allemaal mee bezig zijn (geweest) in onze klas.

Deze keer is de Kidsflits gemaakt door groep 5. We laten hier zien waar we allemaal mee bezig zijn (geweest) in onze klas. teld, we moesten hallo Henk zeggen. Schooljaar 2015/ 2016 8 spril 2016 Deze keer is de Kidsflits gemaakt door groep 5. We laten hier zien waar we allemaal mee bezig zijn (geweest) in onze klas. ANWB STREETWISE

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Voorwoord Ook dit jaar ga ik weer met nieuwe ideeën van start en hoop dat het weer een leuk seizoen wordt! Er is weer een uitgebreid aanbod

Nadere informatie

FHN Reglementen. Behendigheid Toestellen

FHN Reglementen. Behendigheid Toestellen FHN Reglementen Behendigheid Toestellen Behendigheid Toestellen versie 2009 INHOUDSOPGAVE Blz. DE TOESTELLEN 3 FIGUUR 1: Hoogtesprongen 8 FIGUUR 2: De Muur 9 FIGUUR 3: De Borstelsprong 10 FIGUUR 4: De

Nadere informatie

Educatieflyer Stadsmuseum Zoetermeer

Educatieflyer Stadsmuseum Zoetermeer Educatieflyer 2018-2019 Stadsmuseum Zoetermeer Inleiding Met veel plezier bieden wij u het educatie-overzicht Primair Onderwijs van het Stadsmuseum Zoetermeer voor het schooljaar 2018-2019 aan. Een programma

Nadere informatie

GP5: Bezoek Londen Stedenbouwkundig ontwerp

GP5: Bezoek Londen Stedenbouwkundig ontwerp Boonen Jan Student Toegepaste Architectuur GP5: Bezoek Londen Stedenbouwkundig ontwerp Duurzame materialen Groen Verlichting 2010-2011 Noem een aantal positieve en negatieve aspecten van het project in

Nadere informatie

enquête Ons water Terugkoppeling uitkomsten

enquête Ons water Terugkoppeling uitkomsten enquête Ons water Terugkoppeling uitkomsten enquête Ons water Inleiding In de periode 18 oktober tot 5 november 2017 heeft de gemeente Midden-Drenthe samen met het waterschap Drents Overijsselse Delta

Nadere informatie

Klankkast. Figuur 2. Figuur 3

Klankkast. Figuur 2. Figuur 3 Klankkast We gebruiken een stevige plaat met een minimale afmeting van 1040 x 400 mm en ca mm dik als tijdelijk support. Teken vervolgens parallelle lijnen op afstanden zoals gegeven in figuur 2. Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k.

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k. TE KOOP Oeverzegge 31 8043 LD Zwolle 259.500 k.k. KENMERKEN Prijs 259.500 k.k. Postcode 8043 LD Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Voortuin, Zuidwest, 6.5 8m Woonruimte 116m² Perceeloppervlakte 216m² Inhoud

Nadere informatie

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel Eindelijk was het dan zover op zaterdag 2 oktober moesten de finalisten van de 3 regio voorrondes zich om half 9 melden bij Theater de Flint in Amersfoort voor de dag van de grote finale. Na een tijd van

Nadere informatie

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient.

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient. COMBI LED ledframe het gebied van Reklame. Zo ook voor al uw presentatie uitingen, naast een uitgebreid assortiment van diversiteiten op het gebied van naamsbekendheid, bieden wij ook kliklijsten aan,

Nadere informatie

BUSINESSPLAN VREDEMANLAB

BUSINESSPLAN VREDEMANLAB BUSINESSPLAN VREDEMANLAB Stichting Passages, mei 2009 Voorstellen voor de realisering van een fablab+ in Fryslân BUSINESSPLAN VREMANLAB STICHTING PASSAGES Afbeeldingen omslag en deze pagina: Foto s boven:

Nadere informatie

Terugkoppeling van de bewonersbijeenkomst over de Jongerenwoningen aan het Saturnusgeel van 7 juli 2015.

Terugkoppeling van de bewonersbijeenkomst over de Jongerenwoningen aan het Saturnusgeel van 7 juli 2015. Terugkoppeling van de bewonersbijeenkomst over de Jongerenwoningen aan het Saturnusgeel van 7 juli 2015. Er waren ongeveer 45 aanwezigen Mede aanwezig: medewerkers woningcorporatie De Goede Woning en de

Nadere informatie

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het De activiteitenfolder voor Zuid-Oost is er weer! Het nieuwe jaar is weer begonnen en we bieden ook nu weer te gekke activiteiten na schooltijd aan voor kinderen uit de wijk Zuid-Oost. Het aanbod is voor

Nadere informatie

Vlasakkers 17 Westmaas

Vlasakkers 17 Westmaas Vlasakkers 17 Westmaas Royale twee-onder-één-kapwoning met garage, eigen oprit en een ca. 18 m diepe achtertuin. Gelegen in een rustige woonwijk op 315 m² eigen grond. Woonoppervlakte: ca. 131 m² Inhoud:

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

Running man 100x 150 cm. Acryl op doek. Met dit soort werken had ik mijn eerste tentoonstelling bij galerie Biervliet op de Prinsengracht.

Running man 100x 150 cm. Acryl op doek. Met dit soort werken had ik mijn eerste tentoonstelling bij galerie Biervliet op de Prinsengracht. In 1984 begon ik met schilderen. Daarvoor werkte ik voornamelijk als keramist en ik maakte beeldhouwwerken van Belgisch hardsteen en marmer. Ook maakte en legde ik terrazzo vloeren en aanrechten. Ik was

Nadere informatie

Bouwinstructies vleermuiskast SILVAVIR VK01

Bouwinstructies vleermuiskast SILVAVIR VK01 Bouwinstructies vleermuiskast SILVAVIR VK01 SILVAVIR Ecologie & ruimte In deze handleiding leggen we uit hoe je makkelijk zelf een vleermuiskast kunt maken. De kast die hier wordt beschreven is een variant

Nadere informatie

Gebruikersreview met Copperant Pura verf. Deel 2. Door: Stefan van Rooij Maart 2015

Gebruikersreview met Copperant Pura verf. Deel 2. Door: Stefan van Rooij Maart 2015 Gebruikersreview met Copperant verf. Deel 2 Door: Stefan van Rooij Maart 2015 Informatie over de schrijver: Naam: Stefan van Rooij e-mail: stefan@vanrooij66.nl 2 testen: 1. Vlakke MDF panelen 2. Spachtelputz

Nadere informatie

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten.

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Montage instructie Tunni Vloer en basis Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Plaats de bodem op een stabiele plaats, nadat u de onderkant van de bodem met lijnolie behandeld

Nadere informatie

De Zuidpoort vzw. Rerum Novarumplein 25 9000 Gent 09/245.09.05 info@dezuidpoortgent.be www.dezuidpoortgent.be!

De Zuidpoort vzw. Rerum Novarumplein 25 9000 Gent 09/245.09.05 info@dezuidpoortgent.be www.dezuidpoortgent.be! ! De Zuidpoort vzw Rerum Novarumplein 25 9000 Gent 09/245.09.05 info@dezuidpoortgent.be www.dezuidpoortgent.be! "$%&'(!)'$&*+,! 5 september 2015 Aanwezig : Steven (met Merel) Marina, Gina, Koen, Pol, Luc,

Nadere informatie

Borstlaan 12 - Eastermar

Borstlaan 12 - Eastermar Borstlaan 12 - Eastermar Vraagprijs 224.500,-- kosten koper Omschrijving Borstlaan 12 - Eastermar UNIEK GELEGEN RECREATIEWONING AAN HET BERGUMERMEER. Te midden van prachtige natuur, met uitzicht op het

Nadere informatie

De Paèrdestal gaat weer open

De Paèrdestal gaat weer open De Paèrdestal gaat weer open In de Nieuwe Paèrdestal gaat weer van alles gebeuren. Welzijnsinstelling SMWO gaat in de wijk leuke, gezellige en leerzame activiteiten verzorgen voor de kinderen en jeugd

Nadere informatie

MAAK JE BAKKEN & ANDERE MATERIALEN

MAAK JE BAKKEN & ANDERE MATERIALEN Stap 3: MAAK JE BAKKEN & ANDERE MATERIALEN Voor je Makkelijke Moestuin gebruik je bakken die je bovenop de bestaande grond zet. Vervolgens vul je die met Makkelijke Moestuin mix. Omdat je planten minimaal

Nadere informatie

Minimusea Beeldwinkel - Winkelbeeld

Minimusea Beeldwinkel - Winkelbeeld Minimusea Beeldwinkel - Winkelbeeld 1 tot 31 oktober 2014 Minimusea Beeldwinkel-Winkelbeeld Het project Minimusea is een realisatie naar een ontwerp van het In-Situ atelier, in samenwerking met de andere

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan. Voorstad Oost - WIJKPLEIN, WIJKGEBOUW & SPEELTUIN. april 2011

Beeldkwaliteitsplan. Voorstad Oost - WIJKPLEIN, WIJKGEBOUW & SPEELTUIN. april 2011 Beeldkwaliteitsplan april 2011 Voorstad Oost - WIJKPLEIN, WIJKGEBOUW & SPEELTUIN INHOUD 1. INLEIDING 2. VOORSTAD OOST 3. GEHEEL WIJKPLEIN- WIJKGEBOUW-SPEELTUIN 4. WIJKPLEIN & RAND 5. SPEELTUIN 6. WIJKGEBOUW

Nadere informatie

recensie de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014

recensie de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014 recensie de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2014 Paper Scissors Stone Een nulsomspel zonder verliezers Sam De Wilde Paper Scissors Stone, Leon Vrancken Z33, Huis voor actuele kunst, Hasselt, BE 11 mei

Nadere informatie

1.1 De koffer is 78 cm lang, 47 cm breed en 53 cm hoog. Onderaan de koffer zijn wielen bevestigd met remmen op.

1.1 De koffer is 78 cm lang, 47 cm breed en 53 cm hoog. Onderaan de koffer zijn wielen bevestigd met remmen op. 1 De koffer en het basisluik Benodigdheden: een koffer, planken voor basisluik, latscharnier, houten pluggen, vijzen, schroevendraaiers, boor, zaag, wielen met remmen en een meter. 1.1 De koffer is 78

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Ik ben altijd al op een creatieve manier bezig geweest, steekt Claudia

Ik ben altijd al op een creatieve manier bezig geweest, steekt Claudia Een huis dat je omarmt Wat het precies was dat haar zo aansprak aan deze woning uit 1824 in Venlo, weet Claudia Benders niet precies. Toch had het huis al langer haar aandacht en stond het voor haar vast

Nadere informatie

BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST

BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST www.detitanen.be Sint-Denijs BOUWEN VAN EEN ZEEPKIST Hoe bouw ik een zeepkist? * Ook nu is een nostalgische zelfgemaakte zeepkist voor kinderen nog altijd felbegeerd speelgoed. Het stuurwiel is slechts

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Buitenspellen 1

Uitspanning Het Klaverblad Holstweg 44a Olst. Buitenspellen 1 Buitenspellen 1 Bamboestiek Dit is een werkwijze waarbij kunstwerken worden vervaardigd van bamboestokken, aaneengeknoopt met elastiek. Aanvankelijk is een elastiek sterk genoeg om een bamboestok op zijn

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Het bouwen van een Century zwembad

Het bouwen van een Century zwembad Het bouwen van een Century zwembad Stap 1 Het begint allemaal met het graven van het gat met daarin een mooie waterpas uitgelijnde vloer. Graaf het gat altijd wat groter dan de maat van het zwembad. Liefst

Nadere informatie

inleiding voorbereiding

inleiding voorbereiding schoolbrede start inleiding voorbereiding De Grote Rekendag staat dit jaar in het teken van spel en spelen. De school wordt deze dag daarom omgetoverd in een speelpark. Dat is tijdens de start van de Grote

Nadere informatie

Lesbrief 'Vivi's fantastische pretflat'

Lesbrief 'Vivi's fantastische pretflat' Lesbrief 'Vivi's fantastische pretflat' Kinderen van groep 8 gaan in drie lessen een stopmotion animatie maken. Per drietal krijgen ze een opdracht. Naar aanleiding van de opdracht maken ze een kort script

Nadere informatie

Het vak expressie omvat meer dan knutselen

Het vak expressie omvat meer dan knutselen Het vak expressie omvat meer dan knutselen Deze laatste schoolweek wil ik graag iets over mijn vak expressie/beeldende vorming vertellen. Daarnaast wil ik een compilatie van enkele foto s laten zien van

Nadere informatie

Zelf papier maken!? Hoe doe je dat?

Zelf papier maken!? Hoe doe je dat? Zelf papier maken!? Hoe doe je dat? Hoe belangrijk is papier? Wat voor heb je papier nodig? Met papier kan je bijvoorbeeld: schrijven, tekenen of boeken maken. Van oud papier zoals kranten, kun je zelf

Nadere informatie

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen informatie voor uitvoerders en timmerlieden op de bouwplaats gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen De timmerfabrikant heeft zijn best gedaan om de kozijnen zo goed mogelijk te maken,

Nadere informatie

Verslag van de bouw van een nyckelharpa - deel 2 - Ton Pel

Verslag van de bouw van een nyckelharpa - deel 2 - Ton Pel Verslag van de bouw van een nyckelharpa - deel 2 - Ton Pel Om het hout makkelijker te kunnen buigen heb ik het een uur in heet stromend kraanwater gelegd, en het onder water gehouden door een stuk ijzer

Nadere informatie

Plaats zelf een blokhut in je tuin

Plaats zelf een blokhut in je tuin http://bit.ly/2akov Plaats zelf een blokhut in je tuin Plaats zelf een blokhut in je tuin Matériaux Outils www.brico.be Page 1 of 5 Step 1: Ondergrond Om deze constructie stevig en waterpas te kunnen opbouwen,

Nadere informatie

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen Creëer prachtige verticale tuinen Creëer prachtige groene verticale tuinen, zowel indoor als outdoor met

Nadere informatie

Kunstroute. Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem. Projectverslag

Kunstroute. Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem. Projectverslag Kunstroute 2014 Kronenburg, Vredenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd, Arnhem Projectverslag december 2014 1 Inleiding De Kunstroute is dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De drie voorgaande edities

Nadere informatie

TE KOOP. Jordaanstroom BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Jordaanstroom BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Jordaanstroom 64 2721 BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m² Vraagprijs 535.000 k.k. KENMERKEN Prijs 535.000 k.k. Postcode 2721 BD Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Tijdens dit project heb ik samengewerkt met de volgende personen

Tijdens dit project heb ik samengewerkt met de volgende personen Danique Voorthuijzen Docent BKV Jaar 3 Minor cultuureducatie Tijdens dit project heb ik samengewerkt met de volgende personen Marly Brust - Docent Nederlands Jochum Sipma - Docent Geschiedenis Naomi Spoelstra

Nadere informatie

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77

Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Pakket: 2/64/65/66/(S140+26 Blauw) Kloostertafel Kruispoot 200x100x77 Inhoud van het pakket: 5x 20x 4x 6x 4x 1x 2x 26x70mm 140x50mm www.xsteigerhout.nl info@xsteigerhout.nl Pagina - 1 - Voordat u Begint:

Nadere informatie

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten.

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Montage instructie Tunni Vloer en basis Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Plaats de bodem op een stabiele plaats, nadat u de onderkant van de bodem met lijnolie behandeld

Nadere informatie

Ketenanalyse Afval in project "Nobelweg te Amsterdam"

Ketenanalyse Afval in project Nobelweg te Amsterdam Ketenanalyse Afval in project "Nobelweg te Amsterdam" 4.A.1_2 Ketenanalyse afval in project "Nobelweg te Amsterdam" 1/16 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1. Wat is een ketenanalyse 3 1.2. Activiteiten Van

Nadere informatie

Voor mijn gevoel schreef ik een paar weken geleden het voorwoord voor de eerste schoolkrant en nu begint de kerstvakantie alweer.

Voor mijn gevoel schreef ik een paar weken geleden het voorwoord voor de eerste schoolkrant en nu begint de kerstvakantie alweer. Voorwoord Wat vliegt de tijd. Voor mijn gevoel schreef ik een paar weken geleden het voorwoord voor de eerste schoolkrant en nu begint de kerstvakantie alweer. En weer kan ik typen dat we met elkaar genoten

Nadere informatie

De bouwonderdelen bij dit nummer

De bouwonderdelen bij dit nummer De bouwonderdelen bij dit nummer U ontvangt onderdelen en materialen voor de hangmatnetten, het galjoen en de tuigage. Houten latten 1 houten lat van x mm, 250 mm lang 2 houten latten van 2 x 5 mm, 250

Nadere informatie

Kijkwijzer Ruimtelijke Kunst

Kijkwijzer Ruimtelijke Kunst Kijkwijzer Ruimtelijke Kunst Beeldbeschrijving * Inhoudsopgave Deel I Deel II Deel III Deel IV Deel V Basisopdrachten Wat is het? Techniekverkenning Beeldbeschrijving Opdrachten voor thuis of in de klas

Nadere informatie

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen.

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Onderhoudsplanner Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Wat gaat er gebeuren? In deze onderhoudsplanner leest u wat u kunt verwachten

Nadere informatie

H.B.S.Laan 5 Oud-Beijerland

H.B.S.Laan 5 Oud-Beijerland H.B.S.Laan 5 Oud-Beijerland Uniek! Op dit plekje komt zelden een woning te koop! Welnu; een vrijstaande woning met een diepe achtertuin op het oosten en parkeergelegenheid op eigen terrein. Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Thema 1 Kopen. 1. Het industrieterrein 1. Een plaats waar veel fabrieken bij elkaar staan.

Thema 1 Kopen. 1. Het industrieterrein 1. Een plaats waar veel fabrieken bij elkaar staan. Les 1.1 De industrie. 1. Het industrieterrein 1. Een plaats waar veel fabrieken bij elkaar staan. 1. 2. 2. De fabriekshal 2. Een grote ruimte in een fabriek, waar met machines producten worden gemaakt.

Nadere informatie

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k.

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k. Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat 42 1321 VS Almere Vraagprijs: 330.000 k.k. algemene informatie foto s plattegrond lijst van zaken Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens.

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

Trolley koffer. Een geluidloze trolley koffer, zelfs over hobbelige paden

Trolley koffer. Een geluidloze trolley koffer, zelfs over hobbelige paden Trolley koffer Een geluidloze trolley koffer, zelfs over hobbelige paden Onderwijsinstellingen: Calandlyceum Leerjaar: 4vwo Opdrachtgever: Ernst Jan Bos Auteurs: Ruba Ammiwala, Daan van Asperen, Zoubeir

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 Voorzorgsmaatregelen Zorgt u ervoor dat het hout droog is als u het gaat gebruiken. Voordat u het tuinhuis gaat opbouwen is het belangrijk om een goede ondergrond

Nadere informatie

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie.

Het was even vroeg opstaan voor ons maar om 7.15 uur zaten wij samen in de trein met een grote thermoskan koffie. Een nieuwe stageplek is altijd spannend, het is de week dat je heel veel indrukken krijgt, en een overload aan informatie. Ons stageproject begon met een briefing, waarin beknopt uitgelegd stond wat de

Nadere informatie

KOOPHULP HEJNE. opbergmeubelserie

KOOPHULP HEJNE. opbergmeubelserie KOOPHULP HEJNE opbergmeubelserie UITVOERINGEN Max. belasting per plank: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Wanneer je meer dan 6 planken in een sectie plaats dan is de maximale belasting lager. VEILIGHEID

Nadere informatie

Cubic pergola systeem

Cubic pergola systeem PRODUCTINFORMATIE Cubic pergola systeem Met het Cubic pergola systeem maak je heel eenvoudig een prachtige pergola. Ook kun je bijvoorbeeld een gezellige nis in de tuin creëren. De palen kunnen gemakkelijk

Nadere informatie

MUNTMEESTERLAAN 4 NIJMEGEN

MUNTMEESTERLAAN 4 NIJMEGEN MUNTMEESTERLAAN 4 NIJMEGEN Deze afgewerkte half vrijstaande woning met garage en tuin aan de Muntmeesterlaan 4 Nijmegen. Op een goede locatie. Dichtbij het Goffertpark en uitvalswegen. Vraagprijs: 320.000,-

Nadere informatie

Montagehandleiding Speeldroom

Montagehandleiding Speeldroom Stap 1-2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 111 cm - 8 schroeven van 6 x 100 mm 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Teken met een potlood de balken van 180 cm

Nadere informatie

Streel/massage apparaat voor boven een bed

Streel/massage apparaat voor boven een bed 1 Streel/massage apparaat voor boven een bed 20 2 30 De uitvinding heeft betrekking op een inrichting die boven een een- of tweepersoonsbed geplaatst wordt met als hoofdzakelijk doel de huid van een menselijk

Nadere informatie

Alu ceder tuinschuurtjes

Alu ceder tuinschuurtjes Alu ceder tuinschuurtjes OPBOUW INSTRUCTIE CEDER TUINHUISJE VOORWOORD Uw keuze voor dit tuinhuisje uit de ceder collectie is de juiste geweest. Een onderscheidend, onderhoudsvrij en eenvoudig op te bouwen

Nadere informatie

In het Zwembad - Talkabout

In het Zwembad - Talkabout In het Zwembad - Talkabout Gebruik deze afgedrukte vellen voor het maken van wat we een Talkabout noemen voor het uitstapje naar het zwembad met je kind. Een Talkabout is een middel om een gesprekje te

Nadere informatie

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen FALCO FLORA FALCOFLORA SERIE De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen gazonranden en zittingen. Het FalcoFlora straatmeubilair is zo ontworpen dat het op veel manieren gecombineerd kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen april 2017

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen april 2017 Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen april 2017 Hoewel ons voorjaarsprogramma nog niet is afgelopen, zijn we al druk bezig met de organisatie en voorbereiding van het programma voor het komende najaar.

Nadere informatie

Runner up EZK Energy Award 2018

Runner up EZK Energy Award 2018 Runner up EZK Energy Award 2018 Runner up EZK Energy Award 2018 Runner up EZK Energy Award 2018 Orange Climate Autarkis is runner up EZK Energy Award 2018 01-02-2019 Op donderdag 31 januari werd de EZK

Nadere informatie

Keukenkast maken + greepjes aanbrengen

Keukenkast maken + greepjes aanbrengen Keukenkast maken + greepjes aanbrengen Keukenkast maken + greepjes aanbrengen Materialen Gereedschap Pattex houtlijm PU-Construct 250gr Grepen Schroeven Verf MDF-plaat 244 x 122cm 6mm Gemelamineerd spaanplaat

Nadere informatie

Mathenesserweg. HabeonArchitecten. HabeonArchitecten. Presentatie Rotterdamse Architectuurprijs Presentatie Rotterdamse Architectuurprijs 2018

Mathenesserweg. HabeonArchitecten. HabeonArchitecten. Presentatie Rotterdamse Architectuurprijs Presentatie Rotterdamse Architectuurprijs 2018 Presentatie Rotterdamse Architectuurprijs 2018 Mathenesserweg Presentatie Rotterdamse Architectuurprijs 2018 1 Creëert plekken waar mensen willen wonen Presentatie Rotterdamse Arcitectuurprijs 2 LOCATIE

Nadere informatie

Vertrek van een plaat van 1024 x 720 mm. Zaag een opening in de plaat volgens de werktekening. Dit

Vertrek van een plaat van 1024 x 720 mm. Zaag een opening in de plaat volgens de werktekening. Dit Stappenplan Laat 3 platen multiplex (244cm x 122cm x 12mm) verzagen volgens de bijgevoegde zaagschema s. Zaag vervolgens, waar nodig, de platen verder tot de juiste afmetingen. Volg hiervoor de bijgevoegde

Nadere informatie

Hoe een trog van 3 meter maken.

Hoe een trog van 3 meter maken. Hoe een trog van 3 meter maken. Door Jan Tholhuijsen We kennen allemaal de prachtige 2-300 jaar oude troggen, helemaal met de hand uitgebeiteld. In Nederland zijn die onbetaalbaar, zeker als het om bovenstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

Poelenburg aan de Watering. startpunt voor ontwikkeling

Poelenburg aan de Watering. startpunt voor ontwikkeling Poelenburg aan de Watering startpunt voor ontwikkeling Dromen van Poelenburg Oost Onder de steiger plaagstoot de Watering de huppelende voetjes van de kinderen Ze zwaaien rennend naar de roeiers die roepen:

Nadere informatie

Keukenkast maken. Matériaux Outils. Pattex houtlijm 'PU-Construct' 250gr. Accuschroefboormachine. Sencys rolmeter chroom 5 m. Grepen.

Keukenkast maken. Matériaux Outils. Pattex houtlijm 'PU-Construct' 250gr. Accuschroefboormachine. Sencys rolmeter chroom 5 m. Grepen. Keukenkast maken Keukenkast maken Matériaux Outils Pattex houtlijm 'PU-Construct' 250gr Grepen Schroeven Verf MDF-plaat 244 x 122cm 6mm Gemelamineerd spaanplaat Sencys scharnier met losse pen 76 x 76mm

Nadere informatie

Hoe kiezen wij een klimrek?

Hoe kiezen wij een klimrek? Hoe kiezen wij een klimrek? Hoe kiezen wij een klimrek? Bij het kiezen van een klimrek wordt aanbevolen de volgende in aanmerking te nemen: 1. Welke hoogte en breedte moet de klimrek hebben? Bij een plafondhoogte

Nadere informatie

We openen de bijeenkomst met een korte presentatie van Pieter Buis. De presentatie is via deze link te bekijken.

We openen de bijeenkomst met een korte presentatie van Pieter Buis. De presentatie is via deze link te bekijken. Verslag Meedenksessie Tijdelijke Maatregelen, 24 januari 2018 Wheermolen-Oost datum 27 februari 2018 aanwezig Bewoners Danielle Rozemond, Pieter Buis, Suzanne van de Kuilen (Intermaris), Linda Troost,

Nadere informatie

EEN KIPPENHOK BOUWEN

EEN KIPPENHOK BOUWEN Stadskippen in uw tuin houden kan vele voordelen bieden voor de stadsbewoners: verbinding met de natuur, productie van verse en lokale eieren, organisch afval recycleren, het plezier om voor een huisdier

Nadere informatie

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be 14 inch Dobson enkele technische details paul.hellings@groept.be 1 ENIGE TECHNISCHE DETAILS Hoe bepaalde onderdelen gemaakt werden of aan elkaar bevestigd werden. Secundaire kooi Bestaat uit twee houten

Nadere informatie

Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden. Kunst van Pallets!

Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden. Kunst van Pallets! Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden Kunst van Pallets! Cursusnr. 1213/154-5 lessen-9 april t/m 21 mei-dinsdagmiddag 16.00-17.30 Een supercoole cursus van 5 lessen op de dinsdagmiddag

Nadere informatie

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen

www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen www.regenwater.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater Gro-Walls Verticale Tuinen Groene Tuinen Creëer prachtige verticale tuinen Creëer prachtige groene verticale tuinen, zowel indoor als outdoor met

Nadere informatie