cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld"

Transcriptie

1 cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld website: redactie: Jan Bakker nummer 397 De laatste weken Traditioneel zijn de laatste weken rommelig. En dit jaar helemaal. Volgende week gaan we al bezig met de grote schoonmaak (waar Dini en Siem ook al mee begonnen zijn), zodat het hele gebouw er piekfijn uit komt te zien voor de festiviteiten. Fijn om te merken, dat iedereen zich daar ook voor in wil zetten. De collega s draaien deze weken altijd al overuren (en die worden bij ons nooit uitbetaald ). Ondanks dat het zo rommelig is, proberen we toch nog iets van de dagen te maken. Doen we dat niet, dan worden de kinderen ook onrustig/nog onrustiger. Wat ook fijn is, is dat we veel reacties op de gele en oranje brieven hebben gekregen. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht of alle aangeboden hulp nodig is. De laatste loodjes. Opnieuw een jaar voorbij en helemaal voor meester Lucas. Als stille werker is hij al een tijdje bezig om zijn lokaal op te ruimen en soms komt hij dan even: Kan ik dat en dat wel weg doen? Daarbij dan ook nog het feest voor de andere nestor van de school. De langst zittende leerkracht ooit. Jan is daar trots op en dat mag ook. Tegelijkertijd symboliseren beiden de eenheid die we als school (en zeker als team) zijn. Dat geeft ons allen een goed gevoel. Heel veel plezier deze weken en zeker met het lezen van deze nieuwsbrief. Jan Bakker. Je maakt ook van alles mee op kamp Veel vrouwen (en ook mannen) vinden het fijn om zich eens te laten verwennen in een beautysalon o.i.d. Een peeling hier, wat dagcrème daar. Een maskertje zus of een gezichtsbehandeling zo. Eén meisje kon zelfs op kamp niet zonder deze tutterij en daarvoor werd zelfs de komkommer uit de koelkast gehaald. Of is het verhaal toch iets anders??? B Schoolkamp Bij deze brief mist u de leerlingpagina. Er wordt een speciale nieuwsbrief gemaakt over het schoolkamp. Deze wordt later verzonden.

2 De bijbelse vertellingen Kan dit? 22 t/m 26 juni: 2 Koningen 4 De profeet Elisa belooft een vrouw dat ze een kind zal krijgen. Ze kan het bijna niet geloven, maar het gebeurt echt. Als de jongen groter is, sterft hij op een dag. De vrouw wil maar een ding: zo snel mogelijk naar Elisa. Want bij God kunnen dingen die normaal niet kunnen. Wat dan wel? 29 juni t/m 3 juli: 2 Koningen 4,5,6 Elisa en de andere profeten zijn aan het eten, maar het smaakt bitter. Een handvol meel maakt een wereld van verschil. Later komt de zieke krijgsheer Naäman naar Elisa toe. Hij wil dat Elisa hem geneest, maar op welke manier? Lied van de Week : 22 t/m 26 juni : Zoek eerst het koninkrijk van God (uit Geroepen om te zingen, lied 105) 29 juni t/m 3 juli : Geen lied van de week meer 1. Het kamp Mooi weer, lekker in het zwembad, goede sfeer, varen op de Vecht, bekende mensen in Ommen, barbecue, lasergamen, fietsen, laat opblijven en hhhhhhheeeeeeelllllll veeeeeeeeeeel plezier. En het was zijn laatste kamp

3 We heten welkom Merel Wesselink is de laatste leerling die dit schooljaar op school komt. Ze valt meteen met de neus in de boter met al die feesten. Merel: heel veel plezier bij ons en we wensen je een goede schooltijd toe, samen met je ouders. 1. Personele zaken Het gaat de goede kant op met de collega s die met ziekteverlof zijn. Dat wil zeggen dat meester Gerrit weer bijna volledig aan het werk is en juf Tineke op school komt wanneer ze zich goed voelt. We zijn blij dat zij een aantal individuele toetsen heeft kunnen afnemen (scheelt de andere collega s veel werk). Ze blijft nog wel met ziekteverlof. Ook juf Judith heeft het advies gekregen om even wat rust te nemen. Zij werkt maar halve dagen. Zoals de meesten wan u wel gehoord zullen hebben, ligt Joël, mijn oudste zoon, met een vermoedelijk hartprobleem in het ziekenhuis in Emmen. Dat betekent voor mij, dat ik s morgens op school ben en daarna de rest van de dag in Emmen. Het is even afwachten hoe lang dat gaat duren. Het feest van meester Jan Ooms Op vrijdag 26 juni wordt gevierd dat meester Jan Ooms 40 jaar als leerkracht aan school is verbonden. In de rijke historie van onze school is het nog niet eerder voorgekomen dat deze mijlpaal werd behaald. Natuurlijk is er de hele dag feest. Wat en hoe? Deze week hebt u een brief gekregen met het programma en een antwoordstrookje. Het strookje kan nog tot en met morgen ingeleverd worden. Onderstaande advertentie heeft in de Toren gestaan. Op 26 augustus 1975 kwam de langst zittende leerkracht ooit Jan Ooms in dienst van de school met de Bijbel te Bruchterveld. Het heugelijke feit dat hij 40 jaar leerkracht aan onze school is, willen we vieren op vrijdag 26 juni a.s. Graag nodigen we belangstellenden van harte uit voor de receptie, die vanaf uur in de school (Wijkstraat 4, 7695 TJ te Bruchterveld) gehouden wordt, om hem met deze mijlpaal te feliciteren. P.S. Mocht u het woord tot Jan willen richten, dan kunt u dat telefonisch ( ) of via de (janb@cbsdewiekslag.nl) aangeven.

4 Andere vrije dagen Op de kalender staat dat de kinderen van de groepen 1 en 2 vrij zijn op 26 juni. In verband met het feest van meester Jan Ooms is dat een week vervroegd naar 19 juni. Omdat we 26 juni de kinderen de hele dag op school verwachten (dus ook de groepen 1, 2 en 3), zijn die kinderen donderdagmiddag 25 juni vrij! In verband met het feest van meester Lucas op 30 juni zijn de kinderen van groep 8 die dag NIET vrij. Dit wordt verschoven naar 23 juni (er heeft ook ergens 22 juni gestaan, maar het is dus 23 juni). Wilt u dit in uw agenda of op de kalender noteren!? Het afscheid van meester Lucas Zoals al eerder is aangegeven neemt meester Lucas op 30 juni a.s. afscheid van school. We knippen dit afscheid in twee delen: 30 juni doen we dit met de kinderen en 21 augustus zal er een afscheidsfeestje zijn met een receptie. Op 30 juni is het de bedoeling dat we naar de dierentuin in Nordhorn gaan. Ook hierover hebt u een brief gekregen. Via een antwoordstrookje bij de brief kunt u aangeven of u mee wilt. De GGD In overleg met Irma Brinkhoff, de schoolverpleegkundige, is afgesproken dat we volgend jaar doorgaan met de inloopspreekuren. Ook dit jaar hebben verschillende ouders gebruik gemaakt om even contact met haar te hebben. Een service die we er in willen houden. De data komen op de kalender te staan. Schoonmaakavond voor de ouders van groep 1 t/m 4 Op 22 juni wordt de traditionele schoonmaakavond gehouden. We gaan ervanuit dat u er allemaal bent, maar mocht dit niet lukken, dan is er ook de mogelijkheid om een pakketje mee naar huis te nemen en dat thuis schoon te maken. U wordt/bent via een briefje verder geïnformeerd. Contactavond op verzoek Aan het eind van het schooljaar is er geen verplichte contactavond meer. Wel hebben we al een aantal jaren de mogelijkheid voor een contactavond op verzoek. Deze wordt gehouden op dinsdag 23 juni a.s. U kunt zelf aangeven of u nog een gesprekje met de groepsleerkracht wilt hebben, maar u kunt ook uitgenodigd worden. Maandag 22 juni krijgt u een overzicht met de tijd(en) waarop u verwacht wordt.

5 De kinderopvang Zoals u weet, is de kinderopvang WiekWijs geopend op maandag, dinsdag en donderdag. We kregen signalen dat er ook interesse voor opvang op vrijdag. Onze regel is: Als er drie kinderen zijn, dan kan de opvang aangeboden worden. Mocht er bij u ook interesse zijn voor opvang op vrijdag, dan horen wij dat graag. U kunt contact opnemen met één van de leidsters of met mij (Jan B.). Aan de Duitslandweg hebben we een prachtig bord geplaatst die belangstellenden geïnteresseerd moet laten worden voor de opvang. Fam. Meier willen we hartelijk danken voor het opbouwen en het beschikbaar stellen van de ruimte. De zomervakantie Op vrijdag 3 juli begint de zomervakantie om uur. Er zijn altijd ouders die vragen of hun kind(eren) die dag vrij mag/mogen hebben, zodat men voor de files uit kan rijden. Dit is niet toegestaan. De laatste jaren kwam ook steeds de leerplichtambtenaar langs om te controleren of er geen onwettig verzuim was. Agenda 19 juni : Groep 1 en 2 vrij 22 juni : Schoonmaakavond 23 juni : Groep 8 vrij Contactavond op verzoek 25 juni : De groepen 1, 2 en 3 zijn s middags vrij 26 juni : Feest meester Jan Ooms 30 juni : Afscheid meester Lucas 1 juli : Groep 8 vrij 2 juli : Groep 8 vrij Alle groepen krijgen de werkjes etc. mee naar huis Afscheid groep 8 3 juli : Rapporten en laatste nieuwsbrief mee naar huis uur: de zomervakantie begint 4 juli : Oud Papier Tot Slot Bij het schrijven van deze nieuwsbrief duurt het nog 12 dagen dat meester Lucas stopt als leerkracht aan onze school. 38 jaar heeft hij zijn voetstappen richting de Wiekslag gezet. Veel kinderen hebben hem als meester gehad en als je vraagt wat hem zo bijzonder maakt, dan krijg je eigenlijk steeds 2 antwoorden: streng en bij hem heb ik veel geleerd. 30 juni Is de officiële datum wat op de akte van ontslag komt te staan. Een raar idee eigenlijk. Ook voor jou, Lucas, zal het wennen zijn. Niet meer s morgens vaak als eerste op school zijn, niet meer de oud papier folder doen, niet meer het zendingspotje of de personeelspot beheren, niet meer.. Maar vooral: niet meer de kinderen, want die vond je het meest belangrijk. En dat is ook zo. We wensen je in deze nieuwsbrief het allerbeste toe, met nog vele gezonde jaren voor jou en Coby samen. Voor jou het volgende gedicht:

6 En weer een dag En weer is een gewone dag voorbij de kinderen weg en stilte vult t lokaal. Ik vraag me af; Hoe was de dag voor mij? t Was zo bijzonder weer allemaal. Een vriendelijk woord een troostend handgebaar. Een blik van instemming een opgestoken hand een grap en grol, dus lachen met elkaar. In stilte werken, spelen aan de kant En vreugde over weer een stap vooruit; t Beheersen van de tafels door Marijn. Met de neus gedrukt staan tegen de ruit, omdat het sneeuwde op het plein. En weer is een gewone dag voorbij. Ik deed mijn werk. Of is het Heer dat dat gewone werk voor U juist heel bijzonder is, elke keer!

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld website: www.cbsdewiekslag.nl e-mail: info@cbsdewiekslag.nl redactie: Jan Bakker 17 08 2015 nummer 399 Het gewone leven is weer begonnen. Zo begin je

Nadere informatie

Verhalen uit de Bijbel

Verhalen uit de Bijbel e-mail: info@cbsdewiekslag.nl website: www.cbsdewiekslag.nl Uw mening telt Tja, wat moet je nou weer met zo n titel. Zo n dooddoener eigenlijk. Toch, hebben we het in de bestuursvergadering van afgelopen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld website: www.cbsdewiekslag.nl e-mail: info@cbsdewiekslag.nl redactie: Jan Bakker 19 02-2015 nummer 390 Niet naast mijn deur Luide protesten klonken deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld

cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld cbs de Wiekslag, Wijkstraat 4, 7695 TJ Bruchterveld website: www.cbsdewiekslag.nl e-mail: info@cbsdewiekslag.nl redactie: Jan Bakker 26-06 - 2014 nummer 376 We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 19 september 2014

Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Nieuwsbrief 3 19 september 2014 Studiedag team, kinderen vrij! A.s. woensdag 24 september hebben de kinderen vrij en gaan de leraren weer hard aan de slag met de kwaliteit verbetering van ons onderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015

Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Jaargang 21 nummer 17 Vrijdag 5 juni 2015 Agenda 5 juni 3 juli 2015 maandag 8 juni t/m woensdag 10 juni donderdag 25 juni vrijdag 26 juni maandag 29 juni Bijbelrooster Week 24: 8 t/m 14 juni 2015 Elia

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE: VOORWOORD pag DE ORGANISATIE pag OPGAVE pag OPENINGSTIJDEN pag KOSTEN pag HUISREGELS pag.

INHOUDSOPGAVE: VOORWOORD pag DE ORGANISATIE pag OPGAVE pag OPENINGSTIJDEN pag KOSTEN pag HUISREGELS pag. Januari 2017 1 INHOUDSOPGAVE: VOORWOORD pag. 3 1. DE ORGANISATIE pag. 4 2. OPGAVE pag. 6 3. OPENINGSTIJDEN pag. 6 4. KOSTEN pag. 6 5. HUISREGELS pag. 7 6. OUDERCOMMISSIE pag. 8 7. TOT SLOT pag. 9 Januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/ NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/2017 18-05-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Nieuwe leerling - Sportdag. - Een nieuw jasje - Lief en leed - Uit groep 5 - Taalfeest

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 20-1 juli 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Donderdag 2 juli 15.00 uur: afscheidsreceptie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Nieuwsbrief Donderdag 4 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Uitgeblust? Elia is in de woestijn. Hij ziet geen toekomst

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website:

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website: SCHOOLJOURNAAL 21 december 2018 Molenweg 1 9301 JD Roden * 050-5017434 * info@demarke-roden.nl * Website: www.demarke-roden.nl AGENDA VERJAARDAGEN dec. 22 Dean Smith Gr. 4 dec. 26 Nils Witteman Gr. 5 dec.

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm.

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm. Journaal 3 04-10-2013 Agenda 4 oktober Journaal 3 komt uit De schoolfotograaf komt Maandag 7 oktober Thema-afsluiting groep 3,4 en 5 14:40 15:00 U krijgt als ouders van de kinderen uit deze groep de gelegenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017 Nieuwsbrief Week 29 16 t/m 22 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen week hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen en bent u als ouder op school geweest voor een afrondend 10minutengesprek.

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 29 juni 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 29 juni 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 29 juni 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 38 Inhoud Kreet van de week Schoonmaakavond Schoolreizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 8-2017-2018 AGENDA 21 dec. Kerstviering Gewone schooltijden 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 9 jan. Luizencontrole

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie