Dan hoop je toch nog wel op mooi weer maar helaas, ik ging de deur uit en het kwam met bakken uit de lucht, oh jee het zal toch niet waar zijn he?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dan hoop je toch nog wel op mooi weer maar helaas, ik ging de deur uit en het kwam met bakken uit de lucht, oh jee het zal toch niet waar zijn he?"

Transcriptie

1 18 SEPTEMBER 2012 Dan hoop je toch nog wel op mooi weer maar helaas, ik ging de deur uit en het kwam met bakken uit de lucht, oh jee het zal toch niet waar zijn he? Gauw naar de buienradar gekeken en het zag er toch na 11 uur redelijk uit en tegen die tijd moesten we ook pas starten gelukkig. De oogjes van de commissieleden zaten nog half dicht zo vroeg in de ochtend want we hadden maandagavond tot laat nog alle prijzen ingepakt. Eerst maar een kop koffie dan!. Zo we waren er helemaal klaar voor, laten de prinsen en prinsessen maar komen.

2 Henk Brouwer was uit z n bed gevallen die stond om 9.00 uur al op de stoep, ja wel lekker op tijd haha. Henk ging lekker zitten en was helemaal content met z n bakkie koffie en het krantje, z n prinses zou pas 2 uur later komen. Na een uurtje begon het binnen te druppelen en de inschrijving verliep erg vlotjes, er kwamen toch 76 man langs maar ze kwamen met tussenposes dus dat was goed te doen. Allemaal getogen in het oranje of rood, wit en blauw helemaal super, het zag er goed uit het leek eigenlijk wel een beetje op carnaval bij sommigen. Truus had zelfs een pet laten drukken. Petje af Truus!

3 We hadden geweldige prijzen weten te strikken, van onze sponsors en Wendy van de shop heeft ons hiermee ook enorm geholpen. Zie hier het resulaat. Een mooie bakfiets vol met prijzen.

4 En nog een extra tafel vol met prijzen.. Champagne, ballen, paling, zalm, tassen, kleding, picknickkoffer etc etc teveel om op te noemen. Nou het was uur en de eersten gingen van start. Bewapend met 1 meter lint om de fouten weg te poetsen.

5 De start was op blauw 1, daar was op 100 meter een vierkant gespannen en in het midden stond een vlag, hier moest de prinsenslag geslagen worden, dus in het vierkant zo dicht mogelijk bij de vlag, ach dat was toch makkelijk zeiden vele prinsen die prijs hebben we binnen. Nou niets is minder waar want na het einde van de dag had er NIEMAND.. binnen het vierkant geslagen haha wat een makkie he? Dit had tot gevolg dat de schitterende prijzen die hiervoor te winnen waren verloot werden door middel van een Lucky 10. (zie prijsuitreiking) Cor, die de prins van Gerdy was wilde even op de foto vastgelegd hebben het verschil in lunch tussen hem en Frans. Mandy was de prinses van Frans en die had een geweldig lunchpakket voor haar prins gemaakt en Cor moest het doen met een droog broodje van de reformwinkel. Was heel lief bedoelt van Gerdy alleen mist Cor nu een paar kronen en hij heeft gelijk een afspraak bij de tandarts gemaakt.. (zie tasje..en zakje..) Op hole blauw 5 hadden we beat the pro. De pro was Dennis Viergever en die heeft z n best gedaan hoor. Toen wij aan de beurt waren sloeg hij de bal een halve meter van de vlag. Bedankt he Dennis, we dropen heel snel af haha. Maar ik heb ook vernomen dat er best een aantal prinsessen waren die Dennis verslagen hebben. Top dames!

6 Op hole blauw 9 stond aan het einde bij het huisje onze droomprins. Onze pannenkoekenbakker, onze held, we hadden honger dus hij kwam als een geschenk uit de hemel vallen, en. z n pannenkoekjes waren heeerlijk, hij mag blijven. Lekker he? Jammie. We hadden er wel 10 gelust, maar helaas.

7 Verder op wit en het was nog steeds droog, JIPPIE en het zag er nog goed uit, we gingen het wel redden om droog over te komen. We hadden ook vele Koninklijke toeschouwers die al die oranje vogels wel een beetje vreemd vonden maar goed, je bent jong en je wilt wat he? Rare hoedjes hebben die lui op zeg Op wit 8 was de longest drive en ik liep met Prins Marcel en die dacht laat ik eens wat kracht zetten op een van de laatste holes (had hij daarvoor nog niet gedaan hoor hij heeft heeeeeel rustig geslagen vandaar het resultaat van de dag) en die bal die vloog en die bleef vliegen en nog recht ook, jeetje mina, ik wil niet overdrijven maar die bal lag 40 meter achter het verste bordje en ik hoefde alleen nog maar een chipje te maken (gelukkig lukte dat ook nog).

8 Onderweg reden prins Omar en zijn jonkvrouw Suzanne ook nog in de baan met een slokje oranjebitter en een appeltje. Volgende keer maar iets anders in de baan want de oranjebitter was wel erg bitter deze keer. Onderweg sprong Anneke nog een meter de lucht in toen Truus de bal om een boom heen sloeg. Dat was nou een mooie DRAW. Goed opgelet tijdens de lessen Truus.. Henk stond erbij en keek er naar.

9 Prins Frans liep een beetje achter z n prinses aan te sjokken Tja zegt Mandy, ik kan er ook niks aan doen dat we hier allebei het water in slaan Frans Blijven lachen hoor nog maar een paar holes, de broodjes zijn vast al op haha Cor en Gerdy bespreken de tactiek op de achtergrond.

10 Wij waren een van de laatste dus toen wij binnen kwamen, liepen de meeste al in gala met een hoedje op, een prachtig gezicht. Wij snel een hapje en een drankje en gauw douchen want de prijsuitreiking zou gaan beginnen. Liza kwam al de hoek om.joehoe..iedereen naar binnen..we gaan beginnen. Jannig deed het openingswoord en bedankte Burggolf voor de sponsoring en tevens een dankwoord voor al onze sponsors die deze dag mogelijk hebben gemaakt, het was de eerste keer zonder de firma Hunkemoller en het is ons toch gelukt om het zelf te organiseren. Suzan kreeg als dank nog een mooie bos bloemen en een fles champagne. De andere sponsors die we willen bedanken zijn; Boko, Mooyer Volendam, Vascoprofiel, Tujuh Maret, Veerman advocaten, Nemass de Boer, Avanti en Wendy van de shop. BEDANKT ALLEMAAL!!!!!

11 Dan nu de prijzen De prijs voor het mooiste, leukste, grappigste hoedje werd door Suzan uitgekozen en dat is geworden Akke Barcelo. Jullie zien het als je een gordijntje over hebt en je weet niet wat je er mee moet..kun je er altijd nog een hoedje van maken haha De selvera s deelden de prijzen uit vandaag Ik had de vluchtwegen en de zuurstofmaskers al uitgelegd. (hoedje was namelijk van de klm)

12 De neary s waren voor Margriet van Braam en Wil Witte De Tweary s waren voor Hans Snip en Addy Rijkers De longest drives in de diverse categorieën waren voor Damien, Gerdy, Ada en Marcel Gefeliciteerd allemaal!

13 De zesde prijs willekeurig getrokken dus niet op punten Gerdy en Cor (helaas geen foto was te donker) De vijfde prijs Miranda en Adri De vierde prijs Liza en Charles (foto was helaas te donker) 2 prachtige tassen gewonnen. De derde prijs Marcel en Stef Voor. En na..de metamorfose

14 De tweede prijs Petra en Vernon, dit waren de titelverdedigers maar helaassss donker.vernon zit achter de bank. Dit is Petra alleen want ook deze foto was te De eerste prijs was voor Margriet en Ruud, Proficiat, jullie hebben de kampioenen verslagen.. Dames, de marktwaarde van Ruud is dus bij deze geweldig gestegen na deze prestatie, jullie kunnen bieden hoor voor volgend jaar. Vernon is iets gedaald maar die is zo honkvast die blijft zijn Peetje trouw..geen kans no way Jose..

15 En toen lagen er nog 2 prachtige prijzen en die waren voor de prinsenslag, maar ja dat is dus niemand gelukt en moesten wij een kaart trekken.. Jullie raden nooit wie deze goudhaantjes waren. Ja hoor Trudy en haar prins hebben hun slag geslagen.. Gefeliciteerd hoor! Dit was de prijsuitreiking en het was tijd voor het diner. Maar eerst even een algemene impressie van de prachtige hoedjes die voorbij kwamen.

16

17

18

19 Op naar het diner Heerlijk eten en drinken Al met al was het een geslaagde dag en willen wij ook iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om mee te doen. We moeten het toch met elkaar doen, hoe meer zielen hoe meer vreugde. Ik hoop dat we het volgend jaar weer voor elkaar kunnen krijgen en daarom lieve mensen wie iets wil geven of sponsoren is echt van harte welkom. Jullie kunnen mij een mailtje sturen als je iets wilt doneren, het hoeft niet veel te zijn, alle beetjes helpen. Namens Jannig, Liza, Sjoukje, Elly en mijzelf, hartelijk bedankt en tot de volgende keer.

20 Het verslag voor de komende 2 weken wordt door iemand anders gemaakt want ik ga er even van tussen. Groetjes, Stef Programma September september QF Oktober oktober QF 9 oktober Pink Ribbon m/v 16 oktober QF 23 oktober QF 30 oktober gezelligheidswedstrijd

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames,

Damesdag Dinsdag 12 juni Lieve Dames, Damesdag Dinsdag 12 juni 2012 Lieve Dames, Hieronder het resultaat van onze (3 x overgenomen) foto maarrr uiteindelijk is het ons toch gelukt haha. Prachtig plaatje, zon, blauwe lucht en allemaal lachende

Nadere informatie

Vandaag was het een superdag, vol met zonneschijn, heeel veeeel lachende dames, rokjes en natuurlijk de haring van Jannig.

Vandaag was het een superdag, vol met zonneschijn, heeel veeeel lachende dames, rokjes en natuurlijk de haring van Jannig. Damesdag Dinsdag 19 juni 2012 HARINGDAG Lieve Dames, Vandaag was het een superdag, vol met zonneschijn, heeel veeeel lachende dames, rokjes en natuurlijk de haring van Jannig. Het was superdruk, we zaten

Nadere informatie

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW 27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW Lieve dames, Het woord dat deze hele dag kenmerkt is BLAUW. Vandaag was burggolf Purmerend omgetoverd tot smurfenland. Ja want smurfen zijn ook blauw en aan het einde van

Nadere informatie

Het leek vandaag wel of we in Spanje waren, wat een weertje, het was gewoon een cadeautje.

Het leek vandaag wel of we in Spanje waren, wat een weertje, het was gewoon een cadeautje. Damesdag 4 september 2012 Costa del Purmerend Lieve dames, Het leek vandaag wel of we in Spanje waren, wat een weertje, het was gewoon een cadeautje. Het was ook heel goed te merken want vandaag hebben

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder..

Damesdag Dinsdag 29 mei 2012. Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. Damesdag Dinsdag 29 mei 2012 Lieve Dames, Het was vandaag zie hieronder.. De dag begon wat somber maar uiteindelijk viel het reuze mee. Temperaturen van 25 graden waren voorbij, het kwik zakte vandaag

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 26 juni 2012 LADIES INVITATIONAL

Damesdag Dinsdag 26 juni 2012 LADIES INVITATIONAL Damesdag Dinsdag 26 juni 2012 LADIES INVITATIONAL DAMES, DAMES, DAMES, DAMES, DAMES Overal waar je keek liepen dames, alle soorten en maten en overal vandaan, tot en met Amersfoort aan toe. Het was een

Nadere informatie

Het was weer dinsdag en wat gebeurd er nu al wekenlang op de dinsdag???? SLECHT WEER!!!!!

Het was weer dinsdag en wat gebeurd er nu al wekenlang op de dinsdag???? SLECHT WEER!!!!! Damesdag 8 mei 2012 Lieve dames, Het was weer dinsdag en wat gebeurd er nu al wekenlang op de dinsdag???? SLECHT WEER!!!!! Ik had toch echt het zonnetje besteld maar ze hebben me denk ik niet gehoord daarboven

Nadere informatie

Vandaag was het een gezelligheidswedstrijd en speelden we het spel hidden holes.

Vandaag was het een gezelligheidswedstrijd en speelden we het spel hidden holes. Lieve dames, Vandaag was het een gezelligheidswedstrijd en speelden we het spel hidden holes. 9 lootjes met holes van lus rood/blauw werden uit de hoge hoed getrokken en op deze (verborgen) holes moest

Nadere informatie

Lieve dames, Even een kleine ode aan onze Olympische sporters. EPKE DORIAN RANOMI. Allemaal GOUD, super goed en wat was het spannend zeg.

Lieve dames, Even een kleine ode aan onze Olympische sporters. EPKE DORIAN RANOMI. Allemaal GOUD, super goed en wat was het spannend zeg. Lieve dames, Even een kleine ode aan onze Olympische sporters. EPKE DORIAN RANOMI Allemaal GOUD, super goed en wat was het spannend zeg. Nou onze dames gingen vandaag ook voor goud hoor. Ze waren weer

Nadere informatie

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen.

16 april. Er werd op deze dag weer goed gescoord op de lus rood-blauw. Cees, Gerda en Wil zijn net bij de afslag van rood 1 aangekomen. 16 april Het was een lekkere frisse golfdag. Zo n dag van een extra jasje aan of uit. In het zonnetje en een beetje luwte was het aangenaam vertoeven, maar op de ruimte moest je niet zijn. Qua temperatuur

Nadere informatie

17 december Jaarafsluiting

17 december Jaarafsluiting 17 december Jaarafsluiting 40 deelnemers ging met elkaar de strijd aan tijdens de jaarafsluiting. We speelden de wedstrijd in de vorm van texas scramble. Alles was goed voorbereid en niets heeft ons in

Nadere informatie

26 MAART. Het plezier in het golfen zal blijven. Geloof in jezelf, dan kom je veel verder.

26 MAART. Het plezier in het golfen zal blijven. Geloof in jezelf, dan kom je veel verder. 26 MAART 42 deelnemers kwam zich melden. Een drukte van belang aan de wedstrijdtafel. Gelukkig klopte de kas nadat de laatste had ingeschreven. Het is wel gezellig die drukte, maar je moet je hoofdje er

Nadere informatie

Liza kon met haar laatste krachten nog net een foto nemen haha. Maar het zag er toch prachtig uit aan het einde van de rit.

Liza kon met haar laatste krachten nog net een foto nemen haha. Maar het zag er toch prachtig uit aan het einde van de rit. Lieve dames, Het zou een drukke dag worden vandaag met wel 45 dames op komst. We hadden alles voor elkaar, de voorbereidingen waren goed verlopen. Op de maandagavond hebben wij samen met de kerstman alle

Nadere informatie

DAMES 1 NGF Competitie Dinsdag 24 april

DAMES 1 NGF Competitie Dinsdag 24 april DAMES 1 NGF Competitie Dinsdag 24 april Wij moesten vandaag naar Comstrijen en we wisten wel dat het ver weg was maar zoooooo ver weg?? Jeetje wat een eind was dat zeg. We hadden dan ook besloten om maar

Nadere informatie

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten.

2 APRIL. Wim, Edmond en Willem staan klaar om op blauw twee af te slaan. Dik hoort er ook bij, maar moest even dit plaatje schieten. 2 APRIL 48 deelnemers kwamen opdagen op deze seniorendag. Niemand ondervond kennelijk naweeën van een 1 april-grap. Het was druk aan de wedstrijdtafel van Edmond. De eerste qualifyingwedstrijd van dit

Nadere informatie

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Als gebruikelijk doen wij de herfstactiviteit samen met de Stadsboerderij De Woelige Stal. Sandra, de boerin, had al gezegd:

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het Maar het duurt maar heel even dat op de kop staan De wereld

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Week 17 Duidelijk lente, want we spelen de finale van de Lentecup

Week 17 Duidelijk lente, want we spelen de finale van de Lentecup Week 17 Duidelijk lente, want we spelen de finale van de Lentecup De moeite waard om voor te strijden, Siem! Terwijl de heren vochten om de mooie drankprijzen, BLEKEN DE DIDACTISCHE AANWIJZINGEN VAN DE

Nadere informatie

Laura. Ingrid Mulder. t.b.v.:

Laura. Ingrid Mulder. t.b.v.: Laura Laura Ingrid Mulder t.b.v.: Schrijver: Ingrid Mulder Coverontwerp: Ingrid Mulder ISBN: 9789402127126 Ingrid Mulder / San Antón Morón December 2014 Inleiding Voorspoed was haar vreemd. Beter gezegd:

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch

10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch 10 jarig Lustrum wedstrijd op The Dutch Zaterdag 28 juni vierden we het heugelijke feit dat onze Vrumona Heineken Golfvereniging 10 jaar bestaat. Om ons Lustrum een bijzonder tintje te geven had het bestuur

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

De kippendief. door Nellie de Kok

De kippendief. door Nellie de Kok door Nellie de Kok 1 door Nellie de Kok samenvatting In de bibliotheek staan allerlei mooie boeken. Aan de kinderen wordt gevraagd wat voor boeken je daar allemaal kunt lenen. Kaatje werkt in de bibliotheek

Nadere informatie

Een leerling van Jezus vertelt ('walking sermon' langs kunstwerken)

Een leerling van Jezus vertelt ('walking sermon' langs kunstwerken) Een leerling van Jezus vertelt ('walking sermon' langs kunstwerken) Doek achter de tafel Even kijken hoor. U en jullie hebben er al naar kunnen kijken, maar ik nog niet. Nu wil ik het goed zien. Ja, zo

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde.

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. 1 In het begin GENESIS 1:1-25 In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. De aarde is nat en donker. God wil van de aarde iets heel moois maken.

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van donker naar licht is geverfd en dat vind ik heel speciaal

Nadere informatie

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Lekker vochtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 Nummer 19 28 e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 4 februari Jeroen Oosterhof Voorpoort 6 februari Overleg BOM 8 februari Studiedag 12 februari Voorstelling groep 7 15 februari Rapporten mee 18 t/m 22 februari

Nadere informatie

Geschreven voor Ivy en Tess. met hun woordje Brompeltje

Geschreven voor Ivy en Tess. met hun woordje Brompeltje De wensfles Geschreven voor Ivy en Tess met hun woordje Brompeltje Ivy en Tess gingen graag naar het strand en waren er bijna elke dag te vinden. Maar deze dag zouden ze nooit meer vergeten. Die dag schitterde

Nadere informatie

4 juni asperge toernooi

4 juni asperge toernooi 4 juni asperge toernooi Asperge toernooi NAT! NAT! NAT! 48 stoere golfers in de baan, na drie holes kwamen drie verdronken golfers weer binnen. Een doorzetter Nora Peppink sloot zich aan bij een drie bal,

Nadere informatie

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 1 Het huis 1 Woorden 1 de badkamer 2 het bed 3 de deur 4 de doek 5 de doos 6 de douche 7 het huis 8 de huiskamer 9 de kapstok 1 10 de keuken 11 de muis 12 de muur 13

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

uur uur

uur uur 08.30 uur Ontbijt 09.45 09.55 uur Voorbereiden 1ste training 09.55 12.20 uur 1ste training 12.45 13.45 uur Lunch 13.45 14.15 uur Rust, klein spelletje, T-shirts 14.15 14.30 uur Voorbereiden 2de training

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak.

De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. De kleine draak vindt het drakenland Iris Kater Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een kleine draak. Deze kleine draak werd in de mensenwereld geboren en heeft lang bij zijn vriend Maurice en zijn

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Spelen wij vandaag op ons best?

Spelen wij vandaag op ons best? Spelen wij vandaag op ons best? Om iets voor 08.00 uur komen wij aan op de baan waar wij vandaag spelen, Toxandria. Een mooie bosbaan, klassiek clubhuis, altijd een genot om op te mogen spelen. Terwijl

Nadere informatie

Het verhaal van de schepping (Genesis 1 en 2)

Het verhaal van de schepping (Genesis 1 en 2) Het verhaal van de schepping (Genesis 1 en 2) Toen God begon met zijn schepping, was het donker en leeg. Maar God zei: Laat er licht zijn! En opeens was er licht. Nu was het niet donker meer, maar nog

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sponsorpakketten Hole in One Condor Albatros Eagle Birdie Buggy Trophy 3. Donaties 4. Contactgegevens 5. Sponsorcontract 6. Sponsorvoorbeelden voorgaande

Nadere informatie

Kapoenen Doren

Kapoenen Doren Kapoenen Doren 2014-2015 Maar wie zijn we? Dag kapoenen, mijn naam is Ellen. Ik stond vorig jaar ook al in leiding bij de kapoenen doren en hoop dat dit jaar even geweldig wordt. Als ik een sprookjesfiguur

Nadere informatie

Lees. Lachend leren lezen. kijkenlees.nl. Pagina 1 van 2 uit Kijk en Lees boek Geheim agent G. Ruwel - Hebbes! AVI E4. Kom, Gruweltje!

Lees. Lachend leren lezen. kijkenlees.nl. Pagina 1 van 2 uit Kijk en Lees boek Geheim agent G. Ruwel - Hebbes! AVI E4. Kom, Gruweltje! Kijk en Lees Lachend leren lezen kijkenlees.nl Het rioolwater is echt heerlijk! Kom, Gruweltje! Gekkie! We zijn in de mooiste rioolbuis van het land en jij zit te werken! Wie als eerste in het water is!

Nadere informatie

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE!

ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! ER WAS EENS... Een heel bijzonderjoepie SPROOKJE! BETOVEREND Dit thema was in 1 woord betoverend met jullie kinderen. Samen meegaan in hun fantasie en ontdekkingswereld was nog nooit zoveel aan bod gekomen

Nadere informatie

Niemand op mijn kerstfeest

Niemand op mijn kerstfeest Niemand op mijn kerstfeest Das liep zijn hol uit en voelde de sneeuw eerder dan hij het zag. Hij sprong achteruit zijn sneeuwvrije hol weer in en maakte een sissend geluid van onvrede. Bah, ook dat nog,

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Over schulden gesproken

Over schulden gesproken Over schulden gesproken Verhalen uit de praktijk Sandra van der Stege 8 Inleiding In Nederland zijn veel mensen met schulden. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft moeite om elke maand rond te komen. In de schulden

Nadere informatie

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land Goh, wat is de wereld groot, of zijn wij zo klein? En waar zou de brievenbus zijn? Want ik wil zo graag mijn brief posten voor de poes, is de brievenbus soms achter de roze bloem? Waarom heeft ze die er

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

koploper Oktober/ November 2013

koploper Oktober/ November 2013 koploper NIEUWS Oktober/ November 2013 Kinderboekenweek De kinderboekenweek was erg leuk, het ging over sport. Wij moesten een sport bedenken voor meneer GertJan. Zijn knie deed zeer en toen moest hij

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Nederland

Spreekopdrachten thema 1 Nederland Spreekopdrachten thema 1 Nederland Opdracht 1 bij 1.3 ** Speel het spel met de groep. Uitleg voor de docent: De docent begint. Hij zegt wat hij kan. Bijvoorbeeld: Ik kan koken. Laat de eerste cursist herhalen

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Hoi spionnen pionnen van me! Hier is jullie favoriete spion weer met een volgend spannend verhaal! Eigenlijk was het deze keer niet mijn bedoeling om

Hoi spionnen pionnen van me! Hier is jullie favoriete spion weer met een volgend spannend verhaal! Eigenlijk was het deze keer niet mijn bedoeling om Hoi spionnen pionnen van me! Hier is jullie favoriete spion weer met een volgend spannend verhaal! Eigenlijk was het deze keer niet mijn bedoeling om op avontuur te gaan. Ik wilde gewoon een beetje ontspannen

Nadere informatie

Aldtsjerk, 14 augustus 2015. Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar!

Aldtsjerk, 14 augustus 2015. Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar! Aldtsjerk, 14 augustus 2015 Allerliefste familieleden, vrienden, bekenden en bridgevrienden, Vandaag wordt mijn allerliefste zusje Anneke 55 jaar! Tjonge jonge, wat worden we oud hè! Vandaag en morgen

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen,

De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen, De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen, deed hem niet open, liep langs de andere kant van de

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL

KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL 18 maart 2012 - ZEVENDE JAARGANG Afl. 3 KBO DE SCHALM TOERNOOI JOURNAAL HET WORDT STEEDS GEKKER!! Kennelijk is de wil om de volgende ronde te halen zó groot, dat sommige spelers echt alles uit de kast

Nadere informatie

DENNIS VAN MIDDENDORP. Toekie en Miezemuis. Reizen door Europa

DENNIS VAN MIDDENDORP. Toekie en Miezemuis. Reizen door Europa DENNIS VAN MIDDENDORP Toekie en Miezemuis Reizen door Europa Wat een spannende maar mooie wedstrijd was het. Dankzij de prachtige doelpunten van Toekie wint zijn team met 2-1, nadat ze achter waren gekomen

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Nieuwsbrief Landheer de Poll

Nieuwsbrief Landheer de Poll 1 van 6 05-06-2018 11:56 Bekijk de webversie Nieuwsbrief Landheer de Poll Eerste competitiedag Oranje gekleurd TOP PERFORMANCE VAN TALENT PERFORMANCE 2 van 6 05-06-2018 11:56 Vorig jaar kwamen de dames

Nadere informatie

Tommie, Dik en Esmeralda

Tommie, Dik en Esmeralda Tommie, Dik en Esmeralda Een tijd gelden woonden twee meisjes genaamd Marieke en Ineke met hun vader en moeder op een boerderij in Afrika. Er was geen televisie, er was geen school, er was geen bibliotheek

Nadere informatie

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de KERSTREIS DUSSELDORF 2014 Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond 14.00 uur op de Rijnkade om de medereizigers daar welkom te heten.

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

Cadeautjes van de natuur

Cadeautjes van de natuur Cadeautjes van de natuur Een gedicht dat zegt dat ieder mens bijzondere talenten heeft. Ieder mens is uniek en bijzonder. En mag er zijn! Praat met de kinderen over hun talenten. Wat vinden ze leuk om

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Musical Beau en Bloem verdwaald in het bos

Musical Beau en Bloem verdwaald in het bos Pagina 1 van 9 Musical Beau en Bloem verdwaald in het bos Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Beau: Martijn Boer Roos: Leonie van Gent Muziek

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen

2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen 2016 Marianne Busser en Ron Schröder 2016 Illustraties: ivan en ilia 2016 Moon, Amsterdam Ontwerp omslag en binnenwerk: Petra Gerritsen isbn 978 90 488 3095 4 isbn 978 90 488 3096 1 (e-book) nur 273 www.mariannebusser-ronschroder.info

Nadere informatie

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee.

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Donderdagochtend tussen 9:00 uur en 9:30 uur vertrekken de Pietermannen vanuit Volendam en de Kuylkarpers vanuit Hoorn,

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Aan tafel bij Crimpert Salm

Aan tafel bij Crimpert Salm Stichting H.E.L.D. Verzorgt dag uit voor vrijwilligers Familiehuis Daniel Den Hoed Rotterdam Deze dag is mogelijk gemaakt door schenkingen van duivenliefhebbers uit Nederland en België De bus klaar voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac

Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac Boekverslag door een scholier 2262 woorden 3 november 2003 6,2 114 keer beoordeeld Auteur Joseph Bruchac Eerste uitgave 2001 Vak Engels H 1 Op 2

Nadere informatie

Het gestolen schilderij. door Nellie de Kok

Het gestolen schilderij. door Nellie de Kok Het gestolen schilderij door Nellie de Kok 1 Het gestolen schilderij door Nellie de Kok samenvatting Katrijn zei nog: Je koopt niets aan de deur. Tja, Jan Klaassen kennende, heeft hij niet goed begrepen

Nadere informatie

JUBILEUMTOERNOOI 10 MEI 2018

JUBILEUMTOERNOOI 10 MEI 2018 JUBILEUMTOERNOOI 10 MEI 2018 In dit jubileumjaar heeft onze verenigingen tal van extra activiteiten georganiseerd. Eén van deze activiteiten is een sponsor-boules-toernooi Vandaag was de WensAmbulance

Nadere informatie