HELLA Benelux BV Celsiusbaan 2, Postbus BJ Nieuwegein Nederland T F E I

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HELLA Benelux BV Celsiusbaan 2, Postbus BJ Nieuwegein Nederland T F E I"

Transcriptie

1 KLEURAANDUIDING PRODUCTGROEPEN STANDAARD LIFETIME HELLA Benelux BV Celsiusbaan 2, Postbus BJ Nieuwegein Nederland T F E nl.info@hella.com I Langlaarsteenweg Aartselaar België T F E be.info@hella.com I PERFORMANCE DESIGN XENON HELLA KGaA Hueck & Co., Lippstadt 9Z J00816/I+W/10.14/0.5 Printed in Germany Voorbehouden aan wijzigingen in uitvoering en prijzen. GLOEILAMPEN AFKORTINGEN / SPECIFICATIES BL Blue Light CT Chrome Top 2.0 HD Heavy Duty LL Long Life SLL Super Long Life Set Inhoud 2 stuks

2 INHOUD SYMBOLEN Dimlicht Remlicht Inleiding 03 Geteste kwaliteit 04 Lichtbronnen 06 Lichtbronnenvergelijking 08 Voor iedereen het juiste licht 10 Veiligheidsrichtlijnen 12 Introductie 13 Individualiteit die zich kan laten zien 14 Standaard: voor meer rendabiliteit 16 Lifetime: voor een langere levensduur 18 Performance: voor meer licht 20 Design: voor meer elegantie 22 Xenon: voor meer vermogen 23 Assortimentbox: altijd goed voorbereid 24 Lichtbronnen voor de landbouw 26 Lichtbronnen voor personenauto s 32 Lichtbronnen voor vrachtwagens 98 Grootlicht Mistlicht Mistachterlicht Dagrijverlichting Parkeerlicht Navigatielicht Knipperlicht voor Knipperlicht achter Extra knipperlicht Achteruitrijlicht Personenauto Personenauto s en transporters 12 V Bedrijfswagens en bussen 24 V Tractoren Motorfietsen 12 V Achterlicht Binnenverlichting Handschoenenvakverlichting Kofferbakverlichting Nummerplaatverlichting Dashboardverlichting Zijmarkeringslamp Parkeerlamp Positielamp Contourlamp Verpakking Spanning in volt Vermogen in watt Fitting gloeilampen Informatie Gloeilampen bij het verwisselen uitsluitend per twee vervangen! 1 Gele knipperlichtbehuizing 2 Witte knipperlichtbehuizing 3 Dubbele koplamp 4 Standaardkoplamp 5 5-kamerlicht 6 7-kamerlicht

3 3 INLEIDING STEL U ALLEEN MAAR TEVREDEN MET HET BESTE: GLOEILAMPEN VAN HELLA. Als vooraanstaande producent op het gebied van intelligente lichtverdelingstechnologieën en van halogeen-, xenon- en full-led-koplampen en als partner van toonaangevende internationale autofabrikanten beantwoordt HELLA altijd aan de hoogste eisen en kwaliteitsnormen. Datzelfde geldt voor ons gloeilampenprogramma: technologie van het hoogste niveau met een consequent uitstekende en uitgebreid gecontroleerde kwaliteit. Want in de praktijk staan alleen een optimale verlichtingskwaliteit en duurzame, robuuste producten die vrijwel nooit uitvallen garant voor een perfect zicht. Het programma dekt een uitgebreid toepassingsgebied: alle soorten voertuigen bijvoorbeeld personenauto s, bedrijfswagens, speciale voertuigen en motorfietsen, koplampen en andere lampen, interieurverlichting, klassiek halogeenlicht en xenonlicht. En dat alles met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

4 GETESTE KWALITEIT Alle HELLA-gloeilampen worden uiterst nauwgezet getest. De ingenieurs van de kwaliteitsafdeling van HELLA hebben voor ieder type gloeilamp een glashelder eisenprofiel vastgelegd. Zo worden gloeilampen van koplampen zeer nauwkeurig door onze ingenieurs gecontroleerd op hun lichtverdeling. Hiervoor wordt de modernste lichtmeetapparatuur gebruikt. Lakhechtingstests volgens FAKRA (Fachkreis Automobil), trillings- en schoktests volgens IEC, geometriemetingen, lichtstroom- en vermogensmetingen evenals levensduurtests garanderen groothandel en garages een onberispelijke kwaliteit. Kwaliteitsgarantie is een belangrijk thema voor ons Opdat u tevreden bent en dus ook uw klanten. Daarom testen de ingenieurs van de kwaliteitsafdeling van HELLA al onze gloeilampen uitvoerig en garanderen u zo maximale kwaliteit. Met deze uitgebreide tests en onze kennis als OE-lichtexpert kunt u zeker zijn dat wij u hoge kwaliteit leveren. Gevolg van deze consequent gecontroleerde kwaliteit Al jarenlang kiezen toonaangevende autofabrikanten voor onze technologische innovaties en vertrouwen op de competentie, ervaring en kwaliteit van HELLA.

5 4 5 Geometrische meting In een meetprojector wordt gecontroleerd of de geometrie van de gloeidraad voldoet aan de wettelijke normen volgens IEC De gloeidraad moet de in de norm vastgelegde grootte en positie in de gloeilamp hebben. Alleen dan is de lichtopbrengst in de koplampen optimaal. Zo voorkomt men dat tegenliggers verblind worden. Trillings- en schoktest Op een elektrodynamische trillingstafel wordt de trillingsvastheid van de gloeilampen en vooral van de gloeidraad getest. Lakhechtingstest De hechting van de lak van het in kleur gelakte glas, zoals de PY21W, wordt gecontroleerd in een klimaatkamer met verschillende temperaturen en luchtvochtigheden. De optimale hechting van de lak op het glas staat gedurende de gehele levensduur garant voor het voorgeschreven oranje knipperlicht. Levensduurtest Geavanceerde tests bewijzen de langdurige en hoge betrouwbaarheid van de HELLA-gloeilampen. Lichtstroommeting In de zogenaamde Bol van Ulbricht en met de hoekmeter worden de lichtstromen en lichtsterkten van de HELLA-gloeilampen bepaald. Op deze manier wordt de optimale lichtopbrengst van de gloeilampen gegarandeerd. Deze tests en metingen vormen de basis voor onze gecontroleerde kwaliteit.

6 LICHTBRONNEN Een goed zicht is de belangrijkste voorwaarde voor verkeersveiligheid. Allerlei omstandigheden waaronder schemering, slecht weer, vervuilde ramen en dergelijke kunnen dit zicht echter nadelig beïnvloeden. Onder dergelijke rijomstandigheden is het risico op ongevallen verhoogd. Ook de veranderende en gestaag toenemende mobiliteit en verkeersdichtheid dragen bij aan het verhoogde risico. Om deze uitdagingen met succes aan te gaan, werken wij voortdurend aan de verbetering van onze bestaande lichtsystemen en ontwikkeling van nieuwe technische lichtsystemen.

7 6 7 In het navolgende worden de belangrijkste basisbegrippen van de lichttechniek en de meeteenheden voor lampen en lichtmeting beschreven. Lichtstroom Φ Eenheid: lumen [lm] De lichtstroom F vertegenwoordigt de totale lichtopbrengst die door een lichtbron wordt uitgestraald. Lichtopbrengst ŋ Eenheid: lumen per watt [lm/w] De lichtopbrengst ŋ geeft het rendement aan, waarmee de opgenomen elektrische energie in licht wordt omgevormd. Lichtsterkte I Eenheid: candela [cd] Het deel van de lichtstroom dat in een bepaalde richting straalt. Lichtbronnen Lichtbronnen zijn thermische stralers, die warmteenergie omzetten in licht. Hoe meer een lichtbron wordt verhit, des te hoger de lichtsterkte. Verlichtingssterkte E Eenheid: lux [lx] De verlichtingssterkte E beschrijft de verhouding van een invallende lichtstroom tot het verlichte oppervlak. De verlichtingssterkte bedraagt 1 lx wanneer een lichtstroom van 1 lm op een oppervlak van 1 m² schijnt. Luminantie L Eenheid: Candela per vierkante meter [cd/m 2 ] De luminantie L beschrijft hoe het oog de helderheid op een lichtgevend of verlicht oppervlak waarneemt.

8 LICHTBRONNENVERGELIJKING HALOGEENLAMP H4 Halogeenlampen zijn in zekere zin temperatuurstralers, die warmte-energie omzetten in licht. De draad gaat gloeien wanneer hij onder spanning staat en genereert zo het licht. Het rendement van een standaardhalogeenlamp ligt rond de 8%. Circa 92% van de energie gaat verloren door warmte-uitstraling. Draad voor grootlicht Draad voor dimlicht Niet-reflecterende kap Drukkamer met gasmengsel Contactstekker roestvrij staal Dimlichtafscherming Fitting Lampglas Kwartsglas met UV-filter en optische coating Typische lichtverdeling en kleurtemperatuur van een koplamp met halogeenlampen.

9 8 9 GASONTLADINGSLAMP D2R Vanwege het feit dat ze gevuld zijn met xenongas, worden gasontladingslampen in het dagelijkse taalgebruik ook wel xenonlampen genoemd. Met een voorschakelapparaat wordt hoogspanning gegenereerd, waardoor in de ontladingskamer een elektrische gasontlading wordt veroorzaakt en een zeer heldere lichtboog ontstaat. Het rendement van een gasontladingslamp is ongeveer 3,5 keer zo hoog als die van een halogeenlamp (28 % lichtstraling). Door de grotere lichtopbrengst kunnen gasontladingslampen bij hetzelfde energieverbruik als halogeenlampen meer licht produceren. Bij dezelfde grootte kan een gasontladingslamp dus voor een sterkere lichtverdeling zorgen. Retourpool met keramische buis Kroon Bevestigingsnok Lampglas Elektroden van wolfraam Dimlichtafdekking Contactring Ontladingskamer met vulling Krans Fitting Typische lichtverdeling en kleurtemperatuur van een koplamp met gasontladingslamp.

10 PORTFOLIO: VOOR IEDEREEN HET JUISTE VIND DE LAMP DIE BIJ U PAST STANDAARD: De voordelige lampen voor alle standaardeisen met excellente lichtopbrengst, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. LIFETIME: De bijzondere constructie van de LONGLIFE en DOUPLEPOWER lampen is ideaal voor frequente autogebruikers en biedt een hoge betrouwbaarheid met een langere levensduur*. ALLE HELLA GLOEILAMPEN ZIJN E GEKEURD EN GECERTIFICEERD VOLGENS ECE R37 Volgens de huidige wettelijke bepalingen zijn halogeenlampen met verhoogd vermogen niet toegestaan. De halogeenlampen van de HELLA Performance-lijn bieden echter een maximale lichtopbrengst met ECE-toelating. De SUPER LONG LIFE lampen zijn nieuw in het portfolio en hebben een tot wel 3x langere levensduur*. DESIGN: Met cool xenon-effect vormt BLUELIGHT een alternatief voor de op design gerichte bestuurder. Het witblauwe licht zorgt voor een betere verlichting van de rijbaan*, meer rijcomfort en meer veiligheid. WAT VOOR TYPE BENT U? DESIGN STD HD LL DP = Standard = Heavy Duty = Long Life = DoublePower PERFORMANCE: voordelige instapmodellen in de Performance-categorie zijn de PERFORMANCE +30 en +50 lampen. Deze brengen meer licht* op de weg en geven de prestatiegerichte bestuurder een beter zicht. Met tot wel 120% meer licht* en een 50 m langere lichtkegel*, zetten de +120 lampen nieuwe maatstaven op het gebied van halogeen-verlichting en zorgen met een witter lichtbeeld* bovendien voor meer rijplezier en extra veiligheid. STD BL BL = Blue Light CT** = Chrome Top 2.0 SLL** = Super Long Life +30 = up to 30 % more light +50 = up to 50 % more light +90 = up to 90 % more light +120 = up to 120 % more light De nieuwe CHROME TOP 2.0** glanst met een reflecterende chromen kap, levert een witter lichtbeeld* en biedt tot wel 100 % meer zicht* op de weg. LIFETIME SLL LL HD CT +120 PERFORMANCE * In vergelijking met standaardhalogeenlampen ** Nieuw in het portfolio

11 10 11 KLEURENSPECTRUM VAN DE TYPISCHE LICHTKLEURTEMPERATUREN De lichtkleurtemperatuur van lichtbronnen wordt gemeten in Kelvin (symbool K). Kleurtemperaturen boven K worden als koude kleuren (wit/blauwachtig) aangeduid, terwijl lagere temperaturen (geel- tot roodachtig) warm worden genoemd. Hoe hoger de kleurtemperatuur van een lichtbron, des te groter het aandeel blauw in het kleurenspectrum (zie afbeelding). Een stralend witte gloeilamp heeft een warm witte kleurtemperatuur van ongeveer 2700 K. De navolgende afbeelding toont het spectrum van de kleurtemperaturen K Standaardhalogeenlamp 4200 K Xenonlamp HID-lamp (hogedrukontladingslamp) 1800 K 4000 K Hoogrendementslamp 6000 K Daglicht K

12 VEILIGHEIDSRICHTLIJNEN VERVANGING EN MONTAGE VAN EEN LAMP Zorg dat u bij het aanbrengen van een nieuwe lamp het glas niet aanraakt, aangezien uw vingerafdrukken kunnen inbranden en afdrukken op het glas kunnen achterlaten. Standaardgloeilampen en halogeenlampen bevatten geen schadelijke stoffen en kunnen met het gewone huisvuil worden meegegeven. Raadpleeg de plaatselijke voorschriften om na te gaan hoe u lampen dient af te voeren. HELLA adviseert u om beide lampen te vervangen wanneer er één van de twee doorgebrand is.

13 12 13 INTRODUCTIE CHROME TOP 2.0 SUPER LONG LIFE Vergelijking van de karakteristieke levensduur Standard Tc B3 550 h 330 h Long Life Tc B3 450 h 930 h Super Long Life Tc B h h De nieuwe Chrome Top 2.0 verenigt uiterlijk en efficiëntie: De stijlvol glanzende chromen kap zorgt voor een elegante look in koplampen met helder glas. Met meer helderheid* en een tot 60 m langere lichtkegel* biedt de gloeilamp tot 100 % meer zicht op de weg. Het wittere licht wordt door een speciale coating bereikt. De ideale lamp voor frequente autogebruikers: de nieuwe Super Long Life van HELLA. Een maximale levensduur met een levensduur tot 3x langer* zorgt voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding, aangezien de lampen minder vaak vervangen hoeven te worden. B3 Tijd in uren, waarna nog minstens 97 % van de geteste lampen werkt. Tc Tijd in uren, waarna nog minstens 36,8 % van de geteste lampen werkt. Tc wordt ook de Weibull-waarde genoemd en is een gebruikelijke eenheid om de levensduur van gloeilampen aan te duiden en met elkaar te vergelijken. * In vergelijking met standaardhalogeenlampen

14 INDIVIDUALITEIT DIE ZICH KAN LATEN ZIEN STANDAARD BLUE LIGHT HELLA standaardhalogeenlampen bieden OE-kwaliteit tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Met het coole xenon-effect vormt Blue Light het alternatief voor de bestuurder die van design houdt. Het witblauwe licht zorgt bovendien voor een betere concentratie en daardoor voor meer rijcomfort. De mat zilveren kap zorgt voor een elegante look in koplampen met helder glas. Beschikbaar in de volgende versies: H1, H3, H4, H7, H8, H9, H11, W5W

15 14 15 PERFORMANCE CHROME TOP 2.0 Met tot wel 120% meer licht* en een tot 50 m langere lichtkegel* vormen de +120 lampen een nieuwe standaard op het gebied van halogeenverlichting en zorgen voor meer rijplezier en extra veiligheid. De mat zilveren kap zorgt voor een elegante look in koplampen met helder glas. Beschikbaar in versies H1, H4, H7 Performance ontmoet Design. Met tot wel dubbel zoveel bruikbaar licht* op de weg en een tot 50 m langere lichtkegel* overtuigt de Chrome Top 2.0 wat betreft stijl en veiligheid. De glanzende chromen kap zorgt voor een bijzonder elegante look in koplampen met helder glas. Beschikbaar in de volgende versies: H4, H7 * In vergelijking met standaardhalogeenlampen

16 STANDAARD: VOOR MEER RENDABILITEIT Standaardgloeilampen van HELLA bieden een uitstekende OE-kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ze overtuigen door hun uitstekende lichtopbrengst, betrouwbaaheid en duurzaamheid. Omvangrijk aanbod voor standaardeisen Overtuigende lichtopbrengst Lange levensduur Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding HELLA standaardhalogeen 8GH H1 12 V 55 W P14,5s 8GH H3 12 V 55 W PK22s 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 8GH H7 12 V 55 W PX26d 8GH H8 12 V 35 W PGJ19-1 8GH H9 12 V 65 W PGJ19-5 8GH H11 12 V 55 W PGJ19-2 8GJ H13 12 V 60/55 W P26-4t 8GJ H15 12 V 55/15 W PGJ23t-1 8GH H16 12 V 19 W PGJ19-3 8GH HB3 12 V 60 W P20d (gebogen) 8GH HB3a 12 V 60 W P20d (recht) 8GH HB4 12 V 51 W P20d (gebogen) 8GH HB4a 12 V 51 W P20d (recht) 8GD R2 12 V 45/40 W P45t HELLA standaardsignaal 8GP T4W 12 V 4 W BA9s 8GA P21W 12 V 21 W BA15s 8GA PY21W (Amber) 12 V 21 W BAU15s 8GA R5W 12 V 5 W BA15s 8GA R10W 12 V 10 W BA15s 8GP W5W 12 V 5 W W2,1x9,5d 8GA W21W 12 V 21 W W3x16d

17 16 17 HELLA standaardhalogeen 8GH H1 24 V 70 W P14,5s 8GH H3 24 V 70 W PK22s 8GJ H4 24 V 75/70 W P43t 8GH H7 24 V 70 W PX26d 8GH H11 24 V 70 W PGJ19-2 8GJ H15 24 V 60/20 W PGJ23t-1 8GD R2 24 V 55/50 W P45t HELLA standaardsignaal 8GP T4W 24 V 4 W BA9s 8GA P21W 24 V 21 W BA15s 8GA PY21W (Amber) 24 V 21 W BAU15s 8GA R5W 24 V 5 W BA15s 8GA R10W 24 V 10 W BA15s 8GM C5W 24 V 5 W SV8,5-8 8GP W5W 24 V 5 W W2,1x9,5d

18 LIFETIME: VOOR EEN LANGERE LEVENSDUUR HELLA Long Life halogeenlampen (12 V) hebben een verlengde levensduur en zijn milieuvriendelijker*, omdat zij minder vaak vervangen moeten worden. HELLA Super Long Life halogeenlampen (12 V) met een max. 3x langere werkzame tijd* bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding en vormen de beste keuze voor frequente autogebruikers. Lifetime staat voor Milieuvriendelijk door lange gebruiksduur Overtuigende lichtopbrengst Langere levensduur Optimale prijs-kwaliteitverhouding Minder lampen verwisselen HELLA Super Long Life 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t langste levensduur 8GH H7 12 V 55 W PX26d langste levensduur HELLA Long Life 8GH H1 12 V 55 W P14,5s langere levensduur 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t langere levensduur 8GH H7 12 V 55 W PX26d langere levensduur 8GH H16 12 V 16 W PGJ19-3 langere levensduur 8GH H6W 12 V 6 W BAX9s langere levensduur 8GH H21W 12 V 21 W BAY9s langere levensduur 8GA P21W 12 V 21 W BA15s langere levensduur 8GD P21/4W 12 V 21/4 W BAZ15d langere levensduur 8GD P21/5W 12 V 21/5 W BAY15d langere levensduur * In vergelijking met standaardhalogeenlampen

19 18 19 HELLA Heavy Duty halogeenlampen (24 V) zijn speciaal ontworpen voor de extreme omstandigheden die zich bij bouwmachines of agrarische voertuigen kunnen voordoen. Bij een overtuigende helderheid en een lange levensduur is Heavy Duty buitengewoon robuust en schokbestendig. HELLA Double Power halogeenlampen (24 V) zijn dankzij hun single coil technologie buitengewoon lichtsterk. Daarnaast overtuigen zij door hun dubbele levensduur*. HELLA Heavy Duty 8GH H1 24 V 70 W P14,5s schokbestendig 8GJ H4 24 V 75/70 W P43t schokbestendig 8GA P21W 24 V 21 W BA15s schokbestendig 8GA PY21W (Amber) 24 V 21 W BAU15s schokbestendig 8GD P21/5W 24 V 21/5 W BAY15d schokbestendig 8GA R5W 24 V 5 W BA15s schokbestendig 8GA R10W 24 V 10 W BA15s schokbestendig 8GP T4W 24 V 4 W BA9s schokbestendig HELLA Double Power 8GH H1 24 V 70 W P14,5s dubbele levensduur 8GH H3 24 V 70 W PK22s dubbele levensduur 8GJ H4 24 V 75/70 W P43t dubbele levensduur 8GH H7 24 V 55 W PX26d dubbele levensduur 8GH H11 24 V 70 W PGJ19-2 dubbele levensduur

20 PERFORMANCE: VOOR MEER LICHT Door de innovatieve technologie brengen Performance-lampen van HELLA meer licht op de weg dan traditionele gloeilampen: Een voordelig instapmodel in de Performance-categorie is de Performance +30 met tot wel 30 % meer licht* en een lange levensduur. Bovenaan de lijst met HELLA halogeen-performance-lampen staan de +90 en +120 lampen, die door een optimale draad, speciale coating alsmede een 100 procent edelgasvulling de best mogelijke prestatie op het gebied van halogeengloeilampen voortbrengen. De Performance +50 levert met 50 % meer licht* en een ongeveer 20 % procent langere lichtkegel* extra veiligheid voor de prestatiegerichte bestuurder. HELLA Halogen +30 % 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3200 K +30 % & langere levensduur 8GH H7 12 V 55W PX26d 3200 K Tot 30 % meer licht 8GH H11 12 V 55 W PGJ K Tot 30 % meer licht HELLA Halogen +50 % 8GH H1 12 V 55 W P14,5s 3200 K Tot 50 % meer licht 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3200 K Tot 50 % meer licht 8GH H7 12 V 55 W PX26d 3200 K Tot 50 % meer licht * In vergelijking met standaardhalogeenlampen

21 20 21 Met tot wel 120% meer licht* en een tot 50 meter langere lichtkegel* vormen de +120 lampen een nieuwe standaard op het gebied van halogeenverlichting en zorgen voor meer rijplezier en extra veiligheid. Standaardgloeilamp De zilveren kap zorgt voor een elegante look in koplampen met helder glas. Halogeen +120 gloeilamp +120 % HELLA Halogen +90 % 8GH H1 12 V 55 W P14,5s 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3500 K Display met 6 sets = 12 lampen 8GH H7 12 V 55 W PX26d 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GH H7 12 V 55 W PX26d 3500 K Display met 8 sets = 16 lampen HELLA Halogen +120 % 8GH H1 12 V 55 W P14,5s 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3500 K Display met 9 sets = 18 lampen 8GH H7 12 V 55 W PX26d 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GH H7 12 V 55 W PX26d 3500 K Display met 9 sets = 18 lampen HELLA Chrome Top 2.0 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 3500 K Set met 2 lampen 8GH H7 12 V 55 W PX26d 3500 K Afzonderlijke verpakking 8GH H7 12 V 55 W PX26d 3500 K Set met 2 lampen

22 DESIGN: VOOR MEER ELEGANTIE Speciale wensen aan design en rijveiligheid worden door onze design-lampen vervuld: Met een cool xenon-effect vormt Blue Light een alternatief voor de op design gerichte autogebruiker: Dankzij een speciale coating bereiken de HELLA Blue Light-lampen een kleurtemperatuur van ongeveer K, lijkend op een xenonlamp, en bieden tot wel 20 % meer licht*. Het witblauwe licht zorgt voor een betere verlichting van de rijbaan, meer rijcomfort en meer veiligheid. Ook op het gebied van seinverlichting biedt HELLA een echt highlight: De HELLA Magic Stat knipperlichten zijn speciaal ontwikkeld voor koplampen met helder glas. Ze passen zich dankzij een laag effectlak ideaal aan aan de zilveren reflector en lichten alleen bij het knipperen oranje op. Daarbij hebben ze in vergelijking met traditionele knipperlichten een dubbel zo lange levensduur. HELLA Blue Light 8GH H1 12 V 55 W P14,5s 4000 K 8GH H3 12 V 55 W PK22s 4000 K 8GJ H4 12 V 60/55 W P43t 4000 K 8GH H7 12 V 55 W PX26d 4000 K 8GH H8 12 V 35 W PGJ K 8GH H11 12 V 55 W PGJ K 8GP W5W 12 V 5 W W2,1x9,5d 4000 K HELLA Magic Star (Set) 8GP ** PY21W (Amber) 12 V 21 W BAU15s * In vergelijking met standaardhalogeenlampen ** Set van 2 lampen, verhoogde levensduur

23 22 23 XENON: VOOR MEER VERMOGEN Al meer dan honderd jaar staat HELLA als technologieleider bij automobilisten voor optimaal zien en gezien worden. De moderne xenontechnologie is daarbij een beproefde mijlpaal op het vlak van rijveiligheid en comfort. Met een kleurtemperatuur van 4300 Kelvin, een dubbele helderheid en een circa drievoudige lichtopbrengst in vergelijking met halogeenlampen zorgt het witte licht van de nieuwe xenonlampengeneratie voor optimale veiligheid en ontspannen rijden. Voordelen van gasontladingslampen Heldere en bredere lichtverdeling Lange levensduur Laag stroomverbruik Hoge kleurtemperatuur zorgt voor witter licht Homogene lichtverdeling (geen schaduwvorming) Schokbestendig De nieuw ontwikkelde HELLA Xenon +30 lampen komen met hun kleurtemperatuur tot Kelvin dicht bij het extreem witte led-dagrijlicht van moderne voertuigen en bieden dankzij hun maximale verlichting een uitstekend zicht zoals bij gewoon daglicht. HELLA Xenon 8GS D1S 35 W PK32d K 3000 h 2000 h nieuwe generatie 8GS D2S 35 W P32d K 3000 h 2000 h nieuwe generatie 8GS D2R 35 W P32d K 3000 h 2000 h nieuwe generatie 8GS D3S* 35 W PK32d K 2500 h 1500 h nieuwe generatie 8GS D4S* 35 W P32d K 3000 h 2000 h nieuwe generatie HELLA Xenon +30 8GS D1S 35 W PK32d K 2500 h 1500 h +30 % meer licht 8GS D2S 35 W P32d K 2500 h 1500 h +30 % meer licht 8GS D2R 35 W P32d K 2500 h 1500 h +30 % meer licht Alle gasontladingslampen mogen alleen met een getest elektrische voorschakelapparaat worden gebruikt. * Vrij van kwik

24 ASSORTIMENTBOX ALTIJD GOED VOORBEREID Voertuiglampen gaan meestal kapot bij het inschakelen, in het donker en op reis. Juist in deze situaties is het niet eenvoudig om snel een reserveonderdeel te vinden. Om beter voorbereid te zijn op deze situatie biedt HELLA verschillende assortimentboxen met individuele uitrusting aan. Een goed zicht in alle situaties vormt de kern voor veilig rijden. Daarom bieden HELLA assortimentboxen gangbare lampen voor koplampen, maar ook sein-/knipper- en markeringslampen, alsmede een selectie zekeringen. H4 assortimentbox 24 V 8GJ V Box bevat een set H4 lampen voor koplampen, twee gangbare seinlampen, alsmede zes zekeringen 2 24 V H4 70/70 W P43t 8GJ V T4W 4 W BA9s 8GP V C5W 5 W SV8,5-8 8GM V R10W 10 W SV8,5-8 8GA V P21W 21 W BA15s 8GA V P21/5W 21/5 W BAY15d 8GD Blade-type fuses 2x10 A, 2x15 A, 2x30 A H7 assortimentbox 24 V 8GH V Box bevat een set H7 lampen voor koplampen, twee gangbare seinlampen, alsmede zes zekeringen 2 24 V H7 55 W PX26d 8GH V C5W 5 W SV8,5-8 8GM V R10W 10 W SV8,5-8 8GA V P21W 21 W BA15s 8GA V W5W 5 W W2,1x9,5d 8GP V P21/5W 21/5 W BAY15d 8GD Blade-type fuses 2x10 A, 2x15 A, 2x30 A

25 24 25 H4 assortimentbox 12 V 8GJ V Box bevat een H4 lamp voor koplampen, gangbare seinlampen, alsmede drie zekeringen 1 12 V H4 60/55 W P43t 8GJ V T4W 4 W BA9s 8GP V R5W 5 W BA15s 8GA V P21W 21 W BA15s 8GA V P21/5W 21/5 W BAY15d 8GD Blade-type fuses 10 A, 15 A, 30 A H7 assortimentbox 12 V 8GH V Box bevat een H7 lamp voor koplampen, gangbare seinlampen, alsmede drie zekeringen 1 12 V H7 55 W PX26d 8GH V C5W 5 W SV8,5-8 8GM V R5W 5 W BA15s 8GA V W5W 5 W W2,1x9,5d 8GP V P21W 21 W BA15s 8GA V PY21W 21 W BAU15s 8GA V P21/5W 21/5 W BAY15d 8GD V P21/4W 21/4 W BAZ15d 8GD Blade-type fuses 10 A, 15 A, 30 A H4 kleine assortimentbox 12 V 8GJ V Box bevat een H4 lamp voor koplampen, gangbare seinlampen, alsmede drie zekeringen 1 12 V H4 60/55 W P43t 8GJ V T4W 4 W BA9s 8GP V R5W 5 W BA15s 8GA V P21W 21 W BA15s 8GA Blade-type fuses 10 A, 15 A, 30 A H7 kleine assortimentbox 12V 8GH V Box bevat een H7 lamp voor koplampen, gangbare seinlampen, alsmede drie zekeringen 1 12 V H7 55 W PX26d 8GH V T4W 4 W BA9s 8GP V R5W 5 W BA15s 8GA V P21W 21 W BA15s 8GA Blade-type fuses 10 A, 15 A, 30 A

26 DE VRIJHEID OM TE DOEN; WAT GEDAAN MOET WORDEN Succesvolle landbouw ontstaat niet in één klap. Een succesvolle oogst soms wel. De effectieve lichtoplossingen van HELLA helpen daarbij. HELLA als sterke partner op het gebied van verlichting biedt naast de standaardverlichting een omvangrijk aanbod van hoogwaardige werklampen in verschillende technologieën. Ook op het gebied van de landbouw biedt HELLA steeds de passende lichtbron in OEM-kwaliteit. Een perfect afgestemd assortiment voor alle HELLA halogeen en xenon werklampen, maar ook voor de standaard toepassingsgebieden zoals koplampen, knipperlichten, interieurverlichting en meer.

27 26 27 D1S D2R/D2S D3S D4S H1 H3 H7 H4 R2 H9 HB3 HB4 F2 S2 W5/ 1,2W BX5,4d B8,4d 1,2W B8,3d 1,2W D1S D2R/D2S H1 BX8,4d 2W B8,3d 2W B8,5d 2W H3 H9 HB3 P21W P21/5W PY21W K W3W W5W T4W C5W T4W R5W R10W J H W5W C5W M K C21W P21W W16W P21W P21/5W W16W M K

28 12 V / 24 V 12 V / 24 V D1S 8GS * 35 PK32d K 8GS * 35 PK32d K +30% H1 8GH P14.5s 8GH P14.5s D2S 8GS * 35 P32d K 8GS * 35 P32d K +30% H3 8GH PK22s 8GH PK22s D2R 8GS * 35 P32d K 8GS * 35 P32d K +30% H4 8GJ /55 P43t 8GJ /70 P43t D3S 8GS * 35 PK32d-5 Free of Mercury H7 8GH PX26d 8GH PX26d D4S 8GS * 35 P32d-5 Free of Mercury H9 8 GH PGJ19-5 * Lamps to be used with electrical ballast units for 12 V and 24 V vehicles

29 V / 24 V 12 V / 24 V HB3 8GH P20d H 8GP BA9s 8GP BA9s 8GP BA9s HB4 8GH P22d T4W 8GP BA9s 8GP BA9s R2 8GD /40 P45t Halogen 8GJ /55 P45t Halogen 8GD /50 P45t Halogen R5W 8GA BA15s 8GA BA15s S2 8GD /35 BA20d 8GD /40 BA20d R10W 8GA BA15s 8GA BA15s J 8GP BA7s 8GP BA7s R 8GA BA15s 8GA BA15s

30 12 V / 24 V 12 V / 24 V P21W K 8GA BA15s 8GA BA15d dualpole 8GM SV8.5-8 approx. 15.5/40 mm 8GA BA15s 8GM SV8.5-8 approx. 11/40 mm PY21W 8GM SV8.5-8 approx. 15.5/40 mm 8GA BAU15s Amber 8GM SV8.5-8 approx. 15.5/40 mm 8GM SV8.5-8 approx. 11/40 mm C5W P21/5W 8GD /5 BAY15d 8GM SV8.5-8 approx. 11/35 mm 8GD /5 BAY15d 8GM SV8.5-8 approx. 11/35 mm C21W F2 8GA BA20s 8GM SV8.5-8 approx. 15/40 mm M 8GM SV7-8 approx. 8.2/30 mm 8GM SV7-8 approx. 8.2/30 mm

31 30 31 W5/1,2W 12 V / 24 V 8GP ,2 W2x4.6d 8GP ,2 W2x4.6d 12 V / 24 V Plastic Socket Lamps 8GA ,2 BX8.4d black W3W 8GP W2.1x9.5d 8GA ,2 B8.3d black, contact at the bottom W5W 8GP W2.1x9.5d 8GS BX8.4d white-green 8GP W2.1x9.5d W16W 8GA W2.1x9.5d 8GA B8.3d white 8GA B8.5d green

32 D1S D2R/D2S D3S D4S H15 H13 H11 H9 H8 H16 H7 H4 HB3a HB3 HB4a HB4 S2 H3 H1 R2 W2,3W W5W P21W H21W PY21W Magic Star PY21W W5W T4W WY5W W5W WY21W W21W C5W W6W R5W C5W/K T4W W5W H6W P21W C21W F2 W21/5W R5W R10W P21/5W P21/4W P21W P21/5W P21/4W W16W

33 V 12 V D1S D2S 8GS * 35 PK32d K 8GS * 35 PK32d K +30% 8GS * 35 P32d K 8GS * 35 P32d K +30% H1 H3 8GH P14.5s 8GH P14.5s Blue Light 8GH P14.5s Long Life 8GH P14.5s +50 8GH P14.5s +90 8GH P14.5s GH PK22s 8GH PK22s Low Wattage Lamp 8GH PK22s Blue Light D2R D3S D4S 8GS * 35 P32d K 8GS * 35 P32d K +30% 8GS * 35 PK32d K Free of Mercury 8GS * 35 P32d K Free of Mercury H4 R2 8GJ /55 P43t 8GJ /55 P43t Blue Light 8GJ /55 P43t Long Life 8GJ /55 P43t Super Long Life 8GJ /55 P43t Heavy Duty 8GJ /55 P43t +30/Long Life 8GJ /55 P43t +50 8GJ /55 P43t +90 8GJ /55 P43t GJ /55 P43ts Chrome Top 2.0 8GD /40 P45t Halogen 8GJ /55 P45t Halogen * Lamps to be used with electrical ballast units for 12 V and 24 V vehicles

34 12 V 12 V H7 H8 8GH PX26d 8GH PX26d Blue Light 8GH PX26d Long Life 8GH PX26d Super Long Life 8GH PX26d +50 8GH PX26d +90 8GH PX26d GH PX26d Chrome Top 2.0 8GH PGJ19-1 8GH PGJ19-1 Blue Light H11 H13 H15 8GH PGJ19-2 8GH PGJ19-2 Blue Light 8GJ /55 P26-4t 8GJ /15 PGJ 23t-1 H9 8GH PGJ19-5 H16 8GH PGJ19-3 8GH PGJ19-3 Long Life HB3 8GH P20d

35 V 12 V HB3a 8GH P20d S3 8GA P26s 8GA P26s HB4 8GH P22d F2 8GA BA20s HB4a 8GH P22d P21W 8GA BA15s 8GA BA15s Long Life S1 8GD /25 BA20d symmetrical 8GD /25 BA20d PY21W 8GA BAU15s Amber 8GA BAU15s Magic Star/Set S2 8GD /35 BA20d 8GD /35 BA20d 8GD /40 BA20d P21/4W 8GD /4 BAY15d 8GD /4 BAY15d Long Life

36 12 V 12 V P21/5W 8GD /5 BAY15d 8GD /5 BAY15d Long Life H10W 8GH BA9s T4W 8GP BA9s 8GP BA9s H20W 8GH BA9s T6W 8GP BA9s H21W 8GH BAY9s Long Life H5W 8GH BA9s R 8GA BA15s H6W 8GH BAX9s 8GH BAX9s Long Life R5W 8GA BA15s

37 V 12 V R10W 8GA BA15s W3W 8GP W2.1x9.5d K W5W M 8GM SV GM SV GM SV GM SV7-8 approx. 15.5/40 mm approx. 11/40 mm approx. 15.5/40 mm approx. 8.2/30 mm WY5W 8GP W2.1x9.5d 8GP W2.1x9.5d Blue Light 8GP W2.1x9.5d C5W C21W 8GM SV GM SV GM SV8.5-8 approx. 11/35 mm Long Life, approx. 11/35 mm approx. 15.5/40 mm W16W W21W 8GA W2.1x9.5d 8GA W3x16d

38 12 V 12 V WY21W 8GA W3x16d 8GA ,2 W2x4.6d white W21/5W 8GD /5 W3x16q 8GA ,2 B8.5d black W5;1,2W/2,3W 8GP ,2 W2x4.6d 8GP ,3 W2x4.6d 8GA ,2 B8.3d black, contacts at the bottom Plastic Socket Lamps 8GA ,4 BX8.5d blue-violet 8GA ,2 B8.7d grey 8GA ,1 BX8.4d orange 8GA ,2 BX8.4d black

39 V 12 V 8GA ,2 BX8.5d light-blue 8GA ,5 BX8.4d beige 8GA ,2 BG d black 8GA ,5 B8.5d beige 8GA ,2 BG d black 8GA B8.3d white 8GA ,2 BG8.5- S/40 black 8GA B8.5d greenbeige 8GA ,3 BX8.4d green 8GA B8.7d green

40 12 V 8GA BX8.5d light-green 8GA B10d brown/miniature halogen 8GA B10d black/miniature halogen 8GS BX8.4d white-green

41 40 41 Toepassingslijst ALFA ROMEO ALFA /94 H4 H4 - P21W / P21W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 145 (930) 07/94 01/01 H1 H1 H3 P21W / PY21W W5W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA /94 H4 H4 - P21W / P21W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 146 (930) 07/94 01/01 H1 H1 H3 P21W / PY21W W5W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 147 (937) 01/01 03/10 H7 H7 H1 P21W / PY21W W5W H6W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 155 (167) 01/92 12/97 H1 H1 H3 P21W / P21W - W5W P21W R5W P21W P21W W5W ALFA 156 (932) 09/97 09/05 H7 H1 H1 P21W / PY21W W5W H6W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 156 (932) 09/97 09/05 XENON D2S H1 H1 P21W / PY21W W5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 156 Sportwagon (932) 05/00 05/06 H7 H1 H1 P21W / PY21W W5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 156 Sportwagon (932) 05/00 05/06 XENON D2S H1 H1 P21W / PY21W W5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 159 (939) 09/05 11/11 H7 H1 H1 P21W / PY21W WY5W W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 159 (939) 09/05 11/11 XENON D2S H1 H1 P21W / PY21W WY5W W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 159 (939) Sportwagon 03/06 11/11 H7 H1 H1 P21W / PY21W WY5W W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 164 (164) 01/87 09/94 H4 H4 H3 P21W / P21W - W5W P21W R10W P21W P21W R5W ALFA /94 01/01 H1 H1 H3 PY21W / PY21W - W5W P21/5W P21/5W P21W P21W R10W ALFA 166 (936) 09/98 06/07 H7 HB3 H3 PY21W / PY21W WY5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 166 (936) 09/98 06/07 XENON D2S HB3 H3 PY21W / PY21W WY5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W ALFA 33 (905) 05/83 12/93 R2 R2 - P21W / P21W T4W P21/5W P21/5W P21W P21W R5W ALFA 33 (907A) 01/90 09/94 H4 H4 H3 P21W / P21W W5W W5W P21W R10W P21W P21W C5W ALFA 33 (907B) Sportwagon 01/90 09/94 H4 H4 H3 P21W / P21W W5W W5W P21W R5W P21W P21W R5W ALFA 6 (119) 04/79 12/86 H4 H4 - P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W R5W ALFA 75 (162B) 05/85 12/92 H4 H4 - P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W C5W ALFA 90 (162) 10/84 07/87 H4 H4 H2 P21W / P21W - W5W P21W R5W P21W P21W R5W ALFASUD GIARDINETTA (904) 01/78 12/81 H1 H1 - P21W / P21W - T4W P21W T4W P21W P21W R5W ALFASUD SPRINT (902a) 06/72 06/85 H1 H1 - P21W / P21W - T4W P21W T4W P21W R10W R5W ALFETTA GIULETTA (116) 07/74-12/84 H4 H4 - P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W T4W ALFETTA GT/GTV (116) 01/74 01/86 H1 H1 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W R5W ALFETTA QUADRIFOGLIO 01/83 12/86 H1 H1 - P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W T4W ARNA (920) 03/83 12/86 H4 H4 - P21W / P21W T4W P21W R5W P21W P21W R5W BRERA 01/06 H7 H1 H1 P21W / PY21W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W BRERA 01/06 BI-XENON D1S D1S H1 P21W / PY21W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W CROSSWAGON Q4 H1 H1 H1 P21W / PY21W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W GIULIETTA (940) 04/10 H7 H1 H3 R10W LED LED H21W H21W P21W W5W GT (937) 11/03 09/10 H7 H1 H21W / H21W LED H6W P21/5W P21/5W H21W H21W W5W GT (937) 11/03 09/10 XENON D2S H1 H21W / H21W LED H6W P21/5W P21/5W H21W H21W W5W GTV (116) 01/78 02/87 H1 H1 - P21W / P21W - W5W P21W R5W P21W P21W W5W GTV / SPIDER (916c) 09/94 10/05 HB3 HB3 H3 P21W / PY21W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W GTV 2L/GTV6 2.5L 01/81 12/88 H1 H1 - P21W / P21W - W5W P21W R5W P21W P21W R5W MITO (955) 09/08 H7 H1 H1 WY21W / LED LED W21/5W LED LED P21W P21W W5W MITO (955) 09/08 BI-XENON D1S D1S H1 WY21W / LED LED W21/5W LED LED P21W P21W W5W SPIDER (115) 03/71 12/93 H4 H4 - P21W/ W3W R5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W SPIDER (916S) 09/94 04/05 HB3 HB3 H3 P21W / PY21W WY5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W SPIDER (939) 09/06 H7 H1 H1 PY21W / WY5W W5W P21W P21W P21W P21W W5W SPIDER (939) 09/06 BI-XENON D1S D1S H1 PY21W / WY5W W5W P21W P21W P21W P21W W5W AUDI 80 I H4 H1 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 80 II H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W R5W

42 Toepassingslijst 80 III (81, 85, B2) 08/78 12/86 H4 H4 H3 P21W / P21W - R5W P21/5W P21/5W P21W P21W R5W 80 IV (89, 89Q, 8A, B3) 06/86 10/91 H4 H4 H3 P21W / PY21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 80 V (8C, B4) 09/91 12/94 H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 80 Avant (8C, B4) 09/91 01/96 H4 H1 H3 P21W / PY21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 90 (81, 85, B2) 08/84 03/87 H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W T4W 90 (89, 89Q, 8A, B3) 04/87 09/91 H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 100 (44, 44Q, C3) 08/82 07/91 H4 H4 H3 P21W / P21W - T4W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 100 (4A, C4) 12/90 07/94 H4 H4 H3 P21W / PY21W W5W T4W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 100 Avant (44, 44Q, C3) 08/82 11/90 H4 H4 H3 P21W / P21W W5W T4W W5W P21W R10W P21W P21W T4W 200 (44, 44Q) 06/83 12/91 H4 H1 H3 P21W / P21W T4W P21W R5W P21W P21W T4W A1 (8X1) 05/10 H7 H1 H11 LED W16W W21W P21W P21W P21W W16W C5W A1 (8X1) 05/10 BI-XENON D3S D3S H11 LED W16W W21W P21W P21W P21W W16W C5W A1 Sportback (8XA) 11/11 H7 H1 H11 LED W16W W21W P21W P21W P21W W16W C5W A1 Sportback (8XA) 11/11 BI-XENON D3S D3S H11 LED W16W W21W P21W P21W P21W W16W C5W A2 (8Z0) 02/00 08/05 H7 H3 H7 PY21W / PY21W WY5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A3 (8L1) 09/96 05/03 dual reflector H7 H1 H7 P21W / PY21W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A3 (8L1) 09/96 05/03 triple reflector H7 H4 H4 P21W / PY21W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A3 (8L1) 09/96 05/03 XENON D2S H7 H7 P21W / PY21W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A3 (8P1) 05/03 H7 H7 H7 PY21W / PY21W WY5W W5W P21W R10W H21W P21W C5W A3 (8P1) 05/03 XENON D2S H7 H7 PY21W / PY21W W5W P21W R10W H21W P21W C5W A3 Convertible (8P7) 04/08 H7 H7 H11 P21W / P21W LED P21W LED P21W LED C5W A3 Convertible (8P7) 04/08 XENON D3S H7 P21W / P21W LED P21W LED P21W LED C5W A3 Sportback (8PA) 09/04 H7 H7 H7 PY21W / PY21W W5W P21W P21W P21W W16W C5W A3 Sportback (8PA) 09/04 XENON D2S H7 H11 PY21W / PY21W W5W P21W P21W P21W W16W C5W A4 Convertible (8G7, B4) 05/00 08/05 SINGLE REFLECTOR H4 H4 PY21W / PY21W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W A4 Convertible (8G7, B4) 05/00 08/05 DUAL REFLECTOR H1 H1 PY21W / PY21W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W A4 (8D2, B5) 11/94 11/00 SINGLE REFLECTOR H4 H4 H1 P21W / PY21W T4W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A4 (8D2, B5) 11/94 11/00 DUAL REFLECTOR H7 H7 H1 P21W / PY21W T4W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A4 (8D2, B5) 11/94 11/00 BI-XENON D2S D2S H1 P21W / PY21W T4W W5W P21W W5W P21W P21W C5W A4 (8E2, B6) 11/00 12/04 SINGLE REFLECTOR H4 H4 H7 P21W / PY21W WY5W T4W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A4 (8E2, B6) 11/00 12/04 DUAL REFLECTOR H7 H7 H11 P21W / PY21W WY5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A4 (8E2, B6) 11/00 12/04 XENON D2S H7 H11 PY21W / PY21W WY5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A4 (8EC, 8ED, B7) 11/04 06/2008 H7 H7 H11 PY21W / PY21W W5W P21W P21W P21W P21W C5W A4 (8EC, 8ED, B7) 11/04 06/2008 BI-XENON D1S D1S H11 P21W/P21W W5W P21W P21W P21W P21W C5W A4 (8H7, B6, 8HE, B7) Convertible 04/02 03/09 H7 H7 H11 PY21W / PY21W WY5W W3W P21/4W P21/4W P21W P21W C5W A4 (8H7, B6, 8HE, B7) Convertible 04/02 03/09 XENON D2S H9 H11 PY21W / PY21W WY5W W3W P21/4W P21/4W P21W P21W C5W A4 (8K2, B8) 11/07 H7 H7 H11 P21W LED LED LED H21W W16W C5W A4 (8K2, B8) 11/07 BI-XENON D3S D3S H8 P21W LED LED LED H21W W16W C5W A4 Avant (8K5, B8) 04/08 H7 H7 H11 PY21W / PY21W LED W16W W16W H21W W16W C5W A4 Avant (8K5, B8) 04/08 BI-XENON D3S D3S H8 PY21W / PY21W LED W16W W16W H21W W16W C5W A4 Allroad (8KH, B8) 04/09 H7 H7 H11 PY21W LED P21W P21W H21W W16W C5W A4 Allroad (8KH, B8) 04/09 BI-XENON D3S D3S H11 PY21W LED P21W P21W H21W W16W C5W A5 (8T3) 06/07 H7 H7 H11 H21W W16W W5W P21W P21W P21W / H21W W16W C5W A5 (8T3) 06/07 BI-XENON D3S D3S H11 / H8 H21W W16W W5W P21W P21W P21W / H21W W16W C5W A5 Cabriolet (8F7) 03/09 H7 H7 H11 H21W W16W W5W LED LED P21W / H21W W16W C5W A5 Cabriolet (8F7) 03/09 BI-XENON D3S D3S H11 / H8 H21W LED W5W LED LED P21W / H21W W16W C5W

43 42 43 Toepassingslijst A5 Sportback (8TA) 09/09 H7 H7 H11 H21W LED W5W LED LED P21W / H21W W16W C5W A5 Sportback (8TA) 09/09 BI-XENON D3S D3S H11 / H8 H21W LED W5W LED LED P21W / H21W W16W C5W A6 (4A, C4) 06/94 10/97 H1 H1 H3 P21W / PY21W W5W T4W / W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W A6 (4A, C4) 06/94 10/97 XENON D2S H1 H3 P21W / PY21W W5W T4W / W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W A6 Avant (4A, C4) 06/94 12/97 H1 H1 H3 P21W / PY21W T4W / W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W A6 Avant (4A, C4) 06/94 12/97 XENON D2S H1 H3 P21W / PY21W T4W / W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W A6 (4B, C5) 01/97 01/05 H7 H7 H3 P21W / PY21W WY5W W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A6 (4B, C5) 01/97 01/05 XENON D1S H7 H3 P21W / PY21W WY5W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A6 Avant (4B, C5) 02/97 12/01 H1 H7 H3 P21W / PY21W W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A6 Avant (4B, C5) 01/02 02/05 H7 H7 H3 P21W / PY21W W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A6 Avant (4B, C5) 02/97 02/05 XENON D1S H7 H3 P21W / PY21W W5W W2,3W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A6 (4F2, 6FH, C6) 05/04 03/11 H7 H1 H7 PY21W / PY21W WY5W W5W P21W P21W H21W P21W C5W A6 (4F2, 6FH, C6) 05/04 03/11 BI-XENON D2S D2S H7 PY21W / PY21W WY5W W5W P21W P21W H21W P21W C5W A6 Avant (4F5, C6) 03/05 08/11 H7 H1 H7 PY21W / PY21W WY5W W5W P21W P21W H21W W16W C5W A6 Avant (4F5, C6) 03/05 08/11 BI-XENON D3S D3S H11 PY21W / PY21W WY5W W5W P21W P21W H21W W16W C5W A6 (4G2, C7) 11/10 H7 H15 H11 PY21W / PY21W LED W5W LED LED H21W W16W C5W A6 (4G2, C7) 11/10 BI-XENON D3S D3S H11 PY21W / PY21W LED W5W LED LED H21W W16W C5W A6 Avant (4G5, C7) 05/11 H7 H15 H11 PY21W / PY21W WY5W W5W LED LED P21W W16W C5W A6 Avant (4G5, C7) 05/11 BI-XENON D3S D3S H11 PY21W / PY21W LED W5W LED LED P21W W16W C5W A7 Sportback (4GA) 10/10 BI-XENON D3S D3S H8 LED LED LED LED LED LED W16W C5W A8 (4D2, 4D8) 03/94 01/99 H1 HB3 H3 P21W / PY21W W5W/ WY5W H6W W5W P21W R5W P21W P21W C5W A8 (4D2, 4D8) 03/94 01/99 XENON D2S HB3 H7 P21W / PY21W W5W/ WY5W H6W W5W P21W R5W P21W P21W C5W A8 (4D2, 4D8) 01/99 09/02 H1 H7 H3 P21W / PY21W W5W/ WY5W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A8 (4D2, 4D8) 01/99 09/02 XENON D2S H7 H7 P21W / PY21W W5W/ WY5W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W A8 (4E_) 10/02 07/10 H7 H7 H11 P21W W5W/ WY5W W5W LED LED LED W16W C5W A8 (4E_) 10/02 07/10 XENON D2S H7 H11 P21W LED W5W LED LED LED W16W C5W A8 (4H_) 11/09 BI-XENON D3S D3S H7 LED LED LED LED LED W16W C5W ALLROAD 05/00 H1 H9 H7 PY21W/P21W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W ALLROAD (4BH, C5) 05/00 08/05 BI-XENON D2S D2S H7 P21W / PY21W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W COUPE (81, 85) 07/80 10/88 H4 H4 P21W / P21W W5W T4W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W Q3 06/11 H7 H7 H11 P21W / PY21W W5W W21W P21W W16W W16W W16W Q3 06/11 BI-XENON D3S D3S H11 P21W / PY21W W5W W21W P21W W16W W16W W16W Q5 (8R) 11/08 H7 H7 H11 P21W / PY21W W5W P21W P21W W16W P21W C5W Q5 (8R) 11/08 BI-XENON D3S D3S H11 P21W / PY21W W5W P21W P21W W16W P21W C5W Q7 (4L) 03/06 H7 H7 H11 H21W / P21W W5W P21W P21W H21W W16W C5W Q7 (4L) 03/06 BI-XENON D1S D1S H11 H21W / P21W W5W P21W P21W H21W W16W C5W R8 04/07 BI-XENON D1S D1S PY21W W16W P21W H21W C5W R8 Spyder 02/10 BI-XENON D1S D1S PY21W W16W P21W H21W C5W TT (8N3) 10/98 06/06 H1 H7 H3 H21W / P21W WY5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W TT (8N3) 10/98 06/06 BI-XENON D2S D2S H3 H21W / P21W WY5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W TT Roadster (8N9) 10/99 06/06 H1 H7 H3 H21W / P21W WY5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W TT Roadster (8N9) 10/99 06/06 BI-XENON D2S D2S H3 H21W / P21W WY5W H6W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W TT (8J3) 08/06 H7 H7 H11 H21W / PY21W W16W W5W H6W P21W H21W W16W C5W TT (8J3) 08/06 BI-XENON D1S D1S H11 H21W / PY21W W16W W5W H6W P21W H21W W16W C5W TT Roadster (8J9) 03/07 H7 H7 H11 H21W / PY21W W5W H6W P21W H21W W16W C5W TT Roadster (8J9) 03/07 BI-XENON D1S D1S H11 H21W / PY21W W5W H6W P21W H21W W16W C5W

44 Toepassingslijst V6 10/92 H1 H1 H3 P21W / PY21W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W V8 (44_, 4C_) 10/88 02/94 H4 H4 H3 P21W / P21W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 80 I H4 H1 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 80 II H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W R5W 80 III (81, 85, B2) 08/78 12/86 H4 H4 H3 P21W / P21W - R5W P21/5W P21/5W P21W P21W R5W 80 IV (89, 89Q, 8A, B3) 06/86 10/91 H4 H4 H3 P21W / PY21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 80 V (8C, B4) 09/91 12/94 H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 80 Avant (8C, B4) 09/91 01/96 H4 H1 H3 P21W / PY21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 90 (81, 85, B2) 08/84 03/87 H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21W R5W P21W P21W T4W 90 (89, 89Q, 8A, B3) 04/87 09/91 H4 H1 H3 P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 100 (44, 44Q, C3) 08/82 07/91 H4 H4 H3 P21W / P21W - T4W R10W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 100 (4A, C4) 12/90 07/94 H4 H4 H3 P21W / PY21W W5W T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W 100 Avant (44, 44Q, C3) 08/82 11/90 H4 H4 H3 P21W / P21W W5W T4W P21W R10W P21W P21W T4W 200 (44, 44Q) 06/83 12/91 H4 H1 H3 P21W / P21W T4W P21W R5W P21W P21W T4W AUSTIN MAESTRO/Montego H4 H4 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W MAESTRO/Montego 86 H4 H4 - P21W / P21W - W5W P21/5W P21/5W P21W P21W W5W METRO H4 H4 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W R5W METRO R2 R2 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W METRO (H4) H4 H4 - P21W / P21W - W5W P21/5W P21/5W P21W P21W T4W MINI MK I 09/62 06/93 R2 R2 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W MINI One XENON D2R H7 H7 P21W / P21W - W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W MINI Cooper XENON D2R H7 H7 P21W / P21W - W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W MONTEGO estate H4 H4 - P21W / P21W - T4W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W MONTEGO estate 86 H4 H4 - P21W / P21W - W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W BMW 1 (E81, E87) 09/04 09/12 H7 H7 H11 PY21W / PY21W WY5W W5W P21W P21W P21W P21W W5W 1 (E81, E87) 09/04 09/12 XENON D1S H7 H11 PY21W / PY21W WY5W H8 P21W P21W P21W P21W W5W 1 (F20, F21) 11/10 H7 H7 H8 PY21W H6W P21W P21W P21W P21W LED 1 (F20, F21) 11/10 BI-XENON D1S D1S H8 PY21W H6W P21W P21W P21W P21W LED 1 (E82) Coupe 10/07 H7 H7 H11 PY21W / PY21W W5W P21W P21W H21W W16W LED 1 (E82) Coupe 10/07 XENON D1S H7 H11 PY21W / PY21W H8 P21W P21W H21W W16W LED 1 (E88) Convertible 03/08 H7 H7 H11 PY21W / PY21W WY5W W5W P21W P21W H21W W16W LED 1 (E88) Convertible 03/08 XENON D1S H7 H11 PY21W / PY21W WY5W H8 P21W P21W H21W W16W LED 3 (E21) 06/75 03/84 H4 H4 P21W / P21W T4W P21W R5W P21W P21W C5W 3 (E21) 06/75 03/84 DUAL REFLECTOR H1 H1 P21W / P21W T4W P21W R5W P21W P21W C5W 3 (E30) 09/82 03/92 H1 H1 H3 P21W / P21W W5W T4W P21W P21W R10W P21W P21W C5W 3 (E30) Convertible 12/85 10/93 H1 H1 H3 P21W / P21W W5W W5W/ T4W P21W P21W R10W P21W P21W C5W 3 (E30) Touring 07/87 10/94 H1 H1 H3 P21W / P21W W5W W5W/ T4W P21W P21W R10W P21W P21W C5W 3 (E36) 09/90 02/98 I H1 H1 H1 P21W / PY21W W5W W5W P21W P21W P21/4W P21/4W P21W C5W 3 (E36) 09/90 02/98 II H7 H7 H1 P21W / PY21W WY5W W5W P21W P21W R5W P21W P21W C5W 3 (E36) Compact 03/94 08/00 I HB4 HB3 H1 P21W / P21W W5W W5W W5W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W 3 (E36) Compact 03/94 08/00 II HB4 HB3 H1 PY21W / PY21W WY5W W5W W5W P21W R10W P21W P21W C5W 3 (E36) Convertible, Coupe 03/92 04/99 I H1 H1 H1 P21W / P21W W5W W5W P21W P21W P21/4W P21W C5W 3 (E36) Convertible, Coupe 03/92 04/99 II H7 H7 H1 PY21W/ PY21W WY5W W5W P21W P21W R5W P21W P21W C5W 3 (E36) Touring 01/95 10/99 I H7 H7 H1 P21W / P21W W5W W5W P21W P21/5W P21/5W P21W P21W C5W

GLOEILAMPEN VOOR DE LANDBOUW

GLOEILAMPEN VOOR DE LANDBOUW KLEURAANDUIDING PRODUCTGROEPEN STANDAARD LIFETIME XENON GLOEILAMPEN VOOR DE LANDBOUW AFKORTINGEN / SPECIFICATIES BL DP HD LL Amber Set Blue Light Double Power Heavy Duty Long Life Gele gloeilamp Inhoud

Nadere informatie

Veiligheid die je kunt zien

Veiligheid die je kunt zien Verlichting voor 24V Veiligheid die je kunt zien lamp voor welke functie Welke 13258 13336 13342 13972 24362 13620 H1 H3 H4 H7 H11 R2 D1S/R D2S D2R Dimlicht - grootlicht 13258 13311 13336 13342 13972 24362

Nadere informatie

GLOEILAMPEN INNOVATIES

GLOEILAMPEN INNOVATIES GLOEILAMPEN INNOVATIES WWW.HELLA.COM/BULBS GLOEILAMPINNOVATIES VAN HELLA ALLES IN EEN OOGOPSLAG Als vooraanstaande producent op het gebied van intelligente lichtverdelingstechnologieën en halogeen-, xenon-

Nadere informatie

PRODUCT-INFO Extra verstraler LED Light Bar 470 Single Twin

PRODUCT-INFO Extra verstraler LED Light Bar 470 Single Twin 1 x ECE-ref. 17,5 1 x ECE-ref. 17,5 Dubbele koplamp met ECE PRODUCT-INFO Extra verstraler LED Light Bar 470 Single Twin Dubbele extra verstraler voor centrale aanbouw op het voertuig PRODUCTKENMERKEN 2

Nadere informatie

Wettelijke voorschriften voor extra verlichting volgens ECE-regeling 48

Wettelijke voorschriften voor extra verlichting volgens ECE-regeling 48 EXTRA VERLICHTING OP DE VRACHTWAGEN Wettelijke voorschriften voor extra verlichting volgens ECE-regeling 48 4 5 Wat is er wettelijk toegestaan bij verstralers? 6 7 Wat vertelt het referentiegetal ons wat

Nadere informatie

Stahlie Impex BV Officieel dealer

Stahlie Impex BV Officieel dealer INHOUDSOPGAVE Osram Standaard Pagina 3 V02 Osram Xenon Pagina 8 V02 Osram Cool Blue Intens / Night Breaker Pagina 11 V02 Osram Reservelampensets Pagina 14 V02 Osram LED Pagina 15 V02 Osram LEDriving Pagina

Nadere informatie

met fitting P14,5S / PX14,5S x 17 mm x 17 mm met fitting PK22S / PKY22S

met fitting P14,5S / PX14,5S x 17 mm x 17 mm met fitting PK22S / PKY22S Autolampen H1 halogeen met fitting P14,5S / PX14,5S 12 55 41.1111 24 70 41.1112 24 100 41.1192 H2 halogeen met fitting X511 12 55 27 x 17 mm 41.1131 24 70 27 x 17 mm 41.1132 H3 halogeen met fitting PK22S

Nadere informatie

AFBEELDING OMSCHRIJVING + AFM. BESTELNR.

AFBEELDING OMSCHRIJVING + AFM. BESTELNR. 38 AUTO LAMPEN H4 HALOGEEN MET FITTING P43T 12v 60/55 Watt 41.1101 24v 75/70 Watt 41.1102 24v 100/70 Watt 41.1103 24v 130/90 Watt 41.1103 90/130W 12v 100/80 Watt 41.1105 24v 75/70 Watt Heavy Duty 41.1107

Nadere informatie

SHAPELINE PRODUCTOVERZICHT.

SHAPELINE PRODUCTOVERZICHT. SHAPELINE PRODUCTOVERZICHT www.hella.com/shapeline INHOUD Inleiding 2 Configurator Moduleoverzicht 4 Technische gegevens 4 28 INDIVIDUEEL LICHTDESIGN! Dankzij de grote verscheidenheid aan vormen en combinatiemogelijkheden,

Nadere informatie

RUITENWISSERBLADEN VOOR DE LANDBOUW

RUITENWISSERBLADEN VOOR DE LANDBOUW RUITENWISSERBLADEN VOOR DE LANDBOUW www.hella.com/wiperblades GOED ZICHT 24 UUR PER DAG, IN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN Ruitenwisserbladen werken het hele jaar door en krijgen het nodige voor hun kiezen:

Nadere informatie

Gloeilampen voor personenauto s. Gebruiksoverzicht. Verkoopondersteuning. Thermomanagement. Technische service. Onze ideeën, uw succes.

Gloeilampen voor personenauto s. Gebruiksoverzicht. Verkoopondersteuning. Thermomanagement. Technische service. Onze ideeën, uw succes. Verlichting Elektra Elektronica Thermomanagement Verkoopondersteuning Technische service Onze ideeën, uw succes Gloeilampen voor personenauto s Gebruiksoverzicht Ideeën voor de auto van de toekomst Geachte

Nadere informatie

68, 50 NETTO 38, 90 NETTO VERLICHTING LED-WERKLAMPEN. Jansen Onderdelen. Brede voorveldverlichting

68, 50 NETTO 38, 90 NETTO VERLICHTING LED-WERKLAMPEN. Jansen Onderdelen.  Brede voorveldverlichting Jansen Onderdelen VERLICHTING. 29.2.7 LED-WERKLAMPEN Verreikend strijklicht Serie: TRILLIANT26 Lichtopbrengst: 2.6 Lumen* 68, Volt: - 48 V Aantal LED s: 2 Stroomverbruik: 8 W Lichtkleur:.478 Kelvin Radio

Nadere informatie

Intertruck Deutschland GmbH Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) Intertruck Africa LTD Tel:

Intertruck Deutschland GmbH Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) Intertruck Africa LTD Tel: Autolampen Juni 2013 Geachte klant, In het kader van ons One-Stop-Shop concept bieden wij een zeer uitgebreid productassortiment, wat aansluit op de vraag uit de markt. De afgelopen jaren zien wij steeds

Nadere informatie

PRODUCT-INFO Extra verlichting LED Light Bar 350 en 470

PRODUCT-INFO Extra verlichting LED Light Bar 350 en 470 Met ECE-typegoedkeuring PRODUCT-INFO Extra verlichting LED Light Bar 350 en 470 Versie: LED Light Bar 350 met kunststof houder of universele houder Versie: LED Light Bar 470 met universele houder PRODUCTKENMERKEN

Nadere informatie

PRODUCT-INFO LED-extra koplampen Light Bar 350

PRODUCT-INFO LED-extra koplampen Light Bar 350 Met ECE-typegoedkeuring PRODUCT-INFO LED-extra koplampen Light Bar 350 Met kunststof houder Met universele houder PRODUCTKENMERKEN LED-grootlicht in vorm van een compacte lichtrail Lage bouwhoogte en gering

Nadere informatie

Introductie VSL Meten aan verlichting. Dutch Metrology Institute Oktober 2017 Kees-Peter Geluk

Introductie VSL Meten aan verlichting. Dutch Metrology Institute Oktober 2017 Kees-Peter Geluk Introductie VSL Meten aan verlichting Dutch Metrology Institute Oktober 2017 Kees-Peter Geluk Inhoudsopgave VSL algemeen VSL optica Meten aan verlichting 2-11-2017 2 VSL Algemeen VSL is een privaat bedrijf

Nadere informatie

PRODUCT-INFO Regen-lichtsensor voor voertuigen met steile voorruiten

PRODUCT-INFO Regen-lichtsensor voor voertuigen met steile voorruiten PRODUCT-INFO Regen-lichtsensor voor voertuigen met steile voorruiten Vierde generatie van de al vele jaren bekende en beproefde regensensoren van HELLA De optiek is speciaal ontworpen voor voertuigen met

Nadere informatie

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing De laatste jaren heeft led een enorme groei gemaakt, in zowel de techniek als op het gebied van verkoop.

Nadere informatie

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 Verhaaltje..Tussen Watt en Lumen Dit een verhaaltje gaat over de verschillen tussen de lichtopbrengst van lichtbronnen wat aansluit op het verhaalt over licht en lichtbronnen

Nadere informatie

All About Lights Candela Lumen

All About Lights Candela Lumen All About Lights Om de juiste keuze te kunnen maken bij het aanschaffen van verlichting is het belangrijk de juiste gegevens met elkaar te vergelijken. Omdat voor meetwaardes van verlichting nog geen internationale

Nadere informatie

90 MM MODULE TOTAALOVERZICHT.

90 MM MODULE TOTAALOVERZICHT. 90 MM MODULE TOTAALOVERZICHT www.hella.com Inhoud 90 mm configurator 03 90 mm modules programmaoverzicht 04 05 90 mm: L 4060 dimlicht 07 90 mm: L 4060 grootlicht 08 90 mm: L 4060 mistlicht 09 90 mm: L

Nadere informatie

PRODUCT-INFO 90 mm LED-MODULE L4060

PRODUCT-INFO 90 mm LED-MODULE L4060 PRODUCT-INFO 90 mm LED-MODULE L4060 Eerste aanbieder voor alle 5 de functies van het voorlicht in LED met 2 koplampen Voor de meest uiteenlopende toepassingen en de hoogste eisen Maximale vrijheid bij

Nadere informatie

MODULAIRE SCHAKELAARS

MODULAIRE SCHAKELAARS MODULAIRE SCHAKELAARS Meer informatie vindt u op: www.hella.com/switch INLEIDING 2 3 De modulaire schakelaarseries van HELLA worden uitgebreid met de nieuwe waterdichte serie 3100 NIEUW De nieuwe generatie

Nadere informatie

Thermomanagement. Technische service. Onze ideeën, uw succes. Hella. Inbouwschakelaars. Ideeën voor de auto van de toekomst

Thermomanagement. Technische service. Onze ideeën, uw succes. Hella. Inbouwschakelaars. Ideeën voor de auto van de toekomst Verlichting Elektra Elektronica Thermomanagement Verkoopondersteuning Technische service Onze ideeën, uw succes Hella Inbouwschakelaars Ideeën voor de auto van de toekomst Nieuwe generatie inbouwschakelaars

Nadere informatie

BELEIDSPLAN OPENBARE VERLICHTING 2013 2017 BIJLAGE 2 VERLICHTINGSTECHNIEK

BELEIDSPLAN OPENBARE VERLICHTING 2013 2017 BIJLAGE 2 VERLICHTINGSTECHNIEK BELEIDSPLAN OPENBARE VERLICHTING 2013 2017 BIJLAGE 2 VERLICHTINGSTECHNIEK INHOUDSOPGAVE 1 TECHNIEK VERLICHTING... 3 2 DAGLICHT EN KUNSTLICHT... 3 3 ENKELE TECHNISCHE BEGRIPPEN... 4 3.1 Lichtstroom... 4

Nadere informatie

Basic Creative Engineering Skills

Basic Creative Engineering Skills Fotometrie 1 Voor het beschrijven van eigenschappen en specificaties van licht en lichtbronnen bestaan gestandaardiseerde begrippen en eenheden. CIE Commission Internationale de l Eclairage 2 Vermogen

Nadere informatie

PRODUCT-INFO L 5570 bi-led module 2e generatie

PRODUCT-INFO L 5570 bi-led module 2e generatie PRODUCT-INFO L 5570 bi-led module e generatie PRODUCTKENMERKEN De bi-led module van de e generatie verenigt dim- en grootlicht en overtuigt door ver ontwikkelde licht- /elektronica. Optiekvrij projecteert

Nadere informatie

Super helder in een compact design

Super helder in een compact design S Super helder in een compact design OVERWELDIGENDE LICHTOPBRENGST VOOR ELKE NACHTRIT Universal Bike Lights met hoogwaardige kwaliteit is meer dan alleen fietsverlichting. De mountainbiker van tegenwoordig

Nadere informatie

IM00840 Coffret ampoules H1 + H7 Lampen set H1 + H7 Contient/bevat : Ampoule H1 + H7 / 21w ambre

IM00840 Coffret ampoules H1 + H7 Lampen set H1 + H7 Contient/bevat : Ampoule H1 + H7 / 21w ambre ² IM00807 Coffret ampoules H7 Lampen set H7 Contient/bevat /Ampoule H7 / 21w ambre / 21.5 W / Graisseur 5 W / Témoin 4 W / 3 fusibles / zekering U.L. : 24 IM00840 Coffret ampoules H1 + H7 Lampen set H1

Nadere informatie

Folder 68 18.6. Lichtbronnen. Productinformatie

Folder 68 18.6. Lichtbronnen. Productinformatie Folder 68 18.6 Lichtbronnen Productinformatie Lichtbronnen Het middelpunt van uw wereld is uw huis. In deze folder vindt u ideeën om uw huis een heel andere uitstraling te geven door het subtiele gebruik

Nadere informatie

bel voor info: 0031 (0)6 57996684

bel voor info: 0031 (0)6 57996684 bel voor info: 0031 (0)6 57996684 OF SURF NAAR: bel voor info: 0031 (0)6 57996684 www.sammelsliftservice.nl led een revolutie... Daarom is nu het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron.

Nadere informatie

LIGHTS ON ACTIES. oktober 2016

LIGHTS ON ACTIES. oktober 2016 LIGHTS ON ACTIES oktober 2016 Lampenkasten Lampenkast met 12V lampen Art. 56202CD 10x 12258 PRST (H1) 10x 12336 PRST (H3) 10x 12342 PRST (H4) 20x 12972 PRST (H7) 10x 12972 LLECO (H7LL) 20x 12516 (W1.2W)

Nadere informatie

De beschrijving van de energie efficientieklasse voor betreffende lichtbronnen wordt in dit hoofdstuk verkort met EEK en in tabellen gekenmerkt.

De beschrijving van de energie efficientieklasse voor betreffende lichtbronnen wordt in dit hoofdstuk verkort met EEK en in tabellen gekenmerkt. 602 LICHTBRONNEN De beschrijving van de energie efficientieklasse voor betreffende lichtbronnen wordt in dit hoofdstuk verkort met EEK en in tabellen gekenmerkt. De lichttechnische eigenschappen van de

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

golflengte nm. Fig.1 De gevoeligheidskarakteristiek van het menselijk oog. (1nm = 1 x 10 9 m)

golflengte nm. Fig.1 De gevoeligheidskarakteristiek van het menselijk oog. (1nm = 1 x 10 9 m) Diagnose Technicus Deel: Veiligheid, toegang en comfort Licht-eigenschappen Watt, lumen en candela In de elektriciteitsleer wordt vermogen uitgedrukt in Watts. Ook bij verlichtingseenheden wordt dit gedaan.

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

Modulaire LED hybride trailerverlichting 2VP 340 960-... / 2VP 340 961-...

Modulaire LED hybride trailerverlichting 2VP 340 960-... / 2VP 340 961-... Achterverlichting PRODUCT INFO Modulaire LED hybride trailerverlichting 2VP 340 960-... / 2VP 340 961-... Modulaire multifunctionele achterverlichting 24 V Volledige LED-versie, hoge levensduur en een

Nadere informatie

F-7761_C ( ) Productpresentatie OWS 7

F-7761_C ( ) Productpresentatie OWS 7 F-7761_C (2011-06) Productpresentatie OWS 7 Inhoudsopgave I. Productvoordelen OWS 7 II. III. IV. Technische gegevens Moduleoverzicht Montagesystemen V. Accessoires VI. Bediening - verschillende schakelaars

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

Product naam: MM05124

Product naam: MM05124 Product naam: MM05124 Specificaties MM05124: Groep Armatuur Lumen/Watt 112.00 lm/watt Levensduur 50.000u Soort TECOH RDx Modena en Carlo Wattage * 25W RA 82 Spanning * 220-240V Straalhoek 25 graden Lichtkleur

Nadere informatie

Verkeerslichtlampen / Hoog en Laag Volt

Verkeerslichtlampen / Hoog en Laag Volt Verkeerslichtlampen / Hoog en Laag Product catalogus en prijzen 2011 Bruto prijzen ex BTW Geldig vanaf 1 Januar 2011 Hoog verkeerslichtlampen Het Dr Fischer product aanbod Vele Verkeersregel Installaties

Nadere informatie

WERKLAMPEN. www.hella.com/agriculture

WERKLAMPEN. www.hella.com/agriculture WERKLAMPEN www.hella.com/agriculture 02 INHOUD Inhoud...02 Werkverlichtng... 04 Advieswijzer... 06 Het technische lichtconcept... 08 Rendement... 09 Lichtintensiteit dichtbij... 10 Lichtintensiteit veraf...

Nadere informatie

STAS powerled 1.5W. technical product information

STAS powerled 1.5W. technical product information STAS powerled 1.5W productomschrijving STAS powerled 1.5W Deze PowerLED van 1.5W heeft een moderne vormgeving en door de speciale behuizing is er nauwelijks sprake van warmte afgifte op het kunstwerk.

Nadere informatie

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 2 VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 3 Industriële verlichtingsinstallaties bieden vaak een aanzienlijk verbeteringspotentieel op het gebied van energieefficiëntie en lichtkwaliteit. Hoewel een renovatie

Nadere informatie

Product naam: MM09913

Product naam: MM09913 Product naam: MM09913 Specificaties MM09913: Groep LED Lumen/Watt 150.00 lm/watt Levensduur 40.000u Soort LED Buis Wattage 24W RA 80 Spanning 220-240V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 4000 Koelwit Beschermingsgraad

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning verlichting Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning Overzicht soorten lampen Uitleg over informatie verpakking Welke gloeilamp waardoor vervangen Lampen brengen sfeer Met lampen verandert de sfeer van

Nadere informatie

Licht in & om het huis

Licht in & om het huis Have you checked e-bailey? 1 www.bailey.nl Special nr.4 Licht in & om het huis Licht in & om het huis In deze Bailey Special leggen wij de focus op de lichtproducten in ons assortiment die in de huiselijke

Nadere informatie

Veiligheid die je kunt zien

Veiligheid die je kunt zien Philips automotive lighting Automotive lighting Catalogus 2017-2018 Veiligheid die je kunt zien 2017 Lumileds Holding B.V. Alle rechten voorbehouden. Het Philips-handelsmerk en het Philips-schildembleem

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

BEL VOOR INFO: 0031 (0) OF SURF NAAR:

BEL VOOR INFO: 0031 (0) OF SURF NAAR: BEL VOOR INFO: 0031 (0)6 57996684 OF SURF NAAR: BEL VOOR INFO: 0031 (0)6 57996684 WWW.SAMMELSLIFTSERVICE.NL LED EEN REVOLUTIE... Daarom is nu het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron.

Nadere informatie

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte HIGH BAY hoge kwaliteit, hoge plafonds, lage energiekosten Door een hoge plafonddiepte zorgt de verlichting in industriehallen voor enige uitdagingen: enerzijds moet gewaarborgd zijn dat op de vloer nog

Nadere informatie

Product naam: MM05124

Product naam: MM05124 Product naam: MM05124 Specificaties MM05124: Groep Armatuur Soort TECOH RDx Levensduur L90 25.000u Straalhoek 25 graden Wattage * 27W Beschermingsgraad IP20 Spanning * 230V Adapter 3 Fase Euro track Lichtkleur

Nadere informatie

Product naam: MM07469

Product naam: MM07469 Product naam: MM07469 Specificaties MM07469: Groep LED Lumen 90 grdn cone 420 lm Levensduur L90 25.000u Lumen/Watt 83.00 lm/watt Wattage 7W Soort Reflector PAR16/20 Spanning 230V RA 95 Lichtkleur Straalhoek

Nadere informatie

Beste LED, beste prijs!

Beste LED, beste prijs! Beste LED, beste prijs! Warm wit licht Warm wit licht Zuinig & duurzaam Zuinig & duurzaam Levendige kleuren Levendige kleuren ? Wist je dat...... de marktomzet in LED met % gegroeid is t.o.v. vorig jaar...

Nadere informatie

Product naam: MM09659

Product naam: MM09659 Product naam: MM09659 Specificaties MM09659: Groep Armatuur /Watt 100.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort Wattage * 36W RA 80 Spanning * 32-35V Straalhoek 120 graden 4000 Koelwit waarde < 19 Lampsoort

Nadere informatie

Product naam: MM05125

Product naam: MM05125 Product naam: MM05125 Specificaties MM05125: Groep Armatuur Lumen/Watt 112.00 lm/watt Levensduur 50.000u Soort TECOH RDx Modena en Carlo Wattage * 25W RA 82 Spanning * 220-240V Straalhoek 25 graden Lichtkleur

Nadere informatie

De kwaliteit van onze LED-techniek

De kwaliteit van onze LED-techniek LED-informatie Als vooruitziende fabrikant met een groot verantwoordelijkheidsbesef hebben wij al vele tientallen jaren oog voor elke nieuwe lichttechnische ontwikkeling. Telkens zorgvuldig afwegen of

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

Een design dat gezien mag worden

Een design dat gezien mag worden PHILIPS LED Lamp 7 W (60 W) E27 Warmwit Niet-dimbaar Een design dat gezien mag worden Vertrouwde vormen waar u van houdt. Ze verbruiken circa 80% minder energie dan traditionele lampen dankzij de nieuwste

Nadere informatie

Sprankelend licht gedurende de gehele levensduur

Sprankelend licht gedurende de gehele levensduur Lighting Sprankelend licht gedurende de gehele levensduur Serie compacte gasontladingslampen met hoge lichtopbrengst en optimale kleurstabiliteit gedurende de gehele levensduur, voor sprankelende lichteffecten

Nadere informatie

Licht dat fijn is voor uw ogen

Licht dat fijn is voor uw ogen PHILIPS LED Kaarslamp 4 W (25 W) E14 Warmwit Niet-dimbaar Licht dat fijn is voor uw ogen Licht van slechte kwaliteit kan leiden tot vermoeidheid van de ogen. Het is belangrijker dan ooit om je huis goed

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE VERVANG JE GLOEILAMP

PRODUCTINFORMATIE VERVANG JE GLOEILAMP PRODUCTINFORMATIE VERVANG JE GLOEILAMP 373905_Lichtbronnen.indd 1 30-05-11 11:33 Einde van de gloeilamp is in zicht De gloeilamp zet 90 tot 95% van al zijn gebruikte elektriciteit om in warmte in plaats

Nadere informatie

Product naam: MM08257

Product naam: MM08257 Product naam: MM08257 Specificaties MM08257: Groep LED Lumen 90 grdn cone 850 lm Levensduur L90 40.000u Lumen/Watt 81.80 lm/watt Wattage 11W Soort Reflector AR111 Spanning 230V RA 82 Lichtkleur 2800K Straalhoek

Nadere informatie

Product naam: MM01921

Product naam: MM01921 Product naam: MM01921 Specificaties MM01921: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Spanning: 230 V Cd: 600 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 85 Te vervangen lamp: Bundelbreedte:

Nadere informatie

Product naam: MM07469

Product naam: MM07469 Product naam: MM07469 Specificaties MM07469: Groep LED Lumen 90 grdn cone 420 lm Levensduur L90 25.000u Lumen/Watt 97.00 lm/watt Wattage 6W Soort Reflector PAR16/20 Spanning 230V RA 95 Lichtkleur Straalhoek

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Freedom antraciet Led Mooi licht voor buiten Een vleugje moderne eenvoud en een betoverend licht voor uw tuin of terras. Deze antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor biedt

Nadere informatie

Led-lampen Revolutionaire verlichting

Led-lampen Revolutionaire verlichting KOOPHULP Led-lampen Revolutionaire verlichting Led-verlichting maakt een duurzame levensstijl eenvoudig, aantrekkelijk en betaalbaarder. Led-lampen verbruiken een stuk minder energie, ze hebben een aansprekende

Nadere informatie

Product naam: MM08117

Product naam: MM08117 Product naam: MM08117 Specificaties MM08117: Groep LED Lumen/Watt 81.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 10W RA 80 Spanning 220-240V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

TasaTools. When Hardware Meets Software. Inductielampen. In dit nummer: Fabrieksverlichting Tuinverlichting Straatverlichting

TasaTools. When Hardware Meets Software. Inductielampen. In dit nummer: Fabrieksverlichting Tuinverlichting Straatverlichting .. TasaTools When Hardware Meets Software Inductielampen In dit nummer: Fabrieksverlichting Tuinverlichting Straatverlichting Nederlands versie Editie 1-01-02-2011 2011 TasaTools 2 TasaTools.. Electro-Magnetische

Nadere informatie

Product naam: MM05125

Product naam: MM05125 Product naam: MM05125 Specificaties MM05125: Groep Armatuur Lumen/Watt 81.00 lm/watt Levensduur 50.000u Soort CARDO MODENA CARLO Wattage * 25W RA 82 Spanning * 220-240V Straalhoek 25 graden Lichtkleur

Nadere informatie

Product naam: MM07469

Product naam: MM07469 Product naam: MM07469 Specificaties MM07469: Levensduur L90: Lengte: 57 mm Wattage: 7.00W 50 mm 230 V Lumen: 580 lm Beschermingsgraad: IP20 Cd: 1650 cd Te vervangen lamp: Lumen 90 grdn code: 420 lm RA:

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

Een beginnershandleiding voor energiezuinige verlichting

Een beginnershandleiding voor energiezuinige verlichting Een beginnershandleiding voor energiezuinige verlichting Waarom leren over energiezuinige verlichting in je huis? Het is uitgewezen dat we ongeveer 90% van ons leven binnenshuis doorbrengen. Een goed verlichte

Nadere informatie

P4Product Informatie Bureau LED armatuur PARA.MI

P4Product Informatie Bureau LED armatuur PARA.MI Vele opties en maar één armatuur 1 Het kantoor wordt tegenwoordig gekenmerkt door flexibiliteit, mobiliteit en nieuwe technologieën van vandaag. Adequate lichtconcepten moeten daarbij oplossingen voor

Nadere informatie

Product naam: MM08255

Product naam: MM08255 Product naam: MM08255 Specificaties MM08255: Groep LED Lumen 90 grdn cone 680 lm Levensduur L90 40.000u Lumen/Watt 68.20 lm/watt Wattage 11W Soort Reflector AR111 Spanning 12V RA 82 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

PRODUCT-INFO Draaihoeksensoren Enkele en dubbele sensoren

PRODUCT-INFO Draaihoeksensoren Enkele en dubbele sensoren PRODUCT-INFO Draaihoeksensoren Enkele en dubbele sensoren Enkele of redundante sensoren Hoge nauwkeurigheid door interne 14 bit resolutie Hoge temperatuurstabiliteit en lineariteit Hoge ongevoeligheid

Nadere informatie

Een design dat gezien mag worden

Een design dat gezien mag worden PHILIPS LED Lamp 3,5 W (30 W) E27 Warmwit Niet-dimbaar Een design dat gezien mag worden Vertrouwde vormen waar u van houdt. Ze verbruiken ongeveer 80% minder energie dan traditionele lampen dankzij de

Nadere informatie

Product naam: MM08254

Product naam: MM08254 Product naam: MM08254 Specificaties MM08254: Groep LED Lumen 90 grdn cone 850 lm Levensduur L90 40.000u Lumen/Watt 70.80 lm/watt Wattage 13W Soort Reflector AR111 Spanning 12V RA 82 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting

De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting Lighting De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting MASTER PL-Electronic MASTER-spaarlampen zonder extra afscherming de perfecte keuze voor eindgebruikers die de beste prestaties

Nadere informatie

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany We... willen kunnen maken! -25% Superbasic LED Downlights 2014 Made in Germany Zeer efficiënt en duurzaam armatuur Modulair connector systeem Hoog rendement tot 89 lumen per watt DL200 superbasic met 16W

Nadere informatie

Product naam: MM05123

Product naam: MM05123 Product naam: MM05123 Specificaties MM05123: Groep Armatuur Lumen/Watt 103.00 lm/watt Levensduur L90 50.000u Soort CARDO MODENA CARLO Wattage * 35W RA 82 Spanning * 34V Straalhoek 35 graden Lampsoort LED

Nadere informatie

Special: LED lampen - Artikel Overzicht. Have you checked e-bailey?

Special: LED lampen - Artikel Overzicht. Have you checked e-bailey? Special: LED lampen - Artikel Overzicht Have you checked e-? 1 De kracht van LED 2 Inhoudsopgave LED Filament pagina 5 LED Corn pagina 15 LED PL pagina 17 DIP LED pagina 18 Party Bulbs pagina 19 Bailinear

Nadere informatie

Product naam: MM03075

Product naam: MM03075 Product naam: MM03075 Specificaties MM03075: Levensduur: 25000u Lengte: Wattage: 6.00W Diameter: Kleur: 2400K (Mellow Light de LED Gewicht: flame kleur) Cd: 600 cd Spanning: RA: 82 Stroom uit: Bundelbreedte:

Nadere informatie

Productomschrijving. MASTER LEDspot MV

Productomschrijving. MASTER LEDspot MV 03, april 0 Productomschrijving MASTER LEDspot MV De MASTER LEDspot MV GU0 levert een warme, op halogeenlicht lijkende accentbundel en is een ideale oplossing voor spotverlichting in onder andere de horeca

Nadere informatie

Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht

Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht PHILIPS mybathroom Inbouwspot DREAMINESS chroom Led Bekijk uzelf op uw best met mooi natuurlijk licht Ontvlucht de buitenwereld met een heerlijk bad. De Philips mybathroom Dreaminess inbouwspot geeft een

Nadere informatie

PER00880 U.L. : 10 PER00882

PER00880 U.L. : 10 PER00882 ² PER00880 Coffret d'ampoules Lampen set CE, 12 volts, 40/45 watts, P45T Contient/bevat : - 1 x CE,12V, 21 W - 1 x monofil, 12V, 21 W - 1 x bifil, 12V, 21.5 W - 1 x graisseur, 12V, 5 W - 1 x navette, 12V,

Nadere informatie

HydroLux 1000 FF-verstraler

HydroLux 1000 FF-verstraler Nieuw! HydroLux 1000 FF-verstraler Door professionals voor professionals ontwikkeld de professionele extra verstraler voor extreme gebruiksomstandigheden! Europese primeur! Waterbestendig tot een waterdiepte

Nadere informatie

Product naam: MM02273

Product naam: MM02273 Product naam: MM02273 Specificaties MM02273: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 4000K (koelwit) Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V RA: 93 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM10027

Product naam: MM10027 Product naam: MM10027 Specificaties MM10027: Groep LED Lumen/Watt 94.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 5W RA 80 Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2700 Warmwit

Nadere informatie

Product naam: MM03868

Product naam: MM03868 Product naam: Specificaties : Levensduur : 15000u Lengte: 57 mm Wattage: 4.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Gewicht: 32 gr Lumen: 250 lm Spanning: 230 V Cd: 560 cd Beschermingsgraad: IP20 Lumen

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Flagstone zwart Led Mooi licht voor buiten Minimalistisch ontwerp met een solide functie. Deze zwarte Philips wandlamp straalt een krachtig, warmwit LED-licht uit. Geef uw muur

Nadere informatie

Product naam: MM08117

Product naam: MM08117 Product naam: MM08117 Specificaties MM08117: Groep LED Lumen/Watt 81.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 10W RA 80 Spanning 230V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Veilig op weg op straat en off-road

Veilig op weg op straat en off-road Veilig op weg op straat en off-road Activeride en Saferide LED fi etsverlichting LED fietsverlichting van lichtexperts Als internationale marktleider in autoverlichting gebruiken we onze jarenlange ervaring

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Freedom antraciet Led Mooi licht voor buiten Een vleugje moderne eenvoud en een betoverend licht voor uw tuin of terras. Deze antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor biedt

Nadere informatie

Product naam: MM07360

Product naam: MM07360 Product naam: MM07360 Specificaties MM07360: Groep Armatuur Lumen/Watt 105.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort SIENA Wattage * 19W RA 80 Spanning * 220-240V Straalhoek 90 graden Lichtkleur 2800 Warmwit

Nadere informatie

Lichtbronnen.

Lichtbronnen. Compact fluorescentielampen 443 Eigenschappen en samenvatting 440 441 Fluorescentielampen 442 Halogeenlampen 445 Hogedruknatriumlampen 444 Metaalhalogeenlampen 444 Lichtbronnen blz. 440 445 439 Eigenschappen

Nadere informatie