N ieuwsbrief 1 2 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N ieuwsbrief 1 2 september 2016"

Transcriptie

1 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND Welkom Na een lange vakantie was het fijn om de blije gezichten te zien en de verhalen te horen die de kinderen ons vertelden. Wij wensen u en de kinderen nogmaals een heel fijn schooljaar toe! Wij verwelkomen Melissa Hilgersom, Asaf en Mesud Kalkan, Daily en Elijah Hanse, Mick Dekker, Teun Rietveld, Devrim Arslan, Roan Meereboer, Kevin Abelskamp en Amy Jones. Wij wensen ze veel plezier bij ons op school. Terugblik Afsluiting vorig schooljaar; Bloemen: ieder gezin heeft op de laatste dag een prachtige bloem met kaartje ontvangen. Dit jaar werden de bloemen verzorgd door H.M. Tesselaar. Hartelijk bedankt, ze waren prachtig!!! Schoolfoto; naar aanleiding van het 35-jarig bestaan heeft David Linde een prachtige schoolfoto gemaakt die aan ieder gezin is uitgedeeld. David is een van de ouders van onze school en verzorgt voor ons heel veel prachtige foto`s. Vaak is hij voor onze website bezig en de komende tijd zullen we weer prachtige foto`s van de groepen en leerkrachten worden gemaakt. Zijn websiteadres is: Verbouwing; In de vakantie is er hard gewerkt in de school door Dirk Spaander Systemen. Het extra lokaal en de verrijdbare kapstokken zijn weg en we hebben prachtige kasten ervoor terug. Ook staat de bibliotheek nu centraal in de school. Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen hierdoor goed de ruimte benutten in de aula s. Onderwijskundig nieuws: Bij de kleuters werken we vanaf dit schooljaar niet meer met Schatkist, maar werken we vanuit de leerlijnen van groep 1-2. We gaan werken vanuit de belevingswereld van de kinderen. Pompom is daarom ook niet meer in de klas en om de kinderen wel een klassevriend te geven hebben we nieuwe gezocht. We stellen aan u voor; Fabian, Maggie en Ronja

2 Personeel: Juf Marianne Graag wil ik via deze nieuwsbrief een persoonlijke mededeling doen. Vanaf dit schooljaar heb ik afscheid genomen van mijn functie als adjunct-directeur van de Burijn en ga ik mij volledig concentreren op de functie van leerkracht van groep 1-2A. Het grootste deel van mijn 42-jarige carrière staat in het teken van de Burijn. Op 1 januari 1981 startte ik als hoofdleidster met twee kleuters. De lagere school met vier kinderen. De wijk was nog volop in aanbouw en ook het scholencomplex was nog niet klaar. Het was een hele uitdaging om de school in te richten en geweldig om elke dag nieuwe kinderen te begroeten. Zo ook de nieuwe collega`s, waarvan sommigen nog steeds op deze school werken. In 1985 was er de wet op het basisonderwijs en werden kleuter- en lagere school Basisschool. Mijn wens was om als adjunct verder te gaan. Veel vernieuwingen heb ik meegemaakt en de passie voor het onderwijs en de kinderen is nooit afgenomen. Ook was er nog de brand op 15 juni 1999 en lag alles in de as. Opnieuw, maar dan met velen, hebben we de school weer opgebouwd tot wat hij nu is. De afgelopen twee jaar heeft Mireille veel mijn taken gedaan en heb ik haar hierin gecoacht en begeleid waar nodig. Super om te doen, ze doet het fantastisch en ik kan met een gerust hart het stokje overdragen. Daarom mijn besluit dat het nu tijd is om in de herfstdagen van mijn carrière even wat gas terug te nemen en te genieten van het lesgeven aan het jonge kind. Juf Dominiek Juf Dominiek is weer terug van een prachtige reis. Ze is niet alleen met haar vriend terug gekomen, maar ook met een nieuw klein wondertje in haar buik! Ze is in blijde verwachting en we wensen haar een fijne zwangerschap toe en een prachtig gezond kindje. Informatie-avonden Zoals ieder schooljaar starten we ook dit jaar met de informatie-avonden in alle groepen. De leerkrachten zullen u die avond van alles vertellen wat belangrijk is in dit leerjaar. De avond start met een inloop van tot uur, waarna wij om starten. De volgende avonden staan nog op de agenda: Groep 6 en 7 dinsdag 6 september Groep 1-2 woensdag 7 september Groep 3 dinsdag 13 september Groep 4 dinsdag 20 september Groepen 5 en 8 woensdag 21 september Namen op bekers, bakjes en hapjes Wilt u op de bekers, bakjes en hapjes van uw kind(eren) hun naam zetten? Ook als het in de tas zit. Het is soms een hele puzzel.

3 Informatieborden op de gang In de gang bij de hoofdingang hangt een informatiebord. Hierop treft u informatie van externe organisaties en van de school zelf. Wij proberen dit zo actueel mogelijk te houden met het aanbod. Kus op de gang Wij willen u vragen om bij binnenkomst in de gang afscheid te nemen van uw kind. Dit geldt voor de groepen 4 t/m 8. Na schooltijd is er voldoende gelegenheid om in de klas een kijkje te nemen samen met uw kind. En wilt u erop letten om bij slecht weer de kinderen niet te vroeg naar school te sturen en/of te brengen? Wij doen met slecht weer de deur ongeveer 5 minuten eerder open. Zwaaien voor het raam Natuurlijk is na het afscheid nog even zwaaien voor het raam heel gezellig. Maar in de klas brengt het wat onrust met zich mee. Sommige kinderen gaan huilen als ze het gemist hebben en de les is ook al begonnen. Al met al willen we u vragen om niet meer voor het raam te zwaaien. Houd het afscheid zo kort mogelijk. Alvast bedankt!! Fietsen/voetballen, honden en roken op de speelplaats In verband met de veiligheid is het verboden om te fietsen op de speelplaats. Wilt u ons helpen om uw kind hieraan te herinneren. Het is verder de bedoeling dat de fietsen in de daarvoor bestemde rekken worden geplaatst. Ook voetballen vlak voor en na schooltijd is niet toegestaan op de speelplaats. Heeft u een hond mee? Wilt u die dan aangelijnd buiten de speelplaats houden zodat de kinderen met een veilig gevoel de poort uit kunnen lopen. Wilt u erop letten om de sigaret buiten de poort de doven? Alvast bedankt. Verkeersveiligheid Wilt u erop letten dat als u uw kinderen naar school brengt de auto s in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeert, ook al is het maar voor een minuut! En ook niet langs de stoepranden met gele strepen. Er ontstaan anders onoverzichtelijke en onveilige situaties en dat willen wij niet. Kijkochtend Op 21 september is er op school een kijkochtend voor alle belangstellenden. Wij hebben weer een aantal gastouders in de school die u graag te woord staan. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de school en natuurlijk ook in de groepen zelf. Kent u iemand die nog op zoek is naar een basisschool, neem hen dan gerust mee. De kijkochtend is van 8.30 tot uur. Aanmelden broertjes en zusjes Hierbij een verzoek aan ouders die nog jonge kinderen thuis hebben om deze in te laten schrijven. Voor de komende jaren willen wij graag weten hoeveel kinderen we kunnen verwachten.

4 Multimedia Klasbord Net als vorig schooljaar willen wij u van dichtbij laten meemaken wat uw kind beleeft. Naast Facebook en de website is er ook klasbord. U heeft, of ontvangt deze nog, de accountgegevens en als u interesse heeft kunt u deze aanmaken. Het betreft een omgeving waar alleen de groep van uw kind gebruik van maakt. Wij delen de leuke dingen die uw kind beleeft en soms doen wij een mededeling via Klasbord of vragen u om hulp voor een bepaalde activiteit. Natuurlijk hebben we ook facebook waar regelmatig berichten op staan. De website wordt gevuld met informatie van de school en foto`s van verschillende activiteiten. Neem gerust een kijkje, het is de moeite waard!! Facebook Website digiduif Bijna iedereen heeft een digiduif- account aangemaakt wat de communicatie tussen school en ouders gemakkelijker maakt. Heeft u er nog niet een, kom dan gerust bij Mireille langs. Schoolmelk Op school hebben we schoolmelk voor tijdens de lunch. Wilt u uw kind ook opgeven voor schoolmelk? Dit kunt u doen via de website spreekt voor zich. U heeft zich opgegeven voor schoolmelk en nu? Vrijdag wordt de levering dag op de Burijn. En na elke vakantie komt er op maandag een extra levering, die maandag moeten de kinderen dus zelf drinken meenemen. Oud papier en batterijen We sparen nog steeds oud papier en batterijen. Van de opbrengst kopen we speelmateriaal voor buiten. Het oud papier kunt u kwijt in de blauwe papiercontainer in het schuurtje op de speelplaats. Graag zo compact mogelijk maken! Voor de oude batterijen staat een speciale bak bij de hoofdingang. Zie foto. Wilt u deze alleen gebruiken voor de batterijen en niet voor overig afval? Alvast bedankt.

5 Jumbo Sparen voor de basisschool Van woensdag 7 september t/m 11 oktober kan er bij de Jumbo supermarkten in Alkmaar gespaard worden voor de Burijn. We gaan sparen voor nieuwe spel- en leermaterialen voor op het schoolplein. Tijdens de actieperiode ontvangen de klanten van Jumbo bij elke besteding van 10 euro een schoolpunt met een code. Op de website kunnen jullie de punten toewijzen aan de Burijn. Hoe meer punten de school verzamelt, hoe meer we kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Ook kunnen de vouchers op school ingeleverd worden in de droppbox. Dus spaar met ons mee!! De Jumbo in de Daalmeer doet zeker mee aan de actie. Geeft u dit ook door aan uw kennissenkring? De ouderraad en een commissie zijn druk bezig met plannen maken om het schoolplein nog leuker te maken dan dat het nu al is. Spaar dus met ons mee!!! Naschoolse activiteiten Striptekenen Een nieuwe naschoolse activiteit is striptekenen! Juf Paddy komt op vrijdag 9 september in de groepen 5 t/m 8 introductie lessen geven. Daarna kan men zich inschrijven voor de naschoolse activiteit die op de vrijdagen plaats zal gaan vinden. Juf Paddy gebruikt haar eigen materialen, echte tekenstiften en stap voor stap leer je hoe je een strip kan maken. De lessen zullen dan bij voldoende aanmeldingen starten op 23 september van tot uur. Muziek Vorig schooljaar waren de muzieklessen een groot succes. Dit jaar gaan we hiermee verder. Vanaf 12 september starten de muzieklessen weer. De muzieklessen worden gegeven na schooltijd op de Burijn van tot uur. De laatste les van een blok is een open les, waar de kinderen een kleine presentatie geven aan ouders/opa s/oma s/oppassen wat ze geleerd hebben in de muzieklessen. Op maandag Kleuter & muziek; de kleuters gaan veel zingen, dansen, bewegen, muziekspelletjes doen en op instrumenten spelen zoals boomwhackers en ritme instrumenten. Op vrijdagsnuffelcursus : hier gaan spelen op klokkenspellen, boomwhackers en ritme instrumenten spelen, muzikale opdrachten maken, zingen en bewegen op muziek. Opgeven kan bij Claudia Veenstra

6 Othello Ook dit jaar willen Jan de Graaf en Marcel Sneek graag de Othello lessen voortzetten. Dit doen ze door op dinsdag 13 september introductielessen te geven in de groepen 4 t/m 8 en s middags start dan de eerste echte les. De kinderen die willen kunnen dan gelijk blijven op school om de les te volgen. Deze eerste les is van tot uur. De dinsdagen daarna starten de lessen weer als vanouds om tot uur. We kijken er weer naar uit!! Opgeven kan via jan.de.graaf@othello.nl of marcel.sneek@othello.nl

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers

Beste ouders en verzorgers Beste ouders en verzorgers Vandaag hebben de leerlingen een dag vrij, lekker even uitrusten in deze week van de avondvierdaagse. Het team van de Zuidster geeft juist vandaag vol gas! Deze studiedag hebben

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Welkom op De Duif! Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

N ieuwsbrief 04 november 2016

N ieuwsbrief 04 november 2016 Kattebelletje Schoolfruit start vanaf 7 november 8 november Nationaal schoolontbijt 11 november Sint Maarten 14 t/m 18 november oudergesprekken sociaal emotioneel Welkom Wij verwelkomen Naomi Bregman en

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda:

Wijzernieuws. Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht. September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud. Een laatste groet. Voor in uw agenda: Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws September 2017 Jaargang 4, Nr. 2 Inhoud Personele zaken pg. 2 Intervisie voor ouders pg. 2 Staking pg. 2 Brede school circuit pg. 2 Buurtteam pg.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Schooltijden Kindcentrum De Nieuwe Linde schooljaar

Schooltijden Kindcentrum De Nieuwe Linde schooljaar 9 juli 2016 jaargang 30 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws. Kindcentrum

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 13. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 13 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst Taalclub Boekentips Heeft u vragen? U kunt gerust binnenlopen om

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 1 6-1 0-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 2 2 september 2016 Van de directie...1 Verkeer: De scholen zijn weer begonnen!...2 Sparen voor het Zwanenbos...2 Ontruimingsoefening...2 Ouderkamer...3 Info-ochtenden...3 Vergoeding

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Inhoud: Afscheid juf Sonja Nieuwe kinderen Versiering school Kinderboekenweek Nieuws van Kind & Co Herhaling open scholen route Aanwezigheid directie Belangrijke data:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Aan de kapstok hang ik mijn jas en tas, Bij de deur nog Een knuffel Een kus En dan ga ik naar mijn klas

Aan de kapstok hang ik mijn jas en tas, Bij de deur nog Een knuffel Een kus En dan ga ik naar mijn klas GROEPSBRIEF VOOR GROEP 1 EN 2 B Schooljaar 2018 2019 EVEN VOORSTELLEN Wij zijn Liza Vos en Mariëlle Gerritsen en samen werken we in groep 1/ 2 B. Liza werkt op de woensdag en Mariëlle op de maandag, dinsdag,

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

N ieuwsbrief 3 18 september 2015

N ieuwsbrief 3 18 september 2015 Kattebelletje 25 september speelgoed/wielendag Woensdag 7 oktober opening kinderboekenweek 8.30 uur 7 oktober lampionoptocht voor de groepen 3 en 4. Nader bericht volgt nog!! 8 en 9 oktober VRIJ Welkom

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

LOKAAL 2 De kinderen zitten in lokaal 2. U vindt het lokaal naast de peuterspeelzaal.

LOKAAL 2 De kinderen zitten in lokaal 2. U vindt het lokaal naast de peuterspeelzaal. NAAR GROEP 2 Dit schooljaar zit uw kind in groep 2. Sommige ouders hebben al eerder een kind in groep 2 gehad, maar voor u is het wellicht een nieuwe stap. Wie is de juf, wat doet uw kind de hele dag en

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie