Voorwoord. Sportieve groet, Harro Spits. In deze nieuwsbrief:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Sportieve groet, Harro Spits. In deze nieuwsbrief:"

Transcriptie

1 Voorwoord Zoals in de vorige editie van de Toer-Mee al werd geschreven zit het officiële wegseizoen erop. Dit jaar kon er tot eind oktober onder goede omstandigheden op de weg worden gefietst. Eigenlijk waren de weergoden heel goed gestemd in Ik heb eigenlijk weinig onder regenachtige omstandigheden gefietst. Ik moet daar dan wel direct bij zeggen dat ik in de categorie mooi weer fietser val. De voorspelde regen was ook direct de reden dat ik de deelname aan de IJsselmeermarathon aan mij voorbij liet gaan. Ik denk dan maar: volgend jaar beter. De enige echte regenbui tijdens een van mijn clubtochten was die tijdens de 10 bergentocht. We dachten toen nog de regen voor te kunnen blijven door, met de wind in de rug, tegen de 40km/uur te fietsen, maar het mocht niet baten. We hebben toen maar besloten om even te schuilen. Na de ergste regen stapten we weer op en reden naar de broodjes kroket in Beltrum. Al met al was het voor mij een goed fietsjaar en ik heb veel kunnen fietsen. Dit kwam mede omdat ik mij had opgegeven voor het clubkampioenschap en dat toch een beetje werkt als een stok achter de deur. Ik zal niet gehuldigd worden als winnaar van één van de kampioenschappen, maar ik vond het leuk om mee te doen en ik zal mij volgend jaar zeker weer opgeven. Dat zouden meer leden moeten doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Ik hoop dat komende winter een zachte winter gaat worden en er na jaren weer eens doorgefietst kan worden. Goed voor de competitie en het zal mij zeker helpen om een beetje in conditie te blijven. Het is zo 12 maart. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Nieuws van het secretariaat 25e Telutci- Oudejaarsveldtoertocht Homeride 2014 Picture of the month De halve wereld over voor één bike race. Nou vooruit: twee Wilde tochten journaal Toerkalender Clubcompetitie 2013 Cyclo 78 Toer-Mee is de digitale nieuwsbrief van fietsclub Cyclo 78 Wezep. Cyclo 78 Wezep is lid van de NTFU Sportieve groet, Harro Spits

2 Nieuws van het secretariaat Jarigen in de maand december zijn: 5 Sint Nicolaas 6 Gerrit Puttenstein 6 Arend van de Weg 7 Henri van Heerde 7 Henk van der Horst 11 Edwin Ubink 11 Hendri de Groot 13 Jim van Putten 18 Albert van t Hul 19 Lammie Bultman 24 Gerrit Jan Mulder 24 Gina van de Berg 25 Gerrit Veldkamp 25e Telutci-Oudejaarsveldtoertocht Na een goed verlopen Herfstveldtoertocht is het al weer tijd om ons te gaan voorbereiden op de Oudejaarstocht van 31 december Ook heeft deze veldtoertocht een naams verandering ondergaan en zal vanaf nu de Telutci-Oudejaarsveldtoertocht gaan heten. Het mag duidelijk zijn dat fa. Telutci zijn naam d.m.v. sponsoring aan deze tocht heeft verbonden. Meer informatie over dit bedrijf, MTB fietsen met wielmaat 27.5, is te vinden op Het heugelijke feit van deze tocht is, is dat het voor de 25e keer in het bestaan van Cyclo 78 wordt georganiseerd. Dus een klein verjaardagsfeestje! De route is inmiddels al weer door de commissie bekeken. Hier en daar zijn er wat wijzigingen in de route t.o.v. de Stouwdam -Herfstveldtoertocht. Dit komt met name omdat er nog wat paden dicht liggen met omgewaaide bomen. Dit dankzij de storm van een aantal weken geleden. Maar gelukkig liggen er nog genoeg paden open waardoor de route wat kan worden aangepast. Ook hebben een viertal leden de motorzaag ter hand genomen en zodoende is ook de Oude Crossbaan weer toegankelijk voor de fietser! Op maandag 9 december wordt de laatste verkeersregelaars instructieavond gehouden van dit jaar. Samen met de instructieavond van afgelopen oktober hebben dan ongeveer 25 leden (incl. familieleden) deze cursus gevolgd. Hopelijk kunnen we hierdoor met de Telutci- Oudejaarstocht voldoende verkeersregelaars inzetten! Hartelijk dank voor jullie bereidwilligheid om deze verkeersregelaars instructieavond(en) te willen volgen of nog gaan volgen!! De commissie zowel als het bestuur blijft ook hierin nog steeds de hoop houden dat nog veel meer leden deze verkeersregelaarscursus willen gaan volgen. We blijven het jammer vinden dat familieleden van clubleden moeten worden aangespoord om de cursus te gaan volgen om zodoende de veldtoertochten mogelijk te maken. Als leden zouden we hier eens meer over moeten nadenken. We zijn met z n allen lid van dezelfde fietsvereniging omdat we zelf plezier hebben in het fietsen! Wat is er dan mooier om ons samen in te zetten voor het organiseren van een evenement om zo onze sport te promoten! Mijn mening is nog altijd: Gedeeld fietsplezier is dubbel fietsplezier!

3 We beginnen weer met het voorfietsen van de Telutci-Oudejaarstocht op zaterdag 7 december, zaterdag 14 december en zaterdag 28 december. Zaterdag 21 december vervalt i.v.m. de veldtoertocht van Hattem! Vertrek zoals gebruikelijk vanaf de parkeerplaats NV-Boys in Hattemerbroek om 9.30 uur. De te fietsen afstanden zijn 50 km en bij voldoende deelname ook de 30 km route. Alle leden zijn weer van harte welkom om mee te fietsen! Dinsdag 31 december: 25e Telutci-Oudejaarsveldtoertocht Afstanden km Starttijden: 9.30 tot uur Locatie: NV-Boys, Vogelzangveldweg 50, Hattemerbroek Commissie Veldtoertochten Lammie Bultman Homeride 2014 Vorig jaar ben ik benaderd of ik wilde deelnemen aan de Homeride van Ruim 500 kilometer fietsen binnen 24 uur voor het Ronald McDonald kinderfonds, en uiteraard sponsorgeld inzamelen. Daar heb ik even over na moeten denken na twee achtereenvolgende deelnames aan Alpe d HuZes. Wat ik als eerste gedaan heb was nog eens goed lezen wat het kinderfonds voor doel heeft. De uitspraak op de website van het fonds maakt heel erg duidelijk: Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn de Ronald McDonald Huizen onmisbaar. Daar hoef je niet zo veel maar aan toe te voegen. Na een paar nachtjes slapen heb ik besloten niet deel te nemen. Ik had behoefte aan een jaartje rust. De voorbereiding en deelname kosten namelijk behoorlijk veel tijd en energie. Relatieve rust natuurlijk want ik wilde wel sportief bezig blijven. Degenen onder jullie die me al wat beter kennen weten dat dit redelijk goed is gelukt. Wel is het initiatief blijven rondzingen in mijn hoofd en heb ik ook nog gesponsord. Toeval of niet was dat we groepen fietsers van de Homeride afgelopen jaar op de afsluitdijk tijdens het rondje IJsselmeer tegen kwamen. Wij hadden gelukkig wind mee. Zij niet, en dat was te (af)zien. Een tijdje geleden popte het ineens weer op toen ik door één van mijn Alpe d HuZes vrienden werd benaderd om deel te nemen aan de 2014 uitvoering van de Homeride. In zijn directe omgeving hadden vrienden er veelvuldig gebruik van moeten maken en hij wilde wel deelnemen. Het initiatief werd op facebook geplaatst en om een lang verhaal kort te maken hadden we in no time een team van 10 fietsers bij elkaar. Team Homeride cycling Elburg is het gevolg, en inmiddels hebben we ons ingeschreven.

4 Op 28 en 29 juni 2014 gaan wij de uitdaging aan en moeten we 24 uur een gemiddelde van meer dan 21 km per uur fietsen om de tocht uit te rijden. Een gevecht tegen de afstand, uithoudingsvermogen en de slaap. Tot nu toe wil iedereen in het team full rider zijn wat betekent dat je de volledige afstand fietst. Het lijkt me geweldig dit met 10 fietsers te doen. Als team moeten we 7.000,- bij elkaar krijgen om deel te kunnen nemen. Het eerste geld is al binnen en we hebben veel ideeën voor sponsor acties. Onder andere tijdens Kerst in de Vesting in Elburg. Individueel moeten we echter ook geld bij elkaar brengen. Ik wil op zijn minst de minimale inleg bij elkaar hebben en die is 700,- en zoek dus ook mensen en bedrijven die mij willen sponsoren. Voor iedere sponsorbijdrage ben ik bereid een tegenprestatie te leveren. Zeg maar een heitje voor een karweitje. Hoe groter het bedrag hoe groter mijn tegenprestatie. Wat voor tegenprestatie dat is laat ik aan onze gezamenlijke creativiteit over. Het sponsoren kan in ieder geval hier: Heel veel fiets en kindergroeten, Ad Smeets Picture of the month Eén van de laatste mountainbike ritjes voor de winter in Orem ( Utah, USA).

5 De halve wereld over voor één bike race. Nou vooruit: twee Auckland, 26 oktober. Net geland en nog één week te gaan tot de start van de K2 race: 185 km fietsen over uitdagend terrein op het schiereiland Coromandel. Volgens de organisatie is dat The toughest one day cycle challenge in the Southern Hemisphere. Aantal erkende hellingen: 7. Hoogtemeters: Aantal hellingen tussendoor: 8. Gemeten hoogtemeters achteraf: ( Na een week acclimatiseren in het buitenhuis van neef Peter en in zijn huis in Auckland belanden we samen met zijn fietsvrienden van Team Going in de buurt van Whitianga in het buitenhuis van Andrew, pal naast de oceaan. Morgenvroeg gaat het gebeuren. De jaarlijks gereden K2 maakt een rondje langs de plaatsen Whitianga, Coromandel, Thames en Tairua. Start en finish zijn op dezelfde plek en rouleren jaarlijks over de vier plaatsen op het parcours. Dit jaar is het vertrek in Whitianga. In dit soort races in Nieuw Zeeland rijden eliterenners en de zogenaamde weekend warriors samen. En iedereen rijdt om het hardst op zijn eigen niveau. Om een puinhoop en gevaarlijke inhaalacties zoveel mogelijk te beperken starten ze in aparte groepen, na elkaar. Ik start in groep 10 en het shirt van Cyclo 78 zorgt bij de start voor belangstelling van een aantal fietsers met Nederlandse roots. Wat ik bijzonder vind is dat er niet extreem veel deelnemers zijn. Terwijl de race onder fietsers in Nieuw Zeeland echt een dingetje is zijn het er 600. Ter vergelijking: de ronde rond Lake Taupo trekt zo n helden. Maar daar zitten ook maar Cyclo 78 goes down under. hoogtemeters in. In het eerste deel naar Coromandel ligt de hoogst geklasseerde helling van vandaag: Whangapoua. Maar dan heb je Myundermans Hill al gehad, met een maximaal stijgingspercentage van 16% over een klein stukje. Ik voel me goed en bereid me geestelijk voor op de etappe Coromandel Thames. Dat is een stuk van 53 km langs het water en dus relatief (!) vlak. Het lastige van vandaag: de wind komt van zee en staat schuin tegen. Ik schat windkracht 5. En dat zorgt er voor dat ik in Thames toch maar even van de fiets stap voor een sanitaire stop, de lekkerste sinaasappelpartjes ooit en het bijvullen van mijn bidon met sportdrank. Ik eet grotendeels vloeibaar: Slingshot van Leppin. Het smaakt voor geen meter en is ultraklef, maar het werkt goed. Is dat spul ook in Nederland verkrijgbaar?

6 Thames ligt ongeveer halverwege en betekent ook het keerpunt richting het noorden. Op het stuk naar Tairua kom je onder andere de langste helling van de dag tegen: Kopu Hikuai Hill. Dat gaat van zeeniveau naar 425 meter in 5,5 km. En op één of andere manier blijft de wind maar vervelend schuin tegen. Slopend. Na Pumpkin Hill zou het tot de finish bijna vlak zijn. Daar klopt helemaal niets van, volgens mij. Maar omdat het in Nieuw Zeeland bijna altijd stijgt of daalt hebben de Nieuw Zeelanders toch gelijk, ahum. Dan, in de laatste 10 km, is er eindelijk Hollandsche vlakte en is er eindelijk tailwind. Met een groepje gaat het kop over kop naar de finish. Mijn tijd past bij de groep waarin ik startte, maar die wind hè! Die avond is er barbecue en bier met Team Going, maar iedereen kruipt op tijd in bed. Moe maar voldaan. Ik blijf nog een week de toerist uithangen en fiets op de dag voor vertrek nog een race(je): Maunga challenge over 92 km. Ik ben er nu toch. Héérlijk! Wim Lones Hoogteprofiel Cranleigh K2.

7 Wilde tochten journaal Uit de vele mooie ritten die we de afgelopen periode gereden hebben wil ik er deze keer 2 uitlichten en dat zijn de ritten op 23 oktober naar Holten en 6 november naar Dalfsen. Rondje Holten Het is altijd een crime en een vraag waar de rit weer naar toe gaat zal het vandaag Kootwijk worden of zal het Hellendoorn worden dat zijn zo de suggesties die s morgens gemaakt worden. De één zegt Kootwijk, Kootwijk en nog eens Kootwijk de ander zegt laten we vandaag maar eens ergens anders naar toe gaan en dus komt Gerrit Fijn met het voorstel om maar eens naar Holten te rijden. Iedereen is het hier mee eens en dus neemt Gerrit Fijn het voortouw en wordt er vertrokken, maar niet eerder nadat Jan Zoombelt zijn achterband vervangen heeft. Het was niet de enigste lekke band op deze dag. Er zouden er nog 4 volgen. In een rustig tempo werd er door 13 renners vertrokken richting Heerde. Het is vanaf Wezep met koude spieren altijd nog een stevige klim die kant op. Er werd dwars door Heerde heen gefietst en daarna werd er koers gezet door de IJsselvallei naar Deventer. Over de oude IJsselbrug staken we de IJssel over en fietsten dwars door Deventer heen. Via Colmschate fietsten we naar Bathmen. Even voorbij Bathmen steken we de snelweg (A1) over en zagen we de televisietoren van Markelo steeds dichterbij komen, maar zover kwamen we niet. Om niet te ver uit de koers te raken werd de A1 wederom over gestoken richting Holten. Holten is deze keer het punt waar koffie gedronken werd en uit ervaring van de vorige keer weten we dat het daar goed voor elkaar is: koffie met eigen gebakken koeken erbij. Het weer was deze dag zo goed dat men besloot om buiten op het terras te gaan zitten en dan kun je je afvragen: wanneer gebeurt het dat je op 23 oktober buiten op het terras kan zitten. Tijdens het Op het terras in Holten koffiedrinken ontspon er deze keer een pittige, doch wel vrolijke discussie met de ober (een kleurling) over de perikelen rond onze Zwarte Pieten. Te gek voor woorden om in oktober daar al over zwarte pieten te praten. Na de koffie en de discussie sprongen we weer op de fiets om langs de Holterberg richting Nieuw Heeten te fietsen. Vanaf Nieuw Heeten wordt er over autoluwe wegen en mooie fietspaden gefietst. Via Broekland en Herxen en Zwolle bereikten we uiteindelijk weer

8 Wezep. Werkelijk een mooie tocht over veelal slingerende autoluwe wegen en of fietspaden van z n 105 km. Zeker voor herhaling vatbaar. Rondje Dalfsen Op 6 november bleek de groep meer dan gehalveerd. Slechts een groepje van 6 personen had zich verzameld bij de Kamphal om een leuke fietstocht te maken. Nou, een leuke tocht wist deze keer Gerrit van t Hul wel te versieren. Het werd een tocht waar weinig plaatsen werd aangedaan want er werd veelal door landerijen en langs kanalen gefietst. Altijd moet eerst de IJsselbrug bij Zwolle overgestoken worden voordat men het landelijke gebied van West Salland kan bereiken. Dat werd nu ook gedaan om langs de sekdoornseplas richting Laag Zuthem te fietsen. Even voor Laag Zuthem werd het Overijsselse kanaal gevolgd, op een prachtig betonnen fietspad, tot vlakbij Lemelerveld. Hier werd linksaf geslagen om via mooie wegen en een extra rondje door het Fazantenbos, bij Vilsteren terecht te komen. Hier sloeg het noodlot toe: een lekke band! Na de band verwisseld te hebben werd er via de Stuwe de vecht over gestoken en richting Dalfsen gefietst. In het oude stationsgebouw van Dalfsen werd genoten van een goede bak koffie en ik moet zeggen dat het daar gezellig was. Na de koffie al slingerend door de bossen via Hoonhorst en Zwolle-Zuid weer naar Wezel gefietst. Een mooie afwisselende tocht van ca. 85 km met hemelsbreed zeker niet verder dan 35 km van Wezep. Het is wel zo dat je op deze manier de nabije omgeving Vervangen van een lekke band nabij Vilsteren goed leert kennen. Valpartijen De niet beschreven tochten waren uiteraard ook mooie tochten met wisselende weersomstandigheden zoals dat in de herfstperiode altijd het geval is. Vaak natte wegen en door afvallende bladeren ook vaak glad. Helaas heeft dat toch ook een paar valpartijen geleid. Zo is Mies Ramaker hard onderuit gegaan met als gevolg enkele scheurtjes in het bekken en heupgewricht. Rust is de eerstkomende weken ook noodzakelijk. Ook John de Jong overkwam dat en ging tijdens een andere rit keihard onderuit in Harderwijk. Het gevolg was gebroken en gekneusde ribben. En zo zie je maar weer, soms heb je een hele tijd niets

9 en dan in één keer een aantal valpartijen achter elkaar. Mies en John veel sterkte tijdens jullie revalidatie. Piet Zwijnenburg Toerkalender Het wegseizoen is officieel afgesloten met het clubkampioenschap. De concentratie van de clubtochten ligt nu voornamelijk op onverhard terrein. Een mooie variatie in ons fietsseizoen. Op 3 zaterdagen in december wordt de Telutci-Oudejaarsveldtoertocht voorgereden. Een aanrader om aan mee te doen! dag datum tijd tocht afstand organisator/voorrijder zondag uur 7e Zondag VLD 45/60 km Hendri van de Vosse zaterdag uur 4e Zaterdag VLD 30/50 km VLD Commissie zaterdag uur 5e Zaterdag VLD 30/50 km VLD Commissie zondag uur 8e Zondag VLD 45/60 km Bouke Bunink zaterdag uur 6e Zaterdag VLD 30/50 km VLD Commissie dinsdag uur 25e Telutci- Oudejaarsveldtoertocht 30/50 km VTT Commissie zondag uur 1e Zondag VLD 45/60 km Hendri van de Vosse zondag uur 2e Zondag VLD 45/60 km John de Jong Groet, Hendri van de Vosse Clubcompetitie 2013 Deze maand is er geen tussenstand van de club competities. Dit om de spanning erin te houden. Groet, Hendri van de Vosse

10 Cyclo 78 Wezep De Toer Mee is de maandelijkse digitale nieuwsbrief van Toerclub Cyclo 78 uit Wezep. De Toer-Mee verschijnt elf keer per jaar, in alle maanden behalve Juli. De Toer-Mee wordt per verzonden naar alle leden, donateurs, sponsoren en adverteerders van de vereniging. Ben je nieuwsgierig, wil je lid worden of wil je een keer mee fietsen met een clubtocht, neem dan contact op met een van de bestuursleden. Zij kunnen je meer vertellen. Het bestuur van Cyclo 78 Wezep uit de volgende personen: Voorzitter: Bouke Bunink Secretaris: vacant Penningmeester: Jan Borst Lid/PR: John de Jong Lid/MTB: Lammie Bultman Lid/Toertochtcoördinator: Hendri van de Vosse Lid/fiets 4-daagse: Annet van de Brink Toer-Mee secretariaat : Harro Spits toermee@cyclo78wezep. Cyclo 78 is aangesloten bij de NTFU, de overkoepelende organisatie van alle fietsverenigingen in Nederland ( Sponsoren Cyclo 78 Wezep:

Voorwoord. De piek zit in de leeftijden tussen 45 en 61 jaar en het mooie is dat het aantal zestigplussers niet onaanzienlijk is.

Voorwoord. De piek zit in de leeftijden tussen 45 en 61 jaar en het mooie is dat het aantal zestigplussers niet onaanzienlijk is. Voorwoord In een eerder voorwoord heb ik fietstechnisch al het goede voornemen gemaakt om in 2015 met Cyclo 78 Wezep de IJsselmeermarathon te rijden. Met de Tien bergentocht als goede training voor het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: over na Nu het januari is kun je nog net even terug kijken op het

In deze nieuwsbrief: over na Nu het januari is kun je nog net even terug kijken op het Voorwoord In mijn vorige voorwoord, van augustus 2014, schreef ik dat ik in het begin van het jaar altijd enkele doelen stel voor het komende fietsseizoen. Ik denk daar nog even In deze nieuwsbrief: over

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief:

Van de Voorzitter. Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief: Van de Voorzitter De laatste keer van de voorzitter van deze pen, nou ja, via de digitale pen voor wat betreft bijna alle leden, we hebben nog steeds 5 leden die geen PC bezitten. En dit kenmerkt ook een

Nadere informatie

Toer-Mee is de digitale nieuwsbrief worden vertrokken per racefiets op de woensdagmorgen

Toer-Mee is de digitale nieuwsbrief worden vertrokken per racefiets op de woensdagmorgen Voorwoord Het wegseizoen 2015 van Cyclo'78 Wezep loopt weer ten einde. Na het traditionele rondje Kootwijk van In deze nieuwsbrief: zondag 18 oktober rest ons nog het clubkampioen-schap van 31 oktober.

Nadere informatie

Regen en endorfine. Fiets ze nog de komende maanden. Hendri van de Vosse. In deze nieuwsbrief:

Regen en endorfine. Fiets ze nog de komende maanden. Hendri van de Vosse. In deze nieuwsbrief: Regen en endorfine De laatste Midweektocht is zowaar afgelast vanwege naderend onweer. En dat is misschien meteen wel een weerspiegeling van het weer dit jaar; grillig. Ik stond bij het veerpont van Wijhe

Nadere informatie

Voorwoord. Vriendelijke groet, Hendri van de Vosse. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. Vriendelijke groet, Hendri van de Vosse. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Toch nog een zomer gehad. Lang leek het er niet op. Hoewel ik geniet van elk jaargetijde had ik het dit jaar op een gegeven moment wel helemaal gehad met de kou. Ik kreeg de gang maar niet te

Nadere informatie

Voorwoord. Jan Borst. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. Jan Borst. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Als nieuw bestuurslid (penningmeester) mag ik direct een voorwoord schrijven voor de Toer-mee. De meesten van jullie kennen mij al wel maar ik zal mezelf nog even kort introduceren: Ik ben dus

Nadere informatie

Voorwoord. Brrrrrr koud...koud... dat heb ik de laatste tijd veel gehoord tijdens de fietstochtjes!

Voorwoord. Brrrrrr koud...koud... dat heb ik de laatste tijd veel gehoord tijdens de fietstochtjes! Voorwoord Brrrrrr koud...koud... dat heb ik de laatste tijd veel gehoord tijdens de fietstochtjes! En dat was ook zo. Het voorjaar is heel kil en met regelmatig veel wind begonnen. Zelfs de Paasmaandag

Nadere informatie

Het gaat weer beginnen!

Het gaat weer beginnen! Het gaat weer beginnen! Over een weekje staat de 4 e Dickhof-Noord Veluwe Classic op het programma. Voor Cyclo 78 Wezep is de route van 60 km tegelijkertijd de openingsrit van 2015. We vertrekken gezamenlijk

Nadere informatie

Voorwoord. Groet, Annet van den Brink

Voorwoord. Groet, Annet van den Brink Voorwoord Het gaat nog steeds goed! En dan bedoel ik niet met mijzelf, nou ja met mij gaat het wel goed, maar ik bedoel eigenlijk met het weer. Nadat we de laatste twee jaar geen Oudejaarsveldtoertocht

Nadere informatie

Voorwoord. Tot op de wegfiets! Wim Lones. In deze Toer Mee:

Voorwoord. Tot op de wegfiets! Wim Lones. In deze Toer Mee: Voorwoord Ik heb er door de hoge temperaturen en het droge weer wat moeite mee, maar het schijnt herfst te zijn. Dat betekent dat de laatste Midweektocht alweer geweest is, maar wel onder zomerse omstandigheden

Nadere informatie

Voorwoord. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Mijn favoriete tochten zitten er binnenkort weer aan te komen. De eerste, niet omdat ik hiervan de voorrijder ben, maar beide vanwege de afstand. De TienBergenTocht en de IJsselmeermarathon zijn

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur, Lammie Bultman

Voorwoord. Namens het bestuur, Lammie Bultman Voorwoord Allereerst wil ik beginnen met iedereen een gezond en sportief 2013 toe te wensen. Op het moment van dit schrijven is het buiten wit van de sneeuw en vriest het gestaag. De winterperiode is een

Nadere informatie

Mededeling van het bestuur

Mededeling van het bestuur Mededeling van het bestuur Jullie hebben kunnen lezen in het schrijven van de Veldtoertochten commissie dat het een hele uitdaging is om vrijwilligers te mobiliseren voor de evenementen die we organiseren.

Nadere informatie

Voorwoord. Jan Borst. https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_ worden_van_de_rabobank_formulier. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. Jan Borst. https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_ worden_van_de_rabobank_formulier. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Wel een beetje laat, maar omdat dit het eerste clubblad is van 2014 wil ik iedereen toch nog het allerbeste wensen voor het komende jaar. Uiteraard in je privésituatie maar ook op de fiets: dat

Nadere informatie

Voorwoord. Van de voorzitter

Voorwoord. Van de voorzitter Voorwoord Dit is de vakantie editie van Toermee. De komende weken zullen velen weer op vakantie gaan. Momenteel is het ook echt heerlijk zomerweer en wie nu vakantie heeft boft echt. Ook wat betreft onze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Echter, als zo veel in het leven, is niet alles voorspelbaar en zeker niet maakbaar zoals we wel eens graag zouden

In deze nieuwsbrief: Echter, als zo veel in het leven, is niet alles voorspelbaar en zeker niet maakbaar zoals we wel eens graag zouden Voorwoord Het is al weer mei 2015. Tijd voor de meest mooie fietskilometers van het jaar. Alles mooi groen en de meeste mensen vrolijk vanwege het voorjaarsweer. In deze nieuwsbrief: Echter, als zo veel

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Woorden schieten tekort voor dit verlies voor zijn vrouw, kinderen en familie. Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief:

Van de Voorzitter. Woorden schieten tekort voor dit verlies voor zijn vrouw, kinderen en familie. Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief: Van de Voorzitter Een vrolijk voorwoord had ik al gereed, echter op maandagochtend 19 augustus ontvingen we het vreselijke bericht dat Simon Slot zondag 18 augustus plotseling is overleden. Een onvoorstelbaar

Nadere informatie

Donkere dagen. Hou het sportief en veilig! Wim Lones. In deze nieuwsbrief:

Donkere dagen. Hou het sportief en veilig! Wim Lones. In deze nieuwsbrief: Donkere dagen Waar ik van heb genoten, is de barbecue voor vrijwilligers. Als waardering voor de vele uren inzet verorberden tientallen noeste werkers vele tientallen stukken vlees en de nodige drankjes.

Nadere informatie

Voorwoord. Sportieve groet, Harro Spits. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. Sportieve groet, Harro Spits. In deze nieuwsbrief: Voorwoord In het begin van het jaar stel mij altijd enkele doelen voor het komende fietsseizoen. Vaak komen bij mij deze doelen snel in de vergetelheid. Wat dat betreft is het te vergelijken met de goede

Nadere informatie

Voorwoord. Vriendelijke fietsgroeten, Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. Vriendelijke fietsgroeten, Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Het seizoen lijkt, net als het weer, maar langzaam op gang te komen. Een koud voorjaar en de opkomst bij de tochten zijn vergeleken met de laatste 2 jaar beduidend minder. Toch een mooi pluspunt

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!!

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Van de redactie In deze editie blikken we o.a. terug op de gezellige brunch bij Even Resort die seizoen 2017 afsloot, ook laat onze voorzitter

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

Van de voorzitter. In deze nieuwsbrief:

Van de voorzitter. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter En zo fietsen we al weer naar het eind van het jaar. Nog geen strenge vorst en gelukkig nog geen sneeuw, dit mag nog wel even weg blijven. Natuurlijk is het ook wel gezellig, vooral met

Nadere informatie

Stichting Team Maasdriel

Stichting Team Maasdriel Stichting Team Maasdriel Onder het bijzijn van notaris mr. Kampschöer is op 18 oktober 2012 Team Maasdriel opgericht. Door sportieve prestaties zou de gemeente Maasdriel positief in het daglicht komen.

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Voorwoord. Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. Bouke Bunink. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Aan het eind van de maand juni kunnen we vaststellen dat het een fantastische fietsmaand is geweest. De lange clubtochten kenden een mooie opkomst. Afgelopen zaterdag deden 14 leden mee aan de

Nadere informatie

Voorwoord. Van de redactie

Voorwoord. Van de redactie Voorwoord Als bestuurslid van Cyclo 78 heb je het voorrecht dat je af en toe eens een voorwoord voor de toermee mag schrijven. Alhoewel ik liever praat dan schrijf zal ik mijn best doen iets zinnigs uit

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Voorwoord. Een korte opsomming: 5 voorzitters 7 secretarissen 4 penningmeesters 17 overige bestuursleden

Voorwoord. Een korte opsomming: 5 voorzitters 7 secretarissen 4 penningmeesters 17 overige bestuursleden Voorwoord Beste leden, Deze keer is het mijn beurt om een stukje te schrijven als voorwoord. De Herfst heeft zijn intrede gedaan en mijn wegfiets staat alweer netjes gepoetst op de rollenbank. Mijn Storm

Nadere informatie

Voorwoord. Sportieve groet, Harro Spits. In deze nieuwsbrief:

Voorwoord. Sportieve groet, Harro Spits. In deze nieuwsbrief: Voorwoord Augustus. De achtste maand van het jaar al weer en de echte vakantie maand in zowel Nederland als het buitenland. Op een zaterdag (niet eens zwarte zaterdag) aan het begin deze maand stond er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes

Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Nieuwsbrief Juli 2011 Jari s Heroes Met nog een twee maanden te gaan voor de aftrap van de 6e editie van Jari's Heroes de één na laatste nieuwsbrief alweer. Hoewel twee leden van ons team (Hans en ik)

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Beste Bacwalde leden,

Beste Bacwalde leden, Beste Bacwalde leden, Normaal gezien is ons jaarlijks etentje in november waar dan de fietsvakantie wordt voorgesteld. Dit jaar is het feestje uitgesteld naar februari 2017. Aangezien iedereen al volop

Nadere informatie

Voorwoord. In deze nieuwsbrief: Groet, Gerrit van Loo

Voorwoord. In deze nieuwsbrief: Groet, Gerrit van Loo Voorwoord Het is nu mijn beurt voor het voorwoord. De vakanties zijn weer achter de rug en we gaan weer over op de orde van de dag. Op Twitter lees ik dat de Mergellandtocht goed is verlopen. Ergens op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding

Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Voorbereiding Nieuwsbrief 4, 3 september 2012 / Fraanje Cycling Team fietst Ven2-4Cancer Eerder dan aangekondigd is hier weer al een nieuwsbrief. In de afgelopen twee weken is er veel gebeurd en 7 september komt nu

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

15 e jaargang, no

15 e jaargang, no 15 e jaargang, no. 3 2-6-2014 PROGRAMMA voor 2014 RIT 2014-4 t/m 8 Verzamelen Ritmeester Waar Koffie op maandag 9 juni vertrek Roermond-Speyer Harm, ondersteuning reis Herman trein, gezamenlijk vanaf Utrecht

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

Overzicht. Bent u een man of een vrouw? In welke leeftijdscatagorie valt u? man 37 90% vrouw 4 10%

Overzicht. Bent u een man of een vrouw? In welke leeftijdscatagorie valt u? man 37 90% vrouw 4 10% Overzicht Bent u een man of een vrouw? man 37 90% vrouw 4 10% In welke leeftijdscatagorie valt u? tot 35 jaar 3 7% 35 tot 50 jaar 8 20% 50 tot 65 jaar 19 46% ouder dan 65 jaar 11 27% Bent u een actief

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic TRAININGS COACH Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic De Kenya Classic voert over open savannegebied, steeds met uitzicht op steenslag, zand en stof: 350

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

De HandbikeBattle 2014

De HandbikeBattle 2014 De HandbikeBattle 2014 Raisa, mijn fysiotherapeute van revalidatiecentrum De Vogellanden, vroeg mij half Januari of ik mee wou doen aan een hanbikebattle in Oostenrijk. Ze was zelf heel enthousiast. Ze

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Uit de afdelingen CRT is een multidisciplinaire fietsvereniging met 4 afdelingen waarin verschillende takken van de wielersport worden bedreven.

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

Gran Fondo Rosa Oosterbeek

Gran Fondo Rosa Oosterbeek Gran Fondo Rosa Oosterbeek 170423 Deels met Anja en Anna Ch. Ingeschreven in september 2016, betaald bij hernieuwde inschrijving in januari 2017. Verwarring alom, voor beiden een dubbel shirt, gelukkig

Nadere informatie

Van de voorzitter. Bouke Bunink Cyclo 78 Wezep Toer Mee digitaal jaargang 2 uitgave 2. In deze nieuwsbrief:

Van de voorzitter. Bouke Bunink Cyclo 78 Wezep Toer Mee digitaal jaargang 2 uitgave 2. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter Al weer 2 maanden na Oudejaar dreunt het nog na, niet het vuurwerk maar al weer het afgelasten van de Oudejaarsveld toertocht. Nog niet direct zorgelijk voor de clubkas maar na de 2 e

Nadere informatie

MTB weekend Monschau Duitsland

MTB weekend Monschau Duitsland MTB weekend Monschau Duitsland 131025-131027 Met: No Limit Cycling Een jaar later! Vorig jaar door Victor Kammeraat (Spinning-instructeur Living Well) gewezen op de mogelijkheid om met Arjan Vogel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 2-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie ontvangen van R&TC Buitenlust. Het jaar is al bijna 3 maanden oud en is er al weer het één en ander gebeurd.

Nadere informatie

Verslag van de monsterrit op

Verslag van de monsterrit op Verslag van de monsterrit op Zaterdag 14mei 2016 Beste solexrijders Wij hopen dat het misverstand omtrent de datum geen invloed heeft gehad op de opkomst. Natuurlijk was het opeens koud weer en kans op

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 3, 5 april 2015. Beste volgers, Voor u ligt alweer de 3 e nieuwsbrief. Zeker met net zoveel trots en enthousiasme als de eerste 2 nieuwsbrieven begin ik aan mijn 3 e nieuwsbrief. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 www.tcveloce.nl Opgave voor verschillende activiteiten De winter is bijna afgelopen en het zomer fietsseizoen komt er aan, met een hele batterij aan activiteiten. Voor

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Diekirch-Valkenswaard

Diekirch-Valkenswaard Diekirch-Valkenswaard 110827 Vertrek op vrijdag 26 augustus samen met Johan van Tilburg, zijn bedrijf is één van de sponsoren van de ploeg waar we mee zouden gaan fietsen. Om 10:00 uur zouden we verzamelen

Nadere informatie

MTB-school: XC-training voor gevorderden

MTB-school: XC-training voor gevorderden MTB-school: XC-training voor gevorderden Zaterdag 3 november 2007 Vandaag was het tijd om onze afspraak met de MTB-school na te komen. Om 9 uur stonden we paraat aan het meer van Warfa om er een dag flink

Nadere informatie

Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb :17

Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb :17 Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb 2018 17:17 Beste OBC leden, Zondag 13 mei 2018 de Oude Benz Club Moederdag-Rit, Ons lid Sam van der Perk heeft voor

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

Informatie TWC VALKENSWAARD

Informatie TWC VALKENSWAARD Informatie TWC VALKENSWAARD 1. Inleiding 2. De vereniging TWC Valkenswaard 3. NTFU 4. Lidmaatschap-Contributie 5. Kleding 6. Organisatie 7. Trainingstijden 8. Jaarprogramma 9. Evenementen 10. Communicatie

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, Het wordt al weer langer licht, de temperatuur

Nadere informatie

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 2 juli 2013 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl 10x Jarig in juli Joost Oomen, 1-7-1976. Berry Thielen, 3-7-1961. Menno Grootjans, 4-7-1958. Cees Marijnissen,

Nadere informatie

68. Van Hanzestad Doesburg naar Nijmegen

68. Van Hanzestad Doesburg naar Nijmegen 68. Van Hanzestad Doesburg naar Nijmegen 28 maart 2013 Na de lange dag gisteren als een blok in slaap gevallen. Een heerlijk bed waar ik best nog langer in had willen vertoeven. Babs onze gastvrouw heeft

Nadere informatie

Beste volgers, Verbondenheid kanker. Fietsen op vakantie. Help ons de berg op

Beste volgers, Verbondenheid kanker. Fietsen op vakantie. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 3, 23 augustus 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 3 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog minder dan 4 weken te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mount

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC

TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC TRAININGSCOACH AFRICA CLASSIC Hard work, magic moments: starting now! Africa Classic voert over glooiende paden van steenslag, zand en stof. In zes dagen leg je in de hitte veel kilometers en hoogtemeters

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer.

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer. Afstand: Hoogtemeters: 174 km 5000 m Col Alph d'huez Col de la Crox de Fer Col du Telegraphe Col du Galibier La Marmotte 2004 La Marmotte 2004, ook dit jaar weer deelname van een aantal Molenrijders. In

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

6x de berg op voor het KWF!

6x de berg op voor het KWF! 6x de berg op voor het KWF! Bonjour Ted et Felix Het is gelukt! 6x de Alpe d Huez op 1 dag!!! Samen met 65 andere renners, waarvan er maarliefst 62, zes keer de top hebben gehaald, hebben we al bijna 300.000

Nadere informatie

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden.

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden. Afgelopen zaterdag: zo leuk kan voorrijden zijn, korte pauze op de 42 km met weercijfer 10, mooier kunnen we het niet maken! Van de redactie Dit is een extra nieuwsbrief vanwege de aankondiging van de

Nadere informatie

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING Voorwoord: Dreiging, Regen en storm? Start geld betalen en niet (durven) rijden mag namelijk wel, van onderuit gaan (verhoogd) risico van op je plaat gaan, om toch te rijden en misschien te horen ik heb

Nadere informatie

Twee wedstrijden in twee dagen

Twee wedstrijden in twee dagen Twee wedstrijden in twee dagen Onze clubcompetitie heeft eens 2 wedstrijden achter elkaar in het schema gezet. Op 23 juni de Natuurloop Meerwijck en op 24 juni de MiniMarathon in Ten Boer. Bij beide wedstrijden

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

10km Minimarathon in Ten Boer, zwaar maar toch sub-50

10km Minimarathon in Ten Boer, zwaar maar toch sub-50 10km Minimarathon in Ten Boer, zwaar maar toch sub-50 Maandag 9 juli was het tijd voor wederom een wedstrijd waar punten te scoren waren voor de clubcompetitie van onze loopgroep. Verzameld voor zwembad

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

nieuwsbrief MEDEDELING AAN ALLE TFK BERGUM LEDEN

nieuwsbrief MEDEDELING AAN ALLE TFK BERGUM LEDEN nieuwsbrief ================================================================ jaargang 8 nummer 31 aug. 2013 Beste fietsvrienden en fietsvriendinnen, Na een hele lange koude periode, de winter duurde 2x

Nadere informatie