Te koop. Melkveebedrijf de Heuvelhoeve, gelegen in de Alblasserwaard met een totale oppervlakte van ha Kweldamweg 1 2, 2973 LA Molenaarsgraaf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te koop. Melkveebedrijf de Heuvelhoeve, gelegen in de Alblasserwaard met een totale oppervlakte van 78.43.80 ha Kweldamweg 1 2, 2973 LA Molenaarsgraaf"

Transcriptie

1 Te koop Melkveebedrijf de Heuvelhoeve, gelegen in de Alblasserwaard met een totale oppervlakte van ha Kweldamweg 1 2, 2973 LA Molenaarsgraaf

2 Het melkveebedrijf de Heuvelhoeve is centraal in de Alblasserwaard gelegen aan de Kweldamweg 1 2 te Molenaarsgraaf in de gemeente Molenwaard. Het bedrijf heeft een aaneengesloten huiskavel (inclusief agrarisch bouwblok) van hectare vruchtbaar grasland; op korte afstand van de bedrijfsgebouwen bevindt zich de veldkavel (eveneens aan de Kweldamweg) van hectare aaneengesloten vruchtbaar grasland. Het agrarisch bouwblok heeft een oppervlakte van ca hectare en is gesitueerd nagenoeg in het midden van de huiskavel, zodat de omliggende percelen via de betonnen kavelpaden goed bereikbaar en ontsloten zijn. Op het agrarisch bouwblok bevinden zich: Twee bedrijfswoningen, ligboxenstal, werktuigenberging, bovengrondse mestopslagsilo, sleufsilo s, graanopslagsilo, erfverharding, kavelpaden en verdere aanhorigheden. Het agrarisch bouwblok bevindt zich grotendeels op een stroomrug, waardoor het niet noodzakelijk was dat alle gebouwen/bouwwerken werden onderheid. Deze stroomrug bevindt zich ook in de percelen cultuurgrond en loopt herkenbaar van oost naar west door de kavel. Kadastrale gegevens Gemeente Sectie Nummer Oppervlakte Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Molenaarsgraaf D ha Totaal ha Voor informatie betreffende de eigendomssituatie en de zakelijk gerechtigden wordt verwezen naar de bijgevoegde kadastrale uittreksels en kaarten. Bron: Kadaster.

3 Bestemming Het melkveebedrijf aan de Kweldamweg 1 2 te Molenaarsgraaf en de bijbehorende percelen grasland zijn gelegen in de gemeente Molenwaard en vallen onder het bestemmingsplan buitengebied Graafstroom dat is vastgesteld op met kenmerk NL.IMRO 0693.BPBGVG01, momenteel is er een bestemmingsplanherziening in voorbereiding met kenmerk NL.IMRO1927.BPBGGRM3H. Het object heeft de enkelbestemming agrarisch met waarden. Een gedeelte van het bestemmingsplan kunt u op onze site inzien. Bron: Ruimtelijke plannen. Milieuvergunning Het bedrijf beschikt over een geldige milieuvergunning voor het houden van en in werking hebben van de inrichting. Op basis van de vergunde situatie per 12 juli 1999 zijn 359 melkkoeien, 251 stuks jongvee en 2 paarden vergund. Momenteel loopt er een aanvraag bij de provincie Zuid-Holland om deze vergunning te transformeren in het kader van de natuurbeschermingswetgeving. Nutsvoorzieningen Aangesloten op: Waterleiding Elektriciteitsnet (220 V en 380 V) Aardgasnet Riolering Telefoon telecomaansluiting Omschrijving van het object Woning Kweldamweg 1 Bouwjaar : Inhoud : ca. 490 m 3. Indeling : Begane grond: hal met toilet en meterkast; woonkamer; keuken; bijkeuken; badkamer met douche; kelder. Verdieping: overloop en drie slaapkamers. Ondergrond/tuin : ca. 425 m 2.

4 Woning Kweldamweg 2 Bouwjaar : Inhoud : ca. 645 m 3. Indeling : Begane grond: hal; toilet; woonkamer; slaapkamer; keuken; bijkeuken met meterkast; kantoor en garage. Eerste verdieping: overloop en vier slaapkamers. Aanbouw: overloop en slaapkamer. Boven de eerste verdieping bevindt zich een zolder, te bereiken met vlizotrap. Ondergrond/tuin : ca. 700 m 2. Boerderij Kweldamweg 2 Ligboxenstal Bouwjaar : Afmetingen : lengte ca. 80 meter, breedte ca. 32,34 meter, nokhoogte stal ca.7,59 meter, zijwandhoogte ca. 3 meter. Constructie : stalen spanten met vrije overspanning, gedekt met abc golfplaten, natuurlijke ventilatie met open nok en zijwanden voorzien van windbreekgaas. vlakke betonnen voergang, looppaden bedekt met betonroosters. Mestopslag : de gehele stal is onderkelderd, behalve de voergang; totale mestopslag onder stal ca. 850 m 3. Stalinrichting : zelfsluitend voerhek, zwevende ligboxafscheidingen, ingestrooide ligboxen aan achterzijde voorzien van rvs opstaande rand, totaal 5 voerboxen verdeeld over stal. ca. 200 grootveeboxen en ca. 127 jongveeplaatsen gedeeltelijk in groepshokken op stro. Melkstal : ronde 12 stands melkstal in open tandemopstelling. Melkkamer : op verdieping, met twee melktanks met een gezamenlijke inhoud van ca liter. Werktuigenberging Bouwjaar : omstreeks Afmetingen : lengte ca. 50 meter, breedte ca. 20 meter, nokhoogte ca. 9,66 meter, zijwandhoogte ca. 4 meter. Constructie : stalen spanten met vrije overspanning, gedekt met abc golfplaten, vlakke betonvloer, wanden opgetrokken in baksteen en voorzien van diverse grote inrijdeuren. Mestopslag : de gehele werktuigenberging is onderkelderd en biedt ca m 3 mestopslagcapaciteit. Bovengrondse rvs mestopslagsilo voorzien van afdekkap met een inhoud van ca m 3. Graanopslagsilo, rvs met een inhoud van ca. 160 ton.

5 Drie betonnen sleufsilo s voor de opslag van kuilvoer, lengte ca. 40 meter, breedte ca. 9 meter, wandhoogte ca. 3 meter. Daarnaast is er nog voldoende ruimte op de betonplaat voor kuilvoeropslag. Erfverharding : de totale oppervlakte aan erfverharding bedraagt ca m 2. de erfverharding bestaat hoofdzakelijk uit beton. Kavelpaden Cultuurgrond Betalingsrechten : naar de oostzijde van de huiskavel loopt een betonnen kavelpad van ca. 220 meter lengte. naar de westzijde van de huiskavel loopt een betonnen kavelpad van ca. 195 meter lengte. : de huiskavel heeft een oppervlakte van ha (inclusief agrarisch bouwblok). De cultuurgrond bestaat uit een kleilaag (variabele dikte van cm) op veen. De hoofdontwatering loopt via de perceel sloten en de detailontwatering via een beperkt aantal greppels/tussensloten. Overwegend bestaat de huiskavel uit grote ruime percelen. De oppervlakte van de veldkavel bedraagt ha en is aaneengesloten gelegen aan de Kweldamweg op een afstand van ca. 1 km van de bedrijfsgebouwen. De grondslag is eveneens klei op veen. Hoofdontwatering via de perceel sloten en detailontwatering via een beperkt aantal greppels/tussensloten. Op de veldkavel staat een bovengrondse betonnen mestopslagsilo met afdekking met een inhoud van ca. 600 m 3. : als gevolg van wijzigingen in het Europees landbouwbeleid vindt er transformatie plaats van de toeslagrechten naar betalingsrechten, een overzicht van deze transformatie komt op korte termijn ter beschikking. Ruilverkavelingsrente Er is geen ruilverkavelingsrente verschuldigd. De termijn daarvan is verstreken. Lasten 2015 Waterschapslasten per hectare (inclusief wegenheffing) 77,85 Waterschapslasten bebouwd ± 800,-- Onroerende-zaakbelasting (eigenaar) ± 1.600,--

6 Milieu/asbest Er heeft geen verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden. De boerderij is gesticht in Indien koper zulks wenst mag hij direct na het ondertekenen van de koopovereenkomst op zijn kosten een bodemverkennend onderzoek uit laten voeren. De dakplaten van de ligboxenstal en werktuigenberging zijn asbesthoudende platen. Jachtrecht Het jachtrecht is verhuurd. Erfdienstbaarheden Ten behoeve van het achtergelegen bedrijf is aan de oostzijde ter hoogte van de doorgang (koepad naar de landerijen) een erfdienstbaarheid gevestigd, omvattende het recht om over het dienend erf met (agrarische- / motor-) voertuigen, met vee en te voet te komen van- en te gaan naar de openbare weg, de Kweldamweg. Bestemming naastgelegen bedrijf Het achtergelegen bedrijf krijgt in het bestemmingsplan de specifieke vorm van bedrijf (constructiebedrijf). Koper mag direct noch indirect bezwaar maken tegen het nog in te dienen ontwerpbestemmingsplan. De bestaande houtsingel en houtaanplant dient gehandhaafd te worden met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan. Informatie Algemeen: Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg, c.q. het doen van een financieel voorstel. Verkopers stellen uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan alleen nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs, object), maar ook over de details (oplevering, roerende zaken, overige voorwaarden) overeenstemming is bereikt. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er een koopovereenkomst tot stand komt. Informatieplicht: Koper heeft een eigen onderzoeksplicht ter zake van alle onderwerpen die voor hem van belang kunnen zijn. Dit geldt zeker voor bestemmingen, bestemmingsplannen, bouwverordeningen e.d.

7 De in deze verkoopinformatie vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samen gesteld. Worden toch onjuistheden geconstateerd, dan kunnen daaraan geen rechten of aanspraken worden ontleend. Aansprakelijkheid: Aan de samenstelling van deze verkoopinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Voor eventuele afwijkingen van de werkelijke situatie wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Bezichtiging en vraagprijs Uitsluitend voor serieuze gegadigden is in overleg bezichtiging van het object mogelijk, doch uitsluitend op afspraak na contact met: Jan Schep van Schep Registergoed B.V. te Oud Beijerland telefoon of Ruth Muilenburg Rentmeester te Dalem telefoon Aan de hand van het verloop van deze contacten kan de vraagprijs aan gegadigden bekend worden gemaakt.

8 Vooraanzicht

9 Ligboxenstal jongveeafdeling / Ligboxenstal met achterrand boxen

10 Ligboxenstal

11 Melkstal / Tanklokaal

12 Ketelhuis

13 Graan- en voersilo s / Mestsilo

14 Kuilplaat / Sleufsilo

15 Werktuigenberging

16

17

18 Kavelpad aan de oostzijde / Mijmeringen over de polder

Gruttoweg 3 te Kallenkote

Gruttoweg 3 te Kallenkote Gruttoweg 3 te Kallenkote Goed onderhouden melkveehouderijbedrijf met bedrijfswoning, bedrijfsgebouwen en 65 ha grond. Gebouwd in 1981 in het kader van de ruilverkaveling. Het bedrijf is centraal gelegen

Nadere informatie

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold

A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold A.F. Stroinkweg 3 Steenwijkerwold Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van Steenwijk gelegen dit modern bedrijf welke in 1946 is gesticht en door de jaren heen is verbouwd en uitgebreid.

Nadere informatie

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst

Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Burg. van Wijngaardenstraat 56 - IJhorst Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: Goed onderhouden boerderij gelegen in het buitengebied van IJhorst (gemeente Staphorst) op een kavel van ruim 27 hectare. De boerderij

Nadere informatie

Melkveebedrijf. Buizerdweg 2 Asten. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Melkveebedrijf. Buizerdweg 2 Asten. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Melkveebedrijf TE KOOP Buizerdweg 2 Asten Melkveebedrijf met woonhuis, stalcapaciteit van 90 melkkoeien, 45 stuks jongvee en 20 nuchtere kalveren op een perceel van circa 27 hectare Prijs op aanvraag,-

Nadere informatie

Sprakelingen 1A te Wittelte

Sprakelingen 1A te Wittelte Sprakelingen 1A te Wittelte Melkveehouderijbedrijf met bedrijfswoning, ligboxenstal, jongveestal, 2 werktuigenbergingen en circa 25 ha cultuurgrond. Het bedrijf is gelegen in Midden-Drenthe op korte afstand

Nadere informatie

Melkveehouderij. Holtweg 2 Wilp. Rob Höfkes Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Melkveehouderij. Holtweg 2 Wilp. Rob Höfkes Oostwijk 5 Postbus AM Uden Melkveehouderij TE KOOP Holtweg 2 Wilp Melkveebedrijf met woonhuis. Stalcapaciteit van 70 melkkoeien en 60 stuks jongvee op een perceel van ca. 40 hectare Prijs op aanvraag MAKELAARDIJ Rob Höfkes Oostwijk

Nadere informatie

Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften

Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften Melkveebedrijf Enggraaf 35-37 4175 EP Haaften ALGEMEEN Mooi melkveebedrijf gelegen aan de rand van Haaften, bestaande uit woning, 2 e bedrijfswoning (bewoond), schuur met garage, tanklokaal, melkstal,

Nadere informatie

Melkveebedrijf " 't Groene Hart" Spengen 32-a 3628 EX Kockengen

Melkveebedrijf  't Groene Hart Spengen 32-a 3628 EX Kockengen Melkveebedrijf " 't Groene Hart" Spengen 32-a 3628 EX Kockengen ALGEMEEN Melkveebedrijf " 't Groene Hart" is gelegen centraal in "Het Groene Hart", nabij de plaatsen Kockengen, Breukelen en Wilnis. Het

Nadere informatie

Melkveebedrijf Hoofdweg 35 3474 JA Zegveld

Melkveebedrijf Hoofdweg 35 3474 JA Zegveld Melkveebedrijf Hoofdweg 35 3474 JA Zegveld ALGEMEEN Melkveebedrijf gelegen 3474 JA Zegveld, Hoofdweg 35. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte en achterin de huisstal, ligboxenstal, loods, zijschuur,

Nadere informatie

Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek

Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek Melkveebedrijf Kerkdijk 66 3615 BG Westbroek ALGEMEEN Melkveebedrijf, gelegen te 3615 BG Westbroek, Kerkdijk 66. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte en achter huisstal, ligboxenstal, kalverenstal,

Nadere informatie

Melkveehouderij. Woestenweg 10 Witharen. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Melkveehouderij. Woestenweg 10 Witharen. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Melkveehouderij TE KOOP Woestenweg 10 Witharen Melkveebedrijf met woonhuis. Stalcapaciteit voor 84 grootveeboxen en 15 drachtige pinkenboxen op een perceel van ca. 46 hectare Prijs op aanvraag,- MAKELAARDIJ

Nadere informatie

Boerderij "Hoeve Voorzorg" Cattenbroekerdijk HA Woerden

Boerderij Hoeve Voorzorg Cattenbroekerdijk HA Woerden Boerderij "Hoeve Voorzorg" Cattenbroekerdijk 18 3446 HA Woerden ALGEMEEN Boerderij "Hoeve Voorzorg", gelegen te 3446 HA Woerden, Cattenbroekerdijk 18. Bestaande uit: Boerderij met bijgebouwen, erf, tuin/boomgaard/geriefbosje,

Nadere informatie

Melkveebedrijf Abel Tasmanweg TC Lutjegast

Melkveebedrijf Abel Tasmanweg TC Lutjegast Melkveebedrijf Abel Tasmanweg 4 9866 TC Lutjegast INHOUDSOPGAVE Pag. 2 Pag. 3 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Situering Pag. 4 3. Kadastrale gegevens Ligging bedrijf op kadastraal perceel Pag. 5 4. Bestemmingsplan

Nadere informatie

Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht

Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht Bolsward Snekerweg 2, 8701 PZ Bolsward Vrijstaande woning Verkocht Kenmerken Prijs Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Bouwvorm Richtprijs: Op aanvraag Snekerweg 2, 8701 PZ

Nadere informatie

Oeverweg 2 Giethoorn. Vraagprijs: op aanvraag

Oeverweg 2 Giethoorn. Vraagprijs: op aanvraag Oeverweg 2 Giethoorn Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van de gemeente Steenwijk ligt dit courante en keurig onderhouden melkveehouderijbedrijf. Dit bedrijf is centraal gelegen op ca

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten TE KOOP Vrijstaande woning met garage en schuur op een royaal perceel van 1.76.80 ha. Koppeldijk 11 Houten Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften Woning met div. opstallen Enggraaf 35 4175 EP Haaften ALGEMEEN Woning met stal ( incl. paardenstalling), ligboxenstal, kapschuur, rijbak en land. Totaal groot ca. 1,00.00 ha. WONING Bouwjaar 1974. Stenen

Nadere informatie

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften

Woning met div. opstallen Enggraaf EP Haaften Woning met div. opstallen Enggraaf 35 4175 EP Haaften ALGEMEEN Woning met stal ( incl. paardenstalling), ligboxenstal, kapschuur, rijbak en land. Totaal groot ca. 1,00.00 ha. WONING Bouwjaar 1974. Stenen

Nadere informatie

Boerderij "Hof boer met lust" Rietveld XD Woerden

Boerderij Hof boer met lust Rietveld XD Woerden Boerderij "Hof boer met lust" Rietveld 78 3443 XD Woerden ALGEMEEN Boerderij "Hof boer met lust", gelegen in het buitengebied van Woerden. Bestaande uit: Boerderij met woongedeelte en achterhuis, ligboxenstal,

Nadere informatie

Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen

Boerderij Baron van Nagell-Hoeve Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve" Laag Nieuwkoop 30 3628 GC Kockengen ALGEMEEN Boerderij "Baron van Nagell-Hoeve", mooi gelegen in het landelijk gebied tussen Kockengen en Haarzuilens. De boerderij bestaat

Nadere informatie

Saneringsweg 3 4054 JK Echteld. Melkveehouderij

Saneringsweg 3 4054 JK Echteld. Melkveehouderij Saneringsweg 3 4054 JK Echteld Melkveehouderij Vestiging Ede Frankeneng 17h, 6716 AA Ede W: http://www.agriteam.nl/ede E: ede@agriteam.nl T: 0318-619209 F: 0318-693693 Plaats: Echteld Adres: Saneringsweg

Nadere informatie

MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP

MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP MELKVEEBEDRIJF WESTEINDE 31 2391 JC HAZERSWOUDE-DORP ALGEMEEN Boerderij, gelegen te Hazerswoude-Dorp, Westeinde 31. Bestaande uit woonhuis, huisstal, kaasmakerij, kaasopslag, tanklokaal, kantoor, ligboxenstal,

Nadere informatie

Honingvlaken 11 Dwingeloo. Vraagprijs: op aanvraag

Honingvlaken 11 Dwingeloo. Vraagprijs: op aanvraag Honingvlaken 11 Dwingeloo Vraagprijs: op aanvraag Algemeen: In het buitengebied van Dwingeloo in de gemeente Westerveld is deze kalverhouderij gelegen op een perceel van circa 01 ha 92 are 40 ca. Bedrijfswoning

Nadere informatie

ALBLASSERDAM, Kortland 42

ALBLASSERDAM, Kortland 42 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl ALBLASSERDAM, Kortland 42 Melkveehouderijbedrijf op ruim 16 hectare grond De Koning & Witzier

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle

TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E Rmeulenberg@outlook.com TE KOOP Vrijstaande woning met vrijstaande garage/bijgebouw gelegen tussen Nieuwleusen en Zwolle Zwartjeslandweg 4 grondoppervlakte:

Nadere informatie

Verkoopinformatie LAGE ZWALUWE, Wilgendijk

Verkoopinformatie LAGE ZWALUWE, Wilgendijk Verkoopinformatie LAGE ZWALUWE, Wilgendijk Perceel landbouwgrond, ter grootte van 04.58.00 hectaren. Algemeen Het betreft een perceel landbouwgrond, ter grootte van 04.58.00 hectaren, gelegen te Lage Zwaluwe

Nadere informatie

HAGESTEIN, Lekdijk 104

HAGESTEIN, Lekdijk 104 HAGESTEIN, Lekdijk 104 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Melkveehouderijbedrijf op ca 20 ha grond uit te breiden met 4,1 ha veldkavel

Nadere informatie

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77

IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 IJSSELSTEIN (ut), Achtersloot 77 Westwal 34 4141 AP Leerdam T 0345-59 93 94 leedam@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl ook gevestigd in Waarder! (melk)veebedrijf op prachtige woonlocatie oppervlakte:

Nadere informatie

Blesdijke Markeweg 112A, 8398 GS vrijstaande woning. Op aanvraag

Blesdijke Markeweg 112A, 8398 GS vrijstaande woning. Op aanvraag Blesdijke Markeweg 112A, 8398 GS vrijstaande woning Op aanvraag Kenmerken Categorie Prijs Postcode Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Bouwvorm Melkveebedrijf Op aanvraag Markeweg 112A, 8398

Nadere informatie

Appingedam, Eilandsweg 1 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar

Appingedam, Eilandsweg 1 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Appingedam, Eilandsweg 1 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Melkveebedrijf Eilandsweg 1 gelegen te Appingedam: Het betreft een melkveehouderijbedrijf ter grootte van in totaal ca. 28 ha. Het bedrijf

Nadere informatie

Melkveebedrijf Lopikerweg Oost 38a 3411 JG Lopik

Melkveebedrijf Lopikerweg Oost 38a 3411 JG Lopik Melkveebedrijf Lopikerweg Oost 38a 3411 JG Lopik ALGEMEEN Melkveebedrijf gelegen 3411 JG Lopik te Lopikerweg Oost 38a. Bestaande uit: Woning, Ligboxenstal met daarin melkstal en tanklokaal, Werktuigberging/garage,

Nadere informatie

Verkoopinformatie. Diessen, Krekelshof. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectare

Verkoopinformatie. Diessen, Krekelshof. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectare Verkoopinformatie Diessen, Krekelshof Perceel landbouwgrond, ter grootte van 00.45.10 hectare Algemeen Perceel landbouwgrond, gelegen te Diessen aan de Krekelshof, ter grootte van 00.45.10 hectare. ZLTO

Nadere informatie

Hoogblokland, Beemdweg 5

Hoogblokland, Beemdweg 5 Hoogblokland, Beemdweg 5 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Vleesveehouderij bedrijf met Rijksgoedgekeurde exportverzamelplaats

Nadere informatie

9107 GD Jannum Stelpboerderij. Verkocht

9107 GD Jannum Stelpboerderij. Verkocht Jannum 9107 GD Jannum Stelpboerderij Verkocht Kenmerken Categorie Verkocht Postcode Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Verkocht/aangekocht Ja 9107 GD Jannum Voormalig melkveebedrijf

Nadere informatie

TE KOOP Jongveelocatie / voormalige melkveehouderij te De Wilp (Gn)

TE KOOP Jongveelocatie / voormalige melkveehouderij te De Wilp (Gn) TE KOOP Jongveelocatie / voormalige melkveehouderij te De Wilp (Gn) Oosterweg 63 - totale grondoppervlakte: 12.65.96 ha - prachtige locatie direct aan de rand van het dorp. - functioneel erf met ligboxenstal

Nadere informatie

Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar

Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Westerbroek, Rijksweg West 29 - Vraagprijs: Op aanvraag verkrijgbaar Te koop aangeboden: Compleet melkveehouderijbedrijf ter grootte van ca. 31.00.11 ha. De kavels landbouwgrond liggen in een blok achter

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. Zomerweg 61 & 61a, 6996 DT te Drempt. Prijs op aanvraag

VERKOOPINFORMATIE. Zomerweg 61 & 61a, 6996 DT te Drempt. Prijs op aanvraag VERKOOPINFORMATIE Zomerweg 61 & 61a, 6996 DT te Drempt Prijs op aanvraag Deze verkoopinformatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en afbeeldingen

Nadere informatie

Verkoopinformatie. BLADEL, Leemskuilen. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectare

Verkoopinformatie. BLADEL, Leemskuilen. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectare Verkoopinformatie BLADEL, Leemskuilen Perceel landbouwgrond, ter grootte van 01.29.25 hectare Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen in Bladel aan de Leemskuilen. Kadastrale gegevens Gemeente Sectie

Nadere informatie

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

WOONBOERDERIJ. Munnikendijk 58 Westmaas. W. Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden WOONBOERDERIJ TE KOOP Munnikendijk 58 Westmaas Woonboerderij gelegen op een perceel van 2.000 m² Vraagprijs 399.000,- K.K. MAKELAARDIJ W. Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 06-51280104 0413-336800

Nadere informatie

Zwartjeslandweg 2, 7811 CW te Nieuwleusen

Zwartjeslandweg 2, 7811 CW te Nieuwleusen Specialist in regio én sector M 06-552 100 05 E Rmeulenberg@ Zwartjeslandweg 2, 7811 CW te Nieuwleusen Landhuis met mogelijkheden voor het houden van vee op circa 1 ha Vraagprijs: 695.000,00 k.k. 1 Wonen

Nadere informatie

BODEGRAVEN, Meije 87

BODEGRAVEN, Meije 87 BODEGRAVEN, Meije 87 Melkveebedrijf bestaande uit woonboerderij, berging, koetshuis in gebruik als garage, jongveestal, werktuigenberging bj 2002 30 x 20m, ligboxenstal bj 1989/2002/2009, 163 grootveeboxen,

Nadere informatie

Akkerbouw- en melkveebedrijf West Havendijk 45E te Dirksland, Goeree-Overflakkee

Akkerbouw- en melkveebedrijf West Havendijk 45E te Dirksland, Goeree-Overflakkee Akkerbouw- en melkveebedrijf West Havendijk 45E te Dirksland, Goeree-Overflakkee Contact en informatie: Jan Pieter van Woerden 06 50 60 13 79 vanwoerden@interfarms.nl Laageind 11a 3465 KG Driebruggen T

Nadere informatie

Diverse voorzieningen: Gas - Electra - Riolering (persriool) - Centr. verwarming (CV-ketel Nefit ± 2007)

Diverse voorzieningen: Gas - Electra - Riolering (persriool) - Centr. verwarming (CV-ketel Nefit ± 2007) Woning met garage / berging / stalling en nieuw te bouwen loods Westbroekse Binnenweg 35 3612 AG Tienhoven ALGEMEEN Woning met garage / berging / stalling en nieuw te bouwen loods (1.100 m²), erf, tuin,

Nadere informatie

BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE NK WAARDER

BOERDERIJ WELGELEGEN WESTEINDE NK WAARDER BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE 31 3466 NK WAARDER ALGEMEEN Boerderij "Welgelegen", bestaande uit: Monumentale rietgedekte boerderij met zomerhuis als 2 e bedrijfswoning, rundveestal, varkensschuur, werktuigenberging,

Nadere informatie

MONTFOORT, Waardsedijk 18

MONTFOORT, Waardsedijk 18 MONTFOORT, Waardsedijk 18 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Melkveehouderijbedrijf Woonboerderij Ligboxenstal (1978) 80 gve Jongveestal

Nadere informatie

Meikampgraaf 16, 4174 LB HELLOUW Hekendorp, Hekendorpse Buurt 55

Meikampgraaf 16, 4174 LB HELLOUW Hekendorp, Hekendorpse Buurt 55 Meikampgraaf 16, 4174 LB HELLOUW Hekendorp, Hekendorpse Buurt 55 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Praktisch ingericht en uitstekend

Nadere informatie

Boerderij "Hoeve Meerzorg" Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard

Boerderij Hoeve Meerzorg Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard Boerderij "Hoeve Meerzorg" Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard ALGEMEEN Boerderij "Hoeve Meerzorg". Schitterend gelegen langs het riviertje "de Lange Linschoten" in de Snelrewaard, tussen Oudewater

Nadere informatie

Namens opdrachtgever aangekocht:

Namens opdrachtgever aangekocht: Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Namens opdrachtgever aangekocht: MELKVEEHOUDERIJBEDRIJF Westerdijkshorn 7 te BEDUM Ca. 8 km

Nadere informatie

Boerderij Nigtevechtseweg XR Vreeland

Boerderij Nigtevechtseweg XR Vreeland Boerderij Nigtevechtseweg 9 3633 XR Vreeland ALGEMEEN Boerderij, gelegen te 3633 XR Vreeland, Nigtevechtseweg 9. Bouwjaar ca. 1880. Stenen muren. Pannen dak. Bestaande uit: Boerderij met voorin woongedeelte

Nadere informatie

Boerderij Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard

Boerderij Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard Boerderij Noord Linschoterzandweg 4 3425 EK Snelrewaard ALGEMEEN Boerderij, schitterend gelegen langs het riviertje "de Lange Linschoten" in Snelrewaard, op korte afstand van Woerden, tussen Oudewater

Nadere informatie

Follega Straatweg 35, 8535 WG. Vraagprijs: Op aanvraag

Follega Straatweg 35, 8535 WG. Vraagprijs: Op aanvraag Follega Straatweg 35, 8535 WG Vraagprijs: Op aanvraag Kenmerken Categorie Prijs Postcode Oppervlakte / omvang Melkveebedrijf Vraagprijs: Op aanvraag Straatweg 35, 8535 WG 49,84,90 ha Bouwjaar 1880 Nutsvoorzieningen

Nadere informatie

Raard Van Kleffenswei 14, 9155 AM Woongedeelte van kop-hals-romp boerderij ,- k.k.

Raard Van Kleffenswei 14, 9155 AM Woongedeelte van kop-hals-romp boerderij ,- k.k. Raard Van Kleffenswei 14, 9155 AM Woongedeelte van kop-hals-romp boerderij 230.000,- k.k. Kenmerken Categorie Prijs Postcode Bedrijfssoort Type woonhuis Woonboerderij 230.000,- k.k. Van Kleffenswei 14,

Nadere informatie

Woning met schuur en land Laageind KH Driebruggen

Woning met schuur en land Laageind KH Driebruggen Woning met schuur en land Laageind 57 3465 KH Driebruggen ALGEMEEN Mooi landelijke gelegen, keurig onderhouden woning met bijgebouwen, erf, tuin, ondergrond en weiland. Zeer geschikt voor iemand die (hobbymatig)

Nadere informatie

TE KOOP Woonboerderij/voormalig fokzeugenhouderijbedrijf te Albergen

TE KOOP Woonboerderij/voormalig fokzeugenhouderijbedrijf te Albergen Postadres; Postbus 77 7600 AB ALMELO T 0546-831010 E info@ltmvastgoed.nl TE KOOP Woonboerderij/voormalig fokzeugenhouderijbedrijf te Albergen Zenderseweg 81 totale grondoppervlakte: 1.39.46 ha het object

Nadere informatie

Veehouderijbedrijf aan de Westerweg 27 te Nieuwe Niedorp, bestaande uit:

Veehouderijbedrijf aan de Westerweg 27 te Nieuwe Niedorp, bestaande uit: ing. T.J.M. Broers Postadres: Westeinderweg 6ª 1687 PK Wognum Tel. 0229-57 15 37 Mobiel 06-20 45 39 60 Fax 0229-57 15 37 E-mail: Website: theobroers@dcholland.nl www.dcholland.nl VERKOOPBROCHURE: VEEHOUDERIJBEDRIJF

Nadere informatie

Streek 73 Sint Johannesga woongdeelte kop-romp boerderij. Verkocht

Streek 73 Sint Johannesga woongdeelte kop-romp boerderij. Verkocht Sint Johannesga Streek 73 Sint Johannesga woongdeelte kop-romp boerderij Verkocht Kenmerken Categorie Prijs Verkocht/aangekocht Verkocht Postcode Streek 73 Plaats Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type

Nadere informatie

S-HEER HENDRIKSKINDEREN F. de Voogdstraat. Percelen akkerbouwgrond (warme grond), totaal ter grootte van hectaren

S-HEER HENDRIKSKINDEREN F. de Voogdstraat. Percelen akkerbouwgrond (warme grond), totaal ter grootte van hectaren S-HEER HENDRIKSKINDEREN F. de Voogdstraat Percelen akkerbouwgrond (warme grond), totaal ter grootte van 4.70.26 hectaren Algemeen Percelen akkerbouwgrond (warme grond), totaal ter grootte van 04.70.26

Nadere informatie

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik

Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik Woonhuis met erf, tuin en ondergrond van Teylingenweg 157 3471 GJ Kamerik ALGEMEEN Vrij gelegen, in het landelijk gebied van Kanis, eenvoudig huisje (voormalige arbeiderswoning). Dient volledig gerenoveerd

Nadere informatie

Verkoopinformatie MOERDIJK, nabij de Zwaluwsedijk

Verkoopinformatie MOERDIJK, nabij de Zwaluwsedijk Verkoopinformatie MOERDIJK, nabij de Zwaluwsedijk Perceel landbouwgrond, ter grootte van 03.35.10 hectaren. Algemeen Het betreft een perceel landbouwgrond, ter grootte van 03.35.10 hectaren, gelegen te

Nadere informatie

Verkoopinformatie. LIEMPDE, Donkerstraat/ Gemondesestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren.

Verkoopinformatie. LIEMPDE, Donkerstraat/ Gemondesestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren. Verkoopinformatie LIEMPDE, Donkerstraat/ Gemondesestraat Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa 01.80.00 hectaren. Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen in het buitengebied van Liempde aan de

Nadere informatie

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht

Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg PD Mijdrecht Woning met agrarische bijgebouwen Eerste Zijweg 6 3641 PD Mijdrecht ALGEMEEN Mooi landelijk gelegen woning met daaraan vast de voormalige huisstal welke is verbouwd tot een aparte 2 e woonruimte. Tevens

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN Melkveebedrijf te Jutrijp Riperwei 26

TE KOOP AANGEBODEN Melkveebedrijf te Jutrijp Riperwei 26 Sixmastraat 4 Postbus 2330 8901 JH Leeuwarden Telefoon (058) 284 91 71 Telefax (058) 288 47 29 E-mail Internet info@agrivastgoed.nl www.agrivastgoed.nl KvK 01120725 TE KOOP AANGEBODEN Melkveebedrijf te

Nadere informatie

Luttelgeest Uiterdijkenweg 15 28 ha 48 are 50 ca Vraagprijs: 2.250.000,00 k.k.

Luttelgeest Uiterdijkenweg 15 28 ha 48 are 50 ca Vraagprijs: 2.250.000,00 k.k. Luttelgeest Uiterdijkenweg 15 28 ha 48 are 50 ca Vraagprijs: 2.250.000,00 k.k. 28.48.50 hectare Ligboxenstal 1978 en 2004 115 GVE Jongveestalling 1993 22 + 30 stuks JVE Werktuigenberging 2003 8,5 x 15

Nadere informatie

NYLANDSDYK 1 CORNJUM

NYLANDSDYK 1 CORNJUM Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Namens opdrachtgever aangekocht: NYLANDSDYK 1 CORNJUM Melkveehouderijbedrijf voor ruim 500 stuks

Nadere informatie

Algemeen. ZLTO Verkoopinformatie: De Kuipersweg 9 te Zeeland 1

Algemeen. ZLTO Verkoopinformatie: De Kuipersweg 9 te Zeeland 1 Verkoopinformatie Zeeland, De Kuipersweg 9 Pluimveebedrijf gelegen op een mooie locatie in het buitengebied, bestaande uit een woonhuis met bijgebouwen en verdere aanhorigheden op een huiskavel van 01.90.50

Nadere informatie

Verkoopinformatie WAALRE,

Verkoopinformatie WAALRE, Verkoopinformatie WAALRE, Gildebosweg / Bolksheuvel Perceel landbouwgrond, ter grootte van 02.69.75 hectaren Algemeen In het buitengebied van Waalre aan de Gildebosweg / Bolksheuvel gelegen perceel landbouwgrond.

Nadere informatie

TE KOOP. Woonboerderij met (voormalige agrarische) opstallen. Langbroekerdijk B36 Langbroek

TE KOOP. Woonboerderij met (voormalige agrarische) opstallen. Langbroekerdijk B36 Langbroek TE KOOP Woonboerderij met (voormalige agrarische) opstallen Langbroekerdijk B36 Langbroek Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail: info@breeschotenenvernooij.nl

Nadere informatie

BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE NK WAARDER

BOERDERIJ WELGELEGEN WESTEINDE NK WAARDER BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE 31 3466 NK WAARDER ALGEMEEN Boerderij "Welgelegen", bestaande uit: Monumentale rietgedekte boerderij met zomerhuis als 2 e bedrijfswoning, rundveestal, varkensschuur, werktuigenberging,

Nadere informatie

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond. 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa 4.17.90 ha grond. Situering Het dorp Nieuw-Vossemeer heeft diverse kleinschalige

Nadere informatie

BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE NK WAARDER

BOERDERIJ WELGELEGEN WESTEINDE NK WAARDER BOERDERIJ "WELGELEGEN" WESTEINDE 31 3466 NK WAARDER ALGEMEEN Boerderij "Welgelegen", bestaande uit: Monumentale rietgedekte boerderij met zomerhuis als 2 e bedrijfswoning, rundveestal, varkensschuur, werktuigenberging,

Nadere informatie

Melkveebedrijf Finne WE Wijnjewoude

Melkveebedrijf Finne WE Wijnjewoude Melkveebedrijf Finne 5 9241 WE Wijnjewoude ALGEMEEN Melkveebedrijf, gelegen te 9241 WE Wijnjewoude, Finne 5. Bestaande uit: Woning, garage, huisje/dagopvang, huisstal, werktuigenloods, ligboxenstal, jongveestal,

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen

TE KOOP. Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen TE KOOP Vrijstaande woning met garage, gastenverblijf, schuur erf en tuin op een ruim perceel van totaal 4.835 m². Watertorenweg 2 (3945 PM) Cothen Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg

Nadere informatie

Leechlan 28, 9003 XX woondeel van een stelpboerderij Verkocht

Leechlan 28, 9003 XX woondeel van een stelpboerderij Verkocht Warten Leechlan 28, 9003 XX woondeel van een stelpboerderij Verkocht Kenmerken Prijs Postcode Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Aantal kamers Nutsvoorzieningen Vraagprijs: Op aanvraag Leechlan

Nadere informatie

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Roosendaalswegje. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectaren

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Roosendaalswegje. Perceel landbouwgrond, ter grootte van hectaren Verkoopinformatie ROOSENDAAL, Roosendaalswegje Perceel landbouwgrond, ter grootte van 3.51.55 hectaren Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen te Roosendaal, aan de Roosendaalswegje. ZLTO Verkoopinformatie:

Nadere informatie

Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij ,-

Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij ,- Rohel Vierhuisterweg 29 Rohel Woongedeelte van stelpboerderij 500.000,- Kenmerken Categorie Woonboerderij, Recreatie Prijs 500.000,- Postcode Bedrijfssoort Oppervlakte / omvang Type woonhuis Soort recreatief

Nadere informatie

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee)

Te koop. Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de. Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Te koop Woonhuis met opstallen op een perceel van 1,5 ha gelegen aan de Blauwe Pannenweg 3 te Oude Tonge (gemeente Oostflakkee) Algemeen Het (voormalige) akkerbouw bedrijf bestaat uit een woning met aangebouwde

Nadere informatie

Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen. Wonen

Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen. Wonen Oude Dalerveensestraat 10 7751 AD Dalen Wonen Vestiging Zuid-Oost Drenthe Weidemolen 2, 7751 DZ Dalen W: http://www.agriteam.nl/dalen E: dalen@agriteam.nl T: 0524-550593 F: 0524-550761 Plaats: Dalen Adres:

Nadere informatie

Namens opdrachtgever aangekocht:

Namens opdrachtgever aangekocht: Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl Namens opdrachtgever aangekocht: MELKVEEHOUDERIJBEDRIJF SINT NICOLAASGA Gemeente Skarsterlân

Nadere informatie

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984

Nadere informatie

GELLICUM, Spinweg 2. Vrij gelegen melkveebedrijf (buren op 300 m!) met ligboxenstal (1992) op 20,5 ha.

GELLICUM, Spinweg 2. Vrij gelegen melkveebedrijf (buren op 300 m!) met ligboxenstal (1992) op 20,5 ha. GELLICUM, Spinweg 2 Vrij gelegen melkveebedrijf (buren op 300 m!) met ligboxenstal (1992) op 20,5 ha. Partner voor boeren! Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar! Vele boeren hebben we in deze jaren mogen

Nadere informatie

GROOT-AMMERS, Achterland 12/12a

GROOT-AMMERS, Achterland 12/12a GROOT-AMMERS, Achterland 12/12a Woonboerderij ca. 1000m³ met ca. 800m² bijgebouwen en stalling, ondergrond en erf. Optie: extra aaneengesloten hectares grasland te verwerven. Partner voor boeren! Ons bedrijf

Nadere informatie

Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord

Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord Percelen grond gelegen aan de Steenwijkerweg te Willemsoord Omschrijving Totale Oppervlakte ca : Goed ontsloten courante kavels bouwland te Willemsoord. Uitstekend geschikt voor maisteelt. Op de bodemkaarten

Nadere informatie

GEGEVENSLIJST. Inzake. Noordeindseweg 29 Berkel en Rodenrijs. Woonhuis met 4.440 m² onder en omliggende grond

GEGEVENSLIJST. Inzake. Noordeindseweg 29 Berkel en Rodenrijs. Woonhuis met 4.440 m² onder en omliggende grond GEGEVENSLIJST Inzake Noordeindseweg 29 Berkel en Rodenrijs Woonhuis met 4.440 m² onder en omliggende grond Hoekeindsehof 10 2665 JZ Bleiswijk Tel: (010) 522 22 66 Fax: (010) 522 32 10 E-mail:info@areaal.nl

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN Woonhuis met stallen te Driezum Eastwâld 3 B

TE KOOP AANGEBODEN Woonhuis met stallen te Driezum Eastwâld 3 B Sixmastraat 4 Postbus 2330 8901 JH Leeuwarden Telefoon (058) 284 91 71 Telefax (058) 288 47 29 E-mail Internet info@agrivastgoed.nl www.agrivastgoed.nl KvK 01120725 TE KOOP AANGEBODEN Woonhuis met stallen

Nadere informatie

Verkoopinformatie EERDE (VEGHEL),

Verkoopinformatie EERDE (VEGHEL), Verkoopinformatie EERDE (VEGHEL), Het Loo/Scheiweg en aan het Zandvliet Perceel landbouwgrond en bos en perceel landbouwgrond Algemeen In het buitengebied van Eerde gemeente Veghel - aan Het Loo-Scheiweg

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN TE KOOP Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Rietgoorsestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren

Verkoopinformatie. ROOSENDAAL, Rietgoorsestraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren Verkoopinformatie ROOSENDAAL, Rietgoorsestraat Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa 08.80.00 hectaren Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen te Roosendaal, aan de Rietgoorsestraat achter nummer

Nadere informatie

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Melkveebedrijf met ca. 51 hectare grond te Doniaga.

Namens opdrachtgever. TE KOOP aangeboden. Melkveebedrijf met ca. 51 hectare grond te Doniaga. Namens opdrachtgever TE KOOP aangeboden Melkveebedrijf met ca. 51 hectare grond te Doniaga. Namens opdrachtgever TE KOOP AANGEBODEN Melkveebedrijf met ca. 51 hectare grond te Doniaga. Het bedrijf betreft

Nadere informatie

TE KOOP. Achterdijk HB Bunnik. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond.

TE KOOP. Achterdijk HB Bunnik. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond. TE KOOP Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en ondergrond. Achterdijk 28 3981 HB Bunnik Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail: info@breeschotenenvernooij.nl

Nadere informatie

Vleeskalverenbedrijf Beilerstraat TS PESSE

Vleeskalverenbedrijf Beilerstraat TS PESSE Vleeskalverenbedrijf Beilerstraat 25 7933 TS PESSE Arend Otten Agro B.V. Veldkamp 41 7931 TL Fluitenberg Telefoon 0528 854 334 en 06 212 313 46 www.arendotten.nl Agrarische makelaardij - Taxaties - Productierechten

Nadere informatie

Woonboerderij. Heikant 25 te Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Woonboerderij. Heikant 25 te Diessen. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Woonboerderij TE KOOP Heikant 25 te Diessen Heerlijk vrij wonen in het buitengebied in deze karakteristieke, te renoveren woonboerderij uit de jaren 50 op een ruim perceel van 5.000 m2. Eventueel met meer

Nadere informatie

BAAMBRUGGE, Indijkweg 1

BAAMBRUGGE, Indijkweg 1 Oosteinde 32 3466 LB Waarder (ZH) T 0348 50 22 24 F 0348 50 13 34 info@koningwitzier.nl www.koningwitzier.nl BAAMBRUGGE, Indijkweg 1 Ruilverkavelingsboerderij Melkveebedrijf met vrijstaande woning en loods

Nadere informatie

HAZERSWOUDE-DORP, Westeinde 1A

HAZERSWOUDE-DORP, Westeinde 1A HAZERSWOUDE-DORP, Westeinde 1A Melkveebedrijf, bestaande uit vrijstaand woonhuis met huisstal, ligboxenstal, hooitas, zuivelhuis en werktuigenberging, met een huiskavel van 51.35.58 hectare. Partner voor

Nadere informatie

Verkoopinformatie. BURGH-HAAMSTEDE, Koudekerkseweg. Percelen akkerbouwland, ter grootte van hectare.

Verkoopinformatie. BURGH-HAAMSTEDE, Koudekerkseweg. Percelen akkerbouwland, ter grootte van hectare. Verkoopinformatie BURGH-HAAMSTEDE, Koudekerkseweg Percelen akkerbouwland, ter grootte van 03.70.20 hectare. Algemeen De percelen zijn gelegen te Burgh-Haamstede aan de Koudekerkseweg. Kadastrale gegevens

Nadere informatie

Woning Dr. Welfferweg 108a 3615 AR Westbroek

Woning Dr. Welfferweg 108a 3615 AR Westbroek Woning Dr. Welfferweg 108a 3615 AR Westbroek ALGEMEEN Leuke woning in voormalig achterhuis van verbouwde boerderij met tuin op het westen. Bouwjaar ca. 1900. Stenen muren. Rieten dak. Totaal opp. 280 m².

Nadere informatie

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bouwkavel. Dorpsstraat 199. Heerjansdam. Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus AM Uden Bouwkavel TE KOOP MAKELAARDIJ Dorpsstraat 199 Wim Stigter Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden Heerjansdam Bouwkavel in het buitengebied Voor het bouwen van een vrijstaande woning Prijs: 215.000,- K.K.

Nadere informatie

Verkoopinformatie. OIRSCHOT, Melklanden. Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca hectaren

Verkoopinformatie. OIRSCHOT, Melklanden. Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca hectaren Verkoopinformatie OIRSCHOT, Melklanden Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca. 02.00.00 hectaren Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen te Oirschot aan de Melklanden. ZLTO Verkoopinformatie: Melklanden

Nadere informatie

Bevingweg 3 Brakel. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Bevingweg 3 Brakel. Marcel de Rooij Oostwijk 5 Postbus AM Uden TE KOOP Bevingweg 3 Brakel Modern melkveebedrijf met woonhuis, stalcapaciteit van 170 melkkoeien en 48 stuks jongvee op een perceel van circa 30 hectare. Prijs op aanvraag MAKELAARDIJ Marcel de Rooij Oostwijk

Nadere informatie

Verkoopinformatie RIETHOVEN / BERGEIJK / EERSEL. Drie percelen landbouwgrond, ter grootte van HA, HA en

Verkoopinformatie RIETHOVEN / BERGEIJK / EERSEL. Drie percelen landbouwgrond, ter grootte van HA, HA en Verkoopinformatie RIETHOVEN / BERGEIJK / EERSEL Drie percelen landbouwgrond, ter grootte van 0.84.35 HA, 01.07.70 HA en 00.67.50 HA Algemeen Drie percelen landbouwgrond, gelegen te Riethoven aan de Broekhovenseweg,

Nadere informatie

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Karakteristieke woning op royaal perceel van 1092 m² met de mogelijkheid om meer grond bij te kopen (tot 1604 m²). Vestiging Ravenstein Fax 0486 417566 Langakker

Nadere informatie