business software [ R E N T ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "business software [ R E N T ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business"

Transcriptie

1 business software [ R E N T ]

2 De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van het eerste uur, ieder met hun eigen specifieke branchekennis en praktijkervaring. Wij bewijzen al jarenlang een betrouwbare automatiseringspartner te zijn. De AGP Group is een internationaal opererende organisatie met twee vestigingen in Nederland en één vestiging in België. In totaal bestaat onze klantenkring uit meer dan 1200 klanten in diverse branches, voornamelijk in de Benelux, maar ook in de rest van Europa en zelfs de Verenigde Staten. Focus AGP Group Wij ontwikkelen branchegerichte ERP (Enterprise Resource Planning) oplossingen en operational BI (Business Intelligence) systemen. Ook zijn wij de juiste partner voor diverse Microsoft Dynamics producten. Om hier een duidelijk onderscheid in te maken, zijn er drie units binnen de AGP Group: AGP Business Solutions Te vaak zien wij dat organisaties enorme hoeveelheden data creëren in back-office systemen, zonder dat deze data eigenlijk goed bruikbaar ingezet kan worden ter ondersteuning van de operationele activiteiten. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in operational intelligence en leveren o.a. webgebaseerde informatieportalen. Bij AGP Business AGP Business Software Jarenlange ervaring in diverse branches heeft er toe geleid dat wij een aantal zeer gespecialiseerde brancheoplossingen hebben ontwikkeld. Solutions vereenvoudigen wij daarmee voor u het vinden, gebruiken en delen van uw operationele bedrijfsinformatie en kennis. Soms is er tenslotte gewoon een betere en simpelere manier om dingen te doen. Juist omdat wij de softwareontwikkeling in eigen beheer hebben, zijn wij een zeer flexibele automatiseringspartner. Wij hebben ons verdiept in de behoeften van uw branche en daardoor kennis opgedaan van vele bedrijfsprocessen. Wij denken in deze processen; de informatiebehoefte verschilt immers niet alleen van bedrijf tot bedrijf, maar ook van afdeling tot afdeling en van persoon tot persoon. De AGP Group is één van de weinige softwareleveranciers die u in de breedte objectief en zeer ter zake kundig kunnen voorlichten. Zo kunnen wij gezamenlijk met u, op basis van uw specifieke kenmerken en onze expertise en te leveren oplossingen, de juiste keuze maken voor uw organisatie. AGP Business Dynamics De naam zegt het eigenlijk al. Deze unit is binnen de AGP Group verantwoordelijk voor de verkoop, ondersteuning en implementatie van de volgende Microsoft Dynamics producten: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP en Microsoft Dynamics CRM.

3 Van Workum Verhuur, dhr. Ronald A. Groenen Met AGP Rent hebben we onze werkwijze vereenvoudigd, waardoor onze mensen efficiënter Waarom AGP Group werken en de productiviteit is gestegen. De hoeveelheid softwareleveranciers is enorm. Natuurlijk wilt u een oplossing die uw bedrijfprocessen optimaliseert en uw bedrijfsvoering efficiënter maakt. Op het oog zijn er veel pakketten die hierin voorzien, waardoor het moeilijk kan zijn om het kaf van het koren te scheiden. Wij zijn echter van mening dat er veel meer meespeelt bij het vinden van de juiste oplossing. Behalve een softwarepakket dat volledig aansluit bij uw behoeften, wilt u waarschijnlijk ook een automatiseringspartner die zich nauw betrokken voelt bij uw organisatie. Totaaloplossing Wij leveren een totaaloplossing, hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw automatiseringsvragen. Behalve branchegerichte softwareoplossingen en informatieportalen leveren wij ook de daarbij horende ondersteuning, consultancy, opleiding en de benodigde hardware. Tijdens de implementatieperiode adviseren en begeleiden onze consultants u bij het (her)automatiseringsproces. De gebruikers worden opgeleid via een op maat samengesteld leerplan. Ook de ondersteuning van onze systemen wordt snel en efficiënt verleend; onze helpdesk is ingericht om u te ondersteunen bij zowel pakketvragen als vragen over het beheer. Toegevoegde waarde Wij helpen u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Onze pakketten zijn modulair, waardoor zij zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te combineren zijn. Gezamenlijk bepalen wij welke onderdelen van toepassing zijn op uw bedrijfsstructuur. Onze flexibele oplossingen zijn hierbij volledig af te stemmen op uw bedrijfsvoering en -processen. Hierdoor wordt u niet langer beperkt door uw automatiseringssysteem, maar past het pakket zich juist aan ùw organisatie aan in plaats van andersom. Toekomst Dat wat u vandaag koopt, kunt u dat morgen ook nog gebruiken? Continuïteit heeft alles te maken met het heden en de toekomst. Wij streven naar continuïteit. Door een intensieve samenwerking met onze gebruikers, volgen wij de ontwikkelingen op de voet en blijft onze software voldoen aan de allerlaatste eisen. De nieuwste technologische ontwikkelingen worden bij voldoende stabiliteit geïmplementeerd in onze oplossingen. Brancheoplossingen AGP InstallProjects middelgroot tot grote installateur AGP InstallWare klein tot middelgrote installateur AGP Logistics logistieke branche AGP Move verhuisbedrijven AGP Projects projectorganisaties AGP Rent verhuurbedrijven AGP Tire bandenbranche AGP Trade groothandelsbedrijven AGP Trip touringcarbranche Arma Verhuur Horeca BV, Flexibele, meedenkende, probleemoplossende organisatie die het best past bij onze eigen filosofie. AGP Waste milieudienstverleners dhr. Marc Sanders:

4 Geen branche is zo dynamisch als de verhuurbranche. De werkzaamheden vergen een nauwkeurig samenspel en ruime flexibiliteit van diverse disciplines. Het behalen van een optimaal resultaat is in de verhuurbranche van wezenlijk belang. Prijs en plaats zijn voor u een belangrijk instrument. Er zijn veel bedrijven in de verhuurbranche en uw potentiële klanten zijn geneigd om te kiezen voor een bedrijf dicht bij huis of met een zeer aantrekkelijke prijs. Om tot een goede prijs te komen, dienen personeel, materieel en logistiek naadloos op elkaar te worden afgestemd. Uw branche Relaties beheren Tegenwoordig is relatiebeheer uit geen enkele branche meer weg te denken. Ook voor de verhuurbranche is het optimaal beheren van bestaande relaties en het uitbreiden met nieuwe relaties van wezenlijk belang. U hebt graag alle relevante gegevens van een klant bij elkaar om zo een gedegen klanthistorie op te bouwen. Huurcontracten, prijsafspraken en facturen moeten snel op te vragen zijn, zodat u efficiënt en nauwkeurig kunt werken. Door een up-to-date relatiebeheer te voeren, blijft uw huidige klantenkring tevreden en bent u in staat om gegevens van potentiële klanten nauwkeurig te volgen. Relatiebeheer betekent groei van uw organisatie. Real-time inzicht Als verhuurder wilt u een artikel en/of dienst zo vaak mogelijk verhuren met minimale inspanning. Daarbij is het verhuren en verkopen van artikelen en diensten een arbeidsintensief proces. De administratieve afhandeling dient nauwkeurig en efficiënt te gebeuren, zodat u de afspraken met uw klant op een correcte manier kunt afhandelen. Bij het opstellen van een offerte wilt u real-time inzicht hebben in de voorraad voor een bepaalde huurperiode. Om projecten en evenementen nauwkeurig te plannen met het juiste materiaal en personeel, is het voor u belangrijk om te weten waar welke artikelen en werknemers in welke periode zijn. Het materiaal en personeel moeten worden vastgelegd, zodat er geen dubbele boekingen ontstaan. Achteraf wilt u een correcte factuur kunnen sturen, zonder dat daarbij gegevens verloren gaan. Toekomst De toekomst voor de verhuurwereld ziet er goed uit. De economie is aangetrokken en bedrijven en particulieren zien de grote voordelen van het inhuren van materiaal of diensten. Door een aantal mindere jaren in het recente verleden is men huiverig voor het doen van grote investeringen en huurt men de benodigdheden liever in. Zo kunnen de kosten gedrukt worden. Een andere ontwikkeling is dat bedrijven zich er steeds meer van bewust worden dat zij zich bezig moeten houden met hun kernactiviteit. Voor andere activiteiten worden bedrijven ingehuurd die zich daarin gespecialiseerd hebben. Wellicht bedrijven als uw organisatie?

5 Expotech, dhr. Raymond Franken AGP Rent is een breed opgezet, modulair softwarepakket. Het systeem biedt een volledig geïntegreerde totaaloplossing van acquisitie, calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, verkoop, projectuitvoering en planning tot facturatie. Een uitgebreid basispakket aangevuld met de voor u belangrijke extra modules. Door het inzetten van de juiste modules maken wij de optimale samenstelling, toegespitst op uw organisatie en uw medewerkers. Hierdoor hebt u geen overbodige functionaliteiten en hebt u de mogelijkheid om gefaseerd te starten. Onze oplossing AGP blijkt voor ons de juiste gesprekspartner voor onder andere onze logistieke en financiële processen. De geboden standaard, evenals specifieke internet- Gebruikersgemak Uw medewerkers halen meer uit het informatiesysteem als de functies helder en toegankelijk zijn. Bij de ontwikkeling van AGP Rent is elk programma in iedere module volgens dezelfde basisprincipes opgezet met een consequent gebruik van knoppenbalken en tabbladen. Als uitgangspunt zijn de afspraken gehanteerd die voor ieder programma onder Microsoft Windows gelden. Variabele instellingen Bij een opdracht kunnen optioneel en geheel variabel diverse logistieke gegevens worden vastgelegd, bijvoorbeeld locatiegegevens, projectbeschrijving en plannings- en personeelsgegevens. Ook de lay-out voor diverse formulieren (offerte, pakbon, opdrachtbevestiging en factuur) en overzichten is volledig variabel door de gebruiker in te stellen. Specialisme AGP Rent is een pakket dat binnen de gehele verhuurbranche toepasbaar is. De verhuurbranche kent vele nichemarkten, onder te verdelen in een aantal subcategorieën: audiovisueel, licht en geluid, evenementen en machines en gereedschappen. De AGP Group heeft bewezen binnen deze categorieën een betrouwbare automatiseringspartner te zijn, wat geresulteerd heeft in een grote groep tevreden klanten. en softwaretoepassingen, levert een bijdrage om doelstellingen aangaande kwaliteitsverbetering te kunnen realiseren.

6 AGP Rent bestaat uit diverse deelgebieden. Om deze deelgebieden zo efficiënt en flexibel mogelijk te maken, bestaan ze uit één of meerdere modules. Zo kunt u beginnen met wat u op dat moment nodig hebt. Mocht u op een later tijdstip meer functionaliteit wensen, dan groeien wij gewoon met u mee. De modules zijn geheel geïntegreerd in het pakket en zijn volledig op elkaar afgestemd. Hierdoor hoeft u gegevens maar één keer in te voeren. De mogelijkheden Relatiebeheer Met de module Relatiebeheer bent u in staat om op snelle en eenvoudige wijze relaties vast te leggen en/of op te zoeken. Relaties kunnen debiteuren, crediteuren, beide of geen van beide zijn. Mocht u het relatiebeheer willen uitbreiden met salesfunctionaliteiten, dan is het mogelijk om een koppeling te maken met Microsoft CRM. Projectadministratie Via Projectadministratie hebt u inzicht in de opbrengsten, kosten en marges van één of meerdere projecten. Tevens kunt u een begroting vastleggen en doordat het projectresultaat op elk moment opgevraagd kan worden, is tijdige bijsturing mogelijk. Verhuur- en verkoopadministratie Bij het verhuren/verkopen van artikelen is het noodzakelijk dat er een juiste vastlegging van de huurcontracten en prijsafspraken plaatsvindt, dat opdrachten goed en tijdig gepland kunnen worden en dat de verhuurder overzicht heeft over de beschikbare voorraad van het materiaal, in meerdere magazijnen en wanneer wenselijk meerdere bedrijven. Artikelen die verkocht worden dienen direct van de voorraad afgeboekt te worden. Een reeds jaren bekende toepassing op het gebied van voorraadbeheer is het gebruik van barcodescanning. Elk artikel is voorzien van een unieke streepjescode. Als een artikel het magazijn verlaat, wordt dit gescand met een barcodescanner, vervolgens worden de gegevens automatisch in de opdracht verwerkt. RFID Een nieuwe ontwikkeling is het gebruik van RFID, want een barcode kan door vervuiling of beschadiging onleesbaar worden. Bovendien kan men met een RFID-reader op enige afstand snel alle tags voor een evenement lezen, zodat de software weet welke materialen er zijn geleverd of zijn teruggekomen. Beschikbare voorraad Met de diverse planningsfuncties kunt u inzicht krijgen in de beschikbaarheid van de artikelen en eventuele tekorten. Deze producten kunnen vervolgens als inhuur worden opgenomen. Igna feu facip ea feugait venibh ent prat, vulput augiat. Ed et nim inim ad magna faci blamcon sequatue dolorem dipit la feu facing ex ex et lan vero od et velconse magnibh exer suscing euis ea acing enis nibh euisim zzrillum in exerostie vulla feum dolore molor sis nisim in ea facilit lor autem do dolenibh eliquatetum nisl dolore molorem dignis amet acidui blandre faccumsan utat. Volortisis niat nim vel ut loboreet, corpercin vel et il incillummod dunt la feugait aliquis deliquip er ipsusci te dolore mod eugait amet ute cor adignim nulla at inci tem iuscipis acidunt ad magna faccum delisi. El exero consequis erat niat. Rud dit nummy nos dit volore mod do eriusci. Modolendrem dolendigna am, quis non vullamet ilisit lam, conulla conullum aliquisi. Unt praessim illut iniscidunt praessectet, cortissisim vullaortie eros adiam, consequat. x ex et lan vero od et velconse magnibh exer suscing euis ea acing enis nibh euisim zzrillum in exerostie vulla feum dolore molor sis nisim in ea facilit lor autem do dolenibh eliquatetum nisl dolore molorem dignis amet acidui

7 Hoogwerkservice Hardinxveld, dhr. L. van der Hoek Hiervoor moesten vrijwel alle Personeels- en Transportplanning en Urenregistratie Er kan een planning worden gerealiseerd voor het personeel dat nodig is bij een contract. Ook kan er een planning worden gemaakt op basis van de vereiste kwaliteiten van het personeel dat nodig is bij een contract. Verder voorziet het systeem in mogelijkheden om onder andere hotelovernachtingen, vervoer en ritten te plannen. Na het uitvoeren van de opdracht, kunnen de gerealiseerde uren en gemaakte kosten worden vastgelegd en eventueel in het contract worden bijgesteld in verband met de nacalculatie. Service en onderhoud Door het systeem heen worden onderhoudsopdrachten en -contracten collectief en preventief vastgelegd, zowel voor eigen apparatuur als voor verkochte machines. Dat alles gebeurt inclusief de benodigde materialen, het plannen van het personeel en het registreren van de gewerkte uren. Financiële administratie De module Financieel stelt u in staat om op snelle en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van uw organisatie. Het aantal bedrijfsadministraties is hierin onbeperkt. De financiële module bestaat uit de basisonderdelen grootboek-, crediteuren- en debiteurenadministratie. Een belangrijk voordeel van een geïntegreerd financieel systeem is de eenduidigheid in verslaggeving en verantwoording binnen alle onderdelen van het systeem. E-commerce Internettechnologie is de toekomst. Met de module E-commerce kunnen uw relaties huren via internet. Hierin opgenomen zijn bijvoorbeeld E-catalogus, E-reserveringen en E-planning. Bedrijven en particulieren kunnen online uw catalogus inkijken, een offerte aanvragen of het benodigde materiaal reserveren. Uw personeel kan van huis uit inloggen om de actuele planning op te vragen. AGP Tools Naast de bovengeschreven functionaliteit beschikt AGP Rent over een aantal handige tools die de mogelijkheden van het pakket verder uitbreiden: AGP Rapporten AGP Documenten AGP Salaris AGP ODBC (Open DataBase Connectivity) werkzaamheden handmatig uitgevoerd worden. Door de automatisering van de handelingen draagt dit ook bij aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Spijkerman Evenementenverhuur, dhr. Gino Spijkerman Door de professionele aanpak en de aanwezige kennis van het verhuurproces werd snel duidelijk dat onze specifieke eisen konden worden opgenomen in het softwareprogramma.

8 AGP Business Software AGP Veghel De Amert 160, 5462 GH Veghel Postbus 226, 5460 AE Veghel Telefoon +31 (0) Fax +31 (0) Internet business software

business software [ LO G I S T I C S ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business

business software [ LO G I S T I C S ] It s a pleasure running business It s a pleasure running business business software [ LO G I S T I C S ] De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van het eerste

Nadere informatie

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business business software [ I N S TA L L P R O J E C T S ] De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen zijn softwareontwikkelaars van

Nadere informatie

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business

business software It s a pleasure running business It s a pleasure running business re running business re running business business software [ I N S TA L LWA R E] De AGP Group is een overkoepelende organisatie waarin zich meerdere vooraanstaande softwarehuizen hebben gevestigd. Allen

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Productoverzicht

UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 0 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise. Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 management 12 16 inzicht

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Extended. Unit 4 Multivers. De financiële en logistieke. oplossing voor. handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners

Unit 4 Multivers Extended. Unit 4 Multivers. De financiële en logistieke. oplossing voor. handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners Unit 4 Multivers Extended Unit 4 Multivers De financiële en logistieke oplossing voor handelsbedrijven en zakelijke dienstverleners 2 U NIT 4 MULTIVERS E XTENDED 3 I NHOUDSOPGAVE INLEIDING 4 Unit 4 Multivers

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor projectorganisaties AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie

Intelligente installatietechniek

Intelligente installatietechniek Intelligente installatietechniek Bijna 90 procent van onze producten doen onzichtbaar hun werk. Achter muren, in vloeren of in prefab voorwandsystemen, onzichtbaar en betrouwbaar. Dit is voor ons de kerndoelstelling

Nadere informatie

7T software. dé standaard in branche oplossingen

7T software. dé standaard in branche oplossingen 7T software dé standaard in branche oplossingen 7T software Dé standaard in branche oplossingen 7T software levert de automatisering voor uw administratieve- en logistieke organisatie. Met onze specialisatie

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV. Brancheoplossing houtbranche

Microsoft Dynamics NAV. Brancheoplossing houtbranche Microsoft Dynamics NAV Brancheoplossing houtbranche...compleet voorraadbeheer......flexibel en gebruiksvriendelijk......gegarandeerde continuïteit......dé software voor de houtbranche... ABP Dynamics en

Nadere informatie

Het einde van de papieren werkbon

Het einde van de papieren werkbon Foutloze invoering 4PS Construct bij Klop Verhuur Nieuwsbrief van 4PS - september 2009 Het einde van de papieren werkbon Er viel nog een behoorlijke winst te behalen in vereenvoudiging en versnelling van

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening Zakelijke dienstverlening Een branche oplossing van Prodin Business Solutions Wat houdt Prodin voor de zakelijke dienstverlening in? Over Prodin en uw branche > De Prodin Branche oplossing Zakelijke dienstverlening

Nadere informatie

De oplossingen van zeven ICT-leveranciers

De oplossingen van zeven ICT-leveranciers BESPAREN OP ONDERHOUD: De oplossingen van zeven ICT-leveranciers Investeringen die onder druk staan, begrotingen die naar beneden worden bijgesteld: de financiële crisis is ook bij corporaties goed merkbaar.

Nadere informatie

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP

ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP ENJOY INTEGRATED FACILITY MANAGEMENT SOLUTIONS IN SAP INHOUD Kostenbesparing door efficiënt Facility Management 3 Facility Management als spil binnen de organisatie 4 Haal meer uit SAP met FM Insight 5

Nadere informatie

Ultimo Facility Management

Ultimo Facility Management Ultimo Facility Management Inleiding Kenmerkend Ultimo Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien

Nadere informatie

Ultimo Facility Management

Ultimo Facility Management Ultimo Facility Management Ultimo Facility Management Ultimo Facility Management is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk Facility Management informatiesysteem (FMIS). Zet Ultimo in voor ondersteuning

Nadere informatie

Maintenance Management

Maintenance Management Maintenance Management Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare

Nadere informatie

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Quality as a Service Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Inleiding Waarom QaaS? of anders gezegd Waarom zou u vandaag nog moeten beginnen met Quality as a Service? Via dit document willen wij u niet alleen

Nadere informatie

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009

microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 microsoft DYNAMICS i erp wijzer 2009 Microsoft Dynamics ERP is er ook voor u. Samen met onze gekwalificeerde partners bieden we de juiste oplossing voor uw branche. VOORWOORD De ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering

Oculus Suite. Oog voor uw automatisering Oculus Suite Oog voor uw automatisering Inhoud Oculus De standaardoplossing van Pantheon 5 Oculus Suite 7 Oculus Portal 8 Oculus i Opener 9 Oculus ERP 11 Oculus CRM 17 Oculus WMS 18 Oculus DMS 19 Oculus

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management

Ultimo Facility. Management. Facility. Managemen. ManagementFacility. Facility. Management. Facility. Management Ultimo Managemen Inleiding Al sinds 1988 ondersteunen wij organisaties bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Met behulp van onze modulair opgebouwde software voorzien wij u van een pasklare oplossing.

Nadere informatie

Ridder iq is de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes.

Ridder iq is de totaaloplossing die u zoekt. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes. Met Ridder iq maken ondernemers de juiste keuzes. Een onmisbaar instrument bij het inspelen op marktontwikkelingen. Een garantie voor een optimale en efficiënte inrichting van bedrijfsprocessen. Met Ridder

Nadere informatie

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen

PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen PROJECTEN EN UREN de softwareoplossing voor not-for-profitinstellingen AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com

Nadere informatie