Informatie Memorandum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie Memorandum"

Transcriptie

1 Informatie Memorandum Vanaf 4 januari 2016 neem ik de mobiele camping 'In het Wijland' van Marleen van den Elsen over. Zij heeft deze camping vanaf 2013 met veel energie en enthousiasme opgebouwd tot wat het nu is. Er is een unieke sfeer waar de gasten heerlijk in de natuur kunnen verblijven. Graag zet ik dit werk voort met hetzelfde enthousiasme... Met de overname van 'In het Wijland' gaat een wens in vervulling die wij, Rolf en ik, al sinds 2004 hebben. Zo ongeveer na elke vakantie dromen wij over een eigen onderneming. Het begint in Tsjechië, de kinderen zijn dan 4 en 6 jaar oud. Onze interesse gaat uit naar een grote boerderij met een binnenplaats, een terras zou hier perfect passen. Het blijft bij een kort gesprek met een makelaar. Daarna volgen Kroatië en Italië, telkens opnieuw maken we plannen. Het blijft echter bij fantaseren over een bijzondere plek waar mensen kunnen ontspannen in een ongedwongen sfeer. Toch laat het idee van een eigen onderneming ons niet los; het hebben van je eigen toko,...zelfstandig zijn. Te vaak denken we, vooral op een terras; 'dit kunnen wij beter'...met beter bedoelen we een goede bediening, geen haast, gastvrijheid, vriendelijkheid, echte kwaliteit en anders dan anders, een bijzondere plek. In de loop van de tijd variëren onze plannen van een soeprestaurant tot het opzetten van een soort 'tafeltje dekje' of een take-away aan huis. In het voorjaar van 2015 zijn we in samenwerking met vrienden plannen gaan maken om een restaurant of theehuis op te zetten om er te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We hadden hiervoor een schuur op het oog op landgoed Doornik, vlakbij Nijmegen. Het liefst zouden we de samenwerking opzoeken met de camping die daar al is. Op het moment dat duidelijk wordt dat het theehuis/lunchcafe niet kan doorgaan, bellen we met de eigenaresse van de camping of zij al een andere locatie heeft gevonden. Het idee is dat we eventueel op een andere plek toch iets samen kunnen doen. Het antwoord is: 'nee'. Dan komt er een onverwachte wending aan dit verhaal. De camping staat te koop...uiteindelijk geen theehuis dus, maar zoals iedereen ons wel kent, wij denken in mogelijkheden...!!

2 En nu is het dan echt zo ver. We kunnen bijna meedoen met het tv programma 'Ik vertrek', maar dan 6 km verderop. Ik zal het aanspreekpunt zijn van 'In het Wijland'. Eindelijk een stukje grond waarvan ik nooit geweten heb waarom ik dat altijd al wilde. In de wei zijn, mensen ontvangen en ze een ontspannen tijd aanbieden, mijn ideeën vormgeven, creatief zijn, kookkunsten vertonen, en als laatste de bouwvakker worden die ik altijd al wilde zijn. Door mijn werk met verschillende doelgroepen en 8 jaar te werken bij jeugdzorg heb ik veel mensenkennis opgedaan. Mijn eerste ervaring met ondernemen is tot stand gekomen door een eigen trainingsbureau waarbij vooral sociale vaardigheden werden getraind met oa. leerlingen van een gymnasium in Nijmegen en met medewerkers van een restaurant. Dit Informatie Memorandum informeert jou over deze overname, over de aard van de camping en over de financieringsbehoefte. En het nodigt je uit tot het verstrekken van een lening. Je kunt al inleggen vanaf EUR 100,- Het informeert ook over de risico's die gepaard gaan met de lening en, tot slot, over onze verwachtingen van de toekomst van de camping, hoe het zal worden geëxploiteerd en wanneer er zal worden geïnvesteerd. 'In het Wijland' is geen gewone camping. Het is een kleinschalige (max personen) mobiele kampeerplek dat in principe elk seizoen op een andere bijzondere plek in Nederland kan staan. Want Nederland kent prachtige en unieke plekjes. Door de camping op zo'n bijzondere plek tijdelijk op te stellen, geven we aandacht aan de schoonheid van ons eigen land. 'In het Wijland' is daarom aangesloten bij de site van en De camping bestaat uit 5 tipi-tenten, een caravan en een pipowagen. Drie van deze tenten zijn geschikt voor 4 personen en er is een tipi voor 5 personen. De totale capaciteit van de accomodaties is 21 bedden. Daarnaast kunnen mensen kamperen met een eigen kampeermiddel. In het Wijland heeft een grote keukentipi, voor gemeenschappelijk gebruik, die elk jaar opnieuw wordt gehuurd. Er kan oa. worden gekookt, gegeten, vuur gestookt en er is zitruimte. Maar ook voor vergaderingen is deze ruimte geschikt voor ongeveer 10 personen. Er is een nette toiletwagen en een zelfontworpen buiten-douche met warm en koud water. Tot slot beschikt de camping over een houtgestookte hottub, waar je met 5 tot 6 personen een warm bad kunt nemen terwijl je 's avonds van de sterren geniet.

3 Locatie In 2014 en 2015 heeft In het Wijland op Landgoed Doornik gestaan, aan de Doornik 1 in Bemmel. Dat landgoed is in eigendom van Jeen Cnossen. Ook in 2016 zal de kampeerplek hier te vinden zijn. Landgoed Doornik ligt op een prachtige locatie pal langs de dijk en de rivier de Waal en grenst aan park Lingezegen. Er is gelegenheid om heerlijk door de uiterwaarden en park Lingezegen te fietsen en te wandelen. Het weiland zelf is erg mooi en heeft een romantische uitstraling. Uiteraard zijn voor het seizoen afspraken gemaakt met de grondeigenaar welke zijn opgenomen in de exploitatiebegroting Exploitatie In het Wijland is niet alleen uniek om de mooie locatie. Het is ook uniek om de gastvrijheid, om de echte aandacht die er is voor gasten. Gasten worden bij aankomst op de camping welkom geheten met koffie en thee. Alle vragen over de wijze waarop je bij ons kunt kamperen, worden uitgebreid beantwoord. In het Wijland is DE PLEK om te onthaasten. Dat is de kracht van deze kleinschalige kampeerplek. Voor een juiste exploitatie van de camping kan ik terugvallen op de voormalige eigenaar van de camping, Marleen van den Elsen. Zij is blij dat haar concept In het Wijland blijft bestaan. Voor financiële zaken laten we ons door professionals begeleiden. De werving De overname van camping In het Wijland wordt voor een deel betaald uit eigen middelen. Een ander deel zal worden gefinancierd door een crowdfunding. Hiermee trekken we een lening aan uit de kring van familie, vrienden en kennissen. Voor de overname is een extra bedrag nodig van EUR ,- en voor investeringen in het jaar 2017 en 2018 is een bedrag geraamd van EUR 5.000,- waarvan 2 extra tipi's of 2 pipowagens worden gekocht. Binnen een termijn van 2 maanden, namelijk vanaf 4 januari tot 28 februari 2016, kun je aan dit initiatief een lening verstrekken met een bedrag vanaf minimaal 100,- en maximaal 2.000,- per persoon. De omvang van de lening kun je zelf bepalen en wordt tussen jou en de camping met een leningovereenkomst vastgelegd. Deze overeenkomst geeft recht op een rente van gemiddeld 3,5% op jaarbasis en heeft een looptijd van 5 jaar. Met gemiddeld wordt bedoeld dat, mocht de camping in een bepaald jaar niet het volledige rentebedrag uit kunnen keren door te weinig financiële middelen, het tekort blijft staan. Dit wordt volledig uitgekeerd in het laatste jaar van de looptijd of eerder als dat mogelijk is. De rente wordt telkens uitgekeerd uiterlijk in de maand januari op het volgende jaar. Over jouw inleg wordt dus gemiddeld 5 x 3,5% betaald. Daarnaast krijg je als deelnemer een feest aangeboden in september Aflossing van de lening De lening, die op deze manier bijeengebracht wordt, komt in de jaarrekening van de onderneming als een annuïteit. Dit houdt in dat jaarlijks 1/5 deel van het bedrag van de lening wordt gereserveerd uit

4 de inkomsten van de onderneming, te weten een bedrag van EUR 4.000,-. Dit stelt de ondernemer in staat om in jaar 5 de inleg terug te betalen aan de deelnemers. Dit bedrag verschijnt na het sluiten van het boekjaar in de jaarrekening en is op verzoek op te vragen bij ons. In januari 2021 wordt het volledig ingelegde bedrag terug betaald plus de resterende rente. De risico's Aan de exploitatie van de camping en dus ook het verstrekken van een lening, zijn risico's verbonden. We noemen hier de meest in het oog springende. -Zo is er het "slecht-weer" risico, dus het risico dat een slechte zomer leidt tot minder gasten dan geprognosticeerd en bijgevolg tot een lagere omzet. Een te lage omzet zou ertoe kunnen leiden dat er in de camping te weinig financiële middelen zijn om aan de renteverplichting te voldoen. Dit risico doet zich voor als er in de voorgaande jaren geen financiële reserve is opgebouwd in de exploitatie van de camping. -Daarnaast is er het risico van brand die niet op iemand te verhalen is en die de exploitatie van de camping stillegt. Verzekeringen In het Wijland zal zijn verzekerd voor bedrijfsaansprakelijkheid en brand. Er is een bedrag opgenomen in de exploitatie begroting die voldoet aan de dekking van de jaarlijkse premie. Omzet verwachting Het is onze verwachting dat de camping ,- aan omzet genereert in het seizoen 2016 zoals in seizoen Door investeringen in extra tenten of een andere creatieve accommodatie die binnen het concept past, verwachten we de omzet te kunnen laten groeien met 10 tot 12% per jaar. Voor het seizoen 2017 gaan wij op zoek naar een andere en grotere locatie. Deze moet mogelijkheden bieden om een theehuisje en/of winkeltje toe te voegen. Ideeën zijn er genoeg. CROWDFUNDING De procedure gaat als volgt: Stap 1. Vanaf het moment van ontvangst van het Informatie Memorandum kun je ons laten weten of je mee doet, per edebrouwer@yahoo.com of per telefoon: Stap 2. Vanaf 4 januari ontvang je van ons een leningovereenkomst. Stap 3. De leningovereenkomst wordt door ons ondertekend en in tweevoud per post toegestuurd. Je stuurt 1 exemplaar door jou ondertekend terug. Je wordt daarna opgenomen in de administratie van In het Wijland. Stap 4. De termijn van de betaling van jouw inleg is 14 dagen nadat wij de getekende overeenkomst hebben teruggekregen.

5 Stap 5. De transactie is afgerond zodra wij jouw inleg hebben ontvangen. Naam en rekeningnummer van In het Wijland is opgenomen in de leningovereenkomst. Stap 6. Rustig wachten op de uitnodiging voor het WIJ-FEEST...Ellen & Rolf

Crowdfunding Beachclub t Gorsje

Crowdfunding Beachclub t Gorsje Crowdfunding Beachclub t Gorsje Verbouwing naar de toekomst Aan het brede Noordzeestrand bij de Brouwersdam, op de rand van Zuid-Holland en Zeeland, vind je Beachclub t Gorsje. Hier kom je om uit te waaien

Nadere informatie

Prospectus Zonneakker Vlieland

Prospectus Zonneakker Vlieland De Energie Coöperatie (ECV) gaat een op realiseren. Voor de exploitatie van deze ' ' is subsidie van de Rijksoverheid ontvangen. Voor de realisatie van deze zonneakker zelf is geld nodig. De ECV nodigt

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Ter overname: prachtig restaurant op een bijzondere locatie

Ter overname: prachtig restaurant op een bijzondere locatie Ter overname: prachtig restaurant op een bijzondere locatie Inventaris & Exploitatie: 149.000,- Huur: 4.583,33,- per maand excl. BTW Pal tegenover de ingang van het nationaal Park de Hoge Veluwe staat

Nadere informatie

Bijzondere ledenvergadering. Update verbouwing en financiële positie

Bijzondere ledenvergadering. Update verbouwing en financiële positie Bijzondere ledenvergadering Update verbouwing en financiële positie Agenda Doelstelling van deze avond Juridische structuur Projectfinanciering & ontstaan tekort Exploitatiebegroting Stichting Exploitatiebegroting

Nadere informatie

Samen in F U N ( D I N G )

Samen in F U N ( D I N G ) Samen in FUN(DING) Coming soon! Binnenkort openen we in het Spijkerkwartier onze droom; een laagdrempelig, sfeervol high end hotel, espressobar en foodbar in een van de mooiste wijken van Arnhem. Wij zijn

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Het Aghterhuys GROEPSACCOMMODATIE. Geschikt vanaf 8 tot 24 personen

Groepsaccommodatie. Het Aghterhuys GROEPSACCOMMODATIE. Geschikt vanaf 8 tot 24 personen GROEPSACCOMMODATIE Het Aghterhuys Groepsaccommodatie Het Aghterhuys Geschikt vanaf 8 tot 24 personen Slaap in een bedstee en kom ouderwets genieten in Noord Brabant. Hofstede Landduin Schouwberg 8 5527JH

Nadere informatie

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING Wilfred van der Meer is oprichter en eigenaar van Klantexperience. Hij is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bezig met klantbeleving en gastvrijheid. Hoe maak je nu het verschil

Nadere informatie

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l B e l e v e n en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l De schoonheid van de Dalmatische kust is met geen pen te beschrijven. Eigenlijk moet je er gewoon zelf

Nadere informatie

Stichting Life Invest Foundation Jaarverslag 2011

Stichting Life Invest Foundation Jaarverslag 2011 Stichting Life Invest Foundation Stichting Life Invest Foundation Jaarverslag 2011 Geconsolideerd Jaarverslag 2011 Woord Vooraf & Informatie over de stichting In December 2010 is stichting Life Invest

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Pitchreglement. 1. De pitch:

Pitchreglement. 1. De pitch: Pitchreglement 1. De pitch: a) Stichting Sociëteit Westfries Kapitaal biedt pitchers met een kapitaalbehoefte een podium om investeerders te interesseren in die behoefte te voorzien b) De pitcher zal tijdig

Nadere informatie

De ondernemer. De onderneming PROJECT INFORMATIE

De ondernemer. De onderneming PROJECT INFORMATIE Projectnummer PF0019 Totale financiering 168.000,00 Omschrijving MTU Maritiem Transport Urk Zekerheid, o.a. 2 e hypotheek Financiering Annuïtaire lening Looptijd 7 jaar Object Aankoop Mvs Douwe Hendrik

Nadere informatie

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY GEEN DAG IS HETZELFDE IN DE WERELD VAN TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY. ELKE REISWENS DIE JE VERVULT EN ELKE ACTIVITEIT DIE JE ORGANISEERT IS UNIEK. MET JOUW ENTHOUSIASME,

Nadere informatie

Extra spreekopdrachten

Extra spreekopdrachten Extra spreekopdrachten 1** VERTEL. 1. Je loopt in het park. Er loopt een man voor je. Je ziet dat zijn sleutels uit zijn tas vallen. Wat zeg je tegen hem? 2. De studieadviseur van je opleiding vraagt wat

Nadere informatie

Creatief weekend wolvilten

Creatief weekend wolvilten Datum: 15 t/m 17 september Locatie: Belevingsboerderij De Nieuwenhof in Mill Creatief weekend wolvilten Hou je van creatief bezig zijn én ontspannen in een groene omgeving? Van 15 september tot en met

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

Het project in het kort

Het project in het kort BOUWAANDEEL INFORMATIE PROJECT Projectnummer PF0020 Totale financiering 300.000 Omschrijving Gildehof Zekerheid 1 e hypotheek Financiering Lineaire lening Looptijd 5 jaar Object Gildehof Risico classificatie!cp

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel udensduyn Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Udens Duyn heet u van harte welkom! Comfortabel

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

Zorg- en herstelhotel

Zorg- en herstelhotel Zorg- en herstelhotel Udens Duyn biedt alle luxe van een hotel, aangevuld met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Comfortabel herstellen, revalideren en verblijven

Nadere informatie

Lening 50.000 aan Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V.

Lening 50.000 aan Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V. Lening 50.000 aan Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V. SAMENVATTING Carolien Koenrades en Harold Huizing (stille vennoot) zijn samen indirect aandeelhouder van Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V. (RGB).

Nadere informatie

Bouw aan de toekomst van je bedrijf met een betaalbare financiering

Bouw aan de toekomst van je bedrijf met een betaalbare financiering Bouw aan de toekomst van je bedrijf met een betaalbare financiering Een eenvoudige financiering voor ondernemers zoals jij Inhoud 4 6 7 8 9 10 Waarom vreemd vermogen? Het nieuwe zakelijk lenen Kom je in

Nadere informatie

Stichting Life Invest Foundation Jaarverslag 2012 Geconsolideerd Jaarverslag 2012 Woord Vooraf & Informatie over de stichting In December 2010 is stichting Life Invest Foundation (LIF) gestart door oprichting

Nadere informatie

Het crowdfunding platform voor. professionals. Hypotheek

Het crowdfunding platform voor. professionals. Hypotheek Het crowdfunding platform voor professionals Hypotheek Index De lening balie is geopend 03 Meer mogelijkheden met een lening via Purple24 04 Kom ik in aanmerking voor een lening 05 Hoe kan ik mijn pand

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

Te koop: café / eetcafé midden in een woonwijk in Enschede-Noord

Te koop: café / eetcafé midden in een woonwijk in Enschede-Noord Te koop: café / eetcafé midden in een woonwijk in Enschede-Noord Inventaris & Exploitatie: 45.000,- Huur: 1.888,43 per maand excl. BTW. De huur is inclusief de grote, ruime bovenwoning Wegens omstandigheden

Nadere informatie

ONDERNEMERSPLAN VAKANTIEBOERDERIJ 'BIJ DE 3 LINDEN'

ONDERNEMERSPLAN VAKANTIEBOERDERIJ 'BIJ DE 3 LINDEN' ONDERNEMERSPLAN VAKANTIEBOERDERIJ 'BIJ DE 3 LINDEN' 1 DE ONDERNEMERS PERSOONLIJKE GEGEVENS Huidige generatie: Huub en Rini Arts 59 en 58 jaar Runnen het bedrijf samen al meer dan 31 jaar en is destijds

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Waarom De Buurtcamping?

Waarom De Buurtcamping? INFORMATIE VOOR BEHEERDERS 2017 Waarom De Buurtcamping? Tijdens De Buurtcamping wordt het park bij jou in de buurt drie dagen lang een gezellige camping, bewoond door alle mensen de buurt rijk is: van

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Aanvullende informatie Obligatielening Nuon Samen in Zon Eemshaven Nuon Samen in Zon B.V.

Aanvullende informatie Obligatielening Nuon Samen in Zon Eemshaven Nuon Samen in Zon B.V. Aanvullende informatie Obligatielening Nuon Samen in Zon Eemshaven Nuon Samen in Zon B.V. 13 februari 2019 Foto: Zonnepark Eemshaven INHOUDSOPGAVE 1 WIJZIGING ZONNEPARK EEMSHAVEN 3 2 ZONNEPARK EEMSHAVEN

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Appartementen Studio-appartementen

Appartementen Studio-appartementen Welkom... even weg. Een paar dagen, een paar weken. Naar de glooiende heuvels, naar het Bourgondische leven, naar een vleugje buitenland in eigen land, naar echte ontspanning. Op een plaats waar mensen

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Waarom De Buurtcamping?

Waarom De Buurtcamping? INFORMATIE VOOR BEHEERDERS 2018 Waarom De Buurtcamping? Tijdens De Buurtcamping wordt het park bij jou in de buurt drie dagen lang een gezellige camping, bewoond door alle mensen de buurt rijk is: van

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN

SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN ZOMER 2019 SAMEN UIT VAKANTIE WEKEN VOOR OUDEREN VAN 50+ MARKELO - RIJS - ZEDDAM VOOR OUDEREN MET MEER ZORGBEHOEFTE EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011 IEVEN2011 TARIEVEN2011 TARIEVEN201 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 TARIEVEN 2011 Deluxe Palm Tree Villas Mobilhomes New Port Deluxe Bora Bora Pavilions Mobilhomes Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe»

Nadere informatie

Restaurant/Gastrobar De Witte Eend te Giethoorn

Restaurant/Gastrobar De Witte Eend te Giethoorn Restaurant/Gastrobar De Witte Eend te Giethoorn Klaassen Horecamakelaardij B.V. Wiekenweg 53A, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 033 258 13 30 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar:

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF

GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF BUITENZIJN GASTENVERBLIJF RETRAITEVERBLIJF Ontspannen in het prachtige IJsselland? Schrijven of schilderen? Retraite? DAT KAN IN BUITENZIJN Een comfortabel ingericht huisje, een heerlijke uitvalsbasis

Nadere informatie

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill

Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Zorgcentrum Aldenhorst, Mill Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Voelt beter Gemoedelijkheid in een gastvrije omgeving Zorgcentrum Aldenhorst in Mill ligt aan de rand van de dorpskern en biedt een

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0780A

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0780A PV0780A Accommodatie Beschrijving Puglia, trullo op 15 km van de zeetrullo PV0780A ligt slechts 15 km van zee, op een bijzonder mooi en kleinschalig landgoed. Vlakbij het leuke witte plaatsje Ostuni. Het

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Vakantiepark Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Het Vakantiepark is een prima uitvalbasis om heerlijke fietsen wandeltochten te maken door de bossen en heidevelden. Door de unieke ligging is alles

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Zuiderdiepstraatweg 28 te Stellendam Code: PEKL 14.024

Zuiderdiepstraatweg 28 te Stellendam Code: PEKL 14.024 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. StugainZweden Uw vakantiehuis in Zweden zonder zorgen Bemiddeling, Renovatie & Onderhoud

Nieuwsbrief. StugainZweden Uw vakantiehuis in Zweden zonder zorgen Bemiddeling, Renovatie & Onderhoud Hallo allemaal, Het is alweer een hele tijd geleden dat jullie een nieuwsbrief van ons hebben ontvangen. De afgelopen periode zijn we druk geweest met het bezichtigen van woningen en het uitvoeren van

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Verzoek om subsidievaststelling 2013 voor subsidies van 4.000,00 of meer

Verzoek om subsidievaststelling 2013 voor subsidies van 4.000,00 of meer Hof van Tholen 2 4691 DZ Tholen Postbus 51 4690 AB Tholen telefoon: (0166) 66 82 00 telefax: (0166) 66 35 53 bank: BNG 28.50.08.315 Verzoek om subsidievaststelling 2013 voor subsidies van 4.000,00 of meer

Nadere informatie

Gegevens tussenpersoon of notaris die de aanvraag namens de cliënt indient (indien van toepassing)

Gegevens tussenpersoon of notaris die de aanvraag namens de cliënt indient (indien van toepassing) Aanvraagformulier Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid (let op: dit formulier is digitaal in te vullen, gebruik de TAB-toets om door de in te vullen velden te gaan) Gegevens tussenpersoon of notaris die

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw of in

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

A L G E M E N E I N F O R M A T I E

A L G E M E N E I N F O R M A T I E ALGEMENE INFORMATIE Zaken en ontspanning gaan harmonieus samen In het hart van Nederland bevindt zich Landgoed de Salentein, een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke,

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

vakantiewoningen seminarieruimte

vakantiewoningen seminarieruimte vakantiewoningen seminarieruimte Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden

Nadere informatie

MEMO Crowdfunding Algemeen

MEMO Crowdfunding Algemeen MEMO Crowdfunding Algemeen Introductie Door middel van deze memo willen wij u graag nader informeren over (de mogelijkheden van) crowdfunding. Crowdfunding heeft zich de afgelopen jaren in Nederland ontwikkeld

Nadere informatie

FAQ - Achtergestelde converteerbare lening

FAQ - Achtergestelde converteerbare lening FAQ - Achtergestelde converteerbare lening 1. Wat is een achtergestelde converteerbare lening? Een achtergestelde converteerbare lening is een lening waarop in de eerste fase geen aflossing plaatsvindt,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Wat zijn de voorgestelde veranderingen voor hypotheken?

Wat zijn de voorgestelde veranderingen voor hypotheken? Wat zijn de voorgestelde veranderingen voor hypotheken? LET OP! Onderstaande informatie is gebaseerd op de gepubliceerde stukken per 3 december 2012. Het verdere wetgevingsproces dat de voorstellen uit

Nadere informatie

Te huur: prachtige, ruimtelijk gelegen horecalocatie in Gelderland

Te huur: prachtige, ruimtelijk gelegen horecalocatie in Gelderland Te huur: prachtige, ruimtelijk gelegen horecalocatie in Gelderland Overname inventaris: in overleg Huur: 3.750,- per maand excl. BTW In Westervoort staat dit bedrijf te huur. Op deze horecalocatie bevindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2015-2016 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Rekening van baten en lasten H.3 Begroting 2016-2017 H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag

Nadere informatie

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL)

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) HOTELARRANGEMENTEN HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) 0566-651312 Info@goerres.nl Geachte gast, Van harte welkom bij Hotel Restaurant Goerres Oan e Boarn Graag informeren

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht De lounge van restaurant Het Goede van Zuylenstede is een gezellig ontmoetings punt. Mevrouw Achterberg komt er graag. Welkom bij

Nadere informatie

Praat met de Raad. Plan Fronik boerderij Parel van Zorg en Ontmoeting. Praat met de Raad

Praat met de Raad. Plan Fronik boerderij Parel van Zorg en Ontmoeting. Praat met de Raad Plan Fronik boerderij Parel van Zorg en Ontmoeting Wat is de Fronik unieke plek tussen stad en polder cultuurhistorisch erfgoed attractieve woonplaats voor dieren dé ontmoetingsplek voor de buurt 1 km

Nadere informatie

toerisme vlaanderen Toerisme in Kerncijfers 2010

toerisme vlaanderen Toerisme in Kerncijfers 2010 toerisme vlaanderen Toerisme in Kerncijfers 2010 Toerisme in Vlaanderen Aantal overnachtingen en aankomsten in België (2010) overnachtingen % aankomsten % gemiddelde verblijfsduur (nachten) Vlaamse Gewest

Nadere informatie

Informatiememorandum Gildehof

Informatiememorandum Gildehof Informatiememorandum Gildehof Projectnummer PF0020 Totale financiering 300.000 Omschrijving Gildehof Zekerheid 1 e hypotheek Financiering Lineaire lening Looptijd 5 jaar Object Gildehof Risico classificatie!cp

Nadere informatie

Crowdfunding, lenen van echte mensen

Crowdfunding, lenen van echte mensen Crowdfunding, lenen van echte mensen Stap voor stap. 1 Welkom bij Capital Circle Financiering krijgen zou makkelijk en snel moeten gaan, zodat u zich bezig kunt houden met de dingen waar het echt om gaat

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging

vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging vrijdag 20 mei 2011 Buurserzand / Buurserveen / Haaksbergerveen Veldsymposium Uitnodiging De toestand van de natuur in Overijssel Op vrijdag 20 mei vindt het zestiende veldsymposium De toestand van de

Nadere informatie

Jaarrekening en Balans 2014 Stadsdorp Centrum Oost

Jaarrekening en Balans 2014 Stadsdorp Centrum Oost Jaarrekening en Balans 2014 Stadsdorp Centrum Oost 1 Concept jaarrekening Stadsdorp Centrum Oost 2014 Inkomsten en uitgaven Uitgaven Begroot Werkelijk Begroot Werkelijk Inkomsten Bijeenkomsten 2.000,00

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

BEGROTING KV BOLSWARD 2015

BEGROTING KV BOLSWARD 2015 Inhoud 1. Algemeen 2. 2. Exploitatiebegroting 2015 2. 3. Toelichting begrotingsposten 3. 4. Vaststelling 6. 1 1. ALGEMEEN Bijgaande begroting is sluitend. BEGROTING KV BOLSWARD 2015 Gezien de lasten van

Nadere informatie