DEELNEMERS REGLEMENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEELNEMERS REGLEMENT"

Transcriptie

1 DEELNEMERS REGLEMENT International Whisky Festival / Whisky Live Leiden 2009 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 13 november 2009 van tot uur (VIP sessie) van tot uur Zaterdag 14 november 2009 van tot uur van tot uur Zondag 15 november 2009 van tot uur (alleen vaksessie) van tot uur Locatie: Pieterskerk te Leiden Kloksteeg SL Leiden Tel Op/afbouw Opbouw en stand-inrichting: o Donderdag van tot uur, tenzij anders is afgesproken. o Vrijdag van tot uur, tenzij anders is afgesproken. Demontage: o Zondag 15 november, vanaf tot uur. Demontage/afbouw kan pas aanvangen nadat de beurs voor het publiek gesloten is. Wij verzoeken u dringend uw stand tot uur volledig intact te laten. o De kerk dient op zondagavond leeg opgeleverd te worden. o Let wel: standwanden, die door de organisatie zijn geplaatst worden zondagavond allemaal weggehaald, aanvang uur. Transport in de kerk: NIET TOEGESTAAN: het gebruik van eigen palletwagens en rollend materiaal met harde banden. o Zowel tijdens de opbouw, als op zondagavond is er een heftruck met chauffeur van de kerk aanwezig. Deze zal de materialen naar uw stand brengen. o Beschadigingen aan dit monument, veroorzaakt door het niet navolgen van deze instructie zal worden doorbelast aan de veroorzaker van de schade. Bewaking: Van vrijdag t/m zondag is er bewaking op het festival aanwezig. De organisatie is echter uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadigingen welke gedurende of na sluitingstijd van het International Whisky Festival plaatsvinden. Aanwijzingen van de bewaking dienen opgevolgd te worden. Pag 1-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

2 Laden lossen en parkeren Laden en lossen rond de kerk is lastig, daar er slechts beperkte ruimte aanwezig is. De bewaking coördineert het laden en lossen. Om dit in goede banen te leiden, verzoeken we iedereen naar hen te luisteren. Wilt u hierover ook uw standbouwer(s) instrueren svp. Na het lossen van de auto dient de auto buiten de omgeving van de kerk geparkeerd te worden. Wij raden u het grote parkeerterrein aan de Haagweg of bij de Groenoordhallen aan(zie route op Vanaf het parkeerterrein is er gratis vervoer naar de Pieterskerk op: Donderdag, vrijdag en zaterdag van tot uur en op Zondag van tot uur. Telefoonnummer van de shuttle dienst De parkeerkaart voor het parkeerterrein aan de Haagweg kunt u er ter plekke kopen, dan betaalt u ca. 7,-- voor 24 uur. Indien u via de organisatie bestelt, betaalt u 5,-- excl. BTW. GRAAG UW MEDEWERKING TIJDENS HET LADEN EN LOSSEN Standbouw: Goedkeuring van ontwerp van de stand: Indien u uw eigen standbouw laat verzorgen door een extern bedrijf, dienen de tekeningen van de stand uiterlijk 3 weken vóór aanvang van het festival ter goedkeuring te worden aangeboden aan Frans van der Geest. De standbouwer dient een plattegrond van de te bouwen stand in 2-voud in te sturen (1 exemplaar voor de festival organisatie en 1 exemplaar voor de brandweer). Op deze plattegrond dienen de afmetingen van de stand duidelijk te worden aangegeven, zowel lengte, als breedte en hoogte. Voorschriften stand-indeling: Rijstand : Deze dient aan de voorzijde geheel open te zijn. Hoekstand : Deze dient aan 2 zijden open te zijn. Kopstand : Deze dient aan 3 zijden open te zijn. Eiland stand : Deze dient aan 4 zijden open te zijn. Standbouw in de gangpaden is niet toegestaan. Bemanning van de stand: Alle stands dienen tijdens de openingstijden van het festival, ook tijdens de Vaksessie, bemand te zijn. Wij verzoeken alle deelnemers en participanten hieraan gehoor te geven. Onderverhuur van de stand: Het is deelnemers niet toegestaan, hun stand, of delen hiervan onder te verhuren aan derden. Onderverhuur is alleen mogelijk nadat schriftelijk toestemming is verkregen van de festival organisatie. Aanvragen tot onderverhuur kunnen tot uiterlijk 1 maand vóór het festival ingediend worden bij het secretariaat. Elektriciteit op de stand: Alle stands zijn voorzien van 1 stekkerdoos met een maximale capaciteit van Watt. Indien dit niet toereikend is voor uw stand, verzoeken wij u dit z.s.m. aan Frans van der Geest te laten weten.de kosten voor extra stroomverbruik zullen worden doorbelast aan de standhouder. Pag 2-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

3 Internet aansluiting: Er kan een internet aansluiting gerealiseerd wordt. Kosten hiervoor bedragen 75,-- excl. BTW per aansluiting voor het gehele festival. Entree bewijzen deelnemers: Ook dit jaar wordt er tijdens het festival gewerkt met polsbandjes voor standhouders en hun medewerkers. Er wordt met verschillende kleuren gewerkt (vrijdag, zaterdag en zondag). Bij de entree dient men aan de kaartcontrole de polsband te tonen. Op vertoon van de polsband heeft u doorlopend toegang tot het festival en kunt u gratis gebruik maken van het toilet. Er zullen géén andere deelnemerskaarten dan polsbanden worden verstrekt. Entreekaarten relaties/genodigden: Genodigden kaarten kosten 20 excl. BTW per stuk en geven toegang tot 1 van de vier normale sessies, niet geldig tijdens de vrijdagmiddagsessie. Voor de VIP sessie op vrijdagmiddag zijn er twee soorten kaarten beschikbaar: 55 per kaart excl. BTW voor entree + buffet + 20 Drams 35 per kaart excl. BTW voor entree + buffet Verkoop flessen whisky: Er mogen tijdens het festival GEEN flessen whisky (ook geen miniaturen) verkocht en/of weggegeven worden, dit op straffe van uitsluiting. Indien deelnemer(s) fles(sen) verkopen zal de organisatie de deelname van deze standhouder per direct beëindigen. Mocht de organisatie van het festival nadelige gevolgen ondervinden van de verkoop van flessen door één of meerdere deelnemers, zal de organisatie de schade claimen op betreffende deelnemer(s). Verkoop aanverwante artikelen: Dit is uitsluitend in en bij uw eigen stand toegestaan in overleg -en met toestemming van de organisatie. Foldermateriaal Het uitdelen van eigen foldermateriaal is uitsluitend toegestaan bij uw eigen stand en in overleg met de organisatie bij de deur van de kerk na afloop van de sessies. Dram: De dram is het exclusieve betaalmiddel op het festival. Elke deelnemer dient vooraf aan de organisatie op te geven welke whisky s er op de stand geproefd kunnen worden en of hiervoor drams in rekening gebracht zullen worden aan de bezoekers. Stelregel hiervoor is: Flessen met een winkelwaarde tot 50 gratis proeven Flessen met een winkelwaarde tussen 50 en 70, 1 dram Daarboven per bandbreedte van ongeveer 20, steeds 1 dram extra Pag 3-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

4 De bezoekers kopen de drams tijdens het festival op de stand van de organisatie. Niet gebruikte drams kunnen hier na afloop weer worden omgewisseld. Elke standhouder ontvangt een envelop. Hierin dienen na elke sessie de ingenomen drams ingeleverd te worden bij de stand van de organisatie. Wij verzoeken de standhouders de drams bij de telling per 10 te bundelen. De organisatie zal elastiekjes verstrekken. Verrekening van de drams vindt plaats na afloop van het festival, op basis van 75% voor de standhouder en 25% voor de organisatie. De waarde van 1 dram is gelijk aan 1 Euro (inclusief 19% BTW). Roken: Roken in de Pieterskerk is verboden. Voor de liefhebbers van roken is er een aparte tent geplaatst naast de kerk met een speciale doorgang. Catering: o Tijdens het Festival is de catering geheel in handen van de Pieterskerk. Voor het koor van de kerk, bevindt zich de catering, waar ook zitjes zullen worden geplaatst. o Tijdens de opbouw zal er gratis koffie en thee aanwezig zijn voor de standhouders en hun medewerkers. o Iedere standhouder ontvangt een aantal consumptiebonnen voor koffie en thee tijdens de sessies dit aan de hand van het door u opgegeven aantal medewerkers op de stand. Prijzen: Onder de bezoekers die via internet hun entreekaarten bestellen wordt een x-aantal prijzen verloot. Tot nu toe hebben we een tweetal overtochten die verloot zullen worden. Indien u prijzen beschikbaar wilt stellen, verzoeken wij dit aan ons kenbaar te maken. Maaltijden participanten/ standhouders: Tijdens de VIP sessie op vrijdagmiddag wordt er weer een buffet opgesteld voor de bezoekers. Per stand zijn voor dit buffet 2 vouchers inbegrepen in de standhuur. Tegen betaling van 15,-- excl. BTW per voucher kunnen extra vouchers besteld worden. U dient deze wel van tevoren te bestellen. Ook zijn er in de omgeving van de Pieterskerk diverse restaurants, gelieve hier zelf iets mee af te spreken over menu, tijden en aantal personen. Ter informatie: Dichtbij de kerk bevinden zich o.a. onderstaande restaurants: Restaurant het Prentenkabinet, Kloksteeg 25, 2311 SK Leiden (aan de andere kant van de kerk). Tel of fax Restaurant De Malle Jan. Reserveringen telefonisch North End Pub, tel Lunch op vrijdag en zondag:: In verband met de VIP sessie op vrijdagmiddag van tot uur en de vaksessie op zondag van tot uur hebben wij als organisatie met de Pieterskerk geregeld dat er lunchpakketten verstrekt worden. Echter men wil van ons vooraf een bestelling ontvangen van het aantal pakketten dat nodig is. Kosten per pakket bedragen 10,-- excl. BTW. Pag 4-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

5 Afval: Kosten van afval stijgen elk jaar exorbitant, niet alleen doordat we jaarlijks met z n allen meer afval achterlaten, maar ook doordat de verwijderingsbijdrage van kosten van afvalverwerking gigantisch stijgen. Tijdens het festival wordt een medewerker aangesteld om de afvoer van afval in goede banen te leiden, na afloop van elke sessie. Wij verzoeken u vriendelijk uw medewerking te verlenen, zodat alles goed en vlot kan verlopen. Karton en papier: o Kokers en mooie verpakkingen van Whisky flessen, graag inleveren bij balies aan de zijkant van de garderobe. Deze zullen meegegeven worden aan bezoekers bij het verlaten van het festival. o Dozen, graag plat maken en op een aparte stapel voor uw stand leggen, na afloop van elke sessie. o Papier in een doos eveneens voor uw stand plaatsen, na afloop van elke sessie. Glas: o Lege flessen graag voor uw stand plaatsen, na afloop van elke sessie. Overig afval: o Plastic, etensresten, etc. liefst in gesloten plastic zakken voor uw stand zetten na afloop van elke sessie. Plastic zakken zijn eventueel te verkrijgen bij de stand van de organisatie. Annuleringskosten: Tot 13 oktober is 50% van de overeengekomen standhuur verschuldigd. Daarna berekenen wij u 100% van de overeengekomen standhuur. Aansprakelijkheid: Tijdens het gehele evenement zal de organisatie er alles aan doen uw eigendommen te beschermen. Wij wijzen u er echter op dat de organisatie geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt ten aanzien van voertuigen of goederen, noch voor transacties die tussen deelnemers en derden of deelnemers onderling worden aangegaan. Het is deelnemers niet toegestaan producten of diensten aan te bieden, welke niet op het inschrijf formulier zijn omschreven. Verkoop van flessen whisky, ook miniaturen, is verboden, zie elders in dit reglement. Voorts is het deelnemers uitdrukkelijk verboden om zonder toestemming van de organisatie hun standruimte onder te verhuren aan derden. Bestelformulieren: Dit jaar zult u deze van ons per post en per mail ontvangen. Ook kunt u deze formulieren downloaden vanaf de site via Pag 5-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

6 Vragen: Wij hebben de taken gescheiden. o o o Vragen t.a.v. standbouw en logistiek Frans van der Geest GSM frans@whiskyfestival.nl Badhuisstraat LP Vlissingen Tel Fax Vragen t.a.v. web site, whisky, drams en algemene zaken Wouter Wapenaar GSM wouter@whiskyfestival.nl Miriam den Hertog miriam@whiskyfestival.nl Westeinde 23 (secretariaat) 2371 AS Roelofarendsveen Tel Fax Vragen t.a.v. facturen en betalingen Jeanny Rutten GSM jeanny@whiskyfestival.nl Slabroekseweg VK Uden Tel Fax Calamiteiten; Tijdens het festival kunt u altijd terecht bij een van ons: Frans van der Geest Wouter Wapenaar Jeanny Rutten Via de stand van de organisatie kunt u ons altijd bereiken. Tot ziens op het 10e International Whisky Festival!! Wouter Wapenaar Frans van der Geest Jeanny Rutten Pag 6-van 6 BTW nr.: NL B.01 K.v.K. nr.:

DEELNEMERSREGLEMENT. International Whisky Festival Den Haag / Whisky Live Holland 2011

DEELNEMERSREGLEMENT. International Whisky Festival Den Haag / Whisky Live Holland 2011 Mei 2011 DEELNEMERSREGLEMENT International Whisky Festival Den Haag / Whisky Live Holland 2011 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 18 november 2011 van 13.00 tot 17.00 uur (VIP sessie) van 19.00 tot 23.00

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

Informatie voor standbouwers

Informatie voor standbouwers Beurslocatie Rotterdam Ahoy Ahoy-weg 10 3084 BA Rotterdam Hallen: 1, 2, 4, 5 en 6 Contactpersoon Anouk van Giels Tel: Mail: info@infratech.nl Voor vragen tijdens de opbouw kunt u terecht bij de informatiebalie

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Opbouw dag: donderdag 2 oktober. Beursdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in verschillende

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Jaarbeurs Utrecht, bezoekadres Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Jaarbeurs Utrecht, laden en lossen Melden P2, vanaf daar wordt u doorverwezen Truus van Lierlaan Utrecht

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK STANDHOUDERS HANDBOEK Geachte beursdeelnemer, U gaat exposeren op de Kampeer Fiets en Wandelbeurs, en voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

Uw bedrijf op de Hippiade 2015

Uw bedrijf op de Hippiade 2015 Uw bedrijf op de Hippiade 2015 Nationaal Hippisch Centrum Ermelo 29 augustus Hippiade pony s en voltige - 4 & 5 september Hippiade paarden De KNHS organiseert ieder jaar de Hippiade. Dit zijn dé KNHS outdoorkampioenschappen

Nadere informatie

Opbouw/Afbouw.

Opbouw/Afbouw. Opbouw/Afbouw www.jardinexpo.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde van

Nadere informatie

Beursreglement Belfair 2017

Beursreglement Belfair 2017 Beursreglement Belfair 2017 Algemeen 1. De deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor EUROPEN-geregistreerde oefenfirma s. De deelnemer heeft gedurende overeengekomen periode recht op standruimte

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé motorbeurs voor Noordoost-Nederland vrijdag, zaterdag en zondag 13 t/m 15 januari 2017 2 3 Almelo, december 2016 Beste exposant, U gaat exposeren op de MotorExpo Assen. Voor een

Nadere informatie

OPBOUW/AFBOUW.

OPBOUW/AFBOUW. OPBOUW/AFBOUW www.salonhabitat.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding FORMULIEREN Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Formulier evenementenvergunning

Formulier evenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Elektriciteitsaansluiting Standaard 220 volt Standaard 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle standbouwers en leveranciers van de Huishoudbeurs 2016. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen INHOUD 1.0 Opsturen / aanleveren van folders / materialen / standmaterialen / etc. 2.0 Laden en lossen op de dag van het evenement /

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN VOOR PILOTEN EN CREW (NEDERLANDS) Versie 2010-04-24

INFORMATIEBULLETIN VOOR PILOTEN EN CREW (NEDERLANDS) Versie 2010-04-24 INFORMATIEBULLETIN VOOR PILOTEN EN CREW (NEDERLANDS) Versie 2010-04-24 Persoonlijke informatie is verkrijgbaar bij de Coördinator Ballonnen en Piloten, Peter van Harten via +31 6 2279 8521 of via ballonzaken@ballonfiestabarneveld.nl

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé vakbeurs voor agrarisch Noord Oost Nederland dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 24 t/m 27 november 2015 2 3 Almelo, oktober 2015 Beste exposant, U gaat exposeren op de Landbouw

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE 1 Waar? Flanders Expo Maaltekouter 1 BE-9051 Gent www.flandersexpo.be 2 Wanneer? Openingsuren Green Zondag 2 September 2018 Maandag 3 September 2018 Dinsdag 4 September 2018 van 9u30 tot 18u van 13u tot

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 OPBOUW / INRICHTEN Donderdag 10 november van 12.00 tot 18.00 uur (Let op: ivm. de opbouw van de markt kunt u op donderdag tot ± 15.00u met uw auto bij de kerk uitladen).

Nadere informatie

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers.

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers. Huurvoorwaarden Seizoen 2014 2015 Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen de Deventer Schouwburg

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2011 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Programmaboek, Gids en Plattegrond 9 Meubilair 10 Bloemen en planten

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK dinsdag, woensdag, donderdag 16 t/m 18 december 2014 2 Almelo, november 2014 Beste exposant, U gaat exposeren op de AgroExpo Assen. Voor een optimaal resultaat van uw deelname is het

Nadere informatie

Lusitanokeuring 24 September 2017

Lusitanokeuring 24 September 2017 Lusitanokeuring 24 September 2017 Ondergetekende, rechtsgeldig onderstaande firma vertegenwoordigende, verklaart onder de bepalingen, omschreven in de voor de vereniging Lusitano Vrienden Nederland geldende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1. Inschrijving De standhouder tekent via de online inschrijvingsfiche in en dit ten laatste op maandag 23 februari 2015. Belangrijk; een inschrijving betekent niet

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2017. Wij starten

Nadere informatie

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd:

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd: Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen of

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2019. In tegenstelling

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. In 1895 werd het imposante 17de-eeuwse grachtenhuis, inclusief inboedel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Op alle reserveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden Congres- & Vergadercentrum Domus Medica en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die van onze

Nadere informatie

Bedrijfsnaam.. Postcode/Plaats. Telefoon... Mobiel nr KvKH.. geen auto op evenementen terrein. ARTIKEL:..

Bedrijfsnaam.. Postcode/Plaats. Telefoon... Mobiel nr KvKH.. geen auto op evenementen terrein. ARTIKEL:.. 2 daagse OpenLucht Pasar Malam Noorderplein Emmen. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Mindfulness Spirituele beurs 2016 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) Beurs: door de organisator bedrijfs- of beroepsmatig georganiseerde of aangeboden

Nadere informatie

Meerlanden afval I openbare ruimte I bio-energie

Meerlanden afval I openbare ruimte I bio-energie Meerlanden afval I openbare ruimte I bio-energie Gemeente Heemstede Uitvoering Openbare Ruimte T.a.v. de heer R. van Schaik Postbus 35 00 AJ Heemstede - 5DEC, 0U Postbus 39 30 AJ Aalsmeer Aarbergerweg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden We Love Festivals VOF

Algemene Voorwaarden We Love Festivals VOF Artikel 1 Definities 1 De organisatie: We Love Festivals VOF die jaarlijks in verschillende steden in Nederland de festivals Rrrollend, Cirque du Manger en Grill organiseert en ten behoeve hiervan het

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN DRONGO talenfestival vrijdag 25 en zaterdag 26 september INHOUD Algemene informatie en contactgegevens pag. 2 Opbouw en afbouw pag. 3 Route en parkeren pag. 4 De stand pag. 5

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL

BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL BOUWREGELEMENT 2017 25, 26 EN 27 JANUARI 2017 JAARBEURS, UTRECHT WWW.VAKBEURSFACILITAIR.NL 2 6 Dit bouwreglement is van toepassing op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, die op 25, 26 en 27 januari

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

VAKBEURS VOOR INDUSTRIAL MAINTENANCE & SMART INDUSTRY 27 & 28 MAART 2019 MARTINI PLAZA GRONINGEN

VAKBEURS VOOR INDUSTRIAL MAINTENANCE & SMART INDUSTRY 27 & 28 MAART 2019 MARTINI PLAZA GRONINGEN VAKBEURS VOOR INDUSTRIAL MAINTENANCE & SMART INDUSTRY 27 & 28 MAART 2019 MARTINI PLAZA GRONINGEN Beste exposant, U gaat exposeren op de Main Industry, de vakbeurs voor industrial maintenance en smart industry

Nadere informatie

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl Factsheet p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de negende editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden

Nadere informatie

formulier evenenementenvergunning

formulier evenenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E

Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP... MEPPEL M E P P E L O N D E R 1 D A K Z AT E R D A G 8 N O V 2 0 1 4 D E K O P E R E N H O O G T E Lifestyle Beurs TROTS OP MEPPEL Op zaterdag 8 november 2014 zal de eerste editie

Nadere informatie

Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen

Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen Algemeen 1. Is het voor u voldoende duidelijk wanneer u een melding moet doen of een evenementenvergunning aan moet vragen? Graag een toelichting

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen vergunning

Aanvraagformulier evenementen vergunning Aanvraagformulier evenementen vergunning Gegevens gemeente (niet in te vullen door aanvrager) Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend Indienen bij de afdeling V&H In voud Ruimte voor stempel Aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG Plafond en Wand 6 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 6 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens

Nadere informatie

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer.

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer. Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! Denk in kansen! Naamsbekendheid - Uitgebreide reclamecampagne,

Nadere informatie

Euregio koi show 2016

Euregio koi show 2016 1. Deelname Deelname aan de Euregio Koi Show is mogelijk voor iedereen die in het concept van de show past. Alle nodige showinformatie is ook te vinden op onze website http//www.euregiokoishow.nl/ De betaling

Nadere informatie

Factsheet, p. 1. Algemene informatie. 19 april 2010, De Reehorst, Ede Zie ook: www.school-computer.nl/par

Factsheet, p. 1. Algemene informatie. 19 april 2010, De Reehorst, Ede Zie ook: www.school-computer.nl/par Factsheet, p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de achtste editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS

INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS Dekker Zoetermeer Scheglaan 12 2718 KZ Zoetermeer T. 079-3684242 W. www.dekkerzoetermeer.nl E. sales@dekkerzoetermeer.nl IBIZA, BUBBLES & BBQ Beste lezer, Dekker Zoetermeer

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND 1. Aanmelding Deelname in een collectieve IRO stand is voorbehouden aan leden van IRO, tenzij het een beurs betreft die wordt

Nadere informatie

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN

WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN WMS Dag 2018 PRAKTISCHE INFORMATIE PREMIUM PARTNERS/ PARTNERS EN SPONSOREN Inhoud Pakket standruimte Standaard inbegrepen in pakket: 21 maart 2018, 09.00 18.00 UUR CONGRESCENTRUM BRABANTHALLEN: 1931 Premium

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen

Algemene Voorwaarden We Love Fairs. Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden We Love Fairs Artikel 1 Begrippen Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden welke onlosmakelijk deel uitmaken en van toepassing zijn op alle overeenkomsten van deelname

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2012 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Meubilair 9 Bloemen en Planten 10 Internet 11 Bedrijfsomschrijving

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo 5 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 5 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland

Nadere informatie

DRAAIBOEK. Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

DRAAIBOEK. Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie DRAAIBOEK Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1 Rooster... 4 2.2 Vrijdag

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT vintage Ladies Night Beste lezer, De eerste Ladies Night bij Dekker Zoetermeer is een feit! Deze avond zal plaatsvinden in de partyvleugel bij Dekker Zoetermeer. Deze partyvleugel

Nadere informatie

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten EEN BEURS DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES STIMULEERT EN ONDERSTEUNT vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2013 Evenementenhal van het Fries Congrescentrum

Nadere informatie

Algemene voorwaarden fietsenstalling Molenstraat

Algemene voorwaarden fietsenstalling Molenstraat G E M E E N T E en Algemene voorwaarden fietsenstalling Molenstraat INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUKIALGEMEEN Artikel 01 - Begripsbepaiing Artikel 02 - Aansprakeiijklneid HOOFDSTUK 1PARKEREN Artikel 03 - Werkwijze

Nadere informatie

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde

Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde Stallingvoorwaarden Caravanstalling Zeewolde De onderwerpen die aan bod komen zijn: 1. Toepasselijkheid 2. Stallingjaar/ openingstijden 3. Geboden, verboden 4. Aansprakelijkheid/ verzekering 5. Betalingen

Nadere informatie

Deelname. 1 de deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor Europengeregistreerde

Deelname. 1 de deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor Europengeregistreerde Reglement VIRO@PXL Deelname 1 de deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor Europengeregistreerde oefenfirma's; 2 de deelnemer heeft gedurende de overeengekomen periode recht op de standruimte

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo

STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. 27, 28 en 29 juni 2017 afslag Markelo Locatie: Elsenerveldweg 8 7462 PN RIJSSEN A1 afslag 27 Markelo STANDHOUDERS HANDBOEK Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland Data: Dinsdag 27 juni 2017 Woensdag 28 juni 2017 Donderdag 29 juni 2017 Dagelijks

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw Algemeen reglement reservatie & inschrijving 1. Deelname 2. Inschrijvingsformulier 3. Reservatie van een standplaats 4. Deadline voor inschrijving 5. Laattijdige inschrijvingen 6. Annulatie van deelname

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Verdiepingsdagen Oncologie 2018 Algemene informatie 3 Congres app 6 Routebeschrijving 7 Beursreglement 8

Inhoudsopgave. 1. Verdiepingsdagen Oncologie 2018 Algemene informatie 3 Congres app 6 Routebeschrijving 7 Beursreglement 8 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. Verdiepingsdagen Oncologie 2018 Algemene informatie 3 Congres app 6 Routebeschrijving 7 Beursreglement 8 2. Uw exposantschap Stand inrichting 10 Standformaat 10 Extra

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012

Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012 Shantyfestival Maritiem Dokkum 2012 Zaterdag 16 juni 2012 de Dokkum is verheugd u uit te nodigen deel te nemen aan het tweede Shantyfestival Maritiem 2012. Na dat in 2008 het festival een groot succes

Nadere informatie

Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018

Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018 Informatiebrochure BrAntbeurs 8/11/2018 1 1. Dankwoord Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw inschrijving en deelname aan de BrAntbeurs. Er werd ons gevraagd deze beurs voor de allereerste keer

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

De Workshops worden vanaf 2015 onderverdeeld in 2 verschillende vormen. De Exclusieve workshops en de Aanschuifworkshops.

De Workshops worden vanaf 2015 onderverdeeld in 2 verschillende vormen. De Exclusieve workshops en de Aanschuifworkshops. TT04-2015 Workshopstandhouders Taart &Trends-beurs. Tijdens Taart en Trends 2015 is het voor gespecialiseerde workshopbedrijven en bedrijven die naast de webshop/winkelactiviteiten ook workshops en opleidingen

Nadere informatie

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE 30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... GRAAG STELLEN WIJ ONS VOOR... Mijn naam is Marije van Selm en ik ben werkzaam als Office Manager bij PROVADA. Wanneer u met PROVADA in contact wilt komen,

Nadere informatie