Handleiding Systemshop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Systemshop"

Transcriptie

1 Handleiding Systemshop

2 Handleiding SystemShop 1. Abonneren op een systeem 2. Activeren van een systeem 3. Stoppen met een systeem 4. Aanpassen van een factor 5. Systeem gedeactiveerd 6. Verschillende systemen 6.1 Standaardsysteem 6.2 Portfoliosysteem 7. Abonnementsperiode verlopen 8. Hoe volg ik een systeem? 8.1 Today s Comfort 8.2 Today s Pro 8.3 Account Management 9. Aandachtspunten 9.1 Handelspermissies 9.2 Valuta 10. s vanuit SystemShop 10.1 Bevestiging aankoop 10.2 Wijziging Portfolio SystemShop 10.3 Bevestiging transactie 10.4 Abonnement verlengen

3 Handleiding SystemShop De SystemShop is de toekomst van online beleggen. Het is een volledig transparant technisch platform en alle systemen zijn tot op de seconde te volgen. U kiest zelf hoe, wanneer en hoeveel experts u wilt volgen. U kunt zich gemakkelijk abonneren op één van de systemen en vervolgens geheel automatisch handelen. Ook is het mogelijk meerdere aanbieders tegelijk te volgen. In het kort: De signaalaanbieder geeft een signaal wanneer een positie moet worden ingenomen. Dit signaal wordt binnen enkele seconden doorgestuurd naar de SystemShop van Today s Groep. Dit doorsturen geschiedt met speciaal ontwikkelde software en is de snelste methode op dit moment. Snelheid is met deze tak van beleggen van het grootste belang en kan het verschil tussen winst en verlies betekenen. Een ouderwetse orderroute die per gaat, is altijd te laat. Vandaar dat wij het voor u mogelijk maken om de snelste methode te kiezen. Iedereen die zich heeft geabonneerd op een systeem zal automatisch meedoen met de transactie. U geeft zelf aan wanneer u wilt meedoen met de signalen en wanneer u wilt stoppen. U kunt inloggen op de SystemShop via de website Klik rechts bovenin de website op inloggen. Log vervolgens in met uw rekeningnummer en wachtwoord:

4 1. Abonneren op een systeem Ga naar de productpagina van het systeem dat u wenst te volgen. Op deze pagina kunt u informatie vinden over het systeem. Wanneer u zich wilt abonneren op het systeem klikt u op Abonneren op dit systeem, in de systeeminformatie vindt u de kosten per maand van het systeem. Mocht het systeem meerdere abonnementsperiodes hebben met verschillende prijzen, kunt u dit hier ook vinden: Wanneer u heeft geklikt op Abonneren op dit systeem, komt u in een scherm waar u de abonnementsperiode kunt selecteren: Geef hier uw abonnementsperiode aan en klik op volgende stap, u komt vervolgens in een idealomgeving terecht, waar u direct het abonnement dient af te rekenen. Na betaling van het abonnement heeft u direct de mogelijkheid het systeem te activeren en te volgen.

5 2. Activeren van een systeem Wanneer u bent ingelogd gaat u naar de pagina Portfolio. Op deze pagina staan alle systemen waar u zich op heeft geabonneerd en is zichtbaar welke wel of niet geactiveerd staan. Het portfoliobeheer is verdeeld in twee delen: Uw portfolio: hier staan alle systemen die u actief volgt Uw abonnementen: hier staan alle systemen waarop u geabonneerd bent. Om een systeem te activeren vinkt u in het gedeelte van uw abonnementen het vakje onder voeg toe aan, vervolgens zal er achter het vakje de optie komen om aan te geven met welke factor u het systeem wilt volgen. Wanneer u de factor (aantal contracten) heeft bepaald en ingevuld dient u het systeem toe te voegen aan uw portfolio, dit doet u door op de groene knop voeg abonnement toe aan portfolio te drukken. U zult bij het activeren van een systeem altijd de volgende melding krijgen: Maak hier uw keuze voor het activeren van het systeem. Let hierbij goed op dat u het systeem activeert tijdens handelsuren. Wanneer dit erbuiten valt kunnen eventuele posities niet worden ingenomen. Wanneer het systeem is geactiveerd zal deze toegevoegd zijn aan uw portfolio.

6 3. Stoppen met een systeem Wanneer u wenst te stoppen met het systeem of wanneer u een huidige positie wilt sluiten kunt u het systeem deactiveren, waardoor eventuele openstaande posities van het systeem gesloten worden en er geen nieuwe posities meer zullen worden ingenomen. Voor het deactiveren van een systeem dient u in te loggen op de SystemShop website en gaat u naar het scherm Portfolio. In Uw portfolio bevinden zich alle systemen die geactiveerd zijn voor uw rekening. Om een systeem te deactiveren klikt u in de regel van het systeem op verwijder, u krijgt vervolgens de volgende melding: Wanneer u zeker weet dat u het systeem wilt verwijderen klikt u op Ja, het systeem zal gedeactiveerd worden, waarbij eventuele openstaande posities van het systeem gesloten worden. Let ook hierbij goed op dat u dit doet binnen de handelsuren. Het is belangrijk dat u openstaande posities niet via uw handelsplatform sluit. Het sluiten van een positie via het handelsplatform wordt niet herkend door het systeem en kan resultaten in ongewenste of scheve posities! 4. Aanpassen van een factor Het aanpassen van een factor dient te gebeuren vanuit het portfolioscherm. Hiervoor dient u dus ingelogd te zijn op de SystemShop website. In Uw portfolio kunt u via de veranderen knop uw nieuwe gewenste factor aangeven:

7 Nadat u de factor heeft aangepast zal deze direct worden uitgevoerd. Wanneer er op dat moment posities zijn zullen deze evenredig worden geopend of gesloten. Let op dat wanneer een systeem een positie heeft, u de wijziging van de factor doorgeeft tijdens handelsuren! Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is de factor aan te passen. Een signaalaanbieder heeft de mogelijkheid een maximum factor in te stellen waarmee het systeem gevolgd kan worden per abonnement. Wanneer u een systeem wil volgen met een hogere factor dan de maximale factor per abonnement is het mogelijk om een extra factor aan te schaffen. Het aanschaffen van een extra factor is mogelijk via uw abonnementen en dan de knop Extra Factor die achter het systeem staat weergegeven. Een extra factor zal worden afgesloten voor de volledige periode als het eerste abonnement. De prijs voor de extra factor wordt hierbij aangepast aan de resterende looptijd van het abonnement. Nadat u de extra factor heeft aangeschaft, kunt u de factor naar wens verhogen. 5. Systeem gedeactiveerd Wanneer een systeem automatisch gedeactiveerd wordt, zult u een ontvangen waarin de oorzaak staat beschreven (zie 10.2). De twee meest voorkomende oorzaken zijn: - Ontbreken van handelspermissies - Tekort aan saldo op de rekening Alvorens u het systeem weer activeert, dient u de oorzaak weg te nemen. Controleert u hierbij altijd goed uw rekening. Het activeren van een systeem is afhankelijk van het type systeem dat u volgt. De SystemShop kent twee type systemen: een standaardsysteem en een portfoliosysteem (lees voor uitleg 6.1 en 6.2). Een standaardsysteem dient u te activeren door het systeem te verwijderen uit uw portfolio en deze vervolgens opnieuw te activeren.

8 Een portfoliosysteem kunt u opnieuw activeren d.m.v. de resync knop: Wanneer u de resync knop gebruikt zal uw portefeuille gesynchroniseerd worden met die van de signaalaanbieder. Dit wil zeggen dat de posities weer gelijk worden gesteld met de posities zoals de aanbieder deze in portefeuille heeft. 6. Verschillende systemen De SystemShop kent twee type systemen: een standaardsysteem en een portfoliosysteem: 6.1 Standaardsysteem Een standaardsysteem in de SystemShop is een systeem waarbij in één enkel symbool wordt gehandeld. De meeste standaardsystemen zullen Futures, Forex of CFD systemen betreffen. Een voorbeeld is het Balitrader AEX Systeem. Dit is een systeem dat enkel op de AEX Future handelt. Deze zal dus nooit op een andere index of markt handelen. Bij het activeren van een standaardsysteem heeft u de keuze om direct met de huidige positie mee te doen of om te wachten op een nieuwe positie. 6.2 Portfoliosysteem Een Portfoliosysteem in de SystemShop is een systeem waarbij meerdere posities tegelijk kunnen worden ingenomen en waarbij in verschillende markten of symbolen gehandeld kan worden. Hierbij is het systeem er wel aangebonden om alles binnen één productcategorie te handelen, bijvoorbeeld aandelen of hefboomproducten. Een voorbeeld is de Erem + Nikken portefeuille. Dit is een turbosysteem welke verschillende posities tegelijk kan aanhouden, en welke niet gebonden is aan een bepaalde index of markt. Het systeem heeft wel enkel de mogelijkheid om posities in turbo s in te nemen. Bij het activeren van een portfoliosysteem zult u altijd direct alle huidige posities van het systeem innemen. De mogelijkheid om te kiezen om later in te stappen is hier dan ook niet mogelijk.

9 7. Abonnementsperiode verlopen Wanneer de abonnementsperiode van het door u gekozen systeem is verlopen, zal het systeem automatisch gedeactiveerd worden. Eventuele openstaande posities van het systeem zullen worden gesloten. Enkele dagen voordat het abonnement verloopt zult u middels een (zie 10.4) hiervan op de hoogte worden gebracht. Controleer achteraf altijd goed of eventuele openstaande posities op uw rekening zijn gesloten. Denk hierbij dan ook aan de valutaposities (lees 9.2) 8. Hoe volg ik een systeem? 8.1 Today s Comfort Via het Comfort handelsplatform heeft u de mogelijkheid om alle mutaties van de door u gekozen systemen te volgen. Dit handelsplatform geeft u ook de mogelijkheid om zelf te handelen. Via comfort.todays.eu kunt u direct gebruik maken van dit handelsplatform. Inloggen in Today's Comfort doet u met uw rekeningnummer en wachtwoord. Klik hier voor de handleiding van ons Comfort handelsplatform. 8.2 Today s Pro Naast Today s Comfort krijgt u ook de toegang tot een tweede handelsplatform, namelijk Today s Pro. Ook vanuit dit handelsplatform kunt u alle mutaties volgen en heeft u de mogelijkheid zelf te handelen. Het Today s Pro platform kunt u hier downloaden. Inloggen in Today s pro doet u met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik hier voor de handleiding van ons Pro handelsplatform. 8.3 Account Management Het Account Management is het administratieve gedeelte van uw rekening. Klik hier om in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hier kunt u onder andere overboekingen aangeven, geld terugboeken naar uw tegenrekening, statements opvragen en rekening gegevens aanpassen. Klik hier voor de handleiding van het Accountmanagement. 9. Aandachtspunten 9.1 Handelspermissies Voor het handelen in bepaalde handelsproducten heeft u bevoegdheid nodig. Bij het aanvragen van de rekening wordt u gevraagd in welke producten u wenst te handelen. Deze producten worden dan ook voor u aangevraagd. Wanneer u een systeem volgt dat handelt in een ander product of op een andere markt, dan dienen de permissies hiervoor aangevraagd te worden. Het aanvragen van de permissies dient te gebeuren via het Accountmanagement. Klik hier voor de handleiding waarin beschreven staat hoe u de permissies kunt aanvragen. (Goedkeuring van handelspermissies duurt 24 uur) 9.2 Valuta Wanneer u een systeem volgt dat in een vreemde valuta staat genoteerd, dan zullen de winsten en verliezen ook worden afgerekend in deze valuta.

10 Voorbeeld: U volgt een systeem dat handelt op de S&P future in Amerika. De winsten en verliezen zullen dan ook worden afgerekend in US Dollars. De positie die hierdoor in de vreemde valuta op uw rekening wordt aangehouden heeft dan ook effect op uw rekening. Zo zult u hierdoor valutarisico lopen en zullen er bij debet standen in de betreffende valuta ook debetrentes worden gerekend. Klik hier voor een overzicht van de rentevergoedingen. Het is hierbij dan ook belangrijk dat u zich bewust bent van de posities in verschillende valuta s, waarbij u deze dan ook zelf dient te managen s vanuit SystemShop Vanuit de SystemShop zullen automatisch de volgende s worden verstuurd: betaling abonnement Wanneer u een abonnement via de SystemShop heeft ontvangen, zult u hiervan een bevestiging per ontvangen Wijziging Portfolio SystemShop De Wijziging Portfolio SystemShop zal worden verstuurd wanneer er een probleem is opgetreden bij het doorvoeren van een order. In deze staat beschreven welke rekening dit betreft, wat de oorzaak is en welk systeem hierdoor is gedeactiveerd. Neem de oorzaak weg waardoor het systeem is gedeactiveerd en controleer uw positie op de rekening. U kunt het systeem op twee manieren opnieuw activeren. U kunt het systeem uit uw portfolio verwijderen en opnieuw toevoegen of u neemt contact met Today s op om het systeem door ons te laten activeren. De twee meest voorkomende oorzaken van deactivatie van een systeem zijn: - Een tekort aan saldo op de rekening - Het ontbreken van de handelspermissies (zie 9.1 voor uitleg).

11 10.3 Bevestiging transactie Wanneer er een order wordt uitgevoerd via de SystemShop op uw handelsrekening zult u hiervan een bevestiging per ontvangen. In deze zal beschreven staan van welk systeem de order afkomstig is. U heeft de mogelijkheid deze uit te schakelen. Log hiervoor in op de SystemShop en ga naar het Portfolio scherm. In het venster Persoonlijke gegevens heeft u de mogelijkheid de bevestiging transactie uit te schakelen: Abonnement verlengen Mocht uw abonnement verlopen in de SystemShop dan zult u hiervan een aantal dagen voor de afloopdatum een ontvangen. U heeft de mogelijkheid het abonnement in de SystemShop te verlengen. Het verlengen van een abonnement kunt u doen vanuit het Portfolioscherm in het venster Uw abonnementen: Hiervandaan zult u direct in de ideal-omgeving terechtkomen, waar vandaan u de betaling kunt verrichten. Na betaling zal de abonnementsperiode direct verlengd zijn.

Tradzster. Handleiding 1.2

Tradzster. Handleiding 1.2 Tradzster Handleiding 1.2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inloggen... 4 2 Tradzster dashboard... 5 2.1 Mededelingen... 5 2.2 Rekeningen... 5 2.3 Instellingen... 6 2.4 Uitloggen... 7 2.5 Schakelen tussen

Nadere informatie

LYNX Handleiding. Versie April 2015

LYNX Handleiding. Versie April 2015 LYNX Handleiding Versie April 2015 Deze handleiding is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten voorbehouden. De handleiding is op basis van de huidige kennis samengesteld maar door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

Handleiding Account Management

Handleiding Account Management Handleiding Account Management Inhoudsopgave Deze inhoudsopgave is opgezet aan de hand van het Account Management. De hoofdstukken komen overeen met de menustructuur in het Account Management en zijn net

Nadere informatie

Handleiding handelsplatform

Handleiding handelsplatform Lees mij zorgvuldig door! Handleiding handelsplatform Today s Brokers Trader WorkStation (TWS) 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Rekening informatie 4 1.1 Cash of Margin? 4 1.2 Multivalutarekening 4 1.3 Confirmatie/token

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Eigenaar: Product Management Telfort Pagina 1 van 28 Inhoudsopgave 1 Introductie...4 2 Zakelijk beheer overzicht...5 2.1 Overzicht menu... 5 2.2 Verschillen

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding MijnHelderHosting

Handleiding MijnHelderHosting Handleiding MijnHelderHosting Beheer uw domein snel en eenvoudig in MijnHelderHosting In MijnHelderHosting kunt u uw domein op een overzichtelijke manier beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld nieuwe gebruikers

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Startersgids TradersOnly

Startersgids TradersOnly Startersgids TradersOnly Inhoud 1. Installatie van het handelsplatform 2. Inloggen 3. Snel overzicht schermen in TWS 4. Een order plaatsen 5. Transactieoverzicht 6. Portefeuillescherm 7. Rekening overzicht

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding V1.0 Januari 2008 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD....3 2. MINIMALE SYSTEEMEISEN....3 3. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...4 3.1. INSTALLATIE WIZARD OPENEN....4 3.2. ACCEPTATIE VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST....5

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Procedure jaarafsluiting. UNIT4 Multivers vanaf 10.3.1(*)

Procedure jaarafsluiting. UNIT4 Multivers vanaf 10.3.1(*) Procedure jaarafsluiting UNIT4 Multivers vanaf 10.3.1(*) (*) Dit document is alleen geldig vanaf UNIT4 Multivers versie 10.3.1 (dus ook te gebruiken met versies 10.4). U kunt de nieuwste versie van UNIT4

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

AEGON Eigen stijl Sparen. Handleiding

AEGON Eigen stijl Sparen. Handleiding AEGON Eigen stijl Sparen Handleiding Inleiding In deze handleiding leest u informatie over AEGON Eigen stijl Sparen. De internetspaarrekening waarmee u voor verschillende doelen kunt sparen. En met het

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Denit Handleiding DNS beheren

Denit Handleiding DNS beheren Denit Handleiding DNS beheren Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen wanneer u de DNS wilt wijzigen van uw domeinnaam. Versie 1.0 Inhoud De DNS editor... 2 Records toevoegen... 3 MX

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag

Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag Handleiding indienen subsidieaanvraag versie 4.2.3 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Voordat u kunt beginnen 4 2.1 Aanmaken inlogaccount Subsidieportaal 4 3. Inloggen

Nadere informatie

www.cngrs.com Handleiding

www.cngrs.com Handleiding www.cngrs.com Handleiding CNGRS.com De perfecte ondersteuning bij bezoekersregistratie. by Web Collective B.V. CNGRS.com is een professioneel systeem voor het opzetten, beheren en uitvoeren van registraties

Nadere informatie

T-Connect Handleiding

T-Connect Handleiding T-Connect Handleiding Versie 1.7 2000-2011 Takeaway.com Inhoudsopgave 1. Introductie 1.1 Woord vooraf 3 1.2 T-Connect zelf downloaden 3 1.3 T-Connect via Food Terminal met touchscreen 4 1.4 Installatie

Nadere informatie

p b ro asishandleiding 1

p b ro asishandleiding 1 basishandleiding pro 1 INHOUD Inleiding 4 1 Uw prorekening 5 Inloggen op de website 5 Pro-applicatie 6 Inloggen op de mobiele website en applicaties 7 Mijn Alex 8 Servicedesk 9 2 Gebruik van de website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Van Meijel Supportsysteem

Van Meijel Supportsysteem Van Meijel Supportsysteem Tips voor een optimaal gebruik Auteur: VanMeijel Servicedesk Documentnr: 041840004 Datum: Versie: Documentnr. 29 december 2011 1.06 Van Meijel Automatisering bv Duit 8-8305 BB

Nadere informatie

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3 Handleiding 7x24.nl Algemeen In deze handleiding kunt informatie vinden over de algemene werkwijze van de site van 7x24.nl. Aspecten als aanmelden, informatie en de helpdesk komen hier aan de orde. Inhoud

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

Memoriaal In het dagboek memoriaal kunnen alle financiële feiten worden vastgelegd welke niet passen in het verkoopboek, inkoopboek of bankboek.

Memoriaal In het dagboek memoriaal kunnen alle financiële feiten worden vastgelegd welke niet passen in het verkoopboek, inkoopboek of bankboek. Financieel De financiële module van MKB-Logic Online Administratie stelt u in staat een complete administratie te voeren. De administratie is eenvoudig van opzet en kan door iedereen worden uitgevoerd.

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie