Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm."

Transcriptie

1 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm. Beste lezer, Gefeliciteerd met de aanschaf van deze schitterende toonarm die uw verwachtingen zal overtreffen! Met deze handleiding zult u in staat zijn uw element optimaal te laten presteren en wordt het afstellen vereenvoudigd. Voordat u begint met het daadwerkelijk monteren van de toonarm, adviseer ik u om eerst de gehele handleiding door te lezen. Tevens verdient het de aanbeveling de onderstaande lijst met benodigdheden klaar te leggen, voor dat u begint. Benodigdheden: 1. Potlood. 2. Boormachine met boor 4,1mm. 3. Inbus sleutel 1,5mm. 4. Inbus sleutel 2mm. 5. Inbus sleutel 3mm. 6. Kleine kruisschroevendraaier. 7. Hi-Fi News analogue test LP (inclusief bijbehorende mal). 8. Naalddrukweger. Note: In bijlage 1 vindt u een overzicht met de verschillende onderdelen, tevens staan de verschillende punten vermeld waarmee de arm afgesteld dient te worden. Door bijlage 1 uit te vouwen, kunt u gedurende het afstellen gebruik maken van deze bijlage. 1 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

2 1. Montage toonarm. Voordat de arm gemonteerd kan worden, dient de exacte plaats bepaald te worden. Gebruik hiervoor de mal van bijlage 2. a. Knip de mal uit zoals beschreven in bijlage 2. b. Plaats de mal over de spindel van de platenspeler en roteer de mal net zolang totdat hij op een geschikte plaats van het armboard staat. c. Teken de drie gaten over op het armboard. d. Boor vervolgens drie gaten van 4,1mm in het armboard op de afgetekende locaties. e. Monteer de bevestigingsring-j met 3 M4 boutjes op het armboard. f. Plaats vervolgens de VTA as-i in de bevestigingsring en draai afstelpunt-4 handvast. 2. Toonarmbekabeling. Gezien de kwetsbaarheid van de toonarmbekabeling verdient deze extra aandacht. Afhankelijk van het type armbekabeling dat u gekozen heeft, dient u de armbekabeling te leiden. I. Wanneer uw platenspeler cinchaansluitingen heeft, dan kunt u de armbekabeling hieraan solderen. Let op! Soldeer nooit aan de armbekabeling wanneer het element aangesloten is. Bij behorende aansluit schema: a. Rood = rechterkanaal + b. Groen = rechterkanaal c. Wit = linkerkanaal + d. Blauw = linkerkanaal e. De aardedraad dient aan de aarde-aansluiting van de voorversterker aangesloten te worden. II. Indien u voor armbekabeling inclusief cinchaansluitingen gekozen heeft, dient u de kabels met een trekontlasting te bevestigen aan de platenspeler. Bij behorende aansluit schema: a. Rode cinchstekker = rechterkaal b. Zwarte cinchstekker = linkerkanaal c. De aardedraad dient aan de aardeaansluiting van de voorversterker aangesloten te worden. 2 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

3 3. Montage armlift. De bijgeleverde armlift dient geassembleerd te worden. a. Demonteer het horizontaal geleidestripje door het boutje bij letter A los te draaien (zie onderstaande afbeelding). b. Steek de lift van onder door de onderplaat heen en monteer het horizontaal geleide stripje weer met boutje A. c. Op het punt waar de arm horizontaal gehouden wordt door de lift borgt u de lift met de Inbus, lift borging-3. A 4. Montage contragewicht. a. Draai de fijn afstelbout ongeveer 1 gang in het contragewicht. b. Plaats het contragewicht op het uiteinde van de armbuis (b&h) en laat de arm balanceren. c. Borg het contragewicht met contragewicht borging-8. d. Draai vervolgens de fijnafstelbout voor de helft in het contragewicht zodat de arm op de armlift rust (zie onderstaande afbeelding). Note: Indien u een subchassis platenspeler heeft, dient u na montage van de toonarm, het sub-chassis opnieuw af te stellen. 3 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

4 5. Montage element. Laat tijdens de montage van het element het beschermkapje voor de naald, dit om het risico van beschadiging te verkleinen. a. Monteer de zenith stelplaat-l aan het element. Draai de boutjes niet te vast. Gebruik alleen niet magnetische boutjes (bijgeleverd bij het element). b. Monteer het zenith afstelplaatje inclusief element aan de headshell. Gebruik hiervoor de bijgeleverde M3 inbusbout-10. Zorg dat de voorkant van het element ongeveer evenwijdig staat met de voorkant van de arm (zie onderstaande afbeelding). c. Sluit de armbekabeling aan. Hiervoor kan het overzicht bij punt 2,I gebruikt worden. Note: Het afstellen van de toonarm gaat stap voor stap. Eerst zullen de instellingen op het oog goed gezet worden, vervolgens steeds een stapje nauwkeuriger. Net zo lang totdat één verandering weinig tot geen invloed meer heeft op een andere instelling. 6. VTA instellen. Het instellen van de VTA is feitelijk het veranderen van de armhoogte. Stel de VTA zo in dat de arm op het oog ongeveer horizontaal staat wanneer de naald op de test lp staat. a. Draai de VTA boringsinbus-2 los. b. Draai met de VTA inbusbout-1 rechtsom wanneer de arm omhoog moet, of linksom om de arm te laten zakken. Eén omwenteling is een verplaatsing van 0,5mm. c. Wanneer de arm op de gewenste hoogte staat, draai dan de borgingsinbus-2 handvast. 4 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

5 6. Naalddruk instellen. Stel de naalddruk in zoals opgegeven door de fabrikant van het elementje. Kleine aanpassingen kunnen gerealiseerd worden door de contragewicht fijnafstelling-9 naar binnen of buiten te draaien. a. Weeg de naalddruk met een naalddrukweger. b. Draai de contragewicht borging-8 los. c. Verschuif het contragewicht richting het element indien de naalddruk te hoog is, wanneer de naalddruk te laag is verplaatst u het contragewicht naar achteren. d. Draai de contragewicht borging-8 weer handvast. 7. Azimuth en overhang afstellen. Het afstellen van de azimuth en overhang dient in één handeling gedaan te worden. Hiervoor dient de afstelmal op het plateau geplaatst te worden. a. Plaats de naald op punt A van de afstelmal. b. Draai de VTA afstelbout voorzichtig los. c. Draai het elementje zodat hij evenwijdig staat met de lijnen op de mal. d. Verplaats de naald naar punt B van de afstelmal. e. Controleer of het element evenwijdig staat met de lijnen op de mal. Indien dit niet het geval is, verstel dan de overhang. f. Draai de overhang borging-4 los. g. Draai de tussenring-g met de klok mee om de overhang te verkleinen en tegen de klok in om de overhang te vergroten. h. Draai de overhang borging-4 handvast. i. Herhaal de bovenstaande stappen net zo lang totdat het elementje op beide punten evenwijdig aan de lijnen staat. Neem de tijd voor deze klus. 5 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

6 8. De zenith afstellen. Het afstellen van de zenith is het verstellen van de hoek waarmee de naald op de plaat staat, gezien vanuit het vooraanzicht. Deze hoek dient 90 graden te zijn. Wederom dient de mal op het plateau geplaatst te worden. a. Plaats de naald op het spiegeltje van de mal. b. Controleer door in het spiegeltje te kijken of het elementje haaks op de plaat staat. Door gebruik te maken van het spiegeltje, wordt de fouthoek optisch vergroot. Om de nauwkeurigheid te vergroten, kunt u een (licht) staafje strak onder het elementje plakken. c. Indien het elementje niet volledig haaks op de plaat staat, draait u het inbusboutje contragewicht borging-8 los. d. Roteer het contragewicht naar de gewenste richting, afhankelijk van de stand van het elementje. e. Wanneer het elementje haaks op de plaat staat, kan het inbusboutje contragewicht borging-8 weer vastgedraaid worden. 6 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

7 9. Het instellen van de antiscating. Door gebruik te maken van een torsiekracht in het koord kan op eenvoudige wijze de antiscating gerealiseerd worden. De hoeveelheid antiscating kracht wordt bepaald door het aantal omwentelingen. De test-lp dient met de groefloze kant boven, op het plateau gelegd te worden. a. Draai het inbusboutje antiscating borging-7 los en houdt tegelijkertijd de antiscating instelbout-6 vast. b. Draai het antiscating instelboutje meerdere malen tegen de klok in rond (zie bovenstaande afbeelding). c. Draai het inbusboutje antiscatingborging-7 weer vast. d. Plaats de naald in het midden van het groefloze gedeelte van de draaiende plaat. e. De antiscating staat (voor als nog) goed afgesteld als de arm niet naar binnen of buiten beweegt. Als de arm naar buiten beweegt dient de antiscating instelbout verder opgewonden te worden, wanneer de arm naar binnen beweegt dient hij terug gedraaid te worden. Let op dat bij het los draaien van de borging de stelbout vastgehouden wordt! 10. De demping. Door de afstand tussen de magneten te verstellen is het mogelijk de mate van demping in te stellen. Echter adviseer ik u in eerste instantie deze afstand niet aan te passen en eerst te gaan luisteren. Indien u de afstand wenst aan te passen zie onderstaande punt. a. Door de magneetafstandinbus-5 in hoogte te verstellen is het mogelijk de demping aan te passen. Draai de Inbus linksom voor minder demping en rechtsom voor meer demping. Eén omwenteling is een verplaatsing van 0,5mm. Naar verwachting zal 1/5 de omwenteling een hoorbaar verschil opleveren, houd hier rekening mee. Als u de bovenstaande beschrijving gevolgd heeft, bent u nu in staat om doormiddel van de test-lp de optimale naalddruk en antiscating in te stellen. U dient slechts de aanwijzingen op de lp te volgen. Nogmaals wil ik u er op wijzen dat bij verandering van 1 instelling alle overige instellingen gecontroleerd dienen te worden. Dan rest het mij om u ontzettend veel plezier toe te wensen bij het gebruik van deze toonarm! 7 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

8 Bijlage 1: Onderdelen overzicht. Onderdelen. f a g h k i j l b c d e Letter. Omschrijving. Letter. Omschrijving. a Magneet boven g Tussenring b Contragewicht h Armbuis c Magneet onder i VTA as d Onderplaat j Bevestigingsring e Armlift montage gat k Headshell f Bovenplaat l Zenith stelplaat Afstelpunten Nr. Omschrijving. Nr. Omschrijving. 1 VTA afstelbout 6 Antiscating instelbout 2 VTA borging 7 Antiscating borging 3 Lift borging 8 Contragewicht borging 4 Overhang borging 9 Contragewicht fijn afstelling. 5 Magneetafstand inbus 10 Azimuth afstelbout. 8 Handleiding bij de magneetgelagerde toonarm.

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Benodigde gereedschappen Ø8 mm. 2 pers. B B mm X* H - 80 mm H mm

Benodigde gereedschappen Ø8 mm. 2 pers. B B mm X* H - 80 mm H mm Benodigde gereedschappen Ø8 mm pers. Afbeeldingen in de handleiding kunnen afwijken van het echte product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer voor installatie of het product compleet is en vrij

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Montagehandleiding Verano Cannes V480

Montagehandleiding Verano Cannes V480 Inhoud verpakking 1. Knikarmscherm 2. Muursteunen 3. Extra muursteun(en) 4. Montageplaten (optioneel) 5. Bediening a. handbediend: draaistang b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN

HANDLEIDING ALTEC FIETSEN Handleiding Altec Versie 1.1 TJ Fietsen 1-3-2016 Doos inhoud Zadel Zadelpen Voorwiel Pedalen Voorlamp Bel Optioneel o Voordrager o Slot Benodigdheden gereedschappen Steeksleutel 15 voor montage pedalen

Nadere informatie

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos

Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/110 type Malta en Rhodos Montagevoorschrift Knikarmscherm 78/0 type Malta en Rhodos Lees eerst dit voorschrift geheel door. Benodigd gereedschap: Ratel met verlengstuk, dop 0 mm, dop 7 mm, potlood, steeksleutel 7 mm, imbussleutel

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Berlin Uw online partner in zonwering CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! 1 Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten aan de buitenkant gemeten,

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Köln Uw online partner in zonwering CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten zo ver mogelijk tegen de zijkanten

Nadere informatie

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING

CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Knikarmscherm Bonn CE VERKLARING & MONTAGEHANDLEIDING Zelf monteren is leuk! 1 Bepaling van de positie van de wandsteunen De wandsteunen moeten aan de buitenkant gemeten, gelijk zitten met de zijkanten

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

MONTAGE INSTRUCTIE. RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting

MONTAGE INSTRUCTIE. RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting MONTAGE INSTRUCTIE RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen... 3 2. Stappenplan A. Steektrap of losse leuningen... 3 3. Stappenplan B. Kwart of

Nadere informatie

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door.

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Volg de montagehandleiding stap voor stap. Bruynzeel Home Products houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade

Nadere informatie

Voorwoord. Beste lezer,

Voorwoord. Beste lezer, Voorwoord. Beste lezer, Voor u ligt mijn meesterstuk, de afstudeeropdracht van de lerarenopleiding werktuigbouwkunde aan de Pedagogisch Technische Hogeschool Windesheim te Zwolle. Wat een meesterstuk zo

Nadere informatie

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Trapleuning met lijn LED verlichting

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Trapleuning met lijn LED verlichting INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE Trapleuning met lijn LED verlichting Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen Inmeten... 3 2. Stappenplan Inmeten... 3 2.1 Kwart of dubbel kwart trap... 4 Aandacht hoeken... 4 3. Hulpmiddelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm

Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm Versie 1.2 2010 Jansen Medicars Jansen Medicars Postbus 49 3600 AA Maarssen Netherlands Tel. +31 30 2613500 Fax. +31 30 2616714 URL www.medicars.com 2010 Jansen Medicars

Nadere informatie

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding.

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. AluTech 3400 serie (opbouw) AluTech 3500 serie (inbouw) AluTech 540 AluTech 540/O Inhoud Pagina Overzicht bedieningselementen 2 Rugleuning instellen 3 Hoogte voetensteun instellen

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Mountainbike

Montagehandleiding. Categorie Mountainbike Montagehandleiding Categorie Mountainbike Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 -

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL GEFELIITEERD MET UW NIEUWE DMEUEL U hebt een kwalitatief hoogwaardig product aangeschaft waarvan u nog vele jaren plezier zult hebben. De luxe van een badkamermeubel, zult u als bijzonder comfortabel ervaren!

Nadere informatie

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3:

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: 002- DE X-WAGEN MONTEREN Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: Neem ook 4 LAGERKLEMMEN uit het zakje met de plastic onderdelen (zie afb. onder): Steek

Nadere informatie

Montagehandleiding Verano Ipanema V280

Montagehandleiding Verano Ipanema V280 Inhoud verpakking 1. Knikarmscherm 2. 2 x zijkappen 3. 2 x muursteunen 4. Middensteun(en), standaard bij een scherm van dit type breder dan 450 cm 5. 2 x borgbouten, voorzien van moeren 6. Bediening a.

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Maatwerk Kapstokken

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Maatwerk Kapstokken INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE Maatwerk Kapstokken Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen Inmeten... 3 2. Stappenplan Inmeten... 3 3. Technische gegevens per kapstok... 3 Kapstok model Valencia... 3 Kapstok model

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt!

Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Inleiding Vriendelijke bedankt voor de aanschaf van de NRGBike loopfiets. We hopen dat het u verder brengt! Mochten er vragen zijn omtrent gebruik, onderhoud of reparatie dan verwachten wij dat deze handleiding

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Popal fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan contact

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

AXA Remote 2.0. Op afstand bedienbare raamopener Informatie EMC 89/336 EEC. nieuw 306. 10x

AXA Remote 2.0. Op afstand bedienbare raamopener Informatie EMC 89/336 EEC. nieuw 306. 10x 37-224 (09-12) EC 89/336 EEC Informatie U bent in het bezit gekomen van een AA kwaliteitsproduct. Voor een probleemloze montage en werking van dit product, dient u onderstaande instructies nauwgezet te

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Highlander fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan

Nadere informatie

Mini-reuzenrad met kettingaandrijving

Mini-reuzenrad met kettingaandrijving is uniek 111.552 ini-reuzenrad met kettingaandrijving Let op! Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- ed, maar leermiddelen als ondersteuning in het ped- agogisch vakgebied.dit bouwpakket mag

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Installatiehandleiding Lightswing Single en Twin

Installatiehandleiding Lightswing Single en Twin Installatiehandleiding Lightswing Single en Twin Lees voor het installeren deze handleiding Installation guide for the Lightswing Single and Twin Read this manual before installation Montageanleitung Lightswing

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Let op: Iedere montage is uniek. Dit montagevoorbeeld geeft slechts weer hoe een Ufo-mast en een Ufo-antenne in principe gemonteerd kunnen worden. U dient zelf te beoordelen

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

Airco Electra kabel Afstandsbediening

Airco Electra kabel Afstandsbediening Haal de airco uit de doos, controleer deze op beschadigingen en controleer of de inhoud compleet is met instructie manual: Airco Electra kabel Afstandsbediening Verwijder de plakband op de airco binnenunit

Nadere informatie

Montage handleiding FAS K-105 Versie 2.0 Maart 2015 Bijlage 1.

Montage handleiding FAS K-105 Versie 2.0 Maart 2015 Bijlage 1. Montage handleiding FAS K-105 Bijlage 1. 1 Uitleg bij de montage handleiding Deze handleiding laat duidelijk zien hoe de montage van de FAS K-105 in zijn werk gaat. Tussen de tekst zijn verschillende illustraties

Nadere informatie

Basisplaat. Bouw de basisplaat voor je elektrospel. Dit is de onderste plaat waarop alles zal gemonteerd worden.

Basisplaat. Bouw de basisplaat voor je elektrospel. Dit is de onderste plaat waarop alles zal gemonteerd worden. Basisplaat Het is me Wat t / Kwist t Bouw de basisplaat voor je elektrospel. Dit is de onderste plaat waarop alles zal gemonteerd worden. 1. Neem een stevig stuk karton in A4-formaat. 2. Vouw een A4-papier

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

DUTCH. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten.

DUTCH. Neem a.u.b. contact op met uw gemeente voor informatie over inzamelingspunten. DUTCH MILIEUBESCHERMING Gooi dit product niet weg bij het huishoudafval aan het einde van de levensduur ervan. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische

Nadere informatie

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000

DM-TRFD (Dutch) Dealerhandleiding. RACE MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 (Dutch) DM-TRFD001-00 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorderailleur DEORE XT FD-T8000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Installatie video :

Installatie video : Installatie video : http://www.youtube.com/watch?v=dy0td4witfo&feature=related U dient al UW gegevens, waaronder het bankrekeningnummer en ondertekende machtiging aan te melden via onze mail door middel

Nadere informatie

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding PLISSÉHORDEUR montagehandleiding Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw dealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing ERGO FE

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing ERGO FE ZO SIMPEL Het is de bevestiging van de fietsen op deze fietsdrager die het zo easy maakt. De montage van de fietsen gebeurt naast de drager. Een in hoogte instelbaar frame omklemt de fiets, waarna u met

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door.

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door. Controleer het product op beschadigingen en volledigheid. Mocht u een gebrek constateren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw Bruynzeel dealer. Lees voor de installatie van de plisséhor deur

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 15 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 15 versie 20150709 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

Montage handleiding. Rolluiken

Montage handleiding. Rolluiken Montage handleiding Rolluiken Dit rolluik is geschikt voor buitengebruik en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen voor CEmarkering (deze zijn omgezet in de Nederlandse wetgeving): De richtlijn voor

Nadere informatie

OPI-Robo R3O3

OPI-Robo R3O3 is uniek 111.666 OPI-Robo R3O3 Benodigd gereedschap: figuurzaag liniaal, potlood schuurpapier kruiskopschroevendraaier/schroevendraaier priem machinebankschroef steeksleutel M4 striptang + zijsnijtang

Nadere informatie

DEURNAALD INBRAAKWEREND

DEURNAALD INBRAAKWEREND Montagehandleiding DEURNAALD INBRAAKWEREND MET VOORGEMONTEERDE MEERPUNTSLUITING TYPE 4009N (LSP), 5409N (HSP) SILVERLINE Montagehandleiding Deurnaalden inbraakwerend met meerpuntssluiting type 4009N en

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 12 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 12 versie 20171211 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding

Knikarmscherm HZ-D3400. Montage / Gebruikershandleiding Knikarmscherm HZ-D3400 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De HZ-D3400... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Muursteunen plaatsen... 4 2.1 Gegevens verzamelen... 4 2.2 Positie van de muursteunen...

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 4080 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 4080 SCP met krukbediening Type KNSV 4080 SCP Gereedschap : Boormachine, Hamer, Beitel Houtboor Ø12 mm en Ø25mm Priem t.b.v. markeren schroefgaten Kruiskop schroevendraaier Ijzerzaag Plakband t.b.v. sjabloon Deze

Nadere informatie

Installatie handleiding voor de MeijWorks ploughcontrol

Installatie handleiding voor de MeijWorks ploughcontrol 1. Installatie pakket Ploughcontrol (1x) Hoek sensor sensor + bracket + koppelingen (1x) Ploegzijde sensor (1x) (afbeelding met connector en kabel) Waterdichte connector box met kroonstenen (1x) + waterdichte

Nadere informatie

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING F

Montagevoorschrift/ gebruiksaanwijzing SWING F VOORDAT U DE TWINNY LOAD INSTALLEERT De verlichting van de Twinny Load is bestemd voor een 12V installatie. De Twinny Load Swing F is geschikt voor het vervoer van twee fietsen. Let op de maximaal toelaatbare

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar

Nadere informatie

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel

Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Reparatievoorschriften Demonteren van het CF500 besturingsventiel NL Demonteren van het CF500 besturingsventiel U heeft van Cargo Floor een besturingsventiel ontvangen ter uitwisseling van een defect

Nadere informatie

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen.

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen. Lamelgordijnen Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL

MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL MONTAGEHANDLEIDING WIJNPAAL GEFELICITEERD! Wat leuk, je hebt een Wijnpaal gekocht! Je hoeft hem nu alleen nog maar te monteren voordat er genoten kan worden van een welverdiend wijntje. Door middel van

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

Installeren Monoblock LNB. op een. Triax 78 of 88 schotelantenne

Installeren Monoblock LNB. op een. Triax 78 of 88 schotelantenne Installeren Monoblock LNB op een Triax 78 of 88 schotelantenne (handleiding) Voorbeeld van een Inverto Monoblock 4:3 LNB. Rechts een Single en links de grotere Duo LNB. Dit type LNB, ookwel ontvangstkop

Nadere informatie

Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage!

Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! Montagehandleiding Bullerjan B 4 Keramik en Keramik+ Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en - indien mogelijk

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding 1. Belangrijke aanwijzingen De bediening van het lettercombinatieslot is heel licht en soepel. Geforceerde handelingen moeten worden vermeden; dat geldt in het bijzonder voor het insteken van de sleutel

Nadere informatie

Installatie video :

Installatie video : Installatie video : http://www.youtube.com/watch?v=dy0td4witfo&feature=related U dient al UW gegevens, waaronder het bankrekeningnummer en ondertekende machtiging aan te melden via onze mail door middel

Nadere informatie

BeachFlags.com. Beachflags. Installatie / gebruikers handleiding. Nederlands, versie 1,1

BeachFlags.com. Beachflags. Installatie / gebruikers handleiding. Nederlands, versie 1,1 Beachflags Installatie / gebruikers handleiding Nederlands, versie 1,1 Inhoudsopgave 1 Algemene informatie 1.1 Introductie 1.2 Contact 1.3 Technische gegevens 2 Veiligheid instructies 2.1 Algemeen 2.2

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

BENODIGDE ONDERDELEN. Losse onderdelen QuickStand Lite. Aanvullende onderdelen voor een QuickStand Lite voor twee monitoren.

BENODIGDE ONDERDELEN. Losse onderdelen QuickStand Lite. Aanvullende onderdelen voor een QuickStand Lite voor twee monitoren. MONTAGEHANDLEIDING BENODIGDE ONDERDELEN Losse onderdelen QuickStand Lite A (1) Onderarm A B C D B (1) Bovenarm C (1) Basis D (1) Voetplaat E (1) M8 Dynamische arm, lang F (1) Klem G H (1) VESA-plaat (1)

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Transportfietsen

Montagehandleiding. Categorie Transportfietsen Montagehandleiding Categorie Transportfietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... -

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem

Installatiehandleiding. Pannendak montage SUNKIT ZONNESTROOMSYSTEEM VOOR MONTAGE OP PANNENDAK SUNKIT. Zonnestroomsysteem Pannendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 15:18 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u begint

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw ruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

RACE MTB Trekking. Voorderailleur

RACE MTB Trekking. Voorderailleur (Dutch) DM-RAFD001-03 Dealerhandleiding RACE MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorderailleur DURA-ACE FD-R9100 ULTEGRA FD-R8000 105 FD-5801 De procedures voor afstelling van de

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Handleiding Kabelhaspel RGK serie

Handleiding Kabelhaspel RGK serie Beste klant, Wij danken u voor de keuze en het vertrouwen in onze producten. Het product dat u kocht is gebouwd in Europa en voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. We wensen u veel plezier met uw kabelhaspel.

Nadere informatie

USB Turntable. Gebruiksaanwijzing (NEDERLANDS) Doos Inhoud

USB Turntable. Gebruiksaanwijzing (NEDERLANDS) Doos Inhoud USB Turntable (TTUSB) Gebruiksaanwijzing (NEDERLANDS) Doos Inhoud (NEDERLANDS) Snelstart gids o o o Kijk na of al de vermelde onderdelen in de doos zitten. Lees de veiligheidsinstructies door voor je het

Nadere informatie

DUOPLISSÉ ULTRA VOOR DAKRAMEN HANDLEIDING

DUOPLISSÉ ULTRA VOOR DAKRAMEN HANDLEIDING DUOPLISSÉ VOOR DAKRAMEN ULTRA HANDLEIDING 2x DP7516 (2x) DP7517 (2x) PHR651 (10x) st3,5x19 mm PHR511 (10x) 2,5 mm DP7516 DP7416 DP7106 (77 cm) DP7417 DP7517 DP7107 (113 cm) DP7108 (133 cm) DP7522 DP7521

Nadere informatie

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4

GfS Push Bar Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3. Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Art.-Nr.: Montage handleiding GfS Push Bar Alarm Inhoud Algemene omschrijving...p. 2 Opbouw GfS Push Bar Alarm...p. 3 Installatie GfS Push Bar Alarm...p. 4 Functies GfS Push Bar Alarm...p. 5 Art.-Nr.:

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

Montage-instructies V10 Verandazonwering

Montage-instructies V10 Verandazonwering 7842128-140624 Montage-instructies V10 Verandazonwering Montage instructies voor de V10 Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor 3,5 mm Kruiskopschroevendraaier Steek- of ringsleutel 10 mm Kunststof

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn voor www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u onderstaande montage- en bedienings-instructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het niet of verkeerd

Nadere informatie

NCV 2.1 Nixie Klok. extra montage aanwijzingen

NCV 2.1 Nixie Klok. extra montage aanwijzingen NCV 2.1 Nixie Klok extra montage aanwijzingen 1 NCV 2.1 Nixie Klok (IN-14 type cijferbuisjes) Volg de Engelse handleiding, dit zijn extra aanwijzingen voor de montage: Gebruik een puntige soldeerbout met

Nadere informatie

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1788-151116 Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1 Inhoud Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur METREA FD-U5000

Dealerhandleiding. WEG MTB Trekking. Stads-toer/ comfort-fiets. Voorderailleur METREA FD-U5000 (Dutch) DM-UAFD001-00 Dealerhandleiding WEG MTB Trekking Stads-toer/ comfort-fiets STADS-SPORT E-BIKE Voorderailleur METREA FD-U5000 INHOUD BELANGRIJKE MEDEDELING... 3 VEILIGHEID VOOROP... 4 LIJST VAN

Nadere informatie

Montage-instructies Uitvalschermen 644A

Montage-instructies Uitvalschermen 644A 644A-160630 Montage-instructies Uitvalschermen Montage-instructies voor A10, A20, A50 Benodigd gereedschap: Boormachine Boor van 6 mm voor hout / steen / beton Boor van 8 mm voor hout / steen / beton

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Skelter F-310. Onderdelenlijst: Benodigd gereedschap: N.B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs.

Skelter F-310. Onderdelenlijst: Benodigd gereedschap: N.B. De OPITEC bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs. 101.658 Skelter F-310 Onderdelenlijst: Omschrijving Aantal Materiaalsoort Afmetingen in mm Chassis 1 blik 0,5 x 220 x 300 Wielen 2 PVC ø 50 Wielen 2 PVC ø 41,5 Stuur 1 ø 37 Motor 1 Bevestigingsbeugel 1

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw ruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen Montagehandleiding Categorie Stadsfietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 -

Nadere informatie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie

Jack vta 562/800. Pagina 1 van 9 versie Jack vta 562/800 Pagina 1 van 9 versie 20180205 Wat wordt standaard geleverd: 1 Lift Jack vta 562/800 2 Besturingskast 3 Verbindingskabel 4 Voeding 5 Voedingskabel 6 TV beugel 7 Vesamount 8 Afstandsbussen

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie