Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 Renault KADJAR

2

3

4 Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij continu paraat om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

5

6

7 Sterk karakter Met gebeeldhouwde, markante achterlichten, C-vormige LED-dagrijverlichting en 17 of 19 lichtmetalen wielen krijgt de krachtige uitstraling van de Kadjar een nieuwe dimensie.

8

9

10 De vrijheid van vierwielaandrijving Verander van landschap en geniet van nieuwe sensaties. Draai de keuzeschakelaar, activeer de Four-Wheel Drive-modus en rij moeiteloos naar een adembenemende omgeving. De verhoogde bodemvrijheid, de aluminium dakdragers, zijskirts en skidplates geven de Kadjar de onmiskenbare looks van een crossover.

11

12

13 Stedelijk avontuur Wees avontuurlijk en ervaar de stad vanuit een nieuw perspectief. Met zijn Energy dci 110 dieselmotor, Stop & Start en regeneratieve remmen is de Kadjar een uitblinker op het gebied van lage verbruikscijfers en CO 2 -emissies (99 gram CO 2 /km*). * Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot volgens officiële NEDC-testcyclus.

14

15

16

17 Supersized comfort Met zijn royale interieur met veel lichtinval is een avontuurlijke rit in de Renault Kadjar aangenaam comfortabel. Het panoramische zonnedak, de dubbele stiksels, de omhullende zetels, het soft-touch dashboard, de hoge en brede middenconsole, de verchroomde details van de pookknop en de tellers accentueren de verfijnde afwerking.

18

19 Verken nieuwe avonturen met de Renault Kadjar Kruip achter het stuurwiel van de nieuwe crossover en verken onbekend terrein. Veilig, volledig connected en gebruiksvriendelijk. De Renault Kadjar rekent af met conventies. Met zijn efficiënte motoren, vele rijhulpsystemen, comfortabele en lichte interieur en ongekende veelzijdigheid bezit hij de ideale eigenschappen om te ontsnappen.

20 Grip op maat gemaakt Four-Wheel Drive systeem Een authentieke crossover, de Renault Kadjar laat u ontdekken waar u maar wilt. Dankzij zijn grotere grondspeling en vierwielaandrijving (leverbaar op de Energy dci 130 motor) brengt de Kadjar u overal ongeacht de omstandigheden. Four-Wheel Drive-systeem*. Veranderende rijomstandigheden? Draai de keuzeschakelaar in een van de drie gewenste standen: - 2WD: Alleen de voorwielen worden aangedreven, wat onder normale omstandigheden het brandstofverbruik optimaliseert. - Auto: Op basis van de wegcondities worden de aandrijfkrachten automatisch verdeeld over de voor- en achterwielen. Dit zorgt voor optimale tractie en veiligheid. - Lock: Het systeem zorgt voor een krachtverdeling van 50/50 tussen de voor- en achterwielen tot 40 km/u voor optimale grip op los ondergrond (zand, modder, sneeuw). * Four-Wheel Drive leverbaar in combinatie met de Energy dci 130 motor.

21

22

23 Efficiënt zonder compromis De motoren van de Renault Kadjar zijn geavanceerd, betrouwbaar en efficiënt. Dankzij een scala aan innovaties, waaronder een stop-startsysteem, een regeneratief remsysteem, minder interne wrijving en de nieuwste generatie injectiesystemen staan de motoren garant voor indrukwekkend lage verbruikscijfers, voorbeeldige prestaties én maximaal rijplezier. Energy dci 110 Rijcomfort De Energy dci 110 motor is ontwikkeld voor maximale prestaties en efficiency, dag in dag uit. Speciaal voor automobilisten die op zoek zijn naar de ideale combinatie van rijplezier en gunstige verbruikskosten, zijn voor het eerst stalen zuigers toegepast voor minder interne wrijving. De Energy dci 110 is zowel leverbaar met de handgeschakelde zesversnellingsbak als de automatische zestraps EDC-transmissie met dubbele koppeling. En hij is opmerkelijk efficiënt: slechts 3,8 l/100 km en 99 gram CO 2 /km*. *Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot volgens officiële NEDC-testcyclus. Automatische EDC-versnellingsbak Comfortabel, innovatief en efficiënt Energy dci 130 Rijplezier De Energy dci 130 motor heeft een veelzijdig en geavanceerd karakter. Renault heeft door zijn ervaring in de Formule 1 meerdere technieken kunnen ontwikkelen die ook in deze krachtbron zijn toegepast. De compromisloze dieselmotor doet geen concessies op het gebied van rijplezier, prestaties en brandstofefficiency. De Energy dci 130 is ook leverbaar in combinatie met vierwielaandrijving. Energy TCe 130 Flexibiliteit en controle De Energy TCe 130 benzinemotor met turbotechniek levert veel trekkracht bij lage toeren. Hij staat garant voor een adequate reactie, een hoge mate van souplesse en een toonaangevend lage brandstofconsumptie. De automatische zestraps EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling garandeert een zeer soepel en schokvrij schakelgedrag. De EDC is zeer responsief en reageert uiterst direct op de input van de bestuurder. Op het gebied van brandstofverbruik presteert de EDC hetzelfde als een handbediende versnellingsbak. In combinatie met de Energy dci 110 draagt de EDC-transmissie in hoge mate bij aan de rustgevende rijervaring onder alle omstandigheden.

24 Optimale assistentie De Renault Kadjar heeft als doel het autorijden eenvoudiger, veiliger en nog rustgevender te maken. De rijhulpsystemen staan continu paraat om de snelheid aan te passen, de auto in de rijstrook te houden, te assisteren tijdens parkeren, te waarschuwen voor weggebruikers in de dode hoek en automatisch te schakelen tussen dim- en grootlicht indien nodig. In de Renault Kadjar is autorijden zo veilig als maar kan. Traffic Sign Recognition De camera leest de verkeersborden en het systeem verwerkt de gegevens in het navigatiesysteem. Met de informatie die de bestuurder krijgt kan hij zijn rijstijl aan de gevaren in de omgeving aanpassen. Easy Park Assist Een grote auto, maar toch makkelijk te parkeren met de Easy Park Assist. Het systeem meet de beschikbare ruimte en bepaalt de insteek. Het systeem neemt de besturing over, u hoeft alleen maar te schakelen, te remmen en het gaspedaal te bedienen.

25 Bind spot warning Dit systeem detecteert de aanwezigheid van voertuigen in uw dode hoek. De bestuurder wordt automatisch gewaarschuwd door een lichtsignaal in de linker buitenspiegel. Active Emergency Braking System De bestuurder wordt visueel en met geluidssignalen gewaarschuwd als er de noodzaak is om te remmen om een ongeluk te vermijden of te beperken. Als er onvoldoende op de rem wordt getrapt, neemt het systeem de taak van de bestuurder over en remt het voertuig af.

26 Volledig verbonden Het geavanceerde Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem draagt voor een groot deel bij aan de bijzondere rijervaring van de Renault Kadjar. Het volledig geïntegreerde systeem met 7 touchscreen kleurenscherm blinkt uit in ergonomie en laat zich op dezelfde wijze bedienen als een tablet. De nieuwe, aanpasbare homepage biedt eenvoudig toegang tot uw favoriete functies. Er kunnen zelfs zes verschillende gebruikersprofielen worden aangemaakt. Met een eenvoudige druk op de knop kunnen gebruikers hun persoonlijke voorkeuren in het multimedia- en navigatiesysteem instellen en opslaan, evenals de activatie van bepaalde assistentiesystemen en de ambiance van hun dashboard. R-Link 2 is continu connected en biedt toegang tot de R-Link Store met een variëteit aan nuttige apps. Er is ook een scala aan diensten beschikbaar, waaronder Tom Tom real-time verkeersinformatie.

27

28

29 BOSE Sound System Pure geluidssensatie De geluidsinstallatie van BOSE verandert het interieur van uw crossover in een concertzaal. Zeven high-performance luidsprekers en een subwoofer zorgen voor een panoramisch geluid, met diepe bas- en loepzuivere treble-frequenties. Het systeem maakt bovendien gebruik van een speciaal geconfigureerde, digitale versterker. De geluidskwaliteit is immens en perfect in balans, zowel voor- als achterin. De Renault Kadjar biedt pure geluidssensatie, naast een unieke rijsensatie

30

31 CARLAB KLEURENPALET / De carroseriekleuren van de Kadjar AMBIANCES / De ambiances van het interieur van de Kadjar ACCESSOIRES / De accessoires die uw stijl ondertekenen AFMETINGEN / Inhoud en maten van de Kadjar

32 Kleurenpalet BLANC GLACIER 369 (V) BLANC NACRÉ QNC (SMV) GRIS PLATINE D69 (MV) GRIS TITANIUM KPN (MV)

33 NOIR ÉTOILÉ GNE (MV) BLUE COSMOS RPR (MV) BEIGE DUNE HNP (MV) BRUN CAPPUCCINO CNL (MV) ROUGE FLAMME NNP (SMV) V : standaardlak met vernislaag MV : metaallak met vernislaag SMV : speciale metaallak met vernislaag Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid

34 Ambiances LIFE DE ESSENTIE De Kadjar Life is uitgerust met een softtouch dashboard in de kleur antraciet, handbediende airconditioning, elektrisch bedienbare portierruiten vóór en achter en een elektrische handrem. Het exterieur heeft buitenspiegelkappen en portierhandgrepen in carrosseriekleur. De zijruiten hebben een omlijsting in chroomkleur. Bekleding stof Antraciet Stalen wielen 16" met wieldop 'Pragma'

35 Ambiances ZEN AUTORIJDEN IN ALLE RUST Maak uw reis tot een comfortabele en ontspannende gebeurtenis in de Kadjar Zen. Standaard is deze versie voorzien van automatisch geregelde airconditioning, een regen- en lichtsensor en de Renault handsfree card waarmee u uw Kadjar kunt openen, sluiten en starten zonder sleutel. De stoere looks van de Kadjar worden versterkt door de standaard lichtmetalen wielen 17" en de mistlampen met omlijsting in chroomkleur. Bekleding stof Antraciet Lichtmetalen wielen 17" 'Aquila'

36 Ambiances INTENS ULTIEM RIJPLEZIER In de Kadjar Intens staat rijplezier voorop. Het standaard Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem bengt u naar nieuwe avonturen. Tijdens het rijden waakt het Visio Systeen met Lane Departure warning over uw veiligheid en parkeren is extra eenvoudig door de standaard parkeersensoren voor én achter. Bekleding kunstleder TEP/stof 'Intens' antraciet Bekleding rundleder antraciet (optioneel) Bekleding rundleder licht grijs (optioneel) Lichtmetalen wielen 17" 'Aquila' Lichtmetalen wielen 19" 'Extreme' (optioneel)

37 Ambiances INTENS Interieur Kadjar Intens met optionele bekleding rundleder licht grijs Interieur Kadjar Intens met optionele bekleding rundleder antraciet LEDEREN BEKLEDING Geniet van meer luxe en comfort met de optionele lederen bekleding. U heeft de keuze uit bekleding rundleder lichtgrijs of antraciet.

38 Ambiances BOSE MUZIKAAL AVONTUUR Ontdek nieuwe klanken in de Kadjar Bose. Voor de ultieme geluidsbeleving is dit premium audiosysteem voorzien van 4 speakers, 2 tweeters, een versterker en een subwoofer. Het exterieur maakt een krachtige indruk door de 19" lichtmetalen wielen en de LED PURE VISION koplampen. Bekleding kunstleder TEP/stof 'Bose' antraciet Bekleding rundleder antraciet (optioneel) Lichtmetalen wielen 19" 'Egeus' Lichtmetalen wielen 17" 'Aquila' (optioneel)

39

40

41 Afmetingen VOLUME BAGAGERUIMTE (in dm 3 volgens ISO-norm 3832) Minimaal 472 Maximaal 1478 AFMETINGEN (mm) A - Wielbasis 2646 B - Totale lengte 4449 C - Overhang voor 897 D - Overhang achter 906 E - Spoorbreedte voor 1556 F - Spoorbreedte achter 1542 G - Totale breedte zonder / met zijspiegels 1836 / 2058 H - Totale hoogte zonder / met dakrails 1607 / 1613 H1 -Hoogte met geopende achterklep 2069 J - Laadhoogte 761 K - Grondspeling 200 L - Knieruimte 220 AFMETINGEN (mm) M - Breedte interieur op ellebooghoogte voor 1480 M1 - Breedte interieur op ellebooghoogte 2e zitrij 1455 P - Lengte tussen zitvlak en plafond voor (14 ) 905 P1 - Lengte tussen zitvlak en plafond achter (14 ) 910 Y - Breedte toegang tot bagageruimte bovenaan 1099 Z - Lengte bagageruimte met / zonder neergeklapte achterbank tot aan de 1620 / 864 voorstoelen Lengte bagageruimte met neergeklapte Z1 - achterbank en neergeklapte 2563 passagiersstoel R - Aanloophoek 18 R1 - Afloophoek 28

42 Accessoires STIJL Renault Kadjar met treeplank en spatbordomlijsting om de krachtige persoonlijkheid van uw crossover te accentueren en om te beschermen tegen kleine schades. 2. Verlichte dorpelbeschermer versterkt de robuuste uitstraling. De verlichting zorgt bovendien voor een vleugje elegantie, beter zicht en een prettige instap. 3. Aluminium pedalen zorgen voor een sportieve touch en extra grip dankzij de antislip laag lichtmetalen wielen Jaipur met diamond-cut antracietgrijze details geven de Kadjar een nog verfijndere uitstraling lichtmetalen wielen Aquila in glossy zwart. De Renault Kadjar biedt een ruime keuze aan lichtmetalen wielen om de crossover geheel naar eigen smaak samen te stellen

43 Accessoires IN DE AUTO Het bagagerek scheidt de kofferruimte van het passagierscompartiment. Handig voor het vervoeren van huisdieren. 2. Verlichte instaplijsten beschermen de dorpels tijdens in- en uitstappen, terwijl het elegantie en originaliteit toevoegt aan de auto. 3. DVD-speler met twee beeldschermen voor optimale entertainment onderweg. 4. Luxe vloermatten integreren naadloos in het fraaie interieur en bieden hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. 5. Rubber vloermatten voor extra bescherming tegen water en vuil.

44 Accessoires VRIJE TIJD Dakkoffer als eenvoudige oplossing voor extra bagageruimte, met keuze uit diverse kleuren en formaten. 2. Fietsendrager voor het eenvoudig en veilig vervoeren van maximaal drie fietsen. Afhankelijk van type ook kantel- en vouwbaar. 3. Wegklapbare trekhaak. Volledig onzichtbaar wanneer niet in gebruik en komt eenvoudig tevoorschijn via een subtiele hendel in de bagageruimte. 4. EasyFlex vloerbescherming. Waterdichte antislipmat specifiek gemaakt voor de bagageruimte van de Kadjar. Optimale protectie dankzij perfecte pasvorm en geschikt voor verschillende stoelconfiguraties. 5. Aluminium dak- en ski-dragers. Robuust, veilig, eenvoudig te plaatsen en voldoet aan de eisen van de City Crash Test

45 Renault Services GARANTIE, SERVICES & FINANCIERING Renault geeft op al haar nieuwe personenauto s, vanaf de datum van aflevering, standaard minimaal 2 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking, incl. gratis Renault Route service. Renault geeft op al haar personenauto s 12 jaar plaatwerkgarantie (m.u.v. Master en Twizy: 6 jaar ) en 3 jaar lakgarantie (m.u.v. Twizy: 2 jaar). RENAULT ROUTE SERVICE*. Renault Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om u te helpen als uw auto strandt met pech of schade. De Renault-dealer zorgt voor vlotte reparatie en Renault Route Service zorgt voor onderdak of vervangend vervoer**. In Nederland belt u het gratis telefoonnummer RENAULT ROUTE SERVICE PLUS*. Deze uitbreiding op Renault Route Service biedt nog meer zekerheid in binnen- en buitenland. Renault Route Service Plus dekt o.a. het volgende: Hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist) waar nodig, bij langere reparatieduur. Terugbrengen van de auto als deze in het buitenland niet repareerbaar is. Ook is het mogelijk om uit te breiden met een packet voor aanhanger- en caravanservice. RENAULT GARANTIEPLUS VERZEKERING**. Kiest u voor extra rust en zekerheid, dan kiest u voor de Renault GarantiePlus verzekering. Met de Renault GarantiePlus verzekering verlengt u uw standaard garantie van minimaal 24 maanden met een aanvullende garantieperiode tot 5 jaar met een maximale kilometerstand van km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kosteloos gebruik maken van de diensten van Renault Route Service hiermee heeft u o.a. recht op hulp bij pech onderweg. Met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht voor reparatie & onderhoud. FINANCIERING RENAULT FINANCIAL SERVICES Renault Financial Services is de huisbankier van Renault en verzorgt leasing- en financieringsproducten. Bij de Renault dealer kunt u terecht voor deskundig advies en het beheer van uw wagenpark, maar ook om uw auto te financieren. Voor zowel nieuwe auto s als voor occasions heeft Renault Financial Services altijd een passende oplossing voor u. PRIVATE LEASE Met Renault Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pech hulp, BTW en een volle tank bij aflevering. U betaalt daarnaast alleen nog voor tanken en wassen. U kiest zelf uw model, uitvoering, opties, een looptijd (2, 3, 4 jaar) en kilometrage ( km/p.j.). Daarmee bepaalt u uw maandbedrag. Ook bij een mobiliteitsbudget van de werkgever kan Renault Private Lease een goede besteding zijn. LEASING RENAULT BUSINESS FINANCE Financial Lease is een object gebonden financiering. Dat wil zeggen dat de aangeschafte auto als onderpand dient. Bij Financial Lease staat de auto op uw balans en bent u dus economisch eigenaar van de auto gedurende de looptijd van het lease contract. Deze financieringsvorm kent een vaste looptijd die volledig is af te stemmen op de gebruiksduur van de auto. De auto kan voor het volledige bedrag, exclusief BTW, gefinancierd worden. eventueel met een slottermijn. De maandelijkse leasetermijn bestaat uit rente en aflossing. Door aan het einde van het contract de slottermijn te voldoen, wordt u tevens de juridische eigenaar van de auto. Financial Lease is een on-balance financieringsvorm. Full Operational Lease is de meest complete vorm van leasen. U laat alle financiële, beheersmatige en administratieve taken over aan Renault Business Finance. Verzekering, onderhoud en vervangend vervoer zijn inbegrepen. Bovendien kunt u een contract uitbreiden met het gebruik van een brandstofpas. Full Operational Lease is een off balance financieringsnorm waarbij Renault Business Finance al uw zorgen uit handen neemt. * Bron: SBD study * Voor nadere informative verwijzen wij u graag naar uw Renault dealer ** De voorwaarden van de garantiebepalingen vindt u in het Renault Garantie- Onderhoudsboekje

46 RENAULT BELOOFD - UW VRAGEN VIA INTERNET WORDEN BINNEN 1 (WERK) DAG BEHANDELD. - U KUNT BINNEN ÉÉN WEEK PROEFRIJDEN MET HET MODEL VAN UW KEUZE. - NA DE BESTELLING VAN UW NIEUWE RENAULT INFORMEREN WIJ U OVER DE VOORTGANG. - VOOR ELK WERKPLAATSBEZOEK GELDT: WIJ HOUDEN ONS AAN DE AFGESPROKEN TIJD DAT DE AUTO KLAAR ZAL ZIJN EN DE GEFACTUREERDE PRIJS KOMT OVEREEN MET DE PRIJSOPGAVE. - EEN REPARATIE WAAR U GEEN TOESTEMMING VOOR HEEFT GEGEVEN, WORDT NIET AAN U GEFACTUREERD. DIT GEEFT DE GARANTIE DAT ER GEEN REPARATIES UITGEVOERD WORDEN ZONDER UW TOESTEMMING. - IEDERE REPARATIE IN ONZE WERKPLAATS WORDT ÉÉN JAAR GEGARANDEERD, VOOR ZOWEL ONDERDELEN ALS ARBEIDSLOON. - WIJ BELONEN UW LOYALITEIT MET ONZE RENAULT ROUTE SERVICE ÉN DE ANDERE VOORDELEN VAN MY RENAULT. - DE HELDERHEID VAN ALL-IN PRIJZEN. - WACHT U BIJ ONS, DAN KUNT U GRATIS GEBRUIKMAKEN VAN ONZE WIFI.

47

48 Veelzijdigheid en praktische bruikbaarheid Het ruime, veelzijdige en slim ingedeelde interieur van de Renault Kadjar bezit vele kwaliteiten, waaronder de one-touch folding achterbank. Via een hendel in de bagageruimte valt de deelbare achterbank (40/60) automatisch plat. Tevens is de laadvloer in twee hoogtes verstelbaar. In de hoogste stand en met neergeklapte achterbank is de laadvloer volledig vlak. In de laagste stand en met achterbank in de normale positie biedt de bagageruimte een riante inhoud van 527 liter. Bovendien kan de bagageruimte worden verdeeld in twee of drie ruimtes voor slimme opslag en bescherming van spullen. Voor extra veelzijdigheid kan ook de leuning van de voorste passagiersstoel worden neergeklapt, zodat voorwerpen van maar liefst 2,5 meter lengte probleemloos meekunnen. Verdeeld over het gehele interieur is bovendien nog 30 liter aan extra opbergruimte voorhanden.

49

50

51 Renault KADJAR Durf te leven

52 Vervolg uw Renault Kadjar-ervaring op Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning (juni 2015) te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes. In het kader van zijn streven naar constante verbetering van zijn producten behoudt RENAULT zich het recht voor om op ieder moment wijzigingen in de specificaties en aan de beschreven en afgebeelde auto s door te voeren. Eventuele wijzigingen zullen zo snel mogelijk aan de RENAULT dealers worden doorgegeven. Per land kunnen de op de markt gebrachte versiesverschillen en het kan voorkomen dat sommige uitrustingen niet leverbaar zijn (standaard, optioneel of als accessoire). Raadpleeg daarom uw plaatselijke RENAULT dealer voor de meest recente informatie. Vanwege technische beperkingen bij het drukproces kunnen de in deze brochureafgebeelde kleuren verschillen van de echte kleur van de lakken en van de materialen in het interieur. Alle rechten voorbehouden. RENAULT is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van onjuistheden of onvolkomenheden van de inhoud van deze brochure. Gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie in welke vorm of met welk middel dan ook is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van RENAULT. Renault adviseert Photo credits: Renault Marketing 3D-Commerce, J. Ludes, A. Bernier, O. Banet BOEINGAVENUE PD SCHIPHOL-RIJK / POSTBUS ZX SCHIPHOL-RIJK / TEL / HANDELSREGISTER AMSTERDAM Beleef de ervaring opnieuw DE NIEUWE RENAULT KADJAR op uw tablet

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017 Renault KADJAR Série Signature EXTASE Prijslijst januari 2017 Robuust in de stad Met zijn nog stoerdere stijl en zijn nog chiquere uitstraling is de Série Signature Extase een echte blikvanger. De vloeiende,

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Ontworpen voor avontuur Atletische allure De nieuwe Renault KADJAR is een sportieve SUV met avontuurlijke looks en een robuust design. Het front met verchroomde details en de LED

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault MEGANE

Nieuwe Renault MEGANE Nieuwe Renault MEGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

koleos Prijslijst januari 2009

koleos Prijslijst januari 2009 koleos Prijslijst januari 2009 VersiePrijzen Motor Uitvoering Energielabel Catalogusprijs Consumentenprijs Netto BTW BPM * incl. BTW en BPM dynamique e 17.398,99 3.305,81 9.195,20 29.900,00 2.5 16V 170

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

De grote Stationwagen

De grote Stationwagen Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De Logan MCV heeft het allemaal!

Nadere informatie

Nieuwe. Renault ESPACE

Nieuwe. Renault ESPACE Nieuwe Renault ESPACE Een nieuw tijdperk breekt aan Alles wordt anders met de nieuwe Renault Espace. Bijzondere lijnen vormen een robuust, vloeiend design. De crossover reigenschappen benadrukken en

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE

NIEUWE RENAULT ESPACE NIEUWE RENAULT ESPACE Een weergaloze rijervaring. Een belijning die doet denken aan die van een crossover. Aandacht voor de inzittenden: de nieuwe Espace is voorzien van een zeer compleet interieur, waarin

Nadere informatie

Renault MEGANE. Hatchback & Estate

Renault MEGANE. Hatchback & Estate Renault MEGANE Hatchback & Estate Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

Renault MEGANE HATCHBACK & ESTATE

Renault MEGANE HATCHBACK & ESTATE Renault MEGANE HATCHBACK & ESTATE Inspirerende lijnen Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 pro+ 06 > 07 service garantie en financiering 08 > 09 10 > 29 Megane van 30 > 43 trafic 44 > 67 MasteR 68 >

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault KOLEOS

Nieuwe Renault KOLEOS Nieuwe Renault KOLEOS Een krachtige en sportieve stijl De nieuwe Koleos verbreedt uw horizon. Hij biedt een ongeëvenaarde combinatie van vermogen en raffinement; zijn krachtige design en gedurfde stijl,

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Renault MEGANE. Nieuwe. Hatchback & Estate

Renault MEGANE. Nieuwe. Hatchback & Estate Renault MEGANE Nieuwe Hatchback & Estate Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke,

Nadere informatie

ZOE zoals nooit tevoren

ZOE zoals nooit tevoren Nieuwe Renault ZOE ZOE zoals nooit tevoren De nieuwe ZOE heeft meer karakter dan ooit tevoren. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe, C-vormige LED-lichtsignatuur, mistlampen

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE VOORPREMIÈRE

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE VOORPREMIÈRE RENAULT SCENIC XMOD VOORPREMIÈRE DRIVE THE CHANGE XMOD STYLE DE NIEUWE SCENIC XMOD. EEN AUTO WAAR JE VERDER MEE KOMT. SPECIAAL VOOR U: DE NIEUWE SCÉNIC XMOD MET EEN NIEUWE GRILLE, LICHTMETALEN WIELEN,

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV

Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV De stationwagon die alles vervoert wat u maar wilt! Een stijl die onweerstaanbaar is De nieuwe Dacia Logan MCV is niet alleen prettig om in te rijden, maar

Nadere informatie

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij Renault KADJAR Prijslijst accessoires januari 2019 Design DESIGN EXTERIEUR DESIGN INTERIEUR WIELEN BESCHRIJVING REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) Sidestep - Rechts 82 01 558 665 0,5 265,00 Sidestep

Nadere informatie

Renault KADJAR. Prijslijst augustus 2015

Renault KADJAR. Prijslijst augustus 2015 Renault KADJAR Prijslijst augustus 205 Met zijn stoere voorkant, zekere blik en krachtige grille nodigt de Renault Kadjar uit tot actie, om verder te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. De sterke en inspirerende

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Dacia Lodgy Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Profiteer van het leven, Doe het in stijl De Dacia Lodgy Stepway, een onweerstaanbare MPV tegen een Dacia-prijs! Een nieuwe grille, chroomkleurige sierlijst

Nadere informatie

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Dacia Dokker Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Ontdek de Stepway look De Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met de

Nadere informatie

Avontuur in de stad. * Optioneel verkrijgbaar.

Avontuur in de stad. * Optioneel verkrijgbaar. Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een subtiele

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Renault Kadjar Blue dci 115 Black Edition MIN ,- VOORDEEL 2019 VRIJ CONFIGUREERB. SUV / Terreinwagen, 5 deurs. Antraciet (Alcantara antraciet)

Renault Kadjar Blue dci 115 Black Edition MIN ,- VOORDEEL 2019 VRIJ CONFIGUREERB. SUV / Terreinwagen, 5 deurs. Antraciet (Alcantara antraciet) pagina 1 van 5 Renault Kadjar Blue dci 115 Black Edition MIN. 4.885,- VOORDEEL 2019 VRIJ CONFIGUREERB Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Logan MCV

De nieuwe Dacia Logan MCV De nieuwe Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De nieuwe Logan MCV heeft

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk breekt aan

Een nieuw tijdperk breekt aan Renault ESPACE Een nieuw tijdperk breekt aan Alles wordt anders met de Renault Espace. Bijzondere lijnen vormen een robuust, vloeiend design. De crossover eigenschappen benadrukken en definiëren de elegante

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Nieuwe. Renault KOLEOS

Nieuwe. Renault KOLEOS Nieuwe Renault KOLEOS Een krachtige en sportieve stijl De nieuwe Koleos verbreedt uw horizon. Hij biedt een ongeëvenaarde combinatie van vermogen en raffinement; zijn krachtige design en gedurfde stijl,

Nadere informatie

Uitvoering Motor Transmissie kw/pk CO2 Netto Rijklaarprijs

Uitvoering Motor Transmissie kw/pk CO2 Netto Rijklaarprijs RENAULT KADJAR eu prijslij st vanaf 10-0 3-20 17 Postbus 89 6120 AB Born (T) 046-486 14 51 (F) 046-486 25 08 Uitvoering Motor Transmissie kw/pk CO2 Netto Rijklaarprijs Minimale voordeel* Life TCe 130 6-gang

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Bevrijd gedachtes ga op avontuur

Bevrijd gedachtes ga op avontuur Nieuwe Dacia Duster Bevrijd gedachtes ga op avontuur Geschikt voor elk terrein De nieuwe Dacia Duster is overal in zijn element. De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2018 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) CONSUMENTENPRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 249,95 WIELEN 15" lichtmetalen

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 Pro+ 06 > 09 service garantie en financiering 10 > 11 Kangoo express 12 > 31 MÉGANE Van 32 > 45 trafic 46 >

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Renault CLIO. Nieuwe. Hatchback & Estate

Renault CLIO. Nieuwe. Hatchback & Estate Renault CLIO Nieuwe Hatchback & Estate Nóg onweerstaanbaarder De charmes van de nieuwe Renault Clio met zijn sensuele rondingen zijn onweerstaanbaar. De nieuwe grille en het ongekende lichtdesign geven

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO Nóg verleidelijker Elke ochtend opnieuw de nieuwe Renault Clio aantreffen betekent jezelf elke dag laten verleiden. Met zijn sensuele rondingen en nieuwe lichtdesign is de nieuwe

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE PREMIUM PLEZIER ONTDEK MET DE LAGUNA ONGEKENDE, KRACHTIGE EN OPWINDENDE EMOTIES... EEN DOORDRINGENDE BLIK. INTELLIGENT. EEN STRAK DESIGN MET

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

Renault CAPTUR Série Signature WAVE. Prijslijst november 2016

Renault CAPTUR Série Signature WAVE. Prijslijst november 2016 Renault CAPTUR Série Signature WAVE Prijslijst november 2016 Nieuwe perspectieven De Renault Captur Série Signature WAVE slaat nieuwe wegen in als het gaat om design, comfort en rijplezier. De Captur

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster De nieuwe Dacia Duster De Nieuwe Dacia Duster, méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Renault Megane Estate Geen half werk Autotest Het lijkt nauwelijks nieuws. De Renault Megane is er nu ook als stationcar. Een andere daklijn, iets meer bagageruime en klaar. Maar... ruim tachtig procent

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Modern, dynamisch en comfortabel De route is uitgestippeld... Durf te kiezen voor crossover-looks Bij de eerste aanblik

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

De tijden veranderen...

De tijden veranderen... Renault Twizy De tijden veranderen... Je hoeft niet langer op de toekomst te wachten. De Twizy is een superwendbare vrije vogel die VANDAAG NOG je leven in de stad verandert. Deze elektrisch aangedreven

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Nieuwe Renault TWINGO

Nieuwe Renault TWINGO Nieuwe Renault TWINGO Stedelijke elegantie Geraffineerd design De nieuwe Twingo, wat een schoonheid. Vernieuwd front, chromen accenten en kleuraccenten die je zelf kunt kiezen: hij is echt onweerstaanbaar.

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Eenvoudig opladen Overal waar u zich bevindt, kunt u de Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019 Nieuwe Dacia Duster Accessoire prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Duster portierdrempels - Voor - Zwart 8201705543 0,2 52,50 Verlichte Duster portierdrempels

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019 Nieuwe Dacia Duster Accessoire prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Duster portierdrempels - Voor - Zwart 8201705543 0,2 52,50 Verlichte Duster portierdrempels

Nadere informatie

MEGANE RENAULT HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en comfort

MEGANE RENAULT HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en technologie. SCANNER Motoren en comfort NIEUWE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE NIEUWE RENAULT MEGANE HATCHBACK & ESTATE FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en comfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NIEUWE RENAULT MEGANE NEEM EEN VOORSPRONG

Nadere informatie

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018 New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV Accessoire Prijslijst januari 2018 Design SANDERO SANDERO STEPWAY REFERENTIE MONTAGE TIJD (U) PRIJS ( ) EXTERIEUR Personalisatie stickers exterieur

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen

Renault Adaptation. Een echte Renault, aangepast aan uw wensen Renault Adaptation Een echte Renault, aangepast aan uw wensen 02 > 03 inhoudsopgave Renault Adaptation Renault adaptation Agrément Carrossier en Renault adaptation 04 > 05 hoge instap, automaat 06 > 07

Nadere informatie

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis RENAULT SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL SPIRIT OF SCENIC Wat is er

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie