Renault MEGANE. Nieuwe. Berline & Grandtour

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Renault MEGANE. Nieuwe. Berline & Grandtour"

Transcriptie

1 Renault MEGANE Nieuwe Berline & Grandtour

2 De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

3

4 Adrenalineshot Met zijn elegante vormen, gespierde lijnen en compromisloze keuzes gaat Nieuwe Renault Mégane resoluut voor expressief design en sterke styling. Nieuwe Renault Mégane maakt rijden authentiek en meeslepend, en uniek met een eigen lichtsignatuur. Adrenaline verzekerd. Passie is niet iets dat je afdwingt. Passie heb je.

5

6 Sterke emoties Nieuwe Renault Mégane herken je van bij de eerste blik. Zijn LED-achterlichten, die permanent branden, stellen zijn unieke persoonlijkheid in het licht. Zijn gefacetteerde 18 velgen zijn bijzonder stijlvol. Ze zijn sportief, ze laten je niet los, ze zijn sterk. Doopnaam: Magny-Cours. Rijden wordt helemaal anders. Eén en al emotie.

7

8

9

10 Uniek rijplezier In Nieuwe Renault Mégane komt rijplezier volop tot uitdrukking dankzij de dynamische sfeer, de perfecte rijpositie, de sportpedalen. Uitgerust met de 4CONTROL-technologie zorgen de 4 sturende wielen voor een ongeziene wegligging en reactiviteit. Het onderstel van Renault Sport doet de rest. Gewone bochten, haarspeldbochten,... de baan ligt vast, de wegligging is geducht. Passie in een nieuwe dimensie.

11

12 Hightech ervaring Neem plaats. Alles is aanwezig om u een unieke rijervaring te laten beleven. De digitale teller met kleurenscherm voor u geeft de door u gekozen rijstijl weer. Het grote verticale aanraakscherm R-LINK 2 van 8,7 domineert de centrale console en is de perfecte copiloot. Voor u, het inschuifbare head-up kleurendisplay. Onder uw vingers, achter het stuur, twee schakelhendels. Renault Sport voor intense sensaties. Motor!

13

14

15

16 Nieuwe dimensie In het interieur staan kwaliteit en harmonie centraal. Een perfect afgewerkt en ruim interieur, ook comfort is een extra troef. Op het ritme van het Bose Sound System bent u onderweg met gezag en precisie. Ook verfijning maakt deel uit van de ervaring.

17

18

19 Oog voor details Er werd bijzondere aandacht geschonken aan elk detail. Het dashboard, de bovenkant van de deuren en de console zijn bekleed met hetzelfde materiaal; chromen inzetstukken benadrukken de verluchtingsmonden en de versnellingshendel; de gebeeldhouwde kuipzetels zijn mooi en uitnodigend; het stuur is in nappaleder... U bent veeleisend, maar wij ook.

20

21 Nieuwe Renault Mégane, nog meer sensaties Grote emoties laten beleven, unieke sensaties delen,... de opdracht van Nieuwe Renault Mégane is erg ambitieus. 4CONTROL-technologie, dynamische motorversies, Nieuwe Renault Mégane vervult al uw wensen achter het stuur. Het Renault MULTI-SENSE systeem beantwoordt aan al uw eisen, de rijhulpsystemen stellen u gerust. Raak gewoon de multimediaconsole Renault R-LINK 2 aan en u wordt meester van de weg.

22

23 4CONTROL, perfecte wegligging Met zijn onderstel met 4 sturende wielen is Nieuwe Renault Mégane makkelijk hanteerbaar en tegelijkertijd superefficiënt. Dankzij 4CONTROL neemt u de moeilijkste bochten perfect kalm. De wegligging is geoptimaliseerd, de baanvastheid verbluffend. Dankzij Renault MULTI-SENSE rijdt u uiterst precies. Nieuwe Renault Mégane is één met de baan, u bent één met Renault Mégane. Bij een lage snelheid draait het 4CONTROL-systeem de achterwielen in de omgekeerde richting van Bij meer dan 60 km/u, of 80 km/u in de Sport-modus, draaien de achterwielen in dezelfde de voorwielen. richting als de voorwielen

24

25 Kracht op maat Renault gebruikt zijn knowhow uit de competitie om de motoren van Nieuwe Renault Mégane nog te verbeteren. Rendement, verbruik en emissies zijn bij de besten op de markt, de klanttevredenheid is uniek. ENERGY TCe 205 EDC Sterke sensaties De krachtigste motor, de ENERGY TCe 205, met automaat en dubbele koppeling EDC met 7 snelheden, garandeert sportieve prestaties en zuivere acceleraties. Met zijn sterke sensaties maakt hij het gebruik mogelijk van Launch Control (efficiëntere acceleratie uit stilstand) en Multi Change Down (snel terugschakelen), twee technologieën die speciaal door Renault Sport werden ontworpen. ENERGY TCe 205 EDC: 6 l/100 km, 134 g CO 2 /km ENERGY dci 110 Efficiëntie van een hoger niveau De ENERGY dci 110-motor garandeert de laagste CO 2 - emissie uit het hele gamma. Technologische innovaties zoals het Stop & Start-systeem zorgen ervoor dat de CO 2 -waarden en het brandstofverbruik bij de laagste uit het segment horen: slechts 3,7 l/100 km in NEDC-cyclus en 95 g/km CO 2! ENERGY TCe 130 Absolute prestaties en comfort De ENERGY TCe 130-benzinemotor ontwikkelt 132 pk bij 5500 tr/min en 205 Nm vanaf 2000 tr/min en levert dezelfde prestaties als een atmosferische 2 liter-motor! Zijn directe injectie en ingebouwde turbocompressor zorgen voor een uitzonderlijke soepelheid en reactiviteit. Zijn stijgcapaciteit bij een hoog toerental zonder ademnood biedt u een uniek comfort en rijplezier. Hij is stil en onderscheidt zich door zijn zacht geluid. ENERGY TCe 130: 5,3 l/km, 119 g CO 2 /km EDC-transmissie De automatische EDC-transmissie boordevol technologie en met dubbele koppeling combineert het comfort van een automaat met de reactiviteit en zuinigheid van een manuele versnellingsbak. Met zijn 6 of 7 versnellingen naargelang de gekozen motorversie, levert hij soepelheid, dynamiek en een lager verbruik. Wat wilt u nog meer?

26 Verhoogde veiligheid Rijden met een gerust gemoed! Nieuwe Renault Mégane is uitgerust met talrijke rijhulpsystemen. Deze doen een beroep op intuïtieve en intelligente technologieën en begeleiden u op al uw trajecten voor een maximale dagelijkse sereniteit. Waarschuwing voor te snel rijden en head-up display Er bestaan een heleboel verkeersborden. Het is niet makkelijk om deze altijd allemaal op te merken; dit doet een camera voor u: indien u de maximaal toegelaten snelheid overschrijdt, verschijnt er een alarm op het dashboard en op het head-up kleurendisplay. U hoeft dan alleen nog uw rijstijl aan te passen. Easy Park Assist Parkeren wordt kinderspel! Easy Park Assist helpt u een parkeerplaats te vinden (om parallel, dwars of schuin te parkeren), meet de beschikbare ruimte en neemt vervolgens het sturen voor zijn rekening. U hoeft alleen nog maar het gaspedaal te beheren, te remmen en te schakelen. De beste copiloot aan uw zijde!

27 Dodehoekwaarschuwing Verbreed u zicht! Nieuwe Renault Mégane is uitgerust met een systeem dat de aanwezigheid van elk voertuig detecteert in de zone die niet zichtbaar is via uw achteruitkijkspiegels. Het systeem is actief tussen 30 en 140 km/u en waarschuwt u onmiddellijk met behulp van een lichtsignaal. Adaptieve snelheidsregelaar Behoud makkelijk de juiste veiligheidsafstand tot de voorligger. Om uw snelheid aan te passen, treedt de adaptieve snelheidsregelaar in actie tussen 50 en 150 km/u. Het systeem activeert de remmen wanneer de afstand te klein wordt en het gaspedaal wanneer de weg opnieuw vrij is.

28 Renault R-LINK 2, intuïtieve tablet Met het Renault R-LINK 2 multimediasysteem bestuurt u met uw vingers de vele functies die uw verplaatsingen nog spannender maken. Het verticale scherm van 8,7 is reactief, ergonomisch, verlicht en biedt dezelfde gebruiksvriendelijkheid als uw tablet. Door het scherm aan te raken of de stuurbedieningen te gebruiken, krijgt u makkelijk toegang tot uw contacten, muziek, geïnstalleerde apps of downloadbare apps via de R-LINK Store. Gebruik ook de intuïtieve stemherkenning R-LINK Voice om in alle veiligheid uw contacten te raadplegen, een adres te dicteren, een app te openen. Als een echt controlecentrum kunt u met het Renault R-LINK 2 ook het Renault MULTI-SENSE systeem, de rijhulpsystemen en de voorkeuren van elke passagier beheren (maximaal 6 verschillende profielen mogelijk). Een andere manier van leven met de Mégane-passie...

29

30 Display. Elke modus heeft zijn eigen stijl en informatie. 2. Automatische airconditioning met 2 zones. Regel de temperatuur aan boord en spaar energie in de ECO-modus. 3. Verlichting. Dompel het interieur onder in een groene, blauwe, witte, rode of paarse gloed. 4. Massagestoelen. Functie in de comfort-modus, regelbare massage-intensiteit om perfect uitgerust aan te komen. 5. Renault Sport 4CONTROL-chassis. 4 sturende wielen voor ongeziene sensaties. De reactiviteit varieert naargelang de gekozen MULTI-SENSE modus. 6. Stuurbekrachtiging. U beschikt over intelligente stuurbekrachtiging. De weerstand van het stuur houdt rekening met de gekozen rijmodus. 7. Schakelen met de EDC-transmissie. Soepel of sneller schakelen voor de rijervaring waarnaar u op zoek bent. 8. Respons en motorgeluid. Alsof u in een andere wagen stapt, zo verschilt het acceleratievermogen van de verschillende modi.

31 Zelf kunnen kiezen U beslist, Nieuwe Renault Mégane past zich aan: Eco, Comfort, Neutraal, Sport, Perso, het Renault MULTI-SENSE systeem stelt de parameters van uw voertuig in naargelang uw behoeften op dat ogenblik. Deze is van toepassing op zowel technische configuraties (motorrespons, schakelen, stuurbekrachtiging, motorgeluid, reactiviteit van 4CONTROL) als de sfeer aan boord (massagestoelen, interieurverlichting, weergegeven informatie, kleur van de instrumenten). Sportief? Kalm? Ontspannen? U kunt uw rijervaring afstemmen op uw ingesteldheid. Renault MULTI-SENSE, dat is een beetje als verschillende Mégane in één!

32 Profiteer van zijn moduleerbaarheid De koffer van Nieuwe Renault MEGANE Grandtour is groot: 580 liter groot om precies te zijn. Maar dat volume neemt ook nog eens toe met het Easy Breaksysteem: met twee hendels in de koffer klapt u automatisch de 1/3-2/3 neerklapbare achterbank neer. Al wat u dan nog hoeft te doen, is de passagierszetel vooraan neerklappen en u beschikt over een recordlaadlengte tot 2,7 m (niet beschikbaar op de versie GT)! En zijn moduleerbaarheid houdt daar niet op: de koffer kan in twee delen worden ingedeeld om alles handig en netjes op te bergen. Met de koffervloer in de bovenste positie die dan volledig vlak is vervoert u eenvoudig omvangrijke spullen. Plaatst u hem in de onderste positie, dan beschikt u over een maximaal laadvolume van l.

33

34

35 Chromo zone De kleuren van uw Renault Mégane Creatief atelier De interieuraankledingen en uitrustingen Vrijloop De motoren Uitrusting en opties De volledige lijst Essentiële accessoires Uitrustingen die staan voor een stijl Afmetingen Volumes en maatschema s

36 Chromo zone Nieuwe Renault MEGANE

37 Nieuwe Renault MEGANE GT * Niet-metaalkleur. ** Speciale metaalkleur.

38 Creatief atelier LIFE 16"-velgen met sierwieldoppen Florida Stoffen zetelbekleding "Life" STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Vertrekhulp op hellingen HSA Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan In de hoogte regelbare hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur Bagagescherm 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelinge zitplaatsen In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met dubbele gordelspanner Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Elektrische variabele stuurbekrachtiging Kofferverlichting Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regelbare interval LED-dagrijlichten met 6 LEDs vooraan LED-dagrijlichten achteraan Interieurfilter Achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit Aanduiding van de buitentemperatuur 16''-velgen met sierwieldoppen Florida Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Boordcomputer Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Deurhandgrepen binnen in "glanzend chroom" 12V-aansluiting vooraan Digitale radio tuner, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS met bediening aan het stuur Snelheidsregelaar en -begrenzer Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur Regelbare dashboardverlichting Stoffen zetelbekleding "Life" In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse plaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Getinte ruiten In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel

39 Creatief atelier ZEN 16''-velgen met flexwheels Complea Stoffen zetelbekleding "Zen" STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Dakstaven in de lengte (op Grandtour) Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning met antivervuilingsensor Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Ruitenwissers vooraan met regensensor LED-dagrijlichten "Edge Light" vooraan 16''-velgen met flexwheels Complea Sierstrip in "chroom" onderaan de zijruiten Elektrische ruiten achteraan met impulsbediening Opbergzakjes op de rugleuning van de zetels vooraan Lederen versnellingspookknop 12V-aansluiting voor- en achteraan Mistkoplampen Koplampen met automatische ontsteking Digitale radio dual tuner Auditorium met aanraakscherm 7" in kleur, Bluetooth, Plug & Music, 8 LS en bediening aan het stuur Stoffen zetelbekleding "Zen" Bestuurderszetel met verstelbare lendensteun TFT-instrumentenbord 7" in kleur Lederen stuurwiel

40 Creatief atelier INTENS Alu 16"-velgen Silverline Alu 17"-velgen Exception (optie) Stoffen zetelbekleding "Intens" STANDAARDUITRUSTING = ZEN + Rijstrookwaarschuwing Uitlaateindpijp in chroom Renault handenvrije instap- en startkaart Bekleding van de deurdrempel in aluminium Alu 16"-velgen Silverline Verlichte make up-spiegels Easy Break-functie (op Grandtour) Achteruitrijradar Verkeersbordherkenning met snelheidsalarm Renault MULTI-SENSE (behalve op TCe 100) Renault R-LINK 2 : multimediatablet met aanraakscherm 7" in kleur, bediening aan het stuur, spraakbediening, navigatie TomTom LIVE, Europa-wegenkaart, digitale radio dual tuner Auditorium, Bluetooth, Plug & Music, 8 LS en internetdiensten "LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar Elektrisch inklapbare buitenspiegels Stoffen zetelbekleding "Intens" In de hoogte regelbare en neerklapbare passagierszetel vooraan (op Grandtour)

41 Creatief atelier BOSE EDITION Alu 17"-velgen Celsium Alu 18"-velgen Grand Tour (optie) STANDAARDUITRUSTING = INTENS + Centrale armsteun achteraan met bekerhouders Parkeerhulp vooraan In de hoogte regelbare comforthoofdsteunen vooraan In de hoogte regelbare passagierszetel vooraan (op Berline) Bose Sound System : 7 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Achteruitrijcamera Interieursfeerverlichting Elektrische parkeerrem Bekleding van de deurdrempels met monogram Bose Alu 17"-velgen Celsium met diamantlook Donkergetinte ruiten achteraan Renault R-LINK 2 : multimediatablet met aanraakscherm 8,7" in kleur, bediening aan het stuur, spraakbediening, navigatie TomTom LIVE, Europa-wegenkaart, digitale radio dual tuner Auditorium, Bluetooth, Plug & Music, 8 LS en internetdiensten "LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose" Bestuurderszetel met massagefunctie Lederen stuurwiel nappa Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose" Lederen zetelbekleding (optie)

42 Creatief atelier GT Alu 17 -velgen Decaro Alu 18 -velgen Magny-Cours (optie) STANDAARDUITRUSTING = INTENS + Centrale armsteun achteraan met bekerhouders Parkeerhulp vooraan Sport voor- en achterbumpers in koetswerkkleur, zonder mistkoplampen Achteruitrijcamera Renault Sport 4CONTROL-chassis met vierwielsturing Luchtdiffuser met twee geïntegreerde uitlaateindpijen in chroom Interieursfeerverlichting Elektrische parkeerrem Bekleding van de deurdrempels met monogram Renault Sport Alu 17 -velgen Decaro Schakelpeddels achter het stuur Aluminium pedalen LED-koplampen Pure Vision Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Renault R-LINK 2 : multimediatablet met aanraakscherm 8,7 in kleur, bediening aan het stuur, spraakbediening, navigatie TomTom LIVE, Europa-wegenkaart, digitale radio dual tuner Auditorium, Bluetooth, Plug & Music, 8 LS en internetdiensten LIVE + Connectivity gedurende 1 jaar Buitenspiegels in glanzend antracietgrijs Stoffen zetelbekleding GT In de hoogte regelbare passagierszetel vooraan (niet neerklapbare op Grandtour) GT-zetels vooraan met geintegreerde hoofdsteunen Donkergetinte ruiten achteraan Nappa lederen GT-stuurwiel Stoffen zetelbekleding GT Zetelbekleding in leder/alcantara zwart (optie) Zetelbekleding in leder/alcantara zwart/blauw (optie)

43 Vrijloop Energy TCe 100 Energy TCe 130 Energy TCe 130 EDC Energy TCe 205 EDC Energy dci 90 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 130 HOMOLOGATIE Fiscaal vermogen (pk) Aantal plaatsen MOTOR Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Cilinderinhoud (cm³) Boring x slag (mm) 72,2 x 73,1 72,2 x 73,1 72,2 x 73,1 79,7 x 81,1 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 Aantal cilinders / Aantal kleppen 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 8 4 / 16 Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 74 (100) (132) (132) (205) (90) (110) (110) (131) Max. koppel Nm bij tr/min Type injectie turbo / direct turbo / direct turbo / direct turbo / direct turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail Type distributie ketting ketting ketting ketting riem riem riem ketting Brandstof benzine benzine benzine benzine diesel diesel diesel diesel Stop & Start serie serie serie serie serie serie serie serie Roetfilter (FAP) serie serie serie serie VERSNELLINGSBAK Type Manueel Manueel Automaat Automaat Manueel Manueel Automaat Manueel Aantal versnellingen vooruit STUURINRICHTING Bekrachtiging Draaicirkel (m) tussen stoepranden/muren (Berline/ Grandtour) elektrische, variabele stuurbekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging elektrische, variabele stuurbekrachtiging 11,20 / 11,40 11,20 / 11,40 11,20 / 11,40 10,40 / 10,40 11,20 / 11,40 11,20 / 11,40 11,20 / 11,40 11,20 / 11,40 WIELEN - BANDEN Standaardvelgen (") en -banden Life / Zen / Intens Intens: Intens: GT : Life / Zen : Zen / Intens : Zen / Intens : Intens: 6.50 J J J J J J J J /55 R16 205/55 R16 205/55 R16 225/45 R17 205/55 R16 205/55 R16 205/55 R16 205/55 R16 Bose : Bose : GT (o) : Bose : Bose : Bose : 7.00 J J J J J J /50 R17 205/50 R17 225/40 R18 205/50 R17 205/50 R17 205/50 R17 Bose (o) : Bose (o) : Bose (o) : Bose (o): Bose (o): 7.50 J J J J J /40 R18 225/40 R18 225/40 R18 225/40 R18 225/40 R18 Voorlopig reservewiel 15" optie optie optie optie (17") optie optie optie optie REMMEN Voorwielen Geventileerde schijven Ø (mm) 269x22 ø x24 ø x24 ø x28 ø x22 ø x24 ø x24 ø x24 ø 54 Achterwielen Volle schijven Ø (mm) 260x8 ø x8 ø x8 ø x11 ø x8 ø x8 ø x8 ø x8 ø 34 INHOUD Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) (Berline/grandtour) 12"30 / 12"60 10"60 / 11"00 10"80 / 11"70 7"10 / 7"40 13"40 / 14"10 11"30 / 11"60 12"30 / 12"70 10"00 / 10" m vanuit stilstand (s) (Berline/grandtour) 33"80 / 35"10 31"60 / 32"40 31"30 / 32"30 27"80 / 27"80 34"90 / 36"10 32"90 / 33"10 33"60 / 34"00 31"50 / 32"00 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC cyclus CO 2-uitstoot (g/km) / 123* 122 / 124* / 100* 95 / 98* 103 / 105* Categorie CO 2/Verbruik B B B C B B B B Stadscyclus (l/100 km) 6,7 6,8 / 6,9* 6,8 / 6,8* 7,8 4,2 4,2 / 4,4* 4,0 / 4,2* 4,7 / 4,6* Wegcyclus (l/100 km) 4,6 4,5 / 4,6* 4,7 / 4,8* 4,9 3,4 3,4 / 3,6* 3,5 / 3,6* 3,6 / 3,7* Volledige cyclus (l/100 km) 5,4 5,3 / 5,5* 5,4 / 5,5* 6,0 3,7 3,7 / 3,9* 3,7 / 3,8* 4,0 / 4,0* GEWICHTEN (kg) BERLINE Rijklaar leeggewicht / 1328* 1333 / 1345* / 1370* 1386 / 1395* 1393 / 1443* Hoogst toegelaten gewicht / 1813* 1823 / 1834* / 1859* 1876 / 1887* 1890 / 1909* Hoogst toegelaten gewicht van de sleep / 3134* / 3159* 3176 / 3187* 3490 / 3509* Aanhanger met remmen Aanhanger zonder remmen / 660* 665 / 670* / 685* 690 / 695* 695 / 720* GEWICHTEN (kg) Grandtour Rijklaar leeggewicht / 1380* 1392 / 1394* / 1394* 1395 / 1443* 1469 / 1488* Hoogst toegelaten gewicht / 1880* 1900 / / 1925* 1932 / 1943* 1952 / 1963* Hoogst toegelaten gewicht van de sleep / 3280* 3300 / 3311* / 3325* 3332 / 3343* 3652 / 3663* Aanhanger met remmen Aanhanger zonder remmen / 690* / 695* 695 / 720* 730 / 740* * met alu 18"-velgen

44 Uitrusting & opties LIFE ZEN INTENS BOSE EDITION GT VEILIGHEID & RIJHULPSYSTEEM VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan 3-puntsveiligheidsgordels achteraan met geïntegreerde krachtbegrenzer op de zijdelinge zitplaatsen In de hoogte regelbare 3-puntsveiligheidsgordels vooraan met dubbele gordelspanner Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Elektronische trajectcontrole ESC (Electronic Stability Control) met antislipsysteem ASR Bandenopblaaskit met compressor Stalen reservewiel 15" (1) (1) (1) - - Voorlopig stalen reservewiel 17" (1) Isofix-bevestiging voor kinderzitje op de zijdelingse plaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem RIJHULPSYSTEEM Head up-display in kleur - - (Night-pack) (Night-pack) Vertrekhulp op hellingen HSA Parkeerhulp vooraan - (City-pack) - Afstandsradar met actief noodremhulpsysteem - - (Cruising-pack behalve TCe 100) (2) (Cruising-pack) (Cruising-pack) Rijstrookwaarschuwing - - Dode hoek-waarschuwing - - (Easy Parking-pack) (Easy Parking-pack) - Achteruitrijcamera - - (Easy Parking-pack) Renault Sport 4CONTROL-chassis met vierwielsturing Elektrische variabele stuurbekrachtiging Easy Park Assist - - (Easy Parking-pack) (Easy Parking-pack) Elektrische parkeerrem - - Boordcomputer Schakelpeddels achter het stuur Koplampen met automatische ontsteking - Mistkoplampen - - LED-koplampen "Pure Vision" - - (Night-pack) (Night-pack) Achteruitrijradar - (City-pack) Verkeersbordherkenning met snelheidsalarm - - Adaptieve snelheidsregelaar - - (Cruising-pack behalve TCe 100) (2) (Cruising-pack) (Cruising-pack) Snelheidsregelaar en -begrenzer Launch Control acceleratiefunctie DESIGN BUITENDESIGN Dakstaven in de lengte (op Mégane Grandtour) - Sport voor- en achterbumpers in koetswerkkleur Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur - Uitlaateindpijp in chroom Luchtdiffuser met twee geïntegreerde uitlaateindpijen in chroom LED-dagrijlichten achteraan LED-dagrijlichten met 6 LEDs vooraan LED-dagrijlichten "Edge Light" vooraan - 16''-velgen met sierwieldoppen "Florida" ''-velgen met flexwheels "Complea" Alu 16"-velgen "Silverline" Alu 17"-velgen "Celsium" Alu 17"-velgen "Decaro" Alu 17"-velgen "Exception" - - (Look-pack) - - Alu 18"-velgen "Grand Tour" Alu 18"-velgen "Magny-Cours" Sierstrip in "chroom" onderaan de zijruiten - Metaalkleur Speciale metaalkleur Deurhandgrepen buiten in koetswerkkleur Donkergetinte ruiten achteraan - - (Look-pack) Getinte ruiten INTERIEURDESIGN Bekleding van de deurdrempels met monogram Bose Bekleding van de deurdrempels met monogram Renault Sport Bekleding van de deurdrempel in aluminium Aluminium pedalen

45 LIFE ZEN INTENS BOSE EDITION GT Opbergzakjes op de rugleuning van de zetels vooraan - Deurhandgrepen binnen in "glanzend chroom" Lederen versnellingspookknop - Leder zetelbekleding donker carbon (Leder-pack) - Zetelbekleding in leder/alcantara zwart (Alcantara-pack) Zetelbekleding in leder/alcantara zwart/blauw (Alcantara-pack) Stoffen zetelbekleding "GT" Stoffen zetelbekleding "Intens" Stoffen zetelbekleding "Life" Stoffen zetelbekleding "Zen" Zetelbekleding stof/imitatieleder "Bose" Instrumentenbord TFT 7" in kleur - Lederen stuurwiel Nappa lederen stuurwiel Nappa lederen GT-stuurwiel COMFORT & MULTIMEDIA COMFORT Centrale armsteun achteraan met bekerhouders In de hoogte regelbare hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan - In de hoogte regelbare comforthoofdsteunen vooraan Achterbank met antidoorglijuitrusting en neerklapbare rugleuning 1/3-2/3 Bagagescherm Renault handenvrije instap- en startkaart - - Afzonderlijk instelbare automatische airconditioning met antivervuilingsensor - Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels - Interieursfeerverlichting Kofferverlichting Begeleidingsverlichting Ruitenwissers vooraan met regelbare interval Ruitenwissers vooraan met regensensor - Interieurfilter Easy Beak-functie (op Mégane Grandtour) - (Moduleerbaarheidspack) Achterklep met verwarmde achterruit en ruitenwisser met automatische activering bij schakelen in achteruit Aanduiding van de buitentemperatuur Elektrische ruiten achteraan met impulsbediening - Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening Make-upspiegel aan bestuurders- en passagierszijde Verlichte make up-spiegels V-aansluiting vooraan V-aansluiting voor- en achteraan - Renault MULTI-SENSE - - (3) Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Elektrische en verwarmde buitenspiegels in "glanzend antracietgrijs" Elektrische en verwarmde buitenspiegels in koetswerkkleur - Elektrisch inklapbare buitenspiegels - (City-pack) Regelbare dashboardverlichting Bestuurderszetel met massagefunctie Bestuurderszetel met verstelbare lendensteun - In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de hoogte regelbare passagierszetel vooraan In de hoogte regelbare en neerklapbare passagierszetel vooraan (op Mégane Grandtour) - (Moduleerbaarheidspack) - Verwarmde zetels vooraan (Leder-pack) (Alcantara-pack) GT-zetels vooraan met geintegreerde hoofdsteunen In de lengte regelbare voorzetels met antidoorglijuitrusting en verstelbare rugleuning In de diepte en hoogte regelbaar stuurwiel MULTIMEDIA Bose Sound System : 7 LS + 1 subwoofer + digitale versterker Digitale radio dual tuner Auditorium met aanraakscherm 7" in kleur, Bluetooth, Plug & Music, 8 LS en bediening aan het stuur Digitale radio tuner, Bluetooth, Plug & Music, 6 LS met bediening aan het stuur Renault R-LINK 2 : multimediatablet met aanraakscherm 7" in kleur, bediening aan het stuur, spraakbediening, navigatie TomTom LIVE, Europa-wegenkaart, digitale radio dual tuner Auditorium, Bluetooth, Plug & Music, LS en internetdiensten "LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar Renault R-LINK 2 : multimediatablet met aanraakscherm 8,7" in kleur, bediening aan het stuur, spraakbediening, navigatie TomTom LIVE, Europa-wegenkaart, digitale radio dual tuner Auditorium, Bluetooth, Plug & Music, LS en internetdiensten "LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar = serie ; = optie ; - = niet beschikbaar. (1) Vervangt de bandenopblaaskit met compressor (2) noodzakelijk met elektrische parkeerrem (3) behalve op Energy TCe 100

46 Accessoires Stijl Verlichte deurdrempels voorzien van het logo van Renault. In roestvrij staal, met Renault-logo, beschermen in stijl de deurdrempels vooraan. 2. De sportpedalen versterken het sportieve karakter van het interieur. 3. Velgen Expression 17 Donker Antraciet. 4. Kofferdrempelbescherming die uw voertuig niet alleen beschermt maar ook verfraait. 5. De antenne die het dynamisch design van Nieuwe Renault Mégane benadrukt

47 Accessoires Vrije tijd Dakkoffer en dakstaven Quickfix snel en gemakkelijk te installeren. (getoonde model nietcontractueel). 2. Op maat gemaakte Premium vloertapijten. 3. De onmisbare kofferbescherming Easyflex beschermt uw koffer in alle mogelijke achterbankconfiguraties. 4. Fietsendrager en wegklapbare trekhaak die in één beweging zonder enig gereedschap weg te klappen is

48 Afmetingen Afmetingen (mm) Berline Grandtour A Totale lengte B Wielbasis C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan E Spoorbreedte vooraan (alu 17"-velgen) F Spoorbreedte achteraan (alu 17"-velgen) G Totale breedte zonder buitenspiegels G1 Totale breedte met buitenspiegels H Totale hoogte leeg H Totale hoogte leeg met dakstaven H1 Totale hoogte leeg met open achterklep Afmetingen (mm) Berline Grandtour J Hoogte laaddrempel leeg K Vrije hoogte geladen L Knieruimte op de 2de zetelrij M Breedte op ellebooghoogte vooraan M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan P Hoogte vooraan onder dak Q Hoogte achteraan onder dak Y Breedte kofferopening bovenaan Y1 Breedte kofferopening onderaan Afmetingen (mm) Berline Grandtour Y2 Breedte tussen de wielkasten achteraan Z1 Max. laadlengte Z2 Min. laadlengte Koffervolume (dm 3 ) Kofferinhoud VDA (dm³) Kofferinhoud (liters) Kofferinhoud VDA onder de koffervloer (dm³) Kofferinhoud VDA, ingeklapte achterzetels tot aan het dak (dm³) pavillon total

49 Renault diensten Onderhoudscontracten Zin om tijd te winnen en zonder zorgen van uw auto te genieten? Opteer voor het geplande onderhoudscontract. Op bepaalde tijdstippen heeft uw Renault bijzondere aandacht nodig: periodiek nazicht, bijvullen van vloeistoffen, controle en eventuele vervanging van slijtageonderdelen, steeds volgens de aanbevelingen van de constructeur. 100 % gemoedsrust: - de deskundigheid van het Renault netwerk en de kwaliteit van de originele Renault onderdelen. - een hogere restwaarde voor uw auto bij verkoop. - het onderhoud van uw auto voor een redelijke prijs. Garantie Rijd met vertrouwen: U geniet van een constructeurswaarborg van 2 jaar zonder kilometerbeperking: gratis herstelling onderdelen en werkuren, wegbijstand 24u/24 bij panne met herstelling ter plaatse of takeldienst. De garantie op lakfouten en corrosie bedraagt respectievelijk 3 en/of 12 jaar zonder kilometerbeperking. Garantieverlenging De garantieverlenging verlengt de voordelen van uw constructeurswaarborg. Voor een steeds grotere gemoedsrust. Onlinediensten Met Renault R-LINK bevinden de diensten zich ook binnen in uw auto. Ze zijn vernieuwend, intuïtief en omvatten functies die vandaag onmisbaar zijn. Blijf verbonden met de buitenwereld, gebruik rijhulpsystemen om uw route te optimaliseren en doe een beroep op de meest geavanceerde veiligheidswaarschuwingen. Het beste om te leven: - Navigatie: in uw auto voorgeïnstalleerde wegenkaarten met gratis updates tijdens het eerste jaar. Niets zo eenvoudig als uw abonnement verlengen door downloads vanaf de R-LINK Store. - Verkeersinformatie: geeft in real time knelpunten op uw route weer. - App-catalogus: vind het leven in de auto opnieuw uit en download via de R-LINK Store uw nieuwe apps. Klantendienst Heeft u een vraag en/of wenst u informatie? Renault staat te uwer beschikking via: - telefoon: +32 (0) van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 17u. - internet: - post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos. Rijd zonder te rekenen: - uw voertuig is steeds in de beste handen van het netwerk. - steeds originele wisselstukken voor elke interventie. - een waarborg tot 5 jaar en/of km.

50 Het Renault netwerk verbindt zich om - Uw vraag via internet/ te beantwoorden binnen de 12 werkuren - U de mogelijkheid te bieden het door u gekozen voertuig onmiddellijk of op afspraak te testen - U te informeren over uw bestelling tot aan de levering - U op het afgesproken uur en aan de afgesproken prijs uw wagen te overhandigen - De door u niet bevestigde interventies gratis aan te bieden - U een mobiliteitsoplossing aan te bieden aan een voordelig tarief - Uw getrouwheid te belonen met bijzondere voordelen, aangeboden via MY Renault

51

52

53 BOSE, een uitzonderlijk geluid Beleef tijdens elke rit een uitzonderlijke akoestische ervaring. De ingenieurs van Bose en Renault hebben nauw samengewerkt om u een geluid op maat te kunnen aanbieden, dat speciaal is geconfigureerd voor Nieuwe Renault Mégane. Met een centrale luidspreker vooraan, 8 andere krachtige luidsprekers verdeeld over het hele interieur en een ingebouwde subwoofer in de koffer, krijgt u een getrouwe weergave van elke noot, elk detail, elke nuance van uw muziek. Bereid u voor op een buitengewone zintuiglijke ervaring.

54 Nieuwe Renault MEGANE Berline & Grandtour Wake up your passion

55

56 Surf voor nog meer Renault Mégane naar Milieuinformatie [KB ] : Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (juli 2016). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane-gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt Renault zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële Renault-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke Renault-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault. Renault verkiest Crédits photo : Printed in EC FR / NL Juli Renault s.a.s. Société par actions simplifiée au capital de ,00 / quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / tél

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget Renault Mei 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En bent

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget Renault Oktober 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2019 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren

Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren Renault KANGOO Laat u verleiden door onze nieuwe dieselmotoren De Blue dci-motoren zijn uitgerust met de SCR- uitlaatgasreinigingstechnologie (Selective Catalytic Reduction) met AdBlue die in de uitlaat

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Geen enkele andere auto binnen zijn segment heeft zoveel persoonlijkheid.

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd DRIVE THE CHANGE De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrusting en de

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Nieuwe Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Nieuwe Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Zijn sensuele rondingen geven hem een unieke uitstraling

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

renault clio R.S. 200 edc drive the change

renault clio R.S. 200 edc drive the change NIEUWE renault clio R.S. 200 edc drive the change De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Nieuwe Renault Clio R.S. 200 EDC. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Prijslijst. April 2017

Prijslijst. April 2017 Prijslijst April 2017 Al 119 jaar lang delen we dezelfde visie : om mee te zijn met zijn tijd, moet een auto altijd een vooruitgang zijn, een duurzaam engagement, een bron van enthousiasme en duurzame

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Nieuwe Renault MEGANE R.S. & MEGANE R.S. TROPHY

Nieuwe Renault MEGANE R.S. & MEGANE R.S. TROPHY Nieuwe Renault MEGANE R.S. & MEGANE R.S. TROPHY De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Mégane R.S.-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van

Nadere informatie

Renault Clio & Clio Grandtour

Renault Clio & Clio Grandtour Surf voor nog meer Renault Clio naar www.renault.be Renault Clio & Clio Grandtour Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (januari 2017).

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR

Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

De DAYS bij Renault. Ontdek Nieuwe Renault CLIO. Opendeurweekend 14 en 15 september (afspraak op p. 2) Passion for life WIN EEN RENAULT CLIO

De DAYS bij Renault. Ontdek Nieuwe Renault CLIO. Opendeurweekend 14 en 15 september (afspraak op p. 2) Passion for life WIN EEN RENAULT CLIO Passion for life Beheer van de gemeentebelastingen op de verdeling : Médiapub nv rue de l Artisanat 1-1400 Nivelles Tel.: 067/890280 De DAYS bij Renault Ontdek Renault CLIO Opendeurweekend 14 en 15 september

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

Renault SpaceClass Volg uw intuïtie Laat u verleiden door zijn vertrouwenwekkende vormen, het radiatorrooster met chroomaccenten, de exclusieve lichtsignatuur, de 17" velgen met diamant-look (optie) Laat

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en

Nadere informatie

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

Renault KOLEOS. Nieuwe. Surf voor nog meer Renault Koleos naar

Renault KOLEOS. Nieuwe. Surf voor nog meer Renault Koleos naar Surf voor nog meer Renault Koleos naar www.renault.be Nieuwe Renault KOLEOS Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (Juni 2017). Dit

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE

RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE RENAULT FLUENCE DRIVE THE CHANGE KEEP IN STYLE EERST MERK JE ZIJN BLIK, TEGELIJK KRACHTIG EN VERLEIDELIJK. NET ALS ZIJN RADIATORROOSTER, EEN SYMBOOL VAN DE NIEUWE FLUENCE-IDENTITEIT. EN DAN DWAALT JE

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S.

RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. RENAULT MEGANE COUPÉ & R.S. FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en geluidskwaliteit DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE SPORT SPIRIT "Van nature gespierd en

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Stadsavontuur Steden, verheug u. Renault Captur, de succesrijke cross-over, vindt zichzelf opnieuw uit. Met zijn nieuwe kleuren, zijn nieuw ontworpen radiatorrooster met fijne chroomrand

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

TECHNISCHE GEGEVENS - 208

TECHNISCHE GEGEVENS - 208 TECHNISCHE GEGEVENS 208 (*) 1.4 l ehdi "68" STT 1,6 l ehdi "115" P STT ALGEMEEN cilinderinhoud (cm 3 ) 999 1.199 1.397 1.598 1.398 1560 vermogen in kw (pk) / bij t/min 50 (68) / 6 000 60 (82) / 5750 70

Nadere informatie

RENDEZ-VOUS RENAULT. Renault MEGANE Maak je passie wakker. Renault TALISMAN Nieuwe stijlvolle berline. Salon Condities op het hele gamma

RENDEZ-VOUS RENAULT. Renault MEGANE Maak je passie wakker. Renault TALISMAN Nieuwe stijlvolle berline. Salon Condities op het hele gamma RENAULT RENDEZ-VOUS RENAULT PRESENTEERT HET GROOTSTE GAMMA NIEUWIGHEDEN VAN HET AUTOSALON. Nu te ontdekken in het hele Renault-net. Open op zondag 17, 24 en 31 januari. Nieuwe Renault MEGANE Maak je passie

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+

Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Toyota code SkzIqD2GW Avensis Touring Sports 2.0 D-4D (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Comfort & pack 50+ Model Avensis Touring Sports 2.0 D-4D Vanaf 36.190 (Diesel) Manuele versnellingsbak 6V Vanaf

Nadere informatie

Renault TWINGO Een knap design De pitch? "Een auto bedenken die lacht, vrolijkheid uitstraalt, met een leuke snuit die aan vroeger doet denken ". Volg je mij? Eén brok levenslust, kleurrijk en modern

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault KANGOO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS

RENAULT KOLEOS DRIVE THE CHANGE. FOCUS Ruwe elegantie. ON TRACK Interview met Tony Parker RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS RENAULT KOLEOS FOCUS Ruwe elegantie ON TRACK Interview met Tony Parker DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT KOLEOS Renault Koleos, die werd ontworpen en ontwikkeld om uw dagelijkse ritten

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken

Grand Vitara 3 deurs Samenvatting Configuratie Technische Kenmerken Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.6 VVT Benzine 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen MJC1 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 maart 2017 Nieuwe CITRËN C-Élysée TECHNICHE KENMERKEN - BENZINEMTREN EN DIEELMTREN Beschikbare motoren 1.2 PureTech 82 MAN 1.6 VTi 115 MAN 1.6 VTi

Nadere informatie