Onderzoek stage portfolio

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderzoek stage portfolio"

Transcriptie

1 Onderzoek stage portfolio Dorigo Smit Inleiding Het is nu Februari 2015 en we zijn nu op het punt aangekomen dat we over gaan naar fase 3. In deze fase gaan wij ons voorbereiden op onze stage. Een goede voorbereiding is belangrijk om het optimale uit deze periode te halen. Belangrijk is om te weten waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Welke kennis en ervaringen je op zou willen doen om de juiste keuzen te maken. Inhoud Onderzoek beroeps veld Onderzoek naar eigen werk Onderzoek beroeps veld In dit onderdeel heb ik onderzoek gedaan naar enkele bedrijven. Wat deze bedrijven te bieden hebben en welke eisen hun stellen aan hun werknemers. Bedrijven Bedrijf: Conclusion Digital Interaction Designer Amsterdam Dit bedrijf zoekt een werknemer met minstens 3jaar ervaring in soort gelijke functie en heeft een relevante opleiding gevolgd als: Communication and multimedia design of een gelijkwaardige opleiding. Belangrijker vinden ze de persoonlijkheid, ze willen iemand waar ze graag minstens 8 uur per dag mee door kunnen brengen. Je werkt samen met andere Interaction Designers, designers en programmeurs van conceptfase tot realisatie aan de creatie van aansprekende user experiences voor onze klanten. Wat je ook oplevert, je kunt het goed beargumenteren en verdedigen, ook tegenover een klant. Het werk is niet klaar na oplevering, we blijven testen, monitoren en verbeteren. Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met gebruikerstesten. Ze zoeken iemand met een frisse blik die overal creatief, vernieuwend en baanbrekend kansen ziet. Je moet kritisch zijn en kritiek kunnen verdragen. Je kunnen verdiepen in de wensen en eisen van de klant en vraagt door tot je een goed beeld hebt van wat er echt nodig is. Je moet je kunnen verdiepen in de doelgroep en moet op de hoogte zijn van trends. Je snapt het belang van goed design en hebt er oog voor. Je begrijpt de taal van programmeurs en we vinden je helemaal geweldig als je ook nog wat frontend technologie kunt produceren, zoals HTML5, CSS 3 of Javascript. Je moet kennis hebben van prototyping- en interaction design tools en heb je ervaring met het opstellen van persona s, user scenario s, flow diagrammen, wireframes, functionele omschrijvingen en all the usual suspects.

2 Je hebt minstens 3 jaar als interaction designer of usability expert gewerkt Je draait in Axure of een vergelijkbaar programma moeiteloos interactieve interactieontwerpen en prototypes in elkaar Je bent communicatief en contactueel vaardig Je vindt het belangrijk om samen te werken Je bent niet bang om technische keuzes te maken en een brug te slaan tussen het front-end en backend team en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Het is een bedrijf gevestigd in Utrecht en Amsterdam en bestaat uit een team van ruim 90 professionals. Van creatieve strategieën, UX consultants, vormgevers, media-, marketing-, business consultants, project managers, web-, mobiel en applicatie ontwikkelaars. Het bedrijf komt voor mij te zakelijk over, de sfeer op de pagina dan. Het is moeilijk iets over het bedrijf te zeggen. Het gevoel is goed, volgens mij kan je hier veel leren over het ontwikkelen van producten en de rollen hier in. Ze leveren producten met technieken waar mijn interesse licht wat dit bedrijf ook interessant maakt. Bedrijf: Raptmedia Interactive video Designer Nieuw Zeeland Raptmedia is een media bedrijf uit Nieuw Zeeland. Ik heb deze er tussen staan, niet omdat ik naar nieuw Zeeland wil maar omdat dit bedrijf tot ze ver het enige bedrijf is wat produceert wat ik zou willen leren. Het valt lastig te zeggen welke eisen er zijn aan nieuwe werknemers want er zijn geen open vacatures op het moment. Wel hebben ze een introductie video voor mogelijke werknemers om te kijken of hun thuis horen in het bedrijf. De eisen die ik tot ze ver gezien heb is dat ze iemand zoeken die eerlijk is en hulp vraagt wanneer het nodig is. Een sociaal iemand die zich niet schaamt als hij fouten maakt en communicatief vaardig is. Eisen die aangegeven worden zijn dat je je moet kunnen inleven in de doelgroep en kennis heb van interactie, communicatie en/of video s kunnen maken/bewerken en er een oogje voor hebt. Bedrijf: bluebillywig Interactive video Designer Hilversum Over Blue Billywig: Het bedrijf is gevestigd in Hilversum en in 2006 opgericht vanuit de gedachte dat het gehele videopublicatieproces veel makkelijker en beter zou moeten kunnen. Videogebruik op websites was toen verre van standaard en veel te vaak van matige kwaliteit. In de daarop volgende jaren is Blue Billywig uitgegroeid tot voorloper op het gebied van video oplossingen en onderscheiden zich niet alleen door de kwaliteit van hun Video Management Systeem en hun Video Ad Services, maar ook door de ruime ervaring van hun team en de persoonlijke benadering van hun service.

3 De bedrijfscultuur is sinds de oprichting bewust onveranderd gebleven: ambitieus en professioneel maar ook gezellig en flexibel. Het bedrijf bied stage plaatsen, mijn rol hier in zal bestaan uit de doorontwikkeling van eigen producten. Daarbij zal je betrokken worden bij alle aspecten van de front end development van een geavanceerde webapplicatie, waarbij je zowel ervaring zult opdoen in concepting en design als in de technische realisatie ervan. Samen met een team van ruim 10 developers werk je aan het bedenken en vormgeven van nieuwe gebruiksvriendelijke toepassingen. Ook ga je actief aan de slag met de Z Ze zoeken een plezierig, positief karakter en een gezonde dosis humor. Daarnaast vragen ze: Passie voor nieuwe web technieken en online video Kennis en ervaring met Interaction Design Kennis en ervaring in Javascript en HTML5 / CSS3 Verantwoordelijkheidsgevoel Zelfstandig werkend, maar ook een uitstekende team player Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal Wat zij bieden: Een goede stage legt de basis voor je carrière. Bij Blue Billywig nemen we dit heel serieus. Wij geven je ruimte voor eigen ontwikkeling en begeleiden je om tot een succesvolle stage te komen. Stage lopen bij Blue Billywig betekent samen met gedreven professionals je talenten inzetten voor een mooi resultaat. Wij zijn een laagdrempelige organisatie met een open en gezellige sfeer, waar een ieder erg betrokken is bij elkaars projecten. Bedrijf: Eyeonline Kempenaar Eyeonlline is een full service online marketing bureau, dat u helpt uw online aanwezigheid te optimaliseren en maximaal te benutten. Eyeonline staat klaar voor alle online vraagstukken. Werkzaamheden van het bedrijf zijn het ontwerpen en bouwen van een website, het opmaken van tekstuele en video content, SEO optimalisatie, google adwords en social media campagnes en website beheer. Het bedrijf heeft momenteel geen vacatures open staan dus het is moeilijk te achter halen welke eisen hun stellen aangezien het nergens aangegeven is. De reden dat ik hier stage zou willen lopen is om ervaring op te doen in een bedrijf als deze. Zien hoe men te werk gaat en hoe een organisatie die dit te bieden heeft omgaat met hun klanten en hun producten ontwikkelt en oplevert. Het niet terug te vinden hoe groot het bedrijf is en uit hoe veel leden het team bestaat.

4 Bedrijf: Zenze Mediavormgever Almere Zenze is een interactief ontwerp bureau gevestigd te Almere. Waarom ik deze gekozen heb is omdat dit bedrijf professioneel over komt. Qua vormgeving, interactiviteit en manier van schrijven. Het bedrijf helpt bedrijven te communiceren wie ze zijn, wat ze doen en waar ze voor staan. Ze zijn simpel direct en effectief naar mijn idee. Ik hou van de stijl, ook van het werk dat gemaakt is. Het is een internationaal bedrijf die vele skills en ervaring bezit waar ik mogelijk iets aan kan hebben. Wat een stagiair kan verwachten: informele werksfeer, creatieve vrijheid en ruimte voor ontwikkeling Uitdagende projecten met korte deadlines binnen een dynamische werkomgeving Voldoende professionele begeleiding binnen zelfstandige projecten Ervaring opdoen in vormgeving, design en ontwerpen in al haar facetten Wat hun verachten van hun stagiaires Passie voor vormgeving in breedste zin van het woord Pro actieve werkhouding, zowel zelfstandig als in teamverband Positieve instelling, ambitieus, flexibele inzet en een klantgerichte instelling Opleiding grafische vormgeving, interactieve vormgeving of soortgelijk Minimaal MBO-niveau vanaf 3 e jaars of een HBO opleiding Stageperiode van minimaal 4 dagen in de week voor minimaal 3 maanden Ervaring met Photoshop, Illustrator en Indesign Enige kennis van HTML of CSS is niet verreist, maar wel een pre Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift Conclusie onderzoek beroeps veld De conclusie die is kan trekken uit het onderzoek naar het beroeps veld is dat ze over het algemeen opzoek zijn naar iemand die hun team kan aanvullen. Over het algemeen vind ik terug dat ze een sociaal aangelegd iemand zoeken die ten goede doet aan de werksfeer. Iemand die fouten durft te maken en durft te vragen. Zelfstandig kan werken en in groepsverband. Een flexibel iemand die weet wat er speelt en weet hoe hij iets kan over brengen op mensen. Iemand die zich kan inleven en rekening kan houden met verschillende factoren en dar op in kan spelen. Verdere technische eisen die er gesteld worden zijn dat je de kennis en vaardigheid moet bezitten om conceptioneel te kunnen denken en deze kunnen uitwerken. Kennis van HTML en CSS is niet overal vereist maar wel een pre, net als Javascript. Photoshop, Illustrator en Indesign worden wel vaker gevraagd. De eisen die gesteld worden kan ik mij goed voorstellen, als ik in die positie gezeten had ik het zelfde gevraagd denk ik. Waar ik persoonlijk op let bij het bekijken van bedrijven zijn de producten die geleverd worden aan klanten. Zijn het producten die mij aanspreken, waar ik achter zou kunnen

5 staan en hoe het bedrijf zichzelf presenteert. Voor stage zou ik letten op de technieken die gebruikt worden en of daar technieken tussen zitten die ik wil leren. Dat zou ik ook doen voor het zoeken naar werk alleen dan zou dat op de tweede plek komen. Als ik op zou zijn naar werk zou ik ook kijken of ik daad werkelijk ook een aanvulling zal wezen op het team. Ook de uitstraling van het bedrijf vind ik belangrijk. Waar leggen ze de nadruk op, wat vinden ze belangrijk en hoe communiceren ze met gebruikers en klanten. Andere punt dat ik belangrijk vind maar nooit terug zie is het besef van je plicht en functie binnen de maatschappij. Als ik kijk naar de eisen die gesteld worden maak ik mij aan de ene kant niet druk maar aan de andere kant juist weer wel. Gezien de situatie waar ik nu in zit zal ik moeite hebben met bepaalde eisen. Bijvoorbeeld, ik zal dagen hebben dat ik niet altijd even positief zal zijn. Het grootse probleem waar ik tegen aan ga lopen is denk ik de communicatie. Het maken van wireframes en uitschrijven van de plannen op een manier die ook te volgen voor mijn collega s. Dit zal ik in deze situatie niet geheel makkelijk zijn. Verder ben ik eigenlijk wel positief. Ik ben een flexibel iemand die juist moeite heeft met routine. Ik heb HTML en CSS kennis en Photoshop, Illustrator en Indesign ben ik machtig. Ik zal moeite hebben met het algemene, omdat ik dat stomweg niet ken. Algemene dingen die voor eigenlijk iedereen wel normaal zijn maar ik niet mee gekregen heb. Onderling contact bijvoorbeeld, of bepaalde manier van dingen brengen of uiten. Passie voor het vak is er. De Nederlandse taal beheers ik vrij goed. Als ik een portfolio moet samen stellen waarin ik laat zien dat ik aan de eisen voldoe die hun verwachten zal ik minimaal een project moeten laten zien waarin je kennis van UXD. Ik moet laten zien dat ik conceptioneel kan denken en werken. Wireframes kan maken en volgens het algemene proces kan werken. Ik moet mij creativiteit laten spreken in brede zin. In brede zin zal ik op een creatieve manier moeten laten zien wie ik ben, hoe ik ben en waar ik sta. In het kort laten zien hoe ik gekomen ben waar ik sta en mijn visie op vormgeving laten spreken. Correct geformuleerd zonder taal fouten. Niet te formeel en zakelijk maar nuchter en speels. Bedrijven in omgeving SmartMedia SmartMedia houdt zich bezig met alle mogelijke publicaties, anders dan de gemeentegidsen die worden uitgegeven door Akse Media. Printed Magazines of online Smartbooks, bedrijvengidsen of informatiegidsen, folders, flyers maar ook het grafisch ontwerp voor welke media-uiting dan ook. Met meer dan twintig jaar ervaring in het uitgeven van gemeentegidsen mag Akse Media zich gerust specialist in het uitgeven van gemeentegidsen noemen. Om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en verplichtingen biedt Akse Media een uitgebreid pakket van diensten aan. SmartMedia is een vrij groot bedrijf en spreekt mij niet echt aan. Wat ik interessant vind is het product dat ze leveren, verder heb ik weinig connectie met dit bedrijf. Naast het feit dat ze wel een interactief vormgever kunnen gebruiken. Verder zijn er geen openstaande vacatures.

6 Bloeise Smeders Bloeise is een online marketing en social media bedrijf dat de kennis, middelen en content bied voor bedrijven om hen te ondersteunen met het vergroten van online bereik, meer online omzet en meer online binding. Het is een klein bedrijf met niet veel klanten en bestaat uit 1 man met kleine klanten van uit de omgeving. Vacatures zijn er niet. Het bedrijf spreekt mij totaal niet aan qua uitstraling en over komen. Ook de manier van schrijven vind ik niets. Daar in tegen vind ik de gedachte gang en Smeders is een reclame bureau uit de omgeving van Den Helder. Het bedrijf is op gestart van uit een zolder kamer. Hun werkgebied ligt niet alleen in Den Helder en Julianadorp maar ook daar buiten zijn ze actief. Het is een klein bedrijf en heeft geen vacatures open staan. Het bedrijf spreekt mij op zich wel aan. De style, manier van presenteren en producten die ze leveren. Andere reden waarom het me wel aanspreekt is dat het er op lijkt dat ik deze mensen zou kunnen aanvullen. Werk van het bureau is niet direct te vinden. Internationaal bedrijf DigitasLBi DigitasLBi is een groot internationaal marketing en technologisch bureau dat bedrijven transformeert en klaar maakt voor het digitale tijdperk. Het bedrijf met vestigingen in België, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Zweden, Groot-Brittannië, Denemarken, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland, Australië, China, Hong Kong, India, Singapore, UAE en de USA. Het bedrijf heeft geen vacatures open staan maar is altijd geïnteresseerd in mensen die denken dat ze onmisbaar zijn voor het bedrijf. Het bedrijf heeft vele klanten waar onder grote namen zitten zoals Audi, ANWB, OV etc. Het bedrijf spreekt mij op zich niet aan, qua uitstraling en over komen. Qua kennis, ervaring en gemaakte producten daar in tegen weer wel. Je hebt verschillende soorten bedrijven die zich op verschillende manieren presenteren. Aan de hand van hun website en manier van pesenteren en schrijven kan je vaak al halen hoe groot het bedrijf is en wat voor klanten ze hebben. Vele bedrijven hebben geen vacatures open maar zijn altijd wel geïnteresseerd in mensen die een aanvulling kunnen wezen.

7 Onderzoek eigenwerk In dit onderzoek heb ik gekeken naar mijn eigen werk. Welk werk vind ik mooi, heb ik iets mee en zou ik willen laten zien. Daarnaast heb ik gekeken welk werk ik wel en niet zou moeten laten zien om een goede indruk te maken op een bedrijf. Te laten zien wat je kan en in huis hebt. Ik heb de keuze gemaakt om niet te veel te willen laten zien en werk te tonen waar mee ik de breedte van mijn ontwikkeling zo goed mogelijk kan weergeven. Waar aan je kan zien, waar ik vandaan kom, hoe ik ontwikkeld ben en waar ik nu sta. Waar mee ik direct kan laten zien wat mijn visie is over vormgeving. Conclusie De conclusie die ik kan trekken uit het onderzoek naar bedrijven en mijn eigenwerk is. Is dat ik nog genoeg na te denken heb over hoe ik dit wil gaan visualiseren. Ik wil meerdere dingen te gelijk laten zien op een overzichtelijke manier en gebruikers vriendelijke manier. Om zo goed mogelijk mijn manier van denken te laten zien. Ik ben namelijk een soort van war hoofd die bij 1 ding te horen met z n gedachte al bij 10, 20, 30 verschillende andere dingen kan zijn en ter gelijker tijd bezig is met het onderwerp waar over het gaat. Hoe doe je dit? Dat is een goeie vraag. Mijn bijnaam is Freackii gekregen op de straat. Mijn artiesten naam is daarom ook Freackii Chaos geworden. Door het leven wat ik heb gehad en de mensen om mij heen. Het dubbele is dat ik eigenlijk een keurig net iemand ben die juist niet zo is. Dit wil ik uitdragen, die tegenstrijdigheid. 2 uiterste die te samen de perfecte combi vormen. Want Freackii Chaos is feitelijk wat ik wil gaan doen. Door meerdere dingen tegelijk te willen laten zien maak je er in feite een chaos van. Het gefreakte gedeelte moet zijn dat het ordelijk, overzichtelijk en gebruikers vriendelijk wordt met een professionele uitstraling. De echte ik is een spiritueel aan gelegd iemand die dicht bij de natuur en de mens staat. Ook dit wil ik mee nemen in mijn concept.

8

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Your Future, our boost!

Your Future, our boost! Your Future, our boost! www.e-boost.be 1 E-BOOST: WIE ZIJN WE, WAT DOEN WE? e-boost, da s een groep van 4 jonge wolven en ervaren rotten in het vak die Drupal ademen, denken, dromen... Altijd op zoek naar

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

(Junior) Interaction designer gezocht. met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg

(Junior) Interaction designer gezocht. met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg (Junior) Interaction designer gezocht met een passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg 2016 Panton Het team van Panton zet zich in voor het verbeteren van de zorg. Ons krachtige middel is design.

Nadere informatie

Vacature Sissy boy Carensa Snijders. - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing

Vacature Sissy boy Carensa Snijders. - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing Vacature Sissy boy Carensa Snijders - Hoe heet de functie? De Functie heet Grafisch vormgever marketing - Is er een verschil in de naam van de functie en de vereiste kennis? Er is geen verschil tussen

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Personalia Naam Adresgegevens Peter de Leeuw Geboortedatum 7 maart 1990 Geboorteplaats Nationaliteit Burgerlijke staat Nederlandse Ongehuwd Telefoon E-mail

Nadere informatie

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat.

Stappenplan. De ontwikkeling van een interface doorloopt bij Studio Wolf vier stappen. Deze stappen verduidelijken de weg naar het eindresultaat. Stappenplan Een interface is in principe alles wat de communicatie tussen de gebruiker en de computer bepaalt of vorm geeft. Het is het deel van de website of webapplicatie dat de interactie met de gebruiker

Nadere informatie

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer Daphne Otterloo Curriculum Vitae Persoonlijk Naam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: E-mail: Daphne Otterloo 30-03-1990 Voorburg Van Aalstlaan 520 2722 SB, Zoetermeer daphneotterloo@gmail.com Profiel

Nadere informatie

Project Interactieve multimedia

Project Interactieve multimedia Project Interactieve multimedia Jerney van Schagen Inleiding: Het eerste idee van het project bij mij was dat het een vrij breed project zou worden, maar in een van de eerste colleges kwam ik er al gauw

Nadere informatie

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 Bedrijf: Itarget Media Plaats: Ede Werkzaamheden: Vormgever Periode: Stageperiode #4 Duur: 6 Maanden In dit verslag ga ik uitgebreid in op mijn leerdoelen voor

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden CV Niels van den Hoek Persoonlijke gegevens Naam Niels van den Hoek Woonplaats Hoogland Geboortedatum 15 oktober 1980 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Getrouwd Talen (woord) Nederlands, Engels

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS INHOUD // INLEIDING 4 ORIENTATIEDOCUMENT 5 FACTSHEET 6 LEERDOELEN 7 STARTVERSLAG

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

Evert Bal UX Design, Strategy & Prototyping

Evert Bal UX Design, Strategy & Prototyping Evert Bal UX Design, Strategy & Prototyping Ik ben een T-shaped designer. Samen met het team van stakeholders, developers en andere betrokken werken vanuit het grote plaatje naar mooie oplossingen voor

Nadere informatie

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42

SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 SMART- Leerdoel Mathijs de Bok Emotion - RMM42 Inhoudsopgave 1.0 Inhoudsopgave 1 1.0 Inleiding 2 1.1 Algemeen 2 1.2 Mijn leerdoelen 2 2.0 Beschrijving leerdoel 2 3 2.1 Responsive 3 2.2 Up- to- date HTML&CSS

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Publishing & Printing Company B.V.

Publishing & Printing Company B.V. STAPPENPLAN WEBSITE Versie 1.3 Publishing & Printing Company B.V. Weth. Sangersstraat 38 (0)46-437 73 11 KVK 140.41959 6191 NA Beek web@pp-company.nl BTW NL 0085.52.861.B01 Algemene voorwaarden www.pp-company.nl

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam

Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam Interactie Ontwerper / Interaction Designer, NL-NH- Amsterdam Mirabeau Mirabeau realiseert websites en online applicaties. Vanuit een full-service organisatie overzien we de creatieve en technische aspecten;

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

Yannick frisart http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/13062765/front-end-developerwebdesigner-worden-bij-emogy?utm_referrer= Hoe heet de functie: Front-end developer. Is er een verschil in de naam

Nadere informatie

1. Werken bij mijn domein

1. Werken bij mijn domein 1. Werken bij mijn domein Kwaliteit is voor jou erg belangrijk. Je voert geregeld code- reviews uit van je collega s, net zoals zij dat bij jou doen. Je houdt rekening met webrichtlijnen en je schrijft

Nadere informatie

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 Programma 19.00 René Steuer - oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol - UWV 19.30 Webdevelopment - Arno Mol 19.40 Wordpress - John Oosterlaar 19.50 Interaction

Nadere informatie

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273

Portfolio Fiona Roos. Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual. Tel.: +31(0)6-52683273 Portfolio Fiona Roos Interaction / Usability / Mindmapping / Webdesign / Concepts / Photography / Visual Portfolio site: www.fi-design.nl E-mail: info@fi-design.nl Tel.: +31(0)6-52683273 Websites (2006

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL Cherish Valérie Bödeker is met 9 jaar ervaring in de verschillende stromingen binnen de online industrie allround inzetbaar. Momenteel is zij fulltime werkzaam als Website Performance Manager voor het

Nadere informatie

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden.

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Testplan prototype Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Hierbij wordt een happy flow scenario aan de respondenten voorgelegd met daarin taken die

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven DE BRUG NAAR DE TOEKOMST

Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven DE BRUG NAAR DE TOEKOMST Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven DE BRUG NAAR DE TOEKOMST DE BRUG NAAR DE TOEKOMST Zelfbewust en sociaal bewust leren, werken en leven De basisschool is de brug naar de toekomst. Een

Nadere informatie

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005 Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank Reinout Wolfert Online Dialogue Donderdag Utrecht, 16 juni 2011 28 januari 2005 Voorstellen Reinout Wolfert SNS Bank Afdelingshoofd Front

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016 UWV Informatieavond Donderdag 24 november 2016 Programma 19.00 Michel Penterman Competence Factory 19.10 Rene Steuer oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol UWV 19.40 Sjoerd Burger Social Media Recruitment

Nadere informatie

Voorwoord. AHA! De Grafisch Vormgever Voor Communicatie en Multimedia Design studenten.

Voorwoord. AHA! De Grafisch Vormgever Voor Communicatie en Multimedia Design studenten. Anne H Heijkoop eijkoop Assesment Assesment Anne Anne AnneHeijkoop Heijkoop Assesment Assesment Anne Anne Heijkoop Heijkoop Assesment Assesment DE GRAFISCH VORMGEVER Voorwoord AHA! De Grafisch Vormgever

Nadere informatie

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête DigitasLBi presenteert nieuwe enquête over wereldwijd winkelgedrag en onthult enkele belangrijke trends voor Belgische markt Brussel, 24 april, 2014 M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag

Nadere informatie

Wouter Schong Designer, Marketeer en Ondernemer CV & PDF Portfolio v1.1 - november 2015

Wouter Schong Designer, Marketeer en Ondernemer CV & PDF Portfolio v1.1 - november 2015 CV Wouter Schong Designer, Marketeer en Ondernemer CV & PDF Portfolio v1.1 - november 2015 CV Wouter Schong Designer, Marketeer & Ondernemer wouterschong W.nl M @gmail.com T 06 34269749 Ik ben Wouter Schong,

Nadere informatie

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren.

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren. Curriculum Vitae Naam: Megin Peeters Adres: Parkstraat 70 Postcode: 6828 JL Woonplaats: Arnhem (NL) Geboortedatum: 27 april 1983 E-mailadres: info@linklabel.nl Website: www.linklabel.nl Profiel Megin Peeters

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Plan van Aanpak Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DIGITAL CONCEPT DEVELOPMENT Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen

Nadere informatie

STAGE VERSLAG LVB NETWORKS

STAGE VERSLAG LVB NETWORKS STAGE VERSLAG LVB NETWORKS Stagiair : Praktijkopleider : Stagebegeleider : Periode : Inlever Datum : Michael Scherpenisse Jeffrey van Draanen Bert de Boer 1 2 April, 2015 Opmerking Beoordeling stageverslag:

Nadere informatie

Je ontwikkelt een eigen stijl en durft je te onderscheiden. Je werkt in opdracht, zowel zelfstandig als in teamverband

Je ontwikkelt een eigen stijl en durft je te onderscheiden. Je werkt in opdracht, zowel zelfstandig als in teamverband 1 2 3 4 Werken als stylist Styling Design Wat laat je zien? Je ontwikkelt een eigen stijl en durft je te onderscheiden Je bent nieuwsgierig en veelzijdig Je denkt creatief en commercieel Je neemt initiatief

Nadere informatie

in het kort Blog Supershift - 4 oktober 2013 Start onderneming 1 oktober 2006 Ondernemersschap B.V. Marc Molendijk Bedrijfslocatie Delft

in het kort Blog Supershift - 4 oktober 2013 Start onderneming 1 oktober 2006 Ondernemersschap B.V. Marc Molendijk Bedrijfslocatie Delft Blog Supershift - 4 oktober 2013 Op 1 juli 2006 zijn webinteractie en Suburban Media samen Supershift io gestart. Dit is op 1 oktober 2006 een besloten vennootschap geworden. De twee bedrijven zijn met

Nadere informatie

Wat had je beter kunnen doen? De vacatures hadden we eerder kunnen doen en onze tijd daarvoor beter in kunnen delen.

Wat had je beter kunnen doen? De vacatures hadden we eerder kunnen doen en onze tijd daarvoor beter in kunnen delen. Evaluatie Wat ging goed in dit onderzoek? De samenwerking tussen Donny en mij. Ook liepen we bijna altijd voor op schema dus hadden we vaak zelfs tijd over. Het interview was snel geregeld en verliep snel

Nadere informatie

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont.

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont. Hallo, Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Biografie Pierre de Bont Woonplaats: Waspik Geboortedatum: 7 januari 1990 Nationaliteit: Nederlands Een hard

Nadere informatie

Stageverslag Danique Beeks

Stageverslag Danique Beeks Stageverslag Danique Beeks Waarom deze stage en hoe zag de stage eruit? Ik heb via Mirthe informatie gekregen over deze stage. Haar achterneef is een van de eigenaren van dat bedrijf. Ze heeft mij deze

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Snuffelstage Exact. Kjell Ouwendijk Klas 2D. Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye

Snuffelstage Exact. Kjell Ouwendijk Klas 2D. Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye Snuffelstage Exact Kjell Ouwendijk Klas 2D Stagebegeleiders : Dhr. Michael Vermeulen Dhr. Deyar Aljabbary Dhr. Olivier Deleye Begeleiding school: Mevrouw Lindenbergh 22 oktober 2018 Inleiding Vanuit school

Nadere informatie

Stagiair(e) grafisch- en interactieontwerp gezocht

Stagiair(e) grafisch- en interactieontwerp gezocht Stagiair(e) grafisch- en interactieontwerp gezocht met een passie voor visuele communicatie en het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces voor de zorg. september 2017 Panton Panton, ontwerpers voor

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom MORGEN INTERNET Welkom MorgenInternet heeft de afgelopen periode continue groei meegemaakt. Hierdoor is er behoefte ontstaan aan nieuwe teamleden die ons komen versterken, zodat het bedrijf zich verder

Nadere informatie

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007 Inhoud Inleiding... 2 Concept... 3 Doelstelling... 3 Concept beschrijving... 3 Visualisatie... 4 Doelgroep... 5 Usercase scenario... 5 Storyboard... 7 Bekijken van de informatie... 7 Praten (Met hetzelfde

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bladzijde 4/5 Bladzijde 4 Bladzijde 4 Bladzijde 5

Inhoudsopgave. Bladzijde 4/5 Bladzijde 4 Bladzijde 4 Bladzijde 5 Mediavormgeving Inhoudsopgave Wat doet een mediavormgever? - Waar werkt een mediavormgever - Welke taken verricht een mediavormgever? - Welke eigenschappen heeft een mediavormgever Typering beroepengroep

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Plan van Aanpak Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook

Nadere informatie

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Barry van Zanten Ux Designer / Developer Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Personalia Naam: Barry van Zanten Adres: Kokosnootstraat 39

Nadere informatie

Persoonlijk opleiding plan

Persoonlijk opleiding plan Persoonlijk opleiding plan Een opdrachtgever adviseren Hem vertellen wat jou de beste optie lijkt. Het klopt dat ik deze competenties zo had ingevuld. Ik heb hiermee ervaring doordat ik vaak op forums

Nadere informatie

Een gebruiksvriendelijk dashboard voor leerlingen en docenten

Een gebruiksvriendelijk dashboard voor leerlingen en docenten UXkids case study: Een gebruiksvriendelijk dashboard voor leerlingen en docenten Keywords: Muiswerk, Oefensoftware, User tests, Focusgroepen, Usability, UX, Leerlingen 13-15 jaar, Docenten. Het onderwijslandschap

Nadere informatie

Onderzoek successen Succes Vriendin laten stoppen met roken wat deed ik waarom ik er trots op ben Vaardigheden/competenties

Onderzoek successen Succes Vriendin laten stoppen met roken wat deed ik waarom ik er trots op ben Vaardigheden/competenties Onderzoek successen Succes Vriendin laten stoppen met roken wat deed ik Moedigde haar aan om te stoppen en liet der merken dat ik het niet leuk vond. waarom ik er trots op ben Omdat ik er blij mee ben.

Nadere informatie

ONDERNEMEN OP HET WEB

ONDERNEMEN OP HET WEB ONDERNEMEN OP HET WEB V R I J D A G 2 4 O K T O B E R 2 0 0 8 Uw Eigen Website WAAROM EEN EIGEN WEBSITE? WAT PLAATS IK ER OP? HOE KRIJG IK KLANTEN? HOE WEET IK WIE MIJN WEBSITE BEZOEKT? WAT KOST MIJ DAT?

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie!

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie! 1-6 Erik Leonard Erik Leonard Oosterhout (NB) 06 4601 5431 erik.leonard@gmail.com www.linkedin.com/in/erikleonard Wie is Erik? Ik houd me graag bezig met projecten en vraagstukken die opgelost kunnen worden

Nadere informatie

Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag

Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag Motivatie Ik heb een zeer brede ervaring en kennis binnen en buiten mijn vak. Ik vind snel aansluiting met nieuwe- en andere producten en werkzaamheden. Van nature ben ik een georganiseerd persoon, hou

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Home Opleiding Onderwijsprogramma Organisatie Stages en projecten. Zoek

Home Opleiding Onderwijsprogramma Organisatie Stages en projecten. Zoek Home Opleiding Onderwijsprogramma Organisatie Stages en projecten Zoek Home Opleiding Onderwijsprogramma Organisatie Stages en projecten CMD Amsterdam Studie programma Ontwerpopleiding voor interactieve

Nadere informatie

Mediavormgeving, Gaming en Webontwikkeling

Mediavormgeving, Gaming en Webontwikkeling Mediavormgeving, Gaming en Webontwikkeling Prachtige opleidingen met vele uitdagingen en mooie creatieve producten! Een uitdagende baan in de creatieve industrie is er één van creativiteit, doorzettingsvermogen,

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom MORGEN INTERNET Welkom Welkom bij Morgen Internet. Elk jaar hebben we diverse stages voor mensen die van zelfstandigheid houden en echte opdrachten voor klanten willen uitvoeren WIJ ZIJN Morgen Internet

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Wat bieden we je aan. Onze voorwaarden. Hoe werkt het solliciteren?

Wat bieden we je aan. Onze voorwaarden. Hoe werkt het solliciteren? 8D Games is een plek waar iedereen hard werkt, altijd probeert om onze producten, zichzelf en het team te laten groeien, maar bovenal proberen we om binnen deze scope met zoveel mogelijk plezier samen

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Inhoud 1. introductie 2. debriefing 3. doelgroep 4. doelstelling 5. werkwijze 6. planning 7. prijslijst 8. Concurrentie analyse 9 Concept

Nadere informatie

Instituut voor Communicatie, Media & IT. Game Design & Development

Instituut voor Communicatie, Media & IT. Game Design & Development Instituut voor Communicatie, Media & IT Game Design & Development EELCO BRAAD // NIEK JONKER drs. Eelco Braad University Lecturer Game Design & Development Master of Computational Science & Scientific

Nadere informatie

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE PROPOSITIE DEVELOPER De prijzenkast van bol.com puilt uit: Retailer van het Jaar, Beste webshop, publieksprijzen, noem maar op. De e-tailer kent

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er?

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er? Onderzoeksrapport Wat voor soorten stages zijn er? Eliza Friedrich 74956 M2A2 Week 1 5 verschillende soorten bedrijven / stages. Stay in Touch Media. Wat is de Stay in Touch Media? Stay in Touch Media

Nadere informatie

Digitalisering van een familiebedrijf.

Digitalisering van een familiebedrijf. Digitalisering van een familiebedrijf. Geschreven in september 2014, onder webshop. De opdracht Gassan Diamonds is al bijna zeventig jaar een begrip op het gebied van diamanten en juwelen. Met winkels

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

LEAD DEVELOPER #VACATURE

LEAD DEVELOPER #VACATURE #VACATURE LEAD DEVELOPER Wijnvoordeel is dé prijsbreker in het online wijnlandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met kwaliteit. De wijn e-tailer staat bekend als de rebel in de wijnindustrie. Dit

Nadere informatie

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s.

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s. Analyse van een website (Opdracht 1a.) EricRyanAnderson.com De vormgeefaspecten Het doel van de website is om het werk van Eric Ryan Anderson te laten zien en daarmee klanten te overtuigen om gebruik te

Nadere informatie

Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper

Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper Introductie workshop Zo Wordt Je Website Je Beste Verkoper Tom Zoethout Internet Marketing Specialist Internet Marketing als onderdeel van de bedrijfsvoering 2 1 Internet Marketing als onderdeel van de

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelingsplan

Persoonlijk Ontwikkelingsplan Persoonlijk Ontwikkelingsplan De leerdoelen Leerdoel 1 Producer Tijdens het project van de verdieping wil ik graag meer kennis opdoen over de productie van een film. Tijdens mijn stage heb ik al verschillende

Nadere informatie

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING?

WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? POWER WAT IS EEN GOEDE WEBSITE EN HOE ZET IK DEZE IN ALS CENTRAAL PUNT IN ONLINE MARKETING? In het zadel met online marketing 1 PRESENTATIE 5 WIE ZIJN WIJ WAT IS EEN GOEDE WEBSITE? SOORTEN WEBSITES ONTWERP

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

Culture Shock -PIM. GROEP 7 ESRA ATESCELIK STUDENT NR: 1783262 JUNI 2009 Eak500@few.vu.nl. Esra Atescelik juni 2009 1

Culture Shock -PIM. GROEP 7 ESRA ATESCELIK STUDENT NR: 1783262 JUNI 2009 Eak500@few.vu.nl. Esra Atescelik juni 2009 1 GROEP 7 ESRA ATESCELIK STUDENT NR: 1783262 JUNI 2009 Eak500@few.vu.nl Esra Atescelik juni 2009 1 Inhoudsopgave 1. Concept Culture Shock.3 1.1 Definitief concept 4 1.2 Interactief gedeelte van de film..4

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

Van concept naar een klikbaar prototype

Van concept naar een klikbaar prototype UXkids case study: Van concept naar een klikbaar prototype Keywords: Koninklijke Bibliotheek, Website, Prototype, User tests, Usability, UX, Kinderen 9-12 jaar. Als onderdeel van het netwerk van openbare

Nadere informatie