DEELNEMERS REGLEMENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEELNEMERS REGLEMENT"

Transcriptie

1 DEELNEMERS REGLEMENT International Whisky Festival / Whisky Live Leiden 2009 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 13 november 2009 van tot uur (VIP sessie) van tot uur Zaterdag 14 november 2009 van tot uur van tot uur Zondag 15 november 2009 van tot uur (alleen vaksessie) van tot uur Locatie: Pieterskerk te Leiden Kloksteeg SL Leiden Tel Op/afbouw Opbouw en stand-inrichting: o Donderdag van tot uur, tenzij anders is afgesproken. o Vrijdag van tot uur, tenzij anders is afgesproken. Demontage: o Zondag 15 november, vanaf tot uur. Demontage/afbouw kan pas aanvangen nadat de beurs voor het publiek gesloten is. Wij verzoeken u dringend uw stand tot uur volledig intact te laten. o De kerk dient op zondagavond leeg opgeleverd te worden. o Let wel: standwanden, die door de organisatie zijn geplaatst worden zondagavond allemaal weggehaald, aanvang uur. Transport in de kerk: NIET TOEGESTAAN: het gebruik van eigen palletwagens en rollend materiaal met harde banden. o Zowel tijdens de opbouw, als op zondagavond is er een heftruck met chauffeur van de kerk aanwezig. Deze zal de materialen naar uw stand brengen. o Beschadigingen aan dit monument, veroorzaakt door het niet navolgen van deze instructie zal worden doorbelast aan de veroorzaker van de schade. Bewaking: Van vrijdag t/m zondag is er bewaking op het festival aanwezig. De organisatie is echter uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadigingen welke gedurende of na sluitingstijd van het International Whisky Festival plaatsvinden. Aanwijzingen van de bewaking dienen opgevolgd te worden. Pag 1-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

2 Laden lossen en parkeren Laden en lossen rond de kerk is lastig, daar er slechts beperkte ruimte aanwezig is. De bewaking coördineert het laden en lossen. Om dit in goede banen te leiden, verzoeken we iedereen naar hen te luisteren. Wilt u hierover ook uw standbouwer(s) instrueren svp. Na het lossen van de auto dient de auto buiten de omgeving van de kerk geparkeerd te worden. Wij raden u het grote parkeerterrein aan de Haagweg of bij de Groenoordhallen aan(zie route op Vanaf het parkeerterrein is er gratis vervoer naar de Pieterskerk op: Donderdag, vrijdag en zaterdag van tot uur en op Zondag van tot uur. Telefoonnummer van de shuttle dienst De parkeerkaart voor het parkeerterrein aan de Haagweg kunt u er ter plekke kopen, dan betaalt u ca. 7,-- voor 24 uur. Indien u via de organisatie bestelt, betaalt u 5,-- excl. BTW. GRAAG UW MEDEWERKING TIJDENS HET LADEN EN LOSSEN Standbouw: Goedkeuring van ontwerp van de stand: Indien u uw eigen standbouw laat verzorgen door een extern bedrijf, dienen de tekeningen van de stand uiterlijk 3 weken vóór aanvang van het festival ter goedkeuring te worden aangeboden aan Frans van der Geest. De standbouwer dient een plattegrond van de te bouwen stand in 2-voud in te sturen (1 exemplaar voor de festival organisatie en 1 exemplaar voor de brandweer). Op deze plattegrond dienen de afmetingen van de stand duidelijk te worden aangegeven, zowel lengte, als breedte en hoogte. Voorschriften stand-indeling: Rijstand : Deze dient aan de voorzijde geheel open te zijn. Hoekstand : Deze dient aan 2 zijden open te zijn. Kopstand : Deze dient aan 3 zijden open te zijn. Eiland stand : Deze dient aan 4 zijden open te zijn. Standbouw in de gangpaden is niet toegestaan. Bemanning van de stand: Alle stands dienen tijdens de openingstijden van het festival, ook tijdens de Vaksessie, bemand te zijn. Wij verzoeken alle deelnemers en participanten hieraan gehoor te geven. Onderverhuur van de stand: Het is deelnemers niet toegestaan, hun stand, of delen hiervan onder te verhuren aan derden. Onderverhuur is alleen mogelijk nadat schriftelijk toestemming is verkregen van de festival organisatie. Aanvragen tot onderverhuur kunnen tot uiterlijk 1 maand vóór het festival ingediend worden bij het secretariaat. Elektriciteit op de stand: Alle stands zijn voorzien van 1 stekkerdoos met een maximale capaciteit van Watt. Indien dit niet toereikend is voor uw stand, verzoeken wij u dit z.s.m. aan Frans van der Geest te laten weten.de kosten voor extra stroomverbruik zullen worden doorbelast aan de standhouder. Pag 2-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

3 Internet aansluiting: Er kan een internet aansluiting gerealiseerd wordt. Kosten hiervoor bedragen 75,-- excl. BTW per aansluiting voor het gehele festival. Entree bewijzen deelnemers: Ook dit jaar wordt er tijdens het festival gewerkt met polsbandjes voor standhouders en hun medewerkers. Er wordt met verschillende kleuren gewerkt (vrijdag, zaterdag en zondag). Bij de entree dient men aan de kaartcontrole de polsband te tonen. Op vertoon van de polsband heeft u doorlopend toegang tot het festival en kunt u gratis gebruik maken van het toilet. Er zullen géén andere deelnemerskaarten dan polsbanden worden verstrekt. Entreekaarten relaties/genodigden: Genodigden kaarten kosten 20 excl. BTW per stuk en geven toegang tot 1 van de vier normale sessies, niet geldig tijdens de vrijdagmiddagsessie. Voor de VIP sessie op vrijdagmiddag zijn er twee soorten kaarten beschikbaar: 55 per kaart excl. BTW voor entree + buffet + 20 Drams 35 per kaart excl. BTW voor entree + buffet Verkoop flessen whisky: Er mogen tijdens het festival GEEN flessen whisky (ook geen miniaturen) verkocht en/of weggegeven worden, dit op straffe van uitsluiting. Indien deelnemer(s) fles(sen) verkopen zal de organisatie de deelname van deze standhouder per direct beëindigen. Mocht de organisatie van het festival nadelige gevolgen ondervinden van de verkoop van flessen door één of meerdere deelnemers, zal de organisatie de schade claimen op betreffende deelnemer(s). Verkoop aanverwante artikelen: Dit is uitsluitend in en bij uw eigen stand toegestaan in overleg -en met toestemming van de organisatie. Foldermateriaal Het uitdelen van eigen foldermateriaal is uitsluitend toegestaan bij uw eigen stand en in overleg met de organisatie bij de deur van de kerk na afloop van de sessies. Dram: De dram is het exclusieve betaalmiddel op het festival. Elke deelnemer dient vooraf aan de organisatie op te geven welke whisky s er op de stand geproefd kunnen worden en of hiervoor drams in rekening gebracht zullen worden aan de bezoekers. Stelregel hiervoor is: Flessen met een winkelwaarde tot 50 gratis proeven Flessen met een winkelwaarde tussen 50 en 70, 1 dram Daarboven per bandbreedte van ongeveer 20, steeds 1 dram extra Pag 3-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

4 De bezoekers kopen de drams tijdens het festival op de stand van de organisatie. Niet gebruikte drams kunnen hier na afloop weer worden omgewisseld. Elke standhouder ontvangt een envelop. Hierin dienen na elke sessie de ingenomen drams ingeleverd te worden bij de stand van de organisatie. Wij verzoeken de standhouders de drams bij de telling per 10 te bundelen. De organisatie zal elastiekjes verstrekken. Verrekening van de drams vindt plaats na afloop van het festival, op basis van 75% voor de standhouder en 25% voor de organisatie. De waarde van 1 dram is gelijk aan 1 Euro (inclusief 19% BTW). Roken: Roken in de Pieterskerk is verboden. Voor de liefhebbers van roken is er een aparte tent geplaatst naast de kerk met een speciale doorgang. Catering: o Tijdens het Festival is de catering geheel in handen van de Pieterskerk. Voor het koor van de kerk, bevindt zich de catering, waar ook zitjes zullen worden geplaatst. o Tijdens de opbouw zal er gratis koffie en thee aanwezig zijn voor de standhouders en hun medewerkers. o Iedere standhouder ontvangt een aantal consumptiebonnen voor koffie en thee tijdens de sessies dit aan de hand van het door u opgegeven aantal medewerkers op de stand. Prijzen: Onder de bezoekers die via internet hun entreekaarten bestellen wordt een x-aantal prijzen verloot. Tot nu toe hebben we een tweetal overtochten die verloot zullen worden. Indien u prijzen beschikbaar wilt stellen, verzoeken wij dit aan ons kenbaar te maken. Maaltijden participanten/ standhouders: Tijdens de VIP sessie op vrijdagmiddag wordt er weer een buffet opgesteld voor de bezoekers. Per stand zijn voor dit buffet 2 vouchers inbegrepen in de standhuur. Tegen betaling van 15,-- excl. BTW per voucher kunnen extra vouchers besteld worden. U dient deze wel van tevoren te bestellen. Ook zijn er in de omgeving van de Pieterskerk diverse restaurants, gelieve hier zelf iets mee af te spreken over menu, tijden en aantal personen. Ter informatie: Dichtbij de kerk bevinden zich o.a. onderstaande restaurants: Restaurant het Prentenkabinet, Kloksteeg 25, 2311 SK Leiden (aan de andere kant van de kerk). Tel of fax Restaurant De Malle Jan. Reserveringen telefonisch North End Pub, tel Lunch op vrijdag en zondag:: In verband met de VIP sessie op vrijdagmiddag van tot uur en de vaksessie op zondag van tot uur hebben wij als organisatie met de Pieterskerk geregeld dat er lunchpakketten verstrekt worden. Echter men wil van ons vooraf een bestelling ontvangen van het aantal pakketten dat nodig is. Kosten per pakket bedragen 10,-- excl. BTW. Pag 4-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

5 Afval: Kosten van afval stijgen elk jaar exorbitant, niet alleen doordat we jaarlijks met z n allen meer afval achterlaten, maar ook doordat de verwijderingsbijdrage van kosten van afvalverwerking gigantisch stijgen. Tijdens het festival wordt een medewerker aangesteld om de afvoer van afval in goede banen te leiden, na afloop van elke sessie. Wij verzoeken u vriendelijk uw medewerking te verlenen, zodat alles goed en vlot kan verlopen. Karton en papier: o Kokers en mooie verpakkingen van Whisky flessen, graag inleveren bij balies aan de zijkant van de garderobe. Deze zullen meegegeven worden aan bezoekers bij het verlaten van het festival. o Dozen, graag plat maken en op een aparte stapel voor uw stand leggen, na afloop van elke sessie. o Papier in een doos eveneens voor uw stand plaatsen, na afloop van elke sessie. Glas: o Lege flessen graag voor uw stand plaatsen, na afloop van elke sessie. Overig afval: o Plastic, etensresten, etc. liefst in gesloten plastic zakken voor uw stand zetten na afloop van elke sessie. Plastic zakken zijn eventueel te verkrijgen bij de stand van de organisatie. Annuleringskosten: Tot 13 oktober is 50% van de overeengekomen standhuur verschuldigd. Daarna berekenen wij u 100% van de overeengekomen standhuur. Aansprakelijkheid: Tijdens het gehele evenement zal de organisatie er alles aan doen uw eigendommen te beschermen. Wij wijzen u er echter op dat de organisatie geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt ten aanzien van voertuigen of goederen, noch voor transacties die tussen deelnemers en derden of deelnemers onderling worden aangegaan. Het is deelnemers niet toegestaan producten of diensten aan te bieden, welke niet op het inschrijf formulier zijn omschreven. Verkoop van flessen whisky, ook miniaturen, is verboden, zie elders in dit reglement. Voorts is het deelnemers uitdrukkelijk verboden om zonder toestemming van de organisatie hun standruimte onder te verhuren aan derden. Bestelformulieren: Dit jaar zult u deze van ons per post en per mail ontvangen. Ook kunt u deze formulieren downloaden vanaf de site via Pag 5-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

6 Vragen: Wij hebben de taken gescheiden. o o o Vragen t.a.v. standbouw en logistiek Frans van der Geest GSM Badhuisstraat LP Vlissingen Tel Fax Vragen t.a.v. web site, whisky, drams en algemene zaken Wouter Wapenaar GSM Miriam den Hertog Westeinde 23 (secretariaat) 2371 AS Roelofarendsveen Tel Fax Vragen t.a.v. facturen en betalingen Jeanny Rutten GSM Slabroekseweg VK Uden Tel Fax Calamiteiten; Tijdens het festival kunt u altijd terecht bij een van ons: Frans van der Geest Wouter Wapenaar Jeanny Rutten Via de stand van de organisatie kunt u ons altijd bereiken. Tot ziens op het 10e International Whisky Festival!! Wouter Wapenaar Frans van der Geest Jeanny Rutten Pag 6-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

Belangrijke algemene informatie & huishoudelijk reglement

Belangrijke algemene informatie & huishoudelijk reglement Belangrijke algemene informatie & huishoudelijk reglement 1. Data, openingstijden en entreeprijzen: 1.1. De Taart&Trends beurs wordt gehouden in de Americahal, Laan van Erica 50 te Apeldoorn. Data: vrijdag

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

HEB Markt Algemene Voorwaarden

HEB Markt Algemene Voorwaarden HEB Markt Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HEB Markt Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met de HEB Markt. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TROTS 2015

Algemene voorwaarden TROTS 2015 Algemene voorwaarden TROTS 2015 Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle markten en locaties. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen bindend indien schriftelijk bevestigd door de organisatie.

Nadere informatie

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten.

Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Geachte gast, Voor u als jaarplaatshouder hebben wij een informatieboekje gemaakt. In dit boekje treft u alles aan wat u als jaargast moet weten. Wilt u gaan verbouwen, uw tuin aanleggen of uw caravan/

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren)

Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) Algemene voorwaarden Kerstmarkt Dordrecht 2015 (handelaren) 1. ORGANISATIE Contactgegevens Stichting Dordrecht Marketing Spuiboulevard 99 3311 GN Dordrecht Contactpersonen: Tatiana Jochems, Claudia Blomert

Nadere informatie

Woonbeurs Amsterdam 2014

Woonbeurs Amsterdam 2014 CEVA Showfreight Woonbeurs Amsterdam 2014 Algemeen Tarief en Afhandeling Instructies Logistieke Diensten Pre alerts Pre alerts dienen gestuurd te worden aan: CEVA Showfreight, Telefoon: +31 (0) 88 028

Nadere informatie

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer.

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer. Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! Denk in kansen! Naamsbekendheid - Uitgebreide reclamecampagne,

Nadere informatie

FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011

FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011 FORMULIEREN BORG/VOORSCHRIFTEN ORANJE VRIJMARKT 2011 1. Inschrijfformulier 2. Spelregels oranje Vrijmarkt op de Engh 3. Huisreglement Oranje Vrijmarkt 2011 4. Verkeersregels en parkeren 5. Plaatsbewijs

Nadere informatie

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de

Denk in kansen! service Zintuigen prikkelend. Kostenbesparend. Ontspannen sfeer Personeel werving Direct contact met bezoekers succes Uw bedrijf in de Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! - Uitgebreide reclamecampagne, o.a. via social media

Nadere informatie

ALGEMENE BEURSVOORWAARDEN RAI EXHIBITIONS

ALGEMENE BEURSVOORWAARDEN RAI EXHIBITIONS ALGEMENE BEURSVOORWAARDEN RAI EXHIBITIONS Deze Algemene Voorwaarden RAI Exhibitions zijn van toepassing bij deelname aan door (of in samenwerking met) RAI Exhibitions georganiseerde beurzen. ARTIKEL 1

Nadere informatie

Exposantenhandboek Home Trade Center. Editie mei 2013

Exposantenhandboek Home Trade Center. Editie mei 2013 Exposantenhandboek Home Trade Center Editie mei 2013 Geachte exposant, Dit Exposantenhandboek informeert u over de diensten die het Home Trade Center u aanbiedt en over de vorm waarin dat gebeurt. Wij

Nadere informatie

DEFINITIEF. Voorzieningen en huisregels voor gebruikers van de diensten en faciliteiten van Avans Hogeschool 2014/2015

DEFINITIEF. Voorzieningen en huisregels voor gebruikers van de diensten en faciliteiten van Avans Hogeschool 2014/2015 DEFINITIEF Voorzieningen en huisregels voor gebruikers van de diensten en faciliteiten van Avans Hogeschool 2014/2015 Inhoudsopgave: 1 Inleiding... 4 1.1 Leeswijzer... 4 1.2 Begripsbepalingen... 4 2 Reglement

Nadere informatie

CONCERTEN LEZINGEN TENTOONSTELLINGEN VERGADERINGEN RECEPTIES IN DE JACOBIKERK

CONCERTEN LEZINGEN TENTOONSTELLINGEN VERGADERINGEN RECEPTIES IN DE JACOBIKERK CONCERTEN LEZINGEN TENTOONSTELLINGEN VERGADERINGEN RECEPTIES IN DE JACOBIKERK 1 Mogelijkheden om de Jacobikerk te huren Elke zondag wordt de kerk gebruikt voor de diensten van de eigen gemeente. Op deze

Nadere informatie

Exposantenhandboek De Woonindustrie. Editie Augustus 2014

Exposantenhandboek De Woonindustrie. Editie Augustus 2014 Exposantenhandboek De Woonindustrie Editie Augustus 2014 Geachte exposant, Dit Exposantenhandboek informeert u over de diensten die De Woonindustrie u aanbiedt en over de vorm waarin dat gebeurt. Wij vertrouwen

Nadere informatie

Nationaal Hoger Onderwijs Congres 2014

Nationaal Hoger Onderwijs Congres 2014 Nationaal Hoger Onderwijs Congres 2014 25, 26 en 27 november 2014 Samenwerkingsvoorstel Uw contactpersoon: Guusje Verhoeven Salesmanager onderwijs Tel: 040 2972729 Mob: 06 51618303 E mail: g.verhoeven@sbo.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME HORECA BEURS NOORD BRABANT

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME HORECA BEURS NOORD BRABANT ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME HORECA BEURS NOORD BRABANT Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan door (of in samenwerking met) Horeca Beurs Noord Brabant georganiseerde beurzen en

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN VOOR HUURDERS VAN DE WESTERGASFABRIEK

ALGEMENE BEPALINGEN VOOR HUURDERS VAN DE WESTERGASFABRIEK ALGEMENE BEPALINGEN VOOR HUURDERS VAN DE WESTERGASFABRIEK WESTERGASFABRIEK B.V. Deze Algemene Bepalingen zijn van toepassing op overeenkomsten aangegaan door Beheer- en Exploitatiemaatschappij Westergasfabriek

Nadere informatie

Algemene bepalingen Reglement sponsors Tina-dag XL 2015 Opgesteld maart 2015

Algemene bepalingen Reglement sponsors Tina-dag XL 2015 Opgesteld maart 2015 Algemene bepalingen Reglement sponsors Tina-dag XL 2015 Opgesteld maart 2015 Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: 1. Tina: Sanoma Netherlands B.V. te Hoofddorp, zijn de de organisator

Nadere informatie

Stichting Bredewegfestival

Stichting Bredewegfestival Stichting Bredewegfestival Bredeweg 8 1098 BP Amsterdam Telefoon: 020-6654923 NL88INGB0000842627 KvK: 41206434 ANBI-stichting info@bredewegfestival.nl www.bredewegfestival.nl Algemene voorwaarden kraamhuur

Nadere informatie

TOELICHTING OP DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN OVERIGE INFORMATIE

TOELICHTING OP DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN OVERIGE INFORMATIE TOELICHTING OP DE ALGEMENE VOORWAARDEN EN OVERIGE INFORMATIE RESERVERING Als u vóór het invullen van het aanvraagformulier nadere informatie over de accommodatie van uw keuze wilt hebben, bel of mail ons

Nadere informatie

NB: uw gegevens worden opgenomen in de evenementenkalender van de gemeente Schijndel.

NB: uw gegevens worden opgenomen in de evenementenkalender van de gemeente Schijndel. Aan de burgemeester van de gemeente Schijndel t.a.v. cluster AJZ Postbus 5 5480 AA SCHIJNDEL AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN EVENEMENT OF ACTIVITEIT In te vullen door de gemeente: Voor advies

Nadere informatie

Igluu - WorkSpace for Professionals Jansdam 2a 3512HB Utrecht 085 773 7703 info@igluu.nl igluu.nl

Igluu - WorkSpace for Professionals Jansdam 2a 3512HB Utrecht 085 773 7703 info@igluu.nl igluu.nl I. Algemene Voorwaarden II. Aanvullende algemene voorwaarden met betrekking tot OneSpace III. Aanvullende algemene voorwaarden met betrekking tot DaySpace IV. Aanvullende algemene voorwaarden met betrekking

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Marqit [Gedeponeerd bij de Griffie van de Rechtbank s-gravenhage op 24 augustus 2006 onder nummer 65/2006]

Algemene voorwaarden van Marqit [Gedeponeerd bij de Griffie van de Rechtbank s-gravenhage op 24 augustus 2006 onder nummer 65/2006] Algemene voorwaarden MARQIT BV [v1-180806] 1 van 9 Algemene voorwaarden van Marqit [Gedeponeerd bij de Griffie van de Rechtbank s-gravenhage op 24 augustus 2006 onder nummer 65/2006] I. ALGEMENE BEPALINGEN

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentra Zorggroep Tangenborgh

Woon- en Zorgcentra Zorggroep Tangenborgh Woon- en Zorgcentra Zorggroep Tangenborgh 1 Versiedatum: juli 2015 2 Inleiding In deze brochure staat informatie over onze woon- en zorgcentra en de voorzieningen die worden geboden. Het eerste deel bevat

Nadere informatie

elkom Nadat we onze organisatie aan u hebben voorgesteld bespreken we in deze wegwijzer de diverse onderwerpen op alfabetische volgorde.

elkom Nadat we onze organisatie aan u hebben voorgesteld bespreken we in deze wegwijzer de diverse onderwerpen op alfabetische volgorde. W elkom Wij heten u van harte welkom als nieuwe bewoner en wensen u een aangenaam verblijf als bewoner van het Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef. Wij vinden het van belang u duidelijke informatie te geven

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Molengraaffsingel 12-14. Versie 2.2

Huishoudelijk reglement Molengraaffsingel 12-14. Versie 2.2 Huishoudelijk reglement Molengraaffsingel 12-14 Versie 2.2 DOCUMENTBEHEER Wijzigingen Datum Versie 01082010 1 augustus 2010 Versie 2.0 01 maart 2011 Versie 2.1 01 september 2011 Versie 2.2 01 maart 2013

Nadere informatie

Webstudio Brigitte heeft haar voorwaarden opgeslitst in deel 1 webdesign, deel 2 huisstijl, deel 3 drukwerk en deel 4 VIP trainigen & Workshops

Webstudio Brigitte heeft haar voorwaarden opgeslitst in deel 1 webdesign, deel 2 huisstijl, deel 3 drukwerk en deel 4 VIP trainigen & Workshops Webstudio Brigitte heeft haar voorwaarden opgeslitst in deel 1 webdesign, deel 2 huisstijl, deel 3 drukwerk en deel 4 VIP trainigen & Workshops deel 1 Webdesign Algemene leveringsvoorwaarden Hieronder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden bij Private Lease Overeenkomst Volkswagen Leasing B.V.

Algemene Voorwaarden bij Private Lease Overeenkomst Volkswagen Leasing B.V. Algemene Voorwaarden bij Private Lease Overeenkomst Volkswagen Leasing B.V. Artikel 1. Toepassing en wijziging voorwaarden 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de tussen Volkswagen Leasing

Nadere informatie