BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 2 juni 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 2 juni 2009"

Transcriptie

1 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 326 Interne Dienstver- Concept besluitenlijst Conform vastgesteld lening/secretariaat collegevergadering 26 mei Interne Dienstverlening/Financiën Begrotingsbrief 2010 De begrotingsbrief 2010 van de provincie Limburg wordt voor 328 Interne Dienstverlening/Financiën 329 Interne Dienstverlening/Financiën 330 Interne Dienstverlening/JZ Financiële steun aan ondernemingen Nasleep verkoop aandelen Essent NV Beslissing op bezwaar tegen het besluit van 17 februari 2009 tot afwijzing van een verzoek tot handhaving tegen onderhoudswerkzaamheden van de Zuid Limburgse Golf- en Countryclub, Dalbissenweg 22 te Mechelen kennisgeving aangenomen. De brief van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 15 april 2009 inzake het Nederlands nationaal kader voor het tijdelijk verlenen van beperkte steunbedragen wordt voor kennisgeving aangenomen. 1. Het verslag van de vergadering van de Vegal van 18 mei 2009 wordt voor kennisgeving aangenomen. 2. De brieven van de Minister van Economische Zaken van 22 april 2009 en 15 mei 2009 worden voor kennisgeving aangenomen; 3. In het geval dat de gemeente door Delta wordt gedagvaard het advocatenkantoor Simmons & Simmons te Amsterdam op de dragen verweer te voeren en de aandeelhouderscommissie van Essent NV te machtigen mede namens ons met het advocatenkantoor te overleggen. Het bezwaarschrift van de heer A.A.L. Velraeds, Schweibergerweg 40 te Mechelen overeenkomstig het bijgevoegde advies van de bezwaarschriftencommissie nietontvankelijk verklaren.

2 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 331 Interne Dienstverlening/JZ Beslissing op het bezwaarschrift tegen het besluit tot afwijzing van een verzoek tot handhaving aan de Tramweg 3 te Gulpen Het bezwaarschrift van de heer M. Siegersma, Tramweg 5 te Gulpen ontvankelijk en ongegrond te verklaren, conform het bijgevoegde advies van de 332 Beleid en Projecten Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling 333 Beleid en Projecten Machtiging voor vertegenwoordiging van het college voor de rechtercommissaris inzake geschillen Herinrichting Mergelland-Oost bezwaarschriftencommissie. 1. Kennis te nemen van de bijgevoegde meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling en deze eventueel mede ondertekenen op donderdag te Maastricht. 2. De portefeuillehouder zal hedenavond in het Seniorenconvent gemeentelijke aansluiting bij het steunpunt huiselijk geweld bespreekbaar maken. De heer P.G.H.M. Lemmerlijn te machtigen tot vertegenwoordiging van en met bevoegdheid te handelen namens burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem ten overstaan van de Rechter-commissaris van de Rechtbank te Maastricht inzake behandeling van bezwaren van derden tegen het ontwerpplan van toedeling/ Begrenzingenplan voor de Herinrichting Mergelland-Oost.

3 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 334 Interne Dienstverlening/P&O Vaststellen inrichtingsnota revisie competenties, beoordelingssysteem en beloningsbeleid 335 Overgeheveld naar kabinetslijst. 1. De bijgevoegde inrichtingsnota revisie personeelsinstrumenten vaststellen. 2. De commissie voor Georganiseerd Overleg voor advies/instemming vragen over het onderdeel beloningsbeleid van de bijgevoegde inrichtingsnota middels bijgevoegde adviesaanvraag. 3. Het instemmend advies van de Ondernemingsraad voor de onderdelen competentiemanagement en beoordelingssysteem voor kennisgeving aannemen. 4. Het college stelt vast dat deze revisie personeelsinstrumenten een rol kan gaan spelen in de toekomstige samenwerking met Vaals en Valkenburg aan de Geul.

4 PORTEFEUILLE UITNODIGINGEN Gemeente Margraten Postbus ZG Margraten Afscheidsreceptie t.g.v. vervroegd pensioen dhr. Jean Heijnen op woensdag 3 juni 2009 van uur tot uur in het gemeentehuis, Amerikaplein 1 te Margraten FC Gulpen Kampioensreceptie FC Gulpen 1 op vrijdag 5 juni van uur tot uur in Feestzaal Galouppe, Dorpsstraat te Gulpen Heemkundevereniging Wahlwiller Rijksweg AD Wahlwiller Waterschapsbedrijf Limburg Postbus KH Roermond Kerkenraad Postbus AB Gulpen Harmonie St. Cecilia Mechelen Presentatie Jaarboek over de historie van Wahlwiller en omgeving op zondag 7 juni 2009 om uur in eetcafé De verwondering te Wahlwiller Vooraankondiging bestuurlijk waterpanel SAMEN DOORTREKKEN Trektocht in de afvalwaterketen op donderdag 10 september 2009 van uur tot uur in Theaterhotel Roermond Afscheid predikant ds. H.J.J. Drost op zondag 28 juni 2009 om uur in de Toeristenkerk te Gulpen Receptie t.g.v. 175 jarig jubileum alsmede huldiging jubilarissen op zondag 14 juni 2009 van uur tot uur in feesthal Géron, Pastoor Ruttenstraat 2 te Mechelen Het college is verhinderd. Burgemeester Van den Tillaar en Wethouder Bormans. Wethouder Verhoeven. Wethouder Bormans. Burgemeester Van den Tillaar en wethouder Verhoeven Voltallig college.

5 PORTEFEUILLE WETHOUDER LEURS 336 Beleid en Projecten Uitbreiding subsidie Steunpunt Mantelzorg Het college besluit het subsidie aan het Steunpunt Mantelzorg vanaf 2009 structureel uit te breiden met 4.807,-- per jaar. 337 Beleid en Projecten Financiële bijdrage Gulpener Oogstparade 1. De Gulpener bierbrouwerij een bijdrage van 2.500,-- toekennen ten behoeve van de Gulpener Oogstparade. 2. De subsidiëring/facilitering van beeldbepalende evenementen zal worden aangekaart in het kader van de discussie over de Subsidieverordening. 338 Beleid en Projecten VVV Fietsdag 2009 Het college besluit in te stemmen met deelname door Gulpen- Wittem aan de VVV Fietsdag Beleid en Projecten Raadsinformatiebrief Jonginheuvelland.nl 340 Beleid en Projecten Beantwoording art. 37 RvOvragen fractie CDA inzake grondprijs RCJEZW en Vivre Kennisnemen en vaststellen van de raadsinformatiebrief Jonginheuvelland.nl en de brief te versturen aan leden van de gemeenteraad. Het college gaat akkoord met voorgelegd antwoordschrijven met inachtneming van een aantal aanpassingen in overleg met secretaris.

6 PORTEFEUILLE WETHOUDER VERHOEVEN 341 Beleid en Projecten Subsidieaanvragen Het college besluit 1. het subsidieverzoek van V.T.C. Gulpen voor de busreis naar Antwerpen af te wijzen; 2. het subsidieverzoek voor de jubileumviering van de Zonnebloem Gulpen af te wijzen; 3. het subsidieverzoek voor de jubileumviering van de kapel Onze Lieve Vrouw van Fatima te Ingber af te wijzen; 4. het subsidieverzoek van Stichting Limburg Alaaf af te wijzen, met als opmerking naar de stichting dat er beweging zit in de visie ten aanzien van het subsidiëren van beeldbepalende evenementen en dat hierover later meer informatie beschikbaar zal zijn. 342 Beleid en Projecten Hanteren inlevertermijn subsidieaanvraag Het college besluit: 1. in te stemmen met het voorstel om bij de inleverdatum van 1 april een speling van 10 dagen in acht te nemen. Dit houdt in dat subsidieaanvragers die binnen 10 dagen na de deadline een aanvraagformulier hebben ingeleverd, alsnog subsidie ontvangen. 2. in te stemmen met het voorstel om bij subsidieaanvragers die voor de eerste keer te laat hebben ingediend, alsnog subsidie toe te kennen en hierbij te benadrukken dat dit eenmalig is. 3. in te stemmen met

7 bijgevoegde raadsinformatiebrief en deze te verzenden aan de raad.

8 PORTEFEUILLE WETHOUDER BORMANS 343 Publieksdiensten Raadsinformatiebrief Monumentenverordening gemeentelijke monumenten Het college besluit de Raad via bijgevoegde raadsinformatiebrief te informeren over de monumentenverordening gemeentelijke monumenten. 344 Beleid en Projecten Uitbesteding beheer woonwagencentra 1. Het college gaat akkoord met verlenging van de overeenkomst tot 30 juni 2010 zoals in de mededeling aan het college is verwoord. 2. Het college verwacht binnen een maand een voorstel te verkrijgen over de periode ná 345 Beleid en Projecten Rekening van Marc Mullenders inzake werkzaamheden Brede Hoolstraat 7 te Reijmerstok 346 Beleid en Projecten Planschadeaanvraag dhr. W. Pieters, Aad de Haasstraat 8 te Wahlwiller in verband met bouw van woningen ter plaatse van het voormalige sportterrein aan de President J.F. Kennedystraat te Wahlwiller 347 Beleid en Projecten Overeenkomst met Maatschap Kösters-Waelen voor toekomstige grondruil langs Zwarte Brugweg te Eys 348 Beleid en Projecten Beantwoording art. 37 RvOvragen fractie GroenLinks inzake verpakkingsbelasting 349 Beleid en Projecten Vervanging bedrijfsbebouwing Overgeul 2 te Mechelen 30 juni Het college besluit de rekening van Marc Mullenders voor de werkzaamheden Brede Hoolstraat 9 betaalbaar te stellen (plaatsen erfafscheiding familie Lemmens). Het college besluit de planschadeaanvraag van dhr. W. Pieters, Aad de Haasstraat 8 te Wahlwiller af te wijzen, conform het (definitieve) advies d.d. 14 mei 2009 van de adviseur (Van Engen Advies). Het college stemt in met de overeenkomst met de Maatschap Kösters-Waelen voor een toekomstige grondruil langs de Zwarte Brugweg te Eygs Het college gaat akkoord met voorgelegde conceptbeantwoording met inachtneming van een aantal aanpassingen in overleg met secretaris. Het college besluit in beginsel akkoord te gaan met het voorgestelde plan met uitzondering van het realiseren van een 3 e (bedrijfs)woning.

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 juni 2009

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 juni 2009 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 350 Interne Dienstverlening/Secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 2 juni 2009 Conform vastgesteld met dien verstande dat bij besluit nr. 335 wordt

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 oktober 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 oktober 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 671 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 21 oktober 2008 Conform vastgesteld met dien verstande dat besluit nr. 663 (Algemene

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 oktober 2007

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 oktober 2007 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 632 Interne Dienstverlening/secretariaat. Concept besluitenlijst collegevergadering 5 oktober 2007. Conform vastgesteld m.d.v. dat: : a. bij besluit nr. 619 -

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 juni 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 juni 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 380 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 10 juni 2008 Conform vastgesteld met dien verstand dat besluitnr. 368 komt te

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 december 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 661 Interne Dienstverlening/ Secretariaat Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 11 december 2012 Vastgesteld met de volgende aanpassing: Besluit t.a.v.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 september 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 september 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 491 Interne Dienstverlening/ Concept openbare besluitenlijst Conform vastgesteld. Secretariaat collegevergadering 18 september 2012 492 Interne Dienstverlening/

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 april 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 april 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 231 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept-besluitenlijst collegevergadering 1 april 2008 Conform vastgesteld met dien verstande dat aan besluit nr. 227

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 juli 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 8 juli 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 415 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 1 juli 2008 Conform vastgesteld met dien verstande dat: - onder besluit nr.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 11 december 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 11 december 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 644 Interne Dienstverlening/ Concept openbare besluitenlijst Conform vastgesteld. Secretariaat collegevergadering 4 december 2012 645 Interne Dienstverlening/

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 31 juli 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 31 juli 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 403 Interne Dienstverlening/ Concept openbare besluitenlijst Conform vastgesteld. Secretariaat collegevergadering 24 juli 2012 404 Interne Dienstverlening/ Financiën

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 21 oktober 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 21 oktober 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 662 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 14 oktober Conform vastgesteld met dien verstande dat: 2008 - besluit nr. 649

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 maart 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 maart 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 134 Interne Dienstverlening/ Concept besluitenlijst collegevergadering 26 februari Conform vastgesteld met dien verstande dat: secretariaat. 2008. bij besluit

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 16/06/2015

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 16/06/2015 IPoststuk Coll ege notul en di ns dag 16 juni 2015 vastgesteld openbaar vastg esteld openbaar dins dag 16 j uni 2015 Ons kenmerk G.15.02197 *G.15.02197* BESLUITENLIJST OPENBAAR Van de vergadering van College

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 december 2013

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 december 2013 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 548 Interne Dienstverlening/ Secretariaat G.13.03373 Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 26 november 2013. Conform vaststellen. 549 Staf/Concerncontrol.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 31 augustus 2010

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 31 augustus 2010 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 449 Interne Concept besluitenlijst Conform vaststellen. Dienstverlening/ Secretariaat collegevergadering 24 augustus 2010. 450 Beleid en Projecten Memo: Begeleidingscommissie

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 september 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 september 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 564 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 9 september 2008 Conform vastgesteld met inachtneming van het volgende: bij

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 oktober 2009

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 oktober 2009 BESLUITENLIJST Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 27 oktober 2009 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR Volgnr. Afzender Onderwerp Afdoening 612 Interne Concept besluitenlijst Conform

Nadere informatie

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering CONCEPT enlijst HL B&W vergadering Datum 25-06-2018 Tijd 11:00-14:00 Locatie HL Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Toelichting burgemeester, secretaris, 1.1 Openbare besluitenlijst vergadering

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 13 maart 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 13 maart 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 129 Interne Dienstverlening/ Concept openbare besluitenlijst Conform vastgesteld. Secretariaat collegevergadering 6 meert 2012 130 Beleid en Projecten Begroting

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 mei Concept besluitenlijst collegevergadering 13 mei 2008

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 mei Concept besluitenlijst collegevergadering 13 mei 2008 BESLUITENLIJST Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 mei 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 322 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 oktober 2013

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 22 oktober 2013 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 457 Interne Dienstverlening/ Secretariaat Concept openbare besluitenlijst collegevergadering 8 oktober 2013 Vaststellen met de volgende aanvulling: Nr. 450 (septembercirculaire)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 april 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 3 april 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 174 Interne Dienstverlening/ Concept openbare besluitenlijst Conform vastgesteld. Secretariaat collegevergadering 27 maart 2012 175 Vervallen. Verplaatst naar

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 december 2007

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 december 2007 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 756 Interne Dienstverlening/secretariaat. Concept besluitenlijst collegevergadering 27 november 2007. Conform vastgesteld m.d.v. dat besluit 745 wordt overgebracht

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 15 mei 2012

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 15 mei 2012 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 238 Interne Dienstverlening/ Concept besluitenlijst Conform vastgesteld. Secretariaat collegevergadering 8 mei 2012 239 Interne Dienstverlening/ Juridisch jaarverslag

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W Cuijk

Besluitenlijst College B&W Cuijk 4 ADV/C/16/02468 Z/C/15/25150 Secretaris W.A.G. Hillenaar Uitnodigingen d.d. 1. Vastgoedsociëteit LvCM: Excursie steenfabriek vrijdag 23 september 2016 van 12.00-20.00 uur vanuit Boxmeer 2. Toneelvereniging

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 9 september 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 9 september 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 543 Interne Dienstverlening/secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 2 september 2008 Conform vastgesteld met dien verstande dat besluit nr. 542

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 april 2013

BESLUITENLIJST. Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 april 2013 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 171 Interne Dienstverlening/ Concept openbare besluitenlijst Conform vaststellen. Secretariaat collegevergadering 9 april 2013 172 Publieksdiensten/Staf Wijzigen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 oktober 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 14 oktober 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 644 Interne Dienstverlening/ Secretariaat Concept besluitenlijst collegevergadering 7 oktober 2008. Conform vastgesteld, met de toevoeging bij besluit nr. 628

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 1 500067 Vaststelling besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 19 juni 2018 2 500061 Openbare besluitenlijst van de vergadering van GS van Limburg d.d.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 12 februari 2008

BESLUITENLIJST. Voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 12 februari 2008 PORTEFEUILLE BURGEMEESTER VAN DEN TILLAAR 87 Interne Dienstver Concept besluitenlijst college Conform vastgesteld. lening/secretariaat. vergadering 7 februari 2008. 88 Interne Dienstverlening/facilitaire

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 4 december 2018

BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 4 december 2018 BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 4 december 2018 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden Nr. B&W nderwerp Com/ raad Beslissing Toelichting op

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25 september Vastgesteld d.d.

Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25 september Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014. Nummer: Aanwezig:

Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014. Nummer: Aanwezig: Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014 Aanwezig: Nummer: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2010

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2010 Lijst nr. 41 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: 11 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2010 PUBLIEKSDIENST Awb-bezwaar inzake besluit tot weigering van een uitwegvergunning aan

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 28 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 5-12-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Severeijns,

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

Openbare Agenda Collegevergadering 31-03-2015 Aanwezig:

Openbare Agenda Collegevergadering 31-03-2015 Aanwezig: Openbare Agenda Collegevergadering 31-03-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H.

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

Ad 1 en 2 Akkoord Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering

Ad 1 en 2 Akkoord Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering 189686 Concept besluitenlijst van de B&Wvergadering van 26 februari 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 26 februari 2019 2. De vastgestelde openbare besluiten van

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Datum: 10 oktober 2017, 9.30 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam 1. Opening Agendapunten 6C en 9C

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 november 2009 nummer 48 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Van 4 november 2014 openbaar

Van 4 november 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 28 oktober 2014. Advies Akkoord. BW-007690 2 Onderwerp Melding en openbaarmaking nevenfuncties en (financiële) belangen in ondernemingen en organisaties

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 25-10-2010 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Van 9 december 2014 openbaar

Van 9 december 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 2 december 2014. Advies Akkoord. BW-007610 2 Onderwerp Internationale samenwerking Weert-Hangzhou (China) CS Advies 1. Instemmen met het document Internationale

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 10 juni 2014. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST (28) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 MAART 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 MAART 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 1 MAART 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 12-2-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9

B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 27 november 2018 De besluitenlijst vaststellen B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9 33905021 erzoek aan Gedeputeerde Staten tot

Nadere informatie

Besluitenlijst (30) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 september 2014

Besluitenlijst (30) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 september 2014 Besluitenlijst (30) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 september 2014 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-2-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Van 22 mei 2012 openbaar

Van 22 mei 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 15 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004658 2. Onderwerp Voortgangsrapportages en projectenoverzicht 2e kwartaal 2012 R Advies 1. De gewijzigde projectenclassificatie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 21 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 21 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 21 juli 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit

Besluitenlijst College van burgemeester en wethouders d.d. 15 september Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst vergadering B&W van 8 september 2009 t.b.v. raad en pers. Programmabegroting 2010 en meerjarenraming 2011-2013 incl. raadsvoorstel en - besluit. Ter vaststelling. De programmabegroting 2010

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 9 december 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M. van

Nadere informatie

C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M

C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M Besluitenlijst 5 maart februari 2019 Aldus vastgesteld in de B&W vergadering van 12 maart 2019 1.7074 Subsidie Internationaal Filmfestival Gorinchem

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 maart 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 24 maart 2015 Portefeuillehouder: Dhr. A.D. de Roon 1. 7867 Vaststellingsovereenkomst brede school Ruishornlaan * Stem in met de Vaststellingsovereenkomst inzake medegebruik van de Brede school Ruishornlaan * Stem in

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016.

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. De besluitenlijsten vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter

Nadere informatie

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016.

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 4 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

Aanwezigen op tribune: 14 Aanwezige pers: 1

Aanwezigen op tribune: 14 Aanwezige pers: 1 VASTGESTELDE BESLUITENLIJST BEHORENDE BIJ OPENBARE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DE GEMEENTE GULPEN-WITTEM, GEHOUDEN OP DONDERDAG 9 JULI 2009 EN MAANDAG 13 JULI IN DE RAADZAAL VAN HET GEMEENTEHUIS TE GULPEN

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

College. Verhinderd. Agendapunt. Onderwerp. 1. Opening De voorzitter opent om uur de vergadering

College. Verhinderd. Agendapunt. Onderwerp. 1. Opening De voorzitter opent om uur de vergadering CONCEPT BESLUITENLIJST BEHORENDE BIJ DE OPENBARE VERGADE- RING VAN DE RAAD VAN DE GEMEENTE GULPEN-WITTEM, GEHOUDEN IN DE RAADZAAL VAN HET GEMEENTEHUIS TE GULPEN DATUM 15 oktober 2015 AANWEZIG Plv. voorzitter

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 12 februari 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 12 februari 2019 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 12 februari 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden Nr. B&W Onderwerp Com/ raad Beslissing Toelichting

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018

BESLUITENLIJST OPENBAAR. Van de vergadering van College van Burgemeester en Wethouders van 30/10/2018 IPoststuk C ollege notulen dinsdag 30 oktober 2018 vastg esteld openbaar Openbaar di nsdag 30 oktober 2018 Ons kenmerk G.18.03323 *G.18.03323* BESLUITENLIJST OPENBAAR Van de vergadering van College van

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 16 juni 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 april 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave Aanwezig: Burgemeester, wethouders A.M. Henisch-Hulsman,, J. Joon, secretaris J.J.L. Heerkens 2. ADV/G/16/01497 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 2 februari

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn Wethouder S. Satijn Beh.team MOPIO Reg.nr. 14-11741 Openbaar Ja, uitgesteld (één week) Onderwerp Financiële afwikkeling gymnastiekonderwijs 2014. Advies 1. De schoolbesturen van het primair- en speciaal

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 24 juni 2014 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

Van 18 juni 2013 openbaar

Van 18 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 11 juni 2013. Advies Akkoord. BW-006079 2 Onderwerp Handhavingsverzoek tegen een frame met leiperen en een carport aan Meerkoethof 3. R Advies en tot: 1.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden.

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden. Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 8 augustus 2017 om 9.00 uur Afwezig: burgemeester Beenakker en wethouder Driessen Onderwerpen voorzien van een

Nadere informatie

Besluitenlijst Collegevergadering

Besluitenlijst Collegevergadering Datum 18-06-2019 Tijd 9:00-11:45 enlijst Collegevergadering Locatie Voorzitter Aanwezigen Toelichting Gemeentehuis Noordwijk J.H.M. Hermans-Vloedbeld J.P. van den Berg, R. ter Hark, J.H.M. Hermans-Vloedbeld,

Nadere informatie