Klassenouder groep 1A : Mary de Jager

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klassenouder groep 1A : Mary de Jager"

Transcriptie

1 Klassenouder groep 1A : Mary de Jager Ik ben Mary de Jager, moeder van Tygo jager uit groep 1. In het dagelijks leven ben ik ambulant hulpverlener bij Iriszorg. Klassenouder groep 1A : Daniëlla Brouwer Mijn naam is Daniëlla Brouwer ik ben sinds dit jaar klassenouder van de kleuterklas van juffrouw Eva en Juffrouw Bianca. Ik heb 4 kinderen, de oudste is Dylan Janssen, hij word binnenkort 15 jaar en zit op de helicon in klas 3. Mijn dochter van 7 is Jady Janssen en zit in de klas van meneer Marco. Dan hebben we Jayson van 6, hij zit in de klas van Juf Eva en Juf Bianca. Sinds vorig jaar november zijn we ook nog de trotse ouders geworden van ons zoontje Brandon. Klassenouder groep 1B: Bianca Pennings Hoi, ik ben Bianca Pennings. Ik ben dit jaar klassenouder van groep 1/2 B, van Juf Marie-Antoinet en Juf Hennie, bij mijn dochter Britney. Ook mijn oudste dochter Kayleigh zit op de Aquamarijn in groep 6. Klassenouder groep 3: Yeliz Ozdemir Hoi allemaal, hierbij zal ik me even voorstellen; ik ben Yeliz Ozdemir, ik ben de moeder van Nisanur, ze zit in groep 3 bij meneer Geert. Dit jaar zit ik ook in de ouderraad en ben klassenouder van groep 3.

2 Klassenouder groep 3: Tonny Siroen Hoi, ik ben Tonny Siroen, vader van Kyara Siroen. Kyara zit in groep 3 bij meneer Geert. Mijn zoon Tonny heeft hier ook op school gezeten en zit nu op de SSGN. Dit is mijn eerste jaar in de OR. Klassenouder groep 4A: Mandy Leliveld Ik ben Mandy Leliveld, 41 jaar en moeder van 3 kinderen Larissa 18, Rifka 13 en Danio 6 jaar. Danio zit in groep 4a bij meneer Marco. Overdag ben ik mantelzorger en 3x in de week geef ik s avonds dansles bij dv D'Light in Nijmegen. Ik heb veel huisdieren waar ik ook veel tijd aan besteed dus dat is een beetje mijn hobby :-) Klassenouder groep 5: Jennifer Janssen Hallo, ik ben Jennifer Jansen, klassenouder van groep 5 en moeder van Britney en Sereno v/d Eijnden. Dit jaar vertegenwoordig ik naast groep 5 ook de peuterspeelzaal. Klassenouder groep 5: Wendy Folmering Hallo, ik ben Wendy Folmering, moeder van Leyla (groep 5), Can (groep 3) en Selin (psz). Dit is mijn 3 e jaar als klassenouder, dit jaar van groep 5.

3 Klassenouder groep 6: Wendy Rahman Ik ben Wendy Rahman, de moeder van Georgina en Jovanny Rahman. Georgina zat vorig jaar in groep 8 en Jovanny zit nu in groep 6 bij meneer Henk en meneer Fons. Sinds dit jaar ben ik klassenouder van groep 6. Klassenouder groep 6: Melanie Lentjes Hoi allemaal, ik ben Melanie Lentjes. Ik ben de moeder van Danita - groep 6, Jaino - groep 3 en Dano - nog lekker bij mama thuis. Ik ben klassenouder van groep 6. Ik wilde al klassenouder worden vanaf dat Danita op school zat, maar helaas was deze vacature steeds al bezet. Nu is er dan eindelijk een plekje vrij en heb ik er super veel zin in om klassenouder te zijn. Klassenouder groep 7: Rob Peters Ik ben Rob Peters trotse vader van Glenn, groep 7 en Jari, groep 1/2 B. Ik ben klassenouder van groep 7 en help ook mee in 1/2 B.Ik ben 45 jaar en huisvader. Klassenouder groep 8: Esther van Zanten Hallo, ik ben Esther van Zanten, moeder van Alysha uit groep 8. Ik zit al 7 jaar in de ouderraad en ben dit jaar dus voor het laatst!

4 Klassenouder groep 8: Chantal Garcia Hoi, ik ben Chantal, moeder van Chelsey uit groep 8.Ik zat al heel wat jaar in de OR en heb dat altijd met veel plezier gedaan. Na een kleine time-out ben ik nu terug en heb er weer erg veel zin in! Vanuit activiteitenplein Dol-fijn: Nienke Geurts Hoi allemaal, ik ben Nienke Geurts, coördinator van Activiteitenplein Dol-Fijn. Ik zit bij de vergaderingen van de ouderraad om informatie uit te wisselen en mee te denken over de verschillende onderwerpen. Dagelijks bestuur: Voorzitter OR: Michel Gerrits Mijn naam is Michel Gerrits, sinds vorig jaar zit ik in de OR en vanaf dit schooljaar volg ik Alexandra Deen op als voorzitter van de OR. Mijn dochter Elise zit in groep 4 bij Meneer Marco. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij PontMeyer Nijmegen als voorman. Mijn doel binnen de OR is van de school een nog leukere en prettigere omgeving maken voor zowel onze kinderen, de ouders en het team. Dagelijks bestuur: Penningmeester OR: Annuska Sip Mijn naam is Annuska Sip, moeder van Mikail in groep 5. Ik werk bij de ING bank als senior trainer/coach. Naast mijn baan ben ik actief op school. Ik ben nu zo'n 8 jaar lid van de ouderraad. Het eerste jaar als klassenouder bij mijn dochter Buse in groep 8 en daarna als penningmeester in het bestuur van de ouderraad.

5 Dagelijks Bestuur: Secretaris OR: Mariska Nova Ik ben Mariska Nova, moeder van Sam (groep 7) en Rik (groep 4). Ik ben nu sinds een jaar de secretaris van de ouderraad van de Aquamarijn. Ik vind het leuk om op deze manier verbonden te zijn met allerlei activiteiten op de school en ook nog iets te kunnen betekenen voor de kinderen. Vacatures Binnen de OR staan nog een aantal vacatures open. Wij zoeken nog naar klassenouders voor de volgende klassen: 2 klassenouders voor groep 1/2 C, 1 klassenouder voor groep 4B, 1 klassenouder voor groep 7. Heeft u interesse in een van deze leuke functies, dan kunt u zich opgeven bij een van de leden van het dagelijks bestuur van de OR of de leerkracht!

6 MR De afkorting MR staat voor medezeggenschapsraad. Een MR is verplicht op elke school. In de MR zitten zowel ouders als ook teamleden. Beide groepen worden gelijk vertegenwoordigd, dit jaar zitten er uit elke groep 3 personen in de MR. Binnen de MR worden zaken als schooltijden, beleid, formatie en bv de nieuwbouw besproken. Over enkele belangrijke onderwerpen moet de MR instemming verlenen alvorens de directie over mag gaan tot uitvoering. De MR is dus een belangrijk orgaan waarin ook de ouders kunnen meebeslissen over allerlei onderwerpen welke de school en dus ook u en uw kind aangaan. Op deze foto: Bovenste rij van links naar rechts; Antoinette Sip, Marco Zijlstra, Desiree Jansen, Nancy Kosman. Onderste rij van links naar rechts; Els Ruijs Kersten, Henk Teunissen Voorzitter MR Marco Zijlstra (leerkracht groep 4A) Mijn naam is Marco Zijlstra, leerkracht van groep 4a en sinds dit jaar ben ik weer lid van de MR van onze school. Ik vind het erg belangrijk dat de dingen op school goed geregeld zijn. Het beleid achter beslissingen met betrekking tot de schoolorganisatie interesseert mij. Op een school is het natuurlijk belangrijk dat de stem van de ouders ook gehoord wordt. In de MR zit je samen met de ouders aan tafel en hoor je dus wat daar leeft.

7 Als lid van de MR hoop ik een zinvolle bijdrage te leveren in de adviezen die gegeven worden aan het MT. Samen moeten we ervoor zorgen dat de organisatie goed loopt. Dat is een van de basisvoorwaarden om als leerkracht goed onderwijs te kunnen geven. Beleidsvolger MR Els Ruijs Kersten (leerkracht groep 4B) Ik ben Els, leerkracht van groep 4b. Ik ben al heel wat jaren lid van de MR. Ik vind het goed en zinvol om mee te praten over het beleid van de school. In de vergaderingen praten we over o.a.; tussenschoolse opvang, taken van iedereen binnen de school, nieuwbouw & leeropbrengsten. Ik vind dat interessant en hoop een positief/kritisch geluid te kunnen laten horen. Notulist Henk Teunissen (leerkracht groep 6) Ik ben Henk Teunissen en sinds dit schooljaar ben ik lid van de MR. Ik zit in de MR als personeelslid. Ik ben lid geworden om de ontwikkeling van de school mede vorm te geven. Ik wil meedenken over de toekomst van de Aquamarijn. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een dochter van 29 en een van 27. Ik woon in Winssen. Ik werk sinds 1977 voor deze school. Ik ben begonnen op de H. Hartschool aan de Krayenhofflaan, daarna voor de Kraay tot 1994 en sinds de fusie voor de Aquamarijn. Ik ben 59 jaar en werk in de bovenbouw. Secretaris Antoinette Sip (ouder groep 4A) Mijn naam is Antoinette Sip. Mijn dochter Elise is 7 jaar en zit in groep 4 bij Meneer Marco, zelf heb ik lang geleden ook op deze school gezeten, toen nog Theresiaschool en later Waterbies. Ik werk bij HSF Logistics Nijmegen als kwaliteitsmanager en manager bedrijfsbureau. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om binnen de MR mee te kunnen denken en beslissen over belangrijke onderwerpen binnen de school. Deze raken onze kinderen tenslotte! Dit is mijn 3 e jaar binnen de MR. Ik hoop als ouder een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkelingen van de school.

8 PR en overige punten Desiree Jansen (ouder groep 8) Mijn naam is Desiree Jansen-Houkes. Ik ben de moeder van Joeri uit groep 8 en ik werk bij de Jumbo. Ik zit in de MR omdat ik graag betrokken wil zijn bij de school, je krijgt dan meer inzicht wat er op managementniveau speelt op school. Hoe worden zaken als bijvoorbeeld de indeling van de klassen geregeld, waar moet je rekening mee houden.daarom vind ik het erg interessant om hier deel van uit te maken Nancy Kosman (ouder groep 5) Mijn naam is Nancy Kosman, moeder van Milan &Jada uit groep 5. Ik zit sinds de vorige vergadering in de MR. Voordat ik mijn intrede gedaan heb in de MR heb ik 3 jaar lang meegewerkt en geholpen in de ouderraad. De reden dat ik in de MR zit, is dat ik het erg belangrijk vind betrokken te blijven bij de school en mee te kunnen denken en werken aan verbeteringspunten.

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Nieuws van de meidengroep

Nieuws van de meidengroep J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 4 1 3 o k t o b e r 2 0 1 6 Adreslijst ingeleverd? Bij ziekte van uw kind of noodgevallen willen wij u snel kunnen bereiken. De adreslijsten gebruiken we daarbij. Heeft

Nadere informatie

De studiedag van vrijdag 30 augustus is verschoven naar vrijdag 6 september. Dus vrijdag hebben alle kinderen gewoon school.

De studiedag van vrijdag 30 augustus is verschoven naar vrijdag 6 september. Dus vrijdag hebben alle kinderen gewoon school. J a a r g a n g 2 1, n u m m e r 2 2 9 a u g u s t u s 2 0 1 3 Studiedag vrijdag 6 sept. De studiedag van vrijdag 30 augustus is verschoven naar vrijdag 6 september. Dus vrijdag hebben alle kinderen gewoon

Nadere informatie

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Mijn naam is Marlies den Besten, getrouwd en moeder van Matthijs (2010) en Manouk (2014). Naast moeder zijn, werk ik op het mbo als coördinator van een aantal

Nadere informatie

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer.

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

GEZICHT VAN DE OPR. Wie praten er mee over passend Onderwijs 12 NOVEMBER 2018 OPR SWV-VO ZUID KENNEMERLAND

GEZICHT VAN DE OPR. Wie praten er mee over passend Onderwijs 12 NOVEMBER 2018 OPR SWV-VO ZUID KENNEMERLAND GEZICHT VAN DE OPR Wie praten er mee over passend Onderwijs 12 NOVEMBER 2018 OPR SWV-VO ZUID KENNEMERLAND Ewout de Jong Ik ben 56 lentes jong, gehuwd, twee kinderen en woonachtig in de prachtige stad Haarlem.

Nadere informatie

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein

Ouderbijdrage / schoolreisbijdrage Binnenkort ontvangt u de factuur van de Ouderraad voor de activiteitenbijdrage, het Activiteitenplein J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 2 1 4 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Studiedag vrijdag 22 september a.s. Op vrijdag 22 september hebben de leerkrachten een studiedag. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 (groep

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B Rots & water, groep 5 Lijn- en voetbaltoernooien Paasviering in Ontmoetingskerk maar het was wel grappig om te zien. Met de Virtual Reality bril kwamen de kinderen

Nadere informatie

J a a r g a n g 2 3, n u m m e r m e i

J a a r g a n g 2 3, n u m m e r m e i J a a r g a n g 2 3, n u m m e r 1 7 2 6 m e i 2 0 1 6 Nikkie geboren! Afgelopen zondag, 15 mei, om 16.10 uur is onze dochter Nikkie Jo-Ann geboren! Alles is goed gegaan en we mochten al snel weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding: Waarom een jaarplan? 3 2. Rol en werkwijze van de MR 3 3.

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Gymkleren meenemen. Ouderbijdrage

Gymkleren meenemen. Ouderbijdrage J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 6 1 6 n o v e m b e r 2 0 1 7 Gymkleren meenemen Een aantal kinderen hebben geen gymkleding en/of gymschoenen bij zich. We vinden het niet hygiënisch als kinderen met blote

Nadere informatie

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473

december 2015 21 kerst 22 vakantie 5/6 12/13 19/20 26/27 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 december 2015 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 2 3 4 * Sinterklaas * Alle groepen vrij om 12.00 uur 7 8 9 10 11 5/6 12/13 14 * MR vergadering 15 * Kerststukjes maken met

Nadere informatie

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7.

Mijn naam is Gaby Merkelbach. Ik ben 43 jaar en moeder van een dochter van 14 en een zoon van 7. 13 mei 2016 Agenda 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen 1 t/m 4 20/05 GMR vergadering 24/05 MR vergadering 25/05 OR vergadering 26/05 Groep 7/8 gaat naar Blijdorp

Nadere informatie

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's Hallo! Ik ben Yasemin Nalbant, moeder van Tuana en Dogukan. Tuana zit in groep 6 en Dogukan is oud leerling van t Zigt. Ik ben sinds 2015 OR lid en sinds een half jaar voorzitter van de OR. Ik werk 3 dagen

Nadere informatie

Ik ben Femke Hovinga. Samen met Erik heb ik drie kinderen. Thijs, die al op het voortgezet onderwijs zit, Floor, in groep 7 en Sam, in groep 5.

Ik ben Femke Hovinga. Samen met Erik heb ik drie kinderen. Thijs, die al op het voortgezet onderwijs zit, Floor, in groep 7 en Sam, in groep 5. Even voorstellen: Mijn naam is Roos de Bree, ik ben 33 jaar en woonachtig in Zuid- Scharwoude. Ik ben getrouwd met Steven en moeder van een tweeling van 5 jaar: Colin (klas 1/2A) en Norah (klas 1/2D).

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 18 Datum: 27 mei 2013 Agenda juni 2012 7 juni: Studiemiddag, alle leerlingen vrij Locatie GL vanaf 11.45 uur Locatie GS vanaf 11.55 uur 10 juni: GMR

Nadere informatie

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we.

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad 2014/2015

Medezeggenschapsraad 2014/2015 Medezeggenschapsraad 2014/2015 In deze Gids: 1. De MR (Medezeggenschapsraad) stelt zich voor 2. De Medezeggenschapsraad in het kort 1. De MR (Medezeggenschapsraad) stelt zich voor Hoe vaak gebeurt dit

Nadere informatie

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen?

Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Waarom komt er een leerlingenraad (LR)? Wat is een leerlingenraad? Wat doet de leerlingenraad? Waarover kan een leerlingenraad beslissen? Welke onderwerpen zijn er zoal? Hoe komt de leerlingenraad aan

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. De organisatie van de carnavalsviering op school. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school.

Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school. Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school. Dochter Juulke zit op de psz. Ik werk als intern begeleider op een

Nadere informatie

Nationaal schoolontbijt. Bakker bedankt!

Nationaal schoolontbijt. Bakker bedankt! Nationaal schoolontbijt. Bakker bedankt! Lekker, leuk op school en gezond! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-699582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 18, nummer 5, 11 november 2011.

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

6 november Merellaan AM Schoonhoven

6 november Merellaan AM Schoonhoven 6 november 2018 Laatste nieuws Ichthusschool Morgen staat in het teken van danken. We willen de Here God danken voor al het goeds dat Hij ook het afgelopen jaar weer aan ons heeft gegeven. Alle info over

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 1 oktober 2018

Nieuwsbrief maandag 1 oktober 2018 Nieuwsbrief maandag 1 oktober 2018 AGENDA 3 oktober Start Kinderboekenweek thema vriendschap 4 oktober Vossenjacht 12 oktober Jeroentjes Theater (afsluiting Kinderboekenweek) Herfstvakantie t/m 21 oktober

Nadere informatie

Verslag MR-Ouderdialoog 11 februari 2014 JB Kanschool

Verslag MR-Ouderdialoog 11 februari 2014 JB Kanschool Verslag MR-Ouderdialoog 11 februari 2014 JB Kanschool Aanwezig: 18 ouders en de medezeggenschapsraad (Bianca Banga, Joop Rudolphij, Sietske Flobbe, Pieter Vermaning, Fenke Rond). 1-Opening, welkom en kennismaking:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 31 augustus 2017 nummer 1 Belangrijke data

Nadere informatie

JAARVERSLAG MR Basisschool De Bareel

JAARVERSLAG MR Basisschool De Bareel JAARVERSLAG MR 2015-2016 Basisschool De Bareel Inleiding In dit jaarverslag beschrijft de Medezeggenschapraad (MR) haar werkzaamheden en de onderwerpen die in het afgelopen jaar tijdens de vergaderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

JAARVERSLAG MR 2014-2015. Basisschool De Bareel

JAARVERSLAG MR 2014-2015. Basisschool De Bareel JAARVERSLAG MR 2014-2015 Basisschool De Bareel Inleiding In dit jaarverslag beschrijft de Medezeggenschapraad (MR) haar werkzaamheden en de onderwerpen die in het afgelopen jaar tijdens de vergaderingen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl ALLE LOCATIES Enschede, 2 december 2015 Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

JAARVERSLAG MR Basisschool De Bareel

JAARVERSLAG MR Basisschool De Bareel JAARVERSLAG MR 2016-2017 Basisschool De Bareel Inleiding In dit jaarverslag beschrijft de Medezeggenschapraad (MR) haar werkzaamheden en de onderwerpen die in het afgelopen jaar tijdens de vergaderingen

Nadere informatie

Jaarverslag MR Guido de Brès Status september 2016: definitief

Jaarverslag MR Guido de Brès Status september 2016: definitief Jaarverslag MR Guido de Brès 2015-2016 Status september 2016: definitief Inhoudsopgave Inhoud Voorwoord... 3 1. Algemeen... 4 1.1. Samenstelling MR en datum van indiensttreding... 4 1.2. Taakverdeling...

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 2015-2016

Nieuwsbrief nummer 2 2015-2016 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 92 6850 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 2 2015-2016

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De Ouderraad van CBS Het Startblok 2013-2014

De Ouderraad van CBS Het Startblok 2013-2014 De Ouderraad van CBS Het Startblok 2013-2014 Als Ouderraad leveren we een bijdrage aan het vergroten van de betrokkenheid tussen school, kinderen en ouders. De ouderraad organiseert hiertoe activiteiten

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Hallo! Ik ben Margreet Honing, moeder van 2 zonen Nils (2003) en Jesper (2006), echtgenoot van Pieter en administrateur bij Hart van Holland. Sinds vorig schooljaar

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

Werkgroep schooltijden, tijd voor verandering?

Werkgroep schooltijden, tijd voor verandering? Werkgroep schooltijden, tijd voor verandering? Beste ouders/verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 13 december zijn wij met een werkgroep bij elkaar geweest om ons te buigen over een onderzoek

Nadere informatie

Inhoud. Jaargang 10 Nummer 2 07 september Agenda. Ma-di-woe sept Donderdag 13 september Vrijdag 14 september

Inhoud. Jaargang 10 Nummer 2 07 september Agenda. Ma-di-woe sept Donderdag 13 september Vrijdag 14 september Jaargang 10 Nummer 2 07 september 2018 Agenda Ma-di-woe 10-11-12 sept Donderdag 13 september Vrijdag 14 september Maandag 17 september Woensdag 19 september Vrijdag 21 september Ma-di 24-25 sept Vrijdag

Nadere informatie

Thema Nieuwsbrief Denktank nieuw lesrooster

Thema Nieuwsbrief Denktank nieuw lesrooster Thema Nieuwsbrief Denktank nieuw lesrooster Inhoudsopgave > Terugblik denktank pagina 1 > Resultaten enquête november jl. pagina 2 > Acties naar aanleiding van enquête pagina 3 > Opstellen nieuw lesrooster

Nadere informatie

MR Kbs Kievitsloop Jaarverslag

MR Kbs Kievitsloop Jaarverslag MR Kbs Kievitsloop Jaarverslag 2014-2015 MR KBS Kievitsloop Februari 2016 MR Kievitsloop Pagina 2 van 9 Inhoudsopgave 1 INLEIDING...4 2 ORGNISATIE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD...5 2.1 VERGADERINGEN EN BIJEENKOMSTEN...

Nadere informatie

Wat is de Ouderraad?

Wat is de Ouderraad? Wat is de Ouderraad? Hoi, ik ben Leon Pouwels en de gelukkige vader van onze drie dochters, Julia, Vera en Tessa, waarvan momenteel alleen Tessa nog op de basisschool zit. Ik vind het belangrijk dat het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015 OVERZICHT Algemeen Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot In de afgelopen maand hebben we 2 ouderavonden georganiseerd die druk bezocht zijn en daar zijn

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Jaarplan medezeggenschapsraad 2014-2015. OBS Da Vinci

Jaarplan medezeggenschapsraad 2014-2015. OBS Da Vinci Jaarplan medezeggenschapsraad 2014-2015 OBS Da Vinci Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Visie, uitgangspunten en werkwijze... 4 3. Regelingen en beleidsplannen... 5 4. Bezetting en verkiesbaarheid MR-leden...

Nadere informatie

Activiteitenplan Medezeggenschapsraad (MR) CBS De Poort

Activiteitenplan Medezeggenschapsraad (MR) CBS De Poort Activiteitenplan 2016-2017 Medezeggenschapsraad (MR) CBS De Poort Inhoud Inleiding... 3 1. Uitgangspunten en doelen medezeggenschapsraad... 4 1.1. Uitgangspunten... 4 1.2. Doelen 2016-2017... 4 2. Samenstelling

Nadere informatie

Kandidatenlijst : Selma Schuurman. Roelof Klein. Hans Wubs. Dinand Veldman. Frans Wtenweerde

Kandidatenlijst : Selma Schuurman. Roelof Klein. Hans Wubs. Dinand Veldman. Frans Wtenweerde Kandidatenlijst : Selma Schuurman Roelof Klein Hans Wubs Dinand Veldman Frans Wtenweerde Mijn naam is Selma Schuurman. Ik ben moeder van Efe Süslüoğlu die dit jaar is begonnen op het Celeanum in klas 1E.

Nadere informatie

Oudercommissie van de Kinderkorf Diemen

Oudercommissie van de Kinderkorf Diemen Oudercommissie van de Kinderkorf Diemen Door ouders en voor ouders De oudercommissie stelt zich ten doel: 1. De belangen van de kinderen en de ouders van de Kinderkorf zo goed mogelijk te behartigen 2.

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad Liduinaschool Jaarplan

Medezeggenschapsraad Liduinaschool Jaarplan Medezeggenschapsraad Liduinaschool Jaarplan 2016-2017 MR Liduinaschool Jaarplan 2016-2017 2 Algemeen Als medezeggenschapsraad (MR) van de Liduinaschool willen we de belangen van onze kinderen en school

Nadere informatie

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Schooljaar 2013-2014 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding: Waarom een jaarplan? 3 2. Rol en werkwijze van de MR 3 3.

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Bericht van de medezeggenschapraad

Bericht van de medezeggenschapraad Bericht van de medezeggenschapraad Beste ouder(s), Bij de vorige brief ontving u de eerste informatie vanuit de medezeggenschapraad van de school. Graag willen wij u in de toekomst meer informeren over

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

Jaarverslag 2015/2016

Jaarverslag 2015/2016 Jaarverslag 2015/2016 Medezeggenschapsraad KBS De Vijf-er Datum: 27-10-2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Samenstelling MR... 2 3. Activiteiten MR... 3 4. Besluitenlijst MR... 4 4. Aandachtpunten

Nadere informatie

MR MedezeggenschapsRaad Willibrordus - Ruurlo

MR MedezeggenschapsRaad Willibrordus - Ruurlo MR MedezeggenschapsRaad Willibrordus - Ruurlo December 2016 Nieuwsbrief van de MR INHOUD Nieuwe samenstelling 2 Nieuwe leden stellen zich voor Wat doet de MR Taken en bezigheden 3 Het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Iedereen een heel goed schooljaar toegewenst en graag tot woensdagavond 7 september. Gymtijden

Iedereen een heel goed schooljaar toegewenst en graag tot woensdagavond 7 september. Gymtijden J a a r g a n g 2 4, n u m m e r 1 1 s e p t e m b e r 2 0 1 6 Beste ouder(s) / verzorger(s), met prachtig nazomerweer zijn we weer begonnen aan een nieuw schooljaar. In groep 7 is juf Sevgi als nieuwe

Nadere informatie

Jaarverslag MR Basisschool De Telgenkamp, Hengelo

Jaarverslag MR Basisschool De Telgenkamp, Hengelo Jaarverslag MR 2015-2016 Basisschool De Telgenkamp, Hengelo 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 1. Algemeen...4 1.1. Samenstelling MR en datum van indiensttreding...4 1.2. Taakverdeling...4 1.3. Vergaderfrequentie...4

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 12 september Nr 04. Jaargang 29

Het Jozef Journaal  datum: 12 september Nr 04. Jaargang 29 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 12 september 2017 Nr 04 Jaargang 29 Van de directie Talentontwikkeling / studie 2 daagse Gisterenavond hebben we een inspirerende avond gehad

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20.

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20. De ouderraad Basisschool de Cocon Heeft een ouderraad, waarbij een aantal ouders actief zijn met het organiseren van activiteiten voor uw kinderen. We verzinnen thema s en zorgen voor de uitvoering hiervan.

Nadere informatie

Jaarverslag MR de Phoenix

Jaarverslag MR de Phoenix Jaarverslag MR de Phoenix 2014-2015 September 2015 Voorwoord In dit jaarverslag wordt een overzicht gegeven van de werkzaamheden van de medezeggenschapsraad (MR) van basisschool de Phoenix in het schooljaar

Nadere informatie

Notulen DEEL I. Medezeggenschapsraad. Anneke Mevius, personeelslid Suzan van Rens, personeelslid

Notulen DEEL I. Medezeggenschapsraad. Anneke Mevius, personeelslid Suzan van Rens, personeelslid Medezeggenschapsraad Overleg Datum en tijd Plaats Deelnemers Notulist Van Medezeggenschapsraad Titus Brandsma 18 september 2014 van 19.00 tot 21.30 uur Basisschool Titus Brandsma DEEL I: MR-leden DEEL

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! 23 December 2016 - nummer 8 Belangrijke data 24 december tot en met 6 januari KERSTVAKANTIE Maandag 9 januari 2017 Groep 1, 2 en 3; Thema Sprookjes Vrijdag 20 januari Nieuwsbrief 9 Jarigen Van 23 december

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Jaarverslag MR Basisschool De Telgenkamp, Hengelo

Jaarverslag MR Basisschool De Telgenkamp, Hengelo Jaarverslag MR 2016-2017 Basisschool De Telgenkamp, Hengelo 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 1. Algemeen...4 1.1. Samenstelling MR en datum van indiensttreding...4 1.2. Taakverdeling...4 1.3. Vergaderfrequentie...4

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaschool

Koningin Wilhelminaschool Inleiding Hierbij ontvangt u de eerste Nieuwsbrief van 2019. De maand januari is altijd een belangrijke en drukke maand uit een schooljaar; niet in het minst door de halfjaarlijkse toetsen van het Leerlingvolgsysteem.

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

U wordt niet ingedeeld in het groepje bij uw eigen kind. De aanmelding kan tot uiterlijk 15 APRIL 2016!

U wordt niet ingedeeld in het groepje bij uw eigen kind. De aanmelding kan tot uiterlijk 15 APRIL 2016! Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 25 [nummer 24] ::: 08 maart 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Juf Leila heeft een dochter! 3. Enquête over het rooster 4. Kinderboekenweek 5. Nieuwe leerlingen 6. Thema-avond lezen 7. Uitstapje

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben over of aan de OR, dan kunt u mailen naar:

Mocht u vragen hebben over of aan de OR, dan kunt u mailen naar: Voorzitter: Hoi, mijn naam is Annemarie Kuiper en ik woon samen met mijn man Ronald en onze 3 zonen, Yorick (8jaar) Daan(1jaar) en Noud (1jaar) aan de Hooiven in Delfzijl. Yorick zit bij juf Inge in groep

Nadere informatie

Notulen. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: Woensdag 11 maart 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur

Notulen. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: Woensdag 11 maart 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: Woensdag 11 maart 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Frauke Thomsen Yolanda Corbeek Christian van der Wal Nicole Smits-Spekman

Nadere informatie

De MR is ook een klankbord namens de ouders. Zo wordt zij door de directie en het team gehoord bij onderwerpen die ouders direct aangaan.

De MR is ook een klankbord namens de ouders. Zo wordt zij door de directie en het team gehoord bij onderwerpen die ouders direct aangaan. Jaarverslag PCBS t Noorderlicht Goes 2015-2016 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag van de medezeggenschapsraad (MR) van protestants-christelijke basisschool t Noorderlicht te Goes voor het schooljaar

Nadere informatie

JAARVERSLAG MEDEZEGGENSCHAPSRAAD, ,

JAARVERSLAG MEDEZEGGENSCHAPSRAAD, , JAARVERSLAG MEDEZEGGENSCHAPSRAAD, 2010-2011, VAN BRIENENOORDSCHOOL Voor u ligt het jaarverslag 2010-2011. Hiermee kijken wij terug op het afgelopen schooljaar. De MR had een druk schooljaar, waarin een

Nadere informatie

Medezeggenschapsraadleden 2015-2016 stellen zich voor

Medezeggenschapsraadleden 2015-2016 stellen zich voor Medezeggenschapsraadleden 2015-2016 stellen zich voor Nienke Hermens (ouder) Mijn naam is Nienke Hermens, ik ben ouderlid van de MR en GMR. Mijn zoon zit in het tweede jaar op deze prachtige school. Mijn

Nadere informatie