Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#11 December (Deel 2) 2014)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#11 December (Deel 2) 2014)"

Transcriptie

1 Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#11 December (Deel 2) 2014) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers van de Willem II Voetbalacademie, Hierbij ontvangen jullie nieuwsbulletin #11. Items die in dit nieuwsbulletin terugkomen zijn; - Willem II Voetbalacademie na 1 seizoenshelft. - Afspraken vervoer tijdens Kerstborrel Vrijwilligers Willem II - Spelregelbewijs 2 e jaars B-junioren: - Planning Week 50 & Week 02 - Kerstvakantie Willem II Voetbalacademie Willem II Voetbalacademie na 1 seizoenshelft: Komende zaterdag spelen de B1, C2 en D3 nog een competitiewedstrijd, de overige teams hebben afgelopen weekend hun laatste wedstrijden gespeeld. Begin september speelden alle teams de 1 e wedstrijden namens Willem II Voetbalacademie, na 3 maanden kunnen we een balans opmaken. De positie op een ranglijst zegt absoluut niet alles, desondanks spelen wij met onze teams graag bovenin de hoogs haalbare klasse. Ondanks het feit dat Willem II VA A1 met een vrijwel nieuw team onder leiding van Edin Curic aan de competitie begon, was de doelstelling al snel bepaald. Behalen van de Eredivisie in het seizoen 15/16, via de nieuwe constructie van de KNVB, de eerste 4 ploegen van de najaarsreeks spelen na de winterstop samen met de ploegen 9 t/m 14 uit eredivisie in de 1 e divisie Hoog. Met een gedeelde 2 e plaats heeft de A1 de eerste doelstelling behaald. Als Willem II VA A1 in de voorjaarsreeks ook bij de bovenste 6 ploegen weet te eindigen dan mag het komend seizoen uitkomen in de Eredivisie. Naast deze doelstelling zijn er meerdere spelers die nog in de A1 mogen spelen maar al een stap in hun ontwikkeling gemaakt hebben. Zo is Justin Mathieu verhuurd aan FC Oss, traint Jordy Vleugels structureel mee met het 1 e elftal. Daarnaast zijn er ook nog diverse andere A-junioren die met grote regelmaat meetrainen bij 1 e elftal en/of Jong Willem II om zich maximaal te ontwikkelen. Willem II VA B1 is zo n voorbeeld dat de ranglijst niet altijd de juiste verhouding weergeeft. Trainer Sedat Siner maakt vanaf de het begin van het seizoen goede stappen met zijn groep. Wekelijks zien we dat er zowel als team maar zeker ook individuele stappen worden gemaakt. Het team krijgt hiervoor vaak de complimenten. De volgende stap is jezelf en het team te gaan belonen door kansen te benutten en verdedigend rond de 16mtr feller te verdedigen. Komende zaterdag wacht nog de uitwedstrijd tegen concurrent Ado den Haag. Met een overwinning kan de B1 nog 1 of 2 plekken stijgen. Na de winterstop gaat Willem II VA B1 evenals de A1 spelen in de 1 e divisie Hoog. Op het moment dat de B1 in deze competitie bij de bovenste 6 ploegen gaat eindigen dan is het spelen in de Eredivisie in het seizoen 2015/2016 een feit.

2 Aan het begin van het seizoen werd Willem II VA o16 door de KNVB ingedeeld in Poule B van de nieuwe opzet binnen de o16 competitie. Deze tegenslag werd echter snel omgezet in een positief strijdplan. Een poule van 6 teams die samen een hele competitie spelen. Afgelopen zaterdag wist het team onder leiding van Brian Groeneweg de najaar reeks als kampioen af te sluiten. Gedurende alle wedstrijden zagen we naast de resultaten ook een stijgende lijn waarmee concurrent Fc Volendam op afstand werd gehouden. Na de winterstop sluiten de ploegen 7 t/m 12 aan van Poule A. Dit betekent dat er een halve competitie wordt gespeeld. Komende week zal de KNVB uitsluitsel geven over de indeling van seizoen 2015/2016. Evenals de B2 wist ook Willem II VA C1 beslag te leggen op de 1 e plaats. Ploegen als PSV en Feyenoord werden door onze C1 getrotseerd, alleen VVV/Helmond Sport wist uit de onderlinge confrontatie 1 punt uit het vuur te slepen. Ongeslagen 1 e worden in deze competitie is iets om trots op te zijn en geeft vertrouwen om onze speelwijze verder te perfectioneren. De bovenste 4 ploegen van 1 e divisie Poule A en B gaan na de winterstop in een hele competitie spelen om het landskampioenschap. Willem II VA C1 heeft zich met deze prestatie ook al meteen verzekerd van deelname aan de Eredivisie in het seizoen 15/16. Naast de competitie neemt de ploeg van Jos Bogers ook nog deel aan het bekertoernooi, op zaterdag 14 februari staat als kwartfinalewedstrijden het uitduel tegen PSV op het programma. Voor Willem II VA C2 stonden de eerste weken van het seizoen letterlijk in het teken van elkaar beter leren kennen. Maar liefst 12 nieuwe spelers werden toegevoegd aan deze groep. Waar andere bvo s met teams spelen waarbij het merendeel al 3 of 4 jaar samen is, was het voor trainer Erik Nijssen letterlijk starten vanaf de spreekwoordelijke 0. In het begin zagen we dit ook terug in de wedstrijden, echter de laatste weken zien we hier een positieve ontwikkeling terug waarbij ook gewonnen werd van diverse tegenstanders. Het behalen van de bovenste 6 posities op de ranglijst was voor nu dan ook niet haalbaar. Voor de C2 ligt nu de uitdaging om deze lijn door te trekken in de voorjaarsreeks waar samen met de onderste 6/7 ploegen uit de andere reeks een halve competitie wordt gespeeld.

3 Willem II VA D1 wist voorafgaand aan het seizoen ook wat de uitdaging zou zijn. Eindigen bij de bovenste 4 ploegen zou inhouden dat ze in het voorjaar mogen uitkomen bij de beste 12 ploegen van Nederland. In totaal waren er drie 1 e divisies waarin de 4 beste ploegen doorgaan. Een groep die na vorig seizoen redelijk intact is gebleven speelde een behoorlijk 1 e seizoenshelft. Op de voorlaatste speeldag werd kwalificatie voor de finalepoule een feit. Het behalen van de 1 e plaats was zelfs op de laatste speeldag nog mogelijk, echter door zelf te verliezen eindigde de D1 van trainer Robby Hendriks op de 3 e plaats. De KNVB heeft na de winterstop gekozen voor 2 finalepoules, in beide poules spelen 6 teams een hele competitie, de nr s 1 spelen dan om het landskampioenschap. Trainer Peter de Baar kon met Willem II VA D2 ook aan de slag. 4 spelers van afgelopen seizoen aangevuld met 12 nieuwe 1 e jaars D-spelers die veelal vorig seizoen nog 7vs7 speelden op een half speelveld. Het moeten uitkomen in een D1 competitie (2 e divisie) met allemaal 2 e jaars D-pupillen is dan voornamelijk in het begin een pittige opgave. Het woord opgeven stond echter bij trainer en spelers niet in het woordenboek. De groep is erg weerbaar, inmiddels zijn er dan ook al 3 wedstrijden gewonnen en 2 gelijk gespeeld. Na de winsterstop ligt de uitdaging voor de D2 in het continueren van de stappen die nu al gemaakt zijn. De 2 e divisie is namelijk een hele competitie met 12 ploegen. Een mooie uitdaging voor de groepen om ploegen waar voor de winterstop van werd verloren straks met goed voetbal te verslaan. Onze jongste lichting, Willem II VA D3, een heel nieuwe team samengesteld na diverse Talentenschoolactiviteiten in het voorjaar van Een competitie waarin voornamelijk in de regio gespeeld wordt tegen 2 e jaars D-pupillen. Desondanks kunnen we erg tevreden zijn over de manier waarop zij zich uiten in de competitie en beker. Waar afgelopen zaterdag naast goed voetbal ook de 3 punten werden binnengehaald, waren er ook diverse wedstrijden waar het resultaat niet de beloning kreeg t.o.v. het gespeelde spel. De D3 speelt leuk, bewegelijk en aanvallend voetbal. De fysieke krachten bij sommige tegenstanders zorgen nu nog voor enkele tegendoelpunten en daardoor nederlagen, na de winterstop worden deze fysieke verschillen al kleiner waardoor onze D3 naast de ontwikkeling ook stappen zal gaan maken op de ranglijst. Evenals de C1 zit ook de D3 nog in de beker, op zaterdag 17 januari staat de thuiswedstrijd tegen RKTVV D1 op het programma.

4 Afspraken vervoer tijdens Kerstborrel Vrijwilligers Willem II: Zoals in het vorige nieuwsbulletin is aangegeven, wordt er voor alle vrijwilligers en medewerkers van Willem II Voetbalacademie een Kerstborrel georganiseerd. Om iedereen hier ook aan deel te kunnen laten nemen zijn er in overleg een aantal zaken geregeld. Het vervoer van de C1, C2 en D1 na afloop van de training komt te vervallen. Het is voor onze chauffeurs namelijk niet haalbaar om eerste alle spelers naar huis te brengen en dan nog tijdig aanwezig te zijn bij de Kerstborrel. Gedurende het seizoen doen wij een groot beroep op onze chauffeurs, zij vertrekken voor dag en dauw en komen vaak zelf pas in de avonduurtjes thuis. Om deze reden vragen wij betreffende ouders om dit eenmalig zelf te organiseren zodat alle chauffeurs bij deze Kerstborrel aanwezig kunnen zijn. Spelregelbewijs 2 e jaars B-junioren: Vanaf dit seizoen (1 januari 2015) moeten alle 2 e jaars B-junioren een spelregelbewijs kunnen overleggen. Momenteel zijn onze spelers hier volop mee aan de slag, op dit moment zijn onderstaande spelers al in het bezit van dit spelregelbewijs. Voor de overige spelers is het nog even goed studeren om voor 1 januari ook dit benodigde diploma in het bezit te krijgen. Douwe Zeegers, Tijn van der Velden, Jasmin Mehmedovic, Martijn van de Sande, Jelle Oomen, Daan Simonse, Thomas Kok, Stefan Quinten, Bas Reijenga en Thomas Haans, GEFELICITEERD MET HET BEHALEN VAN DIT DIPLOMA! Planning: Week 50 Willem II Voetbalacademie Za 13 dec: Vrij Willem II VA A uur Comp. Ado den Haag B1 - Willem II VA B1 Den Haag uur Oefen Willem II VA B2 - SV NEC B1 Sc t Zand Vrij Willem II VA C uur Comp. MVV C2 - Willem II VA C2 Maastricht Vrij Willem II VA D1 Vrij Willem II VA D uur Comp. Willem II VA D3 - Sv Reeshof D1 Sc Olympus Week 02 Willem II Voetbalacademie Za 10 jan 2015: Oefen Willem II VA A1 Info volgt t.z.t. Oefen Willem II VA B2 Info volgt t.z.t. Hele dag Toernooi Willem II VA C1 / AVI Wintercup CVV Vriendenschaar Culemborg Ochtend M.Toern. Willem II VA D1 / Mini-Toernooi Halsteren Halsteren Hele dag Toernooi Willem II VA D2 / OJC Rosmalen Wintercup Rosmalen Oefen Willem II VA D3 Info volgt t.z.t. Zo 11 jan 2015: Hele dag Toernooi Willem II VA B1 / AVI Wintercup CVV Vriendenschaar Culemborg Hele dag Toernooi Willem II VA C2. OJC Rosmalen Wintercup Rosmalen

5 Kerstvakantie Willem II Voetbalacademie: Kerstvakantie 2014: Woensdag 17 december 2014 t/m zondag 04 januari 2015 Maandag 05 januari 2015 Geen Activiteiten 1 e Training van 2 e seizoenshelft Na een zeer enerverend jaar gaan we binnenkort 2 weken dicht om na de winterstop de draad weer op te pakken. Een voetbaljaar waarin voor velen de ontvlechting van de RJO Willem II/RKC en de opbouw van Willem II Voetbalacademie centraal stond. Een jaar waarin ongeveer 60 nieuwe spelers in mei de overstap naar onze opleiding hebben gemaakt. Vanaf januari 2014 zijn we samen bezig om de Willem II Voetbalacademie weer een mooie plek te geven op de voetbalkaart in Nederland, momenteel zitten we midden in dit proces. De basis is gelegd, wij, spelers, medewerkers, vrijwilligers en ouders bepalen nu samen de route naar succes. Oftewel, Samen elke dag beter willen worden! Wij wensen iedereen via deze weg alvast een sportief, mooi, maar vooral gezond 2015 toe. Hopende iedereen zo voldoende te hebben geïnformeerd. Maandag 12 januari volgt nieuwsbulletin #12. (eerste bulletin 2015) Met vriendelijke groet, Willem II Voetbalacademie Jan de Hoon Robby Hendriks Hoofdopleiding Coördinator jan.de.hoon@willem-ii.nl robby.hendriks@willem-ii.nl +31 (0) (0)

Samen elke dag beter willen worden is onze slogan, tot op heden zien we dit elke dag terug.

Samen elke dag beter willen worden is onze slogan, tot op heden zien we dit elke dag terug. Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#3 Augustus (Deel 2) 2014) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers van de Willem II Voetbalacademie, Hierbij ontvangen jullie nieuwsbulletin #3. Items

Nadere informatie

Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#21 Mei 2015) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers van de Willem II Voetbalacademie,

Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#21 Mei 2015) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers van de Willem II Voetbalacademie, Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#21 Mei 2015) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers van de Willem II Voetbalacademie, Hierbij ontvangen jullie nieuwsbulletin #21. Items die in dit

Nadere informatie

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen)

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen) Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse. De periodekampioenen spelen met de overige periodekampioenen van alle 1 e klassen en de nummers 11 en 12 van de hoofdklassen

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen A-junioren, landelijk, 2015/ 16

Promotie-/degradatieregelingen A-junioren, landelijk, 2015/ 16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie-/degradatieregelingen A-junioren, landelijk, 2015/ 16 knvb.nl Najaars Eredivisie (organisatie betaald voetbal)... 3 Voorjaar Eredivisie (organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie Samen Elke Dag Beter Willen Worden

Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie Samen Elke Dag Beter Willen Worden Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie Samen Elke Dag Beter Willen Worden (#S2/06 November 2015) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers, Hierbij ontvangen jullie nieuwsbulletin #S2/06. Items

Nadere informatie

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins. 28

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE vr EL vr EL donderdag 2 + 9 juli 2015 Go Ahead Eagles donderdag 16 + 23 juli 2015 Go Ahead Eagles vrijdag 17 juli 2015 loting Q3 CL + EL CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2015/'16 vr CL vr EL dins.

Nadere informatie

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00

dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014 PEC Zwolle Ajax 18:00 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00

JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00 vr CL vr dins. 26 / woensdag 27 juli 2016 Ajax donderdag 28 juli 2016 AZ / Heracles Almelo JCS zondag 31 juli 2016 Feyenoord PSV 18:00 vr CL vr din. 2 / woe. 3 augustus 2016 Ajax donderdag 4 augustus 2016

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 augustus 2016 Versie 1.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 1 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen

Promotie-/degradatieregelingen Promotie-/degradatieregelingen JO15 / JO14, landelijk Datum : 1 september 2018 ALGEMEEN... 3 NAJAAR EREDIVISIE HOOG (ORGANISATIE BETAALD VOETBAL)... 3 NAJAAR EREDIVISIE LAAG (ORGANISATIE BETAALD VOETBAL)...

Nadere informatie

Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie Samen Elke Dag Beter Willen Worden

Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie Samen Elke Dag Beter Willen Worden Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie Samen Elke Dag Beter Willen Worden (#S2/05 Oktober 2015) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers, Hierbij ontvangen jullie nieuwsbulletin #S2/05. Items

Nadere informatie

VERVOLG PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13

VERVOLG PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 KNVB BEKER ACHTSTE FINALES 18 vrijdag 21 december 2012 AZ FC Twente 20:00 18 vrijdag 21 december 2012 SC Veendam Sparta Rotterdam 20:00 18 zaterdag 22 december 2012 sc Heerenveen Vitesse 18:45 18 vrijdag

Nadere informatie

Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, 28-06-2013 pagina 1 van 15

Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, 28-06-2013 pagina 1 van 15 vr donderdag 18 + 25 juli 2013 FC Utrecht JCS zaterdag 27 juli 2013 AZ Ajax 20:00 vr CL vr din. 30 / woe. 31 juli 2013 PSV donderdag 1 augustus 2013 Vitesse, FC Utrecht 1 vrijdag 2 augustus 2013 Ajax Roda

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2014/'15 vr vr CL vr donderdag 17 + 24 juli 2014 FC Groningen vrijdag 18 juli 2014 loting Q3 CL + dins. 29 / woensdag 30 juli 2014 Feyenoord donderdag 31 juli 2014 PSV / FC Groningen JCS zondag 3 augustus 2014

Nadere informatie

PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13

PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13 vr EL vr EL vr CL vr EL donderdag 5 + 12 juli 2012 FC Twente donderdag 19 + 26 juli 2012 Vitesse, FC Twente din. 31 juli / woe. 1 aug. 2012 Feyenoord donderdag 2 augustus 2012 sc Heerenveen, FC Twente,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

NAC BREDA INFO. Nummer: 21 NAC Breda Opleidingen Seizoen 2015/2016. Programma: Maandag 11 januari 2016 t/m Vrijdag 22 januari 2016

NAC BREDA INFO. Nummer: 21 NAC Breda Opleidingen Seizoen 2015/2016. Programma: Maandag 11 januari 2016 t/m Vrijdag 22 januari 2016 NAC BREDA INFO Nummer: 21 NAC Breda Opleidingen Seizoen 2015/2016 Programma: Maandag 11 januari 2016 t/m Vrijdag 22 januari 2016 Mededelingen Weersomstandigheden In deze periode zullen de weersomstandigheden

Nadere informatie

SARTO KALENDER SEIZOEN 2008/2009

SARTO KALENDER SEIZOEN 2008/2009 KALENDER SEIZOEN 2008/2009 / KNVB vrijdag 01-08-2008 Zomer BO/VO zaterdag 02-08-2008 Zomer BO/VO zondag 03-08-2008 Zomer BO/VO 32 maandag 04-08-2008 Zomer BO/VO dinsdag 05-08-2008 Zomer BO/VO CL 2e kwalificatieronde

Nadere informatie

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel 28 April 2018 u9/u10 Prins Willem Alexander Sportpark 24 5461 XL Veghel Tel.: 06-24312711 info@melianivoetbalschool.nl U9/U10 TOERNOOI INFORMATIE: Melden: Graag bij aankomst op het complex melden bij het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13

CONCEPT PROGRAMMA EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE SEIZOEN 2012/'13 vr EL vr EL vr CL vr EL donderdag 5 + 12 juli 2012 FC Twente donderdag 19 + 26 juli 2012 Vitesse, FC Twente din. 31 juli / woe. 1 aug. 2012 Feyenoord donderdag 2 augustus 2012 sc Heerenveen, FC Twente,

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling Categorie A en B district West 1

Promotie-/degradatieregeling Categorie A en B district West 1 Promotie-/degradatieregeling Categorie A en B district West 1 Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal Reserve-elftallen zaterdagvoetbal Reserve hoofdklasse A De kampioen speelt

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde

Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde 1 oktober 2018 Versie 2.0 Vastgesteld Versie Opmerking/wijziging 01 augustus 2016 Versie 1.0 Wedstrijdsecretariaat S.V. t Harde vastgesteld

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie:

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie: 25 mei 2017 VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het JO11-toernooi 2017 van Sportclub Monster op Sportpark Polanen. Vandaag zullen 34 teams in actie komen in 7 verschillende poules en strijden

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2013/'14 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE. Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, pagina 1 van 14

CONCEPT PROGRAMMA BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2013/'14 EREDIVISIE / JUPILER LEAGUE. Zeist, KNVB wedstrijdorganisatie BV, pagina 1 van 14 vr donderdag 18 + 25 juli 2013 FC Utrecht JCS zaterdag 27 juli 2013 AZ Ajax vr CL vr din. 30 / woe. 31 juli 2013 PSV donderdag 1 augustus 2013 Vitesse, FC Utrecht 1 vrijdag 2 augustus 2013 Ajax Roda JC

Nadere informatie

Alverna 1. In cijfers 2017/2018

Alverna 1. In cijfers 2017/2018 1 Alverna 1 In cijfers 2017/2018 Aan het einde van ieder seizoen is het tijd om evalueren, dit gaan we doen op basis van beschikbare data. De selectie: Robert Zaalman, Niek van Ginkel, Job Gielen, Dennis

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum:

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum: 44 44 Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 FC Den Datum: Datum: W: O19 O17 O15 O14 O13 W: FC Den Jong PSV - FC Den Training 8.30 Training 8.30 Ma

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 De data van de nacompetitie zijn onder voorbehoud. Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse.

Nadere informatie

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum:

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum: Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 FC Den W: O19 O17 O15 O14 W: FC Den Jong PSV - FC Den Training 8.30 Training 8.30 Ma 8-aug OJC OJC Ma 8-aug

Nadere informatie

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - Deze keer geeft het HVB een special uit over de eerste wedstrijd van E15 in de nieuwe voorjaars-competitie. Over de vorige competitie zal u niets meer horen: nieuwe tijden,

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB Academie. Trainer - Coach II. Logboek voor Het jaarplan juli 2008 seizoen 2008/'09 KNVB Trainer - Coach II Logboek voor "Het jaarplan" juli 2008 seizoen 2008/'09 LOGBOEK HET JAARPLAN Het maken van een jaarplan is voor een trainer letterlijk en figuurlijk de voetbalgids die hem leidt

Nadere informatie

Competitie 1e elftallen, programma 8-8-2008 t/m 30-5-2009 Eredivisie

Competitie 1e elftallen, programma 8-8-2008 t/m 30-5-2009 Eredivisie Eredivisie Vrijdag 29-8-2008 1135 Vitesse - FC Groningen Zaterdag 30-8-2008 1031 N.E.C. - De Graafschap 1126 Willem II - Ajax 1141 FC Utrecht - PSV 1294 Roda JC - FC Twente Zondag 31-8-2008 1038 AZ - NAC

Nadere informatie

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht

Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Informatie seizoen 2015 2016 Jeugd v.v. Nooit gedacht Opstarten trainingen. De volgende teams starten hun trainingen op vanaf zaterdag 1 augustus: A1, B1, C1, D1 Alle overige teams kunnen hun trainingen

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis JO10 en JO11 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis jeugdtoernooitoernooi.

Nadere informatie

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015 Deelnemende teams: - RCL - FC Zoetermeer - Oliveo - RVC 33 - UVS - Alphia - DCV - V.v. Oegstgeest - Hazerswoude Boys - DSO - DWO - DSVP - Wilhelmus - Soccer Boys - Stompwijk - Oosterhout - RKAVV - Voorschoten

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL EREDIVISIE SEIZOEN 2013/'14

PROGRAMMA BETAALD VOETBAL EREDIVISIE SEIZOEN 2013/'14 vr EL donderdag 18 + 25 juli 2013 FC Utrecht JCS zaterdag 27 juli 2013 AZ Ajax 20:00 vr CL din. 30 / woe. 31 juli 2013 PSV vr EL donderdag 1 augustus 2013 Vitesse, FC Utrecht 1 vrijdag 2 augustus 2013

Nadere informatie

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi

Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Het BFC Exposa-Fashion D-pupillen toernooi Zondag 22 juni 2014 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035-6945648 Email: toernooienbfc@live.nl DEELNEMERSVELD BFC JEUGDTOERNOOIEN 2014 Bussum, juni 2014 Beste

Nadere informatie

Publicatie Wedstrijdkalender en prioriteitenlijst Eredivisie

Publicatie Wedstrijdkalender en prioriteitenlijst Eredivisie e ronde beker 2e ronde beker 2e ronde beker Herfst Herfst Herfst Herfst Herfst e ronde beker e ronde beker Voorronde beker voorronde beker voorronde beker Europa Publicatie 3.3 - Wedstrijdkalender en prioriteitenlijst

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2019/ 20

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2019/ 20 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2019/ 20 Artikel 1 De betaaldvoetbalorganisatie waartoe het (eerste of tweede) elftal

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Toernooiboekje Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het Plus Post Hemelvaarttoernooi, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni)

Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19. SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) Handleiding DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 SPORTLINK CLUB (vanaf 1 juni) DIGITAAL INSCHRIJVEN VAN DE TEAMS SEIZOEN 2018/ 19 Na het opstarten van Sportlink Club gaat u via WEDSTRIJDZAKEN

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH

ZONDAG 10 JUNI VREDENBURCH ZONDAG 10 JUNI 2018 - VREDENBURCH LEX IMMERS CUP 2 VOORWOORD VAN LEX IMMERS Toen ik vorig jaar werd gevraagd wat ik er van zou vinden als er een jeugd - toernooi naar mij zou worden vernoemd, ook nog te

Nadere informatie

Reglement play-offs europees ticket betaald voetbal seizoen 2013/'14

Reglement play-offs europees ticket betaald voetbal seizoen 2013/'14 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-offs europees ticket betaald voetbal seizoen 2013/'14 26 juli 2013 knvb.nl 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen

Promotie-/degradatieregelingen Promotie-/degradatieregelingen JO-13, landelijk Datum : 1 september 2018 ALGEMEEN... 3 NAJAAR EREDIVISIE HOOG (ORGANISATIE LANDELIJK ZEIST)... 3 NAJAAR EREDIVISIE LAAG (ORGANISATIE LANDELIJK ZEIST)...

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2018/ 19

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2018/ 19 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2018/ 19 Artikel 1 De betaaldvoetbalorganisatie waartoe het team behoort dat als hoogste

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2018/ 19 Artikel 1 Europees ticket 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na

Nadere informatie

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16

Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off europees ticket betaald voetbal seizoen 2015/'16 29 juli 2015 knvb.nl 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 6 Maandag 20 augustus t/m zondag 9 september Seizoen Uitslagen

Mededelingen. Nummer 6 Maandag 20 augustus t/m zondag 9 september Seizoen Uitslagen Nummer 6 Maandag 20 augustus t/m zondag 9 september Seizoen 2018-2019 Uitslagen NAC 019 Toernooi CVV Vriendenschaar 2 e Fortuna Düsseldorf - NAC 017 1-2 VVV 015 NAC 015 0-2 Sparta 014 - NAC 014 2-3 NAC

Nadere informatie

8e Eurospan jeugdtoernooi 2018

8e Eurospan jeugdtoernooi 2018 UM A LT UM IN A LT C DUC IN ALTUM DU C I N DU UM DUC IN ALT R K V V ALTUM DUC IN 2 & 3 juni 2018 8 e Eurospan Jeugdvoetbaltoernooi Sportpark De Gouwen, Donkerstraat 34, Teteringen 8e Eurospan jeugdtoernooi

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Programma Eredivisie

Programma Eredivisie pagina 1 van 18 AUGUSTUS vr 01 loting CL voorronde 3 loting UC voorronde 2 za 02 zo 03 ma 04 di 05 wo 06 do 07 vr 08 za 09 zo 10 ma 11 di 12 Champions League voorronde 3 wo 13 Champions League voorronde

Nadere informatie

S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM. OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI

S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM. OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI Respect maakt SV Someren perfect S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI ZATERDAG 9 JUNI 2018 Namens SV Someren heten wij u van harte welkom op ons jaarlijkse

Nadere informatie

SCHRIJF IN VOOR 1 JULI 2016

SCHRIJF IN VOOR 1 JULI 2016 INSCHRIJVING AFDELINGCOMPETITIE 2016-2017 AFDELING ZUID Begeleidend schrijven bij de inschrijven afdelingscompetitie 2016-2017 Via de volgende link kunt u alle informatie downloaden, inclusief het inschrijfformulier,

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Gezien het aantal deelnemende teams en de beperkte parkeergelegenheid wordt u aangeraden om gezamenlijk te rijden.

Gezien het aantal deelnemende teams en de beperkte parkeergelegenheid wordt u aangeraden om gezamenlijk te rijden. Tilburg, mei 2010 VOORWOORD Als u dit leest, dan is het voetbaljaar 2009-2010 al weer bijna voorbij. Voor de spelers is het dan leuk, om in een ontspannen sfeer, nog enkele wedstrijden te voetballen in

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen

1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1 ste Helft: Vragenronde 1 Recente gebeurtenissen 1.1 Welke drie Eredivisie teams werden dit seizoen door een club uit een lagere divisie uitgeschakeld in de KNVB-beker? 1.2 Welke twee Nederlanders maakten

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV vv SEV Toernooiboekje 10 mei 2018 (versie 1.2) Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende Plus Post Hemelvaarttoernooi.

Nadere informatie

Sportpark RODA '23 Bovenkerk, Noorddammerweg 48 C, Amstelveen, te Bovenkerk

Sportpark RODA '23 Bovenkerk, Noorddammerweg 48 C, Amstelveen, te Bovenkerk ACCOMODATIE Sportpark RODA '23 Bovenkerk, Noorddammerweg 48 C, Amstelveen, te Bovenkerk DATUM EN TIJD Zaterdag 23 juni 2018 Aanvang eerste wedstrijd 10:30 uur, Finale 35+ om 16:30 uur en Horecatoernooi

Nadere informatie

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 5 juni 2017

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 5 juni 2017 RCSV Zestienhoven Maandag 5 juni 2017 Van der Duijn van Maasdamweg 601 3045 PE Rotterdam tel. 010-422.56.02 RCSV Zestienhoven Deelnemende verenigingen Alexandria 66 CVV Berkel De Betrokken Spartaan Dubbeldam

Nadere informatie

Mededelingen. Nummer 29 Maandag 11 februari t/m zondag 9 maart Seizoen Uitslagen. Verjaardagen

Mededelingen. Nummer 29 Maandag 11 februari t/m zondag 9 maart Seizoen Uitslagen. Verjaardagen Nummer 29 Maandag 11 februari t/m zondag 9 maart Seizoen 2018-2019 Uitslagen Sparta O19 NAC O19 2-1 FC Utrecht O17 NAC O17 0-4 NAC O15 SC Cambuur O15 1-0 FC Den Bosch O14 NAC O14 0-5 NAC O13 Feyenoord

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster.

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster. VOORWOORD In dit jubileumjaar strijden op Sportpark Polanen in Monster voor maar liefst de 25-ste keer de C1-teams van verenigingen uit de regio om het Westlands Kampioenschap voor C-junioren. Dit jaar

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Het BFC toernooi Zaterdag 11 juni 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, juni 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen seizoen 2015 2016 District Zuid2

Promotie-/degradatieregelingen seizoen 2015 2016 District Zuid2 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie-/degradatieregelingen seizoen 2015 2016 District Zuid2 Mannen standaardelftallen Mannen reserve-elftallen (cat. A en B) Vrouwen (cat. A en B)

Nadere informatie

Waalwijk Zaterdag 22 augustus 2015

Waalwijk Zaterdag 22 augustus 2015 2015 Waalwijk Zaterdag 22 augustus 2015 Reglement Waalwijk Cup voor jeugd 2014 1. Alle wedstrijden worden gespeeld volgens het reglement seriewedstrijden van de K.N.V.B. 2. Het toernooi start voor de :

Nadere informatie

Promotie- en degradatieregeling betaald voetbal seizoen 2015/ 16

Promotie- en degradatieregeling betaald voetbal seizoen 2015/ 16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Promotie- en degradatieregeling betaald voetbal seizoen 2015/ 16 29 juli 2015 knvb.nl Promotie van Eerste Divisie naar Eredivisie De betaaldvoetbalorganisatie

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2015/'16

Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2015/'16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off promotie/degradatie betaald voetbal seizoen 2015/'16 29 juli 2015 knvb.nl 1. De betaaldvoetbalorganisatie waartoe het team behoort

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

P rogramma T oernooi:

P rogramma T oernooi: Nr.122 10-09-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: Zielhorst Zaterdag 10 september werd het toernooi Wheelchair Mania gespeeld. Basketball Events Organisation heeft voor het eerst in haar geschiedenis

Nadere informatie

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL

TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL TOELICHTING INSCHRIJVEN TEAMS SEIZOEN 2019/ 20 VELDVOETBAL INLEIDING Vanaf zaterdag 1 juni is het mogelijk om via Sportlink Club de teams in te schrijven voor seizoen 2019/ 20. Dit kan tot en met uiterlijk

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV vv SEV Toernooiboekje 30 mei 2019 (versie 1.3) Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende Plus Post Hemelvaarttoernooi.

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement periodekampioenschappen. eerste divisie betaald voetbal seizoen 2019/ 20

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement periodekampioenschappen. eerste divisie betaald voetbal seizoen 2019/ 20 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement periodekampioenschappen eerste divisie betaald voetbal seizoen 2019/ 20 Artikel 1 1. De competitie in de eerste divisie kent vier perioden,

Nadere informatie

Promotie- / degradatieregelingen

Promotie- / degradatieregelingen KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie- / degradatieregelingen West I Seizoen 2015/'16 1 1. Promotie-/degradatieregeling mannen Algemene uitgangspunten in categorie A Topklasse A t/m

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Toernooireglement De wedstrijden worden volgens de algemeen geldende KNVB-regels gespeeld, maar omdat ieder team meerdere wedstrijden moet spelen, is de lengte van de wedstrijden aangepast. De speeltijd

Nadere informatie

Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden

Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden Richtlijn 3.8 NOJK Beach Competitievorm en inschrijfvoorwaarden WR art. 3.7.1.5 De Organisator kan (onderdelen) van de organisatie van een kampioenschap aan een Promotor delegeren. Deze Promotor dient

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL. Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Reglement play-off Europees ticket betaald voetbal seizoen 2017/ 18 Artikel 1 Europees ticket 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV vv SEV Toernooiboekje 10 mei 2018 Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende Plus Post Hemelvaarttoernooi. Dit jaar op

Nadere informatie

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO v.v. Wilhelmus D toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO 1 Algemene

Nadere informatie

Continental 7x7 35/45+ voetbal

Continental 7x7 35/45+ voetbal Continental 7x7 35/45+ voetbal 7x7 35/45+ Na- en Voorjaarsreeks Reeks van toernooien op vrijdagavond Veel voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn.

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie