Dit moet je weten voordat je een LED Display gaat aanschaffen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit moet je weten voordat je een LED Display gaat aanschaffen"

Transcriptie

1 Dit moet je weten voordat je een LED Display gaat aanschaffen Zijn alle LED displays hetzelfde? - Het antwoord is nee! Er zijn zeer grote verschillen tussen LED schermen en wat je niet weet kan nare (financiële) gevolgen hebben. Als je niet weet waar je op moet letten zul je waarschijnlijk niet tevreden zijn met je LED scherm. In het begin natuurlijk wel, maar de kans is groot dat je uiteindelijk ontevreden bent. De bedoeling van dit verhaal is dat wij willen informeren om een goede overwogen beslissing te maken voordat je een LED scherm gaat aankopen. Laten we beginnen met de basis gegevens van de LED Wat is een LED? LED staat voor Light Emitting Diode, maar dat beantwoord de vraag niet wat een LED is en wat hij doet. In basis is een LED een kleine lichtbron, maar verschilt enorm van de gebruikelijke lamp. Een LED heeft geen gloeidraad Een LED is veel efficiënter Een LED heeft een langere levensduur Ook omdat de LED steeds kleiner en krachtiger wordt (meer licht sterkte) wordt de LED bijna altijd gebruikt in de LED displays. Er zijn in basis twee verschillende LEDs die gebruikt worden in een Display. Op de eerste plaats is dit de gebruikelijke DIP LED, wat staat voor Dual in-line Package LED, dit betekend dat er twee elektronische pinnen parallel gemonteerd staan. De DIP LED is gemaakt voor het maken van één kleur licht. De geëvalueerde SMD LED, wat staat voor Surface Mounted Technology, wat een hele wazige benaming voor zo n scherpe LED, maar wat eigenlijk gewoon betekend dat de SMD LED aan de oppervlakte van de printplaat gesoldeerd wordt. De SMD is ontwikkeld voor de full color Displays, kan veel kleiner gemaakt worden dan de DIP led en heeft een behoorlijke verschil in energie verbruik, dit kan tot 30% lager zijn dan de DIP LED. De DIP en SMD hebben beide een levensduur van ongeveer uur (zo n 11 jaar) Echter wordt de levensduur ook bepaald door weersinvloeden en gebruik, wanneer een LED continue zijn maximale lichtsterkte moet afgeven zal de levensduur afnemen. Hoe maken de LEDs alle kleuren? De primaire kleuren om alle kleuren te maken zijn Rood, Groen en Blauw, RGB. Met deze kleuken kan er elke kleur gemaakt worden, wanneer alle drie de kleuren Leds branden zal de uiteindelijk getoonde kleur wit zijn. En zo kun je door het combineren van de kleuren en de lichtsterkte per kleur een full color kleuren spectrum maken.

2 LED Display basis begrippen nu dat je weet wat een LED is en kan doen zijn er 3 industriële termen voor LED displays die je moet begrijpen. - Pixel - Pitch - Matrix Elke Pixel heeft één of meerdere LEDs, het aantal LEDs per pixel kan variëren. (in de meeste gevallen bij een full color display zitten er 3 LEDs RGB in één pixel) De grote factor die speelt bij de scherpte van de beeld weergave wordt bepaald door de Pitch. de Pitch is de hart afstand tussen elke Pixel. De Led displays met een smallere (dicht bij elkaar) Pitch, zal meer pixels bevatten het hierdoor een betere resolutie. Door de juiste Pitch te kiezen van het nieuw aan te kopen LED display kan veel geld worden bespaard. Maak wel de goede keuze voor de Pitch in combinatie met de gewenste resolutie. De derde is de Matrix, De Matrix is samengesteld uit het aantal pixels hoog en het aantal pixels breed van het LED scherm. De Matrix bepaald de fysieke afmetingen van het scherm. Als een LED display 24 pixels hoog is en 96 pixels breed, zal de Matrix 24x96 zijn. Bij kleinere LED displays bepaald de Matrix de grootte en het aantal karakters die weergegeven kunnen worden op het display. Bij een full color LED display bepaald de Matrix hoeveel totale ruimte er beschikbaar is, en met welke ratio er afbeeldingen of video s geprogrammeerd kunnen worden. Het is van groot belang om de juiste hoogte en breedte te kiezen. Laat jezelf adviseren door een professional voor de keuze van de beste Matrix. In een notendop.. één of gegroepeerde LEDs maken één Pixel. De afstand tussen de Pixels, de Pitch, bepaald de Resolutie De Matrix wordt bepaald door het aantel verticale en horizontale pixels

3 Kleur of Monochrome? om te beginnen moet het duidelijk zijn of het om een binnen of buitenscherm gaat. Daarna moet het bekend zijn wat er met het LED display gecommuniceerd gaat worden, is dit alleen Tekst of zijn dit afbeeldingen of Video s? Voor Alleen Tekst kan er vaak gekozen worden voor een Monochrome kleur Display, bijvoorbeeld de kleur Rood of Groen. Wanneer er afbeeldingen en/of video s gewenst zijn, zal dit in 99 van de 100 gevallen een full color display zijn. Hoe groot moet mijn LED Display zijn? Om hier een goed antwoord op te vinden is het belangrijk om te weten wat de locatie, de omstandigheden en de specifieke toepassing is. Deze factoren moten goed in kaart gebracht worden voordat er een keuze gemaakt kan worden voor het bepalen van de grootte van het scherm. Enkele belangrijke factoren zijn: Snelheid waarmee de doelgroep voorbij het LED Display gaat Obstakels voor en naast LED display (ook ivm licht reflectie) Kijk afstand en Kijk hoek Hoogte van het Display De weer te geven Tekst of Afbeelding/Video Maar er is veel meer zoals stroomvoorziening, windbelasting en ga zo maar door. De weer te geven Tekst of Abeelding/Video in combinatie met de kijkafstand is het meest belangrijk om de grootte van het LED display te bepalen. Zodra alle factoren bekend en bepaald zijn, kan de grootte van het scherm in combinatie met de Pitch bepaald worden. Wanneer het LED Display van een grotere afstand gezien wordt door voorbijgangers in een auto van ca. 100km/u zul je een grotere Pitch nodig hebben zodat het verkeer de tekst kan lezen of de afbeelding duidelijk genoeg is.

4 Wanneer het Display dichtbij het verkeer staat waar de snelheid van het verkeer ook lager is kun je een kleiner lettertype gebruiken en hierdoor ook een kleinere pitch. De kijkafstand tot het scherm bepaald de mate van de resolutie, Bij een grote kijkafstand zijn de details in de weergave op het Display ondergeschikt omdat je deze nauwelijks kunt zien. Wanneer het Display dichtbij staat kun je alle details zien en kun je ook meer weergeven met een kleinere pitch. Het bepalen van de grootte van het aan te kopen LED Display is lastig en gecompliceerd en dan met name de Pitch en de Matrix zijn zonder kennis en ervaring lastig te bepalen. Het is met name lastig om met alle factoren rekening te houden; zoals de applicatie en de aspect ratio. Onthoud goed dat wanneer het LED Display te groot is er geld verloren gaat, maar wanneer het LED Display te klein is er ook geld verloren gaat. Dit geldt ook voor de Pitch en de Matrix. Wat zijn de kosten? De werkelijke kosten van een Led Display wordt bepaald door het aantal leds in het display en de kwaliteit hiervan, de behuizing of kast heeft weinig invloed op de totale kostprijs. De manier van onderhoud aan het display is wel prijs bepalend, er is prijs verschil tussen de behuizing voor een achterzijde service of via voorzijde. Wanneer er service via de achterzijde van het led display mogelijk is dan zal dat goedkoper zijn dan een service via de voorzijde. In de meeste gevallen wordt een LED Display vlak gemonteerd aan een gebouw of gevel uitgevoerd met front service. De prijs zal niet zo sterk beïnvloed worden als met het aantal LEDs in het display maar het zal zeker de totale prijs beïnvloeden. Het aantal LEDs in het display is ook een goede indicator voor de preformance van het Display. Meer LEDs geven een hoegere lichtsterkte en een fijnere resolutie. Een lage lichtsterkte en een onleesbaar LED Display een veel minder goed effect hebben, het Display zal minder opvallen en/of wordt nauwelijks gelezen. Het aantal LEDs is ook belangrijk met betrekking to de achteruitgang in lichtsterkte van de LEDs. In het algemeen gesproken zal een LED Diode 20% van zijn lichtsterkte in de eerste 2000 uur gebruik verliezen, na de eerste 2000 uur zal de lichtsterkte heel langzaam verminderen tot de geschatte levensduur van uur.

5 De kijkhoek van het Display is ook een belangrijk aandachtspunt. Er zijn verschillende type LEDs op de markt met een eigen specifieke kijkhoek. De high beam LEDs kunnen met een hoge lichtsterkte al dan niet met lens een smalle kijkhoek licht uitstralen met als doel een gefocuste lichtbron naar een bepaald punt. Met een wide angle LED wordt de kijkhoek verbreed tot maximaal 140 graden. Een LED Display met high beam LEDs zal extreem fel en duidelijk zijn wanneer er vanuit een positie recht voor het scherm gekeken wordt, wanneer de kijkpositie veranderd zal het beeld heel snel verslechteren en naar zwart gaan. Met wide angle LEDs is het beeld vrijwel altijd constant in elke kijkhoek tot 140 graden. Met of zonder (plexi)glas? Een LED Display met glas ziet er niet alleen mooier uit, maar heeft ook als voordeel dat het gemakkelijker schoon te houden is. En misschien meer hufterproof is. daarnaast heeft een Display met glas ook veel nadelen; Het display wordt zwaarder door het glas en de warmte kan moeilijker afgevoerd worden. Wanneer de zon direct op het glas schijnt zal deze weerkaatsen en zal er een hogere brightness nodig zijn om het gewenste resultaat te halen. Outdoor LED modules zijn vanaf de LED kant gezien waterdicht (IP 65). Het LED Display zonder (plexi)glas is dan ook zondermeer waterdicht. Bij een LED Display zonder glas gaan we er van uit dat de regen het vuil wegspoelt en het Diplay op een natuurlijke manier gereinigd wordt. Advies: Een LED Display aanschaffen is het probleem niet, de grootste uitdaging ligt in de keuze voor het formaat, de pixel en type led. De informatie hierboven beschreven moet kunnen bijdragen aan deze keuze. Zorg dat er voldoende informatie beschikbaar is voor het bepalen en laat je informeren door een professional! Informeren kost niets en het behoud je voor tegenslag en teleurstelling.

Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen

Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen Zijn alle LED schermen hetzelfde? - Het antwoord is nee! Er zijn zeer grote verschillen tussen de diverse LED schermen. Door onwetendheid kan

Nadere informatie

Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen

Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen Dit moet u weten voordat u een LED scherm gaat aanschaffen Zijn alle LED schermen hetzelfde? - Het antwoord is nee! Er zijn zeer grote verschillen tussen de diverse LED schermen en modules. Door onwetendheid

Nadere informatie

LED TV DE STANDAARD IN OUTDOOR COMMUNICATIE BRINGS YOUR MESSAGE TO LIFE. www.q-lite.com

LED TV DE STANDAARD IN OUTDOOR COMMUNICATIE BRINGS YOUR MESSAGE TO LIFE. www.q-lite.com LED TV DE STANDAARD IN OUTDOOR COMMUNICATIE BRINGS YOUR MESSAGE TO LIFE www.q-lite.com VISUELE BELEVING STAAT CENTRAAL Dynamiek en bereik De standaard Communiceren met beelden is een substantieel onderdeel

Nadere informatie

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen

Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor. Algemeen Produktinformatie LED Videoscreen Outdoor Algemeen De door Zie Displays gebruikte LED is een klasse A LED en is door ons zo geselecteerd dat deze op vrijwel alle specificaties voldoet aan de strengste

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. LED verlichting In ons assortiment hebben we diverse soorten verlichting op basis van LED, rechtstreeks van de fabrikant en direct naar de afnemer. Vooral bij deze producten wordt in de tussenhandel veel

Nadere informatie

VIDILED displays. www.vidiled.nl

VIDILED displays. www.vidiled.nl VIDILED displays www.vidiled.nl Over Vidiled Service en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden van Vidiled. Wij zijn een dynamisch bedrijf met enthousiast personeel. De combinatie van hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

Brede verstraler 5/11/2015 Brede LED verstraler 18W 0.5m Brede LED verstraler 18W 1m

Brede verstraler 5/11/2015 Brede LED verstraler 18W 0.5m Brede LED verstraler 18W 1m Brede verstraler 5/11/2015 Een led bredeverstraler is ideaal voor buitengebruik. Door haar waterbestendigheid (IP65) is de verstraler ideaal als buiten verlichting om bijvoorbeeld uw woning of de tuin

Nadere informatie

Dagindeling. De LED als component. Toepassingen. Inhoudsopgave. Voor- en nadelen LED verlichting. Overige toepassingen 4/02/2015

Dagindeling. De LED als component. Toepassingen. Inhoudsopgave. Voor- en nadelen LED verlichting. Overige toepassingen 4/02/2015 De LED als component Module 1 Woensdag 14 januari 2015 13u00: 13u15: 14u15: 15u00: 15u15: 16u00: Dagindeling Ontvangst en kennismaking Theoretisch deel Experimenteren Pauze Experimenteren Einde Hands on

Nadere informatie

Informatie over Lenzen

Informatie over Lenzen Informatie over Lenzen Camera CCD Sensor: De grootte van de camerabeeld sensor (CCD) beïnvloed ook de kijkhoek, waarbij de kleinere beeldsensoren een smallere kijkhoek creëren wanneer gebruikt met eenzelfde

Nadere informatie

led display solutions

led display solutions led display solutions De led lichtkranten van Alenco zijn professioneel en betaalbaar. Tekst en iconen zijn goed zichtbaar. Led is sterk, schokbestendig, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvrij.

Nadere informatie

Grafische lichtkranten

Grafische lichtkranten Pagina 1 van 8 Grafische lichtkranten Grafische displays in 3 pixel resoluties GT serie GX HD serie GR SMD serie Specificatie als onder Op aanvraag Op aanvraag GT serie eigenschappen PC aangestuurd Verticale

Nadere informatie

Pixels vs. Resolutie. Documentatie. Datum: Versie: 1.1

Pixels vs. Resolutie. Documentatie. Datum: Versie: 1.1 Pixels vs. Resolutie Documentatie Datum: 14-10-2016 Versie: 1.1 Pixels vs. Resolutie De verwarring is nog steeds groot, wat betekenen deze termen nu eigenlijk en hoe krijgt u de beste weergave online en

Nadere informatie

Led Display Solutions

Led Display Solutions Led Display Solutions Arcus : toegankelijkheid bevorderen met exposure Onze vlaggenschepen zijn de Arcus displays. In het belang van de mobiliteit in en rondom gebouwen is het belangrijk om toegankelijkheid

Nadere informatie

GUARDVIEW. professional security equipment

GUARDVIEW. professional security equipment GUARDVIEW professional security equipment GUARDVIEW product functies Functies die bepalend zijn voor een goed beeldresultaat Ultra HD defi nitie 4K is een HD standaard met een resolutie van 3840*2160 pixels.

Nadere informatie

Aftelklok: Start Tour de France

Aftelklok: Start Tour de France 1 Aftelklok: Start Tour de France 2 Preventiecampagne: Brugge 3 4 Promotiecampagne: Mercedes Benz 5 Crowdmanagement: Koningsdag Arnhem Opendeurdag 2 6 Projectlancering: VandeWalle 7 Line up: Jim 8 Adverteerders:

Nadere informatie

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm)

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm) Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm) Deze lijn LED displays zijn uitgerust met zeer heldere LED s met een grote lichthoek en alle displays hebben

Nadere informatie

Hand-out Introductieworkshop LED programmeren

Hand-out Introductieworkshop LED programmeren Hand-out Introductieworkshop LED programmeren Inleiding Deze hand-out is bedoeld als naslag voor de introductie workshop LED programmeren. In deze handout vind je de uitleg over LEDs, Arduino s en LED

Nadere informatie

PROLUMIA LED Display Series

PROLUMIA LED Display Series LED Display Series LED Display Series PRO-TV SERIE 4~5 PRO-PAD INDOOR SERIE 6~7 PRO-PAD OUTDOOR SERIE 8~9 PRO-FIX INDOOR SERIE 10 ~ 11 PRO-FIX OUTDOOR SERIE 12 ~ 13 PRO-MESH SERIE 14 ~ 15 LED DISPLAY PRO-TV

Nadere informatie

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Analoog vs Digitaal donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Programma De verschillende modules: De foto maken Mijn eerste afdruk Basis verbeteringen aanbrengen Geavanceerde bewerkingen De meest

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning 1RPLQDOH

Nadere informatie

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing

LED. begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing LED begrippen kleur levensduur rendement besparing De laatste jaren heeft led een enorme groei gemaakt, in zowel de techniek als op het gebied van verkoop.

Nadere informatie

Informatie over LED verlichting. Op internet worden veel LED strips aangeboden de zogenaamde waterdichte (IP65) en de niet waterdichte strips (IP20).

Informatie over LED verlichting. Op internet worden veel LED strips aangeboden de zogenaamde waterdichte (IP65) en de niet waterdichte strips (IP20). LED verlichting een vak apart Wat u moet weten over (waterdichte) LED verlichting. Op internet worden veel LED strips aangeboden de zogenaamde waterdichte (IP65) en de niet waterdichte strips (IP20). Tegenwoordig

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning Rated operating

Nadere informatie

Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies?

Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies? Afloop & Marges Hoe zit dat nu precies? 2 Hier word m.b.v. een illustratie uitgelegd hoe je jouw bestand van afloop kunt voorzien en waar je rekening mee dient te houden zodat jouw bestand op correcte

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals

IT S ALL ABOUT EXPERIENCE. Package Deals IT S ALL ABOUT EXPERIENCE Package Deals De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor

Nadere informatie

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / B SERIE (18,5cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm)

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / B SERIE (18,5cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / B SERIE (18,5cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) Deze lijn LED displays zijn uitgerust met zeer heldere LED s met grote lichthoek en alle displays hebben een

Nadere informatie

Copyright. B.L.W. Visser bv. Infrarood temperatuurmeten: Special: 2 Kleuren of Ratio Pyrometer. Straling, convectie en geleiding:

Copyright. B.L.W. Visser bv. Infrarood temperatuurmeten: Special: 2 Kleuren of Ratio Pyrometer. Straling, convectie en geleiding: Infrarood temperatuurmeten: Special: 2 Kleuren of Ratio Pyrometer Straling, convectie en geleiding: Emissiviteit: De stralingsenergie van een object bestaat uit zijn eigen stralingsenergie, de gereflecteerde

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

Bronvermelding: www.allesoverhetaquarium.nl

Bronvermelding: www.allesoverhetaquarium.nl ! Bronvermelding: www.allesoverhetaquarium.nl!! Het maken van aquarium foto's Voor veel mensen met een aquarium komt er een tijd dat men er foto's van wil maken om het behaalde resultaat voor altijd vast

Nadere informatie

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL

LED Prijsdisplays. Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL LED Prijsdisplays Visualise your identity 100% FOCUS ON PETROL 2 Bever Innovations historie 1996 Bever Innovations werd opgericht als technisch ontwerpen adviesbedrijf. 1996 Diverse onderhoudscontracten

Nadere informatie

Kortegolf. Terrasverwarmers. Auria. Auria. de warmte van de toekomst. Het hele jaar door een warm terras, dat kan! * Geen installatie

Kortegolf. Terrasverwarmers. Auria. Auria. de warmte van de toekomst. Het hele jaar door een warm terras, dat kan! * Geen installatie * Geen installatie * Veilig in gebruik * Modern design * Min. 60% besparing * Garantie op de lamp Auria Kortegolf Terrasverwarmers Waar let u op bij het kopen van een infrarood terrasverwarming? Doorgaans

Nadere informatie

Data projectie (presentaties, tekst, tabellen) Ruimte kan worden verduisterd. Gematigd omgevingslicht. Veel omgevingslicht

Data projectie (presentaties, tekst, tabellen) Ruimte kan worden verduisterd. Gematigd omgevingslicht. Veel omgevingslicht Selectie van het juiste projectiedoek Volg de onderstaande stappen om het beste projectiedoek voor uw installatie te bepalen Opzichtprojectie 2D Projectie Data projectie (presentaties, tekst, tabellen)

Nadere informatie

Sinds 1980 specialist van slimme displays met reclame, informatie of verwijzingen voor apotheken, industrie, parkeren en terminals.

Sinds 1980 specialist van slimme displays met reclame, informatie of verwijzingen voor apotheken, industrie, parkeren en terminals. Led Matrix Display led matrix display Op led matrix displays toon je onder alle weersomstandigheden actuele informatie. Want led displays, of ook wel lichtkranten genaamd, worden van zeer grote afstand

Nadere informatie

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51

OORGUARD350. DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 OORGUARD350 DoorGuard350 USER MANUAL 1 GEBRAUCHSANLEITUNG 11 GUIDE UTILISATEUR 21 MODO DE EMPLEO 31 MANUALE D ISTRUZIONI 41 GEBRUIKSAANWIJZING 51 20390/ 20111115 DOORGUARD350 ALL RIGHTS RESERVED MARMITEK

Nadere informatie

Algemene informatie over de LED schermen

Algemene informatie over de LED schermen Algemene informatie over de LED schermen De clip wordt aangemaakt door VIPrent; op basis van de informatie die de klant anlevert. De prijs is inclusief eerste programmatie van de clip (10 beelden). De

Nadere informatie

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien.

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. DE ENERGIECOACH Wat doet een energiecoach Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. Een opmerking vooraf : Het

Nadere informatie

led display solutions

led display solutions led display solutions Digitale informatieschermen langs invalswegen City promotie is in het belang van de stad om het imago te versterken. Door de informatieborden bij de invalswegen te vervangen met moderne

Nadere informatie

De klantbeleving staat centraal

De klantbeleving staat centraal De klantbeleving staat centraal The Virtual Fitness Experience: een ruimte waarin een projector of video wall, geluidssysteem en moderne LED verlichting zorgen voor een multimediale sportbeleving voor

Nadere informatie

Figuur 1: gekleurde pixels op een digitale sensor

Figuur 1: gekleurde pixels op een digitale sensor Wat zijn megapixels en waarom moet ik mij daar druk om maken? De afgelopen jaren zijn alle camera fabrikanten bezig geweest met een zogenaamde Megapixel oorlog. De ene fabrikant adverteerde met de nieuwste

Nadere informatie

licht uit tekst onzichtbaar

licht uit tekst onzichtbaar LUTO Led LUTO licht uit tekst onzichtbaar Het slagvaste transparantie armatuur met witte plaat en led verlichting oogt rustig als het niet is ingeschakeld, de plaat is geheel wit. Bij inschakeling van

Nadere informatie

Je ziet ons ook overal...

Je ziet ons ook overal... Je ziet ons ook overal... TEKSTKAR.nl en TVKAR.nl zijn merknamen van Van Deuveren Traffic bv Je ziet ons ook overal... De mens is visueel ingesteld. Beelden geven snel een goede indruk en creëren een fijne

Nadere informatie

Over DPI, kijkafstanden en meer dingen die te maken hebben met afdrukken

Over DPI, kijkafstanden en meer dingen die te maken hebben met afdrukken Over DPI, kijkafstanden en meer dingen die te maken hebben met afdrukken Wanneer je fotografeert, dan kom je thuis met foto's op je geheugenkaartje. Je kunt dit netjes afwerken en op je Facebook of je

Nadere informatie

PROLUMIA LED PRO-BAY SERIE (IP40 & IP65) Lm/W /.. /.. LED Pro-Bay 70W 78W incl. LED voeding (driver) 120º

PROLUMIA LED PRO-BAY SERIE (IP40 & IP65) Lm/W /.. /.. LED Pro-Bay 70W 78W incl. LED voeding (driver) 120º LED PRO-BAY SERIE (IP4 & IP65) 7W 78W incl. LED voeding (driver) 12º 7W Zeer hoog rendement (tot ) door toepassing van SMD Beschikbaar in waterdichte en/of dimbare uitvoering (-1V) 7W Very high performance

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100

Gebruikershandleiding. Video endoscoop FVE 100 Gebruikershandleiding Video endoscoop FVE 100 SET BESTAAT UIT: FVE 100 (Artikelnr. 999420) Video-endoscoop, zwanenhals 100 cm, Video-kabel, USB kabel, Li-Ion-batterijen, oplader, (hulpsetje; magneet, haak,

Nadere informatie

De inputs zijn via het scherm te selecteren.

De inputs zijn via het scherm te selecteren. BMW Multimedia Rear Entertainment set zwart met Clone optie (CIC & CIC2) Art. Nr: RSE-BMW-CICZ Rear Seat display Met de BMW multimedia set is het mogelijk om een compleet Entertainment systeem in de auto

Nadere informatie

Hoe maken we een mooie render?

Hoe maken we een mooie render? Hoe maken we een mooie render? Tips voor een mooi render 1. Licht sterkte en licht type 2. Materiaal settings 3. Camera standpunt 4. Photon Render Licht Settings 1. Lichttype en lichtsterkte Licht Settings

Nadere informatie

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE

NOVATE PHOENIX SERIE LEDNOVATE PHOENIX SERIE LED Professioneel Ledverlichtingsarmatuur voor renovatie en nieuwbouw Geschikt voor de meest vervuilende industriële omgevingen Geschikt voor omgevingstemperaturen tot 50 C Minimale verblinding door toepassing

Nadere informatie

PHILIPS MONITOR 246E7QDAB 179,00. Kenmerken. Artikelcode : ITPH246E7QDAB

PHILIPS MONITOR 246E7QDAB 179,00. Kenmerken. Artikelcode : ITPH246E7QDAB PHILIPS MONITOR 246E7QDAB Artikelcode : ITPH246E7QDAB Philips LCD-monitor met Ultra Wide-Color 246E7QDAB/00. Beeldschermdiagonaal: 59,9 cm (23.6"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display

Nadere informatie

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V.

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren zijn er in uiteenlopende soorten en maten. Veel van jullie

Nadere informatie

Waarom is een projectiedoek nodig bij hoge resolutie projectie?

Waarom is een projectiedoek nodig bij hoge resolutie projectie? Waarom is een projectiedoek nodig bij hoge resolutie projectie? David van Etten, Product Manager projection screens Milestone AV Technologies / Projecta & Da-Lite Projectoren in Benelux In de Benelux zijn

Nadere informatie

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 Verhaaltje..Tussen Watt en Lumen Dit een verhaaltje gaat over de verschillen tussen de lichtopbrengst van lichtbronnen wat aansluit op het verhaalt over licht en lichtbronnen

Nadere informatie

Dennis Wagenaar 19-04-10 v 1.0

Dennis Wagenaar 19-04-10 v 1.0 Ontwerprapport Save Energy Leiden Dennis Wagenaar 19-04-10 v 1.0 Inhoudsopgave Inleiding...4 1 Grafisch Ontwerp...5 1.1 De website...5 1.2 Header...6 1.3 Menu...6 1.4 Content...7 1.5 Grafieken...7 1.5

Nadere informatie

Vectoren, matrices en beeld. Figuur: Lena. Albert-Jan Yzelman

Vectoren, matrices en beeld. Figuur: Lena. Albert-Jan Yzelman Vectoren, matrices en beeld Figuur: Lena Vectoren, matrices en beeld Hoe coderen we foto s zodat ze te gebruiken zijn op computers? Wat verwachten we van de bestandsgrootte? Hoe verkleinen we de benodigde

Nadere informatie

Tuinpaal LED buiten design grafiet of zilver 7W LED IP65 ARM-243 Hoogte : 400mm Breedte : 100mm Diepte : 50mm IP Waarde : IP 65

Tuinpaal LED buiten design grafiet of zilver 7W LED IP65 ARM-243 Hoogte : 400mm Breedte : 100mm Diepte : 50mm IP Waarde : IP 65 Tuin en opritverlichting laatste update 11/12/2015 Tuinverlichting kan een mooie, intieme sfeer creëren. Met een minimum aan licht geeft u uw tuin al een heel andere uitstraling. Met een timer kan u de

Nadere informatie

de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems

de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems de technologie van morgen voor de beursstand van vandaag re!nventing stand building systems LED innovaties: freedom of form In 2017 bracht bematrix de LEDskin op de markt, een LED-videotegel die perfect

Nadere informatie

Wijzigingen Antivirus in 2008

Wijzigingen Antivirus in 2008 Onze 3 de nieuwsbrief van dit jaar. Ditmaal een onderwerp dat soms tot verwarring leid. Beeldschermen en hun verhoudingen tot o.a. films. Wijzigingen Antivirus in 2008 Zoals gewoonlijk zijn er een aantal

Nadere informatie

Productsheet. LED bars / TL vervangers

Productsheet. LED bars / TL vervangers LED bars / TL vervangers Deze LED bars zijn prima TL verangers en hebben minimale inbouwmaten en hoge licht opbrengst. Levensduur van de strip is ca 25000 tot 30000 branduren. Small Wide Corner (Hoek)

Nadere informatie

Energieefficiënte gebouwgevel van Schüco Schüco aluminium-systemen

Energieefficiënte gebouwgevel van Schüco Schüco aluminium-systemen Energieefficiënte gebouwgevel van Schüco Schüco aluminium-systemen Seite 1 LightSkin Seite 2 Vliesgevelverlichting Motivatie Architectonisch Emotioneel Communicatief De architectuur word belicht, zonder

Nadere informatie

ICAO Compatible pasfoto s

ICAO Compatible pasfoto s ICAO Compatible pasfoto s Traditionele identiteitsdocumenten worden de laatste jaren vervangen door elektronische. De door de Europese commissie verplichte volgende stap is het eraan toevoegen van biometrische

Nadere informatie

PROLUMIA LED STREETLIGHT FUNCTIONAL SERIE (IP65) www.prolumia.nl. LED Streetlight 30W, incl. LED voeding (driver)

PROLUMIA LED STREETLIGHT FUNCTIONAL SERIE (IP65) www.prolumia.nl. LED Streetlight 30W, incl. LED voeding (driver) STREETLIGHT FUNCTIONAL SERIE (IP65) Streetlight 3W, incl. voeding (driver) Streetlight armatuur. de s zodat de lichtterugval over de levensduur tot een Geschikt voor opschuifmontage op een mast met Ø6mm

Nadere informatie

DISPLAY VOOR DAGEN ZONDER ONGEVAL

DISPLAY VOOR DAGEN ZONDER ONGEVAL ONGEVALVRIJ LED DISPLAYS DISPLAY VOOR DAGEN ZONDER ONGEVAL De LED geeft het aantal dagen weer dat er geen ongeval heeft plaatsgevonden op het bedrijf / bij een organisatie. Deze displays kunnen zowel indoor

Nadere informatie

Opgegeven specificaties Optoma EH7500 getest met bright colour wheel RGBCYW (Rood, Groen, Blauw,Cyaan, Geel, Wit)

Opgegeven specificaties Optoma EH7500 getest met bright colour wheel RGBCYW (Rood, Groen, Blauw,Cyaan, Geel, Wit) Geteste beamer OPTOMA EH7500 Datum test, november 2011 Opgegeven specificaties Optoma EH7500 getest met bright colour wheel RGBCYW (Rood, Groen, Blauw,Cyaan, Geel, Wit) Techniek : DLP Standaard kleurenwiel

Nadere informatie

SALORA UHD 4K 40FSB ,83. Kenmerken. Artikelcode : SA40FSB5002

SALORA UHD 4K 40FSB ,83. Kenmerken. Artikelcode : SA40FSB5002 SALORA UHD 4K 40FSB5002 Artikelcode : SA40FSB5002 Salora 5000 series 40FSB5002. Beeldschermdiagonaal: 0,6 cm (40"), Resolutie: 920 x 080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED, Beeldscherm

Nadere informatie

Richtlijnen voor gebruik Kleuren, namen en pictogrammen voor afvalscheiding

Richtlijnen voor gebruik Kleuren, namen en pictogrammen voor afvalscheiding Richtlijnen voor gebruik Kleuren, namen en pictogrammen voor afvalscheiding Inhoudsopgave 1 Basiselementen 3 1.1 Terminologie 3 1.2 Typografie 3 1.3 Kleur 3 2 Toepassing 4 2.1 Wit vlak 5 2.2 Kleurkader

Nadere informatie

Highpower LED verlichting

Highpower LED verlichting Highpower LED verlichting Licht-Sketch LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat

Nadere informatie

iroom manager Een frisse start van uw meeting begint met plannen iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling

iroom manager Een frisse start van uw meeting begint met plannen iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling Focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling Vergeet het bordje met insteekvel naast de deur. Vergeet tijdrovende typ-,

Nadere informatie

Bestnr. 37 07 52 BLITZ TFT-LCD-monitor BZFD-1417

Bestnr. 37 07 52 BLITZ TFT-LCD-monitor BZFD-1417 Bestnr. 37 07 52 BLITZ TFT-LCD-monitor BZFD-1417 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Naast deze specificaties zijn deze de volgende opzetten in PSD formaat een goede basis om mee aan de slag te gaan: Desktop Mobiel

Naast deze specificaties zijn deze de volgende opzetten in PSD formaat een goede basis om mee aan de slag te gaan: Desktop Mobiel Design aanleveren Zelf een design voor een nieuw e-mailtemplate aanleveren welke door ons moet worden omgezet in code? Houd dan rekening met specificaties en beperkingen die hierop van toepassing zijn.

Nadere informatie

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 VAKIDIOTEN MET HET HOOGSTE SERVICE NIVEAU XTREMETAG ONS MEEST UNIVERSELE MATERIAAL Deze gelamineerde tags hebben geen fraudewerende eigenschappen. Door het laminaat bent u verzekerd

Nadere informatie

12V & 24V Uitvoering: opbouw Aluminium wit huis gepoedercoat Opale lichtkap

12V & 24V Uitvoering: opbouw Aluminium wit huis gepoedercoat Opale lichtkap Alley serie s Lumen Afmeting Schakelaar Artikelnummer 6 s 200 323 x 41 x 36 mm 32.22.7000 6 s 400 543 x 41 x 36 mm 32.22.7001 6 s 600 763 x 41 x 36 mm 32.22.7002 6 s 800 83 x 41 x 36 mm 32.22.7003 12 s

Nadere informatie

Eenvoud voor een scherpe prijs.

Eenvoud voor een scherpe prijs. Lighting Eenvoud voor een scherpe prijs. De Philips Ledinaire-reeks bevat een selectie van populaire gebruiksklare LEDarmaturen die verkrijgbaar zijn met de Philips kwaliteitsniveaus tegen een scherpe

Nadere informatie

FILMGROEP SPECTRUM _ TIPS 5. Hoe het Moire probleem voorkomen: a. Wat is het?

FILMGROEP SPECTRUM _ TIPS 5. Hoe het Moire probleem voorkomen: a. Wat is het? Hoe het Moire probleem voorkomen: a. Wat is het? FILMGROEP SPECTRUM _ TIPS 5 a. Aliasing wordt op verschillende manieren weergegeven. Een veel voorkomend effect is een regenboog van kleuren in een goed

Nadere informatie

Excuses voor de weergave van de afbeeldingen, die zijn gefotografeerd, softwarematige screenshots maken kan niet.

Excuses voor de weergave van de afbeeldingen, die zijn gefotografeerd, softwarematige screenshots maken kan niet. SB box Excuses voor de weergave van de afbeeldingen, die zijn gefotografeerd, softwarematige screenshots maken kan niet. Voorzorgsmaatregelen De SB box wordt opgestart vanaf een micro SD geheugenkaartje,

Nadere informatie

Richtlijnen voor gebruik Kleuren, namen en pictogrammen voor afvalscheiding

Richtlijnen voor gebruik Kleuren, namen en pictogrammen voor afvalscheiding Richtlijnen voor gebruik Kleuren, namen en pictogrammen voor afvalscheiding Inhoudsopgave 1 Basiselementen 3 1.1 Terminologie 3 1.2 Typografie 3 1.3 Kleur 3 2 Toepassing 4 2.1 Wit vlak 5 2.2 Kleurkader

Nadere informatie

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen

Surfaces. Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Surfaces Surfaces, (dynamische) wanden die een interieur bepalen Ledverlichting wordt steeds vaker geïntegreerd in interieurs, stands en architectuur. Statische en dynamische verlichting van wit tot RGB

Nadere informatie

Aanleverspecificaties checklist

Aanleverspecificaties checklist Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. Aanleverspecificaties checklist Gebruik deze checklist om de meest voorkomende fouten te voorkomen. Documenten worden in de verkeerde

Nadere informatie

Welke Lichtbronnen zijn er eigenlijk?

Welke Lichtbronnen zijn er eigenlijk? Lichtbronnen Een essentieel onderdeel in het maken van een video is toch wel de juiste verlichting. Teveel of te weinig licht kan zorgen voor mindere beelden. Het kunnen omgaan met licht, is een kunstvorm

Nadere informatie

imac Intel 21.5 "EMC 2389 SSD Dual Drive Installatie Replacement

imac Intel 21.5 EMC 2389 SSD Dual Drive Installatie Replacement imac Intel 21.5 "EMC 2389 SSD Dual Drive Installatie Replacement Ruil je optische drive voor een tweede harde schijf. Geschreven door: Brittany McCrigler INTRODUCTIE Er zijn veel voordelen aan het toevoegen

Nadere informatie

SENSOR op stof en vlekken controleren

SENSOR op stof en vlekken controleren SENSOR op stof en vlekken controleren Camera: Jpeg. Om sneller te kunnen kijken op de computer. ISO op 100. Brandpuntsafstand 50 mm of meer. Scherpinstelling op handmatig (MF). a. Effen wit vel: Scherpstelling

Nadere informatie

12V 100 x 25 x 10 mm V 100 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm

12V 100 x 25 x 10 mm V 100 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm Autolamps Voltage Afmeting 100 x 25 x 10 mm 32.22.0038 24V 100 x 25 x 10 mm 32.22.0018 150 x 25 x 10 mm 32.22.0040 24V 150 x 25 x 10 mm 32.22.0020 300 x 25 x 10 mm 32.22.0042 24V 300 x 25 x 10 mm 32.22.0022

Nadere informatie

AVIOTEC TECHNOLOGIE. Agenda

AVIOTEC TECHNOLOGIE. Agenda AVIOTEC TECHNOLOGIE Agenda 30 min 1.Intro 2.Basis branddetectie 3.Video brand detectie (VFD) hoe werkt het? 4.Regelgeving en standaardisatie 5.Voordelen 6.Rook vereisten 7.Verlichting vereisten 8.Achtergrond

Nadere informatie

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van BMW.

Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem van BMW. Multimedia Video interface BMW E65/E66 idrive CCC systemen Art. Nr: IF-BMW-E65V Algemeen De NavInc interfaces bieden de mogelijkheid voor het aansluiten van videobronnen op het originele navigatiesysteem

Nadere informatie

HP Sure View. Technische White Paper. Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop. Mei 2018

HP Sure View. Technische White Paper. Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop. Mei 2018 Technische White Paper HP Sure View Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop Mei 2018 Technische White Paper HP Sure View 01 Inhoudsopgave Inleiding... 03 Het instellen, inschakelen

Nadere informatie

1/6 EXTRA DEURSTATION VOOR VISTO KIT2 AWARDS AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW VISTO2

1/6 EXTRA DEURSTATION VOOR VISTO KIT2 AWARDS AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW VISTO2 1/6 OVERVIEW Italiaans ontworpen smart deurbel die audio/video-communicatie mogelijk maakt van de deur naar de smartphone/tablet, ideaal voor situaties waarin de Wi-Fi-dekking te zwak is. Visto2 is via

Nadere informatie

STAS multirail accessoires

STAS multirail accessoires STAS multirail accessoires STAS multirail accessoires Stel stapsgewijs je STAS multirail systeem samen. In deze brochure vind je alle railtypen, armaturen, spotjes, adapters, haken en koorden op een rij.

Nadere informatie

Formaat van afbeelding wijzigen.

Formaat van afbeelding wijzigen. Formaat van afbeelding wijzigen. Regelmatig zie ik in de groep iemand vertellen, dat het een hele karwei is om steeds één voor één de foto s aan te passen naar hetzelfde formaat, ook bij het invoegen van

Nadere informatie

Tijd Temperatuur display

Tijd Temperatuur display Tijd Temperatuur display Led tijd/temperatuur displays met draadloze sensoren Elke professional vanuit de lichtreclame branche is ermee bekend. Het zoeken van de juiste locatie van de lichtsensor en de

Nadere informatie

Review: Panasonic FT30 compact video light set

Review: Panasonic FT30 compact video light set Review: Panasonic FT30 compact video light set Reviewer: René Weterings Het was weer hoog tijd om iets te gaan testen, dit keer een compacte camera in een compact jasje met een compacte video lamp. Het

Nadere informatie

Lampmeetrapport 4 feb 2009 voor Light Technology Light Technology R60 S55 WW SMD ledstrip

Lampmeetrapport 4 feb 2009 voor Light Technology Light Technology R60 S55 WW SMD ledstrip Light Technology R60 S55 WW SMD ledstrip Pagina 1 van 13 Samenvatting meetgegevens parameter meting lamp Kleurtemperatuur 3139 K Tegen warmwit. Lichtsterkte I v Stralingshoek Vermogen P 210 Cd 120 deg

Nadere informatie

Alarm- en knipperlichtrelais MGA

Alarm- en knipperlichtrelais MGA Alarm- en knipperlichtrelais MGA Een van de voorgaande verbeteringen was om de ernstige gevolgen van een brand na een ongeval te beperken maar nog beter is het om een ongeval daar waar mogelijk te voorkomen.

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

1/6 VISTO-KIT WIFI MET VOEDINGSEENHEID EN DEURBEL AWARDS AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW KITVISTO/C

1/6 VISTO-KIT WIFI MET VOEDINGSEENHEID EN DEURBEL AWARDS AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW KITVISTO/C 1/6 OVERVIEW Kit samengesteld uit kunst. Visto (smart deurbel), 3532 (bel), 3534 (voeding). Italiaans ontworpen smart deurbel die audio/video-communicatie mogelijk maakt van de deur naar de smartphone/tablet

Nadere informatie

Betaalbare ledverlichting voor KMO en PARTICULIER

Betaalbare ledverlichting voor KMO en PARTICULIER U L T R A - L E D Bent u een leek in techniek maar wil u toch tot 90 % besparen op uw verlichtingskosten? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend kijken waar en hoe bespaard kan worden. GSM Danny : 0478972897

Nadere informatie

Chip On Board (COB) LED

Chip On Board (COB) LED Chip On Board (COB) LED Inhoud Introductie Historie van LED Werking van LED COB en SMD techniek Verwerking van LED in eindproduct Zhaga standaard voor COB LED modules Het belang van koeling Toepassingen

Nadere informatie

PRACTICUM SPRONG- TECHNIEKEN

PRACTICUM SPRONG- TECHNIEKEN LESKIST SPORT EN BEWEGING PRACTICUM SPRONG- TECHNIEKEN Hoogspringen is een behoorlijk technisch onderdeel bij atletiek. Er zijn allerlei trucs om hoger te springen. Als je zelf zo hoog mogelijk probeert

Nadere informatie

1/5 IP ALL-IN-ONE CAM. 5MP,3.6-10MM,IR 40M,IP66 OVERVIEW IPCAM755ZA

1/5 IP ALL-IN-ONE CAM. 5MP,3.6-10MM,IR 40M,IP66 OVERVIEW IPCAM755ZA 1/5 OVERVIEW All-in-one IP dag/nacht kleurencamera, optische gemotoriseerde varifocal van 3.6-10 mm met functie Smart Focus, resolutie 5 MegaPixel bij 15 ips, waterproof IP66 behuizing, 35 infrarood LED

Nadere informatie

over de rol van licht in de vogelkweek

over de rol van licht in de vogelkweek over de rol van licht in de vogelkweek Wat is licht en wat doet het? Wat is er nu verkrijgbaar? LED: het licht van de toekomst? Geen technische verhalen!!! Vriendenclub Eindhoven 15/3/2015 2 De rol van

Nadere informatie