Chanel biedt een mobiele applicatie, deze app lijkt erg op de officiële website, Chanel news kan je bekijken, de laatste shows en de looks daarvan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chanel biedt een mobiele applicatie, deze app lijkt erg op de officiële website, Chanel news kan je bekijken, de laatste shows en de looks daarvan."

Transcriptie

1 Website Online winkel Mobiele Applicatie Social media Volgers op social media Chanel - De website biedt informatie over het merk, de laatste collecties en - Ook is er een kopje met Chanel News deze pagina wordt goed bijgehouden met het laatste nieuws van het merk, het heeft het formaat van een blog. - De website laat ook filmpjes zien van de producten, deze filmpjes zien er geraffineerd en modern uit ze geven een goede weergave van het merk. - Er is geen online winkel aanwezig wel product informatie over de accessoires, schoenen en cosmetica. Er is wel een mogelijkheid de product informatie te delen via social media platforms. Chanel biedt een mobiele applicatie, deze app lijkt erg op de officiële website, Chanel news kan je bekijken, de laatste shows en de looks daarvan. De profielfoto wordt ongeveer 4 keer per jaar geüpdate, en is niet bijzonder (telkens een variatie op het logo). Een paar keer per week is er een update over het laatste nieuws, daarnaast post het merk vaak filmpjes van het merk over de geschiedenis, producten, make-up en beauty tutorials volgers volgers volgers tweets. Niet beschikbaar volgers. 108 berichten. Chanel steekt veel moeite in de video s die zij posten, het ziet er modern en geraffineerd uit. Vooral statements worden geplaatst. Sinds een half jaar heeft ook Chanel instagram. Vooral nieuwe campagnebeelden, modellen en backstage beelden worden getoond. Rangschikking Hoge kwaliteit Niet te beoordelen Hoge kwaliteit Hoge kwaliteit Louis Vuitton - De site wordt regelmatig van informatie voorzien onder het kopje News. - Er staat uigebreide informatie op de site over het merk zelf: de geschiedenis, savoir faire, kunst, reizen etc. - Online campagnes over de nieuwe - My LV: je eigen Louis Vuitton account. - De Ready-to-wear kleding is getoond als looks van de catwalk maar is niet te online te koop. - De handtassen en small leather goods zijn meestal niet te koop, maar er is wel informatie over de prijs en je kan het product op een wishlist zetten. - De gehele collectie accessoires is online te verkrijgen en te koop. - De schoenenlijn is online te koop, alleen de showcollectie is vaak niet meer online te verkrijgen. - In de online winkel is er ook een live chat en kan je direct de winkel contacteren. Louis Vuitton beschikt over een mobiele applicatie; de LV Pass. Deze app staat synchroon met je online winkelmand. Ook kan je de tassencollectie bekijken en direct bellen om een reservering/ koop te plaatsen. Ook kan je het product delen met social media. Tot slot zit er een store locator op. maandelijkse update van cover foto, 2-3 updates per week, het merk reageert niet op commentaar van consumenten. regelmatig updates met video s over familie, heritage en lifestyle. LV publiceert korte updates over het merk. pins over catwalklooks, LV streetwear en campagnelooks. constant updates van achter de schermen foto s en streetstyle volgers volgers volgers tweets volgers pins volgers 805 berichten.

2 Rangschikking Exceptioneel Exceptioneel Exceptioneel Exceptioneel Burberry - De hoofdpagina is de online winkel. - Er is ook een pagina Burberry Acoustic, informatie over de trenchcoat, de nieuwste shows en een pagina met de Burberry geschiedenis. - Wat opvalt, is dat de site erg donker is, alleen zwarttinten worden gebruikt. - De online winkel biedt een breed scala aan producten, de volledige ready-to-wear lijn is aanwezig. - De producten worden gepresenteerd op modellen of campagnebeeld. - Duidelijke informatie en goede productfoto s, daarnaast is er een selectie aan producten gemaakt die de klant ook leuk zou vinden. Rangschikking Exceptioneel Exceptioneel Niet van toepassing Exceptioneel Gucci - De hoofdpagina is direct de online winkel. - Onder het kopje Gucci world is alles over de wereld van Gucci te vinden; geschiedenis, campagnes en - Onderaan de pagina is er de mogelijkheid direct naar de social media pagina s van Gucci te gaan en naar het Gucci museum. Gucci beschikt over een mobiele applicatie: de Gucci style app. De app bestaat uit een wishlist, een connectie met andere social kanalen, winkellocaties en veel nieuwe updates over mode, trends, accessoires, rode loper beeld, reizen, heritage en cultuur. - In de online winkel is het voor klanten mogelijk een totale look te kopen/ bekijken, maar zij kunnen ook winkelen per categorie. - Er is een breed scala aan producten beschikbaar: volledige ready-to-wear lijn, maar daarnaast ook schoenen, accessoires, geuren, cadeaus en tassen. - Bijzonderheid: op maat gemaakte - Alle producten kan je delen op social media. 2-4 keer per maand een update van de profielfoto. Ten minste 1 keer per dag een update. De inhoud bestaat voornamelijk uit campagnes, achter de schermen en informatie over nieuwe Interessante clips en interviews met oa. Christopher Bailey en CEO Angela Ahrendts. Tweets over London, modellen, nieuwe campagnes en wie draagt Burberry. Moodboards over het merk. Instagram: Iedere dag worden een aantal foto s geplaatst, over de wereld van Burberry. 1-2 keer per maand een nieuwe profielfoto, bijna dagelijkse nieuwe berichten, het merk reageert niet op reacties van consumenten. Video s bevatten interviews met beroemdheden, campagnes en shows. Het merk schrijft statements, introduceert producten en promootte evenementen. Pins bestaan uit nieuwe campagnefoto s, catwalk looks en beroemdheden gekleed in Gucci. Rangschikking Gemiddeld Gemiddeld Hoge kwaliteit Hoge kwaliteit Hermès - Op de site is de wereld van Hermès - De online winkel biedt een Hermès biedt twee mobiele zodat de klant een kijkje kan nemen select scala aan producten, applicaties: Silk knots (op Iedere 1 2 maanden een nieuwe volgers volgers volgers tweets volgers pins volgers berichten volgers volgers volgers tweets volgers pins volgers. 721 berichten volgers.

3 binnen het bedrijf en Savoir-faire. - Wat opvalt is dat er veel interactie is op de site, veel bewegende beelden, illustraties en filmpjes. - De site ziet er niet luxe of premium uit. ready-to-wear en de iconische producten zijn niet beschikbaar online. - De producten zijn gepresenteerd op kleurrijke illustraties in plaats van mannequins. - Surpise! Bied een product wat je misschien leuk zal vinden. welke manieren kan je een Hermès sjaal vastknopen) en Tie Break (hoe strik je een das). De apps worden aangevuld met grappige illustraties. Er is geen gewone app met informatie over het merk. profielfoto. Iedere dag worden er berichten geplaatst. De inhoud van de berichten bestaat uit paardenraces, evenementen en nieuwe De video s geven het vakmanschap en de expertise van het merk weer. Moodboards over het merk. Zowel veel foto s als video s worden geplaatst, die voornamelijk gaan over de shows, paardenraces en achter de schermen beeld. Rangschikking Gemiddeld Hoge kwaliteit Gemiddeld Gemiddeld Stella McCartney - De website in gecombineerd met een online winkel en beschikbaar in de locale taal. - Onder het kopje Stella s World : milieuactiviteiten van het merk, duurzaamheid en ideeën voor de klant zoals meat free Monday. - De online winkel is de hoofdpagina van de site. - Alle producten zijn aanwezig (ready-to-wear, accessoires, schoenen, tassen en lingerie, Adidas en kinderen). Stella McCartney biedt geen mobiele applicatie Een update van de profielfoto elke 2-3 maanden, dagelijks nieuwe berichten. De berichten gaan over het merk en de designer, evenementen collectiepresentaties. Het merk probeert ook haar duurzaamheidbeleid aan de klant over te brengen. Het toont de laatste collectievideo s, maar ook interviews met de designer. Wie draagt Stella, campagnebeeld en updates van de designer zelf. Beelden van streetwear, Adidas, evenement, de designer en nieuwe -Stella McCartney heeft een experimentele aanpak van sociale media, ook actief op opkomende platforms bijv. Tumblr en google+. Rangschikking Hoge kwaliteit Hoge kwaliteit Niet van toepassing Exceptioneel Céline - De website doet denken aan een minimalistische lookbook. - bezoekers kunnen de collecties en producten bekijken en informatie over - Geen online winkel beschikbaar. - Geen mobiele applicatie beschikbaar. Vooral afbeeldingen van de beroemde Céline tassen worden getoond, daarnaast een aantal volgers volgers pins volgers. 589 berichten volgers volgers volgers berichten volgers pins volgers. 951 berichten. Geen officiële pagina beschikbaar

4 het merk en de winkels vinden. - Het design van de website past erg goed bij het concept van Céline. looks van de catwalk. Rangschikking Hoge kwaliteit Niet van toepassing Niet van toepassing Onder gemiddeld Prada - De hoofdpagina van de website laat een clip zien van de laatste show van Prada. - In het menu zitten: de e-store, collecties, a future archive (de wereld van Prada), geuren, brillencollectie en ten slot waar je jouw dichtstbijzijnde Prada winkel kan vinden. - De site ziet er overzichtelijk uit, maar is alleen te herkennen door het Prada logo. - De online winkel bied een gelimiteerde selectie aan producten handtassen, reisbagage, kleine accessoires en schoenen. Er wordt geen ready-to-wear aangeboden. - Wel is er veel productinformatie en zijn er duidelijke foto s gebruikt. De producten zijn ook te delen met een social media platform. Prada biedt geen mobiele applicatie. De profielfoto wordt twee keer per maand verandert en berichten worden iedere dag geplaatst. Voornamelijk worden er video s geplaatst van de shows, maar ook van bijvoorbeeld het parfum Candy. Tweets over het nieuwe Prada parfum met video s, wie draagt Prada, statements en nieuwe Dagelijks worden er video s/ foto s gepost over nieuwe producten, shows en achter de schermen. Rangschikking Gemiddeld Gemiddeld Niet van toepassing Gemiddeld Dior - De website biedt informatie over het merk, de producten en nieuwe - Dior Mag: deze sectie is opgebouwd als een soort magazine en laat het laatste nieuws zien over Dior. - La Maison Dior: informatie over de hoofddesigner (Raf Simons), de geschiedenis, tentoonstellingen en de Savoir faire. - Dior TV: video s over campagnes en de laatste - Dior biedt geen duidelijke online winkel. Bezoekers kunnen de producten bekijken en sommige producten kunnen online gekocht worden. Dior biedt een mobiele applicatie die synchroon loopt met Dior Mag, dit is ook de naam van de app. Het laatste nieuws over Dior wordt hierop bijgehouden. Nieuwe profielfoto 2 keer per maand en dagelijkse zijn er updates. Video s over de nieuwe collecties, campagnes (met Nathalie Portman en Marion Cotillard), interviews met Raf Simons en make-up tutorials. Tweets over de Savoire faire, wie draagt Dior en statements. Iedere subcategorie heeft zijn eigen bord, er zijn slechts tientallen pins geplaatst volgers. 42 berichten volgers volgers volgers. 673 tweets volgers. 693 berichten volgers volgers volgers tweets volgers. 50 pins volgers. 605 berichten.

5 Wanneer er shows en andere evenementen zijn, of er wordt een nieuw product gelanceerd, worden er meer foto s en video s geplaatst. Dior beschikt ook nog over een Tumblr en Google+ account. Rangschikking Hoge kwaliteit Gemiddeld Gemiddeld Hoge kwaliteit Balenciaga - De nadruk van de website ligt meer bij de online winkel dan bij informatie over het merk zelf. Wel is er een kopje Le Maison. - Het ontwerp van de site is zeer minimalistisch en zwart wit, het past goed bij het concept van Balenciaga. - Selecte items van de catwalk collectie worden aangeboden, wel de gehele schoenen, accessoire en tassenlijn is online te verkrijgen. - Producten worden gepresenteerd op modellen die allemaal in een soort robot stand staan. Ook wordt het afgewisseld met beeld uit de shows. Balenciaga beschikt niet over een mobiele applicatie. Rangschikking Hoge kwaliteit Hoge kwaliteit Niet van toepassing Hoge kwaliteit Saint Laurent (of YSL) - Op de hoofdpagina begint direct de laatste show zich vanzelf af te spelen. - De site heeft een zeer minimalistisch uiterlijk en wordt veel gebruik gemaakt van zwart en wit. - Naast informatie over de nieuwe collecties, is er de Saint Laurent Music campagne. YSL biedt drie verschillende mobiele applicaties gericht op beauty. Verder is er geen app over het merk zelf of over de nieuwe - In de online zijn alle producten te zien. - De producten worden duidelijk gepresenteerd en er is veel informatie. - Op de site is veel interactie te zien. Liedjes die zich vanzelf afspelen en bewegende beelden. - Het merk is sterk overgebracht van offline naar online. Iedere maand een nieuwe profielfoto en zo n 2 berichten per week. Berichten gaan over nieuwe producten met een link naar de online winkel. Op youtube worden vooral catwalk video s laten zien. 3 keer per week updates De borden bevatten vooral campagne en catwalk beelden. Achter de schermen beeld, producten, winkelinterieur in geschiedenisfoto s. Nieuwe profielfoto elke 2 3 maanden, wekelijks nieuwe berichten. De berichten gaan over grote projecten, weinig product informatie. Video s van de laatste shows en Vrij weinig tweets in tegenstelling tot het aantal volgers. Om het instagram account te kunnen volgen, moet je een verzoek indienen. Rangschikking Hoge kwaliteit Exceptioneel Average Average Dolce & Gabbana - De hoofdpagina bestaat uit de laatste catwalk looks, maar je kan ook meteen naar de online winkel. Daarnaast is er - De online winkel biedt een ruim scala aan productgroepen: vrouwen, Het merk beschikt over een mobiele applicatie. Alle nieuwe campagnes zijn te Maandelijks een nieuwe profielfoto en dagelijks niet updates volgers volgers volgers. 479 tweets volgers. 702 pins volgers. 349 berichten volgers volgers volgers. 358 tweets volgers. 0 pins volgers berichten volgers.

6 ook nog de afdeling Swide, je wordt dan door gestuurd naar een soort digitaal magazine of blog van het merk, over reizen, mode, eten en het laatste nieuws van Dolce & Gabbana mannen, kinderen, geuren, accessoires, beauty. - Alle producten zijn op een zeer aantrekkelijke manier tentoongesteld. De hele site ademt de Dolce & Gabbana sfeer. zien in goede kwaliteit. Daarnaast is ook de gehele collectie te zien (ready-towear, accessoires, tassen en schoenen) die speels en aantrekkelijk getoond worden. Tot slot kan je ook de catwalk looks zien. Rangschikking Hoge kwaliteit Hoge kwaliteit Exceptioneel Exceptioneel Proenza Schouler - De website vertaald het offline brand imago erg goed. Alles past bij het concept en staat in een lijn met elkaar. - Onder Collaborations, zijn samenwerkingen van het merk met andere creatieve disciplines te zien op video. Proenza Schouler biedt geen mobiele applicatie. - De focus van de online winkel ligt vooral op de verkoop van tassen. - Daarnaast is ook de gehele ready-to-wear lijn beschikbaar, te zien in totale looks. - Er is niet veel productinformatie op de online winkel en het heeft een vrij saaie lay-out. Het merk biedt een extra waarde met de video s bijv. door tutorials met Pat McGrath te tonen. Het merk is zeer actief op Twitter en heeft een eigen stem. Vooral inspiratieboorden, bijvoorbeeld van eten. Ook het Instagram account van Dolce & Gabbana baadt zich in Italiaanse sferen. Dagelijks updates. Profielfoto wordt onregelmatig verandert, nieuwe berichten worden zo n 3 keer per week geplaatst. De berichten bestaan uit beroemdheden die de kleding draagt, streetwear en nieuwe Het merk is regelmatig op Twitter, de naam van het merk wordt ook veel getweet door bloggers. Borden die over het merk gaan, maar ook backstagebeeld en beauty. Vooral achter de schermen beeld volgers volgers tweets volgers pins volgers berichten volgers. Geen beschikbare informatie volgers tweets volgers pins volgers. 438 berichten.

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

A D V E R T E R E N 2 0 1 4

A D V E R T E R E N 2 0 1 4 A D V E R T E R E N 2 0 1 4 D E S I G N E R - V I N T A G E. C O M Het in 2008 door Karin Barnhoorn opgerichte Designer-Vintage.com is dé online luxe marktplaats voor de aan- en verkoop van authentieke

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

Anjly Chand Marketing 2B KWIC. High Class Society Club Online media & Marketing

Anjly Chand Marketing 2B KWIC. High Class Society Club Online media & Marketing 1 Anjly Chand Marketing 2B KWIC High Class Society Club Online media & Marketing A. Lagrouw 21/12/2016 2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 4: Search Engine Optimalisation... 4 SEO instellingen... 4 Meta trefwoorden...

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

Design jezelf online

Design jezelf online Design jezelf online Gaat over jouw personal brand Ik gebruik de term personal brand, omdat dat beter de inhoud weergeeft als mijn persoonlijke merk. Personal brand -> wordt al ervaren als je uitstraling

Nadere informatie

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Inhoud Facebook voor bedrijven: het opzetten van je zakelijke pagina... 3 Wat is Facebook?... 3 Hoe maak ik een zakelijk pagina aan?...

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3. OPLAGE MAGAZINE In print 3.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.800 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 3.500 abonnees Website 27.000 bezoeken en 9.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

Diesel Online. Ex a m e n o p d r a c h t. Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management. Interactieve Communicatie

Diesel Online. Ex a m e n o p d r a c h t. Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management. Interactieve Communicatie Ex a m e n o p d r a c h t Interactieve Communicatie Diesel Online Stijn Verbruggen Bachelor Na Bachelor Advanced Business Management Interactieve Communicatie De heer Jesse Wynants I n l e i d i n g Het

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd.

Wanneer je de Apps installeert via de Ipad, vergeet ze dan zeker niet te synchroniseren via itunes met je pc of omgekeerd. Interessante Apps voor de ipad! Wat zijn Apps? Apps = Applications (toepassingen) Applicaties voor mobiele telefoons (iphone) en tablets (ipad) met internetverbinding. Deze Apps zijn verkrijgbaar via de

Nadere informatie

Do s & Don ts Social Media

Do s & Don ts Social Media Do s & Don ts Social Media Een korte introductie Kirsten Baane, oprichter ZorgPromotor & FysioPromotor Huisstijlontwikkeling en huisstijlelementen Website bouw Social Media beheer Google Vindbaarheid Narrowcasting

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Social Media. De definitie

Social Media. De definitie Social Media De definitie Sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken

Nadere informatie

Spreekbeurt Anders Mode

Spreekbeurt Anders Mode Spreekbeurt Anders Mode Spreekbeurt door S. 610 woorden 8 januari 2017 5,8 14 keer beoordeeld Vak Anders Geschiedenis van mode 300 jaar geleden gingen de rijke mensen naar de kleermaker Ze wilden dat dan

Nadere informatie

YouTube. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

YouTube. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden YouTube Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van dit

Nadere informatie

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media

Handleiding Google+ ICT Design Team. Project Street Art Gent. Workshop 2: Social Media Handleiding Google+ ICT Design Team Project Street Art Gent Workshop 2: Social Media 0 Hoofdstuk 1 Mogelijkheden van Google+ 1.1 Mogelijkheden Google+ is het sociale netwerk van Google. Google+ lijkt in

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

De logo s heb ik zelf gemaakt.

De logo s heb ik zelf gemaakt. Voorwoord: Mijn tijdschrift gaat vooral over YouTube, want dat is een van mijn grootste hobby s. Ook zit er veel van mijn persoonlijkheid in. Voor deze opdracht heb ik vooral naar mezelf gekeken en het

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

10 geboden voor je facebookpagina

10 geboden voor je facebookpagina 10 geboden voor je facebookpagina 1. Gebruik een pagina in plaats van een profieltje Veel scholen maken een facebookprofieltje aan van het type Onze Live Vrouw (=voornaam) en 'Instituut' (=familienaam).

Nadere informatie

Volgens Nederland. Analyse van de nieuwe corporate campagne van Achmea. 15 november 2012. Sanne Gaastra Mirjam Lasthuizen Sonja Utz

Volgens Nederland. Analyse van de nieuwe corporate campagne van Achmea. 15 november 2012. Sanne Gaastra Mirjam Lasthuizen Sonja Utz Volgens Nederland Analyse van de nieuwe corporate campagne van Achmea 15 november 2012 Sanne Gaastra Mirjam Lasthuizen Sonja Utz Achtergrond Volgens Nederland Nederland kent een aantal belangrijke maatschappelijke

Nadere informatie

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien?

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Wat is Instagram? Instagram is een social netwerk waarbij je voornamelijk communiceert met beelden. Door middel van foto s en video s laat je bijvoorbeeld zien waar je bent, met wie je bent, wat je aan

Nadere informatie

Modern Getaways Magazine

Modern Getaways Magazine Modern Getaways Magazine Yasaman Bitarafan Publisher: Modern Getaways Magazine Consultant: Online customer-journey experience in travel & hotel industrie THE interactive online travel magazine dedicated

Nadere informatie

Presentatie Social Media Content

Presentatie Social Media Content Presentatie Social Media Content 4 februari 2015 Inhoud Workshop Wie zij wij? Wat is content marketing? In 6 stappen naar content strategie Champagne? Cases Vragen Prominent & Molenaar 16 januari 2015

Nadere informatie

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen.

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Bouwstenen Handleiding In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Lijst Tekst Het lijst onderdeel biedt een overzicht van

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

Maak van elk bezoek een unieke ervaring

Maak van elk bezoek een unieke ervaring Maak van elk bezoek een unieke ervaring DE FOTOGRAFISCHE GECONNECTEERDE SPIEGEL Een vernieuwende technologie, ten dienste van jouw merken, winkelpunten, klanten en evenementen ? Hoe creëer je extra animo

Nadere informatie

wat is LINDA. MAGAZINE LINDA. SPECIALS LINDANIEUWS.NL LINDA. MOBIELE APP LINDA. SOCIAL MEDIA LINDA. BOEKEN LINDA.FOUNDATION

wat is LINDA. MAGAZINE LINDA. SPECIALS LINDANIEUWS.NL LINDA. MOBIELE APP LINDA. SOCIAL MEDIA LINDA. BOEKEN LINDA.FOUNDATION 2014 top H&M rok MOAM pumps JIMMY CHOO bij SHOEBALOO 1051390_Groot interview.indd 27 20-12-13 13:36 wat is l 27 MAGAZINE SPECIALS LINDANIEUWS.NL MOBIELE APP SOCIAL MEDIA BOEKEN FOUNDATION TEGENDRAADS&EIGENWIJS

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Seminar. Essay conceptstores

Seminar. Essay conceptstores Seminar Essay conceptstores Marlies van den Bos 1622703 Concept Design Eng JDE-SCONE.3V-13 Marvin Fernandes 19-12-2014 1 CONTENT IntroductiE Conceptstores Communicatie Conclusie uitwerking infographic

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

TRENDBOEK 2 X 9 U W E DE MAKERS VAN ELLE SELECTEREN DÉ TRENDS VAN 2019 PER JAAR EEN BEWAARGIDS VOL INSPIRATIE VOOR HET NIEUWE MODESEIZOEN

TRENDBOEK 2 X 9 U W E DE MAKERS VAN ELLE SELECTEREN DÉ TRENDS VAN 2019 PER JAAR EEN BEWAARGIDS VOL INSPIRATIE VOOR HET NIEUWE MODESEIZOEN N I 0 9 U W I N TRNDBOK D MAKRS VAN LL SLCTRN DÉ TRNDS VAN 09 X PR JAAR N BWAARGIDS VOL INSPIRATI VOOR HT NIUW MODSIZON SPCIFICATIS PAGINA S OP LUX PAPIR FORMAAT X 7 CM, 0 GRAM (COVROMSLAG 0 GRAM) VRSCHIJNINGSDATA

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

TastefulTas.nl. New bags: enjoy our new arrivals. Trends. Fur Felt wool feathers poncho scarves capes hats

TastefulTas.nl. New bags: enjoy our new arrivals. Trends. Fur Felt wool feathers poncho scarves capes hats TastefulTas.nl Herfst / winter 2014 Trendreport door Trendhunters.nl Trends Fur Felt wool feathers poncho scarves capes hats New bags: enjoy our new arrivals www.tastefultas.nl TastefulTas.nl Tassen voorzien

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

CMDIAD2Q4 INTERACTION DESIGN. Corine Vuijk 0800337 CMD4b

CMDIAD2Q4 INTERACTION DESIGN. Corine Vuijk 0800337 CMD4b CMDIAD2Q4 INTERACTION DESIGN Corine Vuijk 0800337 CMD4b DEELOPDRACHT 1: CONCEPTONTWIKKELING Beschrijf het concept van jouw WBJ app op basis van bovenstaande opdrachtomschrijving.maak duidelijk waarom reizigers,

Nadere informatie

NU SKIN: EEN SOCIALE ONDERNEMING NU SKIN-RICHTLIJNEN VOOR SOCIALE MEDIA

NU SKIN: EEN SOCIALE ONDERNEMING NU SKIN-RICHTLIJNEN VOOR SOCIALE MEDIA NU SKIN: EEN SOCIALE ONDERNEMING NU SKIN-RICHTLIJNEN VOOR SOCIALE MEDIA 1 DIRECTE VERKOOP HET ALLEREERSTE SOCIALE NETWERK Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op persoonlijke verkoop wij profiteren van de kracht

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Praktische Social Media Tips 8 december 2011

Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Praktische Social Media Tips 8 december 2011 Leon Tindemans Wie ben ik? Time To Market Leon Tindemans Oktober 2010 Herwijnen @TTMCommunicatie in/ttmcommunicatie user/ttmcommunicatie 1 Diverse klanten Al

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI

Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI CIZZO.BE 1 2 Zet je zaak zinvol in de picture & verhoog je ROI Wat is CIZZO? Fashion & lifestyle met pit, zowel offline als online. Dát is CIZZO in een notendop. Zonder zever bieden we vrouwelijke lezers

Nadere informatie

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV interactief concept mobiel tv online social NIEUW resporter Resporter Opgericht augustus 2012 RESPORTER: ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

DE ONMISBARE HANDLEIDING VOOR SOCIAL MEDIA DEEL 1

DE ONMISBARE HANDLEIDING VOOR SOCIAL MEDIA DEEL 1 DE ONMISBARE HANDLEIDING VOOR SOCIAL MEDIA DEEL 1 Als saloneigenaar heb je veel aan je hoofd en de marketingactiviteiten van je salon zijn belangrijk. Deze handleiding toont hoe eenvoudig het kan zijn

Nadere informatie

Alles weten over. Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code!

Alles weten over. Twitter?  Bekijk onze website met de Qr-code! Alles weten over Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code! www.communicatiedatbenjij.weebly.com Twitter De snelste en makkelijkste manier om dichtbij hetgeen te blijven waar jij om geeft. Als er in

Nadere informatie

JAARPLANNER Maak van je huis jouw droomhuis!

JAARPLANNER Maak van je huis jouw droomhuis! JAARPLANNER 2018 Maak van je huis jouw droomhuis! MISSIE DOELGROEP PROFIEL MISSIE WONEN.nl helpt mensen om van hun huis hun droomhuis te maken! Dat doen we op de volgende manier: - Prikkelen met nieuws.

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK. 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK 1. Statusupdates op je prikbord (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 2014 Achtergrondinformatie Vrouw Met Stijl is opgericht in 2011 door Natalia Rakhorst. Inspireren, motiveren, elkaar helpen en blij maken. Dat is wat Vrouw Met Stijl doet op het

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. met content & interactie die voldoen aan ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. MET EEN ALTIJD MET EEN KNIPOOG

Nadere informatie

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren.

Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Visuele marketing is beelden gebruiken om je marketing boodschap te communiceren. Het is dus meer dan een logo en een banner. Het is het creëren van afbeeldingen met een verhaal, met een boodschap. Een

Nadere informatie

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig

Wil je gebruik maken van het Content Care onderhoudspakket? o Ja, graag! ( 149,95 p/m. Eerst 3 maanden 99.95) o Nee, dit is niet nodig Voor en achternaam E-mailadres Wat voor website wil je laten ontwikkelen? o All-in website o All-in website en later een webshop toevoegen o All-in webshop Het Webhosting & Onderhoudspakket dat het beste

Nadere informatie

HANDLEIDING KLANTENPORTAAL FASHIONSPOTS.NL

HANDLEIDING KLANTENPORTAAL FASHIONSPOTS.NL HANDLEIDING KLANTENPORTAAL FASHIONSPOTS.NL Deze handleiding is bedoeld voor reeds geregistreerde klanten op Fashionspots.nl. Met behulp van de logingegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) krijgen klanten

Nadere informatie

Stars for Europe Once Upon a Star

Stars for Europe Once Upon a Star Stars for Europe Once Upon a Star 2014 The Netherlands Once Upon a Star in Nederland Het thema is gefocust op drie sprookjes: Sneeuwwitje Roodkapje Doornroosje Persactiviteiten 2014 Onderzoek naar najaar-

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT?

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding Wat is zoekmachine optimalisatie? SEO, search engine optimization ook wel zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

Uitgangspunten Crossretail

Uitgangspunten Crossretail Uitgangspunten Crossretail Crossretail is geen kant en klare succesoplossing. U bent mede verantwoordelijk voor het slagen hiervan. Vandaag proberen wij u handvatten aan te reiken om dit te bewerkstelligen.

Nadere informatie

Kerstspecial x Adfactor

Kerstspecial x Adfactor Kerstspecial x Adfactor Inhoudsopgave Introductie Overweging Adfactor Doelgroepen Food Home & Deco Fashion & Lifestyle Native advertising mogelijkheden Display advertising mogelijkheden Introductie De

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Embrosa Zakelijk Instagram Quick Guide. Praktische info + tips

Embrosa Zakelijk Instagram Quick Guide. Praktische info + tips Embrosa Zakelijk Instagram Quick Guide Praktische info + tips Waarom zou je Instagram inzetten als ondernemer? Omdat jouw klanten van 16-39 jaar daar actief zijn en het gratis, gemakkelijk en laagdrempelig

Nadere informatie

Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video

Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video Tweederde van de Nederlanders kijkt regelmatig online video 9 van de 10 Nederlanders tussen 14 en 65 jaar die online video kijken doet dit tijdens primetime, zowel doordeweeks als in het weekend. Ouderen

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2018 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT MOBILE APPS TEAM Ons team bestaat uit slimme, samenwerkende innovatieve mensen die geïnspireerd zijn uw business op verschillende manieren te verbeteren. Onze ontwikkelaars

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Echt Overvecht

Jaarverslag. Stichting Echt Overvecht Jaarverslag Stichting Echt Overvecht 2017 Jaarverslag Stichting Echt Overvecht 2017 In 2017 is er door stichting Echt Overvecht wederom hard gewerkt aan de doelstelling om alle positieve verhalen uit Overvecht

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl

Ga meteen aan de slag! PLUSpakket. handleiding. Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen. 2012 www.wiewathaar.nl Ga meteen aan de slag! PLUSpakket handleiding Oplossingen voor ondernemende kappers die kiezen 2012 www.wiewathaar.nl Review website? 27% Nederlanders vindt reviewsites als WieWatHaar.nl erg nuttig* Steeds

Nadere informatie

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Online Marketing voor Siertelers De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Arnold Wittkamp (1973) 1988-2000 Van zaterdaghulp naar Filiaalmanager Singel Bloemenmarkt Amsterdam

Nadere informatie

Adverteren op Zo Zwanger

Adverteren op Zo Zwanger Adverteren op Zo Zwanger Graag vertellen we u meer over de advertentiemogelijkheden op onze website zozwanger.nl. Zo Zwanger is een blog voor jonge moeders en vrouwen die graag zwanger willen worden. In

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

Laat uw bedrijf groeien

Laat uw bedrijf groeien Laat uw bedrijf groeien 02 Over ons Yoapp ontwikkelt apps van hoge kwaliteit die uw organisatie naar een hoger niveau brengen. Hierdoor bieden wij u de complete mobiele oplossing voor uw bedrijf. De app

Nadere informatie

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN STAPPENPLAN REPUTATIESCAN EN WEBCARE SENTIMENTANALYSE Sentiment positief Sentiment neutraal Sentiment negatief Zowel bij sentiment positief, neutraal als negatief

Nadere informatie

Grensverleggende concepten ontdekken

Grensverleggende concepten ontdekken Inspiratie reis ⅼ Blurring concepts Grensverleggende concepten ontdekken Citytrip London ⅼ 21 & 22 September 2017 Grensverleggende concepten ontdekken We came to find inspiration for our new major project.

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

REDACTIONELE PLANNING 2014

REDACTIONELE PLANNING 2014 Februari Verschijn t 14 januari TRENDNUMMER: FRISSE START Beeldrepo: gallerista, het hipste nieuwe beroep Interview: Nederlands topontwerpster Iris van Herpen Beauty: catwalktrends + shopping fresh & clean

Nadere informatie

gather Build a new story, share a new store

gather Build a new story, share a new store gather c o n c e p t s t o r e Build a new story, share a new store GATHER is de missing link die de wereld van mode, kunst, muziek, design, beauty, food en lifestyle vangt in 1 label, 1 ruimte en 1 look

Nadere informatie

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Facebook wordt steeds belangrijker om gevonden te worden op internet. Wist je dat...25% van de consumenten hun informatie vindt op Facebook? En dat Facebook

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Christmas. Vrolijke Kerstgroeten, Saskia de Laat

Christmas. Vrolijke Kerstgroeten, Saskia de Laat We Christmas Christmaholic is dé plek voor kerstliefhebbers. Op de blog, social media en in de wekelijkse nieuwsbrief deel ik - samen met een groep enthousiaste gastbloggers - ieder van augustus t/m december

Nadere informatie

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel!

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel! Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl 50 tips voor uw webwinkel! Inhoudsopgave 1. Webshop / layout... 4 2. Goede menu structuur... 4 3. USP s zichtbaar... 4 4. Een perfecte homepage?... 4

Nadere informatie

De stijlvolste online etalage voor mannen

De stijlvolste online etalage voor mannen De stijlvolste online etalage voor mannen ESQ. STORE Mannen kunnen altijd op Esquire vertrouwen wat betreft stijladvies. De ESQ. STORE slaat voortaan een brug tussen wat men ziet in Esquire en de webshops

Nadere informatie