Sony beeldschermen. Welkom in een nieuwe wereld. Optimaliseer uw productwaarde.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sony beeldschermen. Welkom in een nieuwe wereld. Optimaliseer uw productwaarde. www.sony.nl"

Transcriptie

1 Optimaliseer uw productwaarde Ervaar een nieuwe visie van werken en spelen en haal het maximum uit uw aankoop door uw scherm te registreren bij het registratieprogramma van Sony beeldschermen. Surf naar en geniet van een aantal uitstekende voordelen: Ontvang als eerste het laatste nieuws over Sony producten Download creatief materiaal om uw desktop te versieren, zoals wallpapers en screensavers Download drivers en nog veel meer Sony beeldschermen Welkom in een nieuwe wereld 1) Stroomverbruik uitgeschakeld: 0 W 2) Bij de verpakking wordt kringlooppapier gebruikt voor demping 3) In de behuizing van deze producten worden geen gehalogeneerde vlamvertragers gebruikt Sony, Het Sony-logo, like.no.other-logo en Eco-Mode zijn handelsmerken van Sony Corporation, Japan. SRS WOW is een handelsmerk van SRS Labs, Inc. Alle overige handelsmerken worden erkend. Sony is International Energy Star-partner en heeft vastgesteld dat dit product voldoet aan de eisen van het International Energy Star Program voor efficiënt gebruik van energie. Vanwege het fabricageproces van het LCD-paneel kunnen we niet garanderen dat alle pixels functioneren. De functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Sommige producten zijn mogelijk niet verkrijgbaar in alle landen. Sony Corporation is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten die in dit document voorkomen. Sony Communication Displays Europe, een divisie van Sony Service Centre (Europe) N.V., The Corporate Village, Da Vincilaan, 7-D1, B-1935 Zaventem. Augustus 2005.

2 Waarom kiezen voor een Sony beeldscherm? Streven naar perfectie zou voor iedereen een drijfveer moeten zijn in elk aspect van ons leven. Die filosofie is ook aanwezig in de nieuwe reeks Sony beeldschermen voor zakelijk en privégebruik. Dankzij de combinatie van jarenlang onderzoek, doorgedreven ontwikkeling en een liefde voor mooi design kunt u rekenen op een beeldscherm dat perfect aansluit bij uw behoeften zowel thuis als op kantoor. Zie het verschil met Als u wilt genieten van een scherp beeld met een hoog contrast, ongelooflijke helderheid en levendige, schitterende kleuren, kies dan voor X-black-technologie. Alleen zo kunt u uw favoriete foto s in optimale omstandigheden bewonderen of uzelf volledig onderdompelen in de laatste nieuwe videogame. Sony beeldschermen staan garant voor: Uitzonderlijke schermen die de best mogelijke beeldkwaliteit opleveren. Onderdelen van de hoogste kwaliteit voor een uitstekende betrouwbaarheid. Innovatieve technologie met unieke Sony features die uw gebruikerservaring verbeteren, waaronder de Eco Mode, KVM-technologie en automatische beeldaanpassing. Traditioneel LCD-scherm Een product ontworpen met het oog op duurzaamheid. Voor alle Sony beeldschermen geldt een garantie van 3 jaar. Have a display like no other. DISPLAYS JA A R G A R A N TIE De anti-reflectiefilter doet het licht terugkaatsen wat resulteert in een hoger contrast. De anti-reflectiefilter voorkomt ook de verspreiding van het licht, met een rijkere kleurweergave tot gevolg. Geoptimaliseerde prismalagen zenden meer licht uit en bieden zo een hogere helderheid.

3 Perfecte beeldkwaliteit Als u er zeker van wilt zijn dat het beeld op het scherm in de hoogst mogelijke resolutie wordt weergegeven, hoeft u niet verder te zoeken dan Sony. Elk scherm kan prat gaan op sublieme bouwkwaliteit en laat u pronken met wat u ook wilt. Nooit meer fletse kleuren Dankzij de ontwikkeling van X-black LCD-technologie heeft Sony de kijkervaring sterk verbeterd de heldere kleurweergave en het uitzonderlijk hoge contrast zijn ongeëvenaard. Sony serveert stijl... Sony zoekt voortdurend naar nieuwe, esthetisch hoogwaardige designs die perfect in uw thuisomgeving passen. Ook de nieuwe reeks LCD-schermen voor thuisgebruik werd precies op uw leefruimte afgestemd. Een perfecte symbiose van vorm en functie en alles wat u nodig hebt voor een modern leven....en innovatie Sony beeldschermen voor thuis. Experience like no other. Sony slaagt er steeds in zich aan te passen aan een voortdurend evoluerende wereld. Zijn unieke rising schermdesign biedt u bijvoorbeeld de meest comfortabele kijkhoek. En wat gezegd van het bekroonde zwevende schermdesign waarmee bepaalde modellen zijn uitgerust? Dankzij hun compacte, ruimtebesparende formaat hebt u een zee van ruimte op uw bureau. Deze reeks beeldschermen werd ontworpen met het oog op een perfecte integratie in uw huis. Zie het leven anders dankzij de combinatie van de nieuwste technologie met superieure bouwkwaliteit. Sony beeldschermen voor thuis. Experience like no other.

4 17 " SDM-HS75D/A SDM-HS75P 17-inch flat-panel LCD-beeldscherm met SXGA-schermresolutie (1280 x 1024) en hoog contrast. Analoge en digitale ingangen afhankelijk van het model. Het aantrekkelijke Rising Design komt in elke ruimte goed tot zijn recht. Gammabeheer voor het afstemmen van schermkleuren op digitale camera s en printers zodat de kleuren op het scherm overeenstemmen met die van andere apparaten. Ondersteuning voor srgb-kleurafstemming. Weinig ruimte nodig maakt waardevolle ruimte vrij op het bureau. Eenvoudige installatie Plug & play en de Sony-functie voor automatische beeldaanpassing zorgen voor een probleemloze configuratie. Topkwaliteit X-black 17-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024). Rising Design oogt fantastisch in elke ruimte. X-black LCD-technologie verleent foto s en video een natuurgetrouwe intensiteit. Snelle beeldverversing bij videospelen verhoogt de betrokkenheid bij de actie. Een reactietijd van 8 milliseconden voor videomontage en het afspelen van videobeelden en games van een extra hoge kwaliteit. Vernuftige Eco mode een intelligente lichtsensor reageert op wijzigingen in omgevingslicht met automatische aanpassing van de scherminstellingen voor optimale beeldkwaliteit. Grote kijkhoek u kunt helder en comfortabel van opzij op het scherm kijken (160 graden horizontaal en 160 graden verticaal). (1) (2) (3) (1) 16 ms bij SDM-HS75A (2) 500:1 bij SDM-HS75A (3) alleen beschikbaar bij SDM-HS75D ZWART ZILVER ZWART ZILVER Sony beeldschermen voor thuis. Experience like no other.

5 17 " SDM-HX75 MFM-HT75W 17-inch X-black LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024) en ingebouwde luidsprekers. Hoogwaardige weergave voor thuisgebruik. X-black LCD-technologie verleent foto s en video een natuurgetrouwe intensiteit. Snelle beeldverversing bij videospelen verhoogt de betrokkenheid bij de actie. Reactietijd van 8 milliseconden voor hoogwaardige weergave van snelle videobeelden en actiebeelden van spelletjes. Hoge helderheid (420 cd/m²), hoog contrast en snelle schermvernieuwing; voor superieure beeldkwaliteit en precisie. Exclusieve technologie voor one-touch selectie van optimale voorkeuze-instellingen voor PC, spelletjes en het afspelen van films. 17-inch breedbeeld X-black multifunctioneel scherm met geïntegreerde TV-tuner en luidsprekers. Sluit meerdere IT- en AVapparaten aan en schakel moeiteloos over van de een naar de ander. X-black LCD-technologie resulteert in TV, video en foto s, zó intens dat het net echt lijkt. Snelle beeldverversing bij videospelen verhoogt de betrokkenheid bij de actie. Geïntegreerde TV-tuner met Teletext. Meerdere signaalingangen sluit tegelijkertijd 2 computers aan (1 x DVI-D en 1 x HD15) en 3 videobronnen (composiet, S-Video, component). Schakel moeiteloos over van de ene bron naar de andere. Geschikt voor HD-resolutie speelt High Definition TVprogramma s af van HDTV-bronnen. Picture in Picture voor optimaal gebruik, combineer in 1 scherm een PC applicatie en TV. ZWART ZILVER ZILVER Sony beeldschermen voor thuis. Experience like no other.

6 19 " SDM-HS95D/A SDM-HS95PR 19-inch flat-panel LCD-beeldscherm met SXGA-schermresolutie 1280 x Analoge en digitale ingangen afhankelijk van het model. Het aantrekkelijke Rising Design komt in elke ruimte goed tot zijn recht. Gammabeheer voor het afstemmen van schermkleuren op digitale camera s en printers zodat de kleuren op het scherm overeenstemmen met die van andere apparaten. Ondersteuning voor srgb-kleurafstemming. Weinig ruimte nodig maakt waardevolle ruimte vrij op het bureau. De nauwkeurige kleurweergave, het kijkcomfort en de grote 19-inch beelddiagonaal maken deze monitor uitermate geschikt voor digitale beeldbewerking. Topkwaliteit X-black 17-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024). Rising Design oogt fantastisch in elke ruimte. X-black LCD-technologie verleent foto s en video een natuurgetrouwe intensiteit. Snelle beeldverversing bij videospelen verhoogt de betrokkenheid bij de actie. Een reactietijd van 8 milliseconden voor videomontage en het afspelen van videobeelden en games van een extra hoge kwaliteit. Vernuftige Eco mode een intelligente lichtsensor reageert op wijzigingen in omgevingslicht met automatische aanpassing van de scherminstellingen voor optimale beeldkwaliteit. Grote kijkhoek u kunt helder en comfortabel van opzij op het scherm kijken (160 graden horizontaal en 160 graden verticaal). (1) (2) (3) (1) 16 ms bij SDM-HS95A (2) 500:1 bij SDM-HS95A (3) alleen beschikbaar bij SDM-HS95D ZWART ZILVER ZWART ZILVER Sony beeldschermen voor thuis. Experience like no other.

7 19 " SDM-HX95 MFM-HT95 19-inch X-black LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024) en ingebouwde luidsprekers. Hoogwaardige weergave voor thuisgebruik. Hoge helderheid (450 cd/m²), hoog contrast (1000:1) en snelle schermvernieuwing; voor superieure beeldkwaliteit en precisie. Exclusieve technologie voor one-touch selectie van optimale voorkeuze-instellingen voor PC, spelletjes en het afspelen van films. X-black LCD-technologie verleent foto s en video een natuurgetrouwe intensiteit. Snelle beeldverversing bij videospelen verhoogt de betrokkenheid bij de actie. Een reactietijd van 12 milliseconden voor videomontage en het afspelen van videobeelden en games van een hoge kwaliteit. 19-inch breedbeeld X-black multifunctioneel scherm met geïntegreerde TV-tuner en luidsprekers. Sluit meerdere IT- en AVapparaten aan en schakel moeiteloos over van de een naar de ander. X-black LCD-technologie resulteert in TV, video en foto s, zó intens dat het net echt lijkt. Snelle beeldverversing bij videospelen verhoogt de betrokkenheid bij de actie. Geïntegreerde TV-tuner met Teletext. Geschikt voor HD-resolutie speelt High Definition TVprogramma s af van HDTV-bronnen. Meerdere signaalingangen sluit tegelijkertijd 2 computers aan (1 x DVI-D en 1 x HD15) en 3 videobronnen (composiet, S-Video, component). Schakel moeiteloos over van de ene bron naar de andere. ZWART ZILVER ZILVER Sony beeldschermen voor thuis. Experience like no other.

8 Sony beeldschermen voor bedrijven. Achieve like no other. De zakelijke beeldschermen van Sony zijn gemaakt om u bij elke stap van uw bedrijfsactiviteit te ondersteunen. Dit onmisbare toestel, dat zowel oog heeft voor stijl als voor innovatieve features, kan een duidelijk verschil maken. Razendsnelle responstijden Omdat de bedrijfswereld tegen een steeds sneller tempo evolueert, heeft Sony de snelste GPU-chips geïntegreerd in de LCD-panelen om extreem snelle responstijden te kunnen garanderen. En dankzij het bijkomende voordeel van de Advanced Digital Smoothing-functie zien snelbewegende beelden in belangrijke presentaties er opperbest uit. De perfecte resolutie Heldere kleuren en levendige beelden zijn een uitstekende manier om de aandacht te trekken tijdens belangrijke vergaderingen. Met deze professionele reeks van Sony weet u zeker dat u een scherm hebt dat superieure kleurzuiverheid levert. De ideale zakenpartner Als u sneller wilt werken, dient u uw werkomgeving zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom was ergonomie een erg belangrijk aspect bij het ontwerpen van de schermen. Deze reeks beschikt ook over Eco Mode, waarmee u met een druk op de knop energie kunt besparen en uw werkingskosten tot een minimum kunt beperken. De juiste ondersteuning Sony draagt betrouwbaarheid hoog in het vaandel en heeft gezorgd voor een zakenpartner waarop u kunt bouwen. En dankzij een garantie van 3 jaar die alle soorten technische problemen dekt, kunt u zich volledig op uw werk concentreren. Sony beeldschermen voor bedrijven. Achieve like no other.

9 17 " SDM-S75A SDM-S75D 17-inch flat-panel LCD-beeldscherm met SXGA-schermresolutie (1280 x 1024) en analoge ingang. Met handige zwenkfunctie voor het scherm en en geluidsdoorgavefuncties. Smalle rand schermen kunnen dicht naast elkaar worden geplaatst voor uitbreiding van het bureaublad over meerdere schermen. Audiodoorgave PC-geluid wordt naar een aansluiting voor hoofdtelefoon op het scherm geleid. Geen gerommel meer met aansluitingen op de achterkant van de PC. DDC-Ci-functie fijnafstemming van weergave-instellingen voor helderheid, contrast en gamma met behulp van een computergestuurd hulpprogramma. Bevat tevens functie voor remote querying ten behoeve van asset management*. 17-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024). Analoge en digitale ingangen. Met handige zwenkfunctie voor het scherm en en geluidsdoorgavefuncties. DDC-Ci-functie fijnafstemming van weergave-instellingen voor helderheid, contrast en gamma met behulp van een computergestuurd hulpprogramma. Bevat tevens functie voor remote querying ten behoeve van asset management*. Audiodoorgave PC-geluid wordt naar een aansluiting voor hoofdtelefoon op het scherm geleid. Geen gerommel meer met aansluitingen op de achterkant van de PC. Eenvoudige installatie Plug & play en de Sony-functie voor automatische beeldaanpassing zorgen voor een probleemloze configuratie. ZWART ZILVER ZWART ZILVER * Software niet meegeleverd. * Software niet meegeleverd. Sony beeldschermen voor bedrijven. Achieve like no other.

10 17 " SDM-S75F SDM-X75K 17-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024). Met ergonomische bediening, zwenkbaar scherm en geluidsdoorgavefuncties. Analoge en digitale ingangen. Zit u comfortabel? De SDM-S75F is gemakkelijk aan te passen voor een ideale beeldhoek. Gelijktijdig aansluiten van 2 PC s (1 analoge en 1 digitale ingang) schakel moeiteloos over van de een naar de ander. DDC-Ci-functie fijnafstemming van weergave-instellingen voor helderheid, contrast en gamma met behulp van een computergestuurd hulpprogramma. Bevat tevens functie voor remote querying ten behoeve van asset management*. 17-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024) en ingebouwde luidsprekers. Dankzij KVM-technologie 2 PC s bedienen door directe aansluiting van muis en toetsenbord op het beeldscherm. KVM-technologie sluit een USB-toetsenbord en -muis aan op de SDM-X75K als u op twee via USB aangesloten PC s wilt werken. Beter werken, sneller werken en minder rommel. Geïntegreerde luidsprekers (2 x 1 W) externe luidsprekers zijn overbodig, dus een opgeruimder bureau en minder behoefte aan stopcontacten. Zit u comfortabel? U kunt de SDM-X75K eenvoudig aanpassen voor uw ideale beeldhoek. ZWART ZILVER ZWART ZILVER * Software niet meegeleverd. Sony beeldschermen voor bedrijven. Achieve like no other.

11 19 " SDM-S95AR SDM-S95DR 19-inch flat-panel LCD-beeldscherm met SXGA-schermresolutie (1280 x 1024) en analoge ingang. Met handige zwenkfunctie voor het scherm en en geluidsdoorgavefuncties. Smalle rand schermen kunnen dicht naast elkaar worden geplaatst voor uitbreiding van het bureaublad over meerdere schermen. Audiodoorgave PC-geluid wordt naar een aansluiting voor hoofdtelefoon op het scherm geleid. Geen gerommel meer met aansluitingen op de achterkant van de PC. Zwenken - u kunt gemakkelijk een collega op uw scherm laten kijken. 19-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024). Analoge en digitale ingangen. Met handige zwenkfunctie voor het scherm en en geluidsdoorgavefuncties. Audiodoorgave PC-geluid wordt naar een aansluiting voor hoofdtelefoon op het scherm geleid. Geen gerommel meer met aansluitingen op de achterkant van de PC. Eenvoudige installatie Plug & play en de Sony-functie voor automatische beeldaanpassing zorgen voor een probleemloze configuratie. DDC-Ci-functie fijnafstemming van weergave-instellingen voor helderheid, contrast en gamma met behulp van een computergestuurd hulpprogramma. Bevat tevens functie voor remote querying ten behoeve van asset management*. ZWART ZILVER ZWART ZILVER * Software niet meegeleverd. Sony beeldschermen voor bedrijven. Achieve like no other.

12 19 " SDM-S95FR SDM-X95K 19-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024). Met ergonomische bediening, zwenkbaar scherm en geluidsdoorgavefuncties. Analoge en digitale ingangen. Zit u comfortabel? U kunt de SDM-S95F eenvoudig aanpassen voor uw ideale beeldhoek. DDC-Ci-functie fijnafstemming van weergave-instellingen voor helderheid, contrast en gamma met behulp van een computergestuurd hulpprogramma. Bevat tevens functie voor remote querying ten behoeve van asset management*. Gammabeheer voor het afstemmen van schermkleuren op digitale camera s en printers zodat de kleuren op het scherm overeenstemmen met die van andere apparaten. Ondersteuning voor srgb-kleurafstemming. 19-inch LCD-flat-panelmonitor met SXGA-resolutie (1280 x 1024) en ingebouwde luidsprekers. Dankzij KVM-technologie 2 PC s bedienen door directe aansluiting van muis en toetsenbord op het beeldscherm. KVM-technologie sluit een USB-toetsenbord en -muis aan op de SDM-X95K als u op twee via USB aangesloten PC s wilt werken. Beter werken, sneller werken en minder rommel. Geïntegreerde luidsprekers (2 x 1 W) externe luidsprekers zijn overbodig, dus een opgeruimder bureau en minder behoefte aan stopcontacten. Zit u comfortabel? De SDM-X95K is gemakkelijk aan te passen voor een ideale beeldhoek. ZWART ZILVER ZWART ZILVER * Software niet meegeleverd. Sony beeldschermen voor bedrijven. Achieve like no other.

13 20 " 23 " SDM-S205F/K SDM-P234 20,1-inch LCD flat-panelmonitor. Grafisch ontwerpers, programmeurs en bewerkers van digitale video zullen smullen van de UXGA-resolutie (1600 x 1200). DDC-Ci-functie fijnafstemming van weergave-instellingen voor helderheid, contrast en gamma met behulp van een computergestuurd hulpprogramma. Bevat tevens functie voor remote querying ten behoeve van asset management*. Pivotfunctie Werk efficiënter door het scherm 90 graden te draaien en aan te passen aan de lay-out van uw document (alleen beschikbaar op de SDM-S205K, pivotsoftware meegeleverd). KVM-technologie sluit een USB-toetsenbord en -muis aan op de SDM-S205K als u op twee via USB aangesloten PC s wilt werken. Beter werken, sneller werken en minder rommel. 23-inch breedbeeld LCD-flat-panelmonitor met ultrahoge WUXGA-resolutie (1920 x 1200) en ultrahoge verversingssnelheid. Smalle rand, ideaal voor meerdere schermen bij één desktop. Voor de meest veeleisende professionele gebruikers. Een scherm dat is ontworpen voor ervaren gebruikers; met name programmeurs en videobewerkers profiteren van de extra werkruimte die dit professionele beeldscherm oplevert. Eenvoudige installatie Plug & play en de Sony-functie voor automatische beeldaanpassing zorgen voor een probleemloze configuratie. Vernuftige ECO mode automatische aanpassing van DDC-Ci-functie fijnafstemming van weergave-instellingen voor helderheid, contrast en gamma met behulp van een computergestuurd hulpprogramma. Bevat tevens functie voor remote querying ten behoeve van asset management*. ZWART ZILVER ZWART (S205K) (S205F) * Software niet meegeleverd. * Software niet meegeleverd. Sony beeldschermen voor bedrijven. Achieve like no other.

14 Schermgrootte Type nummer Responstijd Resolutie Helderheid Contrast TCO-certificering X-black LCD Breedbeeld Analoog Digitaal Video TV-tuner Pivotfunctie Draaibaar Aanpasbare hoogte Kantelbaar Multimedia USB-hub Eco Mode Gamma Vesa-montage DDC-Ci Ingangen Voet Overige features 17" SDM-HS75A x :1 17" SDM-HS75D x :1 17" SDM-HS75P x :1 17" SDM-HX x :1 17" MFM-HT75W x :1 I 17" SDM-S75A x :1 99/ 03 III 17" SDM-S75D x :1 99/ 03 III 17" SDM-S75F x :1 99/ 03 III 17" SDM-X75K x :1 99/ 03 III 19" SDM-HS95A x :1 19" SDM-HS95D x :1 19" SDM-HS95PR x :1 19" SDM-HX x :1 19" MFM-HT x :1 I 19" SDM-S95AR x :1 99/ 03 III 19" SDM-S95DR x :1 99/ 03 III 19" SDM-S95FR x :1 99/ 03 III 19" SDM-X95K x :1 99/ 03 III 20" SDM-S205F x : " SDM-S205K x : " SDM-P x :1 99 II I: In PC-modus II: Met HD15-ingang III: TCO 99 voor zwarte modellen TCO 03 voor zilverkleurige modellen

MAVERICK. IN DIT NUMMER: 3 projectie 8 visualisers 10 dossier: projectieschermen

MAVERICK. IN DIT NUMMER: 3 projectie 8 visualisers 10 dossier: projectieschermen MAVERICK december 2011 www.tdmaverick.be IN DIT NUMMER: 3 projectie 8 visualisers 10 dossier: projectieschermen 12 large format displays 14 dossier: opkomst LED Displays 15 dossier: Green Signage 18 videoconferencing

Nadere informatie

AV Voorjaars. Special 2015. Maverick, Europa s grootste gespecialiseerde AV distributeur

AV Voorjaars. Special 2015. Maverick, Europa s grootste gespecialiseerde AV distributeur AV Voorjaars Special 2015 Maverick, Europa s grootste gespecialiseerde AV distributeur Editorial Editorial Simply Done Meeting Solutions Simply Done Signage Solutions 4 8 12 Maverick AV Voorjaars Special

Nadere informatie

Kracht voor uw fantasie

Kracht voor uw fantasie Kracht voor uw fantasie Ontdek de nieuwste generatie professionele HP workstations, waaronder het innovatieve HP Z1 workstation met de Intel Xeon processor E3-1200 serie. HP Workstationoplossingen Inspirerende

Nadere informatie

Unieke oplossingen Uitzonderlijke productiviteit.

Unieke oplossingen Uitzonderlijke productiviteit. Unieke oplossingen Uitzonderlijke productiviteit. de BEELDSCHERMEN EN ACCESSOIRES van LENOVO. Neem contact op met uw plaatselijke Lenovo-vertegenwoordiger voor een offerte op maat: 020 487 47 47 Lenovo

Nadere informatie

FP241VW 24" breedbeeld LCD-monitor Gebruikershandleiding

FP241VW 24 breedbeeld LCD-monitor Gebruikershandleiding FP241VW 24" breedbeeld LCD-monitor Gebruikershandleiding Copyright i Copyright 2007 BenQ Corporation. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze documentatie mag zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

FP241W 24" breedbeeld LCD-monitor Gebruikershandleiding

FP241W 24 breedbeeld LCD-monitor Gebruikershandleiding FP241W 24" breedbeeld LCD-monitor Gebruikershandleiding Copyright i Copyright 2006 BenQ Corporation. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze documentatie mag zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Alles draait om teamwerk en betrouwbare technologie is een vitale factor in het team! HP productgids voor grote en middelgrote bedrijven

Alles draait om teamwerk en betrouwbare technologie is een vitale factor in het team! HP productgids voor grote en middelgrote bedrijven Alles draait om teamwerk en betrouwbare technologie is een vitale factor in het team! HP productgids voor grote en middelgrote bedrijven van beneden naar boven Samenkomen is een begin. Samen blijven is

Nadere informatie

LENOVO PRODUCT CATALOGUS

LENOVO PRODUCT CATALOGUS LENOVO PRODUCT CATALOGUS ThinkCentre Tiny-in-One 23 HOE MAAKT U VAN UW MONITOR EEN PC? IN 15 SECONDEN. Intel Core i5 vpro ThinkPad 10 DE THINKPAD 10 HOUDT HET MAKKELIJK EEN VOLLEDIGE WERKDAG VOL, EN NOG

Nadere informatie

Digital Signage van Sony Make your customers get the message

Digital Signage van Sony Make your customers get the message Digital Signage van Sony Make your customers get the message Sony draagbare en installatieprojectoren Hoe krijg ik meer klanten in de winkel. en hoe kan ik ze langer laten blijven? Hoe communiceer ik met

Nadere informatie

www.jvc.nl www.jvc.be General Catalogue 2008

www.jvc.nl www.jvc.be General Catalogue 2008 www.jvc.nl www.jvc.be General Catalogue 2008 Design en prestaties Displays 3-14 Bij een aansprekende stijl gaat het niet alleen om het uiterlijk. Het compacte design en de praktische features leveren samen

Nadere informatie

www.jvc.nl www.jvc.be General Catalogue 2008

www.jvc.nl www.jvc.be General Catalogue 2008 www.jvc.nl www.jvc.be General Catalogue 2008 Design en prestaties Displays 3-14 Bij een aansprekende stijl gaat het niet alleen om het uiterlijk. Het compacte design en de praktische features leveren samen

Nadere informatie

Microsoft Lync UC Connectivity Suite

Microsoft Lync UC Connectivity Suite Microsoft Lync UC Connectivity Suite Slimme hardware om de hoogste productiviteit uit uw Microsoft Unified Communications omgeving te halen Headsets IP-telefoons Conferentietoestellen Videoconferentie

Nadere informatie

BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files

BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files BIS Videoconference: Visueel vergaderen zonder reistijd of files De grootste voor presentatie, informatie en communicatieruimtes advies installatietechniek inrichting onderhoud STAP UIT DE FILE MET BIS

Nadere informatie

Prijslijst 9 januari 2007

Prijslijst 9 januari 2007 LCD Ferrari Line LCD Ferrari Line F-20-20 Breedbeeld: Brandstof voor uw Passie Technologie is het werk van velen Passie is strikt persoonlijk Het F-20 breedbeeldscherm combineert de winnende formule van

Nadere informatie

Philips LCD Monitor Electronic User s Manual

Philips LCD Monitor Electronic User s Manual e-manual Philips LCD Monitor Electronic User s Manual file:///d /My%20Documents/dfu/200P6/dutch/200P6/index.htm2005-09-15 1:04:06 PM Veiligheid en Oplossen van Problemen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud

Nadere informatie

Digital Camera's and Video

Digital Camera's and Video 07 LENTE ZOMER 2002 Digital Camera's and Video IN DIT NUMMER: : (EEN NIEUW GEZICHT) 2 PAG 2 : EENVOUDIGWEG HET BESTE PRINTRESULTAAT PAG 10 PHILIPS: INDRUKWEKKENDE PRESTATIES VOOR ELKE TOEPASSING PAG 32

Nadere informatie

Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen.

Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen. Smart innovation! ctouch.eu Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen. www.ctouch.co.uk Ervaar de kracht van touch! Met de Active IRO technologie beschikt u over de snelste en meest nauwkeurige

Nadere informatie

AT HOME 07 PErsOnAl / COMPuTEr 52 MulTirOOMPrOduCTEn 57 specificaties 60

AT HOME 07 PErsOnAl / COMPuTEr 52 MulTirOOMPrOduCTEn 57 specificaties 60 AT HOME 07 Personal / Computer 52 Multiroomproducten 57 Specificaties 60 WELKOM Als onderneming op de markt van de consumentenelektronica, dateert Harman Kardon uit de dagen van het monogeluid en van de

Nadere informatie

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS GIDS 2013 LENOVO PARTNER NETWORK Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

Inhoudsopgave Gebruikershandleiding pagina 1

Inhoudsopgave Gebruikershandleiding pagina 1 Inhoudsopgave Gebruikershandleiding pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 6 1.1. Functies... 7 1.2. Beeldschermspecificaties... 8 1.3. Inhoud van de verpakking... 9 1.4. Over de LCD-steunpen... 10 1.5. Aanzichten

Nadere informatie

praktische voor wederverkopers

praktische voor wederverkopers praktische voor wederverkopers gids 2012 lenovo partner network Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

Communiceren vanuit één applicatie

Communiceren vanuit één applicatie Communiceren vanuit één applicatie Unify Nieuwe naam, grote historie. U kunt OpenScape Business integreren in bestaande netwerksystemen als flexibele communicatie oplossing, als stand alone service implementeren

Nadere informatie

Microsoft Lync Connectivity Suite

Microsoft Lync Connectivity Suite Microsoft Lync Connectivity Suite Slimme hardware om de hoogste productiviteit uit uw Microsoft Unified Communications omgeving te halen Headsets IP-telefoons Conferentietoestellen Videoconferentie en

Nadere informatie

MC352dn/MC362dn/MC562dn

MC352dn/MC362dn/MC562dn ALS U ZICH REGISTREERT OP MC352dn/MC362dn/MC562dn Veelzijdige A4-kleuren-MFP voor optimale efficiency en prestaties PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN 1 NETWERKFUNCTIE A4 a Kleur/monochroom a Print A6 tot

Nadere informatie

www.lenovo.com/be 02/423.29.29 Lenovo adviseert Windows 8 Pro. voor de nieuwste producten.

www.lenovo.com/be 02/423.29.29 Lenovo adviseert Windows 8 Pro. voor de nieuwste producten. past zich aan. ONMIDDELLI JK. Ultrabook. Geïnspireerd door Intel. Met de aanraakgevoelige Ultrabook - convertibles van Lenovo kunt u probleemloos omschakelen tussen verschillende bedrijfsfuncties. Laptop

Nadere informatie

XL2420T / XL2420TX XL2720T Gebruikershandleiding

XL2420T / XL2420TX XL2720T Gebruikershandleiding XL2420T / XL2420TX XL2720T Gebruikershandleiding Copyright Copyright 2013 BenQ Corporation. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze documentatie mag zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van

Nadere informatie

HP ENVY 27 27" IPS-monitor Gebruikershandleiding

HP ENVY 27 27 IPS-monitor Gebruikershandleiding HP ENVY 27 27" IPS-monitor Gebruikershandleiding 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation, ENERGY STAR en het merk

Nadere informatie

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties Always more than you expect Panasonic SIP-toestellen met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties SIP-toestellen belangrijke eigenschappen KX-UT670 Smart desktop-telefoon Geavanceerde

Nadere informatie

Acer Aspire 1700 series. Gebruikershandleiding

Acer Aspire 1700 series. Gebruikershandleiding Acer Aspire 1700 series Gebruikershandleiding Copyright 2003 Alle rechten voorbehouden Acer Aspire 1700 Series Computer Gebruikershandleiding Oorspronkelijke Uitgave: Mei 2003 Er kunnen periodiek wijzigingen

Nadere informatie

122 CM VELE APPS ZOALS: VELE APPS SONY SMART TV KDL 50 W 805. per jaar: 20,-

122 CM VELE APPS ZOALS: VELE APPS SONY SMART TV KDL 50 W 805. per jaar: 20,- SCOOR NU 200,- KORTING! 122 CM LED TV 48PFK5109/12 122 108 per jaar: 25,- ENERGIEZUINIG HET WK KIJKEN MET DEZE A+ TV. Optimaal contrast en de beste kleuren en scherpte dankzij Digital Crystal Clear. Twee

Nadere informatie