BESTE SNS-ER. Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESTE SNS-ER. Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier"

Transcriptie

1 GENT

2 BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier

3 INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de aangeboden SNS-activiteiten in jouw buurt. De SNS-pas wordt ondersteund door de sportdiensten van verschillende gemeenten. WAAR KAN JE SPORTEN? In diverse sportcentra en sportclubs in jouw buurt. De SNS-pas is geldig in alle Vlaamse steden en gemeenten waar SNS wordt aangeboden. Surf naar voor het volledige aanbod. WANNEER KAN JE SPORTEN? Binnen de uren van SNS, uitgezonderd schoolvakanties. Periode 1: van 3 oktober t.e.m. 2 december 2016 en van 9 januari t.e.m. 3 februari Periode 2: van 6 februari t.e.m. 19 mei Het programma is steeds onder voorbehoud, wij behouden ons het recht om de activiteitenkalender aan te passen. Nieuwe activiteiten en wijzigingen in het programma worden steeds vermeld op DE SNS-PAS Is strikt persoonlijk! Kleef een recente pasfoto van jezelf in de rechterhoek op je pas en kleef het bijgevoegd transparantje erover (zonder foto is je pas ongeldig!). In sommige clubs is ook je identiteitskaart vereist. Laat je pas elke keer aan het onthaal van de club zien of geef het aan de lesgever. Bij verlies van je pas betaal je 5 euro voor een duplicaat. ALGEMENE RICHTLIJNEN (OF SPELREGELS) Respecteer de huisregels van de locatie (sportzaal, sportclub, school of zwembad).

4 Draag zorg voor het materiaal en de accommodatie. Om de groepslessen vlot te laten verlopen vragen wij om tijdig aanwezig te zijn en het begin- en einduur te respecteren. Volg de richtlijnen van de lesgever. Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedkamer. LEEFTIJD Respecteer de vereiste leeftijd. Deze verschilt per activiteit. Meer hierover vind je in deze brochure bij de desbetreffende sporttak. KLEDIJ Voorzie sportkledij die geschikt is voor de sport die je gekozen hebt (tenzij anders vermeld in de brochure). Een handdoek is verplicht in alle fitnesscentra. Sportschoenen met zwarte zolen zijn niet toegelaten op squashcourts en sportzalen. VERZEKERING Alle SNS-ers zijn verzekerd door Sport Vlaanderen voor de activiteiten die vermeld staan in deze brochure of op de website. Tijdens de verplaatsing (kortste weg) van en naar de activiteit ben je ook verzekerd. TEGEMOETKOMINGEN Via je ziekenfonds kan je een gedeeltelijke terugbetaling van je SNS-pas krijgen. Vul het vereiste formulier in dat je op de website van je mutualiteit terugvindt. Stuur het samen met een geadresseerde (je eigen adres) en gefrankeerde omslag naar: SNS Gent t.a.v. Nadine De Ridder Goudenregenstraat Gent Het ingevulde formulier wordt zo snel mogelijk teruggezonden.

5 MEEWERKENDE PARTNERS Sportdienst Gent Jeugddienst Gent Diverse Gentse sportclubs zie activiteitenlijst

6 BADMINTON Recreatieve les met de nadruk op plezier en spel. St Pietersinstituut, Meersstraat 130, 9000 Gent Vrijdag van tot 17.15u BASEBALL Training samen met de leden van de club. De lessen gaan buiten door tot de herfstvakantie en starten terug na de paasvakantie. Gent Knights, Oude Scheldeweg 2, 9050 Gentbrugge Woensdag van tot 19 u Vrijdag van 18-20u voorzitter@gentknights.be Voor leerlingen tot 15 jaar. BBB Door een efficiënte combinatie van cardio & doelgerichte spierversterkende oefeningen pakken we onze algemene uithouding & de '3 B s aan: de benen, billen en de buik. Dynamische & statische oefeningen zorgen samen voor een versteviging van deze zones. Stadium, links 625, 9000 Gent Maandag van 18 tot 19u Donderdag van 19 tot 20 u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) JIMS Overpoort, Overpoortstraat 49,9000 Gent Vrijdag van 17 tot 18u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen)

7 BODY ATTACK Ideale workout voor wie snel sterk, fit en gespierd wil worden. Stadium, links 625, 9000 Gent Woensdag van 20 tot 21 u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub.(onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) BODYSCULPT Deze training is gericht op gewichtsverlies gelokaliseerd op abs, dijen en borst.de sessies zijn speciaal ontworpen voor het verfijnen van het silhouet. Stadium, links 625, 9000 Gent Woensdag van 19 tot 20 u (max. 2 R) Donderdag van 20 tot 21 u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) JIMS Overpoort, Overpoortstraat 49,9000 Gent Vrijdag van 17 tot 18u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) BOKSEN Met echte bokshandschoenen en een ervaren boksleraar kan je al je energie kwijt in deze intensieve les Stadium, links 625, 9000 Gent Donderdag van 17 tot 18 u Speciaal voor SNS dus plaats verzekerd!

8 BOULDEREN ( BLOKKLIMMEN ) Boulderen is klimmen op rotsachtige blokken. Je hebt geen partner nodig om te beveiligen. Als je valt land je zacht op valmatten. Klimzaal Biover Sport, Zuiderlaan 20, 9000 Gent Woensdag van 13 tot 15 u Vrijdag van 16 tot 18 u Je mag tussen de opgegeven uren vrij starten. CAPOEIRA Capoeira is een spectaculaire Braziliaanse gevechtsstijl met een combinatie van acrobatie, muziek en dans. Je krijgt les samen met de leden van de club Sporthal Hogeschool, Sint Denijslaan 251, 9000 Gent Dinsdag van 20 tot 21 u Donderdag van 20 tot 21 u CYCLING Cycling is een gezamelijke indoortraining met een vaststaande fiets( cycling bike). Op het ritme van opzwepende muziek leg je in peleton een parcours af met hellingen en afdalingen met een aan te passen weerstand. Zweten geblazen! Stadium, links 625, 9000 Gent Maandag van tot u Dinsdag van 19 tot 20 u Woensdag van tot Donderdag van 19 tot 20u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen). Handdoek meebrengen!

9 FITNESS Ook voor leerlingen onder de 16 jaar maar daardoor met nadruk op training op cardiotoestellen ( fietsen, steps, crosstrainers,roeien.). Krachttraining is voor deze leeftijdsgroep niet aangewezen. Stadium, links 625, 9000 Gent Ma,di,do,vrij van tot 18u, woe van 13 tot 18u OXYGEN Fitness, Brusselsesteeneg 763, Gentbrugge Ma,di,do,vrij van 16 tot 17.30u, woe van 13 tot 15u max. 10 deelnemers per uur, woensdag mogen er max.20 tegelijk deelnemen Enkel voor leerlingen vanaf geboortejaar 2001! JIMS fitness Overpoort,Overpoortstraat 49, 9000 Gent JIMS fitness Rooigem, Rooigemlaan 2C, 9000 Gent Ma,di,do,vrij van 16 tot 18u, woe van 13 tot 18u SPARTACUS gym, Johannes Hartmannlaan 4, 9040 St Amandsberg Ma,di,do,vrij van 16 tot 18.30u, woe van 13 tot 18.30u FLOORBALL ( JAAR ) Floorball is een snelle en dynamische sport. De lichte plastic bal gaat razendsnel over het veld. De beste spelers schieten harder dan 150 km/u. Dankzij de boarding en de eenvoudige regels zijn er einig onderbrekingen. S&R Rozenbroeken, Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent Dinsdag van 19 tot 21u ( 16 tot 19 j.) Donderdag van 17 tot 19 u ( 12 tot 15j.) Floorballclubgent.wixsite.com

10 FREERUNNING Alles waar over gesprongen en gerend kan worden, kan onderdeeel uitmaken van een freerunning parcours. De trucs en triks maken het plaatje compleet. De kneepjes van het vak leer je in de sportzaal waar alle mogelijke turntoestellen ingezet worden. Sportzaal De Wingerd, Neermeerskaai 1, 9000 Gent maandag van tot u vrijdag van tot u HIP HOP Hippe dansvorm. Les samen met de leden van de club. PURE DANCE, Land Van Waeslaan 72 Maandag van 20 tot 21u (+16j. Woensdag van 19 tot 20u ( -16 j.) Je kan 1 schooljaar met SNS deelnemen. Daarna, of als je al lid was kan dat niet meer. HOOGTEPARCOURS Het uitdagende hoogteparcours is opgebouwd uit 3 omlopen : 2 doorheen het bos op een hoogte van 3.5 m en 1voor echte durvers op een hoogte van liefst 6 meter! Ondertussen pik je nog een paar deadrides mee. Voor elke wat wils dus. Blaarmeersen, ingang «aan de bocht» Woensdag van tot 15u reservaties.blaarmeersen@stad.gent Van oktober tot eind november en van16 maart tot 11 mei JUDO Initiatie samen met de clubleden. Zo maak je snelst vorderingen! Sporthal Bourgoyen, Driepikkelstraat, Mariakerke Woensdag van tot 20 u Vrijdag van tot u

11 KARATE Deze recreatieve training samen met clubleden bestaat uit technieken (kihon), stijloefeningen (kata) en sparren(kumite). Karateclub BUDO : VIP school, Offerlaan 3, Gent Maandag en woensdag van tot 20u KICK ASS DIVISION K.A.D. is een krachtige cardiotraining voor iedereen. Deze les is gebaseerd & geïnspireerd op technieken uit verschillende gevechtssportkunsten zoals onder meer karate, boksen, kickbox... waarin je jezelf helemaal kan laten gaan. Stadium, links 625, 9000 Gent Maandag van 18 tot 19 u Vrijdag van tot u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) KICKBOKSEN Speciale training voor SNS-ers onder deskundige leiding. Kick- en Thaiboksen is een sport waarbij vuisten ( met bokshandschoenen) ellebogen, knieën, voeten en de wreef gebruikt worden. Worpen zijn niet toegestaan. Veel aandacht gaat ook naar conditietraining. Capitol Academy : St Annaplein 62, 9000 Gent Woensdag van 17 tot 18u KLIMMEN Bij lengteklimmen maak je gebruik van een klimtouw waarmee een partner je beveiligt. De routes die aangegeven worden door gekleurde grepen op de muur variëren van makkelijk tot supermoeilijk. Hoogtevrees overwin je gaandeweg!

12 Stadium, Links 625, 9000 Gent Maandag en woensdag van 19 tot 21u Klimzaal Biover Sport, Zuiderlaan 20, 9000 Gent Woensdag van tot 15.30u Vrijdag van 17 tot 19u u Om zelfstandig te kunnen klimmen worden er bij Bleau 8 opleidingen voorzien om je KVB1 brevet te halen. Bij je eerste bezoek krijg je hierover alle info. MINIVOETBAL Recreatieve les met nadruk op spel speciaal voor SNS-ers Sportzaal atheneum Wispelberg ingang Theresianenstraat, 9000 Gent Donderdag van 17 tot u PADEL Padel of Paddle is een combnatie tussen tennis en squash. Er wordt gespeeld op half open terreintjes en je kan enkel of dubbel spelen. Er wordt gespeeld met een soort beachball palet en met een tennisbal. Het leuke is dat je heel snel spelplezier ervaart. Padel4u2, Emanuel Hielstraat 108, 9050 Gentbrugge Woensdag van 13 tot 15 u Vrijdag van 17 tot 19u ROPE SKIPPING Rope Skipping is een spectaculaire vorm van touwtje springen : je leert allerlei tricks in 1 kort touw of in 2 of meerdere touwen ( double dutch). Freaky!! Je krijgt les samen met de recreatieve clubleden. St Pietersinstituut, Meersstraat 130, 9000 Gent Maandag van tot 19u

13 RUGBY Dé teamsport bij uitstek.tackelen, kicken, tillen en duwen : door de verschillende soorten acties is het zeer gevarieerd en komt iedereen aan bod : dik of dun, groot of klein. Rugbyveld Blaarmeersen voor 12 tot 14 jarigen: woensdag en vrijdag van 18 tot 19.30u voor 14 tot 18 jarigen : woensdag van 19 tot 21u en vrijdag van 20 tot 22 u SCHAATSEN Vrij schaatsen, gebruik van materiaal inbegrepen. Handschoenen zijn een must en warme kledij is aan te raden. Breng ook liefst 2 paar sokken mee en vraag schaatsen die een maat te groot zijn zodat je er lekker comfortabel inzit Schaatsbaan Kristallijn, Waarmoezeniersweg 20, 9000 Gent Woensdag van 14 tot Dinsdag en donderdag van 20 tot u SQUASH Squash is een racketspel dat door 2 personen in een afgesloten ruimte wordt gespeeld.de spelers staan naast elkaar en kunnen gebruik maken van de muren om de bal terug te slaan. Stadium, links 625, 9000 Gent Ma, di, do, vrijdag, van 12 tot en van tot 18u Woensdag van 13 tot 18 u vrijdag tussen en 18u kan je terecht tijdens de squashles om het spel te leren of te vervolmaken. En je kan dan ook zonder partner komen squashen

14 STEPCLASS In een stepclass wordt gebruik gemaakt van een step, een soort plastieken opstapje. Er worden choreografiën aangeleerd waarbij het tempo ervoor zorgt dat je heel wat calorieën en vet verbrandt. Stadium, links 625, 9000 Gent Dinsdag van 19 tot 20 u Les samen met de leden van de club. SNS-ers welkom naargelang beschikbaarheid. TAEKWONDO Taekwondo is het gebruik van hand en voet, met als doel zelfverdediging en verbeteren van de persoonlijkheid. Het legt het accent op de ontwikkeling van traptechnieken, beweeglijkheid en aaneenschakeling van diverse technieken. Taekwondo Chon-ji, Esaarderijweg 24, Oostakker Woensdag van tot 21 Geen sporschoenen nodig, wel een losse trainingsbroek en T-shirt. TENNIS Je krijgt les van 2 ervaren lesgevers in de overdekte nieuwe tennishal waar we 4 terreinen ter beschikking hebben. Zowel beginnelingen als gevorderden zijn welkom. Ervaren tennispelers kunnen ook gewoon onderling spelen. Tennishal Blaarmeersen Woensdag van 13 tot 14u Aanmelden aan de balie van het tennis en squashcentrum

15 U BOUND Intensieve workout op een minitrampoline. De oefeningen hebben een grote trainingsintensiteit zonder shadlijk te zijn voor de gewrichten. Ubound is eenvoudig, doeltreffend en vermakelijk. Méér moet dat niet zijn! Stadium, links 625, 9000 Gent Dinsdag van 19 tot 20 u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) ULTIMATE FRISBEE Ultimate frisbee is méér dan een schijf werpen op het strand! In dit speelse spel staan zowel de techniek van werpen (passen) als het (vrij)lopen centraal. Doel van het spel is de frisbee door te spelen naar een ploegmaat in de doelzone van de tegenpartij. Strandgebouw Piereput Blaarmeersen Dinsdag en donderdag van tot 20 u Training samen met de recreatieve leden van de club WIELRENNEN Je mag zoals de echten op de stelile wielerpsite gaan racen onder deskundige begeleiding. Wat een ervaring! Wielerpiste Eddy Merckx : Blaarmeersen Maandag van 18 tot 20u ( van 10 oktober tot 10 april) Gent.wielerpiste@sport.vlaanderen Aanspannende kledij aandoen. Als je zelf een fietshelm hebt mag je die meebrengen

16 ZUMBA Op leuke muziek shaken en zweten je verbrandt calorieên zonder het te weten! Stadium, links 625, 9000 Gent Dinsdag en vrijdag van 17 tot 18 u Dit is een les speciaal voor SNS-ers dus plaats gegarandeerd! Stadium, links 625, 9000 Gent Dinsdag van 18 tot 19 u Dit is een les samen met de leden van de fitnessclub. ( onder voorbehoud van beschikbare plaatsen) ZWEMMEN Vrij zwemmen tijdens de publieke openingsuren : Zwembad Strop : Stropstraat 31 Zwembad Van Eyck : Veermanplein 1 Ma, di, do, vrijdag van 16 tot Woensdag van 12 tot en 14 tot Zwembad Rooigem : Peerstraat 1 Ma, di, do, vrijdag van 16 tot 17.30

17 ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG GENT SQUASH u u SQUASH u u SQUASH 13-18u SQUASH u u SQUASH u u FITNESS u FITNESS u FITNESS 13-18u FITNESS u FITNESS u FITNESS OXYGEN GB u FITNESS OXYGEN GB u FITNESS OXYGEN GB 13-15u FITNESS OXYGEN GB u FITNESS OXYGEN GB u ZUMBA 17-18u TENNIS Blaarmeersen 13-14u BOKSEN 17-18u ZUMBA 17-18u FREERUNNING De Wingerd u HOOGTEPARCOURS Blaarmeersen u MINIVOETBAL Wispellberg u FREERUNNING De Wingerd u ROPE SKIPPING St Pieters u BLOKKLIMMEN Bleau 13-15u BLOKKLIMMEN BLeau 16-18u MUURKLIMMEN Bleau u MUURKLIMMEN Bleau 17-19u JIMS Rooigem 16-18u JIMS Rooigem 16-18u JIMS Rooigem 13-18u JIMS Rooigem 16-18u JIMS Rooigem 16-18u JIMS Overpoort 16-18u JIMS Overpoort 16-18u JIMS Overpoort 13-18u BODYSCULPT JIMS Overpoort JIMS Overpoort 16-18u BOKSEN 17-18u JIMS Overpoort 16-18u BBB JIMS Overpoort 17-18u Spartacus u Spartacus u Spartacus u Spartacus u Spartacus u

18 ZWEMMEN ZWEMMEN Van Eyck-Rooigem Van Eyck-Rooigem Strop Strop WIELRENNEN Blaarmeersen 18-20u ZWEMMEN Van Eyck-Strop PADEL Gentbrugge 13-15u ZWEMMEN ZWEMMEN Van Eyck-Rooigem Van Eyck-Rooigem Strop Strop PADEL Gentbrugge 17-19u SCHAATSEN Kristallijn u SCHAATSEN Kristallijn SCHAATSEN Kristallijn u K.A.D u ZUMBA 18-19u KICKBOKSEN CAPITOL 17-18u UBOUND 18-19u K.A.D u BBB 18-19u STEPCLASS 19-20u BODYSCULPT 18-19u BBB 19-20u KLIMINITIATIE 19-21u FLOORBALL Rozebroeken 19-21u KLIMINITIATIE 19-21u FLOORBALL Rozebroeken 17-19u BADMINTON St Pieters u CYCLING CYCLING 19-20u CYCLING CYCLING 19-20u FRISBEE Blaarmeersen u BODYATTACK 20-21u FRISBEE Blaarmeersen u HIP HOP Land vwaeslaan 20-21u KARATE Offerlaan u CAPOEIRA SH Hogeschool 20-21u RUGBY Blaarmeersen (12-14j) 19-21u(14-18j BASEBALL Gentbrugge u HIP HOP Land v Waeslaan 19-20u JUDO Bourgoyen u KARATE Offerlaan u TAEKWONDO EDUGO De Brug u CAPOEIRA SH Hogeschool 20-21u RUGBY Blaarmeersen (12-14j) 20-22u(14-18j) BASEBALL Gentbrugge 18-20u JUDO Bourgoyen

19 Als je veel sport met je SNS-pas wordt je beloond want : - hoe méér je sport hoe minder je eigenlijk betaalt per activiteit - als je op het einde van het schooljaar minstens 36 stempels hebt krijg je een waardevolle vakantiesportcheque waar mee je de maanden juli en augustus kan fitnessen, squashen, padellen, en nog veel meer. Als je SNS-pas vol is stuur je hem naar Nadine De Ridder, Goudenregenstraat 20, 9000 Gent. Je krijgt dan gratis een nieuwe zodat je weer verder kan. Check regelmatig facebook voor nieuws en aankondigingen!

20 CONTACT Nadine De Ridder Medewerker Brede school met sportaanbod Coördinator SNS Gentt

BESTE SNS-ER. Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier

BESTE SNS-ER. Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier 2017 2018 GENT BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de aangeboden SNS-activiteiten in jouw

Nadere informatie

MEETJESLAND ZELZATE WACHTEBEKE EVERGEM

MEETJESLAND ZELZATE WACHTEBEKE EVERGEM 2016 2017 MEETJESLAND ZELZATE WACHTEBEKE EVERGEM BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de

Nadere informatie

MEETJESLAND EEKLO MALDEGEM

MEETJESLAND EEKLO MALDEGEM 2016 2017 MEETJESLAND EEKLO MALDEGEM BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de aangeboden SNS-activiteiten

Nadere informatie

LEIESTREEK NAZARETH DE PINTE DEINZE

LEIESTREEK NAZARETH DE PINTE DEINZE 2016 2017 LEIESTREEK NAZARETH DE PINTE DEINZE BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de aangeboden

Nadere informatie

REGIO IZEGEM INGELMUNSTER IZEGEM MEULEBEKE

REGIO IZEGEM INGELMUNSTER IZEGEM MEULEBEKE 2016 2017 REGIO IZEGEM INGELMUNSTER IZEGEM MEULEBEKE BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over

Nadere informatie

REGIO TORHOUT KOEKELARE KORTEMARK LICHTERVELDE TORHOUT

REGIO TORHOUT KOEKELARE KORTEMARK LICHTERVELDE TORHOUT 2016 2017 REGIO TORHOUT KOEKELARE KORTEMARK LICHTERVELDE TORHOUT BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie

Nadere informatie

REGIO TORHOUT LICHTERVELDE KORTEMARK TORHOUT

REGIO TORHOUT LICHTERVELDE KORTEMARK TORHOUT 2018 2019 REGIO TORHOUT LICHTERVELDE KORTEMARK TORHOUT BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over

Nadere informatie

Publieke openingsuren

Publieke openingsuren 2015-2016 Publieke openingsuren 2015-2016 openingsuren zijn steeds vatbaar voor wijzigingen PUBLIEKE OPENINGSUREN SCHOOL PERIODE Is het zwembad voor publiek gesloten en zie je er toch licht of veel beweging?

Nadere informatie

Publieke openingsuren 2015-2016

Publieke openingsuren 2015-2016 2015-2016 Publieke openingsuren 2015-2016 openingsuren zijn steeds vatbaar voor wijzigingen PUBLIEKE OPENINGSUREN SCHOOL PERIODE Is het zwembad voor publiek gesloten en zie je er toch licht of veel beweging?

Nadere informatie

Prijs Sportsticker: 25. Goed voor een academiejaar lang sportplezier (combineren is toegestaan).

Prijs Sportsticker: 25. Goed voor een academiejaar lang sportplezier (combineren is toegestaan). ZUMBA inspired FORGET THE WORKOUT! THIS IS PURE FUN! Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness. Hierbij wordt Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen gecombineerd.

Nadere informatie

REGIO TORHOUT RUDDERVOORDE LICHTERVELDE KORTEMARK KOEKELARE TORHOUT

REGIO TORHOUT RUDDERVOORDE LICHTERVELDE KORTEMARK KOEKELARE TORHOUT 2017 2018 REGIO TORHOUT RUDDERVOORDE LICHTERVELDE KORTEMARK KOEKELARE TORHOUT BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind

Nadere informatie

Sportactiviteiten. voorjaar voor alle leeftijden

Sportactiviteiten. voorjaar voor alle leeftijden Sportactiviteiten voorjaar 2019 voor alle leeftijden -18 Kleutersport Omnisport -18 Laat jouw kleuter op een speelse manier kennismaken met allerlei sporten en spelen. De Wil je nieuwe sporten leren kennen?

Nadere informatie

IEPER HEUVELLAND LANGEMARK- POELKAPELLE POPERINGE ZONNEBEKE

IEPER HEUVELLAND LANGEMARK- POELKAPELLE POPERINGE ZONNEBEKE 2016 2017 IEPER HEUVELLAND LANGEMARK- POELKAPELLE POPERINGE ZONNEBEKE BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle

Nadere informatie

Info sns-pas. Onze school neemt deel aan het project SPORT NA SCHOOL.

Info sns-pas. Onze school neemt deel aan het project SPORT NA SCHOOL. 2014-2015 westerlo Info sns-pas Onze school neemt deel aan het project SPORT NA SCHOOL. Zo geven wij jullie de kans nieuwe sporten te leren kennen. Dankzij de medewerking van de sportdiensten Westerlo

Nadere informatie

ZOMERSPORT 2016. Zet deze zomer je sportiefste beentje voor en maak kennis met onze 10 favoriete zomersporten!

ZOMERSPORT 2016. Zet deze zomer je sportiefste beentje voor en maak kennis met onze 10 favoriete zomersporten! ZOMER SPORT 2016 1 ZOMERSPORT 2016 Zet deze zomer je sportiefste beentje voor en maak kennis met onze 10 favoriete zomersporten! Op het droge Krolf (12 +) p. 5 Groepslopen (12 +) p. 6 Hoogteparcours (+

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

ZOMERSPORT Zet deze zomer je sportiefste beentje voor en maak kennis met onze 10 favoriete zomersporten!

ZOMERSPORT Zet deze zomer je sportiefste beentje voor en maak kennis met onze 10 favoriete zomersporten! ZOMER SPORT 2017 1 ZOMERSPORT 2017 Zet deze zomer je sportiefste beentje voor en maak kennis met onze 10 favoriete zomersporten! Op het droge Groepslopen (12 +) 4 BMX (12 +) 7 Hoogteparcours (+ 1.40 m)

Nadere informatie

BESTE SNS-ER. Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier

BESTE SNS-ER. Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier 2016 2017 BRUSSEL BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de aangeboden SNS-activiteiten in

Nadere informatie

E A S Y F I T M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M E V E R Y D A Y 7/7. Op HEIRWEG STEKENE 03/

E A S Y F I T M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M E V E R Y D A Y 7/7. Op HEIRWEG STEKENE 03/ M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be HET HELE JAAR FIT? ZATERDAG 13 JANUARI 2018-10u00 - INFO over DLINE Meer info over: GEZOND

Nadere informatie

AANBOD HERFSTVAKANTIE VOOR +12-JARIGEN. Sportdienst Gent

AANBOD HERFSTVAKANTIE VOOR +12-JARIGEN. Sportdienst Gent AANBOD HERFSTVAKANTIE VOOR +12-JARIGEN Voor onderstaande activiteiten moet je vooraf inschrijven: Ketnet Game Event Wat 65 VIP-tickets voor het Ketnet Game Event (= gratis drankje en meet & greet met William

Nadere informatie

Voor álle activiteiten gelden de volgende afspraken:

Voor álle activiteiten gelden de volgende afspraken: Sportdag 5 de jaar op 07/02/2018 Voor álle activiteiten gelden de volgende afspraken: 1. Activiteiten op school: Je meldt je tijdig (voor 8u25) aan bij de begeleidende leerkracht en je zegt je klas en

Nadere informatie

Sportactiviteiten. najaar voor alle leeftijden

Sportactiviteiten. najaar voor alle leeftijden Sportactiviteiten najaar 2019 voor alle leeftijden -18 Kleutersport Omnisport -18 Laat jouw kleuter op een speelse manier kennismaken met allerlei sporten en spelen. De Wil je nieuwe sporten leren kennen?

Nadere informatie

Regio Tielt Dentergem, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede Wingene Tielt

Regio Tielt Dentergem, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede Wingene Tielt 2017 2018 Regio Tielt Dentergem, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Ruiselede Wingene Tielt BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze

Nadere informatie

2015-2016 REGIO TIELT

2015-2016 REGIO TIELT 2015-2016 REGIO TIELT SNS SPORT NA SCHOOL Ben je op zoek naar de sport die best bij jou past? Geef je de voorkeur aan recreatief sporten? Houd je van veel afwisseling bij het bewegen? Dan is Sport Na School

Nadere informatie

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7 N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 8 NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be WIST JE DAT we

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten N I E U W S B R I E F M A A R T 2 0 1 8 M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB Van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs WEEK VAN DE

Nadere informatie

januari - augustus wekelijkse activiteiten en lessenreeksen Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum De Stille Meers

januari - augustus wekelijkse activiteiten en lessenreeksen Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum De Stille Meers 208 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen januari - augustus Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/nl/vrije-tijd/sport/sportmiddelkerke Sport@Middelkerke geeft een overzicht

Nadere informatie

WENS JE MEER UITLEG, WEND JE DAN TOT SMARTSCHOOL OF JE LO LEERKRACHT!

WENS JE MEER UITLEG, WEND JE DAN TOT SMARTSCHOOL OF JE LO LEERKRACHT! 1. Zaalvoetbal Sportaccommodatie: Sporthal HHH Sportkledij en (zaal-)sportschoenen, flesje water, eventueel douchegerief. Je kan individueel deelnemen aan de competitie. Dan word je door de leerkrachten

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2017 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen januari-december Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle

Nadere informatie

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht O NS AANBOD OUDER-PEUTERGYM KLEUTERGYM KLEUTERDANS DANCE KIDS RECREAGYM AIRTRACK GROEPSACRO FATBURNING STEP ACRO- recreawedstrijd

Nadere informatie

DANS KIDS FIT ADULTS FUSION ADULTS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M.

DANS KIDS FIT ADULTS FUSION ADULTS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 DANS KIDS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 FIT ADULTS GRATIS PROEFLESSEN VAN 4 T.E.M. 10 SEPTEMBER 2017 FUSION ADULTS GRATIS PROEFLESSEN

Nadere informatie

Lessenreeksen. januari augustus. zie pagina 9-10 - 11. Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.

Lessenreeksen. januari augustus. zie pagina 9-10 - 11. Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke. januari augustus 014 Lessenreeksen zie pagina 9-10 - 11 v.u. Pierre Ryckewaert, wnd. secretaris promo 8484 Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart elke

Nadere informatie

Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel

Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel Sportdienst Brakel Jagersstraat 64 A - 9660 Brakel Tel: 055/42 31 98 E-mail: sportdienst@brakel.be Sportfunctionaris Wim De Wael (wim.dewael@brakel.be) Sportpromotor

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Gemeentelijke sportdienst Kaaiplein 32 9220 Hamme Sportdienst@hamme.be 052/47.63.74 www.weekvandesportclub.be

Gemeentelijke sportdienst Kaaiplein 32 9220 Hamme Sportdienst@hamme.be 052/47.63.74 www.weekvandesportclub.be VAN 13 T/M 21 SEPTEMBER 2014 Een organisatie van Bloso ism - De gemeentelijke sportdienst - De gemeentelijke sportraad - De Hamse sportclubs Gemeentelijke sportdienst Kaaiplein 32 9220 Hamme Sportdienst@hamme.be

Nadere informatie

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart 2013 Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart de beurtenkaart geldig blijft tot deze opgebruikt is. elke deelnemer verzekerd is tegen lichamelijke ongevallen.

Nadere informatie

Zomersport Activiteiten voor jongeren 1 en volwassenen

Zomersport Activiteiten voor jongeren 1 en volwassenen Zomersport 2019 Activiteiten voor jongeren 1 en volwassenen WELKE ZOMERSPORT DOE JIJ HET LIEFST? PROEF VAN EEN WAAIER AAN UITDAGENDE ACTIVITEITEN OP HET DROGE EN IN HET SOP EN WIE WEET ONTDEK JE WEL JE

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

Zomersport Activiteiten voor jongeren en volwassenen

Zomersport Activiteiten voor jongeren en volwassenen V.u.: Mieke Hullebroeck - stadssecretaris - stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent - 2018-18_00604 SPORTDIENST GENT 09 266 80 00 sportdienst@stad.gent Huis van de Sport Zuiderlaan 13 9000 Gent Op de hoogte

Nadere informatie

www.sportnaschool.be

www.sportnaschool.be TORHOUT > 2 www.sportnaschool.be SNS - SPORT NA SCHOOL Ben je op zoek naar de sport die best bij jou past? Geef je de voorkeur aan recreatief sporten? Houd je van veel afwisseling bij het bewegen? Dan

Nadere informatie

Maand van de Oudenaardse sportclub September 2019

Maand van de Oudenaardse sportclub September 2019 Maand van de Oudenaardse sportclub September 2019 Ontdek gratis wat er leeft in de Oudenaardse sportclubs! En wie weet vind jij ook een sportclub die bij jou past! Maand van de sportclub September 2019

Nadere informatie

Sportvakanties 2015. Krokus Pasen Zomer Herfst. informeer ernaar via sportdienst@schoten.be

Sportvakanties 2015. Krokus Pasen Zomer Herfst. informeer ernaar via sportdienst@schoten.be Verbertstraat 3-2900 Schoten Ondernemingsnummer 0477.687.386 Sportvakanties 2015 Krokus Pasen Zomer Herfst informeer ernaar via sportdienst@schoten.be Zwemmen-omnisport 4-5 en 6-8 jaar De zwemgroepen zwemmen

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 208 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen September - December Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

Help! Waar? Hoe laat? Wat nodig? Specifieke info per activiteit

Help! Waar? Hoe laat? Wat nodig? Specifieke info per activiteit 1. Help! Waar? Hoe laat? Wat nodig? Specifieke info per activiteit Zaalvoetbal Sportaccommodatie: Sporthal HHH Sportkledij en (zaal-)sportschoenen, flesje water of drinkbus, eventueel douchegerief. Je

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

WENS JE MEER UITLEG, WEND JE DAN TOT SMARTSCHOOL OF JE LO LEERKRACHT!

WENS JE MEER UITLEG, WEND JE DAN TOT SMARTSCHOOL OF JE LO LEERKRACHT! 1. Zaalvoetbal Sportaccommodatie: Sporthal HHH Sportkledij en (zaal-)sportschoenen, flesje water, eventueel douchegerief. Je kan individueel deelnemen aan de competitie. Dan word je door de leerkrachten

Nadere informatie

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar . MISH MASH Zomer 2019 1 juli 9 aug. 12-15 jaar Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Dagelijkse activiteiten... 3 Overzicht activiteiten... 4 Uitstappen op woensdag... 7 Uitstappen op vrijdag... 10 Inschrijven...

Nadere informatie

REGIO WESTKUST DE PANNE KOKSIJDE NIEUWPOORT OOSTDUINKERKE VEURNE

REGIO WESTKUST DE PANNE KOKSIJDE NIEUWPOORT OOSTDUINKERKE VEURNE 2016 2017 REGIO WESTKUST DE PANNE KOKSIJDE NIEUWPOORT OOSTDUINKERKE VEURNE BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je

Nadere informatie

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus Gr. 1 en 2 7-9 Muziek spelenderwijs We gaan zingen en maken veel plezier met instrumenten en met elkaar. Donderdag 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 16.00 16.30 uur Kosten: 7,50 per persoon per cursus Locatie:

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

Help! Waar? Hoe laat? Wat nodig? Specifieke info per activiteit

Help! Waar? Hoe laat? Wat nodig? Specifieke info per activiteit 1. Help! Waar? Hoe laat? Wat nodig? Specifieke info per activiteit Zaalvoetbal Sportaccommodatie: Sporthal HHH Sportkledij en (zaal-)sportschoenen, flesje water, eventueel douchegerief. Je kan individueel

Nadere informatie

2015-2016 REGIO DIKSMUIDE HOUTHULST

2015-2016 REGIO DIKSMUIDE HOUTHULST 2015-2016 REGIO DIKSMUIDE HOUTHULST SNS SPORT NA SCHOOL Ben je op zoek naar de sport die best bij jou past? Geef je de voorkeur aan recreatief sporten? Hou je van veel afwisseling bij het bewegen? Dan

Nadere informatie

Groenewald sport met passie voor bewegen!

Groenewald sport met passie voor bewegen! Sport Clinic dagen 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen Maandag 16 december 2013 en Dinsdag 17 december 2013 Voor alle 2 e en 3 e jaars leerlingen van Groenewald is er ook dit jaar op: maandag 16

Nadere informatie

STUDENTENSPORT LIMBURG Sportaanbod voor de studenten van KHLim, UHasselt & Hogeschool PXL

STUDENTENSPORT LIMBURG Sportaanbod voor de studenten van KHLim, UHasselt & Hogeschool PXL STUDENTENSPORT LIMBURG Sportaanbod voor de studenten van KHLim, UHasselt & Hogeschool PXL Academiejaar 2013-2014 - 2 de semester: februari mei www.studentensportlimburg.be www.facebook.com/studentensport.limburg

Nadere informatie

Beringen Heusden-Zolder Leopoldsburg

Beringen Heusden-Zolder Leopoldsburg 2016-2017 Beringen Heusden-Zolder Leopoldsburg BESTE SNS-ER Welkom bij SNS. Wij hopen dat je naar hartenlust zal sporten. Veel sportplezier INLEIDING In deze brochure vind je alle informatie over de aangeboden

Nadere informatie

Beste leerlingen, De sportdag is onder schooltijd en uiteraard gratis.

Beste leerlingen, De sportdag is onder schooltijd en uiteraard gratis. 2 Beste leerlingen, Op dinsdag 24 april vindt de Dag van de Sport plaats voor alle leerlingen uit de eerste en tweede klas van het Cals College Nieuwegein, Anna van Rijn College, locatie Albatros en de

Nadere informatie

Herfst SPORTKAMPEN INSCHRIJVEN. Gentenaars vanaf woensdag 11 september 2019 om 9 uur Niet-Gentenaars vanaf donderdag 12 september 2019 om 9 uur

Herfst SPORTKAMPEN INSCHRIJVEN. Gentenaars vanaf woensdag 11 september 2019 om 9 uur Niet-Gentenaars vanaf donderdag 12 september 2019 om 9 uur 2019 INSCHRIJVEN Gentenaars vanaf woensdag 11 september 2019 om 9 uur Niet-Gentenaars vanaf donderdag 12 september 2019 om 9 uur 2019 Amuseer je rot in de herfstvakantie Meer dan 500 kinderen trekken deze

Nadere informatie

Informatie per activiteit

Informatie per activiteit Sportdag 5 de jaar op 01/02/2017 Informatie per activiteit 1. Zaalvoetbal Sportaccommodatie: Sporthal HHH Sportkledij en (zaal-)sportschoenen, flesje water, eventueel douchegerief. Je kan individueel deelnemen

Nadere informatie

Enk sport. Vrijblijvend SPORT NAAR KEUZE! LAGE PRIJZEN & VRIJBLIJVEND. WERK AAN TECHNIEK CONDITIE KRACHT GRATIS PROEFLES. MELD JE NU AAN!

Enk sport. Vrijblijvend SPORT NAAR KEUZE! LAGE PRIJZEN & VRIJBLIJVEND. WERK AAN TECHNIEK CONDITIE KRACHT GRATIS PROEFLES. MELD JE NU AAN! Enk sport sport jij mee in? Vrijblijvend SPORT NAAR KEUZE! LAGE PRIJZEN & VRIJBLIJVEND. WERK AAN TECHNIEK CONDITIE KRACHT GRATIS PROEFLES. MELD JE NU AAN! Gestopt bij je vereniging of doe je al jaren niet

Nadere informatie

GEMEENTE MOERBEKE PRESENTEERT:

GEMEENTE MOERBEKE PRESENTEERT: GEMEENTE MOERBEKE PRESENTEERT: SPORTRAAD MOERBEKE Lindenplaats 7 9180 Moerbeke TEL: 09/326.93.86 E-mail: sport@moerbeke.be 12 1 VC SPECTRUM Volleybal voor jong en oud! Jongens en meisjes, zowel initiatie

Nadere informatie

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert

Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert 2013-2014 Recreantenbrochure Ontdek badminton bij Rita Serveert www.rita-serveert.be 1. Doelstelling Rita Serveert is zowel een recreatieve als competitieve badmintonclub met voor ieder uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

KROKUS PASEN. beerse. sportvakantie INSCHRIJVEN VANAF donderdag 24 januari om 17 uur NIEUW!! SPORT- EN SPELDAGEN GEBOORTE- JAAR 2014

KROKUS PASEN. beerse. sportvakantie INSCHRIJVEN VANAF donderdag 24 januari om 17 uur NIEUW!! SPORT- EN SPELDAGEN GEBOORTE- JAAR 2014 beerse sportvakantie 2019 KROKUS PASEN NIEUW!! SPORT- EN SPELDAGEN GEBOORTE- JAAR 2014 inschrijven via WEBSHOP MOGELIJK INSCHRIJVEN VANAF donderdag 24 januari om 17 uur buitendorpse deelnemers vanaf donderdag

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst Hamme 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs Inhoud

Nadere informatie

1030 schaarbeek. Freesiadreef 7. vgcsportaanbod. sportzaal e. hiel. seizoen 14-15

1030 schaarbeek. Freesiadreef 7. vgcsportaanbod. sportzaal e. hiel. seizoen 14-15 Freesiadreef 7 1030 schaarbeek vgcsportaanbod sportzaal e. hiel seizoen 14-15 inhoudsopgave 5 11 14 17 18 jeugd volwassenen 50+ en personen met een beperking sportclubs in sportzaal e. hiel info en inschrijvingen

Nadere informatie

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer...

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer... M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor mei 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een pakket winnen?

Nadere informatie

De laatste nieuwsbrief kun je ook steeds terugvinden op onze website, onderaan deze pagina:

De laatste nieuwsbrief kun je ook steeds terugvinden op onze website, onderaan deze pagina: Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.rocks Beste jeugdklimmers, ouders en klimfanaten! We staan te popelen om opnieuw

Nadere informatie

Informatie per activiteit

Informatie per activiteit Sportdag 6 de jaars op 19/09/2018 Informatie per activiteit 1. Zaalvoetbal Sportaccommodatie: Sporthal UCLL Sportkledij en (zaal-)sportschoenen, flesje water, eventueel douchegerief. Je kan individueel

Nadere informatie

STAD BRUGGE SNS INTRO NIEUW! KLIMMEN - FRISBEE - AIKIDO - TAEKWONDO - FITNESS BLOSO - YONIS UITBREIDING GROEPSLESSEN www.sportnaschool.be INLEIDING Ben je op zoek naar de sport die bij jou past? Gewoon

Nadere informatie

VOORWOORD. Schepen van sport Richard Bastanie

VOORWOORD. Schepen van sport Richard Bastanie INFOFOLDER VOORWOORD Op 7 september 2013 schrijven we in Zandhoven geschiedenis want na jaren van overleg, samenwerken en opbouwen konden we, met de nodige fierheid, ons gemeentelijk sportcomplex officieel

Nadere informatie

de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER in the spotlights:

de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER in the spotlights: E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor juni 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER

Nadere informatie

for Life PRAKTISCHE INFO per event

for Life PRAKTISCHE INFO per event for Life PRAKTISCHE INFO per event #WAT JUMP FOR LIFE #WANNEER zaterdag 16 december start om 14u, 15u en 16u #WAAR Rechter zaal Biover Gent, Zuiderlaan 20, 9000 Gent (Blaarmeersen) Kom op tijd, de lessen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F O K T O B E R

N I E U W S B R I E F O K T O B E R E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M N I E U W S B R I E F O K T O B E R 2 0 1 7 Nieuw krachttoestel (legpress) wordt geleverd Workshop YOGAFLOW Info over de warmste week

Nadere informatie

KLEUTERKRIEBELS Zomer

KLEUTERKRIEBELS Zomer KLEUTERKRIEBELS Zomer Van maandag 1 juli tem donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport en spel Onder het thema Reis rond de wereld in 5 dagen Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be

Nadere informatie

vzw sport plus organiseert sport OVErdag VOOr VOLWassEnEn korting voor 55-plussers van Brasschaat

vzw sport plus organiseert sport OVErdag VOOr VOLWassEnEn korting voor 55-plussers van Brasschaat vzw sport plus organiseert sport OVErdag VOOr VOLWassEnEn korting voor 55-plussers van Brasschaat inschrijven vanaf 10 december: enkel online online inschrijven met begeleiding elke voormiddag op de sportdienst

Nadere informatie

Dienstregeling stadsdiensten Allerheiligen, Allerzielen en Wapenstilstand 2016

Dienstregeling stadsdiensten Allerheiligen, Allerzielen en Wapenstilstand 2016 Dienstregeling stadsdiensten Allerheiligen, Allerzielen en Wapenstilstand 2016 De meeste stadsdiensten zijn gesloten op maandag 31 oktober, dinsdag 1 november (Allerheiligen), woensdag 2 (Allerzielen)

Nadere informatie

Optreden om 16u in. Topsporthal Vlaanderen

Optreden om 16u in. Topsporthal Vlaanderen 13 Zondag van mei 2012 12u tot 18u Gent: Topsporthal Vlaanderen, Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx, Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen info en tickets: individuelen p2, gezinnen p5 vooraf inschrijven

Nadere informatie

Noord-Limburg Hamont-Achel Neerpelt Overpelt Lommel

Noord-Limburg Hamont-Achel Neerpelt Overpelt Lommel 2015-2016 Noord-Limburg Hamont-Achel Neerpelt Overpelt Lommel SNS SPORT NA SCHOOL Ben je op zoek naar de sport die het best bij jou past? Geef je de voorkeur aan recreatief sporten? Houd je van veel afwisseling

Nadere informatie

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer OOH Beweegt Programma 2018/2019 Een fitte werknemer is een blije werknemer VOORAF Binnen OOH vinden we het belangrijk dat de mensen die op onze scholen werken vitaal zijn. Vitaliteit bevat vele aspecten:

Nadere informatie

Z O M E R A C T I E. JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS

Z O M E R A C T I E. JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Z O M E R A C T I E JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS B I G N E W S! HEIRWEG

Nadere informatie

Bewegen... gewoon doen!

Bewegen... gewoon doen! Openingstijden Prijslijst 2019/2020 Maandag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Dinsdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Woensdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Donderdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Vrijdag 8.00-12.00

Nadere informatie

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN vzw sport plus organiseert SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN korting voor 55-plussers van Brasschaat inschrijven vanaf 21 augustus: enkel online online inschrijven met begeleiding elke voormiddag op de sportdienst

Nadere informatie

vzw sport plus organiseert sport OVErdag VOOr VOLWassEnEn korting voor 55-plussers van Brasschaat

vzw sport plus organiseert sport OVErdag VOOr VOLWassEnEn korting voor 55-plussers van Brasschaat vzw sport plus organiseert sport OVErdag VOOr VOLWassEnEn korting voor 55-plussers van Brasschaat inschrijven vanaf 4 december: enkel online online inschrijven met begeleiding elke voormiddag op de sportdienst

Nadere informatie

Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. 9 Voor wie: 18 jaar Wanneer: 29/10/2017 van 14:30 tot 16:30.

Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. Afrikaanse dans. 9 Voor wie: 18 jaar Wanneer: 29/10/2017 van 14:30 tot 16:30. http://www.brusselbazaar.be/ Afrikaanse dans Op het opzwepende ritme van live percussie leer je in deze cursus de bewegingen van de Afrikaanse dans. Deze stage wordt begeleid door percussionisten met ritmes

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

schooljaar 2010-2011 sporten in je buurt Aalbeke, Bellegem, Rollegem » Wat kan ik allemaal doen?» Waar kan ik sporten?

schooljaar 2010-2011 sporten in je buurt Aalbeke, Bellegem, Rollegem » Wat kan ik allemaal doen?» Waar kan ik sporten? schooljaar 2010-2011 sporten in je buurt Aalbeke, Bellegem, Rollegem» Wat kan ik allemaal doen?» Waar kan ik sporten? Inhoud Sporten bij Sportplus Sporten bij Sportplus Rolle Bolle voor kleuters met sportplus

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F D E C E M B E R

N I E U W S B R I E F D E C E M B E R M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M N I E U W S B R I E F D E C E M B E R 2 0 1 7 Op maandag 25 december en op maandag 01 januari kan je met een EXTRAFITCARD trainen van 09u00 tot 17u00! Op zondagen 24/12

Nadere informatie

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN

SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN vzw sport plus organiseert SPORT OVERDAG VOOR VOLWASSENEN inschrijven vanaf 26 augustus: enkel online korting voor 55-plussers van Brasschaat vanaf 2 september: online, telefonisch of sportdienst september

Nadere informatie

Kies je sport! periode 2. De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon

Kies je sport! periode 2. De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon Kies je sport! periode 2 De Baanbreker / De Spoorzoeker / De Kameleon Hallo, SCOOL is de schoolsportclub van de Dr. Willem Dreesschool, Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Prins Willem Alexanderschool, De Kameleon,

Nadere informatie

DEPARTEMENT CULTUUR EN SPORT SPORTDIENST - RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR DEELNAME AAN SPORTACTIVITEITEN

DEPARTEMENT CULTUUR EN SPORT SPORTDIENST - RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR DEELNAME AAN SPORTACTIVITEITEN gh DEPARTEMENT CULTUUR EN SPORT SPORTDIENST - RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR DEELNAME AAN SPORTACTIVITEITEN Goedgekeurd door de gemeenteraad op 18 december 2013 Gewijzigd door de gemeenteraad op 23 juni 2014

Nadere informatie

40 Voor wie: jaar Wanneer: 6/10/ /5/2017 op Donderdag van 20:00 tot 21:00

40 Voor wie: jaar Wanneer: 6/10/ /5/2017 op Donderdag van 20:00 tot 21:00 Je zocht op: Zoekterm: Type: Lessenreeksen Voor wie: Volwassenen G-omnisport Omnisport voor jongeren met een verstandelijke en/of fysieke beperking of autismespectrumstoornis die graag meer willen bewegen,

Nadere informatie

Sporten voor personen met een handicap

Sporten voor personen met een handicap sportvorm!ng Studiedag Sporten voor personen met een handicap donderdag 30 november 2017 Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos Bredabaan 31 2930 Brasschaat Stel zelf je programma samen. Kies twee activiteiten

Nadere informatie

Voor álle activiteiten gelden de volgende afspraken:

Voor álle activiteiten gelden de volgende afspraken: Sportdag 5 de jaar op 06/02/2019 Voor álle activiteiten gelden de volgende afspraken: 1. Activiteiten op school: Je meldt je tijdig (voor 8u25) aan bij de begeleidende leerkracht en je zegt je klas en

Nadere informatie

Spinning LESSENREEKS

Spinning LESSENREEKS LESSENREEKS 1-2014 REEKS 1 10-lessenreeksen wekelijks op maandag/woensdag van 19u45-20u45 (beginners) of van 20u45-21u45 (gevorderden) Reeks 1: 17/19 februari 2014 tot 12/14 mei 2014 Een stevige workout

Nadere informatie

met sportaanbod Maken sport en cultuur scholen kansrijker? Nadine De Ridder - Eric Swinnen Brede school met sportaanbod - Vlaanderen

met sportaanbod Maken sport en cultuur scholen kansrijker? Nadine De Ridder - Eric Swinnen Brede school met sportaanbod - Vlaanderen met sportaanbod Maken sport en cultuur scholen kansrijker? Nadine De Ridder - Eric Swinnen Brede school met sportaanbod - Vlaanderen met sportaanbod Visie: Brede school met sportaanbod wil -binnen het

Nadere informatie

Sportkampen KROKUS 2015

Sportkampen KROKUS 2015 Sportkampen KROKUS 2015 Inschrijven sportkampen KROKUS 2015 maandag 16 t/m vrijdag 20 februari Het krokusprogramma zit boordevol verrassende sporten. We duiken in het zwembad, we roetsjen en glijden op

Nadere informatie