Bedwandgoten Panelen. Overige catalogi:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedwandgoten Panelen. Overige catalogi:"

Transcriptie

1 Overige catalogi: Technische units Med. gassen Accessoires Verscheidenheid van onze producten toegespitst op high en medium care afdelingen, zoals IC, MC en OK. Technische wand panelen Pendels met meervoudige armen (OK en IC) Vrij opgehangen verticale unit (ERGOMED SYSTEEM) Vrij opgehangen horizontale en verticale units Medisch gas installatie materiaal Aluminium profielen en medische gas bewakingsunits Medisch gas alarm ( stand-alone en te koppelen aan netwerken) Gas evacuatiesystemen (narcosegasafzuiging) en air motor aansluitingen Medische rail Catalogus van benodigd materiaal en accessoires voor alle zorg units (exclusief elektronische componenten) Meubels, medisch materiaal (schappen, lades, infuusstandaards, verlichting, etc.) Meet- en regeltechniek (flowmeters, vacuümregelaars, etc.) Medische rail accessoires Zorg accessoires Fabriek 4000 M2 Kantoren 1000 M2 Verlichting en uitrusting voor de zorg Verlichting en uitrusting voor de zorg Bedwandgoten Panelen Onze adviseur voor Nederland: Bart Mooij Biolume Area Manager Nederland Mooij@biolume.com tel:+31(0)

2 Ë

3 Deze bedwandgoot maakt het mogelijk eenvoudig met kleur, afbeeldingen en een schuivend deksel voor de medische gassen de gewenste sfeer te creëren. In dit slanke profiel kunnen vrijwel alle technische aspecten van de zorg worden ondergebracht. De geïntegreerde verlichting (lees-, kamer-, verzorging-, nachtverlichting) zorgt voor gemak en comfort. Door de speciale rubber strip sluit de goot naadloos aan op de muur, installeren en schoonmaken wordt hierdoor vergemakkelijkt.

4 Indirecte verlichting Laag voltage aansluitingen Leesverlichting Wand contactdozen Medisch gasafname punten PROFIEL ACCESSOIRES INBOUWDELEN SCHUIF DEKSEL VERLICHTING - Algemene verlichting totaal geïntegreerde verlichting met polycarbonaat lens over de gehele lengte. Speciale lichtbreking voor optimale lichtopbrengst -Leesverlichting ingebouwd in de goot met de mogelijkheid om deze te verschuiven in het compartiment voor het centreren van de verlichting naderhand. -Verzorgingsverlichting verdubbeling van het vermogen van het leeslicht door middel van een schakelaar op de goot. De 30 hoek zorgt voor een lichtverspreiding tot het voeteneind van het bed -Nachtverlichting geïntegreerd in de indirecte- of directe verlichting door middel van LED verlichting. Mogelijkheid voor verscheidene medische accessories uitgevoerd in gelijkend design: schapje, infuuspaal Vlak ingebouwd elektrisch materiaal, ingefreest of voorzien van vlakke kunststof plaat voor betere reiniging en hygiëne. Esthetisch uitgevoerde schuivende deksel voor 2 of 3 medische gassen in verscheidene kleuren en met opdruk naar wens (op aanvraag). Algemene verlichting 2 x 54 w Leesverlichting 100% 1 x 54 w Verzorgingsverlichting 100% Rubber strip (goot/muur) Indirecte verlichting en nachtverlichtingscompartiment Elektra compartiment Medische gascompartiment Lees- en verzorgingsverlichting compartiment Verzorgingslicht Algemeen licht L: Leesverl. : 324 Lux (54W 50%)

5 BEDWANDGOOT Het resultaat van overleg met eindgebruikers, installatie-, onderhoudsbedrijven en architecten. De BTL bedwandgoot voldoet aan alle eisen die een modern ziekenhuis stelt, comfort en efficiëntie worden gecombineerd met aandacht voor veiligheid en hygiëne en dit alles uiteraard volgens de geldende internationale normen. Designers uitstraling gecombineerd met de voordelen van een modulair systeem welke het mogelijk maakt flexibel om te gaan met inbouwdelen.

6 Indirecte verlichting Medisch gasaansluitingen Laag voltage aansluitingen Lees verlichting Wand contactdozen PROFIEL UITRUSTING INBOUWDELEN VERLICHTING -Algemene indirecte verlichting uitgerust met eenvoudig te verwijderen lens en 1 of 2 TL buizen eventueel met optionele nachtverlichting (LED) -Directe lees-/verzorgingsverlichting d.m.v. 1 of 2 TL/PL buizen gemonteerd in het 45 paneel. Eenvoudige toegang tot de verlichting d.m.v. onbreekbare polycarbonaat lens met dubbel prisma. Algemene verlichting 2 x 54 w T5 Indirect en nachtverlichtingscompartiment Elektrische en lees/verzorgings verlichtingscompartiment Medisch gascompartiment Doorsnede Med.gassen Doorsnede elektra Modulair systeem voor alle merken en typen medische gasafnamepunten, RVS bevestigings materiaal, aluminium of polycarbonaat inbouwdeel. Medisch gas en elektrische uitrusting zijn individueel geïsoleerd en gemonteerd in de goot en niet aan de deksel. Totale segregatie tussen laagspanning, extra lage spanning en medische gassen. Individuele deksels voor elektra en medische gassen. Efficiënte en onzichtbare ventilatie. De elektrische en gas componenten zijn volledig modulair wat de mogelijkheid biedt om componenten toe te voegen en/of te verwijderen zonder de goot te hoeven aanpassen. Boren, frezen of andere moeilijke bewerkingen zijn niet noodzakelijk. Leesverlichting 2 x 24 w T5 Verzorgingsverlichting 2 x 24 w T5 Verzorgingslicht Algemeen licht L: Leesverl. : 420 Lux

7 VERLICHTING Het nieuwe en modern vormgegeven Ergoline profiel combineert high tech met een luxueuze hotelachtige uitstraling. Geen ziekenhuis uitstraling en toch alle benodigde functies bij de hand voor optimaal patiënt comfort. Het uitermate stevige aluminium profiel weerstaat goed eventuele botsingen met het patiëntenbed. Ook is het mogelijk een draaibare arm op dit systeem te bevestigen om uw multimedia apparatuur op te monteren. Een andere toepassing kan zijn: Het profiel te plaatsen tussen twee bedden in. U heeft zo alle vrijheid om optimaal gebruik te maken van uw ruimte. -Algemene verlichting door middel van 2x24W PL lamp achter een gladde robuuste polycarbonaat kap met een dikte van 12mm -Leesverlichting via een flexibele, met kunststof overtrokken arm met 1x11W PL lamp -Verzoringsverlichting door middel van een extra 1x24W PL lamp geïntegreerd achter de kap van de algemene verlichting -Nacht/oriëntatieverlichting geïntegreerd in het onderste deel van het paneel voor effectiviteit en eenvoudige toegang bij herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Algemene verlichting 2 x 24 w PL Verzorgingsverlichting* 2 x 24 w + 1x 24 w PL + Leesverlichting 11 w * Verzorgingsverlichting halogeen Het profiel kan uitgerust worden met allerlei mogelijke hulpstukken zoals: Schapjes, lades, boekenplankjes, medische verdraaibare rails, infuuspalen. Gemakkelijke toegang tot het verzorgingsgebied van de patiënt door plaatsing van de nachtkastfunctie op dit profiel. (belastingscapaciteit 20kg) Nacht/oriëntatieverlichting Leesverlichting Alg. verlichting Verzorgingslicht Algemeen licht L: Leesverl. : 350 Lux

8 Deze concepten zijn het antwoord op de nieuwe vraag vanuit het ziekenhuis naar een meer patiëntvriendelijke en humane omgeving. Onze nieuwe lijn aluminium profielen gecombineerd met onze verlichtingsystemen geven nieuwe oplossingen. Hierbij word gekeken naar kleur, uitstraling en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Het minimalistische design heeft ook een gunstig effect op de hygiëne en onderhoudskosten. Gedetailleerde informatie vind u in onze Accomodatie catalogus.

9 TECHNISCHE UNIT TYPE De modulaire BK technische unit is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium profiel met afzonderlijke deksels. Mogelijkheid om boven en onder afgerond profiel te gebruiken en een extra middenprofiel zodat er 4 gescheiden compartimenten ontstaan (BKX systeem) De speciale rubber strip zorgt voor een betere aansluiting op de wand en betere hygiëne. TECHNISCHE UNIT TYPE BT De BT modulaire technische unit is vervaardigd van aluminium profiel (185 x 85mm), witte epoxy poedercoat of grijs, met 3 compartimenten en 2 deksels. Dit profiel maakt het mogelijk om verscheidene laag-, extra laag voltage en medische gassystemen te integreren. Het is een totaal modulair systeem TECHNISCHE UNIT TYPE BC Het BC technische profiel is vervaardigd van aluminium. (140 x 85mm) Witte epoxy poedercoat of grijs. Het is een profiel met veel ruimte en 1 deksel voor de integratie van verscheidene apparatuur. Het kan gebruikt worden voor elektrische of medische gas systemen. U kunt het ook toevoegen aan het BT systeem om een drie compartimenten systeem te verkrijgen TECHNISCHE UNIT TYPE BKXR Geinspireerd op het BK X pricipe is het mogelijk om het afgeronde profiel te vervangen door een geintegreerde medische rail (25x10) (BKXR) die op het bovenste of onderste deel kan worden bevestigd. Een extra individuele aluminium rail (BR250) kan separaat tegen de wand worden bevestigd om te gebruiken bij verschuifbare elementen zoals schappendragers en dergelijke. (zie ook de afbeeldingen) TECHNISCHE UNIT TYPE BM De BM unit is gemaakt van aluminium profiel (102 x 60mm) met een witte epoxy poedercoat (geanodiseerd op aanvraag). Speciaal op maat vervaardigd voor unieke integratie mogelijkheden van medische gassen. De unit kan vervaardigd worden in stukken van 2, 3 of 4 meter zonder de noodzaak deze te bewerken.

10 GEÏNTEGREERDE MUUR UNIT BKI-BGI Maximale ruimte optimalisatie door middel van verticale positionering van de uitrusting naast het bed. Makkelijke toegang tot de ruimte naast de patiënt Speciaal afgerond design en dik en stevig profiel zijn de antwoorden in technische ruimten zoals OK, verkoever, SEH, IC, MC. Met de gemakkelijke toegang tot de aansluitingen zijn er vele ergonomische voordelen Integratie van technische units is het antwoord op maximale hygiëne. Gemakkelijke toegang tot elektrische en medische gassen apparatuur. Geen noodzaak om een speciaal frame te monteren. Het systeem is aangepast om te worden geïntegreerd in de gipswand (dikte gipswand: tussen 13 en 26mm) Makkelijke bevestiging door middel van het schroef/clip fixatie systeem. STIJGGOTEN Wij kunnen u een grote verscheidenheid aan stijggoten leveren. Afhankelijk van de afmetingen en toepassing (in of op de muur), positie (zijkant of midden), compleet toegespitst op ons productenpakket ACCESSOIRES Uniformiteit van accessoires over het gehele producten pakket. Mogelijkheid voor behandelend personeel om hun eigen werkstation te creëren (indelen naar eigen inzicht). Grote capaciteit om medische voorzieningen te monteren (flow/vacuüm regelaars, disposable apparatuur, infuuspompen, monitoren, lampen, extra infuuspalen..) Twee RVS buizen (R=650mm) geven eenvoudige en overzichtelijke toegang tot alle apparatuur en maken eenvoudige positionering van de medische accessoires mogelijk. BG (achter+ 1 zijde) BG (achter + 2 zijden) BGI BM (2x) BM BU RAIL BR300 - BR250 De BR 300 is vervaardigd van geëxtrudeerd geanodiseerd aluminium (30 x 10 mm) volgens norm EN Snel en makkelijke muur montage door integratie van bevestigingsmateriaal achter de rubber strip aan de voorzijde Ontworpen voor betere hygiëne en comfort De BR 250 rail is vervaardigd van geëxtrudeerd geanodiseerd aluminium (25 x 10mm) volgens norm EN Met de aan de onderzijde gemonteerde deksel is deze rail eenvoudig aan de muur te bevestigen. De rail is speciaal ontworpen om apparatuur te geleiden of zware apparatuur te dragen Uitgevoerd met speciale rubber strip aan de achterzijde voor een betere aansluiting op de muur en betere hygiëne

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

WANDGOOT- SYSTEMEN EN ENERGIEZUILEN

WANDGOOT- SYSTEMEN EN ENERGIEZUILEN WANDGOOT- SYSTEMEN EN ENERGIEZUILEN DLP snap-on wandgoten Legrand, uitvinder van het 45 mm modulair schakelmateriaal concept, introduceert de nieuwe standaard in kunststof wandgoot. Met DLP snap-on wandgoten

Nadere informatie

Montagehandleiding. Panel met lamp en drie lege units 1339 26/27/28

Montagehandleiding. Panel met lamp en drie lege units 1339 26/27/28 Montagehandleiding Panel met lamp en drie lege units 1339 26/27/28 Inhoudsopgave Apparatuurbeschrijving... 4 Montage... 4 Panel aansluiten... 5 Vrije plaatsen in gebruik nemen... 5 Afdekkingen sluiten...

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE OVERHEADDEUREN INDUSTRIE Overheaddeuren voor talloze toepassingen Overheaddeuren worden veelvuldig toegepast bij bedrijfsgebouwen. Een ALBIN overheaddeur, ook wel sektionaal deur genoemd, zorgt voor de

Nadere informatie

Videoconferencing expanding conferencing experiences

Videoconferencing expanding conferencing experiences Videoconferencing expanding conferencing experiences Stijlvolle oplossingen voor videoconferencing PFF 5100 Meubel voor videoconferencing Videoconferencing is sterk in opkomst. Vogel s speelt op deze trend

Nadere informatie

BenchTop Afzuig Arm FX2 50 Original

BenchTop Afzuig Arm FX2 50 Original De beste en meest kosten-efficiënte oplossing voor applicaties waar smalle, flexibele en makkelijk te gebruiken afzuigarmen een vereiste zijn Nederman FX2 afzuigarmen zijn gemaakt van lichtgewicht geanodiseerde

Nadere informatie

BenchTop Afzuig Arm FX2 75 Original

BenchTop Afzuig Arm FX2 75 Original De beste en meest kosten-efficiënte oplossing voor applicaties waar smalle, flexibele en makkelijk te gebruiken afzuigarmen een vereiste zijn Nederman FX2 afzuigarmen zijn gemaakt van lichtgewicht geanodiseerde

Nadere informatie

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN

CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN CATALOGUS 2017 RAAMHORREN HORDEUREN 03 HORDEUREN Rolhordeur COMFORT Plisséfit Dubbele Plisséfit Vaste hordeur Schuifhordeur Vaste hordeur LUXE Eigenschappen vaste hordeur: gaas opgespannen in een scharnierend

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

behind your curtains...

behind your curtains... the world behind your curtains... w w w. f o r e s t g r o u p. N L FOREST SYSTEMEN compact en hoogwaardig aluminium gordijnrailsysteem; eenvoudig en snel te installeren; verkrijgbare lengten: 4, 5, 6

Nadere informatie

Accessoires, veiligheiden lichtoplossingen. Productinformatieblad. Kingspan Day-Lite Kapture KS700 DLK, KS1400 DLK, KS1500 DLK en KS2750 DLK

Accessoires, veiligheiden lichtoplossingen. Productinformatieblad. Kingspan Day-Lite Kapture KS700 DLK, KS1400 DLK, KS1500 DLK en KS2750 DLK Accessoires, veiligheiden lichtoplossingen Productinformatieblad Kingspan Day-Lite KS700 DLK, KS1400 DLK, KS1500 DLK en KS2750 DLK Productgegevens Toepassing De daklichten KS700DLK, KS1400DLK, KS1500DLK

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Surprisingly different

Surprisingly different Surprisingly different 1 Regelmatig lange materialen vervoeren? Laadruimte beschermen tegen inbraak? Dure autoschade voorkomen? Dan is Q-Tech uw partner! Veilig en duurzaam daktransport Ergonomische, robuuste

Nadere informatie

Flow. IP 65 IK 10 VO: 2mm

Flow. IP 65 IK 10 VO: 2mm IP 65 IK 10 VO: 2mm (Brandwerend) De is de nieuwe norm voor fluorescentie verlichting in onderdoorgangen. Het moderne, gestroomlijnde en platte ontwerp, de gestandaardiseerde opties en de hoogwaardige

Nadere informatie

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 40W 3000K / Warm Wit > jr

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 40W 3000K / Warm Wit > jr LED PANELEN BF-PL-W SERIE / WITTE OMLIJSTING Hoogwaardig LED Paneel van 40W in de afmeting 595 x 595 x 9mm en 1195 x 295 x 9mm tegen scherpe prijs met uitstekende lichtopbrengst. Uitgevoerd met witte omlijsting

Nadere informatie

Kardó: eindeloze lichtcombinaties Design: EER architectural design, België

Kardó: eindeloze lichtcombinaties Design: EER architectural design, België webref. SV4001A webref. SV4001B webref. SV3001A Kardó: eindeloze lichtcombinaties Design: EER architectural design, België Met het modulaire lichtsysteem Kardó gebruikt u voor uw verlichting consequent

Nadere informatie

Sovella wandrails en dragers

Sovella wandrails en dragers Sovella wandrails en dragers Sovella wandrailsysteem 2 Het Sovella wandrailsysteem is het systeem voor professionals en voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en eenvoudig samen te stellen opbergsysteem.

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond CILO handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

zorg PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN voor de zorgsector Dé specialist in plaatstalen binnenkozijnen voor de utiliteitsbouw.

zorg PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN voor de zorgsector Dé specialist in plaatstalen binnenkozijnen voor de utiliteitsbouw. zorg PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN voor de zorgsector Dé specialist in plaatstalen binnenkozijnen voor de utiliteitsbouw. zorg PROGRAMMA PLAATSTALEN BINNENKOZIJNEN voor de zorgsector Staalkozijn

Nadere informatie

T Technische Informatie

T Technische Informatie Technisch-commercieel info-news T Technische Informatie Zonnesystemen Wijzigingen in het gamma Nr. ODB_BE_2007002 Datum : 15/ 04 /2007 1. Wijzingen in de verpakking van ons gamma zonnesystemen De wijzigingen

Nadere informatie

Breed assortiment voor de SEH Ontwikkeld met KNO artsen Jarenlange ervaring

Breed assortiment voor de SEH Ontwikkeld met KNO artsen Jarenlange ervaring Entermed is decennia lang het aanspreekpunt voor KNO artsen. Ons specialisme stopt niet op de poli en in de OK, maar biedt ook oplossingen voor de SEH. Door nauw samen te werken met de KNOspecialisten

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens Elztrip 00 Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. 3 modellen 3 600 1500 W Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

Brochure Alu Syteem wanden

Brochure Alu Syteem wanden Brochure Alu Syteem wanden Januari 2014 System 75 SYSTEM 75 is een van de meest volledig systemen. Het biedt een van de hoogste geluidsabsorptie niveaus op de markt. Ook een horizontale en verticale bekabeling

Nadere informatie

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De veelzijdige M/Flex is een schaalbare monitorhouder. Het is een modulair een flexibel systeem dat zelfs zes beeldschermen op één post mogelijk maakt. M/Flex

Nadere informatie

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES modulair en eenvoudig te combineren voor diverse fracties onderzetwagen en andere accessoires optioneel ENGELS voor maatwerk afvalscheiding OP MAAT compact en handig: een 30 liter papierunit gecombineerd

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS

www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS www.ergo-av.com info@ergo-av.com +31 (0)852 013 792 TABLET STANDS & SUPPORTS PUBLIEKE TABLET HOUDERS EN STANDAARDEN Informatie in openbare ruimte stelt bijzondere eisen. Zeker digitale informatie, op vaak

Nadere informatie

STAS in het onderwijs

STAS in het onderwijs STAS in het onderwijs Waarom STAS in het onderwijs? Inhoudsopgave Creatief wandgebruik STAS producten stimuleren creatief wandgebruik. Ze zijn zo ontworpen dat het verplaatsen en vervangen van wanddecoratie

Nadere informatie

Hoofdstuk 11 Toilet aanpassingen 0117

Hoofdstuk 11 Toilet aanpassingen 0117 11.1 Hoofdstuk 11 Toilet aanpassingen 0117 11.2 Hoofdstuk 11 Sanimed Care Basic closetzitting 0117 standaard scharnierset Sanimed Care Basic closetzitting Closetzitting, voorzien van speciale verstelbare

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen Onze aansluit- en kabelmanagement systemen voor kantoor en vergaderruimtes zijn op basis van de hoogst haalbare kwaliteit en betrouwbaarheid. Flexibele inbouw systemen waar een luxe uiterlijk en comfort

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK STELLING NORM 20 - ALUMINIUM SPCIALIST I GROOTKUK-LOGISTIK STLLIG ORM 20 - ALUMIIUM orm 20 van HUPFR......de stelling van geëloxeerd aluminium - topkwaliteit! Voor de opstelling in de vrije ruimte kunnen langsverbinders worden gebruikt;

Nadere informatie

BenchTop Afzuig Arm FX2 75 ESD/EX

BenchTop Afzuig Arm FX2 75 ESD/EX De beste en meest kosten-efficiënte oplossing voor applicaties waar smalle, flexibele en makkelijk te gebruiken afzuigarmen een vereiste zijn in omgevingen waar schadelijke deeltjes afgezogen moeten worden.

Nadere informatie

De standaard in de zorgsector

De standaard in de zorgsector Wintertuin systemen Douchegordijnrails comfort kwaliteit op uit hoog één niveau stuk De standaard in de zorgsector Goelst douchegordijnrails zijn al sinds jaar en dag dé standaard in de zorgsector. Deze

Nadere informatie

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 5 Opslag & logistiek Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz.

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. 3600 4500 W Elektrische verwarming 2 modellen Elztrip EZ300 Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. Toepassing EZ300 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming in

Nadere informatie

Dubbele uitstraling. CORE dual

Dubbele uitstraling. CORE dual Dubbele uitstraling CORE dual De CORE dual is een dubbelzijdig rolsysteem. Het is een bannersysteem van duurzame kwaliteit. Uw boodschap heeft de dubbele impact, maar u betaalt daarvoor niet de dubbele

Nadere informatie

min afstand tussen grond en lattenbodem (26.5 cm 23.5 op aanvraag ) Max afstand tussen grond en lattenbodem ( 78 cm 80 cm op aanvraag)

min afstand tussen grond en lattenbodem (26.5 cm 23.5 op aanvraag ) Max afstand tussen grond en lattenbodem ( 78 cm 80 cm op aanvraag) Hoog-Laag bed eva / schaarpoot Het EVA bed is speciaal ontworpen voor de dagelijkse verzorging in rust en zorginstellingen. Het is persoonlijk instelbaar aan de behoefte van ieder patiënt en ook bijzonder

Nadere informatie

Labeling en accessoires

Labeling en accessoires Labeling en accessoires added value in healthcare logistics Algemene informatie Labelhouders en accessoires t.b.v. modules Gebruiksmogelijkheden De labelhouders kunnen zowel op de zijkant van al onze modules

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

Gasfornuizen 4-6 branders - oven

Gasfornuizen 4-6 branders - oven De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

4730001 Dock Desk. Electrificatie

4730001 Dock Desk. Electrificatie 4730001 Dock Desk Materiaal behuizing aluminium Het modulair opbouwsysteem is volledig naar uw wens samen te stellen met de units stroom data VGA USB AUDIO Leverbaar met en zonder bladklemmen. De standaard

Nadere informatie

UFlex & intrarack opslagsysteem

UFlex & intrarack opslagsysteem UFlex & intrarack opslagsysteem Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Score stoelen UFlex & intrarack Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar UFlex 3 opslagsysteem

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap CILO handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. Productgegevens

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. Productgegevens Elztrip EZ300 Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. 2 modellen 3 3600 4500 W Toepassing EZ300 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming in industriële omgevingen,

Nadere informatie

bosa ventilatoren bv Werkplaats afzuig systemen. IBS

bosa ventilatoren bv Werkplaats afzuig systemen. IBS Werkplaats afzuig systemen. IBS Zelf scharnierende afzuigarm met 3 scharnieren, gemaakt van lichtgewicht aluminium die wordt gebruikt voor de positionering van de afzuigkap, deze is van staal gemaakt met

Nadere informatie

DOUCHE. handleiding hoekinstap

DOUCHE. handleiding hoekinstap DOUCHE handleiding hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is

Nadere informatie

Elztrip EZ100 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz.

Elztrip EZ100 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Elztrip 00 3 600-1500 W 3 modellen Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

Sectionaalpoorten voor woningen

Sectionaalpoorten voor woningen Sectionaalpoorten voor woningen Goede redenen om een sectionaalpoort van Vabo te kiezen Een Belgisch kwaliteitsproduct Gebruik van duurzame materialen Kwaliteit van onder tot boven Robuuste uitvoering

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Triple Solar PVT Paneel

Triple Solar PVT Paneel Triple Solar PVT Paneel Montagehandleiding bij pannendak Onderdelen Triple Solar PVT panelen RVS dakhaken (minimaal 1 dakhaak per meter) Triplex/multiplex planken (ter versteviging van het dakbeschot)

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO Om ons concept van intelligente lichtoplossingen voor o.a. de industrie te completeren, heeft onze fabriek met het nieuwe LED-lichtlijnsysteem Taureo het thema halverlichting aangenomen. Als modulair systeem

Nadere informatie

Modulair, eenvoudig en efficiënt

Modulair, eenvoudig en efficiënt GEBIED INDU CONTILINE Modulair, eenvoudig en efficiënt De INDU CONTILINE is ontwikkeld om een snelle terugverdientijd voor low bay verlichtingstoepassingen te bieden. Het combineert prestaties, esthetica,

Nadere informatie

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG ONTWORPEN IN OPDRACHT VAN DE DEENSE OVERHEID. MET ALS HOOFDZAKELIJKE DOELSTELLING: HET REDUCEREN VAN FIXATIE BIJ PSYCHIATRISCHE

Nadere informatie

Element LED lichtzuil. Element SYSTEM + DOOR INDALJ Element LED lichtzuil

Element LED lichtzuil. Element SYSTEM + DOOR INDALJ Element LED lichtzuil De is een karakteristiek onderdeel van het concept Element SYSTEM+. Deze lichtzuil kan voor verscheidene doeleinden worden gebruikt: verlichting van voetgangerszones en -paden, lichtmarkering, het creëren

Nadere informatie

kasten op maat kastaccessoires

kasten op maat kastaccessoires kasten op maat kastaccessoires www.nelsonkastenopmaat.nl Uittrekbaar basisframe - deluxe Het in de breedte verstelbare frame vormt de basis voor de bovenstaande accessoires, de geleiders zijn uitgevoerd

Nadere informatie

SCANGRIP EXPLOSIE VEILIGE WERKVERLICHTING Te gebruik voor GAS Zone 1 & 2 en STOF Zone 21 & 22. Scangrip EX proof een hoogwaardige serie LED werklampen

SCANGRIP EXPLOSIE VEILIGE WERKVERLICHTING Te gebruik voor GAS Zone 1 & 2 en STOF Zone 21 & 22. Scangrip EX proof een hoogwaardige serie LED werklampen SCANGRIP EXPLOSIE VEILIGE WERKVERLICHTING Te gebruik voor GAS Zone 1 & 2 en STOF Zone 21 & 22 Scangrip EX proof een hoogwaardige serie LED werklampen UNI-EX multifunctionele EX LED werklamp met laadstation

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Medilux. Medilux ETAP

Medilux. Medilux ETAP 1 2 : uw partner voor de gezondheidssector Onder de naam brengt een reeks producten voor de in rich ting van kamers in gezondheids- en zorginstellingen. om vat zowel verlichting als gecertificeerde systemen*

Nadere informatie

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 5 Opslag UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 UFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

MEMA Rack Modulaire & legbord stellingen

MEMA Rack Modulaire & legbord stellingen MEMA Rack Modulaire & legbord stellingen added value in healthcare logistics MEMA Rack Toepassingen MEMA biedt de mogelijkheid om compartimenten met legborden te combineren met de modulaire compartimenten.

Nadere informatie

BenchTop Afzuig Arm FX2 75 CHEM

BenchTop Afzuig Arm FX2 75 CHEM De beste en meest kosten-efficiënte oplossing voor applicaties waar smalle, flexibele en makkelijk te gebruiken afzuigarmen een vereiste zijn in omgevingen waar schadelijke deeltjes afgezogen moeten worden.

Nadere informatie

INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN

INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN 60/96B Soort lamel 60B Soort lamel 96B Werkende hoogte 60B Werkende hoogte 96B Profielen Pantsergewicht 60B Pantsergewicht 96B Te gebruiken tot Zijgeleiding tot 4000 mm Zijgeleiding

Nadere informatie

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K.

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K. PANORAMADEUR PRODUCTINMATIE De Panoramadeur is een ALU deur, leverbaar in de 40 mm of 60 mm variant. De panelen hebben geen verticale tussenstijlen waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd is. Het plexiglas

Nadere informatie

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem

Strokengordijnen. met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen met het eenvoudige Clip-ophangingssysteem Strokengordijnen, de ruimtebesparende oplossing voor elke deuropening Het Clip-ophangingssysteem Hörmann strokengordijnen met het praktische Clip-ophangingssysteem

Nadere informatie

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Creatieve ruimteplanning, Verplaatsbare wanden voor kantoren en bedrijfsruimten Serie DB System 75 Extra solide en super akoestische scheidingswanden, uitermate

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH

INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH INSTALLATIE HANDLEIDING VERSIE A 2010 INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH INHOUD: A] ALGEMENE INFORMATIE pag 2 B] AFMETINGEN YOUBOARD-TOUCH pag 3 C] ONDERDELEN YOUBOARD-TOUCH pag 4 D] CONTRAGEWICHT

Nadere informatie

BenchTop Afzuig Arm FX2 100 CHEM

BenchTop Afzuig Arm FX2 100 CHEM De beste en meest kosten-efficiënte oplossing voor applicaties waar smalle, flexibele en makkelijk te gebruiken afzuigarmen een vereiste zijn Nederman FX2 afzuigarmen zijn gemaakt van lichtgewicht geanodiseerde

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

UBeFlex opslagsysteem

UBeFlex opslagsysteem UBeFlex opslagsysteem GEPATENTEERD Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem

Nadere informatie

Alu Systeem wanden Januari 2014

Alu Systeem wanden Januari 2014 Alu Systeem wanden Januari 2014 System 75 SYSTEM 75 is een van de meest volledig systemen. Het biedt een van de hoogste geluidsabsorptie niveaus op de markt. Ook een horizontale en verticale bekabeling

Nadere informatie

Toebehoren. Clinic l Care l Assist. Praktische EXTRA S ter keuze

Toebehoren. Clinic l Care l Assist. Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren Clinic l Care l Assist Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren voor meer comfort Het toebehoren-assortiment van Stiegelmeyer is bijzonder praktijkgericht.

Nadere informatie

Polyester Sanitaire units

Polyester Sanitaire units Hydrae Sanitaire units Polyester Sanitaire units Polaris Mira SANITAIRE UNITS Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de badkamer. Door gebruikers, maar ook door instellingen en bedrijven die accommodaties

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

Linnenverzamelaars. Rubberen Care ring. Pedaalbediening. Soft-closing systeem

Linnenverzamelaars. Rubberen Care ring. Pedaalbediening. Soft-closing systeem 7 Linnen & afval Linnenverzamelaars... 161 Afvalverzamelaars... 165 Droppy afvalverzamelaars... 169 Combinatiewagen met Droppy...171 Open etagewagens... 173 Gesloten etagewagens... 175 Koppelbare etagewagens...

Nadere informatie

Design SSV. EE4- Building a SSV - Team PM1. 9 mei 2014

Design SSV. EE4- Building a SSV - Team PM1. 9 mei 2014 Design SSV EE4- Building a SSV - Team PM1 9 mei 2014 Inhoudsopgave I. DESIGN SSV 3 FRAME 3 WIELEN 5 ASSEN 6 LAGERS 6 MOTOR 7 ZONNEPANEEL 8 II. KOSTEN ANALYSE 9 2 In deze case word ieder onderdeel van de

Nadere informatie

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX

WANDVENTILATOREN WANDVENTILATOREN / ENKELE FLUX WANDVENTILATOREN Eenvoudige en doelmatige ventilatie van vochtige ruimten vertrekken zoals keukens, badkamers, toiletten, wasruimten en rechtstreekse luchtafvoer naar de buitenzijde van het gebouw over

Nadere informatie

G11.11 INVISITOP 50141 VOOR KIPRAMEN G11 OPPERLUCHTRAMEN 01.07.2015

G11.11 INVISITOP 50141 VOOR KIPRAMEN G11 OPPERLUCHTRAMEN 01.07.2015 G11 OPPERLUCHTRAMEN G11.11 50141 VOOR KIPRAMEN 01.07.2015 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com 50141 VOOR KIPRAMEN INDELING

Nadere informatie