ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN WEBSHOPS PIET ZOOMERS BV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN WEBSHOPS PIET ZOOMERS BV"

Transcriptie

1 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN WEBSHOPS PIET ZOOMERS BV 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Retourtermijn: de tijd waarbinnen een artikel moet worden geretourneerd aan Zoomers indien u van oordeel bent dat het artikel niet aan uw wensen voldoet. U: degene die gebruik maakt van de webshop om artikelen te bestellen. CustomerCard: de door Zoomers uitgegeven (plastic) kaart exclusief voor vaste klanten welke Zoomers onder voorwaarden als spaarkaart accepteert. Fashion Friend of kaarthouder: Degene aan wie Zoomers toestemming heeft verleend om met behulp van de CustomerCard bij Zoomers bonuspunten te sparen. Webshop: alle door Zoomers op het internet geëxploiteerde websites. 2. Algemeen 2.1. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Zoomers zijn deze voorwaarden van toepassing alsmede, voor Fashion Friends en kaarthouders, de algemene voorwaarden welke gelden voor het gebruik van de CustomerCard. (zie artikel 10) 2.2. Door een bestelling bij Zoomers te plaatsen gaat u akkoord met de in artikel 2.1 genoemde voorwaarden U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig en deugdelijk opslaan cq printen van de toepasselijke algemene voorwaarden. 3. Bestellingen 3.1. De aangeboden artikelen zijn zo volledig als redelijkerwijs mogelijk is beschreven en bezitten de eigenschappen die op de website worden genoemd Het is mogelijk dat een aangeboden en reeds besteld artikel niet meer leverbaar blijkt te zijn. Zoomers behoudt zich het recht u hierover te informeren en de koop te ontbinden. Zoomers stelt u hiervan tijdig op de hoogte en zorgt voor correcte afwikkeling en terugbetaling van de kosten van het artikel Alle aanbiedingen van Zoomers gelden als vrijblijvende uitnodiging tot het doen van een aanbod en zijn in elk geval slechts geldig zolang de voorraad strekt Een overeenkomst komt tot stand door uw acceptatie van hetgeen is afgeleverd. 4. Betaling 4.1. De bestelde artikelen dienen conform de instructies op de webshop vooraf te worden betaald Als door welke omstandigheid ook tijdige betaling uitblijft is zonder aanmaning of ingebrekestelling over de openstaande som de wettelijke rente ex artikel 6:119a BW verschuldigd Alle (buiten)gerechtelijke kosten die met incassomaatregelen verband houden, worden bij u in rekening gebracht Betaalde bedragen voor artikelen die binnen de retourtermijn correct worden geretourneerd, zullen binnen 14 dagen worden terugbetaald Verzendkosten worden nimmer terugbetaald.

2 5. Levering 5.1. Aangeboden levertijden zijn indicatief. Zoomers zal geaccepteerde bestellingen in beginsel binnen 48 uur uitvoeren, voor zover de levering binnen Nederland geschiedt Zoomers bepaalt de wijze van vervoer. De hoogte van de bijdrage in de verzendkosten is op de website aangegeven. Indien de bestelling in gedeelten wordt uitgevoerd, zal deze bijdrage slechts één keer worden berekend Ingeval de artikelen zichtbare gebreken vertonen wordt u verzocht dit direct te melden bij Zoomers, waarbij u verdere instructies over de afwikkeling zult ontvangen. Voor het retourneren van artikelen wordt verwezen naar artikel Retourzending 6.1. Voor alle leveringen geldt een retourtermijn van veertien (14) dagen waarbinnen een artikel kan worden geretourneerd aan Zoomers Tijdens deze termijn mogen de artikelen worden gepast, doch niet gedragen Artikelen kunnen binnen de termijn zonder verplichting doch alleen na voorafgaande melding aan Zoomers worden geretourneerd. De geretourneerde kleding mag niet gedragen, gebruikt of beschadigd zijn en moet zijn voorzien van het originele label en de originele prijskaart. Kledingstukken van persoonlijke aard kunnen niet worden geretourneerd De retourtermijn gaat in op de dag van feitelijke aflevering van het artikel namens Zoomers De overige voorwaarden voor terugzending zijn vermeld op de website en kunnen van tijd tot tijd worden aangepast Artikelen die u in afwijking van de instructies die door of namens Zoomers zijn gegeven opstuurt, worden in beginsel niet geaccepteerd. De vervoerskosten van de retourzending komen alsdan voor uw rekening. 7. Transport risico 7.1. Zoomers draagt het risico van beschadiging en verlies tijdens het transport. Nadat de artikelen in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op u over In geval van retourzending binnen de retourtermijn draagt Zoomers het transportrisico nadat de artikelen door de door Zoomers aangewezen vervoerder in ontvangst zijn genomen. 8. Garantie 8.1. Zoomers garandeert de deugdelijkheid van de door haar geleverde artikelen Er bestaat geen aanspraak op deze garantie: bij beschadiging door opzet of nalatigheid; bij verkleuring of afwijkingen van ondergeschikte aard die volgens handelsgebruik algemeen aanvaard worden; bij herstellingen die niet zijn verricht door of namens Zoomers; bij normale slijtage; 8.3. Wanneer ten onrechte een beroep wordt gedaan op de garantie zijn alle gemaakte kosten voor uw rekening In geval aanspraken op enige garantie wordt u door Zoomers op de hoogte gesteld omtrent verdere handelingen. Artikel 6 is van overeenkomstige toepassing.

3 9. Privacy 9.1. Bij het gebruik van de website en/of het plaatsen van een bestelling worden uw gegevens verwerkt in het klantenbestand van Zoomers. Alle gegevens worden opgeslagen en in eigen- of concernverband gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering. Daaronder is mede te begrijpen: verwerking van bestellingen en betalingen en het toesturen van eigen commerciële uitingen en/of die van door ons geselecteerde derden Op uw schriftelijk verzoek zullen de voor u opgeslagen persoonsgegevens ter inzage worden verstrekt. Eventuele door u aangegeven correcties zullen, na accordering door Zoomers, in de registratie worden verwerkt. 10. Gebruik en algemene voorwaarden Piet Zoomers CustomerCard Definities CustomerCard: De benaming voor de door Zoomers uitgegeven (plastic) kaart exclusief voor vaste klanten, welke Zoomers onder voorwaarden als spaarkaart accepteert.fashion Friend of kaarthouder: Degene aan wie Zoomers toestemming heeft verleend met behulp van de CustomerCard bij Zoomers bonuspunten te sparen en volgens voorwaarden hiertoe gemachtigd is. Correspondentie-adres: Zoomers, Klantenservice, Rijksstraatweg 38, 7384 AE Wilp Uitgifte en geldigheid De CustomerCard kan worden aangevraagd door personen van 16 jaar of ouder De CustomerCard dient te worden aangevraagd door invulling en ondertekening van een aanvraagformulier, verkrijgbaar bij de Zoomers vestigingen of in de Zoomers webshop. Bij Zoomers dient dit aanvraagformulier tevens ingeleverd te worden Bij acceptatie van de aanvraag door Zoomers ontvangt de aanvrager via Zoomers de CustomerCard De CustomerCard is geldig tot opzegging door kaarthouder of Zoomers Zoomers behoudt het recht om de overeenkomst met betrekking tot de CustomerCard op elk moment zonder opgaaf van redenen mondeling danwel schriftelijk te beëindigen. De beëindiging wordt zonodig schriftelijk bevestigd Eigendom De CustomerCard is eigendom van Zoomers. De kaarthouder heeft de CustomerCard in bruikleen De CustomerCard dient naar opzegging, door kaarthouder of Zoomers, door de kaarthouder te worden geretourneerd aan Zoomers, Rijksstraatweg 38, 7384 AE Wilp De CustomerCard is overdraagbaar zij is niet persoonsgebonden Bonuspunten Met behulp van de CustomerCard kunnen bonuspunten worden gespaard. Bij iedere aankoop in de winkels of webshop worden de toegekende punten op de elektronische spaarkaart bijgeschreven Het laten bijschrijven van de bonuspunten is alleen mogelijk ten tijde van de betaling van aankoop, waarvoor de bonuspunten worden verstrekt. Over het aantal geregistreerde bonuspunten kan niet worden gereclameerd. Zowel Zoomers als de kaarthouder zijn gebonden aan de op de kaart elektronisch bijgeschreven punten Tenzij Zoomers anders bepaalt, wordt bij elke besteding van twintig euro die de kaarthouder met de CustomerCard laat registeren een zogenaamd bonuspunt verkregen.

4 Met bonuspunten spaart de kaarthouder voor de artikelen uit de collecties van Zoomers. Zodra en zolang er tenminste gedurende 24 uur minimaal 50 bonuspunten geregistreerd zijn, kunnen de bonuspunten ingewisseld worden in één van de 10 vestigingen of webshop op Op het gewenste artikel staat het aantal vereiste bonuspunten vermeld Aankopen kunnen ook worden gedaan door deels betaling in contanten deels in ruil van bonuspunten Een bonuspunt correspondeert bij inruil met een waarde van één euro. Indien de kaarthouder geen inruil wenst tegen een artikel uit de collecties van Zoomers kan de kaarthouder de helft van de waarde op een door hem/haar aangegeven rekening laten overmaken Zoomers geeft de kaarthouder bij elke mailing het saldo van de door de kaarthouder gespaarde bonuspunten De bonuspunten kunnen tot 2 jaar na ontvangst ervan worden verzilverd conform voorwaarden in punt 3.4. Bonuspunten die na 2 jaar nog niet zijn verzilverd vervallen automatisch Bij ruiling en/of teruggave van de door de kaarthouder aangekochte artikelen worden de bonuspunten zonodig automatisch gecorrigeerd Zoomers behoudt het recht voor de waarde van de bonuspunten te verrekenen met een door Zoomers geleden schade na beëindiging van de overeenkomst Diefstal, verlies, vermissing De kaarthouder verplicht zich de kaart zorgvuldig te bewaren, de kaarthouder is verantwoordelijk en hoofdelijk aansprakelijk voor gebruik ervan Diefstal, verlies, vermissing of vervalsing van de CustomerCard (of een vermoeden hiervan) dient direct gemeld te worden. Het telefoonnummer waarop dit gemeld kan worden is Dit telefoonnummer is tijdens de openingstijden van de hoofdvestiging in Wilp bereikbaar. De telefonische melding dient door de kaarthouder schriftelijk binnen 24 uur bevestigd te worden. Deze bevestiging kan geadresseerd worden aan het correspondentieadres van Zoomers klantenservice Is de CustomerCard na diefstal, verlies, vermissing of vervalsing geblokkeerd, dan kan een nieuwe kaart verkregen worden.hiertoe dient dan weer een aanvraagformulier ingevuld, ondertekend en opgestuurd te worden. Vervanging van de CustomerCard kost F 10, Wordt de oude CustomerCard alsnog teruggevonden, dan kan die niet meer worden gebruikt. Deze dient in tweeën geknipt en opgestuurd te worden naar het correspondentieadres van Zoomers klantenservice Bij diefstal, verlies en vermissing of vervalsing van de CustomerCard, of als de pas stuk is, houdt kaarthouder toch recht op de nog bij melding aanwezig zijnde gespaarde bonuspunten Verzekering Het onrechtmatig gebruik door een ander dan de kaarthouder is niet verzekerd en komt voor risico van de kaarthouder Kosten 6.1 De CustomerCard kost éénmalig F 10, Overige voorwaarden Naamswijzigingen, adreswijzigingen en andere wijzigingen met betrekking tot de kaarthouder welke van belang zijn voor Zoomers, in verband met het gebruik van de CustomerCard dienen direct aan Zoomers gemeld te worden Zoomers mag deze voorwaarden altijd veranderen of aanvullen. Als de kaarthouder,

5 nadat hij/zij van de wijziging of aanvullingen op de hoogte is gesteld op de gebruikelijke wijze, van de CustomerCard gebruik maakt, heeft hij/zij de gewijzigde voorwaarden te aanvaarden Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing De Arrondissementsrechtbank te Zwolle is bij uitsluiting bevoegd kennis te nemen van geschillen, voorvloeiend uit deze overeenkomst of ontstaan in verband met de overeenkomst Slotbepalingen De administratie van Zoomers wordt geacht juist te zijn en strekt partijen tot volledig bewijs, waarbij tegenbewijs is toegestaan Voor de gevolgen van zet, typ en/of programmafouten op de website(s) aanvaardt Zoomers geen aansprakelijkheid Kaarthouders zijn volledig aansprakelijk voor het gebruik van de CustomerCard en dienen de nodige maatregelen te treffen opdat derden of niet-gerechtigden er geen ongeoorloofd gebruik van kunnen maken Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing De rechtbank Zutphen is bij uitsluiting bevoegd kennis te nemen van geschillen tussen partijen Zoomers is gerechtigd deze voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen. De aangepaste voorwaarden zullen gelden op transacties die zijn aangegaan nadat de voorwaarden op de gebruikelijke wijze op de webite zijn gepubliceerd. Piet Zoomers BV, Rijksstraatweg 38, 7384 AE Wilp Februari 2014

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP

Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Algemene voorwaarden Bijniervereniging NVACP Datum: 02-04-2018 Deze algemene voorwaarden zijn van Bijniervereniging NVACP. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al het gebruik van de Website en

Nadere informatie

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag;

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag; ALGEMENE VOORWAARDEN COLLECTCLUB.NL Inhoud 1. Definities 2. Overeenkomst 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 5. Totstandkoming Overeenkomst 6. De Vervoersdienst

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

3.2 In geval van maatwerk zal Klamboutique een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken naar de klant sturen.

3.2 In geval van maatwerk zal Klamboutique een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken naar de klant sturen. Algemene Voorwaarden KLAMBOUTIQUE Artikel 1. Definities a. Klant/opdrachtgever/afnemer: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie Klamboutique een overeenkomst tot levering

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop

Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop Aanvullende algemene verkoopvoorwaarden webshop 1.Definities en toepasselijkheid: In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Webshop De Webshop is de digitale winkel op www.paservice.nl,

Nadere informatie

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam : Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres : Amstel 186 hs Vestigingsplaats : 1017AG Amsterdam KvK nummer : 18031821 E mailadres : info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing.

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. Leveringsvoorwaarden 1. toepassing 1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. 1.2 De algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten.

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten. - 1 - Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1 YogaStar De Smelen 12 5553 CT Valkenswaard Telefoonnummer : 06 14 30 18 92 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur) E-mailadres: info@yogastar.nl

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Consument Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van KledingOutlet Naarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Bij ieder gebruik van de Max Verstappen store zijn de algemene voorwaarden van de Max Verstappen store geldig. Door het kopen van een product in de Max Verstappen store, verklaart

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Leveringsvoorwaarden Hoeden en Zo alsmede de webshop Dameshoed Artikel 1. Definities Artikel 2. Identiteit van de ondernemer Artikel 3. Toepasselijkheid Artikel 4. Het aanbod Artikel 5. De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Newsoul

Algemene voorwaarden Newsoul Algemene voorwaarden Newsoul Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1 Onder Newsoul wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INTRAMED B.V. ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1. REIKWIJDTE EN TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN lid 1.1 De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor

Algemene Voorwaarden voor Algemene Voorwaarden voor www.devanenspecialist.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV 0 Woord vooraf. 0.1 Het klantenkaartprogramma wordt aangeboden aan natuurlijke personen, en aan rechtspersonen, hierna genoemd klantenkaarthouder of klant. Het

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is Algemene voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en transacties met betrekking tot reparatie, uitbreiding en upgrading van computer(rand)apparatuur

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Waardijn: de natuurlijke of rechtspersoon die namens de ASVZ onder deze naam de producten

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN voor overeenkomsten gesloten via internet ARTIKEL 1 DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer:

Nadere informatie

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst.

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst. Voor het online aanbod van restaurants en winkels van QDeliver.nl zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Plaats je een order op QDeliver bij een van onze restaurants en winkels dan ga je automatisch

Nadere informatie

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Meles Clothing en op alle met Meles Clothing aangegane overeenkomsten.

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Meles Clothing en op alle met Meles Clothing aangegane overeenkomsten. Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Meles Clothing en op alle met Meles Clothing aangegane overeenkomsten. 1.2 Naast deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V.

Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V. Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PoopyPets

Algemene Voorwaarden PoopyPets Algemene Voorwaarden PoopyPets In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de Klant om binnen 14 dagen af

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Voor bestellingen bij MA Jolie gelden de volgende algemene voorwaarden:

Algemene Voorwaarden Voor bestellingen bij MA Jolie gelden de volgende algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden Voor bestellingen bij MA Jolie gelden de volgende algemene voorwaarden: Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van MA Jolie

Nadere informatie

Deze webwinkel is een activiteit van Ruitersport Totaal V.o.F.. Algemene voorwaarden Ruitersporttotaal.nl. Hierna te noemen Ruitersport Totaal.

Deze webwinkel is een activiteit van Ruitersport Totaal V.o.F.. Algemene voorwaarden Ruitersporttotaal.nl. Hierna te noemen Ruitersport Totaal. Deze webwinkel is een activiteit van Ruitersport Totaal V.o.F.. Algemene voorwaarden Ruitersporttotaal.nl. Hierna te noemen Ruitersport Totaal. 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ShopVIP Algemene Voorwaarden

ShopVIP Algemene Voorwaarden ShopVIP Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ondernemer: de rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; consument: de

Nadere informatie

algemene voorwaarden A+ kaart

algemene voorwaarden A+ kaart Artikel 1 Begrippen Doel A+ Kaart De A+ Kaart is een initiatief van Smartkaart B.V. (hierna: Smartkaart), gevestigd te Apeldoorn. Het is een kaart waarbij lokale ondernemers uit de regio Apeldoorn producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV

Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Algemene Voorwaarden Sartofashion BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Webshop Rob Jacobs Mannenmode

Algemene Voorwaarden. Webshop Rob Jacobs Mannenmode Algemene Voorwaarden Webshop Rob Jacobs Mannenmode Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden VNZ V.O.F. Inhoudsopgave Artikel 1 - Definities... 2 Artikel 2 - Identiteit van VNZ... 3 Artikel 3 - Toepasselijkheid... 3 Artikel 4 - Het aanbod... 3 Artikel 5 - De overeenkomst...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden Algemene Voorwaarden versie: 01-01-2017 Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Lijstenmakerij.nl is een initiatief van Lijstenmakerij de Vos, gevestigd te Lemelerveld. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden webshop Ipse de Bruggen Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Bosco Vini als gevolg van bestellingen in de webwinkel www.boscovini.nl. Inhoudsopgave: Artikel 1 -

Nadere informatie

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Styling S en op alle

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Styling S en op alle ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN STYLING S: 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Styling S en op alle met Styling S aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

ELBURG TOOLS - ALGEMENE VOORWAARDEN KOOP OP AFSTAND CONSUMENTEN

ELBURG TOOLS - ALGEMENE VOORWAARDEN KOOP OP AFSTAND CONSUMENTEN ELBURG TOOLS - ALGEMENE VOORWAARDEN KOOP OP AFSTAND CONSUMENTEN Artikel 1: definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Elburg Tools: de natuurlijke rechtspersoon die producten en/of diensten

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities

Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Algemene Voorwaarden Webwinkel TT Motoren Zwolle Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: DIVEOUTLET Kantoor: Castellumplein 4, 2235CN, Valkenburg ZH "Ontvangstbevestiging": de ontvangstbevestiging,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel.

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en aangegane overeenkomsten

Nadere informatie

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer.

GALERIE ORANJERIE. Lijnbaansgracht 307. 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231. www.galerieoranjerie.nl. boogaardhugo@gmail.com. KVK nummer. GALERIE ORANJERIE Lijnbaansgracht 307 1071 RN Amsterdam +31 (0) 644899231 www.galerieoranjerie.nl boogaardhugo@gmail.com KVK nummer 59568666 BTW nummer NL116435768B02 IBAN nummer NL80 INGB 0006 1339 27

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Woonboerderij Maja : Woonboerderij Maja, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder kenmerk 65495861. Artikel 1 Definities 1.1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Handboogsport Friesland

Algemene Voorwaarden van Handboogsport Friesland Algemene Voorwaarden van Handboogsport Friesland Artikel 1 - Definities In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: Handboogsport Friesland: Handboogsport Friesland is ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst.

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst. Algemene voorwaarden Artikel 1 : Definities 1.1 Onder "NuVintage" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel

Algemene voorwaarden Webwinkel Algemene voorwaarden Webwinkel Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, prijzen, diensten, overeenkomsten en beschrijvingen van AnyFix. 1.2 Het gebruik maken van een dienst

Nadere informatie

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen.

Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST WEBSHOP Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide versie opgenomen van de algemene voorwaarden met veel moeilijke woorden en begrippen. Dit is het belangrijkste

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP!

LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP! Algemene voorwaarden die betrekking hebben op de Online Shop van Kärcher b.v. LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN NAUWKEURIG DOOR ALVORENS U OVERGAAT TOT AANKOOP! Algemeen: De Kärcher Online Shop is alleen bestemd

Nadere informatie

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken.

In de bevestigingsmail is het rekeningnummer te vinden waarnaar u het verschuldigde bedrag dient over te maken. Algemene voorwaarden Stermoo - 1 oktober 2017 Bestellen U kunt onze producten kopen via de webshop op de website: www.stermoo.nl. Kies eerst het product dat u wilt kopen en maak een keuze uit eventuele

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma. Algemeen

Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma. Algemeen Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanvragen, in het bezit hebben en het gebruiken van de Primera spaarpas (hierna: de " spaarpas

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van SCOOTMOBIELGEMAK.NL

Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van SCOOTMOBIELGEMAK.NL Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van SCOOTMOBIELGEMAK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN: 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC BV

ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC BV ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC B.V. 2012 1 ALGEMENE VOORWAARDEN INTERNETVERKOPEN NEWFYSIC BV Artikel 1 - Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van NewFysic

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van 01-01-2014 Artikel 1. Toepasselijkheid Op alle aanbiedingen,bestellingen en overeenkomsten van Spirit Wings zijn bij uitsluiting van eventuele

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna verder te noemen de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op elk gebruik van de websites van AkkermansM: www.akkermansm.com

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn

Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn Algemene voorwaarden voedingssupplementen Brainlabs BV Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten verwerft in verband

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES: In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. 2. VOORWAARDEN: De algemene voorwaarden

Nadere informatie