Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze newsletter met interessante nieuwtjes van Down Under!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze newsletter met interessante nieuwtjes van Down Under!"

Transcriptie

1 Als u problemen ondervindt om deze pagina te lezen, lees hem dan online op: Privacy Statement: Wij respecteren uw privacy en de Belgische wetgeving inzake communicatie. Indien u onze elektronische mailings niet wenst te ontvangen, volg dan de instructies zoals vermeld in de laatst ontvangen newsletter. U wordt dan volautomatisch geschrapt uit onze abonnementslijst. G day, Eerst en vooral wensen we onze lezers te bedanken voor het inschrijven op onze newsletter met interessante nieuwtjes van Down Under! In deze editie kan u de volgende thema s terugvinden: EMIRATES lanceert directe vlucht tussen DUBAI en PERTH. QANTAS KIWI FARE: via New York, Chicago of Los Angeles naar Nieuw-Zeeland. SPECIALE PROMOTIE: "Voyages" Hotels & Resorts. LAST MINUTE: 50% Korting - Bora Bora Cruises. NIEUWE TOUR IN SYDNEY: Drinks on the Rocks. FESTIVAL IN DE KIJKER - juli REGIO IN DE KIJKER - NIEUW-ZEELAND: Stewart Island. REGIO IN DE KIJKER -AUSTRALIË: Tasmanië. BOEKENTIP: "Koud Bier en Krokodillen" van Roff Smith. Onze exclusieve Nederlandstalig begeleide rondreizen. (voor snelle beslissers!) Uw Oceanië-reis bij Aussie Tours reserveren biedt alleen maar voordelen. 1. EMIRATES lanceert directe vluchten tussen DUBAI en PERTH Emirates lanceert vanaf 15 mei een dagelijkse directe vlucht tussen Dubai en Perth (vliegtijd 10 uur 50 min). Alle vluchten worden uitgevoerd in Boeing toestellen die uiterst comfortabel zijn. Emirates, die reeds diverse awards gewonnen heeft voor zijn uitstekende kwaliteit, brengt hiermee opnieuw een primeur. Vanaf augustus begint Emirates ook te vliegen op Auckland (via Sydney of Melbourne). Vanaf oktober 2003 wordt de ultra-long-range Airbus A ingezet en worden ook de vluchten Dubai-Sydney non-stop, en zal Emirates naast Perth, Melbourne en Sydney ook dagelijks op Brisbane vliegen. De ultramoderne toestellen, uitstekende service aan boord, de directe vluchten en de grootste en goedkoopste tax free shop in de luchthaven van Dubai zullen Emirates in de toekomst zeker populair maken bij de bezoekers Down Under! Voor informatie en prijzen kan u uiteraard terecht bij Aussie Tours.

2 2. QANTAS KIWI FARE: via New York, Chicago of Los Angeles naar Nieuw- Zeeland De Kiwi Fare is een samenwerking tussen Qantas, American Airlines en Aer Lingus. U kan via New York, Chicago of Los Angeles vliegen naar Nieuw-Zeeland (Auckland, Christchurch of Wellington). Bovendien mag u onderweg 1 stopover maken in de Verenigde Staten. Deze interessante combinatie is reeds mogelijk vanaf 959 Euro (excl.luchthaventaksen) per persoon! 3. SPECIALE PROMOTIE: "Voyages" Hotels & Resorts AYERS ROCK RESORT Reserveer het ROCKABOUT pakket (2 nachten) in Ayers Rock Resort en u ontvangt 1 extra nacht GRATIS! Rockabout pakket omvat:» 2 nachten accommodatie,» luchthaventransfers,» Sounds of Silence Dinner Aanbod geldig tussen 01/05/03 en 30/09/03 CAPE TRIBULATION RESORT Reserveer het DAINTREE DISCOVERY pakket (2 nachten) in Cape Tribulation Resort en u ontvangt 1 extra nacht GRATIS! Daintree Discovery pakket omvat:» 2 nachten accommodatie,» luchthaventransfers van/tot Cairns,» oriëntatietour bij aankomst,» halve dag 4WD tour bij Cape Tribulation,» dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet Aanbod geldig tussen 01/05/03 en 30/09/03 4. LAST MINUTE: 50% Korting - "Bora Bora Cruises" Grijp nu uw kans om de droomeilanden van Tahiti te ontdekken! Bora Bora Cruises vaart vanaf 16 juni 2003 met twee splinternieuwe luxeschepen Tu Moana en Tia Moana vanaf/tot Bora Bora tussen de adembenemende eilanden van Tahiti! De relatief geringe lengte en de geringe diepgang maken het voor deze schepen mogelijk om ook ondiepe lagunes en hun onaangetaste droomstranden aan te doen. Elk schip beschikt over 37 luxueuze kajuiten met airconditioning. Elke kajuit is uitgerust met een queen size bed of twee aparte bedden, badkamer met douche, groot raam, minibar, televisie, video, CD-speler en telefoon. Ruimte en comfort zijn de sleutelwoorden: elk schip beschikt over een dining room achteraan het main deck, een gezellige lounge op het upper deck, een groot zonnedek, 2 jacuzzi whirpools, een gymnasium, souvenirshop en bar. Vanaf de haven van Bora Bora vertrekken de Tu Moana en de Tia Moana elke MAANDAG voor een cruise van 6 nachten. Elk schip heeft zijn eigen route, maar bezoekt dezelfde eilanden gedurende de week. Aanleghavens zijn: Tahaa, Huahine, Raiatea en Bora Bora.

3 Prijs per persoon op basis van: Dubbele kajuit Single kajuit NORMAAL PROMOTIE Euro 1.410,50 Euro Euro 2.162,50 Euro In deze prijs is begrepen: cruise met verblijf in kajuit, alle maaltijden, tours en excursies volgens programma, taksen en diensten. Exclusief zijn de haventaksen van 122 Euro per persoon en transfer van/naar de haven. Promotievoorwaarden: *geldig voor nieuwe reservaties vanaf 10/06/03 *volledige betaling cruise bij bevestiging reservatie *niet combineerbaar met andere promoties of kortingen *geldig voor cruises met vertrekken tot 19/10/03 *zolang de voorraad strekt (beperkt aantal kajuiten beschikbaar) Bij interesse kan u het volledig gedetailleerde programma opvragen bij Aussie Tours. Wij helpen u graag verder met uw reservatie! 5. NIEUWE TOUR IN SYDNEY: Drinks on the Rocks Op 04 juni werd in Sydneyde nieuwste toeristische attractie gelanceerd Drinks on the Rocks, een wandeltocht tussen pubs gelegen in de historische buurt van de Rocks. Nee het is geen kroegentocht zoals waarschijnlijk velen onder u vermoeden. Deze kleurrijke tour animeert de toeristen met wilde verhalen en anekdotes over sommige locale figuren alsook gebeurtenissen uit de koloniale tijd tot op heden. Het is een begeleide tour door het historische centrum van de stad met de typische folklore van de pubs. Dit zijn immers de plaatsen waar het volk samenkwam in tijden van glorie of teloorgang in de geschiedenis van de stad. Deelnemende pubs zijn de Fortune of War, Orient Hotel, Glenmore Hotel, Observer Hotel, Australian Hotel en Mercantile Hotel. De tour duurt ongeveer 2 uur en start vanaf Cadman s Cottage in de Rocks om 17u45 op woensdag, donderdag en vrijdag. Maximum aantal deelnemers is 15 personen. De tour kost AUD per persoon. 6. FESTIVAL IN DE KIJKER: "Voyages Alice Springs Lions Camel Cup Carnival" Datum: 12/07/03 - Locatie: Alice Springs - Waar: Blatherskite Park Web Site: Als u toevallig op 12 juli in Alice Springs bent, dan moet u zeker deze bekende, jaarlijkse Central Australian kamelenrace bijwonen die ingericht wordt voor een goed doel. Een goedgevulde, plezante dag met diverse kamelenraces inclusief de Voyages Alice Springs Lions Camel Cup. Eet- en drankgelegenheden, verkiezing Miss Camel Cup en ander entertainment. Open vanaf 10u30, openingsceremonie om 11u30, races starten vanaf 13 uur. Niet te missen en something really different!

4 7. REGIO IN DE KIJKER - NIEUW-ZEELAND: Stewart Island STEWART ISLAND Stewart Island is het derde eiland van Nieuw-Zeeland en wordt van het Zuidereiland gescheiden door de 32 kilometer brede Foveaux Strait. Het is het meest recente Nationale Park van Nieuw-Zeeland en vormt met z n slechts 390 inwoners een van de best bewaarde geheimen van Nieuw-Zeeland. Dit unieke natuurparadijs is bereikbaar per ferry vanuit Bluff (1 uur) of per vliegtuig vanuit Invercargill (20 minuten). De Maori-naam voor het eiland is Rakiura of land van de gloeiende hemel. Wellicht verwijst dit naar het zuiderlicht dat hier vaak kan waargenomen worden of naar de prachtige bloedrode zonsopgang en ondergang. Het enige stadje Oban, op de oevers van Halfmoon Bay, heeft slechts 20 kilometer wegen die u gemakkelijk per scooter of mountainbike kunt verkennen. Bezoekers die op zoek zijn naar de rust en spectaculaire zonsopgangen en ondergangen kunnen de talrijke wandelpaden verkennen, individueel of begeleid. Het weer is echter zeer veranderlijk. Watertaxi s, met of zonder gids, brengen u naar de meest afgelegen baaien om te wandelen, te jagen, te duiken, U kunt er zelfs op visvangst gaan. Een tocht naar de zalm- en mosselkwekerijen bij Paterson Inlet is alvast ook een aanrader. In het Rakiura Museum krijgt u een overzicht van de geschiedenis van het eiland waaronder de walvisvangst, tinontginning, houtbewerking en visindustrie. Een nachtelijke trip op zoek naar de schuchtere Kiwi-vogel is ook een must tijdens uw bezoek aan Stewart Island. STEWART ISLAND LODGE De Stewart Island Lodge biedt met z n unieke ligging, genesteld in de natuurlijke schoonheid van de bush van Halfmoon Bay, onovertroffen panorama s over de baai en de omliggende heuvels. In de tuin ziet u talrijke inheemse vogels waaronder de lokale parkiet. De lodge biedt hoogstaand comfort waarbij alle kamers voorzien zijn van bad/douche, haardroger, centrale verwarming, donsdekens, thee/koffiefaciliteiten. Het hoofdgebouw is ingericht met bar, eetkamer en zithoek. De maaltijden zijn uitstekend tot gastronomisch en worden zoveel mogelijk bereid met eigen gekweekte ingrediënten. De lokale zeevruchten ontbreken hierbij ook niet op het menu. Uw gastheren, Doug en Margaret, delen graag met u hun kennis over het eiland met z n rijke fauna en flora. 8. REGIO IN DE KIJKER - AUSTRALIË: Tasmanië TASMANIË Tasmanië wordt gescheiden door de 240 kilometer brede Bass Strait. Het is een unieke bestemming met ongerepte en prachtige landschappen, een vriendelijke en gastvrije bevolking, een aangenaam gematigd klimaat, een uitstekende keuken, een rijke geschiedenis en vooral een ontspannen levensstijl die typerend is voor een eiland. Tasmanië is de enige 'eilandstaat' van Australië en dit heeft de historische, culturele en geografische ontwikkeling van het eiland sterk beïnvloed. Als eiland was het een ideale locatie om gevangenen in ballingschap te plaatsen. Z'n isolatie draagt ook bij tot het behoud van z'n rijk koloniaal erfgoed en de ongereptheid van z'n natuurlijke wildernis.

5 De verscheidenheid van de natuurlijke schoonheid van Tasmanië kan iedereen bekoren: ruige rotskusten, grille bergpieken, immense wouden, sprankelende meren. Meer dan een derde van het eiland bestaat uit nationale parken die de zeldzame en unieke fauna en flora herbergt. Met wat geluk ziet u er de Tasman Devil. De Europese geschiedenis gaat terug tot de vroege jaren 1800, terwijl de Tasmaanse Aboriginals voor het eerste het eiland bereikten jaar geleden. Tasmanië geniet van een gematigd maritiem klimaat met 4 seizoenen met elk hun eigen charme. Kortom, met al z'n natuurpracht vormt Tasmanië een waar paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. LEMONTHYME LODGE De Lemonthyme Lodge is een Wilderness Resort dat verscholen ligt temidden van de ongerepte natuur van Tasmanië, 65 km ten zuiden van Devonport en op 40 minuten rijden van het Cradle Mountain - Lake St. Clair National Park. De cabins van deze "boutique lodge" zijn opgetrokken temidden van het regenwoud nabij Lake Cethana. De accommodatie varieert van een 1 slaapkamer lodge cabin tot luxueuze spa cabins en de ruimere familieverblijven. De meeste zijn voorzien van een kachel. In de buurt van de lodge zijn verschillende wandel tracks die u individueel kunt verkennen. Daarnaast worden ook begeleide tochten en 4x4-excursies aangeboden. En natuurlijk mag de verkenning van het Cradle Mountain - Lake St. Clair National Park niet op uw programma ontbreken. Wie van lekker eten houdt, is ook hier aan het juiste adres. Het gerenommeerde restaurant, dat reeds verschillende awards won, biedt een uiterst gevarieerde en verfijnde keuken. De wijnkelder biedt u ook een uitgebreide keuze. Na het diner kunt u nog wat keuvelen rond het open haardvuur. 9. BOEKENTIP: "Koud Bier en Krokodillen" van auteur Roff Smith "Mijn benen voelden als pap. Mijn keel brandde. De hitte was ongelooflijk. Ik slokte elke vijf kilometer een liter water op - een rantsoen dat mij kurkdroog zou doen staan lang voor Pardoo Roadhouse, nog 140 kilometer ver." Nederlandstalige uitgever: Sirene december 2001 Oorspronkelijke uitgever: National Geographic Adventure Press National Geographic Oorspronkelijke titel Cold Beer and Crocodiles. A bicycle journey into Australia Paperback pagina's - ISBN Nadat de Amerikaan Roff Smith vijftien jaar in Australië had gewoond, zei hij zijn baan op, beperkte zijn dagelijkse benodigdheden tot de inhoud van zijn fietstassen, en vertrok voor een fietstocht van meer dan kilometer over het Australische continent: van het koude Tasmanië tot de dorre, verzengende outback, waar de temperatuur in de middagzon kan oplopen tot zo'n 60 graden Celsius. Tegen de tijd dat hij langs de kust terugkeert naar Sydney - negen maanden later - heeft hij een Australië ontdekt waar de gemiddelde reiziger geen weet van heeft. Koud bier en krokodillen is zijn indringende en veelbewogen verslag van de hoofd- en zijwegen van 'Down Under', een warm portret van zijn nieuwe vaderland en de kleurrijke bevolking. Roff Smith De Amerikaan Roff Smith woont sinds 1982 in Australië, waar hij werkte als correspondent voor The Sydney Morning Herald en Time Magazine. Hij is de auteur van National Geographic Traveler Australia. Andere boeken van Roff Smith National Geographic Traveler Australia Australië: reis door een tijdloos land

6 10. EXCLUSIEVE NEDERLANDS BEGELEIDE RONDREIZEN AUSTRALIE & NIEUW- ZEELAND Wij bieden u: kleine groepjes goed "Vlaams" gezelschap dezelfde ervaren Nederlandstalige, locale gids gedurende de ganse rondreis uitstekende hotels met centrale locatie beste locale touroperators voor de excursies bijna alles in de prijs begrepen geen financiële verrassingen ter plaatse Houdt u van zorgeloos reizen en méér te zien en te beleven voor minder geld, dan zijn onze "exclusieve" Nederlandstalig begeleide reizen de geknipte oplossing voor u. U wordt gedurende de ganse rondreis begeleid door één "locale" Nederlandstalige topgids. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor snelle beslissers op volgende afreisdata: "Australian Highlights" - 21 dagen - van 3/8 tot 23/8/2003 "Western Explorer" - 23 dagen - van 4/9 tot 26/9/2003 "The Best of Australia" - VIP-tour - 30 dagen - van 3/10 tot 1/11/2003 "Australian Adventure" - 21 dagen - van 3/10 tot 23/10/2003 "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - van 6/11 tot 29/11/2003 ( volzet) "Australian Wonders" - 21 dagen - van 16/11 tot 6/12/2003 "The Highlights of New Zealand" - 24 dagen - 5/2 tot 28/2/2004 "Australian Wonders " - 21 dagen - van 8/2 tot 28/2/2004 Ontdek nu één van de mooiste, puurste en veiligste landen ter wereld en maak snel een reservatie voor één van onze exclusieve reizen. Meer informatie vindt u in onze brochures die u kan bestellen via onze website. Opgelet: ten laatste reserveren 1 maand voor vertrek! 11. Uw OCEANIË-REIS bij AUSSIE TOURS reserveren biedt alleen maar VOORDELEN het meest uitgebreide aanbod de allermooiste begeleide rondreizen perfect individueel maatwerk onklopbare prijzen prijsgarantie bij reservatie de meest professionele informatie uit eerste hand topservice van een stevig Vlaams familiebedrijf de garantie van het Belgisch Garantiefonds Reizen Het professioneel Aussie-Team staat graag tot uw dienst om uw droomreis waar te maken. Nog vele warme Aussie-groeten!

7 Aussie Tours - Permission Based Marketing Policy Privacy Uw adres werd geregistreerd na telefonische, internet ( ) of persoonlijke contactname met u of uw bedrijf. Uw gegevens worden enkel aangewend voor eigen gebruik en worden niet ter beschikking gesteld van derden. Onze s worden gecontroleerd en zijn virusvrij. Unsubscribe Indien u voor onze nieuwsbrief bent geabonneerd, wordt deze automatisch naar het door u opgegeven e- mail adres verstuurd via onze marketing software "Campaign Entreprise". Indien u onze newsletter niet meer wenst te ontvangen, zal uw registratie volautomatisch verwijderd worden. Volg de" Unsubscribe" instructies in de laatst ontvangen newsletter. (Belangrijk: gelieve het onderwerp/subject in de reply (antwoord mail) niet te wijzigen!) Verantwoordelijke uitgever Els Verhoest - Aussie Tours, Sint Jansstraat 78, 8840 Staden Aussie Tours - Sint Jansstraat Staden - Tel: Fax: all rights reserved - Aussie Tours Licentie A IATA Lid Garantiefonds info@aussietours.be

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

WERELDREIZEN ROND DE WERELD WORLD TICKET CENTER

WERELDREIZEN ROND DE WERELD WORLD TICKET CENTER ROND DE WERELD Geachte heer/mevrouw, Om U te helpen bij het plannen van uw wereldreis, hebben wij voor U een folder samengesteld waarbij U de keuze heeft uit verschillende soorten rond de wereld tickets.

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Australië de hoogtepunten

Australië de hoogtepunten AUSTRALIË Australië de hoogtepunten Privé rondreis Kant-en-Klaar - 21 dagen / 17 nachten REF: 299 REISBESCHRIJVING Sydney - Blue Mountains - Alice Springs - Kings Canyon - Ayers Rock - Port Douglas - Great

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Ontdek de parel van Frans-Polynesië

Ontdek de parel van Frans-Polynesië Ontdek de parel van Frans-Polynesië DOMPEL JE VOLLEDIG ONDER IN DE PARADIJSELIJKE SCHOONHEID VAN 118 ONGEREPTE EILANDEN. LAAT JE VERLEIDEN DOOR DE TROPISCHE TEMPERATUREN, EINDELOZE STRANDEN EN KRISTALHELDER

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE

KAKSLAUTTANEN A LA CARTE KAKSLAUTTANEN A LA CARTE Kakslauttanen is een unieke verblijfplaats in de ongerepte natuur van Fins Lapland dichtbij het skioord Saariselkä. De authentieke blokhutten behoren tot de gezelligste in Lapland

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie EASY LANGUAGES 15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie Van 15 tot 19 jaar 3 weken Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. School in de buurt van het beroemde Boston Commons Park

Nadere informatie

Holland Branding & Marketing Strategie Holland2020 Supporting the known - Introducing the new België

Holland Branding & Marketing Strategie Holland2020 Supporting the known - Introducing the new België Holland Branding & Marketing Strategie Holland2020 Supporting the known - Introducing the new België Bunnik, 23 april 2015 (x1.000) Aankomsten 2010-2014 Ontwikkeling Belgische bezoekers aan Nederland (2010-2014)

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Australië The Great Tour

Australië The Great Tour AUSTRALIË Australië The Great Tour 22 dagen REF: 413 REISBESCHRIJVING Melbourne Ballarat Cape Otway Sydney Uluru (Ayers Rock) Kings Canyon Alice Springs Litchfield NP Nitmiluk NP (Katherine Gorge) Kakadu

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxueuze villa te koop op het eiland Capri BESCHRIJVING

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

TEAMBUILDING DURBUY 2013:

TEAMBUILDING DURBUY 2013: Locatie : TEAMBUILDING DURBUY 2013: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe: de accommodatie van Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe,, te midden van een prachtig natuurpark en

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

Ontdekking van de Kaap

Ontdekking van de Kaap Ontdekking van de Kaap Individuele rondreis met huurwagen. Programma: Dag 1: Vertrek uit Brussel voor de vlucht Brussel Kaapstad met Emirates Dag 2 & 3: Kaapstad & Kaapse Schiereiland Aankomst in de luchthaven

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting:

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting: EASY LANGUAGES Zomercursus in Boston, MIT Samenvatting: Van 14 tot 17 jaar Minimaal 2 weken De stad waar de geschiedenis en het hedendaagse samengaan De beroemde Amerikaanse campus van MIT Pakket: cursussen

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL ***

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** TIJD OM BARBADOS TE ONTDEKKEN, EEN VAN DE MEEST AFWISSELENDE EILANDEN VAN DE CARAIBEN. NU AAN SUPERSTUNTPRIJS, INCLUSIEF BRITISH AIRWAYS LIJNVLUCHTEN. ONTDEK

Nadere informatie

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE

CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE CRUISE MIDDELLANDSE ZEE LIBERTY OF THE SEAS 06/09/2013-08/09/2013 ONLINE REGISTRATIE 1 Voorwoord EEN CRUISE IS VOOR ELK WAT WILS! Een cruise boeken betekent een vooruitzicht naar uitzonderlijk comfort,

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring!

Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Op (cruise)vakantie als dialysepatiënt, een geweldige ervaring! Dialysevakanties & dialysecruises Agenda 1) Wie zijn wij? 2) Wat kunnen wij voor u betekenen? 3) Waarom uw dialysevakantie bij Santé Reizen

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

De Seine. Rechter oever, linker oever... elke stopplaats voegt wat kleur toe aan het schilderij.

De Seine. Rechter oever, linker oever... elke stopplaats voegt wat kleur toe aan het schilderij. Ontdek de Seine De Seine De Seine heeft zijn naam te danken aan een Romeinse godin die geëerd werd aan de bron van de rivier, op het plateau van Langres, meer dan 2000 jaar geleden. De rivier is 776 kilometer

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

MSC GRAND VOYAGES! NAAR DE CARAÏBEN OF BRAZILIË VERTREK VANUIT MARSEILLE OF GENUA. Reis verder en langer met ons mee!

MSC GRAND VOYAGES! NAAR DE CARAÏBEN OF BRAZILIË VERTREK VANUIT MARSEILLE OF GENUA. Reis verder en langer met ons mee! MSC GRAND VOYAGES! NAAR DE CARAÏBEN OF BRAZILIË VERTREK VANUIT MARSEILLE OF GENUA Reis verder en langer met ons mee! De MSC Grand Voyages zijn buitengewone ervaringen. Reis naar de andere kant van de wereld

Nadere informatie

Verre reizen maken zonder te vliegen

Verre reizen maken zonder te vliegen Verre reizen maken zonder te vliegen Heeft u ook altijd een verre reis willen maken maar wil u lange vluchten vermijden? Cunard biedt verschillende cruises aan naar de Caraïben, New York en Canada die

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Tickets naar Australië + startpakket

Tickets naar Australië + startpakket Tickets naar Australië + startpakket Ons doel? Je met een goed backpackerticket op een voordelige, veilige en comfortabele manier naar Australië laten reizen! En je na aankomst de hulp te bieden zodat

Nadere informatie

BESCHERMING BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË

BESCHERMING BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË - VRIJWILLIGERSWERK - BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË BESCHERMING VAN DIEREN IN AUSTRALIË - VRIJWILLIGERSWERK - Neem deel aan een project om dieren te beschermen in een land met een van de rijkste

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Dag 1: 10/12/09 Vertrek met Egyptair richting Cairo aankomst om 20u50. Goede vlucht warme maaltijd en een vriendelijke

Nadere informatie

Highlights of the West and North 25 Dagen Perth - Darwin

Highlights of the West and North 25 Dagen Perth - Darwin Highlights of the West and North 25 Dagen Perth - Darwin Tijdens deze prachtige 25-daagse rondreis maakt u kennis met alle hoogtepunten van de westkust van Australië. U ontdekt het prachtige Ningaloo Reef,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+ EASY LANGUAGES Engels in Melbourne - Lyceum - Leeftijd: 18+ Minimaal 2 weken Australië's meest levendige stad Studeren tussen de Australische studenten Standaard Engels & IELTS voorbereiding Warm welkom

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren en spectaculair vuurwerk. Verken

Nadere informatie

BEGELEIDE CRUISE OP MAAT VAN UW VERENIGING

BEGELEIDE CRUISE OP MAAT VAN UW VERENIGING BEGELEIDE CRUISE OP MAAT VAN UW VERENIGING 1 Ster Reizen heeft zich als reiskantoor met 20 jaar ervaring, een reputatie weten op te bouwen als cruisespecialist. De laatste 10 jaar legt het kantoor zich

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

CITY BREAK STOCKHOLM

CITY BREAK STOCKHOLM CITY BREAK STOCKHOLM Stockholm is ongetwijfeld de aantrekkelijkste stad van Scandinavië. Het vele groen en de unieke ligging verspreid over 14 eilanden creëren een bijzondere cocktail van natuur en cultuur

Nadere informatie