your partner in marketing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "your partner in e-mailmarketing"

Transcriptie

1 your partner in marketing

2 met naadloze inhoudsopgave. aansluiting op mobile, social media en customer intelligence. Welkom. (5) Wat is E-ngine? (6) E-ngine features. (8) Wie is EFUTURE? (10) Overtuig u zelf. (12) alle HIGHLIGHTS op een rij. (13) Testimonials. (14) KOSTEN E-NGINE. (15)

3 verhoog je retentie en conversie. Welkom. Lange tijd werd er bij marketing alleen gesproken over retentie en conversie. Tegenwoordig is slimmer geworden en moet ook gedacht worden aan segmenteren, engagement en natuurlijk ook social media. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat er steeds meer specialisme bij komt kijken, maar dat het ook tot meer mogelijkheden leidt. Gezien de ontwikkelingen op marketing verwacht ik de komende jaren een enorme groei van slimme marketeers die het medium en ons platform maximaal inzetten. DIRK JAN KOEKKOEK CEO efuture Group DIRK JAN KOEKKOEK CEO E-ngine Meer informatie over Dirk Jan Koekkoek Dirk Jan Koekkoek (1979) is mede oprichter en aandeelhouder van efuture Group. Binnen de directie is hij met name verantwoordelijk voor business en online marketing intelligence, search engine marketing (SEM), social media, design en alle ICT zaken. Vanuit een achtergrond als CTO heeft Dirk Jan zich in de breedte ontwikkeld. Hij is sinds 2000 actief in de online branche. Aanvankelijk bij OMG Netdirect, waar hij zich al snel ontwikkelde tot ondernemer in de online branche. Als medeoprichter van Emesa, het bedrijf achter Vakantieveilingen.nl en Inpakkenenwegwezen.nl, is Dirk Jan sinds dag één CTO geweest. Juist het maken van de vertaalslag van commercieel naar IT maakt Dirk Jan uniek in zijn vakgebied (0)

4 Wat is e-ngine? Maak eenvoudig een opmaak, plan de mailing en verzend een unieke boodschap naar elke klant. Geschiedenis E-ngine Sinds 2001 is E-ngine ontwikkeld voor de efuture Group waar jarenlang ervaring en kennis is opgedaan. Zes jaar later is besloten om E-ngine ook aan te bieden bij klanten. Bedrijven die gebruik maken van E-ngine zijn o.a.: VakantieVeilingen, Happybee, Actie van de Dag, Groupdeal, Wuzzon, Social Deal, Roompot Vakanties en nog vele anderen. marketing pakket Op een snelle, eenvoudige én betaalbare manier je doelgroep bereiken. E-ngine beschikt over de laatste features zoals Social Media integratie, mobiele statistieken en volledige segmentatie mogelijkheden. Target je leads en klanten met informatie, acties en aanbiedingen met behulp van de customer intelligence functionaliteiten. Maak eenvoudig een opmaak, plan de mailing en verzend een unieke boodschap naar elke klant! Compleet en laagdrempelig E-ngine is een complete marketing oplossing die zich richt op gemakkelijk nieuwsbrieven versturen, databasebeheer en rapporteren van uitgebreide statistieken om te optimaliseren. Met behulp van de gratis Marketingmodule worden marketing en management statistieken inzichtelijk en kunnen de kosten en opbrengsten eenvoudig terug berekend worden. Deliverability en sender reputatie Deliverability en sender reputatie hebben bij ons een hoge prioriteit. In samenwerking met ReturnPath (wereldleider op gebied van deliverability) is E-ngine geoptimaliseerd om eerlijke en overzichtelijke statistieken te geven over de resultaten van de mailings. Afhankelijk van de hoeveelheid volume reserveren wij een dedicated IP en monitoren wij dagelijks de inbox scores (0)

5 E-ngine features. Razendsnelle Quick Editor Ons streven is om en makkelijker en ook leuker te maken. Geen oude WYSIWYG editor met veel problemen, maar een vernieuwde Quick Editor die van alle huidige internet technieken gebruik maakt. Hierdoor is het opstellen van een mailing voor iedereen mogelijk en bespaart het veel tijd. Unieke segmantatie E-ngine beschikt over unieke mogelijkheden om iedere abonnee een gepersonaliseerde mailing te sturen. Segmenteer je database in een paar klikken en kies in je mailing welke content voor welke doelgroep interessant is. Verhoog je conversie en retentie met een relevante boodschap. Maximale optimalisatie Naast segmentatie is er ook veel winst te behalen door het marketing kanaal te optimaliseren. E-ngine beschikt over een uitgebreide split-run module om iedere mailing volledig door te testen. Met de split-run module is het mogelijk om zowel reguliere als trigger mails eenvoudig te testen en te vergelijken. Test je onderwerp, afzendernaam, verzendtijd en templates en verhoog je conversie! Social media Social media is naast een extra kanaal voor marketeers om je doelgroep te bereiken. In E-ngine zijn Facebook, Twitter, Google + en Hyves geïntegreerd. Koppel je profielen en deel automatisch je content met je favoriete Social Media platform. Uitgebreide (mobiele) statistieken Iedere open, klik en abonnee, alles wordt in E-ngine gemeten en overzichtelijk getoond. Optimaliseer je statistieken in samenwerking met de kennis van efuture en breng je marketing kanaal naar een hoger niveau. E-ngine is innovatief en beschikt over een volledig eigen mobiele statistieken weergave. Bekijk hoe jouw klanten reageren op mobiel en zelfs wat hun favoriete apparaten (iphone, ipad, Android, etc) zijn! Responsive design Analyseer hoeveel mobiele gebruikers er in jouw database zitten en optimaliseer jouw template met behulp van responsive design. Verhoog je conversie door op elk mobiel apparaat een geoptimaliseeerde mailing te tonen (0)

6 WIE is efuture? Jaarlijks versturen wij 1,7 miljard mails verspreidt over 20 verschillende landen. efuture is opgericht in 2001 als incubator met Proactieve en persoonlijke begeleiding marketing heeft vele richtingen en mogelijkheden. Australië België Canada Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Griekenland Ierland Italië Kroatië Nederland Noord Amerika Noorwegen Oostenrijk Polen Spanje Sweden Tsjechië UK veelbelovende startende online ondernemingen. In samenwerking met de klant bepalen we de beste Bedrijven als Emesa (VakantieVeilingen, Actie van de Dag strategie en wat daar voor nodig is. E-ngine helpt pro- en Inpakken en Wegwezen) zijn groot geworden door actief met het optimaliseren van het marketing de kracht van in combinatie met E-ngine. Met de kanaal om maximale conversie te behalen. kennis en ontwikkeling is sinds 2007 besloten om E-ngine ook aan te bieden aan klanten. Ontwikkelingen Momenteel verstuurd E-ngine 150 miljoen s per maand verspreidt over 20 verschillende landen. Vanaf het begin heeft efuture een reputatie opgebouwd als betrouwbare ESP ( service provider) met veel kennis van marketing. Sinds 2007 is E-ngine snel gegroeid en zijn er inmiddels tientallen klanten over 20 verschillende landen die gebruik maken van E-ngine. Om onze klanten tevreden te houden luisteren wij naar onze klanten en zorgen wij dat E-ngine voor al onze klanten aansluit bij de wensen (0)

7 Overtuig u zelf. alle HIGHLIGHTS Maak kennis met onze pro-actieve service, onze focus op conversie en ontvang gratis tips en tricks tijdens een presentatie bij u op locatie. Meld u aan via en krijg toegang tot een demo account voor een eerste kennismaking. op een rij. Complete marketing software E-ngine is een compleet marketing platform met naadloze aansluiting op mobile, Social Media en customer intelligence. Start een campagne, beheer je kanaal en maak gebruik van de uitgebreide statistieken om te analyseren. Personaliseer je door een unieke (relevante) boodschap op het juiste moment naar elke abonnee te versturen. Verhoog je conversie en retentie! Gespecialiseerd in hoge volumes E-ngine is gespecialiseerd in het versturen van hoge volumes. Bouw klantprofielen op, kies je doelgroep en stuur zelfs voor miljoenen abonnees een unieke nieuwsbrief. Met E-ngine verstuur je campagnes met een snelheid van miljoenen s per uur! Realtime statistieken Analyseer de uitgebreide statistieken en optimaliseer je marketing kanaal. Krijg inzicht in je doelgroep, onderzoek hoe je wervingscampagnes lopen en waar je beste leden vandaan komen. In samenwerking met de ervaring en persoonlijke begeleiding van efuture breng je het marketing kanaal naar een hoger niveau. hoge deliverability-partner returnpath Onze aanpak zorgt voor een hoge deliverability. Een hoge deliverability is deels onze verantwoordelijkheid maar deels ook van de klant. efuture begeleidt hierin en zorgt in samenwerking met ReturnPath (wereldleider op gebied van deliverability) voor een goede inbox score! (0)

8 Testimonials. KOSTEN E-NGINE. Emesa Over ReturnPath certificering Met het Return Path Certificaat voldoet Emesa aan de best practices op het gebied van deliverability. Hiermee laat het bedrijf zien dat zij de relatie met hun klanten uiterst serieus neemt. efuture heeft niet alleen hun klant Emesa geholpen met het verhogen en stabiliseren van hun Inbox Placement Rate (IPR), onze evaluatie heeft ook aangetoond dat efuture een goed geconfigureerd server heeft. Geïnteresseerd in E-ngine? Hieronder staat een overzicht van de kosten. Voor E-ngine vragen wij eenmalige opstartkosten. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten verdeeld in een licentievergoeding en mail staffel op basis van CPM. Afhankelijk van het mailvolume, kan berekend worden wat de totale maandelijkse kosten zijn. Mochten hier vragen over zijn, nemen wij graag contact op e.a. toe te lichten. Mario Marlisa, Channel Relations - (EMEA) van Return Path Happybee Over E-ngine Vanaf dag 1 zijn wij aangesloten bij efuture en is er een prettige samenwerking geweest bij het optimaliseren van onze flow. Gezien de complexiteit en hoeveelheid verschillende trigger mails was de expertise van efuture een enorme win! Chantal Malaihollo, DGA - Happybee Eenmalige kosten Instellen E-ngine 195,00 Instellen marketing module GRATIS Training op kantoor efuture GRATIS (max. 4 personen, ca. 3-4 uur) kosten template (optioneel) Nieuwe template ontwerpen 595,00 Ontwerp in HTML omzetten 295,00 Responsive proof: Nieuwe template ontwerpen 795,00 Ontwerp in HTML omzetten 495,00 Groupdeal Over E-ngine E-ngine stelt ons in staat om onze dagelijkse nieuwsbrief op een geautomatiseerde manier te versturen, waarbij onze abonnees op basis van hun interessegebieden bediend worden. E-ngine begrijpt goed op welke wijze wij ons onderscheiden van concurrenten en helpt hier ook in mee door hun begeleiding. Sander Schoneville, Director - Groupdeal Maandelijkse kosten Licentie E-ngine 195,00 Licentie marketing module GRATIS Gebruik enquete module GRATIS staffel mailverkeer > ,40 > ,50 > ,60 > 0 0,70 * 1000 verstuurde s, staffel per maand. Tarief vanaf bereiken staffel voor totaal volume over de betreffende maand (0)

9 E-ngine B.V. Laapersveld VB Hilversum Tel: +31 (0) Fax:+31 (0) Web:

YOUR PARTNER IN E-MAILMARKETING

YOUR PARTNER IN E-MAILMARKETING YOUR PARTNER IN E-MAILMARKETING E-MAIL MET NAADLOZE INHOUDSOPGAVE. AANSLUITING OP MOBILE, SOCIAL MEDIA EN CUSTOMER INTELLIGENCE. WELKOM. (5) WAT IS E-NGINE? (6) E-NGINE FEATURES. (8) WIE IS EFUTURE? (10)

Nadere informatie

your partner in e-mailmarketing

your partner in e-mailmarketing your partner in e-mailmarketing E-MAIL MET NAADLOZE AANSLUITING OP MOBILE, SOCIAL MEDIA EN CUSTOMER INTELLIGENCE. INHOUDSOPGAVE. WELKOM. (5) WAT IS E-NGINE? (6) E-NGINE FEATURES. (8) WIE IS EFUTURE? (10)

Nadere informatie

your partner in e-mailmarketing

your partner in e-mailmarketing your partner in e-mailmarketing E-mail met naadloze aansluiting op mobile, social media en customer intelligence. inhoudsopgave. Welkom. (5) Wat is E-ngine? (6) E-ngine features. (8) Wie is EFUTURE? (10)

Nadere informatie

Whitepaper: Segmentatie in marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: Segmentatie in  marketing. Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: Segmentatie in e-mailmarketing Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Segmentatie in e-mailmarketing Hoe verbeter in mijn e-mail campagnes? Vaak wordt er uitvoerig A-B getest,

Nadere informatie

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk

E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk E-mailmarketing Do s & Don ts MailPlus & Kittyhawk Even Wat is voorstellen e-mailmarketing Loek Balvers Partner Managers bij MailPlus 06-40240261 / SMS loek@mailplus.nl 079 3631217 facebook.com/mailplusnl

Nadere informatie

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn MailPlus Kennissessie ism Van IJzendoorn Agenda 1 2 3 4 5 6 7 WIE IS MAILPLUS / WAAR STAAN WE VOOR? Van IJzendoorn en MAILPLUS WAT IS E-MAIL MARKETING E-MAIL & MOBILE DO S & DON TS HOE ZET IK HET GOED

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

Sportshopsdirect. Optimalisatie door koppeling met Magento

Sportshopsdirect. Optimalisatie door koppeling met Magento Sportshopsdirect Optimalisatie door koppeling met Magento Real-time koppeling tussen Measuremail en Magento Tien shops ondersteund door één e-mailmarketing database Relevante campagnes op basis van orderhistorie

Nadere informatie

Stijging klantbehoud door e-mailmarketing

Stijging klantbehoud door e-mailmarketing Sanoma Stijging klantbehoud door e-mailmarketing Continue klantbinding Kostenverlaging door besparing op outbound telemarketing Transactionele e-mails zorgen voor 4% van de totale conversie Uitbreiding

Nadere informatie

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing Frankwatching Volledige automatisering e-mailmarketing Efficiënte promotie van nieuwe artikelen via e-mail CMS Koppeling bespaart een uur werk per nieuwsbrief Customized content door uitgebreide segmentatie

Nadere informatie

Whitepaper: Klaar om te winnen met Mobile?

Whitepaper: Klaar om te winnen met Mobile? Whitepaper: Klaar om te winnen met Mobile? Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Klaar om te winnen met Mobile? De invloed van mobile op de conversie wordt door veel bedrijven nog altijd

Nadere informatie

Whitepaper: Verbeter je deliverability. Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: Verbeter je deliverability. Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: Verbeter je deliverability Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 Whitepaper: Verbeter je deliverability Echte marketeers zien altijd ruimte voor verbetering. Daarom zijn

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Whitepaper: A/B testen. Start vandaag en haal meer uit marketing! Engine Stationsplein EX Hilversum +31 (0)

Whitepaper: A/B testen. Start vandaag en haal meer uit  marketing! Engine Stationsplein EX Hilversum +31 (0) Whitepaper: A/B testen Start vandaag en haal meer uit e-mailmarketing! Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Whitepaper: A/B testen A/B testen, split running, multivariate testen;

Nadere informatie

E-sessions Breda woensdag 9 november. 1 jaar Social Media @Roompot

E-sessions Breda woensdag 9 november. 1 jaar Social Media @Roompot E-sessions Breda woensdag 9 november 1 jaar Social Media @Roompot Wie ben ik? Jesper Stoel, 25 jaar Internet Marketeer bij Roompot Vakanties, verantwoordelijk voor alles rondom Social Media! Volg mij via

Nadere informatie

TravMedia Company. professionaliseert e-mailmarketing

TravMedia Company. professionaliseert e-mailmarketing TravMedia Company professionaliseert e-mailmarketing Efficiënte promotie van nieuwe artikelen via e-mail CMS Koppeling bespaart een uur werk per nieuwsbrief Customized content door uitgebreide segmentatie

Nadere informatie

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Hoe vergroot ik mijn database?...is een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen communicatie

Centrale regie en decentraal gebruik binnen  communicatie binnen e-mailcommunicatie Een guide voor het regisseren en faciliteren van e-mail als communicatiemiddel binnen organisaties met decentrale verantwoordelijkheden Powered by De inzet van e-mail als communicatiemiddel

Nadere informatie

10 praktische tips voor succesvolle e-mailmarketing in e-commerce

10 praktische tips voor succesvolle e-mailmarketing in e-commerce 10 praktische tips voor succesvolle e-mailmarketing in e-commerce Beste lezer, De concurrentie groeit, om globalisering kunnen we niet meer heen en digitalisering neemt in alle sectoren gestaag toe. Dit

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk

Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inloggen op het Eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is Eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

Stap voor stap professioneler aan de slag met Google Analytics via het Web Analytics Maturity Model

Stap voor stap professioneler aan de slag met Google Analytics via het Web Analytics Maturity Model Stap voor stap professioneler aan de slag met Google Analytics via het Web Analytics Maturity Model Egan van Doorn Senior Consultant, OrangeValley 21 maart 2012 Even voorstellen Stand van zaken, Web Analytics

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

12 tips om te zorgen dat je nieuwsbrief vaker geopend word.

12 tips om te zorgen dat je nieuwsbrief vaker geopend word. 12 tips om te zorgen dat je nieuwsbrief vaker geopend word. 12 tips OM TE ZORGEN DAT JE NIEUWSBRIEF VAKER GEOPEND word Een nieuwsbrief verstuur je omdat je wilt dat de inhoud ervan gelezen wordt. Maar

Nadere informatie

Whitepaper: De ideale onderwerpregel

Whitepaper: De ideale onderwerpregel Whitepaper: De ideale onderwerpregel Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 De ideale onderwerpregel Hoe verbeter ik mijn open rate? Dat is de één van de meest gestelde vragen van een

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android

Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Een webwinkel starten Hoe doe je dat? Beeld slider met ipad, computer en android Inhoudsopgave HOOFDSTUKKEN 1. Het juiste software pakket kiezen 2. Domeinnaam 2. Hosting 3. Template 4. PSP (Payment Service

Nadere informatie

Inzet van e-mailmarketing

Inzet van e-mailmarketing Veilig internetten Inzet van e-mailmarketing Toepassing van de WCAG-richtlijnen Responseratio s ver boven Nederlands landelijk gemiddelde Abonnees kunnen artikelen eenvoudig via drie kanalen delen Over

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Voor welk advertentiekanaal kiest u? Content marketing wordt ingezet om voor de doelgroep relevante en waardevolle content te verspreiden. Helaas bevindt vaak niet

Nadere informatie

Handleiding E-mail marketing met Google Analytics

Handleiding E-mail marketing met Google Analytics Handleiding E-mail marketing met Google Analytics Inhoudsopgave Basisbeginselen e-mail marketing met Google Analytics... 3 De implementatie van de metingen voor je e-mail campagnes... 3 Haal actiegerichte

Nadere informatie

Webinar: E-mail marketing

Webinar: E-mail marketing Webinar: E-mail marketing Linkedinprofiel Je Linkedin profiel open zetten voor prospects.. Open voor connecten geeft aan dat anderen je mogen uitnodigen zonder dat je ze weigert. Vergelijkbaar : LION (Linkedin

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

Whitepaper: De perfecte landingspagina

Whitepaper: De perfecte landingspagina Whitepaper: De perfecte landingspagina Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 De perfecte landingspagina Het gebruik van aparte landingspagina s op je website kan de verkoop van je dienst

Nadere informatie

MailChimp. Getting Started Guide

MailChimp. Getting Started Guide MailChimp Getting Started Guide MailChimp getting started guide In dit artikel geven we een korte inleiding op wat Mailchimp is en wat MailChimp voor je onderneming kan betekenen. Daarnaast maken we je

Nadere informatie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie Nieuw relatiemanagement- SCRM 1 Social media audit Bestaande communities Doelgroep Doelstellingen en strategie Bestaande online communities Op welke social Media is het bedrijf Proximus reeds aanwezig?

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Ads te optimaliseren Heb je Facebook Ads al geprobeerd? Krijg je nog onvoldoende resultaat uit je advertenties? Het belangrijkste

Nadere informatie

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 v 2.0 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper.

Nadere informatie

Mediakit juli Over Hardlopen.nl

Mediakit juli Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 juli 2019 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot

Nadere informatie

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase

Manpower OMG & Tripolis Solutions. Klantcase Manpower OMG & Tripolis Solutions Klantcase Doordat de consultants zelf op regionaal niveau de campagnes kunnen versturen, krijgen ze snel een haarscherp marktbeeld Manpower is een HR-dienstverlener met

Nadere informatie

E-mailmarketing optimalisatie-kit

E-mailmarketing optimalisatie-kit E-mailmarketing optimalisatie-kit E-mailmarketing optimalisatie-kit E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van uw marketingmix. E-mail is meetbaar, kostenefficiënt en interactief. Je kunt daadwerkelijk

Nadere informatie

Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties.

Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties. Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties. Klaar voor de toekomst Synergie Komt uit het Grieks: (synergia = samenwerking). Het beschrijft de situatie waarin het effect van

Nadere informatie

Inloggen op het eduroam wireless netwerk

Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inloggen op het eduroam wireless netwerk Inhoud Wat is eduroam?... 3 Internationaal... 3 Eduroam op Nyenrode... 4 Eduroam instellen op jouw apparaat... 5 IPhone (IOS7 en hoger)... 6 Ipad (IOS7 en hoger)...

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Let digital work fueld.nl LinkedIn Advertising en Google Adwords zijn beide kanalen die in een content marketing strategie worden ingezet om voor de doelgroep relevante

Nadere informatie

Waarom Marketing?

Waarom  Marketing? Waarom E-Mail Marketing? Actieve gebruikers wereldwijd: E-mail 2,9 miljard Facebook 2 miljard YouTube 1,5 miljard WhatsApp 1,3 miljard Facebook Messenger 1,3 miljard Instagram 800 miljoen LinkedIn 467

Nadere informatie

Na deze presentatie 1. INSPIRATIE MARKETING 2. BELANG MARKETING

Na deze presentatie 1. INSPIRATIE  MARKETING 2. BELANG  MARKETING Na deze presentatie 1. INSPIRATIE E-MAILMARKETING 2. BELANG E-MAILMARKETING Aangenaam! Mark van den Berg Manager Marketing & Partners Negativity leads to failure E-mailmarketing en e-commerce 85% van

Nadere informatie

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen

Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Haal alles uit uw opleidingsaanbod! Performance marketing voor aanbieders van opleidingen, trainingen en cursussen Verhoog de online zichtbaarheid van uw opleidingsaanbod. Ontvang leads met volledige adresgegevens.

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

Wageningen UR. Één online uitstraling

Wageningen UR. Één online uitstraling Wageningen UR Één online uitstraling Centrale regie over huisstijl en opzet Alle profielen en contactmomenten in één systeem Verregaande koppeling tussen Measuremail en backoffice website Automatische

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Syntens. emarketing Internationaal zakendoen via internet

Syntens. emarketing Internationaal zakendoen via internet Syntens emarketing Internationaal zakendoen via internet Dennis van den Broek Creative Director @ Creactiv inhoud Creactiv, wat is dat? De Creactiv visie E-mail Marketing Marketplaces (Social) Networking

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Welkom Analytics Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Agenda De Digitale Wereld / the Customer Journey Wat is Google Analytics? Praktische tips voor het succesvol gebruik van Google Analytics

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrieven in AcyMailing

Nieuwsbrieven in AcyMailing Nieuwsbrieven in AcyMailing Txt Dick Verschuur JD13NL 21 april 2013 1 Nieuwsbrieven Wil je meer contactmomenten met de klant, wil je meer verkeer naar de website en wil je je klantenkring vergroten? Ja?

Nadere informatie

Werken aan een betere nieuwsbrief

Werken aan een betere nieuwsbrief Even voorstellen 12+ jaar ervaring Auteur van Be Relevant www.b2bemailmarketing.com Werken aan een betere nieuwsbrief Tamara Gielen Email Marketing Expert @ Plan to Engage Oprichtster van de Email Marketer

Nadere informatie

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10

DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014. Performance. Bereik top 10 DM3 Ratecard - Laatste update: 14 oktober 2014 Deze ratecard bestaat uit zes blokken. Wij hanteren drie verschillende advertising pakketten; Thema, Performance en RTB. Deze pakketten maak je compleet met

Nadere informatie

E-mail Benchmark 2009

E-mail Benchmark 2009 E-mail Benchmark 2009 3e en 4e kwartaal NL versie kort Inleiding Wilt u ook snel inzicht in uw e-mailmarketing prestaties? Welke open- en click rates goed zijn en wat de gemiddelde cijfers zijn in uw branche?

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Optimaal online presteren begint voor jou als ondernemer bij een goede website. Je wilt een mooi design, passende functionaliteiten, overtuigende teksten en je publiek

Nadere informatie

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015 KBP Relatiedag Digitale trends en ondernemen met Social Media 17 september 2015 FACEBOOK LINKEDIN TWITTER OPLEIDING EVENTS ONLINE CAMPAGNES EVENTS Social Media Training & Advies Social Media Expert Businesscoach

Nadere informatie

Marketing communicatie en web to print. Nieuwegein 21 april2011

Marketing communicatie en web to print. Nieuwegein 21 april2011 Marketing communicatie en web to print Nieuwegein 21 april2011 Agenda Uitgangspunten voor Web to print (W2P) Wat doet de klant? Positionering W2P in het marketing proces Inrichting W2P is afhankelijk van

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

DO YOUR CUSTOMERS FEEL SPECIAL? The new customer loyalty experience by

DO YOUR CUSTOMERS FEEL SPECIAL? The new customer loyalty experience by DO YOUR CUSTOMERS FEEL SPECIAL? geautomatiseerd relevant gericht Autoconnect CARE staat voor geautomatiseerd communiceren met uw klanten. Zo informeert u uw klant over zijn wagen, over uw bedrijf en over

Nadere informatie

De chatbot van Vet Fit

De chatbot van Vet Fit De chatbot van Vet Fit 1 INLEIDING WATERMELON 1 Jonge startup uit Utrecht SOFTWARE 2 Content management systeem voor bedrijven TALPA CASE 3 Een van onze klanten met een populaire chatbot VRAGEN? 4 Vraag

Nadere informatie

1. Persoonlijke informatie

1. Persoonlijke informatie 1. Persoonlijke informatie Dit is een anonieme enquête. Om mee te doen hoeft u geen naam of contactgegevens in te vullen. Wilt u meedingen naar de Samsung Galaxy Tab dan kunt u aan het eind van deze enquête

Nadere informatie

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A CASE REDERIJ DOEKSEN LEADS+ 16 mei 2014 CASE SB-042014-A Om een belangrijke stap richting de ambitie te zetten, meer kaarten verkopen via online kanalen, is voor Rederij Doeksen een campagne opgezet die

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Versie: 1.0 Datum: 14-1-2010 Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Wat is Search Engine Advertising?... 3

Nadere informatie

Tips voor een gebruiksvriendelijke website

Tips voor een gebruiksvriendelijke website Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Tips voor een gebruiksvriendelijke website Stenenmolenstraat 162 2800 Mechelen +32 15 68 06 76 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Welkom bij de breakout. Online marketing. trainer: Martin Suithoff. www.fondsenwervingenzo.nl. #bootcamp

Welkom bij de breakout. Online marketing. trainer: Martin Suithoff. www.fondsenwervingenzo.nl. #bootcamp Welkom bij de breakout trainer: Martin Suithoff Wat is Inbound Marketing Strategie? Wat is Inbound Marketing Strategie? Is gebaseerd op het principe: Wordt gevonden door potentiële klanten (donateurs)

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Conversie marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan

Nadere informatie

Realiseer zelf professionele e-mailcampagnes. Beheer je contactdatabases

Realiseer zelf professionele e-mailcampagnes. Beheer je contactdatabases Realiseer zelf professionele e-mailcampagnes Beheer je contactdatabases Beheer e-mailadressen Flexmail staat voor flexibiliteit en dat vindt u in alle aspecten van ons e-mailmarketingplatform terug. Zo

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie