MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016"

Transcriptie

1 MAANDAG 11 JULI 2016 Deze week starten we onze reis. We beginnen in Nederland. Wat heb je nodig om te reizen? Natuurlijk: een koffer. Deze maken we zelf. Wat neem jij mee op reis? s Middags bakken we heerlijke Hollandse eierkoeken. Dat wordt smullen. DINSDAG 12 JULI 2016 Langs de gehele Nederlandse kust hebben wij een prachtig strand. Wij gaan een strandtas versieren. Doe jij je badpak of je zwembroek erin? Dan kunnen we in de middag lekker spetteren met water en spelen we Leidse waterspelletjes. WOENSDAG 13 JULI 2016 Als de weerman roept: Wat een lekker weertje zeg!, dan gaan wij op pad en we nemen een kleed en een mandje met broodjes mee, zodat we onderweg kunnen picknicken. DONDERDAG 14 JULI 2016 Vandaag komen de ouderen van zorgcentrum Ackerleven op bezoek. Samen met hen beleven we het oud-hollandse liedjesfestival. Daar krijgen we vast heel erg dorst van. Daarom maken we onze eigen Hollandse fruit- en groente smoothie. VRIJDAG 15 JULI 2016 Met een plantenspuit kan je niet alleen planten spuiten of elkaar natspuiten, je kunt er ook hele mooie Delfts blauwe verf kunstwerken mee maken. En s middags staat er een Oud- Hollands parcours voor ons klaar. Waar denk jij aan bij oud Hollands?

2 MAANDAG 18 JULI 2016 Vandaag is de opvang op de locatie BSO LTC Keenenburg aan de Tiendweg 2. We reizen deze week door naar Frankrijk en beginnen onze reis met een stokbrodenrace. Hoeveel en hoe snel breng jij de stokbroden van de bakker naar de tent? in Frankrijk zijn veel zonnebloemen. De pitjes van de zonnebloem kun je ook eten. Wil jij deze zonnebloempitjes proeven? Je kunt er ook hele mooie kunstwerken van maken. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. DINSDAG 19 JULI 2016 In Frankrijk wordt er veel druivensap gedronken. Boeren verbouwen druiven en hiervan maken zij heerlijke dingen. Wij maken druivendril. Lijkt jou dat ook lekker? Wat ook veel in Frankrijk groeit is lavendel. Deze plant met bloemen ruikt heerlijk. Wij gaan geurzakjes maken, gevuld met lavendel. Ook kan je er zeepjes in verschillende vormpjes van maken. Wat zal het overal lekker ruiken. WOENSDAG 20 JULI 2016 Fransen zijn dol op kaas. Wij gaan vandaag kaasmuisjes maken en een mooie kaasplank timmeren. Ook spelen we een potje waterbowlen. Dit is een bijzonder en leuk spel wat veel op de Franse camping wordt gespeeld. DONDERDAG 21 JULI 2016 Weten jullie wat de hoofdstad is van Frankrijk? Inderdaad, dat is Parijs. En daar vind je het leuke Disneyland. Wij doen een speurtocht, geheel in het teken van Disney. Na afloop strijken we neer voor een heerlijke picknick in de buitenlucht. VRIJDAG 22 JULI 2016 Jullie gaan nog op vakantie en jullie kunnen waarschijnlijk niet wachten. We maken onze Ik ga op vakantie af tel kalender, zodat we precies zien hoeveel nachtjes nog voordat jullie op vakantie gaan of gaat logeren. Ben je al op vakantie geweest dan heb je vast iets anders leuks om af te tellen. We spelen het spel rara waar ben ik? Ben je in Frankrijk, Spanje of misschien wel in Limburg.

3 MAANDAG 25 JULI 2016 Vandaag is de opvang bij locatie BSO LTC Keenenburg aan de Tiendweg 2. Van Frankrijk reizen we door naar Italië. We maken eerst een boekje waar we al onze belevenissen in kunnen schrijven en/of tekenen, zodat je aan het eind van de vakantie een leuke herinnering hebt. Neem je favoriete strand/zomer-outfit mee; we gaan er een echte modeshow van maken tijdens de strand en zomer modeshow! DINSDAG 26 JULI 2016 Vandaag is de opvang op de locatie BSO LTC Keenenburg aan de Tiendweg 2. In Italië dragen ze heel veel slippers; hoe kleurrijker hoe beter. Wij gaan vandaag slippers versieren en maken het nog gekker dan de slippers zoals ze die in Italië dragen. Weten jullie wat ze heel veel eten in Italië? Juist: pizza! Wij gaan een pizzarace doen, maar eerst moet de pizza nog belegd worden voordat hij heel snel in de oven kan. WOENSDAG 27 JULI 2016 Wat staat er op het menu van ristorante la Kickertje? Een heerlijke zelfgemaakte groentepizza. Daar worden de Italianen blij van. Hé, jij hebt opeens een snor! We maken Italiaanse snormaskers en maken een leuke zelfportret. DONDERDAG 28 JULI 2016 Pasta kan je eten. Je kan er ook een heel apart kunstwerk van maken. Wat dacht je van een mooie ketting of sleutelhanger? We spelen vandaag een potje(flessen) voetbal. Welke teams worden gemaakt: Italië tegen? VRIJDAG 29 JULI 2016 We nemen een beetje verf, we koken wat spaghetti en we gooien dat tegen een groot vel papier. Wat krijg je dan een prachtig kunstwerk. Hoe goed kan jij dingen onthouden? We spelen spelletjes, onder andere ik ga op reis en ik neem mee en wat is er weg?.

4 MAANDAG 1 AUGUSTUS 2016 Onze reis gaat verder naar Afrika. Dat is een heel eind vliegen! In Afrika staan heel veel hutten. Wij bouwen met elkaar een hut van allerlei restmateriaal. Ook bakken we Afrikaanse balletjes. Misschien eten we die wel in onze eigen hut op. DINSDAG 2 AUGUSTUS 2016 We maken onze eigen knapzak. Weet je wat dat is? Dat is een zak, gevuld met spullen. Vroeger werd deze gebruikt toen men ging reizen. Deze draag je over je schouder. We gaan op pad naar Afrika met onze eigen knapzak en beleven onderweg allemaal avonturen. WOENSDAG 3 AUGUSTUS 2016 We maken van klei minihutten uit Afrika. Hoe denk jij dat zo n hut eruitziet? In Afrika dansen de mensen veel. Of er nu feest is of als er een nieuw stamhoofd wordt gekozen. Dit wordt begeleid met een Afrikaanse dans. Wij gaan ook dansen, net als de Afrikanen. DONDERDAG 4 AUGUSTUS 2016 Wij krijgen bezoek! We houden nog even als een verrassing wie wij op bezoek krijgen. Denk jij het al te weten? Schrijf of teken dit op een briefje en doe deze in onze waterkruik. We bakken heerlijke girafbroodjes. Zal dit broodje lang zijn of heeft dit broodje misschien vlekken? VRIJDAG 5 AUGUSTUS 2016 In Afrika vangen de krijgers hun voedsel zelf en gaan op jacht met pijl en boog. We gaan zelf een pijl en boog maken. We zijn benieuwd of jij de appel raakt. Ken jij de rimboe? Wij spelen een spel 10 tellen in de rimboe.

5 MAANDAG 8 AUGUSTUS 2016 Niet iedereen gaat deze vakantie op reis. In onze eigen dorp is ook genoeg te beleven. We gaan op pad naar het zomerfeest in Schipluiden. Weet jij of Schipluiden vroeger klederdracht had? Wij bedenken en ontwerpen klederdracht voor Schipluiden. Dit doen wij op een houten pop. Wie weet loopt heel Schipluiden binnenkort in de door jouw ontworpen outfit! DINSDAG 9 AUGUSTUS 2016 We nemen deel aan de activiteiten van het Zomerfeest. We zijn nieuwsgierig wat ze voor ons in petto hebben in de Dorpshoeve. In en rond Schipluiden staan heel veel mooie, kleurrijke, wilde bloemen; boterbloemen, graspluimen en nog veel meer. Voor die bloemen hebben wij uiteraard een vaas nodig. Wij gaan er zelf een maken! Jij hebt vast wel iemand die je blij kunt maken met zo n vrolijk gevulde vaas. WOENSDAG 10 AUGUSTUS 2016 Denk jij alle speeltuinen van Schipluiden te kennen? Wij gaan op onderzoek of alle speeltuinen die in ons grote speeltuinenboek staan er nog zijn, of dat we misschien nog wel een nieuwe speeltuin ontdekken. Onderweg maken we een stop voor een heerlijke picknick. DONDERDAG 11 AUGUSTUS 2016 We maken heerlijke Schipluidense groentesoep. Zal deze soep net zo lekker zijn dat deze op de menukaart komt bij het Raadhuis? Kunnen jullie aan de hand van foto s en opdrachten de fotospeurtocht tot een goed einde brengen? VRIJDAG 12 AUGUSTUS 2016 Schipluiden heeft een eigen museum: het Tramstation. Wij gaan een bezoekje brengen en kijken hoe een tram er vroeger uit zag. Als we terug zijn, spelen we een wedstrijd waar VV Schipluiden nog een voorbeeld aan kan nemen.

6 MAANDAG 15 AUGUSTUS 2016 We eindigen onze zomerreis in Japan. Weet jij welke vlag er bij Japan hoort? We maken onze eigen vlag. Natuurlijk heb je wel eens gehoord van sushi. Daar kunnen ze in Japan niet genoeg van krijgen. Ook wij nemen deze Japanse traditie over in Schipluiden en gaan zelf sushi maken en proeven. En, als klap op de Japanse vuurpijl; we gaan proberen ze met stokjes te eten. DINSDAG 16 AUGUSTUS 2016 De kimono is een traditioneel Japans kledingstuk; een losse mantel of japon met wijde mouwen die met een ceintuur wordt dichtgebonden. Die ceintuur heet een 'obi'. Deze kimono s zijn er in vele kleuren. We maken zelf een kimono. Als iedereen klaar is, lopen we een echte Japanse kimono modeshow. WOENSDAG 17 AUGUSTUS 2016 Met de tuk tuk gaan wij buiten op zoek naar allemaal natuurlijk materiaal, zoals takken, stenen, pluimen en veren. Met deze materialen maken we een mandala of een droomvanger. De droomvanger kun je boven je bed hangen om boze dromen te vangen. DONDERDAG 18 AUGUSTUS 2016 In Japan zie je heel veel mooie lampions in bonte kleuren: rood, geel, blauw of groen. Welke kleur krijgt jouw lampion? De koi karper, wat ook wel betekent Japanse karper, staat symbool voor voorspoed en geluk. Hoeveel geluk heb jij met het vangen van de vissen in het visspel dat wij vandaag gaan spelen? VRIJDAG 19 AUGUSTUS 2016 We naderen het einde van onze reis, maar niet zonder dat we eerst nog een Japanse hoed hebben gemaakt die ons prima beschermt tegen de zon. De sport in Japan is sumoworstelen. Eens kijken hoe sterk jullie zijn en wie weet komt de uitdrukking wie niet sterk is moet slim zijn wel van pas.

MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016

MAANDAG 11 JULI 2016 DINSDAG 12 JULI 2016 WOENSDAG 13 JULI 2016 DONDERDAG 14 JULI 2016 VRIJDAG 15 JULI 2016 Europa MAANDAG 11 JULI 2016 In de eerste week van de vakantie reizen wij door Europa! Vandaag gaan we naar Zweden, waar we heerlijke Zweedse gehaktballetjes maken en uiteraard willen we die ook gaan proeven!

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen

Zomervakantie BSO Luchtkasteel/In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen Zomervakantie BSO /In de Wolken Programma 22 t/m 26 juli : Ontscholen BSO : 06-33870003 BSO In de Wolken: 06-29409645 22-07-2013 Start vakantieherinneringenboek Yoga/meditatie Biologisch koken We gaan

Nadere informatie

Woensdag 13/7 Vandaag spelen wij op BSO Het Spectrum aan de Boslaan. Zie het rooster van de Babbelaars/Goudhaantjes wat we gaan doen vandaag.

Woensdag 13/7 Vandaag spelen wij op BSO Het Spectrum aan de Boslaan. Zie het rooster van de Babbelaars/Goudhaantjes wat we gaan doen vandaag. Week 1: Afrika Maandag 11/7 Heb jij je wel eens afgevraagd hoe mensen in Afrika wonen? Vandaag gaan we een Afrikaanse hut maken, help jij met ons mee? Gooi ook je heupen maar los, want we krijgen een Afrikaanse

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

meivakantie boerderij

meivakantie boerderij Hebben jullie ook zo'n zin in vakantie? Na zo hard werken op school. Wij wel!!!!. We gaan er een super leuke tijd van maken op de boerderij met zeker ook een koninklijke verassing. Doen jullie ook mee?

Nadere informatie

PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI

PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI PROGRAMMA 2017 BSO DE GRUTTERSWEI Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender

Zomervakantie activiteiten kalender Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Vandaag staat helemaal in het teken van sport. We beginnen met het ontwerpen van een cool sport shirt en deze gaan we

Nadere informatie

Activiteitenprogramma BSO Boris Buitelaar Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Later als ik groot ben: Politie

Activiteitenprogramma BSO Boris Buitelaar Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Later als ik groot ben: Politie Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Later als ik groot ben: Politie Maandag 6 juli: Stoere politie Politiewerk is stoer voor jongens én voor meisjes. Deze week kom je van alles over de politie te weten.

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten!

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten! BSO Toppunt: Zomervakantie 2015! Het thema: Wij gaan op reis en nemen mee.? Week 1: 13, 14, 16 juli. Week 2: 28, 20, 21, 23 juli. Week 3 27, 28, 30 juli Week 4: 3, 4, 6 augustus. Week 5 10, 11, 13 augustus.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Vlag maken van Amerika. Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is een wereldtrip! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Maandag 9 juli Deze vakantie is het thema Reis om de wereld. We trappen af met Azië. Vandaag starten we met het maken van vlaggen van verschillende Aziatische landen. Met

Nadere informatie

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli

zomerpret Week 1: Iedereen: Tas mee en flesje water meenemen. Maandag 23 juli Week 1: Maandag 23 Een reis over de wereld Chassé 1 en 3 Nederland: We gaan naar het Amstelpark. Bij slecht weer gaan we een delfts blauwe tegeltje maken. Activiteit voor Chassé 2 Nederland: We gaan vandaag

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2016 / JULI WEEK 1

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2016 / JULI WEEK 1 PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2016 / JULI WEEK 1 Thema mini-kabouters en kleuters: Europa (sport en spelweek voor kleuters ism. VGC sportdienst) Thema : (1 juli) Europa (04-08 juli: Fietsstage >Inschrijven via

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Het Kasteel De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander thema. Dit jaar hebben we gekozen voor

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 24 april 2017 Aanwezig vóór: 09:30 uur Ophalen vanaf: 17:00 uur Trek maar kleren en schoenen aan die vies mogen worden, want vandaag gaan wij naar: Stadsboerderij De Korenmaat in Rijkerswoerd!

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE OP ONZE BUITENSCHOOLSE OPVANG

ZOMERVAKANTIE OP ONZE BUITENSCHOOLSE OPVANG ZOMERVAKANTIE OP ONZE BUITENSCHOOLSE OPVANG De zomervakantie staat voor deur! De afgelopen weken zijn wij al druk geweest met een uitdagend vakantieprogramma. We proberen elke dag een uitje te organiseren

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

BSO Eigenwijs en BSO Rootz. Engeland. Engeland

BSO Eigenwijs en BSO Rootz. Engeland. Engeland BSO Eigenwijs en BSO Rootz EERSTE VAKANTIE WEEK 9 JULI T/M 13 JULI THEMA REIZEN Engeland Maandag 9 juli: Engeland Olympische ringen kleuren, de pictogrammen van de sporten tekenen. Spelletjes estafette:

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Jump Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Jump 4-13 jaar Programma KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie T 024 348 83 30 8 juli t/m 16 augustus Graag in Ouderportaal afmelden Altijd opvang. Altijd

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN

LOCATIE SKSG VLINDERTUIN LOCATIE SKSG VLINDERTUIN Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Zomerkriebels!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Zomerkriebels! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Zomerkriebels! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Heksenbos

Vakantieprogramma BSO Heksenbos Maandag 8 juli 2019 / BSO Podium Techniek/Bouwen en sjouwen/4-7 jaar Aanwezig om 9.00 uur/ophalen vanaf 17.00 uur Vandaag gaan wij op visite bij BSO Wolvenbende. We gaan daar tenten bouwen, een parcour

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders LOCATIE SKSG BUBBEL Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Rijnvogels

Vakantieprogramma BSO Rijnvogels Maandag 1 juli Natuur Sonsbeekpark 4 t/m 12 jaar Het is vakantie!!! We gaan met zijn allen naar Sonsbeekpark in Arnhem om te genieten van een gezellige picknick om de vakantie goed in te luiden. PAASVAKANTIE

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER

ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER ZOMERVAKANTIE CLUSTER OUDWIJK BSO T LABYRINT, BSO MALIEBAAN EN BSO HOMERUSLAAN THEMA: VERVOER Openingstijden: Kinderen zijn welkom op in de vakantie op BSO t Labyrint van 08:00 tot 18:00. Kinderen kunnen

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & De Keet Het is bijna zover... zomervakantie!! Uiteraard hebben wij weer allerlei leuke activiteiten bedacht voor de kinderen. Elke week heeft een ander thema. Dit

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Vakantieplanning voor de BSO Zeester

Vakantieplanning voor de BSO Zeester Vakantieplanning voor de BSO Zeester De Zomervakantie is weer in zicht! Het worden weer spetterende en gezellige weken! Kijk snel verder! De thema s: Week 1: het wilde westen Week 2: op expeditie Week

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog

Zomervakantie. Zomervakantie. Woensdag 10 juli BSO IKC de Regenboog. Dinsdag 9 juli BSO IKC de Regenboog. Donderdag 11 juli BSO IKC de Regenboog Maandag 8 juli BSO IKC de Regenboog Heb je zin om lekker te ravotten? Dat komt mooi uit want vandaag gaan we naar speeltuin de Leemkuil. Als het goed weer is, kan je zwemkleding meenemen om met water te

Nadere informatie

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE PROGRAMMA ZOMERVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie

WEEK 1. Vakantieprogramma BSO Droomeiland & Vulkaaneiland. Zomervakantie. Zomervakantie WEEK 1 Maandag 1 juli BSO Vulkaaneiland Natuur Kunstdag 4-12 jaar aanwezig voor: 9:00 uur ophalen vanaf: 17:00 uur Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is?

Nadere informatie