t Informantje schooljaar week 37

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Informantje schooljaar 2016-2017 week 37"

Transcriptie

1 k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum sttheresiaschool@primenius.nl tel: website: t Informantje schooljaar week 37 Agenda Maandag 12 september Dinsdag 13 september Woensdag 28 september Maandag 3 oktober Woensdag 5 oktober Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken Openingsviering Informatieavond + jaarvergadering OV start Kinderboekenweek Aanwezigheid schoolleiding deze week Juf Wilma Maandag en dinsdag Juf Monique Deze week niet op school Juf Marian Woensdag en donderdag I.v.m. afwezigheid van juf Wilma zal a.s. donderdag een invaller lesgeven in groep 7.

2 Algemeen Privacy leerlingen Op het moment dat u uw kind heeft ingeschreven op kbs Sint Theresia, is u gevraagd of u bezwaar heeft tegen het plaatsen van foto s van uw kind op de website, nieuwsbrief, e.d. Wij zijn wettelijk verplicht dit ieder schooljaar opnieuw te vragen. Mocht u bezwaar hebben dat uw kind op genoemde foto s in beeld is, dan kunt u dit aangeven bij de schoolleiding. Bij voorkeur via de mail (sttheresiaschool@primenius.nl). Heeft u geen bezwaar, dan hoeft u niets te doen. Gebruik paden naast de school Veel leerlingen en ouders / verzorgers maken gebruik van de paden naast de school. Tot nu toe was de regel dat het pad wat naast de school ligt (met de hekjes bij de Postweg) bestemd was voor fietsers en het pad aan de kerkzijde voor voetgangers. In de praktijk blijkt dat dit toch door elkaar loopt. In gesprek met leerlingen blijkt dat het toch wel erg lastig is om met een grote fiets tussen de hekjes door te komen. De situatie die hierdoor ontstaat (dat zowel fietsers als voetgangers gebruik maken van het zelfde pad) vinden wij onwenselijk. Met ingang van vandaag willen wij daarom uitproberen hoe het bevalt wanneer het pad aan de kerkzijde gebruikt gaat worden door fietsers en het pad aan de schoolzijde door voetgangers. Wij willen hierbij wel benadrukken dat iedereen goed op het verkeer moet letten wanneer met de fiets de Postweg opgereden wordt vanaf het pad. De leerlingen van groep 7 hebben (tijdelijke) verkeersborden gemaakt om de nieuwe indeling van de paden duidelijk te maken. Openingsviering Op woensdag 28 september wordt in de Sint Jozefkerk de openingsviering gehouden vanaf 8.45 uur. Ouders / verzorgers en andere belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. School begint gewoon om half 9. De kinderen gaan zoals gebruikelijk met de groep naar binnen. U kunt alvast de kerk in gaan wanneer de deuren open zijn. De kinderen gaan onder begeleiding van de leerkracht naar de kerk. Viert u met ons mee? Krentenbaard Bij dit Informantje sturen wij u informatie over Krentenbaard. Ook bij de schooldeuren vindt u informatie over deze infectieziekte. Het is heel gewoon dat deze infectieziekte vlak na de zomervakantie bij meerdere kinderen voorkomt. In de nieuwsbrief leest u welk advies er gegeven wordt wanneer Krentenbaard rondgaat. Uw kind mag met Krentenbaard gewoon naar school.

3 Voorschool Onze eerste week hebben we alweer gehad, Vorige week hebben we fijn samen gespeeld, gezongen en boekjes gelezen. We hebben sinds vorige week een nieuw kind op de voorschool, haar naam is Kina. Welkom Kina!! Gezellig dat jij bij ons komt spelen en leren. Deze week starten wij met het thema; Wat heb jij aan vandaag a.s. donderdag 8 september willen we graag het thema met u als ouder doornemen, onder het genot van een kop koffie/thee. Ook willen wij deze ochtend samen met u en uw kind gaan knutselen. Wij verwachten de ouders om 11:15uur, u kunt uw kind dan tegen 12:00uur mee naar huis nemen. Kunt u zelf niet bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan mag een opa, oma, tante of oppas uw plaats ook innemen. Vervanging Yntske Yntske heeft nu zwangerschapsverlof, Alie komt haar deze periode vervangen. Groep 1 en 2 Thema We werken de komende weken we aan het thema dieren. De kinderen hebben al heel veel dieren benoemd. Dieren van de boerderij, dieren uit de dierentuin, vogels, vissen en insecten. We hebben zelfs al een mooi lied geleerd over een mama, een baby en een papa olifant. In het verhaal Een échte papegaai hebben de kinderen kennis gemaakt met de kleine papegaai die graag de wijde wereld wil zien! Op zijn tocht komt hij allerlei verschillende dieren tegen, maar gelukkig komt hij ook weer bij zijn familie terug. Boeken ruilen Dankzij de hulp van ouders kunnen we vanaf 19 september weer starten met boeken ruilen. De kinderen mogen een prentenboek uitzoeken en mee nemen naar huis om het daar samen met (groot)ouders of broer of zus te lezen. Elke week op maandagmiddag mogen ze het boek omruilen voor een ander leuk boek. Wilt u vanaf 19 september uw kind iedere maandagmiddag een stevige tas mee geven waarin het boek meegenomen kan worden? Er hebben zich al enkele ouders gemeld om te helpen bij het boeken ruilen. Voor de kinderen van groep 1 en 2 gebeurt dit op school op maandagmiddag. Wat extra hulp hierbij zou nog welkom zijn. Wie wil helpen bij het boeken ruilen bij de kleuters op maandagmiddag van uur? Boekenpret Het boek Wij gaan op berenjacht sluit prima aan bij ons thema Dieren. Op school is het boek al een keer voorgelezen. U heeft misschien zelf ook al met uw kind ontdekt dat er veel herhalingen in het boek voorkomen. Kinderen zijn dol op herhalingen en voelen zich heel knap wanneer ze al snel delen van het verhaal mee kunnen lezen. Oproep schoonmaak We zijn op zoek naar ouders die ons lokaal en de materialen een grote schoonmaakbeurt willen geven. Wie wil (tijdens schooltijd) helpen de klas schoon te maken? U kunt ook materiaal mee naar huis nemen om het daar schoon te maken. U kunt zich hiervoor melden bij de leerkracht. Er zijn al flink wat lades met materiaal schoongemaakt, waarvoor hartelijk dank aan de ouders. Toch zijn er nog meer materialen die schoongemaakt moeten worden.

4 Versje ik zag de olifant en de beer, het stinkdier, krokodillen en eh...wat zag ik nog meer? o ja, apen, de schildpad en de pauw. de lucht was rood, geel, groen en blauw, dus toen was ik thuis, want ik zag jou! Lied daar komt mama Olifant. Grote voeten, grote oren, en een lange slurf van voren. daar komt mama Olifant. En achter mama Olifant daar loopt een HEEL KLEIN baby Olifantje! Daar moeten we heel zachtjes voor zingen! daar komt baby Olifant. Kleine voetjes, kleine oren, en een kleine slurf van voren. daar komt baby Olifant. En wie kwam er toen uit het bos?! PAPA OLIFANT! Nu gaan we heel hard zingen! daar komt papa Olifant. Grote voeten, grote oren, en een lange slurf van voren. daar komt papa Olifant. Groep 3 Aanspreekpunt Groep 3 heeft verdeeld over de week twee leerkrachten. Op maandag, dinsdag en woensdag is dit juf Nienke en op donderdag en vrijdag juf Melanie. Juf Nienke is het aanspreekpunt van deze groep dus met vragen/opmerkingen kunt u (het liefst na schooltijd)bij haar terecht. Prentenboek Vandaag krijgen alle kinderen het prentenboek Het Letterwinkeltje mee naar huis. We hebben hem in de klas ook gelezen en zullen er de komende weken ook aandacht aan besteden. Het is een boek boordevol letters waarmee jullie thuis ook een hoop plezier kunnen hebben. Zoek ze maar eens allemaal op! We willen jullie vragen om voorzichtig om te gaan met de bijgeleverde cd. De boeken moeten op woensdag 28 september weer ingeleverd worden op school bij juf Nienke. We wensen jullie er veel letterplezier mee! Lezen We hebben al een aantal woorden geleerd ik, maan, roos, vis, en sok maar tot grote vreugde van de kinderen, kan je met al die letters ook hele nieuwe woorden mee maken! Dus eigenlijk kunnen we al heel veel woorden zelf lezen!! Bijvoorbeeld mik, maak, rook, rik, mis, ris, sis, mok in ons klikklak-boekje gaan we elke dag op zoek naar verschillende woorden met de letters die we al kennen. Soms doen we dit samen met juf, maar ook vaak met een klasgenoot of een klein groepje. Deze week besteden we aandacht aan het tellen van voorwerpen en dit dan op een ander manier ook laten zien. Bijvoorbeeld door evenveel blokjes te pakken, of evenveel potloden, of evenveel kinderen en ga zo maar verder. We proberen zoveel mogelijk echt te doen met de kinderen, zodat ze het echt beleven.

5 Eten en drinken Wilt u het eten en drinken wel voorzien van naam. De kinderen doen dit in de klas in en opbergbak en zo kan iedereen zijn eigen eten/drinken gemakkelijker vinden. Eerste periode groep 3. De eerste paar weken in groep 3 zijn voor de kinderen vaak erg zwaar. De schoolweek is langer, ze doen een heleboel nieuwe activiteiten en ze krijgen een stuk minder speeltijd. Op school proberen we het zo langzaam mogelijk op te bouwen en ervoor te zorgen dat ze regelmatig even een pauze momentje extra hebben. Maar thuis kan het zijn dat uw kind extra moe of prikkelbaar is. Zeker tot aan de herfstvakantie hebben de kinderen de tijd nodig om echt goed te wennen. Wat u hier thuis zelf aan kan doen is proberen de week zo rustig mogelijk te houden en voor voldoende rust te zorgen. Groep 4 Deze week gaan we verder met - Automatiseren van plus en minsommen tot en met 10 - Oriëntatie op de getallen t/m Plus en minsommen tot en met 20 - Hele en halve uren op de klok. Deze week gaan we aan de slag met woordpakket 3 en woordpakket 4. De woorden horen bij afspraak 1, hakwoorden. De regel die bij deze afspraak hoort is: je schrijft het woord zoals je het hoort Bloon Het is heel zinvol wanneer de kinderen oefenen voor spelling. Dit kan o.a. door te werken met het computerprogramma bloon, op De kinderen kunnen inloggen met dezelfde gegevens als voor de rekentuin. Deze week kunnen de kinderen oefenen met woordpakket 1 t/m Dictee woordpakket 1t/m 4 Gouden regels Onze gouden groepsregels zijn klaar. De kinderen hebben er hun beste best voor gedaan. Het was erg mooi om te zien hoe betrokken de kinderen waren om mooie, maar ook waardevolle groepsregels op te stellen. Het is uiteindelijk een mooi schilderij geworden, vol met kinderwijsheden. Het schilderij hebben we, T( r )egeltjes met een gouden randje genoemd.

6 Groep Dictee woordpakket 1 t/m 4 Vandaag hebben de kinderen de woorden van woordpakket 1,2,3 en 4 mee naar huis gekregen om te oefenen. Aanstaande vrijdag hebben we een dictee van deze woorden. Ook staan deze woordpakketten op bloon. Math. Met math blijven we deze week nog flink herhalen. Plus- en minsommen en de tafels. Oefenen op de computer Rekentuin, taalzee en bloon staan weer klaar op de computer. De kinderen kunnen ook thuis oefenen met deze programma`s. Groep 6 Deze week herhalen we de woordpakketten 1 t/m 4. Aanstaande donderdag hebben we het dictee. De kinderen hebben de woordpakketten mee naar huis gekregen. Tevens kan er geoefend worden in Bloon. Vorige week hebben we naar aanleiding van de tempotoetsen de tafels, de plus- en minsommen herhaald. Deze week werken we aan de volgende doelen: - Ik kan getallen tot lezen en schrijven - Ik kan een getal tot op de goede plek van de getallenlijn zetten. - Ik ken de tafel van 1 t/m 10, uit mijn hoofd - Ik kan een som tot 1000 schattend uitrekenen. We herhalen alle tafels. De kinderen die vorig jaar nog geen tafeldiploma behaald hebben, kunnen zich vanaf nu weer inschrijven. Gym We gymmen op woensdag aan het einde van de ochtend en donderdag aan het einde van de middag. Als de kinderen alleen naar huis mogen, wilt u dan denken aan het toestemmingsformulier. Nog niet alle kinderen dragen gymschoenen, dit is wel verplicht tijdens de gymles. Wereld oriëntatie We zijn gestart in het thema Vakantiebestemmingen in Europa. Per groepje maken de kinderen een presentatie over twee landen in Europa. De presentatie zal worden gedaan door middel van een poster. Rapporten De rapporten mogen weer ingeleverd worden op school. Alvast bedankt voor uw medewerking.

7 Groep 7 We blijven voorlopig de tafels dagelijks herhalen Deze week werken we vooral met breuken, kommagetallen en de verhoudingstabel We oefenen met woorden die eindigen op elijk, -heid, -ig, -teit,- isch en tie. Bijvoorbeeld aantrekkelijk, dankbaarheid, driftig, activiteit, logisch en politie. Taaltoets Volgende week maandag krijgen de kinderen de eerste taaltoets. Een aantal kinderen heeft kopieën meegekregen met woorden en hun betekenissen. Het is misschien goed om deze woorden nog eens goed door te lezen. Sociale vorming We werken aan het maken van de Gouden Regels. Het zijn de regels waar we ons als groep aan willen houden en die ervoor zorgen dat we een heel fijne groep worden. Boven de regels komt te staan: De een is wat zachter dan de ander. Wereldoriëntatie Nu we de vakantiebestemmingen hebben afgerond met een beschrijving van de vakantieplek, gaan we over naar een nieuw thema. Het is helaas nog steeds actueel: Asielzoekers en vluchtelingen. In tweetallen kunnen kinderen werken aan een verslag. Rapporten De rapporten mogen weer op school worden ingeleverd. Groep 8 Deze week werken we in het domein Breuken. We oefenen ook veel in de Rekentuin. Deze week plannen we het dictee over de woordpakketten 1 t/m 4. Taal Deze week plannen we de eerste taaltoets. Sociale vorming We werken aan groepsvorming. Rapporten De rapporten mogen weer op school worden ingeleverd.

8 In beweging Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 1, thema 2 In de week van september werken de kinderen in de methode Trefwoord voor godsdienst/ levensbeschouwing rond het thema In beweging. Elke drie weken is er een Trefwoord-ouderbrief. Het is alweer de derde schoolweek. In de Startweek zijn we direct gestart met Trefwoord en in de tweede week verder gegaan met In de war, een vervolg van het thema van voor de zomervakantie. In beweging Springen, rennen, dansen. Zo kennen we kinderen: ze bewegen graag en veel. Bewegen is gezond. Voor je lichaam. Maar ook voor je geest, zo blijkt uit onderzoek. Sommige kinderen kunnen bepaalde dingen makkelijker leren als ze er bewegingen bij maken. Je kunt de uitkomst van 1 plus 3 weergeven met het cijfer 4. Je kunt ook vier keer op en neer springen. We bestaan in en met ons lichaam; ons voelen, denken en hopen staan daar niet los van. Bij beweging kun je ook denken aan verhuizen. Daar vertellen de bijbelverhalen deze periode over: over Abraham met zijn vrouw Sara die hun geboortegrond verlaten op zoek naar het land van belofte: ze trekken van Syrië (!) naar Egypte om uiteindelijk hun plek te vinden in Kanaän. Zo beweegt Abraham zich van de ene naar andere plaats. En hij groeit, al reizende, in zijn houding en zijn geloof. Voor ieder mens is het goed om bestaande denkbeelden en zekerheden los te laten. brengt beweging in je leven. de Dat Kinderen hebben vaak wel zin om in de vakantie op reis te gaan. Had uw kind ook zin om naar de volgende groep te gaan? Maar ze zullen het niet altijd leuk vinden om te verhuizen, van leefomgeving te veranderen, vooral niet bij een echtscheiding. En toch is het goed om daar over na te denken: over mensen die vrijwillig of gedwongen in een nieuwe omgeving terecht komen. Hoe ga je daar mee om? Hoe gaan anderen daarmee om? Beweeg je mee? Of houd je vast aan het bekende? Er zal nog genoeg in beweging komen in hun leven. De kinderen van vandaag zullen morgen in een andere wereld leven. Dat vraagt om een flexibele houding en een open mind. In de Trefwoordlessen kijken de kinderen naar dieren die bewegen (trekvogels, paddentrek, etc.) en naar mensen die ongewild of gewild in beweging komen (verhuizing, vluchtelingen, ontdekkingsreiziger, vakantie). En daarbij gaat het net als bij Abraham - niet alleen om wat je achterlaat en waar je terecht komt, maar zeker ook om wat er onderweg gebeurt: ook daar groei je van. Ze bedenken bovendien wat nodig is om het vol te houden: wat motiveert je om in beweging te komen en om verder te gaan? Je fantasie? De natuur? Andere mensen? De liefde misschien? Genoeg redenen om niet stil te blijven zitten.

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 38

t Informantje schooljaar week 38 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38

Nadere informatie

In verband met de hitte hebben de oudervereniging en het team besloten de sponsorloop van 14 september te verplaatsen naar 30 september.

In verband met de hitte hebben de oudervereniging en het team besloten de sponsorloop van 14 september te verplaatsen naar 30 september. INFO Jaargang 23, Nummer 3, 15-9-2016 Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop GAAT NIET DOOR IVM WEER Donderdag 15 september informatieavond groep 5 t/m 8 Woensdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 03 09-09-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA12 DI13 Agenda 19.00 uur: Informatieavond

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum

7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 39

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 Agenda 22-03 15.15 uur uitlevering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 43

t Informantje schooljaar week 43 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 43

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 7 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 7 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 14 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 14

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum   website: k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl Ik blijf altijd aan je denken: hoe je liep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 50 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 44

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 41

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

13 september 27 september. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

13 september 27 september. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 2 13 september 27 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 16

t Informantje schooljaar week 16 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 16

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 12

t Informantje schooljaar week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 12

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 19

t Informantje schooljaar week 19 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 19

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 25

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 23 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 23

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 18 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 46 Agenda

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Informatieavond. Agenda deze week:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Informatieavond. Agenda deze week: Nieuwsbrief 5 Maandag 26 vrijdag 30 september Voor de ouders, 5 Team Weemewereld Agenda deze week: Informatieavond Donderdag 6 oktober houden we onze informatieavond, waarbij u kunt kiezen uit twee tijden.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. CBS de Wegwijzer Nr. 4 Nieuwsbrief van dinsdag 22 september 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 23 september VCO dag (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie