PROJECT: ANALYSE BEWONERSENQUÊTE MIDDELBURG MORTIERE OPDRACHTGEVER: HEIJMANS VASTGOED DOCUMENT: NOTITIE 17 MEI 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROJECT: ANALYSE BEWONERSENQUÊTE MIDDELBURG MORTIERE OPDRACHTGEVER: HEIJMANS VASTGOED DOCUMENT: NOTITIE 17 MEI 2016"

Transcriptie

1 Amayanda 1 PROJECT: ANALYSE BEWONERSENQUÊTE MIDDELBURG MORTIERE OPDRACHTGEVER: HEIJMANS VASTGOED DOCUMENT: NOTITIE 17 MEI 2016 Samenvatting en advies De enquêteresultaten laten zien dat de bewoners overwegend tevreden zijn over het wonen in Mortiere (zeker over de eigen woning), maar dat veel respondenten suggesties voor verbeteringen aandragen. Deze zijn goed doordacht en uitgebreid opgeschreven, op een positief kritische toon. De enquête lijkt een gelegenheid waarbij mensen al langer bestaande gevoelens hebben kunnen uiten. Wat is er op hoofdlijnen aan de hand: de wijk trekt vooral ambitieuze woners (waarschijnlijk overwegend hoog opgeleid en welgesteld). Een aantal respondenten beschrijft een spanning tussen de verwachtingen (wijk met allure, klasse, exclusieve uitstraling), en de praktijk waarin de wijk nog niet af is: weinig voorzieningen, de kwaliteit van de openbare ruimte laat te wensen over (tijdelijke bestrating, verlichting), nog veel lege plekken et cetera: een bouwput. De bewoners vinden het de hoogste tijd de wijk af te maken. Een soortgelijk zorgpunt is het toekomstige bouwprogramma: kan Mortiere in de toekomst aan de verwachtingen voldoen: blijven de ruimtelijkheid en de uitstraling van de wijk overeind? Men is bang voor verdichting, goedkopere woningtypes en minder aansprekende architectuur. De respondenten geven duidelijk aan nieuwsgierig te zijn naar de uitkomsten en vervolgacties van de enquête. Het is aan te bevelen hun input verder in te zetten. Advies is om -wellicht samen met de gemeente- op basis van de resultaten verder in gesprek te gaan met de bewoners op een aantal thema s (bijvoorbeeld via bewonersavond met werkgroepen). Enige suggesties voor deze thema s: Verkeer: is een ontsluiting naar de N57 mogelijk? En hoe kan de verkeersveiligheid binnen de wijk verder worden vergroot? De bewoners hebben hier suggesties voor. Het verbeteren van de openbare ruimte is een item waar veel mensen mee bezig zijn (onderhoud groen, bestrating, verlichting). Wat betreft het centrale park: hoe kan het van een speelgebied voor kinderen tot een park voor iedereen worden? Toekomst: hoe ziet de planning van de wijk er verder uit? Waar komen woningen? En wat voor woningen (types, uitstraling)? Past toekomstige bouw bij de bestaande kwaliteit? En zijn meer voorzieningen als openbaar vervoer, supermarkt of basisschool te verwachten?

2 Amayanda 2 1. Het wonen in Mortiere De meeste van de 126 respondenten geven het wonen in Mortiere het cijfer 8. Zie onderstaande figuur. vraag 11. Algemeen oordeel over het wonen in Mortiere Meest genoemde favoriete plek in Mortiere (vraag 12): de eigen woning en ook wel de eigen achtertuin. Het park/speeltuin worden ook wel genoemd. Zie onderstaande wordcloud.

3 Amayanda 3 Meest aangevinkt bij de positieve punten is de uitstraling en architectuur van de woningen, gevolgd door de ligging in Middelburg en de autobereikbaarheid (de locatie dus). Ook het groen, het water en de speelvoorzieningen worden veel genoemd. Openbaar vervoer en voorzieningen als school, winkels, horeca worden hier niet of nauwelijks genoemd. Hier zit ruimte voor verbetering, zo blijkt ook uit andere vragen. Vraag 1. Wat vindt u positief aan Mortiere (meerdere antwoorden mogelijk)? Uitstraling/architectuur van de woningen 99 Ligging in Middelburg 76 Bereikbaarheid auto 65 Groen in de wijk 59 Het water in de wijk 55 Aanwezigheid speelvoorzieningen 54 Aanwezigheid van groen 44 Aanwezigheid van water 41 Buurtbewoners 40 Ligging nabij het buitengebied 38 Veiligheid 28 Ligging naast golfterrein 19 Nabijheid winkels voor niet-dagelijkse boodschappen 14 Nabijheid winkels voor dagelijkse boodschappen 12 Bereikbaarheid openbaar vervoer 4 Nabijheid horecavoorzieningen (koffiebar, lunchroom, e.d.) 1 Aanwezigheid zorgvoorzieningen 1 Schoolvoorzieningen 0 Op de vraag wat kan worden verbeterd zijn de belangrijkste antwoorden: de ontsluiting naar de N57 en de winkels voor dagelijkse boodschappen dichter in de buurt. Ook het park/groen kan worden verbeterd. Verder genoemd: voorzieningen als openbaar vervoer, scholen, horeca. Vraag 2. Wat wilt u graag verbeterd hebben in Woonpark Mortiere? (meerdere antwoorden mogelijk) Ontsluiting naar de N57 voor autoverkeer Nabijheid winkels voor dagelijkse boodschappen Kwaliteit en inrichting van het park Aanwezigheid van groen Openbaar vervoer vanuit de wijk Aanwezigheid scholen en kinderopvang Bereikbaarheid Mortiere Boulevard en ZEP Nabijheid horecavoorzieningen (koffiebar, lunchroom, e.d.) Aanwezigheid speelvoorzieningen Veiligheid Bereikbaarheid van Middelburg centrum Aanwezigheid zorgvoorzieningen Uitstraling/architectuur van de woningen Nabijheid winkels voor niet-dagelijkse boodschappen Aanwezigheid van water

4 Amayanda 4 Bij vraag 7 is gevraagd wat beter kan via een open vraag. Het valt op dat veel mensen erg betrokken zijn en uitgebreide en doordachte antwoorden geven. Samengevat: Veel inwoners zouden graag de ontsluiting naar de N57 (terug) hebben: de autobereikbaarheid is één van de belangrijkste items in de wijk. Ook zijn er andere verkeerstechnische vragen binnen de wijk: op sommige plaatsen is sluipverkeer, wordt er te hard gereden, worden op rotondes fietsers aangereden, zijn er smalle straten, et cetera. De vraag is dan ook om maatregelen die de verkeersveiligheid te vergroten (drempels, camera s, eenrichtingsverkeer). Ook de parkeerdruk wordt nogal eens genoemd als een issue. Een ander majeur punt wordt gevormd door de afwezigheid van voorzieningen. Veel mensen zouden winkels voor dagelijkse boodschappen (supermarkt) in de wijk zien, andere detailhandel, evenals een basisschool, kinderopvang, meer speelvoorzieningen, et cetera. Dit ook met het oog op ontmoeten van buurtbewoners. Veel andere aangedragen punten betreffen de openbare ruimte. Dit is natuurlijk altijd een belangrijk punt in woonbuurten (afval, hondenpoep, stoeptegels, onkruid), maar hier in Mortiere is de lange doorlooptijd van de nieuwbouw ook oorzaak voor ergernis. De wijk is nog niet af (tijdelijke bestrating/bouwwegen, verlichting, hekken, hopen grond, lege plekken). Dit geeft een rommelige, ongezellige en soms zelf onveilige indruk. Het spoort niet met de verwachting waar de mensen hier zijn komen wonen: We hebben betaald voor een toplokatie maar we wonen nog steeds in een bouwput, al meer dan 7 jaar. Men is hier komen wonen voor uitstraling, klasse, voor allure en jaren 30. Het huidige beeld strookt hier voor sommigen niet mee. De wijk moet worden afgemaakt, zo is het pleidooi. Dit afmaken van de wijk dient dan niet ten koste te gaan van de opzet met ruimtelijkheid en allure. De ontwikkeling van huurwoningen, goedkopere woningen (rij), met goedkopere materialen en andere uitstraling/architectuur wordt door de bewoners met argusogen bekeken. Een enkele respondent vraagt om luxe appartementen/bungalows. Deze onderwerpen worden ook bij vraag 14 (verdere vragen en opmerkingen) veel aangesneden. Ook hier blijkt een grote vraag naar verbeteringen: men is positief kritisch. Een aantal wil dan ook graag op de hoogte worden gehouden: wat zij de uitkomsten van de enquête, wat er gebeurt met de aangedragen punten en hoe ziet de toekomst van de wijk eruit?

5 Amayanda 5 2. De voorzieningen: scholen en winkels De meeste kinderen in de wijk gaan naar school in de Magistraatwijk. Vraag 3. In welke wijk gaan de kinderen naar school? Magistraatwijk 28 Dauwendaele 17 Centrum 13 De dagelijkse boodschappen worden vooral in de Magistraatwijk en Dauwendaele gedaan. Mensen die elders de boodschappen doen, doen dat vooral in Vlissingen (AH XL). vraag 5. Waar doet u boodschappen? Magistraatwijk Dauwendaele Centrum Elders Oost Souburg Veerse Poort Online (bezorgdienst) Winkelen doet men vooral in Middelburg, op ruime afstand wordt ook Goes wel genoemd. Van mensen die elders hebben ingevuld, noemen onder meer België (Antwerpen, Gent) en Roosendaal/Breda. Vraag 6. Waar gaat u winkelen? Middelburg 119 Goes 40 Vlissingen Elders Online Domburg 11 Bergen op Zoom 2

6 Amayanda 6 3. Het centrale park 48% van de respondenten vindt het centrale park aantrekkelijk, 19% vindt het (zeer) onaantrekkelijk. 33% is hier neutraal over. De score is dus positief, maar er is volop ruimte voor verbetering op dit punt. vraag 4. Wat vindt u van het centrale park? Aantrekkelijk Neutraal Onaantrekkelijk Zeer aantrekkelijk Zeer onaantrekkelijk Positieve respondenten geven aan dat het park goed bereikbaar is, ruimtelijk en overzichtelijk, een groene plek in de wijk en erg geschikt voor kinderen om te spelen (speeltuin met speeltoestellen). Mensen die het zeer (on)aantrekkelijk vinden, noemen de openheid/kaalheid als nadeel, de rommeligheid (niet af), en ook hangjongeren en gebrekkig onderhoud. Samengevat: te weinig park, te veel speeltuin.

7 Amayanda 7 4. De woning Vraag 8 betreft de woning. De woning wordt vooral gewaardeerd vanwege de ruimte in de woning en de architectuur. vraag 8. Aantrekkelijk aan de huidige woning in Mortiere? (meerdere antwoorden mogelijk) Ruimte in de woning 96 De architectuur van de woning 96 Indeling van de woning 80 De mogelijkheden om auto te parkeren 75 De omvang van de tuin 64 De zonoriëntatie van de tuin 62 Van de 126 respondenten hebben er 29 geen negatieve punten genoemd bij vraag 9 over de woning (bijna een kwart). Een deel van de betreft de woonomgeving (nog niet af, of juist meer bebouwing in de omgeving dan verwacht). Verder is er een aantal reacties over de maat van de oprit (te klein of juist te groot). Ook wordt het afwerkingsniveau door een aantal respondenten als niet goed beoordeeld. Een aantal respondenten geeft aan een garage te willen, maar dit niet te mogen. Verder een aantal keren genoemd: te kleine keuken, te kleine tuin, geen bijkeuken. De wind is voor sommigen een probleem. Dit zorgt voor geluid en vallende dakpannen. Hieronder de woningtypes waarin de respondenten momenteel wonen. vraag 10. in welk woningtype woont u nu? Hoekwoning Twee onder één kap woning Tussenwoning 26 Vrijstaande woning 22 Vrij kavel (woning zelf laten bouwen) 8 Patiowoning / bungalow (woning op de begane grond met bad- en slaapkamer op de zelfde verdieping als de woonkamer) 5 Huurwoning 3

8 Amayanda 8 De vorige woning stond overwegend in Middelburg en in mindere mate in Vlissingen of elders op Walcheren, maar we zien ook wel kopers van elders uit het land. vraag 13. waar woonde u hiervoor? Middelburg 65 Elders in Nederland 23 Elders in Walcheren 10 Elders in Zeeland Vlissingen 9 9 Andere woning in Mortiere 5 Goes 3 Buitenland 2

Uitkomsten enquête Nieuw-Weerdinge

Uitkomsten enquête Nieuw-Weerdinge Uitkomsten enquête Nieuw-Weerdinge We zijn in Nieuw-Weerdinge bezig met het maken van een dorpsprogramma. Hierin staat wat de organisaties en de bewoners de komende vijf jaar met elkaar willen bereiken

Nadere informatie

Leefbaarheidsenquête ALGEMENE VRAGEN. Dorpnr.: 1

Leefbaarheidsenquête ALGEMENE VRAGEN. Dorpnr.: 1 Dorpnr.: 1 Leefbaarheidsenquête In deze enquête worden diverse vragen gesteld op het gebied van leefbaarheid. Hier kunt u een oordeel over geven door middel van een cijfer van 1 (zeer negatief) t/m 10

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

Onderzoek van Bewonersraad Parteon in de Zaanstreek 80% van de huurders van Parteon is tevreden over de grootte van hun woning. 7% van de huurders is ontevreden over de grootte van hun woning, 12% heeft

Nadere informatie

Leefbaarheidsonderzoek: Wognum. Gemeente Medemblik Januari 2011

Leefbaarheidsonderzoek: Wognum. Gemeente Medemblik Januari 2011 Leefbaarheidsonderzoek: Gemeente Medemblik Januari 2011 Colofon Uitgave : I&O Research BV Van Dedemstraat 6c 1624 NN Hoorn Tel. (0229) 282555 www.ioresearch.nl Rapportnummer : 2011-1741 K Datum : januari

Nadere informatie

Enquête leefbaarheid in uw buurt

Enquête leefbaarheid in uw buurt Enquête leefbaarheid in uw buurt In deze enquête stellen wij u een aantal vragen over de leefbaarheid in uw buurt. U kunt steeds een rapportcijfer geven van 1 (zeer negatief) tot en met 10 (zeer positief).

Nadere informatie

Enquête leefbaarheid in uw buurt

Enquête leefbaarheid in uw buurt Enquête leefbaarheid in uw buurt Buurtnr: xx In deze enquête worden diverse vragen gesteld op het gebied van leefbaarheid. We vragen u daarover een oordeel te geven door middel van een rapportcijfer op

Nadere informatie

Schetsboek, deelplan Ruyschenberg

Schetsboek, deelplan Ruyschenberg Schetsboek, deelplan Ruyschenberg De Groene Loper deelplan Ruyschenberg Schetsboek januari 2010 In Ruyschenberg wordt uw woonwens werkelijkheid Inleiding Dichtbij de stad wonen, in een comfortabele woning

Nadere informatie

Hoofdstuk 8 Binnenstad van Leiden

Hoofdstuk 8 Binnenstad van Leiden Hoofdstuk 8 Binnenstad van Leiden Samenvatting De binnenstad van Leiden krijgt een voldoende (7,1) van de Leidenaren. Wanneer wordt gevraagd naar de ontwikkeling van de afgelopen twee jaar, dan geven meer

Nadere informatie

Straten in Groningen

Straten in Groningen Straten in Groningen Laura de Jong Januari 2017 Marjolein Kolstein www.os-groningen.nl Inhoud Inhoud... 1 Samenvatting... 2 1. Inleiding... 3 2. Resultaten... 4 2.1 Verschillende groepen... 4 2.2 Tevredenheid

Nadere informatie

geen keuze 30% huur woning 21%

geen keuze 30% huur woning 21% Woonspoor Tot eind 2011 hebben 591 mensen de digitale enquête op woonspoor.nl ingevuld. Doel van de enquête is inzicht te krijgen in de huidige woonwensen en te kijken of deze woonwensen te vertalen zijn

Nadere informatie

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica.

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand Grijpskerke Onderscheidend wonen! Eengezins hoekwoning Egelantier Egelantier Wonen in hartje Zeeland: ruim, groen en levendig Aan de rand van Heinkenszand in de

Nadere informatie

Voor Elk Wat Wils. Plangebied Velmolen Oost Gebiedsbrochure

Voor Elk Wat Wils. Plangebied Velmolen Oost Gebiedsbrochure Voor Elk Wat Wils Plangebied Velmolen Oost Gebiedsbrochure Proces Voor Elk Wat Wils is de afronding van de wijk Velmolen-Oost. Velmolen Oost ligt in een prachtig groen gebied waar een Brede School, natuurlijk

Nadere informatie

Oosterheem: Hoe beoordelen bewoners hun wijk? Lennart Feijen (Commissielid Samenleving) Ing. Ewout den Heijer (Gemeenteraadslid)

Oosterheem: Hoe beoordelen bewoners hun wijk? Lennart Feijen (Commissielid Samenleving) Ing. Ewout den Heijer (Gemeenteraadslid) Oosterheem: Hoe beoordelen bewoners hun wijk? Lennart Feijen (Commissielid Samenleving) Ing. Ewout den Heijer (Gemeenteraadslid) Socialistische Partij Zoetermeer Stadhoudersring 12a 2713 GB ZOETERMEER

Nadere informatie

Wijkraadpleging 2017 Woonwensen voor nu en de toekomst

Wijkraadpleging 2017 Woonwensen voor nu en de toekomst Rapportage Wijkraadpleging 2017 Woonwensen voor nu en de toekomst voor Wijkraad Vleuten-De Meern Inhoud Samenvatting 3 1. Inleiding 7 1.1 Doelstelling en doelgroep 8 1.2 Onderzoeksopzet 9 1.3 Leeswijzer

Nadere informatie

Enquête leefbaarheid in uw buurt

Enquête leefbaarheid in uw buurt Enquête leefbaarheid in uw buurt Buurtnr: Met deze vragenlijst stellen wij u een aantal vragen over de leefbaarheid in uw buurt. U kunt steeds een rapportcijfer geven. Daarbij geldt: een hoger cijfer (10)

Nadere informatie

absoluut % van totaal % van 55+ < % - Huishoudens

absoluut % van totaal % van 55+ < % - Huishoudens Wijk: Binnenstad Kaart Demografie absoluut % van totaal % van 55+ < 55 175 56% - Huishoudens 55-6 245 8% 18% alleenstaand: 375 6-65 26 8% 19% paar: 46 65-7 285 9% 21% gezin: 7 7-75 275 9% % 75-8 16 5%

Nadere informatie

Marktonderzoek Waterrijk

Marktonderzoek Waterrijk Marktonderzoek Waterrijk Almelo Amersfoort, 30 juli 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 1.1 Aanleiding van het onderzoek 2 1.2 Onderzoeksvraag 2 1.3 Methode 2 2 Beoordeling plan Waterrijk 3 2.1 Waterrijk

Nadere informatie

Leefbaarheid en bevolkingskrimp: Groningers waarderen leefbaarheid positief, al zien ze wel achteruitgang

Leefbaarheid en bevolkingskrimp: Groningers waarderen leefbaarheid positief, al zien ze wel achteruitgang Leefbaarheid en bevolkingskrimp: Groningers waarderen leefbaarheid positief, al zien ze wel achteruitgang In de provincie Groningen bevinden zich drie krimpregio s: De Eemsdelta, De Marne en Oost- Groningen.

Nadere informatie

arsibel Heerlijk Wonen Geniet,Woon &Leef in Breda Op kindvriendelijke locatie gelegen Fors uitgebouwd met eigen oprit Woonkamer van ruim 50 m²

arsibel Heerlijk Wonen Geniet,Woon &Leef in Breda Op kindvriendelijke locatie gelegen Fors uitgebouwd met eigen oprit Woonkamer van ruim 50 m² Geniet,Woon &Leef in Breda Op kindvriendelijke locatie gelegen Fors uitgebouwd met eigen oprit Woonkamer van ruim 50 m² Moderne keuken Heerlijk Wonen Bertelsberg 25, 4822 SP Breda Kenmerken Soort Type

Nadere informatie

24 woningen in hartje Vroomshoop

24 woningen in hartje Vroomshoop 24 woningen in hartje Vroomshoop Ruim, nieuw en alles bij de hand Nieuw wonen in hartje Vroomshoop Oranjehoek is onderdeel van het project centrum- vernieuwing Vroomshoop. Je woont hier letterlijk midden

Nadere informatie

Veluwse Poort in beeld. Een onderzoek naar de bekendheid en beeldvorming van Veluwse Poort

Veluwse Poort in beeld. Een onderzoek naar de bekendheid en beeldvorming van Veluwse Poort Veluwse Poort in beeld Een onderzoek naar de bekendheid en beeldvorming van Veluwse Poort INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2 1.1. Aanleiding... 2 1.2. Doel van het onderzoek... 2 1.3. Probleemstelling...

Nadere informatie

Buurtenquête De Laares

Buurtenquête De Laares Buurtenquête De Laares Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede een

Nadere informatie

NIEUW in de PRE-SALE!

NIEUW in de PRE-SALE! NIEUW in de PRE-SALE! Wilhelminastraat 5, Grubbenvorst 439.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtige vrijstaande woning op een toplocatie in het centrum van het pittoreske maasdorp Grubbenvorst Ruime woonkamer met

Nadere informatie

Uitwerking enquête Woonbehoefte Wessem 2014.

Uitwerking enquête Woonbehoefte Wessem 2014. Uitwerking enquête Woonbehoefte Wessem 2014. Binnen welke leeftijdscategorie valt u? (Er kunnen meerdere lijsten per gezin worden ingevuld. Zie ook www.dorpsraadwessem.nl) 18-25/ 2 25-35/ 8 35-45/ 12 45-55/

Nadere informatie

Resultaten peiling Enschedepanel Woonwensen en bouwkavels

Resultaten peiling Enschedepanel Woonwensen en bouwkavels Resultaten peiling Enschedepanel Woonwensen en bouwkavels Inleiding Onder de leden van het EnschedePanel is in maart/april 2017 een enquête gehouden. Deze vragenlijst is ook opengesteld voor niet-leden.

Nadere informatie

Uitwerking Enquête. 1. Binnen welke leeftijdscategorie valt U

Uitwerking Enquête. 1. Binnen welke leeftijdscategorie valt U Uitwerking Enquête. 1. Binnen welke leeftijdscategorie valt U < 18 jaar. 0 18 tot 25 jaar. 3 25 tot 35 jaar. 7 35 tot 45 jaar 18 45 tot 55 jaar. 14 55 tot 65 jaar. 20 65 tot 75 jaar. 9 > 75 jaar 9 Totaal

Nadere informatie

De wijken Slingerbos en Tweelingstad in cijfers. Achtergrondinformatie ten behoeve van raadsbezoek

De wijken Slingerbos en Tweelingstad in cijfers. Achtergrondinformatie ten behoeve van raadsbezoek De wijken Slingerbos en Tweelingstad in cijfers Achtergrondinformatie ten behoeve van raadsbezoek Afdeling Vastgoed en Wonen 29 augustus 2014 2 Algemeen Deze notitie bevat cijfers over inwoners en woningvoorraad

Nadere informatie

Resultaten peiling openbare ruimte Rijssen-Holten Panel. November 2016

Resultaten peiling openbare ruimte Rijssen-Holten Panel. November 2016 Resultaten peiling openbare ruimte Rijssen-Holten Panel November 2016 Algemene indruk, vergelijking omliggende gemeenten en groenadoptie Peiling openbare ruimte De betrokkenheid van de panelleden bij deze

Nadere informatie

Wijkschouw Hogeland-Noord

Wijkschouw Hogeland-Noord Wijkschouw Hogeland-Noord Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong

Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Leek adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong Vraagprijs: 202.500 vrij op naam Omschrijving Leek - adres Dobbe, k35 type Dobbe hoek -ong START VERKOOP van 4 EENGEZINSHOEKHUIZEN in Oud Hollandse stijl fase

Nadere informatie

De Akkers Hilvarenbeek. Gemeente Hilvarenbeek

De Akkers Hilvarenbeek. Gemeente Hilvarenbeek De Akkers Hilvarenbeek Gemeente Hilvarenbeek Het komt niet zo vaak voor dat in Hilvarenbeek betaalbare nieuwe woningen worden gerealiseerd. In de kleinschalige nieuwe wijk Gelderakkers komt De Akkers:

Nadere informatie

82 moderne en eigentijdse woningen in de schitterende nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen Noord.

82 moderne en eigentijdse woningen in de schitterende nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen Noord. Prettig en Levendig in het Hof Sterk en Stads aan het Park 82 moderne en eigentijdse woningen in de schitterende nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen Noord. De Regisseur Landelijk wonen met de stad aan je

Nadere informatie

28 nieuwbouw huurwoningen in de Mortiere Middelburg

28 nieuwbouw huurwoningen in de Mortiere Middelburg 28 nieuwbouw huurwoningen in de Mortiere Middelburg situatie gemeente Middelburg 2 Symfonie 2 Mortiere Middelburg algemene informatie Mortiere - Symfonie 2 In Middelburg bouwt Woongoed Middelburg de tweede

Nadere informatie

Landelijk wonen in Keijenborg

Landelijk wonen in Keijenborg Bij de bouw van dit project zijn de volgende partijen betrokken: Verkoop & aannemer: SelektHuis Kalanderstraat 51 T 0548-537555 www.selekthuis.nl Ontwikkeling: Nieuwenhuis Planontwikkeling Kalanderstraat

Nadere informatie

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08

Ouverture: 24 ruime eengezins woningen aan de rand van de stad t 074 250 58 08 Alle voorzieningen bij de hand! a Marskant 19 Postbus 483 7550 AL Hengelo Architect Van Wylick, Eindhoven Uitvoering Dura Vermeer, Hengelo Constructeur Schreuders, Hengelo Ouverture: 24 ruime eengezins

Nadere informatie

Resultaten Enquête 1

Resultaten Enquête 1 Resultaten Enquête 1 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Opzet en uitvoering... 4 4 Uitkomsten enquete... 5 4.1 Wat is de leeftijd van uw kind(eren) die op de basisschool zitten?... 5 4.2 Hoe ver woont u van onze

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Disclaimer 15 -- Duinluststraat

Nadere informatie

Onderzoek woon-, welzijn- en zorgbehoeften in Sterksel en Gerwen WELKOM. Korte toelichting op project 1 e resultaten Discussie in kleine groepjes

Onderzoek woon-, welzijn- en zorgbehoeften in Sterksel en Gerwen WELKOM. Korte toelichting op project 1 e resultaten Discussie in kleine groepjes Onderzoek woon-, welzijn- en zorgbehoeften in Sterksel en Gerwen WELKOM Korte toelichting op project 1 e resultaten Discussie in kleine groepjes Toelichting op project Waarom Doelstellingen: Daadwerkelijke

Nadere informatie

Samen Bouwen in. Halsteren De Schans

Samen Bouwen in. Halsteren De Schans Samen Bouwen in Halsteren De Schans Heerlijk wonen in Halsteren Halsteren is een gezellig dorp op de Brabantse Wal met veel natuur en water in de nabije omgeving. In het gezellige dorpscentrum vindt men

Nadere informatie

2. Leeftijdscategorie 50 tot 65 jaar 24 15,3% 65 tot 76 jaar 85 54,2% 75 jaar en ouder 45 28,7% Niet ingevuld 3 1,9%

2. Leeftijdscategorie 50 tot 65 jaar 24 15,3% 65 tot 76 jaar 85 54,2% 75 jaar en ouder 45 28,7% Niet ingevuld 3 1,9% Resultaten per vraag (respons = 157) 1. Wat is de samenstelling van uw huishouden? Alleenstaand 47 29,9% Gehuwd of samenwonend 105 66,9% Wel/geen inwonende kinderen 2 1,3% Niet ingevuld 3 1,9% 2. Leeftijdscategorie

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK DUITS / OOSTENRIJKSE BUURT

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK DUITS / OOSTENRIJKSE BUURT RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK DUITS / OOSTENRIJKSE BUURT Doel van het onderzoek was een peiling hoe de buurt door de bewoners wordt beleefd, welke contacten men heeft, en wat men graag verbeterd wil

Nadere informatie

Persoonlijke situatie. Buurtnummer 1

Persoonlijke situatie. Buurtnummer 1 Buurtnummer 1 Enquête leefbaarheid in uw buurt In deze vragenlijst stellen wij u een aantal vragen over de leefbaarheid in uw buurt. Bij het onderzoeken van de leefbaarheid, is het waardevol om te weten

Nadere informatie

Verkeer en vervoer. Omnibus 2009

Verkeer en vervoer. Omnibus 2009 Verkeer en vervoer Omnibus 2009 Afdeling O&S Maart 2010 2 Kort samengevat Najaar 2009 is door de afdeling Onderzoek & Statistiek een omnibusonderzoek gehouden. In dit onderzoek is de bewoners van de gemeente

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Vraagprijzen 15 Disclaimer

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Wijkschouw Bothoven deel C

Wijkschouw Bothoven deel C Wijkschouw Bothoven deel C Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

BOVENSTRAAT SK HOEVEN K.K.

BOVENSTRAAT SK HOEVEN K.K. BOVENSTRAAT 71 4741 SK HOEVEN 625.000 K.K. INLEIDING BOVENSTRAAT 71, 4741 SK HOEVEN Op een werkelijke toplocatie net buiten de bebouwde kom, doch op zeer geringe afstand van de levendige dorpskern, hebben

Nadere informatie

Enquête leefbaarheid in uw buurt

Enquête leefbaarheid in uw buurt Enquête leefbaarheid in uw buurt In deze vragenlijst stellen wij u een aantal vragen over de leefbaarheid in uw buurt. U kunt steeds een rapportcijfer geven tussen de 1 (zeer negatief) en 10 (zeer positief).

Nadere informatie

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP

T: 010-8188661. E: info@vastgoedkampioen.nl. www.vastgoedkampioen.nl TE KOOP T: 010-8188661 E: info@vastgoedkampioen.nl TE KOOP 1 e Terralaan 35, 2909PC Capelle aan den IJssel Omschrijving In de moderne en kindvriendelijke woonwijk Fascinatio staat deze vrijstaande woning te koop.

Nadere informatie

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type MONZA 4 rijenwoning waarvan 2 met garage H 8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type 4 twee onder één kap met garage MONZA H ELLENDOORN De gemeente Hellendoorn is een prachtig woongebied. Niet alleen vanwege

Nadere informatie

3 exclusieve driekapwoningen type c

3 exclusieve driekapwoningen type c 3 exclusieve driekapwoningen type c De 3 drie-onder-een-kapwoningen aan de Van de Broekelaan liggen in feite midden tussen de reeds bestaande bouw. Qua uitstraling passen deze woningen dus perfect in het

Nadere informatie

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners Rapportage 22-3-2017 INHOUD 0. Over de enquête Inleiding Deelname Vraagstelling Wijze van rapporteren 1. Pluspunten van

Nadere informatie

Integrale Veiligheidsmonitor Hengelo 2011

Integrale Veiligheidsmonitor Hengelo 2011 Integrale Veiligheidsmonitor Buurtrapport Juli 202 Hoe leefbaar en veilig is de buurt? Integrale Veiligheidsmonitor. Inleiding In heeft gemeente voor de tweede keer deelgenomen aan de Integrale Veiligheidsmonitor.

Nadere informatie

Waardering van voorzieningen, vervoer en werk

Waardering van voorzieningen, vervoer en werk Waardering van voorzieningen, vervoer en werk Burgerpeiling Woon- en Leefbaarheidsmonitor Eemsdelta 2015 Een afname van het inwoneraantal heeft gevolgen voor het voorzieningenniveau. Er zal immers niet

Nadere informatie

Verkeer en vervoer. Omnibus 2015

Verkeer en vervoer. Omnibus 2015 Verkeer en vervoer Omnibus Afdeling Onderzoek & Statistiek Januari 2016 2 Inleiding In het najaar van is door de afdeling Onderzoek & Statistiek van de gemeente s-hertogenbosch een omnibusonderzoek gehouden.

Nadere informatie

Buurtenquête Walhof, Roessingh, t Sander

Buurtenquête Walhof, Roessingh, t Sander Buurtenquête Walhof, Roessingh, t Sander Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

15 Royale nieuwbouw woningen. ik zie. nog een kans

15 Royale nieuwbouw woningen. ik zie. nog een kans 15 Royale nieuwbouw woningen ik zie nog een kans Ik zie Groeseind, een nieuwe, afgeronde wijk in Tilburg Groeseind is gelegen aan de noordrand van Tilburg binnen de ringbanen. Een ruim opgezet plan dichtbij

Nadere informatie

Enquête herinrichting Botenbuurt 2016

Enquête herinrichting Botenbuurt 2016 Enquête herinrichting Botenbuurt 2016 December 2016 Kenniscentrum MVS Gemeente Schiedam E n q u ê t e h e r i n r i c h t i n g B o t e n b u u r t P a g i n a 1 Inleiding De gemeente Schiedam voert in

Nadere informatie

De Leefplekmeter Wat vind je van je leefplek?

De Leefplekmeter Wat vind je van je leefplek? De Leefplekmeter Wat vind je van je leefplek? Waarom een Leefplekmeter? We brengen een groot deel van onze tijd door op de plek waar we wonen of werken. Dit heeft belangrijke gevolgen voor ons leven en

Nadere informatie

Herontwikkeling De Dubbeldekker SCHATKAART

Herontwikkeling De Dubbeldekker SCHATKAART SCHATKAART Conclusies: POSITIEF Veel groen Zicht op groen, vanuit balkons, achtertuinen - veel groen beleving Veel volwassen, grote bomen Autoluw gebied Speelplek - wordt goed gebruikt Schoolplein Laag

Nadere informatie

Onderzoek Digipanel: Structuurvisie

Onderzoek Digipanel: Structuurvisie Versie definitief Datum juli 9 () Onderzoek Digipanel: Structuurvisie Auteur Tineke Brouwers Het elfde onderzoek Op mei 9 kregen alle panelleden van dat moment ( personen) een e-mail met de vraag of zij

Nadere informatie

Stadsmonitor. -thema Openbare Ruimte-

Stadsmonitor. -thema Openbare Ruimte- Stadsmonitor -thema Openbare Ruimte- Modules Samenvatting 1 Beeldkwaliteit stad 2 Beeld van openbare ruimte in buurt 4 Onderhoud openbare ruimte 10 Bronnen 19 Datum: februari 2016 Gemeente Nijmegen Onderzoek

Nadere informatie

Hoofdstuk 15 Onderhoud en netheid van de eigen buurt

Hoofdstuk 15 Onderhoud en netheid van de eigen buurt Hoofdstuk 15 Onderhoud en netheid van de eigen buurt Samenvatting Leidenaren vinden, evenals voorgaande jaren, het groen in de wijk en de inrichting van de wijk de belangrijkste aspecten die een wijk of

Nadere informatie

Burgerpanel Zeewolde. Inleiding. Centrum Zeewolde. Resultaten peiling 1: Detailhandel / winkelcentrum Zeewolde. Januari 2012

Burgerpanel Zeewolde. Inleiding. Centrum Zeewolde. Resultaten peiling 1: Detailhandel / winkelcentrum Zeewolde. Januari 2012 Burgerpanel Zeewolde Resultaten peiling 1: Detailhandel / winkelcentrum Zeewolde Januari 2012 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de 1 e peiling met het nieuwe burgerpanel van Zeewolde.

Nadere informatie

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018 Ontwikkeling centrum De Heeg gemeente Maastricht 16 april 2018 OPZET VAN DE AVOND 1. Welkom door Buurtnetwerk Like de Heeg 2. Presentatie door gemeente 3. Korte pauze 4. Vragen stellen en reactie geven

Nadere informatie

82 moderne en eigentijdse woningen in het schitterende Oosterhout.

82 moderne en eigentijdse woningen in het schitterende Oosterhout. Prettig en Levendig in het Hof Sterk en Stads aan het Park 82 moderne en eigentijdse woningen in het schitterende Oosterhout. De Regisseur Landelijk wonen met de stad aan je voeten Het Noorden van Oosterhout

Nadere informatie

JONGERENPEILING WONEN IN EDE

JONGERENPEILING WONEN IN EDE JONGERENPEILING WONEN IN EDE ACHTERGROND EN OPZET Eind 2015 is de Woonvisie Ede 2030 vastgesteld. Sindsdien heeft de gemeente Ede gewerkt aan de vertaling van de Woonvisie naar het woningbouwprogramma

Nadere informatie

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners Rapportage 22-3-2017 INHOUD 0. Over de enquête Inleiding Deelname Vraagstelling Wijze van rapporteren 1. Pluspunten van

Nadere informatie

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM

TOT ,- VRIJ OP NAAM ,- TOT ,- VRIJ OP NAAM TUSSENWONING HOEKWONING TWEEKAPPER (EXCL. GARAGE) 170.000 TOT 180.000,- VRIJ OP NAAM 195.000,- TOT 205.000,- VRIJ OP NAAM 255.000,- TOT 265.000,- VRIJ OP NAAM Ben je op zoek naar een betaalbare tussenwoning,

Nadere informatie

Resultaten bewonersonderzoek, meting 2013

Resultaten bewonersonderzoek, meting 2013 Resultaten bewonersonderzoek, meting 2013 In de periode half mei/ begin juli 2013 heeft USP Marketing Consultancy in opdracht van Volkshuisvesting opnieuw een bewonersonderzoek gedaan naar de tevredenheid

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Esserstraat 18

TE KOOP. Breda Esserstraat 18 TE KOOP Breda Esserstraat 18 Op gunstige locatie in de wijk Princenhage gelegen, goed onderhouden hoekwoning met uitbouw en stenen berging in de stadstuin met achterom. De woning ligt in een straat met

Nadere informatie

Openbare ruimte in beeld Onderzoek naar de kwaliteit van de openbare ruimte

Openbare ruimte in beeld Onderzoek naar de kwaliteit van de openbare ruimte Openbare ruimte in beeld Onderzoek naar de kwaliteit van de openbare ruimte Gemeente Hollands Kroon Mei 2012 Colofon Uitgave : I&O Research BV Van Dedemstraat 6c 1624 NN Hoorn Tel. (0229) 282555 www.ioresearch.nl

Nadere informatie

Meteen goed starten. Kenmerken

Meteen goed starten. Kenmerken Meteen goed starten betaalbare hoekwoning met 3 slaapkamers en garage 149.000,- k.k. Begoniastraat 1, 6351 BW, Bocholtz Waarom zou ik deze woning kopen? een betaalbare woning met garage ( 18 m2 ) in kindvriendelijke

Nadere informatie

Checklist fysieke wijkkenmerken van de gebouwde omgeving

Checklist fysieke wijkkenmerken van de gebouwde omgeving Checklist fysieke wijkkenmerken van de gebouwde omgeving Deze checklist is tot stand gekomen ten behoeve van het onderzoeksproject Wijk en Jeugd, waar gekeken wordt naar de fysieke (in)activiteit van kinderen

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Buurtenquête Getfert-Perik

Buurtenquête Getfert-Perik Buurtenquête Getfert-Perik Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Kiezel 20 in Malden. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Zolder/tuin. Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Kiezel 20 in Malden. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Zolder/tuin. Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Kiezel 20 in Malden Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Zolder/tuin 13 Alle kenmerken op een rij 14 Wat vind jij belangrijk? 15 Virtual Reality Tour 16 Woning

Nadere informatie

Verkeer en vervoer. Omnibus 2011

Verkeer en vervoer. Omnibus 2011 Verkeer en vervoer Omnibus Afdeling Onderzoek & Statistiek Januari 2012 2 Samenvatting In het najaar van is door de afdeling Onderzoek & Statistiek van de gemeente s-hertogenbosch een omnibusonderzoek

Nadere informatie

Wijkschouw Helmerhoek-Noord

Wijkschouw Helmerhoek-Noord Wijkschouw Helmerhoek-Noord Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede

Nadere informatie

K.K. PINKSTERBLOEMLAAN JG HOEVEN

K.K. PINKSTERBLOEMLAAN JG HOEVEN PINKSTERBLOEMLAAN 8 4741JG HOEVEN 475.000 K.K. Op een perceel van 319 m2 is in 2015 de start gemaakt van deze bijzondere grote, vrijstaande woning met aanpandige garage. In begin 2016 afgerond met zeer

Nadere informatie

WOONT, OF WERKT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT, OF WERKT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT, OF WERKT U BINNENKORT OP NUMMER 24 HOOFDSTRAAT GROU HEERENVEEN@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort eengezinswoning Type vrijstaande woning Ligging in centrum Bouwjaar 1906-1930

Nadere informatie

Te koop: Zeeuwendonk 7, Helmond

Te koop: Zeeuwendonk 7, Helmond Te koop: Zeeuwendonk 7, Helmond Inhoudsopgave: 1: Object en vraagprijs... 2 1.1 Object:... 2 1.2 Kenmerken:... 2 1.3 Pluspunten:... 2 1.3 Vraagprijs:... 2 2: Afbakening object... 3 2.1 Betreft:... 3 2.1

Nadere informatie

Zeeuwendonk 7, Helmond

Zeeuwendonk 7, Helmond Zeeuwendonk 7, Helmond Kenmerken Overdracht Vraagprijs 495.000 v.o.n. Aangeboden sinds 15-05-2018 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Heerlijk lichte woonkamer Kant en klaar direct wonen

Heerlijk lichte woonkamer Kant en klaar direct wonen Huizen van Hoekstra & van Eck Wilhelmina Druckertuin 5, 1705 JM Heerhugowaard Heerlijk lichte woonkamer Tuin op het zuidwesten Parkeren op eigen terrein Kant en klaar direct wonen Kindvriendelijke woonomgeving

Nadere informatie

OMDAT JE EEN LEKKER HUIS WILT

OMDAT JE EEN LEKKER HUIS WILT rnhem - Schuytgraaf 30 Eengezinswoningen OMDT JE EEN LEKKER HUIS WILT Veel huis voor weinig geld Kavelgrootte ca. 132 m 2 tot 155 m 2 Woonoppervlakte type ca.122 m 2 Woonoppervlakte type 1/2 ca. 126 m

Nadere informatie

Voorzieningenatlas gemeente Oosterhout

Voorzieningenatlas gemeente Oosterhout Voorzieningenatlas gemeente Thema 1: Gezondheid en welzijn huisartsenpraktijk (2008) apotheek (2009) rapportcijfer gezondheidsvoorzieningen (2011) Hoogeveen 1,4 Smallingerland 0,9 Terneuzen 1,1 Dongen

Nadere informatie

Werrilaan 21 Advertentienummer: svsw279

Werrilaan 21 Advertentienummer: svsw279 Werrilaan 21 Advertentienummer: svsw279 Adverteerder Datum geplaatst 15-Oct-2016 Aantal maal bekeken 154 Kenmerken Locatie Provincie: Zeeland Plaats: \'s-heerenhoek Postcode: 4453 CA Straat: Werrilaan

Nadere informatie

Achterhoeks Woonwensen en Leefbaarheidsonderzoek (AWLO) Bijlage 6.1 Leefbaarheid Achterhoek

Achterhoeks Woonwensen en Leefbaarheidsonderzoek (AWLO) Bijlage 6.1 Leefbaarheid Achterhoek Achterhoeks Woonwensen en Leefbaarheidsonderzoek (AWLO) Bijlage 6.1 Leefbaarheid Achterhoek Maandag 6 januari 2014 1 Bijlage 6.1 Leefbaarheid Achterhoek In deze bijlage worden alle resultaten van de vragen

Nadere informatie

Leefbaarheidsonderzoek: Nibbixwoud en Hauwert. Gemeente Medemblik Januari 2011

Leefbaarheidsonderzoek: Nibbixwoud en Hauwert. Gemeente Medemblik Januari 2011 Leefbaarheidsonderzoek: Gemeente Medemblik Januari 2011 Colofon Uitgave : I&O Research BV Van Dedemstraat 6c 1624 NN Hoorn Tel. (0229) 282555 www.ioresearch.nl Rapportnummer : 2011-1741 F Datum : januari

Nadere informatie

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk Resultaten atelier 2 oktober 2009 A1-1 Bouwen aan het Robert Scottplein, maar niet te hoog (maximaal 3 lagen). Bouwen aan de Jan van Galenstraat maximaal 5 lagen met parkeren. Let op rust in de buurt.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 309.000,- kosten koper Bouwjaar : 1923 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 99 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 253 m² Kamers : 4 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard

Nadere informatie

Buurtenquête Stevenfenne

Buurtenquête Stevenfenne Buurtenquête Stevenfenne Aanleiding De gemeente Enschede wil bewoners meer zeggenschap geven over het onderhoud en de veiligheid in de eigen buurt. Daarom is besloten om voor alle buurten in Enschede een

Nadere informatie

Het nieuwe Kerckebosch met 6 Scheggen (buurten)

Het nieuwe Kerckebosch met 6 Scheggen (buurten) De belangrijkste opbrengst van de eerste meedenkbijeenkomst Klantenpanel Kerckebosch Vernieuwt 5 juli 0 Aan drie ronde tafels hebben meer dan 30 mensen meegedacht over de nieuwbouw in de eerste fase. Met

Nadere informatie

tuin wijk SAENDELFT IS ZO GOED ALS KLAAR MAAR AAN DE ZUIDWESTRAND VERRIJST TUINWIJK! TWEE DEELGEBIEDEN MET DAARIN 32 PRACHTIGE WONINGEN

tuin wijk SAENDELFT IS ZO GOED ALS KLAAR MAAR AAN DE ZUIDWESTRAND VERRIJST TUINWIJK! TWEE DEELGEBIEDEN MET DAARIN 32 PRACHTIGE WONINGEN tuin wijk Ruim wonen met een grote tuin aan de rand van Saendelft 6 drie-onder-één-kapwoningen 18 twee-onder-één-kapwoningen 8 vrijstaande woningen SAENDELFT IS ZO GOED ALS KLAAR MAAR AAN DE ZUIDWESTRAND

Nadere informatie

WONEN IN HOFMEESTER CENTRUMLOCATIE LEVENSLOOPBESTENDIG EN ENERGIEZUINIG WONEN HAAREN: DE TUIN VAN BRABANT ALLES DICHTBIJ

WONEN IN HOFMEESTER CENTRUMLOCATIE LEVENSLOOPBESTENDIG EN ENERGIEZUINIG WONEN HAAREN: DE TUIN VAN BRABANT ALLES DICHTBIJ 6V R I J S T D EP T I O WO I G E I H E T H R T V H R E WOE I HOFMEESTER Plan Hofmeester ligt aan de Reitselaan in Haaren, in het hart van een rustige wijk. De wijk is ruim opgezet met brede straten, trottoirs

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

B I J Z O R T 5 E R L T S N E S veel ruimte.

B I J Z O R T 5 E R L T S N E S veel ruimte. A D L R R T 5 B I J Z D P W D A T S S S U T A W D P R T 5 B I J Z D R IHUD L D A T S S S U T 4 7 8 16 20 26 36 40 42 43 Wonen in Vijfhuizen Situatie Twee-onder-een-kapwoning Vrijstaande woning Patiowoning

Nadere informatie