business software [ R E N T ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "business software [ R E N T ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business"

Transcriptie

1 business software [ R E N T ]

2 De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van het eerste uur, ieder met hun eigen specifieke branchekennis en praktijkervaring. Wij bewijzen al jarenlang een betrouwbare automatiseringspartner te zijn. De AGP Group is een internationaal opererende organisatie met twee vestigingen in Nederland en één vestiging in België. In totaal bestaat onze klantenkring uit meer dan 1200 klanten in diverse branches, voornamelijk in de Benelux, maar ook in de rest van Europa en zelfs de Verenigde Staten. Focus AGP Group Wij ontwikkelen branchegerichte ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen en operational BI (Business Intelligence) systemen. Ook zijn wij de juiste partner voor diverse Microsoft Dynamics producten. Om hier een duidelijk onderscheid in te maken, zijn er drie units binnen de AGP Group: AGP Business Solutions Te vaak zien wij dat organisaties enorme hoeveelheden data creëren in back-office systemen, zonder dat deze data eigenlijk goed bruikbaar ingezet kan worden ter ondersteuning van de operationele activiteiten. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in operational intelligence en leveren o.a. webgebaseerde informatieportalen. Bij AGP Business AGP Business Software Jarenlange ervaring in diverse branches heeft er toe geleid dat wij een aantal zeer gespecialiseerde brancheoplossingen hebben ontwikkeld. Solutions vereenvoudigen wij daarmee voor u het vinden, gebruiken en delen van uw operationele bedrijfsinformatie en kennis. Soms is er tenslotte gewoon een betere en simpelere manier om dingen te doen. Juist omdat wij de softwareontwikkeling in eigen beheer hebben, zijn wij een zeer flexibele automatiseringspartner. Wij hebben ons verdiept in de behoeften van uw branche en daardoor kennis opgedaan van vele bedrijfsprocessen. Wij denken in deze processen; de informatiebehoefte verschilt immers niet alleen van bedrijf tot bedrijf, maar ook van afdeling tot afdeling en van persoon tot persoon. De AGP Group is één van de weinige softwareleveranciers die u in de breedte objectief en zeer ter zake kundig kunnen voorlichten. Zo kunnen wij gezamenlijk met u, op basis van uw specifieke kenmerken en onze expertise en te leveren oplossingen, de juiste keuze maken voor uw organisatie. AGP Business Dynamics De naam zegt het eigenlijk al. Deze unit is binnen de AGP Group verantwoordelijk voor de verkoop, ondersteuning en implementatie van de volgende Microsoft Dynamics producten: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP en Microsoft Dynamics CRM.

3 Van Workum Verhuur, dhr. Ronald A. Groenen Met AGP Rent hebben we onze werkwijze vereenvoudigd, waardoor onze mensen efficiënter Waarom AGP Group werken en de productiviteit is gestegen. De hoeveelheid softwareleveranciers is enorm. Natuurlijk wilt u een oplossing die uw bedrijfprocessen optimaliseert en uw bedrijfsvoering efficiënter maakt. Op het oog zijn er veel pakketten die hierin voorzien, waardoor het moeilijk kan zijn om het kaf van het koren te scheiden. Wij zijn echter van mening dat er veel meer meespeelt bij het vinden van de juiste oplossing. Behalve een softwarepakket dat volledig aansluit bij uw behoeften, wilt u waarschijnlijk ook een automatiseringspartner die zich nauw betrokken voelt bij uw organisatie. Totaaloplossing Wij leveren een totaaloplossing, hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw automatiseringsvragen. Behalve branchegerichte softwareoplossingen en informatieportalen leveren wij ook de daarbij horende ondersteuning, consultancy, opleiding en de benodigde hardware. Tijdens de implementatieperiode adviseren en begeleiden onze consultants u bij het (her)automatiseringsproces. De gebruikers worden opgeleid via een op maat samengesteld leerplan. Ook de ondersteuning van onze systemen wordt snel en efficiënt verleend; onze helpdesk is ingericht om u te ondersteunen bij zowel pakketvragen als vragen over het beheer. Toegevoegde waarde Wij helpen u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Onze pakketten zijn modulair, waardoor zij zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te combineren zijn. Gezamenlijk bepalen wij welke onderdelen van toepassing zijn op uw bedrijfsstructuur. Onze flexibele oplossingen zijn hierbij volledig af te stemmen op uw bedrijfsvoering en -processen. Hierdoor wordt u niet langer beperkt door uw automatiseringssysteem, maar past het pakket zich juist aan ùw organisatie aan in plaats van andersom. Toekomst Dat wat u vandaag koopt, kunt u dat morgen ook nog gebruiken? Continuïteit heeft alles te maken met het heden en de toekomst. Wij streven naar continuïteit. Door een intensieve samenwerking met onze gebruikers, volgen wij de ontwikkelingen op de voet en blijft onze software voldoen aan de allerlaatste eisen. De nieuwste technologische ontwikkelingen worden bij voldoende stabiliteit geïmplementeerd in onze oplossingen. Brancheoplossingen AGP InstallProjects middelgroot tot grote installateur AGP InstallWare klein tot middelgrote installateur AGP Logistics logistieke branche AGP Move verhuisbedrijven AGP Projects projectorganisaties AGP Rent verhuurbedrijven AGP Tire bandenbranche AGP Trade groothandelsbedrijven AGP Trip touringcarbranche Arma Verhuur Horeca BV, Flexibele, meedenkende, probleemoplossende organisatie die het best past bij onze eigen filosofie. AGP Waste milieudienstverleners dhr. Marc Sanders:

4 Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. De werkzaamheden vergen een nauwkeurig samenspel en ruime flexibiliteit van diverse disciplines. Het behalen van een optimaal resultaat is in de verhuurbranche van wezenlijk belang. Prijs en plaats zijn voor u een belangrijk instrument. Er zijn veel bedrijven in de verhuurbranche en uw potentiële klanten zijn geneigd om te kiezen voor een bedrijf dicht bij huis of met een zeer aantrekkelijke prijs. Om tot een goede prijs te komen, dienen personeel, materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd. Uw branche Relaties beheren Tegenwoordig is relatiebeheer uit geen enkele branche meer weg te denken. Ook voor de verhuurbranche is het optimaal beheren van bestaande relaties en het uitbreiden met nieuwe relaties van wezenlijk belang. U hebt graag alle relevante gegevens van een klant bij elkaar om zo een gedegen klanthistorie op te bouwen. Huurcontracten, prijsafspraken en facturen moeten snel op te vragen zijn, zodat u efficiënt en nauwkeurig kunt werken. Door een up-to-date relatiebeheer te voeren, blijft uw huidige klantenkring tevreden en bent u in staat om gegevens van potentiële klanten nauwkeurig te volgen. Relatiebeheer betekent groei van uw organisatie. Real-time inzicht Als verhuurder wilt u een artikel en/of dienst zo vaak mogelijk verhuren met minimale inspanning. Daarbij is het verhuren en verkopen van artikelen en diensten een arbeidsintensief proces. De administratieve afhandeling dient nauwkeurig en efficiënt te gebeuren, zodat u de afspraken met uw klant op een correcte manier kunt afhandelen. Bij het opstellen van een offerte wilt u real-time inzicht hebben in de voorraad voor een bepaalde huurperiode. Om projecten en evenementen nauwkeurig te plannen met het juiste materiaal en personeel, is het voor u belangrijk om te weten waar welke artikelen en werknemers in welke periode zijn. Het materiaal en personeel moeten worden vastgelegd, zodat er geen dubbele boekingen ontstaan. Achteraf wilt u een correcte factuur kunnen sturen, zonder dat daarbij gegevens verloren gaan. Toekomst De toekomst voor de verhuurwereld ziet er goed uit. De economie is aangetrokken en bedrijven en particulieren zien de grote voordelen van het inhuren van materiaal of diensten. Door een aantal mindere jaren in het recente verleden is men huiverig voor het doen van grote investeringen en huurt men de benodigdheden liever in. Zo kunnen de kosten gedrukt worden. Een andere ontwikkeling is dat bedrijven zich er steeds meer van bewust worden dat zij zich bezig moeten houden met hun kernactiviteit. Voor andere activiteiten worden bedrijven ingehuurd die zich daarin gespecialiseerd hebben. Wellicht bedrijven als uw organisatie?

5 Expotech, dhr. Raymond Franken AGP Rent is een breed opgezet, modulair softwarepakket. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning tot facturatie. Een uitgebreid basispakket aangevuld met de voor u belangrijke extra modules. Door het inzetten van de juiste modules maken wij de optimale samenstelling, toegespitst op uw organisatie en uw medewerkers. Hierdoor hebt u geen overbodige functionaliteiten en hebt u de mogelijkheid om gefaseerd te starten. Onze oplossing AGP blijkt voor ons de juiste gesprekspartner voor onder andere onze logistieke en financiële processen. De geboden standaard, evenals specifieke internet- Gebruikersgemak Uw medewerkers halen meer uit het informatiesysteem als de functies helder en toegankelijk zijn. Bij de ontwikkeling van AGP Rent is elk programma in iedere module volgens dezelfde basisprincipes opgezet met een consequent gebruik van knoppenbalken en tabbladen. Als uitgangspunt zijn de afspraken gehanteerd die voor ieder programma onder Microsoft Windows gelden. Variabele instellingen Bij een opdracht kunnen optioneel en geheel variabel diverse logistieke gegevens worden vastgelegd, bijvoorbeeld locatiegegevens, projectbeschrijving en plannings- en personeelsgegevens. Ook de lay-out voor diverse formulieren (offerte, pakbon, opdrachtbevestiging en factuur) en overzichten is volledig variabel door de gebruiker in te stellen. Specialisme AGP Rent is een pakket dat binnen de gehele verhuurbranche toepasbaar is. De verhuurbranche kent vele nichemarkten, onder te verdelen in een aantal subcategorieën: audiovisueel, licht en geluid, evenementen en machines en gereedschappen. De AGP Group heeft bewezen binnen deze categorieën een betrouwbare automatiseringspartner te zijn, wat geresulteerd heeft in een grote groep tevreden klanten. en softwaretoepassingen, levert een bijdrage om doelstellingen aangaande kwaliteitsverbetering te kunnen realiseren.

6 AGP Rent bestaat uit diverse deelgebieden. Om deze deelgebieden zo efficiënt en flexibel mogelijk te maken, bestaan ze uit één of meerdere modules. Zo kunt u beginnen met wat u op dat moment nodig hebt. Mocht u op een later tijdstip meer functionaliteit wensen, dan groeien wij gewoon met u mee. De modules zijn geheel geïntegreerd in het pakket en zijn volledig op elkaar afgestemd. Hierdoor hoeft u gegevens maar één keer in te voeren. De mogelijkheden Relatiebeheer Met de module Relatiebeheer bent u in staat om op snelle en eenvoudige wijze relaties vast te leggen en/of op te zoeken. Relaties kunnen debiteuren, crediteuren, beide of geen van beide zijn. Mocht u het relatiebeheer willen uitbreiden met salesfunctionaliteiten, dan is het mogelijk om een koppeling te maken met Microsoft CRM. Projectadministratie Via Projectadministratie hebt u inzicht in de opbrengsten, kosten en marges van één of meerdere projecten. Tevens kunt u een begroting vastleggen en doordat het projectresultaat op elk moment opgevraagd kan worden, is tijdige bijsturing mogelijk. Verhuur- en verkoopadministratie Bij het verhuren/verkopen van artikelen is het noodzakelijk dat er een juiste vastlegging van de huurcontracten en prijsafspraken plaatsvindt, dat opdrachten goed en tijdig gepland kunnen worden en dat de verhuurder overzicht heeft over de beschikbare voorraad van het materiaal, in meerdere magazijnen en wanneer wenselijk meerdere bedrijven. Artikelen die verkocht worden dienen direct van de voorraad afgeboekt te worden. Een reeds jaren bekende toepassing op het gebied van voorraadbeheer is het gebruik van barcodescanning. Elk artikel is voorzien van een unieke streepjescode. Als een artikel het magazijn verlaat, wordt dit gescand met een barcodescanner, vervolgens worden de gegevens automatisch in de opdracht verwerkt. RFID Een nieuwe ontwikkeling is het gebruik van RFID, want een barcode kan door vervuiling of beschadiging onleesbaar worden. Bovendien kan men met een RFID-reader op enige afstand snel alle tags voor een evenement lezen, zodat de software weet welke materialen er zijn geleverd of zijn teruggekomen. Beschikbare voorraad Met de diverse planningsfuncties kunt u inzicht krijgen in de beschikbaarheid van de artikelen en eventuele tekorten. Deze producten kunnen vervolgens als inhuur worden opgenomen. Igna feu facip ea feugait venibh ent prat, vulput augiat. Ed et nim inim ad magna faci blamcon sequatue dolorem dipit la feu facing ex ex et lan vero od et velconse magnibh exer suscing euis ea acing enis nibh euisim zzrillum in exerostie vulla feum dolore molor sis nisim in ea facilit lor autem do dolenibh eliquatetum nisl dolore molorem dignis amet acidui blandre faccumsan utat. Volortisis niat nim vel ut loboreet, corpercin vel et il incillummod dunt la feugait aliquis deliquip er ipsusci te dolore mod eugait amet ute cor adignim nulla at inci tem iuscipis acidunt ad magna faccum delisi. El exero consequis erat niat. Rud dit nummy nos dit volore mod do eriusci. Modolendrem dolendigna am, quis non vullamet ilisit lam, conulla conullum aliquisi. Unt praessim illut iniscidunt praessectet, cortissisim vullaortie eros adiam, consequat. x ex et lan vero od et velconse magnibh exer suscing euis ea acing enis nibh euisim zzrillum in exerostie vulla feum dolore molor sis nisim in ea facilit lor autem do dolenibh eliquatetum nisl dolore molorem dignis amet acidui

7 Hoogwerkservice Hardinxveld, dhr. L. van der Hoek Hiervoor moesten vrijwel alle Personeels- en Transportplanning en Urenregistratie Er kan een planning worden gerealiseerd voor het personeel dat nodig is bij een contract. Ook kan er een planning worden gemaakt op basis van de vereiste kwaliteiten van het personeel dat nodig is bij een contract. Verder voorziet het systeem in mogelijkheden om onder andere hotelovernachtingen, vervoer en ritten te plannen. Na het uitvoeren van de opdracht, kunnen de gerealiseerde uren en gemaakte kosten worden vastgelegd en eventueel in het contract worden bijgesteld in verband met de nacalculatie. Service en onderhoud Door het systeem heen worden onderhoudsopdrachten en -contracten collectief en preventief vastgelegd, zowel voor eigen apparatuur als voor verkochte machines. Dat alles gebeurt inclusief de benodigde materialen, het plannen van het personeel en het registreren van de gewerkte uren. Financiële administratie De module Financieel stelt u in staat om op snelle en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van uw organisatie. Het aantal bedrijfsadministraties is hierin onbeperkt. De financiële module bestaat uit de basisonderdelen grootboek-, crediteuren- en debiteurenadministratie. Een belangrijk voordeel van een geïntegreerd financieel systeem is de eenduidigheid in verslaggeving en verantwoording binnen alle onderdelen van het systeem. E-commerce Internettechnologie is de toekomst. Met de module E-commerce kunnen uw relaties huren via internet. Hierin opgenomen zijn bijvoorbeeld E-catalogus, E-reserveringen en E-planning. Bedrijven en particulieren kunnen online uw catalogus inkijken, een offerte aanvragen of het benodigde materiaal reserveren. Uw personeel kan van huis uit inloggen om de actuele planning op te vragen. AGP Tools Naast de bovengeschreven functionaliteit beschikt AGP Rent over een aantal handige tools die de mogelijkheden van het pakket verder uitbreiden: AGP Rapporten AGP Documenten AGP Salaris AGP ODBC (Open DataBase Connectivity) werkzaamheden handmatig uitgevoerd worden. Door de automatisering van de handelingen draagt dit ook bij aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Spijkerman Evenementenverhuur, dhr. Gino Spijkerman Door de professionele aanpak en de aanwezige kennis van het verhuurproces werd snel duidelijk dat onze specifieke eisen konden worden opgenomen in het softwareprogramma.

8 AGP Business Software AGP Veghel De Amert 160, 5462 GH Veghel Postbus 226, 5460 AE Veghel Telefoon +31 (0) Fax +31 (0) Internet business software

business software [ LO G I S T I C S ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business

business software [ LO G I S T I C S ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business business software [ LO G I S T I C S ] De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van het eerste

Nadere informatie

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business business software [ I N S TA L L P R O J E C T S ] De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van

Nadere informatie

AGP Business Software

AGP Business Software AGP Business Software AGP Business Software is een softwareleverancier met al meer dan 30 jaar ervaring. Sinds 1977 houden wij ons bezig met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen in

Nadere informatie

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business re running business re running business business software [ I N S TA L LWA R E] De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen

Nadere informatie

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven www.kerridgecs.nl InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven Specialistische software voor installatiebedrijven Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich en de bedrijfsprocessen nemen

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

VERHUUR- SOFTWARE DEMODAG

VERHUUR- SOFTWARE DEMODAG VERHUUR- SOFTWARE DEMODAG Eind november verzorgde AV & Entertainment Magazine een Verhuursoftware Demodag. Want veel verhuurders gebruiken dan wel een softwarepakket om hun verhuuractiviteiten mee te regelen,

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Hi, wij zijn Provisup!

Hi, wij zijn Provisup! Hi, wij zijn Provisup! Over ons Provisup bouwt samen met een team van gedreven consultants en een krachtige backoffice aan de perfecte dienstverlening voor AFAS gebruikers. Met decennia lange AFAS ervaring

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING

GEEF OOK UW ONDERNEMING part of Optimize Group GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG stukproductie :: serieproductie :: projectmatige productie TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK VOOR UW PRODUCTIEBEDRIJF MSOFT SOFTWARE & SERVICE M-SOFT-ERP

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

Ridder iq is de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes.

Ridder iq is de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes. Een onmisbaar instrument bij het inspelen op marktontwikkelingen. Een garantie voor een optimale en efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen. Met Ridder

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

n.a.v. restyle logo Hanzehogeschool

n.a.v. restyle logo Hanzehogeschool G2K designers Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen Huisstijl gezamenlijke activiteiten n.a.v. restyle logo Hanzehogeschool beeldmerken Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND"

HODES SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND" INHOUDSOPGAVE HET JUISTE GEREEDSCHAP DE UITDAGINGEN 3 5 IMPLEMENTATIE 7 11 OVER AFAS 2 HODES DE UITDAGINGEN Controller Carlien Smit van Hodes Huisvesting

Nadere informatie

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen

Regas als bedrijf. Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen Regas als bedrijf Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg. Binnen de maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke opvang/ vrouwenopvang

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP

GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP MSOFT SOFTWARE & SERVICE GEEF OOK UW ONDERNEMING VOORSPRONG DANKZIJ M-SOFT-ERP handel in staal :: handel in non-ferro :: handel in ijzerwaren :: staal service center :: trader TOTAALSOFTWARE SPECIFIEK

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

Brochure AMF Service en onderhoud

Brochure AMF Service en onderhoud Brochure AMF Service en onderhoud AMF Service en onderhoud AMF Service en onderhoud maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Service & Onderhoud. Een USP

Service & Onderhoud. Een USP Service & Onderhoud Een USP Waar gaat het om? Service en onderhoud is een unique selling point, dat is maar al te waar. Het is een toegevoegde waarde die vaak bepalend is voor keuzes die worden gemaakt

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

Het standaardpakket voor de verhuurbranche. AGP Rent

Het standaardpakket voor de verhuurbranche. AGP Rent Het standaardpakket voor de verhuurbranche AGP Rent Postadres : Postbus 226 5460 AE Veghel Bezoekadres : De Amert 160 5462 GH Veghel Telefoon : 0413-387777 Fax : 0413-367025 Email : Website : info@agp.nl

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering OpenERP Inhoud Ervaringen vanuit de gebruiker DEMO Open source filosofie OpenERP Voor welke bedrijven

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module Software voor projectmatig produceren Verkooporder en Facturatie Module 2thePointProject Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Verkooporder en FacturatieModule 2THE POINT SOFTWARE 2

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Brochure AMF Inkoop en logistiek

Brochure AMF Inkoop en logistiek Brochure AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN

UW BEDRIJFSPROCESSEN UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

Logres Business Solutions. De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt.

Logres Business Solutions. De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt. Logres Business Solutions De ERP Partner die uw bedrijf als uitgangspunt neemt. Inhoudsopgave Maak kennis met Logres 1 Onze werkwijze 2 Kennismaking Demonstratie Proof of concept 3 Implementatie bedrijfssoftware

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PROJECT SAP Business One voor Projectindustrie Projectmatig (of grotendeels projectmatig) werken vraagt om ERP software met specifieke functionaliteiten.

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

7T software. dé standaard in branche oplossingen

7T software. dé standaard in branche oplossingen 7T software dé standaard in branche oplossingen 7T software Dé standaard in branche oplossingen 7T software levert de automatisering voor uw administratieve- en logistieke organisatie. Met onze specialisatie

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN

UW BEDRIJFSPROCESSEN UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com UBplus versimpelt en versnelt Met UBplus haalt u een compleet softwarepakket in huis. Het programma is volledig toegespitst

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Stamgegevens: Voorcalculatie: Contracten:

Stamgegevens: Voorcalculatie: Contracten: Stamgegevens: In de stamgegevens worden vaak terugkerende gegevens ingevoerd. Bij nieuwe Qbil Trade gebruikers is het in de meeste gevallen mogelijk om (een deel van) de huidige stamgegevens te exporteren

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Service Manager

UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 MULTIVERS Service Manager UNIT4 Multivers Service Manager Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. Positieve ontwikkelingen voor de bouwsector Met Syntess Atrium Bouw klaar voor groei.

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. Positieve ontwikkelingen voor de bouwsector Met Syntess Atrium Bouw klaar voor groei. Synformatief EDITIE VOORJAAR 2014 BOUW EN AANNEMERIJ WONINGBOUW UTILITEITSBOUW RENOVATIE SERVICE EN ONDERHOUD is de unieke en integrale ERP-oplossing voor uw bouwonderneming, waarmee u op eenvoudige wijze

Nadere informatie

Prijzen en Voorwaarden AccountOne

Prijzen en Voorwaarden AccountOne Prijzen en Voorwaarden Accountne Fijn dat u geïnteresseerd bent in de dienstverlening van Accountne! In dit document beschrijven wij wat Accountne voor uw organisatie kan betekenen, wat de voorwaarden

Nadere informatie

Bedrijfsbrochure.

Bedrijfsbrochure. Bedrijfsbrochure Eenheid in processen maakt sterk! Syntess Software, vakkundig voor vakmensen Syntess Software kent uw branche als geen ander. Onze vakkennis van uw werkprocessen vormt de essentiële basis

Nadere informatie

Overzicht cursussen 2015. Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers

Overzicht cursussen 2015. Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers Naast de cursussen die bij Microsign worden gegeven, is het ook mogelijk om cursussen bij u op locatie te laten verzorgen. U kunt

Nadere informatie

MSG ERP. Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt

MSG ERP. Het ERP-systeem dat jouw handelsproces volgt MSG ERP + Stroomlijn al jouw handelsprocessen + Bedien je klanten via een omnichannelstrategie + Til fulfillment naar een hoger niveau + Kies uit honderden krachtige functies Het ERP-systeem dat jouw handelsproces

Nadere informatie

CRM ontmoet MS Outlook

CRM ontmoet MS Outlook CRM ontmoet MS Outlook Slim en efficiënt Waar gaat het om? U herkent het waarschijnlijk wel. U gebruikt een CRM systeem en daarnaast gebruikt u de MS Office producten waaronder MS Outlook. Twee toepassingen

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

Inhoudsopgave. PlanRad productinformatie januari 2004 1

Inhoudsopgave. PlanRad productinformatie januari 2004 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 1. Pelosa: optimaal rendement in uw organisatie 2 2. PlanRad: het personeelsinformatiesysteem voor de kinderopvang 2 3. Relatiebeheer 3 4. Planning module 3 5.

Nadere informatie

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN

OVER TRIVEST DE STRATEGIE VAN TRIVEST 25+ LANDEN 300+ MEDEWERKERS KLANTEN OVER TRIVEST Trivest Software Group bestaat uit toonaangevende softwarebedrijven die samenwerken om project- en productiebedrijven binnen de maakindustrie procesmatig te optimaliseren en ondersteunen met

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Kennismaken met de human-resourceprocessen

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Medium UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Medium UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk

Nadere informatie

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig.

Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Registreer uren zoals ú wilt Urenregistratie via stopwatch of achteraf via de werkbalk en kalender, tot op de minuut nauwkeurig. Direct inzicht op elk niveau Beantwoordt de vragen van uw organisatie in

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productie. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Productie. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Productie Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Productie UNIT4 Multivers Productie: Thuis in uw bedrijf UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware gericht op een aantal

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen Medische hulpmiddelen Brancheoplossing voor leveranciers in de gezondheidszorg Samen efficiënter werken Pasklare oplossingen leveren vanuit een integraal klantbeeld Als leverancier in de gezondheidszorg

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur 13-01-2017 Agenda Over JorSoft Wat kost het MIS Waarom JorSoft Diensten Het MIS Vervolgstappen IT infrastructuur JorSoft JorSoft is een zelfstandige, financieel onafhankelijke onderneming Sterke financiele

Nadere informatie

Welkom! Luc Cusiel Consultancy Team Leader

Welkom! Luc Cusiel Consultancy Team Leader Welkom! Luc Cusiel Consultancy Team Leader 1 Agenda Aexis Organisatie Klanten Case : Albron Vragen & Antwoorden 2 Agenda Aexis Organisatie Klanten Case : Albron Vragen & Antwoorden 3 4 Aexis groep: Visie

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

Zorg voor uw nabestaanden

Zorg voor uw nabestaanden AEGON OverlijdensRisicoverzekering Zorg voor uw nabestaanden AEGON Levensverzekering N.V. is statutair gevestigd te Den Haag Handelsregister 27095315. AEGON Levensverzekering N.V. AEGON Levensverzekering

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie