donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012"

Transcriptie

1 Voorproefje Op zaterdag 24 november 2012 opent het skigebied van Val Thorens. Sinds jaar en dag vieren wij in het weekend na de opening het begin van een nieuw wintersportseizoen met het zogenaamde Voorproefje. Dit skiweekend in het voorseizoen hebben we niet voor niets Voorproefje genoemd. Tijdens deze weekendreis kunt u proeven van de nieuwe winter. Wij bieden een zeer effectief weekend met optioneel busvervoer gecombineerd met verblijf in een luxe accommodatie. Speciaal is ook de prijs die in het normale seizoen voor dit topgebied en mooie accommodaties niet mogelijk is. Weer & sneeuw Misschien bent u bang dat er geen sneeuw valt? Wij spreken uit ervaring en kunnen u met een gerust hart vertellen over de ervaringen van de afgelopen seizoenen. Soms kwam de sneeuw pas een dag voor het weekend, maar zonder uitzondering hebben we op verse sneeuw geskied! Val Thorens is het hoogste skistation van Europa, mocht Moeder Natuur het laten afweten, dan zijn er tal van sneeuwkanonnen die de condities een handje helpen. In 2011 werd het skigebied zelfs speciaal voor de gasten van SkieninFrankrijk met sneeuwkanonnen geopend terwijl het skigebied voor andere skiërs gesloten bleef zodat we ongestoord van de pistes konden genieten. Wanneer? U vertrekt op donderdagavond uit Nederland, zodat u s ochtends in Frankrijk meteen op de ski s kunt stappen. U verblijft twee nachten in het skigebied en u kunt 3 volle dagen skiën. Op de laatste dag heeft u nog de tijd uw spullen te pakken en te douchen na het skiën voordat u weer vertrekt want de accommodatie is beschikbaar tot laat in de middag. U rijdt zondagavond terug, zodat u de volgende ochtend op tijd terug bent in Nederland. Het Voorproefje van 2012 vindt plaats van : donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012 Royal Class busvervoer U kunt bij het Voorproefje gebruik maken van Royal Class busvervoer. Vanaf 12 personen zorgen wij er voor dat uw groep kan opstappen bij uw eigen verzamelplaats. Er wordt gestreefd naar een beperkt aantal opstapplaatsen in Nederland. Opstapschema en vertrektijden worden in overleg met u bepaald. Wij houden het recht een opstapplaats niet aan te doen indien er te weinig passagiers opstappen of de plaats niet in de route past. U kunt ook met eigen vervoer reizen. Tourguide Tijdens het Voorproefje staat in Val Thorens een tourguide tot uw beschikking voor het uitdelen van de sleutels en liftpassen. Speciale wensen, zoals voorkeur van de ligging van appartementen kunt u vooraf kenbaar maken. Liftpas Een driedaagse liftpas voor het geopende gedeelte van het skigebied van Val Thorens is inclusief in de prijs. Uw liftpas gaat in op de ochtend van aankomst. Let op! Dit winterseizoen zijn de voorwaarden met betrekking tot kinderen gewijzigd. In tegenstelling tot andere jaren komen vanaf heden kinderen tot en met 5 jaar in aanmerking voor een gratis liftpas (voorheen was dit tot en met 4 jaar). De kinderkorting geldt dan voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

2 Het dorp Hoogte dorp Laagste punt skigebied Hoogste punt skigebied Loipes Wandelroutes 2300 meter 1300 m 3230 m 5 km 6 km Val Thorens ligt in een prachtig dal dat omgeven is door 6 gletsjers en 6 bergtoppen boven de 3000 meter. De kwaliteit van de sneeuw is buitengewoon en het gebied is sneeuwzeker van half november tot begin mei. Wintersport in Val Thorens is zeer populair bij de Nederlandse wintersporter. Val Thorens is hét hoogste skistation van Europa, gesitueerd op 2300 meter hoogte. In dit skistation liggen alle accommodaties direct aan de piste. U vindt er een adembenemend panorama en werkelijk elke skiër en iedere snowboarder, eerstejaars of vergevorderd, kan er zijn hart ophalen. Tijdens een wintersport in Val Thorens kunt u overal tot aan de voordeur skiën. Het is een autovrij dorp, met een kosmopolitische uitstraling. Er is een sportcentrum waar u kunt kiezen uit meer dan 20 sportieve activiteiten, een bowlingcentrum en u kunt er uitgebreid winkelen. Wekelijks is er een markt, concerten en daarnaast is er een keur aan restaurants, bars en discotheken. Van alle Franse wintersportbestemmingen is Val Thorens de meest bekende en bezochte plaats, niet in de laatste plaats door de bruisende après-ski. Na een sportieve dag kunt u zich prima vermaken in de vele gezellige bars, restaurants en winkels. Daarnaast is er een bowlingcentrum en een bioscoop. Tijdens het Voorproefje zijn nog niet alle liften geopend van het skigebied van Val Thorens. Afhankelijk van de sneeuwval worden zoveel mogelijk liften geopend. Skigebied Val Thorens Geprepareerde piste 150 km Aantal skiliften 32 Aantal pistes 335 Skigebied Les 3 Vallees Geprepareerde piste 600 km Aantal skiliften 179 Aantal pistes 303 Het skigebied Val Thorens behoort tot het enorme skigebied van Les Trois Vallees dat meerdere skistations met elkaar verbindt. Les 3 Vallées biedt maar liefst 600 geprepareerde kilometers. De 3 valleien worden gevormd door de Vallée de Belleville en de vallei waar u o.a. Méribel en Mottaret vindt en de vallei met o.a. Courchevel en La Tania. U kunt vanaf de gletsjers de bossen in of de pistes van Olympische kwaliteit verlaten voor avontuur in de poedersneeuw. De liftpas van Val Thorens is van begin december tot eind april uit te breiden naar het grote skigebied van Les Trois Vallees.

3 Village Montana **** Village Montana is al jaren onze thuisbasis in Val Thorens en één van de mooiste accommodaties van Val Thorens met een fantastische ligging aan de piste. De résidence bestaat uit verschillende gebouwen in Savoyaardse stijl. Montana (hoofdgebouw/receptie) en Montana Valbel hebben een unieke ligging aan de piste met een prachtig uitzicht op de pistes. Montana Soleil ligt aan de overkant van de straat. U vindt in ieder appartement een tv, telefoon, balkon, föhn, een keuken met oven, vaatwasser, koelkast en koffiezetapparaat. 2 kamer 2-3 (30-32 m²) slaapkamer (tweepersoonsbed of losse bedden) badkamer (bad) 1 toilet 2 kamer cabine 4 (35 m²) slaapkamer (tweepersoonbed of losse bedden) cabine (2 persoonsbedbank) badkamer (bad) 1 toilet 3 kamer 4 (41-45 m²) 2 slaapkamers (tweepersoonsbedden of losse bedden) badkamer (bad) 1 toilet 3 kamer cabine 6 (47-49 m²) 2 slaapkamers (tweepers.bed of losse bedden) cabine (stapelbed) 2 badkamers (1 bad, 1 douche) 1 toilet Grotere appartementen zijn op aanvraag beschikbaar voor het Voorproefje. Tijdens het Voorproefje is de accommodatie direct bij aankomst beschikbaar en kunt u van uw appartement gebruik maken tot laat in de middag. Indien de appartementen pas later op de aankomstdag betrokken kunnen worden of reeds vroeg de vertrekdag ontruimd dienen te worden organiseren wij een gratis bagageruimte. De sauna is in het voorseizoen nog gesloten.

4 Prijzen Voorproefje 2012 Village Montana Bezetting Prijs 2 kamer kamer kamer kamer cabine kamer cabine kamer cabine Village Montana Bezetting Prijs 3 kamer kamer kamer kamer cabine kamer cabine kamer cabine Prijs per persoon inclusief 2 nachten in de accommodatie, 3-daagse liftpas Val Thorens, toeristenbelasting, reisbegeleiding en lakens en handdoeken. Retour per Royal Class bus 80,- per persoon. Ski s of snowboards huren Het huren van ski s is een verstandige keuze voor een kort verblijf. U voorkomt gesleep met spullen en u profiteert van onze scherpe prijzen. Ter plaatse rekent men hogere tarieven en in verband met het voorseizoen kunt u niet overal een open deur verwachten. U kunt kiezen uit vier categorieën: 3 dgn 4 dgn Ski s Eco Ski s & schoenen Eco Ski s/snowboard Evolution Ski s/board & schoenen Evolution Ski s/snowboard Sensation Ski s/board & schoenen Sensation Ski s/snowboard Excellence Ski s/snowboard & sch. Excellence Reisverzekering Stel, uw bagage wordt gestolen, u wordt ziek of u krijgt een ongeval. Dan geeft de reisverzekering een optimale risicodekking. Bij een Basisdekking zijn de belangrijkste zaken verzekerd, zoals 24-uurs hulp door alarmcentrale SOS International, een ongevallendekking, dekking voor medische kosten, dekking voor kosten zoals extra reis- en verblijfkosten, dekking voor bagage en schade aan logiesverblijven en uiteraard is de premie inclusief een wintersportdekking. Indien u een Topdekking kiest, kunt u rekenen op een hoger verzekerd bedrag bagage én 2 jaar nieuwwaarde voor uw bagage. Ook is er een hogere dekking voor o.a. telecommunicatiekosten, schade logiesverblijven. Per boeking geldt 3,50 aan poliskosten. Basisdekking 2,60 * Topdekking 3,10 * * De premies gelden per persoon per dag, inclusief wintersportdekking, ongevallen en medische kosten. Annuleringsverzekering Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij een reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij last minute boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om juist dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Niet alleen omdat de annuleringskosten kort voor vertrek erg hoog zijn, maar vooral omdat de verzekering ook de niet gebruikte reisdagen dekt. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u mist, worden vergoed! De poliskosten bedragen 3,50. De premie die over de reissom berekend wordt bedraagt: 6,58%

5 Restaurant Val Thorens U kunt via SkieninFrankrijk diverse arrangementen vooraf reserveren. Zo kunnen wij voor het hele weekend het halfpension voor uw gezelschap regelen of een ontbijt bij aankomst of een diner voor vertrek organiseren. Wij bieden diverse arrangementen aan in diverse restaurants in Val Thorens. Ziehier een prijsindicatie: Ontbijtbuffet bij aankomst 10 Diner de départ bij vertrek 18 Diner 2 dagen 39 Halfpension 2 dagen 59 Eerder komen of langer blijven Indien u met eigen vervoer reist, is het mogelijk één of meerdere nachten eerder aan te komen of langer te blijven. U betaalt dan een toeslag per nacht per appartement. Korting eigen vervoer zoals gepubliceerd 80 Korting eigen vervoer voor groepen 95 Uitbreiding liftpas naar 4 dagen 26 Uitbreiding liftpas naar 5 dagen 46 Extra nacht in Montana 2 kamer Extra nacht in Montana 2 kamer cabine Extra nacht in Montana 3 kamer Extra nacht in Montana 3 kamer cabine Versie 21/06/11

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress Val Thorens The Kickoff Nascholingsreis Intercongress 09-13 december 2015 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime wederom een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie

Val Thorens 22 april tot en met 29 april 2017

Val Thorens 22 april tot en met 29 april 2017 Winterspecial 2017 DUTCH SNOWTIME WEEK Val Thorens 22 april tot en met 29 april 2017 We hebben in Val Thorens diverse appartementen in een viertal chalets in optie: Montagnettes Soleil Village Montana

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE REIS OP ZEKER REIS OP ZEKER met onze verzekering voor vaarvakanties/-reizen VAARVAKANTIE / VAARREIS Met de boeking die u heeft gedaan gaat u straks genieten van een heerlijke vaarvakantie of vaarreis.

Nadere informatie

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Vraagprijs: 699.000,-- Recent gerenoveerd Gasthof-Pension met 11 kamers/appartementen en luxe eigenaarswoning. Verder is er een eigen huisbar/apres-skibar,

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen

Uw Reisadvies: Schüttdorf (Zell am see) Oostenrijk offerte datum: 17 oktober 2017 Voor: 15 personen Hotel Latini Charmant 4-sterrenhotel in het centrum van de wijk Schüttdorf. Bij ons inclusief! Welkomstdrankje Dagelijks een kleine apres-ski snack van 15:00-17:00 uur 10% Korting op skihuur ter plaatse

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2014. 1. Wat is de WISPO WISPO 2014 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO commissie 2014 organiseert dit jaar een reis naar Flaine. Vorig jaar hebben wij het record van 115 inschrijvingen

Nadere informatie

Prijs per volwassene Te betalen Prijs per volwassene NOORDKAMER. Prijs per volwassene ZUIDKAMER

Prijs per volwassene Te betalen Prijs per volwassene NOORDKAMER. Prijs per volwassene ZUIDKAMER HOTEL LES CLARINES - LES 2 ALPES - SHORTSKI Vertrek autocar op donderdagavond - terug in België op maandagmorgen Hotelverblijf 3 dagen/2 nachten code btn eigen wagen FLAHMINI - met autocar FLACMINI Prijs

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

Val Thorens Sensations

Val Thorens Sensations Val Thorens Sensations Frankrijk Savoie - Val Thorens Skiën in het hoogste skistation van Europa Resort highlights Een panoramisch uitzicht vanuit dit design-resort Kiezen tussen ontspannen in de Club

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

REISVOORSTEL: 5-DAAGSE REIS naar St. Francois Longchamp

REISVOORSTEL: 5-DAAGSE REIS naar St. Francois Longchamp REISVOORSTEL: 5-DAAGSE REIS naar St. Francois Longchamp Groepsnaam : Dalto / Tempo on Tour Naam aanvrager : Jelle Steenbeek Groepsgrootte : 20-64 personen Periode : 30-1-2014 t/m 3-2-2014 Vervoer : Royal

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012

10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 10 dagen Kufstein, vertrek 9 maart2012 Kufstein is de toegangspoort tot de regio Wilder Kaiser Brixental, met het grootste skigebied in Oostenrijk. Een ideaal gebied voor de ervaren skiër en snowboarder.

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO

WISPO Wat is de WISPO WISPO 2012 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPOcommissie 2012 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Briançon. Vorig jaar hebben wij het record van 85 inschrijvingen

Nadere informatie

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel.

De prijzen zijn afhankelijk van de keuze skiën of snowboarden en het gebruik van eigen materiaal of huurmateriaal. Zie onderstaande tabel. Wintersportreis schooljaar 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Altijd al een keer met je klasgenoten op wintersport willen gaan? Of zoek je misschien een mogelijkheid om eenvoudig kennis te

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. 2 Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering van de Europeesche een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het

Nadere informatie

Voor de appartementen 'Les balcons' werken wij op een ander wijze als voor de andere formules uit onze brochure: wij maken een onderscheid tussen:

Voor de appartementen 'Les balcons' werken wij op een ander wijze als voor de andere formules uit onze brochure: wij maken een onderscheid tussen: Beste familie, Ziehier een prijsvoorstel voor de 1 ste week van de paasvakantie (05/04/14 12/04/14) in Val Cenis. Ik geef verschillende types appartementen door. Voor de appartementen 'Les balcons' werken

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

SKIAMADE BADGASTEIN SKIGEBIED SKI- AMADE. SKI(SH)MANIA- REIS ,- euro

SKIAMADE BADGASTEIN SKIGEBIED SKI- AMADE. SKI(SH)MANIA- REIS ,- euro SKIAMADE BADGASTEIN SKIGEBIED SKI- AMADE SKI(SH)MANIA- REIS 2018 859,- euro Ski(sh)mania is een superrrrrrrrrrrrrgezellige groepsreis voor een gemêleerd gezelschap. Al meer dan 25 jaar een beproefd totaalconcept.

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt De kinderen zijn uit logeren.

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek elke zondag 22 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2016. 1. Wat is de WISPO WISPO 2016 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2016 organiseert dit jaar een reis naar St. Jean d Arves. Vorig jaar zijn we met een grote groep fanatieke

Nadere informatie

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Meerdaagsearrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Meerdaagsearrangement Winterberg al vanaf: 99,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk. Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen

Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk. Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen Hotel Kohlerhof**** in Fügen Oostenrijk Voor een ieder wat te doen, skiën, langlaufen, rodelen Hotel Kohlerhof**** in Fügen Hotel Kohlerhof is een vrij luxe hotel met vele faciliteiten. Het bestaat uit

Nadere informatie

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Prijslijst 2018 Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Standaard Arrangementen Tarieven 2018 Kamperen Van - Tot Comfort Comfort + Huisdier Voorseizoen * 16.03-22.06 1.300,- 1.500,- 70,- Pasen 30.03-03.04

Nadere informatie

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 42 46 03 N 1 23 04 E Noortje van der Woude Marktonderzoeker, Europeesche Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 66124_12-14 We blijven nog wel even 66124 Doorlopende Verzekering

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN 19/20

STUDENTEN GROEPEN 19/20 STUDENTEN GROEPEN 18-25 jaar 19/20 WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL GROEPSVAKANTIES IN DE SNEEUW HET BETAALBARE ALL-IN CONCEPT OP TOPLOCATIES IN FRANKRIJK ZOALS VAL THORENS, LA PLAGNE EN VEEL MEER! Het

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer

Dagarrangement Winterberg. Starliner. De online ster in busvervoer Dagarrangement Winterberg al vanaf: 25,- p.p Bedrijfsuitje Personeelsuitje Schoolreisjes Teambuilding Vrijgezellenfeest Starliner De online ster in busvervoer Starliner is dé partner voor de organisatie

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Combineer vier uitdagende skibestemmingen tot één ski safari en al uw dromen op het gebied van wintersport worden werkelijkheid! Deze ski

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 2 Kortlopende Unigarant Kortlopende Reis- Annuleringsverzekering Reis- en Annuleringsverzekering

Nadere informatie

Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten

Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten Postbus 9 3945 ZG COTHEN telefoon 0343 562800 fax 0343 563924 e-mail info@vasasport.nl website www.vasasport.nl Met uw club, bedrijf of groep een lang weekend Wintersporten Dat kan tijdens één van de Vasa

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA SNOW EXTREME IN ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN ESPAÑA EXCLUSIVA IS PARTNER VAN DE SKIHUT WELKOM BESTE WINTERSPORT

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken.

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9 GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER 2017 Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen 2017 1 van 9 Programma In november zullen we opnieuw afreizen naar de Stubaier

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf

Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf Altijd onbezorgd op vakantie Al vanaf 1,71 per maand! Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt...

Nadere informatie

VAKANTIE- VERZEKERING

VAKANTIE- VERZEKERING VAKANTIE- VERZEKERING ONBEZORGD OP VAKANTIE Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering van REAAL

Nadere informatie

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons.

Indeling: Entree, bescheiden bergingsruimte, separaat toilet, 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer met open keuken, 3 balkons. 4-kamer appartement Königsleiten Salzburgerland Oostenrijk 830.000 Nog 2 app. beschikbaar - SKI IN - SKI OUT georganiseerde verhuur - luxe uitvoering parkeergarage Te koop: 4-kamer appartementen binnen

Nadere informatie

Bischofsmais Beierse Woud 8 dagen

Bischofsmais Beierse Woud 8 dagen Bischofsmais Beierse Woud 8 dagen Langlauf & wandelreis vanaf 439 Langlaufen in het Beierse Woud Eén van de meest sneeuwzekere gebieden van Duitsland is het Beierse Woud. Een perfect gebied om te langlaufen,

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 Doorlopende reis- en annuleringsverzekering U gaat er graag lekker tussenuit,

Nadere informatie

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Nr. 15 Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Beschrijving appartement "Schuss 15 [80 m2] is een nieuw ingericht en geheel gerenoveerd appartement voor 4-6 personen op de 1e verdieping

Nadere informatie

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen

Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Park Maierhà fen Duitsland / Overige / Maierhöfen Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/duitsland/overige/maierhofen/273041 Omschrijving Huis In het vakantieoord Maierhöfen ligt het gelijknamige

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl

Onbezorgd op vakantie. www.reaal.nl Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie www.reaal.nl Iedereen gaat graag op vakantie. Misschien hebt u uw volgende vakantie al geboekt. Bent u uw reisverzekering niet vergeten? Met de Vakantieverzekering

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Alpe d'huez la Sarenne

Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez la Sarenne Frankrijk Isère - L'Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez ligt in de Franse Alpen en biedt voor iedere wintersporter volop mogelijkheden Resort highlights Bezwijk voor de charme van

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

Indicatietarieven. Europa. België

Indicatietarieven. Europa. België Indicatietarieven Europa België Pagina 2 Camping Parc la Clusure 3 Hotel Middelpunt 4 Hotel Prinse 5 Vayamundo Houffalize 6 Vayamundo Oostende Indicatietarieven? Deze tarieven zijn om een idee te geven

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie

Onbezorgd op vakantie Vakantieverzekering Onbezorgd op vakantie Het hele jaar verzekerd Wanneer u van plan bent om meer dan één keer per jaar op vakantie te gaan, dan is het wel zo makkelijk als u maar één keer een verzekering

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Wintersportreis Lodewijk college 2019

Wintersportreis Lodewijk college 2019 Wintersportreis Lodewijk college 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma Reglement

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger,

Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Aan de ouders/verzorgers van Paucke Aartsen v6c Geachte heer/mevrouw, Onderstaande mail is ook aan uw zoon/dochter gestuurd. Beste leerling, beste ouder/verzorger, Het schooljaar is pas net begonnen, maar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania)

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) 1. Algemeen Het volgende klinkt allemaal wat zwaar, maar is noodzakelijk door de huidige wetgevingen. Wanneer je op vakantie gaat

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18

Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid. vakantie /18 Univé Reis- en annuleringsverzekering Goed voorbereid op vakantie 1031.06/18 De reis- en annuleringsverzekering van Univé Vakantie, echt iets om naar uit te kijken. Even tot rust komen, een andere cultuur

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor:

Zoals op de voorlichtingsavond toegezegd is, ontvangt u deze brief waarin u met uw zoon/dochter een keuze maakt voor: Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 3 Ons kenmerk: Mos/Dkk/13517 Betreft: buitenschoolse activiteiten leerjaar 3 Doetinchem, september 2012 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie