Kantelen. naar de klant

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kantelen. naar de klant"

Transcriptie

1 Kantelen naar de klant Bij het Platform gaat het om jou. Om jou als leidinggevende of verantwoordelijke voor dienstverlening of participatie (huurdersbetrokkenheid). Hoe krijg en houd jij beweging in mensen en processen? Hoe pas je nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van digitale technologie, succesvol toe? Wat leren we van snel opkomende trends, van disrupters en misschien zelfs wel van visionairs en hoe kunnen wij als corporaties onze toekomst creëren? Welke rol wil jij daarin spelen en hoe stimuleer je ontwikkelingen binnen de organisatie? In een uitdagend programma geeft dit KWH-Platform 2016 jou inzicht in deze vragen. In het Platform word jij samen met vakgenoten uitgedaagd op de thema s Dienstverlening en Participatie (huurdersbetrokkenheid). Dat doen we met een boeiend programma, waarin trends en ontwikkelingen geschetst en geduid worden, maar je zeker ook ontdekt en ervaart hoe jij er handen en voeten aan geeft. Kenmerkend is ook de inspiratie uit andere sectoren, die aanvullend werkt op het delen van best (en af en toe ook worst) practices. Wil jij een actieve bijdrage leveren en van toegevoegde waarde zijn voor de ontwikkeling van jouw corporatie op het gebied van dienstverlening en huurdersbetrokkenheid? Dan mag je dit Platform niet missen. Ontdek de rode draad door vele verwarrende ontwikkelingen Leer vanuit verbinding kleine en grote veranderingen te initiëren; Bouw aan een persoonlijk netwerk en leer van andere professionals; Versterk je interne adviesrol en ontwikkelkracht; Leer hoe je mensen kunt enthousiasmeren en mee kunt krijgen in veranderingen. Leer hoe je in deze tijd kwaliteit hoog op de agenda houdt; Krijg inspiratie, ook vanuit andere branches/sectoren.

2 Programma Get inspired! Het Platform bestaat uit vijf dagen inspiratie met verrassende gastsprekers en veel momenten om met branchegenoten te sparren. De vijf dagen zijn als volgt ingevuld: Een tweedaagse die het kader schetst en vanuit workshops met gevarieerde thema s energie en overzicht geeft. We bouwen in deze tweedaagse ook aan een hechte groep professionals waarin ieder zijn ei kwijt kan en zijn persoonlijke ambities kan formuleren. Een inspirerende praktijkdag, waarin we met mooie initiatieven en concrete uitdagingen worden geconfronteerd. We zien hoe het ook kan en leren van de ervaringen van anderen. Een afsluitende tweedaagse bijeenkomst waarbij het gaat om echt waarmaken en persoonlijke groei. Wat neem je mee uit het platform en hoe vertaalt zich dat in de praktijk van jouw corporatie? Kortom: een interactief programma waar thema s rondom kwaliteit, dienstverlening en huurdersbetrokkenheid worden gecombineerd met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma is gebaseerd op een aantal pijlers: Hoe komen we in beweging? Ambitie tonen: durf te dromen en vanuit een verbindende visie concrete doelen te stellen. Ondernemerschap en initiatief: hoe ga IK het verschil maken en beweging op gang brengen? Opstarten en afmaken: we helpen je op weg, waarna je door te verbinden vanzelf zal versnellen Samen echt een eindproduct maken: een participatiewaaier of minigids Service Excellence Wat gaan we delen? We delen Best & Next practices met de focus op maatschappelijke ondernemingen We werken aan jouw eigen uitdagingen, samen met branchegenoten We delen tips en trucs op een concreet niveau (direct toepasbaar) We brengen ervaring(en) en casussen in gedurende het programma (action learning) Focus Platform: Kantelen naar de klant Als rode draad loopt het thema Kantelen naar de klant door het Platform-programma. Kantelen is een term die veel gebruikt wordt door hoogleraar transformatiekunde Jan Rotmans. Hij geeft daarmee aan dat we onze manier van denken, van waarde creëren en uitruilen en van organiseren aan het veranderen zijn. De sporen daarvan zijn al zichtbaar en we worstelen er maar wat vaak mee. Zelfbeheer, digitale zelfbediening, buurt coöperaties, nieuwe klantcontactkanalen en participatievormen Ze botsen vaak met onze bestaande systemen, regels en processen. Wat betekent het kantelen naar de klant? Zijn we dan alle controle en regie kwijt? Worden we dan relevanter, of is onze rol dan juist kleiner? En hoe richt je jouw organisatie in op een ander tijdgewricht? Hoe zie jij jouw bijdrage in deze beweging eigenlijk? Wat gaan we zelf ervaren? Praktijkdag: echt iets ontwikkelen iets maken wat je zelf in je werk toe kunt passen een DOE dag Help een klant Game een business game waarin je door effectief samenwerken de klant centraal stelt Opdrachten: DO try this at home! Deelnemers worden uitgedaagd met praktische challenges Digitale klik: LinkedIn groep als continue verbinder.

3 Inspirerende gastsprekers De gastsprekers die je kunt verwachten: Martijn Arets, Crowd Expedition over de Collaborative economy. Arlette Bout NIVSL over Servant Leadership Monique van den Heuvel, Hotelschool The Hague over Hospitality Sylvo Gaastra, Woonbond over Huurdersbetrokkenheid Rene Frijters, KNAB over samen met klanten de bank van morgen vorm geven Aljo Hartgers, The Social over het effectief inzetten van sociale media Nieuw in 2016: Bring a date Wie alleen gaat, gaat snel, wie samen reist, komt verder Juist op het snijvlak van dienstverlening en huurdersbetrokkenheid gebeuren de spannendste dingen, die het meer dan waard zijn te delen met collega s die normaal een andere focus hebben. Daarom kun je op de eerste dag van het Platform (maandag 18 april) een introducé meenemen. Deze dag geeft jou en jouw collega inspiratie om dit jaar een stevige stap te zetten in participatie, dienstverlening en klantgerichte kwaliteit in de breedste zin. De klant bepaalt! Uit de Klantrede 2016: Eén ding staat vast: IK, als klant, bepaal. En IK (als klant) heb nog steeds een behoefte om erkend en herkend te worden. Om ergens toe te horen. Niet omdat het moet, of van mij verwacht wordt, maar omdat ik het daar, in het moment, prettig vind. We moeten als organisaties de klant durven zoeken met een nieuwe bril. We moeten niet denken in stabiele groepen met vaststaande interesses. We moeten ons afvragen: waar heeft de ander als mens behoefte aan? Waar beweegt hij zich en wanneer ben ik als organisatie welkom in de omgeving van de klant? Waar kunnen wij elkaar ontmoeten en nieuwe waarde creëren? Voor wie? Voor professionals die binnen hun organisatie het verschil willen maken op het gebied van dienstverlening, zeggenschap en zelfredzame participatie. Die samen met vakgenoten inspiratie willen opdoen en geleerde kennis willen implementeren binnen hun organisaties. Hierbij denken we aan beleidsmedewerkers, managers Wonen, Woondiensten, Sociaal beheer of medewerkers (HBO-niveau) die nauw betrokken zijn bij kwaliteitszorg, dienstverleningsconcepten en bewonersparticipatie. Jouw uitdagingen centraal Met het programma van het Platform sluiten wij optimaal aan bij de behoeften van de deelnemers. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we besteden ruim aandacht aan jouw uitdagingen. Waar loop je tegenaan? Welke inspiratie zoek je? Met een intakegesprek verkennen we jouw leerdoelen. We kunnen daardoor het programma inhoudelijk beter richten, maar zorgen ook dat je de klik kunt maken met professionals met vergelijkbare uitdagingen. Of juist met branchegenoten die een stap verder zijn.

4 Referenties Rochdale Mathijs van Dam over het Platform Het KWH-Platform neemt je mee op een ontdekkingsreis buiten de gebaande paden van je dagelijkse kijk op klantgerichtheid. Met voorbeelden van binnen en buiten de corporatiesector word je uitgedaagd om je eigen vraagstukken met een frisse blik te benaderen. Van abstracte dienstverleningsconcepten tot concreet en snel toepasbare tips vlieg je van de ene eye-opener naar de volgende. Minstens net zo kostbaar zijn de uitwisseling met de andere bezoekers van het platform, en de verhalen over de uitdagingen die ze met hun organisatie tegenkomen en welke oplossingen ze hier op hebben gevonden. Henry Ford zei ooit: als ik mensen had gevraagd wat ze wilden, hadden ze gezegd: snellere paarden. Je zou kunnen denken dat er binnen onze sector geen ruimte meer is voor innovatie. Na deelname aan het Platform durf ik hier met zekerheid aan te twijfelen. De grootste uitdaging blijft om deze energie na afloop weer over te dragen aan je collega s die er niet bij waren. Maar ook daar is wat op te vinden Woonpartner Midden Holland, Arjan Primus over het Platform Ik heb afgelopen jaar met veel plezier meegedaan met KWH-Platform Participatie. Participatie is een taai onderwerp. De bijeenkomsten van het platform geven dan de nodige inspiratie en energie. Zeker de excursie naar Eindhoven heeft mij laten zien dat het mogelijk is om samen met bewoners te werken aan een nieuwe of vernieuwde wijk. Voor ons een inspiratie om ook met de bewoners aan het werk te gaan. Eerst praten, dan samen aan de slag en dan pas de renovatie. Zodat we ook echt weten waar de wijk en de bewoners behoefte aan hebben. Over 2 jaar wil ik de platform-gangers rondleiden en inspireren.

5 Waar en wanneer? In 2016 staan vijf bijeenkomsten van het Platform op de agenda: Maandag 18 en dinsdag 19 april: tweedaagse, Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist Dinsdag 28 juni: Praktijkdag, Hotelschool The Hague, campus Amsterdam Woensdag 14 en donderdag 15 september: tweedaagse, Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist Aanmelden of meer informatie? Voor dit totale programma bedragen de kosten voor KWH-leden 1.495,- per persoon excl. BTW. Voor niet KWH-leden bedragen de kosten 2.150,- per persoon excl. BTW. De kosten voor de overnachting en de verzorging tijdens de twee tweedaagse bijeenkomsten, brengen wij apart in rekening. De totaalprijs hiervan bedraagt 450,- per persoon excl. BTW. Met twee personen vanuit jouw corporatie deelnemen aan het Platform? Je ontvangt dan een korting van 175,- op het totaalbedrag. Praktijkdag De Praktijkdag is toegankelijk voor alle KWH-leden. Neem je deel aan het Platform dan vallen de kosten hiervan binnen de kosten van het totale Platform-programma. Ook een collega meenemen? Dan zijn de kosten 295,- per extra deelnemer excl. BTW. KWH-leden die niet deelnemen aan het Platform en willen deelnemen aan de Praktijkdag betalen 495,-. Aanmelden Wil je je aanmelden voor het KWH-Platform? Meld je dan hier aan. Je meldt je hiermee aan voor deelname aan het gehele programma van Na aanmelding ontvang je van ons een uitgebreider intakeformulier. Heb je nog vragen, neem contact op met Maaike Berkel of Gabrielle Luhrman ( ) of of

6 Even voorstellen Binnen het Platform zie je een aantal vaste gezichten. Met hun uiteenlopende kennis op dit vakgebied brengen zij je een stap verder in de ontwikkeling van corporaties! Wij stellen ze graag alvast aan je voor: Ik hou ervan om wat moeilijk lijkt weer makkelijk te maken, verbindingen te leggen tussen mensen en organisaties en daarmee beweging te brengen in klantgerichtheid Rob Beltman is al meerdere jaren met succes begeleider van het Platform Dienstverlening. Hij is oprichter van H3ROES, een coöperatieve vereniging van professionals die samen Nederland klantgerichter willen maken. Door het delen van kennis en ervaringen komt iedereen een stap verder. Dat is dan ook mijn uitdaging voor dit platform. Maaike Berkel is vanuit KWH één van de vaste begeleiders voor dit Platform. Vanuit kennis en ervaring weet zij corporaties te prikkelen en verder te brengen. Verbinden en inspireren zijn belangrijke drijfveren voor me. Ik zet die energie graag in om een waardevolle bijdrage te leveren aan de bijeenkomsten van het Platform: out of the box, eyeopeners, kijken vanuit een ander -nieuw- perspectief om zo beter zicht te krijgen op hoe je kunt komen tot (meer) klantgerichtheid. Gabrielle Luhrman is vanuit KWH één van de vaste begeleiders voor dit Platform. Vanuit kennis en ervaring weet zij corporaties te prikkelen en verder te brengen. Aanmelden of meer lezen over het Platform? Kijk dan op de website: KWH-Platform 2016

Leergang Hospitality Innovator

Leergang Hospitality Innovator Share the next step in hospitality! Leergang Hospitality Innovator 2019 Met nieuwe kennis en methodieken heb ik anderen kunnen helpen en inspireren om gastvrijheidsambassadeur te worden. Ik kan iedereen

Nadere informatie

welkom. brochure 2019

welkom. brochure 2019 welkom. brochure 2019 for those who make it possible. Possible is er voor mensen. Niet zomaar mensen, maar vakmensen zoals jij. Professionals die weten waar ze mee bezig zijn, hun vak beheersen en hun

Nadere informatie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs Editie 2011-2012 Onderwijscommunicatie ontwikkelt zich Communicatie is een belangrijk thema geworden binnen het onderwijs. Schooldirecties

Nadere informatie

Share the next step in hospitality!

Share the next step in hospitality! Een speels en persoonlijk ontwikkelingstraject tot gastvrijheidsstrijder De Hotel Management School Maastricht nodigt jou van harte uit voor de Leergang Hospitality Consultant 2017-2018 Leergang Hospitality

Nadere informatie

Communicatiemateriaal

Communicatiemateriaal Communicatiemateriaal ACE ARNHEM/ACHTERHOEK/LIEMERS Communicatiemateriaal V 1.0 27-01-2017 Inhoudsopgave Programma 3 Mail werkplekbegeleiders 4 Flyer werving medewerkers 5 Mail gast-medewerkers 6 Tekst

Nadere informatie

Creëer beweging in je organisatie

Creëer beweging in je organisatie EVENT Ontketen Vernieuwing VRIJDAG 12.04.2019 BURGERS ZOO ARNHEM Creëer beweging in je organisatie Als we op de traditionele manier omgaan met veranderingen, dan blokkeren we beweging en vernieuwing. Het

Nadere informatie

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals FOCUS ON THE FUTURE Je bent een HR professional met veel ambitie en je wilt succesvol(ler) zijn. Je bent gericht op de nieuwste HR ontwikkelingen en nieuwsgierig naar hoe andere HR professionals zaken

Nadere informatie

leergang leren en veranderen met nieuwe media

leergang leren en veranderen met nieuwe media leergang leren en veranderen met nieuwe media Online of blended training ontwikkelen Visie op nieuwe vormen van leren in je organisatie Begeleiden van (online) communities Digitale didactiek in je lessenreeks

Nadere informatie

ADVANCED MARKETING PROGRAM

ADVANCED MARKETING PROGRAM ADVANCED MARKETING PROGRAM DE MEEST ACTUELE MASTERCLASS VOOR ERVAREN MARKETEERS DIE VERDIEPING EN VERBREDING ZOEKEN NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Het Nyenrode Advanced Marketing Program is

Nadere informatie

DE HOSTMANSHIP SCHEURKALENDER. 365 dagen, inspiratie om uw gasten iedere dag opnieuw het gevoel te geven dat ze welkom zijn.

DE HOSTMANSHIP SCHEURKALENDER. 365 dagen, inspiratie om uw gasten iedere dag opnieuw het gevoel te geven dat ze welkom zijn. DE HOSTMANSHIP SCHEURKALENDER 2013 365 dagen, inspiratie om uw gasten iedere dag opnieuw het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Hostmanship is de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Een

Nadere informatie

LEREN VAN ELKAAR, VERBETEREN MET ELKAAR

LEREN VAN ELKAAR, VERBETEREN MET ELKAAR LEREN VAN ELKAAR, VERBETEREN MET ELKAAR Leren en verbeteren vanuit de Aedes-benchmark U wilt meer halen uit de Aedes-benchmark? Gerichter kunnen sturen op de cijfers van het huurdersoordeel? Werken aan

Nadere informatie

de pilotstarter Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening deelnemersbrochure

de pilotstarter Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening deelnemersbrochure de pilotstarter Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening deelnemersbrochure de pilotstarter werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening te optimaliseren?

Nadere informatie

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze brochure is een uitgave van: Rijksoverheid Postbus 20011 2500

Nadere informatie

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem.

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem. Algemeen Format opgave potentiele activiteiten afname activiteit excl. btw Informatiemarkt Wateropleidingen Alle medewerkers van het waterschap n.v.t. 3 uur Vragen beantwoorden en informatie geven over

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit

HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit HOE PAK IK DIT AAN? Handvatten voor de invulling van de Dag van de Mobiliteit INHOUD Tips en trucs... 3 Ter inspiratie: verslagen van deelnemers... 5 2 Tips en trucs Tips om tot een goede invulling van

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

NIEUWE INSPIRATIEBIJEENKOMST

NIEUWE INSPIRATIEBIJEENKOMST NIEUWE INSPIRATIEBIJEENKOMST Na de herfstvakantie starten we met de eerste inspiratiebijeenkomst van dit schooljaar. Woensdag 25 oktober vertellen Jet en Suus van het Onderwijspakhuis ons alles over SEPPO,

Nadere informatie

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening Realisatie Indienersbrochure DE PILOTSTARTER Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening DE PILOTSTARTER Werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening

Nadere informatie

Welkom. A-avond 22 maart Thema samenlevingsopbouw en uitvoering participatiewet vanuit Stichting WIJeindhoven

Welkom. A-avond 22 maart Thema samenlevingsopbouw en uitvoering participatiewet vanuit Stichting WIJeindhoven Welkom A-avond 22 maart Thema samenlevingsopbouw en uitvoering participatiewet vanuit Stichting WIJeindhoven Een tijdperk van veranderingen of een verandering van tijdperk? 2016: van 60 100% Taakvolwassenheid

Nadere informatie

AGILE WERKEN WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN FM, HR EN IT VOOR EEN SUCCESVOLLE & EFFECTIEVE AGILE WERKOMGEVING?

AGILE WERKEN WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN FM, HR EN IT VOOR EEN SUCCESVOLLE & EFFECTIEVE AGILE WERKOMGEVING? AGILE WERKEN WAT IS DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN FM, HR EN IT VOOR EEN SUCCESVOLLE & EFFECTIEVE AGILE WERKOMGEVING? Onderzoeksprogramma 2018 /2019 AGILE WERKEN 2 Beste lezer, We kunnen niet meer om agile

Nadere informatie

Marieke van Maanen Walter Landwier. Dierenmanieren. Leer effectief communiceren in 1 uur!

Marieke van Maanen Walter Landwier. Dierenmanieren. Leer effectief communiceren in 1 uur! 1 2 Marieke van Maanen Walter Landwier Dierenmanieren Leer effectief communiceren in 1 uur! 3 2015 M.L.W. van Maanen en W. Landwier www.schateiland.com ISBN: 978402132885 4 Inhoud Inleiding 7 Deel I Dierenmanieren

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2018 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Deel je verhaal en blijf vernieuwen

Deel je verhaal en blijf vernieuwen Visualiseer je droomprestatie Ga experimenteren Zet door en houd vol Deel je verhaal en blijf vernieuwen Kom samen in beweging Inspiratiebronnen Over de auteur Het was tijdens een van mijn vele trainingsrondjes

Nadere informatie

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit Tips en trucs: werkplekbegeleider Tips om tot een goede invulling van de Week van de Mobiliteit

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Welkom in het Horizon College

Welkom in het Horizon College Welkom in het Horizon College Bij het Horizon College maken we onze naam waar: we geven middelbaar beroepsonderwijs dat bij jou past en jouw horizon groter maakt. We leren je niet alleen een vak met toekomst,

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019

MASTERCLASS RETAILMARKETING 2019 MASTERCLASS RETAILMARKETING De retailwereld verandert sneller dan ooit tevoren. Het is cruciaal om het retail spel goed te begrijpen om in te kunnen spelen op die veranderingen. Daarom organiseert Q&A

Nadere informatie

De Alliantie Manager Partnerships & Innovatie. 5 maart 2019

De Alliantie Manager Partnerships & Innovatie. 5 maart 2019 De Alliantie Manager Partnerships & Innovatie 5 maart 2019 Manager Partnerships & Innovatie Wat ga je doen? Je wordt een belangrijke spil in het toekomstbestendig maken van 54.000 woningen bij één van

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Toelichting op de Uitnodiging tot solliciteren!

Toelichting op de Uitnodiging tot solliciteren! Toelichting op de Uitnodiging tot solliciteren! F-Fort zoekt met regelmaat nieuwe collega s! Uitnodiging tot solliciteren via Best Value People Lees snel verder hoe het werkt! Team F-Fort augustus 2016

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID

Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID Ontdek jezelf. En je vak. Ik ben het ID Ik geef betekenis aan onze missie Ik begeleid studenten naar de arbeidsmarkt, een vervolgopleiding en/of een actieve rol in de samenleving. En: ik zorg dat een student

Nadere informatie

COMMUNICATIE MATERIAAL

COMMUNICATIE MATERIAAL COMMUNICATIE MATERIAAL Poster... 3 Programma... 4 Memo/mail werkplekbegeleiders... 5 Flyer werving medewerkers... 6 Mail gast-medewerkers... 7 Tekst intranet... 8 Uitnodiging borrel... 9 2 PUURNU1415 DVDM

Nadere informatie

Mastermind groep. Business Development. Leiderschap in het creëren van een sterke business

Mastermind groep. Business Development. Leiderschap in het creëren van een sterke business Mastermind groep Business Development Leiderschap in het creëren van een sterke business Business Development Leiderschap in het creëren van een sterke business In turbulente tijden staat uw business voortdurend

Nadere informatie

Focus Workshop 2 daagse

Focus Workshop 2 daagse Focus Workshop 2 daagse Doelstelling Het is onze passie om bedrijven te ondersteunen in hun groei en andere ondernemers te helpen hun dromen te realiseren. HaRvest is ontstaan van uit onze overtuiging

Nadere informatie

klaar voor een nieuwe toekomst

klaar voor een nieuwe toekomst Herontwerp HRM Beleid klaar voor een nieuwe toekomst We maken ons op voor een nieuwe toekomst. Daar zijn we klaar voor. Dat komt omdat we gewend zijn om vanuit het kleine groot te denken en op een gelijkwaardige

Nadere informatie

Toeleg Meedoen & Samenwerken in Breda

Toeleg Meedoen & Samenwerken in Breda Toeleg Meedoen & Samenwerken in Breda 2012-2013 Inleiding M&S Breda bestaat uit acht organisaties die er voor willen zorgen dat de kwetsbare burger in Breda mee kan doen. De deelnemers in M&S Breda delen

Nadere informatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie editie 2017 Liever communicatiever- leertraject voor communicatieprofessionals Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie Ik communiceer, jij communiceert, wij communiceren. Communiceren

Nadere informatie

Lef in je loopbaan. Wil je werk waar je (weer) energie van krijgt?

Lef in je loopbaan. Wil je werk waar je (weer) energie van krijgt? Lef in je loopbaan Wil je werk waar je (weer) energie van krijgt? Lef in je loopbaan (5 dagen) Wil je een volgende loopbaanstap zetten die bij je past en waar je energie van krijgt? In de dagelijkse drukte

Nadere informatie

Naar een professioneel sociaal beheer

Naar een professioneel sociaal beheer Naar een professioneel sociaal beheer Werkatelier woensdag 25 april & woensdag 20 juni 2007 Woningcorporaties hebben steeds meer oog voor sociaal beheer. Er is aandacht voor de situatie achter de voordeur

Nadere informatie

Inspireren, Leren & Werken. Werken aan een nieuwe werkwijze

Inspireren, Leren & Werken. Werken aan een nieuwe werkwijze Inspireren, Leren & Werken Werken aan een nieuwe werkwijze WIE, WAT, WAAR? BOOTCAMP JEUGDWERK 2014 BLZ 4 DAG 4 DONDERDAG 4 SEPTEMBER BLZ 8 DAG 1 MAANDAG 1 SEPTEMBER BLZ 5 DAG 5 VRIJDAG 5 SEPTEMBER BLZ

Nadere informatie

Masterclass IT Savvy. Impact van trends

Masterclass IT Savvy. Impact van trends Masterclass IT Savvy Impact van trends Regelmatig komen onderzoeksbureaus zoals Gartner en McKinsey met rapporten waarin nieuwe trends worden aangekondigd. Belangrijke vraag, en niet eenvoudig te beantwoorden,

Nadere informatie

Ik wil AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Ik wil AUTHENTIEK LEIDERSCHAP AUTHENTIEK LEIDERSCHAP Eigenaarschap vergroten. Mensen raken, in beweging zetten en meenemen in veranderprocessen. Een praktische training van 6 dagen met een professionele set van tools, vaardigheden

Nadere informatie

Ondernemend werken in welzijnsorganisaties

Ondernemend werken in welzijnsorganisaties Training & Advies Ondernemend werken in welzijnsorganisaties Betere resultaten met nieuwe competenties Ondernemend werken in welzijnsorganisaties De welzijnssector is sterk in beweging, dat weet u als

Nadere informatie

Hoe werkt de Week van de Mobiliteit

Hoe werkt de Week van de Mobiliteit Hoe werkt de Week van de Mobiliteit Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 De Week van de Mobiliteit wat houdt dit in? 4 Voor wie bedoeld? 4 Werkervaring 5 Hoe werkt het, de Week van

Nadere informatie

TEAM BUILDING. Met een frisse en energieke blik samen succesvol de toekomst tegemoet

TEAM BUILDING. Met een frisse en energieke blik samen succesvol de toekomst tegemoet TEAM BUILDING Met een frisse en energieke blik samen succesvol de toekomst tegemoet SAMEN STERK, SAMEN VITAAL (Inter)actief, effectief, verrassend en afwisselend. De key-woorden van dit compleet verzorgd

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School White Paper Waarom feedback niet leidt tot verandering Veel organisaties willen een feedbackcultuur creëren. Een begrijpelijke wens, al is het maar zeer de vraag of feedback een echte oplossing is voor

Nadere informatie

Wat neem ik mee naar aanleiding van de bijeenkomst op 25 september bij Sioo

Wat neem ik mee naar aanleiding van de bijeenkomst op 25 september bij Sioo Wat neem ik mee naar aanleiding van de bijeenkomst op 25 september bij Sioo Uit jullie antwoorden op de twee vragen Wat neem ik mee? En welke vragen heb ik nog? Halen we het volgende: Wat neem ik mee?

Nadere informatie

Realisatie. Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening

Realisatie. Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening Realisatie Deelnemersbrochure DE PILOTSTARTER Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening DE PILOTSTARTER Werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening

Nadere informatie

Baby in de kinderopvang

Baby in de kinderopvang Baby in de kinderopvang Uitgebreide informatie Een goede en liefdevolle verzorging is de basis voor het werken met baby s. Speelse en prikkelende interacties met de baby s zorgen voor waardevolle opvang.

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by FOODSERVICE SALES ACCELERATOR Powered by & Succesvolle commerciële professionals zijn goed in het helpen van hun klanten. Zij willen écht het verschil maken in het contact met de klant. Het Foodservice

Nadere informatie

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei!

SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT. Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! SECURE BASE LEADERSHIP UNIEKE TOP EXECUTIVE COURSE MET GROTE IMPACT Creëer als leider een cultuur voor continue innovatie en exponentiële groei! WIJ STARTEN HET TRAJECT MET EEN PERSONAL DIALOGUE (BEWUSTWORDING)

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

Professionele en persoonlijke groei?

Professionele en persoonlijke groei? + Professionele en persoonlijke groei? Samen naar meer resultaat, meer gemak en meer plezier! Han Oei Oei voor Groei - www.oeivoorgroei.nl info@oeivoorgroei.nl 0633794681 + Meer resultaat, meer gemak en

Nadere informatie

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

Brave decisions. Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. Brave decisions Kiezen vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma Brave decisions voor de vrouwelijke professional: met een HBO- of academische

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Sociale wijkteams. en de lokale aanpak gezondheidsachterstanden. Training voor wijkteamleden

Sociale wijkteams. en de lokale aanpak gezondheidsachterstanden. Training voor wijkteamleden Sociale wijkteams en de lokale aanpak gezondheidsachterstanden Training voor wijkteamleden de training Na deze training hebben de deelnemers kennis en praktische handvatten voor de lokale aanpak van gezondheidsachterstanden.

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

Digitale buurt(markt)plaatsen; welke kies je en hoe wordt die succesvol?

Digitale buurt(markt)plaatsen; welke kies je en hoe wordt die succesvol? Digitale buurt(markt)plaatsen; welke kies je en hoe wordt die succesvol? Hanneke van Stokkom Munity Services Wij ontwikkelen en verbinden mensen in communities Mede oprichter mijnbuurtje.nl hanneke@munityservices.nl

Nadere informatie

Columbustraining. Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd

Columbustraining. Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit. duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Columbustraining Sprongsgewijze en blijvende verhoging van jouw persoonlijke effectiviteit duurzaam resultaat wetenschappelijk onderbouwd Een unieke ontdekkingsreis naar jouw potentieel Wil ook jij met

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

Innoveren bij de (semi)overheid: van denken naar doen! Gezocht

Innoveren bij de (semi)overheid: van denken naar doen! Gezocht Innoveren bij de (semi)overheid: van denken naar doen! De wereld om ons heen is volop in beweging. Economische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Bezuinigingen, decentralisaties

Nadere informatie

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P I N S P I R E E R M A N A G E C O A C H Waardevol klantcontact LEERGANG VOOR TEAMLEIDERS Waardevol leiderschap Jouw creativiteit heeft ruimte nodig Een klantcontactcentrum

Nadere informatie

Samen Inspireren Ontdekken. Informatiegids. IKC de Plattenburg.

Samen Inspireren Ontdekken. Informatiegids. IKC de Plattenburg. Samen Inspireren Ontdekken Ontwikkelen Informatiegids IKC de Plattenburg www.deplattenburg.nl Kiezen Het kiezen van een basisschool voor uw kind: een belangrijke stap. Bij de Plattenburg gaat er voor uw

Nadere informatie

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw.

NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Inleiding Programma Aanmelden Route NB. Deze workshop betreft een herhaling, op veler verzoek organiseren wij deze workshop opnieuw. Koude acquisitie Hoe krijg ik een afspraak bij een potentiële klant?

Nadere informatie

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering

Essentials van Secure Base Leiderschap. Leidinggeven aan werkelijke verandering Essentials van Secure Base Leiderschap Leidinggeven aan werkelijke verandering 2018 Het is de taak van de leider om zijn mensen te brengen van de plek waar ze zijn naar de plek waar ze niet geweest zijn

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

MKB Leerprogramma: Focus op core business door digitalisering en service innovatie. START: EIND 2018

MKB Leerprogramma: Focus op core business door digitalisering en service innovatie. START: EIND 2018 MKB Leerprogramma: Focus op core business door digitalisering en service innovatie. START: EIND 2018 Is jouw bedrijf..geïnteresseerd in het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe diensten?..geïnteresseerd

Nadere informatie

Leergang Communicatie: Ben je speler of toeschouwer?

Leergang Communicatie: Ben je speler of toeschouwer? Leergang Communicatie: Ben je speler of toeschouwer? Voor een stevige positie als communicatieprofessional bij je woningcorporatie Beste communicatie-collega, De woningcorporaties liggen onder een vergrootglas.

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Open venster. Open venster. beeld van de leercirkels Leiderschap en Talentontwikkeling

Open venster. Open venster. beeld van de leercirkels Leiderschap en Talentontwikkeling Open venster Open venster beeld van de leercirkels Leiderschap en Talentontwikkeling Open venster De wereld verandert en overheden moeten mee veranderen. Maar hoe doe je dat, hoe Open venster kan je dat

Nadere informatie

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname!

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! Het hart kent redenen die de rede niet kent Pascal Je kunt pas anderen managen, als je jezelf kunt managen Johan Cruyff Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! 14 t/m 21 oktober 2017 Business

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

PROGRAMMA WEEK VAN DE ALFABETISERING 2018

PROGRAMMA WEEK VAN DE ALFABETISERING 2018 PROGRAMMA WEEK VAN DE ALFABETISERING 2018 MAANDAG 3 SEPTEMBER Taal is zeg maar écht ons ding Ster College organiseert deze middag allerlei taalactiviteiten. Het programma is als volgt: 13.00 uur Ontvangst

Nadere informatie

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school Jij laat het zien een Calvijn school De havo/mavo Voor durvers en doeners Als je niet kunt wachten om met je ideeën aan de slag te gaan, is er in Rotterdam eigenlijk maar één school voor je. Heb je gemerkt

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

Servant Leadership Practitioner

Servant Leadership Practitioner Servant Leadership Practitioner Een 10-daagse training Servant Leadership voor leidinggevenden en professionals in dienstverlenende organisaties en beroepen Postbus 4 2060 AA Bloemendaal info@nivsl.nl

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

MASTERCLASS LEIDINGGEVEN AAN HOSPITALITY

MASTERCLASS LEIDINGGEVEN AAN HOSPITALITY MASTERCLASS LEIDINGGEVEN AAN HOSPITALITY CREËER SUCCESVOLLE EN GASTVRIJE ORGANISATIES IN SAMENWERKING MET NYENRODE. A REWARD FOR LIFE INLEIDING De wereld verandert. En niet alleen verandert de wereld,

Nadere informatie

Artificial Intelligence in Business

Artificial Intelligence in Business 2-daagse training Artificial Intelligence in Business Voeg met AI waarde toe aan uw organisatie Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? De verschillende vormen van AI

Nadere informatie

Trainingen en workshops maart - juni 2019

Trainingen en workshops maart - juni 2019 academie Leren en doen! Trainingen en workshops maart - juni 2019 www.academie.zorgbelang-brabant.nl Trainingen & workshops KRACHTIG PITCHEN Vrijdag 29 maart 2019 Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee

Nadere informatie

De ervaren commissaris verdiept en vernieuwt. Ook zichzelf. High Level Toezicht

De ervaren commissaris verdiept en vernieuwt. Ook zichzelf. High Level Toezicht De ervaren commissaris verdiept en vernieuwt. Ook zichzelf. High Level Toezicht Vergroten van persoonlijke effectiviteit Juist het bewust zijn van de eigen bril en context, de maatschappelijke opdracht

Nadere informatie

AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING

AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING AICOM CONSULTANCY MANAGEMENT COACHING AICOM laat mensen en organisaties groeien! AICOM is een all round adviesbureau, actief in de zorg en maatschappelijke dienstverlening. Wij werken vanuit het perspectief

Nadere informatie

Event Fast Forward BEN IK DE LEIDER VAN VANDAAG EN MORGEN?

Event Fast Forward BEN IK DE LEIDER VAN VANDAAG EN MORGEN? Event Fast Forward BEN IK DE LEIDER VAN VANDAAG EN MORGEN? Op vrijdag 29 juni 2018 organiseert Fast Forward in samenwerking met Orange8 het event Leiderschap anno nu. Dit event is voor managers en directeuren

Nadere informatie

MASTERCLASS TEAMLEIDERSCHAP LEID JOUW TEAM NAAR HET VOLGENDE NIVEAU

MASTERCLASS TEAMLEIDERSCHAP LEID JOUW TEAM NAAR HET VOLGENDE NIVEAU MASTERCLASS TEAMLEIDERSCHAP LEID JOUW TEAM NAAR HET VOLGENDE NIVEAU NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING We kunnen uitdagingen in ons werkveld niet meer alleen oplossen. Om doorbraken te realiseren

Nadere informatie

Masterclass. Business Model Canvas gebruiken bij communicatie. Een visueel hulpmiddel om de brug tussen IT en business te slaan

Masterclass. Business Model Canvas gebruiken bij communicatie. Een visueel hulpmiddel om de brug tussen IT en business te slaan Masterclass Business Model Canvas gebruiken bij communicatie Een visueel hulpmiddel om de brug tussen IT en business te slaan De laatste jaren hanteren organisaties steeds vaker het Business Model Canvas

Nadere informatie

Oasis Training, april 2014 Trainingsprogramma

Oasis Training, april 2014 Trainingsprogramma O Oasis Training, april 2014 De Oasisgame, een unieke manier om samen met bewoners, andere professionals en vrijwilligers aan de slag te gaan in een wijk. Het doel van een Oasis game is het realiseren

Nadere informatie

Inspiratiereis Zweden

Inspiratiereis Zweden Inspiratiereis Zweden Nederland Onze Trainingen en Diensten Het team van KED-SENS heeft haar aanbod van trainingen en diensten overzichtelijk in kaart gebracht. Alle mensen zijn uniek en leren en ontwikkelen

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

Specialist Development Leergang: KOERS

Specialist Development Leergang: KOERS Specialist Development leergang KOERS Pagina 1 van 7 Specialist Development Leergang: KOERS "The future belongs to those who see possibilities before they become obvious." De Specialist Development Leergang

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

Versterk je persoonlijke kracht. Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen?

Versterk je persoonlijke kracht. Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen? Versterk je persoonlijke kracht Wil je je persoonlijke kracht ontdekken en jezelf verder ontwikkelen? Versterk je persoonlijke kracht (5 dagen) In dit programma sta jij en je persoonlijke ontwikkeling

Nadere informatie

Secure Base Docentschap. Je verbinden met jezelf en anderen

Secure Base Docentschap. Je verbinden met jezelf en anderen Secure Base Docentschap Je verbinden met jezelf en anderen 2018 Al sinds ik een kind was, had ik de instinctieve neiging tot ontwikkeling en groei. Voor mij is de functie en de plicht van mens-zijn de

Nadere informatie

Internship & Communication Consultancy Masterprogramma Communicatie- en Informatiewetenschappen

Internship & Communication Consultancy Masterprogramma Communicatie- en Informatiewetenschappen Internship & Communication Consultancy Masterprogramma Communicatie- en Informatiewetenschappen Informatie voor jou als student Je mag dit vak volgen als je (voorwaardelijk) bent toegelaten tot de Masteropleiding

Nadere informatie

MEER UIT JE COMMUNITY. Versterk De Verbinding, Vergroot Je Impact

MEER UIT JE COMMUNITY. Versterk De Verbinding, Vergroot Je Impact MEER UIT JE COMMUNITY Versterk De Verbinding, Vergroot Je Impact INHOUD Toepassing Yes! We Connect voor Communities 3 Visie 4 Aanpak 6 Programma bijeenkomst 1 Programma bijeenkomst 2 Programma bijeenkomst

Nadere informatie