Notulen Algemene Ledenvergadering TC Born 1 maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen Algemene Ledenvergadering TC Born 1 maart 2015"

Transcriptie

1 Notulen Algemene Ledenvergadering TC Born 1 maart 2015 Aanwezig: 38 leden Afmeldingen: 2 leden 1. Opening en welkom Opening en welkom door onze voorzitter Ad Pistorius. Voor aanvang van de vergadering is er door het bestuur een ontbijt met spek en ei verzorgd. Een spontaan bedacht idee met als resultaat een verdubbeling van de opkomst van leden ten opzichte van voorgaande jaren. 2. Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2014 De notulen van de ALV 14 maart 2014 worden ongewijzigd vastgesteld. 3. Terugblik 2014 Jaarverslagen commissies De jaarverslagen zijn opgenomen in het boekje Smash ALV dat alle leden hebben ontvangen. Vrijwilligers De voorzitter dankt alle vrijwilligers voor de inzet het afgelopen jaar. Start seizoen De banen waren dit seizoen tijdig klaar waardoor o.a. de voorjaarscompetitie zonder problemen van start kon gaan. Competitie De competitie is zowel voor de senioren als voor de jeugd positief verlopen met wederom een aantal kampioenen. Activiteiten Ons open toernooi is geslaagd te noemen. Er zijn enkele regendagen geweest waardoor we moesten uitwijken naar de tennishal in Susteren. Dit heeft helaas nadelige gevolgen gehad voor de baromzet. De jeugdcommissie en Commissie tennis hebben zich weer ingezet om een aantal leuke activiteiten te organiseren. We zien wel dat de aanmeldingen voor dit soort activiteiten altijd moeizaam verlopen. Workshop Besturen met een visie Leden van het bestuur hebben een workshop gevolgd besturen met een visie. Voorjaar 2015 wordt gestart met een enquete onder de leden en een update van het bestaande bedrijfsplan. Belastingdienst In 2013 is er controle geweest door de Belastingdienst. Er heeft in 2014 een verrekening plaatsgevonden.

2 4. Financieel overzicht 2014 Er volgt een presentatie door penningmeester Kees van Breemen aan de hand van grafieken. De penningmeester geeft de begroting en realisatie van 2014 weer. Deze begroting en realisatie worden door de penningmeester verder uitgesplitst in de diverse posten m.b.t. uitgaven en inkomsten. Tenslotte geeft hij een overzicht van de liquide middelen Enkele zaken die opgemerkt worden naar aanleiding van de overzichten: Kees geeft een aantal plus- en minpunten aan waardoor de cijfers gedeeltelijk worden verklaard. Pluspunten: Banen in goede staat. Geslaagd open toernooi Succesvol roller/loper toernooi Goede inzet van vrijwilligers Minpunten: Lagere baromzet door wegvallen van een competitiezaterdag en het BOG toernooi Regendagen bij open toernooi waardoor we de hal in Susteren moesten huren Langzaam dalend ledenaantal Opmerkingen met betrekking tot begroting en realisatie: Doordat de verrekening met de Belastingdienst lager is uitgevallen zijn de overige kosten lager dan begroot. Er zijn meer leden gaan trainen dan begroot dus de salariskosten zijn hoger. 5. Verslag kascontrole Jos en Marlie Coenen hebben op 4 februari 2014 de kascontrole uitgevoerd, de administratie is gecontroleerd bij de penningmeester van TC Born. De kascommissie heeft schriftelijk verklaard dat zij tijdens de controle geen onregelmatigheden hebben geconstateerd in de administratie van TC Born. De controle was gericht op de volgende zaken: het verkrijgen van een algemene indruk van V&W rekening en de balans. Aangezien de penningmeester Kees van Breemen het 1 e jaar als penningmeester fungeert is er door Jos en Marlie Coenen in het verslag een compliment gemaakt voor de gedegenheid waarmee hij zijn taak heeft uitgevoerd. De penningmeester én bestuur wordt gedechargeerd. Jos en Marlie worden bedankt voor hun inzet. De kascommissie voor 2015 zal bestaan uit: Jos Coenen en Jos Kuijper.

3 6. Vooruitblik 2015 Léon Philippen namens parkcommissie/sponsorcommissie: Er zijn 2 parkopknapdagen gepland, 7 en 14 maart Léon verzoekt de aanwezige leden voor aanmelding hiervoor. De kantine is onlangs voorzien van een nieuwe laag verf. Alles is in de oorspronkelijke wit/grijs kleuren vernieuwd. Er moet meer aandacht worden besteed aan het onderhoud van de banen. De afwatering wordt onderzocht. Opties zijn aansluiten op de riolering of het inzetten van waterpompen. Het is inmiddels bekend dat er de komende 5 a 6 jaar geen nieuwe banen worden aangelegd. De banen worden in de week van maart speelklaar gemaakt door BTL. Als de weersomstandigheden gunstig zijn kan op 29 maart het openingstoernooi plaatsvinden. Arno Smeets heeft aangegeven nog 1 jaar zijn werkzaamheden met betrekking tot het park/banen te verzorgen. Hiervoor moet dus een nieuwe vrijwilliger worden gezocht. Er is een verzoek gedaan richting Winand Willigers voor het vernieuwen van het terras. We wachten op de toezegging hiervoor. Er worden nieuwe doeken gespannen op de hekken in de kleur blauw. Léon doet een dringende oproep om meer sponsorgeld binnen te halen o.a. mogelijk door deelname aan vrienden van TC Born. Verzoek aan de leden om actief hiervoor te werven. Ivo Claassen deelt mee dat er vanuit de sponsorsommissie bekeken wordt voor het organiseren van een netwerkborrel met de sponsoren. Eventueel in combinatie met een golfclinic. Verzoek van René Schlachter richting bestuur: Kan er in samenspraak met Winand Willigers onderzocht worden of het gunstig is om zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze accommodatie. Dit worden verder in bestuur besproken. Jos Kuijper namens commissie tennis: John Janssens heeft afscheid genomen van de commissie tennis. Luc Meeks start als nieuw lid. Vraag van Jos aan de aanwezige leden: Waarom is er in eerste instantie weinig interesse in deelname aan activiteiten? Als er door de commissie wordt nagebeld zijn er uiteindelijk wel voldoende mensen om de activiteit te laten doorgaan. Antwoord en conclusie is dat dit een trend is van de laatste jaren. Niet alleen met activiteiten maar ook oproep aan vrijwilligers en deelname aan trainingen. Er worden diverse ideeën aangedragen voor verbetering: -Captains competitie teams benaderen om teamleden te promoten om deel te nemen aan evenementen/activiteiten.

4 -Onze trainster Katinka verzoeken om tijdens de trainingen aandacht te geven aan de activiteiten. -Flyers, brieven versturen Luc Meeks ontwerpt een jaarposter waarop alle activiteiten worden vermeld. TC Born heeft een Facebook pagina maar tot op heden wordt daar weinig gebruik van gemaakt. Luc gaat hier extra aandacht aan geven. Het wintertoernooi is niet doorgegaan vanwege te weinig aanmeldingen. Jos geeft aan dat er dit jaar door de commissie tennis geen BOG wordt georganiseerd. Wel komt er een mooie nieuwe variant, alleen aan te melden door leden van TC Born. Het betreft een weekend toernooi. Iedereen dient zich hiervoor individueel op te geven en wordt ingepland door de organisatie (mix). Het toernooi wordt gehouden omstreeks half juni. T.z.t. wordt dit uiteraard via de website/nieuwsbrief bekend gemaakt. De activiteiten welke reeds gepland zijn voor het komende seizoen staan vermeld op de website. Johan Botjes VCL: Johan Botjes is benoemd tot de nieuwe verenigings competitie leider. Hij stelt zichzelf voor aan de aanwezige leden. Josette Drummen wordt door de voorzitter bedankt voor de jaren dat zij haar functie als VCL op zich heeft genomen. Mededelingen: Hans Nijssen is benoemd tot nieuwe functionaris voor tenniskids. Vorig jaar is gestart met de pilot enthousiasmeren van de lagere school jeugd voor tennis. Vanwege het succes wordt dit project voortgezet. Dit voorjaar (2015) hebben zich 24 competitieteams aangemeld, bestaande uit 16 senioren teams, 7 jeugd teams en 1 reizend circuit. Op 25 april vinden de Konigsspelen plaats, een evenement waarop diverse sporten worden georganiseerd. Sander Caris geeft aan dat in 2014 hieraan bewust niet is deelgenomen. Het wordt als actiepunt op de agenda gezet voor de jeugdcommissie. Kees van Breemen, uitleg besturen met een visie en ledenbeleid: Kees geeft aan dat er een workshop is gevolgd door een aantal leden van het bestuur. Hieruit is onder andere voortgekomen dat er een enquete onder de leden wordt gehouden en dat er een update komt van het huidige beleidsplan. Kees heeft een ledenverloop opgesteld en dit gepresenteerd. Conclusie is dat we meer aandacht moeten geven aan de werving van seniorenleden mede omdat de groep senioren in onze omgeving groeit. Om dit te realiseren moet er een commissie worden opgericht met als doel ledenwerving en ledenbehoud.

5 René Schlachter geeft aan dat hij het belangrijk vindt om de jeugdleden genoeg aandacht te geven zodat ze lid blijven en dat op deze manier de doorstroom van jeugd naar senioren blijft groeien. Verzoek om in gesprek te gaan met onze buurvereniging TC Bicht om meer samen te werken. De voorzitter geeft aan dat er in het bestuur al aandacht aan gegeven wordt. Indien er mededelingen zijn hierover wordt dit uiteraard met de leden gecommuniceerd. 7. Begroting 2015 De penningmeester geeft een uiteenzetting over de opgezette begroting Aan de hand van grafieken brengt de penningmeester de diverse posten in beeld. Ook hier weer ingedeeld naar te verwachten inkomsten en uitgaven.(zie verder presentatie ALV 2015) Verzoek van Kees van Breemen aan de leden om de declaraties achteraf in te dienen of vooraf het geld bij Kees ophalen. Tevens het verzoek om de barborg op de rekening van de leden te storten. Dit verzoek wordt verder in de bestuursvergadering besproken. 8. Vaststellen contributie en consumptieprijzen 2015 Voorstel consumptieprijzen: - kosten kaart naar 15,00 - lossen consumptie naar 1,60 Voorstel contributie: De contributie voor zowel de senioren als de junioren blijft gelijk. Beide voorstellen zijn aangenomen. 9. Bestuurssamenstelling 2015 Aftreden van 2 bestuursleden: Sylvia Schlangen en Edgar Verschaeren. De voorzitter dankt Edgar en Sylvia voor de inzet en werkzaamheden die ze voor onze club hebben verricht. Verkiezing nieuw bestuurslid: Marliene Bos heeft zich kandidaat gesteld voor de functie van secretaris. Marliene wordt door de aanwezige leden gekozen voor zitting in het bestuur in de functie van secretaris. Door het vertrek van Edgar Verschaeren is er een vacature binnen het bestuur ontstaan voor beleidszaken. 10. Rondvraag en sluiting René Schlachter: René verzoekt om commissieleden uit te nodigen voor aanwezigheid tijdens de bestuursvergaderingen.

6 Voorzitter geeft aan dat dit reeds op de agenda staat en dat hier snel gehoor aan wordt gegeven. René Schlachter: René stelt voor om de smash welke jaarlijks wordt verstuurd vóór aanvang ALV, rond te laten brengen door de jeugdleden. Dit spaart uiteraard in portkosten. Actie wordt door jeugdcommissie opgepakt. Jos Kuijper: Jos geeft aan dat er tijdens de zaterdag competitie maar 2 bardiensten zijn ingepland met als eindtijd Verzoek van Jos om op deze zaterdagen 3 diensten in te zetten en de eindtijd naar uur te verschuiven. Als reden hiervoor geeft hij aan dat het vaak nog druk is in de late uren en dat de leden dan zelf de barwerkzaamheden moeten verzorgen. Voorstel wordt door de aanwezige leden aangenomen. De voorzitter sluit onder dankzegging van alle aanwezigen de vergadering. 11. Presentatie jeugdlid Jules Overes: Jules Overes, jeugdlid van TC Born geeft een presentatie over zijn reis naar Peru. Gedurende 3 weken gaat Jules deze zomer het project Mama Alice ondersteunen en zodoende zorgen voor een betere toekomst voor de lokale jeugd. Op de website van TC Born onder rubriek jeugdhoek kunt u hierover meer lezen. De voorzitter dankt Jules voor zijn presentatie en wenst hem uiteraard heel veel succes. De PowerPoint presentatie algemene ledenvergadering 2015 is terug te vinden op de website van TC Born. Sylvia Schlangen Secretaris TC Born

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Agenda ledenvergadering 2017

Agenda ledenvergadering 2017 Agenda ledenvergadering 2017 1. Opening en welkom 2. Behandeling ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV van 29 februari 2016 4. IntroducFe KNTB app 5. LED verlichfng 6. Onderzoek all-inn pakket jeugd

Nadere informatie

WELKOM. Algemene Ledenvergadering TVE. op 19 maart 2018 NOTULEN IN CONCEPT

WELKOM. Algemene Ledenvergadering TVE. op 19 maart 2018 NOTULEN IN CONCEPT WELKOM Algemene Ledenvergadering TVE op 19 maart 2018 NOTULEN IN CONCEPT WELKOM Welkom door voorzitter Joris Berger Opkomst 16 leden inclusief 5 bestuursleden Joris verwijst naar het mooie jubileumjaar

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Beleidsvoornemens

Beleidsvoornemens Beleidsvoornemens 2018-2019 Speerpunten 1. Zorgen voor voldoende en kwalitatief jeugdkader 2. Scheidsrechters en beoordelaars 3.Volledige bezetting van de commissies en vrijwilligerstaken 4. Ledenbehoud

Nadere informatie

Pagina 3. Bestuur TC Born. Voorzitter: Jos Kuijper Kapelweg JC Born Tel.:

Pagina 3. Bestuur TC Born.   Voorzitter: Jos Kuijper Kapelweg JC Born Tel.: SMASH Maart 2019 Pagina 2 Pagina 3 Bestuur TC Born email: bestuurtcborn@tcborn.nl Voorzitter: Jos Kuijper Kapelweg 32 6121 JC Born Tel.:06-53923044 Penningmeester: Kees van Breemen Bornerkapelstraat 29

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BEDANKT! AGENDA ALV 8-1 1. Opening en mededelingen Vaststellen agenda (2), ingekomen stukken (3), notulen (4) 5. Jaarverslagen 2018 Bestuur (5a) & commissies (5b)

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017 TC de Helze Algemene Ledenvergadering 2017 Datum 8 februari 2017 Locatie t Graviljoen Tijd 20:30 uur Agenda TC de Helze 8 februari 2017 Agendapunten: Verslag ALV 3 februari 2016 Bestuursmutaties Jaarcijfers

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Beleidsplan TCA

Beleidsplan TCA Beleidsplan TCA 2014-2018 1. Voorwoord 2 2. TC Appelscha 3 3. Organisatiestructuur 4 4. Accommodatie 5. Sporttechnisch beleid 6. Ledenwerving- en behoud 7. Vrijwilligersbeleid 8. Communicatie 9. Financiën

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

TFH, Algemene Leden Vergadering 2015

TFH, Algemene Leden Vergadering 2015 TFH, Algemene Leden Vergadering 2015 Gehouden in de kantine op maandag 26 januari 2015 aanvang 20.15 uur. Aanwezig bij opening zijn: 20 leden incl. bestuur zijn vanavond aanwezig en hebben de presentielijst

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen

Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen 25-4-2012 Notulen Algemene Ledenvergadering BC Terneuzen van 25-4- 2012 Aanwezig: Bestuur: Leden: Afwezig met Kennisgeving: E. v Hoije M. de Kok W. Kimenai

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009.

Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Notulen jaarvergadering RBC Slash dd 03 juni 2009. Aanwezig: Kees van Kleef ( voorzitter ) Ernst Bronner ( Penningmester ) Gerda Kieftenburg ( Technische Commissie ) Frank Selbach ( Secretaris ) Luuk Franke

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering (ALV) Algemene Leden Vergadering ALV 9 maart 2016 - TV de Hulk Algemene Leden Vergadering (ALV) Opening ALV Arthur Henar - 9 maart 2016 Agenda ALV 9 Maart 2016 Opening & Bestuursmededelingen

Nadere informatie

Welkom bij de Algemene Ledenvergadering. LTC Sla Raak 26 januari 2015

Welkom bij de Algemene Ledenvergadering. LTC Sla Raak 26 januari 2015 Welkom bij de Algemene Ledenvergadering LTC Sla Raak 26 januari 2015 Agenda 1. Opening met terug- en vooruitblik 2. Bestuursmededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Huldiging leden die 25 jaar lid zijn 5.

Nadere informatie

Appoldro 24 januari 2012

Appoldro 24 januari 2012 Appoldro 24 januari 2012 agenda opening mededelingen terugblik op vorig seizoen stand van zaken commissies / vooruitblik financiën wijziging statuten rondvraag sluiting terugblik sportief districts/regiocompetitie

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

(CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA

(CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA (CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA DATUM 16 februari 2015 PLAATS Roelofarendsveen TIJDSTIP 20.00 uur VOORZITTER Danny Loos AANWEZIGE BESTUURSLEDEN ACHTER TAFEL VOOR PAUZE AANWEZIGE BESTUURSLEDEN

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2016 nummer 5 Mededelingen van het Bestuur Algemene Leden Vergadering Op maandag 19 september heeft de ALV plaatsgevonden. De opkomst van de leden was zeer beperkt. Het bestuur

Nadere informatie

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012

Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Notulen jaarlijkse ALGEMENE LEDEN VERGADERING TCO van 17 januari 2012 Aantal leden aanwezig: 32 (waarvan 9 bestuursleden) Berichten van verhindering : 5 (Yvonne Koks, Arie de Zeeuw, Jan Roberts, Jolanda

Nadere informatie

Nieuwjaarsbijeenkomst. 7 januari 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst. 7 januari 2018 Nieuwjaarsbijeenkomst 7 januari 2018 Missie Leden spelen met plezier bij TV Holy: passend bij elk sportief ambitieniveau gezelligheid in combinatie met sportiviteit plezier heeft aantrekkingskracht op

Nadere informatie

LTC Naaldwijk. Algemene ledenvergadering 2016

LTC Naaldwijk. Algemene ledenvergadering 2016 LTC Naaldwijk Algemene ledenvergadering 2016 1 Agenda 1. Opening en welkom 2. Voor de vergadering ingekomen stukken 3. Bestuursmededelingen 4. Goedkeuring notulen ALV 2015 5. Jaarverslag 2015 6. Financiële

Nadere informatie

Basketbalvereniging Jump 80. Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014

Basketbalvereniging Jump 80. Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014 Basketbalvereniging Jump 80 Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014 Agenda: Welkom en opening Verslag seizoen 2013/2014 Financieel verslag seizoen 2013/2014 Doelstellingen seizoen 2014/2015 Begroting

Nadere informatie

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Notulen ALV 24 november 2017 Concept- 1. Opening door voorzitter Wim Timmermans. a. Doornemen van de agenda: er worden geen wijzigingen in de agenda aangebracht. b. Er wordt gevraagd of iedereen de aanwezigheidslijst

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur Algemene Ledenvergadering Woensdag 11 september 2019 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2018 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN

Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN 1 Concept-Notulen 12e Algemene Ledenvergadering SHI-HAN Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 18 november 2015 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden Aanwezige leden

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TENNIS NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING Datum: Donderdag 16 februari 2017 Locatie: Noorderhof Tijd: 20.00 uur Voorzitter: Piet Veltman Secretaris/notulist: Hans Smedema Penningmeester: André Huiskamp

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT CONFORM ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN RECREATIEVE SCHAATSVERENIGING NOORD-LIMBURG

Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT CONFORM ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN RECREATIEVE SCHAATSVERENIGING NOORD-LIMBURG Recreatieve Schaatsvereniging Noord Limburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT CONFORM ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN RECREATIEVE SCHAATSVERENIGING NOORD-LIMBURG 1 e wijziging ALV 30 september 1998 2 e wijziging ALV

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016 BOC Jaarvergadering 2016 BCC Zutphen, 30 januari 2016 Agenda 1. Ingekomen stukken en mededelingen 2. Verslag ALV 2015 (zie bijlage) 3. Terugblik op activiteiten jubileumjaar 2015 (secretaris) 4. Financieel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015

Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015 Notulen ALV Almonte dd. 26 september 2015 Aanwezig: Afgemeld: 16 leden incl. bestuur 4 leden/ouders van leden De volgende punten zijn besproken: 1. Opening en vaststellen agenda Voorzitter Henk Dibbets

Nadere informatie

BESTUURSFUNCTIES BINNEN DE BCE

BESTUURSFUNCTIES BINNEN DE BCE BESTUURSFUNCTIES BINNEN DE BCE Concept d.d.28-8-2017 1. Taken De taken van het bestuur zijn kort samen te vatten: het besturen van de vereniging. Naast de bestuurstaak kan een bestuurslid belast zijn met

Nadere informatie

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS

Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS Van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van TV EDOS 2. Verslag ALV 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering 18-2-2009 3. Jaaroverzichten Bestuur Technische commissie Jeugdcommissie 55+ Commissie

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering PCSV

Algemene Ledenvergadering PCSV Algemene Ledenvergadering PCSV Verslag van de algemene ledenvergadering, gehouden op maandag 25 mei 2018 op de Fortgensschool. 1) Welkom en opening 2) Jaarverslag en jaarrekening 2017 3) Benoeming bestuursleden:

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering TV THADIA

Algemene Leden Vergadering TV THADIA Algemene Leden Vergadering TV THADIA - 21 maart 2013 inclusief cursief,rood verslag Agenda 21 maart 1. Opening 2. Bestuurssamenstelling Vacature voorzitter/bestuurslid staat nu een jaar open: Het bestuur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016) HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016) AFDELING 1 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Dit reglement is vastgesteld met inachtneming van het in

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 12 DECEMBER 2014

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 12 DECEMBER 2014 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 12 DECEMBER 2014 Aanwezig Bestuur Plaatsvervangend voorzitter Plaatsvervangend secretaris Penningmeester Bestuursleden P.M. Alblas J. Manniën R. Imthorn J. Pijnacker,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur Algemene Ledenvergadering Dinsdag 12 april 2016 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de (vice-)voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2015 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering WELKOM Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering 18-2-2017 Agenda Opening en mededelingen Vaststellen agenda Jaarverslag afd. Noord Brabant Financieel verslag Verslag kascommissie Decharge penningmeester

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONCLUB SMASH

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONCLUB SMASH HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONCLUB SMASH HOOFDSTUK I: ALGEMENE BEPALINGEN Naam en domicilie Artikel 1 De vereniging draagt de naam "Badmintonclub Smash" Zij is gevestigd te Vught. Zij is opgericht 5

Nadere informatie

Jaarrekening 2017 en begroting 2018

Jaarrekening 2017 en begroting 2018 Jaarrekening 2017 en begroting 2018 Jaarrekening 2017 en begroting 2018 TVAP Inhoudsopgave 1. Jaarrekening 2017... 1 1.1. Balans 1 1.2. Staat van baten en lasten 2017... 2 1.3. Toelichting bij de jaarrekening

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bangkok, 14 oktober 2015. Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Definities 1. Bestuur: het voltallige bestuur inclusief het

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen.

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. Conceptverslag Algemene Ledenvergadering R.K.s.v.R.C.D. 24 oktober 2016 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. 2. Agenda eventuele aanvullingen ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Datum: 14-06-2015 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 19:00-22:00 uur 1. Opening (HD) Henk bedankt iedereen en is blij met de grote

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Financieel Jaarverslag seizoen 2013-2014 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2014 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2012-2013 2013-2014 Voorraden Voorraad shuttles 815 777 Voorraad clubkleding

Nadere informatie

Maandag 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 Maandag 21 november 2016 Agenda 1. Opening, mededelingen 2. Vaststellen verslag vergadering 20 juni 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Financieel Jaarverslag 2015-2016 5. Algemeen Jaarverslag 2015-2016 6.

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE HUISHOUDELIJK REGLEMENT BADMINTONVERENIGING THE FLYING SHUTTLE Artikel 1. De Leden 1.1 Het lidmaatschap van de badmintonvereniging kan (met inachtneming van het gestelde in art. 1.2) verkregen worden door

Nadere informatie

Sponsorbeleidsplan. TV "De Peppelieren"

Sponsorbeleidsplan. TV De Peppelieren Sponsorbeleidsplan TV "De Peppelieren" Inhoudsopgave: 1. Verenigingsbeleid... 3 2. Sterk en Zwakke Punten... 4 3. Kansen en bedreigingen... 4 3.1 Kansen... 4 3.2 Bedreigingen... 4 4. Doelen... 4 5. Doelgroepen...

Nadere informatie

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR Penningmeester Technische Commissie (TC) Activiteiten Commissie (AC) Commissie Communicatie & Publiciteit (CC&P) Algemene Zaken (AZ) TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

Nadere informatie

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement

(Voorstel) Huishoudelijk Reglement Bangkok, 16 maart 2015 (Voorstel) Huishoudelijk Reglement Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), gevestigd te Bangkok opgericht januari 1941 Artikel 1: Doelstellingen 1. Het versterken van de relaties

Nadere informatie

FINANCIËLE BEGROTING 2017

FINANCIËLE BEGROTING 2017 Algemeen In dit document wordt de begroting van TC De Rhijenhof (TCR) over het verslaggevingsjaar 2017 nader toegelicht. Het verslaggevingsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar. De begroting is gebaseerd

Nadere informatie

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11:

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11: REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Algemene bepalingen Aanmelding

Nadere informatie

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018

VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER. Woensdag 14 februari 2018 VOORLOPIGE NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER Aanwezig: Woensdag 14 februari 2018 Bestuur: E. Kleef, G. van t Klooster, E. Jongejan, B. Beijering, P. Langeveld. Leden: A. Ringers, B. Kalfsbeek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie