Teamleider Praktijkonderwijs Fioretti College te Veghel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Teamleider Praktijkonderwijs Fioretti College te Veghel"

Transcriptie

1 School- en functieprofiel Teamleider Praktijkonderwijs Fioretti College te Veghel 1,0 fte Schaal Ld conform de CAO-VO Versie 03/05/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel ; Sollicitatie: We roepen u op om uw uitgebreide cv met korte motivatiebrief zo spoedig als mogelijk en uiterlijk 21 mei a.s. te uploaden via onze website. De deadline voor de searchperiode is 29 mei a.s. Belangrijke data 9 juni 10 t/m 12 juni 17 juni 23 juni Voorselectiegesprekken Online assessment (LeiderschapSelector) Eerste sollicitatieronde Tweede sollicitatieronde

2 Inhoudsopgave 1. Vooraf (doel van dit profiel) 2. School- en organisatieprofiel 3. Functieprofiel Informatiepakket Naast dit profiel is een informatiepakket te downloaden via dat bestaat uit de volgende documenten: Fioretti College Schoolplan Fioretti College Organogram Fioretti College Meerjarenopbrengsten VO 2015 OMO Koers 2016 OMO Zingeving en goed onderwijs Voor meer informatie:

3 1. Vooraf Het school- en functieprofiel is door BeteoR opgesteld om een kandidaat/geïnteresseerde te informeren over de schoolorganisatie, de functie die vacant is en de context waarbinnen die functie moet worden uitgevoerd.

4 2. School- en organisatieprofiel Fioretti College Het Fioretti College, onderdeel van het OMO-bestuur, geeft onderwijs vorm in twee afdelingen: de afdeling praktijkonderwijs (PrO) en de afdeling mavo-vmbo. Alle opleidingen zijn op een locatie gehuisvest, maar het praktijkonderwijs heeft wel zijn eigen leeromgeving binnen het gebouw. Het Fioretti College biedt praktisch en persoonlijk onderwijs en geeft dat gestalte in: de dagelijkse omgang met leerlingen en personeelsleden; een goed opgezette leerlingbegeleiding; zorg voor lief en leed binnen de school; de lessen mens en maatschappij, levensbeschouwing en tijdens projecten, waar de christelijke godsdienst en andere wereldgodsdiensten behandeld worden en waar aandacht geschonken wordt aan waarden en normen in onze samenleving. De 1650 leerlingen (1400 op mavo-vmbo en 250 op PrO) hebben door de inrichting van het schoolgebouw allemaal een thuisplek in hun eigen sector. Daar ervaren ze de voordelen van kleinschalig onderwijs. Missie, visie en identiteit Het is de missie van het Fioretti College om samen met de leerlingen elke dag te werken aan hun toekomst en daarmee aan de toekomst van onze samenleving. Door de leerlingen volop mogelijkheden te bieden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, ontplooien zij zich steeds meer. Zo bereiden zij zich optimaal voor op vervolgonderwijs en/of kwalificeren zij zich voor toetreding tot de arbeidsmarkt. De visie wordt vormgegeven door twee kernbegrippen, die centraal staan in de werkwijze van het Fioretti College: praktisch en persoonlijk. Praktisch staat voor weten wat je kan en wat je ermee kunt. Persoonlijk staat voor onderwijs op basis van relatie en gelijkwaardigheid. Dit aspect wordt afgestemd op de individuele mogelijkheden van de leerling. Zie voor meer informatie en het document Fioretti College Schoolplan (Op het moment wordt er gewerkt aan het schoolplan , dat in de eerste helft van 2016 gereed zal zijn).

5 OMO Ons Middelbaar Onderwijs Het Fioretti College maakt onderdeel uit van het bestuur van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), gevestigd te Tilburg, waarin 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord- Brabant zijn verenigd. OMO is opgericht in 1916 en telt vandaag de dag ruim leerlingen en werknemers. Zie voor meer informatie en de documenten OMO Koers 2016 en OMO Zingeving en goed onderwijs in het informatiepakket. Kwaliteit en verantwoording Op dit moment hebben de opleidingen van het Fioretti College het basisarrangement van de onderwijsinspectie. De school verantwoordt zich o.a. via het PO/VO-raadproject Vensters voor Verantwoording.

6 3. Functieprofiel De teamleider Praktijkonderwijs stuurt een team aan van ongeveer 30 personeelsleden, dat onderwijs verzorgt aan ongeveer 250 leerlingen. De teamleider maakt deel uit van de schoolleiding van de school. Functieniveau: Schaal LD Betrekkingsomvang: 1 FTE Ingangsdatum: 1 september 2016 Context De kerntaken van de locatie zijn gericht op arbeidstoeleiding, branchegerichte certificering en het bevorderen van maatschappelijke participatie. In ons onderwijs besteden we veel aandacht aan de versterking van de persoonlijkheid en aan de omgang met elkaar. Iedere leerling heeft een Individueel Ontwikkelingsplan (IOP) dat samen met de leerling en de ouders wordt opgesteld. De organisatie van het onderwijs is erop gericht dat leerling en school samenwerken aan de realisatie van de leer- en ontwikkeldoelen van het IOP. Goede PrO-docenten kunnen balanceren tussen ruimte geven en structuur bieden aan leerlingen. Docenten dienen inzicht te hebben in en gevoel te hebben voor de manier waarop de leerling zich ontwikkelt. De docent heeft een didactisch repertoire waarbij hij werkvormen inzet die afwisselend sturend en begeleidend zijn. Concreet gezegd moet het onderwijs aan PrO-leerlingen: structuur, rust en regelmaat bieden; praktisch, betekenisvol en authentiek zijn; beroeps- en contextgericht zijn met opdrachten die een volledig echt werkproces opleveren; variatie in werkvormen bieden; aansluiten bij de belevingswereld en interesse van de leerlingen; gericht zijn op eigen invloed van leerlingen op hun ontwikkeling. De opdracht De opdracht van de Teamleider bestaat uit: Je hebt een leidende rol in de ontwikkeling van de afdeling met een profiel dat aansluit bij de visie en het ambitieniveau van de locatie. Je bepaalt de hoofdlijnen voor het teamplan en coördineert de dagelijkse werkzaamheden. In je rol als leidinggevende stimuleer en coach je de teamleden in hun ontwikkeling. Ook voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je hebt een lesgevende taak. Lesgeven aan de leerlingen van praktijkonderwijs is van belang om te functioneren als volwaardig teamlid.

7 Je gaat uit van de Rijnlandse managementfilosofie waarin coachend en waarderend leiderschap centraal staat, ofwel personeel stimuleren zich te ontwikkelen; je gaat uit van het gedeeld leiderschap en je bent daarin sturend en ondersteunend. Je eigen persoonlijke ontwikkeling is een onderdeel van het teamontwikkelingsplan. Je bent verantwoordelijk voor het doorvoeren van de onderwijsverbeteringen, het inzichtelijk maken van en rapporteren over onderwijsresultaten, het zorgdragen voor een adequaat systeem van het kwaliteitszorgsysteem. Als teamleider ben je tevens ambassadeur van de school. Naast de contacten met de arbeidsmarkt houd je je bezig met de communicatie van en voorlichting aan ouders. Je kan de positie van het praktijkonderwijs verstevigen. Je dient de belangen van de locatie en je bent tevens in staat om locatie overstijgend te denken en te handelen. Persoonlijk profiel De teamleider Praktijkonderwijs is een betrokken, professionele leidinggevende die: beschikt over een heldere onderwijskundige visie en strategisch inzicht; een natuurlijk overwicht heeft; besluitvaardig is en goed kan organiseren; transparant en respectvol handelt; de leerling kent, waardeert en uitgaat van talenten van de leerling; het vermogen heeft om mensen te binden, te motiveren en een goede werksfeer te creëren; anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en initiatieven neemt; denkt in kansen en mogelijkheden en daar ook naar handelt; goede contactuele eigenschappen heeft en werkt vanuit relatie; zowel mondeling als schriftelijk helder communiceert; kan reflecteren en zich verder wil ontwikkelen/scholen; Selectie-eisen Hbo/academisch werk- en denkniveau. Minimaal een afgeronde Pabo-opleiding van voor 2006 of een tweedegraads bevoegdheid voor het voortgezet onderwijs. Selectiewensen Ervaring of affiniteit met de 21 e eeuwse vaardigheden binnen het onderwijs. Ervaring of affiniteit met het praktijkonderwijs of een verwante doelgroep. Heeft zicht op de diverse arbeidsmarkten en de mogelijkheden die dat biedt voor de leerlingen van het praktijkonderwijs. Bij voorkeur leidinggevende ervaring in Praktijkonderwijs of een verwante doelgroep. Ervaring in innovatieve trajecten en up-to-date zijn t.a.v. ICT-vaardigheden. Het is een pré wanneer er sprake is van een afgeronde (midden)managementscholing.

8 Competenties Oordeelsvorming Neemt rationele, realistische en gegronde beslissingen, gebaseerd op het overwegen van alle beschikbare feiten en alternatieven. Empoweren Delegeert verantwoordelijkheden naar de juiste medewerkers, geeft anderen de vrijheid om initiatieven te tonen, geeft hen de mogelijkheden en bevoegdheden om taken effectief uit te kunnen voeren. Organisatiebewustzijn Speelt in op interne politiek en is alert op veranderingen binnen de organisatie, legt contacten met andere afdelingen en zet bruikbare, ondersteunende netwerken op. Opbouwen en onderhouden van relaties Is in staat op alle niveaus relaties met mensen op te bouwen en te onderhouden, stelt anderen op hun gemak, bevordert harmonie en consensus door diplomatiek optreden bij onenigheid en potentiële conflicten. Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt. Aandacht voor kwaliteit Zet zich in voor het bereiken en behouden van kwaliteit; stelt hoge eisen aan eigen prestaties en aan die van anderen. Plannen en organiseren Stelt duidelijke prioriteiten; maakt een planning van activiteiten om tijd en middelen optimaal te kunnen benutten, houdt toezicht op het halen van de doelstellingen.

Teamleider Onderbouw Praktijkonderwijs (Vlierstraat) Bonhoeffer College Enschede

Teamleider Onderbouw Praktijkonderwijs (Vlierstraat) Bonhoeffer College Enschede School- en functieprofiel Teamleider Onderbouw Praktijkonderwijs (Vlierstraat) Bonhoeffer College Enschede (S12 CAO-VO) Versie 24/08/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom,

Nadere informatie

SOMA College Opleidingsmanager

SOMA College Opleidingsmanager School- en functieprofiel SOMA College Opleidingsmanager Schaal 12/LD CAO-MBO Versie 23-12-2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, BeteoR; tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken

Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken School- en functieprofiel Directeur Bedrijfsvoering Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken S14 CAO-VO Versie 19/09/16 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11006553;

Nadere informatie

Onderwijsdirecteur havo/vwo Valuascollege te Venlo

Onderwijsdirecteur havo/vwo Valuascollege te Venlo School- en functieprofiel Onderwijsdirecteur havo/vwo Valuascollege te Venlo S14 CAO-VO Versie 19/09/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Directeur Bedrijfsvoering

Directeur Bedrijfsvoering School- en functieprofiel Directeur Bedrijfsvoering (S14 CAO-VO, ca. 83.000,-) Elde College Schijndel Sollicitatieprocedure Informatie: Neem zo spoedig mogelijk contact op met Jan de Boom, BeteoR, tel:

Nadere informatie

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep

Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep Organisatie- en functieprofiel Dunamare Onderwijsgroep, Haarlem Hoofd HR Dunamare Onderwijsgroep (S14 CAO-VO) Versie 17/04/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen,

Nadere informatie

Directeur Markland College Zevenbergen

Directeur Markland College Zevenbergen School- en functieprofiel Directeur Markland College Zevenbergen (S14 CAO-VO) Versie 31/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Gelderse Onderwijsgroep Quadraam Bestuurssecretaris

Gelderse Onderwijsgroep Quadraam Bestuurssecretaris School- en functieprofiel Gelderse Onderwijsgroep Quadraam Bestuurssecretaris Salaris: 90.000 + Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, adviseur BeteoR; tel. 06-11006553; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

OMO Algemeen Directeur Fioretti College Veghel

OMO Algemeen Directeur Fioretti College Veghel School- en functieprofiel OMO Algemeen Directeur Fioretti College Veghel (S-15 CAO-VO/OMO) Versie 26/02/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel. 06-53 39 20 55, jaap.engbers@beteor.nl.

Nadere informatie

Voorzitter College van Bestuur Stichting Kolom Amsterdam

Voorzitter College van Bestuur Stichting Kolom Amsterdam Organisatie- en functieprofiel Voorzitter College van Bestuur Stichting Kolom Amsterdam CAO bestuurders VO 1 fte Versie 21 december 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Joost Visser,

Nadere informatie

OVO Zaanstad Directeur Zuiderzee College

OVO Zaanstad Directeur Zuiderzee College School- en functieprofiel OVO Zaanstad Directeur Zuiderzee College (S14 CAO-VO) Versie 21/3/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl

Nadere informatie

Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep

Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep School- en functieprofiel Rector Coornhert Lyceum Haarlem Dunamare Onderwijsgroep versie 7 april 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Onderwijsleider Mobiliteit Albeda College

School- en functieprofiel. Onderwijsleider Mobiliteit Albeda College School- en functieprofiel Onderwijsleider Mobiliteit Albeda College LD-12 CAO-MBO Versie 22-04-2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Stedelijk Gymnasium Breda Rector

Stedelijk Gymnasium Breda Rector School- en functieprofiel Stedelijk Gymnasium Breda Rector CAO-VO S15 Versie 15 maart 2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Joost Visser, tel. 06-39386189; joost.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager HRM & Organisatieontwikkeling Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 22/04/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Afdelingsleider Havo leerjaar 2 t/m 5 Gerrit Komrij College Winterswijk St Achterhoek VO-Doetinchem

School- en functieprofiel. Afdelingsleider Havo leerjaar 2 t/m 5 Gerrit Komrij College Winterswijk St Achterhoek VO-Doetinchem School- en functieprofiel Afdelingsleider Havo leerjaar 2 t/m 5 Gerrit Komrij College Winterswijk St Achterhoek VO-Doetinchem Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20

Nadere informatie

Rector OSG De Hogeberg Den Burg (Texel)

Rector OSG De Hogeberg Den Burg (Texel) School- en functieprofiel Rector OSG De Hogeberg Den Burg (Texel) (S14/15 CAO-VO) Versie 16/6/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Eemsdeltacollege Locatiedirecteur vmbo

Eemsdeltacollege Locatiedirecteur vmbo School- en functieprofiel (onder voorbehoud van eventuele aanvullingen/wijzingen via medezeggenschap) Eemsdeltacollege Locatiedirecteur vmbo S-14 CAO-VO Versie 8 december 2017 Sollicitatieprocedure Informatie:

Nadere informatie

Functieprofiel. Manager Informatisering & Automatisering. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel. Manager Informatisering & Automatisering. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager Informatisering & Automatisering Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 22/04/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Bonnefanten College Maastricht Versie 15 maart 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Miriam Koenders, tel.06-20 74 84 48; miriam.koenders@beteor.nl

Nadere informatie

Almere College Rector Almere College Dronten

Almere College Rector Almere College Dronten School- en functieprofiel Almere College Rector Almere College Dronten (S14 CAO-VO) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met mevrouw Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector Scholengemeenschap Lelystad - Met unieke opdracht -

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector Scholengemeenschap Lelystad - Met unieke opdracht - School- en functieprofiel Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector Scholengemeenschap Lelystad - Met unieke opdracht - S15 CAO-VO Versie 30/03/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact

Nadere informatie

SG Were Di Conrector/Sectordirecteur vmbo Valkenswaard

SG Were Di Conrector/Sectordirecteur vmbo Valkenswaard School- en functieprofiel SG Were Di Conrector/Sectordirecteur vmbo Valkenswaard (S13 CAO-VO, uitloop naar S14 CAO-VO mogelijk) Versie 10/7/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur VMBO Maastricht Maastricht Versie 17 januari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

Teamleider Onderwijs Wellantcollege Westvliet

Teamleider Onderwijs Wellantcollege Westvliet School- en functieprofiel Teamleider Onderwijs Wellantcollege Westvliet CAO-MBO Versie 08/04/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen, tel. 06-51 43 28 53; erwin.van.rooijen@beteor.nl

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector De Rietlanden - Met unieke opdracht -

School- en functieprofiel. Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector De Rietlanden - Met unieke opdracht - School- en functieprofiel Stichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad Rector De Rietlanden - Met unieke opdracht - S15 CAO-VO Versie 30/03/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met mevrouw

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Sint-Maartenscollege Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Sint-Maartenscollege Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Sint-Maartenscollege Maastricht Versie 15 februari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

Afdelingsdirecteur Kentalis Maatman College Enschede Koninklijke Kentalis

Afdelingsdirecteur Kentalis Maatman College Enschede Koninklijke Kentalis School- en functieprofiel Afdelingsdirecteur Kentalis Maatman College Enschede Koninklijke Kentalis Versie 27/11/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65

Nadere informatie

Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg

Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg School- en functieprofiel Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg cao-vo schaal 13 Versie 25 oktober 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Miriam Valk-Koenders,

Nadere informatie

Almere College Rector Almere College Kampen

Almere College Rector Almere College Kampen School- en functieprofiel Almere College Rector Almere College Kampen (S14 CAO-VO) Versie 26/8/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl

Nadere informatie

Teamleider Onderwijs Wellantcollege Madestein

Teamleider Onderwijs Wellantcollege Madestein School- en functieprofiel Teamleider Onderwijs Wellantcollege Madestein CAO-MBO in overeenstemming met de zwaarte van de functie Versie 07/09/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met

Nadere informatie

Senior medewerker Cultuureducatie Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst Utrecht

Senior medewerker Cultuureducatie Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst Utrecht Organisatie- en functieprofiel Senior medewerker Cultuureducatie Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst Utrecht (32u p.w.) Versie 08/5/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact

Nadere informatie

School- en functieprofiel Algemeen Directeur Primair Onderwijs Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

School- en functieprofiel Algemeen Directeur Primair Onderwijs Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn School- en functieprofiel Algemeen Directeur Primair Onderwijs Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn 26 september 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80;

Nadere informatie

Dendron College Locatiedirecteur havo/vwo Dendron College, Horst aan de Maas

Dendron College Locatiedirecteur havo/vwo Dendron College, Horst aan de Maas School- en functieprofiel Dendron College Locatiedirecteur havo/vwo Dendron College, Horst aan de Maas (S14 CAO-VO) Versie 22/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen,

Nadere informatie

Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel

Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel School- en functieprofiel Elde College Sectordirecteur (t)vwo/havo Elde College Schijndel (S14 CAO-VO) Versie 17/10/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58

Nadere informatie

School- en functieprofiel Sectorleiders havo & vwo. Comenius College Hilversum

School- en functieprofiel Sectorleiders havo & vwo. Comenius College Hilversum School- en functieprofiel Sectorleiders havo & vwo Comenius College Hilversum Versie 5 maart 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop we diverse

Nadere informatie

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht

School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht School- en functieprofiel Locatiedirecteur Porta Mosana College Maastricht Versie 1 februari 2019 Sollicitatieprocedure Intern Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl.

Nadere informatie

Voorzitter College van Bestuur Stichting Openbaar Primair Onderwijs Slochteren (OPOS)

Voorzitter College van Bestuur Stichting Openbaar Primair Onderwijs Slochteren (OPOS) School- en functieprofiel Voorzitter College van Bestuur Stichting Openbaar Primair Onderwijs Slochteren (OPOS) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Sjoerd Molenaar, BeteoR, tel: 06-53

Nadere informatie

OVO Zaanstad Directeur Saenredam College

OVO Zaanstad Directeur Saenredam College School- en functieprofiel OVO Zaanstad Directeur Saenredam College (S14 CAO-VO) Versie 21/3/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, BeteoR, tel: 06-53 39 20 55; jaap.engbers@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel Directeur Cortenbosch Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

School- en functieprofiel Directeur Cortenbosch Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn School- en functieprofiel Directeur Cortenbosch Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn versie 7 juli 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

Directeur-bestuurder Strabrecht College Geldrop

Directeur-bestuurder Strabrecht College Geldrop School- en functieprofiel Directeur-bestuurder Strabrecht College Geldrop versie 8 september 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

Directeur-Bestuurder

Directeur-Bestuurder School- en functieprofiel Directeur-Bestuurder (CAO-PO) Stichting openbaar onderwijs Baasis Haren en Tynaarlo Versie 21/11/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Sjoerd Molenaar, BeteoR,

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede School- en functieprofiel Bonhoeffer College Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO Bruggertstraat Enschede Enschede, Februari 2015 Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat Organisatie Het Bonhoeffer College

Nadere informatie

Lid College van Bestuur Stichting Kolom Amsterdam

Lid College van Bestuur Stichting Kolom Amsterdam School- en functieprofiel Lid College van Bestuur Stichting Kolom Amsterdam versie 25 augustus 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel 06-53 39 20 55; jaap.engbers@beteor.nl

Nadere informatie

Hoofd P&O Villa Primair Huizen

Hoofd P&O Villa Primair Huizen Organisatie- en functieprofiel Hoofd P&O Villa Primair Huizen Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met de Loes Lauteslager, BeteoR, tel: 06-26 39 60 08. Sollicitatie: We roepen u op om z.s.m.

Nadere informatie

School- en functieprofiel Directeur Veluws College Twello Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

School- en functieprofiel Directeur Veluws College Twello Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn School- en functieprofiel Directeur Veluws College Twello Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn versie 16 november 2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, BeteoR, tel. 06-20

Nadere informatie

Rector Christelijk Lyceum Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Rector Christelijk Lyceum Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn School- en functieprofiel Rector Christelijk Lyceum Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Versie 10 maart 2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel Directeur CBS De Regenboog Leens & Hendrik de Cockschool - Ulrum. VCPO Noord-Groningen

School- en functieprofiel Directeur CBS De Regenboog Leens & Hendrik de Cockschool - Ulrum. VCPO Noord-Groningen School- en functieprofiel Directeur CBS De Regenboog Leens & Hendrik de Cockschool - Ulrum VCPO Noord-Groningen Versie 14 februari 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving

Nadere informatie

Directeur-bestuurder Villa Primair Huizen

Directeur-bestuurder Villa Primair Huizen Organisatie- en functieprofiel Directeur-bestuurder Villa Primair Huizen Sollicitatieprocedure Informatie: neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53. Sollicitatie: We roepen u op om z.s.m. uw

Nadere informatie

School- en functieprofiel Directeur Jenaplanschool de Tovercirkel Stichting Conexus, Nijmegen. Versie gepubliceerd op 21 december 2018.

School- en functieprofiel Directeur Jenaplanschool de Tovercirkel Stichting Conexus, Nijmegen. Versie gepubliceerd op 21 december 2018. School- en functieprofiel Directeur Jenaplanschool de Tovercirkel Stichting Conexus, Nijmegen Versie gepubliceerd op 21 december 2018. Vooraf en inhoud In dit school- en functieprofiel lees je over de

Nadere informatie

Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Zuid-Kennemerland

Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Zuid-Kennemerland Organisatie- en functieprofiel Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Zuid-Kennemerland versie 6 juni 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92

Nadere informatie

Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum

Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum School- en functieprofiel Esprit Scholen Conrector (plv. rector) Berlage Lyceum (S13 CAO-VO) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Lydia van Deelen, tel. 06-55 89 85 65; lydia.van.deelen@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel Rector Leidsche Rijn college. onderdeel van

School- en functieprofiel Rector Leidsche Rijn college. onderdeel van School- en functieprofiel Rector Leidsche Rijn college onderdeel van 17 mei 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop we diverse sleutelfunctionarissen

Nadere informatie

OGVO Campusdirecteur College Den Hulster

OGVO Campusdirecteur College Den Hulster School- en functieprofiel OGVO Campusdirecteur College Den Hulster (S15 CAO-VO) Versie 03-6-2014 Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, BeteoR, tel: 06-53 39 20 55; jaap.engbers@beteor.nl of Ernie

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur ISK. Het Stedelijk Lyceum Enschede. (Schaal 13 CAO-VO) Versie 27/01/2016

School- en functieprofiel. Directeur ISK. Het Stedelijk Lyceum Enschede. (Schaal 13 CAO-VO) Versie 27/01/2016 School- en functieprofiel Directeur ISK Het Stedelijk Lyceum Enschede (Schaal 13 CAO-VO) Versie 27/01/2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, BeteoR, tel 06-11 00 65 53;

Nadere informatie

School- en functieprofiel Voorzitter College van Bestuur. Willem de Zwijger College Papendrecht/Hardinxveld-Giessendam

School- en functieprofiel Voorzitter College van Bestuur. Willem de Zwijger College Papendrecht/Hardinxveld-Giessendam School- en functieprofiel Voorzitter College van Bestuur Willem de Zwijger College Papendrecht/Hardinxveld-Giessendam Versie 13 maart 2019 Vooraf en inhoud Het school- en functieprofiel wordt door BeteoR

Nadere informatie

IKC De Werf directeur

IKC De Werf directeur School- en functieprofiel IKC De Werf directeur DC Versie 27 september 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Miriam Valk-Koenders, BeteoR; telefoonnummer 06-20 74 84 48; miriam.koenders@beteor.nl.

Nadere informatie

Melanchthon Directeur Onderwijscluster avo Rotterdam

Melanchthon Directeur Onderwijscluster avo Rotterdam School- en functieprofiel Melanchthon Directeur Onderwijscluster avo Rotterdam (S14 CAO-VO) Versie 26/05/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00 65 53; jan.de.boom@beteor.nl.

Nadere informatie

Locatiedirecteur Praktijkonderwijs

Locatiedirecteur Praktijkonderwijs School- en functieprofiel Locatiedirecteur Praktijkonderwijs (S13 CAO-VO) Ubbo Emmius Stadskanaal Versie 08-03-2016 Sollicitatieprocedure Informatie: neem contact op met Sjoerd Molenaar, BeteoR, tel: 06-53

Nadere informatie

School- en functieprofiel Schooldirecteur De nieuwe Havo Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA)

School- en functieprofiel Schooldirecteur De nieuwe Havo Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA) School- en functieprofiel Schooldirecteur De nieuwe Havo Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA) versie 9 januari 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, BeteoR tel. 06-20

Nadere informatie

School- en functieprofiel. MBO Amersfoort. Directeur School voor Economie & Ondernemen, Kappersschool, School voor Schoonheidsspecialisten

School- en functieprofiel. MBO Amersfoort. Directeur School voor Economie & Ondernemen, Kappersschool, School voor Schoonheidsspecialisten School- en functieprofiel MBO Amersfoort Directeur School voor Economie & Ondernemen, Kappersschool, School voor Schoonheidsspecialisten (S14 CAO-MBO) Versie 05-10-2015 Sollicitatieprocedure Informatie:

Nadere informatie

Directeur/beoogd directeur - bestuurder. Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemen

Directeur/beoogd directeur - bestuurder. Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemen Organisatie- en functieprofiel Directeur/beoogd directeur - bestuurder Samenwerkingsverband VO Amsterdam-Diemen 23 september 2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel.

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel Hoofd Stafbureau DaCapo Sittard

Organisatie- en functieprofiel Hoofd Stafbureau DaCapo Sittard Organisatie- en functieprofiel Hoofd Stafbureau DaCapo Sittard Versie: 26 maart 2019 Vooraf en inhoud Doel Het organisatie- en functieprofiel wordt door BeteoR opgesteld om een kandidaat/geïnteresseerde

Nadere informatie

School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur. ROC Rivor Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel

School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur. ROC Rivor Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur ROC Rivor Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel Datum: 16 april 2019 Vooraf en inhoud In dit profiel komen de volgende onderdelen aan bod: Sollicitatieprocedure.

Nadere informatie

Directeur VMBO - Sportparklaan

Directeur VMBO - Sportparklaan School- en functieprofiel Directeur VMBO - Sportparklaan (S13 CAO-VO) Ubbo Emmius Stadskanaal Versie 23/4/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, BeteoR, tel: 06-53 39

Nadere informatie

School- en functieprofiel Sectordirecteur Scholen voor Praktijkonderwijs Parkstad Limburg Heerlen

School- en functieprofiel Sectordirecteur Scholen voor Praktijkonderwijs Parkstad Limburg Heerlen School- en functieprofiel Sectordirecteur Scholen voor Praktijkonderwijs Parkstad Limburg Heerlen 13 september 2012 Sollicitatieprocedure Informatie: Loes Lauteslager, BeteoR, loes.lauteslager@beteor.nl,

Nadere informatie

Locatiedirecteur Onstwedde

Locatiedirecteur Onstwedde School- en functieprofiel Locatiedirecteur Onstwedde (S13 CAO-VO) Ubbo Emmius Stadskanaal Versie 14 december 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met of Sjoerd Molenaar, BeteoR, tel:

Nadere informatie

Directeur ASV Daltonschool Amersfoort

Directeur ASV Daltonschool Amersfoort Organisatie- en functieprofiel Directeur ASV Daltonschool Amersfoort 31 augustus 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Voor informatie over de functie kunt u contact opnemen met Marianne van Rossum, tel.

Nadere informatie

2 Teamleiders Onderbouw Een teamleider met de focus op het Technasium en een teamleider met de focus op TTO en havo/vwo Breed.

2 Teamleiders Onderbouw Een teamleider met de focus op het Technasium en een teamleider met de focus op TTO en havo/vwo Breed. School- en functieprofiel 2 Teamleiders Onderbouw Een teamleider met de focus op het Technasium en een teamleider met de focus op TTO en havo/vwo Breed. Antoniuscollege Carmelcollege Gouda (S12 CAO-VO)

Nadere informatie

Teamleider onderwijs (onderbouw havo-atheneum) CSG Dingstede

Teamleider onderwijs (onderbouw havo-atheneum) CSG Dingstede School- en functieprofiel Teamleider onderwijs (onderbouw havo-atheneum) CSG Dingstede (S12 CAO-VO) Versie 04-05-2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Marianne van Rossum, tel. 06-19

Nadere informatie

Locatiedirecteur Onstwedde

Locatiedirecteur Onstwedde School- en functieprofiel Locatiedirecteur Onstwedde (S 12 CAO-VO) Ubbo Emmius Stadskanaal Versie 26/4/2013 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, BeteoR, tel: 06-53 39 20

Nadere informatie

Het Baken Almere Controller/Hoofd Bedrijfsvoering

Het Baken Almere Controller/Hoofd Bedrijfsvoering School- en functieprofiel Het Baken Almere Controller/Hoofd Bedrijfsvoering (S12 CAO-VO) Versie 27-01-2016 Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, BeteoR, tel: 06-12 58 71 90; ernie.baelde@beteor.nl

Nadere informatie

Teamleider Vakschool Het Diekman

Teamleider Vakschool Het Diekman School- en functieprofiel Teamleider Vakschool Het Diekman (nu nog bekend als Praktijkschool De Wissel) Het Stedelijk Lyceum Enschedé Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Sjoerd Molenaar,

Nadere informatie

Locatiedirecteur vwo Gymnasium, vwo Atheneum, havo

Locatiedirecteur vwo Gymnasium, vwo Atheneum, havo School- en functieprofiel Locatiedirecteur vwo Gymnasium, vwo Atheneum, havo RSG Lingecollege (S14 CAO-VO, S 15 cao-vo mogelijk) Versie 30-06-2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met

Nadere informatie

ROC Nijmegen Medewerker Beleid en Advies

ROC Nijmegen Medewerker Beleid en Advies School- en functieprofiel ROC Nijmegen Medewerker Beleid en Advies CAO-MBO S11 Versie 30/10/2015 Informatie: Sollicitatieprocedure Neem contact op met Lydia van Deelen, tel. 06-55 89 85 65; lydia.van.deelen@beteor.nl.

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Huisvesting, Facilitair, Inkoop. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn

Functieprofiel Manager Huisvesting, Facilitair, Inkoop. Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn Functieprofiel Manager Huisvesting, Facilitair, Inkoop Veluwse Onderwijsgroep Apeldoorn (S12 CAO-VO) Versie 30/06/2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Ernie Baelde, tel. 06-12 58

Nadere informatie

Opleidingsdirecteur VMBO (BB/KB) Sondervick College, Veldhoven

Opleidingsdirecteur VMBO (BB/KB) Sondervick College, Veldhoven School- en functieprofiel Opleidingsdirecteur VMBO (BB/KB) Sondervick College, Veldhoven (S13 CAO-VO) Versie 16/07/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan de Boom, tel. 06-11 00

Nadere informatie

School- en functieprofiel Directeur montessorischool Dukenburg Stichting Conexus, Nijmegen. Versie gepubliceerd op 21 december 2018.

School- en functieprofiel Directeur montessorischool Dukenburg Stichting Conexus, Nijmegen. Versie gepubliceerd op 21 december 2018. School- en functieprofiel Directeur montessorischool Dukenburg Stichting Conexus, Nijmegen Versie gepubliceerd op 21 december 2018. Vooraf en inhoud In dit school- en functieprofiel lees je over de schoolorganisatie,

Nadere informatie

Stichting LVO Lid Centrale Directie LVO Regio Noord

Stichting LVO Lid Centrale Directie LVO Regio Noord Organisatie- en functieprofiel Stichting LVO Lid Centrale Directie LVO Regio Noord CAO-VO S15 Versie 20/02/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Erwin van Rooijen, tel. 06-51 43 28

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Datum: 7 juni 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving

Nadere informatie

School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur. Katholieke Scholenstichting Utrecht Utrecht

School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur. Katholieke Scholenstichting Utrecht Utrecht School- en functieprofiel voorzitter College van Bestuur Katholieke Scholenstichting Utrecht Utrecht Datum: 18 september 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie

Nadere informatie

School- en functieprofiel. MBO Amersfoort. Directeur School voor Techniek (S14 CAO-MBO) Sollicitatieprocedure

School- en functieprofiel. MBO Amersfoort. Directeur School voor Techniek (S14 CAO-MBO) Sollicitatieprocedure School- en functieprofiel MBO Amersfoort Directeur School voor Techniek (S14 CAO-MBO) Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Peter Overgaauw, tel. 06-53 12 27 94, peter.overgaauw@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel Sectordirecteur Herlecollege voor vmbo te Heerlen

School- en functieprofiel Sectordirecteur Herlecollege voor vmbo te Heerlen School- en functieprofiel Sectordirecteur Herlecollege voor vmbo te Heerlen Sollicitatieprocedure Informatie? Sollicitatie: 13 september 2012 Neem z.s.m. contact op met Loes Lauteslager, BeteoR: tel. 0626396008

Nadere informatie

Directeur Onderbouw - Maarsdreef

Directeur Onderbouw - Maarsdreef School- en functieprofiel Directeur Onderbouw - Maarsdreef (S13 CAO-VO) Ubbo Emmius Stadskanaal Versie 28/3/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Sjoerd Molenaar, BeteoR, tel: 06-53

Nadere informatie

School- en functieprofiel Rector Comenius College. CVO t Gooi Hilversum

School- en functieprofiel Rector Comenius College. CVO t Gooi Hilversum School- en functieprofiel Rector Comenius College CVO t Gooi Hilversum Versie 1 maart 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop we diverse sleutelfunctionarissen

Nadere informatie

Directeur Helicon MBO Nijmegen

Directeur Helicon MBO Nijmegen School- en functieprofiel Directeur Helicon MBO Nijmegen versie 24 oktober 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

OVO Zaanstad Rector Bertrand Russell College

OVO Zaanstad Rector Bertrand Russell College School- en functieprofiel OVO Zaanstad Rector Bertrand Russell College (S14 CAO-VO) Versie 20/2/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel. 06-53 39 20 55; jaap.engbers@beteor.nl

Nadere informatie

School- en functieprofiel Teamleider Sportparklaan. Ubbo Emmius Stadskanaal

School- en functieprofiel Teamleider Sportparklaan. Ubbo Emmius Stadskanaal School- en functieprofiel Teamleider Sportparklaan Ubbo Emmius Stadskanaal Datum: 14 mei 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop we diverse

Nadere informatie

Directeur De Wingerd

Directeur De Wingerd School- en functieprofiel Directeur De Wingerd Christelijke School voor Speciaal en Voortgezet Speciaal Onderwijs aan Zeer Moeilijk Lerenden Stichting Christelijk Speciaal Onderwijs Groningen (SCSOG) Versie

Nadere informatie

Locatiedirecteur Veendam

Locatiedirecteur Veendam School- en functieprofiel Locatiedirecteur Veendam (S 12 CAO-VO) Ubbo Emmius Stadskanaal Versie 26/4/2013 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Sjoerd Molenaar, BeteoR, tel: 06-53 50 39

Nadere informatie

SG Sint Ursula Voorzitter Centrale Directie Horn en Heythuysen

SG Sint Ursula Voorzitter Centrale Directie Horn en Heythuysen School- en functieprofiel SG Sint Ursula Voorzitter Centrale Directie Horn en Heythuysen (S16 CAO-VO) Versie 9/9/2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel. 06-53 39 20

Nadere informatie

Rector Koninklijke Scholengemeenschap (KSG)

Rector Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) School- en functieprofiel Rector Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) (S14 CAO-VO) Stichting AVOO Apeldoorn Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel: 06-53 39 20 55; jaap.engbers@beteor.nl

Nadere informatie

School- en functieprofiel Directeur Zoutkamperril. VCPO Noord-Groningen Zoutkamp

School- en functieprofiel Directeur Zoutkamperril. VCPO Noord-Groningen Zoutkamp School- en functieprofiel Directeur Zoutkamperril VCPO Noord-Groningen Zoutkamp Versie 13 februari 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving en selectie is een dag waarop

Nadere informatie

Directeur CBS De Regenboog Bedum

Directeur CBS De Regenboog Bedum Organisatie- en functieprofiel Directeur CBS De Regenboog Bedum 16 juni 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jan Winters; tel. 06-55 33 55 22; jan.winters@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

Het Baken. Rector Trinitas Gymnasium Almere

Het Baken. Rector Trinitas Gymnasium Almere School- en functieprofiel Het Baken Rector Trinitas Gymnasium Almere (S14 CAO-VO) Versie 22/4/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Joost Visser, tel. 06-39 38 61 89: joost.visser@beteor.nl.

Nadere informatie

School- en functieprofiel Directeur VOLT! NUOVO Scholengroep Utrecht

School- en functieprofiel Directeur VOLT! NUOVO Scholengroep Utrecht School- en functieprofiel Directeur VOLT! NUOVO Scholengroep Utrecht Versie 15 maart 2019 Vooraf en inhoud Het voorliggende profiel is tot stand gekomen door gesprekken met sleutelfunctionarissen van NUOVO

Nadere informatie

Algemeen Directeur. Bossche Vakschool / Van Maerlant

Algemeen Directeur. Bossche Vakschool / Van Maerlant School- en functieprofiel Algemeen Directeur Bossche Vakschool / Van Maerlant (S15 CAO-VO) Versie 27 januari 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers, tel. 06-53 39 20 55;

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Rector-bestuurder. Mgr. Frencken College Oosterhout

School- en functieprofiel. Rector-bestuurder. Mgr. Frencken College Oosterhout School- en functieprofiel Rector-bestuurder Mgr. Frencken College Oosterhout Sollicitatieprocedure Informatie: drs. J.H. (Jaap) Engbers, BeteoR, jaap.engbers@beteor.nl, 0653392055. Sollicitatie: korte

Nadere informatie

Directeur Helicon vmbo Nijmegen

Directeur Helicon vmbo Nijmegen School- en functieprofiel Directeur Helicon vmbo Nijmegen versie 26 mei 2016 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20599280; bart.visser@beteor.nl. Sollicitatie: We

Nadere informatie

Directeur Helicon VMBO Den Bosch

Directeur Helicon VMBO Den Bosch School- en functieprofiel Directeur Helicon VMBO Den Bosch Versie 26 oktober 2017 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Bart Visser, tel. 06-20 59 92 80; bart.visser@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie