Nieuwsbrief jaargang 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 9. 2013-2014 jaargang 6"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief jaargang 6 Welkom aan nieuwe leerling Afgelopen week zijn William Kroesbergen en Stefanie v.d. Hoorn bij ons op school gekomen. William heeft een plaatsje gekregen in groep 1a van juf Arjanne Six Dijksta en Marije Tigelaar en Stefanie heeft een plaatsje gekregen in groep 5 van juf Jantiene Draaijer. Wij wensen William en Stefanie van harte welkom en hopen dat zij een hele fijne en leerzame tijd op de Regenboog mag hebben! Mededelingen Verdriet: Afgelopen vrijdagnacht 1maart 2014 is de moeder van Cees Dolderman overleden. Gedurende een langere tijd was zij al ziek. Cees en zijn familie zijn dankbaar dat zij na al deze jaren afscheid van het leven heeft mogen nemen. Toch blijft het niet eenvoudig om elkaar los te laten. Vooral ook omdat een kleine zes maanden geleden ook zijn vader overleden is. Wij wensen hem veel kracht toe en staan ook als schoolgemeenschap om hem heen. Geboorte: Naast verdriet kregen wij ook een bericht van vreugde. Zondagmorgen 2 maart is in alle vroegte Lianne Hannah Maria Doornbos geboren. Lianne kwam een week te vroeg. Voor moeder was dit wel fijn, want zij had zeker geen eenvoudige zwangerschap achter de rug. Wij wensen Marjolein en Aart een mooie tijd met Lianne en hopen dan ook dat zij veel vreugde zal brengen in hun leven. Vervanging: De vervanging van meester Martijn Clarijs (gr. 2/3), vindt niet meer op de maandagmiddag plaats, maar voortaan op de dinsdagmiddag door juf Marije Tigelaar.

2 Wijziging van gegevens: Mocht u als ouders/verzorgers gewijzigde gegevens willen doorgeven wat betreft een nieuw telefoonnummer, nieuw mobiel nummer of een nieuw adres (van vader en/of moeder), dan kunt u dit vanaf nu heel eenvoudig zelf doen, door de wijziging in te vullen op het daarvoor bestemde formulier en naar ons te zenden, dat staat op onze website onder: Praktische informatie / wijziging telefoonnummer of adres of klik hier Wij vragen u vriendelijk hiervan gebruik te maken. Bij voorbaat hartelijk dank! Inschrijving nieuwe leerlingen: In de voorgaande nieuwsbrieven hebben wij u al gemeld over de aanmelding/inschrijving van nieuwe leerlingen voor het nieuwe cursusjaar Dit geldt ook voor een jonger broertje of zusje, als u al een kind op school heeft. Op onze website kunt u onder Praktische informatie/aanmelden, uw kind rechtstreeks inschrijven (of klik hier). Ook kunt u het inschrijfformulier zelf afhalen bij de administratie of directie van de school. Herinnering: Ouderbijdrage en schoolreisbijdrage Uit onze administratie is gebleken, dat er nog ouders zijn, die de vrijwillige ouderbijdrage en/of de vrijwillige schoolreisbijdrage nog niet hebben betaald. Wij vragen deze ouders vriendelijk de ouderbijdrage en/of schoolreisbijdrage alsnog over te maken. Mocht u de ouderbijdrage en/of schoolreisbijdrage liever contant betalen, dan kunt u het bedrag/de bedragen afgeven bij Gert van Reenen. Heel hartelijk dank! Rapport en 10-minutengesprekken Maandag 10 maart zullen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun tweede rapport van dit schooljaar krijgen. Dinsdagavond 18 maart en donderdagavond 20 maart worden de inloopavonden (10-minutengesprekken) n.a.v. het tweede rapport gehouden. Deze gesprekken zijn voor alle leerlingen (gr. 1-8) van de school. Hiervoor heeft u als ouder(s)/verzorger(s) een uitnodiging via de ontvangen. Tijdens de 10-minutengesprekken wordt u weer in de gelegenheid gesteld om met de groepsleerkracht(en) van uw kind(eren) te spreken over de vorderingen van uw kind(eren). Evenals vorige keer, willen wij weer met alle ouders in gesprek gaan over de vorderingen van hun kind(eren). U kunt hierover lezen in de schoolgids. Ook kunt u weer informatie over uw kind invullen. Het invulformulier vindt u als bijlage bij het rapport. De leerlingen van groep 1 en 2 krijgen alleen dit formulier. Graag ontvangen we alle formulieren donderdag 13 maart weer retour. Start nieuw thema Geef me de ruimte Woensdag 5 maart zijn we als school gestart met het nieuwe thema Geef me de ruimte. In de week na de voorjaarsvakantie hebben wij als team ons op het nieuwe thema voorbereid d.m.v. workshops in het kader van het nieuwe thema. De opening werd deze keer verzorgd door groep 6/8 van meester Bart en juf Ellen.

3 Stagiaires: Als stagiair is mij gevraagd mijzelf aan u voor te stellen. Ik ben Bart Slotman, ik ben 20 jaar en ik doe de opleiding PABO (lerarenopleiding basisonderwijs) aan de CHE in Ede. Ik zit nu in het derde jaar en ik vind het echt fantastisch om met een groep kinderen een half jaar aan de slag te gaan. Niet alleen het lesgeven maar ook het contact met de kinderen zelf vind ik erg leuk om te ervaren. Ik zal tot aan de zomervakantie stage lopen op de Regenboog in groep 4 bij Henk van der Mheen. Groep 4 is een groep waar ik nog niet eerder stage heb gelopen dus het is even wennen, maar de eerste dagen merkte ik al dat ik het erg leuk vind en volgens mij zijn de kinderen ook enthousiast. Vaak loop ik op de maandag en de dinsdag stage en 2 keer een volle week. Ik vind het erg leuk om in mijn vrije tijd te voetballen en daarnaast zit ik ook in het bestuur van de jeugdvereniging van mijn kerk. Ik hoop op een leuke tijd op de Regenboog en wilt u nog meer over mij weten schiet me dan gerust aan voor een praatje! Tot ziens op de Regenboog! (Stage)Meester Bart, groep 4a. Tot ziens op de Regenboog! (Stage)Meester Marco, groep 6/8. Hierbij wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Marco Brussaard. Ik ben 19 jaar en woon in Veenendaal. Mijn hobby is sport. Vooral aan korfballen besteed ik veel tijd. Na vorig jaar succesvol de academische route van de pabo op de Christelijke Hogeschool Ede te hebben afgerond, ben ik doorgestroomd naar het niveau van een derdejaars student. Als specialisatie heb ik gekozen voor de minor jong management. Na eerder op twee scholen in Zeist te hebben stage gelopen, geef ik nu op maandag en dinsdag les aan combinatiegroep 6/8 van basisschool De Regenboog. Ik vind het leuk om voor de klas te staan en heb het erg naar mijn zin. Wie woont of werkt waar? Bezoek aan de molen groepen, 3/4 en 4, dinsdag 11 maart. Begin maart werken de groepen 3-4 en 4 aan het cultuurproject: wie woont of werkt daar? In dit project brengen de leerlingen op dinsdag 11 maart a.s. een bezoek aan de molen in Amerongen. Daar zullen ze rondgeleid worden door molenaars Ben Brinkman en Arie Kooijman. De groep ontvangt voorafgaand aan het bezoek een brief van de molenaar waarin deze hen vraagt naar het monument te komen om hem te helpen met het oplossen van een probleem. Bij het gebouw maken zij kennis met de schrijver van de brief. Ook gaan ze de molen in en zullen zij zien dat graan meel wordt voor brood of pannenkoeken.

4 Boomfeestdag groep 8 woensdag 12 maart (Gewijzigde datum!!) Staatsbosbeheer en de gemeente Utrechtse Heuvelrug vieren weer de boomfeestdag. Op woensdag 12 maart zal dit plaatsvinden (en niet zoals in de activiteitenkalender staat vermeld op 19 maart). De leerlingen van groep 8 gaan op 12 maart deelnemen aan deze Boomfeestdag. Met elkaar zullen de leerlingen activiteiten ondernemen en een aantal boompjes gaan planten. De kinderen zullen met de fiets richting Leersum gaan en gezellig bezig zijn op het Kors Paterpad. Bank voor de klas groep 6/8 - week van het geld maart In de week van maart is het de week van het geld. Vorig jaar hebben we met veel plezier deelgenomen aan gastlessen in deze week. Vanuit de SNS-bank hebben wij ook dit jaar weer de mogelijkheid gehad om deel te nemen aan de gastlessen Bank voor de Klas. In deze week zullen de groepen 6 tot en met 8 een gastdocent krijgen, die gedurende een uur, d.m.v. een spel, tijd gaat besteden aan het omgaan met geld. Voorstelling Meneer Mølsk donderdag 20 maart, groepen 1, 1/2 en 2/3. Op donderdagmiddag 20 maart zijn de groepen 1, 1/2 en 2/3 door Kunstcentraal ingedeeld voor de voorstelling: Meneer Mølsk. De ouders van de kinderen van uit groep 1 hebben een mail gehad waarin staat dat de leerlingen van groep 1 deze middag ook naar school gaan i.v.m. de voorstelling. Hieronder volgt een korte omschrijving van de voorstelling: Wat is het verschil tussen een huilende hond, het huilen van de wind, en een huilende baby? Meneer Mølsk heeft geen idee, want het interesseert hem niet. Andere mensen niet, dieren niet en de natuur al helemaal niet. Dan verstoort hij per ongeluk het Museum van Geluiden. Voor de eerste keer in zijn leven gebruikt Meneer Mølsk zijn oren en ontdekt een wereld waarvan hij het bestaan niet wist. Met de geluiden en muziek als gids maakt hij een wonderlijke reis. Hij hoeft alleen maar zijn oren te volgen. Meneer Mølsk is een muzikale ode aan de verbeelding. De voorstelling is Poëtisch, stoer en grappig voor kinderen vanaf vier jaar. Schoolvoetbaltoernooi woensdag 26 maart en 2 april Ook dit jaar zullen wij weer mee doen met het KNVB schoolvoetbal-toernooi in Rhenen. Dit toernooi vindt plaats op woensdag 26 maart en woensdag 2 april in Rhenen. Het voetbaltoernooi is voor de kinderen uit groep 7 en 8. Als je mee wil doen met dit toernooi, kun je je opgeven bij je meester of juf. Wij zijn voor deze dagen ook op zoek naar coaches en rijouders. Als u in de gelegenheid bent om een van deze taken op u te nemen, dan horen wij dat graag van u. U kunt dit doorgeven aan meester Cees, cdolderman@regenboogamerongen.nl

5 Er was eens..op ZOEK! Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders van de hele school, die voor onze schooldag van 12 juni a.s. het leuk vinden om mee te doen aan- en/of mee te helpen bij een musical voor de groepen 1 t/m 3. Het thema is dit jaar: Er was eens... We gaan deze dag dus invullen met activiteiten rondom sprookjes, prinsen en prinsessen. Het lijkt ons heel erg leuk als we het voor elkaar kunnen krijgen dat we de kinderen een musical kunnen laten zien gespeeld door ouders. U doet toch ook mee? Misschien wel wat vroeg, maar onze voorbereidingen kosten tijd en dan is er alle tijd om de rollen in te oefenen! Bij interesse graag een mailtje naar juf Karin. (keikelenboom@regenboogamerongen.nl) Komende activiteiten Week Datum Activiteit 10 Wo. 05 mrt. Opening thema Geef me de ruimte 10/11 Di. 4 mrt. t/m Do. 13 mrt. (Digitaal) aanmelden voor de 10-minutengesprekken (voor alle leerlingen gr. 1-8). 11 Ma. 10 mrt. Rapport mee voor de kinderen van groep 3 t/m Di 11 mrt. Bezoek aan de molen groepen 3/4 en Wo. 12 mrt. Boomfeestdag gr Di Do. 20 mrt. 10-minutengessprekken n.a.v. het rapport, gr. 1 t/m Do. 20 mrt. Voorstelling Meneer Mølsk, groepen 1, 1/2 en 2/3. 13 Wo. 26 mrt. Schoolvoetbaltoernooi te Rhenen 14 Wo. 02 apr. Schoolvoetbal te Rhenen De eerstvolgende nieuwsbrief, jaargang 6, nummer 10, verschijnt eind maart Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier. Vragen of opmerkingen? Stuur een naar info@regenboogamerongen.nl

6 CJG School CJG- er en! et Graag wil ik mij aan u voorstellen als School CJG er van deze school. Ik ben Marijke van Boxstaele, 35 jaar oud en moeder van twee dochters. Al zeven jaar werk ik als schoolverpleegkundige bij GGD regio Utrecht en sinds twee jaar ben ik ook werkzaam voor het Centrum Jeugd en Gezin Utrechtse Heuvelrug (CJG). Als moeder en als professional weet ik dat opvoeden en opgroeien niet altijd vanzelf gaat en soms ook lastig is. Daarom wil ik u op de hoogte brengen van mijn nieuwe rol als School CJG er. Misschien maakt u zich wel eens zorgen om uw kind of zijn er problemen waar u zelf niet uitkomt? Blijf er niet alleen mee zitten; ik ben er voor u! Ik denk graag met u mee in het zoeken naar een oplossing die het beste bij uw kind, u en/of het gezin past. Bel of mail mij gerust voor een afspraak. Deze afspraak kan op school gemaakt worden of bij u thuis. Leerkrachten en intern begeleiders kunnen uiteraard ook contact met mij opnemen. Tevens ben ik voor hun vragen op gezette tijden aanwezig op school. Info: School CJG er: Marijke van Boxstaele mvanboxstaele@ggdru.nl Mobiel: heuvelrug.nl

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 18. Mededelingen... 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 18 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.... Team/groepenverdeling Per 1 augustus 2015 wordt er een nieuwe onderwijs cao ingevoerd. Dit brengt veranderingen met zich mee en heeft invloed op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Welkom nieuwe leerlingen In de maand oktober zijn de volgende nieuwe leerlingen bij ons op de Regenboog gestart:

Welkom nieuwe leerlingen In de maand oktober zijn de volgende nieuwe leerlingen bij ons op de Regenboog gestart: Nieuwsbrief 3 2013-2014 jaargang 6 Mededeling team Net voor de herfstvakantie heeft juf Marlon Nell voor 4 maanden afscheid genomen van de school. Na de voorjaarsvakantie komt zij weer terug in groep 3/4.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1 Biezenbabbel Start nieuw schooljaar We gaan er een spetterend schooljaar van maken! Afgelopen maandag bleek dat letterlijk door de regen en de bellen. Na de regen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Ook voor uw kind iets extra s gedurende het schooljaar! De scholen zijn weer begonnen en we hopen en rekenen op een goed nieuw schooljaar in goede harmonie en samenwerking. We

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond NIEUWSBRIEF Februari 2018 Ma 12 febr Do 15 febr Deze maand Kindgesprekken, middag en avond Kindgesprekken, middag en avond In deze uitgave Kindgesprekken Vr 23 febr t/m vr 2 mrt Voorjaarsvakantie (let

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. 2013-2014 jaargang 6

Nieuwsbrief 14. 2013-2014 jaargang 6 Nieuwsbrief 14 2013-2014 jaargang 6 Mededelingen Geboren Op 16 mei is Manuel geboren, zoon van Reindert en Evely Doorn en broertje van Joas (groep 1a) en Lisa. Wij willen hen van harte feliciteren met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en voorschool De Rank 13 november 2018 Beste ouders/verzorger(s), Deze week zijn de oudergesprekken. Een mooi moment om bij te praten en te horen hoe het gaat met uw kind in de

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Dit is de allereerste nieuwsbrief van 2018. De feestdagen zitten er weer op en we zijn gestart met de tweede helft van dit schooljaar.

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering.

*We zouden graag zien dat kinderen in de pauzes iets nuttigen wat gezond is. Uiteraard is een traktatie voor een verjaardag een uitzondering. Belangrijke data: 28 augustus: Inloop groep 4-8 1 september: Triskentijd 2 september: informatieavond gr. 1-2 en 3 16 en 17 september: omgekeerde 10 minuten gesprekken 23 september studiedag team, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 Inhoud: Formatie 1 Processierupsen 1 Even voorstellen 2 GGD 3 Doe je mee 4 Singelloop 5 Formatie; wie staat in welke groep. Komend schooljaar zal de basis voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie De Paulusschool gelooft in de KRACHT van elk kind! Dr. J.W. Paltelaan 5 079 316 48 34 www.paulus.unicoz.nl 2712 RN Zoetermeer 06-25342550 directie@paulus.unicoz.nl (groep 6a, 6b, 7a en 7b) AKTUA 11 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 21 januari schooljaar AGENDA

Nieuwsbrief 8 21 januari schooljaar AGENDA e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 8 21 januari schooljaar 2013-2014 AGENDA Donderdag 23 januari informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.35 nr.3 vrijdag 15-09-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Mozes Ex. 2:1-10 Mozes kiest voor zijn

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Even voorstellen

Borgesiusstichting. Even voorstellen Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Even voorstellen Beste ouders en kinderen van basisschool 't Bossche Hart. Mijn naam is Afke Visser. Ik

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden.

Aankomende dinsdag 20 september zijn de leerlingen s middags vrij i.v.m. de studiemiddag voor de teamleden. Jaargang 13 / nr 2 16 september De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 30 september. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 28 september mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23

MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 MAART/APRIL 2017 NUMMER 6 JAARGANG 23 Voorwoord Het is bijna niet te bevatten maar we gaan alweer richting einde schooljaar. Voordat het zover is staat er nog heel wat op ons programma. Zowel voor de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk, Tel 0497-574914 e-mail: info@bsderegenboogbergeijk.nl Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 oktober 2018 nr. 3. Agenda Week 43. Levend Water

Nieuwsbrief. 18 oktober 2018 nr. 3. Agenda Week 43. Levend Water Nieuwsbrief 1 oktober 201 nr. 3 Agenda Week 43 Week 44 22 t/m 26 okt Herfstvakantie 29 okt t/m 2 nov 31 okt Zwolse VO markt Week 45 Wo 7 Week 46 5 nov t/m 9 nov Dankdag 12 t/m 16 nov Ma 12 / di 13 10 minutengesprekken

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2016-2017 nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016 Welkom! De zomervakantie is weer voorbij, het schooljaar

Nadere informatie

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven.

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven. Jaargang 5 nummer 11 31 mei 2017 In dit nummer: Dierbaar MR Toekomstige leerlingen Geboorte Wisselmoment Groepsverdeling Even voorstellen Sing-in O- en A4daagse Agenda Hij was hen toch zo dierbaar En daarom

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar.

Begin volgend schooljaar zullen wij u verslag uitbrengen van het afgelopen jaar. 10 juli 2015 13 juli Afscheidsmusical en avond groep 8 15 juli Uitzwaaien groep 8 17 juli Laatste schooldag. s Middags vrij (12.15 uur) 10 juli Sil Brandsma (8) 10 juli Rachel Dansen (12) 11 juli Fae Pietersen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie