Wieiswie? Naam en functie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wieiswie? 2013-2014. Naam en functie"

Transcriptie

1 Wieiswie? Foto Naam en functie Berkley, Natalie Mijn naam is Natalie en ik geef les in groep 4 op woensdag, donderdag en vrijdag. Leerkracht zijn vind ik heel bijzonder. Ieder kind is verschillend en het is fijn om ze verder te laten komen in hun ontwikkeling. In mijn vrije tijd hou ik van lezen, koken en fotograferen, maar het liefst ga ik er samen met mijn gezinnetje op uit! Boeklagen, Astrid Ik ben Astrid en werk met veel plezier in groep 5. Bottse, Elvi Hoi, mijn naam is Elvi Bottse en ik werk al sinds 1988 met veel enthousiasme op de tweede daltonschool. Groet, Elvi

2 Bruschke, Jos Ik ben Jos Bruschke, remedial teacher op de school. Ik kijk naar kinderen en geef aan hen die dat nodig hebben, extra aandacht. Burger, Wouter Ik houd mij bezig met onderhoud van het netwerk, de computers en de software. Geen foto beschikbaar Dam, Maaike Ik ben Maaike. Dit is mijn derde jaar op de 2 e Dalton, dit jaar in groep 5a. Hier heb ik het enorm naar mijn zin. Ik woon samen met Perro, mijn hond. Naast mijn werk studeer ik voor gedragsspecialist. Én ik hou veel van muziek en lekker eten! Dijkzeul, Carin Ik ben sinds 1 januari 2009 als directeur verbonden aan de 2e Dalton. Ik ben in 1974 in het onderwijs begonnen en ben werkzaam geweest als groepsleerkracht, intern begeleider, adjunct-directeur en directeur. Naast werk en gezin heb ik de opleidingen Master of Education en Master of Educational Superintendency afgerond. Ik heb het erg naar mijn zin op de 2e Dalton!

3 Donker, Sanne Mijn naam is Sanne Donker. Sinds 2012 ben ik de vaste logopediste op de 2 e Daltonschool. Ik werk hier op maandag, dinsdag en de woensdagochtend. Daarnaast ben ik 2 dagen per week werkzaam in het speciaal onderwijs op een cluster 3 school voor langdurig zieke kinderen. Mijn taken bestaan uit het screenen, onderzoeken en behandelen van kinderen met logopedische problemen. Onder logopedische problemen vallen bijvoorbeeld: spraak, taal, adem/stem, gehoor, maar ook afwijkende mondgewoonten en het slikken. De spontaniteit van de kinderen en de diverse logopedische problematiek spreken mij erg aan. Goes, Tamara Ik ben Tamara Goes. Ik heb zelf op de 2e Daltonschool gezeten, mijn kinderen ook. Op woensdag geef ik les in groep 6B en op donderdag geef ik les in groep 4B. Goote, Laura Mijn naam is Laura Goote en ik werk nu ruim een jaar op de 2 e daltonschool. Voordat ik in Amsterdam kwam wonen heb ik in Utrecht gestudeerd en enkele jaren op een klein buurtschooltje gewerkt. Nu sta ik, samen met Anna Hondius, voor groep 3B. Het leuke aan lesgeven vind ik dat ik me steeds blijf ontwikkelen. Geen dag voor de klas is hetzelfde en ik geniet ervan als ik zie dat kinderen plezier hebben in het leren en elkaar helpen. Heilbron, Thomas Toen mijn dochter nog hier op school zat ben ik ooit gevraagd om wat klusjes te doen. Sindsdien ben ik blijven hangen, nu voor een dag in de week. Voor de rest werk ik als buschauffeur.

4 Hendrikse, Marijke Ik werk al lang op de 2e Dalton. Dit schooljaar werk in de 5e groep. Hondius, Anna Mijn naam is Anna Hondius en ik werk sinds 1 augustus 1999 met veel plezier op de Tweede Dalton. Op maandag geef ik les in groep 1/2B en op vrijdag geef ik les in groep 3B. De overige drie dagen heb ik andere taken binnen de school. Hoogervorst, Elsbeth Mijn naam is Elsbeth Hoogervorst en ik geef met heel veel plezier les aan groep 4. In groep 4 staan lezen, spelling en rekenen centraal. We gaan daar dit jaar hard mee aan de slag. Ik deel mijn baan met Tamara Goes en dat is fijn. Ik studeer naast mijn werk aan het Seminarium van Orthopedagogiek. Ik behaal aan het eind van dit schooljaar mijn Master: Special Educational Needs. Jacobs, Esther Ik ben Esther Jacobs, remedial teacher op de 2e Daltonschool. Als oud-leerlinge ben ik in 1999 begonnen als leerkracht van de middenbouw. Negen jaar later (in 2008) besloot ik me te storten op een masteropleiding voor remedial teaching (RT). De opleiding heb ik afgerond en sinds dien begeleid ik part-time, en met zeer veel plezier, leerlingen van groep 1 t/m 8 met specifieke zorg. Ik ben iedere maandag, dinsdag en donderdag op school aanwezig. Inmiddels ben ik ook moeder van de drie kinderen op de 2e Dalton.

5 Joncheere, Geraldine de Ik ben Geraldine en ik werk sinds 2004 in het basisonderwijs en op de 2e Daltonschool. Ik ben van oorsprong jurist, ben 15 jaar advocaat geweest en heb een half jaar in Indonesië gewoond. Zelf heb ik twee dochters en een harige hond en ik woon in Amsterdam Centrum, zeer tot mijn genoegen! Jongejan, Sjaak Ik wil graag samen met kinderen ontdekken hoe het leven vol wonderen zit: in mensen, de kunst, de geschiedenis.de natuur. Uitnodigen dat leren leren leuk is, dat er steeds iets weer nieuw is. Ik heb Nederlandse taal en letterkunde gestudeerd en de Gerrit Rietveldacademie. En het meest in het leven... Joor, Trudy Mijn naam is Trudy Joor en sinds april 1998 ben ik 3 dagen per week werkzaam op de 2e Daltonschool. Allebei mijn kinderen zaten hier toen nog op school in resp. groep 8 en groep 6. Ik houd me voornamelijk bezig met de leerlingenadministratie, aangevuld met een stukje financiën en verder allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden. Konings, Sunita Ik ben Sunita Konings en ik ben juf van groep 7A. Ik hou van alles wat met bewegen te maken heeft; hockey, tennis, hardlopen en dansen. Het leukste van het onderwijs is dat ik veel positieve energie krijg van het werken met kinderen! Hierdoor ga ik fluitend naar mijn werk!

6 Geen foto beschikbaar Krevelen, Florence van Mijn naam is Floor en ik geef met veel plezier les aan de kleuters in groep 1/2C. Kruiger, Karin Hallo mijn naam is Karin Kruiger. Ik werk met veel plezier in groep 8. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, lees veel en ben ik dol op kamperen. van Leeuwen,Mary-Ann Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Mary-Ann van Leeuwen en ik ben werkzaam als coördinator tussen schoolse opvang op de 2e Dalton sinds maart Ik ben sociaal pedagogisch medewerker en heb veel ervaring in de kinderopvang en de naschoolse opvang en als onderwijsassistente in het vmbo onderwijs. Ik woon in Amsterdam, ben getrouwd en heb een dochter van 21 en een zoon van 17. Van Marwijk Kooy, Isabelle Mijn naam is Isabelle van Marwijk Kooy en ik ben 27 jaar. Sinds 2011 ben ik werkzaam op de 2 e Daltonschool. Elke dag ga ik met heel veel plezier naar school. De kinderen uit groep 3 zijn erg nieuwsgierig, ze willen zo graag leren lezen, schrijven en rekenen! Er gaat een wereld voor ze open. Ook vind ik het leuk om muziek te maken met de kinderen en om te knutselen.

7 Melis, José Mijn naam is Jose Melis. Sinds 1992 ben ik werkzaam op de 2 e Daltononschool. De eerste jaren bij de kleuters en later ook in groep 3 en 4. Dit jaar heb ik groep 1/2 A. Het blijft leuk om aan enthousiaste kinderen les te geven. Nijland, Dick Na een loopbaan als slagwerker - eerst freelance bij het Ricciotti Ensemble, Kindercircus Elleboog, Filmorkest Max Tak en bij verschillende theaterproducties, daarna 18 jaar in dienst bij het Internationaal Danstheater - ben ik in augustus 2010 begonnen aan de verkorte deeltijdopleiding PABO aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar behaalde ik op 31 januari 2013 mijn startbekwaamheid. Vanaf dit schooljaar val ik met veel plezier in voor diverse groepen op de 2e Dalton. Nooij, Hans Onbegrijpelijk dat wij meesters een met uitsterven bedreigde soort zijn. Wat n prachtvak! ( t Zou helemaal mooi zijn als je van vroeg opstaan en vergaderen houdt...) Nooij, Ilja Mijn naam is Ilja Nooij. Ik geef sinds 2004 bewegingsonderwijs op de 2e Dalton. Oftewel ik ben de trotse gymdocent op deze leuke en sportieve school.

8 Norden, Sheila Mijn naam is Sheila Norden. Ik heb zeer ruime ervaring in het basisonderwijs. De afgelopen jaren ben ik op de 2e Dalton bij de kleuters te vinden, waar ik met veel plezier werk. Pliego, Isabel Ik ben Isabel Pliego Selie, 28 jaar en ben nu al 6 jaar leerkracht op de 2e Dalton. Ik vind het hartstikke leuk om les te geven aan de bovenbouw omdat ik altijd de leukste klas heb. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker lui op de bank te lezen, shoppen of spannende films te kijken. Postma, Helleen Helleen Postma is mijn naam en ik ben sinds 1999 lerares in het basisonderwijs. Mijn interesses zijn: beeldende kunst, muziek, moderne dans, lekker eten en drinken, reizen en meer... De leuke dingen in mijn werk: ik geef graag geschiedenis, natuuronderwijs en knutselen. Maar vooral ook lekker kletsen met de kinderen vind ik leuk. van Rooden, Daniëlle Hoi, ik ben Daniëlle van Rooden. Vorig jaar heb ik de 2e Daltonschool benaderd om mijn scriptie te mogen doen, voor de master Special Education Needs. Ik heb toen onderzoek gedaan naar het automatiseren van tafelsommen bij jonge excellente rekenaars. Dit jaar heb ik het geluk dat ik mijn eigen groep heb, groep 3. Ik vind dit een geweldige leeftijd. De kinderen zijn zo leergierig en genieten ervan om te leren en in veel gebieden te groeien. Aan mij is de eer om ze hierin te begeleiden. Naast de cognitieve ontwikkeling vind ik het belangrijk veel aandacht te besteden aan de individuele sociaal- emotionele ontwikkeling en een positief groepsklimaat, zodat de kinderen de mogelijkheid krijgen om zich optimaal te ontwikkelen.

9 Rootlieb, Marja Hallo, ik ben Marja Rootlieb, en ik werk al meer dan 20 jaar op de 2e Dalton. In het begin heb ik vooral in de middenbouw gewerkt, en de laatste jaren in de onderbouw, vooral bij de kleuters. Ik vind het nog steeds leuk en hoop het nog een tijdje te blijven doen. Selie, Annemarie Ik ben Annemarie en werk op de 2e Dalton als conciërge en als invaljuf, vooral in de bovenbouw. Verder mag iedereen alles aan me vragen,plak ik fantastisch pleisters ed. en ben ik dol op al mijn Daltonkinderen. Mijn eigen kinderen hebben hier ook op school gezeten. Ik houd van reizen, lekker eten (tapas), films, lezen, (klassieke) muziek en ballet (ik kijk ernaar). Te Selle, Lizet Mijn naam is Lizet te Selle en sinds 1 mei 2012 mag ik mij Intern Begeleider van de 2 e Daltonschool noemen. Daarvoor heb ik ruim 6 jaar als leerkracht en Intern Begeleider op een andere Daltonschool in Amsterdam gewerkt.naast deze werkzaamheden ben ik verder gaan studeren en heb ik de opleiding Pedagogische Wetenschappen en de master Special Educational Needs behaald. De functie Intern Begeleider is veelzijdig en daardoor voor mij uitdagend. Zo vind ik het interessant om mee te kunnen denken in het dusdanig inrichten van de onderwijsleeromgeving, zodat alle kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Naast mijn gezin (man en 2 dochters) speelt werk een belangrijke rol in mijn leven. Verhulst, Riet Ik werk al vele jaren op de 2e Dalton met allerlei verschillende taken. Nu werk ik op dinsdag en donderdag als leerkracht van leerlingen die extra zorg buiten of binnen de klas nodig hebben i.v.m. hun begaafdheid. Ook begeleid ik de leerkrachten in de aanpak en het aanbieden van een adequaat leerstofaanbod voor deze leerlingen.

10 Vos, Conny Ik ben Conny Vos, intern begeleider op de 2 e Dalton. Ik werk 34 jaar in het onderwijs, waarvan 5 jaar op deze school. Als intern Begeleider stimuleer ik het educatief partnerschap tussen school, ouder(s) en kind, zowel op cognitief- als op sociaal-emotioneel niveau. Vries, Judith de Ik werk sinds 1976 in onderwijs Amsterdam en ben sinds 1983 werkzaam bij de Dalton. Ben getrouwd, heb 2 volwassen dochters, een hond en een paard en heb nog steeds erg veel plezier in mijn werk. Ben er wel van overtuigd dat deze baan een roeping moet zijn anders houd je het niet zo lang vol. Mijn hobby is dus ook lesgeven, lezen, fietsen en achter de bar staan. Weering, Joss De meeste van jullie weten wel wie ik ben, maar voor de nieuwkomers: ik ben Joss en ik doe conciërgetaken. Mijn werkweek is van maandag t/m woensdag. Binnenkort zal ik met pensioen gaan. Wiertz, Hanneke Ik ben Hanneke Wiertz en heb vijf jaar geleden mijn diploma gehaald van de verkorte deeltijd IPABO.Vroeger werkte ik in de jeugdhulpverlening. Nu ben ik hier juf in verschillende groepen.

11 Winters, Juliette Mijn naam is Juliette Winters en ik ben orthopedagoog. Op woensdag-en vrijdagochtend werk ik als RT-er op de 2e Dalton en begeleid ik kinderen met een rugzakje. Ik werk voor de psychologiepraktijk Chinski. Bij bureau Chinski voer ik diagnostiek en behandeling uit bij kinderen met leergedrag en/of sociaal emotionele problemen, individueel-en in groepsverband. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb daarvoor ook de PABO in Utrecht afgerond. Wouters, Anne-Myra Ik ben juf Anne-Myra Wouters, de vrijdag juf. Dit jaar sta ik bijna alle vrijdagen in groep 1/2D van juf Elvi Botse maar soms ben ik ook te vinden in een andere kleuterklas of in groep 3 van juf Isabelle van Marwijk Kooy. In mijn laatste jaar van de pabo heb ik stage gelopen bij Helleen Postma in groep 5. Sindsdien geef ik met veel plezier één dag per week les op de 2e Dalton. Naast lesgeven studeer ik orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik een heel leuk bont paardje waar ik graag naar toe mag gaan.

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND Tiende jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2014-2015. Nummer: 02 Datum: 5-9-2014 Allereerst dank voor jullie aanwezigheid afgelopen dinsdag avond tijdens de algemene informatieavond

Nadere informatie

Voltijd Lerarenopleiding basisonderwijs

Voltijd Lerarenopleiding basisonderwijs Voltijd Lerarenopleiding basisonderwijs De drijfveren van een eerstejaars Mijn moeder is lerares en ook mijn oom en tante geven les op een basisschool. Je kunt dus wel zeggen dat het vak van basisschoolleraar

Nadere informatie

Opstapcursus rekenen en taal

Opstapcursus rekenen en taal Pabo-magazine Den Haag Dordrecht Rotterdam De Universitaire Pabo Kun je geen keuze maken tussen de Pabo en Pedagogiek? Dan doe je ze toch allebei! Je studeert drie dagen per week bij de Pabo en twee dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2014-2015. Beste vrijwilligers! In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te vinden: - Lintje voor Marij van Bokhoven

Nadere informatie

Docenten weten waar ze het over hebben

Docenten weten waar ze het over hebben Next level leraar Kijk jij graag verder dan de muren van het klaslokaal? Bij de Marnix Academie leer je niet alleen les te geven in een groot aantal vakken, je leert ook te kijken naar de ontwikkeling

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

KidzFlitz 28 november 2011

KidzFlitz 28 november 2011 KidzFlitz 28 november 2011 Beste ouders, Jaarthema Liefde Het jaarthema van dit schooljaar is liefde. De geweldige liefde van God is te zien in Zijn Zoon Jezus. We zijn blij dat we juist ook op onze school

Nadere informatie

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing!

Mededelingen. Op de warmste dag van het schooljaar werden alle kinderen door de ouderraad verrast met een ijsje. Bedankt voor deze frisse verrassing! 7 juli 2015 2014-2015 nr. 6 Mededelingen Ouders bedankt! Graag willen wij u bedanken voor uw hulp bij allerlei activiteiten die dit schooljaar op school hebben plaats gevonden. De manier waarop u geholpen

Nadere informatie

In dit Turfje 01 Vanuit het MT

In dit Turfje 01 Vanuit het MT In dit Turfje 01 Vanuit het MT 02 Vanuit de groepen 03 Even voorstellen 05 Vanuit de MR 07 Vanuit de OC 07 Vanuit de Kober 09 Prinses Christina Junior Concours 09 Kermiskorting 10 Stichting Jeugd en Rouw

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Stageverslag. ICTOA Edwin Cyrek 2005-1 -

Stageverslag. ICTOA Edwin Cyrek 2005-1 - Stageverslag ICTOA Edwin Cyrek 2005-1 - INHOUD 1. Voorwoord Pag. 03 2. Introductie Pag. 04 3. Taken, rollen en verantwoordelijkheden binnen de school Pag. 06 4. Werkdocumenten Pag. 08 5. Levensbeschouwelijke

Nadere informatie

Jij en het Coornhert: een succesformule!

Jij en het Coornhert: een succesformule! Jij en het Coornhert: een succesformule! Informatie over 1 atheneum en 1 gymnasium 2015-2016 Inhoudsopgave Beste achtste-groeper,... 3 Sterk vwo... 5 Verbreding voor alle vwo ers... 7 Effectieve regie...

Nadere informatie

Magazine. volwassenen 2012-2013. voor. Zorg & Welzijn

Magazine. volwassenen 2012-2013. voor. Zorg & Welzijn Zorg & Welzijn Assisterende Gezondheidszorg Laboratoriumopleidingen Pedagogisch Werk & Onderwijs Sociaal Cultureel Werk Verpleging, Zorg & Welzijn Magazine voor volwassenen 2012-2013 2 Zorg & Welzijn Waarom

Nadere informatie

Godsdienstonderwijs... 33 Burgerschap... 33 6 Volgen van ontwikkeling en toetsing... 34 Wat is Spectrovita?... 35 Voor wie is Spectrovita?...

Godsdienstonderwijs... 33 Burgerschap... 33 6 Volgen van ontwikkeling en toetsing... 34 Wat is Spectrovita?... 35 Voor wie is Spectrovita?... Schoolgids Onze missie Het bieden van een inspirerende leeromgeving waarin jonge mensen zich op basis van gelijkwaardigheid ontwikkelen tot zelfbewuste, creatieve wereldburgers op hun eigen manier bijdragen

Nadere informatie

Succesverhalen. vavo in beeld

Succesverhalen. vavo in beeld Succesverhalen vavo in beeld 3 Succesverhalen vavo in beeld 2 Inhoudsopgave Voorwoord 4 Wat is VAVO? 6 Amparo Apers 10 Joris van Arensbergen 14 Josanne van Bennekom 18 Jiri Fajta 22 Wouter Hordijk 26 Bélà

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1

Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1 Nieuwsbrief Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1 Beste ouders, verzorgers, vrienden en vriendinnen van De Globe, beste leerkrachten, beste Ib-ers, conciërges, administratieve krachten en vrijwilligers, beste

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Algemeen De eerste week zit er al weer bijna op. In een schone en opgeruimde school zijn we gestart aan

Nadere informatie

Schooljaar 2013 2014 maart 2014

Schooljaar 2013 2014 maart 2014 Schooljaar 2013 2014 maart 2014 Mededelingen van de directie Maandag 10 maart Dinsdag 11 maart Woensdag 12 maart Donderdag 13 maart Vrijdag 14 maart Geen informatieavond, wordt doorgeschoven naar april

Nadere informatie

Studiekeuze en geloof. Grenzen verleggen. Verkorte studieroutes. Je vindt het in Ede! Groeien als professional? Bezoek een Open Dag of Experience Day

Studiekeuze en geloof. Grenzen verleggen. Verkorte studieroutes. Je vindt het in Ede! Groeien als professional? Bezoek een Open Dag of Experience Day Voorlichtingskrant van de Christelijke Hogeschool Ede 2014-2015 www.che.nl Studiekeuze en geloof Wil jij als professional en als christen wat betekenen in de samenleving? Hoe betrek je je geloof bij je

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

Informatieboekje groep 3

Informatieboekje groep 3 Informatieboekje groep 3 Schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 3 Aansluitend aan de informatieavond geven wij u graag dit boekje mee. Hierin kunt u (bijna) alles lezen over hetgeen er speelt in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder november december 2014 In deze nieuwsbrief leest u onder andere over: * het Sinterklaasfeest * het Kerstfeest * het speelgoedmuseum van groep ¾ * het gedragsprotocol

Nadere informatie

Klassenkr@nt. GROEP 8b 2014-2015

Klassenkr@nt. GROEP 8b 2014-2015 Klassenkr@nt GROEP 8b 2014-2015 1. Inhoudsopgave 1.Inhoudsopgave 2. Voorwoord (door de leerkracht) 3. Inleiding 3a. leerkrachten stellen zich voor. 3b. Teamleiders 4. De groep 4a. Pedagogisch klimaat 4b.

Nadere informatie

De Bron. Een schitterende school voor ieder kind. Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o. Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o.

De Bron. Een schitterende school voor ieder kind. Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o. Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o. Stichting Christelijk 2 Bedoeld om te schitteren! Het bestuur van de Stichting Christelijk (SCO Delft e.o.) heet u en uw kind(eren)van harte welkom bij basisschool. Wij waarderen uw keuze om uw kind(eren)

Nadere informatie

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk Beste ouders, verzorgers, De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden. In deze nieuwsbrief kunt u volop de belevenissen van de kinderen van de afgelopen periode lezen. Zo kijken we terug naar een succesvolle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Arbeid en zorg. 2 x 4 beleid voor iedereen?

Nieuwsbrief 12. Arbeid en zorg. 2 x 4 beleid voor iedereen? Nieuwsbrief 12 Arbeid en zorg 2 3 4 5 6 8 Voor u ligt de laatste editie van de nieuwsbrief van Dona Daria van het jaar 2008. Het thema is dit keer "Arbeid en zorg". Hoe combineren Rotterdammers arbeid

Nadere informatie

Juni 2015. Mededelingen van de directie

Juni 2015. Mededelingen van de directie Juni 2015 Mededelingen van de directie Het is juni 2015 en de transitie in de zorg zorgt nu al maanden voor onrust binnen de kantoren van Zorgmed. Eigenlijk hopen we dat u als cliënt er weinig van merkt,

Nadere informatie