Dinsdag 26 mei studiedag Reminder.. Dinsdag 26 mei zijn de kinderen vrij in verband met een studiedag van het team.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dinsdag 26 mei studiedag Reminder.. Dinsdag 26 mei zijn de kinderen vrij in verband met een studiedag van het team."

Transcriptie

1 obs De Merwedonk Merwe Donk XB Gorinchem Tel: Fax: Nummer mei 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na al de vrije dagen (met Pinksteren nog voor de boeg) breekt de laatste periode van het schooljaar aan. Een drukke tijd, met allerlei zaken die geregeld moeten worden, zoals de formatie. Omdat de school te maken heeft met landelijke krimp (zoals bijna alle scholen in Nederland), zullen we (weer) met minder budget het plaatje rond moeten gaan krijgen. We zijn er druk mee bezig, maar het is nog niet definitief. Dit heeft met allerlei factoren te maken, waaronder ook de nieuwe CAO voor het primair onderwijs. Dit heeft vooral met betrekking tot werktijdfactoren nogal wat tot gevolg. Dit alles moet in elkaar passen voordat we het echt definitief kunnen afronden. Zodra er meer bekend is.laten we u het weten! Dinsdag 26 mei studiedag Reminder.. Dinsdag 26 mei zijn de kinderen vrij in verband met een studiedag van het team. Afscheid Meester Ernst Vorige week hebben we met het team meester Ernst uitgezwaaid, die nu gaat genieten van zijn pensioen. Vorige week woensdag werd hij ook nog eens uitgezwaaid door de leerlingen.

2 Werkzaamheden centrale hal In de meivakantie is de hal flink aangepakt, zoals u wellicht al gezien heeft. Wij zijn er erg tevreden over! Koningsspelen Ook alweer even geleden maar de Koningsspelen van vrijdag 24 april waren een enorm succes! Prachtig weer, heerlijke pannenkoeken gemaakt door leerlingen van het Wellantcollege en de volgende dag nog uitgebreid in het Algemeen Dagblad ook. Ook langs deze weg nogmaals dank aan alle ouders, stagiaires, collega s en natuurlijk de commissieleden die er met elkaar voor zorgden dat het een heerlijke ochtend werd!

3 Schoolfotograaf Het kan u bijna niet ontgaan zijn, maar sinds maandag was fotograaf Peter Lodder druk bezig om alle kinderen op de digitale gevoelige plaat te krijgen. We hopen dat u straks blij bent met het resultaat. De foto s zullen in de week van 8 t/m 12 juni gereed zijn. U wordt hier nog verder over geïnformeerd. Nieuw logo Zoals bekend, waren we druk bezig met het nieuwe logo voor De Merwedonk. Inmiddels is het definitief en ziet u hieronder ons nieuwe logo! De komende tijd zal alles aangepast worden, dus als u nog even het oude logo blijft zien, dan klopt dat. Het nieuwe logo symboliseert nog steeds de donken (de groene heuvel ) en de rivier (de blauwe onderlijn ). De rode lijn is een steunkleur om het geheel te accentueren. Vanuit De Merwedonk springen de kinderen hun ontwikkeling en toekomst tegemoet. We vonden het oude logo wat te statisch en niet altijd een school uitstralen (zeker als de kleine poppetjes eromheen er niet waren), vandaar de verandering naar deze kleurrijkere en meer dynamische huisstijl. We hopen dat u het mooi vindt! Peter van der Waal

4 Met plezier naar de middelbare school! Zit je in groep 8 en ga je na de zomervakantie naar de middelbare school? Een spannend moment! Misschien word je wel eens gepest of vind je het moeilijk om vriendjes te maken. Dan is het extra spannend om naar een nieuwe school te gaan. Daarom is er een leuke zomercursus voor kinderen: Plezier op School! In de cursus Plezier op School leer je hoe je contact kunt leggen met andere kinderen en leer je opkomen voor jezelf. Ook leer je hoe belangrijk oogcontact, je houding en je stem is bij het maken van contact. De cursus Plezier op School duurt twee dagen en is in de laatste week van de zomervakantie (17 t/m 21 augustus 2015). Rond de herfstvakantie in week 42 kom je met de groep nog een keer bij elkaar. Kinderen die eerder aan de cursus hebben meegedaan, voelden zich een stuk beter toen ze naar de middelbare school gingen. Rachelle werd geïnterviewd door de krant. Ze zei: Ik heb geleerd om te denken: ik ben wel leuk! Het lukt allemaal heus wel! En als iemand onaardig tegen je is, moet je er gewoon een grapje van maken en vooral niet boos worden. Haar ouders merkten meteen na de cursus dat Rachelle harder praatte en meer zelfvertrouwen had. Wil jij ook met plezier naar je nieuwe school? Misschien is deze cursus dan ook wel iets voor jou! En het is helemaal gratis! Praat er eens over met je vader, moeder, juffrouw of meester. Zij kunnen voor meer informatie contact opnemen met de Dienst Gezondheid & Jeugd via of Ook is er een folder over de cursus! Aanmelden kan tot 7 juli 2015 via onder Aanmelden. Buitenspeeldag 2015 Dit jaar vindt de Buitenspeeldag plaats op woensdag 10 juni 2015 van uur. Met de Buitenspeeldag willen de initiatiefnemers Jantje Beton en Nickelodeon kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen. Doet u ook mee?!

5 Gorinchem Beweegt zou het leuk vinden als er tijdens de Buitenspeeldag in iedere wijk leuke activiteiten zullen plaatsvinden, waar kinderen aan mee kunnen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het spelen van verstoppertje, tikkertje en/of stoepranden. Als u graag iets wil organiseren op deze dag, meldt uw activiteit dan aan op en ontvang een gratis actiepakket. Op deze site staan ook ontzettend veel leuke en handige tips en documenten die u kunt gebruiken. Met onderstaand aanbod wil Gorinchem Beweegt u graag ondersteunen met de organisatie van een activiteit. Neem gerust contact op met de Buurtsportcoach uit uw wijk (zie om dit te bespreken. Materialen Heeft u extra sport- en spel materialen nodig? Gorinchem Beweegt heeft sport- en spel materialen die u kunt gebruiken. Let op, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Advies Heeft u advies of inspiratie nodig voor de invulling van een leuke activiteit op deze dag? De Buurtsportcoach uit uw wijk denkt graag met u mee. Verbinding leggen binnen de wijk Wilt u graag een cultuur-, sportaanbieder of andere wijkpartner betrekken bij het organiseren van een activiteit? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach uit uw wijk. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden hiervoor. Team Gorinchem Beweegt Groep 1/2A (juf Marjan en juf Pauline) Na een lange meivakantie zijn we nu gestart met het thema Circus. We moesten er allemaal weer een beetje inkomen en hebben de weektaakjes weer rustig opgepakt. We knutselen trapezeartiesten die al vrolijk aan ons plafond hangen en er worden mooie clowns geverfd. In de kring praten we over het circus en alle moeilijke woorden die daarbij horen, zoals piste, jongleurs, acrobaten en tribune. Samen weten we er al veel vanaf! Ook doen we telspelletjes over het circus, we tellen hoeveel leeuwen er in de kring lopen en hoeveel er weer weg zijn. Onze bouwhoek is weer verbouwd tot circushoek, waar alle kinderen zelf een voorstelling kunnen geven. We mochten ook circusspullen lenen van de stichting Gorcum Beweegt, fijn! We zingen liedjes over een clown met een rode neus en een hele dikke olifant.kortom, we hebben het er heeeeeel druk mee! Ook voor alle groep 1 kinderen die volgend jaar in groep 2 zitten, is er nu een takenbord. Zo oefenen we alvast zelf onze werkjes te plannen en te maken, zodat we er in groep 2 al een beetje aan gewend zijn. Voor de jongste kinderen plannen de juffen de taakjes, maar zij werken hier ook al heel goed aan. We hadden meteen 2 verjaardagen na de vakantie, Dani werd 5 en Jord al weer 6, dus dat was een feest! Ook zijn er weer nieuwe kindjes bij in de klas; Luuk is in de vakantie 4 geworden en Rody is aan het wennen Welkom in onze groep! Heel leuk om te zien hoe lief de grotere kinderen steeds zijn voor de kleintjes, ze worden overal bij geholpen en veel zaakjes hoeven de juffen niet meer te vertellen, omdat iedereen elkaar een handje helpt.

6 Groep 1/2E (juf Usha) Hallo allemaal, In de circustent kan het vrolijk zijn Want daar woont die clown Met zijn rode neus Van je tralalalala van je hopsasa Van je tralalalala doe die clown eens na We hebben het de komende weken over het circus met als afsluiting het kleuterfeest op vrijdag 5 juni. De kinderen mogen zich die dag verkleden als circusartiesten. Ook de hulpouders mogen verkleed komen. In de letterflat hebben we de letter t. De kinderen mogen circusspullen meenemen zoals hoepels, clownspakken, boekjes etc Er zijn weer wat vriendjes aan het wennen op school. Julia en Stan nu en in juni komt Solana ook wennen. Gezellig hoor. Bedankt voor de gezellige verjaardag en de cadeaus. De stoelendans blijft een leuk spelletje. Maandag zijn we vrij en dinsdag hebben we studiedag. Prettig weekend Groep 4B (juf Hannie en meester Tom) De laatste weken zijn we druk bezig met het oefenen van de klokken. Eerst oefenden we met hele en halve uren, maar we zijn ondertussen ook druk bezig met de minuten over het hele en halve uur. Moeilijk, maar oefening baart kunst. Ook de tafels blijven belangrijk. Vandaag hebben we de op een na laatste tafel gehad. De tafel van 9. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Gelukkig hoeven we niet altijd te werken, maar zijn er ook andere leuke activiteiten. Zo hadden we deze week een gastles van juf Marina. Zij heeft met ons gedanst en ons geleerd hoe dieren zich voortbewegen. Voor de vakantie hebben we de verjaardag van de koning vast gevierd met de Koningsspelen. Daarvoor willen we nog een keer de ouders bedanken die ervoor hebben gezorgd dat het een groot feest is geworden. BEDANKT! Groeten en een heel fijn weekend, Groep 4b

7 Groep 6B (juf Lida, meester Jan en juf Sanne) Ook al is het even geleden, hieronder de foto van onze groep in het gemeentehuis. Zoals u weet, kregen we daar van de burgemeester uitleg hoe een stad bestuurd wordt, mochten we (heel veel) vragen stellen en kregen we van een BOA uitleg over zijn werk. Super interessant! Verder hebben we de afgelopen weken natuurlijk heerlijk genoten van een paar vrije weken. Iedereen, ver weg geweest of dichtbij gebleven, kwam weer uitgerust op school en nu kunnen we gaan beginnen aan de laatste loodjes. Rekenen blok 10 hebben we afgesloten met een toets en vandaag zijn we al weer aan blok 11 begonnen. Dat is een heel pittig blok, want we gaan leren rekenen met decimale getallen en leren hoe je de oppervlakte van een driehoek moet uitrekenen. Natuurlijk gaan we behalve hard aan het werk ook nog een paar leuke dingen inplannen. Wat? Dat blijft nog even een verrassing. Fijn Pinksterweekend! Groep 8A (juf Corina en meester Alex) Groep 8 is nu echt aan de laatste periode begonnen. De Eindtoets is gemaakt en de resultaten daarvan zijn bekend. Alle kinderen kunnen nu gaan werken aan de laatste aandachtspunten die ze nodig hebben ter voorbereiding op hun nieuwe school. Er zal voornamelijk ingezet worden op redactiesommen, werkwoordspelling en begrijpend lezen. Daarnaast wordt er veel energie gestoken in Engels. Vorige week hebben de kinderen een klein beetje ervaren hoe het is om ondergedoken te zitten. Britt en Meyke bedachten een plan om dit in de klas uit te voeren. En, wat was het spannend! Dames bedankt voor dit leuke initiatief! Ook de bezetters (Saskia, Rita en Cindy en meester Ernst) dank voor jullie geweldige rol! Inmiddels is het fietsexamen achter de rug en gelukkig zijn de meeste kinderen geslaagd. Fijn te zien dat het door veel kinderen zo serieus werd genomen!

8 De regiofinales van het schoolvoetbal zijn in Geldermalsen gespeeld en volgende week wordt er met veel kinderen deelgenomen aan het schoolkorfbaltoernooi. Voor de musical wordt druk geoefend. De tekst zit er al goed in. Tijdens het zingen van sommige liedjes, krijgt de juf (en sommige kinderen stiekem ook!) kippenvel. Over 4 weken gaan we op kamp! Binnenkort ontvangt u de nodige informatie hierover. Verjaardagen tot en met 31 mei datum groep datum groep 24 mei Rafaëla Mollink 7C 28 mei Anna van Rij 4B 25 mei Mauro Hellings 5B 30 mei Demi Bos 8A 26 mei Noor Bunt 1/2A 31 mei Ilja Uijterlinde 1/2D 27 mei Fanna Tromp 3B Tieze Eindhoven 3B Schoolvakanties en vrije dagen Pinksteren maandag 25 mei 2015 Studiedag dinsdag 26 mei 2015 Studiedag donderdag 25 juni 2015 Extra vrije middag vrijdagmiddag 10 juli 2015 Zomervakantie maandag 13 juli 2015 t/m vrijdag 21 augustus 2015

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding? obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 24 januari 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015

Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 17 juni 2015 Jaargang 2014-2015 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum.2 Berichten

Nadere informatie

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers,

Van de directie. Openingsfeest. Beste ouders, verzorgers, De jarigen deze periode zijn: 26-06-2015 tot en met 31-7-2015 Groep 1/2A 09-07 Romaisa Sahebali Groep 1/2B 07-07 Basma Lemkhannet 15-07 Amy Hilgerson Groep 1/2C 08-07 Berat Janik Groep 3 05-07 Bjorn van

Nadere informatie

n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. Beste ouders,

n ieuwsbrief Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. Beste ouders, Jaargang 19, nr.19, 17 juni 2015. n ieuwsbrief Beste ouders, Nog anderhalve week en het schooljaar zit er alweer op. Wat is het weer ontzettend snel gegaan. Deze laatste weken voor de grote vakantie hangt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Groep 1/2: juf Rianne, juf Malissa en juf Yvonne

Groep 1/2: juf Rianne, juf Malissa en juf Yvonne Groep 1/2: Na de Paasdagen zijn we begonnen met het thema boerderij. Op het kleine tafeltje in de gang hebt u al onze mooie schaapjes kunnen zien. Een aantal kinderen heeft dierenknuffels meegenomen, die

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 13-03-2015

Venmail. Algemeen 13-03-2015 13-03-2015 Algemeen Inschrijven nieuwe leerlingen Heeft u nog kinderen die het komende schooljaar vier jaar worden? Snel inschrijven hoor, dan reserveren wij een plekje voor uw kind. Vervanging Lisa ter

Nadere informatie

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Jan van Arkelstraat 37-39 5254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: obs@verschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Agenda 06/10: Dag van de leraar 07/10: Peuter Kijk Ochtend

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl

Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl Beste ouders/verzorgers, Hier volgt het vijfde schoolbericht in het schooljaar 2014-2015. Schoolbibliotheek

Nadere informatie

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL Datum W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL WEEKBRIEF 35-22 mei 2015 Omschrijving A G E N D A Maandag 25 mei Tweede pinksterdag Vanaf 26 mei Cito groep 2-7 Woensdag 27 mei Groep 5 naar boerderij Zorgvrij:

Nadere informatie

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers Kanjerskrant Centraal bureau Stationsstraat 25 Postbus 312 8160 AH Epe T 0578 676767 E info@koppelepe.nl www.koppelepe.nl Februari 2015 Kindercentrum Kanjers St. Crusiusweg 14 8161 HG Epe T 0578 676080

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

SCHOON Er is weer schoongemaakt afgelopen week door een grote ploeg ouders. Hartelijk dank voor alle inspanningen!

SCHOON Er is weer schoongemaakt afgelopen week door een grote ploeg ouders. Hartelijk dank voor alle inspanningen! LIED: GEZANG 10 (GKV); GROEP 1-8 AGENDA Lied van de week: Gz 10 (GKv) De Heer zegene U 14-2-14 Studiedag team, kinderen vrij (= vrijdag voor de voorjaarsvakantie) INHOUD - ALGEMEEN - KLEUTERS - NIEUWS

Nadere informatie

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015

Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Jaargang 14, nummer 12 12 maart 2015 Blauwe Druiven Voor de vakantie heb ik op de dinsdagmiddag samen met de andere directeuren een studiemiddag gehad over Integraal. Heel kort gezegd komt het erop neer

Nadere informatie

nr. 1 - september 2014

nr. 1 - september 2014 Koningin Wilhelminalaan 16 7415 KS Deventer 0570-820225 info@ebsdeolijfboom.nl nr. 1 - september 2014 het Olijfblad www.ebsdeolijfboom.nl Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is begonnen, het vierde jaar

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

Weeknieuws. Agenda. Nummer 36 08-07-2011. Nieuws van het team

Weeknieuws. Agenda. Nummer 36 08-07-2011. Nieuws van het team Weeknieuws Nummer 36 08-07-2011 Agenda 08 juli Sportdag groep 3 en 4 12 juli Afscheid groep 8a 13 juli Afscheid groep 8b 13 juli Rapport mee 14 juli Eindfeest 18 juli Doorstroom middag 19 juli Feestelijke

Nadere informatie

Deze zomer weer VakantieBieb

Deze zomer weer VakantieBieb Basisschool t Ge j Nieuwsbrief Oosthof 1 Kloosterzande Nr. 6 juli 2014 Voor u ligt de zesde nieuwsbrief van basisschool t Ge j. Naast deze nieuwsbrief trachten we u met behulp van een wekelijkse korte

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!!

We hopen dat u er samen met uw kind volop van kunt genieten! Laatste Lispeltuut van het jaar Op vrijdag 11 juli verschijnt de laatste Lispeltuut!!! Annie M.G. Lispeltuut Nieuwsbrief v an de Annie M.G. Schmidtschool Editie Van Hoornbeekstraat 34. Van de directie Zomerfeest Op beide scholen wordt er achter de schermen door ouders en teamleden kei hard

Nadere informatie

Infobulletin. Verandering behelst namelijk ook anders. Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Infobulletin. Verandering behelst namelijk ook anders. Beste ouders, verzorgers en kinderen, 24-3-2014 Beste ouders, verzorgers en kinderen, Dit jaar is het voor het laatst dat de CITO-Eindtoets afgenomen is in februari. Volgend school jaar zal het in april gebeuren. Daarmee hoopt men dat het

Nadere informatie

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen Jaargang 17 nummer 17 Vrijdag 15 mei 2009 Agenda 16-29 mei 2009 maandag 18 mei schoolkamp groep 8, groep 3 & 4 vrij dinsdag 19 mei schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij woensdag 20 mei schoolkamp groep

Nadere informatie

een wereldschool bij jou om de hoek!

een wereldschool bij jou om de hoek! een wereldschool bij jou om de hoek! Rozenhagenstraat 15 2021 CG HAARLEM (023) 525 26 83 www.willemvanoranjeschool.nl info@willemvanoranjeschool.nl Schooljaar : 2012/2013 Nummer : 17 Datum : 21-06-2013

Nadere informatie

Schoolreisje De kinderen worden volgende week donderdag op de normale tijd op school verwacht. We verwachten om 15.15 terug te zijn op school.

Schoolreisje De kinderen worden volgende week donderdag op de normale tijd op school verwacht. We verwachten om 15.15 terug te zijn op school. 17-04-2015 Algemeen Schoolreisje De kinderen worden volgende week donderdag op de normale tijd op school verwacht. We verwachten om 15.15 terug te zijn op school. Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt

Nadere informatie

Schooljaar: 2014 2015 Nummer 11 / 21-11 2014

Schooljaar: 2014 2015 Nummer 11 / 21-11 2014 Nieuwsbrief O.B.S. Elckerlyc Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen telefoon: 0713312735 de.elckerlyc@ssba.net www.obselckerlyc.nl Schooljaar: 2014 2015 Nummer 11 / 21-11 2014 1 Algemene

Nadere informatie