Op donderdag 29 en vrijdag 30 mei hebben alle kinderen vrij i.v.m. Hemelvaart. De eerstvolgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 6 juni.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op donderdag 29 en vrijdag 30 mei hebben alle kinderen vrij i.v.m. Hemelvaart. De eerstvolgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 6 juni."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Op donderdag 29 en vrijdag 30 mei hebben alle kinderen vrij i.v.m. Hemelvaart. De eerstvolgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 6 juni. Op donderdag 5 juni komt de schoolfotograaf. Verderop in de nieuwsbrief meer hierover. Even voorstellen Ik ben Michel Geurtjens, 28 jaar en voor twee dagen in de week jongerenwerker in Nederweert. Als jongerenwerker ben ik geïnteresseerd in wat jongeren bezig houdt. Ik kom op plaatsen waar jongeren te vinden zijn en help hun met vragen die hun bezighouden. Als jongerenwerker kom ik dus ook op scholen. Vanaf april kom ik één keer in de maand bij jullie op school. Jongeren van groep 7 en 8 kunnen bij mij terecht met vragen en ideeën zoals: - Hulp bij het organiseren van een activiteit. - Vragen om informatie en advies. ( school, werk, seksualiteit, thuis, etc.) - Vragen om hulp als je ergens mee zit en niet weet wat je er mee moet. - Ondersteuning bij contacten met de gemeente om bepaalde voorzieningen aan te vragen. (skatebaan, speeltoestellen, Jop, trapveldje etc) Samen kijk ik met de jongere hoe we zijn of haar vraag op kunnen lossen of kunnen beantwoorden. Daarbij staan jongeren met hun ideeën, talenten en mogelijkheden centraal. Heb je nu al een vraag en kun je niet wachten totdat ik bij jou op school kom, dan kun je me altijd bellen of mailen. Dit geld voor jongeren, maar ook voor ouders. Groetjes, Michel Geurtjens Jongerenwerker vorkmeer Tel: m.geurtjens@vorkmeer.nl Voorlichting hoe om te gaan met jongeren in de openbare ruimte Beste inwoner van Nederweert, Het jongerenwerk van Vorkmeer werkzaam in Nederweert nodigt u uit voor de buurtvoorlichting: Hoe om te gaan met jongeren in de openbare ruimte?. Heeft u wel eens te maken met jongeren die overlast veroorzaken en bent u hier niet van gediend omdat u

2 rustig wilt wonen? of bent u gewoon benieuwd hoe u het beste met jongeren om kunt gaan? Dan bent u van harte uitgenodigd op onze voorlichtingsavond. Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst geven we u tips hoe u het beste met jongeren in de openbare ruimte om kunt gaan. Wij zijn er van overtuigd, dat als u eens per week kort contact legt met de jongeren, dit de onderlinge band verstevigt en het gemakkelijker wordt om jongeren op hun gedrag aan te spreken en er beter naar elkaar geluisterd wordt. Het jongerenwerk verwacht dat de overlast dan maximaal incidenteel zal zijn en niet meer op structurele, regelmatige basis plaats vindt. Plaats: Basisschool de Bongerd Datum: 27 mei Tijd: 19:30 tot uiterlijk 21:30 Graag horen wij vooraf of u komt en met hoeveel personen u komt. U kunt dit doorgeven aan: Michel Geurtjens Jongerenwerker Vorkmeer Tel: m.geurtjens@vorkmeer.nl Koningsspelen Het lijkt, zo na de vakantie, al weer een hele tijd geleden, maar op vrijdag 25 april hebben we zoals u weet meegedaan met de Koningsspelen. Wat was het een mooie dag! Na een heerlijk gezond ontbijt met Koning Willem-Alexander op het digibord, verzamelden alle kinderen, leerkrachten en ouders zich in t Kitske. Op het podium heette juf José niemand minder dan de Koning zelf welkom. Nadat de Koningsspelen geopend waren met Doe de Kanga zijn we allemaal naar buiten gegaan om actief deel te nemen aan de sportdag. Tussen de middag hebben we heerlijk op het gras zitten picknicken. De kinderen hadden nog energie genoeg, dus werd er na het eten nog even lekker gespeeld. Vervolgens waren er in t Kitske nog verschillende optredens. Aansluiten begon de meivakantie, waarvan iedereen hopelijk lekker heeft genoten!

3 Communie Afgelopen zaterdagavond vond de voorstellingsmis ter voorbereiding van de Communie plaats. In deze mis werden de drie groepen communiekinderen uit Nederweert per school voorgesteld aan de parochie. En aanstaande zondag doen onze communiekanten uit groep 4 de Eerste Heilige Communie. We wensen hen een fijne dag toe. Schoolfotograaf Beste ouders/verzorgers, Binnenkort, op donderdag 5 juni, worden er op school weer de jaarlijkse schoolfoto s (portret en groepsfoto s) gemaakt. Om voor nog meer veiligheid voor de kinderen te zorgen, en om minder werk achteraf voor de docenten te creëren hebben wij besloten om vanaf dit jaar te werken met facturen in plaats van met contant geld. Deze methode is al jarenlang gebruikelijk in het Voortgezet Onderwijs en nu gelukkig ook beschikbaar voor het Basisonderwijs. U ontvangt de schoolfoto s nog steeds via onze school. De foto s worden nog steeds vrijblijvend aangeboden. U kunt dus kiezen welke foto s u wel of niet wilt behouden. De retourfoto s (die u niet wilt behouden) kunt u niet meer inleveren op school! Hiervoor zit voortaan een retourenvelop bij de foto s zodat u de foto s rechtstreeks aan de door ons ingeschakelde fotograaf Vandenberg-ID terug kunt sturen. Dit is kosteloos (!) middels een antwoordnummer. (Port betaald) Ook de betaling levert u voortaan niet meer in op school, maar doet u zelf middels internetbankieren of een overschrijvingsformulier. Uw kinderen hoeven dus niet meer met geld over straat! Dit is uiteraard een stuk veiliger. Wanneer u geen foto s retourneert, en ook niet tijdig of voldoende betaalt, dan ontvangt u voortaan een herinnering van de fotograaf. Eventueel gevolgd door een tweede herinnering met verhoging. Uiteindelijk zal de vordering uit handen worden gegeven. Om met facturen te kunnen werken heeft de fotograaf naast de naam van de kinderen, ook de adressen nodig t.b.v. het herinnerings- en betalingstraject. Vandenberg-ID, het bedrijf welke de schoolfotograaf heeft, werkt volledig volgens de WBP (wet bescherming persoonsgegevens) en is als enige (school)fotograaf ISO 9001:2000 gecertificeerd. Het is tevens een securitybedrijf dat werkt voor diverse multinationals (Philips, SHELL, TNT) diverse politiekorpsen en de belastingdienst. Uw gegevens zijn bij Vandenberg-ID in veilige handen. Middels een contract wordt bepaald dat alle gegevens die wij als school verstrekken alleen worden gebruikt t.b.v. deze fotoactie.

4 Mocht u als ouder bezwaar hebben tegen overhandiging van deze gegevens, verzoeken wij u dit onze school uiterlijk woensdag 28 mei schriftelijk kenbaar te maken. Wij zullen dit bezwaar dan verwerken en uw adresgegevens niet doorgeven aan de fotograaf. Er wordt u dan ook geen vrijblijvend fotopakket aangeboden. Eventueel kunt u de foto s achteraf (niet vrijblijvend) nabestellen via Vandenberg-ID op telefoonnummer Als school hebben wij gekozen voor meer veiligheid en gemak. Wij hopen op uw goedkeuring en medewerking. Met vriendelijke groet, De directie. Sport Sporten is niet alleen goed voor het lichaam. Het is ook een leuke manier waarop kinderen nieuwe vrienden maken, leren samenwerken en leren zich aan regels te houden. Hieronder volgen enkele tips om sporten leuk en mogelijk te maken.. 1. Wil je kind gaan voetballen of tennissen, vraag een of twee proeflessen aan. Op die manier kan ie kijken of het leuk is. 2. Ga naar trainingen en wedstrijden en moedig je kind zoveel mogelijk aan. Doe dit op een positieve manier. 3. Heb je geen geld voor een sportvereniging? Het Jeugdsportfonds maakt het vaak wel mogelijk! Lees hier meer over de kinderen en bewegen.

5 Uitnodiging ieniemini HANDBAL jarigen H.V. Merefeldia H.V. Merefeldia en H.C. Ospel willen de allerjongste jeugd op een leuke en speelse manier kennis laten maken met handbal, het ieniemini HANDBAL. Wij bieden in mei/juni/juli een reeks van 6 trainingen aan voor jarigen. De trainingen worden gegeven in sporthal de Bengele in Nederweert op woensdag van 17.15u tot 18.00u. Wil je je zoon/dochter kennis laten maken met handbal, meld hem/haar dan aan voor de kennismakingstraining op woensdag 28 mei, via merefeldia@handbal.nl. Deze training is gratis en verplicht je tot niets. Is je kind na de kennismakingstraining enthousiast geworden dan kan hij/zij daarna nog vijf trainingen volgen. Je betaalt 20 euro voor deze trainingen. Trainers Locatie Dag Bas van der Horst en Sanne van der Heijden Sporthal de Bengele, Nederweert Woensdag Tijd u Duur 45 minuten Aantal trainingen 6 Startdatum Einddatum 28 mei 2 juli Prijs 20,00 Bijzonderheden / opmerkingen Aanmelden De 1 e training is gratis en verplicht je tot niets. Via merefeldia@handbal.nl

6 Aanmelden wedstrijden EPO Tour d Oospel 2014 Zoals jullie wellicht al weten vindt dit jaar de tweede editie van Epo Tour d Oospel plaats. Het evenement vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 augustus. Net als tijdens de eerste editie wordt er ook dit jaar een Rabo Dikke Banden Race georganiseerd. Jongens en meisjes met een leeftijd tussen de 7 en 12 jaar kunnen zich opgeven voor de Rabo Dikke Banden Race. Tijdens deze race krijg je de gelegenheid je wielerkwaliteiten te tonen en met de felbegeerde titel naar huis te gaan. Deze race bestaat uit een drietal leeftijdscategorieën voor zowel jongens als meisjes. Afhankelijk van de categorie worden er 1,2 of 3 rondes verreden. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud en wil je graag eens tegen je leeftijdsgenoten of vriendjes en vriendinnetjes fietsen, geef je dan snel op via onze website Ook voor meer informatie kun je terecht op onze website. Tot zaterdag 2 augustus bij EPO Tour d Oospel 2014!

7

8

9

Start thema 5: "geloven, oorlog en vrede" MR- vergadering: uur

Start thema 5: geloven, oorlog en vrede MR- vergadering: uur 31 maart 2017 - nummer 14 Agenda Maandag 10 april Dinsdag 11 april Vrijdag 14 april Start thema 5: "geloven, oorlog en vrede" Schoolfotograaf MR- vergadering: 20.00 uur het volgende Pitje Jarigen Van 31

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Tellen, tellen, tellen... Vakantie en vrije dagen. o.a. in dit nummer:

Uiltje gemist? kalender. Tellen, tellen, tellen... Vakantie en vrije dagen. o.a. in dit nummer: 21-05-2015 Jaargang 7- nummer 32 kalender Maandag 25 mei 2e Pinksterdag Donderdag 28 en vrijdag 29 mei Praktische verkeersproef groepen 7 Tellen, tellen, tellen... Nog even geduld... De leerlingenraad

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting Nieuwsbrief 16 01-05-2015 Op maandag 25 hebben we een vrije dag, i.v.m. Pinksteren! Op donderdag 11 juni komt de schoolfotograaf. Verderop in de nieuwsbrief meer hierover. Tijdelijke huisvesting Volgend

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

2e paasdag: alle leerlingen vrij!

2e paasdag: alle leerlingen vrij! 30 maart 2018 - nummer 14 Agenda Maandag 2 april Dinsdag 3 april maandag 9 april Dinsdag 10 april Woensdag 11 april Donderdag 12 april Vrijdag 13 april 2e paasdag: alle leerlingen vrij! Start thema: Werk

Nadere informatie

Jaargang 30, nummer 13, 18 maart 2015 Agenda

Jaargang 30, nummer 13, 18 maart 2015 Agenda Jaargang 30, nummer 13, 18 maart 2015 Agenda Vrijdag 20 maart Creamiddag groep 1-2 (13.00-14.30 uur) Zaterdag 21 maart Open Dag (10.00-13.00 uur) Woensdag 25 maart Creaochtend groep 7-8 (11.00-12.30 uur)

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief : Nummer 15

Agenda. Nieuwsbrief : Nummer 15 Nieuwsbrief 201-201: Nummer 15 Agenda -Woensdagmiddag 25 april -Schoolvoetbal groep t/m (zie nadere info in deze nieuwsbrief en het programmaboekje) -Vrijdag 2 april t/m vrijdag 11 mei -Meivakantie -Maandag

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 Belangrijke data 22 t/m 26 maart Inleveren zelfgemaakt schip (niet verplicht) 27 maart Kijkavond Welkom aan boord!, 18.00 19.00 uur 28 maart Drents voorlezen in alle klassen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015 Sint Gerardusstraat 22 6034 SJ Nederweert-Eind Telefoon: 0495 632712 www.de2sprong.nl Voorwoord Beste ouders en verzorgers, Nummer 10 Nederweert-Eind, 01-05-2015 Nieuwsbrief mei 2015 De meivakantie staat

Nadere informatie

kalender Professor Joop s gellab Dinsdag middag hebben beide groepen 8 zelf gel gemaakt!

kalender Professor Joop s gellab Dinsdag middag hebben beide groepen 8 zelf gel gemaakt! 26 mei 2016 Jaargang 8- nummer 33 kalender Professor Joop s gellab Dinsdag middag hebben beide groepen 8 zelf gel gemaakt! Maandag 30 mei Vergadering medezeggenschapsraad (19.30 uur) Dinsdag 31 mei Bonte

Nadere informatie

Jaargang 31, nummer 15, 16 maart 2016 Agenda

Jaargang 31, nummer 15, 16 maart 2016 Agenda Jaargang 31, nummer 15, 16 maart 2016 Agenda Woensdag 16 maart Rapport 2 groep 1 t/m 7 Woensdag 16 maart & Zaterdag 19 maart Open dag Donderdag 17 maart Tentoonstelling Spilbreedproject (17.00 19.00 uur)

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013

Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013 Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013 Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief : Nummer 16

Agenda. Nieuwsbrief : Nummer 16 Nieuwsbrief 2017-2018: Nummer 16 Agenda -Maandag 21 mei -Tweede Pinksterdag -Woensdag 23 mei -na schooltijd Trefbaltoernooi (Creon) -Donderdag 24 mei -Start entreetoets groep 7 (deze kinderen starten deze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 18 15-07-2016 Vandaag wordt de laatste nieuwsbrief in deze hoedanigheid verstuurd. Vanaf volgend schooljaar zal alle informatie via het ouderportaal worden verstuurd. Zorgt u dus dat u bent

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

nr. 14 Vrijdag

nr. 14 Vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 14 Vrijdag 23-3-2018 Volgt u ons al! 26-03 MR overleg 20.00 uur 29-03 Paasviering, continurooster tot 14.00 uur 30-03 t/m 2-03 vrij i.v.m. Pasen 11-04 studiedag, alle leerlingen vrij 13-04

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 21 april 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

4 september 2015 Extra Nummer

4 september 2015 Extra Nummer 4 september 2015 Extra Nummer Inhoud: Toch alvast een Polderik Inloopavond Campina schoolmelk Typecursus Centrum Jeugd en Gezin Heilig Hartkoor zoekt leden Try out sports Toch alvast een Polderik Vanwege

Nadere informatie

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers,

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers, Beste ouders en/of verzorgers, Inmiddels zijn we aangekomen bij de meivakantie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt en we hebben veel mooie activiteiten gedaan. De Buitenlesdag was een enorm succes.

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016

de Info Schooljaar 2015/2016, nummer mei 2016 de Info Schooljaar 2015/2016, nummer 18 27 mei 2016 In deze nieuwsbrief: - Welkom op school - Rosa geboren - Maandafsluiting groep 1-2b - Activiteiten in de komende periode - Afwezigheid juf Annet en juf

Nadere informatie

Nr. 30 maandag 16 april 2018 In verband met de meivakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 8 mei.

Nr. 30 maandag 16 april 2018 In verband met de meivakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 8 mei. Nr. 30 maandag 16 april 2018 In verband met de meivakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 8 mei. Belangrijke data Dinsdag 17 april: Tafeldiplomadag Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april:

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Nummer 14

Nieuwsbrief : Nummer 14 Nieuwsbrief 201-20: Nummer 14 Agenda -Woensdag 11 april -Praktisch verkeersexamen groep -Maandag 16-, dinsdag 1 en woensdag april -Centrale eindtoets PO (groep 8) -Vrijdag 20 april -Koningsspelen 20 -Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 mrt 2019 t/m 22 mrt 2019

Nieuwsbrief 15 mrt 2019 t/m 22 mrt 2019 Nieuwsbrief 15 mrt 2019 t/m 22 mrt 2019 19 maart Studiedag (groep 1 t/m 8 vrij) 25 maart Schoolfotograaf Nisanur en Ifan 29 maart Groep 2 vrij Iedereen heeft heerlijk kunnen genieten van de vakantie en

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-03-2018 Kalenderactiviteiten januari 28 maart MR 30 maart Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 1-2 april Pasen 4 april Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Aloweetjes 28 maart 2019 ~ nummer 195

Aloweetjes 28 maart 2019 ~ nummer 195 Aloweetjes 28 maart 2019 ~ nummer 195 De agenda 12 april 18 april 19 april 23 t/m 26 april 29 april t/m 3 mei 13 t/m 16 mei Koningsspelen (continurooster tot 14.00 uur) Extra vrije dag Goede Vrijdag (alle

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

/04/ /04/2016

/04/ /04/2016 27-15 15/04/2016-21/04/2016 AGENDA: Donderdag 14 apr. 16.00 17.30: OB & BB overleg Vrijdag 15 apr. roostervrij gr. 1 t/m 2 Maandag 18 apr. Dinsdag 19 apr. CITO eindtoets gr. 8-8A (dag 1) Woensdag 20 apr.

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016

Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Aan: Basisschool of voortgezet onderwijs T.a.v. de directie, leraar/lerares lichamelijke opvoeding Per email Betreft: Nederlandse kampioenschappen voor schoolteams ski & snowboard 2016 Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 23 mei 2016 Beste ouders, De eerste nieuwsbrief na de meivakantie. Zoals jullie wellicht gezien hebben begint het gras op het nieuw ingezaaide trapveldje al goed

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie,

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie, Retouradres: Meeuwenlaan 132, 1022 AM Amsterdam Aan de ouders/verzorgers van Onderwerp: informatie betreffende het nieuwe schooljaar 2017-2018 Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg Geachte ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn.

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn. Nummer 10 29 mei 2019 Vrije dagen in juni Zoals in de schoolgids staat vermeld, is de school op maandag 10 juni in verband met 2 e Pinksterdag gesloten. Datzelfde geldt voor 14 en 17 juni wanneer wij tijdens

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 1a 25 augustus 2015 Inhoud: Eerste inloopochtend kennismakingsmoment Weer even wat afspraken opfrissen Locatie Veller Speel-o-theek

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Kringgesprek Beste ouders, Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Nummer 12 2012-2013 2013 Koningsfeest. Dit feest vindt plaats op vrijdag 26 april van 08.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op:

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op: OUDERBIJDRAGE 2016-2017 Beste ouders / verzorgers, Voor het schooljaar 2016-2017 willen we het proces van het innen van de ouderbijdrage eerder opstarten dan u wellicht gewend bent van andere jaren. Dit

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 17. groep 3 en 4 zwemmen in de Dolfijn Dinsdag 23 mei schoolreisje groep 1 t/m 6

NIEUWSBRIEF mei 17. groep 3 en 4 zwemmen in de Dolfijn Dinsdag 23 mei schoolreisje groep 1 t/m 6 NIEUWSBRIEF14 2016 08 mei 17 Belangrijke data: Zondag 14 mei Moederdag Maandag 22 mei groep 3 en 4 zwemmen in de Dolfijn Dinsdag 23 mei schoolreisje groep 1 t/m 6 Donderdag 25 mei Hemelvaartsdag, vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

April 2017 nr.17 IN DIT NUMMER:

April 2017 nr.17 IN DIT NUMMER: IN DIT NUMMER: Een overzicht van de verschillende activiteiten die naschools plaats vinden. In deze nieuwsbrief kunt u hier meer over lezen. April 2017 nr.17 Kindpakket T-diel Alle kinderen doen mee! Het

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie