The perfect place. Pattaya Thailand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The perfect place. Pattaya Thailand"

Transcriptie

1 The perfect place. Pattaya Thailand

2 Over de initiatiefnemers. Mijn naam is Nico en ik kom uit Nederland. Sinds 2003 verblijf ik in Thailand. Allereerst verbleef ik in Phuket, waar ik als duikinstructeur heb gewerkt. Hiernaast begon ik een makelaardij. Ik liet ook 2 huizen bouwen voor de verkoop. In 2008 ontmoette ik Nung uit Bangkok en besloot om naar Pattaya te verhuizen. Het idee om een klein en gezellig buurtje te bouwen heb ik al vrij lang. Waarom zullen we ons eigen niet gelukkig maken? Waarom zullen we niet goed optrekken met de buren, samen iets drinken, samen activiteiten ondernemen, elkaar helpen en leuke dingen betaalbaar maken? Met Nung aan mijn zijde, besloot ik dit vorm te gaan geven. Bijna een jaar zochten we naar een goede locatie. We waren blij dat we dat plekje gevonden hebben. We gaan er zelf wonen en bijdragen aan iemand anders geluk en dat van onszelf. Je kunt er dus zeker van zijn, dat we alles doen om onze en jullie droom werkelijk te laten worden. Nico: mobiel Thailand van half September tot half mei. Mobiel phone Nederland , van hal mei tot half september. nicostokvis@hotmail.com Nung: (Thai and English) chartsria@yahoo.com Website Nico and Nung

3 THE PERFECT PLACE. Waarom zou je hier willen leven? Je hebt je eigen prive, comfortabel, geluidsarm en koel huis. Je kunt gebruik maken van het gezamenlijke land om te wandelen, zonnebaden, zitten, spelletje te doen, sporten, barbequen, een boek te lezen onder een boom, andere mensen te ontmoeten enzovoort. Het hele complex is ontworpen voor een lang, lang verblijf. Al wordt je oud en krijg je gezondheidsproblemen, hier kun je blijven en gelukkig zijn. Het is rolstoel en scoot mobiel vriendelijk ontworpen. Wijde deuren, geen nivo verschillen en brede berijdbare paden. Service voor de tuin, het park, het zwembad, schoonmaak en de was worden allemaal geregeld tegen zeer lage kosten. Het complex heeft een hoge luxe tegen lage kosten. Het huis is zo gebouwd dat het lage onderhoudskosten en levenskosten heeft. We doen het samen, we helpen elkaar in tijden van nood en vieren iets in tijden van geluk. Eerder project van Nico. 3 verdieping huis met dakterras en zeezicht in Phuket.

4 Prima locatie. De locatie is gelegen net buiten Pattaya. Het ligt aan een goede rustige weg op nog geen 2 km van de snelweg van Pattaya - Bangkok. Het ligt echter in een landelijk gebied, omgeven door natuur, kokosnoot bomen en cassave velden. Het landelijke dorp, Nong Plalai, kenmerkt zich door gemoedelijke behulpzame bewoners. Langzamerhand komen er een aantal falang (buitenlanders) die er een luxe huis laten bouwen. Naarmate Pattaya groeit zal de waarde van de grond en huizen in dit gebied stijgen. In de perfect place kun je echter nog van de stilte en de vogels genieten. Je kunt er volledig tot rust komen. Het is 10 km, maar je bent in 10 minuten op Sukhumvit road bij centraal Pattaya. Binnen 15 minuten in het zeer gerenommeerde Bangkok Pattaya hospital, die Nederlandse tolken heeft. Binnen 15 minuten bij alle grote supermarkten, markten en winkelcentra. In 15 a 20 minuten ben je bij het strand van Pattaya.

5 In 15 a 20 minuten ben je bij het nachtleven van Pattaya. Binnen een paar minuten ben je bij locale restaurants en binnen 15 a 20 minuten bij alle restaurants en menu s die je maar kunt indenken.

6 In 20 minuten ben je bij het prachtige brede strand van Jomtien. In de avond goed verlicht voor wandelingen of avond In een uur ben je op de luchthaven van Bangkok. Een paar wettelijke zaken. Het huis staat op een plot van 14,5 bij 18 meter. In Thailand kan een buitenlander officieel geen stuk grond bezitten. Er zijn echter wettelijke constructies mogelijk die kunnen garanderen dat een buitenlander toch alleen kan beslissen om zijn onroerend goed te verkopen en zelf het geld te houden. Deze garantie kan ook overgaan op zijn erfgenamen. Bij dit huis krijg je het recht op gebruik van het gezamenlijke land met genoemde voorzieningen. Je krijgt ook het recht om dit aan een nieuwe bewoner te verkopen als je jouw huis verkoopt. Over alle zaken (veranderingen, extra voorzieningen, onderhoudskosten etc.) aangaande het gezamenlijke land, wordt door de gebruikers gezamenlijk in een soort van vereniging van eigenaren besloten. Het contract met degene die een huis gaat kopen of leasen wordt door een advocaat opgesteld om bovenstaande te garanderen. Uiteraard kan de koper dit laten controleren door een advocaat van zijn keuze. Dit kost niet zo duur in Thailand. Samen met de advocaat kijken we wat de beste constructie is in ieders persoonlijke geval.

7 Over het huis. Er is een grote woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer met eigen badkamer, toilet en een grote inloop garderobe. Verder een 2 e (slaap)kamer die ook gebruikt kan worden als kantoor en een 2 e badkamer met toilet. Buiten is een voortuin, een privé parkeerplaats voor 2 auto s naast het huis, een achtertuin, een terras van 32 m 2 met afdak. Het huis en terras zijn 128 m 2, op eigen land van 261 m 2. Een buiten trap gaat naar het dakterras voor een extra 96 m 2 eigen leefruimte. Alle buitenmuren zijn dubbelwandig, zelfs tussen de 2 huizen. De buiten ramen en deuren zijn van UPVC (hoogwaardige kunststof), met special glas. Er is een ge-isoleerd dak met luchtstroom tussen dak en plafond. Er zijn glad gepolijste muren aan de buitenkant die makkelijk schoon te houden zijn en niet geverfd hoeven te worden.

8 Over het gezamenlijke land. Er zal een zeer luxe zwembad zijn van 16 bij 6 meter met een zonne terras. Een zwembad, groot genoeg om baantjes te zwemmen, om in te staan en te praten, om af te koelen, om in te zitten in het jacuzzi gedeelte. We denken aan een zout waterbad, maar dit is nog niet definitief. Het zwembad wordt gebouwd, zodra er een bewoner is voor het 3 e huis. Het zonne terras zal ligstoelen hebben en parasols en zitjes waar je een boek kan lezen en met anderen kunt praten. Vlakbij het zwembad is een grote Sala (een open ruimte met een dak) van 10 bij 10 meter. Het is een ontmoeting plaats, maar ook alleen is het er mooi. De bedoeling is dat er een barretje of keukentje in komt, wat fit ness apparatuur, tafels om aan te eten, zitten, te lezen enz.. Een hoek is met luie stoelen, banken om te relaxen en uit te chillen. Wellicht ook nog een plek om draadloos te internetten. De eerste inrichting zal bepaald worden door de eerste bewoners. Er komt een klein huisje voor bezoekers. Dit huis kan gebruikt worden door de bewoners als ze gasten hebben. In plaats van elk huis 3 slaapkamers te geven, hebben we besloten tot een gastenhuisje. Het kan ook wat extra prive voor de gasten geven. Gezamenlijk zullen we een eerlijk gebruik van dit huisje bepalen. Omvang van het gezamenlijke land. De totale grote van het land is 4488 m 2. Er komen 6 huizen met eigen land. Totaal ongeveer 1560 m 2. Over blijft 2928 m 2. Een gedeelte van 400 m 2 aan de hoofdweg kan in de toekomst gebruikt worden door de eigenaar. Blijft over een toekomstvast stuk gezamenlijke land van 2528 m 2. Mogelijk komt er in de toekomst een commerciële activiteit op de 400 m 2 aan de hoofdweg. Als er plannen zijn om hier iets te bouwen dan wordt dit besproken met alle bewoners. Indien mogelijk zal de activiteit, het gebouw, een pluspunt moeten worden voor de bewoners. Misschien een restaurant, maar dit is nog open.

9 Living apart together. Je kunt prive op je zelf zijn als je daar behoefte aan hebt. Je huis is 100% prive. Maar, we hopen dat mensen met elkaar omgaan en het een blije en sociale plek maken. Het land zal zijn open karakter houden, geen hoge muren rond de huizen. Een afscheiding van bamboe is veel mooier, als je dit al nodig vindt. Achterkant van het huis. Het is natuurlijk aan de bewoners zelf om goed met elkaar om te gaan en samen te werken. Gezamenlijk kunnen we extra kosten besparen voor internet, TV, schoonmaak, de was, een masseuse die langs komt, fit ness apparaten, verhuur, veiligheid, wie weet een gezamenlijke auto, maaltijden. Hoe ver we daarin gaan bepalen we gezamenlijk. Er zijn enorm veel mogelijkheden om iets te besparen en leuke dingen betaalbaar te maken.

10 Wat gaat een huis kosten? De euro bedragen zijn afhankelijke van de koers. Hier is gerekend met een koers van 1 euro is gelijk aan 44 baht (koers bank of Thailand, 3 mei 2011). Kosten van het huis en land met gebruik van het gezamenlijke land 1. Constructie kosten (incl. elektriciteit, water, keuken, Air conditioners, in loop garderobe enz. 2. Eigen land van 261 m 2 3. Recht op gebruik 2500 m 2 gezamenlijke land 4. Aanleg van het park, irrigatie systeem, wandelpad, bomen 5. Ontwikkel en investeringskosten 6. Gezamenlijke grote Sala 7. Huisje voor bezoekers 8. Zwembad met jacuzzi Eventueel komt er nog een klein bedrag (minder dan 100,000 baht) bij als we de weg aan de voorkant van de huizen asfalteren of van beton maken tot aan de hoofdweg. Eerste huis is voor Nung en Nico Tweede koper betaalt totaal 3,600,000 baht = Derde koper betaalt totaal 3,700,000 baht = Vierde koper betaalt totaal 3,800,000 baht = Vijfde koper betaalt totaal 3,900,000 baht = Zesde koper betaalt totaal 4,000,000 baht = Reden dat de eerste minder betaald is dat er eerder ge-investeerd geld terugkomt (minder rente verlies) en dat de eerste kopers meer last hebben van de bouw en nog niet alle voorzieningen af zijn. Verder is het waarschijnlijk dat de bouwkosten duurder worden naarmate de tijd verstrijkt door stijging van bijvoorbeeld ijzer en beton. De Sala en het huisje voor bezoekers zullen in de beginfase worden gebouwd. Zodra er 2 kopers zijn worden de huizen 3 en 4 gebouwd en het zwembad met Jacuzzi. De weg asfalteren aan de voorkant is in discussie met de lokale overheid (O Bor Tor). Wellicht dat deze iets kan bijdragen In plaats van een muur van steen, zal er aan de buitenkant een dichte bamboe want komen met wellicht aan de buitenkant nog extra prikkeldraad. Dit zit al in de kosten voor aanleg park.

= een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een hoge lamp die langs de weg staat.

= een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een hoge lamp die langs de weg staat. Woordenschat blok 1 gr4 Les 1 De heg De lantaarn De plant Het tuinhek Het terras De garage Het dorp De stad De zwerver De stoep De woonwijk = een rij struiken of planten die dichtbij elkaar staan. = een

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Divertimentostraat 36 - Almere

Divertimentostraat 36 - Almere Divertimentostraat 36 - Almere Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een schitterende locatie aan de rand van de Muziekwijk ligt deze ruime VILLA (160 m²) met veel lichtinval op een perceel van 544

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 439433 Benissa 1.200.000 KENMERKEN Prijs 1.200.000 Woningtype Villa Woonruimte 250m² Perceeloppervlakte 1.500m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 439433 OMSCHRIJVING "Finca stijl" villa

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Waaienberg 29 te Zoetermeer

Waaienberg 29 te Zoetermeer Waaienberg 29 te Zoetermeer Waaienberg 29 in Zoetermeer Wilt u verhuizen zonder te hoeven klussen of verbouwen? Deze grote gezinswoning is helemaal klaar en ligt bovendien zeer gunstig op minder dan 100

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

VERLOST UIT HET DONKER

VERLOST UIT HET DONKER Anders in de rij Veldstraat 59 VERLOST UIT HET DONKER Het huis in de Veldstraat is dit jaar precies 100 jaar oud. In de stadsarchieven staat het ingeschreven als een realisatie van ene A. Vandenberghe.

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kantershof 264, 1104 GN Amsterdam. Eengezinswoning. Zonnige tuin. Kant en klaar! Groene omgeving H13

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Kantershof 264, 1104 GN Amsterdam. Eengezinswoning. Zonnige tuin. Kant en klaar! Groene omgeving H13 Huizen van Hoekstra & van Eck Kantershof 264, 1104 GN Amsterdam Eengezinswoning Zonnige tuin Kant en klaar! Groene omgeving H13 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 336856 Moraira 449.000 KENMERKEN Prijs 449.000 Woningtype Villa Woonruimte 185m² Perceeloppervlakte 938m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 336856 OMSCHRIJVING Deze absoluut unieke accommodatie

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser 7581 GN Losser Aan de rand van het centrum gelegen uitgebouwde en meerdere malen gerenoveerde en uitgebouwde tussen woning met vrijstaande stenen garage. indeling: Entree/hal, v.v. laminaatvloer, garderobe,

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers

Royaal vrijstaand woonhuis 5 slaapkamers Huizen vanhendriks Lierderdrift 13, 7361 GN Beekbergen Royaal vrijstaand woonhuis Groot perceel van 2250 m2 Ruime dubbele garage 5 slaapkamers Twee badkamers H48 H48 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 376989 Calpe 1.100.000 KENMERKEN Prijs 1.100.000 Woningtype Villa Woonruimte 460m² Perceeloppervlakte 3.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 376989 OMSCHRIJVING Luxe villa te koop in

Nadere informatie

Villa Marouli euros/week

Villa Marouli euros/week Villa Marouli Villa Marouli is een luxe volledig gerenoveerde villa. Gebouwd in 1426 het is geclassificeerd als een historisch monument door de Griekse Archeologische autoriteiten. Het is gelegen op een

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Statig pand in groene omgeving!

Statig pand in groene omgeving! Statig pand in groene omgeving! De Ellenborgh Benschop BijZonderPlan, het nieuwe kopen Is het onderstaande voor u van toepassing? Ons gezamenlijk inkomen is net niet hoog genoeg voor de hypotheek die we

Nadere informatie

Huizen. Openslaande deuren. Uitstekende staat van onderhoud. Veel daglichttoetreding. Kunststof kozijnen. Csardasstraat 36, 6544 RZ Nijmegen H53 H53

Huizen. Openslaande deuren. Uitstekende staat van onderhoud. Veel daglichttoetreding. Kunststof kozijnen. Csardasstraat 36, 6544 RZ Nijmegen H53 H53 Huizen vanhendriks Csardasstraat 36, 6544 RZ Nijmegen Uitstekende staat van onderhoud Kunststof kozijnen Veel daglichttoetreding Openslaande deuren H53 H53 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA

VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA VERBAZINGWEKKENND 6-SLAAPKAMER VILLA MET EIGEN ZWEMBAD EN PANORAMISCH ZICHT OP DE BERGEN IN KAINA REF: KAINA CASSANDRA VRAAGPRIJS 530,000 WOONOPPERVLAKTE: 339m² KAVELGROOTE:1.825m² Een werkelijk verbazingwekkend

Nadere informatie

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría

Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría Finca la Crucita Spanje Lanzarote Haría 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca la Crucita - (Spanje Lanzarote Haría) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 een hark Een lange steel met een soort kam van ijzer eraan. de fontein Een bak waaruit water spuit. Het is voor de sier. Een wasbak in de badkamer wordt ook

Nadere informatie

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT

DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT DE BOSCH KEMPERLAAN 15 3818HC AMERSFOORT Ruimte, sfeer, locatie: de perfecte combinatie. VRIJSTAAND HERENHUIS IN HET BERGKWARTIER Deze woning heeft werkelijk alles: fantastische architectuur met Jugendstil

Nadere informatie

Geniet,Woon &Leef in Breda. Karakteristieke ruime erkerwoning. Sfeervolle woonkamer met erker. Moderne keuken, complete inrichting

Geniet,Woon &Leef in Breda. Karakteristieke ruime erkerwoning. Sfeervolle woonkamer met erker. Moderne keuken, complete inrichting Geniet,Woon &Leef in Breda Karakteristieke ruime erkerwoning Sfeervolle woonkamer met erker Moderne keuken, complete inrichting Drie royale slaapkamers Heerlijk Wonen Teteringsedijk 174, 4817 ML Breda

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Olympos euros/week

Villa Olympos euros/week Villa Olympos Villa Olympos is gelegen op het eiland Rhodos en is een exclusieve nieuw gebouwde villa (juli 2015), die comfort en luxe biedt in een volledige privã -omgeving. Gebouwd van natuurlijke materialen

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

K.K. FRANKHUIZERALLEE HN ZWOLLE

K.K. FRANKHUIZERALLEE HN ZWOLLE FRANKHUIZERALLEE 101 8043 HN ZWOLLE Prachtig statig en vrijstaand herenhuis op gunstige locatie voorin de wijk Stadshagen, dichtbij de uitvalswegen en fietsbrug! 389.000 K.K. INLEIDING FRANKHUIZERALLEE

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren My little place on the hill - (Griekenland Kefalonia Korianna) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk

Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk Kaya Playa Lechi 1, apt. 5, Kralendijk US$ 1,295,000 vraagprijs kosten koper Kralendijk - 2,562 / 238 sq.ft./m2-3 Slaapkamers - 2.5 Badkamer(s) Specificaties Buurt Kralendijk Adres Kaya Playa Lechi 1,

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Samenvatting Luxe vrijstaande bungalow met privé zwembad en draadloos internet. Geschikt voor 6 + 1. Mooi panorama. Centraal gelegen tussen Boedapest en het

Nadere informatie

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL:

De Duinen 229 TE KOOP k.k. Ouddorp TEL: TE KOOP 395.000 k.k. TEL: 0187.68.44.07 WWW.HAMEETEMANMAKELAARDIJ.NL Kenmerken Koopsom 395.000 k.k. Bouwjaar 2017 Kamers 3 Slaapkamers 2 Perceeloppervlakte 571 m² Inhoud 329 m³ Woonoppervlakte 90 m² Aanvaarding

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 420.000,- kosten koper TE KOOP. Jan Olphert Vaillantlaan 129 + PP Amsterdam

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 420.000,- kosten koper TE KOOP. Jan Olphert Vaillantlaan 129 + PP Amsterdam Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 420.000,- kosten koper TE KOOP Jan Olphert Vaillantlaan 129 + PP Amsterdam ALGEMEEN WONEN EN WERKEN MET FABULEUS UITZICHT OVER WATER OP EEN HEERLIJKE LOCATIE! In het

Nadere informatie

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: CORTIJO PAMPANEIRA Beschrijving: Adres: c/pampaneira s/n CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: De villa ligt op 2 kilometer afstand van Pampaneira, een dorp in La Alpujarra, tussen

Nadere informatie

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA

Senggigi, Lombok VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA VILLA DREAM ESTATE PARK NIEUWE VILLA Senggigi, Lombok De villa s worden gekenmerkt met een uitzicht over de prachtige omliggende heuvels. In de omgeving van Kerandangan vindt u een mix van emigranten,

Nadere informatie

Roggia Farm Griekenland Corfu Xanthates

Roggia Farm Griekenland Corfu Xanthates Roggia Farm Griekenland Corfu Xanthates 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Roggia Farm - (Griekenland Corfu Xanthates) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Nee Airco:

Nadere informatie

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pavezzo Country Retreat - (Griekenland Lefkas Katouna) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer Huizen vanhendriks Dintelborch 8, 5247 SV Rosmalen Fijne woning in kindvriendelijke buurt Zonnige tuin met berging en carport Woonkamer met Frans eiken vloer Moderne keuken en badkamer met bad Vier ruime

Nadere informatie

Drie Decembersingel 247 - Venlo

Drie Decembersingel 247 - Venlo Drie Decembersingel 247 - Venlo Vraagprijs 145.000- k.k. Omschrijving Leuk gelegen tussenwoning met 4 slaapkamers en een diepe zonnige tuin op het zuiden. Deze goed onderhouden woning, gebouwd in 1956,

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Van Goudoeverstraat 44 Geleen

Van Goudoeverstraat 44 Geleen Van Goudoeverstraat 44 Geleen Vraagprijs 195.000,- k.k. Perceel ca. 238 m2 Aanvaarding in overleg Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor Mauritslaan 97, 6161 HS Geleen Europalaan 24 6199

Nadere informatie

Bretagne 9 in Leusden. Royaal wonen met luxe voorzieningen

Bretagne 9 in Leusden. Royaal wonen met luxe voorzieningen Bretagne 9 in Leusden Royaal wonen met luxe voorzieningen De buurt over ROZENDAAL Het lijkt wel een vakantiedorp, de sfeer is zo relaxed! Het is hier héérlijk wonen tussen het groen. Doordat we op de eerste

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Boermansstraat Weert. Stadswoningen

Boermansstraat Weert. Stadswoningen Boermansstraat Weert Stadswoningen 2 Boermansstraat Weert 3 Locatie en omgeving De woning Doorsnede Stadswoningen aan de Boermansstraat Privé terras stallingsgarage bewoners woonkamer slaapverdieping eetkeuken?

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Zuidvlietstraat 75, Goes

Zuidvlietstraat 75, Goes Trumanlaan 10 4463 Ws Goes Telefoon 0113 404602 Mobiel 06 54372398 info@makelaardijgoes.com www.makelaardijgoes.com Zuidvlietstraat 75, Goes PROFITEER NU! UITZONDERLIJK LAGE PRIJS. Verkoopbrochure Vraagprijs

Nadere informatie

Te koop Maison de Caractere in departement Aude omgeving Carcassonne ,-

Te koop Maison de Caractere in departement Aude omgeving Carcassonne ,- Te koop Maison de Caractere in departement Aude omgeving Carcassonne 425.000,- Referentienummer ERB F11022204 Prijs 425.000,- Gerenoveerd Constructie Natuursteen Algemene staat Goed Perceel van 6295m²

Nadere informatie

Citadel 37 - Zaltbommel

Citadel 37 - Zaltbommel Citadel 37 - Zaltbommel Vraagprijs 275.000,= k.k. Omschrijving Zaltbommel is een bruisende stad in de Bommelerwaard. Naast de pittoreske binnenstad, fraaie singels en vestingswallen beschikt Zaltbommel

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 429353 Benissa 1.150.000 KENMERKEN Prijs 1.150.000 Woningtype Villa Woonruimte 330m² Perceeloppervlakte 688m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 429353 OMSCHRIJVING Exclusief eigendom.

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Steensel Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Steensel Eindhovenseweg 8 VRAAGPRIJS: 419.000,- K.K. Een ruime super afgewerkte vrijstaande woning met garage en dubbele carport gelegen in de gezellige dorpskern

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Te koop Maison de Caractere in departement Cantal omgeving Pleaux ,-

Te koop Maison de Caractere in departement Cantal omgeving Pleaux ,- Te koop Maison de Caractere in departement Cantal omgeving Pleaux 130.800,- Referentienummer AEF F153655087JM15 Prijs 130.800,- Gebouwd in XVIII Gerenoveerd Constructie Natuursteen Dakconstructie Leisteen

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 418162 Benissa 359.950 KENMERKEN Prijs 359.950 Woningtype Villa Woonruimte 177m² Perceeloppervlakte 1.218m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 418162 OMSCHRIJVING Deze mooie, bedrieglijk

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie