Geachte kandidaat sponsor,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geachte kandidaat sponsor,"

Transcriptie

1 Sponsoring informatie Batizado 2016

2 Geachte kandidaat sponsor, Wij zijn verheugd met uw belangstelling voor sponsoring van onze semana cultural 2016 die dit jaar in Diest zal plaatsvinden. Om de wildgroei van vrije en eenzijdige sponsoring in onze sportclub een halt toe te roepen, heeft het vzw Capoeira World bestuur besloten om een sponsordossier samen te stellen. Dit om de sponsoring binnen onze vereniging op een meer gestructureerde manier aan te pakken zodat onze club kan genieten van uw financiële steun. Het doel van deze sponsormap is tweeledig: Enerzijds willen we (potentiële) sponsors kennis laten maken met de werking en het uitgebreide aanbod van onze sportvereniging. Anderzijds willen we deze sponsors laten kiezen tussen verschillende sponsorpakketten zodat ze, indien ze dat wensen, onze vereniging kunnen steunen binnen hun budgetmogelijkheden. Door onze sportclub te sponsoren, kan u publiciteit maken voor uw zaak of bedrijf, doet u aan klantenbinding en draagt u ertoe bij dat onze non-profitsportclub een kwaliteitsvol sportaanbod kan blijven bieden aan de vele kinderen, volwassenen en senioren die wekelijks komen sporten. Al onze leden hebben een sterke sociale ingesteldheid en dit voor het welslagen van onze clubdoelstellingen maar beseffen dat deze enkel kan gerealiseerd worden mits voldoende financiële steun. De aankoop van nieuwe toestellen, de zaalhuur, aankoop van nieuwe instrumenten en de verzekering kosten onze sportclub handenvol geld. Daarom staan we graag open voor uw financiële steun. Uw bijdrage moet het mee mogelijk maken dat wij hierin blijven slagen. Uit alle hoeken wordt bevestigd dat capoeira dé sport van de toekomst is, omdat zij gebaseerd is op een aantal basiswaarden die momenteel in zijn: dynamiek, fysieke paraatheid, assertiviteit, inzet en sportiviteit.u zult merken bij nazicht van de verschillende sponsorpakketten dat we onze sponsors in de watten leggen en een mooie return geven! We hopen tevens dat u uw weg vindt in deze brochure en dat ze een mooi beeld mag geven van onze club en haar werking. Hierna vindt u een beschrijving van onze spectaculaire sport en het evenement. Ook vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die wij op het vlak van sponsoring aanbieden.

3 Korte Historiek Capoeira is een Afro-Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatie, dans en gevecht. In een kring van mensen (roda) wordt er live muziek gemaakt en gezongen. Door middel van soepele bewegingen draaien en balanceren twee spelers om elkaar heen en dagen elkaar uit voor een spel van aanval, verdediging, acrobatie, Capoeira is ontwikkeld in Brazilië op de slavenplantages van de Portugese kolonisten. De slaven mochten geen gevechtsport beoefenen en camoufleerden daarom deze gevechtsport in een dans. Tot 1932 was capoeira bij wet verboden. Er stonden heel strenge straffen op het beoefenen van capoeira. Roda s werden meestal op plaatsen gehouden met veel ontsnappingsroutes. Er was zelfs een speciaal ritme voor de berimbau, cavaleria, dat de capoeiristas waarschuwde wanneer de politie op komst was. In die tijd gebruikten capoeiristas ook schuilnamen (apelidos). Dit maakte het de politie extra moeilijk om hun identiteit te achterhalen. Uiteindelijk was het Mestre Bimba die ervoor gezorgd heeft dat capoeira uit de illegaliteit trad. Bij capoeira zijn er verschillende stijlen, de twee grote tegenhangers zijn Angola (traag en laag over de grond) en Regional (snel en met veel acrobatie), daartussen is er nog Benguela waar geen hoge trappen of acrobatie zoals salto s gedaan wordt. Capoeira angola is de originele vorm van capoeira. Deze vorm van capoeira heeft dan ook nog de grootste binding met traditionele rituelen en gewoontes. Het spel zelf verloopt traag en laag bij de grond. Salto s worden in deze vorm dus niet gebruikt. Voor de toeschouwer lijkt deze vorm van capoeira de gemakkelijkste omdat alles zo traag gaat. Dit is echter een onderschatting. In werkelijkheid beschikken Angoleiros (beoefenaars van Capoeira Angola) over een indrukwekkende spierkracht en uithoudingsvermogen. Ze zijn in staat om hun lichaam gecontroleerd in allerlei bochten te wringen en te houden. Zo slagen zij er in om een radslag bijzonder traag uit te voeren, iets wat niet lukt zonder lange training. Capoeira angola is dus bedrieglijk gemakkelijk. Een spel bij capoeira angola duurt gewoonlijk ook langer. Om even op adem te komen gebruiken de Angoleiros dan de chamada. Dit is een traditionele pas waarbij de ene capoeirista plots stil gaat staan en waarbij de andere dan dichterbij sluipt. Wanneer de tweede angoleiro er (bijna) zeker van is dat het niet om een afleiding gaat, doen ze samen de chamada waarna het gevecht weer verder gaat.

4 Capoeira regional bestaat nog maar sinds de jaren 30. Deze vorm van capoeira wordt gekenmerkt door snellere en hogere bewegingen. Salto s zijn hier wel op hun plaats. Capoeira regional ontstond toen Mestre Bimba capoeira beter wilde organiseren en tegelijk ook in een beter daglicht stellen. Deze vorm van capoeira legt iets meer de nadruk op zelfverdediging, snelheid en goede reflexen. Een spel duurt minder lang dan bij capoeira angola omdat andere capoeiristas het spel kunnen kopen: jogo de compra. Dit wil zeggen dat een derde capoeirista in de roda komt en met een beweging duidelijk maakt welke van de twee spelers hij uitdaagt. De andere speler verlaat hierop de roda. Opvallend ook bij capoeira regional is dat er minder muziekinstrumenten aanwezig zijn dan bij capoeira angola. Bij capoeira regional gebruikt men bijvoorbeeld geen agogô en recoreco. Muziek Bij capoeira is muziek een heel belangrijk onderdeel. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende muziekinstrumenten. Capoeira wordt steeds gespeeld op het ritme van Afro-Braziliaanse muziek en er worden Braziliaanse liederen gezongen. De Berimbau (hoofdinstrument) zal altijd aangeven welk spel er gespeeld wordt.

5 Het evenement Elk jaar organiseert Grupo International Mundo Capoeira in verschillende landen samen met hun leerlingen een Batizado. Deze batizado is een doop voor nieuwe leden die dan officieel capoeirista gedoopt worden en een overgangsritueel voor de capoeiristas om een hogere gradatie te verkrijgen. Alle leden van onze clubs verspreid over heel Vlaanderen kijken elk jaar uit naar dit evenement, hier trainen ze uiteindelijk voor. De gradatie wordt aangeduid door middel van een gekleurd koord die eveneens dienst doet als riem. Dit om de historie in eren te houden, slaven werden met koorden vastgebonden. Koordensysteem jeugd Koordensysteem Volwassenen

6 Dit jaar zal de batizado doorgaan op 13,14 en 15 mei 2016 in Diest en bestaat uit een publieke show een uitreiking van de nieuwe gradaties en een schitterend Braziliaans feest op zaterdagavond. Hiernaast wordt ons 3-daags evenement aangevuld met workshops waar iedereen aan mee mag doen. Op vrijdag 13 mei 2016 zal er een demonstratie in Diest voor het gemeentehuis of in de sporthal plaatsvinden. Dit internationale evenement verenigt leden van Grupo International Mundo Capoeira (zo n 700 personen uit 15 verschillende landen) om gedurende deze dagen stages te volgen bij gerenommeerde capoeirameesters uit heel de wereld. Het evenement werd vorig jaar bijgewoond door vele toeschouwers en ongeveer 300 leden.

7 Sponsorpakketten: wat kunnen wij u aanbieden? U kunt als sponsor kiezen uit volgende sponsorpakketten die geldig zijn voor semana cultural 2016, u sponsort op deze manier meer dan 15 clubs en honderden leden om de infrastructuur van de sportclubs te verbeteren op gebied van lesmateriaal, accommodatie en uitstappen. De sponsoring zal gepaard gaan met een officieel formulier voor de boekhouding. Sponsorpakket 1 Bedrag: 50 euro - Vermelding van naam op de vernieuwde website van vzw capoeira World (voor een heel capoeira seizoen ). - Vermelding van naam op de flyer. Sponsorpakket 2 Bedrag: 250 euro - Vermelding van naam, logo en link op de vernieuwde website van vzw capoeira World (voor een heel capoeira seizoen ). - Vermelding van naam, adres en logo op de flyer. - Publiciteit door spandoeken, vlaggen, op en rond het terrein gedurende de volledige periode van het evenement (zelf te voorzien). Sponsorpakket 3 Bedrag: 500 euro - Vermelding van naam, logo en link op de vernieuwde website van vzw capoeira World (voor een heel capoeira seizoen ). - vermelding van naam, adres en logo op de flyer. - 5 toegangskaarten voor het Braziliaanse feest op zaterdag - Vermelding van naam op affiche van capoeira - Publiciteit door spandoeken, vlaggen, op en rond het terrein gedurende de volledige periode van het evenement (zelf te voorzien).

8 Sponsorpakket 4 Bedrag: 1000 euro - Vermelding van naam, logo en link op de vernieuwde website van vzw capoeira World (voor een heel capoeira seizoen ). - vermelding van naam, adres en logo op de flyer (voor een heel capoeira seizoen ) toegangskaarten voor het Braziliaans feest op zaterdag. - Vermelding van naam op affiche van capoeira. - Publiciteit door spandoeken, vlaggen, op en rond het terrein gedurende de volledige periode van het evenement (zelf te voorzien). - Vermelding van naam en logo op T-shirt (600 T-shirts ). - Stand en uitdelen van promotioneel materiaal(vb. reclamewagen, etc.). VIP Sponsor Bedrag: 1500 euro - Vermelding van naam, logo en link op de vernieuwde website van vzw capoeira World (voor een heel capoeira seizoen ). - vermelding van naam, adres en logo op de flyer (voor een heel capoeira seizoen ) toegangskaarten voor het Braziliaans feest op zaterdag. - Vermelding van naam op affiche van capoeira. - Publiciteit door spandoeken, vlaggen, op en rond het terrein gedurende de volledige periode van het evenement (zelf te voorzien). - Vermelding van naam en logo op T-shirt (600 T-shirts ) + logo op capoeira broeken. - Stand in V.I.P. ruimte en uitdelen van promotioneel materiaal (vb. reclamewagen, etc.). - Wij stellen ons showteam ter beschikking van door jullie georganiseerde feesten, recepties etc (Capoeira, maculele, Samba Reggae, Batucada) Alle andere steun en middelen zijn ook altijd welkom.

9 Samenvatting: Pakket 1 50 Pakket Pakket Pakket VIP sponsor 1500 Naam op website (1 seizoen) Naam op flyer Naam, logo en link op website (1 seizoen) Naam, logo en adres op flyer Spandoeken, vlaggen op evenement (zelf voorzien) Inkomkaarten Brazilian Party 14 mei Naam op affiche Naam en logo op T-shirt (+/- 600 stuks) Promostand en uitdelen materiaal Logo op capoeirabroeken Vip-stand op evenement Showteam op recepties, feesten,

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring

Badmintonclub t PLÊMKE VZW Sponsoring Beste sympathisant, U maakt via deze aanvraagbrief voor sponsoring voor het eerst kennis met Badmintonclub t Plêmke vzw of toonde in het verleden interesse om onze badmintonvereniging te sponsoren? Dan

Nadere informatie

Portofolio MCN Capoeirashow

Portofolio MCN Capoeirashow 1 Capoeirashow MCN in Nederland MCN Capoeirashow neemt je mee op een reis die je raakt in elke vezel van je lijf. Je zult ervaren hoe de Capoeira tot leven komt in de MACULELE. Nadat je hier in vuur en

Nadere informatie

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag. Sponsorpakketten Oldebroek, 31 januari 2018 Geachte heer/mevrouw, Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Nadere informatie

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van:

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: Sponsordossier VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: WAT? Eleven vibes is een festival van vzw Langemark-Poelkapelle Leeft!. Het is een driedaags muziekfestival dat zich richt

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

PARTNERSHIPDOSSIER 2014 VMV EVENTS RACING TEAM

PARTNERSHIPDOSSIER 2014 VMV EVENTS RACING TEAM PARTNERSHIPDOSSIER 2014 VMV EVENTS RACING TEAM Woord vooraf geachte kandidaat partner, Wij zijn verheugd met uw belangstelling voor sponsoring van VMV Events Racing Team!!! Ons Racing Team in enkele punten

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden

Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden Sponsormap Nationaal LRV Kampioenschap Jonge paarden 27 juni 2010 Stal Hulsterlo - Meerdonk Organisatie Door LRV wordt sedert een 10 tal jaren wedstrijden voor Jonge Paarden ingericht. Deze wedstrijden

Nadere informatie

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS

SURPLUS. het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw. Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS SURPLUS het clubbegeleidingsproject van de Vlaamse Liga Gehandicaptensport vzw Blijf niet surplace maar kies voor SURPLUS Uitgangspunt Club staat centraal in de werking van de federatie Sterke clubs Steeds

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Sponsorbrochure 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben het genoegen u hierbij de sponsorbrochure

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? écouter is een buurtfestival met live muziek en originele animatie voor jong en oud in de buurt van de Pieter Coutereelstraat in Leuven.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring

Inhoudsopgave. DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Inhoudsopgave DSV Dance Explosion European Dance Explosion Gala Sponsoring Verenigingsstructuur Danssportvereniging Dance Explosion is een nieuwe danssportvereniging die anders is dan alle andere. In het

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Jij kent Koninklijk Gym Waasland vzw. Kent de grote GW-familie jou ook? Steun jouw club en zet meteen ook jezelf op het voorplan. SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Voor een club als Koninklijk

Nadere informatie

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe

Sponsormap 15-16. Turnkring Geluwe Sponsormap 15-16 1.Historiek : Hoe het ooit begon... In het jaar 84 kwam er een dame op het idee gekomen om onze jeugd wat disciplines van de turnsport aan te leren. De pionier van de turnkring was zeer

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2015

Sponsorbrochure 2015 Sponsorbrochure 2015 VWSC vzw Viersel Waterski Club P/A: Herentalse Steenweg 78 2270 Herenthout Website: www.waterskiracing.be facebook: Viersel waterski club Contactpersonen Jules Leysen Voorzitter Mail:

Nadere informatie

Werkstuk CKV Capoeira

Werkstuk CKV Capoeira Werkstuk CKV Capoeira Werkstuk door een scholier 2427 woorden 17 juni 2007 6,2 28 keer beoordeeld Vak CKV De geschiedenis van capoeira Capoeira is een Afro-Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatie,

Nadere informatie

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal

Party to Serve. Brazilian Night. 12 oktober 2013 C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night C-MINE Genk, Barenzaal Party to Serve Brazilian Night RTARY CLUB ZNHVEN organiseert weer een schitterende Party to Serve BRAZILIAN NIGHT om fondsen te werven voor 3 goede

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? buurtfestival Pieter Coutereelstraat Leuven live muziek van Leuvense topartiesten originele animatie voor jong en oud lekker en betaalbaar

Nadere informatie

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 Sponsorpakketten R I J V E R E N I G I N G S I N T - P A U L U S H

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Hoe moet je de aanvraag indienen? Aanvragen kunnen vanaf 1 augustus ingediend worden. Meer info op

Hoe moet je de aanvraag indienen? Aanvragen kunnen vanaf 1 augustus ingediend worden. Meer info op Leidraad voor het aanvragen van ondersteuning van een opstartende G-sportclubwerking /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP 29 30 31 mei 2015 VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP Voorwoord Beste Sportvrienden, Eind mei organiseren wij weer onze jaarlijkse. Zoals u inmiddels wel weet hebben wij voor deze naam gekozen omdat de club

Nadere informatie

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE SPONSORMAP seizoen 2017-2018 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei. sponsorbrochure

Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei. sponsorbrochure Ontwerp Aline Weltjens Wico campus Mater Dei sponsorbrochure Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in N eerpelt, Al 1 jaar een vast e waarde Een instrumentale editie Van tot mei 201 In Neerpelt, België

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

Eurocult-Lito en More2Win

Eurocult-Lito en More2Win Eurocult-Lito en More2Win More2Win gelooft dat er veel meer te winnen valt rondom wereldwijde sportevenementen. De lokale bevolking in een gastland moet hier meer van profiteren. Tijdens het evenement

Nadere informatie

Paasfeesten Leuven Dans kleurt de lente! 19 april, 20 april, 21 april, 22 april

Paasfeesten Leuven Dans kleurt de lente! 19 april, 20 april, 21 april, 22 april Paasfeesten Leuven Dans kleurt de lente! 19 april, 20 april, 21 april, 22 april Sponsorbrochure 2019 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben het genoegen u hierbij de sponsorbrochure van de Paasfeesten

Nadere informatie

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare SPONSORMAP seizoen 2019-2020 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

Streetrace sponsor. - Bedrijfslogo op de grote schermen in de grote tent tijdens de MTB Streetrace Oldebroek.

Streetrace sponsor. - Bedrijfslogo op de grote schermen in de grote tent tijdens de MTB Streetrace Oldebroek. Sponsorpakketten Streetrace sponsor Bedrijfslogo op ledscherm van 12 m2. Dit scherm staat op het evenemententerrein aan de Stouwdamsweg. Dit scherm is goed zichtbaar voor mensen die komen kijken naar de

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap BMX

Belgisch Kampioenschap BMX Belgisch Kampioenschap BMX 5 juli 2015 Massenhoven 1 INHOUD 1. Een woordje vooraf p.3 2. Wat is BMX BMX in België enkele weetjes p.4-5 3. Belgisch kampioenschap 2015 p.6 4. Sponsorpakketten p.7-8 5. Aanvraag

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Sponsordossier Zilvermeercross Mol 12 december 2015

Sponsordossier Zilvermeercross Mol 12 december 2015 Geachte, Hierbij het sponsordossier voor de Zilvermeercross van 12.12.2015. Het dossier op zich bevat standaard formules waarvan wij natuurlijk kunnen afwijken, kortom alles is bespreekbaar. Met sportieve

Nadere informatie

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen.

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen. Sponsoring: Een inrichting als deze kost natuurlijk zeer veel. U begrijpt meteen dat, naast de inkomgelden, er heel wat sponsorgeld nodig is om deze zaak rond te maken. Om die reden wenden wij ons tot

Nadere informatie

Voor bijdragen onder het eerste sponsorpakket kent de RSM-Wealer Ronde Maastricht de club van vrienden van de RSM-Wealer Ronde.

Voor bijdragen onder het eerste sponsorpakket kent de RSM-Wealer Ronde Maastricht de club van vrienden van de RSM-Wealer Ronde. De RSM-Wealer Ronde heeft een aantal standaard sponsorpakketten. De pakketten beginnen vanaf een bedrag van 1250. Daarnaast blijft maatwerk, speciaal gericht op uw wensen, altijd mogelijk en kan besproken

Nadere informatie

Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw. Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw met zetel te Boom.

Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw. Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw met zetel te Boom. Sponsordossier Koninklijke Harmonie SFORZANDO Boom vzw Beste kandidaat sponsor, Graag stellen wij u onze vereniging in een notendop voor. Want wie is SFORZANDO? Wij zijn de vereniging Koninklijke Harmonie

Nadere informatie

Infomoment Seizoen

Infomoment Seizoen Infomoment Seizoen 2018-2019 Agenda Onze club Start2Skate Inline hockey Onze club Geschiedenis van onze club Opgericht in 1995 Pollepel te Duffel 140-tal leden, verdeeld over inline hockey en inline skating

Nadere informatie

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018 Sponsordossier Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters Ponytornooi 12 augustus 2018 Paardentornooi 15 augustus 2018 Lombaardstraat 63 St-Kat.Waver LRV Zomertornooi 2018 600 pony s & 800 paarden

Nadere informatie

FC Lattentrappers 24-uurstoernooi 2019

FC Lattentrappers 24-uurstoernooi 2019 Sponsorfolder 2 van 11 Inhoudsopgave Inleiding... 4 Het evenement... 6 De locatie... 7 Het goede doel... 7 Vorige edities... 8 Sponsoring... 9 Contact... 11 Sponsorfolder 3 van 11 Inleiding is een jonge

Nadere informatie

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Informatiebrochure BAPS vzw Biesweg 16 3620 Gellik Tel : 089/73.11.94 Contact : bapsbk2014@arabianhorse.be Baps.sbca@telenet.be

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

Onze promotionele activiteiten:

Onze promotionele activiteiten: Onze promotionele activiteiten: Het Zebrafestival vindt lokaal talent heel belangrijk! Waarom zou dat dan niet voor onze sponsors gelden? We willen zoveel mogelijk ondernemingen een kans bieden een onderdeel

Nadere informatie

Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012

Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012 Aanvraagformulier Ondersteuning internationale sportevenementen 2012 in te dienen voor 1 oktober 2011 Autonoom ProvincieBedrijf SPORT, tav Van Hauwaert Valerie, Boomgaardstraat 22 bus 1 2600 Berchem subsidies@apbsport.provant.be

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

YONEX BELGIAN JUNIOR MASTER CIRCUIT NIVEAU GOUD NIVEAU ZILVER NIVEAU BRONS. Inschrijvings- & Toewijzingsdocument

YONEX BELGIAN JUNIOR MASTER CIRCUIT NIVEAU GOUD NIVEAU ZILVER NIVEAU BRONS. Inschrijvings- & Toewijzingsdocument YONEX BELGIAN JUNIOR MASTER CIRCUIT NIVEAU GOUD NIVEAU ZILVER NIVEAU BRONS Inschrijvings- & Toewijzingsdocument INHOUDSTAFEL 1. BELGIAN JUNIOR MASTER CIRCUIT 1.1. ALGEMEEN 1.2. DATUM 2. VEREISTE VOORZIENINGEN

Nadere informatie

PARTNERSHIP 2013-2014. voetbalacademie. player development

PARTNERSHIP 2013-2014. voetbalacademie. player development PARTNERSHIP 2013-2014 voetbalacademie. player development Geachte kandidaat-partner, We zijn erg verheugd u hierbij het partnership infodossier van Adelanto vzw te kunnen voorstellen. Graag geven we een

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré de Ereprijs Garage De Prêtre Mannen Elite UCI 1.1 Zaterdag 8 juli 2017 Organisatie : KWC De Mandelzonen vzw Start: Ieper Aankomst: Roeselare-Beveren SPONSORDOSSIER VOORWOORD

Nadere informatie

SPONSORMAP 2012-2013

SPONSORMAP 2012-2013 SPONSORMAP 2012-2013 CKB PUURS 1 STE NATIONALE BZVB Breevenstraat 11 A1 2880 BORNEM Licentie 4836 www.ckbpuurs.be TARIEVEN PUBLICITEIT TENUE: 1 ste ploeg Shirt: Borstzijde boven: 5000 Borstzijde onder:

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

WEERBAARHEID ZELFVERDEDIGING RUST CH I KATA KARATE ASSERTIVITEIT RITME COMMUNICATIE ONTSPANNING KARATE-JITSU VEILIGHEID SOCIAAL PERSONAL TRAINING

WEERBAARHEID ZELFVERDEDIGING RUST CH I KATA KARATE ASSERTIVITEIT RITME COMMUNICATIE ONTSPANNING KARATE-JITSU VEILIGHEID SOCIAAL PERSONAL TRAINING WEERBAARHEID ZELFVERDEDIGING RUST CH I KATA KARATE ASSERTIVITEIT RITME COMMUNICATIE ONTSPANNING KARATE-JITSU VEILIGHEID SOCIAAL PERSONAL TRAINING ZELFVERTROUWEN KRACHT ANTIAGRESSIE BALANS AUTISME RESPECT

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Bedrijfsavond 29 april 2016

Bedrijfsavond 29 april 2016 Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw Hondsberg 39/41, 2910 Essen www.deverenigdestatievrienden.be Bedrijfsavond 29 april 2016 Op zaterdag 30 april organiseert de Koninklijke Harmonie De

Nadere informatie

Ronde Tafel 23 Dordrecht. Motown Festival. Sponsorbrochure 2011. www.motownfestival.nl

Ronde Tafel 23 Dordrecht. Motown Festival. Sponsorbrochure 2011. www.motownfestival.nl Ronde Tafel 23 Dordrecht www.motownfestival.nl Het is weer tijd voor een onvergetelijk feest! Op zaterdag 19 november 2011 organiseert Ronde Tafel 23 Dordrecht voor de 14 e keer het spectaculaire. Het

Nadere informatie

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen. Masters@rock 2013? Na het verdwijnen van rock torhout in 1998 leek het er even op alsof Torhout voorgoed van de muziekkaart zou verdwijnen. Kiwanis Torhout Houtland nam in 2009 het initiatief om nog eens

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl

SPONSORPAKKET. www.bvceres.nl SPONSORPAKKET www.bvceres.nl Belangrijke adressen & telefoonnummers Sponsorcommissie Bankrelatie BV Ceres Ronald Wijnia ABN-AMRO Emmeloord Henk van de Kemp rek. nr. 47.12.04.366 Gitta Montanus T 0649120132

Nadere informatie

Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken.

Het thema voor deze vakantie is: MUZIEK. Maandag 2 mei NSO De Noteclub en NSO De Speelnoot Rood De kinderen gaan vandaag een muziekinstrument maken. Betreft: Meivakantie Datum: 19 april 2016 Beste ouders, De pedagogisch medewerkers van de NSO zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de meivakantie. In deze vakantieperiode zullen wij de kinderen

Nadere informatie

Contact: mevr. Chris Van Camp chris@wdfe.be 03 289 23 73. Sponsormap

Contact: mevr. Chris Van Camp chris@wdfe.be 03 289 23 73. Sponsormap werelddansfestivaledegem 5 t.e.m. 12 augustus 2015 Contact: mevr. Chris Van Camp chris@wdfe.be 03 289 23 73 Sponsormap werelddansfestivaledegem - even voorstellen wereld : DANS : festival : EDEGEM : In

Nadere informatie

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten

Seizoen 2013-2014. Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Seizoen 2013-2014 Sponsormap Volleybalvereniging Turfstekers Drachten Inhoudsopgave 1. Over Volleybalvereniging Turfstekers Drachten 3 2. Sponsormogelijkheden 4 2.1 Kledingsponsoring 5 2.2 Adverteren 7

Nadere informatie

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1 REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure 1 rel festival 2011 sponsor en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad Inhoudsopgave REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure

Nadere informatie

v.z.w. Pro-Cycling Frans Raatsstraat 92 2920 Kalmthout BE 0478.728.553 koen.monu@telenet.be - +32 498.88.39.87

v.z.w. Pro-Cycling Frans Raatsstraat 92 2920 Kalmthout BE 0478.728.553 koen.monu@telenet.be - +32 498.88.39.87 Geachte, De Wereldbeker Cyclocross te Heusden-Zolder is een gevestigde waarde binnen de cyclocross wereld en de Wereldbekerkalender, reeds meerdere jaren is dit één van de sterkhouders voor het Wereldbeker

Nadere informatie

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes Sponsorplan BC t Pluumpje Goes t Pluumpje Badmintonclub 't Pluumpje uit Goes is een recreatieve vereniging waarbij het onderlinge contact en het gezellig ongedwongen sporten een belangrijke rol spelen.

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS

SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS SPONSORDOSSIER 2019 BMX WIZARDS Uw contactpersonen Inhoud Voorwoord De Wizards van Wilrijk Een beetje achtergrond Voorstelling van het project Wizards Sponsoring van de club Sponsormogelijkheden Meer informatie:

Nadere informatie

Cyclocross voor iedereen op een uitdagend parcours oktober 2019 SPONSORDOSSIER

Cyclocross voor iedereen op een uitdagend parcours oktober 2019 SPONSORDOSSIER Cyclocross voor iedereen op een uitdagend parcours 12-13 oktober 2019 SPONSORDOSSIER Led-scherm Banners Vlaggen KONINKLIJKE WIELERCLUB EENDRACHT Historiek Al 61 jaar is in Oudegem wielerclub Eendracht

Nadere informatie

JEUGDVELDRIT HECHTEL 2016 WWW.CXHECHTEL.BE

JEUGDVELDRIT HECHTEL 2016 WWW.CXHECHTEL.BE ZONDAG 14 FEBRUARI 2016 JEUGDVELDRIT HECHTEL 2016 WWW.CXHECHTEL.BE 14 FEBRUARI 2016 INFORMATIE Het veldrijden in Limburg heeft nood aan een nieuwe boost, waardoor jong Limburgs wielertalent gestimuleerd

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER 4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré Ereprijs Bekaert Technics Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER VOORWOORD Beste wielerliefhebber, Na drie succesvolle edities van de Grote

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

Sponsordossier. T.C. Ter Linden

Sponsordossier. T.C. Ter Linden Sponsordossier T.C. Ter Linden Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Woord Vooraf... 3 Onze club T.C. Ter Linden... 4 Gegevensfiche... 5 Korte Historiek... 5 Onze missie... 6 Leden... 6 Interclubploegen... 7

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender

Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015. NAKSU GEEL No fear, no surrender Sponsordossier Thaibox gala Naksu Axion Geel 21/11/2015 Inleiding Elk jaar organiseren wij met onze Club een Internationaal kick- en thaiboxing event, dat jaarlijks toch een 1200 bezoekers lokt. Wat houdt

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER TEAM HANDBAL EVERGEM

SPONSORDOSSIER TEAM HANDBAL EVERGEM DOSSIER TEAM HANDBAL EVERGEM 2015-2016 Handbalclub Evergem vzw Kramershoek 14 9040 Evergem sponsoring@handbalclubevergem.be 0476/91.11.48 www.handbalclubevergem.be Beste kandidaat sponsors, Handbalcclub

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland. Sponsoring 2019

Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland. Sponsoring 2019 Driving Valkenswaard Internationaal Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland Sponsoring 2019 2 Verbind uw naam aan hét top mensport event van Nederland Welkom bij Driving Valkenswaard Internationaal

Nadere informatie

PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP

PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP RKVV Zwaluw V.F.C 1931 PASSIE, PLEZIER & VRIENDSCHAP INFORMATIE BROCHURE SPONSORING WIE ZIJN WIJ SPONSORING Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 900 jeugdleden

Nadere informatie

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden!

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Beste wielerliefhebber, Het veldritseizoen is van start gegaan en ook ons bestuur is volop bezig met de voorbereiding van alweer een nieuwe Superprestige veldrit te Hoogstraten. Het is nu de derde keer

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

VVvvvv 2014-2015 SPONSORMAP

VVvvvv 2014-2015 SPONSORMAP VVvvvv 2014-2015 SPONSORMAP Introductie De Koninklijke Heibos Sportvereniging (K. Heibos S.V.) bestaat reeds 72 jaar en staat bekend als de gezelligste voetbalclub van Kalmthout. Bij Heibos kunnen jongeren

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 SPONSORDOSSIER Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 Nationaal ponytornooi 30 SEPT 2018 Voorwoord Beste, Op 23 en 30 september 2018 organiseert LRV Sint Maarten Merksplas met veel trots het Provinciale

Nadere informatie

Maximale exposure voor uw bedrijf

Maximale exposure voor uw bedrijf Maximale exposure voor uw bedrijf 3 & 4 februari 2018 be part of it! Wie winter en wielrennen zegt, zegt Cyclo- Cross. Voeg hier de historische Cauberg aan toe en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER.

SPONSORDOSSIER. SPONSORDOSSIER SPONSO RD R SIE OS Woord vooraf Geachte kandidaat sponsor, Wij zijn verheugd met uw belangstelling voor sponsoring van Basketball Club Latem-De Pinte! Onze club in enkele punten die voor

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging!

Wie zijn wij? Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als sponsor van onze vereniging! Wie zijn wij? Sinds 1964 is v.v. Drienerlo dé voetbalvereniging van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool. Met circa 500 leden is het de grootste studentensportvereniging van Enschede en omstreken.

Nadere informatie

Onze vereniging is reeds meer dan 60 jaar actief in de voetbalsport in Zandvliet.

Onze vereniging is reeds meer dan 60 jaar actief in de voetbalsport in Zandvliet. Zandvliet, Postdatum VZW ZANDVLIET SPORT Geachte Sympathisant, Onze vereniging is reeds meer dan 60 jaar actief in de voetbalsport in Zandvliet. Wij hebben een duidelijk visie over onze rol en verantwoordelijkheid

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

Eetfestijn (april-mei)

Eetfestijn (april-mei) Sponsordossier Index: 1. SCOUTS RODE Blz.3 2. ACTIVITEITEN Blz.3-4 3. MEDIA Blz.4 4. SPONSOR MODULES Blz.5-11 5. SPONSORINGCONTRACT Blz.12-13 De bekendste jeugdbeweging in Sint-Genesius-Rode Organiseert

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie