your partner in marketing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "your partner in e-mailmarketing"

Transcriptie

1 your partner in marketing

2 met naadloze inhoudsopgave. aansluiting op mobile, social media en customer intelligence. Welkom. (5) Wat is E-ngine? (6) E-ngine features. (8) Wie is EFUTURE? (10) Overtuig u zelf. (12) alle HIGHLIGHTS op een rij. (13) Testimonials. (14) KOSTEN E-NGINE. (15)

3 verhoog je retentie en conversie. Welkom. Lange tijd werd er bij marketing alleen gesproken over retentie en conversie. Tegenwoordig is slimmer geworden en moet ook gedacht worden aan segmenteren, engagement en natuurlijk ook social media. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat er steeds meer specialisme bij komt kijken, maar dat het ook tot meer mogelijkheden leidt. Gezien de ontwikkelingen op marketing verwacht ik de komende jaren een enorme groei van slimme marketeers die het medium en ons platform maximaal inzetten. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group DIRK JAN KOEKKOEK CEO E-ngine Meer informatie over Dirk Jan Koekkoek Dirk Jan Koekkoek (1979) is mede oprichter en aandeelhouder van efuture Group. Binnen de directie is hij met name verantwoordelijk voor business en online marketing intelligence, search engine marketing (SEM), social media, design en alle ICT zaken. Vanuit een achtergrond als CTO heeft Dirk Jan zich in de breedte ontwikkeld. Hij is sinds 2000 actief in de online branche. Aanvankelijk bij OMG Netdirect, waar hij zich al snel ontwikkelde tot ondernemer in de online branche. Als medeoprichter van Emesa, het bedrijf achter Vakantieveilingen.nl en Inpakkenenwegwezen.nl, is Dirk Jan sinds dag één CTO geweest. Juist het maken van de vertaalslag van commercieel naar IT maakt Dirk Jan uniek in zijn vakgebied (0)

4 Wat is e-ngine? Maak eenvoudig een opmaak, plan de mailing en verzend een unieke boodschap naar elke klant. Geschiedenis E-ngine Sinds 2001 is E-ngine ontwikkeld voor de efuture Group waar jarenlang ervaring en kennis is opgedaan. Zes jaar later is besloten om E-ngine ook aan te bieden bij klanten. Bedrijven die gebruik maken van E-ngine zijn o.a.: VakantieVeilingen, Happybee, Actie van de Dag, Groupdeal, Wuzzon, Social Deal, Roompot Vakanties en nog vele anderen. marketing pakket Op een snelle, eenvoudige én betaalbare manier je doelgroep bereiken. E-ngine beschikt over de laatste features zoals Social Media integratie, mobiele statistieken en volledige segmentatie mogelijkheden. Target je leads en klanten met informatie, acties en aanbiedingen met behulp van de customer intelligence functionaliteiten. Maak eenvoudig een opmaak, plan de mailing en verzend een unieke boodschap naar elke klant! Compleet en laagdrempelig E-ngine is een complete marketing oplossing die zich richt op gemakkelijk nieuwsbrieven versturen, databasebeheer en rapporteren van uitgebreide statistieken om te optimaliseren. Met behulp van de gratis Marketingmodule worden marketing en management statistieken inzichtelijk en kunnen de kosten en opbrengsten eenvoudig terug berekend worden. Deliverability en sender reputatie Deliverability en sender reputatie hebben bij ons een hoge prioriteit. In samenwerking met ReturnPath (wereldleider op gebied van deliverability) is E-ngine geoptimaliseerd om eerlijke en overzichtelijke statistieken te geven over de resultaten van de mailings. Afhankelijk van de hoeveelheid volume reserveren wij een dedicated IP en monitoren wij dagelijks de inbox scores (0)

5 E-ngine features. Razendsnelle Quick Editor Ons streven is om en makkelijker en ook leuker te maken. Geen oude WYSIWYG editor met veel problemen, maar een vernieuwde Quick Editor die van alle huidige internet technieken gebruik maakt. Hierdoor is het opstellen van een mailing voor iedereen mogelijk en bespaart het veel tijd. Unieke segmantatie E-ngine beschikt over unieke mogelijkheden om iedere abonnee een gepersonaliseerde mailing te sturen. Segmenteer je database in een paar klikken en kies in je mailing welke content voor welke doelgroep interessant is. Verhoog je conversie en retentie met een relevante boodschap. Maximale optimalisatie Naast segmentatie is er ook veel winst te behalen door het marketing kanaal te optimaliseren. E-ngine beschikt over een uitgebreide split-run module om iedere mailing volledig door te testen. Met de split-run module is het mogelijk om zowel reguliere als trigger mails eenvoudig te testen en te vergelijken. Test je onderwerp, afzendernaam, verzendtijd en templates en verhoog je conversie! Social media Social media is naast een extra kanaal voor marketeers om je doelgroep te bereiken. In E-ngine zijn Facebook, Twitter, Google + en Hyves geïntegreerd. Koppel je profielen en deel automatisch je content met je favoriete Social Media platform. Uitgebreide (mobiele) statistieken Iedere open, klik en abonnee, alles wordt in E-ngine gemeten en overzichtelijk getoond. Optimaliseer je statistieken in samenwerking met de kennis van efuture en breng je marketing kanaal naar een hoger niveau. E-ngine is innovatief en beschikt over een volledig eigen mobiele statistieken weergave. Bekijk hoe jouw klanten reageren op mobiel en zelfs wat hun favoriete apparaten (iphone, ipad, Android, etc) zijn! Responsive design Analyseer hoeveel mobiele gebruikers er in jouw database zitten en optimaliseer jouw template met behulp van responsive design. Verhoog je conversie door op elk mobiel apparaat een geoptimaliseeerde mailing te tonen (0)

6 WIE is efuture? Jaarlijks versturen wij 1,7 miljard mails verspreidt over 20 verschillende landen. efuture is opgericht in 2001 als incubator met Proactieve en persoonlijke begeleiding marketing heeft vele richtingen en mogelijkheden. Australië België Canada Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Griekenland Ierland Italië Kroatië Nederland Noord Amerika Noorwegen Oostenrijk Polen Spanje Sweden Tsjechië UK veelbelovende startende online ondernemingen. In samenwerking met de klant bepalen we de beste Bedrijven als Emesa (VakantieVeilingen, Actie van de Dag strategie en wat daar voor nodig is. E-ngine helpt pro- en Inpakken en Wegwezen) zijn groot geworden door actief met het optimaliseren van het marketing de kracht van in combinatie met E-ngine. Met de kanaal om maximale conversie te behalen. kennis en ontwikkeling is sinds 2007 besloten om E-ngine ook aan te bieden aan klanten. Ontwikkelingen Momenteel verstuurd E-ngine 150 miljoen s per maand verspreidt over 20 verschillende landen. Vanaf het begin heeft efuture een reputatie opgebouwd als betrouwbare ESP ( service provider) met veel kennis van marketing. Sinds 2007 is E-ngine snel gegroeid en zijn er inmiddels tientallen klanten over 20 verschillende landen die gebruik maken van E-ngine. Om onze klanten tevreden te houden luisteren wij naar onze klanten en zorgen wij dat E-ngine voor al onze klanten aansluit bij de wensen (0)

7 Overtuig u zelf. alle HIGHLIGHTS Maak kennis met onze pro-actieve service, onze focus op conversie en ontvang gratis tips en tricks tijdens een presentatie bij u op locatie. Meld u aan via en krijg toegang tot een demo account voor een eerste kennismaking. op een rij. Complete marketing software E-ngine is een compleet marketing platform met naadloze aansluiting op mobile, Social Media en customer intelligence. Start een campagne, beheer je kanaal en maak gebruik van de uitgebreide statistieken om te analyseren. Personaliseer je door een unieke (relevante) boodschap op het juiste moment naar elke abonnee te versturen. Verhoog je conversie en retentie! Gespecialiseerd in hoge volumes E-ngine is gespecialiseerd in het versturen van hoge volumes. Bouw klantprofielen op, kies je doelgroep en stuur zelfs voor miljoenen abonnees een unieke nieuwsbrief. Met E-ngine verstuur je campagnes met een snelheid van miljoenen s per uur! Realtime statistieken Analyseer de uitgebreide statistieken en optimaliseer je marketing kanaal. Krijg inzicht in je doelgroep, onderzoek hoe je wervingscampagnes lopen en waar je beste leden vandaan komen. In samenwerking met de ervaring en persoonlijke begeleiding van efuture breng je het marketing kanaal naar een hoger niveau. hoge deliverability-partner returnpath Onze aanpak zorgt voor een hoge deliverability. Een hoge deliverability is deels onze verantwoordelijkheid maar deels ook van de klant. efuture begeleidt hierin en zorgt in samenwerking met ReturnPath (wereldleider op gebied van deliverability) voor een goede inbox score! (0)

8 Testimonials. KOSTEN E-NGINE. Emesa Over ReturnPath certificering Met het Return Path Certificaat voldoet Emesa aan de best practices op het gebied van deliverability. Hiermee laat het bedrijf zien dat zij de relatie met hun klanten uiterst serieus neemt. efuture heeft niet alleen hun klant Emesa geholpen met het verhogen en stabiliseren van hun Inbox Placement Rate (IPR), onze evaluatie heeft ook aangetoond dat efuture een goed geconfigureerd server heeft. Geïnteresseerd in E-ngine? Hieronder staat een overzicht van de kosten. Voor E-ngine vragen wij eenmalige opstartkosten. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten verdeeld in een licentievergoeding en mail staffel op basis van CPM. Afhankelijk van het mailvolume, kan berekend worden wat de totale maandelijkse kosten zijn. Mochten hier vragen over zijn, nemen wij graag contact op e.a. toe te lichten. Mario Marlisa, Channel Relations - (EMEA) van Return Path Happybee Over E-ngine Vanaf dag 1 zijn wij aangesloten bij efuture en is er een prettige samenwerking geweest bij het optimaliseren van onze flow. Gezien de complexiteit en hoeveelheid verschillende trigger mails was de expertise van efuture een enorme win! Chantal Malaihollo, DGA - Happybee Eenmalige kosten Instellen E-ngine 195,00 Instellen marketing module GRATIS Training op kantoor efuture GRATIS (max. 4 personen, ca. 3-4 uur) kosten template (optioneel) Nieuwe template ontwerpen 595,00 Ontwerp in HTML omzetten 295,00 Responsive proof: Nieuwe template ontwerpen 795,00 Ontwerp in HTML omzetten 495,00 Groupdeal Over E-ngine E-ngine stelt ons in staat om onze dagelijkse nieuwsbrief op een geautomatiseerde manier te versturen, waarbij onze abonnees op basis van hun interessegebieden bediend worden. E-ngine begrijpt goed op welke wijze wij ons onderscheiden van concurrenten en helpt hier ook in mee door hun begeleiding. Sander Schoneville, Director - Groupdeal Maandelijkse kosten Licentie E-ngine 195,00 Licentie marketing module GRATIS Gebruik enquete module GRATIS staffel mailverkeer > ,40 > ,50 > ,60 > 0 0,70 * 1000 verstuurde s, staffel per maand. Tarief vanaf bereiken staffel voor totaal volume over de betreffende maand (0)

9 E-ngine B.V. Laapersveld VB Hilversum Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Web:

your partner in e-mailmarketing

your partner in e-mailmarketing your partner in e-mailmarketing E-MAIL MET NAADLOZE AANSLUITING OP MOBILE, SOCIAL MEDIA EN CUSTOMER INTELLIGENCE. INHOUDSOPGAVE. WELKOM. (5) WAT IS E-NGINE? (6) E-NGINE FEATURES. (8) WIE IS EFUTURE? (10)

Nadere informatie

YOUR PARTNER IN E-MAILMARKETING

YOUR PARTNER IN E-MAILMARKETING YOUR PARTNER IN E-MAILMARKETING E-MAIL MET NAADLOZE AANSLUITING OP MOBILE, SOCIAL MEDIA EN CUSTOMER INTELLIGENCE. INHOUDSOPGAVE. WELKOM. (5) WAT IS E-NGINE? (6) E-NGINE FEATURES. (8) WIE IS EFUTURE? (10)

Nadere informatie

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group

WELKOM. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group Dirk Jan Koekkoek (1979) is mede oprichter en aandeelhouder van efuture Group. Binnen de directie is hij met name verantwoordelijk voor business en online marketing intelligence, search engine marketing

Nadere informatie

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult

De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult De WEBSHOP GIDS De gids voor meer succes met jouw huidige of toekomstige webshop WebshopConsult Inhoudsopgave Inleiding 3 Wat bevat deze gids? 4 De huidige e-commerce markt 5 De 8 belangrijkste trends

Nadere informatie

De kracht van e-mail marketing.

De kracht van e-mail marketing. De kracht van e-mail marketing. Met MailPlus maakt u professionele e-mail nieuwsbrieven en geavanceerde e-mail marketingcampagnes. Allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke werkomgeving. Stel uw bericht

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

E-mail Benchmark. created by

E-mail Benchmark. created by E-mail Benchmark 2014 Voorwoord Voorwoord E-mailmarketing ontwikkelt zich (nog steeds) razendsnel. Werd twee jaar geleden nog geroepen dat social media e-mail ging vervangen, anno 2014 is wederom gebleken

Nadere informatie

E-mail Benchmark 2010

E-mail Benchmark 2010 E-mail Benchmark 2010 1e en 2e kwartaal NL versie Inleiding Met de snelle opkomst van nieuwe kanalen zoals Facebook, Twitter en zelfs Foursquare zouden we bijna vergeten dat de oudgediende e-mail (nu zo

Nadere informatie

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol.

LOCATIES A-side media is gevestigd in Mijdrecht. Ideaal gelegen in de randstad, tussen Amsterdam, Utrecht en Schiphol. OVER A-SIDE MEDIA OPRICHTING A-side media is opgericht in 2001 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een fullservice internetbureau. Wij profileren ons als allround mediabedrijf en staan bekend om

Nadere informatie

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders

Whitepaper. Autorespond 4.0. Online marketingtools voor dienstverleners. Nieuwsbrief en autoresponders Whitepaper Autorespond 4.0 Deze whitepaper geeft een overzicht van de mogelijkheden en de werking van Autorespond: het e-marketing tool voor dienstverleners. In de whitepaper worden daarnaast veelgestelde

Nadere informatie

E-mail Marketing. Opzetten van succesvolle e-mailcampagnes. Alex van Ginneken

E-mail Marketing. Opzetten van succesvolle e-mailcampagnes. Alex van Ginneken E-mail Marketing Opzetten van succesvolle e-mailcampagnes Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie

Hoe kan de all-in-one marketing software van HubSpot jou helpen?

Hoe kan de all-in-one marketing software van HubSpot jou helpen? 1 Inleiding Hoe kan de all-in-one marketing software van HubSpot jou helpen? Door het gebruik van HubSpot zijn al jouw marketingwerkzaamheden niet langer verspreid, maar komen ze samen op één platform.

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet.

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIALE MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNET MARKETING MICROSOFT OFFICE 365 WWW.DVBMEDIA.NL

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Starten. e-mailmarketing. Een vliegende start voor praktische professionals. met

Starten. e-mailmarketing. Een vliegende start voor praktische professionals. met Starten met e-mailmarketing Een vliegende start voor praktische professionals In de 21e eeuw verandert de wereld voor de marketeer in een razend tempo. Met name op het gebied van internet is het uitermate

Nadere informatie

Discompany Webchamp Winst.nl Sitedeals.nl

Discompany Webchamp Winst.nl Sitedeals.nl Rolodex Discompany Natuurlijk kun je tegenwoordig prima werken met online video, maar fysieke media zoals CD s en DVD s zijn zeker niet ouderwets! Voor sommige producten / doelgroepen is het gewoon mooi

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

Introductie. Aan het eind van dit white paper vindt u de 21 Tips overzichtelijk op een rij. Pagina 2 van 18

Introductie. Aan het eind van dit white paper vindt u de 21 Tips overzichtelijk op een rij. Pagina 2 van 18 Introductie In de wereld van e-mail marketing is de laatste tijd veel aandacht voor de aflevering van e- mails. De reden hiervoor is de explosieve groei van spam. Internet Service Providers (ISP s) doen

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Mobiele internet strategie

Mobiele internet strategie Mobiele internet strategie Waar staan we? Reduitlaan 33 Unit 2.09 4814 DC Breda +31 (0)76 888 00 88 info@e-sites.nl www.e-sites.nl BTW 1387489189 KvK 1891618948 Bank 1894894561 Inhoud Inleiding... 3 Wees

Nadere informatie

DVB MEDIA helpt u aan online succes!

DVB MEDIA helpt u aan online succes! DVB MEDIA helpt u aan online succes! WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIAL MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNETMARKETING MOBIELE APPS WWW.DVBMEDIA.NL Voor een complete internetstrategie 030-75 55 310 DVB MEDIA

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

E-mail marketing verleden tijd?

E-mail marketing verleden tijd? E-mail marketing verleden tijd? Seminar onderzoek van Joost van der Goot STUDENT: 1582927 DOCENT: Rob van den Idsert DATUM: 04-01-2015 1 of 21 Inhoudsopgave - Inleiding blz 3 - Aanleiding blz 3 - Doelstelling

Nadere informatie

ONTDEK ONZE OMVANGRIJKE FEATURES

ONTDEK ONZE OMVANGRIJKE FEATURES ONTDEK ONZE OMVANGRIJKE FEATURES Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read. - Leo Burnett - Gecentraliseerd contactbeheer Segmentatie Personalisatie Interessegroepen

Nadere informatie

in negen stappen naar online engagement marketing gets personal

in negen stappen naar online engagement marketing gets personal in negen stappen naar online engagement marketing gets personal 90% van de leads wordt nooit geclosed - wat doe jij hieraan? Wat gaat er de laatste jaren toch mis met marketing? Vrijwel iedere organisatie

Nadere informatie

Genereer betrokkenheid met een gepersonaliseerde website

Genereer betrokkenheid met een gepersonaliseerde website DE NON-PROFIT MANAGEMENT GIDS DEEL 2 Genereer betrokkenheid met een gepersonaliseerde website Door vier kritische succesfactoren toe te passen! Uw website speelt een cruciale rol in het betrekken van uw

Nadere informatie

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan?

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? Hoe u bereikt dat mobile een strategisch onderdeel van uw bedrijfsvoering wordt INHOUD Wat is een mobile strategy? 3 Aanpak van een mobile strategy

Nadere informatie

Bereken en verbeter jouw ROMI. Return On Marketing Investment. Paul Neuteboom

Bereken en verbeter jouw ROMI. Return On Marketing Investment. Paul Neuteboom Bereken en verbeter jouw ROMI Return On Marketing Investment Paul Neuteboom Inleiding Marketeers leven in een prachtige tijdperk. Het digitale marketingtijdperk welteverstaan. Nog nooit waren onze marketingactiviteiten

Nadere informatie

Haal meer uit ecommerce dankzij een superieure klantbeleving

Haal meer uit ecommerce dankzij een superieure klantbeleving Haal meer uit ecommerce dankzij een superieure klantbeleving Creëer een unieke Customer Experience met Predictive Analytics. Inhoud Inleiding... pag. 3 Ontwikkelingen en tips... pag. 4 Tips voor het bepalen

Nadere informatie