Belangrijke bijlagen: CITO normen Kerstviering Groep 4A Flyer Zaalvoetbal. Weeknieuws december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke bijlagen: CITO normen Kerstviering Groep 4A Flyer Zaalvoetbal. Weeknieuws december 2014"

Transcriptie

1 Weeknieuws december 2014 Data 16 december Oud papier ophalen 18 december Kerstviering op school 20 december Kerstvakantie t/m4 januari De data van dit schooljaar staan ook op button AGENDA WELKOM In groep 1A mogen we welkom heten, Romar Beun en Jesse de Vries. Romar en Jesse veel plezier op de Vensterschool!!!! GROEP 4 Spelling groep 4 na kerstvakantie De groepen 4 hebben na de kerstvakantie dictee over categorieregel 8 woorden op ach, -echt, -icht, -ocht, - ucht. Woorden die eindigen op ach, -echt, -icht, - ocht, -cht, schrijf je altijd met -cht. AANPASSING CITO NORMEN De cito normering is aangepast. Dit heeft gevolgen voor de door uw kind(eren) behaalde scores. In de bijlage bij dit Weeknieuws vindt u een uitleg. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren). VLECHTMIDDAG VOOR KINDEREN IN HET NATIONAAL VLECHTMUSEUM Op dinsdagmiddag 23 december organiseren wij in het Vlechtmuseum een vlechtmiddag voor kinderen. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin om te knutselen met vlechtmateriaal? Kom dan met ons vlechten! Het thema is KERST. Voor iedereen is er voldoende materiaal en natuurlijk krijgen jullie iets lekkers te eten en te drinken. Geef je op via bianca@vlechtmuseum.nl of bij de balie van het Vlechtmuseum. Van 13:30 tot 16:00 uur. 5,- per kind. OUD PAPIER OPHALEN 16 DECEMBER Dinsdagavond 16 december is er weer oud papier ophalen. Wilt u het papier weer vanaf uur aan de weg zetten! Ouders van de volgende leerlingen zijn ingedeeld: Givano Martha gr.6, Noa Heite gr.4a, Caitlin de Jong gr.8, Justin van Heuzen gr.8, Mariëtte Kuipers gr.7/8, Kirsten van Huizen gr.7/8, Marvin Bakker gr.5a, Bobby Joy Waldus gr.4a, Sem Spijkerman gr.4a, Jamy Veenstra gr.8, Tara de Vries gr. 4a We verwachten u om uur bij school. Wij rekenen op uw komst. Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten, de oudervereniging. OUDERVE RENIGING NIEUWE LEDEN De oudervereniging is op zoek naar nieuwe leden. Vind jij het leuk om mee te helpen een activiteit te organiseren voor de kinderen op de Vensterschool? Dan is de oudervereniging precies wat voor jou. Wij nodigen je uit om geheel vrijblijvend zelf te kijken of het ook echt iets voor je is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alexander van der Goot KERSTVIERING 18 DECEMBER Er is een speciale bijlage met informatie over dit onderwerp toegevoegd aan dit weeknieuws! Belangrijke bijlagen: CITO normen Kerstviering Groep 4A Flyer Zaalvoetbal

2 Aan de ouders/verzorgers, Onderwerp: Aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. In januari/februari en juni neemt de school van uw kind(eren) de LVS-toetsen van Cito af. De normen van een aantal toetsen zijn herzien. Het gaat om de toetsen voor begrijpend lezen, Rekenen- Wiskunde, spelling en Woordenschat. In deze brief leggen wij u uit wat dit betekent. Waarom aangepaste normen? Bij elke toets horen normen. Deze geven aan hoe de score van uw kind zich verhoudt tot de score van andere leerlingen. Leerlingen maken vandaag de dag LVS-Toetsen beter dan toen de toetsen met bijbehorende normen ontwikkeld werden. De oude normering geeft daarom een te rooskleurig beeld. Voor nu lijkt een hoger niveau leuk, maar wanneer uw kind straks naar het voortgezet onderwijs gaat, kunt u voor verrassingen komen te staan. Als u naar de oude normering kijkt, zou uw kind misschien bovengemiddeld scoren. Wanneer dan uit de centrale eindtoets opeens blijkt dat uw kind gewoon gemiddeld scoort, zult u verbaasd zijn. Met de update van de normering komt u bij andere toetsen en het schooladvies voor het voortgezet onderwijs niet voor verrassingen te staan. Voor de ouders van leerlingen in groep 6 t/m 8. Deze aanpassing heeft geen gevolgen voor de Friese plaatsingswijzer zoals deze onlangs met uw kind(eren) en u is besproken. De resultaten op de LVS-Toetsen van Cito De toets uitslagen op de LVS-Toetsen bestaan uit twee delen: een score op de toets (de vaardigheidsscore) en de waardering van die score door middel van een letter (vaardigheidsniveau A t/m E.) De letters geven aan hoe goed uw kind de toets heeft gemaakt vergeleken met zijn/haar leeftijdsgenoten. Door deze vergelijking krijgen de resultaten betekenis. Zo kunnen we bijvoorbeeld zeggen dat een leerling die halverwege groep 5 een vaardigheidsscore van 25 behaalt, volgens de normering boven het landelijk gemiddelde van 22 scoort. Als in de loop van de tijd het landelijk gemiddelde verschuift naar 25, dan is de conclusie dat de leerling met score 25 boven het gemiddelde scoort niet (meer) juist. De leerling scoort nu immers gemiddeld. Vergelijk dit maar met de lengte: kinderen van nu worden gemiddeld groter dan hun ouders. Begin vorige eeuw zou je een reus zijn als je 1.70 meter lang was. Nu ben je als man klein met zo n lengte. Een lengte van 1.70 meter heeft nu dus een andere betekenis dan vroeger. Door de update van de normen trekt de school de juiste conclusies over de prestaties van uw kind ten opzichte van het gemiddelde in Nederland. Wat betekenen de aangepaste normen voor uw kind? Uw kind kan niet ineens minder goed lezen of rekenen dan voorheen. Wat wel is veranderd, is de waardering van zijn score. Hier onder staat een voorbeeld voor begrijpend lezen eind groep 4 als de school van uw kind de indeling A tot en met E gebruikt:

3 Oude normering Nieuwe normering Vaardigheidsscore Vaardigheidsniveau B C Betekenis Uw kind behoort tot de 25% die ruim tot net boven het landelijke gemiddelde scoort. Uw kind behoort tot de 25% die net tot ruim onder het landelijke gemiddelde scoort. Let op, belangrijk om te weten: Voor de overzichtelijkheid zijn de normen in het administratiesysteem van de school ook toegepast op eerder gemaakte toetsen. Daardoor staan in het administratiesysteem bij eerder behaalde toets resultaten soms andere (lagere) vaardigheidsniveaus dan voorheen en zoals met u besproken tijdens het oudercontact in juni Meer informatie: In de folder Uw kind duidelijk in beeld hebben we voor u op een rijtje gezet, hoe de volgtoetsen van Cito in elkaar steken en wat de resultaten betekenen. Deze folder kunt u Downloaden op > Primair onderwijs> Cito volgsysteem primair en speciaal onderwijs > Achtergrondinformatie. Vriendelijke groet, Wim Lem Vensterschool Op donderdagavond 18 december a.s. hebben we een kerstbuffet van uur tot uur. Wilt u uw kind(eren) s morgens 18 december het volgende in een plastic tas meegeven: een bord, een drinkbeker, soepkom, lepel, vork en mes. Op alles graag de naam van het kind. We beginnen om uur. Wij willen u verzoeken de kinderen niet eerder naar school te laten gaan. Er is geen mogelijkheid tot opvang en geen pleindienst. De kinderen van groep 1 t/m 3 kunt u ophalen uit het klaslokaal om uur. Vanaf uur wordt er gezongen door de kinderen voor op het plein. Zingt u mee? De teksten staan ook in deze bijlage.

4 VRIJE DAGEN EN KERSTVAKANTIE DONDERDAG 18 DECEMBER alle kinderen zijn s middags vrij. Om uur begint de kerstmaaltijd. VRIJDAG 19 DECEMBER alle groepen zijn om uur vrij MAANDAG 5 JANUARI 2015 De school begint weer. Wij wensen u fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar. Kerstbuffet donderdagmiddag van tot uur In elke groep wordt van te voren met de kinderen besproken wat ze graag willen eten bij het kerstbuffet. Als groep wordt er een kerstmenu samengesteld. Op deze wijze hopen wij een goed overzicht te krijgen van wat er werkelijk in een groep gegeten wordt. Zo kunnen wij met elkaar er voor zorgen, dat er geen verspilling van voedingswaren plaatsvindt. Elke groep kan dus ook een ander kerstmenu samenstellen. Een aantal ouders heeft zich eerder dit schooljaar tijdens de informatieavond inschreven als hulp voor de kerstactiviteit. Degenen die zich ingeschreven hebben worden benaderd door de leerkrachten. Het is mogelijk dat er in een groep of groepen geen hulp gevraagd is, of te weinig hulp is aangemeld. In dat geval hangt op de deur van dat lokaal vanaf woensdag 10 december een inschrijflijst voor het kerstbuffet waarop de verschillende gerechten staan. Ouders kunnen zich inschrijven op deze lijst en maken een bepaalde hoeveelheid van het gerecht, dit hoeft niet voor de hele groep te zijn. U kunt altijd overleggen met de leerkracht van de groep. De ouders brengen de gerechten van te voren in de klas, op welk tijdstip wordt afgesproken met de groepsleerkracht Kosten die gemaakt worden, kunnen gedeclareerd worden. Bonnetjes graag voorzien van naam, groep en bank/gironummer. Groep 7,7/8 en 8 gaan zelf het eten voor het buffet met ouders maken. Ook hier hebben zich eerder dit schooljaar al ouders voor ingeschreven. Kosten die gemaakt worden, kunnen gedeclareerd worden. Bonnetjes graag voorzien van naam, groep en bank/gironummer.

5 Tekst van de laatste tweede liedjes die gezongen worden op het plein tijdens kerstviering prospero año y felicidad prospero año y felicidad From the bottom of my heart. From the bottom of my heart. (bovenstaand 3x herhalen) (Hey, hey!) prospero año y felicidad! Jingle bells (nederlandse versie) In opa s oude schuur daar staat een arrenslee, en als het s winters sneeuwt, gaan wij weer met hem mee. We glijden door de sneeuw. Het paard loopt in galop. Wij knusjes achterin de slee, en opa zit voorop. Jingle bells, jingle bells in de arrenslee. Je hoort de belletjes van ver, en wij zingen mee. Jingle bells, jingle bells niets is er zo fijn dan als het sneeuwt met opa in de arrenslee te zijn. Het weer is koud en guur, t is glad, dus opgepast. M n sjaal wuift in de wind en ik hou me stevig vast. Zo n ritje met de slee, dat duurt toch veel te kort. Ik kijk er zo naar uit, als het weer winter wordt. Jingle bells, jingle bells in de arrenslee. Je hoort de belletjes van ver en wij zingen mee. Jingle bells, jingle bells niets is er zo fijn dan als het sneeuwt met opa in de arrenslee te zijn dan als het sneeuwt met opa in de arrenslee te zijn.

6 Bijlage groep 4a

7

8

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: Website

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: Website Kbs de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 18 14 januari 2015 Algemeen Even voorstellen Mijn naam is Joke Hoogervorst. In 2008 ben ik met mijn zoon Stefan en dochter Ilona verhuisd naar Brabant en sinds die tijd

Nadere informatie

Weeknieuws nr.13 7 december 2018

Weeknieuws nr.13 7 december 2018 Weeknieuws nr.13 7 december 2018 AGENDA Datum Activiteit 11 december MR vergadering 11 december Oud papier ophalen 20 december Kinderen om 11:45 uur vrij s avonds kerstviering 21 december Kinderen om 11:45

Nadere informatie

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe!

www.deoase-twello.nl Het team van CBS de Oase wenst iedereen een heel gelukkig, gezond en leerzaam 2015 toe! www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-08 Inhoud Algemeen...1 Gelukkig nieuwjaar!... 1 Maandagmiddag 26 januari vrij... 1 Normering Cito aangepast... 1 Agenda... 1 Groep 3...2 Groep 7...2 De complimentenbox...

Nadere informatie

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos.

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos. Kbs de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 19 21 januari 2015 Algemeen Honden op de speelplaats We willen alle ouders vriendelijk verzoeken om met hun hond achter het hek van de speelplaats te blijven. Vooral

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT J a n uari 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. Citotoetsen. Binnenkort starten we weer met een ronde Citotoetsen door de gehele school. Op

Nadere informatie

Uw kind duidelijk in beeld

Uw kind duidelijk in beeld Primair en speciaal onderwijs Cito Volgsysteem Uw kind duidelijk in beeld Informatiefolder voor ouders Uw kind duidelijk in beeld Informatiefolder voor ouders Om de ontwikkeling van uw zoon of dochter

Nadere informatie

Nr. 12 18 februari 2015

Nr. 12 18 februari 2015 Nr. 12 18 februari 2015 De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Voor velen een tijd om even gas terug te nemen en wat rustiger aan te doen, voor anderen misschien een tijd om actief te zijn of met vakantie

Nadere informatie

Heeswijknieuws 28 mei 2014

Heeswijknieuws 28 mei 2014 KBs De Heeswijk Hoeksestraat 2 3417 AT Montfoort 0348-471769 http://www.heeswijkschool.nl info@heeswijkschool.nl Heeswijknieuws 28 mei 2014 Communicatie Op de Heeswijk is het thema oudercommunicatie regelmatig

Nadere informatie

Nr. 4, februari 2015.

Nr. 4, februari 2015. Nr. 4, februari 2015. Beste ouders/verzorgers, Voorstellen Hannie Hertgers Schoolfotograaf start 08.30 met broertjes/zusjes Tevredenheidspeiling Schoolplein Andere Tijden Vakanties 2015-2016 Begrijpend

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal week 18 : vrijdag 2 januari 2015 Vanuit de directie... Allereerst wil ik u natuurlijk, namens het team, een gezond en voorspoedig 2015 toewensen. Laten

Nadere informatie

Betreft: Aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. Beste ouders, verzorgers,

Betreft: Aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. Beste ouders, verzorgers, Betreft: Aanpassing normen LVS-toetsen van Cito. Beste ouders, verzorgers, In januari/februari en juni neemt uw school Cito LVS-toetsen af bij uw kind. Met ingang van het schooljaar 2013/2014 heeft Cito

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 3 Inhoud Kreet van de week Geboren! De school is

Nadere informatie

Data om te onthouden. Aanpassing normen van Cito. We hopen dat u hele fijne feestdagen heeft gehad en wensen iedereen een goed en gezond 2015 toe!

Data om te onthouden. Aanpassing normen van Cito. We hopen dat u hele fijne feestdagen heeft gehad en wensen iedereen een goed en gezond 2015 toe! Data om te onthouden januari 2015 In de week van 5 januari luizencontrole 15 januari inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Meeander Varsseveld 17 januari oud papier, met buitengebied 13 februari De Meeander

Nadere informatie

t Klim Op Periodiekje

t Klim Op Periodiekje t Klim Op Periodiekje Maandelijkse nieuwsbrief van de Klim Op voor ouder(s) en/of verzorger(s) en kinderen Patrimoniumstraat 102, info@klimopleerdam.nl 4142 VL Leerdam www.klimopleerdam.nl T. 0345-613731

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 25 nummer 04 EXTRA 3 oktober 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 25 nummer 04 EXTRA 3 oktober 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 25 nummer 04 EXTRA 3 oktober 2014 AANPASSING NORMEN LEERLINGVOLGSYSTEEM Het zal u bekend zijn dat wij onze leerlingen nauwlettend volgen in

Nadere informatie

NOVEMBER. Omdat leren leuk is

NOVEMBER. Omdat leren leuk is NOVEMBER Omdat leren leuk is donderdag 13 november MIK concert groep 5 donderdag 13 november Studiemiddag, alle leerlingen zijn vanaf 12.00 uur vrij vrijdag 14 november School in Sinterklaassfeer brengen

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari. We verwachten alle leerlingen maandag 3 maart weer op school.

Voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari. We verwachten alle leerlingen maandag 3 maart weer op school. Pagina 1 NIEUWSBRIEF OBS DE BOUWSTEEN NIEUWSBRIEF NO. 11 SCHOOLJAAR 2013 2014 27 JANUARI 2014 OBS DE BOUWSTEEN HARDENBERG 8 9684 AM FINSTERWOLDE 0597 331570 Agenda: 30 jan. OR vergadering 30 jan. 3e mediatorentraining

Nadere informatie

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL

DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL DE WIJSNEUS DEVENTER LEERSCHOOL website: www.deventerleerschool.nl 21 november 2014 inhoud nieuwsbrief Personeelszaken Ouderbijdrage Natuurweek groep 7 Sinterklaas Vooraankondiging ALV Kerst Studiedagen

Nadere informatie

Uw kind behoort tot de 20% die rond het landelijk gemiddelde scoort = VMBO niveau

Uw kind behoort tot de 20% die rond het landelijk gemiddelde scoort = VMBO niveau Aanpassing normering CITO In juni nemen we weer de LVS-toetsen van Cito af bij uw kind. Met ingang van het schooljaar 2013/2014 heeft Cito de normen van een aantal toetsen herzien. Het gaat om de toetsen

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

Nieuwsflits. Belangrijke data. Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsflits. Belangrijke data. Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11. Beste ouder(s)/verzorger(s), Pagina 1 van 7 Nieuwsflits Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze flits brengen we het parkeren weer even onder de aandacht en kunt u meer lezen over de normering

Nadere informatie

Regel van de week. Jaargang: 26. Nummer: 13. 3 februari 2014. Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda. Nieuws vanuit de directie

Regel van de week. Jaargang: 26. Nummer: 13. 3 februari 2014. Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda. Nieuws vanuit de directie Regel van de week Eerst een plas, dan naar de klas! Agenda Maandag 3 februari Maandag 10 februari Meester Jan jarig Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Eind Cito groep 8 Maandag 17 februari Diedelbrief

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 9 18-02-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 9 18-02-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 9 18-02-2015 Agenda van de maand februari: - 20 februari Studiedag, kinderen hele dag vrij - 23 februari t/m 1 maart Voorjaarsvakantie - 12 maart Ouderavond Lentekriebels

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar Nummer 11 / 22 januari Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

De Rossenberg Schooljaar Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst!

De Rossenberg Schooljaar Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst! 8 JANUARI 2015 De Rossenberg NIEUWSFLITS 06 Schooljaar 2014-2015 Welkom Wouter van de Belt is 9 december 4 jaar geworden! Welkom op de Rossenberg Wouter en een fijne tijd gewenst! Jarigen Alle jarigen

Nadere informatie

Infobulletin 8, schooljaar

Infobulletin 8, schooljaar Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 8, schooljaar 2013-2014 Vervanging zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.13 8 december 2017 12 december Oud papier ophalen 21 december Kerstviering 22 december Start kerstvakantie om 11:45 uur 10 januari Luizencontrole 11 januari Luizencontrole

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers, februari 2015

Geachte ouders/verzorgers, februari 2015 O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl AANPASSINGEN CITONORMERINGEN Geachte

Nadere informatie

Beste ouders, Vrije middag 5 december (uw kind is om 14.00 uur vrij)

Beste ouders, Vrije middag 5 december (uw kind is om 14.00 uur vrij) Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws van schooljaar 2014-2015. De vakantie is voorbij en ik hoop dat iedereen weer vol goede moed en met veel energie is begonnen. Wanneer u vragen hebt, kunt

Nadere informatie

JANUARI 1 Nieuwjaarsdag 5 Luizencontrole 16 Nassaunieuw

JANUARI 1 Nieuwjaarsdag 5 Luizencontrole 16 Nassaunieuw NASSAUNIEUWS Schooljaar 2014-2015 nr. 8 12-12-2014 INHOUD Voorstellen nieuwe directrice Esther de Boer Fred en Lia Actie eitje-voor-een-karweitje Kerst Promiseland Voorlezen Nieuwe cito normering (bijna)

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool.

Volg ons nu ook op Twitter. In groep 1 mogen we welkom heten, Levi Slot en Thirza Dekker Levi en Thirza, veel plezier op de Vensterschool. Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.9 4 november 2016 8 november OV-vergadering 8 november Oud papier 8 november Luizencontrole groep 1 9 november Luizencontrole 11 november St. Maartenoptocht 21

Nadere informatie

Aanpassing Citonormen

Aanpassing Citonormen In deze Boemeratel: 1. Aanpassing citonormen 2. Sinterklaas 3. Kerst op De Boemerang 4. In gesprek met ouders 5. 10 minutengesprekken 6. Kinderraad 7. Hoofdrol in een film: gaaf! Informatie die we vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

weeknieuws 2 cursus augustus 2014

weeknieuws 2 cursus augustus 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2014 obs De Nijenoord

Nieuwsbrief november 2014 obs De Nijenoord Nieuwsbrief november 2014 obs De Nijenoord Activiteiten in december: Sinterklaas Op 5 december om 8.30 uur zullen we de Sint en zijn Pieten op de Nijenoord ontvangen. Sint komt om 8.30 uur aan bij het

Nadere informatie

Uw kind duidelijk in beeld

Uw kind duidelijk in beeld Primair en speciaal onderwijs Cito Volgsysteem Uw kind duidelijk in beeld Informatiefolder voor ouders Uw kind duidelijk in beeld Informatiefolder voor ouders Om de ontwikkeling van uw zoon of dochter

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

Korenmail. 6 januari 2014 Driekoningen. Jaargang 14, nr. 1. 10 januari 2014. Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 1 10 januari 2014 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Jaargang 33, nummer 9. Volgend Kolfje verschijnt op 29 januari Vrijdag 23 januari De rapporten gaan mee naar huis.

Jaargang 33, nummer 9. Volgend Kolfje verschijnt op 29 januari Vrijdag 23 januari De rapporten gaan mee naar huis. Jaargang 33, nummer 9 Volgend Kolfje verschijnt op 29 januari 2015. Vrijdag 23 januari De rapporten gaan mee naar huis. Ouderavond groep 1 t/m 7 Maandag 26 januari Dinsdag 27 januari Oudergesprekken groep

Nadere informatie

schooljaar 2013 2014 6 juni 2014

schooljaar 2013 2014 6 juni 2014 OBS De Spiegel Gibraltar 2 1503 BM Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: schooljaar 2013 2014 6 juni 2014 Maandag en dinsdag vrije dagen ma 9 juni 2e Pinksterdag

Nadere informatie

Leesschool Prinses Margriet Apeldoorn. **maandbrief februari 2014**

Leesschool Prinses Margriet Apeldoorn. **maandbrief februari 2014** Leesschool Prinses Margriet Apeldoorn **maandbrief februari 2014** Uit het post kantoortje In deze maandbrief belangrijk nieuws over de CITO-toetsen van het leerlingvolgsysteem. De normeringen zijn nl.

Nadere informatie

Vervolgonderwijs, Bjorn, Maud, Luca, Esmee, Myrthe, Danielle, Eline, Danique, Bryan, Liss, Anthony en Ian gaan onze school verlaten.

Vervolgonderwijs, Bjorn, Maud, Luca, Esmee, Myrthe, Danielle, Eline, Danique, Bryan, Liss, Anthony en Ian gaan onze school verlaten. nr. 11 juni 2014 rk basisschool effen - effenseweg 15 4838 ba breda - tel.: 076 5145944 kbseffen_info@inos.nl - www.bseffen.nl Vervolgonderwijs, Bjorn, Maud, Luca, Esmee, Myrthe, Danielle, Eline, Danique,

Nadere informatie

In groep 1A mogen we welkom heten Fleur Leerling. Fleur heel veel plezier op de Vensterschool!

In groep 1A mogen we welkom heten Fleur Leerling. Fleur heel veel plezier op de Vensterschool! Weeknieuws nr.16 11 december 2015 Data 15 dec Oud papier ophalen 17 dec Kerstviering op school 18 dec Alle kinderen s middags vrij 19 dec t/m 3 Kerstvakantie jan 4 jan Weer naar school De data van dit

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Veranderingen in de cito-normering

Veranderingen in de cito-normering RKBS Pius X Schooljaar 2013-2014 Aflevering 14 4 april 2014 Interessante informatie: Citonormeringen aangepast Afscheid van onze conciërge Hennie Snap je kind IN DIT NUMMER: Veranderingen cito-normering

Nadere informatie

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe Weeknieuws nr.37 10 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.1 2 september 2016 8 sept Informatieavond alle groepen aanvang:19.30 uur Week van 19 Oudergesprekken groep 7 en sept. 8 21 sept Alle kinderen vrij 30 sept Fancy

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten:

Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 6 15 januari 2015 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Voorlezen, elke dag een feest! Van 21 januari t/m 31 januari zijn er weer de nationale voorleesdagen. De groep

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 juni 2014. Jaargang: 2013 2014; no. 10

Nieuwsbrief. 6 juni 2014. Jaargang: 2013 2014; no. 10 Nieuwsbrief 6 juni 2014 Jaargang: 2013 2014; no. 10 Agenda: 9 juni 2e Pinksterdag. Vrije dag. 11 juni Groep B & D naar bibliotheek 12 juni Groep 4 naar bibliotheek 12 juni OR vergadering 16 juni Sportdag

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 29 september 2017 3 oktober Oudergesprekken 5 oktober Staking 11 oktober Leerlingen vrij De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

Enkele weken voor de eindtoets, maken de leerlingen de eindtoets van het voorgaande jaar in dezelfde setting als bij de officiële eindtoets.

Enkele weken voor de eindtoets, maken de leerlingen de eindtoets van het voorgaande jaar in dezelfde setting als bij de officiële eindtoets. TOETSEN OP DE PWA; het hoe en waarom Alle basisscholen in Nederland moeten beschikken over een leerlingvolgsysteem: een serie toetsen of observaties waarmee de ontwikkeling van de kinderen gevolgd kan

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

6 februari Nummer 11 AGENDA

6 februari Nummer 11 AGENDA 6 februari Nummer 11 AGENDA ma 9 febr de groepen 1 en 2 zijn s middags vrij i.v.m. studiemiddag ma 9 febr uitzending opnames Emmanuel (mantelzorg) Omroep Zeeland 17.00u. vr 13 febr Carnavalsfeest alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag.

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september 2014. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

MAANDBULLETIN FEBRUARI 2016

MAANDBULLETIN FEBRUARI 2016 MAANDBULLETIN FEBRUARI 2016 Locatie Groenewoud: Eikenlaan 88 D 3203 BM Spijkenisse 0181-622765 Locatie Schenkel: Rijnlaan 25-3207 PE Spijkenisse 0181-611121 www.depiramidespijkenisse.nl Beste ouders en

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Den Haag, 7 november. Geachte ouders, beste kinderen van de Al Qoebaschool. Assalamoe aleikoem,

Den Haag, 7 november. Geachte ouders, beste kinderen van de Al Qoebaschool. Assalamoe aleikoem, 2014 Den Haag, 7 november Geachte ouders, beste kinderen van de Al Qoebaschool. Assalamoe aleikoem, Informatie in de Nieuwsbrief In iedere Nieuwsbrief staat een overzicht van belangrijke data en evenementen.

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Nijenoord Januari 2016

Nieuwsbrief obs De Nijenoord Januari 2016 Nieuwsbrief obs De Nijenoord Januari 2016 Nieuwe schoolboeken De leerlingenraad heeft aan school gevraagd om nieuwe leesboeken aan te schaffen. Zij hebben met de andere leerlingen uit hun klas een lijst

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Toets DMT E3 DMT E4 Rekenen / Wiskunde E4 Begrijpend Lezen M6 Rekenen / Wiskunde E6

Toets DMT E3 DMT E4 Rekenen / Wiskunde E4 Begrijpend Lezen M6 Rekenen / Wiskunde E6 Analyse resultaten juni 2018 De voor onderwijs kijkt bij het beoordelen van de kwaliteit naar de resultaten van de Eindtoets basisonderwijs, die in april wordt afgenomen. IKC Stella Nova heeft als Eindtoets

Nadere informatie

AGENDA. Jaargang 17 nr. 14 Vrijdag 24 oktober 2014

AGENDA. Jaargang 17 nr. 14 Vrijdag 24 oktober 2014 Jaargang 17 nr. 14 Vrijdag 24 oktober 2014 AGENDA 27 oktober: MR vergadering 4 november: Inloopavond 13 november: Voorleeswedstrijd groep 7-8 18 november: Oudercommissievergadering Geachte ouders, Hieronder

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Weekjournaal nr Sinterklaas

Weekjournaal nr Sinterklaas nr. 8 2018-2019 Sinterklaas Op woensdag 5 december heeft de Goedheiligman en zijn Piet een bezoek aan de Lantscheene gebracht. Zij kwamen aan in de boot die de leerlingen hadden gemaakt voor het project

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer 4 12-12-2018 Personele ontwikkelingen We zijn heel blij om te kunnen vertellen dat we er na de kerstvakantie twee nieuwe collega s bij

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

Het Voortgezet Onderwijs De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar.

Het Voortgezet Onderwijs De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Informatie groep 8 Beste ouders/verzorgers, Groep 8 is een bijzonder jaar. We hebben een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Het Voortgezet Onderwijs De overgang naar een vorm van voortgezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie