Algemeen. Uit de directiekamer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen. Uit de directiekamer"

Transcriptie

1 Algemeen Uit de directiekamer Leerlingen raken steeds meer gewend aan hun plek in de nieuwe groep. Regels en duidelijkheid zijn van groot belang in de eerste periode. Er wordt hard gewerkt door leerlingen en personeel. Goed om te zien. Personeel Wij zijn dankbaar met Ellen van Houdt en haar man. Zij vierden deze week hun huwelijksjubileum. Ellen en Koos van harte gefeliciteerd. Als personeel hebben wij te maken met ziekte. Hillegonda is nu niet op school door ziekte. Gelukkig hebben wij vervanging kunnen regelen. Liana Bril. Liana, heel hartelijk dank. Hillegonda wensen wij van harte beterschap. Onderzoek Oosthoekscholen Op de Oosthoekscholen vindt momenteel een onderzoek plaats door bureau Meesterschap. Zij onderzoeken of de Oosthoekscholen passend onderwijs kunnen bieden aan alle leerlingen. In hoeverre is het onderwijs aan de leerlingen passend? Komen er geen kinderen in de knel? Wat zijn de ontwikkelpunten? De uitslag van dit onderzoek is van groot belang voor de toekomst van onze SBO school de Wissel. Wat is de toekomst van de Wissel? Kunnen wij op deze manier verder? Moeten wij aanpassingen doen? Allemaal vragen waar we graag een antwoord op willen, we wachten het onderzoek af. Plastic doppen sparen voor het opleiden van hulphonden. In de hal staat een wasmand met een slinger van plastic doppen. De doppen die aan deze slinger zitten komen allemaal in aanmerking om te sparen voor de Nederlandse stichting hulphond. Deze doppen leveren geld op en dat geld zal naar deze stichting gaan. Heel graag willen wij als Wissel meedoen met deze actie. Zo kunnen wij kostenloos materiaal sparen en meehelpen aan deze stichting. Verderop in dit Wisselnieuws meer over deze stichting.

2 Bijbelvertellingen De komende weken zijn onze weekthema s: Let op en De tienregels. De Bijbelvertellingen gaan verder met het volk Israël en hun reis naar Kanaän. Door op de wonderen en Gods woorden te letten leren ze God kennen. God geeft leefregels, de tien geboden. Met die regels wil God hen helpen. Regels helpen mensen om goed met elkaar te leven. PAD regel van de maand In de maand september extra aandacht voor de schoolregel Als iemand zegt: ho stop! houd dan onmiddellijk op Gymlessen De vorige keer vertelde ik over Mariël Dorgelo, onze gymstagiaire. Wij zijn blij met haar. Vanaf vandaag hebben wij maar liefst twee stagiaires: Herrick Tempelman gaat samen met Mariël de gymlessen verzorgen op vrijdag. Herrick veel plezier met onze Wisselleerlingen.

3 Ouders/verzorgers contact is en blijft belangrijk. Schroom niet om te bellen/mailen of eens langs te komen. Agenda: 14 september - Anneke Westra jarig 16 september Prinsjesdag 24 september terugkomdag 26 september Wisselnieuws Vriendelijke groet Harmke Withaar ********************************************************************************************* Servicepunt bibliotheek Hoera, de bibliotheek in Mariënberg is officieel geopend! Tot het voorjaar van dit jaar kwam elke maandag de bibliobus langs. We konden daar boeken lenen om in de klas te lezen. Maar het werd te duur. Gelukkig hebben Plaatselijk Belang en De Brede School het, samen met de Bibliotheek en de Gemeente Hardenberg, voor elkaar gekregen dat er een bibliotheek in de Regenboog is gekomen. Op maandag 1 september is de bibliotheek geopend door wethouder De Vent en het jongste lid van de bieb: Noud Kelder (1 jaar). Dat konden we niet goed zien, maar we hebben wél de toespraken gehoord. We hebben ook gehoord dat Jannita haar elfje voorlas. Alle kinderen van de Wissel hadden mooie gedichtjes van elf woorden geschreven over lezen en de bieb. Ook kinderen van De Schakel en de Regenboog hadden dat gedaan. Deze gedichtjes liggen nu in de bieb, waar iedereen ze kan lezen. Nog even wachten op een nieuw abonnement en we kunnen weer regelmatig boeken halen in onze bieb.

4 Leuk De bieb Is weer terug Ik ben erg blij Lezen!! Jannita

5 Groep 1 Hallo allemaal, Er zijn alweer twee weken voorbij. De tijd vliegt! We hebben weer veel geleerd en gedaan: Met aardrijkskunde hebben we van alles geleerd over kaarten. We hebben het verschil tussen een kaart en een luchtfoto bekeken. We weten wat schaal betekent en wat de legenda is. Ook hebben we afgelopen maandag verschillende soorten kaarten bekeken. Op een wereldbol is Nederland haast niet te vinden. Daarvoor moet je echt een kaart hebben. Maar welke kaart hangt af van wat je ermee wilt. Een autokaart van Nederland is handig als je van de ene plaats naar de andere wilt over de grote wegen. Maar wil je fietsen in de buurt van Hardenberg, dan is een fietskaart weer veel makkelijker. We hebben ook gezien dat op ANWB-wegwijzers en paddenstoelen nummers staan die terug te vinden zijn op de fietskaart. Zo kun je makkelijk kijken waar je bent. En ja, de juf weet ook wel dat je de weg ook kunt vinden met een tomtom, maar die gaan weleens kapot of hebben niet de goede kaart in het systeem. Dus een beetje kunnen kaartlezen is toch wel handig. Met geschiedenis zitten we nog in het stenen tijdperk. Dat hopen we de komende week af te ronden. Iris had nog wat moois meegenomen, een echte vuurstenen bijl, gevonden door haar opa in een akker. We hebben hem allemaal met bewondering bekeken. En ook groep 2 heeft daarvan mee mogen genieten. Komende week gaan we bekijken hoe je een hunebed bouwt. En dan dinsdag. Wat hebben de juffen, samen met de kinderen een fijn verjaardagsfeest gehad. Iedereen bedankt voor het cadeau. De gekregen boekenbonnen zullen goed gebruikt worden. Met de kinderen hebben we 's morgens koekjes gebakken en cup-cakes versierd.

6 De koekjes hebt u misschien wel geproefd. Als ze net zo lekker smaakten als ze de school deden ruiken, waren ze heel goed gelukt. De cup-cakes hebben we 's middags lekker opgegeten toen we naar een dvd zaten te kijken. En daartussendoor hebben we nog spelletjes gedaan en extra buiten gespeeld. Om uur zei de juf: "opruimen" en om uur zag de klas eruit alsof er geen feest was geweest. Vele handen maakten licht werk. Er was zelfs al geveegd, wat de juf anders na schooltijd nog doet. Verder mochten de jongens met crea timmeren! Erg leuk om te doen. "Timmer de eerste letter van je naam, met spijkertjes, en ga daarna met wol de spijkers verbinden, zodat de letter er mooi op komt." Het timmeren was superleuk om te doen.

7 Ondertussen waren de anderen bezig met het maken van een "etagere". Wat een moeilijk woord! Maar we maken dus gewoon twee bordjes boven elkaar, waar hapjes, koekjes, chocolaatjes, of iets anders op kan. Iedereen was druk bezig om het zo mooi mogelijk te maken en we hebben allemaal dus goed ons best gedaan! Op vrijdag kijken we onder "de verwerking van de bijbelvertelling" naar de film de Rode Draad. Heel fijn Thijs, dat we die mogen gebruiken! Daarin is het verhaal van Mozes en Aaron te zien. Heel bijzonder om dit verhaal te zien. Vorige week hebben we nog feest gehad van Steven. We hebben lekkere ijsjes gehad. Nog even iets ter informatie: Juf Visser en juf Van Houdt ruilen volgende week een dagje met elkaar: Maandag 15 sept. staat juf Visser voor de groep, Donderdag 18 sept. staat juf van Houdt voor de groep. Fijn weekend! groetjes van ons allemaal Groep 2 Hillegonda is helaas ziek, vandaar deze keer geen nieuws uit groep 2. Nou ja, geen nieuws? We hebben sinds vorige week een stagiaire bij ons in de groep. Haar naam is Alienke Hamberg en ze komt uit Gramsbergen. Ze doet de opleiding pedagogiek en ze is daarin 2 e jaars. Elke donderdag is ze aanwezig. Zonder haar medeweten hebben we snel een foto van haar van Facebook gehaald. Alienke, welkom bij ons!!

8 Wij staan als school ook op het internet: Hulphond Nederland Hulphond Nederland is hét expertisecentrum voor het opleiden en inzetten van hulphonden voor zowel de medische als therapeutische zorg. De stichting heeft in de afgelopen 30 jaar veel ervaring opgedaan en is leidend onder de hulphondenscholen in Nederland. De stichting is toonaangevend in haar aanbod van verschillende soorten hulphonden en de wijze waarop zij deze professioneel ter beschikking stelt. De stichting leert honden 70 vaardigheden om mensen met lichamelijke beperkingen of therapeutische behoeften te helpen. Dit zijn mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie, trauma s als ook kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen, een geestelijke beperking of het syndroom van down. De stichting plaatste in 2012 als eerste in Nederland een PTSS-hulphond bij een veteraan met een Post Traumatisch Stress Syndroom. In 2012 en 2013 zijn met Therapie-hulphonden ruim 400 jongeren met succes geholpen door Hulphond kindertherapeuten. De doelstelling van Hulphond Nederland is het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid, waardoor (re-)integratie in de samenleving wordt bevorderd. Hulphond Nederland leidt 4 soorten hulphonden op: ADL-hulphond: De afkorting ADL staat voor Activiteiten in het Dagelijks Leven. Een ADL-hond helpt iemand met een lichamelijke beperking. Epilepsie-hulphond: De Epilepsie-hulphond is een signaleringshond die speciaal wordt opgeleid voor mensen met epilepsie. De hond is getraind om te waarschuwen en te helpen voor, tijdens en na een aanval. PTSS-hulphond: De PTSS-hulphond is een signaleringshond die speciaal wordt opgeleid voor mensen met Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS). Een PTSS-hulphond helpt zijn baas om te gaan met stress veroorzaakt door traumatische ervaringen. Therapie-hulphond: Een Therapie-hulphond is getraind om jongeren en kinderen met een verstandelijke beperking en/of ernstige gedragsstoornissen emotioneel en sociaal beter te laten ontwikkelen.

Woensdagavond is er een schoonmaakavond op de Wissel. Roosters zijn hiervoor al uitgedeeld. Lukt het niet om te komen dan graag onderling ruilen.

Woensdagavond is er een schoonmaakavond op de Wissel. Roosters zijn hiervoor al uitgedeeld. Lukt het niet om te komen dan graag onderling ruilen. Algemeen Uit de directiekamer Afgelopen woensdag was het dankdag. Wij hebben het afgelopen jaar weer meer dan genoeg ontvangen. En we zijn God dankbaar voor al het goede, zelfs in zorgelijke situaties

Nadere informatie

Vanaf hier wil ik iedereen heel hartelijke danken die heeft meegeholpen om de leerlingen een paar heerlijke dagen te geven.

Vanaf hier wil ik iedereen heel hartelijke danken die heeft meegeholpen om de leerlingen een paar heerlijke dagen te geven. Uit de directiekamer Algemeen Vakantie! Herfstvakantie! Heerlijk voor personeel en leerlingen om even afstand te nemen en tot rust te komen. Voor de leerlingen duurt de vakantie een dag langer dan gewoonlijk.

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Algemeen. Uit de directiekamer

Algemeen. Uit de directiekamer Uit de directiekamer Algemeen Op de Wissel gaan we de laatste periode in van dit cursusjaar. Dat is goed te merken. Er wordt in de groepen volop getoetst. Volgende week gaat groep F/G op kamp. Veel regel

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Stichting Hulphond Gemaakt door Minke van Bon

Stichting Hulphond Gemaakt door Minke van Bon Stichting Hulphond Gemaakt door Minke van Bon 5 Voorwoord Ik doe mijn werkstuk over stichting Hulphonden, omdat het me een leuk en goed onderwerp leek om er een werkstuk over te maken. Maar daarnaast leek

Nadere informatie

Voor iedereen de juiste hulphond! Hulphond Nederland

Voor iedereen de juiste hulphond! Hulphond Nederland Voor iedereen de juiste hulphond! Hulphond Nederland Voor een betere kwaliteit van leven 3 Ruim 30 jaar ervaring Een nieuw perspectief Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Belangrijke Data Voorjaarsvakantie Start school na voorjaarsvakantie Open Dag op De Regenboog Schoolfotograaf Paasviering op school paasweekend Schooldisco Koningsspelen

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt.

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt. Nieuwsbrief 26 september 2019 nr. 2 Agenda Week 40 30 sept t/m 4 okt Wo 2 Bezoek bieb gr. 1-5 Vr 4 Week 41 Dierendag 7 t/m 11 okt Ma 7 ROVA groentour gr. 6-8 Do 10 Open lesochtend 9-11 uur Week 42 14 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

tips over de omgang met mensen die een lichamelijke beperking hebben

tips over de omgang met mensen die een lichamelijke beperking hebben tips over de omgang met mensen die een lichamelijke beperking hebben tips over de omgang met mensen die een lichamelijke beperking hebben 1. 2. 3. 4. Neem nooit beslissingen voor iemand met een beperking

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Agenda december Woensdag 5 december 2018 Sinterklaasviering, school tot uur. Donderdag 29 november 2018 Voorleeswedstrijd

Agenda december Woensdag 5 december 2018 Sinterklaasviering, school tot uur. Donderdag 29 november 2018 Voorleeswedstrijd Nieuwsbrief December 2018, nr.3 Evertsweertplantsoen 3b 1069 RK Amsterdam telefoon 020 619 04 66 e-mail johannesschool@amosonderwijs.nl website www.johannesschool.com directeur A. Verkade Agenda december

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 4 april

Nieuwsbrief 14 4 april Nieuwsbrief 14 4 april 2019 2018 CITO eindtoets Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 april zullen de leerlingen van groep 8 s morgens deelnemen aan de centrale eindtoets. Onze school neemt hiervoor

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Nieuwe leerlingen Leerling naar een andere school Gymnastiek Verhuizing Schoolfruit Verjaardagen januari Kerstvakantie

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Weekbrief 12-23 november Beste ouders en verzorgers, Portfoliogesprekken Afgelopen week zijn er portfolio-gesprekken geweest met ouders en kinderen wanneer er echt iets besproken moest worden. Weet dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van tot uur. Activiteitenkalender

Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van tot uur. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 42 Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van 14.15 tot 15.00 uur. Activiteitenkalender Vrijdagavond 14 oktober Toneelvoorstelling Niet Pluis over de Kinderboekenweek/projectweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Voor iedereen de juiste hulphond! Hulphond Nederland

Voor iedereen de juiste hulphond! Hulphond Nederland Voor iedereen de juiste hulphond! Hulphond Nederland Voor een betere kwaliteit van leven 3 Ruim 30 jaar ervaring Een nieuw perspectief Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke

Nadere informatie

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3,

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3, Klassennieuws Erichem, 18 december 2015 Beste ouders van groep 1-2-3, Het jaar 2015 is zo goed als om. We hebben een gezellige, drukke feestmaand achter de rug waarin we hard gewerkt hebben maar ook veel

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Nieuws uit de kijker

Nieuws uit de kijker Nieuws uit de kijker Nummer 11 o.b.s. de Sterrekijker van der Hoopstraat 54 1945 TT Beverwijk 0251-243816 Info@desterrekijker.nl www.desterrekijker.nl Vanuit de directie Kijkavond Volgende week dinsdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.7 donderdag 6 oktober 2016, week 40 Algemene informatie 10 oktober Voorstelling Kinderboekenweek groep 1 t/m 8 week 42 Herfstvakantie 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Weekkaart Maandag 7 t/m 11 okt

Weekkaart Maandag 7 t/m 11 okt Weekkaart 7 2019-2020 Maandag 7 t/m 11 okt. 2019 www.cantecleerkloosterhaar.nl Maandag 7 oktober De Dag van het Onderwijs (eigenlijk 05-10) Dinsdag 8 oktober We starten de naschoolse activiteiten zie de

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Schoolfruit Wat blijft het lekker. Iedere week een aanbod van vers en verschillende soorten fruit. Heerlijk!

Schoolfruit Wat blijft het lekker. Iedere week een aanbod van vers en verschillende soorten fruit. Heerlijk! Algemeen Uit de directiekamer: De afgelopen twee weken is er veel gebeurd op de Wissel. Goed om te zien dat de ouderavond ook dit jaar weer een succes was. Het was een verdieping op het thema van vorig

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Bezoek van Timo Zweers ( vader van Hélène groep 6a ) we hebben bezoek gehad voor het thema beroepen Het was de vader van Helene Zweers. Hij heeft het beroep: optometrist.

Nadere informatie