Het is onze visie dat elke organisatie haar website volledig zelf én op een kosteneffectieve manier moet kunnen onderhouden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het is onze visie dat elke organisatie haar website volledig zelf én op een kosteneffectieve manier moet kunnen onderhouden."

Transcriptie

1 Het is onze visie dat elke organisatie haar website volledig zelf én op een kosteneffectieve manier moet kunnen onderhouden.

2 Uw Wens: Overzetten van mijn website op een Content Management System Schrijf in de ruimte hieronder uw wens UW WEBSITE LINK:

3 Onze Uitgangspunten: Complete control over your website in a cost effective way Adwize vindt het belangrijk u en uw bedrijf beter te leren kennen om zo uw boodschap effectief in een online visitekaartje te kunnen vertalen. In een briefing zal Adwize - aan de hand van een checklist - uw ideeen, visie, doelgroepbepaling en marketing strategie bespreken. Ter introductie verzorgt Adwize, op locatie, een demonstratie over de werking van het Content Management Systeem (CMS). U krijgt zo snel inzicht in de systeemopzet en de principes voor het beheren van uw website, webshop, reserveringssyteem, fotos, documenten en zoekmachine optimalisatie. U wordt hierbij in de gelegenheid gesteld zelf een nieuwe pagina, wat tekst, een foto of een video toe te voegen. De site zal worden gebouwd in een testomgeving. Na formele goedkeuring zult u (via een login) na ca. 5 werkdagen in staat worden gesteld de site zelf te vullen met eigen tekst en fotos. U kunt tevens de verschillende aspecten van de site reeds testen. Adwize kan onafhankelijk van uw activiteiten verder bouwen aan eventuele additionele functionaliteiten. Pas bij volle tevredenheid zal de site migreren naar de server van uw huidige provider. Indien u functionaliteiten (ongeacht complexiteit) na oplevering wil toevoegen zullen deze altijd via het Content Management Systeem (CMS) beheerbaar zijn.

4 Project inventarisatie: Complete control over your website in a cost effective way 1. Beheer van de website Een aantal onderdelen van de website zal regelmatig geactualiseerd moeten worden. Het is onprettig en duur om voor elke wijziging afhankelijk te zijn van een webbureau. Veel websites hebben daarom tegenwoordig een Content Management Systeem (CMS). Dit is een module waarmee de eigenaar van een website op een eenvoudige manier pagina s kan toevoegen en teksten, illustraties, menu links, de header en de footer op zijn website kan veranderen. Technische kennis is niet vereist. Verder zit de eigenaar niet vast aan een design of kleurstelling. Met enige verdieping in de functionaliteiten en mogelijkheden van het CMS kan de eigenaar eventueel het gehele design van de website aanpassen of een sub-site toevoegen. 2. Grafische vormgeving Uw huidige site - design en functioneel model wordt één op één overgezet op het CMS. 3. Zoekmachine-optimalisatie De site moet zo gebouwd worden dat ze goed vindbaar is voor zoekmachines. Google kijkt naar - tekstinhoud, het voorkomen van trefwoorden in de teksten op de webpagina s, helpt mee om op die trefwoorden gevonden te worden - bepaalde koppen in de tekst van de website - titel van de pagina (deze vind je in witte letters in de bovenste blauwe balk van je window van Internet Explorer) - de meta-tag (subscription), de meta-tag is een klein stukje code dat vertelt waar de website over gaat, zonder dat dit op de pagina te zien is -Google ads campagnes: Bovenstaand kan direct worden vertaald naar een Google ad campagne, daar hiervoor keywords en goede slogans bepalen hoe succesvol het vinden van een site is. Adwize kan bijstaan bij het opzetten van een dergelijke Google ads promotie campagne. 4. Teksten: De klant hoeft geen content aan te leveren. ADWIZE gebruikt voorbeeld teksten als basis voor de homepage en vervolgpagina's. De klant zal de site zelf van content voorzien.

5 5 Planning en organisatie Complete control over your website in a cost effective way 5.1 Grafisch ontwerp Het grafisch ontwerp omvat de huisstijl, de vormgeving van de homepage en de vormgeving van de vervolgpagina(s). Ruw tekstmateriaal en foto s kunnen eventueel digitaal aangeleverd worden. 5.2 Functioneel ontwerp Op basis van het grafisch ontwerp wordt het huidige functioneel ontwerp van de website gebruikt. Als hier consensus over is worden deze pagina s afgetekend en kan de bouw van de site starten. 5.3 Bouw In deze fase wordt overgegaan tot het bouwen van de voor- en achterkant van de site. De website wordt tot werkend geheel gemaakt. Eventuele aanpassingen in het functionele of grafische ontwerp in deze fase worden gezien als meerwerk. 5.3 Content De site wordt leeg in een test omgeving opgeleverd. Tijdens de daadwerkelijke bouw van de website kan reeds worden gestart met het toevoegen van content (tekst en fotos) door de klant. Hiermee kan naar verwachting na ca. 5 werkdagen na de start van de technische ontwikkeling van de site worden begonnen. 5.5 Training Adwize zal een initiële training verzorgen (gratis). 5.6 Testen In eerste instantie wordt een testversie van de website opgeleverd. Er is dan tijd om alle functionaliteiten te testen, bekend te raken met de functionaliteiten van het systeem, kleine wijzigingen door te geven. Aan het einde van de testperiode voert de Adwize alle aanpassingen in één keer door. 5.7 Oplevering: Na akkoord van de offerte rekent Adwize een doorlooptijd van twee tot drie weken (afhangende hoe snel het design wordt geaccordeerd). Na deze twee drie weken zal de site in overleg naar de provider worden gemigreerd (inbegrepen in de prijs). Bij aanvang van het project stelt Adwize, indien gewenst, een planning met milestones op. 5.8 Documentatie: Binnen het CMS kan Adwize grafisch weergegeven How to werkinstructies meeleveren. Dit naslagwerk laat met veel plaatjes en weinig tekst zien hoe het beheer van de website geregeld is (inbegrepen in de prijs). 5.9 Nazorg: Indien er na oplevering kleine cosmetische aanpassingen wenselijk zijn zullen deze kosteloos worden uitvoerd. Kleine cosmetische aanpassingen zijn aanpassingen die binnen 10 minuten kunnen worden doorgevoerd. Grotere aanpassingen en eventuele site verzorgingswerkzaamheden zullen apart worden gefactureerd (á 69,= per uur). 6. Initieel laden gegevens Een gedelegeerd personeelslid van de klant zal de website in de testomgeving testen en vullen met content. Voorwaarde voor het kunnen opleveren met data, teksten en eventuele illustraties is het op tijd aanwezig van deze content, logo en huiskleuren. De deadline wordt in overleg bepaald.

6 7. Hosting en meten van bezoekersaantallen Hoe wordt de hosting geregeld? Als de site er eenmaal is, heeft u waarschijnlijk de wens te weten hoeveel bezoekers uw site krijgt inclusief de locatie van de bezoekers. Google analytics kan eenvoudig worden geïmplementeerd. Gebruik van Google analytics is gratis. Adwize kan een initiële training voor het gebruik van Google analytics verzorgen. Extra optionele services: Steeds meer bedrijven bouwen relaties met klanten via sociale netwerken zoals bv een Facebook Fanpage. Adwize kan ondersteuning verlenen bij het opzetten van een Facebook Fan page (zie bv de linken naar de Social Networks staan aan de onderkant van de pagina vermeld). 8. Browsercompatibiliteit De website moet gegarandeerd goed benaderd kunnen worden met browsers Internet Explorer 6.0 en hoger, Firefox 2.0 en hoger en Safari en Google Chrome. 9. Oplevering en garanties Het ontwikkelen van de site zelf (na accorderen van het design) zal ca. 5 werkdagen in beslag nemen. De site (inclusief ontwerprechten) en CMS zijn na oplevering eigendom van de klant. Indien er na oplevering bugs in de site zitten worden deze kosteloos opgelost. Hieraan wordt geen einddatum verbonden (onder voorbehoud van eventuele overdracht van de sources aan een derde partij). De klant is zich ervan bewust dat het naar voorbeeld ontwikkelen van een eigen website copyright issues tot gevolg kan hebben. Adwize kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele claims of rechtzaken als gevolg copyright issues indien het design door de klant wordt geleverd. 10. Tijdslijn De oplevering wordt in overleg bepaald.

7 11. Adwize Publishing & Design Implementatie Methodologie 1. CREEREN VAN MOCK-UP DESIGNS: In deze fase leveren we een exacte kopie van uw huidige site op het CMS. Dit proces is klaar op het moment dat u akkoord gaat met het resultaat. Het design wordt dan formeel afgetekend. 2. VERTALEN DESIGN IN CODES HTML/PHP: Het conceptuele design wordt omgezet in een functionele website. Adwize zorgt ervoor dat het design naar behoren werkt binnen de website. 3. HET VULLEN VAN DE SITE MET CONTENT: de klant krijgt van ons een accountnaam en paswoord. Alle content (homepage informatie, privacy policy, Frequent Asked Questions, etc.) kan worden toegevoegd aan de site door de klant zelf. 4. KWALITEITS TESTEN: Adwize zal een aantal testen uitvoeren als beheerder van de site maar ook als gebruiker van de site. Adwize zorgt ervoor dat alles volgens specificaties werkt. In deze fase kan de klant natuurlijk zelf ook testen. 5. MIGRATIE EN HERHALEN KWALITEITS TESTEN: In de laatste fase wordt de site overgezet naar de server van de provider en wederom getest (ook door de klant). Zodra deze fase is doorlopen is beschouwd Adwize het project als afgerond. Fase Werkdagen CREEREN VAN MOCK-UP DESIGNS: VERTALEN DESIGN IN CODES PHP/HTML: HET VULLEN VAN DE SITE MET CONTENT door klant: KWALITEITS TESTEN door klant en Adwize: MIGRATIE EN HERHALEN KWALITEITS TESTEN door klant en Adwize:

8 Achtergrond, rol en werkwijze ADWIZE Adwize is onderdeel van Vacaza Services BV en staat ingeschreven onder nummer bij de KvK. Adwize specialiseert zich in het herstylen van websites waarbij, dankzij de implementatie van CMS, een grote mate van onafhankelijkheid van de webbouwer wordt gerealiseerd. De besparing op de webbouwservices justificeert de investering, welke zichzelf in de meeste gevallen binnen 2-4 jaar terugverdiend. Adwize werkt samen met een gerenomeerde partner met een uitstekende reputatie en die reeds meer dan 17 jaar webservices levert. Er wordt gewerkt met een fixed price : op het moment dat een offerte is getekend zal deze prijs niet meer verhoogd worden. Gedurende de levensduur van het afgeleverde product is er gegarandeerd gratis support, mocht de website bugs bevatten. Indien source codes van de website worden overgedragen, geldt er een garantie tot het moment van overdracht, mits er garantie van de afnemer kan worden afgegeven dat er na overdracht geen wijzigingen in de programmatuur door derden zijn doorgevoerd. Adwize wordt in dit project vertegenwoordigd door Marcel Kras, die gedurende het gehele ontwikkel en trainingstraject als centraal aanspreekpunt zal fungeren. Portfolio Adwize ( overgezette CMS websites ) Drie voorbeeld sites die 1 op 1 zijn overgezet naar een eigen CMS: Aboriginal Art Gallery - huidige site (site is in de loop van de ontwikkeling geredesigned) Damman nieuwe site op CMS: Second Care nieuwe site op CMS:

9 VOORBEELDEN SITES MET VERSCHILLENDE FUNCTIONALITEITEN Zie Onderzoekers.com Onderzoekers.com vindt dat ieder bedrijf, instelling of individu gemakkelijk zelf vitale feedback en betekenisvolle inzichten moet kunnen vergaren. Online enquêtes zijn daarvoor hét middel bij uitstek. Adwize heeft hiervoor gebruikersvriendelijke en slim online enquête instrument voor marktonderzoek en sociaal-wetenschappelijk onderzoek ontwikkeld. Gebruikers hebben direct toegang tot voorbeeld enquêtes, status- en rapportage overzichten. Uitnodigingen kunnen geladen en in één keer worden verstuurd. / / / Een door Adwize ontwikkelt mondiaal advertentie systeem in 7 talen met een CMS voor zowel de gebruiker als de beheerder. De sites openen zich in de meest gesproken taal van het land waar de websites worden geopend. Het systeem stelt adverteerder in staat via een eigen webwinkel binnen het systeem betalingen te verwerken. Het systeem is gekoppeld aan een forum. Alle sites bevatten een state of the art blog systeem dat door middel van keyword technologie blogs koppelt aan willekeurige individuele listings. De back-end is volledig geautomatiseerd (opgemaakt notificaties, kortings code systeem, een notificatie systeem dat de gebruiker op de hoogte stelt van aflopende lidmaatschappen, aflopende due dates voor individuele listings, Key Performance Indicators en meer functies die het onderhoud van de sites tot een minimum beperken). Alle sites stellen de beheerder in staat van continent tot op regio niveau speciale verantwoordelijkheden te outsourcen en zodoende de kwaliteit van support en responsetijden op hoog niveau te kunnen houden. Careforcompanies.nl: Project waarbij twee onafhankelijke sites ( en secondcare.nl) tot één site zijn samengesmolten. Binnen de centrale site is met een iets andere kleurstelling aangegeven in welke tak van de site men zich bevindt. De site bevat een nieuws- en artikelen pagina, een aantal eenvoudige online rekenmodules (met resultaat berichtgeving per ), download opties, online contact en klachtenformulieren en een What You See Is What You Get (WYSIWYG) CMS. Voor C4C is tevens een survey module in ontwikkeling die onderdeel zal uitmaken van een landelijk op te zetten marketing campagne het ziekteverzuim binnen bedrijven te verlagen. Masterworx.nl Een website voor het verkopen van schilderijen. Het systeem bevat een CMS en betalingen zijn geregeld via I-deal, Paypal "ouderwetse facturen".

10 Prijsopgaaf / opdrachtbevestiging: Datum: Exacte kopie website en functionaliteiten overzetten op CMS op basis van huidig design 1499,= exclusief BTW fixed price exacte kopie huidige website inclusief huidige functionaliteiten u blijft gewoon bij dezelfde provider betaling: 40% bij start 40% vóór migratie provider 20% accorderen/switch live gaan Deze offerte is geldig tot 2 weken na de offertedatum. Indien u akkoord gaat ontvangen wij graag één exemplaar van deze offerte ondertekend retour Akkoord opdrachtgever / datum: WEBSITE - inclusief de volgende items: Implementeren huidig design en functionaliteiten in Content Management Systeem User Login - Content System Content Management WYSIWYG (lijkt sterk op MS Word) o Invoeren/wijzigen pagina content Invoeren/wijzigen titel/omschrijving/keywords (tbv Search Engine Optimisation SEO) o Toevoegen oneindig veel extra pagina's Menu bar en header/footer item beheer (inclusief fotos) Foto en document (bv PDF downloaden) beheersysteem Printer vriendelijk Contact pagina Scherm maten: overnemen maten huidige site uniforme presentatie in de belangrijkste browsers grafisch weergegeven How to werkinstructies Home page en volgpagina s: exacte kopie huidige site en huidige functionaliteiten Overig Linken pagina (linken door derden) Contact pagina website Toevoegen Google analytics code tbv pagina optimalisering (alle pagina's) Migratie website van testserver naar provider Deze offerte is geldig tot 2 weken na de offertedatum. Indien u akkoord gaat ontvangen wij graag één exemplaar van deze offerte ondertekend retour Geplande Opleverdatum: NTB

11 OPTIONALE EXTRA's (Ex BTW) ================= Integreren Facebook of Twitter box ( 99,= voorbeeld Aanmaken Facebook Fanpage en deze koppelen aan Twitter account ( 199,=) Kruimelregel (zodat de bezoeker kan zien waar hij zich bevindt / 149,=) Contact formulier met code beveiliging (CAPTCHA antispam / 149,=) inclusief geïntegreerde Google map (weergave uw locatie) Automatisch gegenereerde sitemap ( 299,=) Zoek functie ( 249,=) Tweetalig ( 399,=, iedere volgende taal 149,=) Agenda module ( 349,=) Voorbeeld nieuwsberichten- en agenda module : (rechts) Nieuwsberichten module plaatsen en automatisch verwijderen van nieuwsberichten op site ( 349,=) Zie menu item Nieuws Blogmodule en response mogelijkheid door derden ( 449,=) Nieuwsbriefmodule in huisstijl (nieuwsbrieven opmaken / versturen / automatisch in- en uitschrijfmogelijkheid / 549,= zie voorbeeld online nieuwsbrief) Ontwikkelen en doorvoeren re-design van uw homepage en vervolgpagina's op basis van huidige logo, huiskleuren en huisstijl ( 749,=) Webshop gekoppeld aan I-deal/Paypal/factuur ( 999,=) Meertalige webshop gekoppeld aan I-deal/Paypal/factuur ( 1499,=) Reserveringsmodule (bv hotelboekingen - gekoppeld aan I-deal/Paypal ,=) Formulieren module (onbeperkt en eenvoudig verstuurbare formulieren aanmaken en toevoegen 449,=) RSS functionaliteit - automatisch voeden bv voor het automatisch posten van nieuws/blogs ed. op Facebookpage of Twitter ( 249,=) Graag een vinkje door de smily van gewenste item. Gespreide betaling is bespreekbaar. Akkoord opdrachtgever / datum:

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet.

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet. TARIEVENLIJST 2016 Wij begeleiden u naar succes op internet. Stap 1: Kennismakingsgesprek Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien. Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan Voorstel # ECC1501 Inhoudsopgave OPDRACHTOMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE ONTWERP REALISEREN VAN HET ONTWERP PLAATSEN VAN DE DOOR EUROPEAN CREDIT CONTROL AANGELEVERDE CONTENT VERPLAATSEN

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

pagina 1 van 5 Deze voorwaarden zijn toepasbaar op alle websites gemaakt door The Fat Lady.

pagina 1 van 5 Deze voorwaarden zijn toepasbaar op alle websites gemaakt door The Fat Lady. pagina 1 van 5 Algemene Voorwaarden Website The Fat Lady 6 maart 2017 Algemene Voorwaarden Deze voorwaarden zijn toepasbaar op alle websites gemaakt door The Fat Lady. Wireframes Na de briefing door de

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s AGENDA Kennismaking TeamForce Web Solutions Een nieuwe website Doel Wensen voor uw website Creatief ontwerp Structuur van de website Inrichten van Content.Web Vulwerkzaamheden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving

Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Zicht - Content Management Systeem een algemene beschrijving Versie april/2008 Zicht nieuwe media ontwerpers 2008 1 Inleiding Een Content Management Systeem (CMS) is een webapplicatie waarmee je zonder

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

Release nieuwe versie 1.9.3

Release nieuwe versie 1.9.3 Release nieuwe versie 1.9.3 November 2013 www.siteop.mobi www.siteop.mobi - Kingsfordweg 151-1043 GR Amsterdam Tel: 085 40 123 92 - support.siteop.mob Release Versie Item Versie Datum SiteOpMobi Platform

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie OnderwijsApps B.V. Innovatieweg 26-03 7007 CD DOETINCHEM Tel. 0314-368250 Postbus 704 7000 AS DOETINCHEM KvK 51377888 www.onderwijsapps.nl info@onderwijsapps.nl

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut Pakketaanbieding De online oefentherapeut zomer 2015 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette oefentherapeut

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Claim Your Aim B.V. Vragenlijst. Websites, Social Media, SEO & Beveiliging. Datum: Plaats: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057 Claim Your Aim Vragenlijst Websites, Social Media, SEO & Beveiliging Opdrachtgever Opdrachtnemer Bedrijf: Claim Your Aim B.V. Contactpersoon: Msc. S.J.A. Bloo E-mail: stef@claimyouraim.com Tel: 06-24447057

Nadere informatie

Mixed Emotions Digitaal Functioneel ontwerp Datum: 3 april 2014 - Onze referentie: MEO.001-01 - Versie: v1.0

Mixed Emotions Digitaal Functioneel ontwerp Datum: 3 april 2014 - Onze referentie: MEO.001-01 - Versie: v1.0 Mixed Emotions Digitaal Functioneel ontwerp Datum: 3 april 2014 - Onze referentie: MEO.001-01 - Versie: v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding 2 3 1. Achtergrond 4 2. Structuur 5 3. Inhoud Mixed Emotions

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

IMPACTS SITES BEZOOM V2.1 GEBRUIKSAANWIJZING

IMPACTS SITES BEZOOM V2.1 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD I. LOGIN IMPACTS SITES BEZOOM V2.1 GEBRUIKSAANWIJZING II. BEHEER UW WEBSITE 1. ONDERWERP A. Informatie B. Contactpersoon C. Links D. Footer E. Favicon 2. CMS A. Toevoegen (een pagina) B. SEO 3.

Nadere informatie

Complete checklist Stijl

Complete checklist Stijl Complete checklist Stijl Checklist uitgevoerd door: Website naam: Van toepassing design + bouw + oplevering Header Staat er een telefoonnummer of e-mailadres? Is alle informatie van de klant (telnr. en

Nadere informatie

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

GELD MET DE INTERNETDIENSTEN VAN

GELD MET DE INTERNETDIENSTEN VAN BESPAAR VEEL TIJD EN GELD MET DE INTERNETDIENSTEN VAN Kamer van Koophandel Rijnland nr 27362271 - btwnr NL 0438.70.302.B03 2 Onze Tijd en Geld besparende aanpak De meeste webdesigners hebben een relatief

Nadere informatie

BESPAAR VEEL TIJD VEEL GELD MET EEN IPAKKET VAN. Kamer van Koophandel Rijnland nr 27362271 - btwnr NL 0438.70.302.B03

BESPAAR VEEL TIJD VEEL GELD MET EEN IPAKKET VAN. Kamer van Koophandel Rijnland nr 27362271 - btwnr NL 0438.70.302.B03 BESPAAR VEEL TIJD EN VEEL GELD MET EEN IPAKKET VAN Kamer van Koophandel Rijnland nr 27362271 - btwnr NL 0438.70.302.B03 2 Onze Tijd en Geld besparende aanpak De meeste webdesigners hebben een relatief

Nadere informatie

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT?

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding Wat is zoekmachine optimalisatie? SEO, search engine optimization ook wel zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

WordPress in het Kort

WordPress in het Kort WordPress in het Kort Een website maken met Wordpress. In minder dan één uur online! Inclusief installatie van een thema en plugins Alle rechten 2013, Rudy Brinkman, BrinkhostDotCom, http://www.brinkhost.nl

Nadere informatie

SELECTEER EEN PAGINA TEMPLATE EN HOOFD VOOR DE PAGINA: Selecteer, in de PAGINA ATTRIBUTEN module rechts naast

SELECTEER EEN PAGINA TEMPLATE EN HOOFD VOOR DE PAGINA: Selecteer, in de PAGINA ATTRIBUTEN module rechts naast OPMAKEN VAN BERICHTEN EN PAGINA S ONE PAGER Berichten en pagina s worden op dezelfde wijze opgemaakt. Voor het opmaken van een bericht ga je in het navigatiemenu (afbeelding rechts) naar BERICHTEN > NIEUW

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO search 2.0

Gebruikershandleiding GO search 2.0 Gebruikershandleiding GO search 2.0 1 Gebruikershandleiding Product: GO search 2.0 Documentversie: 1.1 Datum: 2 februari 2015 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van GemeenteOplossingen worden

Nadere informatie

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D

PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D PROJECT PLAN VOOR DE IMPLEMENTATIE VAN EEN STANDAARD SITE VOOR DE VERENIGING O3D Auteur : P. van der Meer, Ritense B.V. Datum : 17 juli 2008 Versie : 1.3 2008 Ritense B.V. INHOUD 1 VERSIEBEHEER...1 2 PROJECT

Nadere informatie

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN

SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN SBO WEBSITES BOUWEN IN 7 STAPPEN STAPPENPLAN WEBSITE BOUWEN Online ondernemers behalen drie procent meer omzet dan hun offline collega's, zo blijkt uit onderzoek. Een goede reden om als mkb er online aanwezig

Nadere informatie

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker

mijndomein.nl De Basiscursus Websitemaker De Basiscursus Websitemaker iedereen een website Deel 3: Promotie en SEO, 7 mei 2012 Inhoudsopgave 12: Je website promoten 3 Een abonnee toevoegen 3 Een abonnee verwijderen 4 De wizard abonnees 4 13: Distributie

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare en betaalbare inzet hebben

Nadere informatie

ABC Analytics Handleiding

ABC Analytics Handleiding ABC Analytics Handleiding Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker en je moet er in blijven investeren met het aantrekken van bezoekers door middel van campagnes, zoekmachine optimalisatie en social

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette

Nadere informatie

Alle genoemde bedragen zijn ex BTW (21%), tenzij anders vermeld.

Alle genoemde bedragen zijn ex BTW (21%), tenzij anders vermeld. Hieronder volgen de Algemene Voorwaarden van Elephant sees Elephant (hierna te noemen Opdrachtnemer ), die ook te vinden zijn op de website www.elephantseeselephant.com: Meerwerk Werkzaamheden niet begroot

Nadere informatie

tarieven 2015 / 2016 Powered by:

tarieven 2015 / 2016 Powered by: tarieven 2015 / 2016 Powered by: Producten van Ziber Inclusief hosting, updates & support 2 Software uit de Ziber Cloud Voor iedere ondernemer de beste oplossing Webbly Design & eenvoud 4 Sitehand Professioneel

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l - 1 - H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l 2 0 1 2 b y W i n k e l k a r r e t j e. c o m - 2 - A u t e u r s r e c h t e n Licentiehouders van dit softwareproduct

Nadere informatie

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites...

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites... De vijf belangrijkste ondernemersvragen over websites... ...en de antwoorden van VVBS. VVBS Webservices behoort tot de nieuwste generatie webbouwers. Ingewikkeld doen over websites staat niet in ons woordenboek.

Nadere informatie

Checklist nieuwe website

Checklist nieuwe website Checklist nieuwe website Waar moet je aan denken bij een nieuwe website? Het maken van een nieuwe website kan een ingewikkeld, omvangrijk maar ook kostbaar project zijn. Het is daarom goed om inzicht te

Nadere informatie

Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing

Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing Content.Web 09 Commerce.Web Zoekmachine Marketing Prijslijst en modules 2009 (update 1 Oktober 2009) TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Xsite - easy content management

Xsite - easy content management Xsite - easy content management www.fullmoon.nl/xsite Datum: Juni 2011 1 É c h t e e nvoudig w ebsiteonderhoud Xsite is het online Content Management Systeem (CMS) van Fullmoon, waarmee u snel en eenvoudig

Nadere informatie

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM Het CMS in het kort Middels het CMS zijn alle pagina s aanpasbaar, met uitzondering van het inschrijfformulier en sitemap. Een beheersysteem zorgt in de eerste plaats

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

CasualCMS heeft de volgende structuur: De website: pagina s beheren en algemene instellingen. De gebruiker: bezoekers, bezoekers met toegang tot bev-

CasualCMS heeft de volgende structuur: De website: pagina s beheren en algemene instellingen. De gebruiker: bezoekers, bezoekers met toegang tot bev- CasualCMS Inhoud CasualCMS Website Een nieuwe pagina maken Een pagina later wijzigen Een pagina verwijderen De volgorde van pagina s in het menu wijzigen Website instellingen Gebruikers Inhoud Modules

Nadere informatie

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Consultant: Dirk Derom Inhoudstafel Algemene structuur van de website...6 Front pagina...6 Pagina IDEEFIKS/IDEEKIDS...6 Functionaliteit...10

Nadere informatie

Inhoudsopgave handleiding CMS

Inhoudsopgave handleiding CMS Inhoudsopgave handleiding CMS INTRODUCTIE STICHTING GEEFGRATIS EN GEEF.NL... 2 HOE BEHEER IK ONZE GOEDE DOEL GEGEVENS?... 3 WAT IS EEN CMS?... 3 HOE LOG IK (BINNEN HET CMS) OP WWW.GEEF.NL IN?... 3 IK BEN

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen STUDIO Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving. SPECIALISATIE Studio Font is gespecialiseerd in het vormgeven van magazines, tijdschriften,

Nadere informatie

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 Inhoud Voordelen... 1 Overzicht... 2 Release Versie... 3 Nieuw... 4 Nieuw Tablet/Groot scherm weergave... 4 Ontwerp de Tablet/Groot Scherm Layout... 4 Site eigenaar

Nadere informatie

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots

Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots Hoe vinden ze uw website in de zoekrobots ICT-COACH - 11 oktober - Laakdal 2 1 3 http://tools.summitmedia.co.uk/spider/ 4 2 Sector Trefwoord populariteit Reputatie 30 dagen => 3, 4 maanden 5 Analyse 6

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011

Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011 Duraserve E-mailmarketing Systeem Duraserve, oktober 2011 Copyright 2011 - Duraserve Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een dataverwerkend

Nadere informatie

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie?

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie? FabWeb Checklist website bouwen Je wilt een bedrijfswebsite laten maken. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

EEN WEBSITE MAKEN MET WEEBLY

EEN WEBSITE MAKEN MET WEEBLY EEN WEBSITE MAKEN MET WEEBLY Dit is de handleiding om op Weebly.com een website te leren maken. De handleiding is verdeeld in 5 hoofdstukken; 1. Aanmelden 2.Weebly werkblad 3. Draggen en Droppen 4.Pagina

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE,

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, CLOSED SOURCE CMSEN Versie: 2.0 Dit onderzoek betreft de zoekmachine vriendelijkheid van commerciële CMS-systemen, m.a.w. systemen waar de

Nadere informatie

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten

Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Hoe begin ik een webwinkel? Alles wat je moet weten Even voorstellen Mijnwebwinkel Sinds 2005 voorziet Mijnwebwinkel webwinkeliers van het hart van hun webshop: het webwinkel systeem. Kasper Hägele - Teamleider

Nadere informatie

Zakelijke. Communicatie. Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B. Shop Till You Drop

Zakelijke. Communicatie. Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B. Shop Till You Drop Zakelijke Communicatie Esmay Smidt en Daphne de Jager MM2B Shop Till You Drop 1 Debriefing Template - Daphne de Jager en Esmay Smidt - MM2B Aan Ramon Berg Van Daphne de Jager en Esmay Smidt Datum Maandag

Nadere informatie

JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES VERSIE 1201

JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES VERSIE 1201 1 1 JOOMLA WEBSITE SPECIFICATIES 1.1 Specificaties Voor onze Joomla websites gelden de volgende specificaties: 1. Search Engine Optimization (SEO) We maken de website in opzet geschikt voor Search Engine

Nadere informatie

Extra s voor je website

Extra s voor je website Extra s voor je website WPBRENT WPBrent is het service pakket voor jouw website. Dit is een maandelijkse service. Introductie tarief 1 is 65,- per maand. We verzorgen je back-up van de website We houden

Nadere informatie

Checklist CHECKLIST T.B.V. OPZETTEN VAN MIJNWEBWINKEL.NL. Check. 1. Businessplan. Strategie en doelstelling, kosten en planning.

Checklist CHECKLIST T.B.V. OPZETTEN VAN MIJNWEBWINKEL.NL. Check. 1. Businessplan. Strategie en doelstelling, kosten en planning. Checklist 1. Businessplan Strategie en doelstelling, kosten en planning. Check 2. Juridische Voorwaarden KvK, Belastingdienst formulieren downloaden en invullen. Handelsnaam verzinnen. Domeinnaam registreren.

Nadere informatie

Verdien model. Affiliate marketing

Verdien model. Affiliate marketing Verdien model Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je site. Als je slim bent gebruik je alle manieren zo kan je op zo veel mogelijk manieren geld uit je site halen. Al deze manieren

Nadere informatie

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep...

Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 1 v 1 Inhoudstafel Migratieplanning... 3 What s new...4 Interface...4 Navigatie... 5 Account... 7 Home... 8 Zoeken... 9 Groepen... 10 Mijn team / mijn Werkgroep... 11 Agenda... 12 Facturatie... 14 Registraties...

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Content Management Systeem (beheer website)

Content Management Systeem (beheer website) Digizon Webmanager DIGIZON WEBMANAGER... 1 CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (BEHEER WEBSITE)... 1 KORTE UITLEG CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM:... 1 BEHEERSYSTEEM MODULES... 3 AGENDA... 3 FAQ (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)...

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

WordStream is één van de grootste leveranciers van Internet Marketing software en tevens Google Premier SMB Partner.

WordStream is één van de grootste leveranciers van Internet Marketing software en tevens Google Premier SMB Partner. Voorwoord Bedankt voor het aanvragen van de expertreview van Wemessage. De expertreview biedt inzicht in onze werkwijze, de prestaties en de potentie van jullie Adwords campagne. In de onderstaande expertreview

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie online media De creatieve industrie wordt in toenemende mate succesvol uitgedaagd om prachtige websites vorm

Nadere informatie

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE,

ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, ONDERZOEK NAAR DE ZOEKMACHINE VRIENDELIJKHEID VAN COMMERCIËLE, CLOSED SOURCE CMSEN Versie: 2.0 Dit onderzoek betreft de zoekmachine vriendelijkheid van commerciële CMS-systemen, m.a.w. systemen waar de

Nadere informatie

Handleiding Website Laatste update: april 2014

Handleiding Website Laatste update: april 2014 Laatste update: april 2014 1. Google Search Tijdens de ontwikkeling van uw website werd er veel aandacht besteed aan optimalisatie voor zoekmachines zoals Google. Dit onder andere door de broncode technisch

Nadere informatie

Wij de werkzaamheden u het resultaat!

Wij de werkzaamheden u het resultaat! Entersite Design Wij de werkzaamheden u het resultaat! Entersite Design Bloemenlaan 21 2292 DA Wateringen Tel: 0174-220365 Emailadres: info@entersite.nl Internet: www.entersite.nl Inleiding Vele bedrijven

Nadere informatie

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions

Online distributiekanalen. In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions Online distributiekanalen In samenwerking met Sabre Hospitality Solutions 2 Agenda Hoe kiest & boekt uw gast? Uw logieswebsite Kan uw logies (gemakkelijk) geboekt worden? Hoe kiest & boekt uw gast? 3 Een

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Je webshop inrichten

Je webshop inrichten Je webshop inrichten Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: Je webshop inrichten 1. Producten, categorieën en pagina s aanmaken 2. Webshop vormgeven 3. Verzendkosten, betaaloplossingen

Nadere informatie

Museumwebshop.nl. De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento. Amsterdam, mei 2012

Museumwebshop.nl. De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento. Amsterdam, mei 2012 Museumwebshop.nl De standaard museumwebshop gebaseerd op Magento Amsterdam, mei 2012 Inhoud Inhoud... 2 1. Inleiding... 3 2. Basisfunctionaliteiten Magento... 5 2 1. Inleiding Wij bieden musea een standaard

Nadere informatie