Welkom bij NHC de IJSSEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij NHC de IJSSEL"

Transcriptie

1 Welkom bij NHC de IJSSEL Het ABC van HC de IJssel bedoeld om jullie wegwijs te maken binnen de verenging. E.e.a. staat uiteraard op onze site maar de ervaring leert dat een boekje bijdraagt aan een beter begrip hoe onze vereniging reilt en zeilt. Hockey voor iedereen Wanneer je lid wordt van onze vereniging is de onderstaande teamindeling betreft leeftijdscategorieën van kracht: Jongste Jeugd (jongens en meisjes) Funckey Hockey Puppies 6-7 jaar F-jeugd 7 8 jaar 4-5 jaar alleen training spel-activeiten en drietal hockey E-jeugd 8-10 jaar onderverdeeld 1e jaars E -zestal en in de winter midwinterbuiten hockey 2e jaars E -achttal en in de winter ook zaalhockey Jeugd (jongens en meisjes) D-jeugd jaar onderverdeeld 1e jaars D- elftal veld en zaalhockey 2e jaars D-elftal veld en zaalhockey C-jeugd B-jeugd A-jeugd jaar jaar jaar

2 Senioren Trimleden G-hockey dames en heren dames en heren (op donderdagavond) G-hockey staat voor hockeyers met een verstandelijke beperking. De competitie van de jeugd is op zaterdag. In de ochtend speelt de F-,E- en D-jeugd in de middag spelen de team uit de C-, B- en A-jeugd (let op: op iedere hockeyclub is tegenwoordig de zaterdag de drukste dag, de richtlijnen voor de aanvangstijden kunnen dus afwijken). De senioren spelen op zondag. Het boekje is nog niet helemaal compleet, mochten jullie na lezing suggesties, aanvullingen en/of opmerkingen hebben dan zijn die van harte welkom, stuur even een mailtje naar Martine Schut zodat we kunnen zorgen dat het boekje compleet wordt.

3 ABC - boekje HC de IJssel A Adres AED Afgelaste wedstrijden en trainingen Accommodatie (clubhuis) Arbitrage A-jeugd Iersestraat 3, Sportpark Dorrestein 2912 TL Nieuwerkerk a/d IJssel telefoon Hangt in de hal van het clubhuis achter de gastouderbalie. Via de site van de IJssel en/of door de coach, kijk bij twijfel altijd eerst op de site voor vertrek. accommodatie@hcdeijsel.nl beheer van het clubhuis, uitgifte van sleutels voor toegangshek en clubhuis (borg 50, euro per sleutel). arbitrage@hcdeijssel.nl voor alle vragen omtrent scheidsrechters. Leeftijd jaar. Spelen op zaterdag competitie in elftallen. Aanspreekpunt is breedtesport@hcdeijssel.nl B Betaling contributie Breedtesport Boetes Barcommissie Bitje (mondbeschermer) Automatische incasso (kan in 2 termijnen) of acceptgiro. breedtesport@hcdeijssel.nl hieronder vallen alle teams m.u.v. de 1e teams in de jeugd en senioren. Bij niet tijdig inleveren of verkeerd in vullen van wedstrijdformulier en bij het krijgen van kaart tijdens wedstrijd, kan een boete worden opgelegd. bar@hcdeijssel.nl beheer en bezetting van de bar in het clubhuis. Dragen van een bitje tijdens trainingen en wedstrijden is verplicht. Te koop bij sportzaken.

4 C Contributie Commissies Cursussen C-jeugd Coach Kijk voor de actuele contributie op de site onder het kopje lid worden. Alle commissies zijn te vinden op de site onder het kopje organisatie. Kijk voor actuele informatie over cursussen op de site. Leeftijd jaar Spelen op zaterdag competitie in elftallen. Aanspreekpunt is Aanspreekpunt voor het team, de trainers, de vereniging en de tegenstander. Zorgt voor de opstelling en geeft tijdens de wedstrijd aanwijzingen aan het team. D D-jeugd Digitaal wedstrijdformulier Leeftijd jaar. Spelen competitie op zaterdag in elftallen. Aanspreekpunt is breedtesport@hcdeijssel.nl Digitaal formulier (via en/of mobiele telefoon) coach of/ manager krijgt een inlogcode en iedere week het digitale formulier toegezonden met uitleg hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

5 E EHBO-doos adressen Bij de gastouderbalie in de hal van het clubhuis. Kijk op de site onder De Club kopje organisatie. U ontvangt regelmatig belangrijke informatie van de club via de mail. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van het mailadres in LISA. Als uw adres wijzigt, verzoeken wij u dit in LISA zelf aan te passen (zie verder bij LISA). F F-jeugd Leeftijd 6-7 jaar Competitie: 3-tal hockey en in loop van seizoen 6-tal. Aanspreekpunt is jongstejeugd@hcdeijssel.nl G Gastouder Gastouderbalie G-hockey Om Jongste Jeugd en Jeugd wedstrijden te kunnen spelen zijn er per team 3 gastouders per seizoen nodig. De gastouder ontvangt de tegenpartij en de spelleiders/scheidsrechters. De gastouder kan zichzelf via de website inplannen. Op de site is nog meer informatie te vinden. In de hal van clubhuis. Contactpersoon is Charlotte van Kranenburg, kijk op site onder kopje G-hockey. G-teams hebben een eigen competitie en trainen op zaterdag.

6 H Huishoudelijk reglement Op de site onder kopje de club. I ICT Informatiebrochure Jongste Jeugd IJs ICT@hcdeijssel.nl Beheer LISA en website, verstrekken van de inlogcodes Specifieke informatie voor de Jongste Jeugd op te vragen bij de jongstejeugd@hcdeijssel.nl Onder de gastouderbalie in de hal staat een koelkast met ijs voor eventuele blessures. J Jeugd Jongste jeugd D-elftallen tot en met A-elftallen, spelen op zaterdag. Funkey hockey tot en met 2e jaars E, spelen op zaterdag. K KNHB Koninklijke Nederlands Hockey Bond op de site allerlei informatie m.b.t. spelregels, standen enz.

7 L Lid worden LISA Lockers Limonade Ledenadministratie LARS Letsel Op site onder Club kopje Lid worden, vindt u een inschrijfformulier. Ledensysteem van HC de IJssel, bent u lid dan krijgt u inloggegevens waarmee u kunt inloggen in het ledensysteem (op de homepage van de website). U vindt hier teaminformatie en kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen zoals bijv. een adreswijziging e.d. Voor het opbergen van keeperspullen en trainingsmateriaal er is 1 container op het terrein met lockers, overige lockers in het clubhuis achterin links. Voor de jongste jeugd teams en de jeugdteams kan er na de wedstrijd bij de bar limonade worden afgehaald. Gebruikelijk is het om met het team en de tegenstanders na de wedstrijd gezamenlijk wat te drinken. ledenadmin@hcdeijssel.nl beheer ledenadministratie, aanmelden en opzeggen lidmaatschap. Zie scheidsrechters Zie verzekering M Materiaal materiaal@hcdeijssel.nl beheer en uitgifte van keepers- en trainingsmaterialen. N

8 O Opzeggen lidmaatschap Oefenwedstrijden Schriftelijk voor 1 juni voor afloop van het desbetreffende seizoen bij de ledenadministratie. Aanvragen voor het spelen van oefenwedstrijden op ons terrein, per mail aan de wedstrijdsecretaris, kijk voor de e- mailadressen op de site onder kopje organisatie. P Proeftraining Er kan 3 keer worden proefgetraind alvorens lid te worden, men dient zich wel van te voren aan te melden per mail bij de ledenadministratie. Postadres club Postbus AC Nieuwerkerk aan den IJssel Q R

9 S Spelleiders Seizoen Scheidsrechters Sponsoring Spelregels Senioren Schade Sproeiwater velden Sleutel clubhuis Benaming voor de scheidsrechter bij de Jongste Jeugdwedstrijden. De oudere jeugdleden (vanaf de C-jeugd) worden ingezet als spelleiders. Augustus/september tot half juni volgend jaar. Voor het inplannen van de scheidsrechters. Ieder lid vanaf 15 jaar wordt geacht zijn/haar scheidsrechterskaart te halen en wedstrijden te fluiten. Men kan zichzelf inplannen voor het fluiten van wedstrijden via LARS met de inlogcode. Niet zelf inplannen dan wordt men ingedeeld. Op de site onder Sponsoring, vindt u de mogelijkheden en voorwaarden. Op de site onder De Club, kopje scheidsrechters staan alle spelregels alsmede de laatste wijzigingen in spelregels. Damens en heren, spelen op zondag. Zie verzekering Wordt gezuiverd voordat het over de velden gesproeid wordt. Zie accommodatie.

10 T Tenue Toegangscode LISA Topsportcommissie Toernooien Trimhockey Trainingsschema Tuchtreglement Blauw rok/broek, een oranje IJssel-shirt en bijpassende kousen (blauw/oranje) te verkrijgen bij Groen Sport in winkelcentrum de Reigerhof, Nieuwerkerk a/d IJssel. Zodra u bent ingeschreven als lid van de vereniging, ontvangt u een inlogcode (zie verder bij LISA). Hieronder vallen alle 1e Jeugd- en 1e Senioren teams. Toernooien worden op de site gepubliceerd, teams moeten zich wel zelf aanmelden voor een toernooi. Kosten voor een toernooi dienen door het team zelf betaald te worden. Op donderdagavond is er trimhockey voor dames en heren (aparte groepen). Aanmelden via de ledenadministratie. Op de site onder kopjes Jongste Jeugd, Jeugd en Senioren staat het trainingsschema. Op de site onder kopje de Club staat het tuchtreglement. U Uitwedstrijden Op de site staan de starttijden voor de wedstrijden. De coach van elk team spreekt af hoe laat je voor een wedstrijd aanwezig moet zijn.

11 V Velden 2 semi-water velden en 1 zandveld, 1 keeperstrainingsveld Vrijwilligers Vacatures Verlichting velden Verzekering Alle commissie- en bestuursleden zijn vrijwilligers die veel tijd en energie in de club steken, kijk daarom regelmatig op de site (onder kopje organisatie) of u zelf iets voor de club kunt betekenen. Via secretaris@hcdeijssel.nl kunt u zich altijd melden als u iets wilt doen voor de club. Kijk op de site onder kopje Organisatie en op het scherm in het clubhuis voor alle recente vacatures. Collectieve ongevallen verzekering via de KNHB voor leden van hockeyclubs voor medische en/of tandheelkundige kosten die niet worden vergoed door de eigen ziektekostenverzekering. Kijk voor meer informatie op de site van de KNHB. W Wedstrijden Wedstrijdsecretariaat website wedstrijdschema Competitie wordt ingedeeld door de KNHB in diverse sterktes. Zie verder bij wedstrijdschema. Club. Jongste Jeugd en Jeugd wedstrijden worden ingedeeld door wedstrijdsec1@hcdeijssel.nl. de seniorenwedstrijden door... Alles wat u moet weten omtrent belangrijke data, activiteiten, wedstrijd- en trainingsschema enz. op Op de site onder kopjes Jongste Jeugd, Jeugd en Senioren staan bij wedstrijdschema de ingeplande wedstrijden evenals soort veld, uit of thuis spelen en de route naar uitwedstrijden en de scheidsrechters voor de thuiswedstrijden.

12 X Y Z Zaalhockey Wordt in de winterstop gespeeld vanaf de 2e jaars E tot en met de senioren. Zaalhockeycontributie is niet inbegrepen in de gewone contributie hiervoor krijgt men een aparte rekening.

Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer,

Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer, Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer, In deze informatiebrochure vindt u allerlei wetenswaardigheden over het hockeyen als (Jongste)- Jeugdlid bij MHC Boxmeer. Heeft u een vraag, dan is deze brochure

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR COACHES

INFORMATIE VOOR COACHES INFORMATIE VOOR COACHES JONGSTE JEUGD SEIZOEN 2012-2013 Inhoud 1. Speeldagenrooster Jongste Jeugd 2012-2013 pag. 2 2. Het wedstrijdprogramma pag. 2 3. Rijrooster pag. 3 4. Barrooster pag. 3 5. Digitaal

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel

Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel Versie 1.0 13 juni 2016 Inhoudsopgave 1. Richtlijnen Arbitrage NHC de IJssel...3 1.1. Behoefte aan scheidsrechters!...3 1.2. Hoe is de arbitrage geregeld bij NHC de

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden

Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden Uw kind is net lid geworden of wordt misschien lid van Mixed Hockey Club Leeuwarden. Kinderen in de leeftijd tot en met 10 jaar vallen onder de jongste jeugd.

Nadere informatie

Lid worden Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier, te vinden op de homepage van de site onder de blauwe knop Lid worden.

Lid worden Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier, te vinden op de homepage van de site onder de blauwe knop Lid worden. Algemeen Ik ben mijn inloggegevens voor Lisa kwijt, hoe kan ik dit aanvragen? Stuur een mail naar ledenadministratie@schc.nl, dan ontvang je je lidnummer en wachtwoord. Is er een AED (defibrillator) beschikbaar?

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Arbitragebeleid MHC Made 2014

Arbitragebeleid MHC Made 2014 Arbitragebeleid MHC Made 2014 Geen wedstrijd zonder scheidsrechters, daar zijn we ons allemaal van bewust. Helaas is op dit moment de verdeling tussen jeugdleden en volwassenenleden binnen MHC Made onevenredig.

Nadere informatie

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club.

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE 05 januari 2007 Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Geachte Gemeenteraadsleden, Middels dit schrijven willen wij, de Madese

Nadere informatie

2. ALGEMEEN SCHEIDSRECHTERSBELEID

2. ALGEMEEN SCHEIDSRECHTERSBELEID Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen maart 2019 INLEIDING Voor u ligt het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van hockeyvereniging Spitsbergen. Dit plan beschrijft het beleid voor de arbitrage binnen de

Nadere informatie

Informatie avond zaalhockey 02 december 2010

Informatie avond zaalhockey 02 december 2010 Informatie avond zaalhockey 02 december 2010 AGENDA 1e deel van de avond: Mededelingen Zaalleiding Scheidsrechters Wedstrijdformulieren Afgelastingen Boete maatregel Mededelingen Vragen en of opmerkingen

Nadere informatie

Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013

Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013 Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013 1. INLEIDING Voor u ligt het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van hockeyvereniging Spitsbergen. Dit plan beschrijft het beleid voor de arbitrage binnen de

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over..

Kick-off Hockeyseizoen Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie. (Beknopte spelregeluitleg tallen) slaan we over.. Agenda Welkom Clubregels Voorstelrondje Jeugd- en Technische Commissie Activiteitenkalender 2014-2015 Fluiten doe je zo bij HCL! (Beknopte spelregeluitleg 3-6-8-11-tallen) slaan we over.. Communicatie

Nadere informatie

Richtlijnen Arbitrage Hockey Heeze

Richtlijnen Arbitrage Hockey Heeze Richtlijnen Arbitrage Versie 2 21 februari 2013 Inhoudsopgave 1. RICHTLIJNEN ARBITRAGE HOCKEY HEEZE... 3 1.1 Behoefte aan scheidsrechters... 3 1.2 Hoe is de arbitrage geregeld bij?... 3 1.3 Opleiding clubscheidsrechter...

Nadere informatie

Per competitie word het wedstrijdschema op de DES site gepubliceerd. De rust is ongeveer 5 tot 10 minuten.

Per competitie word het wedstrijdschema op de DES site gepubliceerd. De rust is ongeveer 5 tot 10 minuten. Ditjes en Datjes voor (nieuwe ) coaches Onderwerp Plezier met leren hockeyen Spelbegeleiders / Scheidsrechters Wedstrijdschema Spelduur wedstrijden Toelichting Minihockey is bedoeld om kinderen op een

Nadere informatie

WFHC-CLUB. Ouderinformatie

WFHC-CLUB. Ouderinformatie WFHC-CLUB Ouderinformatie WFHC locatie Hoorn & Hoogwoud - www.wfhc.nl Kinderen kunnen al op jonge leeftijd starten met kennis maken met hockey bij WFHC. Bij aanvang van het hockeyseizoen moet uw kind in

Nadere informatie

Stickweb voor Dummies Editie juli 2007

Stickweb voor Dummies Editie juli 2007 Stickweb voor Dummies Editie juli 2007 Bron: Peter de Wit, Volkskrant 4-11-2006 Stickweb voor Dummies, juli 2007-1 - Beste bezoekers van Stickweb, Dit is de nieuwe handleiding van de website van Kampong

Nadere informatie

Informatie Jongste Jeugd

Informatie Jongste Jeugd M.H.C.Rosmalen Minihockey seizoen 2013 2014 Informatie Jongste Jeugd Spelers van de 3-, 6- en 8-tal competitie Door: MiniCommissie MHC Rosmalen, september 2013 Beste ouders, Hierbij ontvangt u informatie

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 UNO in vogelvlucht - mrt 2015 Start project trainingen op Hercules (naam UWHC) - Aug 2015 UNO officieel opgericht + nieuw tenue - Sept 2015 Trainingen Hercules

Nadere informatie

ARBITRAGEPLAN. MHC HEESCH Januari 2017

ARBITRAGEPLAN. MHC HEESCH Januari 2017 ARBITRAGEPLAN MHC HEESCH Januari 2017 Inleiding Dit is het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van MHC Heesch, opgesteld door de Arbitragecommissie*, in samenspraak met het bestuur. MHC Heesch is een gezellige

Nadere informatie

Herziene organisatiemodel MHC Forescate 2013

Herziene organisatiemodel MHC Forescate 2013 Herziene organisatiemodel MHC Forescate 2013 BESTUUR Voorzitter Secretaris Penningmeester Commercie, marketing & communicatie Faciliteiten & beheer HTZ Kader HTZ Jeugd HTZ veteranen-, trimhockey en arbitrage

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

JUNIOREN EN SENIOREN

JUNIOREN EN SENIOREN INFORMATIE VOOR COACHES JUNIOREN EN SENIOREN SEIZOEN 2013-2014 Inhoud 1. Hockeyclub Montfoort voor Sportiviteit & Respect pag. 2 2. Speeldagenroosters pag. 2 3. Het wedstrijdprogramma pag. 2 4. Rijrooster

Nadere informatie

Schiedamse Hockeyclub SPIRIT

Schiedamse Hockeyclub SPIRIT Handleiding Coach/begeleider Jongste Jeugd/junioren augustus 2015 Schiedamse Hockeyclub SPIRIT INHOUD: 1. Inleiding 2. Aanspreekpunt 3. Algemeen 4. Wedstrijden algemeen 5. Thuiswedstrijden 6. Uitwedstrijden

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen Informatieavond nieuwe leden Hockeyclub HTC Son d.d. 27-8-2018: Seizoen 2018-2019 Agenda Club & Organisatie : Hein-Jan Broens Technische Commissie : Hans Caris Communicatie binnen HTC : Theo Bastiaansen

Nadere informatie

VADEMECUM VOOR DE Jongste Jeugd COÖRDINATOREN district Noord Nederland 2011/2012

VADEMECUM VOOR DE Jongste Jeugd COÖRDINATOREN district Noord Nederland 2011/2012 VADEMECUM VOOR DE Jongste Jeugd COÖRDINATOREN district Noord Nederland 2011/2012 De volgende leeftijdsgroepen vallen onder de verantwoordelijkheid van de Jongste Jeugdcoördinator: F-JEUGD: kinderen van

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE (JONGSTE) JEUGD

PRAKTISCHE INFORMATIE (JONGSTE) JEUGD PRAKTISCHE INFORMATIE (JONGSTE) JEUGD 1 Algemene informatie over hockey én hockeyen bij MHC Woerden 1a. Hockey is een teamsport Hockey bestaat uit een wedstrijd op zaterdag en één of meer trainingen in

Nadere informatie

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle Gebruikershandleiding EMMA Mixed Hockeyclub Goirle Oktober 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Leden Informatie Systeem 2 De Website 2 Het ledengedeelte (EMMA) 2 Individuele instellingen 3 BAS 3 MATS 3

Nadere informatie

TBV Technische Commissie

TBV Technische Commissie TBV Technische Commissie Voor iedere commissie geldt: De commissie brengt verslag uit van haar vergadering en activiteiten aan het bestuur, dan wel het direct verantwoordelijke bestuurslid c.q. portefeuillehouder.

Nadere informatie

Briefing zaalhockey. Hockeyclub Etten-Leur seizoen 2013-2014

Briefing zaalhockey. Hockeyclub Etten-Leur seizoen 2013-2014 Briefing zaalhockey Hockeyclub Etten-Leur seizoen 2013-2014 Agenda Opening 20.00 Zaalregels en formulieren Wedstrijd info Zaalwacht Trainingen (tijden en opzet) Zaalcompetitie & mededelingen Scheidsrechters

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers

Wat u moet weten over basketbalvereniging. De Hoppers Wat u moet weten over basketbalvereniging De Hoppers Versie: 28 augustus 2008 Inhoudsopgave blz Leeftijdsgroepen.. 3 Trainingen 3 sporthal trainingstijden aantal trainingen looptijd van een seizoen teambegeleiding

Nadere informatie

Ouderavond Jongste Jeugd. 4 September 2017

Ouderavond Jongste Jeugd. 4 September 2017 Ouderavond Jongste Jeugd 4 September 2017 Agenda 1. Introductie Jongste Jeugd Commissie 2. Over MHC Woerden 3. Communicatie: MHCwoerden.nl en app 4. Hockey bij de Jongste Jeugd 5. Het spel 6. Hockey opleiding

Nadere informatie

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen Zaalseizoen 2014-2015 MHC Rosmalen Aantal deelnemende teams 1 seniorenteams (D1) 20 juniorenteams (+2) 4 mini teams (+2) 7 juniorenteams in drieluik (subtopklasse) JA1-JB1-JC1-JD1-MB1-MC1-MD1 Overige teams

Nadere informatie

www.geel-wit.nl Taken van de Leider

www.geel-wit.nl Taken van de Leider Taken van de Leider De Zaterdag: Zorgt er samen met de ouders van de spelers voor dat er voldoende vervoer naar uitwedstrijden is. Maakt de opstelling en houdt de wisselbeurten bij Plaatsen en/of verwijderen

Nadere informatie

Start nieuwsbrief seizoen

Start nieuwsbrief seizoen De zomervakantie is voorbij en het nieuwe hockeyseizoen is deze week gestart. Vandaag, morgen en vrijdag zijn de eerste trainingen. Hierbij de belangrijkste informatie voor de komende twee weken. Trainingstijden

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop Peter Genefaas Waar gaan we t over hebben: Verantwoordelijkheden Communicatie Website Wedstrijden Logistiek Wedstrijdformulieren Scheidsrechters Verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Welkom bij S.M.H.C. MAGNUS

Welkom bij S.M.H.C. MAGNUS Welkom bij S.M.H.C. MAGNUS De informatie is bedoeld als leidraad voor ouders/verzorgers van nieuwe (jeugd) leden. Uw zoon/dochter of u gaat zelf hockeyen bij de Schager Mixed Hockey Club Magnus (SMHC)

Nadere informatie

Vrijwilligers HC Rijnvliet

Vrijwilligers HC Rijnvliet Vrijwilligers HC Rijnvliet Zoals elke vereniging is ook HC Rijnvliet grotendeels aangewezen op de inzet van vrijwilligers. In dit hoofdstuk is beschreven hoe HC Rijnvliet om wil gaan met vrijwilligers.

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Myra /MHCAmstelveen Witte Rook Sessie C & D team. 26 juni 2015

Myra /MHCAmstelveen Witte Rook Sessie C & D team. 26 juni 2015 Myra /MHCAmstelveen Witte Rook Sessie C & D team 26 juni 2015 Agenda Even voorstellen Waarom gemengde teams Organisatie en rollen rond het team Trainingen & wedstrijden Zaalhockey Tenue Administratieve

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

HMHC JEUGD-ABC sep 2009

HMHC JEUGD-ABC sep 2009 HMHC JEUGD-ABC sep 2009 1 Voordat je begint met hockey 1.a. deelnemen aan een teamsport 1.b. taak van ouders 1.c. kleding, schoenen, ballen en bescherming 1.d. stick 1.e. keeperuitrusting 2 Met de volgende

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Inleiding. Communicatie rondom de bardienst

Inleiding. Communicatie rondom de bardienst Inleiding Zoals u wellicht al weet hebben de leden van DMHC een verplichting om per jaar een tweetal bardiensten per lid te vervullen. Dit is nodig om de kantine draaiende te houden en om de kwaliteit

Nadere informatie

Coach- en traineravond. 4 maart 2013

Coach- en traineravond. 4 maart 2013 Coach- en traineravond 4 maart 2013 Agenda Even voorstellen Hoe is de eerste helft van seizoen 2012-2013 gegaan? Digitaal wedstrijdformulier Opleidingen Communicatie Clubhuiscommissie Algemene zaken Hockeyzaken

Nadere informatie

JUNIOREN EN SENIOREN

JUNIOREN EN SENIOREN INFORMATIE VOOR COACHES JUNIOREN EN SENIOREN SEIZOEN 2012-2013 Inhoud 1. Speeldagenrooster 2012-2013 pag. 2 2. Het wedstrijdprogramma pag. 2 3. Rijrooster pag. 3 4. Barrooster pag. 3 5. De blokken met

Nadere informatie

Bij wedstrijden zullen de leden de officiële clubkleding dragen.

Bij wedstrijden zullen de leden de officiële clubkleding dragen. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 De Vereniging De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond. Artikel 2 Tenue Bij wedstrijden zullen de leden

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO IN EEN JAAR KAN VEEL VERANDEREN! Olympische Spelen 2016 EK 2017 in Amsterdam AGENDA Hockeyclub UNO, wie zijn wij De wedstrijddagen De Training Teams en Teambegeleiders

Nadere informatie

Witte Rook Sessies 7 juli Wat kun je komend seizoen verwachten?

Witte Rook Sessies 7 juli Wat kun je komend seizoen verwachten? Witte Rook Sessies 7 juli 2018 Wat kun je komend seizoen verwachten? Agenda Welkom / even voorstellen Doel van de Witte Rook sessie Hockeyen bij MHC Amstelveen Jeugdinformatie over komend seizoen per categorie

Nadere informatie

DWF Vraag en antwoord

DWF Vraag en antwoord DWF Vraag en antwoord 1. Moet er nog een papieren versie als backup worden gemaakt? Antwoord: Nee, alle wedstrijden die digitaal gaan dienen via het digitaal wedstrijdformulier ingevuld te worden. 2. Wanneer

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Hierbij meld ik mij aan als lid van de voetbalvereniging Sportclub Emmeloord. Achternaam : Voorletters/ Voornaam : Adres : Postcode / Plaats : Telefoon

Nadere informatie

HMHC JEUGD-ABC. 2 Met de volgende personen heb je het meest te maken 2.a coach 2.b manager 2.c trainer 2.d coördinatoren 2.e technisch directeur

HMHC JEUGD-ABC. 2 Met de volgende personen heb je het meest te maken 2.a coach 2.b manager 2.c trainer 2.d coördinatoren 2.e technisch directeur HMHC JEUGD-ABC 1 Voordat je begint met hockey 1.a deelnemen aan een teamsport 1.b taak van ouders 1.c kleding, schoenen, ballen en bescherming 1.d stick 1.e keeperuitrusting 2 Met de volgende personen

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden

Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Ledenadministratie Versie: 1 mei 2015. Informatie voor nieuwe (jeugd) leden, ouders, verzorgers en overige belangstellenden Hallo nieuw (jeugd)lid en beste ouders en belangstellenden. Je hebt je misschien

Nadere informatie

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd

Titelstijl van model bewerken. Startavond jeugd Titelstijl van model bewerken Startavond jeugd 2017-2018 Waar Titelstijl gaan van we model het bewerken over In Veilige Handen Vertrouwenscommissie Teambegeleiding Materiaal Fluiten Bardiensten Vrijwilligers

Nadere informatie

Overzicht commissies en vrijwilligerstaken binnen Ring Pass Delft

Overzicht commissies en vrijwilligerstaken binnen Ring Pass Delft Overzicht commissies en vrijwilligerstaken binnen Ring Pass Delft Ring Pass is een vereniging die bijna volledig draait op vrijwilligers. Het lukt elk jaar weer om 1300 leden 10 maanden lang elke week

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 13 2421 AB Nieuwkoop 5 december 2011 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : hc.nieuwkoop@freeler.nl

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop Peter Genefaas Waargaanwe t over hebben: Verantwoordelijkheden Communicatie Website Wedstrijden Logistiek Wedstrijdformulieren Scheidsrechters Verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Digitale Wedstrijd Formulier

Digitale Wedstrijd Formulier Beste trainer/leider, Ook de Commissie Wedstrijdzaken wil jou allereerst hartelijk bedanken voor jouw aanbod om komend seizoen de vereniging te helpen door een team te begeleiden. Voor veel vragen kun

Nadere informatie

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas

Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop. Peter Genefaas Wedstrijdsecretariaat Hockey Geldrop Peter Genefaas Waar gaan we t over hebben: Verantwoordelijkheden Communicatie Website Wedstrijden Logistiek Wedstrijdformulieren Scheidsrechters Verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark Welkom op Roomburg! Pien van der Mark funben@roomburg.nl Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey

Nadere informatie

Arbitrageplan hockeyclub MMHC Voordaan Oktober 2012

Arbitrageplan hockeyclub MMHC Voordaan Oktober 2012 1 Arbitrageplan hockeyclub MMHC Voordaan Oktober 2012 Oktober 2012 Opgesteld door: Albert van Pinxteren Indeler scheidrechters tbv de Jeugd wedstrijden op de zaterdag Arie van Doesburg Indeler zaterdag

Nadere informatie

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

De ingevulde enquête kun je inleveren bij coach (jeugd), aanvoerder(senioren),... Doe dit uiterlijk..20.

De ingevulde enquête kun je inleveren bij coach (jeugd), aanvoerder(senioren),... Doe dit uiterlijk..20. Enquêteformulier. Het bestuur wil graag op de hoogte zijn wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, is deze enquête opgesteld. Het bestuur kan door middel

Nadere informatie

Ouderavond Jongste Jeugd. 29 augustus 2016

Ouderavond Jongste Jeugd. 29 augustus 2016 Ouderavond Jongste Jeugd 29 augustus 2016 Agenda 1. Over MHC Woerden 2. Introductie Jongste Jeugd Commissie 3. MHCwoerden.nl en app 4. Hockey bij de Jongste Jeugd 5. Hockey academie 6. Rol van ouders 7.

Nadere informatie

Beleidsplan Vrijwilligers

Beleidsplan Vrijwilligers Beleidsplan Vrijwilligers Inleiding Gooische kan niet functioneren zonder de inzet van haar leden. Rond een kleine basisgroep betaalde krachten, worden tal van kerntaken vervuld door vrijwilligers. Bardiensten

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

Kortom, alles wat je als coach nodig hebt! Op naar een mooi seizoen! Mis je nog iets op deze pagina? Laat het ons weten via:

Kortom, alles wat je als coach nodig hebt! Op naar een mooi seizoen! Mis je nog iets op deze pagina? Laat het ons weten via: Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen! Zaterdag 27 augustus trappen we af met de Kick-Off voor de jeugd.tijd voor coaches en teammanagers om wat zaken te gaan regelen bijvoorbeeld voor de georganiseerde

Nadere informatie

Arbitrage plan HC Berlicum

Arbitrage plan HC Berlicum ! Arbitrage plan HC Berlicum!1 Inleiding De KNHB adviseert om het fluiten van jongs af aan te integreren in de hockeyopleiding. Hierdoor is het fluiten van wedstrijden, net als trainen en het spelen van

Nadere informatie

Informatie brochure. Volleybalvereniging Dosko/Acta

Informatie brochure. Volleybalvereniging Dosko/Acta Informatie brochure Informatie brochure volleybalvereniging Dosko/Acta. Volleybal vereniging Dosko/Acta is de volleybal vereniging voor Franeker en omstreken en is opgericht in 2006. Dosko/Acta is ontstaan

Nadere informatie

Informatie wedstrijdzaken

Informatie wedstrijdzaken Informatie wedstrijdzaken Seizoen 2013-2014 (versie 1.0/14 augustus 2013) Voorwoord Binnen iedere vereniging steken vele leden een handje uit de mouwen om alles te regelen. Voetballen is namelijk niet

Nadere informatie

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN Verenigingsinformatie vv WDS Vereniging De voetbalvereniging WDS is een amateurvereniging en is opgericht 2 april 1948. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen: Herensenioren op zaterdag Jeugdvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! 4 september 2019

Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey door de jaren heen

Nadere informatie

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016

Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Voorwaarden zaalhockey 2015-2016 Binnenkort start het zaalhockeyseizoen 2015-2016 en zal de Almeerse Hockeyclub met naar onze verwachting ongeveer 72 wedstrijdteams deelnemen. Zaalhockey valt onder de

Nadere informatie

Welkom bij BAS Basketbal seizoen

Welkom bij BAS Basketbal seizoen Welkom bij BAS Basketbal seizoen 2017-2018 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR Penningmeester Technische Commissie (TC) Activiteiten Commissie (AC) Commissie Communicatie & Publiciteit (CC&P) Algemene Zaken (AZ) TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Wegwijzer HC Houten voor nieuwe leden en hun ouders

Wegwijzer HC Houten voor nieuwe leden en hun ouders Wegwijzer HC Houten voor nieuwe leden en hun ouders Welkom Welkom bij Hockeyclub Houten. HCH is een familievereniging waar ruimschoots plaats is voor recreatief hockey en waar de lijnteams (de eerste en

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Jeugd aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Visie en Beleids document Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Versie 1.0 Geschreven door Alexander Vos, Nicole Schreuder, Mila Prins & Julia Marijnen Inhoud 1 Inleiding 2.1 Doelstelling 2.2 Doelgroepen

Nadere informatie

JEUGD ZAALHOCKEY ATHENA

JEUGD ZAALHOCKEY ATHENA 1 JEUGD ZAALHOCKEY ATHENA 2017-2018 Informatieavond Henna Bongers/Jolanda Broex TC Zaalhockey Programma vanavond 2 19:30 Uitgifte Zaalmateriaal Henna Bongers / Jolanda Broex 20:00 Algemene informatie Henna

Nadere informatie

BRIEFING ZAALHOCKEY 16/ 17. Teammanagers/Coaches/Aanvoerders SR

BRIEFING ZAALHOCKEY 16/ 17. Teammanagers/Coaches/Aanvoerders SR BRIEFING ZAALHOCKEY 16/ 17 Teammanagers/Coaches/Aanvoerders SR Programma Introductie zaalcommissie Doelstellingen Zaalcompetitie Taken coach/manager/aanvoerder bij de senioren Pauze/ mogelijkheden tot

Nadere informatie