Procedure benoeming directeur De Maremak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Procedure benoeming directeur De Maremak"

Transcriptie

1 Procedure benoeming directeur De Maremak 19 december 2012

2 Tijdpad procedure benoeming directeur SBO De Maremak Periode Week Actie 4 Benoeming directeur 4 Assessment Dinsdag 15/1 en Donderdag 17/1 3-4 Gesprekken kandidaten 52-1 Termijn solliciteren Publicatie vacature op website en externe media Samenstelling BenoemingsAdviesCommissie (BAC) 2 Teamleden SBO De Maremak 2 Ouders (op voordracht MR) 1 afgevaardigde uit Directeurenberaad Werving- en selectieprocedure Directeur De Maremak 1. Op bestuursniveau is vastgesteld dat de vrijgekomen formatie wordt ingezet als vacatureruimte. 2. De (algemeen) directeur(-bestuurder) doet mededeling van het ontstaan van de vacature aan het team van de betreffende school, de directies en de (G)MR. 3. De (algemeen) directeur(-bestuurder) stelt een BenoemingsAdviesCommissie (BAC) in waarin vertegenwoordigd zijn: a. Ouders (op voordracht van MR): 2 b. Team: 2 c. Directeuren bestuur: 1 4. De (algemeen) directeur(-bestuurder) doorloopt samen met de BAC de selectieprocedure. 5. De leden van de BAC participeren zonder last en ruggespraak. De BAC wijst een van haar leden aan als voorzitter (dit kan dus niet de (algemeen) directeur(-bestuurder) zijn). 6. De BAC wijst een secretaris aan. 7. De BAC stelt een profielschets op en concretiseert de wervingsprocedure. 8. De leden van de BAC zijn gebonden aan absolute geheimhouding en ondernemen niets waardoor de privacy van de sollicitanten in het geding kan komen. Leden van de

3 BAC zullen niet op eigen initiatief informatie inwinnen over sollicitanten. Dit blijft nadrukkelijk voorbehouden aan de voorzitter van de BAC. 9. De voorzitter BAC stuurt de vacature naar de personeelfunctionaris van het CPD voor interne verspreiding: - binnen het bestuur; - de poolers die op de loonlijst staan van het betreffende bestuur; - de medewerkers van de Dommelgroep die mobiliteit hebben aangevraagd voor een soortgelijke functie en daarbij op papier voldoen aan de functieeisen. 10. Een assessment of persoonlijkheidstest is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit wordt in de vacature vermeld. 11. De voorzitter van de BAC en personeelsfunctionaris houden contact over het aantal binnengekomen reacties gedurende de werving. 12. Interne kandidaten die voldoen aan de functie-eisen worden altijd door de BAC opgeroepen voor het (eerste) gesprek. Als niemand gereageerd heeft die voldoet aan de functie-eisen wordt de vacature uitgezet binnen de overige besturen van de Dommelgroep en de overige medewerkers van de VIP. 13. Als niemand gereageerd heeft die voldoet aan de functie-eisen wordt de vacature uitgezet binnen het Regionaal Educatief Platform (REP). De (algemeen) directeur(- bestuurder) draagt er zorg voor dat dit verzoek wordt uitgevoerd door de coördinator van het REP en dat de hiermee samenhangende w&s-procedure van het REP wordt nageleefd. 14. Als niemand gereageerd heeft die voldoet aan de functie-eisen wordt de vacature extern uitgezet. Het CPD kan daarbij ondersteunen. De voorzitter laat de vacature in ieder geval plaatsen op de website van de school en de stichting. Het CPD plaatst de vacature in ieder geval op de website van de Dommelgroep. Het CPD beschikt bovendien over een map met alle open sollicitaties van de afgelopen paar jaar. Het kan erg interessant zijn de open sollicitaties te bekijken die de afgelopen maanden zijn binnengekomen. (zie paragraaf 2.3 en 2.4). 15. Van de binnengekomen sollicitaties wordt door de secretaris van de BAC een lijst van de sollicitanten opgemaakt. Alle sollicitanten krijgen direct na ontvangst van hun sollicitatie een standaardbevestiging van de ontvangst van de sollicitatie waarin een globale tijdsplanning van de procedure is opgenomen. 16. Aan de hand van de lijst van de secretaris van de BAC en de sollicitatiebrieven wordt door de BAC in samenspraak met de (algemeen) directeur(-bestuurder), op basis van consensus, een selectie gemaakt van minimaal drie en maximaal vijf kandidaten waarmee sollicitatiegesprekken worden gevoerd. Wanneer geen consensus over een kandidaat kan worden bereikt, beslist de voorzitter van de BAC. 17. Kandidaten de niet voor een sollicitatiegesprek geselecteerd zijn, ontvangen daarvan schriftelijk bericht binnen veertien werkdagen na de beslissing hierover.

4 18. De BAC voert samen met de (algemeen) directeur(-bestuurder) één of twee sollicitatiegesprekken met de geselecteerde kandidaten (zie de bijlage voor de STARmethodiek als hulpmiddel). Als naar de mening van de meerderheid van de BAC een tweede gesprek noodzakelijk is, deelt de secretaris van de BAC dit z.s.m. aan de kandidaat telefonisch mee, gevolgd door een schriftelijke uitnodiging. Op basis van de gevoerde gesprekken selecteert de BAC maximaal twee kandidaten die naar de mening van de BAC benoembaar zouden zijn. 19. De secretaris verzoekt aan de twee kandidaten om minimaal twee referenties op te geven. Het inwinnen van referenties geschiedt door de (algemeen) directeur(-bestuurder). 20. De (algemeen) directeur(-bestuurder) voert indien nodig een technisch gesprek over de arbeidsvoorwaarden met de kandidaat. 21. Het assessment of de persoonlijkheidstest wordt ingepland. 22. De BAC draagt maximaal 2 benoembare kandidaten in volgorde van voorkeur voor aan de (algemeen) directeur(-bestuurder). 23. De algemeen directeur doet een benoemingsvoordracht aan het bestuur. Indien de algemeen directeur tevens bestuurder is neemt de directeur-bestuurder een benoemingsbesluit en verzoekt de kandidaat telefonisch de benoeming te aanvaarden, waarna schriftelijke bevestiging van de benoeming aan de kandidaat volgt. Dit onder voorbehoud van de uitslag van het assessment of de persoonlijkheidstest. 24. De kandidaat bevestigt schriftelijk de aanvaarding van de benoeming en overlegt de wettelijk vereiste bescheiden. 25. De (algemeen) directeur(-bestuurder) informeert het team van de betreffende school, (G)MR, de directies en eventuele derden. 26. De (algemeen) directeur(-bestuurder) informeert de kandidaten die opgeroepen zijn voor een gesprek mondeling. De secretaris vernietigt de sollicitatiebrieven, inclusief de kopieën van de BAC-leden. 27. Procedure wordt gevoerd met inachtname van het bepaalde in de CAO, artikel 11.8 en de daarbij behorende Bijlage XII (zie bijlage 3). 28. Waar deze procedure onduidelijk of onvolledig is, treft de (algemeen) directeur(- bestuurder) de noodzakelijke voorziening.

5 Profiel Directeur SBO De Maremak De nieuwe directeur moet een visie hebben op het speciaal basisonderwijs, nu en voor de toekomst (Wet Passend Onderwijs). De directeur moet een bijdrage leveren aan de uitvoering van het strategisch beleid zoals dat op stichtingsniveau is vastgesteld, ook ten aanzien van het speciaal basisonderwijs. Hij moet beschikken over een visie op samenwerken met po-scholen. Van de directeur wordt verwacht dat hij een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling die de school de komende jaren zal moeten doorlopen met bijzondere aandacht voor: - de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden; - de ontwikkeling van het team in de context van mogelijk nieuwe rollen van het SBO; - de ontwikkeling van het management van de school. Voorts verwachten we van de directeur dat hij: - zichtbaar is voor kinderen, ouders en team; - affiniteit heeft met kinderen die speciale zorg nodig hebben; - beschikt over humor, enthousiasme, lef en een sterk vermogen tot relativeren; - in staat is de mogelijkheden van school te profileren binnen de lokale (onderwijs) omgeving; - beschikt over een onderwijsachtergrond; - toegankelijk is voor ouders en personeel; De directeur moet in staat zijn om binnen de schoolvisie zorgarrangementen te ontwikkelen. Bijlage 3: De eerste aankondiging wordt verspreid onder: Medewerkers Stichting St.-Christoffel (incl. St.-Christoffel Vip-medewerkers) Dommelgroep-directeuren die hun mobiliteitswens kenbaar hebben gemaakt Overige Dommelgroep-medewerkers. (incl. Vip) St.-Christoffelmedewerkers hebben voorrang hebben bij de procedure. Daarnaast hebben de Dommelgroep-directeuren die hun mobiliteitswens kenbaar hebben gemaakt, voorrang op de overige Dommelgroepmedewerkers.

6 Voor SBO De Maremak zijn wij op zoek naar een enthousiaste, inspirerende Directeur (wtf. 0,5 0,8) De functie komt per 1 februari 2013 vacant. Stichting Sint-Christoffel in Boxtel is het bevoegd gezag van acht scholen voor primair onderwijs in de gemeente Boxtel, waaronder een zevental basisscholen en één school voor Speciaal Basisonderwijs (SBO). Deze scholen hebben elk hun eigen karakter en werksfeer. Zeven scholen zijn gesitueerd in Boxtel, één school is gelegen in het kerkdorp Lennisheuvel. Ongeveer 1650 leerlingen bezoeken onze scholen, waar ongeveer 165 personeelsleden werken. SBO De Maremak biedt speciaal basisonderwijs aan leerlingen die afkomstig zijn uit de Gemeente Boxtel en Best. Momenteel telt de school 90 kinderen. SBO De Maremak heeft dit schooljaar zijn intrek genomen in een nieuw gebouw. In het team van De Maremak werken leerkrachten met onderwijsondersteuners samen aan de opdracht om kwalitatief hoogwaardig, opbrengstgericht onderwijs aan te bieden. Daarnaast bereidt de school zich voor op de gevolgen van de Wet op Passend Onderwijs en verkent de mogelijkheden om daaraan inhoud te geven. Naast een visie op (de toekomst van) het speciaal basisonderwijs wordt van kandidaten verwacht dat zij: een bijdrage leveren aan de uitvoering van het strategisch beleid van de stichting; beschikken over een visie op samenwerken met po-scholen; een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling die de school de komende jaren zal doorlopen; in staat zijn om binnen de schoolvisie zorgarrangementen te ontwikkelen; zichtbaar zijn voor kinderen, ouders en team; affiniteit hebben met kinderen die speciale zorg nodig hebben; beschikken over humor, enthousiasme, lef en een sterk vermogen tot relativeren; in staat zijn de school te profileren binnen de lokale (onderwijs) omgeving; beschikken over een onderwijsachtergrond; toegankelijk zijn voor ouders en personeel; Als u geïnteresseerd bent, kunt u informatie vinden op Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de directeur-bestuurder van de stichting, de heer Wim van der Linden, telefoon (0411) of of per mail: info@st-christoffel.nl Uw schriftelijke reactie met CV kunt u tot 6 januari 2013 sturen naar Stichting Sint-Christoffel, postbus 281, 5280 AG Boxtel, onder uitdrukkelijke vermelding van Vacature directeur SBO De Maremak. Of per mail naar: info@st-christoffel.nl Gesprekken worden gehouden op dinsdagavond 15 januari en donderdagavond 17 januari 2013.

Werving- & Selectiebeleid. Als voorgenomen besluit vastgesteld op 15-04-2013 GMR ingestemd op

Werving- & Selectiebeleid. Als voorgenomen besluit vastgesteld op 15-04-2013 GMR ingestemd op Werving- & Selectiebeleid Als voorgenomen besluit vastgesteld op 15-04-2013 GMR ingestemd op 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding. 3. 2. Het werving en selectiebeleid..... 4. 2.1 Taakverschuiving, vacature of

Nadere informatie

Procedure Werving en Selectie. Procedure Werving en Selectie

Procedure Werving en Selectie. Procedure Werving en Selectie Wanneer zich binnen Het Sticht (bovenschools- en schoolniveau) een vacature voordoet, wordt uitgegaan van de Sollicitatiecode die onderdeel uitmaakt van de CAO PO 2009, artikel 11.8 (Bijlage XII). Deze

Nadere informatie

Procedure benoeming directeur

Procedure benoeming directeur Procedure benoeming directeur 1. ALGEMEEN 1.1. De algemeen directeur maakt kenbaar dat de vacature vacant wordt. Met het mandaat van het bestuur is hij namens het bevoegd gezag leidend gedurende de werving-

Nadere informatie

WERVING EN SELECTIE. Definitieve versie. 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief

WERVING EN SELECTIE. Definitieve versie. 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief WERVING EN SELECTIE Definitieve versie 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief 1. Inleiding 1.1. De personeelsfunctionaris is verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel voor de alsmede

Nadere informatie

Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB

Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB Postbus 124 8080 AC ELBurg De Borchstee De Duif Het Octaaf De Petra De Regenboog De Wildemaet Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB BELEIDSSTUK 43 Vaststelling door AB d.d 29 maart 2011 Instemming

Nadere informatie

Sollicitatieprocedures en sollicitatiecode

Sollicitatieprocedures en sollicitatiecode BELEID SKOBOS Nr... Vastgesteld: mei 2013 Sollicitatieprocedures en sollicitatiecode Toelichting: de sollicitatieprocedures en de sollicitatiecode zijn opnieuw vastgesteld. Aanleiding hiertoe is de behoefte

Nadere informatie

BENOEMINGSPROCEDURE SCHOOLDIRECTEUR

BENOEMINGSPROCEDURE SCHOOLDIRECTEUR BENOEMINGSPROCEDURE SCHOOLDIRECTEUR Wijchen, juni 2016 VOORAF De benoemingsprocedure schooldirecteur is gebaseerd op: 6.4.2.1 benoemingsprocedure directeuren, handboek Kans & Kleur, 2004, 6.4.2.4 sollicitatiecode,

Nadere informatie

REGELING WERVING EN SELECTIE

REGELING WERVING EN SELECTIE REGELING WERVING EN SELECTIE Inleiding Bij het ontstaan van een vacature op één van de scholen stelt de desbetreffende directie de algemeen directeur hiervan in kennis. Onder diens verantwoording zal dan

Nadere informatie

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN Krammer 8 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN 1.0 Vacatures 1.1. Vacaturemelding. Indien er een directeursvacature ontstaat, wordt dit z.s.m. schriftelijk kenbaar

Nadere informatie

de algemene leden vergadering van de vereniging het bestuur van de vereniging, als bedoeld in artikel 7 van de statuten

de algemene leden vergadering van de vereniging het bestuur van de vereniging, als bedoeld in artikel 7 van de statuten Benoemingsprocedure bestuursleden voor het bestuur van de Vereniging scholen der EBG te Zeist 1. Begripsbepalingen In dit document wordt verstaan onder: ALV bestuur bestuurder bestuursreglement directeur

Nadere informatie

SOLLICITATIECODE MEERWERF BASISSCHOLEN DEN HELDER

SOLLICITATIECODE MEERWERF BASISSCHOLEN DEN HELDER SOLLICITATIECODE MEERWERF BASISSCHOLEN DEN HELDER Januari 2010 1 INHOUDSOPGAVE blz. 3. : DE SOLLICITATIECODE 1.1 Bekendmaking van de vacature 1.2 Bevestiging ontvangst sollicitatie 1.3 Vertrouwelijke behandeling

Nadere informatie

4.1 Regeling werving en selectie van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI

4.1 Regeling werving en selectie van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI 4.1 Regeling werving en selectie van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI Het bestuur van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI gelet op de bepalingen van de

Nadere informatie

PROTOCOL. Sollicitatie / benoeming van vast en tijdelijke onderwijzend personeel

PROTOCOL. Sollicitatie / benoeming van vast en tijdelijke onderwijzend personeel PROTOCOL Sollicitatie / benoeming van vast en tijdelijke onderwijzend personeel Inleiding Bij het ontstaan van een vacature leerkracht zal er een sollicitatiecommissie samengesteld worden die onder leiding

Nadere informatie

Werving en selectieprocedure medewerkers

Werving en selectieprocedure medewerkers Werving en selectieprocedure medewerkers STATUS: VASTGESTELD 17 APRIL 2007 Inleiding Met deze regeling wordt invulling gegeven aan artikel 11.8 uit de CAO Primair Onderwijs 2006-2008. Dit artikel is als

Nadere informatie

Kwaliteitsmanagementsysteem

Kwaliteitsmanagementsysteem Afkorting KD-22 Datum Pagina 1 van 8 Datum vaststelling : 26-07-2010 Eigenaar : Directeur-bestuurder Vastgesteld door : MT Datum aanpassingen aan : 20-01-2015 1. DOELSTELLING Cavent heeft beleid geformuleerd

Nadere informatie

Betreft: voorstel tot benoeming leden van de Raad van Toezicht van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Vlagtwedde

Betreft: voorstel tot benoeming leden van de Raad van Toezicht van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Vlagtwedde Aan de gemeenteraad van de gemeente Vlagtwedde Ter Apel, 15 oktober 2016 Kenmerk: jdw/gs/16-866 Betreft: voorstel tot benoeming leden van de Raad van Toezicht van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard. Benoemingsbeleid. Onderwijzend personeel en directie. Geschreven door: L.J..

Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard. Benoemingsbeleid. Onderwijzend personeel en directie. Geschreven door: L.J.. Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Benoemingsbeleid Onderwijzend personeel en directie Geschreven door: L.J.. van Heeren Biezenvijver 5, 3297 GK PUTTERSHOEK Telefoon: 078 6295999 E-mailadres:

Nadere informatie

Procedure Werving & Selectie directeur

Procedure Werving & Selectie directeur Procedure Werving & Selectie directeur Behorend bij het beleid Werving & Selectie directiefuncties Onderwerp: Procedure werving & selectie directeur Status: definitief Periode: 1 mei 2012 1 januari 2014

Nadere informatie

Sollicitatiecode ref Cao PO

Sollicitatiecode ref Cao PO Sollicitatiecode ref Cao PO BIJLAGE XII SOLLICITATIECODE (behorend bij artikel 11.8 van deze CAO) Artikel 1 Bekendmaking van de vacature De werkgever draagt er zorg voor dat de met betrekking tot de functie

Nadere informatie

REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS

REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS Vastgesteld door het College van Bestuur op 4 april 2017 1. Inleiding Deze regeling bevat de basisinformatie voor de werkwijze

Nadere informatie

Regeling sollicitatieprocedure. Versie Postbus AX Amersfoort tel fax e.mail:

Regeling sollicitatieprocedure. Versie Postbus AX Amersfoort tel fax e.mail: Regeling sollicitatieprocedure Versie 01-08-2012 Postbus 930 3800 AX Amersfoort tel. 033-2570645 fax. 033-2570646 e.mail: info@kpoa.nl Inleiding In deze notitie zijn de procedures vastgelegd die binnen

Nadere informatie

Artikel 1 Het bevoegd gezag draagt er zorg voor dat de met betrekking tot de functie en functievervulling relevante informatie wordt verstrekt.

Artikel 1 Het bevoegd gezag draagt er zorg voor dat de met betrekking tot de functie en functievervulling relevante informatie wordt verstrekt. Sollicitatiecode Driestar Educatief heeft voor de werving en selectie van haar personeel per 2 april 2013 de navolgende sollicitatiecode vastgesteld conform artikel C-1 cao-hbo. Artikel 1 Het bevoegd gezag

Nadere informatie

Krammer HE Brielle / WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN

Krammer HE Brielle / WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN Krammer 8 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN 1.0 Vacatures 1.1. Vacaturemelding. 1.1.1 Bij vacatures ontstaan door ziekte, verlof e.d. wordt door de directeur in

Nadere informatie

3.22 Procedure Werving en Selectie

3.22 Procedure Werving en Selectie Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB HRM 28 januari 2019 I/A 23 januari 2019 21 janurari 2019 Procedure Werving en Selectie HRM/ Procedure Werving en Selectie Inhoudsopgave 1. Procedure

Nadere informatie

Woord vooraf. 1. Werving

Woord vooraf. 1. Werving Woord vooraf Sinds haar oprichting in 2009 is de ABSA Scholengroep gegroeid met bijna 800 leerlingen. Die sterke groei is er inmiddels uit. Piet Hein en Gein zitten op hun maximum aantal groepen en leerlingen,

Nadere informatie

SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71.

SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71. SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71. Artikel 1 Definities a. bestuursorgaan : de betreffende deelnemende organisaties Leiden, Leiderdorp,

Nadere informatie

3.8 Procedure bij sollicitatie Aves

3.8 Procedure bij sollicitatie Aves Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Personeel December 2009 Februari 2010 3.8 Procedure bij sollicitatie Aves Personeel/Procedure bij sollicitatie Aves Inhoudsopgave 1. Procedure bij sollicitatie

Nadere informatie

Werving & Selectie personeel. Reglement werving en selectie personeelsleden van de Stichting OBSG Leiderdorp. Werving en selectie

Werving & Selectie personeel. Reglement werving en selectie personeelsleden van de Stichting OBSG Leiderdorp. Werving en selectie Werving & Selectie personeel Reglement werving en selectie personeelsleden van de Stichting OBSG Leiderdorp 2007 2007 Werving en selectie Werving en selectie 1 1. Inhoud 2. Werving en selectiebeleid...

Nadere informatie

Reglement Selectie- en benoemingscommissie Stichting Saxion

Reglement Selectie- en benoemingscommissie Stichting Saxion Reglement Selectie- en benoemingscommissie Stichting Saxion Vastgesteld op: 28 september 2007 en bijgewerkt d.d. 1 februari 2015. Kenmerk: 2007003464 (0110.01) 1. Missie en doelstellingen De selectie-

Nadere informatie

Bevoegdheden en verantwoordelijkheden Raad van Toezicht.

Bevoegdheden en verantwoordelijkheden Raad van Toezicht. 6. Raad van Toezicht 14-04-2014 Versie 6.02 Huishoudelijk reglement Raad van Toezicht Status Definitief Artikel 1: Positionering Raad van Toezicht Ingevolge de statuten bestuurt het College van Bestuur

Nadere informatie

INVOERINGSPLAN FUNCTIEMIX

INVOERINGSPLAN FUNCTIEMIX INVOERINGSPLAN FUNCTIEMIX Inleiding Om directeuren goed te ondersteunen in het proces van de invoering functiemix is door het CPD dit document opgesteld. In dit document wordt een format gegeven voor hoe

Nadere informatie

Werving- en selectiebeleid

Werving- en selectiebeleid Werving- en selectiebeleid Inhoud 1 Inleiding... 2 1.1 Wettelijk kader of ander formeel kader:... 2 1.2 Vertrouwelijkheid procedure... 2 2 Doelstellingen... 2 3 Ontstaan van een vacature (OP en/of OOP)...

Nadere informatie

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot:

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Sollicitatiecode GSF Doel van sollicitatie code Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Een zorgvuldige selectieprocedure;

Nadere informatie

Procedure burgemeestersbenoemingen Burgemeestersprocedure Noord-Holland in het kort: Het openstellen van de vacature Het schetsen van een profiel.

Procedure burgemeestersbenoemingen Burgemeestersprocedure Noord-Holland in het kort: Het openstellen van de vacature Het schetsen van een profiel. Procedure burgemeestersbenoemingen De procedureregels bij burgemeestersbenoemingen zijn neergelegd in de circulaire van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 10 juli 2012 nr. 0000404807en

Nadere informatie

SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71

SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71 SOLLICITATIECODE VOOR DE ORGANISATIES LEIDEN, LEIDERDORP, OEGSTGEEST, ZOETERWOUDE EN SERVICEPUNT71 Artikel 1 Definities a. bestuursorgaan : de colleges, respectievelijk de raden van Leiden, Leiderdorp,

Nadere informatie

Sollicitatiecode Windesheim

Sollicitatiecode Windesheim Sollicitatiecode Windesheim 1. Algemeen De sollicitatiecode Windesheim is afgeleid van de code die in oktober 2009 is vastgesteld door de NVP (Nederlandse Vereniging voor personeelsmanagement en organisatieontwikkeling)

Nadere informatie

SOLLICITATIECODE VOOR HOLLAND RIJNLAND

SOLLICITATIECODE VOOR HOLLAND RIJNLAND SOLLICITATIECODE VOOR HOLLAND RIJNLAND Artikel 1 Definities a. bestuursorgaan : het Dagelijks Bestuur van Holland Rijnland; b. HRM : een medewerker van de eenheid HRM van Servicepunt71; c. interne kandidaat

Nadere informatie

Procedure werving en benoeming directeur brede school De Jutter

Procedure werving en benoeming directeur brede school De Jutter Procedure werving en benoeming directeur brede school De Jutter 1. De Procedure 1. De directeur-bestuurder stelt op: - een functiebeschrijving - profielbeschrijving met functie-eisen - selectiecriteria

Nadere informatie

REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS

REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS voorgelegd aan het DO 13 maart 2014 goedgekeurd door BMT PO op 24-3-2014 1. Inleiding. Deze regeling bevat de basisinformatie

Nadere informatie

3.1. WERVING EN SELECTIE. REGELGEVING Wet medezeggenschap onderwijs, artikel 7i. KERN Wet medezeggenschap onderwijs, artikel 7i:

3.1. WERVING EN SELECTIE. REGELGEVING Wet medezeggenschap onderwijs, artikel 7i. KERN Wet medezeggenschap onderwijs, artikel 7i: 3.1. WERVING EN SELECTIE REGELGEVING Wet medezeggenschap onderwijs, artikel 7i KERN Wet medezeggenschap onderwijs, artikel 7i: I. VASTSTELLING OF WIJZIGING VAN HET BELEID MET BETREKKING TOT DE AANSTELLING

Nadere informatie

Uitspraaknr. 07.013. De klacht. De feiten

Uitspraaknr. 07.013. De klacht. De feiten Uitspraaknr. 07.013 Sollicitatie, niet tijdig doorgeven van aangepaste functie-eisen, brede inzetbaarheid invalleerkracht, communicatie; klacht gedeeltelijk gegrond; primair onderwijs. De klacht Een invalleerkracht

Nadere informatie

3.8.1 Procedure bij sollicitaties Aves

3.8.1 Procedure bij sollicitaties Aves Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB P&O Januari 2017 3.8.1 Procedure bij sollicitaties Aves LB-functies P&O/Procedure bij sollicitaties Aves Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Sollicitatieprocedure

Nadere informatie

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld )

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld ) BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 13-09-2016) Onderwerp Te nemen stappen Beslissing door Termijn Ontstaan tijdelijke

Nadere informatie

Bijlagen bij het bestuursreglement d.d. 23 april 2010

Bijlagen bij het bestuursreglement d.d. 23 april 2010 Bijlagen bij het bestuursreglement d.d. 23 april 2010 Profielschets(en) bestuur - toezichthoudend deel (zie concept in bijlage1 ) - uitvoerend deel (volgt later) Managementstatuut Rooster van aftreden

Nadere informatie

15 maart /02/19 22/02/19 15/03/19

15 maart /02/19 22/02/19 15/03/19 TITEL VAN HET DOCUMENT: PERSONEELSBELEID: DRIE PROCEDURES VERSIENUMMER: DATUM: INLEIDING/AANLEIDING: 15 maart 2019 In het huidige personeelsbeleid ontbreken drie belangrijke beleidsonderwerpen die de afgelopen

Nadere informatie

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING Officiële uitgave van de gemeenschappelijke regeling Servicepunt71 Nr. 725 9 mei 2018 Besluit van het dagelijks bestuur van de gemeenschappelijke regeling Servicepunt71

Nadere informatie

Sollicitatie- en selectieprocedure CBS Op Dreef

Sollicitatie- en selectieprocedure CBS Op Dreef Sollicitatie- en selectieprocedure CBS Op Dreef Datum: maart 2016 1 1. Inleiding Het document sollicitatie en selectieprocedure en de sollicitatie code zijn opgesteld door de directeur van CBS Op Dreef

Nadere informatie

SAMENVATTING. het bestuur van de Stichting A, gevestigd te B, verzoeker, hierna te noemen het bevoegd gezag gemachtigde: de heer mr.

SAMENVATTING. het bestuur van de Stichting A, gevestigd te B, verzoeker, hierna te noemen het bevoegd gezag gemachtigde: de heer mr. SAMENVATTING 105620-13.02 Instemmingsgeschil PO - artikel 12 lid 1 onder i WMS (vaststelling of wijziging beleid personeelsbeoordeling, functiebeloning en functiedifferentiatie) De PGMR heeft instemming

Nadere informatie

Reglement Werving- en Selectiecommissie De Woningstichting. gevestigd te Wageningen

Reglement Werving- en Selectiecommissie De Woningstichting. gevestigd te Wageningen Reglement Werving- en Selectiecommissie De Woningstichting gevestigd te Wageningen 1 Artikel 1, Definities Stichting: de Woningstichting, gevestigd in de gemeente Wageningen. RvT: de Raad van Toezicht

Nadere informatie

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht Het reglement Werving en Selectie is vastgesteld en ondertekend d.d. 10 december 2012 te Purmerend S.J.P. van Geldorp voorzitter RvT SPOOR P. Tange

Nadere informatie

RECHTEN VAN DE SOLLICITANT

RECHTEN VAN DE SOLLICITANT Niets uit deze uitgave mag worden verveeldvoudigd, in enigerlei vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever K.Brouwer, Groningen, 18 november 1997 _ RECHTEN VAN

Nadere informatie

Werving en selectieprocedure

Werving en selectieprocedure Werving en selectieprocedure Borging. Implementatie m.i.v. 26 februari 2001 Opgenomen in kwaliteitshandboek 26-2-2001 Basisdocument opgeslagen in: 1. P&O/ algemeen / notities/ (werkdocument) 2. KWALITEITSHANDBOEK

Nadere informatie

MOBILITEIT STICHTING INITIA maart 2014. beweegt

MOBILITEIT STICHTING INITIA maart 2014. beweegt MOBILITEIT STICHTING INITIA maart 2014 beweegt 0 I N L E I D I N G Mobiliteit is de al dan niet vrijwillige overplaatsing van een medewerker naar een andere werkplek en/of een andere functie. Het doel

Nadere informatie

UITSPRAAK. de medezeggenschapsraad van [de school], te [vestigingsplaats], verzoeker, hierna te noemen de MR

UITSPRAAK. de medezeggenschapsraad van [de school], te [vestigingsplaats], verzoeker, hierna te noemen de MR 108719 - Adviesgeschil over benoeming directeur. Het bevoegd gezag heeft de MR ten onrechte niet in de gelegenheid gesteld vooraf advies te geven; ook als MR-leden deelnemen in de BAC, moet het bevoegd

Nadere informatie

Het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling BAR organisatie,

Het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling BAR organisatie, Het Algemeen Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling BAR organisatie, besluit tot het vaststellen van de PROCEDURE WERVING EN SELECTIE BAR-ORGANISATIE De procedure voor de werving en selectie wordt

Nadere informatie

DRAAIBOEK WERVING & SELECTIE SECRETARIS DIRECTEUR HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND

DRAAIBOEK WERVING & SELECTIE SECRETARIS DIRECTEUR HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND Concept DRAAIBOEK WERVING & SELECTIE SECRETARIS DIRECTEUR HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND Voor meer informatie: Mevrouw Angelika Stift, P&O adviseur, telefoon 015-26 08 239. Delft, 03 juli 2007 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Procedure werving en selectie

Procedure werving en selectie Procedure werving en selectie De Groeiling De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken Bestuurskantoor De Groeiling Aalberseplein 5 Postbus 95 2800

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

IMDES SOLLICITATIE-CODE. Sollicitatie Beleid van IMDES Van toepassing voor alle sollicitanten bij IMDES

IMDES SOLLICITATIE-CODE. Sollicitatie Beleid van IMDES Van toepassing voor alle sollicitanten bij IMDES IMDES SOLLICITATIE-CODE Sollicitatie Beleid van IMDES Van toepassing voor alle sollicitanten bij IMDES donderdag 12 april 2012 Algemeen Dit protocol is bedoeld om een regeling te treffen die enerzijds

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE RAAD VAN TOEZICHT. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden Raad van Toezicht

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE RAAD VAN TOEZICHT. Bevoegdheden en verantwoordelijkheden Raad van Toezicht Stichting Basisonderwijs Gooi en Vechtstreek HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR DE RAAD VAN TOEZICHT Artikel 1: Positionering Raad van Toezicht Ingevolge de statuten bestuurt het College van Bestuur en houdt

Nadere informatie

Protocol Werving en selectie

Protocol Werving en selectie Colofon ons kenmerk 12-0431/5.1.2/ll datum 27 juni 2012 auteurs Linda Lemmens status DEFINITIEF, vastgesteld door CvB 03-07-2012/ instemming AMR d.d.09-10-2012 pagina 2 van 14 Inhoudsopgave 1 Inleiding

Nadere informatie

Werving- en Selectieprocedure

Werving- en Selectieprocedure Werving- en Selectieprocedure Vastgesteld in de bestuursvergadering van 19 mei 2008 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2 2. Werving & voorrangsbenoemingen 3 2.1 Wijze van werving 2.2 De vacature 2.3 Voorrangsbenoemingen

Nadere informatie

Stichting Sirius Reglement Raad van Toezicht

Stichting Sirius Reglement Raad van Toezicht Stichting Sirius Reglement Raad van Toezicht Stichting Sirius Openbaar primair onderwijs Amsterdam Zuidoost Versie: 2014-04-14 Inhoudsopgave 1 Reglement voor de Raad van Toezicht... 3 Artikel 1 - Begripsbepalingen...

Nadere informatie

Solliciteren? SPORTIEF BESTEED

Solliciteren? SPORTIEF BESTEED Solliciteren? Om jouw sollicitatie bij Sportief Besteed zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij dit document opgesteld. Als eerste stellen wij een aantal verplichtingen waar jouw sollicitatie

Nadere informatie

Branchetoetsdocument: Werving en selectie

Branchetoetsdocument: Werving en selectie pagina 1 van 5 Branchetoetsdocument: Werving en selectie Versie 4.0 VERVALLEN per -1-01-2011 en vervangen door Werving en selectie voor Alle Branches Deelbranche(s) Autowas Algemene beschrijving & doelstelling

Nadere informatie

Sollicitatiecode. Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard. Geschreven door: L.J.. van Heeren. Biezenvijver 5, 3297 GK PUTTERSHOEK

Sollicitatiecode. Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard. Geschreven door: L.J.. van Heeren. Biezenvijver 5, 3297 GK PUTTERSHOEK Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Sollicitatiecode Geschreven door: L.J.. van Heeren Biezenvijver 5, 3297 GK PUTTERSHOEK Telefoon: 078 6295999 E-mailadres: info@ovohw.nl Website: www.ovohw.nl

Nadere informatie

WERVING EN SELECTIE VAN PROFESSIONALS MET PASSIE - procedure werving en selectie - plaatsingsbeleid - sollicitatiecode

WERVING EN SELECTIE VAN PROFESSIONALS MET PASSIE - procedure werving en selectie - plaatsingsbeleid - sollicitatiecode WERVING EN SELECTIE VAN PROFESSIONALS MET PASSIE - procedure werving en selectie - plaatsingsbeleid - sollicitatiecode Versie Actie Geleding datum 1 Concept Bestuursbureau 1.1 Bespreking Werkgroep P&O

Nadere informatie

DÉ GEDRAGSCODE VOOR WERVING & SELECTIE

DÉ GEDRAGSCODE VOOR WERVING & SELECTIE SOLLICITATIE CODE DÉ GEDRAGSCODE VOOR WERVING & SELECTIE De NVP Sollicitatiecode (hierna te noemen: de code ) bevat basisregels die organisaties en sollicitanten naar het oordeel van de Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht 1

Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht 1 Reglement werving en selectie leden Raad van Toezicht 1 Artikel 1 Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: a. stichting : de in de gemeente Zaanstad gevestigde stichting voor openbaar onderwijs

Nadere informatie

LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar

LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar 2017-2018 Studenten van de Pabo HvA en UPvA lopen in hun vierde studiejaar de LIO-stage op een basisschool in Amsterdam. Deze stage vindt plaats op een opleidingsschool

Nadere informatie

Deze code maakt onderdeel uit van de CAO Reformatorisch PO

Deze code maakt onderdeel uit van de CAO Reformatorisch PO Deze code maakt onderdeel uit van de CAO Reformatorisch PO BIJLAGE 8 SOLLICITATIECODE Artikel 1 Bekendmaking van de vacature De werkgever draagt er zorg voor dat de met betrekking tot de functie en functievervulling

Nadere informatie

Klachtenregeling SPO Utrecht

Klachtenregeling SPO Utrecht Klachtenregeling SPO Utrecht Inleiding SPO Utrecht verzorgt onderwijs voor ruim 10.000 leerlingen. Onderwijs verzorgen én ontvangen gaat over werken met mensen. Voor alle betrokkenen bij SPO Utrecht betekent

Nadere informatie

Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg

Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg Procedure en profielschets kwartiermaker/ directeur ai RUD Zuid-Limburg Inleiding In het kader van de vorming van RUD Zuid-Limburg gaat na de oprichtingsfase de inrichtingsfase van start. Onderdeel van

Nadere informatie

3 Selectie en selectiemiddelen

3 Selectie en selectiemiddelen 3 Selectie en selectiemiddelen Het werven van personeel is één, het selecteren ervan is een ander verhaal. Er zullen over het algemeen immers meer kandidaten zijn dan functies, en daarom moet er selectie

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

Beleid Werving & Selectie

Beleid Werving & Selectie Beleid Werving & Selectie 6. Inhoudsopgave Werving en selectie 6.4.00 Vooraf 6.4.01 Uitgangspunten beleid werving en selectie 6.4.02 Vacature college van bestuur 6.4.03 Vacature directeur 6.4.04 Vacature

Nadere informatie

Profielschets directeur Archipelschool de Tweemaster-Kameleon Jan de Priesterstraat CH Oost-Souburg T:

Profielschets directeur Archipelschool de Tweemaster-Kameleon Jan de Priesterstraat CH Oost-Souburg T: Partner binnen Dalton Kind Centrum Oost-Souburg. Archipelbasisschool Tweemaster-Kameleon Daltonschool SterQ! Voltijds-afdeling voor hoogbegaafde kinderen. Partner binnen Dalton Kind Centrum Oost-Souburg.

Nadere informatie

Sollicitatieprocedure SKVOB e.o. per 01/08/2014. Versie.12 Datum: 10/04/2014 (Definitief vastgesteld door de GMR d.d.09/04/2014)

Sollicitatieprocedure SKVOB e.o. per 01/08/2014. Versie.12 Datum: 10/04/2014 (Definitief vastgesteld door de GMR d.d.09/04/2014) Sollicitatieprocedure SKVOB e.o. per 01/08/2014. Versie.12 Datum: 10/04/2014 (Definitief vastgesteld door de GMR d.d.09/04/2014) Preambule De sollicitatieprocedure heeft tot doel de meest geschikte kandidaat

Nadere informatie

Sollicitatie- en selectieprocedure SKB De Veenplas

Sollicitatie- en selectieprocedure SKB De Veenplas Sollicitatie- en selectieprocedure SKB De Veenplas Datum: november 2008 1 Inhoudsopgave: Pagina 1. Inleiding 2 2. Soort Vacature 2 3. Algemene selectieprocedure 5 4. Selectieprocedure directeur 6 5. Vaststelling

Nadere informatie

Statuut medezeggenschap bestuur met meerdere scholen in het primair onderwijs

Statuut medezeggenschap bestuur met meerdere scholen in het primair onderwijs mei 2013 Statuut medezeggenschap bestuur met meerdere scholen in het primair onderwijs Medezeggenschapsstatuut van de Stichting Cambium te Heerde Preambule Het bestuur van Stichting Cambium en de gemeenschappelijke

Nadere informatie

VERSLAG van de 149e vergadering van de GMR

VERSLAG van de 149e vergadering van de GMR GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD secretariaat: Marisja Zych en Inge van der Linden e-mail: secretariaat@bmtskpo.nl Website: www.skpo.nl VERSLAG van de 149e vergadering van de GMR Datum: Woensdag

Nadere informatie

Procedure werving en selectie

Procedure werving en selectie Procedure werving en selectie Panta Rhei, stichting voor r.k., algemeen bijzonder en openbaar primair onderwijs Bestuursbureau Panta Rhei Overgoo 13 Postbus 103 2270 AC Voorburg info@stichtingpantarhei.nl

Nadere informatie

Regeling werving en selectie 2017

Regeling werving en selectie 2017 Regeling werving en selectie 2017 22 mei 2017 BIVO/2017/30295 *Z025D521840* Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen 5 Artikel 1 Begripsomschrijving 5 Artikel 2 Doelstelling 5 2 Werving en selectie 5 Artikel

Nadere informatie

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 07-10-2014)

BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 07-10-2014) BIJLAGE I: PROCEDURE WERVING EN SELECTIE VAN NIEUW PERSONEEL GEMEENTE UDEN (onderdeel Werving en Selectiebeleid vastgesteld 07-10-2014) Onderwerp Te nemen stappen Beslissing door Termijn Ontstaan tijdelijke

Nadere informatie

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar)

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar) In het kader van het Convenant Brede Regeling Combinatiefuncties in het onderwijs is SKOLO in samenwerking met de gemeente Losser op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Combinatiefunctionaris

Nadere informatie

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING

BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING BLAD GEMEENSCHAPPELIJKE REGELING Officiële uitgave van gemeenschappelijke regeling GGD IJsselland. Nr. 615 20 december 2016 Regeling werving en selectie GGD IJsselland Het Dagelijks Bestuur van de GGD

Nadere informatie

MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT OPR

MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT OPR 160406 OPR Reglement MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT OPR Medezeggenschapsreglement van de Ondersteuningsplanraad (OPR) van de vereniging SWV Rijn & Gelderse Vallei PO. Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel

Nadere informatie

Statuut medezeggenschap bestuur met meerdere scholen in het primair onderwijs

Statuut medezeggenschap bestuur met meerdere scholen in het primair onderwijs Bijlage 1, bestuursvergadering 28 januari 2008. Statuut medezeggenschap bestuur met meerdere scholen in het primair onderwijs Medezeggenschapsstatuut van de stichting Sint Christoffel te Boxtel. Preambule

Nadere informatie

Hoofd Personeel & Organisatie

Hoofd Personeel & Organisatie Organisatie- en functieprofiel Hoofd Personeel & Organisatie Stichting Eenbes Basisonderwijs Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Rien Fait, tel. 06-53 41 53 56; rien.fait@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Profiel. Directeur-Bestuurder. 14 februari 2019

Profiel. Directeur-Bestuurder. 14 februari 2019 Profiel Directeur-Bestuurder 14 februari 2019 Opdrachtgever Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs Primair Onderwijs en Voorgezet Onderwijs Goeree-Overflakkee Voor meer informatie over de functie Jeannette

Nadere informatie

Benoeming: Iedere medewerker van Dynamiek Scholengroep heeft een benoeming bij de stichting Dynamiek Scholengroep.

Benoeming: Iedere medewerker van Dynamiek Scholengroep heeft een benoeming bij de stichting Dynamiek Scholengroep. Notitie invulling vacatures: Benoeming: Iedere medewerker van Dynamiek Scholengroep heeft een benoeming bij de stichting Dynamiek Scholengroep. Commissie Personeel (onderdeel van de taakgroep personeel):

Nadere informatie

Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde

Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde Functieprofiel Bestuurslid IEKC Lichtenvoorde Inhoudsopgave 1. IEKC (Integraal Educatief Kind Centrum) Lichtenvoorde... 2 1.1 De structuur... 2 1.2 De organisatie van het IEKC... 3 1.3 Ambitie, visie en

Nadere informatie

MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT ONDERSTEUNINGSPLANRAAD MIDDEN- HOLLAND (PO2814)

MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT ONDERSTEUNINGSPLANRAAD MIDDEN- HOLLAND (PO2814) MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT ONDERSTEUNINGSPLANRAAD MIDDEN- HOLLAND (PO2814) Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen a. wet: de Wet medezeggenschap op scholen (Stb. 2006, 658); b. bestuur:

Nadere informatie

Sollicitatiecode Stichting PCVOE

Sollicitatiecode Stichting PCVOE Sollicitatiecode Stichting PCVOE 1. Bekendmaking van de vacature De werkgever draagt er zorg voor dat de met betrekking tot de functie en functievervulling relevante informatie wordt verstrekt. 2. Bevestiging

Nadere informatie

MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT ONDERSTEUNINGSPLANRAAD (PO)

MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT ONDERSTEUNINGSPLANRAAD (PO) MEDEZEGGENSCHAPSREGLEMENT ONDERSTEUNINGSPLANRAAD (PO) Medezeggenschapsreglement van Stichting samenwerkingsverband de Liemers po te Zevenaar (samenwerkingsverband 25-04). Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen

Nadere informatie

BENOEMING TOT SECRETARIS-DIRECTEUR VAN HET HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND

BENOEMING TOT SECRETARIS-DIRECTEUR VAN HET HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND agendapunt 7.B 1303708 Aan Verenigde Vergadering BENOEMING TOT SECRETARIS-DIRECTEUR VAN HET HOOGHEEMRAADSCHAP VAN DELFLAND Gevraagd besluit Verenigde Vergadering 18-04-2017 De heer ir. P.C. Janssen te

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

NOTA WERVING EN SELECTIE

NOTA WERVING EN SELECTIE 1 1 NOTA WERVING EN SELECTIE 2 2 I N H O U D HOOFDSTUK PAGINA: H.1. Inleiding 3 H.2. Vacatures 3 H.3. Werving 3 3.1. werving van loopbaankandidaten 3 3.2. werving van trainees 4 3.3. werving intern 4 3.4

Nadere informatie

Directeur deelschool VMBO (Kader/Basis)

Directeur deelschool VMBO (Kader/Basis) De Centrale Directie van Winkler Prins, openbare school voor voortgezet onderwijs in Veendam, zoekt een Directeur deelschool VMBO (Kader/Basis) Arbeidsvoorwaarden Functie: Directeur deelschool Bevoegd

Nadere informatie