jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos"

Transcriptie

1 jaarverslag Oudervereniging Basisschool

2 Ouderraad Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Hierbij presenteren wij weer het jaarverslag van de Ouderraad (OR). De OR vertegenwoordigt alle ouders/ verzorgers van basisschool. Het hele jaar door organiseren en ondersteunen wij allerlei activiteiten die onder schooltijd plaatsvinden om het voor alle kinderen nog leuker en interessanter te maken. Hierover kunt u alles lezen in dit jaarverslag. In deze tijd van het jaar is het voor ons weer tijd om de taken te verdelen voor het komend schooljaar, plannen te maken en nieuwe ideeën te bedenken. We hebben dit jaar maar liefst 5 nieuwe ouders in de ouderraad, dus met die nieuwe ideeën komt het vast goed. Maar dit is ook een tijd om terug te kijken op het vorig schooljaar. Alle activiteiten te evalueren, de financiën te bekijken. Af te sluiten. Dat doen we met de jaarvergadering. We willen dan samen met u terug kijken naar het vorig schooljaar. U bent van harte welkom!! Alles wat we doen kunnen we natuurlijk nooit doen zonder de ouderbijdrage. Het is dan ook heel belangrijk dat u die betaalt. Waar wordt dat geld dan aan besteed? Dat kunt u in dit verslag nalezen. Tenslotte wil ik u graag uitnodigen voor onze jaarvergadering. Deze is op maandag 6 oktober om 20:00 in de aula van school. Heel graag tot ziens, Judith Bergmans Voorzitter Ouderraad

3 Ouderraad Inhoudsopgave Voorwoord pagina 1 Inhoudsopgave pagina 2 Overzicht activiteiten schooljaar pagina 3 Financieel jaarverslag en begroting pagina 5 Verslag jaarvergadering d.d. 7 oktober 2013 pagina 7 Vergaderdata Ouderraad pagina 9 Leden Ouderraad pagina 10

4 Ouderraad Overzicht activiteiten schooljaar Het afgelopen jaar zijn de leden van de ouderraad 6 keer bij elkaar geweest om te vergaderen. Naast vaste agendapunten als het verslag van de vorige keer, mededelingen vanuit het team en bespreken van ingekomen post wordt gesproken over de activiteiten die binnenkort plaatsvinden en worden festiviteiten die net voorbij zijn geëvalueerd. Onderstaand volgt een overzicht van wat de ouderraad, vaak in samenwerking met de leerkrachten, het afgelopen schooljaar allemaal heeft gedaan. September Bij het maken van de schoolfoto's heeft de ouderraad ervoor gezorgd dat iedereen op tijd op de juiste plaats was. Daarnaast zijn er de nodige veters gestrikt, snoeten gepoetst en haren gekamd. Oktober De eerste kledinginzameling van het schooljaar. De ouderraad zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gebracht van de data waarop de kleding wordt opgehaald. Bij deze willen we alle ouders bedanken voor het inleveren van deze oude kleding etc. Het geld wat hiermee verdiend is komt natuurlijk ten goede aan de kinderen. November Bij de ouderavond zorgt de ouderraad voor koffie en thee. Regelmatig worden de gevonden voorwerpen uitgestald, in de hoop de rechtmatige eigenaar terug te vinden. Ook in maart en juni hebben wij dit gedaan. December Een van onze werkgroepen ondersteunt Sinterklaas en zijn Pieten, en zorgt ervoor dat zij op een leuke manier onthaald worden en dat ieder kind in de onderbouw een kadootje krijgt. Ook het surprisegeld voor de bovenbouw wordt door ons verzorgd. Er is weer een actie gehouden voor de voedselbank. Ook deze is door ons gecoördineerd. Daarna was het tijd voor de kerstviering. Samen met het team en verschillende ouders is er een gezellige avond van gemaakt.

5 Ouderraad Januari Voor de tweede keer dit schooljaar is er kleding ingezameld. Februari Er is weer volop gefeest met carnaval. Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren was er voor de bovenbouw weer een optocht door de wijk. Het werd een zonovergoten feest met veel toeschouwers. Ook het na afloop weer schoonmaken van de aula is iets wat de ouderraad samen met het team op zich neemt. Maart Ook bij de ouderavonden voor het tweede rapport was de ouderraad aanwezig. April Er werd weer kleding ingezameld door Reshare. Verder was er weer een geraniumactie. Op veler verzoek waren er dit jaar ook witte geraniums en spaanse margrieten. Dit bracht meer werk met zich mee, maar uit de opbrengst bleek dat dit erg op prijs werd gesteld. De geraniumactie wordt volledig gecoördineerd door de ouderraad. De opbrengst wordt uiteraard helemaal aan activiteiten en materiaal voor de kinderen besteed. Dit jaar is er onder andere geld naar het jaarboek gegaan. Op 26 april heeft de school weer meegedaan aan de koningsspelen. Ook hier hebben wij ons steentje bijgedragen. Mei De kinderen van groep 7 deden verkeersexamen. Bij deze nogmaals dank voor de ouders die mee gepost hebben. Uiteraard hebben wij alle kinderen na afloop van limonade en cake voorzien. Juni Er heeft weer een kledinginzameling van Reshare plaatsgevonden. Juli De laatste maand was meteen één van de drukste. Er waren ouderavonden, groepsuitjes en het afscheid van groep 8. Er is weer gezorgd voor een leuk bedankje voor alle hulpouders. Verder werd het jaarboek gepresenteerd. Dit is deels gefinancierd vanuit de opbrengst van de geraniumactie. Ook hebben we afscheid genomen van twee van onze leden die jarenlang veel tijd en energie in de ouderraad gestoken hebben. Na iedere vakantie komt de luizenbrigade op maandagmorgen in actie. Ook als ouders melden dat hun kind luizen heeft wordt de desbetreffende klas gecontroleerd. De ouderraad zorgt voor het materiaal (kammen en ontsmettingsmiddel).

6

7

8 Ouderraad Verslag jaarvergadering d.d. 7 oktober 2013 Aanwezig: Alexandra van den Berg, Judith Bergmans, Monja Biemans, Corina Fransen, Ilse van Gompel, Aad Schaareman, Liesbeth Schapendonk, Debby Simons, Claudia Smulders, Katja Stam, Arianne Vermeer, namens het team Nick, Paula en Sophie, en 5 ouders Afwezig met kennisgeving: Netty Langius en Nancy Snoeren 1. Opening Judith opent de vergadering en heet iedereen welkom. Met name de aanwezigheid van de geïnteresseerde ouders wordt erg op prijs gesteld. 2. Verslag jaarvergadering d.d. 8 oktober 2012 Over de geraniumactie wordt gemeld dat deze voorlopig ongewijzigd wordt voortgezet. Naar aanleiding van de evaluatie van de actie in het afgelopen schooljaar wordt nu bekeken of het assortiment uitgebreid kan worden met andere kleuren en/of andere bloemen. Het jaarboek was een groot succes, de werkgroep is al bezig met de voorbereiding voor het komende jaar. 3. Jaarverslag Er zijn geen opmerkingen over het verslag. Judith benadrukt dat de vergaderingen openbaar zijn en dat iedereen altijd van harte welkom is. Dit schooljaar wordt er begonnen met een nieuwsbrief vanuit de OR. Deze zal zo'n vier keer per jaar verschijnen, en heeft tot doel de communicatie te bevorderen. Al enige tijd staat poortpraat standaard op de agenda van de OR-vergaderingen, waaronder van alles besproken wordt. Alle ouders worden dan ook uitdrukkelijk uitgenodigd om de mensen van de ouderraad (en de MR, en het team) aan te spreken bij vragen en opmerkingen.

9 Ouderraad 4. Financieel verslag Aad geeft een toelichting op het financieel verslag en de begroting voor het schooljaar Een paar zaken vallen op. Zo zijn er meer geraniums verkocht. In de opbrengst zit wel nog een bedrag van 700,00 van het voorgaande jaar, omdat dat later is binnen gekomen. Het verschil tussen de kosten voor het jaarboek en de inkomsten vanuit advertenties is vanuit de opbrengst van de geraniumactie betaald. Er is minder uitgegeven aan schoolreisjes. Een aantal groepen heeft minder besteed doordat de kinderen zelf hun lunchpakket mee moesten nemen. Inmiddels is al afgesproken dat de uitjes beter op elkaar afgestemd moeten worden om te voorkomen dat het ene kind een duidelijk leuker uitje krijgt dan het andere. Hierdoor zullen de kosten voor het komend jaar weer wat hoger zijn. 5. Inning ouderbijdrage Deze is inmiddels opgestart. Dit schooljaar is de brief met het verzoek om de bijdrage te voldoen eerder uitgedaan. Ook eventuele herinneringen zullen eerder verstuurd worden, zodat de inning vlotter afgerond kan worden. 6. Rondvraag Nick merkt op dat de OR een actieve groep is, die bij veel zaken betrokken is. Dit biedt mogelijkheden, ook voor de MR als achterban. De samenwerking en communicatie is in het afgelopen jaar is goed verlopen. Een mooi voorbeeld daarvan is de natuurspeelplaats voor de kleuters: dit is begonnen als kleine vraag in een OR-vergadering en uitgelopen op een groot en mooi project. Claudia Mathijssen meldt namens de MR dat ook het komend schooljaar een aantal gezamenlijke vergaderdata worden afgesproken, en bedankt de OR voor het meedenken bij de formatie. Sophie bedankt de OR namens het team voor de inzet en de prettige samenwerking. Manon Ligtvoet en Lia Vromans hebben aangegeven interesse te hebben om de OR te komen versterken, en zijn ter oriëntatie aanwezig. Bernadette vd Elzen is zoals ieder jaar op deze vergadering aanwezig om haar betrokkenheid te tonen. Judith bedankt haar namens alle ouders voor haar werk aan de Blokkendoos-tuinen.

10 Ouderraad Vergaderdata Ouderraad In het schooljaar 2014/2015 komt de Ouderraad op de volgende data bijeen: maandag 6 oktober 2014 inclusief jaarvergadering, locatie: aula maandag 1 december 2014 maandag 26 januari 2015 maandag 2 maart 2015 maandag 11 mei 2015 maandag 22 juni 2015 Alle vergaderingen zijn in de koffiekamer van school, tenzij anders vermeld. Alle vergaderingen beginnen om uur. Deze vergaderingen zijn openbaar. Iedere ouder die hier graag bij aanwezig wil zijn is van harte welkom. Daarnaast kunt u voor vragen en opmerkingen ook altijd terecht bij onze leden. Tevens zijn wij bereikbaar via ons mailadres or@bsdeblokkendoos.nl.

11

12

13

14

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos jaarverslag 2014-2015 Oudervereniging Basisschool Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad (OR). De OR vertegenwoordigt alle ouders/verzorgers van basisschool. Het

Nadere informatie

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos jaarverslag 2015-2016 Oudervereniging Basisschool Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het verslag van de Ouderraad (OR). De OR vertegenwoordigt alle ouders/verzorgers van basisschool. Het hele jaar door

Nadere informatie

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos jaarverslag 2017-2018 Oudervereniging Basisschool Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag 2017-2018 van de ouderraad (OR). Met dit verslag geven wij u een overzicht van alle activiteiten

Nadere informatie

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos

jaarverslag Oudervereniging Basisschool De Blokkendoos jaarverslag 2016-2017 Oudervereniging Basisschool Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad (OR). De OR vertegenwoordigt alle ouders/verzorgers van basisschool. Het

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd:

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd: JAARVERSLAG SCHOOLFONDS DE KLIPPER 2015-2016 Beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 is goed afgesloten met een positief exploitatieresultaat van 77,53. De totale kosten (uitgezonderd enkele reserveringen)

Nadere informatie

Nieuwe OV kandidaten: Esther Salari, Susan Adriaens, Jurgen Adriaens, Elzemiek van den Hurk, Doris van der Linden, Mariëlle de Rijk

Nieuwe OV kandidaten: Esther Salari, Susan Adriaens, Jurgen Adriaens, Elzemiek van den Hurk, Doris van der Linden, Mariëlle de Rijk Definitief NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 24 september 2015 Aanwezig: Oudervereniging: Debby Hooiveld, Marielle Jansen, Maaike van Oosterhout, Lucielle Smulders, Khadija v.d. Broek, Linde Keverkamp, Wendy

Nadere informatie

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden:

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden: Jaarverslag Ouderraad Kennemerpoort lokatie Hofdijkstraat t.b.v. de AOV 24 oktober 2016 6 oktober 2016 Voorwoord De ouderraad heeft als taak om de (feestelijke) activiteiten op en rond de school te organiseren

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Maandag 17 oktober 2016 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink

Ouderraad & Ouderbijdrage. Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Ouderraad & Ouderbijdrage Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Schooljaar 2014-2015 2014-2015 De Ouderraad bestaat uit een groep van enthousiaste ouders c.q. verzorgers. Het is een zelfstandige

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

1. Opening Als extra agendapunten zullen de formatie en de begroting van de OR worden besproken.

1. Opening Als extra agendapunten zullen de formatie en de begroting van de OR worden besproken. Notulen MR Vergadering op 16 jan 2017 Aanwezig: Ilse, Wieteke en Annemieke(notulist) van de oudergeleding; Liane, Corine, Sylvia, Janna en Marjolein van de personeelsgeleding; Betty, directie. Afwezig

Nadere informatie

Jaarvergadering oudervereniging

Jaarvergadering oudervereniging Uitnodiging Jaarvergadering oudervereniging Maandag 22 september 2014 AGENDA Datum : Start : Locatie : 22 september 20.30 uur obs jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

Uitnodiging voor de jaarvergadering van de ouderraad Maandag 11 oktober uur ingang koffiekamer

Uitnodiging voor de jaarvergadering van de ouderraad Maandag 11 oktober uur ingang koffiekamer Uitnodiging voor de jaarvergadering van de ouderraad Maandag 11 oktober 2010 20.00 uur ingang koffiekamer Jaarverslag 2009-2010 Ouderraad t Schaddeveld Dieren 1 Agenda 1. Opening 2. Jaarverslag 2009-2010

Nadere informatie

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!!

Op O.B.S. Kompas is elk kind in beeld, maar ook graag elke ouder/verzorger!!! SCHOOLJAAR 2015-2016 Veghel, 29 september 2015 Geachte ouders/verzorgers, We zijn al weer enkele weken begonnen aan de start van een nieuw schooljaar. Op de schoolkalender staan al enige activiteiten die

Nadere informatie

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3.

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3. AGENDA Oktober 2014 Activiteit woensdag t/m vrijdag 1 Kinderboekenweek thema: Feest 10 Openbare bibliotheekbezoek groep 3A en 3B donderdag 2 Uitgifte email nieuwsbrief 2. vrijdag 3 Bezoek Scheepvaartmuseum

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL Secretariaat: bolke51@hotmail.com NL61RBRB0943572061 Inleiding In dit informatieboekje informeren wij u over

Nadere informatie

Jaarvergadering 2016

Jaarvergadering 2016 Jaarvergadering 2016 Hierbij ontvangt u alle stukken van de MR jaarvergadering 2015. Wij hopen u te zien op de MR jaarvergadering van maandag 19 september 2016. De vergadering wordt gehouden in de centrale

Nadere informatie

Ouderraad en Ouderbijdrage

Ouderraad en Ouderbijdrage Ouderraad en Ouderbijdrage Van R.K.B.S. De Rietvink te Zaandam Versie oktober 2012 Samengesteld door de Ouderraad van R.K.B.S. De Rietvink Contactgegevens: Ouderraad De Rietvink p/a R.K.B.S. De Rietvink

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl

Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Medezeggenschapsraad o.b.s. De Vuurtoren Email: mrvuurtoren@obs-devuurtoren.nl Datum: 16-Juni-2015 Tijd: 20:00 22:30 Onderwerp: MR Vergadering obs De Vuurtoren Locatie West Aanwezig: Naam Aanwezig Afwezig

Nadere informatie

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.)

NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) NOTULEN STG. OUDERRAAD (S.O.R.) sor.vlasgaard@gmail.com Datum: 19 december 2016 Aanwezig: Afwezig: Anke Suijs (voorzitter) Willemien Manders (leerkracht) Pierrette Cober (penningmeester) Monique van Griensven

Nadere informatie

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist)

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Notulen vergadering ouderraad, 15 januari 2015 Aanwezigen: Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Afwezigen met melding:

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Woensdag 30 september 2015 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Basisschool De Overplaats Willibrorduslaan 71 2171 VB Sassenheim Tel: 0252-223090 Begripsbepaling 1. Dit reglement verstaat onder: a. Oudervereniging:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Hennie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Hennie Notulen OR vergadering 22 juni 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Hennie niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:40.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Nr. 5 van schooljaar 2016-2017 Datum : maandag 19 juni 2017 Tijd : 20:30 22:00 uur Locatie : lerarenkamer DE KLIF Volgende vergadering: 25 september 2017

Nadere informatie

Ouderraad protocol IBS Al-Qoeba

Ouderraad protocol IBS Al-Qoeba Ouderraad protocol IBS Al-Qoeba IBS Al-Qoeba 2 mei 2018 1 Inhoudsopgave 1.De ouderraad... 3 2.Doelstelling... 3 3.OR-Leden... 3 4.Taken OR... 4 5.Taken bestuur OR... 4 6.Taken leerkracht... 5 7.Beëindiging

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

Agenda vergadering Ouderraad

Agenda vergadering Ouderraad Agenda vergadering Ouderraad Datum : woensdag 12 januari 2011 Tijd : 20.00 uur Aanwezig : Wianda, Richtje, Wilbert, Yvonne, Alie (notulist) Locatie : school 1. Opening De vergadering wordt geopend om 20:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2012 2013 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor.

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 24 januari 2017 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Afwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jeroen van der Woerd, Roos Brans, Anneke Waslander,

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Notulen MR. Agenda mr vergadering

Notulen MR. Agenda mr vergadering Notulen MR Voor : Janneke van den Berg, Janneke de Jong, Haico van Deijne, Bruce Vork, Jeroen vd Cruijsen, Maartje Daverveld, Van : Janneke van den Berg/ Haico van Deijne Onderwerp : Bijlage : Concept

Nadere informatie

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL Inleiding In dit informatieboekje informeren wij u over wat de oudervereniging van Basisschool Triangel is,

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014

NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014 NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014 Aanwezig: Suzanne,Tineke, Sjef, Margo, Wilma, Sandra H, Merel, Conny, Luciënne, Gwen, Ellen, Joost, Linda, Margo, Joyce Afwezig met melding: Sandra de W,

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenvergadering 15 september 2009 DEFINITIEF

Verslag Algemene ledenvergadering 15 september 2009 DEFINITIEF Verslag Algemene ledenvergadering 15 september 2009 DEFINITIEF Aanwezig: Ongeveer 35 ouders, waaronder leden van de OR en MR. Ongeveer 22 leerkrachten, waaronder de interim directeur Jan Heemskerk en zijn

Nadere informatie

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017

Personele bezetting Voor de maanden januari t/m juli 2017 2 december 2016 5 december Sinterklaasviering 6 december Studiedag (leerlingen vrij) 14 december OV vergadering 21 december Goededoelendag Serious Request 22 december Kerstdiner op school (leerlingen s

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark

Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark Jaarverslag medezeggenschapsraad interconfessionele basisschool de Ark 2017-2018 Basisschool De Ark De Dintel 2 5463 NR Veghel tel. 0413-319680 e-mail: ark@skipov.nl e-mail mr: mrar@skipov.nl www.arkskipov.nl

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Het Schaatsevenement en onze kerstviering heeft tot stand kunnen komen door uw ouderbijdrage aan de ouder vereniging.

Het Schaatsevenement en onze kerstviering heeft tot stand kunnen komen door uw ouderbijdrage aan de ouder vereniging. Nieuwsbrief 4 7 januari 2019 Een nieuw jaar, een nieuw begin En nu is het alweer 2019. Een nieuw begin met weer alle ruimte en kansen voor nieuwe inzichten en ervaringen. De kerstversiering zit weer in

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Aanwezig: Ouders: Team: Susan Slaats, Sandra Stax, Chantal Boitelle, Kirsten Meeners, Peggy-Jane Bisschops, Bianca van Wijlick, Melanie Lommen, Ilona

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Inhoudsopgave. 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat doet de ouderraad... 4 Taak van de ouderraadsleden... 5 Ouderbijdrage... 7 Organisatie van de ouderraad... 7 Vergaderdata ouderraad... 12 2 Ouderraad basisschool Laurentiushof

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Oudervereniging Basisschool Op Weg te Ooij

Huishoudelijk Reglement Oudervereniging Basisschool Op Weg te Ooij Huishoudelijk Reglement Oudervereniging Basisschool Op Weg te Ooij Zoals goedgekeurd op de algemene ledenvergadering d.d. 25 september 2017. Het huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van de

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Hoort de wind waait door de bomen en vol verwachting klopt ons hart. Schoentjes worden gezet, klaslokalen worden weer opgeruimd, omdat de Rommelpiet een bezoekje heeft gebracht

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG

Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG 2016-2017 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Kosten activiteiten OR... 3 1.3 Financiële ondersteuning school... 3 1.4 Overige

Nadere informatie

Met gebruik van de winst van voorgaand jaar is dit jaar positief afgesloten.

Met gebruik van de winst van voorgaand jaar is dit jaar positief afgesloten. 3. Jaar- en financieel verslag schooljaar 2016-2017 Het financieel jaarverslag wordt in vogelvlucht doorgenomen. Het is een mooi maar financieel zwaar jaar geweest met goede activiteiten. De schoolreisjes,

Nadere informatie

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016 Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016 Agenda Even voorstellen: Ouderraad 2015-2016 De ouderraad bedankt en verwelkomt Waar staat de ouderraad voor Onze inkomsten De vrijwillige ouderbijdrage Oud

Nadere informatie

Voorwoord- overblijf. Belangrijke data. Vakantie

Voorwoord- overblijf. Belangrijke data. Vakantie Nieuwsbrief nr. 6 Mei/juni 2019 Voorwoord- overblijf Het traditionele lesrooster en daarbij horende overblijf. Het is op onze school een noodzakelijk kwaad voor de een en voor de ander een reden om onze

Nadere informatie

Ouderraad Mariaschool Langeweg

Ouderraad Mariaschool Langeweg Ouderraad Mariaschool Langeweg Kloosterlaan 24 4772 RA Langeweg Notulen vergadering Ouderraad d.d. 12 maart 2013: Afwezig: Aanwezig: Ingrid Machielse, Josien van Oers, Angela van Alphen, Femke Claassen,

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug.

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug. Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al verschillende keren voorbij zien komen en misschien ook al de bijdragen voor uw kind(eren) voldaan. We zijn

Nadere informatie

Ouderraad. Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris

Ouderraad. Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Ouderraad Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Jaarverslag 2014-2015 OR CBS de Brandaris blz. 2 Jaarverslag 2014-2015 Ouderraad CBS de Brandaris Bijlagen: - Balans 1 - Winst- en Verliesrekening

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046)

Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Huishoudelijk reglement van: De Ouderraad van OBS Corantijnschool statutair vastgelegd als: Stichting Ouders van Corantijn (KvK 61552046) Onderdeel van: OBS Corantijnschool Corantijnstraat 4 1058 DD Amsterdam

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2013 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d Ouderraad De Leeuwenburch Verslag OR-vergadering d.d. 11-03-2014 Aanwezig: Pascale Bakker (penningmeester), Minka Bergman, Esther de Braal, Jo-Anneke Dechamps, Miriam Dissen (voorzitter), Joyce Schink,

Nadere informatie

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 )

Hallo Nummer 14. (schooljaar , 25 juni 2017 ) Hallo Nummer 14 (schooljaar 2016-2017, 25 juni 2017 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Wat er speelt binnen de groepen Wat er speelt binnen de school Nieuws van de oudervereniging Nieuws

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. OBS De Twa Fisken. aug 2015/ juli 2016

Jaarverslag Ouderraad. OBS De Twa Fisken. aug 2015/ juli 2016 Jaarverslag Ouderraad OBS De Twa Fisken aug 2015/ juli 2016 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad van openbare basisschool De Twa Fisken. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie DigiDUIF Beste ouder(s) / verzorger(s), Ook De lepelaar gaat mee met haar tijd en stapt voor de informatievoorziening aan ouders over naar digitale vormen van communicatie. De eerste stap daartoe is dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne Notulen OR vergadering 19 september 2017 Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, 1. opening Sophie opent de vergadering en neemt waar voor

Nadere informatie

Ouderraad De Lisdodde. Jaarverslag Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen

Ouderraad De Lisdodde. Jaarverslag Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen Ouderraad De Lisdodde Jaarverslag 2017-2018 Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen Inhoudsopgave: Voorwoord pag. 1 Activiteiten pag. 2 Interne organisatie pag. 3 Financiën

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD 2009/2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag.2 2. Structuur Ouderraad pag.2 2.1 Samenstelling Ouderraad pag.2 3. Activiteitenverslag pag.2 3.1 Sinterklaas pag.2 3.2 Kerst pag.3 3.3 Pasen

Nadere informatie

Voorwoord. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen! Hartelijke groet, Nicky Mertens

Voorwoord. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen! Hartelijke groet, Nicky Mertens Voorwoord 2018 was een mooi jaar. Met gezamenlijke koningsspelen in april, een heerlijk warme zomer in en buiten de school. Een heerlijke nazomer met een tof kamp en een mooie barbecue aan het begin van

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Notulen MR De Caegh 9 april 2018

Notulen MR De Caegh 9 april 2018 Notulen MR De Caegh 9 april 2018 punt Aanwezig: Cees, Ilse, Jeroen, Marisca, Jolanda, Paul en Sylvia Afwezig: Richarda, Rina 1 Opening en vaststelling van de agenda Cees heet eenieder welkom. 2 Mededelingen

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4.

Uitnodiging. Jaarvergadering Oudervereniging. Agenda. Locatie: OBS Jongleren. 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Uitnodiging Jaarvergadering Oudervereniging Dinsdag 19 september 2017 Agenda Start: 19.30 uur Locatie: OBS Jongleren 1. Welkom 2. Begroting van de OV 3. Rondvraag 4. Afsluiting Oudervereniging OBS jongleren,

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Notulen MR De Caegh 29 januari 2018

Notulen MR De Caegh 29 januari 2018 Notulen MR De Caegh 29 januari 2018 punt Aanwezig: Cees, Ilse, Jeroen, Rina, Marisca, Jolanda, Paul en Sylvia Afwezig: Richarda 1 Opening en vaststelling van de agenda Cees heet een ieder welkom. 2 Mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. Openbare basisschool De Bussel

Jaarverslag Ouderraad. Openbare basisschool De Bussel Jaarverslag Ouderraad Openbare basisschool De Bussel Schooljaar 2014-2015 Notulen jaarvergadering 2014 Jaarverslag OR Jaarverslagen diverse commissies Financieel jaarverslag OR (bijlage) Notulen OR Jaarvergadering

Nadere informatie

Behandel een ander altijd zoals je zelf behandeld wilt. 22 september 2017 AGENDA

Behandel een ander altijd zoals je zelf behandeld wilt. 22 september 2017 AGENDA AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 22 september 2017 25 t/m 29-09 Startgesprekken

Nadere informatie