ONTDEK DE ONVERWACHTE BESPARINGSMOGELIJKHEDEN BINNEN UW BEDRIJF.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONTDEK DE ONVERWACHTE BESPARINGSMOGELIJKHEDEN BINNEN UW BEDRIJF."

Transcriptie

1 ONTDEK DE ONVERWACHTE BESPARINGSMOGELIJKHEDEN BINNEN UW BEDRIJF. MANAGED DOCUMENT SERVICES VAN KYOCERA. COUNT ON US.

2 WEET U ECHT WAT UW PRINTKOSTEN ZIJN? HOEVEEL PAGINA'S WORDEN ER BINNEN UW BEDRIJF GEPRINT? HOEVEEL DAARVAN ZIJN EIGENLIJK OVERBODIG? Met Managed Document Services (MDS) van KYOCERA zorgt u niet alleen voor een economisch efficiënte documentuitvoer, maar voldoet u ook aan de wettelijke of interne eisen op het gebied van milieubescherming.

3 WILT U UW KOSTEN SUBSTANTIEEL VERLAGEN? WAAR GAAT HET GELD NAAR TOE? Uw kantoor- en administratiekosten moeten omlaag. U hebt echter al uw kosten al onder de loep genomen en u kunt er niets aan doen, toch? Fout. De meeste bedrijven weten niet hoeveel uitvoerapparaten zij in hun bezit hebben en hoeveel en waarvoor ze worden gebruikt. Ze beseffen niet hoe inefficiënt hun workflows en daaraan gerelateerde processen in elkaar zitten, zoals de aanschaf van voorraden. Of hoeveel tijd ze verspillen door te kiezen voor verschillende serviceverleners. Daarnaast spelen nog een aantal andere zaken een rol: grondstoffen worden verspild en belangrijke thema's zoals milieu- of gegevensbescherming worden verwaarloosd. Mogelijkheden om ondersteunende en administratieve processen te vereenvoudigen worden genegeerd en hoog opgeleide werknemers besteden te veel tijd aan routinetaken. Achter het documentverkeer in uw kantoor gaan dus een groot aantal kosten schuil en zelfs ervaren specialisten zien ze over het hoofd. Deze onoplettendheid kost veel geld: onderzoeken wijzen uit dat bedrijven circa 3% van hun omzet besteden aan documentuitvoer. En een groot deel daarvan is overbodig. HOEVEEL DIENSTVERLENERS VERZORGEN MOMENTEEL UW DOCUMENTUITVOER? HOEVEEL CONTACTPERSONEN HEBT U VOOR HET ONDERHOUDEN EN BEHEREN VAN UW UITVOERINFRASTRUCTUUR? HOE ZIT HET MET DE SNELHEID, HET REACTIEVERMOGEN EN DE ECONOMISCHE ASPECTEN VAN UW SERVICEPARTNERS? Met KYOCERA MDS hebt u slechts één contactpunt voor al uw behoeften inzake documentuitvoer.

4 WEET U HOEVEEL UW VOORRAADBEHEER U KOST? HOEVEEL MEDEWERKERS HOUDEN ZICH BEZIG MET DE BEVOORRADING? HOEVEEL TIJD GAAT ER VERLOREN DOORDAT VOORRADEN NIET VOORHANDEN ZIJN?

5 Met KYOCERA MDS hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw voorraadbeheer en kunt u er zeker van zijn dat u altijd over de benodigde goederen beschikt, waar en wanneer u ze ook nodig hebt. Hierdoor vermijdt u onnodige opslag en bespaart u tijd, geld en inspanningen.

6 HOEVEEL UITVOERAPPARATEN HEBT U IN UW BEZIT? WORDT UW HARDWARE OP EEN EFFICIËNTE MANIER GEBRUIKT? GEBRUIKT U OPLOSSINGEN OM UW WORKFLOWS TE OPTIMALISEREN? KYOCERA MDS zorgt ervoor dat de hardware optimaal wordt gebruikt en dat u altijd werkt met een modern en efficiënt ingericht printerpark.

7 EEN KWESTIE VAN PERSPECTIEF? Bij een efficiënte uitvoer komt meer kijken dan voordelige hardware en een lage TCO (Total Cost of Ownership). Er zijn verborgen kosten die de uitvoer veel duurder maken dan de meeste mensen aannemen. Daarom moeten alle relevante kostenfactoren in acht worden genomen zodat verborgen kosten kunnen worden vastgesteld en waar mogelijk kan worden bespaard. Deze holistische visie ontbreekt niet alleen bij de meeste bedrijven die proberen hun uitvoerkosten omlaag te brengen, maar ook bij de aanpak van externe serviceverleners op het gebied van uitvoerbeheer. Dit is vrij eenvoudig te verklaren: deze serviceverleners kijken namelijk meestal alleen naar die gebieden waar zij in gespecialiseerd zijn. Hierdoor maakt op dit moment slechts 16 % (IdC) van alle bedrijven gebruik van documentoplossingen, terwijl 67 % (Quocirca) een grote strategische waarde toekent aan uitvoer. Door de holistische benadering is Managed Document Services een uniek en onmisbaar gereedschap voor ieder bedrijf dat alle mogelijkheden wil benutten om kosten te besparen. HOEVEEL KOSTBARE TIJD WORDT BESTEED AAN HET BEHEREN VAN UW UITVOERINFRASTRUCTUUR? HEBBEN UW IT-BEHEERDERS VOLDOENDE TIJD VOOR DE BELANGRIJKE ZAKEN? HEBT U EEN LANGE-TERMIJNSTRATEGIE VOOR DE INFRASTRUCTUUR VAN UW DOCUMENTUITVOER? KYOCERA MDS neemt uw IT-beheerders alle vervelende administratieve taken uit handen, zodat zij hun vaardigheden in kunnen zetten voor belangrijkere zaken.

8 KYOCERA MANAGED DOCUMENT SERVICES: HET ANTWOORD OP VELE VRAGEN ALLES WAT U NODIG HEBT AFKOMSTIG VAN SLECHTS ÉÉN AANBIEDER. De professionele Management Document Services (MDS) van KYOCERA helpen bij het exact specificeren van uw uitvoerkosten, op basis waarvan kan worden bepaald welke kostenbesparingen mogelijk zijn. Ervaringen uit de praktijk laten zien dat er met MDS tot 30% kan worden bespaard op documentkosten. Bovendien kunnen onze services uw uitvoerbeheer vereenvoudigen, de werklast van uw IT-afdeling verminderen en de belasting van het milieu door uw printers en MFP s verbeteren. Met KYOCERA MDS bespaart u niet alleen op uw kosten, maar verhoogt u ook uw productiviteit. Met MDS is het mogelijk om uw documentprocessen beter te organiseren. Bovendien kunt u de werklast van uw IT-afdeling verminderen door hen routinetaken uit handen te nemen die veel efficiënter door externe specialisten kunnen worden afgehandeld. KYOCERA MDS is een uitgebreid dienstenpakket. Na een zorgvuldige analyse van de behoeften en structuren binnen uw bedrijf stellen wij een programma op maat voor u samen dat de voor u belangrijke zaken aanpakt. Net als bij uw bedrijfsauto's kunt u afzonderlijke delen of zelfs uw gehele uitvoersysteem aan toegewijde specialisten overlaten. Van controle- en optimalisatiewerkzaamheden, de automatische aanschaf van voorraden tot aan een snelle ondersteuning door de helpdesk, nu ontvangt u alle benodigde services op het gebied van uitvoerbeheer van één enkele aanbieder om het even van welk merk uw apparaten zijn. MDS is niet alleen geschikt voor grote, internationale bedrijven. Onze services zijn ook van groot voordeel voor kleine en middelgrote bedrijven. MDS van KYOCERA helpt ook u bij het bereiken van significante kostenbesparingen binnen uw bedrijf. Zoals u ziet zijn er vele redenen om voor Kyocera te kiezen, vooral zodra u ziet hoe weinig er eigenlijk bekend is over de uitvoerkosten van uw bedrijf en hoeveel mogelijkheden u hebt om hierop te besparen. En hier houdt het niet op! KYOCERA-printers en -multifunctionals staan bekend om hun uitmuntende betrouwbaarheid en zuinig gebruik. Met de software van KYOCERA bent u verzekerd van goed georganiseerde en veilige documentprocessen. Bij de ontwikkeling van producten en technologieën heeft KYOCERA zich altijd bezig gehouden met de bescherming van het milieu en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. MDS VAN KYOCERA DE VOORDELEN OP EEN RIJ. Significante besparing op de uitvoerkosten van een kantoor Volledige kostentransparantie en flexibiliteit Eén praktisch contactpunt voor alle uitvoerbehoeften Hogere productiviteit door minder storingen en gestroomlijnde workflows Betere documentveiligheid en -flexibiliteit Betere gevolgen voor het milieu

9

10 DE DRIE STAPPEN NAAR UW SUCCES: ASSESS, OPTIMALISEER, BEHEER KYOCERA MDS is een dynamisch proces dat in drie stappen de documentprocessen binnen uw kantoor optimaliseert. Stap-voor-stap worden de zwakke punten van uw uitvoeromgeving vastgesteld, oplossingen ontwikkeld en mogelijkheden geboden om meer efficiëntie en besparingen te bereiken. MDS Samen met u bekijken we uw gehele situatie en bepalen we welke aspecten van het MDS-proces het meest waardevol zijn voor uw bedrijf. Vervolgens creëren we een oplossing op maat die bestaat uit die elementen die voor u van belang zijn. ASSESSMENTFASE Uit het MDS-assessmentproces rolt een gedetailleerd overzicht van uw huidige uitvoer- en documentomgeving, de efficiëntie van uw processen en de daaruit voortvloeiende kosten. Met behulp van gesprekken en onderzoeken stellen we uw persoonlijke behoeften en workflows vast en nemen deze mee in onze analyse. ONZE SERVICES: Controle / beoordeling analyse van de verzamelde gegevens en vaststelling van de zwakke punten zoals overbelaste of juist onderbelaste systemen, risico op defecten en reparaties, berekening van gebruikscijfers van voorraden Rapport een heldere samenvatting en analyse van uw huidige situatie, sterke en zwakke punten en uw huidige behoeften. Met constante controles zorgen we er ook in de toekomst voor dat in al uw behoeften wordt voorzien. Voorraadanalyse nauwkeurige registratie van alle gegevens die relevant zijn voor uw printomgeving, waaronder meterstanden, gebruikscijfers, consumptiecijfers voor toners en papier, staat van de afzonderlijke apparaten

11 OPTIMALISATIEFASE Op basis van de verzamelde gegevens wordt voor uw uitvoerbeheer een concept op maat ontwikkeld dat rekening houdt met alle interne eisen van uw bedrijf zowel op technisch, economisch als organisatorisch gebied. ONZE SERVICES: Advies / voorstel een gedetailleerd plan dat beschrijft hoe u processen kunt verbeteren en kosten kunt besparen Implementatie het in de praktijk brengen van alle overeengekomen plannen Hardware-installatie levering, installatie en toepassing van nieuwe systemen inclusief systemen van derde partijen Software-installatie de software wordt zo geïnstalleerd en geconfigureerd dat deze voldoet aan al uw behoeften omtrent boekhouding, workflowbeheer en veiligheid Customisation (op maat) aanpassen van hardware en software aan de specifieke eisen van uw bedrijf Training / begeleiding bij de overstap trainen en begeleiden van uw personeel om bijv. de nieuwe software zo efficiënt mogelijk te gebruiken en zoveel mogelijk kosten te besparen Projectbeheer beheer van de optimalisatiefase inclusief troubleshooting Milieubeheer aanpassen van de uitvoeromgeving om te zorgen voor een zo laag mogelijk energieverbruik en een lage CO2-uitstoot, geluidsreductie, milieuvriendelijke afvalprocessen, etc. BEHEERFASE Na de optimalisatiefase houden wij uw processen continu in beheer om ervoor te zorgen dat alles soepel en effectief verloopt. We werken proactief om ervoor te zorgen dat de prestaties altijd op het hoogste niveau blijven. We controleren de gebruikscijfers van uw uitvoerapparaten en de kosten continu. Door regelmatig verslag te doen aan het management en het systeem continu aan te passen aan uw behoeften wordt altijd gezorgd voor de hoogste mate van efficiëntie. Dit betekent dat wij zelfs in de beheerfase blijven controleren en optimaliseren, om ervoor te zorgen dat uw uitvoerinfrastructuur zich altijd aanpast aan de veranderingen binnen uw bedrijf. ONZE SERVICES: Ondersteuning op afstand controle en diagnose op afstand van de gehele uitvoeromgeving, inclusief de staat van de apparaten, onderhoud, contractvoorwaarden en -duur, gebruik van voorraden, etc. Helpdesk snelle, vriendelijke en efficiënte ondersteuning door ons team van specialisten Preventief onderhoud proactieve onderhoudsservice Voorraadbeheer proactieve service voor tijdige levering van voorraden zoals papier en toner Retourenbeheer beheren en organiseren van het retourneren van hardware aan het eind van de leasekoopovereenkomst. Service ter plaatse het leveren van opgeleid personeel om indien nodig ter plaatse te werken Beheer van bedrijfsmiddelen beheer van lease- en koopovereenkomsten, contractvoorwaarden, etc. Online rapportage snelle en efficiënte rapportage via het internet Accountbeheer beheer van alle kosten en facturen voor onderhoud, reparaties, lease en bevoorrading AANVULLENDE VOORDELEN: Service-overeenkomsten scheppen duidelijkheid en bieden bescherming bij alle zaken omtrent prestaties en levertijden Europawijd aanbod KYOCERA MDS kan ook over de internationale grenzen worden gebruikt

12 KYOCERA MDS: UW SERVICEPAKKET MET VELE VOORDELEN VOLLEDIGE KOSTENTRANSPARANTIE EN -BESPARINGEN TOT 30%. Goed georganiseerde processen. Lagere kosten. Toegenomen productiviteit en tevredenheid van werknemers. MDS heeft vele praktische voordelen die u kunnen helpen bij het efficiënter inrichten van uw bedrijf en het verhogen van winst. Er zijn vele manieren waarop MDS uw kosten kan reduceren. Bijvoorbeeld: u kunt een bindend printbeleid opstellen dat bepaalt wanneer er in kleur mag worden geprint, waardoor onnodige kosten worden tegengegaan. En omdat de leeftijd en levensduur van de systemen bekend zijn, kunnen systemen die de kosten omhoog drijven eenvoudig worden ontdekt en vervangen. Meer voorbeelden? Hoog opgeleide (en dure) IT-personeelsleden besteden niet langer tijd aan routinetaken als het bestellen en vervangen van toners, zodat ze hun tijd en vaardigheden kunnen besteden aan productievere taken. UW BESPARINGSMOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE. door de duurzaamheid op het gebied van milieu te verbeteren door zuinige softwareapplicaties en ECOsys-technologie door de beheerkosten te minimaliseren door het gebruik van uw printerpark te optimaliseren MDS REDUCEERT KOSTEN door de werklast te reduceren voor het IT-personeel dat voor uw printerpark zorgt door de productiviteit te verhogen door workflows te optimaliseren door het gebruik van middelen als papier en toner te reduceren door uw TCO te verlagen door storingen te reduceren door u uiterst rendabele voorwaarden op maat te bieden door de service- en ondersteuningskosten te reduceren door te besparen op energiekosten

13 TOEGENOMEN PRODUCTIVITEIT EN MOTIVATIE VAN WERKNEMERS. BETER MILIEU- EN DUURZAAMHEIDSBEHEER. Duidelijk waarneembare kostenvoordelen worden ook veroorzaakt door andere voordelen waarbij kosten niet of nauwelijks een rol spelen. Geavanceerde uitvoeroplossingen maken documentbeheer sneller en effectiever, bijvoorbeeld door automatische vastlegging en het versturen en archiveren van documenten zoals facturen, inkooporders of verzekeringsformulieren. Door een optimaal beheer van het printerpark worden overbelasting en defecten voorkomen, waardoor u minder lang hoeft te wachten op uw uitvoer. Verder kunt u ervoor zorgen dat de uitvoer daar plaatsvindt waar werknemers deze het meeste nodig hebben. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de tevredenheid van de werknemers. PROFESSIONEEL, OP MAAT GEMAAKT EN VAN ÉÉN ENKELE AANBIEDER. Met slechts één contactpunt bespaart u met MDS inspanningen en mankracht. Of het nu gaat om toner, papier of reserveonderdelen, wij leveren u alles wat u nodig hebt: voor iedere printer en multifunctional. U hebt slechts één contactpersoon, één factuur en een heleboel tijd die uw werknemers kunnen besteden aan andere, productievere taken. Hetzelfde geldt voor het onderhoud. Wij kunnen alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden overnemen. En hiervoor hoeft u niets te doen. Dankzij ons controlesysteem op afstand stellen wij afwijkingen in het functioneren van een apparaat vast en kunnen we waar nodig snel reageren, zonder dat wij daarvoor ter plaatse aanwezig hoeven te zijn. KYOCERA MDS verbetert uw balans zowel economisch als ecologisch. Wij helpen u bij het terugbrengen van uw energieverbruik. Door uw hardware met elkaar in verbinding te brengen en gebruik te maken van elektronisch gegevensbeheer gaat u veel efficiënter om met energie. Wanneer u dit wenst kunnen kunnen wij u ook informeren over het overstappen op energiebesparende printers en kopieerapparaten die een nog groter verschil maken voor uw energiekosten. KYOCERA biedt nog veel meer services die uw ecologische balans kunnen verbeteren. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het gebruik van gerecycled papier of het ontwikkelen van een bedrijfsspecifiek afvalconcept. Het invoeren van een 'printbeleid' kan een zeer effectieve maatregel zijn. Dit beleid eist van werknemers dat zij op ecologische wijze printen en kopiëren. De omvang van de belangrijke kosten- en organisatorische voordelen heeft er al voor gezorgd dat 54% (bron: Infotrends) van middelgrote bedrijven overwegen MDS binnen hun bedrijf te introduceren!

14 KYOCERA MDS: HET WERKT DELOITTE: NEW COLLEGE DURHAM: Verkleinen van het printerpark voor een betere kwaliteit en kostenefficiëntie. Kostenbesparing in een complexe omgeving met gebruikers. "Wij kunnen nu een consistent, kwalitatief hoogwaardig beeld uitdragen naar de markt dat strookt met onze doelstellingen om onze klanten uitzonderlijke beheeroplossingen te bieden. Het KYOCERA-team doet er alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dit is echt een rendabele samenwerking." Dhr. Simon Njuguna, regiomanager EA Information Technology Deloitte, Kenia "Een van de belangrijkste voordelen van KYOCERA Managed Document Services is de transparantie van de printkosten. Nu weten we precies wat onze maandelijkse kosten voor het printnetwerk zullen zijn en komen we bij het onderhoud niet voor nare verrassingen te staan!" Alan Race, ICT-manager New College Durham, UK DE GEMEENTE NAUMBURG: Hoe zelfs kleine steden grote kostenbesparingen kunnen bereiken. Andere gemeentekantoren zijn compleet verrast over hoeveel er kan worden bespaard via de kopieer- en printinfrastructuur en komen naar ons toe om te kijken hoe we dat hebben bereikt. Matthias Walther, Manager Gegevensverwerkingssystemen Gemeente Naumburg, Duitsland

15

16 Uw KYOCERA partner: KYOCERA MITA Nederland B.V., Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk, Tel +31 (0) , Fax +31 (0) , * KYOCERA kan niet garanderen dat de vermelde specificaties geen fouten bevatten. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De informatie was juist op het moment dat deze ter perse ging. Alle andere merk- en productnamen kunnen gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van de betreffende eigenaren zijn en worden bij dezen erkend.

evalueer uw bedrijf count on us. Uw KYOCera Partner:

evalueer uw bedrijf count on us. Uw KYOCera Partner: evalueer uw bedrijf KYOCERA MANAGED DOCUMENT SERVICES Uw KYOCera Partner: KYocERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 ra Schiphol-Rijk. Tel +31 (0)20 58 77 200, Fax +31 (0)20 58 77 290.

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie

Preton PrintSaver Rapport voor VoorbeeldBedrijf

Preton PrintSaver Rapport voor VoorbeeldBedrijf 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 1.1 Doelstellingen Preton PrintSaver Rapport... 4 1.2 Methodologie van het rapport... 4 2. PRINT ANALYSE... 6 2.1 Welke printer wordt efficiënt gebruikt?... 7 2.2 Wie

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Managed Document Services

Managed Document Services Brochure Managed Document Services Het Toshiba-effect n Transparante kosten n Optimale processen n Efficiency voordelen n Duurzaam ondernemen Networking Documents. Maak kosten zichtbaar en optimaliseer

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

Invend bespaart klanten geld

Invend bespaart klanten geld Invend bespaart klanten geld Het verminderen van verbruik zonder afbreuk van beschikbaarheid Invend maakt een beter beheer van industriële verbruiksartikelen met een hoge omloopsnelheid mogelijk, wat een

Nadere informatie

Managed Print Service Print Only Offerte

Managed Print Service Print Only Offerte Managed Print Service Print Only Offerte Slimmer zaken doen Voor: Van Rietschoten Office Point Door: Van Rietschoten Office Point Datum: 14-04-2015 Offertenr.: 10016-001 1 Brother Uw managed printpartner...

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe printen!

Maak kennis met het nieuwe printen! Maak kennis met het nieuwe printen! Overal ter wereld over uw informatie beschikken Bij onze klanten ontdekten wij de behoefte aan een totaaloplossing om overal over informatie te beschikken. Daarom presenteren

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. Aangenaam kennis te maken KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business Software, Office Printing,

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. samenwerking Aangenaam kennis te maken ICT Solutions KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business

Nadere informatie

Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen

Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen Slimmer werken in het MKB 1 > Midden- en kleinbedrijf Inhoud Ondernemen bij tegenwind Slimmer werken met Ricoh Trends en ontwikkelingen 2 Ricoh

Nadere informatie

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN INTELLIGENTE DOCUMENTOPLOSSINGEN DOCUMENTOPLOSSINGEN 2 WERKOMGEVINGEN VOOR DE WERELD VAN VANDAAG De moderne werkomgeving bevat een schat aan data en

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

PRINTEN. op kantoor. Whitepaper zakelijk printen

PRINTEN. op kantoor. Whitepaper zakelijk printen PRINTEN op kantoor Whitepaper zakelijk printen UW PRINTERPARK verdient aandacht van dé specialist Voor u ligt de eerste uitgave van onze whitepaper zakelijk printen. Onze specialisten zijn dagelijks bezig

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen

30% is de gemiddelde potentie aan energiebesparing bij het optimaliseren van technische gebouwsystemen NovoCon IoT servomotor voor HVAC Maak uw gebouw slimmer, efficiënter en waardevoller en verminder daarbij uw investering en jaarlijkse kosten Maak kennis met NovoCon, de innovatieve, digitale servomotor

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 multifunctionele printers DCP-L6600DW Afdrukken, scannen en kopiëren Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen ADF 80

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software.

Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Functionele beschrijving: scannen naar van Brug software. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar van Brug Software beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar het Notarieel

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

CS Remote Care. Zorgeloos beheer en onderhoud op afstand

CS Remote Care. Zorgeloos beheer en onderhoud op afstand CS Remote Care Zorgeloos beheer en onderhoud op afstand Doen waar u goed in bent uw werk Begonnen als leverancier van copiers, printers en faxen is develop uitgegroeid tot één van de koplopers op het gebied

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg De logistieke scan van CB ontdekt het verbeterpotentieel van uw goederenlogistiek Een efficiëntere logistiek levert (soms onverwacht) belangrijke bijdragen

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

IT-uitdagingen van groeiende KMO s

IT-uitdagingen van groeiende KMO s CHEOPS REPORT IT-uitdagingen van groeiende KMO s KMO s hebben geen kleine problemen 2 Samenvatting De IT-behoeften van KMO s lijken minder ingewikkeld dan de ITuitdagingen waarmee grote ondernemingen of

Nadere informatie

WMS WISE voor food-retail

WMS WISE voor food-retail WMS WISE voor food-retail De moderne oplossing voor efficiënt magazijnbeheer Warehousemanagement met flexibiliteit als uitgangspunt WISE Minimalisatie van kosten, maximale productiviteit Als food-retailer

Nadere informatie

Eenvoudig beheer van uw printapparatuur: meer gemak, minder tijd. Managed Print Services Essentials

Eenvoudig beheer van uw printapparatuur: meer gemak, minder tijd. Managed Print Services Essentials Eenvoudig beheer van uw printapparatuur: meer gemak, minder tijd. Managed Print Services Essentials De makkelijke manier om te besparen op tijd en kosten Als u een eenvoudige en effectieve manier zoekt

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner Productbrochure s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner De unieke multifunctionals met hybride printtechnologie, bieden volledige print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteiten

Nadere informatie

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Access is efficiëntie Met Trimble Access software kunt u sneller, efficiënter en zonder onderbrekingen gegevens uitwisselen

Nadere informatie

KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS

KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS WorkForce Pro RIPS KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS IT-ondersteuning vereist Nieuwe bestellen Raadpleeg de servicehandleiding Afvalverwerking verbruikte artikelen Verstopping afdrukwachtrij

Nadere informatie

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Payproces voor een betere afstemming tussen Inkoop en Finance Uw

Nadere informatie

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS

DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS DIGITAAL DICTEREN, SPRAAKHERKENNING & WORKFLOW MANAGEMENT VOOR ZORGPROFESSIONALS IMAGE SPEECH PROCESSING SOLUTIONS DOING MORE WITH SPEECH DÉ SOLUTION PROVIDER Kostenefficiëntie in de zorg is nog steeds

Nadere informatie

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt.

Acht redenen RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN. 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. RECORDS MANAGEMENT ACHT REDENEN OM UW DOCUMENTMANAGEMENT TE OUTSOURCEN Acht redenen 01 U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. 02 Documentmanagement vereist een gespecialiseerde oplossing. 03 Wij werken

Nadere informatie

Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed

Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed WHITE PAPER Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed Print Services 1. Konica Minolta: The essentials of imaging Konica Minolta investeert wereldwijd in innovatieve oplossingen die ertoe bijdragen

Nadere informatie

Efficiënter ICT beheer voor kleine en middelgrote ondernemingen

Efficiënter ICT beheer voor kleine en middelgrote ondernemingen Efficiënter ICT beheer voor kleine en middelgrote ondernemingen De KMO heeft steeds grotere uitdagingen op ICT vlak 1. Inleiding 2. ICT Strategisch inzetten om uw doel te realiseren 3. ICT Support kan

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument U wilt klanten geen nee verkopen. Maar ook niet blijven zitten met voorraad. Een efficiënte goederen-, geld- en informatiestroom tussen fabrikant, groothandel, winkelier en klant voorkomt voorraadtekort

Nadere informatie

TECSYS SMS - Supply Management System

TECSYS SMS - Supply Management System TECSYS SMS - Supply Management System Innovatie op de werkplek Curomed BV info@curomed.nl www.curomed.nl Uitdagingen in zorglogistiek op de werkplek Moderne ziekenhuizen hebben dagelijks te maken met verschillende

Nadere informatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe en wat?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe en wat? Maatschappelijk verantwoord ondernemen: hoe en wat? Voor Van Dijk Employment Services is bijdragen aan een beter milieu, een beter klimaat en een betere samenleving vanzelfsprekend. Maatschappelijk verantwoord

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

Casenso. Optimaliseer Uw Bedrijf. Casenso Consultancy

Casenso. Optimaliseer Uw Bedrijf. Casenso Consultancy Casenso Optimaliseer Uw Bedrijf Casenso Consultancy Internet : E-mail : office@casenso.nl Telefoon : +31 (0)24 322 0872 : Engels of Nederlands Consultancy Alle organisaties (bedrijven, non-profit, overheid)

Nadere informatie

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307 Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307 Wat gaan we doen? 1. Introductie 2. Wat willen we bereiken met WMS? 3. Voorbereiding aanschaf WMS 4. Samenvatten

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. P01 MiNiGRiP meer dan alleen verpakkingen Minigrip Nederland BV, met

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe.

Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Functionele beschrijving: scannen naar Exact Globe. Algemeen Met de KYOCERA scannen naar Exact Globe beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Exact Globe. Met deze oplossing

Nadere informatie

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL

GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL GETINGE ONLINE TOEGANG TOT INFORMATIE ALTIJD EN OVERAL 2 Getinge Online SLIMMER EN EFFICIËNTER WERKEN Over het algemeen wordt de status van reinigings- en desinfectieapparatuur handmatig en ter plaatse

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform

Introductie. Identificatie: AutoWrite Cassette & Slide Printers. Weefselverwerking: Xpress x Series. Inbedden: AutoTEC & Paraform Smart Automation, ready when you are Smart Automation. A Total Lab Solution Introductie Histopathologische laboratoria hebben voortdurend gehele histopathologische proces gemakkelijker, efficiënter Inhoud

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu TECHNISCH BEHEER Zorgeloze kwaliteit TECHNISCH BEHEER Onze samenleving verandert snel. Waar in het verleden volstaan kon worden met een eenvoudig inspanningscontract voldoet dit veelal niet meer aan de

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Dicteren. Succesverhaal. Nieuwe technologieën. ontdekken. Advocatenkantoor gebruikt Philips SpeechLive voor hogere productiviteit

Dicteren. Succesverhaal. Nieuwe technologieën. ontdekken. Advocatenkantoor gebruikt Philips SpeechLive voor hogere productiviteit Dicteren Succesverhaal Nieuwe technologieën ontdekken Advocatenkantoor gebruikt Philips SpeechLive voor hogere productiviteit Tegenwoordig kun je niet meer bij het oude blijven. Zakenmensen, zoals advocaten,

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Het Optimale Kantoor Opinie

Het Optimale Kantoor Opinie Het Optimale Kantoor Opinie Auteur: Michael Ching Business Manager Xerox Office Services Xerox (Nederland) B.V., Breukelen Een stad die ontwikkeld wordt zonder een bepaalde structuur of planning, zou een

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager

Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Functionele beschrijving: scannen naar UNIT4 DocumentManager Algemeen Met de KYOCERA Scannen naar UNIT4 DocumentManager beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 DocumentManager

Nadere informatie

Uitkomsten onderzoek Controle en Vertrouwen. 7 mei 2012

Uitkomsten onderzoek Controle en Vertrouwen. 7 mei 2012 Uitkomsten onderzoek Controle en Vertrouwen 7 mei 2012 Voorwoord Onderwerp: resultaten onderzoek Controle en Vertrouwen Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw medewerking aan het onderzoek naar

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN!

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! WELKOM, LED verlichting is de toekomst LED-verlichting biedt ons vandaag de dag ongekend veel mogelijkheden om een natuurlijke

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Maastricht University; van complexe en tijdrovende administratieve procedures naar hoogwaardige dienstverlening met behoud van persoonlijke service.

Maastricht University; van complexe en tijdrovende administratieve procedures naar hoogwaardige dienstverlening met behoud van persoonlijke service. Maastricht University; van complexe en tijdrovende administratieve procedures naar hoogwaardige dienstverlening met behoud van persoonlijke service. Implementatie van VisaCare, een expertsysteem dat voldoet

Nadere informatie

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit.

Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Functionele beschrijving: Scannen naar AFAS Profit. Algemeen Met de Kyocera Scannen naar AFAS Profit beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing

Nadere informatie

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit.

Uw ICT-systemen of -beheer EN BETROUWBAAR. transparantie en continuïteit. IT-COMPONENTEN MANAGED SERVICES Uw ICT-systemen of -beheer BEWAKEN. uitbesteden. VEILIG, Betrouwbaarheid, SNEL EN BETROUWBAAR transparantie en continuïteit. PST Managed Services De huidige technologische

Nadere informatie

Brammer Energy Savings

Brammer Energy Savings Brammer Energy Savings Brochure 120853 Wij weten waar het om draait Energiebesparing is een belangrijk onderwerp, zo ook in het onderhoud. Bekend is dat energiekosten 90% van de totaal gemaakte kosten

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management waarom wij doen, wat wij doen. Een bouwplaats is altijd een samenspel van diverse factoren. Veel vakgebieden en werkfases moeten met elkaar worden verbonden, er

Nadere informatie

Klantgerichte levering van energie

Klantgerichte levering van energie the energy co. Deta Batterijen heet voortaan Celectric. Bewaar het goede en verander dat wat beter kan. We werken met meer en met nieuwe leveranciers. Een breder assortiment en continue kwaliteitsoptimalisatie

Nadere informatie

IK WIL KUNNEN REKENEN OP EFFICIËNTE WORKFLOWS MET DE HOOGSTE MATE VAN BEVEILIGING

IK WIL KUNNEN REKENEN OP EFFICIËNTE WORKFLOWS MET DE HOOGSTE MATE VAN BEVEILIGING IK WIL KUNNEN REKENEN OP EFFICIËNTE WORKFLOWS MET DE HOOGSTE MATE VAN BEVEILIGING VERBETERING VAN BANK PROCESSEN UITDAGINGEN VOOR DE FINANCIËLE SECTOR Organisaties in de financiële sector hebben dagelijks

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

Selling Mamut One. Yvette Hoogewerf, Sales Manager VAR NL 25 september 2007 yvetteh@mamut.nl

Selling Mamut One. Yvette Hoogewerf, Sales Manager VAR NL 25 september 2007 yvetteh@mamut.nl Selling Mamut One Yvette Hoogewerf, Sales Manager VAR NL 25 september 2007 yvetteh@mamut.nl Agenda Visie Mamut Trends in de markt Solution Selling Wat is Mamut One Partners Selling the solution Value proposition

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

62% Verander uw bedrijf met datagestuurd schoonmaken. meer reinigingstaken in essentiële gebieden* Tork EasyCube

62% Verander uw bedrijf met datagestuurd schoonmaken. meer reinigingstaken in essentiële gebieden* Tork EasyCube Verander uw bedrijf met datagestuurd schoonmaken 62% meer reinigingstaken in essentiële gebieden* *Een studie voor en na de implementatie van Tork EasyCube in een instelling met 20.000 bezoekers per week.

Nadere informatie