Bedwandgoten Panelen. Overige catalogi:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedwandgoten Panelen. Overige catalogi:"

Transcriptie

1 Overige catalogi: Technische units Med. gassen Accessoires Verscheidenheid van onze producten toegespitst op high en medium care afdelingen, zoals IC, MC en OK. Technische wand panelen Pendels met meervoudige armen (OK en IC) Vrij opgehangen verticale unit (ERGOMED SYSTEEM) Vrij opgehangen horizontale en verticale units Medisch gas installatie materiaal Aluminium profielen en medische gas bewakingsunits Medisch gas alarm ( stand-alone en te koppelen aan netwerken) Gas evacuatiesystemen (narcosegasafzuiging) en air motor aansluitingen Medische rail Catalogus van benodigd materiaal en accessoires voor alle zorg units (exclusief elektronische componenten) Meubels, medisch materiaal (schappen, lades, infuusstandaards, verlichting, etc.) Meet- en regeltechniek (flowmeters, vacuümregelaars, etc.) Medische rail accessoires Zorg accessoires Fabriek 4000 M2 Kantoren 1000 M2 Verlichting en uitrusting voor de zorg Verlichting en uitrusting voor de zorg Bedwandgoten Panelen Onze adviseur voor Nederland: Bart Mooij Biolume Area Manager Nederland tel:+31(0)

2 Ë

3 Deze bedwandgoot maakt het mogelijk eenvoudig met kleur, afbeeldingen en een schuivend deksel voor de medische gassen de gewenste sfeer te creëren. In dit slanke profiel kunnen vrijwel alle technische aspecten van de zorg worden ondergebracht. De geïntegreerde verlichting (lees-, kamer-, verzorging-, nachtverlichting) zorgt voor gemak en comfort. Door de speciale rubber strip sluit de goot naadloos aan op de muur, installeren en schoonmaken wordt hierdoor vergemakkelijkt.

4 Indirecte verlichting Laag voltage aansluitingen Leesverlichting Wand contactdozen Medisch gasafname punten PROFIEL ACCESSOIRES INBOUWDELEN SCHUIF DEKSEL VERLICHTING - Algemene verlichting totaal geïntegreerde verlichting met polycarbonaat lens over de gehele lengte. Speciale lichtbreking voor optimale lichtopbrengst -Leesverlichting ingebouwd in de goot met de mogelijkheid om deze te verschuiven in het compartiment voor het centreren van de verlichting naderhand. -Verzorgingsverlichting verdubbeling van het vermogen van het leeslicht door middel van een schakelaar op de goot. De 30 hoek zorgt voor een lichtverspreiding tot het voeteneind van het bed -Nachtverlichting geïntegreerd in de indirecte- of directe verlichting door middel van LED verlichting. Mogelijkheid voor verscheidene medische accessories uitgevoerd in gelijkend design: schapje, infuuspaal Vlak ingebouwd elektrisch materiaal, ingefreest of voorzien van vlakke kunststof plaat voor betere reiniging en hygiëne. Esthetisch uitgevoerde schuivende deksel voor 2 of 3 medische gassen in verscheidene kleuren en met opdruk naar wens (op aanvraag). Algemene verlichting 2 x 54 w Leesverlichting 100% 1 x 54 w Verzorgingsverlichting 100% Rubber strip (goot/muur) Indirecte verlichting en nachtverlichtingscompartiment Elektra compartiment Medische gascompartiment Lees- en verzorgingsverlichting compartiment Verzorgingslicht Algemeen licht L: Leesverl. : 324 Lux (54W 50%)

5 BEDWANDGOOT Het resultaat van overleg met eindgebruikers, installatie-, onderhoudsbedrijven en architecten. De BTL bedwandgoot voldoet aan alle eisen die een modern ziekenhuis stelt, comfort en efficiëntie worden gecombineerd met aandacht voor veiligheid en hygiëne en dit alles uiteraard volgens de geldende internationale normen. Designers uitstraling gecombineerd met de voordelen van een modulair systeem welke het mogelijk maakt flexibel om te gaan met inbouwdelen.

6 Indirecte verlichting Medisch gasaansluitingen Laag voltage aansluitingen Lees verlichting Wand contactdozen PROFIEL UITRUSTING INBOUWDELEN VERLICHTING -Algemene indirecte verlichting uitgerust met eenvoudig te verwijderen lens en 1 of 2 TL buizen eventueel met optionele nachtverlichting (LED) -Directe lees-/verzorgingsverlichting d.m.v. 1 of 2 TL/PL buizen gemonteerd in het 45 paneel. Eenvoudige toegang tot de verlichting d.m.v. onbreekbare polycarbonaat lens met dubbel prisma. Algemene verlichting 2 x 54 w T5 Indirect en nachtverlichtingscompartiment Elektrische en lees/verzorgings verlichtingscompartiment Medisch gascompartiment Doorsnede Med.gassen Doorsnede elektra Modulair systeem voor alle merken en typen medische gasafnamepunten, RVS bevestigings materiaal, aluminium of polycarbonaat inbouwdeel. Medisch gas en elektrische uitrusting zijn individueel geïsoleerd en gemonteerd in de goot en niet aan de deksel. Totale segregatie tussen laagspanning, extra lage spanning en medische gassen. Individuele deksels voor elektra en medische gassen. Efficiënte en onzichtbare ventilatie. De elektrische en gas componenten zijn volledig modulair wat de mogelijkheid biedt om componenten toe te voegen en/of te verwijderen zonder de goot te hoeven aanpassen. Boren, frezen of andere moeilijke bewerkingen zijn niet noodzakelijk. Leesverlichting 2 x 24 w T5 Verzorgingsverlichting 2 x 24 w T5 Verzorgingslicht Algemeen licht L: Leesverl. : 420 Lux

7 VERLICHTING Het nieuwe en modern vormgegeven Ergoline profiel combineert high tech met een luxueuze hotelachtige uitstraling. Geen ziekenhuis uitstraling en toch alle benodigde functies bij de hand voor optimaal patiënt comfort. Het uitermate stevige aluminium profiel weerstaat goed eventuele botsingen met het patiëntenbed. Ook is het mogelijk een draaibare arm op dit systeem te bevestigen om uw multimedia apparatuur op te monteren. Een andere toepassing kan zijn: Het profiel te plaatsen tussen twee bedden in. U heeft zo alle vrijheid om optimaal gebruik te maken van uw ruimte. -Algemene verlichting door middel van 2x24W PL lamp achter een gladde robuuste polycarbonaat kap met een dikte van 12mm -Leesverlichting via een flexibele, met kunststof overtrokken arm met 1x11W PL lamp -Verzoringsverlichting door middel van een extra 1x24W PL lamp geïntegreerd achter de kap van de algemene verlichting -Nacht/oriëntatieverlichting geïntegreerd in het onderste deel van het paneel voor effectiviteit en eenvoudige toegang bij herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Algemene verlichting 2 x 24 w PL Verzorgingsverlichting* 2 x 24 w + 1x 24 w PL + Leesverlichting 11 w * Verzorgingsverlichting halogeen Het profiel kan uitgerust worden met allerlei mogelijke hulpstukken zoals: Schapjes, lades, boekenplankjes, medische verdraaibare rails, infuuspalen. Gemakkelijke toegang tot het verzorgingsgebied van de patiënt door plaatsing van de nachtkastfunctie op dit profiel. (belastingscapaciteit 20kg) Nacht/oriëntatieverlichting Leesverlichting Alg. verlichting Verzorgingslicht Algemeen licht L: Leesverl. : 350 Lux

8 Deze concepten zijn het antwoord op de nieuwe vraag vanuit het ziekenhuis naar een meer patiëntvriendelijke en humane omgeving. Onze nieuwe lijn aluminium profielen gecombineerd met onze verlichtingsystemen geven nieuwe oplossingen. Hierbij word gekeken naar kleur, uitstraling en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Het minimalistische design heeft ook een gunstig effect op de hygiëne en onderhoudskosten. Gedetailleerde informatie vind u in onze Accomodatie catalogus.

9 TECHNISCHE UNIT TYPE De modulaire BK technische unit is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium profiel met afzonderlijke deksels. Mogelijkheid om boven en onder afgerond profiel te gebruiken en een extra middenprofiel zodat er 4 gescheiden compartimenten ontstaan (BKX systeem) De speciale rubber strip zorgt voor een betere aansluiting op de wand en betere hygiëne. TECHNISCHE UNIT TYPE BT De BT modulaire technische unit is vervaardigd van aluminium profiel (185 x 85mm), witte epoxy poedercoat of grijs, met 3 compartimenten en 2 deksels. Dit profiel maakt het mogelijk om verscheidene laag-, extra laag voltage en medische gassystemen te integreren. Het is een totaal modulair systeem TECHNISCHE UNIT TYPE BC Het BC technische profiel is vervaardigd van aluminium. (140 x 85mm) Witte epoxy poedercoat of grijs. Het is een profiel met veel ruimte en 1 deksel voor de integratie van verscheidene apparatuur. Het kan gebruikt worden voor elektrische of medische gas systemen. U kunt het ook toevoegen aan het BT systeem om een drie compartimenten systeem te verkrijgen TECHNISCHE UNIT TYPE BKXR Geinspireerd op het BK X pricipe is het mogelijk om het afgeronde profiel te vervangen door een geintegreerde medische rail (25x10) (BKXR) die op het bovenste of onderste deel kan worden bevestigd. Een extra individuele aluminium rail (BR250) kan separaat tegen de wand worden bevestigd om te gebruiken bij verschuifbare elementen zoals schappendragers en dergelijke. (zie ook de afbeeldingen) TECHNISCHE UNIT TYPE BM De BM unit is gemaakt van aluminium profiel (102 x 60mm) met een witte epoxy poedercoat (geanodiseerd op aanvraag). Speciaal op maat vervaardigd voor unieke integratie mogelijkheden van medische gassen. De unit kan vervaardigd worden in stukken van 2, 3 of 4 meter zonder de noodzaak deze te bewerken.

10 GEÏNTEGREERDE MUUR UNIT BKI-BGI Maximale ruimte optimalisatie door middel van verticale positionering van de uitrusting naast het bed. Makkelijke toegang tot de ruimte naast de patiënt Speciaal afgerond design en dik en stevig profiel zijn de antwoorden in technische ruimten zoals OK, verkoever, SEH, IC, MC. Met de gemakkelijke toegang tot de aansluitingen zijn er vele ergonomische voordelen Integratie van technische units is het antwoord op maximale hygiëne. Gemakkelijke toegang tot elektrische en medische gassen apparatuur. Geen noodzaak om een speciaal frame te monteren. Het systeem is aangepast om te worden geïntegreerd in de gipswand (dikte gipswand: tussen 13 en 26mm) Makkelijke bevestiging door middel van het schroef/clip fixatie systeem. STIJGGOTEN Wij kunnen u een grote verscheidenheid aan stijggoten leveren. Afhankelijk van de afmetingen en toepassing (in of op de muur), positie (zijkant of midden), compleet toegespitst op ons productenpakket ACCESSOIRES Uniformiteit van accessoires over het gehele producten pakket. Mogelijkheid voor behandelend personeel om hun eigen werkstation te creëren (indelen naar eigen inzicht). Grote capaciteit om medische voorzieningen te monteren (flow/vacuüm regelaars, disposable apparatuur, infuuspompen, monitoren, lampen, extra infuuspalen..) Twee RVS buizen (R=650mm) geven eenvoudige en overzichtelijke toegang tot alle apparatuur en maken eenvoudige positionering van de medische accessoires mogelijk. BG (achter+ 1 zijde) BG (achter + 2 zijden) BGI BM (2x) BM BU RAIL BR300 - BR250 De BR 300 is vervaardigd van geëxtrudeerd geanodiseerd aluminium (30 x 10 mm) volgens norm EN Snel en makkelijke muur montage door integratie van bevestigingsmateriaal achter de rubber strip aan de voorzijde Ontworpen voor betere hygiëne en comfort De BR 250 rail is vervaardigd van geëxtrudeerd geanodiseerd aluminium (25 x 10mm) volgens norm EN Met de aan de onderzijde gemonteerde deksel is deze rail eenvoudig aan de muur te bevestigen. De rail is speciaal ontworpen om apparatuur te geleiden of zware apparatuur te dragen Uitgevoerd met speciale rubber strip aan de achterzijde voor een betere aansluiting op de muur en betere hygiëne

Advies Opslag Software Services Training. Concept. Een algemene inleiding

Advies Opslag Software Services Training. Concept. Een algemene inleiding Advies Opslag Software Services Training Concept Een algemene inleiding Scan Modul System Het gaat om meer dan alleen bakken en manden! Bijna 100 jaar ervaring in de logistiek van de gezondheidszorg heeft

Nadere informatie

Productcatalogus werkplaatsinrichting

Productcatalogus werkplaatsinrichting Productcatalogus werkplaatsinrichting WWW.SOVELLA.NL WWW.SOVELLA.NL Uw Sovella/Treston werkplek, op maat verzorgd. Sovella Nederland is meer dan 50 jaar importeur en adviseur in werkplaatsinrichting. In

Nadere informatie

1. Behuizingen - Server, Patch en Co-locatie racks (VARICON) 3. 2. Behuizingen - LANRack (VARICON) 83. 3. Behuizingen - Wandbehuizingen (VARICON) 95

1. Behuizingen - Server, Patch en Co-locatie racks (VARICON) 3. 2. Behuizingen - LANRack (VARICON) 83. 3. Behuizingen - Wandbehuizingen (VARICON) 95 Inhoud 1. Behuizingen - Server, Patch en Co-locatie racks (VARICON) 3 2. Behuizingen - LANRack (VARICON) 83 3. Behuizingen - Wandbehuizingen (VARICON) 95 4. Koeling (VARICONDITION) 111 5. Monitoring (VARICONTROL)

Nadere informatie

GET MORE OUT OF YOUR HOLIDAY CATALOGUS 2009

GET MORE OUT OF YOUR HOLIDAY CATALOGUS 2009 GET MORE OUT OF YOUR HOLIDAY CATALOGUS 2009 NL 1 Welkom in de wereld van Thule Welkom in de wereld van Thule, de wereld van de actieve levensgenieter. U houdt van vakantie en van het avontuur, u bent gesteld

Nadere informatie

LexCom. Het complete netwerk voor professioneel gebruik. Catalogus

LexCom. Het complete netwerk voor professioneel gebruik. Catalogus LexCom Het complete netwerk voor professioneel gebruik Catalogus 2006 Inhoudsopgave Schneider Electric..................................................................................... 4 LexCom netwerken....................................................................................

Nadere informatie

Pro-Ductor Geïsoleerde vlakke stroomrail voor 4, 7 of 10 geleiders

Pro-Ductor Geïsoleerde vlakke stroomrail voor 4, 7 of 10 geleiders Darwinstraat 10 NL 6718 XR Ede Nederland Flexibel in energie! Tel.nr. +31 (0)342 403900 Faxnr. +31 (0)342 403912 email info@akapp.com URL www.akapp.com Pro-Ductor Geïsoleerde vlakke stroomrail voor 4,

Nadere informatie

ALMAMOBILE ALMAMETAL. Ideaal voor : ARCHIEFINRICHTING. - Stationair archief. - Verrijdbaar archief

ALMAMOBILE ALMAMETAL. Ideaal voor : ARCHIEFINRICHTING. - Stationair archief. - Verrijdbaar archief ALMAMOBILE ALMAMETAL Ideaal voor : - Stationair archief - Verrijdbaar archief ARCHIEFINRICHTING Met de B6000 Compact-serie gaat Almasy een stap verder en introduceert een erogonomisch systeem, in de breedste

Nadere informatie

Static system checker

Static system checker MEETINSTRUMENTEN Het voorkomen van problemen met statische elektriciteit verbetert de kwaliteit van het product en de effectiviteit van het productieproces. Veldsterktemeters kunnen aan statische elektriciteit

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie _AhrenD 500 1 I People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie het Ahrend 500 meubelprogramma is cradle to cradle Silver gecertificeerd.

Nadere informatie

Hang de bovenkasten op

Hang de bovenkasten op 1 Hang de bovenkasten op Het is in de meeste keukens het makkelijkst om te beginnen met de installatie van de bovenkasten. Dan staan er geen onderkasten in de weg en heb je meer vloerruimte om bijvoorbeeld

Nadere informatie

manual kabelbreuk beveiliging industriële overhead deuren tot 400kg INSTALLATIE / ONDERHOUDS / GEBRUIK All rights reserved.

manual kabelbreuk beveiliging industriële overhead deuren tot 400kg INSTALLATIE / ONDERHOUDS / GEBRUIK All rights reserved. 444 kabelbreuk beveiliging industriële overhead deuren tot 400kg INSTALLATIE / ONDERHOUDS / GEBRUIK All rights reserved. Flexi-Force, 2006 manual FF-MANUAL 444 / GB NL LET OP! ALGEMENE WAARSCHUWINGEN!

Nadere informatie

Leg uw hand op innovatie

Leg uw hand op innovatie Leg uw hand op innovatie LexCom datanetwerken Productcatalogus 2009-2010 De droom van iedere installateur LexCom 19" patchpanelen van Schneider Electric P110428 2 P111423 Maak professionele IT- en netwerkinstallaties

Nadere informatie

Seta. Clinic Care Assist. Wie op de TOEKOMST voorbereid wil zijn, moet FLEXIBEL blijven.

Seta. Clinic Care Assist. Wie op de TOEKOMST voorbereid wil zijn, moet FLEXIBEL blijven. Seta Clinic Care Assist Wie op de TOEKOMST voorbereid wil zijn, moet FLEXIBEL blijven. INHOUD 04 Seta Het blokkendoosprincipe. 06 Seta reva Genezen in een nieuw design. 08 Seta brevo Veiligheid als concept.

Nadere informatie

Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij.

Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij. Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij. Völker Care Concept Meer tijd voor menswaardige verpleging

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

AFVALSCHEIDEN. Concepten voor meerdere fracties. Hygiëne pedaalemmers. Ontworpen voor de praktijk ENGELS. recycling voor onze toekomst

AFVALSCHEIDEN. Concepten voor meerdere fracties. Hygiëne pedaalemmers. Ontworpen voor de praktijk ENGELS. recycling voor onze toekomst Binnen Concepten voor meerdere fracties Hygiëne pedaalemmers Ontworpen voor de praktijk ENGELS recycling voor onze toekomst RAKO INZAMELBAKKEN RECYCLESETS Ons RAKO systeem inzamelbakken is gemaakt van

Nadere informatie

STAS product catalogus

STAS product catalogus STAS product catalogus STAS... een naam die blijft hangen! STAS picture hanging systems, opgericht door de broers Rien en André Stas, heeft sinds 1995 inhoudsopgave STAS wandsystemen 5 STAS wandsystemen

Nadere informatie

Mobiliteit: transfers en tilliften

Mobiliteit: transfers en tilliften Draaischijven Draaischijven Draaikussen Rotary Economy Zacht draaikussen, gebaseerd op 2 lagen met daartussen de stof van een glijdlaken. Geschikt voor gebruik in een stoel of zetel, bed of auto. Onderaan

Nadere informatie

Zenitaal daglicht en levenscomfort: de VELUX oplossingen voor. platte daken. Catalogus 2013. Het eerste platdakvenster

Zenitaal daglicht en levenscomfort: de VELUX oplossingen voor. platte daken. Catalogus 2013. Het eerste platdakvenster Zenitaal daglicht en levenscomfort: de VELUX oplossingen voor platte daken Catalogus 2013 Het eerste platdakvenster Kies voor zenitaal daglicht Licht vergroot uw welzijn Leven in licht is positief leven.

Nadere informatie

Brighter Lighting. Catalogus

Brighter Lighting. Catalogus Brighter Lighting Catalogus Aura Light levert intelligente verlichting: duurzaam, met een lange levensduur, kostenbesparend en van hoge kwaliteit. Wij noemen het Brighter Lighting. Onze lichtoplossingen

Nadere informatie

GEBRUIKS- EN MONTAGE- INSTRUCTIES SUPER SAM EN SAM CLUB R20090812

GEBRUIKS- EN MONTAGE- INSTRUCTIES SUPER SAM EN SAM CLUB R20090812 GEBRUIKS- EN MONTAGE- INSTRUCTIES SUPER SAM EN SAM CLUB R20090812 2 Super SAM SAM Club 3 INHOUD Introductie 3 Veiligheid 6 Verpakking, gewicht en formaten 9 Installatie 11 Gebruiksinstructies 18 Onderhoud

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Inhoud 1 Definities... 2 2 Voordat u begint... 3 2.1 Instructies en bepalingen... 3 2.1.1 Installatie door bevoegde vakmensen.... 3 2.1.2 Veel voorkomend gereedschap... 3 2.1.3

Nadere informatie

Schindler 2600 De beste manier om te handelen met intelligentie is door ervaring. Onze vrachtliften zijn daarvan het bewijs.

Schindler 2600 De beste manier om te handelen met intelligentie is door ervaring. Onze vrachtliften zijn daarvan het bewijs. De beste manier om te handelen met intelligentie is door ervaring. Onze vrachtliften zijn daarvan het bewijs. Schindler Vracht- en Speciale liften Met de beschikt u over flexibiliteit. De lift past zich

Nadere informatie

WANDGOOT- SYSTEMEN EN ENERGIEZUILEN

WANDGOOT- SYSTEMEN EN ENERGIEZUILEN WANDGOOT- SYSTEMEN EN ENERGIEZUILEN DLP snap-on wandgoten Legrand, uitvinder van het 45 mm modulair schakelmateriaal concept, introduceert de nieuwe standaard in kunststof wandgoot. Met DLP snap-on wandgoten

Nadere informatie

PGS 15 keuzeschema TYPE 90

PGS 15 keuzeschema TYPE 90 www.dupa.nl PGS 15 keuzeschema TYPE 90 In- en uitpandige opslag van gevaarlijke stoffen. Niet voor spuitbussen, gas essen en organische peroxiden INPANDIGE OPSLAG UITPANDIGE OPSLAG TE HANTEREN ONDERGRENZEN

Nadere informatie

Met het allstor systeem

Met het allstor systeem Met het allstor systeem Altijd de gewenste temperatuur Modulair buffersysteem allstor Het comfort van altijd de gewenste De allstor is een eenvoudig te installeren modulair buffersysteem geschikt voor

Nadere informatie

Inhoud. KNX Smart Control 32. A range Champagne en mokka 2. Smart Control IP 34. LS 990 Messing 4. KNX Smart Panel 36.

Inhoud. KNX Smart Control 32. A range Champagne en mokka 2. Smart Control IP 34. LS 990 Messing 4. KNX Smart Panel 36. Noviteiten 2013 Inhoud A range Champagne en mokka 2 LS 990 Messing 4 Graphic Tool 6 LEDOTRON 10 Tastdimmer voor HV-ledlampen 12 Led leeslamp 14 KNX Smart Control 32 Smart Control IP 34 KNX Smart Panel

Nadere informatie

Productcatalogus Residential Particuliere woningen

Productcatalogus Residential Particuliere woningen Productcatalogus Residential Particuliere woningen Productcatalogus Residential 1 2 Productcatalogus Residential Voorwoord Sectionale poorten voor elk type woning U droomt van een kwalitatieve garagepoort

Nadere informatie