Nieuwsbrief nr november 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr november 2011"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr november 2011 Beste ouders, verzorgers, kinderen, INHOUD Ed van Hout legt directietaken tijdelijk volledig neer 10 minutengesprekken Inloopavond aanstaande dinsdag Schoenendoosactie weer een succes! Surprises in de bovenbouw SKBA: wat gebeurt er? Bijlage:- inschrijfformulier 10 minutengesprekken -inschrijfformulier handbaltoernooi ALGEMEEN Ed van Hout legt directietaken tijdelijk volledig neer De afgelopen periode heb ik alleen de ochtenden gewerkt. Bij de laatste controle is gebleken dat dit niet afdoende resultaat heeft opgeleverd, vandaar dat geadviseerd is het werk de komende weken volledig neer te leggen. Dat is even slikken. Ik ga er vanuit dat deze stap noodzakelijk is om straks weer met de nodige energie volledig aan te slag te kunnen gaan. De komende weken zal Juf Monique daarom de volledige directievoering op zich nemen. De Algemeen Directeur van onze stichting, mevr. J. de Heij, zal haar werkplek die periode tijdelijk op onze school hebben, zodat daar waar nodig ondersteuning kan geven. In december wordt alles geëvalueerd en houden we u op de hoogte van het vervolg. Ed van Hout 10 minutengesprek over ontwikkeling van uw kind Op vrijdag 18 november krijgen alle kinderen van groep 3 t/m 8 hun eerste rapport mee naar huis. Net als andere jaren zijn er n.a.v. het rapport 10 minutengesprekken. Tijdens deze 10 minuten kunt u met de leerkracht praten over de ontwikkeling van uw kind. Hoewel de kinderen van groep 1/2 nu geen rapport krijgen, kunt u zich wel inschrijven voor een gesprek om te horen hoe het met uw kind(eren) gaat. De ouders van groep 3 hebben al een gesprek gehad. Het inschrijfformulier voor deze gesprekken is vandaag (vrijdag) op papier aan de oudste van ieder gezin meegegeven en moet dinsdag 15 nov. weer ingevuld terug zijn bij de leerkracht van uw oudste kind. Op vrijdag 18 november krijgt u bij het rapport te zien op welke dag en hoe laat u verwacht wordt voor het gesprek.

2 Inloopavond aanstaande dinsdag Dinsdag 15 november a.s. houden we weer een inloopavond. De bedoeling van deze avond is dat uw kind aan u laat zien wat hij/zij allemaal gedaan heeft op school. Tijdens deze avond liggen alle schriften, boeken, toetsen en andere werkjes op de tafeltjes. U krijgt op deze avond inzicht in wat uw kind leuk, niet zo leuk, gemakkelijk of moeilijk vindt. Het is niet de bedoeling dat op deze avond de leerkracht gaat vertellen hoe het met uw kind gaat. Daarvoor zijn de 10 minutengesprekken de week erop. De inloopavond is van uur tot uur. Op een beetje zicht te houden op wie de school binnen komt willen wij u vragen via de voorkant van het gebouw binnen te komen. De poort bij Pancratius zal dicht blijven. Schoenendoosactie weer een succes! Het inleveren van de versierde schoenendozen kwam wat moeizaam op gang, maar alles werd op het eind weer helemaal goed gemaakt. We konden een hele muur maken met alle dozen. Op vrijdag zijn alle ingeleverde dozen en de enveloppen naar de Bonifaciuskerk gebracht door groep 8. Het waren er maar liefst 94!!! Heb je nog een doos, dan kun je die niet meer op school inleveren, maar wel op zondag in de Bonifaciuskerk. Ik wil iedereen bedanken die mee heeft gedaan ook namens Fyke Slagter (Parochie). Surprises in de bovenbouw Vanaf de groepen 5 gaan de kinderen een surprise maken voor hun klasgenoten. Op maandag 14 november gaan we lootjes trekken. In de klas schrijven de kinderen hun wensen op. Het is handig als ze maandag a.s. weten wat hun wensen zijn. Ze mogen uitgeknipte plaatjes meenemen uit reclamefolders. Ieder kind maakt een leuke, mooie surprise (geen viezigheid erin) en schrijft een gedicht erbij. De surprise moet met de handen (of een schaar) open te maken zijn. Je mag hem niet inpakken! In de surprise zit een cadeautje van 5 euro. Vanaf 28 november mogen de surprises op school gezet worden zodat we er een tentoonstelling van kunnen maken. Het gedicht laten we nog even thuis en we verklappen natuurlijk niet voor wie het is... Maandag 5 december mogen de kinderen een envelop op de surprise bevestigen met de naam van het kind erop en het gedicht erin. Het feest kan beginnen! Veel succes! NIEUWS VANUIT DE SKBA SKBA: wat gebeurt er? Zoals beloofd houd ik u regelmatig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de SKBA, met name die op het bovenschoolse niveau spelen. Sommige zaken staan misschien wat verder van u af, omdat ze op het eerste gezicht geen directe link hebben met de school die uw kind bezoekt. Toch vormt de SKBA de basis waarop de scholen verder bouwen, dus in die zin wil ik alle ouders daar graag wat meer bij betrekken. Wat gebeurde er in de afgelopen weken?

3 Telling Deze terugblik op de afgelopen weken begint met de belangrijkste mijlpaal van het jaar: de teldatum 1 oktober. Afhankelijk van de leerlingenaantallen worden onze inkomsten voor volgend jaar bepaald. Zoals verwacht kwamen we uit op minder leerlingen dan vorig jaar: ten opzichte van in Die daling was echter minder groot dan wij hadden ingecalculeerd. Tijdens een extra scholingsbijeenkomst van onze brancheorganisatie KBO over de landelijke trend van dalende leerlingenaantallen, werd mij duidelijk dat de SKBA zich hierop al goed heeft voorbereid. We hebben goed in beeld wat de consequenties zijn en welke financiële (on)mogelijkheden daaruit voortvloeien. Begroting De telling is van grote invloed op de begroting Inmiddels heb ik de begrotingsgesprekken met de directeuren gevoerd en ook met aanleverende partijen, zoals de schoolbegeleidingsdienst, de leverancier van leermiddelen en de KPN. Alle input vertaal ik naar een concept begroting die we bespreken in het directeurenberaad Onderhoud In het kader van de begroting is ook het onderhoud van de gebouwen een belangrijk punt. Denk hierbij aan de CV installaties, het schildersbedrijf, de firma s die zich bezighouden met het binnenklimaat en Alphaplan, het bedrijf dat het grote onderhoud voor de SKBA coördineert. Met al die partijen overleg ik regelmatig over de werkzaamheden, de planning en de resultaten. Met de gemeente hebben de schoolorganisaties overlegd over hoe we het onderhoud in de komende jaren gaan regelen, mede in het licht van veranderende wet- en regelgeving en de fusieplannen op gemeenteniveau. Kostenvergelijking Wij delen onze schoolgebouwen soms ook met andere gebruikers, zoals de SKA of Con brio. Met hen maak ik momenteel duidelijke afspraken over de voorwaarden die aan dat gebruik verbonden. Om een scherp beeld te krijgen, vergelijk ik de kosten van de verschillende schoolgebouwen met elkaar en maak ik ook inzichtelijk welke gebruiker verantwoordelijk is voor welke kosten. Dit was het weer voor nu. Jeannette de Heij Algemeen Directeur SKBA j.heij@skba.nl AGENDA Zaterdag 12 nov: Dinsdag 15 nov.: Vrijdag 18 nov. Sinterklaas komt in Nederland aan - laatste inleverdag formulier 10 minutengesprekken inloopavond -Groep 3 t/m 8 krijgt het eerste rapport - uitnodiging voor 10 minutengesprekken mee naar huis BIJLAGE - Alle oudste kinderen uit het gezin krijgen het inschrijfformulier voor de 10 minutengesprekken op papier mee naar huis. Weer inleveren vóór 16 nov. - Inschrijfformulier handbaltoernooi Wij wensen iedereen weer een fijn weekend en tot maandag! Team Bonifacius

4 Inschrijfformulier tien-minutengesprekken Als school hebben wij binnenkort weer 10 minutengesprekken gepland voor evt. vragen die u hebt naar aanleiding van het rapport. Hoewel de kinderen van groep 1 en 2 geen rapport hebben, kunt u indien u dat wenselijk vindt wel gebruik maken van deze gesprekken. Wij vragen U op dit formulier de namen van uw kind(eren) in te vullen en de dag waarop u kunt. Wilt u het formulier voor dinsdag 15 november weer terug geven aan de leerkracht van uw oudste zoon/dochter. U ontvangt op vrijdag 18 november het formulier terug, met daarop de tijd aangegeven van het gesprek. Let op: De ouders van de groepen 3 hebben al de gesprekken gehad. De gesprekken uit de combinatiegroep zijn gesplitst in maandag voor groep 7 en dinsdag groep 8 De gesprekken van groep 8 (juf Rianne) zijn ook op maandag en dinsdag Groep en leerkracht Groep 1-2 beren Juf Marlène Groep 1-2 kikkers Juf Carla en Anja Groep 1-2 vogels Juf Liesbeth Groep 1-2 giraffen Juf Meta Groep 4A Juf Anita en Lia Groep 4B Meester Kees Groep 5A Juf Lisette en Yvonne Groep 5B Juf Mariëlle Groep 6A Meester Fred Groep 6B Juf Ingrid en Claire Groep 7 Juf Lyde en Carla Groep 7/8 Juf Joyce Groep 8 Juf Rianne Vul hier bij de juiste groep de naam van uw kind(eren) in. Dag waarop u kunt. (kruis aan wat uw voorkeur is) O maandag 21 november (groep7) O dinsdag 22 november (groep 8) O dinsdag 22 november Tijdstip en dag van gesprek (deze kolom wordt door leerkracht ingevuld)

5 Handbaltoernooi in de kerstvakantie In de kerstvakantie wordt in de Limeshal weer het handbaltoernooi gehouden. Vorig jaar kon iedereen er op de slee naar toe (fietsen was bijna niet te doen door de sneeuw). Het was weer een ontzettend gezellig toernooi en we hebben ook de nodige prijzen in de wacht gesleept!! Het handbaltoernooi is op donderdag 5 januari 12 voor de meisjes van groep en de jongens van groep Op vrijdag 6 januari 12 is het de beurt voor de jongens van groep en de meisjes van groep De groepen spelen op een half veld. Het team bestaat dan uit 6 spelers (5 veldspelers en een keeper) en maximaal 3 reservespelers. De groepen spelen op het hele veld met een team van 7 spelers en ook maximaal 3 reservespelers. Bij elk team wordt (tenminste) één van de ouders gevraagd om het team te coachen. Als je mee wilt doen, meld je dan uiterlijk maandag 28 november 11 aan door het invullen van dit inschrijfformulier. Je kunt dit inleveren bij de gymjuf Anne of via de mail mast.vdhoorn@12move.nl Desirée van der Hoorn (Ouderraad Bonifacius) Inschrijfformulier Handbaltoernooi Team: meisjes 5 + 6, jongens 5 + 6, meisjes 7 + 8, jongens (doorhalen wat niet van toepassing is) Deelnemers: Naam groep telefoonnummer* Coach: (ouder van ) * waarop de ouders te bereiken zijn tijdens het handbaltoernooi

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012

Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Nieuwsbrief nr. 3 31 augustus 2012 Beste ouders, verzorgers, kinderen, INHOUD Onze nieuwe juffen stellen zich voor. Startviering Bericht van de overblijf. Kinderwoorddienst H.Bonfaciuskerk. Excursie groepen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 21 april 2016 Week 14 / 15. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 21 april 2016 Week 14 / 15. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda April 26 april oudergesprekken 27 april Koningsdag(alle ll. zijn vrij 4 mei herdenkingsdienst en kranslegging MEIVAKANTIE 2 tot

Nadere informatie

Omgangsafspraken met ongewenst gedrag

Omgangsafspraken met ongewenst gedrag Omgangsafspraken met ongewenst gedrag Stap : reactieprocedure (zie bijlage ) De leerkracht volgt de reactieprocedure en geeft de desbetreffende leerling de kans om zelf te beslissen om het gewenste gedrag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix.

Nieuwsbrief november. o.b.s. Prinses Beatrix. o.b.s. Prinses Beatrix directie@obsprinsesbeatrix.org www.bsprinsesbeatrix.nl Nieuwsbrief november Belangrijke data in november: 01 november 1 jarig bestaan van Het Kwartet. 04 november Afname NIO in Prinses

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (5) november/december 2016

Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Schoolfruit Ook dit schooljaar zijn we weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Stappenplan (zij-)instroom kleuters

Stappenplan (zij-)instroom kleuters Stappenplan (zij-)instroom kleuters Betrokken partijen (intern) - directeur Sylvio Noël - leerlingadministratie Martha Mataheru - (onder)bouwcoördinator (Tamara Verschoor) - nieuwsbriefopsteller Karla

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Wijk bericht NIEUWSBRIEF

Wijk bericht NIEUWSBRIEF Agenda 17 januari; informatie-avond Nieuwbouw buurt 24 januari; start nationale voorleesdagen 6 februari; Administratiedag lln vrij Veranderingen na de vakantie Na de kerstvakantie zullen er een paar veranderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS

In deze MemO: KORT NIEUWS 25 November 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Staken? Ouderbijdrage Enquête afgerond TIP: Fietsen of lopen PAGINA 2 + 3 Morgen samen verder op weg! Info ouderavond Belangrijk sinterklaasnieuws PAGINA

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 10 30 oktober 2018 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Ouderbijdrage - Open schoolweek - Uitreiking vignet gezonde school - Privacy en bezwaar formulier - Weer een BOUW! lezer geslaagd

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars. vrijdag 17 november 2017 Lootjes trekken surprises groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief. November minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars. vrijdag 17 november 2017 Lootjes trekken surprises groep 5 t/m 8 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2017 Voor op de kalender 10-minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars Surprises Voorleeswedstrijd Pietenmiddag Voor op de kalender vrijdag 17 november 2017 Lootjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018

NIEUWSBRIEF Schooljaar Aflevering 4 30 november 2018 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019 Aflevering 4 30 november 2018 Algemeen Maandrooster december 13-dec Start J-uur periode 2 20-dec KL 3-4 20:00-00:00 Kerstgala 21-dec KL 1-2 9:30-11:30 Kerstviering Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015

Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015 Aan de ouders / verzorgers van de leerlingen van de groepen 1 tm. 8. Nieuwsbrief 7 30 november 2015 Banketstaven Vrijdag 27 november werd de banketstavenactie afgesloten. Er zijn 604 verkocht. Dat zijn

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

nummer 5 3 november 2016

nummer 5 3 november 2016 nummer 5 3 november 2016 Agenda 4 november Herfsttocht groepen 1 t/m 3 7 november Oudergesprekken groep 1/2 8 november Oudergesprekken groep 1/2 9 november Oudergesprekken groep 1/2 10 november Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2018

Nieuwsbrief nr juni 2018 Nieuwsbrief nr. 20 28 juni 2018 Kalender Do 28 juni Musical groepen 8 Do 5 juli Laatste (extra) nieuwsbrief van dit schooljaar Vr 6 juli Laatste schooldag: kinderen zijn om 12.00 uur vrij Vonderwijs Wordt,

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Hulp nodig van ouders bij evaluatie van oudergesprekken Open podium vogels en groep 8B Klassenregels groep 5B De giraffenklas in het Bospark op zoek naar bladeren en paddenstoelen

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 13-25 november Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 29 mei Start Avondvierdaagse 30 Mei Groep 8 bezoekt Reddingsbrigade 5 juni Nieuwsbrief 18 5 t/m 8 juni Daltoninloop 8 juni Einde citotoetspersiode

Nadere informatie

adressen groepsleerkrachten en school

adressen groepsleerkrachten en school Nieuwsbrief nummer 4 18 november Schooljaar 2016-2017 E-mailadressen groepsleerkrachten en school Sinds kort hebben alle medewerkers van OPO-Furore een eigen e-mailadres. Wanneer u hele belangrijke vragen

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

JAARGANG 27, NUMMER 14 30 NOVEMBER 2012

JAARGANG 27, NUMMER 14 30 NOVEMBER 2012 INFORMATIEBLAD VOOR OUDERS EN VERZORGERS JAARGANG 27, NUMMER 14 30 NOVEMBER 2012 Sint-update Even dachten we allemaal dat het geld van Sinterklaas wéér weg was, maar. Gelukkig was Sinterklaas zelf zo slim

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2014-2015 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari 2017

Nieuwsbrief 3 februari 2017 Nieuwsbrief 3 februari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tiende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Vervoer Een groot aantal leerlingen van onze school gaat op de

Nadere informatie

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum Agenda november 2018 Woensdag 28 nov t/m 3 dec. Woensdag 28 november Vrijdag 30 november Leerlingenraad (2) Dinsdag 4 december Woensdag 5 december Woensdag 19 december Surprises van groep 5 t/m 8 mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk.

Wat levert zitting in de MR u op? Zitting nemen in de medezeggenschapsraad is voor ouders vrijwilligerswerk. Patrijsstraat 2 4043 MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl Beste ouders, Momenteel is in de medezeggenschapsraad (MR) van onze school plaats voor een nieuw lid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. Presentatie Argus Clou. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. Presentatie Argus Clou. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 06 11-11-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Presentatie

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 26 februari 2016 De tweewekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Nieuwsflits Brigadiers gezocht voor komend schooljaar Sponsoractie Keiser

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2018-2019 N i e u w s b r i e f 0 1-10- 2 0 1 8 B o e k e n m a r k t I n d i t n u m m e r : Verjaardag leerkrachten Komt u ook? 2 Muziek op school 2 Griezeltocht 2 Agenda 2 Middenbouw onderbouw

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd

Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel Nieuwsbrief 5. schooljaar november Datum Groep Activiteit Tijd IKC DE EGLANTIER VOORHOF Gebouw IB: I.B.-Bakkerstraat 2, 2624 NX Delft, Tel. 015-2564208 Gebouw RH: Roland Holstlaan 917, 2624 KE Delft, Tel. 015-2565577 E-mailadres: directie@eglantierdelft.nl Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website:

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website: SCHOOLJOURNAAL 21 december 2018 Molenweg 1 9301 JD Roden * 050-5017434 * info@demarke-roden.nl * Website: www.demarke-roden.nl AGENDA VERJAARDAGEN dec. 22 Dean Smith Gr. 4 dec. 26 Nils Witteman Gr. 5 dec.

Nadere informatie