Inleiding Dit is een verhaal over geld, en hoe jij macht kan hebben over geld in plaats van andersom. Een jonge man vond een manier om een

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inleiding Dit is een verhaal over geld, en hoe jij macht kan hebben over geld in plaats van andersom. Een jonge man vond een manier om een"

Transcriptie

1

2 Inleiding Dit is een verhaal over geld, en hoe jij macht kan hebben over geld in plaats van andersom. Een jonge man vond een manier om een jaarinkomen van 6 cijfers te hebben terwijl hij de vrijheid heeft om zijn eigen tijd te spenderen zoals hij het wil. Waarom wil je meer geld? Waarom heb je meer geld nodig? Hoe denk je over geld? Trek je geld aan, of stoot je het juist af? Wat is de beste manier om meer geld te verdienen? Mijn naam is Brian. Ik ben geboren in een rijke familie. Ik leerde om geld en de dingen waar geld voor kan zorgen te respecteren. Ik groeide op in mooie huizen, ik ging naar de beste privéscholen, en ik kreeg een uitstekende opleiding aan de universiteit. Mijn ouders namen mij en mijn broer mee op vakanties over de hele wereld. Ik zag ook hun vrijgevigheid en hun wens om anderen te helpen. Ik groeide op terwijl ik leerde over geld van ouders die geld en alles wat erbij komt, begrepen. Op die manier leerde ik om geld aan te trekken, terwijl de meeste mensen geld eerder lijken af te stoten. Dankzij mijn opvoeding ben ik tot inzichten over geld gekomen die veel personen niet hebben. Het is mijn droom om al die personen te helpen voor hun gezinnen te zorgen op dezelfde manier waarop mijn ouders voor mij hebben gezorgd. Ikzelf kan zo al voor mijn gezin zorgen, maar ik wil graag zo veel mogelijk mensen helpen. Daarom heb ik dit korte verhaal over geld geschreven.

3 Wat betekent geld voor jou? Wat als je geld, als een hindernis, kan vermijden in je leven? Je nooit meer zorgen maken over hoe je je rekeningen zult betalen. Nooit meer piekeren over hoe je je kinderen een goed leven kan bezorgen. Nooit meer inzitten over of je wel zou kunnen leven van je pensioen. Nooit meer thuisblijven tijdens vakanties, nooit meer in een oude auto rijden, nooit meer wonen in een huis dat niet je droomhuis is. Nooit meer je verlangen moeten onderdrukken om goede doelen te steunen. Geld kan veel problemen oplossen. Maar de enige manier om meer geld te hebben is door te leren hoe je het kan aantrekken. Trek jij geld aan, of stoot je het af? Het is van cruciaal belang dat je dat begrijpt. Als je opgevoed en als het ware geprogrammeerd bent met slogans zoals Geld is de bron van alle kwaad of Geld maakt niet gelukkig, dan is het vanzelfsprekend dat je geen grote rijkdom hebt. Je stoot geld af. Onbewust, omdat je niet HOUDT van geld, doe je alles om het geld dat je verdient zo snel mogelijk uit te geven. Als je je denkwijze kan veranderen, kun je je bankrekening veranderen. Geld is niet slecht, het is gewoon papier. Hebzucht, of slechte dingen doen VOOR of MET geld, dat is het probleem. Geld vergroot je persoonlijkheid. Als je een slecht mens bent, kun je het je met meer geld veroorloven om een nog slechter mens te zijn. Als je een goed mens bent, dan kun je meer goede daden doen voor anderen. Besluit daarom vandaag nog om geld te respecteren en te appreciëren dat geld goede dingen tot stand brengt. Begin geld aan te trekken in plaats van af te stoten. Verander je denkwijze, en het zal een buitengewoon effect hebben op je leven. Beslis vandaag dat je meer geld wilt, en bepaal waarvoor je dat geld nodig hebt. Verbind dan die goede redenen om meer geld te willen aan je dominante gedachten over geld. Wanneer je geld verbindt met de redenen die je stimuleren om meer geld te WILLEN, dan zul je ook meer geld aantrekken.

4 Als je bijvoorbeeld een ouder bent, dan besef je dat je een gezin hebt, en kinderen hebt die opkijken naar jou als broodwinner. Het is niet aanvaardbaar om een financiële nietsnut te zijn als anderen op je rekenen. Jouw financiële situatie beïnvloedt niet alleen hun leven in het hier en nu; de financiële voor- of tegenspoed van de toekomstige generaties hangt af van jouw voorbeeld. Op dit moment ben je de denkwijze van je kinderen aan het vormen. Onderschat je invloed niet. Als jij kapitalisme en financiële overvloed waardeert en dat ook leert aan je kinderen, dan zullen zij in hun latere leven jouw levensfilosofie volgen. Wat zal jouw nalatenschap zijn? Zul je een leven van schulden doorgeven, of een van rijkdom? Wil je, als ouder, je tijd doorbrengen met je kinderen, of liever een slaaf van de euro zijn terwijl je lange dagen maakt om rond te komen? Accepteer daarom dat het noodzakelijk is dat wat je doet in het teken staat van je doel: rijkdom creëren en meer vrije tijd krijgen. Als je doel alleen maar is om geld te verdienen zodat je elke maand de rekeningen kan betalen, dan zal je vermogen nooit groeien. Mensen die dat als doel hebben betalen vaak hun rekeningen en spenderen wat er over is van hun inkomen aan onnodige dingen. Degenen die meer willen verdienen dan het hoogstnodige zodat ze wat overblijft kunnen sparen, die zullen een rijke levensstijl hebben en anderen helpen. Onthoud dat je meer krijgt van datgene waarop je jezelf concentreert. Gedachten zijn krachten... dus stuur je gedachten. Focus je op schulden, dan krijg je meer schulden. Focus je op rijkdom, dan zul je rijker worden. Hoe kan je dan een hoger inkomen krijgen? Als je je loon wilt verdubbelen, zal je waarschijnlijk ook dubbel zoveel uren moeten werken. Is dat mogelijk? Wil je dat echt? Wat je daarom echt nodig hebt, is een andere manier om geld te verdienen met het HEFBOOMEFFECT. Dat betekent dat je geld verdient door de

5 inspanningen van anderen. Als je op een passieve manier geld kan verdienen, dan zul je meer tijd kunnen spenderen aan andere dingen. Maar als heel je inkomen enkel komt van jouw inspanningen, is dat een ramp in wording. Wat gebeurt als je je werk verliest, of als je niet kan werken, of als je met pensioen wilt gaan? In deze economie is niets zeker. En zelfs als niets van dat alles gebeurt als je blijft doen wat je nu doet, dan zul je ook blijven krijgen wat je nu krijgt. Steeds hetzelfde doen en verwachten dat er iets zal veranderen wordt ook wel waanzin genoemd. Het is dus nodig om een business-model te vinden dat je in staat stelt om geld te verdienen terwijl je niet aan het werken bent in plaats van een gewone werknemer te zijn die zijn tijd inruilt voor geld. Wat is mijn business-model? Waarom koos ik netwerkmarketing als business-model naar rijkdom en vrije tijd? Mijn hele leven werd ik geleerd dat multi-level-marketing, of de zogenaamde piramidespelen, illegaal zijn. Dus, wanneer ik met hen in contact kwam, legde ik die spelen stil en ik kafferde zelfs mensen uit omdat ze me lastig vielen met zulke nonsens. Maar wat is een piramidespel eigenlijk? Ik heb mijn hele leven in de vastgoedsector gezeten. In de jaren 70 bouwde mijn vader een van de grootste makelaarsbedrijven aan de oostkust van de VS op, waarna hij het verkocht. Toen mijn broer en ik afstudeerden aan de universiteit, begonnen we samen met mijn vader een nieuw vastgoedbedrijf. Ik begon te werken op de afdeling Verkoop en hield me bezig met het openen van een paar kantoren, terwijl mijn broer in het management ging. Het lukte me om een inkomen van enkele honderdduizenden euro s te verkrijgen. Maar daar moest ik meer dan 60 uur per week voor werken. Mijn broer werkte ook hard, maar niet op dezelfde manier. Hij concentreerde zich op het openen van nieuwe kantoren en het aannemen van tussenpersonen die voor hem huizen verkochten. Mijn broer heeft in zijn hele carrière geen enkel huis verkocht, en toch verdiende hij toen 10 keer meer dan ik.

6 Hij verdiende miljoenen omdat hij een deel kreeg van de opbrengst van elk huis dat zijn duizenden tussenpersonen verkochten. Hij werkte slimmer, terwijl ik harder werkte. Hij stond op die manier aan de top van de piramide. Is dit alles legaal? Mag hij wel meer verdienen dan de tussenpersonen die zo hard werken om huizen te verkopen? Ik denk dat iedereen het er wel mee eens is dat het volkomen legaal is om een makelaar te zijn. Als je slim bent, bereid om het financiële risico te nemen en de uitdaging wilt aangaan om goede tussenpersonen aan te werven, dan kan ook jij voordeel trekken van het hefboomeffect. Wat maakt netwerkmarketing dan anders? Ik vind het stukken beter, omdat er geen financieel risico aan verbonden is. Op een dag vertelde een vriend me dat hij hetzelfde verdiende als ik, maar hij werkte van thuis uit zonder dat hij te maken kreeg met vaste bedrijfskosten, werknemers, verzekeringen, stress of de veranderende markt. Hij deed dat met een netwerkmarketing-bedrijf. Eerst probeerde ik hem af te schepen door te zeggen dat hij in een piramidespel zat. Hij vroeg me om hem uit te leggen waarom. Daarop antwoordde ik hem dat hij geld verdiende via het harde werk van anderen, en niet door zelf te werken. Hij zei: Bedoel je zoals jouw familie geld verdient via de personen die voor jullie bedrijf werken? Daarop wist ik niets te zeggen. Toen zei hij: Wie werkt er slimmer, jij of je vader en je broer? Toen was ik kwaad, niet op hem, maar op mezelf. Dat was mijn aha-erlebnis. Ik was bekrompen geweest, en dat bracht me alleen maar nadelen. Op dat moment begon ik me meer in te lichten, en ik verdiepte me in het concept van netwerkmarketing. Laat me uitleggen waarom ik netwerkmarketing beter vind... Mijn onderzoek toonde me waarom een bedrijf dat zo goedkoop mogelijk een product op de markt wil brengen, best gebruik maakt van een netwerkmarketing-model.

7 In plaats van miljoenen te spenderen aan traditionele reclame, wat na verloop van tijd niet meer zo effectief is, kiezen steeds meer bedrijven voor het netwerkmarketing-model. Daardoor krijgt een bedrijf alleen maar marketingkosten als en wanneer een product verkocht wordt. Ze gebruiken verkopers om mondelinge reclame te maken. Deze verkopers krijgen betaald naargelang de prestaties die ze leveren, dus zoeken ze zelf naar de meest effectieve manieren om te verkopen. Maar dit bedrijfsmodel motiveert ook de verkopers. Zij kunnen zelf namelijk hun eigen bedrijf opstarten. Als zij andere mensen aannemen en hen leren hoe ze dat bepaalde product of die bepaalde dienst kunnen verkopen, dan kunnen zij ook commissies verdienen net zoals de makelaar in een vastgoedbedrijf. Daardoor staan ze anders in het leven. Elke dag staan ze op met het vooruitzicht om te werken aan hun bedrijf, hun toekomst. Ze zijn geen werknemers meer, ze zijn ondernemers. Laten we dit bedrijfsmodel eens terugbrengen tot mijn vastgoedervaring. Mijn familie bouwde niet zo maar een vastgoedbedrijf op, ze hadden een hele grote vastgoedfranchise. De werknemers werkten eigenlijk niet voor ons. In plaats daarvan konden ze hun eigen bedrijf opstarten binnen de bescherming van ons groot, nationaal bekend bedrijf. Met netwerkmarketing doe je net hetzelfde: je bouwt je eigen bedrijf op binnen een overkoepelend bedrijf. Het marketingteam is van jou. De klanten zijn van jou. Jij hebt recht op de cash flow van jouw bedrijf. In een klassiek vastgoedbedrijf kunnen de makelaars niet meer verdienen dan hun baas. Hun inkomen beperkt zich tot wat zij zelf kunnen verkopen. Maar door veel makelaars aan te werven kan hun baas daarentegen veel meer geld verdienen dankzij de provisies die hij krijgt op alle verkopen. Hoe kan iemand daar tegenop? Gelukkig hebben veel bedrijven de voordelen van multi-level marketing. In plaats van één iemand aan de top te hebben die zijn geld verdient ten koste van de hardwerkende makelaars die hij aanwierf, wordt in sommige bedrijven nu multi-level marketing aangewend. De makelaars zelf mogen meer makelaars aanwerven. Als zij dat doen, kunnen ze zelf provisies krijgen bovenop hun eigen verkopen, zonder aan de top te staan en zonder alle vaste kosten.

8 In feite kunnen ze hun eigen netwerk van tussenpersonen opbouwen binnen de bestaande bedrijfsstructuur. Sommige van de snelst groeiende makelaarsbedrijven gebruiken dat bedrijfsmodel, en het is de reden voor hun opvallende groei. Waarom? De makelaars wilden niet alleen geld verdienen aan hun eigen verkopen. Ze willen zelf ook het hefboomeffect hebben. Om terug te komen op mijn verhaal... Ik besloot om een netwerkmarketingbedrijf op te starten naast mijn conventionele vastgoedcarrière. Ik kon maar een paar uur per week besteden aan dat bedrijfje, maar ik deed het toch. Eerst verdiende ik niet zo veel. Maar ik leerde wel heel veel. De zakelijke opleiding en de ervaring die ik opdeed waren veel waardevoller dan de winst die ik eerst verdiende. Met de tijd groeide ik in het beroep, en mijn winst groeide mee. Nu verdien ik maandelijks meer aan netwerkmarketing dan mijn vroegere jaarloon in de vastgoedindustrie. Daarbij komt nog dat ik ongeveer 97% van mijn inkomen verdien door provisies te krijgen! Passief inkomen geeft de vrijheid om van thuis uit te werken, bij mijn familie te zijn, te reizen. Ik heb de controle over mijn leven. Nu ik allebei de werelden heb meegemaakt het traditionele bedrijf en netwerkmarketing ga ik nooit meer terug. De enige manier waarop gewone mensen zoals ik vooruit kunnen komen in het leven, is met netwerkmarketing. Het hefboomeffect op jouw inkomen Waarom zou je ervoor moeten kiezen om een netwerkmarketing-bedrijf op te starten? De huidige economie doet mensen beseffen dat hun werk hen niet de levensstijl zal bezorgen die ze zo graag willen hebben. Maar werk is daar niet voor ontworpen, want als je werkt, ruil je tijd in voor geld. Meestal betaalt een bedrijf net genoeg om maximale inspanningen van hun werknemers te krijgen, en werknemers werken vaak net hard genoeg om hun werk en hun vast inkomen niet te verliezen.

9 Sommigen geloven nog steeds in die methode. Maar zodra je werkgever iemand vindt die jouw werk sneller of goedkoper kan doen, wordt er gezwegen over loyaliteit en sta je op straat. Leven terwijl je je continu zorgen maakt, kan je amper een echt leven noemen. Eindelijk komen mensen tot het besef dat zij de controle moeten nemen over hun financiële toekomst. Geen enkele minister zal jouw persoonlijke economische status verbeteren... dat kan jij alleen. Het mentale keerpunt zal voor velen plaatsvinden wanneer ze beseffen dat hun situatie zich niet vanzelf zal verbeteren, en dat er een betere en gemakkelijkere manier is. Een drukbezet en hardwerkende persoon kan via netwerkmarketing een parttime bedrijfje opstarten om extra te verdienen, en tegelijkertijd leert hij hoe hij dat bedrijfje kan doen groeien. Zoals wijlen handelsfilosoof Jim Rohn overal ter wereld onderwees: mensen zouden overdag moeten werken om te kunnen overleven, maar s avonds parttime hun toekomst moeten opbouwen. Je dagelijks brood verdienen is goed, maar je fortuin verdienen is beter. Je eigen welvaart bepaalt hoe veel vrije tijd je hebt. En als je de controle hebt over je tijd kun je je leven leiden zoals jij wil. De reden waarom netwerkmarketing zo goed werkt is eenvoudig. Het bedrijf wint omdat hun product op de markt komt. De consument wint omdat ze betere producten of diensten tot hun beschikking hebben. De netwerkmarketeer wint omdat hij veel meer verdient. Maar de sleutel tot succes is een netwerkmarketeer die trots is op het ondernemerschap. Het aanwerven, opleiden, motiveren en verkopen wordt heel gedreven gedaan door de vele netwerkmarketing-bedrijven, die zo aan hun eigen toekomst bouwen. In plaats dat de ceo s en bedrijfseigenaren het leeuwendeel van de winst voor zichzelf houden, wordt de winst verdeeld tussen degenen die echt iets bijdragen. Hoe meer je bijdraagt, hoe meer je verdient. Als je niets bijdraagt, verdien je ook niets. Netwerkmarketing is het voorbeeld van kapitalisme bij uitstek. Wat zo geweldig is, is dat je een netwerkmarketing-bedrijf kan uitkiezen met een product dat je gebruikt, dat je goed vindt en waar je in gelooft, en daar dan mee in zee gaan. Iets verkopen enkel en alleen om te verkopen en provisies te

10 verdienen zal niet goed werken. Dat is vaak ook de reden waarom mensen verkopers niet graag aan hun deur zien staan. Als je gelooft in datgene wat je deelt met anderen, dan zal het niet overkomen als verkopen. En dan kun je jezelf meer vrijheid bezorgen door anderen uit te nodigen om parttime hun eigen fortuin op te bouwen met jou. Hoe meer mensen je overtuigt en leert hoe ze hun eigen inkomen kunnen upgraden, hoe meer jij verdient. Je hebt alle voordelen van een traditionele vastgoedmakelaar, maar zonder al de risico s! Zal iedereen ervoor kiezen om met een eigen bedrijf te beginnen via netwerkmarketing? Natuurlijk niet. Er zijn veel sceptische personen die vastzitten in hun huidige leven vol stress, en die zo verder willen leven en zich zorgen willen maken over of ze de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Ze wagen het niet om aan iets nieuws te beginnen. Het idee alleen al om hun denken aan te passen en een ondernemer te worden maakt hen bang. Ze hebben zo n schrik om te falen dat ze het zelfs niet eens willen proberen. Of ze zijn bezorgd om wat anderen over hen zouden denken als ze zouden beginnen aan iets wat wordt bezien als een piramidespel. Je kunt hen proberen te overtuigen van het feit dat zij meedoen aan het echte piramidespel, waarin zij nooit meer kunnen verdienen dan hun baas of de ceo, maar dan verdoe je je tijd. Je kunt hen ook laten doen wat zij willen en hen met rust laten, terwijl jijzelf de verandering wél maakt en je concentreert op geld aantrekken in plaats van afstoten. Met de tijd, als meer en meer mensen die ze respecteren, beslissen om de verandering te maken, zullen ze misschien van gedachten veranderen. Maar het is niet aan jou om je zorgen te maken over hun financiën. Als zij dat niet doen, dan moet je hen niet proberen te overtuigen. Iedereen heeft het recht om te kiezen wat ze willen. Luister niet naar degenen die niet hebben wat jij wil. Wanneer je iemands mening aanvaardt, aanvaard je ook zijn levensstijl. In plaats daarvan, beslis wat je wil, en zoek dan een mentor die hetzelfde al heeft bereikt en je wilt helpen om dat ook te bereiken.

11 Je zal die mentor vinden in netwerkmarketing net zoals ik, want dat bedrijfsmodel geeft hen een vergoeding om jou te helpen meer te verdienen! Het is een briljant concept! Denk aan alle goede daden die je kan doen met het geld dat je zal verdienen. Hefboomeffect op je inkomen = Keuzevrijheid in je leven Neem contact op met de persoon van wie je dit document hebt ontvangen. Hij/Zij kan je helpen te bepalen hoe jij het best het hefboomeffect op jouw inkomen kan creëren. Deze folder werd u aangeboden door: De Bruycker Gerda

Zakgeld Geheimen. Geef je het wel of geef je. het niet? Met meningen van meer dan 20 experts

Zakgeld Geheimen. Geef je het wel of geef je. het niet? Met meningen van meer dan 20 experts Zakgeld Geheimen Geef je het wel of geef je het niet? Met meningen van meer dan 20 experts Zakgeldgeheimen, een boek samengesteld door Amanda van der Gulik Kies uit wat voor jou werkt! Zakgeld geheimen

Nadere informatie

De Mindset van Ondernemen

De Mindset van Ondernemen De Mindset van Ondernemen Artikelen: 1. Waarom je ondernemer wilt zijn 2 2. Ondernemershemel (geschreven door Zlata Brouwer) 7 3. De ondernemer: een bijzondere diersoort 9 4. Waarom kleine bedrijven de

Nadere informatie

Rijk op pensioen met vastgoed

Rijk op pensioen met vastgoed Rijk op pensioen met vastgoed HOE GELD VERDIENEN MET VASTGOED Stel je financiële toekomst veilig. Investeer in vastgoed door Imed Baatout Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Stel je financiële toekomst veilig Hoofdstuk

Nadere informatie

Leuk dat je dit e-book wilt gaan lezen!

Leuk dat je dit e-book wilt gaan lezen! 2013 Stephan van der Toom www.cashflowclub.nl Inleiding Leuk dat je dit e-book wilt gaan lezen! Veel mensen zijn super geïnspireerd door de boeken en presentaties van Robert Kiyosaki. Toch lopen veel mensen

Nadere informatie

New Economy Marketing Report Voor Netwerk Marketers- Hoe Je Eerste 10.000,00 Per Maand Te Verdienen.

New Economy Marketing Report Voor Netwerk Marketers- Hoe Je Eerste 10.000,00 Per Maand Te Verdienen. Neem De Tijd Om Dit Rapport Nu Te Printen New Economy Marketing Report Voor Netwerk Marketers- Hoe Je Eerste 10.000,00 Per Maand Te Verdienen. Door: Franka Peels Voor De Eerste Keer Ooit Onthuld. Na Jaren

Nadere informatie

o Voorwoord o Netwerkmarketing o Kritiek o Investeren en risico o Verandering o A,B en C-players o Passief inkomen o Belonen naar werken o De Start

o Voorwoord o Netwerkmarketing o Kritiek o Investeren en risico o Verandering o A,B en C-players o Passief inkomen o Belonen naar werken o De Start o Voorwoord o Netwerkmarketing o Kritiek o Investeren en risico o Verandering o A,B en C-players o Passief inkomen o Belonen naar werken o De Start o De beste keuze o Het product o Investering o Conclusie

Nadere informatie

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN

DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN DE 45 SECONDEN PRESENTATIE DIE UW LEVEN ZAL VERANDEREN Don Failla 1 VOORWOORD De '45 Seconden" Presentatie is alles wat men hoeft te weten om een grote organisatie op te bouwen. En als iemand deze presentatie

Nadere informatie

Het miljonairsbrein ontrafeld

Het miljonairsbrein ontrafeld 1 International bestseller New York Times, Wall Street Journal, USA Today and Singapore Times Het miljonairsbrein ontrafeld Beheers het mentale spel van rijkdom T. Harv Eker financiële ontwikkeling Het

Nadere informatie

Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk.

Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk. Wat een kopje illy koffie mij leerde over geluk. Bereik een Fablife in 7 levels. 2014 Fablife VOF 1 Anastasia - Left outside alone And I wonder if you know How it really feels To be left outside alone

Nadere informatie

100.000. 5 geheimen. om minimaal. per jaar te verdienen. voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs

100.000. 5 geheimen. om minimaal. per jaar te verdienen. voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs 5 geheimen om minimaal 100.000 per jaar te verdienen voor ZZP-coaches, trainers en adviseurs Laura Babeliowsky - Businesscoach Oprichter Bouw een Bloeiend Bedrijf Inhoudsopgave Over Laura...3 Waarom 100.000

Nadere informatie

Inhoud in vogelvlucht

Inhoud in vogelvlucht Inhoud in vogelvlucht Over de auteurs... xix Inleiding... 1 Deel I: Ontdek je financiële dromen en start met plannen... 7 Hoofdstuk 1: Hoe financiële planning je helpt bij het realiseren van je doelen...9

Nadere informatie

Miljonair VorBeginers

Miljonair VorBeginers Miljonair VorBeginers Door:Tom DingjanenEduardKelderhuis Dit is een uitgave van Avantix SARL. Copyright Avantix SARL 2011 Grand Rue 60 L 1660 Luxembourg Company Register B-90.853 Auteurs: Tom Dingjan &

Nadere informatie

Mijn Verhaal En Hoe Ik Jou Kan Helpen

Mijn Verhaal En Hoe Ik Jou Kan Helpen Het internet heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Het is vandaag de dag mogelijk om zonder al te veel opstartkosten en binnen afzienbare tijd online geld te verdienen met iets dat je graag doet. Het is

Nadere informatie

Iets ouds onder de zon

Iets ouds onder de zon Iets ouds onder de zon Voor Emma Iets ouds onder de zon Weg uit de dertigersdip en op zoek naar passie en inspiratie in je werk en in je leven Luud Berings ISBN xxx-90-xxxxx-xx-x web: www.doussac.com e-mail:

Nadere informatie

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers.

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Ook dit boekje geeft je inzicht, ditmaal in de keuken van de realiteit. De hoe en waarom van het dagelijks leven. Natuurlijk kun je zelf de dingen

Nadere informatie

De emotionele bankrekening

De emotionele bankrekening De emotionele bankrekening Een uiterst praktische, nuttige manier om dit hele idee van proactiviteit en de cirkel van invloed te begrijpen en toe te passen is via de metafoor van de emotionele bankrekening.

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

Gratis Rapport. Print dit rapport uit om het goed en grondig door te lezen.

Gratis Rapport. Print dit rapport uit om het goed en grondig door te lezen. Gratis Rapport Hoe Je Zonder Ervaring Je Networkmarketing Business Gigantisch Kan Laten Groeien..Online!Hoe Je Zonder Ervaring Je Business Gigantisch Kan Laten Groeien...Online! Hoe je een eindeloze stroom

Nadere informatie

Verdubbel Jouw Coachingsbedrijf in één Jaar

Verdubbel Jouw Coachingsbedrijf in één Jaar Verdubbel Jouw Coachingsbedrijf in één Jaar In 10 stappen Online Zichtbaar, Meer Omzet en Vrijheid door Erno Hannink Verdubbel je coachingsbedrijf in één jaar/hannink 2 Verdubbel jouw coachingsbedrijf

Nadere informatie

Jouw reis naar een onbezorgde toekomst

Jouw reis naar een onbezorgde toekomst E-book: Welke crisis? Jouw reis naar een onbezorgde toekomst Inleiding De wereld is veranderd! - Bedrijven vallen om. - Pensioenfondsen verdwijnen - Sociale zekerheid staat op de tocht - Ziektekosten worden

Nadere informatie

De 10 tips voor. Persoonlijk Leiderschap. Volg je eigen weg

De 10 tips voor. Persoonlijk Leiderschap. Volg je eigen weg De 10 tips voor Persoonlijk Leiderschap Volg je eigen weg De 10 tips voor Persoonlijk Leiderschap Volg je eigen weg Extra tip: Print dit 10 tips e-book voor optimaal resultaat 1 De 10 tips voor Persoonlijk

Nadere informatie

Wanneer één van je ouders ALS heeft

Wanneer één van je ouders ALS heeft Wanneer één van je ouders ALS heeft Introductie ALS komt niet zo vaak voor en het is onwaarschijnlijk dat je nog iemand kent die een ouder of stiefouder heeft met deze ziekte. Het is gemakkelijk te begrijpen

Nadere informatie

De Klant. HRD: verandermanagers bij klantgerichtheid of buiten spel? Hoe vind je de verborgen klantvraag? De (interne) klant centraal

De Klant. HRD: verandermanagers bij klantgerichtheid of buiten spel? Hoe vind je de verborgen klantvraag? De (interne) klant centraal Thema de klant Thema Hoe vind je de verborgen klantvraag? De Klant HRD: verandermanagers bij klantgerichtheid of buiten spel? De (interne) klant centraal Intro Feike Cats Beginnen in de top van de organisatie

Nadere informatie

Hugo Bakker Trainer & Coach

Hugo Bakker Trainer & Coach Hugo Bakker Trainer & Coach Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze e-mail cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct

Nadere informatie

Presenteren met Plezier

Presenteren met Plezier E-book Presenteren met Plezier ~ www.j-dl.nl ~ janssen@j-dl.nl Andalusië/Nijmegen juli 2011 Presenteren met Plezier het e- book met de 14 gouden tips! Rob Janssen Inleiding Ken je dat? Je bereidt een presentatie

Nadere informatie

Financieel Rentmeesterschap

Financieel Rentmeesterschap Inleiding: Voorspoed begint bij het begrijpen van onze rol; wij zijn Gods rentmeesters. Onze levens, talenten, mogelijkheden en het wonen in een land met ongekende mogelijkheden zijn allemaal door God

Nadere informatie

DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN

DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN BOSS NEDERLAND DE 7 GEHEIMEN VAN WEBSITES DIE ECHT VERKOPEN "Hoe uw website 400% Meer Business kan aantrekken dan uw concurrenten - Zonder extra kosten!" Jennifer Segerius www.bossnederland.com Inhoud

Nadere informatie

Ik wil een kapsalon!

Ik wil een kapsalon! Ik wil een kapsalon! Da Vinci International Ik wil een kapsalon! Praktisch verhaal voor het opzetten van een eigen kapsalon Uitgeverij Walburg, Zutphen 2005 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Een gewone werkdag..

Nadere informatie

"What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd.

What a trip... Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd. "What a trip..." Wanneer je mij een paar jaar geleden zou vertellen wat ik je nu ga vertellen had ik je niet geloofd. Ik had je niet alleen niet geloofd, maar ik had je waarschijnlijk ook nog eens keihard

Nadere informatie

Bespreek je vak man! Waarom een goed gesprek? Een goed gesprek tussen werk nemer en werkgever over thema s als bijblijven

Bespreek je vak man! Waarom een goed gesprek? Een goed gesprek tussen werk nemer en werkgever over thema s als bijblijven bespreek je vak man Bespreek je vak man! Of je nou tractorchauffeur, kraanmachinist of grondwerker bent, ondernemer of werknemer, feit is dat je in een prachtige sector werkt. Natuurlijk wil je dat zo

Nadere informatie